Ένας χειμώνας με προορισμό... το ταξίδι

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένας χειμώνας με προορισμό... το ταξίδι"

Transcript

1 Ένας χειμώνας με προορισμό... το ταξίδι Φθινόπωρο Χειμώνας 2010

2 Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, το Citigold Select Traveling Service σας παρουσιάζει τις νέες του προτάσεις για ταξιδιωτικές διαδρομές σε προορισμούς με άποψη και μαγευτική διάθεση, ιδανικές για τους... κρύους μήνες που έρχονται. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήσαμε πρόσφατα το Citigold Select Traveling Service, ώστε εσείς, οι Citigold Select πελάτες μας, να έχετε στη διάθεσή σας ακόμη περισσότερες αποκλειστικές υπηρεσίες. Σε συνεργασία με την Kyvernitis Travel Agency, το γραφείο που εξειδικεύεται στα ατομικά ταξίδια, το Citigold Select Traveling Service προσδίδει σε κάθε προορισμό τη μοναδικότητα, την άνεση και την πολυτέλεια που σας ταιριάζουν, σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια: αποκλειστικά πλεονεκτήματα ανάλογα με τον προορισμό, π.χ. αναβάθμιση διαμονής, complimentary dining κ.ά. δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς προς το αεροδρόμιο με limo service δυνατότητα εξόφλησης του ταξιδιού σας σε άτοκες μηνιαίες δόσεις με τις πιστωτικές κάρτες Citibank και Diners Club προσωπική συνάντηση με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο σε χρόνο και χώρο που σας εξυπηρετούν αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με το ταξιδιωτικό γραφείο Κyvernitis Travel Agency Για τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες επιλέξαμε για εσάς ταξίδια σε προορισμούς που συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά με την πολυτέλεια, τη χαλάρωση με τα σπορ, το shopping με τη διασκέδαση και τις γαστριμαργικές απολαύσεις με την υψηλή αρχιτεκτονική: από τις καλοκαιρινές Μαλδίβες στο χιονισμένο θέρετρο-έκπληξη του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, από τις θεατρικές σκηνές και τα μουσεία του ολοστόλιστου Λονδίνου στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου στη Βαρκελώνη του Γκαουντί, από τη Βενετία των ερώτων στην πίστα F1 του Άμπου Ντάμπι και από τα καταστήματα της Νέας Υόρκης στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία. Εννοείται πως οι προορισμοί δεν σταματούν εδώ. Για να σχεδιάσετε το δικό σας ταξίδι, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:00) και αφήστε τις λεπτομέρειες σε εμάς.

3 Βενετία 4 ημέρες-3 νύχτες Περίπατοι στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου Δεν χρειάζεται να είναι ερωτευμένος κάποιος για να επισκεφθεί τη Βενετία. Η πόλη που ενέπνευσε συγγραφείς, ζωγράφους και ποιητές μέσα στους αιώνες, ξέρει πώς να γεννά τον έρωτα στους ταξιδιώτες που την επισκέπτονται. Με μια ποιητική μελαγχολία να σεργιανά στα σοκάκια της, η Βενετία είναι από μόνη της έργο τέχνης. Και την ίδια στιγμή ξέρει να γλεντά Αξίζει να ζήσετε από κοντά τη μαγεία του βενετσιάνικου καρναβαλιού από τις 6 έως τις 16/2/2010 και να δείτε πώς η πόλη αλλάζει πρόσωπο, φορά τη μάσκα της και γιορτάζει χορεύοντας σε ρυθμούς αιώνων ιστορίας. Όποια κι αν είναι η αφορμή για να την επισκεφθείτε, η Βενετία με τα κανάλια της, τα απίστευτης καλλονής κτίριά της, τα αμέτρητα γεφύρια της, τις γόνδολες και τα μελωδικά τραγούδια της, θα σας ανοίξει την αγκαλιά της. Στη Βενετία θα πετάξετε, μέσω Ρώμης, με την Alitalia. Για τη διαμονή σας επιλέξαμε το Monaco & Grand Canal 5* ή το Savoia & Jolanda 4* (από 650 κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις >η τιμή μπορεί να διαφέρει την περίοδο του καρναβαλιού).

4 Νέα Υόρκη 7 ημέρες-5 νύχτες Δεκέμβριος στο Μεγάλο Μήλο Ονειρικός προορισμός, κέντρο του κόσμου για πολλούς, η Ν.Υ., πρωταγωνίστρια σε σινεμά και τηλεόραση, έχει τον αέρα μιας ντίβας, ενώ ξέρει πώς να είναι καταδεχτική και φιλόξενη. Στην πιο ευρωπαϊκή αμερικανική μεγαλούπολη, οι λεωφόροι σφύζουν από ζωή με καταστήματα-πειρασμό για ατελείωτο shopping. Οι μεγάλοι οίκοι συναντούν μπουτίκ-θησαυρούς ανεξάρτητων designers, βιβλιοπωλεία και CD shops κόβουν την ανάσα και οι λάτρεις των gadgets δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν. Την ίδια στιγμή, στη Λεωφόρο Μπρόντγουέι, θα δείτε κάποιες από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις του κόσμου, σειρά εκθέσεων θα μαγέψουν τους φίλους της Τέχνης, ενώ η κορυφαία συνάντηση του NBA, ανάμεσα στους NY Knicks και τους Chicago Bulls, γίνεται στις 20/12. Go Knicks Για τη Νέα Υόρκη επιλέξαμε τις πτήσεις της Delta Airlines και τη φιλοξενία των πολυτελών Helmsley Park 5*, The Carlyle 5* και Four Seasons 5* (από κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις). Ειδικά για τους Citigold Select πελάτες μας, εξασφαλισμένη αναβάθμιση δωματίου στο Hemsley Park, έκπτωση μέχρι και 30% στις επίσημες τιμές του The Carlyle ή αναβάθμιση δωματίου και δωρεάν το πρωϊνό στο Four Seasons.

5 Λονδίνο 3 ημέρες-2 νύχτες Χριστούγεννα με θεάματα υψηλών προδιαγραφών Μπορεί το Λονδίνο να μη χρειάζεται συστάσεις, σίγουρα όμως πρέπει να παρακολουθεί κανείς από κοντά τις εξελίξεις και τις αναρίθμητες προτάσεις του. Το Δεκέμβριο φοράει τα καλά του και δεν σας αφήνει στιγμή ήσυχους «Λυσσασμένη Γάτα» στο Novello, «Πρόγευμα στο Τίφαννυς» στο Haymarket Theatre Royal και «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» στο Wyndham s είναι οι προτάσεις που αφήνουν φέτος τους θεατρόφιλους άυπνους. Τα κοσμήματα της συλλογής του Μαχαραγιά που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Μουσείο Αλβέρτου & Βικτωρίας και η έκθεση των Αζτέκων στο Βρετανικό Μουσείο θα σας συναρπάσουν, όπως και οι Μεγάλοι Ισπανοί στην Εθνική Πινακοθήκη. Οι Pet Shop Boys δίνουν συναυλία στην Ο 2 Arena στις 21/12, ενώ το Royal Albert Hall φιλοξενεί ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Στα γιορτινά «πρέπει» του Λονδίνου προσθέστε τη βόλτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Τραφάλγκαρ και τα πυροτεχνήματα της παραμονής της πρωτοχρονιάς στον Τροχό της Χιλιετίας, στο Γουεστμίνστερ. Στο Heathrow του Λονδίνου (από 25/10) θα πετάξετε με Aegean, ενώ για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Conaught, του Berkeley ή του Claridges (από 700 κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις). Ειδικά για τους Citigold Select πελάτες μας, εξασφαλισμένη αναβάθμιση δωματίου και complimentary σαμπάνια κατά την άφιξη στο δωμάτιό τους.

6 Βουλγαρία -Μπάνσκο 5 ημέρες-4 νύχτες Xειμερινές διακοπές πολυτελείας στο ανερχόμενο Ski Resort των Βαλκανίων Κανείς από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ δεν μπορούσε να φανταστεί, πριν από μερικά χρόνια, ότι στα Βαλκάνια θα μπορούσε να βρει χιονοδρομικό κέντρο εφάμιλλο των κεντροευρωπαϊκών. Και όμως, στη γειτονική Βουλγαρία, λίγο περισσότερο από μια ώρα πτήσης από την Αθήνα, υπάρχει ο χειμερινός παράδεισος του Μπάνσκο. Πίστες για αρχαρίους έως experts, πίστες snowboard και ό,τι άλλο μπορεί να αναζητήσει κανείς, σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο του πολυτελούς ξενοδοχείου σας. Και όλα αυτά, σε ένα φυσικό περιβάλλον υπέρτατης ομορφιάς, όπου νομίζει κανείς ότι μπορεί να αγγίξει τον ουρανό. Στο Μπάνσκο θα πετάξετε απευθείας με την Aegean. Εκεί θα απολαύσετε τη φιλοξενία του Kempinski Grand Arena (από 600 κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις). Ειδικά για τους Citigold Select πελάτες μας, ένα δωρεάν δείπνο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους και δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου.

7 Βαρκελώνη 4 ημέρες-3 νύχτες Αρχιτεκτονικό μεγαλείο και γευσιγνωσία στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Η Βαρκελώνη αποτελεί πρότυπο για το πώς μια πόλη μπορεί να γίνει διεθνής προορισμός μέσα σε μία μόνο νύχτα. Χρησιμοποιώντας την Ολυμπιάδα του 1992 ως αφορμή, η πόλη μεταμορφώθηκε με μοναδικό σκοπό να αναδείξει την ομορφιά και το στυλ που ούτως ή άλλως είχε από παλιά. Οι λάτρεις της αισθητικής συνοψίζουν τα θέλγητρα της Βαρκελώνης σε ένα μόνο όνομα: Γκαουντί. Ο αρχιτέκτονας με τη μοναδική ματιά και το ισχυρό όραμα υπογράφει κάποια από τα σημαντικότερα κτίρια της πόλης και του κόσμου ολόκληρου, την ίδια στιγμή που η Βαρκελώνη τα αγκαλιάζει με μια ξεχωριστή αισθητική και ένα εντελώς προσωπικό design. Πόλη που ξέρει να ζει χειμώνα-καλοκαίρι δεν υστερεί ούτε σε γαστρονομικές απολαύσεις αφού είναι η έδρα του El Bulli, κυριολεκτικά του καλύτερου εστιατορίου του κόσμου. Με ιστορία που ξεκινά το 1961, το El Bulli, με σεφ τον Φεράν Αντριά, έχει κάνει το γύρο των σημαντικότερων εφημερίδων και περιοδικών του κόσμου ως το γεγονός στη γαστριμαργική τέχνη, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο του Καλύτερου Εστιατορίου του Κόσμου, το 2002 και το Στη Βαρκελώνη θα σας ταξιδέψει απευθείας η Aegean και θα σας φιλοξενήσουν τα ξενοδοχεία OMM ή Claris (από 640 κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις). Ειδικά για τους Citigold Select πελάτες μας, εξασφαλίσαμε προτεραιότητα κράτησης στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, το El Bulli.

8 Μαλδίβες 7 ημέρες-5 νύχτες Καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα Αν λαχταράτε τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα, όταν ο δικός μας καιρός σκοτεινιάζει και κρυώνει, τότε δεν έχετε παρά να ξεφύγετε στον παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού. Αφήστε πίσω σας το γκρίζο της πόλης και απολαύστε τα τιρκουάζ νερά και την καταπράσινη φύση των Μαλδίβων. Με παραλίες ολόλευκες και ένα μοναδικά πολύχρωμο βυθό, οι Μαλδίβες θα σας καλωσορίσουν εγκάρδια και θα σας ξεναγήσουν σε ένα ξεχωριστό τοπίο υπέρτατης ομορφιάς. Χαλαρώστε στα πολυτελή resort που σας προτείνουμε, αφεθείτε να σας συνεπάρει η μαγεία του βυθού που οπωσδήποτε θα πρέπει να εξερευνήσετε και προσφέρετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γαληνέψει όσο ποτέ. Εκμεταλλευθείτε τις μοναδικές προσφορές «pay less-stay more» και μείνετε 4 νύχτες στο πολυτελές W Retreat & Spa ή 5 νύχτες στο γραφικό Kandooma Resort, πληρώνοντας μία νύχτα λιγότερη Στις Μαλδίβες θα πετάξετε, μέσω Ντουμπάι, με τη φροντίδα της Emirates, ενώ θα σας φιλοξενήσουν το W Retreat & Spa ή το Kandooma Resort (από κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις). Ειδικά για τους Citigold Select πελάτες μας εντός Αττικής, μεταφορές προς/από το Αεροδρόμιο με λιμουζίνα.

9 Λαπωνία -Ροβανιέμι, Ελσίνκι, Ταλλίν 23-28/12/2009, 6 ημέρες-5 νύχτες ή 28/12/2009-3/1/2010, 7 ημέρες-6 νύχτες Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα Ζήστε τη μαγεία του παραμυθιού των παιδικών σας χρόνων και γνωρίστε από κοντά τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήριό του, στη Λαπωνία, όπου κατασκευάζονται τα παιχνίδια και τα δώρα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να τα ζήσετε όπως ποτέ άλλοτε, ταξιδεύοντας στον Αρκτικό Κύκλο, σε ένα ολόλευκο τοπίο που δεν έχετε αντικρύσει ποτέ πριν. Ο χρόνος που κυλά αργά, η ηρεμία των ανθρώπων, οι τάρανδοι, οι πολικές αρκούδες και ένας ουρανός που -αν είστε τυχεροί- θα φαντάζει μαγεμένος από το Βόρειο Σέλλας, συνθέτουν μια εμπειρία μοναδική που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα τα πιο ξεχωριστά της ζωής σας. Στη Λαπωνία θα ταξιδέψετε με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις, ενώ για τη διαμονή σας επιλέξαμε ξενοδοχεία 4* και 5* (από κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις). Ειδικά στους Citigold Select πελάτες μας κάνουμε δώρο το snowmobile safari.

10 Ντουμπάι 4 ημέρες-3 νύχτες Shopping και συγκινήσεις στο διαμάντι της ερήμου Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εποχή για να ταξιδέψει κάποιος στο Ντουμπάι. Η πλέον κοσμοπολίτικη και φαντασμαγορική πόλη της Μέσης Ανατολής προσφέρει αμέτρητους λόγους για να την επισκεφθείτε: Shopping σε εκπληκτικά καταστήματα, διασκέδαση που δεν σταματάει ποτέ, εξαιρετικές παραλίες για μπάνιο και την ίδια στιγμή σκι στο τεράστιο χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται μέσα σε ένα mall Χρειάζεστε τίποτε άλλο για να πειστείτε πως πρόκειται για τον προορισμό με τις μεγαλύτερες εναλλαγές και εκπλήξεις; Στο Ντουμπάι θα σας ταξιδέψει απευθείας η εμπειρία και η πολυτέλεια της Emirates. Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε τα υπερπολυτελείας The Palace 6* ή Raffles 6* ή Atlantis Hotel 5* (από 800 κατ άτομο -περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις).

11

12 Οι αναγραφόμενες τιμές είναι ενδεικτικές και βασίζονται στη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων και των αεροπορικών εταιρειών την περίοδο της ζήτησης. Εξαιρούνται οι περίοδοι εορτών, επισήμων αργιών και εκθέσεων. Λ. Συγγρού 128, Καλλιθέα, Αθήνα Τ: F: Citigold Select Phone Banking:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πατάγια (5) Γενικά H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX E l e g a n t B o x ELEGANT BOX ατόφια πολυτέλεια 2 3 ατόφια πολυτέλεια Είναι η ατόφια πολυτέλεια υποκειμενική; Για μας στο Elegant Box, η ατόφια πολυτέλεια είναι το να έχεις χρόνο να χαλαρώνεις, χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΑΝΣΚΟ από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια 2017 2018 Έκπτωση 10% για early bookings έως 27/11/17 Μπάνσκο, ο αγαπημένος προορισμός για ski, καλό φαγητό και διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

5 ημέρες

5 ημέρες Κεντρικό : Λ.Ικάρου 9, 713 06 (ENΤΟΣ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου) Ηράκλειο Τ: 2810 300374 F: 2810300274 Υποκ/μα 2 : Περιοχή Λαγκός νέου ΚΤΕΛ, 72100 Αγιος Νικόλαος Τ/ F: 28410 90581 ΜΠΑΝΣΚΟ από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel

Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel Ελάτε να γιορτάσουμε σε Αθήνα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη! Η μαγεία των γιορτών και η λάμψη των Χριστουγέννων πρέπει να μοιράζονται! Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ,από ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

ΜΠΑΝΣΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ,από ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΜΠΑΝΣΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ,από ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια 2018 2019 Έκπτωση 10% για early bookings έως 30/11/18 Στα προγράμματα περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016

ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016 ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ TIMH KAT' ATOMO THN ΗΜΕΡΑ 20-28/12 ORPHEY HOTEL 4* www.orphey.com/eng/ 25,00 29,00 - TRINITY HOTEL 4* http://trinity-bansko.bg/en/ 27,00 32,00 - GREEN

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. 210 6771000 / ΦΑΞ 210 671063 Email tsokasn@otenet.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΧ.

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. 210 6771000 / ΦΑΞ 210 671063 Email tsokasn@otenet.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΧ. 4ΗΜΕΡΟ SHOPPING THERAPY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ APARTMENT 4* SUPERIOR 5* SUPERIOR (Exclusive) 5* DELUXE (Exclusive) 2ΚΛΙΝΟ 2ΚΛΙΝΟ 2ΚΛΙΝΟ 310 95 350 125 410 150 ETIHAD 340 95 380 125 440 150 ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

29/12 30/12 2/1/2015. Ντουμπάι Classic 6 ημέρες Nτουμπάι Αμπου Ντάμπι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο 23/12

29/12 30/12 2/1/2015. Ντουμπάι Classic 6 ημέρες Nτουμπάι Αμπου Ντάμπι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο 23/12 Κατ ατομο σε δίκλινο Μονόκλινο Παιδί Κατ ατομο σε δίκλινο Μονόκλινο Παιδί Ντουμπάι Classic 6 ημέρες Nτουμπάι Αμπου Ντάμπι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο 23/12 RADISSON BLU DOWN TOWN 4* SUP 860 1140 500

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/12, 28/12, 29/12 & 2/01

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/12, 28/12, 29/12 & 2/01 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/12, 28/12, 29/12 & 2/01 1 η Ημέρα: Αθήνα Ντουμπάι Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη και

Διαβάστε περισσότερα

Σευχέλλες Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Σευχέλλες Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Μάχε Coral strand 3* Berjaya Beau Vallon 3* 16/2-11/5 12/5-26/7 27/7-23/8 24/8-1/10 2/10-31/10 16/2-11/5 12/5-26/7 27/7-23/8 24/8-1/10 2/10-31/10 21/3-7/4 8/4-31/7 1/8-24/8 25/8-31/10 8/4-31/7 25/8-31/10

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/01/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ένα ταξίδι που υπόσχεται παραμυθένιες στιγμές τις ημέρες των Φώτων στην

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 23/12 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ AEGEAN AIRLINES OA :40-07:25 23/12 ΑΘΗΝΑ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ AEGEAN AIRLINES A :20-14:00

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 23/12 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ AEGEAN AIRLINES OA :40-07:25 23/12 ΑΘΗΝΑ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ AEGEAN AIRLINES A :20-14:00 Χριστουγεννιάτικο Όνειρο: Στο χωριό του Άη Βασίλη Διάρκεια: 6 μέρες Κατηγορία: Χριστούγεννα 2019-2020 από 2445 Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 23/12 ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ AEGEAN AIRLINES OA 901 05:40-07:25

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ άτομο

Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ άτομο Μαυρίκιος 2014 ΒΟΡΕΙΟ ΔΥΤΙΚΑ Σημειώσεις/προσφορές LE CANONNIER 4* SUP 995 930 1055 1015 970 1080 1040 985 1105 1015 1140 1135 1195 1155 1105 1220 1180 1125 1245 1210 1155 1295 1225 1355 1315 1265 1380

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΡΑΣ ΑΛ ΧΕΙΜΑ ΦΟΥΤΖΕΙΡΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ

EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΩΤΑ 2018-19 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018-2019 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΧ. 21,22,23,24/12/18 ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ALOFT CITY CENTER DEIRA New Hotel 4* SUP. 695 790 685 210 CARLTON HOTEL 5*

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαλδίβες 8 ημέρες από 815 Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα 1η - 2η μέρα: Αθήνα - Μαλδίβες Αναχώρηση απο το αεροδρόμιο Αθηνών,και ολονύκτια πτήση,με

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος 2013. Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ ατομο Emirates Airlines. Ξενοδοχείο Τύπος δωματίου Εποχικότητα Δίκλινο

Μαυρίκιος 2013. Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ ατομο Emirates Airlines. Ξενοδοχείο Τύπος δωματίου Εποχικότητα Δίκλινο Ξενοδοχείο Τύπος δωματίου Εποχικότητα Ξενοδοχείο Τύπος δωματίου Εποχικότητα LE MAURICIA 4* LE CANONNIER 4* SUP LE VICTORIA 4* SUP STΑNDARD GARDEN FACING GARDEN FACING SEA FACING 1ST FLOOR SUPERIOF GROUND

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Ηράκλειο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - 8 Μέρες Σηµείο συνάντησης διαφορετικών εµπειριών, χωνευτήρι πανάρχαιων και ετερόκλητων πολιτισµών. Βουνά πανύψηλα, φαράγγια επιβλητικά, κατάφυτα από µια πολυποίκιλη βλάστηση

Διαβάστε περισσότερα

World Class. Elewana Skysafari

World Class. Elewana Skysafari World Class Luxury comfort authenticity.. Αεροπορικο σαφάρι στην καρδιά της Τανζανίας, σαφάρι με custom build safari cruisers και διαμονή : Arusha coffee lodge, Tarangire tree tops, The Manor Ngorongoro,

Διαβάστε περισσότερα

Άγιοι Τόποι - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα

Άγιοι Τόποι - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Άγιοι Τόποι - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Ημέρες Αναχώρηση Ξενοδοχείο Τιμή σε δίκλινο Επιβάρυνση μονόκλινου Αεροπορική εταιρία AEGEAN AIRLINES 6 23/12 SHEPHERDS HOUSE 4* plus Από Αθήνα: 590,00 Θεσσαλονίκη:

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος. Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ άτομο. Νέος τιμοκατάλογος Ιούλιος 2014

Μαυρίκιος. Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ άτομο. Νέος τιμοκατάλογος Ιούλιος 2014 Μαυρίκιος 2014 Νέος τιμοκατάλογος Ιούλιος 2014 ΒΟΡΕΙΟ ΔΥΤΙΚΑ Πρωινό Πλήρης διατροφή Σημειώσεις/προσφορές LE MAURICIA 4* 1150 1240 1215 1315 1260 1350 1325 1425 One gift voucher at boutique LE CANONNIER

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπαί Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος 6 Ιουνίου

Ντουμπαί Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος 6 Ιουνίου Ντουμπαί Αναχωρήσεις Αγίου Πνεύματος 6 Ιουνίου Ξενοδοχεία Ντουμπάι Classic 6 ημέρες Nτουμπάι Αμπου Ντάμπι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση Ντουμπάι με ελληνόφωνο ξεναγό και γεύμα στο boutique hotel

Διαβάστε περισσότερα

JW Marriott Marquis Αποκλειστικότητα

JW Marriott Marquis Αποκλειστικότητα JW Marriott Marquis Αποκλειστικότητα ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΝΗΜΙΑΚΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BURJ AL ARAB, ΤΟ PALM ISLAND ΚΑΙ ΤΟ BURJ

Διαβάστε περισσότερα

Σευχέλλες 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Σευχέλλες 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Εξτρα νύχτα Γεύματα Σημειώσεις Μάχε Divers lodge 1/11-31/10 ground floor Evergreen apartments 1/1-31/10 Studio apartment 835 50 La Residence 22/12-10/1 11/1-31/7 1/8-31/8 1/9-31/12 Studio 8 50 905 875

Διαβάστε περισσότερα

5 ημέρες * 4 ημέρες

5 ημέρες * 4 ημέρες Βενιζέλου 2, Θεσσαλονίκη, 54624 Τηλ: 2310 288488 & 2310 256 205,6- Fax: 2310 256207 ΜΠΑΝΣΚΟ από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια 2017 2018 Έκπτωση 10% για early bookings έως 27/11/17

Διαβάστε περισσότερα

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Μπορώ να παραγγείλω ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα ειδικό δώρο να είναι στο δωμάτιο κατά την άφιξη με μια σημείωση; 2. Πώς μπορώ να φτάσω από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο; 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΧ. ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA STOP SALES

Διαβάστε περισσότερα

Το ψηλότερο, το ακριβότερο, το πιο χλιδάτο

Το ψηλότερο, το ακριβότερο, το πιο χλιδάτο Διάρκεια: 6 ημέρες Αναχωρήσεις: 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30/12, 01, 02, 03/01 από ΝΤΟΥΜΠΑΪ Το ψηλότερο, το ακριβότερο, το πιο χλιδάτο Από μια μικρή άσημη πολιτεία της ερήμου, το Ντουμπάι μεταμορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα. Villa VIP με Jacuzzi και τζάκι ιδιωτικό κήπο και πισίνα: 250 euro BB(2+2pax) 310 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Χριστούγεννα. Villa VIP με Jacuzzi και τζάκι ιδιωτικό κήπο και πισίνα: 250 euro BB(2+2pax) 310 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων Χριστούγεννα -10% για κρατήσεις έως τέλος Νοεμβρίου Με επιβεβαίωση προκαταβολής Classic double με θέα στον κήπο: 110 euro ΒΒ 165 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων Superior double με θέα στον Όλυμπο: 120

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ - 8 Μέρες Γνωρίστε από κοντά το καταπράσινο νησί του παγκοσµίως γνωστού µαθηµατικού Πυθαγόρα µε τις µεγάλες ονειρικές αµµουδιές, τα πεντακάθαρα βαθυγάλανα νερά και τις υπέροχες διαδροµές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος για νεονυμφους 2013

Μαυρίκιος για νεονυμφους 2013 LE MAURICIA 4* STANDARD ΒΟΡΕΙΟ ΔΥΤΙΚΑ 1330 1220 1380 1290 1470 1960 1660 2130 1100 990 1150 1180 1070 1240 1430 1900 LE CANONNIER 4* SUP STΑNDARD GARDEN FACING GARDEN FACING STANDARD SEA FACING 1340 1230

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος για νεονυμφους 2013 Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ ατομο Emirates Airlines

Μαυρίκιος για νεονυμφους 2013 Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιμές κατ ατομο Emirates Airlines LE MAURICIA 4* STANDARD SUPERIOR ΒΟΡΕΙΟ ΔΥΤΙΚΑ 1340 1340 1340 1 1340 1360 1360 1360 1250 1620 1 1 1 1 1 1 990 1 1 1 1 1070 80 95 270 270 270 170 270 LE CANONNIER 4* SUP STΑNDARD GARDEN FACING SUPERIOR

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα. τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

των στην Καρδια Λαπωνία-Φινλανδία-Σκανδιναβία Ροβανιέμι, Λέβι, Ελσίνκι, Ταλλίν, Στοκχόλμη, Όσλο, Κοπεγχάγη

των στην Καρδια Λαπωνία-Φινλανδία-Σκανδιναβία Ροβανιέμι, Λέβι, Ελσίνκι, Ταλλίν, Στοκχόλμη, Όσλο, Κοπεγχάγη Γιορτες των στην Καρδια Χριστουγεννων! Λαπωνία-Φινλανδία-Σκανδιναβία Ροβανιέμι, Λέβι, Ελσίνκι, Ταλλίν, Στοκχόλμη, Όσλο, Κοπεγχάγη 10 ΗΜΕΡΕΣ! Χριστουγεννιάτικη Σκανδιναβία Ταξίδι για τα Χριστούγεννα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 24/12-28/12 5* SUP.

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος Νεόνυμφοι 2011

Μαυρίκιος Νεόνυμφοι 2011 SHANDRANI Beach Deluxe All Inclusive de luxe Serenity Plus & ΔΩΡΟ ενα μασάζ στο spa Clarins Ισχύς παροχών από την ωρα αφιξης εως την ωρα αναχώρησης απο το ξενοδοχείο Ολα τά γεύματα σε 5 διαφορετικά εστιατόρια

Διαβάστε περισσότερα

4η έκδοση 13/02/2013

4η έκδοση 13/02/2013 4η έκδοση 13/02/2013 Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 Mahe Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Standard Superior Deluxe

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΛΑΠΩΝΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ 23/12 1.39 1.00 1.180 ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 90 Eπίσκεψη του Αη Βασίλη την παραμονή των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια του δείπνου, Snowmobile σαφάρι στην φάρμα ταράνδων

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001

Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001 Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001 1 φορά το χρόνο 32,8 2 φορές το χρόνο 22,0 3 φορές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος Νεόνυμφοι 2012. 5 νύχτες μέ πλήρη διατροφή Ατομικά πακέτα με Emirates Airlines

Μαυρίκιος Νεόνυμφοι 2012. 5 νύχτες μέ πλήρη διατροφή Ατομικά πακέτα με Emirates Airlines SHANDRANI 5* Beach Deluxe All Inclusive 5* de luxe Serenity Plus & ΔΩΡΟ ένα μασάζ στο spa Clarins Ισχύς παροχών από την ώρα άφιξης έως την ώρα αναχώρησης από το ξενοδοχείο SHANDRANIHANDRANI PLUS ΝΟΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ακτή Παπάγου 20 & Σίφνου, Ερμούπολη /Τηλ. :22810 86611-22810 86610-22810 86644 / Κιν. : 6932 480911 /Φαξ. : 22810 88755

Ακτή Παπάγου 20 & Σίφνου, Ερμούπολη /Τηλ. :22810 86611-22810 86610-22810 86644 / Κιν. : 6932 480911 /Φαξ. : 22810 88755 1η ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟULU Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πετάξουµε για OULU. Άφιξη στο αεροδρόµιο µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2η ηµέρα: OULU (Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

Σευχέλλες 2012. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Σευχέλλες 2012. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Μάχε Anse Solleil 3* Berjaya Beau Vallon 4* Ephelia Resort 5* Hilton Northolme 5* dlx 1/12-31/5 1/7-31/10 16/4-31/7 1/8-24/8 25/8-31/10 16/4-31/7 25/8-31/10 15/4-30/6 1/7-30/9 15/4-30/6 1/7-30/9 1/2-15/5

Διαβάστε περισσότερα

5/6ήµερη "Εορταστική κρουαζιέρα από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία"

5/6ήµερη Εορταστική κρουαζιέρα από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία 5/6ήµερη "Εορταστική κρουαζιέρα από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία" Το πολυτελέ Costa Luminosa το κρουαζιερόπλοιο του Φωτό, θα πραγµατοποιήσειµία µοναδική Εορταστική κρουαζιέρα και διανυκτέρευση στη

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Nτουμπάι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα στο Vida boutique hotel GULF AIR

Nτουμπάι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα στο Vida boutique hotel GULF AIR 1 Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη & Πέμπτη εως 20/12 exclusive 4 ημέρες Nτουμπάι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση με γεύμα στο Vida boutique hotel ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GULF AIR EMIRATES ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ/ΤΙΜΗ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Πρόγραμμα Ημ. Ξενοδοχεία Ξενάγηση Πόλης με γεύμα στο ξενοδοχείο Qamardeen Επισκεψη στο Σουκ Μadinat Jumeirah Σαφάρι με δείπνο και χορό της κοιλιάς -Αμπου Ντάμπι Ξενάγηση Πόλης με γεύμα στο ξενοδοχείο Qamardeen

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

2019 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνσκο. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5, 6, 7 μέρες

Μπάνσκο. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5, 6, 7 μέρες Μπάνσκο Ομαδικό ταξίδι - 4, 5, 6, 7 μέρες Bansko - Ski Center - Bulgaria Αναχώρηση οδικώς για το Μπάνσκο Συγκέντρωση και αναχώρηση από Αθήνα για Προμαχώνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση,

Διαβάστε περισσότερα

Mahe. Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino. Coral Strand Smart Choice Hotel. Standard. Superior. Deluxe. Standard. Superior.

Mahe. Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino. Coral Strand Smart Choice Hotel. Standard. Superior. Deluxe. Standard. Superior. 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 Ατοµικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Οι τιµές είναι υπολογισµένες κατ' άτοµο Mahe Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino Standard Superior Deluxe Standard Superior

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ Τιμή Πακέτου Επιπλέον διανυκτέρευση κατά άτομο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ 7ΗΜ/5ΝΥΧ 2-κλινο 1-κλινο 3-κλινο Hibiscus beach resort & spa (North) 3* ημιδιατροφή 01/04-31/05 & 01-31/10*

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος 2014 Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιµές κατ άτοµο Emirates Airlines & Air Mauritius

Μαυρίκιος 2014 Πακέτα διακοπών 5 διανυκτερεύσεων τιµές κατ άτοµο Emirates Airlines & Air Mauritius LE MAURICIA 4* 985 985 920 1060 1215 1230 1360 1005 1210 1210 1145 1340 1305 1315 1450 1610 1055 995 1055 995 930 1055 1195 1135 1195 1135 1195 1355 1355 1225 1355 1365 1305 1365 1305 1240 1365 1530 LE

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, 7 ημέρες

Μαυρίκιος, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, 7 ημέρες Μαυρίκιος, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, 7 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πόρτ Λούις (5) Γενικά Το πιο εξωτικό και δημοφιλές νησί των απανταχού ερωτευμένων της γης. Κρυμμένο στη Νότια αγκαλιά του Ινδικού ωκεανού

Διαβάστε περισσότερα

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310 Ιωάννινα Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων Το ESSENCE HOTEL είναι το καινούριο ξενοδοχείο 4+ αστέρων της πόλης των Ιωαννίνων που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος Νεόνυμφοι 2012. 5 νύχτες με πλήρη διατροφή Ατομικά πακέτα με Emirates Airlines

Μαυρίκιος Νεόνυμφοι 2012. 5 νύχτες με πλήρη διατροφή Ατομικά πακέτα με Emirates Airlines LE PARADIS DINAROBIN SHANDRANI Dlx Dlx ΝΟΤΙΟ ΔΥΤΙΚΑ - LA MORNE Beach Suite Suite Club Suite Club junior beach Beach 1493 1540 1935 1620 1676 2084 1662 1721 2107 ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 1562 1766 1625 1812 1653

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι. Emirates. info@marathontravel.gr

Ντουμπάι. Emirates. info@marathontravel.gr 1 classic 6 ημέρες Nτουμπάι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση με γεύμα στο Vida boutique hotel & στο Radisson Yas island στο Asymmetry με buffet gourmet!!!! Emirates Αεροπορικη Εταιρεια Ξενοδοχείο/τιμή

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο όνειρο στο χωριό του Αϊ Βασίλη 2019! Λέβι Ροβανιέμι

Χριστουγεννιάτικο όνειρο στο χωριό του Αϊ Βασίλη 2019! Λέβι Ροβανιέμι Χριστουγεννιάτικο όνειρο στο χωριό του Αϊ Βασίλη 2019! Λέβι Ροβανιέμι ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/12/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με τη χαρά και ενθουσιασμό του πιο γιορτινού

Διαβάστε περισσότερα

6 ΜΕΡΕΣ ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στο χιονισμένο Ροβανιέμι, Ελσίνκι, Ταλλίν!

6 ΜΕΡΕΣ ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στο χιονισμένο Ροβανιέμι, Ελσίνκι, Ταλλίν! 6 ΜΕΡΕΣ ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στο χιονισμένο Ροβανιέμι, Ελσίνκι, Ταλλίν! ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΟΥΛΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - ΣΑΝΤΑ ΠΑΡΚ SNOW LAND - ΧΩΡΙΟ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑΥΛΩΜΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα. Villa VIP με Jacuzzi και τζάκι ιδιωτικό κήπο και πισίνα: 250 euro BB(2+2pax) 310 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Χριστούγεννα. Villa VIP με Jacuzzi και τζάκι ιδιωτικό κήπο και πισίνα: 250 euro BB(2+2pax) 310 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων Χριστούγεννα Classic double με θέα στον κήπο: 110 euro ΒΒ 165 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων Superior double με θέα στον Όλυμπο: 120 euro BB 190 euro με το ρεβεγιόν Χριστουγέννων Deluxe double με θέα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015

ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015 ANΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ 9, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ 2103248171 ΦΑΧ 2103248184 ΕΜΑΙL : info@boutrostours.com WWW.BOUTROSTOURS.GR ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ!! ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015 ΕΚΔΟΣΗ : 11/05/2015

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

EMIRATES AIRLINES ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 22/12 & 23/12 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 29/12 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 30/12 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3/1/2015. Ντουµπάι Classic 5 ηµέρες

EMIRATES AIRLINES ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 22/12 & 23/12 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 29/12 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 30/12 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3/1/2015. Ντουµπάι Classic 5 ηµέρες EMIRATES AIRLINES Κατ ατοµο σε δίκλινο Μονόκλινο Παιδί Ντουµπάι Classic 6 ηµέρες Nτουµπάι Αµπου Ντάµπι Σαφάρι στην ερηµο µε BBQ δείπνο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 22/12 & 23/12 ΙBIS AL BASRA 3 STAR SUP 690 900 CROWN

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Mahe. Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino. Coral Strand Smart Choice Hotel. Standard. Superior. Deluxe. Standard Mountain View

Mahe. Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino. Coral Strand Smart Choice Hotel. Standard. Superior. Deluxe. Standard Mountain View 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 Ατοµικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Οι τιµές είναι υπολογισµένες κατ' άτοµο Mahe Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort & Casino Standard Superior Deluxe 1/11 21/12 8/1 13/4

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ROYAL JORDANIAN TEΤΑΡΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ. EGYPT AIR ή QATAR ή ETIHAD ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ROYAL JORDANIAN TEΤΑΡΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ. EGYPT AIR ή QATAR ή ETIHAD ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ Για πληροφορίες & κρατήσεις: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 12A Νέο Λιμάνι 49100 Κέρκυρα Τηλ: (+30) 210 45005 Fax: (+30) 210 45005 e-mail: info@kingtravel.gr Web : www. kingtravel.gr ΕΚΔΟΣΗ : 02/05/12 DUBAI 4

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ AMPHITRYON HOTEL 4 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΠΠΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΙΝΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ 5,6&8 ΗΜΕΡΕΣ Τιμές πακέτων fly & drive ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΏΝ Νησί των έντονων αντιθέσεων συνδυάζει αρμονικά το

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα