ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Έτος καμπής το 2013 για την κοινωνική ασφάλιση και ιδιαίτερα για τα Ταμεία Πρόνοιας.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013. 1. Έτος καμπής το 2013 για την κοινωνική ασφάλιση και ιδιαίτερα για τα Ταμεία Πρόνοιας."

Transcript

1 1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013 Εισήγηση του Προέδρου κ.παύλου Παππά 1. Έτος καμπής το 2013 για την κοινωνική ασφάλιση και ιδιαίτερα για τα Ταμεία Πρόνοιας. Το 2013 ας θεωρηθεί έτος καμπής για την κοινωνική ασφάλιση και ιδιαίτερα για τα Ταμεία Πρόνοιας. Και αυτό, γιατί αμφισβητήθηκαν έντονα δεδομένα προηγούμενων χρόνων, λίαν επιβαρυντικά για τα ταμεία, αμφισβητήθηκαν προνόμια ορισμένων τάξεων και ακόμα διαπιστώθηκε πόσο δύσκολο να τιθασσευθούν όλα αυτά και να επικρατήσει η ιδέα της δικαιοσύνης. Διαπιστώνεται για πολλοστή φορά ότι ο ασφαλιστικός τομέας στην Ελλάδα ήταν ένας ασύδοτος κυκεώνας, με κέντρα και παράκεντρα, με εκατοντάδες ταμεία που λειτουργούσαν, τα περισσότερα, κατά το δοκούν. Διαπιστώνεται ότι όσοι είχαν πολιτική δύναμη είχαν και προνομιακή μεταχείριση, κάτι που φαίνεται και στα εφάπαξ: άλλοι χρυσώνονται με εκατοντάδες ευρώ και άλλοι φεύγουν με ψίχουλα. Και αυτό φαίνεται όχι μόνο στο δικό μας ταμείο, αλλά και σε άλλα που χορηγούν συντάξεις και εφάπαξ βοηθήματα. Είναι ακόμα το 2013 έτος καμπής, διότι σ αυτό επιβεβαιώνονται όλες οι δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στον εργασιακό και ασφαλιστικό τομέα. Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κοινωνικό ζήτημα με πολλαπλές διαστάσεις, οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, δημογραφικές και πολιτισμικές. Τροποποιείται και αλλάζει, σχεδόν καθολικά το τοπίο στην αγορά εργασίας, όπου κυριαρχούν ιδέες και πρακτικές, όπως ευελιξία, μερική απασχόληση, υποαπασχόληση. Αλλάζει άρδην στην κοινωνική ασφάλιση με την επικράτηση εννοιών και πρακτικών, όπως μαύρη εργασία, ανασφάλιστη εργασία, ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Στη νέα ασφαλιστική πραγματικότητα το κόστος της ασφάλισης ουσιαστικά μετακυλίεται στους εργαζόμενους, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα όρια κατοχύρωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος, γεγονός που εντείνει την αβεβαιότητα. Είναι, τέλος, το 2013 έτος καμπής, διότι μεταμορφώνεται και αλλάζει ριζικά ο τρόπος χορήγησης του εφάπαξ βοηθήματος. Εφεξής οι

2 2 καταβολές του εφάπαξ θα προέρχονται μόνο από παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών και όχι από δάνεια ή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ακόμα μπαίνει τέλος, στην πρακτική της χορήγησης του εφάπαξ 50%, 60% και 70% πάνω από το σύνολο των εισφορών, πρακτική που συντελούσε στη δημιουργία ανισοτήτων και ελλειμματικών ταμείων. «Είναι, τέλος, το 2013 έτος καμπής, διότι, με πρωτοβουλίες της ηγεσίας τού Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, έχει αναληφθεί μια εργώδης, πραγματικά, προσπάθεια να τεθεί σε στοιχειώδη τάξη και σ ένα ανθρώπινο νοικοκύρεμα η χαοτική κατάσταση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος της χώρας. Προγράμματα όπως το «Ήλιος», «Άρτεμις» «Αριάδνη», «Εστία», «Εργάνη» και το αναμενόμενο «Ατλας», παρά το μυθολογικό υπόβαθρο, έχουν σύγχρονη αναφορά και θα βοηθήσουν αφάνταστα και τα ασφαλιστικά και προνοιακά ταμεία». 2. Ιδιαιτερότητες του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Οι ιδιαιτερότητες του Ταμείου μας είναι γνωστές σε όλους και αφετηριακές. Το 2008 που ξεκίνησε η ζωή του πολλά ζητήματα παρέμειναν εκκρεμή, δεν επιλύθηκαν στο χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα και εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η συνένωση των 12 τομέων-ταμείων παρέμεινε συγκατοίκηση, ενώ, υποτίθεται, θεωρείται ενιαίο, το ένα πληρώνει ενοίκιο στο άλλο. Πέρα από τρεις Διευθύνσεις οι οποίες ανήκουν σε ολόκληρο το ταμείο, οι υπάλληλοι είναι χωρισμένοι ως εάν τα ταμεία να είναι δώδεκα. Ξεπερνώ τα πολλά λογιστήρια, τα τμήματα εσόδων, τα διαφορετικά εφάπαξ, τους διαφορετικούς υπολογισμούς των βοηθημάτων, την ανυπαρξία ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, την έλλειψη μηχανογράφησης, την παντελή ανυπαρξία ασφαλιστικών μερίδων, αναγκαίων πλέον για το νέο τρόπο έκδοσης του εφάπαξ. Οι όποιες ηλεκτρονικές εφαρμογές υπάρχουν, είτε αυτές είναι κατασκευασμένες από τη μηχανογράφηση του ταμείου είτε είναι αγορασμένες, δεν ευθυγραμμίζονται σ ένα ενιαίο σύνολο, είναι διάσπαρτες και κατασκευασμένες, για να επιλύσουν ένα τυχαίο πρόβλημα. Το πρόβλημα της μηχανογράφησης δεν επιλύεται ούτε με την καταχώρηση των εργοδοτών στην Α και Γ Διεύθυνση, που ξεκίνησε από την προηγούμενη Διοίκηση και ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

3 3 Το κτήριο υφίσταται τις συνέπειες του χρόνου, με αποτέλεσμα να μην εμπνέει πλέον τους εργαζόμενους. Η εσωτερική περιουσία του Ταμείου παραμένει ανασφάλιστη, αφού καμιά ασφαλιστική εταιρεία σοβαρή δεν δέχεται να αναλάβει το κόστος, τη στιγμή που λείπει η πυροπροστασία, ενώ τα προβλήματα του κτηρίου αναφύονται το ένα μετά το άλλο. Σ αυτό εντάσσεται, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η ασφάλεια των εργαζομένων και των ασφαλισμένων που καθημερινά διακονούν τα προβλήματα του Ταμείου. Ακόμα μέσα σε όσα επισημαίνονται, δεν πρέπει, σε καμιά περίπτωση, να λησμονηθούν τα περιφερειακά γραφεία, οι υπάλληλοι των οποίων πρόσφεραν και προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στο ταμείο και στον πλέον νευραλγικό τομέα, τη συγκέντρωση των εσόδων και τον έλεγχο των επιχειρήσεων. Με τα παραπάνω γίνεται ολοφάνερο ότι οι αλλαγές στο Ταμείο μας θεωρούνται «εκ τών ών ουκ άνευ», εάν θέλουμε να περάσει αυτό στην επόμενη, τη νέα εποχή. 3. Οικονομική κατάσταση του ΤΑΠΙΤ Παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει καθολικά τη χώρα σε όλους του τομείς της οικονομίας, το Ταμείο μας, στο γενικό σύνολο, παραμένει πλεονασματικό. Ήδη από το 2013 κατέγραψε έσοδα ,13 ευρώ από ,22 του 2012, αυξημένα κατά 34% έναντι του 2013, ενώ τα έξοδά του μειώθηκαν από ,53 ευρώ το 2012 σε ,97 μειωμένα σε ποσοστό 21% περίπου. Από τους τρεις μεγάλους τομείς του Ταμείου μας, οι δύο (Ξενοδοχοϋπάλληλοι και Εμπορικά Καταστήματα) παρέμειναν πλεονασματικοί. Και αυτό, γιατί ο πρώτος παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα με την αύξηση του τουρισμού, ενώ ο δεύτερος έχει απρόσμενα έσοδα από το ΕΤΕΑ ύψους ,50 ευρώ, τα οποία παρακρατούσε παράνομα και εξαναγκάσθηκε, ύστερα από πιέσεις της Διοίκησης και του Δ.Σ. να αποδώσει. Παραμένει βέβαια σε εκκρεμότητα δικαστική, το ποσό των 270 περίπου εκατομμυρίων ευρώ από τα παρελθόντα έτη. Ο τρίτος μεγάλος τομέας, αυτός του Μετάλλου, ενώ φαίνεται ελλειμματικός, στην πραγματικότητα δεν είναι γιατί το 2013 χορήγησε σχεδόν διπλάσια εφάπαξ, 1521 για την ακρίβεια έναντι 985 το Το Ταμείο μας ξόδεψε συνολικά για εφάπαξ περίπου 60 εκατ. Ευρώ.

4 4 Από τους υπόλοιπους τομείς, θετική πορεία κατέγραψε και αυτός των φαρμακοϋπαλλήλων, ο οποίος ήδη αποχώρησε, ενώ καλή σχετικά είναι η εικόνα των Λιμενεργατών, των Λιπασμάτων και των Τσιμέντων. Εξαιρετικά προβληματική όμως είναι του ΟΥΘ Θεσσαλονίκης, ο οποίος, ενώ τα έσοδά του είναι περιορισμένα και λίγα, είναι υποχρεωμένος να δίνει εφάπαξ ευρώ, ποσό αδιανόητο για την εποχή μας, κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά. Καθοριστικός στόχος του ταμείου θα πρέπει να είναι τα έσοδα του. Ήδη με την ένταξη στην ΑΠΔ του ΙΚΑ υπολογίζεται ότι οι τρεις μεγάλοι τομείς του Ταμείου μας θα αυξήσουν τα έσοδά τους τουλάχιστον κατά 25%, αφού η διαδικασία αυτή επιλέχθηκε ως βασικός μοχλός πάταξης της εισφοροδιαφυγής από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας. Η εικόνα όμως της ΑΠΔ θα είναι ορατή και από το Ταμείο μας και κατά συνέπεια απαιτείται και από μας καθημερινός έλεγχος και ένταση προσοχής. Εννοείται ότι και η μηχανογράφηση και οι υπηρεσίες εσόδων θα πρέπει να οργανωθούν κατάλληλα. Εννοείται ότι κανένας εφησυχασμός δεν είναι επιτρεπτός εκ μέρους μας. Εννοείται επίσης ότι όλοι μας, Δ.Σ. και υπάλληλοι, θα θεωρήσουμε ότι το Ταμείο είναι ο εργοδότης, η εργασία μας και θα πρέπει να δείξουμε υπέρμετρο ενδιαφέρον, όποια κι αν είναι η θέση εργασίας μας. Ως σημαντικότερα επιτεύγματα για το 2013 θεωρώ τα εξής: Την πλήρη ένταξη του Ταμείου στην ΑΠΔ του ΙΚΑ εάν τηρηθούν οι όροι και προϋποθέσεις που συμφωνήσαμε με τους άλλους τρείς φορείς (ΙΚΑ,ΕΤΕΑ,ΤΑΥΤΕΚΩ), είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν τα έσοδα του ταμείου και θα χτυπηθεί σε μεγάλο βαθμό η εισφοροδιαφυγή. Την έλευση στο Ταμείο μας ,50 ευρώ από το ΕΤΕΑ και τη διεκδίκηση άλλων 270 εκατ. ευρώ μέσω της δικαστικής οδού. Τη μηχανογράφηση των εργοδοτών της Α και Γ Διεύθυνσης Την ενοικίαση του ακινήτου γκαράζ στην οδό Λυκαβηττού Την ένταξη στην ασφάλιση του ταμείου μας 800 εργαζομένων στη Χαλκιδική. Την τοποθέτηση ωροσήμανσης στο ταμείο και προσαρμογή 100% των εργαζομένων στο ωράριο εργασίας. Επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης στον τομέα Ξενοδοχοϋπαλλήλων και διεκδίκηση οριστικής διευθέτησης για επέκταση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

5 5 Ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών για επισκευές των κτηρίων της Αθήνας (Ακαδημίας 58 και Χαριλάου Τρικούπη), αναγκαίων για την ασφάλεια εργαζομένων και ασφαλισμένων. Συστηματική παρακολούθηση όλων των δικαστικών υποθέσεων, που αφορούν το Ταμείο μας, μέσω της Νομικής Υπηρεσίας μας και Νομικών Γραφείων με τα οποία υπογράψαμε συμβάσεις. Συμμετοχή του Ταμείου μας και υποβολή προτάσεων για τη νέα δομή του, μέσω των Υπουργείων Εργασίας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 4. Ένα όραμα για το Ταμείο Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα Όσο μικρός και αν θεωρείται ένας δημόσιος οργανισμός, το όραμα για το μέλλον, που θα δημιουργήσουμε γι αυτόν, εξαρτάται από το όραμα που θέλουμε για την πατρίδα μας και το κράτος που θέλουμε να δημιουργήσουμε εφεξής. Ελπίζω ότι η κρίση, μέσα από την οποία περνάμε δια πυρός και σιδήρου, πρέπει να έγινε μάθημα για πολίτες και πολιτικούς αυτής της χώρας, έτσι, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα που οδήγησαν τη χώρα μας στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Ως πολίτης αγαπώ το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό, αγαπώ όμως και την αποφασιστικότητα και πάνω απ όλα τα λίγα λόγια και τις μεστές λέξεις παρά τα χιλιάδες πυροτεχνήματα που απογοητεύουν. Προτιμώ την κοινωνική ευθύνη αντί της συντεχνιακής ασυδοσίας, την αξιοκρατία αντί της ευνοιοκρατίας, την εντιμότητα αντί της συναλλαγής και της διαπλοκής, προτιμώ τις διαχρονικές αξίες της ζωής και της χώρας μας παρά την εφήμερη μόδα και δόξα. Ενδιαφέρομαι και παλεύω για ένα κοινωνικό κράτος ικανό, αποτελεσματικό και ευαίσθητο στις διαφορετικές ανάγκες των πολιτών. Διεκδικώ ένα κοινωνικό κράτος δικαίου χωρίς ευνοημένους και αποκλεισμένους, χωρίς προνομιούχους και ξεχασμένους, χωρίς ευγενή και λαϊκά ταμεία, με ίσα κοινωνικά δικαιώματα για όλους και όλες. Ένα κοινωνικό κράτος αποτελεσματικό, το οποίο θα μειώνει και θα αναδιανέμει πόρους εκεί, όπου υπάρχει ανάγκη αντί να αναπαράγει κοινωνικές ανισότητες. Ένα κοινωνικό κράτος βιώσιμο και χωρίς αλόγιστες σπατάλες. Σε συνάρτηση με τα παραπάνω ένα όραμα για το Ταμείο μας θα ήταν το εξής: Ένα αναβαθμισμένο σε λειτουργία Διοικητικό Συμβούλιο, με κριτική σκέψη και καινοτόμες ιδέες.

6 6 Ένα υπηρεσιακό προσωπικό υψηλών δυνατοτήτων, αφοσιωμένο στα καθήκοντά του και θεωρώντας το Ταμείο ως εάν ήταν δική του υπηρεσία. Ενοποίηση όλων των τομέων σε ένα πραγματικό ταμείο με ενιαίο καταστατικό και ( σε βάθος χρόνου) ενιαίες παροχές. Πλήρης μηχανογράφηση του Ταμείου με τη δημιουργία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος και τη δημιουργία ασφαλιστικών μερίδων από το 1980 και εξής, ώστε να περάσει στη σύγχρονη εποχή. Πλήρης εξυπηρέτηση του πολίτη μέσω του μηχανογραφικού συστήματος με τη μικρότερη δυνατή παρουσία στα γραφεία του ταμείου. Αύξηση των εσόδων μέσω των ελέγχων της ΑΠΔ η οποία υποβάλλεται πλέον με τον νέο τρόπο, δηλαδή μέσω του ΙΚΑ. Μείωση - στα πλαίσια του εφικτού- του χρόνου χορήγησης του εφάπαξ Κτηριακή αναβάθμιση για την ασφάλεια των εργαζομένων και των ασφαλισμένων. Αισθητική αναβάθμιση των χώρων εργασίας. Εκπαίδευση του προσωπικού των επαρχιακών τμημάτων στην έκδοση του εφάπαξ ή στην ένταξή τους στο ΚΕΑΟ του ΙΚΑ προς συνέχιση των ελέγχων. Κλείνω λέγοντας ότι οποιαδήποτε θετική πρόταση για το Ταμείο είναι ευπρόσδεκτη. Πιστεύω ότι μέσα από τις θετικές αλλαγές θα συνεχίσει να ζει το Ταμείο, το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό του το Ταμείο μας πρέπει να επιβιώσει είτε δίπλα στον πάγο είτε δίπλα στη φωτιά. Πρέπει να προετοιμασθεί έτσι, ώστε ως ανθεκτικό είδος να επιβιώσει στην δύσκολη ασφαλιστική κακοτοπιά. Παύλος Παππάς Πρόεδρος ΤΑΠΙΤ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α. ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ 2013

7 7 Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια: Αλιπράντη Κυριακή. Συντόνισα αποτελεσματικά τις επιμέρους Διευθύνσεις του ΤΑ.Π.Ι.Τ. για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών προκειμένου να προαχθούν καίρια θέματα, όπως η μείωση των καταβαλλόμενων προμηθειών προς τις τράπεζες, η υιοθέτηση των υποχρεωτικά αναγραφόμενων στοιχείων ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στις αποφάσεις χορήγησης των παροχών, η ενημέρωση της ιστοσελίδας του ΤΑ.Π.Ι.Τ. με τις Ημερομηνίες Διεκπεραίωσης των αιτήσεων για εφάπαξ ή επιστροφή εισφορών, ώστε να ενημερώνεται απρόσκοπτα ο κάθε ασφαλισμένος. Είχα την επιμέλεια των απαιτούμενων διαδικασιών για τη διευκρίνιση της περίπτωσης της ασφαλιστικής αλληλοκάλυψης ασφαλισμένων από καταστατικά διαφορετικών Τομέων, το συντονισμό για την έναρξη λειτουργίας της επιτροπής εσόδων και την υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. καθώς επίσης συμμετείχα στην ομάδα σύνταξης του νέου Οργανογράμματος του ΤΑΠΙΤ. Στόχος μου ήταν και είναι για το έτος 2014 η εύρυθμη λειτουργία του ΤΑ.Π.Ι.Τ., η διασφάλιση των εσόδων του, η μείωση χρόνου απονομής του εφάπαξ και η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Η Διεύθυνση Διοικητικού το έτος 2013, με το εναπομείναν μειωμένο προσωπικό της και σχεδόν νέα σύνθεση, κατάφερε να ανταποκριθεί επιτυχώς στη διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις εκ του Νόμου αρμοδιότητές της. Ειδικότερα από τα τμήματα της Διεύθυνσης διεκπεραιώθηκαν τα εξής: Α. ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Υιοθέτηση, μετά από εκπαίδευση των δύο υπαλλήλων του Τμήματος, της νέας εφαρμογής Προσωπικού-Μισθοδοσίας COMPASS, την οποία προμηθεύτηκε το Ταμείο από την 3Π. Ενημέρωση της εφαρμογής με όλα τα στοιχεία προσωπικού προκειμένου να μπορούν να εξάγονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία αναφορικά με τη μισθοδοσία, τα μισθολογικά κλιμάκια, κτλ. και να μπορεί να υπάρχει διαρκής και εικόνα των αδειών των υπαλλήλων κτλ.

8 8 Παράλληλα υιοθετήθηκε αρχικώς πιλοτικά, και από πλήρως, το νέο σύστημα ωροσήμανσης της παρουσίας των υπαλλήλων, σε σύνδεση με την εφαρμογή Προσωπικού, κατόπιν αιτήματος της Δ/νσης Διοικητικού. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης, σχεδιάστηκε μια αντίστοιχη εφαρμογή για την ωροσήμανση του προσωπικού των Περιφερειακών Υπηρεσιών, με τα στοιχεία από τα περιφερειακά παραρτήματα να μεταπίπτουν αυτομάτως στο σύστημα της Κεντρικής Υπηρεσίας. Λήφθηκε ιδιαίτερη μέριμνα για την εκπαίδευση όλου του προσωπικού αναφορικά με το νέο σύστημα ωροσήμανσης, και την υποχρέωση υποβολής υπηρεσιακού εντύπου για την αιτιολόγηση κάθε βραχυχρόνιας άδειας, προκειμένου να είναι αδιάλειπτη η ενημέρωση του συστήματος και να εφαρμόζεται η απαιτούμενη τυπικότητα. Η Διεύθυνση μερίμνησε για την υποδοχή στο ΤΑ.Π.Ι.Τ. δέκα (10) νέων υπαλλήλων που μεταφέρθηκαν μέσω του προγράμματος κινητικότητας λόγω διαθεσιμότητας του Ν.4093/2012. Επιμελήθηκε την επικοινωνία με τους Φορείς προέλευσης πανελλαδικά για τη διαβίβαση των φακέλων, τον έλεγχό τους, την ενημέρωση της εφαρμογής προσωπικού με τα στοιχεία τους, την τοποθέτηση τους, την κατάταξή τους, την ένταξή τους στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων του ΤΑ.Π.Ι.Τ. κτλ.. Επιμέλεια των ενεργειών συνταξιοδότησης δέκα (10) υπαλλήλων, τόσο της Κεντρικής Υπηρεσίας, όσο και των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Αποκατάσταση και ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Επιμέλεια της Προκήρυξης Προϊσταμένων στη Διεύθυνση Μηχανογράφησης του ΤΑ.Π.Ι.Τ. και όλων των απορρεουσών διαδικασιών. Επιμέλεια της διεκπεραίωσης των αιτημάτων των υπαλλήλων του ΤΑ.Π.Ι.Τ., αναφορικά με μετατάξεις σε ανώτερη κατηγορία, σε περιφερειακή ή άλλη Υπηρεσία, καθώς επίσης και αποσπάσεις, κατόπιν ενδελεχούς διερεύνησης και κατ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων. Υποβολή αιτήματος για την απασχόληση σαράντα επτά (47) ανέργων του ιδιωτικού Τομέα στο ΤΑ.Π.Ι.Τ., με πεντάμηνη σύμβαση, μέσω επιδοτούμενου Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάθε Διεύθυνσης. Επιμέλεια όλων των ενεργειών για την υποδοχή των επιλεγέντων ανέργων στο ΤΑ.Π.Ι.Τ., τον έλεγχο των προσκομισθέντων δικαιολογητικών, την επικοινωνία με τα Πρωτοδικεία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης αναζήτησης, την επιμέλεια της αναγγελίας πρόσληψης

9 9 ηλεκτρονικά και την καθοδήγηση όλων των Περιφερειακών Τμημάτων προκειμένου να προβούν στις αντίστοιχες προσλήψεις. Επίσης μέριμνα για την ενημέρωση του ΟΑΕΔ για την αντικατάσταση όσων δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Επικαιροποίηση των στοιχείων όλων των υπαλλήλων στην εφαρμογή του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου. Σύνταξη και επιμέλεια εισηγήσεων προς το Δ.Σ. και το Υ.Σ. του ΤΑ.Π.Ι.Τ. σχετικά με όλα τα θέματα αρμοδιότητας της Δ/νσης Διοικητικού. Πλήρης υποστήριξη της λειτουργίας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στο ΤΑ.Π.Ι.Τ. αναφορικά με τα κοινοποιούμενα θέματα. Υποστήριξη λειτουργίας Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΤΑ.Π.Ι.Τ., μέσω συνεχούς επικοινωνίας και καθοδήγησης. Επιμέλεια της ενημέρωσης όλων των υπαλλήλων επί του συνεχώς διαφοροποιούμενου νομοθετικού πλαισίου καθώς και συμμετοχή στην επίλυση πολλών θεμάτων του Φορέα, εξ αντικειμένου της Διεύθυνσης. Επιμέλεια της σύνταξης από όλους τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των ετήσιων εκθέσεων αξιολόγησης έτους Μέριμνα για τη συγκρότηση, για πρώτη φορά στο ΤΑ.Π.Ι.Τ., της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης προκειμένου να επικυρωθούν οι βαθμολογίες που προβλέπεται από το Π.Δ. 318/1992, στις ετήσιες εκθέσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων, αναδρομικά για όλα τα έτη λειτουργίας του Ταμείου. Υλοποιήθηκε από πλευράς Τμήματος, η ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, που ζητήθηκε με εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για την διασταύρωση της γνησιότητας όλων των ξενόγλωσσων τίτλων που περιλαμβάνονται στα ατομικά μητρώα των υπαλλήλων, και βρισκόμαστε σε αναμονή των απαντήσεων των Φορέων που τους εξέδωσαν. Επιμέλεια απάντησης ερωτήσεων βουλευτών για θέματα προσωπικού Συμμετοχή της αν. Προϊσταμένης της Δ/νσης στην διυπουργική Επιτροπή με αντικείμενο την «Αξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων» του ΤΑ.Π.Ι.Τ. και στη σύνταξη της σχετικής έκθεσης. Β. ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Πλήρης μέριμνα για την προπαρασκευή των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Ι.Τ. και για την προσεκτική τήρηση των πρακτικών. Επιμέλεια της γραμματειακής υποστήριξης του γραφείου του Προέδρου.

10 10 Επιμέλεια της υποδοχής και διακίνησης των εισερχόμενων εγγράφων από την υπάλληλο του Τμήματος, καθώς επίσης και των αιτήσεων των ασφαλισμένων για λογαριασμό των Α, Β, και Δ Δ/νσεων. Επιμέλεια όλων των ενεργειών για τον καθορισμό ειδικού ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού στο ΤΑ.Π.Ι.Τ. ως την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α. Επιμέλεια των εξωτερικών εργασιών για λογαριασμό όλων των Δ/νσεων, από τους δύο υπηρετούντες υπαλλήλους. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ Και το 2013 υποστηρίχθηκε πλήρως από την προϊσταμένη του Τμήματος η επιμέλεια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των ασφαλισμένων μέσω της ιστοσελίδας του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Παρατίθενται μερικά στατιστικά δεδομένα για την επικοινωνία των ασφαλισμένων: Συνολικές επικοινωνίες Τομέας ΤΑΞΥ Τομέας ΤΑΠΕΜ Τομέας ΤΕΑΥΕΚ Τομέας ΤΕΑΥΦΕ Άλλοι Τομείς του ΤΑ.Π.Ι.Τ. ή άλλοι Φορείς (ΙΚΑ - ΕΤΑΜ,ΕΤΕΑ, κρατική πρόνοια) Οι επικοινωνίες των ασφαλισμένων αφορούσαν κυρίως: Α) το χρόνο διεκπεραίωσης της αίτησής τους Β) τις προϋποθέσεις υποβολής Γ) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ 2014:

11 11 Για το 2014 η Διεύθυνση Διοικητικού ευελπιστεί να ανταποκριθεί στην επιτυχή διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεών της όπως απορρέουν από τις αρμοδιότητές της αλλά και τις εγκύκλιες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων. Συγκεκριμένα αναφέρουμε τις ακόλουθες ήδη προγραμματισθείσες, εργασίες της Δ/νσης Διοικητικού για το 2014: Σύμφωνα με την ΔΙΔΑΔ/Φ.34/42/οικ.33906/ (ΑΔΑ: ΒΛΓΕΧ-363) εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η Διεύθυνση πρέπει να προβεί στον έλεγχο όλων των πτυχίων, των πιστοποιητικών και στοιχείων που σχετίζονται με την πρόσληψη, τη μετάταξη, ή τη μετατροπή της εργασιακής σχέσης σε αορίστου χρόνου κτλ., που περιλαμβάνονται στο ατομικό μητρώο κάθε υπαλλήλου, εντός τριμήνου. Στο πλαίσιο αυτό έχει δρομολογηθεί η ψηφιοποίηση των σπουδαιότερων στοιχείων των ατομικών μητρώων των υπαλλήλων. Επίσης πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τη διαδικασία διοργάνωσης των εκλογών αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΤΑ.Π.Ι.Τ. και ορισμού αναπληρωματικών μελών του Υ.Σ. Τέλος ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η υιοθέτηση της ηλεκτρονικής διακίνησης των εγγράφων, στο πλαίσιο της απλοποίησης των διαδικασιών και της εξοικονόμησης χρόνου. Η Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικού ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών περιλαμβάνει το Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης και Εκκαθάρισης Δαπανών και το Τμήμα Προμηθειών και Διαχείρισης Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας. Η αποτελεσματικότητα της Διεύθυνσης προκύπτει από την πληθώρα των Υπηρεσιακών Εισηγητικών Εκθέσεων και την υλοποίηση των Αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Απολογισμός Οικονομικού έτους Α. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: Ανάθεση της φύλαξης του κτηρίου επί της οδού Ακαδημίας 58 στην Αθήνα.

12 12 Ανάθεση της καθαριότητας του κτηρίου επί της οδού Ακαδημίας 58 στην Αθήνα και ακινήτων που στεγάζονται οι Π.Υ. του ΤΑΠΙΤ. Επισκευή και ανάθεση συντήρησης κλιματισμού εξαερισμού του κτηρίου επί της οδού Ακαδημίας 58 στην Αθήνα. Ανάθεση του έργου της κάλυψης των αναγκών διαχείρισης του προσωπικού και μισθοδοσίας, στην εταιρεία 3Π ΑΒΕΤΕ. Υλοποίηση της σύμβασης για την προμήθεια παροχής νομικών υπηρεσιών από ομάδα δικηγόρων για την υπόθεση του MEGA ASSET του Τομέα Πρόνοιας Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εξόφληση τιμολογίων του αναδόχου. Μετά τις κατακυρωτικές αποφάσεις της προμήθειας αγαθών και υπηρεσιών, τις μισθώσεις ακινήτων, καθώς και αυτές που αφορούσαν μειώσεις μισθωμάτων, η Διεύθυνσή μας επιμελήθηκε τη σύνταξη των συμβάσεων και την υπογραφή τους και από τους αναδόχους προμηθευτές και εκμισθωτές, μετά τον σχετικό έλεγχο από την Νομική Υπηρεσία. Ενέργειες για συντήρηση και μελέτη του κτιρίου συνιδιοκτησίας ΤΑ.Π.Ι.Τ. ΕΟΠΥΥ. Ενέργειες για στατική μελέτη του ακινήτου επί της οδού Ακαδημίας 58 στην Αθήνα, κτιρίου συνιδιοκτησίας ΤΑ.Π.Ι.Τ. Τομέας Προνοίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων και ΕΟΠΥΥ Η διενέργεια διαγωνισμών, ΠΕΕ κλπ Η γνωστοποίηση της κατακύρωσης αποτελεσμάτων ή επανάληψη διαγωνισμών, ΠΕΕ κ.λπ. Η σύναψη ή επέκταση συμβάσεων Η μείωση μισθωμάτων που καταβάλλει το ΤΑΠΙΤ. Η συγκρότηση επιτροπών, είτε για κατακύρωση αποτελεσμάτων κληρώσεων (Ν.4024/11), είτε για ορισμό από το ΔΣ. Ο διερευνητικός έλεγχος του κτηρίου Ακαδημίας 58 στην Αθήνα. Διενέργεια ΠΕΕ για την φιλοξενία παιδιών ασφαλισμένων του Τομέα Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και την κατακύρωση των αποτελεσμάτων της Πρόσκλησης. Η διεκδίκηση από το ΕΤΕΑ των οφειλόμενων ενοικίων του μισθωτηρίου κτηρίου επί οδού Μάρνη 22 στην Αθήνα και είσπραξη οφειλομένων μισθωμάτων. Η ενοικίαση του παρκινγκ επί της οδού Λυκαβηττού 3Γ στην Αθήνα, βάσει Ν.4038/12, με το ίδιο συμβολικό αντάλλαγμα. Οι ενέργειες για την διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για εξεύρεση μηχανικού που θα αναλάβει την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας της κατασκήνωσης στα Βίλλια Αττικής.

13 13 Πίστωση των λογαριασμών Ταμειακής Διαχείρισης των Τομέων, με προσόδους που προέρχονται από δεδουλευμένους τόκους των Διαθεσίμων Κεφαλαίων της Τράπεζας της Ελλάδος. Τακτοποίηση και απόδοση φόρων ακινήτων και μισθωμάτων παρελθόντων ετών που δεν είχαν αποδοθεί. Ασφάλιση του ημιώροφου της Κεντρικής Υπηρεσίας ΤΑ.Π.Ι.Τ. Επισκευή και αποκατάσταση των πινάκων ηλεκτροδότησης του ακινήτου που στεγάζεται η Κεντρική Υπηρεσία ΤΑ.Π.Ι.Τ. Β. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η κατάρτιση του ετήσιου γενικού προϋπολογισμού σε συνεργασία με τις καθ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες και μέριμνα για την εκτέλεση αυτού Η ενημέρωση των λογιστικών καρτελών του προϋπολογισμού βάσει του εγκατεστημένου λογιστικού σχεδίου Η λογιστική παρακολούθηση της πάσης φύσεως δαπανών της Κεντρικής Υπηρεσίας Η παρακολούθηση των δανείων που χορηγούνται στο προσωπικό του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Η μεταβίβαση των αναγκαίων πιστώσεων προς τους Τομείς δια επιτροπικών ενταλμάτων μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. Η παροχή οικονομικών και στατιστικών στοιχείων. Η σύνταξη της ετήσιας δήλωσης φόρου εισοδήματος. Η φύλαξη όλων των λογιστικών βιβλίων και η τήρηση αρχείου όλων των παραστατικών οικονομικής διαχείρισης. Η μέριμνα για την παροχή στοιχείων στους ελέγχους των λογιστικών βιβλίων που υπόκειται το Ταμείο. Η είσπραξη του ποσού εκ του ποσοστού συμμετοχής κάθε Τομέα στις γενικές δαπάνες διοίκησης και λειτουργίας του Ταμείου. Η πραγματοποίηση των παροχών, δαπανών και των εν γένει υποχρεώσεων του Ταμείου. Έκδοση σχετικών ενταλμάτων πληρωμής. Η κατάρτιση των μισθοδοτικών καταστάσεων του προσωπικού του Ταμείου. Η εκκαθάριση των αποδοχών του προσωπικού και η απόδοση των υπέρ τρίτων κρατήσεων. Η πίστωση των λογαριασμών καταθέσεων του προσωπικού για τις πάσης φύσεως αποδοχές του. Η εκκαθάριση των αμοιβών για συμμετοχή σε συμβούλια και επιτροπές, καθώς και των εκτός έδρας αποζημιώσεων και των εξόδων κίνησης των υπαλλήλων. Η τήρηση αρχείου των παραστατικών που εκδίδει το Τμήμα.

14 14 Επιπλέον: Πραγματοποιήσαμε όλες τις αναρτήσεις στο «Πρόγραμμα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στο ηλεκτρονικό μητρώο Συμβάσεων. Απαντήσαμε σε διάφορα ερωτήματα Βουλευτών, τα περισσότερα συνοδεύονταν από πίνακες με τα ζητούμενα στοιχεία προς απάντηση. Αποστείλαμε όλα τα Στατιστικά στοιχεία και έγγραφα αλληλογραφίας που απαιτούνται σε διάφορα Υπουργεία και Υπηρεσίες. Απαντήσαμε στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, για εφαρμογή των διατάξεων στο πλαίσιο δημοσιονομικής προσαρμογής. Ενημέρωση της εφαρμογής «ΕΣΤΙΑ» της ΗΔΙΚΑ με τα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Στοχοθεσία Οικονομικού έτους 2014: Α. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: Η ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΠΙΤ, διότι αν και διενεργήθηκαν πολλοί διαγωνισμοί, δεν έχει ακόμη ευδοκιμήσει, διότι: α) λόγω των όρων των προκηρύξεων, β) λόγω του επικινδύνου σημείου στο οποίο βρίσκεται το κτήριο επί της οδού Ακαδημίας 58 στην Αθήνα και γ) επειδή το κτίριο δεν έχει πιστοποιητικό πυρασφάλειας, με αποτέλεσμα να μην ενδιαφέρονται οι ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν το έργο της ασφάλισης. Μελέτη πυρασφάλειας με έκδοση πιστοποιητικού Πυρασφάλειας. Εκκρεμεί ο διαγωνισμός. Εκπαίδευση ομάδας πυρασφάλειας της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Ανάδειξη τεχνικού Συμβούλου ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. (διατάξεις του 1568/1985, όπως αντικαταστάθηκε με το Ν.3850/2010, περί κύρωση του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (ΦΕΚ 84Α/ ) Να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης της μελέτης στατικότητας του κτηρίου επί της οδού Ακαδημίας 58 στην Αθήνα. Να πραγματοποιηθεί η έκδοση αδειών λειτουργίας και ίδρυσης της κατασκήνωσης Βιλλίων Αττικής.

15 15 Νομιμοποίηση των αυθαιρέτων του ακινήτου επί της οδού Καλαποθάκη 10 στην Θεσσαλονίκη και την ανασύσταση του φακέλου από την Πολεοδομία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Να ευδοκιμήσουν οι ενέργειες του ΙΚΑ ΕΤΑΜ για την εκμίσθωση του ακινήτου επί της οδού Μπουμπουλίνας 27 και Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά, συνιδιοκτησίας Τομέα Πρόνοιας Λιμενεργατών ή διαφορετικά να μας εκχωρηθούν οι αρμοδιότητες προκειμένου να ενεργήσουμε εμείς για την εκμίσθωση του εν λόγω κτηρίου Να υποβληθούν στην ΗΔΙΚΑ στοιχεία για χρηματοδότηση, μέσω ΕΣΠΑ, για κλείσιμο ισολογισμών, έλεγχο ορκωτών, ψηφιοποίηση αρχείων Μεταφορά του αρχείου της Γ Διεύθυνσης Εφάπαξ Παροχών του ΤΑ.Π.Ι.Τ., σε ενιαίο χώρο. Εκκρεμεί εισήγηση στο Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Ανάξειξη αναδόχου για συντήρηση των ανελκυστήρων των ακινήτων επί των οδών Ακαδημίας 58 και Χαριλάου Τρικούπη 28, στην Αθήνα. Ανάξειξη αναδόχου για συντήρηση των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων των ακινήτων επί των οδών Ακαδημίας 58 και Χαριλάου Τρικούπη 28, στην Αθήνα. Ανάξειξη αναδόχου για συντήρηση του κλιματισμού της Κεντρικής Υπηρεσίας ΤΑ.Π.Ι.Τ. Ανάξειξη αναδόχου για συντήρηση του τηλεφωνικού κέντρου της Κεντρικής Υπηρεσίας ΤΑ.Π.Ι.Τ. Ανάξειξη αναδόχου για φύλαξη της Κεντρικής Υπηρεσίας ΤΑ.Π.Ι.Τ. Ανάξειξη αναδόχου για τον καθαρισμό των ακινήτων επί των οδών Ακαδημίας 58 και Χαριλάου Τρικούπη 28, στην Αθήνα. Έλεγχος από Ορκωτούς Λογιστές των χρήσεων των Τομέων που έχουν καταρτίσει Ισολογισμό-Απολογισμό. H έγκριση και καταβολή δαπανών της Κ.Υ. και των Τομέων του ΤΑΠΙΤ, μετά από συλλογή προσφορών. Επισκευή και αποκατάσταση ζημιών, λόγω φθοράς, στο ακίνητο επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 28, στην Αθήνα. Επισκευή και αποκατάσταση ζημιών, λόγω φθοράς, παλαιότητας και εγκατάλειψης στο ακίνητο επί της οδού Ακαδημίας 58, στην Αθήνα. Συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων του ακινήτου επί της οδού Ακαδημίας 58, στην Αθήνα. Β. ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ:

16 16 Η εγκατάσταση της εφαρμογής του κλαδικού Λογιστικού Σχεδίου υποχρεωτικά από την ΗΔΙΚΑ ΑΕ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην λειτουργία όλων των λογιστηρίων του ΤΑΠΙΤ πολλά από τα οποία ακόμη δεν έχουν λυθεί και η επίλυσή τους άπτεται των αρμοδιοτήτων μας. Η συνεργασία μας με την ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει γίνει ομαλότερη από προηγούμενα έτη. Η κάλυψη των αναγκών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και διαχείρισης μισθοδοσίας COMPASS από την εταιρεία «3Π ΑΒΕΤΕ». Το κλείσιμο και ο έλεγχος των λογιστικών βιβλίων. Η κατάρτιση του ετήσιου γενικού προϋπολογισμού σε συνεργασία με τις καθ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες και μέριμνα για την εκτέλεση αυτού Η ενημέρωση των λογιστικών καρτελών του προϋπολογισμού βάσει του εγκατεστημένου λογιστικού σχεδίου Η λογιστική παρακολούθηση της πάσης φύσεως δαπανών της Κεντρικής Υπηρεσίας Η παρακολούθηση των δανείων που χορηγούνται στο προσωπικό του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Η μεταβίβαση των αναγκαίων πιστώσεων προς τους Τομείς δια επιτροπικών ενταλμάτων μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. Η παροχή οικονομικών και στατιστικών στοιχείων. Η σύνταξη της ετήσιας δήλωσης φόρου εισοδήματος. Η φύλαξη όλων των λογιστικών βιβλίων και η τήρηση αρχείου όλων των παραστατικών οικονομικής διαχείρισης. Η μέριμνα για την παροχή στοιχείων στους ελέγχους των λογιστικών βιβλίων που υπόκειται το Ταμείο. Η είσπραξη του ποσού εκ του ποσοστού συμμετοχής κάθε Τομέα στις γενικές δαπάνες διοίκησης και λειτουργίας του Ταμείου. Η πραγματοποίηση των παροχών, δαπανών και των εν γένει υποχρεώσεων του Ταμείου. Έκδοση σχετικών ενταλμάτων πληρωμής. Η κατάρτιση των μισθοδοτικών καταστάσεων του προσωπικού του Ταμείου. Η εκκαθάριση των αποδοχών του προσωπικού και η απόδοση των υπέρ τρίτων κρατήσεων. Η πίστωση των λογαριασμών καταθέσεων του προσωπικού για τις πάσης φύσεως αποδοχές του. Η εκκαθάριση των αμοιβών για συμμετοχή σε συμβούλια και επιτροπές, καθώς και των εκτός έδρας αποζημιώσεων και των εξόδων κίνησης των υπαλλήλων. Η τήρηση αρχείου των παραστατικών που εκδίδει το Τμήμα.

17 17 ON LINE σύνδεση και ηλεκτρονικές πληρωμές σε δικαιούχους από τους Τομείς που έχουν διαχειρίστρια Τράπεζα την ALPHA BANK. Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Κατά τη διάρκεια του έτους 2013 πραγματοποιήθηκαν πολλές και σημαντικές για την Υπηρεσία, μηχανογραφικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν εντός του έτους 2013 είναι οι ακόλουθες: 1. Εκπόνηση μελέτης καταγραφής υπάρχουσας κατάστασης, αναγκών και απαιτήσεων του έργου «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) για τις ανάγκες του ΤΑ.Π.Ι.Τ.» 2. Εκπόνηση μελέτης για την Ψηφιοποίηση χειρόγραφων αρχείων και δημιουργία Ατομικών Μερίδων Ασφαλισμένων. 3. Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής εσόδων για τις Α και Γ Διευθύνσεις Εφάπαξ Παροχών και διασύνδεση με μητρώα εργοδοτών και ασφαλισμένων από τις ΑΠΔ του ΙΚΑ. 4. Επικαιροποίηση εφαρμογής «Ρυθμίσεων Οφειλών» που έχει αναπτυχθεί από τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης. σύμφωνα με τις νέες Νομοθετικές Ρυθμίσεις. 5. Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διαχείριση των αρχείων της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος. 6. Συμμετοχή σε επιτροπές του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας για το «Σχεδιασμό των ενεργειών και της ανάλυσης των δεδομένων για τον καθορισμό των παραμέτρων της μηχανογραφικής εφαρμογής της νέας τεχνικής βάσης υπολογισμού του εφάπαξ βοηθήματος» και για την «Ενιαία είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ και ΤΑΠΙΤ», με κατάθεση αντίστοιχων προτάσεων υλοποίησης. 7. Ανάπτυξη Εφαρμογής για έκδοση ΠΕΕ με αυτόματη άντληση στοιχείων από τις ΑΠΔ του ΙΚΑ. 8. Δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου εργοδοτών από στοιχεία της ΑΠΔ του ΙΚΑ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

18 18 9. Δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου ασφαλισμένων από στοιχεία της ΑΠΔ του ΙΚΑ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. 10. Συγκέντρωση οικονομικών και λοιπών στοιχείων για αποστολή στο αρμόδιο Υπουργείο και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς. 11. Επικαιροποίηση ιστοσελίδας και αναβάθμιση υπηρεσιών. 12. Διαχείριση δικτυακής και υλικοτεχνικής υποδομής 13. Συντήρηση εφαρμογών και προσαρμογή στις εκάστοτε νομοθετικές ρυθμίσεις. 14. Εκπαίδευση χρηστών σε εφαρμογές γραφείου και σε εφαρμογές εσόδων, εφάπαξ, λογιστηρίου. 15. Τεχνική υποστήριξη και αποκατάσταση προβλημάτων του υπάρχοντος εξοπλισμού. 16. Διαχείρισης της εφαρμογής Προσωπικού-Μισθοδοσίας της εταιρείας 3π. 17. Υποστήριξη και Διαχείριση του προγράμματος "Διαύγεια". 18. Υποστήριξη και Διαχείριση στο "Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημόσιων Συμβάσεων". 19. Υποστήριξη και Διαχείριση στο "Σύστημα Απογραφής του Μητρώου Μισθοδοτούμενων". Στοχοθεσία 2014: 1. Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής μητρώου εργοδοτών και ασφαλισμένων και της ασφαλιστικής ιστορίας, με βάση τα στοιχεία που θα αντλούνται από την κοινή ΑΠΔ ΙΚΑ, ΤΑΠΙΤ και ΕΤΕΑ. 2. Διασύνδεση Εφαρμογής διαχείρισης των τραπεζικών extrait με την εφαρμογή Εσόδων και Ρυθμίσεων, με σκοπό τον αυτόματο συμψηφισμό της πληρωμής με την απαίτηση των οφειλών. 3. Ανάπτυξη Web εφαρμογής Εφάπαξ Α' Διεύθυνσης. 4. Δημιουργία Web εφαρμογής για την απονομή Εφάπαξ και Επιστροφής Εισφορών για τους Τομείς του ΤΑ.Π.Ι.Τ. που δεν διαθέτουν ήδη εφαρμογή. 5. Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διαχείριση της αποθήκης υλικών του ΤΑΠΙΤ.

19 19 6. Ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων από τις Α.Π.Δ. του Ι.Κ.Α. (για τα έτη ) για την αυτοματοποίηση των ελέγχων, με σκοπό τη πάταξη της εισφοροδιαφυγής. 7. Διαρκής εκπαίδευση όλου του προσωπικού (Κεντρική Υπηρεσία και Περιφερειακά Τμήματα) στον τρόπο λειτουργίας του νέου εξοπλισμού, καθώς και στις νέες εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί για όλους τους Τομείς του ΤΑ.Π.Ι.Τ. Στα πλαίσια ενός κεντρικού σχεδιασμού για τα μελλοντικά βήματα του ΤΑ.Π.Ι.Τ. και δεδομένου ότι υπάρχει από τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης, άμεση ανταπόκριση για κάθε αίτημα και ανάγκη του Οργανισμού, όπως αυτό εκφράζεται από τη Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση, αλλά και για κάθε ανάγκη Μηχανογραφικής υποστήριξης των επιμέρους Διευθύνσεων, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση επί οποιουδήποτε θέματος. Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Μηχανογράφησης Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΩΝ Τομέας Πρόνοιας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σχετικά με την υλοποίηση των στόχων του 2013 και τον απολογισμό αυτών, σας παραθέτουμε τα κάτωθι: 1. Ο απολογισμός εσόδων εξόδων του 2013 είναι πλεονασματικός και παρουσιάζει έσοδα ,00 και έξοδα ,998, Παρά την συνεχιζόμενη ύφεση, λόγω της οικονομικής κρίσης και την εποχικότητα του επαγγέλματος των ξενοδοχοϋπαλλήλων τα έσοδα από εισφορές, σημείωσαν μικρή αύξηση της τάξης του 1% περίπου. 3. Προβήκαμε σε ενημέρωση όλων των υπαλλήλων των Περ. Τμημάτων για τον υπολογισμό των εφάπαξ παροχών (εκτός των Π.Τ. Χανίων, Ρεθύμνου και Κερκύρας), προκειμένου να

20 20 αποσυμφορηθεί η Κ. Υπηρεσία από το αντικείμενο αυτό, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος απονομής των αιτήσεων των Περ. Τμημάτων περίπου σε 12 μήνες έναντι των 18 μηνών της Κ. Υπηρεσίας. 4. Προχωρήσαμε σε επιτόπιους ελέγχους, όπου ήταν δυνατόν προκειμένου να μειώσουμε την εισφοροδιαφυγή και την ανασφάλιστη εργασία. Λόγοι όμως οικονομικοί, έλλειψη υπαλλήλων καθώς και μεταφορικού μέσου για την επί τόπου μετάβαση προς έλεγχο, καθιστά δύσκολο το έργο των ελέγχων αυτών. 5. Διεκπεραιώθηκε το έργο της καταστροφής των αρχείων του τ. ΤΑΞΥ των ετών 1989 έως και 1995, εκτός του έτους 1992 που δεν έχει αποσταλεί ο έλεγχος χρήσεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο, με αποτέλεσμα να κενωθεί μεγάλος χώρος, ώστε να εγκατασταθούν νέα αρχεία του Τομέα μας ή άλλων Τομέων που χρειάζονται χώρους για αρχειοθέτηση. 6. Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση για επέκταση της Ασφαλιστικής κάλυψης του Τομέα μας σε Νομούς, που δεν ήταν εξολοκλήρου στην ασφαλιστική κάλυψη και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπαχθούν αυτές οι περιοχές στην ασφαλιστική κάλυψη του Τομέα. 7. Επίσης έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, πάρθηκε Απόφαση από το Δ.Σ. και εστάλη στο εποπτεύον Υπουργείο, για επέκταση της Ασφαλιστικής κάλυψης του Τομέα μας σε όλη την Ελλάδα. Αναμένεται να δοθεί σχετική Υπουργική Απόφαση εντός του Περατώθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή Εσόδων, καταγράφηκε το Αρχείο όλων των εργοδοτών και οι ατομικές καρτέλες εργοδοτών τηρούνται ηλεκτρονικά από και εφεξής. Επίσης τηρούνται ηλεκτρονικά οι ρυθμίσεις των οφειλών των εργοδοτών. 9. Προβήκαμε σε έλεγχο της λειτουργίας πολλών Περ. Τμημάτων, επισημάναμε προβλήματα και δώσαμε τις απαραίτητες κατευθύνσεις για την καλή και εύρυθμη λειτουργία αυτών. (Π.Τ. Θεσ/νίκης, Ηρακλείου, Αγ. Νικολάου, Ρεθύμνου, Χανίων).

Περιγραφή Τομέων Οργανογράμματος Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Περιγραφή Τομέων Οργανογράμματος Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σύμφωνα με την ΚΥΑ679/1996 (ΦΕΚ Β 826) η οποία κυρώθηκε με το ν. 3794/2009., «σκοπός του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας είναι η διάθεση και διαχείριση κονδυλίων που προέρχονται από οποιαδήποτε πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορικά με το θέμα, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα :

Αναφορικά με το θέμα, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα : Αθήνα, 29-1-2010 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 2105215294,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Απολογισμός έργου, έτους 2011, του ΤΑ.Π.Ι.Τ.»

ΘΕΜΑ: «Απολογισμός έργου, έτους 2011, του ΤΑ.Π.Ι.Τ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Τ.Α.Π.Ι.Τ. Ν.Π.Δ.Δ. ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΔΡΑ: ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 58 ΤΚ 106 79 Γραφείο Προέδρου Τηλ. Επικοινωνίας: 210-3676811 210-3676814

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, Πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία και Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩΡΛ-9Λ2. Αθήνα, 5 / 8 / Αριθ. Πρωτ. : Φ / οικ / 790. ΠΡΟΣ : 1. ΙΚΑ ΕΤΑΜ Διοίκηση Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα

ΑΔΑ: ΒΛΩΡΛ-9Λ2. Αθήνα, 5 / 8 / Αριθ. Πρωτ. : Φ / οικ / 790. ΠΡΟΣ : 1. ΙΚΑ ΕΤΑΜ Διοίκηση Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑ : B Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 4 Ένταξη στον κλάδο ασθένειας 1.0 κλάδος ασθένειας του Ταμείου Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ), που ιδρύθηκε με τον α.ν. 394/1936 (ΦΕΚ 558 Α'), εντάσσεται, από την 1η του τέταρτου μήνα μετά το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΘΕΜΑ: Σύσταση μη Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Δήμο Φαρκαδόνας.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΘΕΜΑ: Σύσταση μη Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Δήμο Φαρκαδόνας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Φαρκαδόνα, 03 09 2015 Αρ. Πρ.: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: Σύσταση μη Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. Πειραιάς, 10/06/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «Μελέτη υπηρεσιών Λογιστικής Υποστήριξης για τις ανάγκες του Ο.Π.Α.Ν.» CPV: 79211000-6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ (ΝΑΙ/) ΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΗΧΑΝΑΓΝ ΩΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ (π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Ταμείο Εθνικής Οδοποιΐας

Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Ταμείο Εθνικής Οδοποιΐας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Πληροφορίες : M. Προδρομίδου

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Υπηρεσιών ΟΑΕΕ για το έτος 2015.

Δράσεις Υπηρεσιών ΟΑΕΕ για το έτος 2015. Δράσεις Υπηρεσιών ΟΑΕΕ για το έτος 2015. Ο έγκαιρος προγραμματισμός των δράσεων των Υπηρεσιών κάθε Οργανισμού και Φορέα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση διατάξεων περί συμψηφισμού οφειλών, Δήμων και Περιφερειών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές.

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση διατάξεων περί συμψηφισμού οφειλών, Δήμων και Περιφερειών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές. Αθήνα 3/12/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ : ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 2013-0082 Ημερομηνία: 23/04/2013 ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ. (05/2013-05/2014)

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 2013-0082 Ημερομηνία: 23/04/2013 ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ. (05/2013-05/2014) ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ fax.: 27540 29199 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 2013-0082 Ημερομηνία: 23/04/2013 ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ. (05/2013-05/2014) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.600,00 με Φ.Π.Α. και απρόβλεπτα. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στην ανάγκη αλλαγών στη δομή του ασφαλιστικού συστήματος έχει επανειλημμένα αναφερθεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Στην ανάγκη αλλαγών στη δομή του ασφαλιστικού συστήματος έχει επανειλημμένα αναφερθεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Αλλάζει πλήρως ο ασφαλιστικός «χάρτης» με τη δημιουργία τριών μόλις Ταμείων, που θα έχουν την ευθύνη χορήγησης τόσο της κύριας σύνταξης όσο και της επικουρικής και του εφάπαξ. Στην ανάγκη αλλαγών στη δομή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ρέθυμνο 20/3/2015 Αρ. Πρωτ. Συμβουλίου: 17 Θέμα: Απολογισμός Οικονομικού Έτους 2014 και στα

Διαβάστε περισσότερα

Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις του άρθρου 1 ( παρ.2 εδ. α γ,στ & παρ.11) του Πρώτου Κεφαλαίου καθώς και του άρθρου 4

Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις του άρθρου 1 ( παρ.2 εδ. α γ,στ & παρ.11) του Πρώτου Κεφαλαίου καθώς και του άρθρου 4 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα 23 / 4 /2012 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ : ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, 10.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 16-24 ΕΤΩΝ, ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Αθήνα, 9/4/2010. Αριθμ. Πρωτ.: A20/251/26

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Αθήνα, 9/4/2010. Αριθμ. Πρωτ.: A20/251/26 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Αθήνα, 9/4/2010 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Αγ. Κων/νου 8 10241 Αθήνα Πληροφορίες : Δ. Παπαχρήστου

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός έτους 2014. Εισήγηση του Προέδρου κ. Παύλου Παππά. Προβλήματα του ΤΑΠΙΤ Επιγραμματική διατύπωση

Απολογισμός έτους 2014. Εισήγηση του Προέδρου κ. Παύλου Παππά. Προβλήματα του ΤΑΠΙΤ Επιγραμματική διατύπωση 1 Απολογισμός έτους 2014 Εισήγηση του Προέδρου κ. Παύλου Παππά Προβλήματα του ΤΑΠΙΤ Επιγραμματική διατύπωση 1. Έλλειψη μηχανογράφησης, με αποτέλεσμα στους δύο μεγάλους τομείς (Ξενοδοχοϋπαλλήλους και ασφαλισμένους

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότερα, στις διατάξεις των άρθρων 74 έως 79 και 84 που αφορούν τον τομέα της αρμοδιότητάς μας προβλέπονται κατ άρθρο τα ακόλουθα:

Ειδικότερα, στις διατάξεις των άρθρων 74 έως 79 και 84 που αφορούν τον τομέα της αρμοδιότητάς μας προβλέπονται κατ άρθρο τα ακόλουθα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ B, Γ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές θα κατατίθενται μέχρι και την παραμονή της παραπάνω ημερομηνίας, δηλαδή στις 14/02/2013 & ώρα 13:00μ.μ.

Προσφορές θα κατατίθενται μέχρι και την παραμονή της παραπάνω ημερομηνίας, δηλαδή στις 14/02/2013 & ώρα 13:00μ.μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &ΚΟΙΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 07/02/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 2132046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 1751/706415

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΚΠ4691Ω3-Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 22/2/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ10/57/19220 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΔΑ: 4ΑΚΠ4691Ω3-Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 22/2/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ10/57/19220 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΔΑ: 4ΑΚΠ4691Ω3-Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 22/2/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ10/57/19220 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ (ΟΑΕΕ) ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Α. Γενικά στοιχεία για την καταχώριση στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Α. Γενικά στοιχεία για την καταχώριση στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Γενικά στοιχεία για την καταχώριση στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων Οι σχετικές διατάξεις αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις οι οποίες συνάπτονται γραπτώς, με ηλεκτρονικό μέσο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Εισαγωγή. Στόχοι Οικονομικής Πολιτικής

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Εισαγωγή. Στόχοι Οικονομικής Πολιτικής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Θέμα: Οικονομική πολιτική για τις Δ.Ε.Κ.Ο. και τα Ν.Π.Ι.Δ. που υπάγονται στη Γενική Κυβέρνηση - κατάρτιση και αποστολή των σχεδίων Οικονομικών Προϋπολογισμών έτους 2013 καθώς και των Στρατηγικών-Επιχειρησιακών

Διαβάστε περισσότερα

Πανοζάχος Δημήτρης Επιμόρφωση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΕΙ ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Πανοζάχος Δημήτρης Επιμόρφωση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΕΙ ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Πανοζάχος Δημήτρης Επιμόρφωση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΕΙ ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων 1 Αποφασίζεται η επισκευή και συντήρηση ενός κτιρίου. Εκτιμάται ότι το κόστος θα ανέλθει στο ποσό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΗΓΗ-Τ7Μ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 31/3/2014 Αριθ. Πρωτ.: 2/27432/0022

ΑΔΑ: ΒΙΗΓΗ-Τ7Μ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 31/3/2014 Αριθ. Πρωτ.: 2/27432/0022 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜ. ΔΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Α. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 22 η ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 27. ΘΕΜΑ: «Νέα Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών» - Η αρ.πρωτ. Β7/οικ.39703/2829/ , ερμηνευτική οδηγία του Υ.Ε.Κ.Α.Π.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 27. ΘΕΜΑ: «Νέα Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών» - Η αρ.πρωτ. Β7/οικ.39703/2829/ , ερμηνευτική οδηγία του Υ.Ε.Κ.Α.Π. Εγκύκλιος Ο.Α.Ε.Ε. αρ. 27/11.11.2014 Νέα Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών ΑΘΗΝΑ, 11 /11/2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ.:ΔΙΕΣ/Φ10/151/1487082 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλος Σχέσεων Κράτους - Πολίτη ΠΟΡΙΣΜΑ. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από δικαιούχους στον καταργηθέντα Ο.Ε.Ε.Κ.

Κύκλος Σχέσεων Κράτους - Πολίτη ΠΟΡΙΣΜΑ. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από δικαιούχους στον καταργηθέντα Ο.Ε.Ε.Κ. Κύκλος Σχέσεων Κράτους - Πολίτη ΠΟΡΙΣΜΑ (Ν. 3094/2003 Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις, Άρθρο 3 5) Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από δικαιούχους στον καταργηθέντα Ο.Ε.Ε.Κ. Συνήγορος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Αποστολή και με FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚ/ΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 74301 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ : «Έναρξη καταβολής σύνταξης σε οφειλέτη συνταξιούχο με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης»

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ : «Έναρξη καταβολής σύνταξης σε οφειλέτη συνταξιούχο με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 16 / 12/ 2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Σ22/4 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 68 Ταχ. Δ/νση: Αγ. Κων/νου 8 (10241) Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

1.Το Ν. 2286/95: Προμήθειες του Δημόσιου τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων.

1.Το Ν. 2286/95: Προμήθειες του Δημόσιου τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜ/ΤΕΙΑ ΦΟΡ.& ΤΕΛ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ Δ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Πειραιώς & Κολωνού 2 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 1-2 ΜΗΧΑΝΟΡΓΆΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑΣ ΠΥΣΔΕ ΠΥΣΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ, ΤΉΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΊΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΜΗΤΡΏΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΎΝΤΑΞΗ ΠΡΆΞΕΩΝ & ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΎ, ΟΡΚΟΜΩΣΊΑΣ & ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Μ. Μπουραντά

Πληροφορίες: Μ. Μπουραντά ΔΙΟΙΚΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΓ/ΣΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Αγ. Κων/νου 16-18, 104 31 Αθήνα S210 5213648 FAX 210 5221507 Πληροφορίες: Μ. Μπουραντά Αθήνα 29.07.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ένταξη οφειλετών του Ο.Γ.Α. στο Μητρώο Οφειλετών Κ.Ε.Α.Ο.»

ΘΕΜΑ: «Ένταξη οφειλετών του Ο.Γ.Α. στο Μητρώο Οφειλετών Κ.Ε.Α.Ο.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Βαθμός Ασφαλείας Αθήνα, 8/4/2014 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Β/7/35889/2582/

Β/7/35889/2582/ Αριθμ. Β/7/35889/2582/16.10.2014 Προϋποθέσεις και διαδικασία συμψηφισμού επιστροφών Φόρου Προστιθέμενης Αξίας και Φόρου Εισοδήματος με οφειλές στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης. Αρ. Φύλλου 2795 17

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την ένταξη στην ΑΠΔ των ασφαλιστικών εισφορών ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης)

Οδηγίες για την ένταξη στην ΑΠΔ των ασφαλιστικών εισφορών ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) Οδηγίες για την ένταξη στην ΑΠΔ των ασφαλιστικών εισφορών ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για την εξασφάλιση των δεδομένων σας από πιθανά λάθη στις συνδέσεις των ταμείων, είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 9.12.2009. Πρακτικό Συμφωνίας

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 9.12.2009. Πρακτικό Συμφωνίας ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 9.12.2009 Πρακτικό Συμφωνίας Μεταξύ της Διοίκησης του ΟΛΠ και των Εκπροσώπων των εργαζομένων (ΟΜΥΛΕ, Ένωση Λιμενεργατών) πραγματοποιήθηκαν από 10/11/2009 έως 8/12/2009 10 συναντήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-6- 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αριθ. Πρωτ. 31732 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Διακ.: 14/2011 ΤΜΗΜΑ Δ3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ : 3705 / 591 / 22 03-2012 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ : 3705 / 591 / 22 03-2012 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ : 3705 / 591 / 22 03-2012 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ Η ΕΛΠΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ YΠΗΡΕΣΙΑ:Διοικητική ΤΜΗΜΑ : Oικονομικό ΓΡΑΦΕΙΟ : Γρ.Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ NON PAPER ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - Για πιο λόγο δίνεται έμφαση στην πειθαρχική ευθύνη στο Δημόσιο; Η εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου στο Δημόσιο Τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Συμπληρωματικές οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων ρύθμισης των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών στο Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.

ΘΕΜΑ : Συμπληρωματικές οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων ρύθμισης των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών στο Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ : ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ : ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια, 5/6/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 12797 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρ. Απόφ.: 173

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια, 5/6/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 12797 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρ. Απόφ.: 173 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κασσάνδρεια, 5/6/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 12797 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Αρ. Απόφ.: 173 ΘΕΜΑ: Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής εγγράφων ΑΠΟΦΑΣΗ Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Έχοντας υπόψη: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αθήνα, & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ &, ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μπουμπουλίνας 20-22

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ Μ Ε Τ Α Ρ Ρ Υ Θ Μ Ι Σ Τ Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Τ.Ε.Α.) Αθήνα, 26.8 / 13.9 2013 Υ φ ι σ τ ά μ ε ν ο Ο ρ γ α ν ό γ ρ α μ μ α ( Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβάθμιση συστημάτων λογισμικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβάθμιση συστημάτων λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310 236308 /ΝΣΗ E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΛΔ4691ΩΓ-4Τ. Αθήνα 18/2/2011 Αριθ. Πρωτ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Τ00/ΦΑ/2622 ΑΡ: 15

ΑΔΑ: 4ΑΛΔ4691ΩΓ-4Τ. Αθήνα 18/2/2011 Αριθ. Πρωτ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Τ00/ΦΑ/2622 ΑΡ: 15 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣH:ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΓΧ/ΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αγ. Κων/νου 8 (102 41 ) Αριθ. Τηλεφώνου: 2105215195-198 FAX: 2105215195 e-mail:diefpar@ika.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43Λ4691ΩΓ-3ΞΙ. Αθήνα 16/10/2012. Αριθμ. Πρωτ. Ε33 / 781

ΑΔΑ: Β43Λ4691ΩΓ-3ΞΙ. Αθήνα 16/10/2012. Αριθμ. Πρωτ. Ε33 / 781 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ : ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Την διαδικασία βεβαίωσης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και...

Την διαδικασία βεβαίωσης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και... Την διαδικασία βεβαίωσης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και... ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Όλη η απόφαση για τις κατασχέσεις σε βάρος οφειλετών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 4305/14 - ΦΕΚ Α 237 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ)

ΝΟΜΟΣ 4305/14 - ΦΕΚ Α 237 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ 4305/14 - ΦΕΚ Α 237 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ) Άρθρο 54 Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση ρυθμίσεων του ν. 4387/2016, που αφορούν το ΕΤΑΤ και τους συνταξιούχους προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος του ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ).

ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση ρυθμίσεων του ν. 4387/2016, που αφορούν το ΕΤΑΤ και τους συνταξιούχους προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος του ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Τηλέφωνο : 2103368090

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 14/04/2016 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

14o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ 16/10/2012

14o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ 16/10/2012 14o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 16/10/2012 2 Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νοσοκo μεία, ΕΟΠΥΥ,.. ΦΚΑ Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε ΓΓΚΑ Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΟ4691Ω3-14Ι. Εγκύκλιος: 1. Αθήνα, 13/1/2014. Αρ. πρωτ.: ΔΙΑΣΦ/Φ7/1/52709

ΑΔΑ: ΒΙΨΟ4691Ω3-14Ι. Εγκύκλιος: 1. Αθήνα, 13/1/2014. Αρ. πρωτ.: ΔΙΑΣΦ/Φ7/1/52709 Αθήνα, 13/1/2014 Αρ. πρωτ.: ΔΙΑΣΦ/Φ7/1/52709 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε. Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΗΣ Δ.Π.Λ. - Μ.Γ.Ι.Κ. ΕΣΟΔΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΗΣ Δ.Π.Λ. - Μ.Γ.Ι.Κ. ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΗΣ Δ.Π.Λ. - Μ.Γ.Ι.Κ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΣΟΔΑ 0. ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 406.220,00 0.1 ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΑΠΌ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 0.11 ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 0.111 Μισθώματα από αστικά ακίνητα 0.111.01

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Επιμέλεια Κ.Ε.Α.Ο.

1 η ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Επιμέλεια Κ.Ε.Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1 η ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών Επιμέλεια Κ.Ε.Α.Ο. Αύγουστος 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Κ.Ε.Α.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι αρμοδιότητες της κάθε οργανικής μονάδας του Π.Τ.Α. Αρμοδιότητες Νομικής Υπηρεσίας

Οι αρμοδιότητες της κάθε οργανικής μονάδας του Π.Τ.Α. Αρμοδιότητες Νομικής Υπηρεσίας Οι αρμοδιότητες της κάθε οργανικής μονάδας του Π.Τ.Α. Αρμοδιότητες Νομικής Υπηρεσίας Νομική υποστήριξη των υπηρεσιών και των οργάνων διοίκησης του Ταμείου. Νομική τεκμηρίωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2016

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ κ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΑΧ-ΜΡΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β4ΛΑΧ-ΜΡΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013"

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. Ε41 / 104 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΠΡΟΣ: Όλα τα Υποκ/τα & Παρ/τα Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Ως ο συνημμένος πίνακας διανομής

Αριθ. Πρωτ. Ε41 / 104 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΠΡΟΣ: Όλα τα Υποκ/τα & Παρ/τα Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Ως ο συνημμένος πίνακας διανομής ΕΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΔΔΗΜΟΚΡΡΑΤΤΙΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ ΙΙ Ο ΙΙ Κ Η ΣΣ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. της υπ αριθμ. 4 ης /24.02.2015 Συνεδρίασης

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. της υπ αριθμ. 4 ης /24.02.2015 Συνεδρίασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Γ. Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4404691ΩΓ-ΓΛΟ. Αθήνα 6/3/2012. Αριθμ. Πρωτ. Ε41/113

ΑΔΑ: Β4404691ΩΓ-ΓΛΟ. Αθήνα 6/3/2012. Αριθμ. Πρωτ. Ε41/113 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ : ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΔ/ΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΛΙΜΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α. Η.Π.ΑΛ Α.Ε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 25 & ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 12 ΑΛΙΜΟΣ 174 55 ΤΗΛ: 210-9850311, 210-9850313 FAX: 210 9850827 Άλιμος, 10-1-2017 Aρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩ

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ Χίος, 08/04/2016 Ταχ. Δ/νση Λάδης 1, 2 ος Όροφος Ταχ. Κώδικας : 82131 Τηλέφωνο : 2271 3 50824 e-mail : monometohiki@gmail.com ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις της με αριθ. 4826/190/25-5-2011 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 977/τ.Β /2011) και θέτουμε υπόψη σας τα εξής :

Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις της με αριθ. 4826/190/25-5-2011 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 977/τ.Β /2011) και θέτουμε υπόψη σας τα εξής : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγου, 24 Μαρτίου Αριθμ. Πρωτ. Οικ: 21758/1692

Παπάγου, 24 Μαρτίου Αριθμ. Πρωτ. Οικ: 21758/1692 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Αναδιοργάνωση των οικονομικών υπηρεσιών των Περιφερειών»

ΘΕΜΑ: «Αναδιοργάνωση των οικονομικών υπηρεσιών των Περιφερειών» Εξαιρετικά επείγον ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 2/77792/0026 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Κοινοποίηση νέου Πίνακα εργασιών και ειδικοτήτων του Κανονισµού Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελµάτων Κ.Β.Α.Ε.»

ΘΕΜΑ : «Κοινοποίηση νέου Πίνακα εργασιών και ειδικοτήτων του Κανονισµού Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελµάτων Κ.Β.Α.Ε.» Αθήνα 20/3/2012 Αριθµ. Πρωτ. Α32/1150 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟ ΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛ54691ΩΓ-ΛΓΧ. Βαθμός Ασφαλείας. Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΔΑ: ΒΛΛ54691ΩΓ-ΛΓΧ. Βαθμός Ασφαλείας. Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2013 Βαθμός Ασφαλείας Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2013 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚHTIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΠΛ/ΣΗΣ ΔΙΑΔ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΠΛ/ΣΗΣ ΔΙΑΔ/ΣΙΩΝ & ΠΑΡ/ΤΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Ε99/26 Βαθμός Προτ/τας Ε Γ Κ Υ Κ

Διαβάστε περισσότερα

O.A.E.E ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ :62 ΑΔΑ: 45ΒΝ4691Ω3-ΧΦΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ, 07 / 11 /2011

O.A.E.E ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ :62 ΑΔΑ: 45ΒΝ4691Ω3-ΧΦΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ, 07 / 11 /2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ O.A.E.E ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1 (για ΝΠΔΔ)

ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1 (για ΝΠΔΔ) ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1 (για ΝΠΔΔ) Εποπτεύον Υπουργείο:.... Επωνυμία Φορέα: Έτος Μήνας Αναφοράς:..... ΠΙΝΑΚΑΣ Α Α.Φ.Μ.:..... ποσά σε ευρώ (χωρίς δεκαδικά) Ι. ΕΣΟΔΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 0000 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ 0100 Επιχορηγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΘΕΜΑ: Καθορισμός μηνιαίων οικονομικών στοιχείων των Δήμων και των Επιχειρήσεων αυτών που

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΘΕΜΑ: Καθορισμός μηνιαίων οικονομικών στοιχείων των Δήμων και των Επιχειρήσεων αυτών που ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Πληροφορίες: Β.Λαμπρακάκης Ε.Ε.Τσαμίλης Τηλ: 213 1364817, 213 1364841 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "Έκδοση σύνταξης σε μία ημέρα" με κωδικό MIS 377120 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης Έκδοση σύνταξης σε μία ημέρα με κωδικό MIS 377120 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013"

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Α Α: 79Μ54691ΩΓ-3ΒΤ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΠΛ/ΣΗΣ ΔΙΑΔ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση : Μενάνδρου 41-43 Ταχ. Κώδικας: 10437 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΟ4691ΩΓ-Υ1Φ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 5 / 9 / Αριθ. Πρωτ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γ99/ 588 Αριθ. 58. ΠΡΟΣ: Τους Αποδέκτες του Πίνακα Α`

ΑΔΑ: Β4ΘΟ4691ΩΓ-Υ1Φ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 5 / 9 / Αριθ. Πρωτ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γ99/ 588 Αριθ. 58. ΠΡΟΣ: Τους Αποδέκτες του Πίνακα Α` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 101/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 101/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 2909/17.4.2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας-

Διαβάστε περισσότερα

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Πληροφορίες : Ε. Σίμα Τηλέφωνο : 210-5281104 : 210-5281127 : 210-5281125 Fax : 210-5281113 Email : amea@yeka.

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Πληροφορίες : Ε. Σίμα Τηλέφωνο : 210-5281104 : 210-5281127 : 210-5281125 Fax : 210-5281113 Email : amea@yeka. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29-9 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ KAI ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ.: Δ24α /Φ. /ΓΠ.οικ42890/804 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 211 (4) Απόφαση ΥΠΕΣΑΗΔ 216

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. (Καταρτισμένο βάσει των διατάξεων του Κλαδικού Λογιστικού Σχεδίου για τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, Π.Δ. 80/97.

ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. (Καταρτισμένο βάσει των διατάξεων του Κλαδικού Λογιστικού Σχεδίου για τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, Π.Δ. 80/97. ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Τ.Ε.Α.Ε.Ε.Κ.Ε.) 2014 ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (Καταρτισμένο βάσει των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση οφειλών εκτός Μηχανογραφικού Συστήματος, από αναδρομική αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας» Σχετ.: Εγκύκλιος 5/2014 Διεύθυνσης Εσόδων

ΘΕΜΑ: «Ρύθμιση οφειλών εκτός Μηχανογραφικού Συστήματος, από αναδρομική αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας» Σχετ.: Εγκύκλιος 5/2014 Διεύθυνσης Εσόδων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 6/5/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.:ΔΙΕΣ/Φ10/89/648115 ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε. Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΕΣΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 3. ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας». Σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 3. ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας». Σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 3 Οκτωβρίου 2014 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΟΓΑ) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ζ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ζ2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. Ανταποκριτές ΟΓΑ Δήμων,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ρύθμιση καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών με τις διατάξεις του άρθρου 19του Ν 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α/15-3-2010)»

ΘΕΜΑ : «Ρύθμιση καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών με τις διατάξεις του άρθρου 19του Ν 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α/15-3-2010)» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 26/3/2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ10/72/31097 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ (ΟΑΕΕ) ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡ. 1 /2014

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡ. 1 /2014 ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡ. 1 /2014 Στην Αθήνα σήμερα την 29 η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2014 μεταξύ: - Του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ» - (Ο.Α.Ε.Ε.) που εδρεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση : Λεωφ. Στρατού 2 Θεσσαλονίκη 7 Ιουνίου 2012 Τηλέφωνο : 2313 306 410 Τηλ/τυπία : 2310 838 597 Αρ. Πρωτ.: 2649 Πληροφορίες : Μ.

Διεύθυνση : Λεωφ. Στρατού 2 Θεσσαλονίκη 7 Ιουνίου 2012 Τηλέφωνο : 2313 306 410 Τηλ/τυπία : 2310 838 597 Αρ. Πρωτ.: 2649 Πληροφορίες : Μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Τμήμα Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης Διεύθυνση : Λεωφ. Στρατού 2 Θεσσαλονίκη 7 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΡΟΝΙΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 1η ΑΝΑΘΕΣΗ 2η ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Μέριμνα για το άνοιγμα και το κλείσιμο του κτηρίου και τη λειτουργία Τοιχοκόλληση και κοινοποίηση του κλιματιστικού σε καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΔ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΚΔ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ& ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΔ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πρ. Γεωργίου 47 & Νίκωνος Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 13 - ΤΚ 50100 ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 24610 29842 37893 ΦΑΞ 2461037527 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κοζάνη, 20-3-2015 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικά Οικονομικά

Φορολογικά Οικονομικά Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση σε Λογιστικά & Φοροτεχνικά θέματα Αριθμός Φύλλου 208 10 Δεκεμβρίου 2014 Ιουλιανού 42-46, 10 434, Αθήνα Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αθήνα, 02/08/2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αθήνα, 02/08/2016 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΔΑΜ: 16PROC004885960 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΔΑ: ΨΒ314691ΩΓ-7ΤΓ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Αθήνα, 02/08/2016 ΧΗΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ.Πρωτ. Γ99/ΠΟΥ/35/3088 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΔΙΑΓ/ΣΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ Α, Β & Γ Tαχ. Δ/νση : Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 1/7/2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧ.& ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ7/7/63857

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 1/7/2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧ.& ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ7/7/63857 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 1/7/2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧ.& ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ7/7/63857 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 69 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: ΕΣΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Αναστολή μέτρων για τους υπευθύνους των Αγροτικών Συνεταιρισμών & Αγροτικών Εταιρικών Συμπράξεων σε καθεστώς εκκαθάρισης»

ΘΕΜΑ : «Αναστολή μέτρων για τους υπευθύνους των Αγροτικών Συνεταιρισμών & Αγροτικών Εταιρικών Συμπράξεων σε καθεστώς εκκαθάρισης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ : ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ : ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ : ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δελφών 124 Τ.Κ. 546

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α18Η-Π4 Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα,24 Μαρτίου 2011 Αρ. Πρωτ.: 2/25746 /0094. όπως ο πίνακας διανομής

ΑΔΑ: 4Α18Η-Π4 Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα,24 Μαρτίου 2011 Αρ. Πρωτ.: 2/25746 /0094. όπως ο πίνακας διανομής 1 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Legal Flash. Α. Νέοι φορείς κοινωνικής ασφάλισης για όλους τους ασφαλισμένους

Legal Flash. Α. Νέοι φορείς κοινωνικής ασφάλισης για όλους τους ασφαλισμένους Legal Flash Μάϊος 2016 Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. (85/12.05.2016) ο Νόμος 4387/2016 «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού - συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Προσθήκη στην Υπουργική Απόφαση 30854/3809/ (3498 Β ) - Ανασχεδιασμός τεχνικής βάσης Εφάπαξ Παροχών ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ : Προσθήκη στην Υπουργική Απόφαση 30854/3809/ (3498 Β ) - Ανασχεδιασμός τεχνικής βάσης Εφάπαξ Παροχών ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 4. ΘΕΜΑ: «Εκχώρηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΟΓΑ Ηπείρου».

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 4. ΘΕΜΑ: «Εκχώρηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΟΓΑ Ηπείρου». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 23 Δεκεμβρίου 2014 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΟΓΑ) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ζ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ζ2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. Ανταποκριτές ΟΓΑ Δήμων,

Διαβάστε περισσότερα

Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις της με αριθ. 13251/531/15-10-2010 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1655/τ.Β /2010) και θέτουμε υπόψη σας τα εξής :

Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις της με αριθ. 13251/531/15-10-2010 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1655/τ.Β /2010) και θέτουμε υπόψη σας τα εξής : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα