editorial 12 summer issue Σεπτέμβριος μήνας αισίως και προβλέπεται καυτός σε πολλούς τομείς. Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "editorial 12 summer issue Σεπτέμβριος μήνας αισίως και προβλέπεται καυτός σε πολλούς τομείς. Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης:"

Transcript

1 13 September issue

2 12 summer issue editorial Σεπτέμβριος μήνας αισίως και προβλέπεται καυτός σε πολλούς τομείς. Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης: Νίκος Πεκρίδης Η έκδοση αυτή διανέμεται δωρεάν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα και απαγορεύεται η αναδημοσιευση και η πώληση αυτής. PWS Κατούνη 3, Θεσσαλονίκη τηλ Παραδοσιακά δυνατός μήνας με πολλούς γάμους αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Πολιτικά έχουμε τις γερμανικές εκλογές και όλες τις επικείμενες ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Στα δικά μας λοιπόν επίσης μήνας ανασύνταξης και πολλών δρασηριοτήτων. Τα διήμερα σεμινάρια του Yervant σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία (λεπτομέρειες και κρατήσεις στο καθώς και οι προετοιμασίες για τα σεμινάρια του Keda σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η προετοιμασία για τον ηλεκτρονικό μας διαγωνισμό του εξαμήνου και οι ανακοινώσεις για το qualification system καθώς και κάποια πολύ δυνατά σχέδια για την προβολή και διαφήμιση του photoweddingstories υπόσχονται έναν αρκετά θερμό φθινόπωρο και για όλους εμάς. φιλικά Νίκος Πεκρίδης Οι απόψεις που εκφράζονται στα ενυπόγραφα άρθρα δεν εκφράζουν απαραίτητα τη γνώµη του PWSmagazine. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή μετάδοση µε οποιοδήποτε οπτικοακουστικό µέσο όλης της ύλης ή µέρους της, χωρίς την άδεια του PWS. Οι φωτογραφίες και τα κείµενα που υπάρχουν σε αυτή την ηλεκτρονική έκδοση υπόκειται σε δικαιώµατα πνευµατικής ιδιoκτησίας του κάθε δηµιουργού. Τυχόν εµπορικά σήµατα δεσμεύονται από δικαιώµατα πνευµατικής ιδιοκτησίας των αντίστοιχών εταιριών ή οµίλων εταιριών. πρόσωπο: Daniel Ilinca πρόσωπο: Γιώργος Σεϊρλής WedSeminars.com Yervant Τα του οίκου... ένα άρθρο του Χάρη Σγουραμάλη Μηνιαία στατιστικά ένα άρθρο από τον Χρήστο Κοντσαλούδη Παρουσίαση ThinkTank TurnStyle Series

3

4

5 πρόσωπα Daniel Ilinca Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

6 1. Πως θα χαρακτηρίζατε το στυλ σας; Δημιουργική εννοιολογική φωτογράφηση. 2. Τι πιστεύετε για το μέλλον της φωτογραφίας; Η φωτογραφία ήρθε μαζί πολύ καιρό πριν αποκτήσουμε τον εξοπλισμό. Νομίζω ότι η φωτογραφία είναι ισχυρότερη και καλύτερη από ποτέ. 3. Ποια είναι η διαφορά του γάμου και της μόδας; Στη γαμήλια φωτογράφηση θα πρέπει να είσαστε συγκεντρωμένοι, αν θέλετε να πιάσετε τις τέλειες στιγμές. Στη φωτογράφηση μόδας, δεν υπάρχει το ίδιο άγχος νομίζω. Αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μικρότερες λεπτομέρειες και πάντα να ευχαριστήτε τους εκδότες. Δεν θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως φωτογράφος μόδας, είμαι περισσότερο ένας συγγραφέας παραμυθιών με τη φωτογραφική μηχανή μου. 4. Φωτογραφίζετε γάμους; Όχι, όμως, μερικές φορές κάνω κάποιες trash the dress λήψεις. Ξέρω ότι είναι σκληρή δουλειά και μεγάλη ευθύνη. 5. Ονομάστε μας κάποιους μεγάλους φωτογράφους που σας ενέπνευσαν σε φωτογράφηση γάμου και όχι μόνο. Δεν είμαι τόσο εξοικειωμένοι με τους φωτογράφους γάμου, αλλά μου αρέσει η φωτογραφηση του Νίκου Πεκρίδη. Επίσης, έχω κάποιους φίλους στη Ρουμανία, πολύ ταλαντούχους φωτογράφους γάμου. Αγαπώ τος Annie Leibovitz, Helmut Newton, David Lachapelle, Avedon... και πολλούς άλλους, είναι μια τεράστια λίστα. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

7 6. Τι γνωρίζετε για το Pws; Διάβασα γι αυτό στο facebook, πριν από ένα χρόνο. Νομίζω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα. Ευκολότερη για τις νύφες και για τους γαμπρούς να αποφασίσουν ποιός φωτογράφος μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες τους στην ημέρα του γάμου. 7. Ποιά είναι το σχέδια σας στο μέλλον; Θέλω να ταξιδεύψω πολύ και να κάνω περισσότερη διαφήμιση / εμπορική φωτογράφηση. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

8 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

9 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

10 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

11 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

12 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

13 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

14 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

15 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

16 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

17 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

18 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

19 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

20 Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τους Daniel Ilinca επισκεφτείτε:

21 Περήφανα Παρουσιάζει: September 16-17, Porto,hotel Hf Tuela,http://www.tuelaportohotel.com/ September 19-20, Bucharest,Ramada North hotel, September 23-24, Istanbul,Suadiye hotel,http://hotelsuadiye. com/indexen.html - Περισσότερες πληροφορίες: yervant/#sthash.380ullrp.dpuf PWS> Πότε αρχίσατε επαγγελματικά τη φωτογράφηση γάμων; Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα το PWS> Μπορείτε να ορίσετε το στυλ σας; H Μόδα συναντά to Γάμο. PWS> Γιατί επιλέξετε τη φωτογραφηση γάμου μεταξύ άλλων στυλ φωτογράφησης; Λατρεύω την πρόκληση της πραγματικότητας και δεν κανένας γραφίστας, στυλίστας ή καλλιτεχνικός διευθυντής δεν ετοιμάζει τη φωτογράφηση για μένα, μου αρέσει ο γρήγορος ρυθμός της πραγματικότητας, δείτε το, οραματιστείτε το, κάντε τη σύλληψη και παραδώστε το. Έχω δηλώσει πριν από πολλά χρόνια Είμαι φωτογράφος μόδας, φωτογράφος πορτρέτου, φωτογράφος τοπίου, εμπορικός φωτογράφος, όλα τα μέσα σε κάθε πέντε λεπτά της ημέρας του γάμου. οποιοδήποτε από τα στοιχεία που μου δίνονται σε οποιαδήποτε μέρα και φωτογράφηση σύμφωνα με αυτά και να παράγω αποτελέσματα με βάση αυτά, γι αυτό αυτή η δουλειά είναι τόσο συναρπαστική και τόσο διαφορετική, κάθε γάμος είναι ένας νέος καμβάς για να ζωγραφίσεις επάνω του. PWS> Τι συμβουλεύετε στους αρχάριους σχετικά με τη φωτογραάφηση γάμου; Παρακαλώ, παρακαλώ, μην φωτογραφίζετε και μετά φτιάξτε ένα CD. Αυτό είναι το 50% της φωτογραφίας. Για να είναι κάποιος επαγγελματίας, θα πρέπει να παραδώσει το 100%, που είναι 50% στη σύλληψη και το 50% στο έντυπο αποτελέσμα. Πήγαινετε να μάθετε ρετούς, φινίρισμα και παραδώστε ένα τελικό και πλήρες αποτελέσματα. Δεν είναι φωτογραφία παρά μόνο όταν εκτυπωθεί! PWS>Πώς ένας φωτογράφος γάμου μπορεί να δημιουργήσει το δικό του/της στυλ; Πηγαίνετε με την καρδιά σας. Δείτε με τον τρόπο που τα μάτια σας βλέπουν και όχι με το πώς άλλοι το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Πειραματιστείτε με γενναίοτητα, και να είστε γενναίοι για να είστε δημιουργικοί και σύντομα θα δείτε ένα μοτίβο στο στυλ σας που είναι μοναδικά δικό σας. Αυτό γίνεται το ύφος & η υπογραφή σας. PWS>. Θα είστε στην Κωνσταντινούπολη για PWS Σεμινάριο στις Σεπτέμβρη. Ξέρετε κάτι για τη φωτογράφηση γάμου εκεί, οποιαδήποτε ονόματα; Τι θα θέλατε να πείτε στους Τούρκους φωτογράφους γάμου μας πριν το σεμινάριο; PWS> Ποιες είναι οι κύριες διαφορές της φωτογραφίας γάμου; Κάθε γάμος είναι μοναδικός ως εκ τούτου κάθε γάμος φέρει μια διαφορετική προσέγγιση. Το ζευγάρι και η προσωπικότητά τους, τι φορούν, τι θέμα και τι αίσθηση αποπνέουν, τότε υπάρχουν τεχνικές πτυχές όπως το φως την ημέρα, το χρονικό διάστημα που έχω να εργαστώ, το μέρος της φωτογράφησης, το καθένα από τα στοιχεία που αναφέρθηκαν κάνει κάθε γάμο μοναδικό και εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλο. Χρειάζεται να αντιδράσω σε Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τοyervant επισκεφτείτε:

22 Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβριο του Έχω φωτογραφήσει πολλόυς Τούρκικουςς γάμους εδώ στην Αυστραλία, θα δείξω τα αποτελέσματα ενός πραγματικά όμορφου γάμου που συμμετείχα μόλις πρόσφατα από ένα Τούρκικο ζευγάρι, και έχω να πω ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα αποτελέσματα γάμου.για μένα, κάθε γάμος εξακολουθεί να είναι μια γιορτή δύο ανθρώπων που παντρεύονται, οι αρχές είναι σχεδόν ίδιες σε όλο τον κόσμο. Το ζευγάρι προσλάμβάνει έναν φωτογράφο σαν εμένα για να πάρουν περισσότερα από τις παραδοσιακές και απαραίτητες φωτογραφίες, με προσλάμβάνουν, ώστε να έχουν Φωτογραφική Τέχνη, γι αυτό θα μοιράσω πολλές από τις λήψεις μου και τις αρχές μου για τη δημιουργία Φωτογραφικής Τέχνης στο σεμινάριο και ελπίζω να σας ενθουσιάσει όλους ώστε να σκεφτούν έξω από τα συνηθισμένα και να είναι άνετοι λωστε να είναι πιο δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί. PWS> Πώς προετοιμάζετε τα άλμπουμ σας; Τι προσφέρετε στα ζευγάρια σας; Όλα τα άλμπουμ μου, είναι μοναδικά σχεδιασμένα. Ρετουσάρουμε κάθε εικόνα που το ζευγάρι έχει επιλέξει για το άλμπουμ, στη συνέχεια δημιουργούμε μια όμορφη εμφάνιση άλμπουμ, για να ανακτήσει τα καλύτερα από την ιστορία της ημέρας του γάμου τους. Όλα τα άλμπουμ μου τυπώνονται στην Ιταλία από την GraphiStduo η οποία θεωρώ ότι είναι οι καλύτερα εκτυπωτές και κατασκευαστές άλμπουμ στον κόσμο. Θα ξοδέψω πολύ χρόνο στο σχεδιασμό άλμπουμ κατά τη διάρκεια σεμιναρίου μου στην Κωνσταντινούπολη. PWS> Ως προς την παγκόσμια αγορά φωτογράφησης γάμου, ποιά είναι η άποψη σας για τα επόμενα 10 χρόνια σε αυτή την αγορά? Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κύκλος των Shoot and Burn CD έχει σχεδόν τελειώσει, αυτοί οι ανιχνευτές ήρθαν γρήγορα και φεύγουν πάρα πολύ γρήγορα, αυτό το είδος επιχείρησης δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να επιβιώσει μακροπρόθεσμα, έτσι βλέπω επιστροφή στην πραγματικότητα, στην πραγματική τέχνη της φωτογραφίας και μεγαλύτερη ανάγκη από την αγορά για εικόνεςτέχνης. Ζευγάρια σε όλο τον κόσμο μετακινούνται όλο και περισσότερο για εικόνες τέχνης και κάτι που οι ίδιοι ή ο φίλος τους δεν μπορούν να κάνουν, θέλουν έναν επαγγελματία φωτογράφο να τους δώσει κάτι πέρα από αυτό που μπορεί να γίνει από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή ένα i-phone. Έτσι, προβλέπω ότι οι πιο δημιουργικοί και εκείνοι που προσφέρουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα είναι αυτοί που θα επιβιώσουν τα επόμενα 10 χρόνια. PWS> Πώς επιλέγετε μέρη για τις λήψεις σε εξωτερικούς/εσωτερικούς χώρους; Όλα εξαρτώνται από την ημέρα και μάλιστα από τη στιγμή. Δεν προ-επιλέγω πάρα πολύ καθώς στηρίζομαι στο φως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γι αυτό θα αποφασίσω με βάση το φως και δημιουργήσω λήψεις που βασίζονται στο φως. Προσωπικά, βλέπω το φως πρώτα, μετά το φόντο, ενώ άλλοι φωτογράφοι βλέπουν το φόντο και στη συνέχεια τοποθετούν το ζευγάρι τους σε αυτό, εγώ κάνω το αντίθετο. PWS>Το PWS είναι o μεγαλύτερoς εκπαιδευτικός οργανισμός φωτογράφησης γάμου της Τουρκίας. Και η Τουρκική φωτογράφηση γάμου στον τομέα της εκπαίδευσης είναι στο ξεκίνημα της. Θα θέλατε να πείτε την εκπαιδευτική άποψη σας για τη Τουρκίας; Είμαι πολύ περήφανος που να συνεργάζομαι με το PWS. Γνωρίζω τους διοργανωτές για πολλά χρόνια και θαυμάζω την εξέλιξή τους, και το έργο τους και την ηθική τους. Να είναι ευγνώμονες που το PWS είναι στην Τουρκία και τους υποστήρίζει ώστε να μπορούν να συνεχίζουν να φέρνουν πολλά από όλο τον κόσμο για να σας εμπνεύσει και να σας εκπαιδεύσει. Yervant Αν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα για τον Yervant επισκεφτείτε:

23

24 πρόσωπα Γιώργος Σεϊρλής Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

25 Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Σάμου από πατέρα επαγγελματία φωτογράφο έμαθε από μικρή ηλικία τα μυστικά και την τέχνη της ασπρόμαυρης τότε φωτογραφίας, το μεταβατικό πέρασμα στην έγχρωμη, και σήμερα στην ψηφιακή πλέον τεχνολογία. Παρόλο που οι σπουδές του είχαν τεχνική κατεύθυνση, τελικά επέλεξε να ακολουθήσει αυτό που αγαπούσε, και να κάνει το χόμπι επάγγελμα. Τα τελευταία χρόνια θέλοντας να εστιαστεί στην φωτογραφία γάμου έχει ιδρύσει στο κέντρο της Αθήνας, την επιχείρηση ephos η οποία ειδικεύετε στην φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμου. Είναι μέλος του Elite Wedding Photographers,και μαζί με πολλούς συναδέλφους, μέσα από συνεχή επιμόρφωση και ανταλλαγή απόψεων, προσφέρει στους πελάτες του μια σύγχρονη ματιά στην φωτογραφία γάμου. Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

26 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

27 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

28 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

29 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

30 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

31 Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Γιώργο Σεϊρλή επισκεφτείτε:

32 Φωτογραφίες παλιάς-σχολής ανθρώπων που ποζάρουν με μηχανές παλιάς-σχολής Μία από τις μεγάλες τάσεις στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών αυτές τις μέρες είναι το γέμισμα των μεγάλων αισθητήρων σε «μικρά φωτογραφικά σώματα. Έτσι κι αλλιώς, αν μπορείτε να πάρετε την ίδια ποιότητα εικόνας από μια κάμερα που είναι μικρότερη σε μέγεθος, δεν θα το θέλετε; (Αυτή είναι η ιδέα, τουλάχιστον). Η ποιότητα και η δυνατότητα μεταφοράς της μηχανης εκείνες τις μέρες θα ήταν αρκετά εκπληκτικό για φωτογράφους πίσω στις πρώτες εποχές της φωτογραφίας - τις ημέρες κατά τις οποίες απαιτούνταν και τα δύο χέρια και μια ισχυρή πλάτη για να εργαστεί κανεις ως φωτορεπόρτερ. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφίες από εκείνες τις καλές ημέρες για να δούμε πόσο μακριά η φωτογραφία έχει φτάσει. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τον παίκτη του μπέιζμπολ Herman Schaefer να κρατά μία 5 7 Τύπου Graflex κάμερα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μεταξύ Washington Senators και New York Highlanders το Δόξα τω Θεώ για τη δυνατότητα μεταφοράς των καμερών εκείνές τις μέρες. Αυτή είναι μια φορητή μηχανή μεγάλου format πίσω στο 1914: Φαίνεται ότι το 1937 ήταν απόλυτα φυσιολογικό να βγάλεις φωτογραφίες ειδήσεων στην αμερικανική Γερουσία, ενώ κρατάς τσιγάρο στα δάχτυλά σου: Εδώ είναι μια φωτογραφία που δείχνει τα μέλη του Συλλόγου White News House Φωτογράφοι να ποζάρουν, ενώ κρατούσαν τις κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές τους στη δεκαετία του 1920: Ένα άλλο πορτρέτο φωτογράφων στην Ένωση White House News Φωτογράφοι. Αυτό δείχνει 17 από αυτούς, και υπάρχουν τρίποδες: Ένας φωτογράφος ποζάρει με τη φωτογραφική μηχανή και το τρίποδο του έξω από το Λευκό Οίκο στις αρχές του 1900: Αν ενδιαφέρεστε να µάθετε περισσότερα για τον Νίκο Αβραμίδη επισκεφτείτε: If you are interested in learning more about Nikos Avraamidis please visit: Photographs Οι φωτογραφίες and και text τα in this κείµενα electronic που υπάρχουν publication σε are αυτή the intellectual την ηλεκτρονική property έκδοση rights υπόκειται σε of δικαιώµατα the author. πνευµατικής Reproduction, ιδιoκτησίας duplication του or κάθε transmission δηµιουργού. by any Απαγορεύεται audiovisual η means, αναπαραγωγή allinclusive τους με or κάθε in part, τρόπο without χωρίς την the έγγραφη permission άδεια of the του PWS PWS. magazine is prohibited.

33 Φωτογραφίες παλιάς-σχολής ανθρώπων που ποζάρουν με μηχανές παλιάς-σχολής Φωτογραφίες παλιάς-σχολής ανθρώπων που ποζάρουν με μηχανές παλιάς-σχολής Αυτή η φωτογραφία δείχνει φωτογράφους σε παράταξη για να καλύψουν τη τελετή των εγκαινίων του Πρόεδρο Taft, στις 4 Μαρτίου Στέκονται σε ετοιμότητα με τις φωτογραφικές μηχανές τους πάνω από ένα χιονισμένο τοίχο: Ένας τουρίστας φωτογραφίζει στο Taos, Νέο Μεξικό το 1940 χρησιμοποιώντας μια ειδική candid camera. Η κατεύθυνση προς την οποία κοιτά μοιάζει σαν να φωτογραφίζει ευθεία, αλλά η κάμερα στην πραγματικότητα κάνει λήψη από το πλάι της: Το 1939, όταν το αστέρι του κολέγιο Davy O Brien επισκέφτηκε την Ουάσιγκτον για να λάβει ένα βραβείο, επισκέφθηκε το γραμματέα του Προέδρου Marvin H. McIntyre στο Λευκό Οίκο. Μια φωτογραφία το 1927 του Προέδρου Coolidge ποζάρει με μια ομάδα φωτογράφων σε ένα χωράφι, ενώ φορώντας στολή καουμπόη. Για να αποδείξει την τεχνική περάσματος του στον McIntyre, ο O Brien άρπαξε μια φωτογραφική μηχανή από έναν φωτογράφο γύρω του και προσποιήθηκε να το χρησιμοποιήσετε ως μια μπάλα ποδοσφαίρου: Πορτρέτο της Frances Benjamin Johnston το 1950 με τη φωτογραφική της μηχανή. Η Johnston ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες φωτογράφους και φωτορεπόρτερ της Aμερικής: Αυτή η φωτογραφία δείχνει ένα νεαρό αγόρι που παίζει με την αδελφή του. Έκαναν μια αυτοσχέδια Kodack φωτογραφική μηχανή και προσποιείται ότι τη χρησιμοποιεί για να φωτογραφήσει το πορτρέτο της αδελφής του και κούκλα της If you are interested in learning more about Nikos Avraamidis please visit: Photographs and text in this electronic publication are the intellectual property rights of the author. Reproduction, duplication or transmission by any audiovisual means, allinclusive or in part, without the permission of the PWS magazine is prohibited.

34 Φωτογραφίες παλιάς-σχολής ανθρώπων που ποζάρουν με μηχανές παλιάς-σχολής Φωτογραφίες παλιάς-σχολής ανθρώπων που ποζάρουν με μηχανές παλιάς-σχολής Ο Φωτογράφος Theodor Horydczak ήταν γνωστός για τις φωτογραφίες του σχετικά με τοποθεσίες καιγεγονότα της Ουάσιγκτον. Εδώ είναι ετοιμάζει μια λήψη, ενώ ξαπλώνει στο γκαζόν με τη τεράστια μηχανή του: Μια φωτογραφία του 1938 δείχνει ένα περιοδεύων φωτογράφο στο Columbus, Οχάιο με την κάμερα-πορτρέτο του. Μια ομάδα φωτογράφων στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ποζάρει με τις φωτογραφικές μηχανές τους: Τρία άτομα με δύο κάμερες στις αρχές του 1900: Παιδιά χαζεύουν την κάμερα του φωτογράφου Russell Lee κατά τη διάρκεια της Farm Security Administration, φωτογραφικό έργο της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ίσως έτσι έμοιαζε ένας παπαράτσι φωτογράφος πριν από έναν αιώνα: Τέλος,το να είσαι βοηθός φωτογράφου εκείνες τις μέρες ήταν δύσκολο: Πίσω στο 1873, οι βοηθοί φωτογράφων έπρεπε να μεταφέρουν μερικές φορές βαριά φορτία εξοπλισμού μηχανής από τόπο σε τόπο με μουλάρια: Τέσσερα άγνωστα παιδιά από τις αρχές του 1900 παρέα με τις φωτογραφικές μηχανές τους στο χέρι: If you are interested in learning more about Nikos Avraamidis please visit: Photographs and text in this electronic publication are the intellectual property rights of the author. Reproduction, duplication or transmission by any audiovisual means, allinclusive or in part, without the permission of the PWS magazine is prohibited.

35 Προσφορά βάπτισης 1 30x60 20 σαλ. 1 20χ σαλ. =126 Θουκυδίδου 16 Θεσσαλονίκη τηλ ,

36 Θεωρείς πως οι φωτογραφίες σου έχουν κάτι να πουν! x [www.photoweddingstories.com] θα σε ενδιέφερε να τις µοιραστείς µαζί µας; Αυτή η έκδοση σκοπό δεν έχει να προβάλει µόνο την κοινότητα του PWS και τους φωτογράφους που συµµετέχουν σε αυτή. Από την αρχή θέλαµε να εξυπηρετεί και άλλο ένα σκοπό. Να µπορεί όποιος φωτογράφος θέλει, ακόµα και αν δεν ανήκει στο PWS αλλά και σε κάποιο αντίστοιχο σωµατείο, να προβάλει τη δουλειά του! Να δίνεται η δυνατότητα να κάνει γνωστό το έργο του σε συναδέλφους και γενικά σε οποιονδήποτε διαβάσει αυτή την έκδοση. Έτσι λοιπόν θα χαρούµε πολύ να προβάλουµε στην αντίστοιχη στήλη που θα υπάρχει στο περιοδικό µας οποιοδήποτε φωτογράφο, επαγγελµατία και µη. Ακόµα και αν η φωτογραφία του δεν σχετίζεται µε τον τοµέα της φωτογραφίας γάµου. Θεωρούµε πως µέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες θα προάγουµε από την πλευρά µας όσο µπορούµε την φωτογραφία στην Ελλάδα και όλοι µαζί θα βάλουµε ένα µικρό λιθαράκι στην νέα πραγµατικότητα που δηµιουργείται γύρω µας. Όσοι ενδιαφέρεστε µπορείτε να έρθετε σε επαφή µαζί µας ή να αποστείλετε δείγµα της δουλειάς σας στο του PWS. Ευχαριστούμε πολύ! x

37 Τα του οίκου... Κείμενο Χαράλαμπος Σγουραμάλης https://www.facebook.com/syngrafo Κείμενο Χαράλαμπος Σγουραμάλης

38 Όπως στις ταινίες με ζόμπι, το κακό με τους νεκρούς είναι ότι δε παραμένουν νεκροί, έτσι και στον πραγματικό κόσμο, το κακό με τους φωτογράφους είναι ότι δε παραμένουν φωτογράφοι. Από ανάγκη οι μέν, λόγω μιας κατάρας ή ενός μικροβίου, από ανάγκη και οι δε. Οικονομική όμως, όχι ανάγκη έκφρασης. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, πολλές φορές κάνω τον παραλληλισμό μεταξύ ενός πελάτη, μιας νύφης, στην οποία σπανίως εώς ΠΟΤΕ δε της αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να εκφέρει άποψη για το πως θα κάνει ο φωτογράφος τη δουλειά του και του φωτογράφου, ο οποίος πιστέυει για τον εαυτό του ότι είναι ΙΕΡΟ και ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα του να έχει άποψη και πέρα από τη φωτογραφία. Σε αυτό το σημείο να πω, ότι ο φωτογράφος ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένος να έχει άποψη εφόσον έχει τις ανάλογες γνώσεις και επίσης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ΕΧΕΙ αυτές τις γνώσεις. Κλείνω τη παρένθεση και φτάνω στο επίμαχο σημείο: Ο φωτογράφος πέρα από τη φωτογραφική τέχνη ασκεί και τη γραφιστική-στυλιστική τέχνη. Μέσα από τα άλμπουμ που σχεδιάζει το εσωτερικό τους, στήνει τις φωτογραφίες, τις στολίζει, τις μετατρέπει τις εμπλουτίζει με τα διάφορα προγράμματα. Το κατέχει? Το σπουδασε? Το μελέτησε? Όχι. Κυριολεκτικά στο ποδάρι έμαθε απόσα έβλεπε γυρω του και ό,τι μαθαίνει από τα διάφορα σεμινάρια. Είναι σχεδιαστής - κατασκευαστής ιστοσελίδων? Πιέζει τον εαυτό του να γίνει, πολλές φορές! Κατέχει το ευγενές άθλημα της προώθησης??? (marketing στα μεγαλοβρεταννικά). Σίγουρα όχι, αλλά δύσκολα αλλάζει ό,τι έκανε μέχρι σήμερα. Κείμενο Χαράλαμπος Σγουραμάλης Λέω μέχρι σήμερα, επειδή τους τελευταίους μήνες πολλοί άρχισαν να πιπιλανε το marketing ως έναν, απο μηχανής θεό, που θα τους λύσει ξάφνικά όλα ή πολλά από τα προβλήματα, ενώ δεν είναι παρά μια ακόμα αλυσίδα στο μεγάλο κρίκο της επιχειρηματικότητας. Κατέχουν μήπως τεχνικές κινηματογράφησης-εικονοληψίαςαφηγηματικής περιγραφής? Ούτε αυτό αλλά ότιδήποτε τους εντυπωσιάζει (έτσι απλά!) και πιστεύουν ότι θα αφήσει άφωνους τους πελάτες, το υιοθετούν, δίχως δευτερη σκέψη! Εν κατακλείδι, ενώ ο πελάτης ΔΕΝ έχει κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσει την ΑΥΘΕΝΤΙΑ του φωτογράφου πάνω σε αυτό που κάνει, ο ίδιος ο φωτογράφος ΔΕΝ αναγνωρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ καμμία αυθεντία στους υπόλοιπους επαγγελματίες που ο ίδιος αντικαθιστά. Και η ερώτηση παγίδα, πως γίνεται να ζητάμε να μας τιμήσει ο πελάτης με την επιλογή του και ένα σκασμό χρήματα τονίζωντας την αξία, την ιδιαιτερότητα και τον επγγελματισμό σε αυτό που θέλουμε να του προσφέρουμε και την ΙΔΙΑ στιγμή ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι να υποτιμούμε αυτά που προσφέρουμε με το να ΜΗΝ τα αναθέτουμε σε αντίστοιχα καλούς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες? Ξέρω τι θα απαντήσουν οι πιο πολλοί: Είναι θέμα κόστους, οικονομίας Ε, την ίδια απάντηση όταν μας τη δίνει ο πελάτης, γιατί μας ενοχλεί???!!! Χαράλαμπος Σγουρομάλης

39 Τί ειναι το eliteweddingphotographers; Είναι ακριβώς αυτό που λέει! Δεν είναι κάτι νέο. Πλέον το site του PWS έχει γίνει ανοιχτό για όλους. Για φωτογράφους και για υποψήφια ζευγάρια. Μια καθολικά εμπορική σελίδα. Όμως δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την ουσία και τους λόγους που υπάρχει το photoweddingstories. Την προώθηση της καλής φωτογραφίας γάμου. Και εδώ εμφανίζεται, ξαναγεννιέται θα λέγαμε το eliteweddingphotographers. Μια κλείστη κοινωνία επαγγελματιών φωτογράφων αναγνωρισμένων για την ποιότητα της δουλειάς τους. Και αν κάποιος θελήσει να γίνει μέλος... μπορεί; Μπορεί! Αρκεί να θέσει στην κρίση των υπολοίπων τη δουλειά του και άν συγκεντρώσει πάνω απο 80 βαθμούς μπόρει να ενταχθεί στην... elite. 1. Οι συμμετέχοντες στον μηνιαίο διαγωνισμό (μόνο τα full members ) έχουν δικαίωμα να ανεβάζουν μία φωτογραφία κάθε μήνα και να ψηφίζουν όλες τις υπόλοιπες εκτός της δικής τους. 2. Ψηφίζουμε με βαθμολογία απο 65 εως 100 βαθμούς όπου 65 ειναι μη επαγγελματική απεικόνιση και 100 το τέλειο. Άνω των 80 θεωρούμε ότι μια εικόνα έχει εκτελεστεί σωστά ενώ άνω των 85 σημαίνει ότι η εικόνα είναι εξαιρετική. 3. Οι φωτογραφίες που διαγωνίζονται πρέπει να ανήκουν στον δημιουργό τους ( όχι από σεμινάρια ή workshops εκτός αν ανήκουν στον εισηγητή ) και θα πρέπει να ανήκουν στις κατηγορίες γάμου,μόδας ή πορτραίτου. Οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση θα διαγράφετε ως μη αποδεκτή. 4. Εικόνες που φέρουν διακριτικά του δημιουργού τους θα διαγράφονται 5.Για να γίνει κάποιος πλήρες μέλος πρέπει να συγκεντρώσει 79 βαθμούς μέσο όρο. Πώς γίνεται κάποιος μέλος στο elite wedding photographers; Συμπλήρωση της online αίτησης 2. Αξιολόγηση του web site και του portfolio του υποψηφίου 3. Συγκέντρωση 79 βαθμών τουλάχιστο στον μηνίαιο διαγωνισμό ή merit award στον εξαμηνιαίο ή στο ετήσιο convention 4. Ετήσια συνδρομή 130$/100 Ευρώ ή μελος στο

40 Πως να κρατήσετε μηνιαία στατιστικά ως φωτογράφος γάμου. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Στο σημερινό άρθρο θα ήθελα να εξηγήσω πως κρατάμε μηνιαία στατιστικά με το πόσες επαφές για γάμο ή για βάπτιση έχουμε κάθε μήνα, πόσα ραντεβού κάνουμε και πόσα κλεισίματα έχουμε. Επίσης θα εξηγήσω γιατί είναι τόσο σημαντικό και τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε και ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουμε. Α. Ποια στοιχεία κρατάμε σε μηνιαία βάση. Τα στοιχεία που θέλουμε να καταγράφουμε και να έχουμε σε μηνιαία βάση είναι τα εξής: 1. Επαφές (μέσω , τηλεφώνου ή στο κατάστημα) για : - Γάμο - Γάμο με μη διαθέσιμη ημερομηνία - Γάμο και Βάπτιση - Γάμο και Βάπτιση με μη διαθέσιμη ημερομηνία - Βάπτιση - Βάπτιση με μη διαθέσιμη ημερομηνία 2. Ραντεβού για : - Γάμο - Γάμο και Βάπτιση - Βάπτιση 3.Κλεισίματα για : - Γάμο - Γάμο και Βάπτιση - Βάπτιση 4.Συστάσεις / προωθητικές ενέργειες για : - Γάμο (περιλαμβάνει και τον Γάμο+Βάπτιση) - Βάπτιση 5.Συστάσεις / προωθητικές ενέργειες που έκλεισαν τελικά για : - Γάμο (περιλαμβάνει και τον Γάμο+Βάπτιση) - Βάπτιση Β. Που συλλέγουμε τα στοιχεία Τα στοιχεία μπορούμε να τα καταγράφουμε είτε σε έναν πίνακα σε τυπωμένο χαρτί, είτε (το ιδανικό) σε ένα αρχείο excel όπως το παρακάτω Κείμενο: Χρήστος Κοντσαλούδης Κείμενο Χρήστος Κοντσαλούδης

41 2013 (τα στοιχεία είναι ενδεικτικά): Leads IAN ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑI ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ Wedding Wedding no date W&B W&B no date Baptism Baptism 1 2 no date ΣΥΝΟΛΟ Meeting Wedding W&B Baptism ΣΥΝΟΛΟ Booked Wedding 1 W&B 1 Baptism ΣΥΝΟΛΟ pws 1 Internet Facebook Τάδε 1 πελάτης Τάδε 1 φίλος Τάδε 1 1 Leads IAN ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑI ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ Internet 1 Facebook 1 Τάδε 1 πελάτης Τάδε 1 φίλος Τάδε 1 1 pws 1 Internet Facebook 2 Τάδε πελάτης Τάδε 1 φίλος Τάδε 1 Γ. Πως συλλέγουμε τα στοιχεία Κάθε φορά που επικοινωνεί κάποιος μαζί μας για γάμο ή για βάπτιση, ενημερώνουμε τον πίνακα. Πάντα ρωτάμε να μάθουμε πως μας βρήκαν ώστε να ενημερώσουμε τον πίνακα και ειδικότερα τις Συστάσεις (αλλά και να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο). Μετά από κάθε ραντεβού ενημερώνουμε τον πίνακα. Μόλις μας κλείσουν για κάποια φωτογράφιση, πάλι ενημερώνουμε τον πίνακα. Δ. Πως αξιοποιούμε τα στοιχεία 1. Βλέπουμε την τάση ανά μήνα όσον αφορά τις επαφές που έχουμε για φωτογράφιση α. Σε μηνιαία βάση Παρακολουθούμε πόσο αυξομειώνεται ο συνολικός αριθμός επαφών που έχουμε ανά μήνα, έχοντας πάντα υπόψη μας ποιες είναι οι προωθητικές ενέργειες που τρέχουμε κάθε μήνα για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα τους. pws Κείμενο: Χρήστος Κοντσαλούδης

42 4. Βλέπουμε την σχέση μεταξύ των επαφών, των ραντεβού και των κλεισιμάτων α. Επαφές ανά ραντεβού β.επαφές ανά κλεισίματα γ. Ραντεβού ανά κλεισίματα Υψηλό ποσοστό κλεισιμάτων ανά ραντεβού μπορεί να σημαίνει ότι έχουμε πολύ χαμηλή για την υπηρεσία μας, ενώ χαμηλό ποσοστό κλεισιμάτων ανά ραντεβού το αντίθετο. β. Σε ετήσια βάση Όταν πλέον έχουμε κρατήσει στατιστικά για πάνω από 12 μήνες, μπορούμε να διαπιστώσουμε την εποχικότητα στις επαφές που έχουμε (ανάλογα πάντα και με τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες μας). πχ. αν δούμε μία σημαντική πτώση στον αριθμό των επαφών μας τoν μήνα που είναι το Πάσχα και δούμε ότι και το προηγούμενο έτος είχε συμβεί το ίδιο, τότε δεν ανησυχούμε και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή τακτικής. Αν πχ. όμως δούμε ότι έναν άλλο μήνα έχουμε μία σημαντική πτώση στον αριθμό των επαφών μας και δούμε ότι το προηγούμενο έτος δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο, τότε θα πρέπει ίσως να εξετάσουμε τρόπους να προβληθούμε ποιο πολύ, με μία προωθητική ενέργεια ίσως. 2. Παρακολουθούμε πόσα ακριβώς ραντεβού κάνουμε ανά μήνα Τα ραντεβού που κάνουμε με υποψήφιους πελάτες είναι κόστος που επιμερίζεται σε κάθε κλεισμένη δουλειά. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πάντα ενήμεροι, να έχουμε ένα συγκεκριμένο μάξιμουμ αριθμό ραντεβού ως όριο για κάθε μήνα, σύμφωνα με την τιμολόγηση που έχουμε κάνει. Αν πχ έχουμε ως όριο τα 10 ραντεβού τον μήνα, έχουμε φτάσει στα μισά του μήνα και έχουμε κάνει ήδη 8 ραντεβού, θα πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό αυτό, πχ με το να δίνουμε το εύρος των τιμών μας πριν το ραντεβού ή ακόμα και αναλυτικά την πρόταση μας για την φωτογράφιση. 3. Βλέπουμε την τάση ανά μήνα όσον αφορά τα κλεισίματα μας α. Σε μηνιαία βάση Παρακολουθούμε πόσο αυξομειώνεται ο αριθμός κλεισιμάτων μας ανά μήνα. β. Σε ετήσια βάση Όταν πλέον έχουμε κρατήσει στατιστικά για πάνω από 12 μήνες, μπορούμε να διαπιστώσουμε την εποχικότητα στα κλεισίματα. πχ. αν έχουμε Μάιο και είμαστε αρκετά πίσω από τον στόχο μας και δούμε ότι και το προηγούμενο έτος είχε συμβεί το ίδιο, τότε δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα και δεν χρειάζεται άμεσα κάποια αλλαγή τακτικής, ενώ αν δούμε ότι το προηγούμενο έτος δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο, τότε θα πρέπει να δούμε αν έχει πέσει το ποσοστό κλεισιμάτων ανά ραντεβού για να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Κείμενο: Χρήστος Κοντσαλούδης 5. Παρακολουθούμε με ακρίβεια από που έρχονται οι επαφές μας (συστάσεις / προωθητικές ενέργειες) και τι κλεισίματα έχουμε ανά πηγή σύστασης Μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε ακριβώς από που έρχονται οι επαφές μας και σε τι βαθμό για να ευχαριστήσουμε τις συστάσεις και να αξιολογήσουμε τις προωθητικές ενέργειες. πχ. αν μία προωθητική ενέργεια στο Google Ads μας φέρνει 30 επαφές για γάμο τον μήνα μπορεί να είναι καλό νούμερο (ανάλογα με τον στόχο μας). Αν όμως από τους 30 αυτούς δεν κλείσει κανένας τότε ίσως θα πρέπει να αξιολογήσουμε εκ νέου το διαφημιστικό μας μήνυμα ή ακόμα και το ίδιο το μέσο. Με λίγα λογία, είναι πολύ βασικό να έχουμε αναλυτικά στοιχεία για την επιχείρηση μας. Εφόσον τα έχουμε μπορούμε να χτίσουμε την στρατηγική μας, να αναπτύξουμε τις τακτικές για την υλοποίηση της και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, εφόσον κριθούν απαραίτητες. Χωρίς αναλυτικά στοιχεία όμως βαδίζουμε στα τυφλά ή στο περίπου. ΞΕΚΙΝΗΣΤE ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!! ΥΓ1. Όσοι θέλουν να τους στείλω το excel με την φόρμα για τα μηνιαία στατιστικά ας μου στείλουν στο: ΥΓ2. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Έχετε σχεδιάσει τι θα κάνετε για τους πελάτες σας αυτά τα Χριστούγεννα? (σχετικό άρθρο μου μπορείτε να διαβάσετε εδώ: com/wp-content/uploads/2012/03/pws-magazine-11.pdf) Για περισσότερες πληροφορίες, για οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και για συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Marketing και Branding εξειδικευμένα για φωτογράφους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Χρήστος Κοντσαλούδης Marketing for Wedding Photographers

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργική Φωτογράφηση

Δημιουργική Φωτογράφηση Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» 2η Παρουσίαση: Δημιουργική Φωτογράφηση Πάτρα, Νοέμβρης 2010 Σύνοψη Παρουσίαση 1η: Βασικοί κανόνες αισθητικής στη φωτογραφία. Παρουσίαση 2η: Τεχνικές Δημιουργικής Φωτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού Σταύρος Κούλας Γραφίστας - Πώς ορίζεται το επάγγελμά σας, και ποιες είναι οι παραλλαγές του; H γραφιστική είναι ένα επάγγελμα που ορίζει τη σχέση του ανθρώπου

Διαβάστε περισσότερα

[ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ]

[ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ] 2014 14ο Λύκειο Θεσσαλονίκης Ερευνητική εργασία των μαθητών : Αλεξίου Δημήτρη, Γεωργιάδου Αλεξάνδρας, Ζαχάρωφ Μανώλη, Κατσούλη Απόστολου, Τρέμμα Λουκίας [ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 28-29 ΜΑΪΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 28-29 ΜΑΪΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 28-29 ΜΑΪΟΥ 2015 Ο β κύκλος του διήμερου καλλιτεχνικού, βιωματικού σεμιναρίου «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Μένης Θεοδωρίδης Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Η μικρή εισαγωγή στη φωτογραφική έκφραση για παιδιά 6-12 χρόνων που ακολουθεί, γράφτηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. ιστορίες της 17 ιστορίες της Πρωτοχρονιάς Παραμύθια: Βαλερί Κλες, Έμιλι-Ζιλί Σαρμπονιέ, Λόρα Μιγιό, Ροζέ-Πιερ Μπρεμό, Μονίκ Σκουαρσιαφικό, Καλουάν, Ιμπέρ Μασουρέλ, Ζαν Ταμπονί-Μισεράτσι, Πολ Νέισκενς,

Διαβάστε περισσότερα

Μόδα και επαγγέλματα

Μόδα και επαγγέλματα Μόδα και επαγγέλματα Μπάμπης Ιωάννης 1, Πρώιος Κωνσταντίνος 1, Στρακίδης Γιώργος 1, Τσάπο Θοδωρής 1, Τσολακίδης Σωτήρης 1, Χαριτίδου Ελένη 1 1 Λύκειο Αριστοτελείου Κολλεγίου 1 lykeio@aristotelio.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

bab.la Φράσεις: Προσωπική Αλληλογραφία Ευχές ελληνικά-κινεζικά

bab.la Φράσεις: Προσωπική Αλληλογραφία Ευχές ελληνικά-κινεζικά Ευχές : Γάμος Συγχαρητήρια. Σας ευχόμαστε όλη την ευτυχία του κόσμου. 祝 贺, 愿 你 们 幸 福 快 乐, 天 长 地 久 νιόπαντρο ζευγάρι Θερμά συγχαρητήρια για τους δυο σας αυτήν την ημέρα του σας. 致 以 我 对 你 们 婚 姻 真 诚 的 祝

Διαβάστε περισσότερα

Η ΆΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ

Η ΆΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ EURO RUN www.nea-trapezogrammatia-euro.eu Η ΆΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ - 2 - Η Άννα και ο Αλέξης είναι συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι. Μπλέκουν πάντοτε σε φοβερές καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

editorial 12 summer issue Λίγο πριν τον Αύγουστο και αρκετούς μήνες μετά το συνέδριο αποφασίσαμε να εκδώσουμε το επόμενο μας pdf magazine.

editorial 12 summer issue Λίγο πριν τον Αύγουστο και αρκετούς μήνες μετά το συνέδριο αποφασίσαμε να εκδώσουμε το επόμενο μας pdf magazine. 12 summer issue 12 summer issue Διαδικτυακή έκδοση του PWS. Υπεύθυνος έκδοσης: Νίκος Πεκρίδης Η έκδοση αυτή διανέμεται δωρεάν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα και απαγορεύεται η αναδημοσιευση και η πώληση

Διαβάστε περισσότερα

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Τι θα μάθουμε σήμερα: Να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε άλλες περιφερειακές συσκευές και κάρτες επέκτασης Να εντοπίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας Οδηγός Συµµετοχής Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», µε την υποστήριξη του Τµήµατος Δηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

Κινηματογράφος και Φωτογραφίες:

Κινηματογράφος και Φωτογραφίες: Κινηματογράφος και Φωτογραφίες: ακόμα και με μια απλή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ μπορείς: να φτιάξεις μια προσεκτική «οπτική καταγραφή», δηλαδή μια σειρά από φωτογραφίες πουν περιγράφουν ένα γεγονός (όπως είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τόμπυ και οι Μέλισσες

Ο Τόμπυ και οι Μέλισσες Ο Τόμπυ και οι Μέλισσες Είναι άνοιξη και, όπως και πέρυσι, ο Τόμπυ επισκέπτεται τον θείο του στο αγρόκτημα. «Επιτέλους, έχω διακοπές!» φωνάζει ο Τόμπυ. Ανυπομονεί να ξαναδεί την αγαπημένη του αγελάδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ «Δεν γράφω για να είμαι αγαπητή» Βικτόρια Χίσλοπ: «Τον Ερντογάν τον φοβάμαι. Είναι δικτάτορας!» H Βικτόρια Χίσλοπ Η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, γνωστή για «Το Νησί» που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα:

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Κλείσιµο τόσο απλό που µπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας Τί είναι το κλείσιµο; Το

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Δρ. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης Πληροφορικός Ελεγκτής klimniotis at dpa.gr Τι είναι προσωπικά δεδομένα; Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

WWW.Greek Trading. Club

WWW.Greek Trading. Club Trading Level (TL) Σημαντικές πληροφορίες για το Trading Το Trading εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο και δεν είναι για όλους. Ο συγγραφέας και ο εκδότης δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις ενέργειες του αναγνώστη.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ 1. Να αναφέρετε μερικές από τις σημαντικότερες εξελίξεις και εφευρέσεις στην ιστορία των συστημάτων επικοινωνίας. Η ανακάλυψη του κινητού τυπογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

Κέρδισε μάχες στην Αρένα Μόδας!

Κέρδισε μάχες στην Αρένα Μόδας! Αν θες να ζήσεις τη συγκίνηση του να είσαι η πιο δημοφιλής κοπέλα αν θες να δείξεις στον κόσμο τις ικανότητές και τις ιδέες σου στη μόδα αν θες να νοιώσεις τη μοναδική ατμόσφαιρα ενώ ανταγωνίζεσαι άλλα

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

[ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ] www.hdseminars.gr

[ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ] www.hdseminars.gr [ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ] HDseminars - 2014 1 η Ημέρα: Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 Tίτλος Σεμιναρίου: HDSLR Video Shooting Εισηγητής: Διαμαντής Τάσσης DigiDV Productions Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Α1 Κατανόηση προφορικού λόγου Διάρκεια: 25 λεπτά (25 μονάδες) Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Ο Δημήτρης και ο φίλος του ο Πέτρος αυτό το σαββατοκύριακο θα πάνε εκδρομή στο βουνό. Θα ακούσετε δύο (2) φορές το Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος Ασφαλώς Κυκλοφορώ (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Tάξη & Τμήμα:... Σχολείο:... Ημερομηνία:.../.../200... Όνομα:... Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κάντε μεγάλα όνειρα, και αυτό που ονειρεύεστε, αυτό θα γίνετε. James Allen As A Man Thinketh Γιατί Το Κάνεις Αυτό;?... 5 Δουλέψτε Πιο Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom Στις 28 Φεβρουαρίου, δύο από τους εθελοντές του Edurom από το Μεσογειακό Σχολείο της Ταρραγόνα βρέθηκαν στην Ημέρα Εκπαίδευσης του «Δικτύου για τη δημοκρατική εκπαίδευση των ενηλίκων: μπροστά με τη δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλης Δημήτρης EXCELLENT Ετήσια Αξιολόγηση του ΚΞΓ Μαρούλης Δημήτρης

Μαρούλης Δημήτρης EXCELLENT Ετήσια Αξιολόγηση του ΚΞΓ Μαρούλης Δημήτρης EXCELLENT 3 Εκδόσεις Λευκή Σελίδα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Αγγλική Γλώσσα Μαρούλης Δημήτρης EXCELLENT Ετήσια Αξιολόγηση του ΚΞΓ Μαρούλης Δημήτρης Διορθώσεις: Ελένη Ζαφειρούλη Σελιδοποίηση: Γιάννης Χατζηχαραλάμπους Μακέτα

Διαβάστε περισσότερα

ALBUM ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 2010 ΦΥΣΑΕΙ

ALBUM ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 2010 ΦΥΣΑΕΙ ALBUM ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 2010 ΦΥΣΑΕΙ Μη µου µιλάς γι' αυτά που ξεχνάω Μη µε ρωτάς για καλά κρυµµένα µυστικά Και µε κοιτάς... και σε κοιτώ... Κι είναι η στιγµή που δεν µπορεί να βγεί απ' το µυαλό Φυσάει... Κι είναι

Διαβάστε περισσότερα

μπές! www.typonoume.gr

μπές! www.typonoume.gr Αποστολή σε Ελλάδα και στο εξωτερικό! Το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εκτυπωτικών & δημιουργικών εργασιών μπές! www.typonoume.gr Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2810 213318 Eπαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά του ebeam Complete. Ό, τι χρειάζεται η σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας

Χαρακτηριστικά του ebeam Complete. Ό, τι χρειάζεται η σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας Χαρακτηριστικά του ebeam Complete Ένα ebeam, Δύο Χρήσεις Πίνακας Ψηφιακής Αντιγραφής ή Διαδραστικός Ασπροπίνακας; Οι πίνακες με την δυνατότητα της ψηφιακής αντιγραφής (Copyboards) καταγράφουν τις σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Υπόθεμα ομάδας 2: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Μέλη ομάδας : Χρήστος Φωτογλίδης Παρασκευάς Στρατηγούσης Χρήστος Τόρε Δημήτριος Ταραμάς Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα Η Αργυρώ και ο Βασίλης μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αποφάσισαν να επισκεφτούν το θείο Αριστείδη, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Βασίλης: «Πρέπει σύντομα

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αγγελιδάκη Ιωάννα ΕΒΕΧ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, 30 Απριλίου 2014 Ποιος είναι ο στόχος της επιχείρησής μου?

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΙΛΙΑΜ ΛΑΝΤΕΪ συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη

ΟΥΙΛΙΑΜ ΛΑΝΤΕΪ συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη Ημερομηνία 25/2/2015 Μέσο Συντάκτης Link diastixo.gr Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης http://diastixo.gr/sinentefxeis/xenoi/3524-william-landay ΟΥΙΛΙΑΜ ΛΑΝΤΕΪ συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη Δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στέφανος Λίβος και "Το μυστικό του Λεβάντε"

Ο Στέφανος Λίβος και Το μυστικό του Λεβάντε Ημερομηνία 07/05/2015 Μέσο Συντάκτης Link koukidaki.blogspot.gr Κουκίδου Τζένη http://koukidaki.blogspot.gr/2015/05/stafanos-livos-to-mystiko-toulevante.html?spref=tw Ο Στέφανος Λίβος και "Το μυστικό του

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.com Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού Στηρίζει τους μαθητές στην αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Γραφικών. Βοηθητικό Υλικό για την εκπόνηση των εργασιών Αφορά την 1 η Εργαστηριακή Άσκηση

Εργαστήριο Γραφικών. Βοηθητικό Υλικό για την εκπόνηση των εργασιών Αφορά την 1 η Εργαστηριακή Άσκηση 1 Εργαστήριο Γραφικών Βοηθητικό Υλικό για την εκπόνηση των εργασιών Αφορά την 1 η Εργαστηριακή Άσκηση Μέρος B Σπύρος Συρμακέσης Καθηγητής syrma@teimes.gr Εύη Φαλιάγκα Δρ. Μηχανικός Η/Υ efaliaga@teimes.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόµενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιµοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δηµιουργώ τον λογαριασµό µου στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς µπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το Twitter;...37

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: «Εκπαίδευση Συνεργατών: Τα πρώτα βήµατα µε ένα νέο συνεργάτη για να µείνει στη δουλειά»

Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: «Εκπαίδευση Συνεργατών: Τα πρώτα βήµατα µε ένα νέο συνεργάτη για να µείνει στη δουλειά» Ανοιχτή MLM Online Εκπαίδευση µε θέµα: «Εκπαίδευση Συνεργατών: Τα πρώτα βήµατα µε ένα νέο συνεργάτη για να µείνει στη δουλειά» Χρησιµοποιήστε το µε 3 τρόπους 1. Με κάθε καινούργιο διανοµέα 2. Να το εφαρµόσετε

Διαβάστε περισσότερα

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου»

«Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Γράψε ένα Τίτλο για την εφημερίδα εδώ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΧΝΗ σελ. 4 γράψε την ημερομηνία εδώ «Τρόποι για να βελτιώσω την πόλη μου» Αφιέρωμα για την σχέση «Πόλη + Φύση» «Να μεγάλωναν ας πούμε οι

Διαβάστε περισσότερα

e Seminars Newsletter 2

e Seminars Newsletter 2 e Seminars Newsletter 2 Αγαπητοί αναγνώστες γεια σας, Το newsletter αυτό, θα είναι το μέσο της συχνής επικοινωνίας μας, με νέα για τα e Seminars που είναι πολλά και ποικίλα, από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση!

WEB MARKETING ---------- Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! WEB MARKETING Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Δημιουργήσεις Την Δική Σου Ηλεκτρονική Επιχείρηση! Υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή αλλά εγώ λέω να μην συμμετάσχω. Άγνωστος ---- ABOUT CONTACT SOURCE MakeMoneyOnline.gr!

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό! Εκπαιδευτικός σχεδιασμός παιχνιδιού: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Βασιλική Νίκα. Ήρθε ένας νέος μαθητής στην τάξη. Όλοι τον αποκαλούν ο «καινούριος». Συμφωνείς; 1 Δεν είναι σωστό να μη φωνάζουμε κάποιον με το όνομά του. Είναι σαν να μην τον αναγνωρίζουμε. Σωστά. Έχει όνομα και με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

2. Είναι παν εύκολο στη χρήση. Κάθε του σημείο σε οδηγάει και σε διαφορετικό πεδίο, παρέχοντάς σου τις αντίστοιχες πληροφορίες.

2. Είναι παν εύκολο στη χρήση. Κάθε του σημείο σε οδηγάει και σε διαφορετικό πεδίο, παρέχοντάς σου τις αντίστοιχες πληροφορίες. 11+1 λόγοι για να κατεβάσεις τώρα το CytaInfo+ Ίσως να είναι ένα από τα λίγα (έως και ελάχιστα) θετικά πράγματα που άκουσες να γίνονται τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για την εφαρμογή CytaInfo+ που δημιούργησαν

Διαβάστε περισσότερα

FOR IMMEDIATE RELEASE

FOR IMMEDIATE RELEASE FOR IMMEDIATE RELEASE Ίδρυµα ΕΣΤΕ Μάιος, 2014 JUERGEN TELLER: MACHO Ίδρυµα ΕΣΤΕ, Νέα Ιωνία Εγκαίνια: 20 Ιουνίου 2014, 19:30-22:30 ιάρκεια: 21 Ιουνίου 29 Οκτωβρίου, 2014 Ώρες Λειτουργίας, Τετάρτη: 12:00-20:00

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνουµε τα παιδιά να χρησιµοποιούν τις νέες τεχνολογίες αποτελεσµατικά και µε ασφάλεια. Μαρία Ζάππα - Κασαπίδη

Μαθαίνουµε τα παιδιά να χρησιµοποιούν τις νέες τεχνολογίες αποτελεσµατικά και µε ασφάλεια. Μαρία Ζάππα - Κασαπίδη Μαθαίνουµε τα παιδιά να χρησιµοποιούν τις νέες τεχνολογίες αποτελεσµατικά και µε ασφάλεια Μαρία Ζάππα - Κασαπίδη Παλαιάκαινέαδεδοµένα 1. Νέοι όροι στο καθηµερινό µας λεξιλόγιο ιαδικτυακόραδιόφωνο, αναµετάδοσηεκποµπής,

Διαβάστε περισσότερα

Γιόρτασε το Νεραϊδοπάρτι Οδηγίες

Γιόρτασε το Νεραϊδοπάρτι Οδηγίες Γιόρτασε το Νεραϊδοπάρτι Οδηγίες 1. Προσκλήσεις για το Νεραϊδοπάρτι Εκτυπωτή και 1 φύλλο χαρτιού μεγέθους A4 για κάθε προσκλητήριο 2. Βραχιολάκια φιλίας Εκτυπωτή και 2 φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 για τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ. Περιεχόμενα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ. Περιεχόμενα ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ Περιεχόμενα 1) Εισαγωγή 2) Οδηγός εγγραφής στο site της PCnews 3) Βρείτε τα καλύτερα του site Γίνετε φίλοι μας στο Facebook 4) Σχετικά με τον τύπο αρχείου PDF - 1 - Εισαγωγή Καλωσορίσατε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Οδηγός για Φοιτητές/τριες (ΔΕΟ10) του Αριστείδη Χατζή ahatzis@phs.uoa.gr ΣΕΠ ΑΘΗΝΑ-2, Portal Officer ΔΕΟ10 Αυτός ο οδηγός απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Στην αρχή της σεζόν ήσουν μεταξύ ομάδας νέων και πρώτης ομάδας. Τι σκεφτόσουν τότε για την εξέλιξη της χρονιάς; Στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι.

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι. 0001 00:00:11:17 00:00:13:23 Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18 Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10 Ναι. 0004 00:01:06:17 00:01:07:17 Σου έδειξα τη φωτογραφία; 0005 00:01:07:17 00:01:10:10

Διαβάστε περισσότερα

Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες

Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες Η Άννα και ο Αλέξης είναι συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι. Μπλέκουν πάντοτε σε φοβερές καταστάσεις και έχουν ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες. Είναι αδύνατον

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προώθηση

Περιεχόμενα. Προώθηση Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 TABLETS * *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 Για 1η φορά στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα ελληνικό brand, ξεπέρασε σε πωλήσεις διεθνείς κολοσσούς No1 BRAND ΣΤΑ TABLETS Δες τι κρύβεται

Διαβάστε περισσότερα

PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ PH123792 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Inter IKEA Systems B.V. 2015 Φόρτισε το τηλέφωνό σου εκεί που είσαι! Είτε ψάχνουμε για μια συνταγή με μακαρόνια για το αποψινό μας δείπνο, είτε κουβεντιάζουμε με ένα φίλο ή διαβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007 1 / 15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΔιΑσκεΔΑσή & κατεβασμα Αρχειων

ΔιΑσκεΔΑσή & κατεβασμα Αρχειων ΔιΑσκεΔΑσή & κατεβασμα Αρχειων στο ΔιΑΔικτυο Δεν ειναι ο,τι λαμπει χρυσοσ Η Αθηνά περνάει από της Ζέτας και του Αλέξη μετά από το μάθημα της στο Πανεπιστήμιο και πριν να συναντήσει τους φίλους της. Η Ζέτα

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη: Γιάννης Ζουµπρούλης, Επιµέλεια: Λύδια Τυλλιανάκη 23-5- 2006. Συνέντευξη Alex Dong για τα Push Hands

Συνέντευξη: Γιάννης Ζουµπρούλης, Επιµέλεια: Λύδια Τυλλιανάκη 23-5- 2006. Συνέντευξη Alex Dong για τα Push Hands Συνέντευξη: Γιάννης Ζουµπρούλης, Επιµέλεια: Λύδια Τυλλιανάκη 23-5- 2006 Συνέντευξη Alex Dong για τα Push Hands 1. Τι είναι τα Push Hands (Χέρια που Σπρώχνουν); Τα Push Hands είναι µια άσκηση η οποία γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

1. Φτιάξ τις προτάσος.

1. Φτιάξ τις προτάσος. αντωνυμίες Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ε Σ αυτός, -ή, -ό / εκείνος, -η, -ο Αυτός ο σκούφος σού πάει πολύ. Αυτή η βιτρίνα είναι ωραία. Αυτό το μπουφάν είναι ζεστό. Εκείνος δε σου πήγαινε καθόλου. Εκείνη ήταν απαίσια.

Διαβάστε περισσότερα

Οι «πουλάκηδες», το FaceBook, ο Αριστοτέλης, και το BBC.

Οι «πουλάκηδες», το FaceBook, ο Αριστοτέλης, και το BBC. Αγαπητοί Φίλοι, Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που κάνετε στην εκδήλωσή μας, για την τιμή που κάνετε στον τόπο μας, στη Μυτιλήνη. Σε μια κοινή εκδήλωση, μαζί με το Σύλλογο Καλλονιατών Λέσβου,

Διαβάστε περισσότερα

Δείξτε μας πόσο αγαπάτε τον KicoNico. Ανεβάστε μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά μαζί του, mε το hashtag. #ilovekiconico

Δείξτε μας πόσο αγαπάτε τον KicoNico. Ανεβάστε μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά μαζί του, mε το hashtag. #ilovekiconico Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας! Από 10 έως 21 Σεπτεμβρίου I LOVE KicoNico Δείξτε μας πόσο αγαπάτε τον KicoNico Ανεβάστε μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά μαζί του, mε το hashtag #ilovekiconico Και

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Η ζωή είναι αλλού. < <Ηλέκτρα>> Το διαδίκτυο είναι γλυκό. Προκαλεί όμως εθισμό. Γι αυτό πρέπει τα παιδιά. Να το χρησιμοποιούν σωστά

Η ζωή είναι αλλού. < <Ηλέκτρα>> Το διαδίκτυο είναι γλυκό. Προκαλεί όμως εθισμό. Γι αυτό πρέπει τα παιδιά. Να το χρησιμοποιούν σωστά Δράση 2 Σκοπός: Η αποτελεσματικότερη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με όλα τα είδη συμπεριφορικού εθισμού και τις επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή! Οι μαθητές εντοπίζουν και παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με μια συνεχή παρουσία στην Α Εθνική Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal Soccer

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS

INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS Patrick Zachmann Ο Patrick Zachmann εργάζεται ως freelance φωτογράφος από το 1976 και αποτελεί μέλος του πρακτορείου Magnum

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ SUR MEASURE:::ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Κατηγορία Εργαστήριο Επίπεδο Διάρκεια Έναρξη Κόστος (εβδομάδες) Σχέδιο Μόδας Σχέδιο Μόδας Ι Ι 10 x 2 ½ ώρες Οκτώβριος 2011 320 Ιανουάριος 2012 Σχέδιο Μόδας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικά Κυκλώματα (Μ.Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Η προσθήκη λαμπτήρων επηρεάζει την ένταση του ρεύματος σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα;

Ηλεκτρικά Κυκλώματα (Μ.Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Η προσθήκη λαμπτήρων επηρεάζει την ένταση του ρεύματος σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα; Ηλεκτρικά Κυκλώματα (Μ.Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Η προσθήκη λαμπτήρων επηρεάζει την ένταση του ρεύματος σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα; Στη διερεύνηση που κάναμε με τα παιδιά, όπως φαίνεται και από τον τίτλο ασχοληθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γάµος σας. Smile photography by Chrystalla. Tel. 99659470 Athienou. E-mail: photographysmile@hotmail.com

Ο Γάµος σας. Smile photography by Chrystalla. Tel. 99659470 Athienou. E-mail: photographysmile@hotmail.com Ο Γάµος σας Η φωτογραφία γάµου αποτελεί την βασική ενασχόληση µου εδώ και 15 χρόνια, αξιοποιώντας όλα τα µέσα µιας φωτογράφησης στούντιο. Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπησ η γάµου που προτείνουµε έχει ένα

Διαβάστε περισσότερα

TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. Τηλ. 210 48 11 260

TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. Τηλ. 210 48 11 260 TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. 25 ης Μαρτίου 12-177 78 Ταύρος Τηλ. 210 48 11 260 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή του παρόντος βιβλίου με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν 2 0 1 5

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν 2 0 1 5 Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν 2 0 1 5 Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια. Η KAtoys δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε χαρακτηριστικά προϊόντων. Χρώματα και σχέδια ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο Απόλυτος Τρόπος Για Να Εκμεταλλευτείς Το Internet

Ο Απόλυτος Τρόπος Για Να Εκμεταλλευτείς Το Internet ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο Απόλυτος Τρόπος Για Να Εκμεταλλευτείς Το Internet Κυριαρχία Μέσω Internet Ταμπακάς Γεώργιος ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ INTERNET Μία «Επαναστατική» Μέθοδος και ένας Super Επικερδής και Αυτοματοποιημένος

Διαβάστε περισσότερα