Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Οδηγού 1

2

3 Εισαγωγή σελ. 4 Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8 Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12 Ελαστικά σελ.14 Ταξίδια στο Εξωτερικό σελ. 16 Ατύχημα & Κλοπή σελ. 18 Αντικατάσταση Αυτοκινήτου σελ. 2ο Οδική Βοήθεια σελ. 22 Επιστροφή σελ. 24 Στοιχεία Επικοινωνίας σελ. 26 Η Γνώμη σας σελ. 28 Έγγραφα & Δηλώσεις Ατυχημάτων σελ. 29

4

5 Εισαγωγή 5

6 4 Σχετικά με τη LeasePlan: Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963 στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 32 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της περισσότερα από 1,37 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε χρονομίσθωση. Απασχολεί περίπου άτομα προσωπικό. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2003, μέσω της 100% θυγατρικής της LeasePlan Hellas. Ως η μοναδική εξειδικευμένη εταιρεία fleet management στη χώρα μας, η LeasePlan Hellas στοχεύει στη διεύρυνση της αγοράς διαχείρισης εταιρικών στόλων μέσα από ευέλικτα, καινοτόμα προϊόντα «ανοιχτού κοστολογίου», που προσφέρουν στους πελάτες της απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο του πραγματικού κόστους του στόλου τους.

7 Παραλαβή Αυτοκινήτου 5

8 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου Κατά την παραλαβή / παράδοση του αυτοκινήτου, εσείς και ο προμηθευτής πρέπει να υπογράψετε το έγγραφο παραλαβής / παράδοσης. Πριν από την υπογραφή του εγγράφου, αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, μην παραλάβετε το αυτοκίνητο αλλά επικοινωνήστε άμεσα με τη LeasePlan. Με την παραλαβή του αυτοκινήτου θα λάβετε τα εξής: Εγχειρίδιο Οδηγού το οποίο περιλαμβάνει: - Βασικές οδηγίες - Άδεια κυκλοφορίας - Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία) - Σήμα οδικής βοήθειας - Ασφαλιστήριο. Το ασφαλιστήριο θα πρέπει να βρίσκεται πάντα στο αυτοκίνητο και να διατηρείται σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να επιδεικνύεται σε ενδεχόμενο έλεγχο των αρμοδίων αρχών. - Δήλωση ατυχήματος Όλα τα κλειδιά Βιβλίο συντήρησης Οδηγίες χρήσης του αυτοκινήτου Πυροσβεστήρας, σετ φαρμακείου, τρίγωνο και λοιπός εξοπλισμός Επιμέρους Σύμβαση Το συγκεκριμένο έγγραφο θα το παραλάβετε από τον υπεύθυνο της εταιρείας σας πριν από την παραλαβή του αυτοκινήτου και πρέπει να βρίσκεται πάντα εντός του αυτοκινήτου ώστε να επιδεικνύεται σε περίπτωση που ζητηθεί από τις αστυνομικές αρχές. Σε περίπτωση απώλειάς του, επικοινωνήστε με τη LeasePlan. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο από διαφορετικό οδηγό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω μέσα στο αυτοκίνητο. Το εγχειρίδιο αυτό πρέπει να φυλάσσεται μέσα στο αυτοκίνητο για δική σας διευκόλυνση. LeasePlan τηλ.:

9 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού 7

10 8 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πρέπει να γνωρίζει πως το όχημα δεν καλύπτεται για την Αστική Ευθύνη, καθώς και για την αποκατάσταση των ζημιών του, στις παρακάτω περιπτώσεις: εάν το όχημα χρησιμοποιείται από χρήστη ευρισκόμενο σε μέθη ή κάτω από την επήρεια βαρβιτουρικών ή κάθε είδους ναρκωτικών ή από οποιονδήποτε τρίτο μη δεδηλωμένο σε ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, στα ελαστικά και τις ζάντες όταν δεν είναι συνέπεια ατυχήματος με άλλο όχημα ενώ το ασφαλισμένο όχημα ωθείται με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη δική του δύναμη ή ωθεί άλλο όχημα ή ρυμουλκεί άλλο όχημα εκτός και αν αυτό έχει νομίμως δηλωθεί από πρόθεση, αμέλεια ή ψυχική διαταραχή του οδηγού ενώ το όχημα κινείται μέσα σε φυλασσόμενους ή περιφραγμένους χώρους (π.χ. αεροδρόμια, στρατόπεδα) ή σε χώρους που έχουν προβλεφθεί για την κίνηση μέσων μεταφοράς σταθερής τροχιάς (π.χ. τραμ) ή εκτός οδικού δικτύου εάν το όχημα χρησιμοποιείται με ανορθόδοξο τρόπο (π.χ. σε αγώνες, μεταφορά επικίνδυνων ουσιών, εκμάθηση οδηγών) Στις παραπάνω περιπτώσεις το όχημα δεν καλύπτεται από οιουδήποτε τύπου ασφάλιση και συνεπώς ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ είναι υπεύθυνος για κάθε ζημία ή καταστροφή σε τρίτους ή στο μισθωμένο όχημα. Η LeasePlan σάς εφιστά την προσοχή και στα παρακάτω: Ο οδηγός πρέπει να τηρεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Σε περίπτωση επιβολής σχετικού προστίμου (τροχαία, δημοτική αστυνομία), οφείλει να μεριμνήσει άμεσα για την πληρωμή του σχετικού ποσού καθώς και να αποστείλει φωτοτυπία του σχετικού αποκόμματος πληρωμής, άμεσα στη LeasePlan Σε περίπτωση απώλειας εγγράφων ή κλειδιού, παρακαλούμε να ενημερώσετε τη LeasePlan χωρίς καθυστέρηση Απαγορεύεται οποιαδήποτε μετατροπή ή προσθήκη στο αυτοκίνητο χωρίς την έγγραφη έγκριση της LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

11 Συντήρηση & Επισκευή 9

12 10 Συντήρηση & Επισκευή Ο οδηγός κάθε αυτοκινήτου, οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή. Οι προβλεπόμενες εργασίες πρέπει να γίνονται χωρίς καθυστέρηση στους χρόνους που ορίζονται από το βιβλίο συντήρησης. Επιπρόσθετα, ο οδηγός οφείλει να ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα (ιδιαίτερα πριν από ταξίδια) τα ακόλουθα: Στάθμη λαδιού Πίεση και κατάσταση ελαστικών Στάθμη ψυκτικού υγρού Στάθμη υγρών φρένων Καλή λειτουργία των φώτων Αν ο χιλιομετρητής τεθεί εκτός λειτουργίας, επικοινωνήστε αμέσως με τη LeasePlan. Το κόστος επισκευής βλαβών που οφείλονται σε παράλειψη των παραπάνω υποχρεώσεων και οποιοδήποτε πρόστιμο επιβληθεί από σχετική αμέλεια, θα επιβαρύνει την εταιρεία σας. Η συντήρηση και η επισκευή του αυτοκινήτου πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται η LeasePlan. Ο οδηγός οφείλει να επικοινωνήσει με τη LeasePlan τηλεφωνικά ώστε να τον κατευθύνει στο σχετικό δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου συνεργείου, πρέπει να επικοινωνήσει με τη LeasePlan ώστε να πάρει τη σχετική έγκριση. Ο οδηγός είναι απαραίτητο να ενημερώνει τον υπεύθυνο του εκάστοτε συνεργείου ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη LeasePlan, επιδεικνύοντας την άδεια του οχήματος. Τιμολόγια τα οποία αφορούν συντήρηση ή επισκευή, πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στη LeasePlan και να εκδίδονται με τα παρακάτω στοιχεία: LeasePlan τηλ.:

13 11 Επωνυμία : LeasePlan ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση : Α. Παπανδρέου Μαρούσι Α.Φ.Μ. : ΔΟΥ : ΦΑΕ Αθηνών Η LeasePlan δικαιούται, σύμφωνα με το συμβόλαιό σας, να ζητήσει το βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου, όπως επίσης και το ίδιο το αυτοκίνητο για έλεγχο, όποτε κριθεί αναγκαίο. Έξοδα που προκύπτουν από τα παρακάτω δεν αποτελούν μέρος των υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής: Χρήση ανταλλακτικών και αναλωσίμων τα οποία δεν προτείνονται από τον κατασκευαστή και τη LeasePlan Αντικατάσταση εξοπλισμού που έχει τοποθετηθεί με χρέωση πελάτη Αποκατάσταση χρώματος λόγω τοποθέτησης διαφημιστικών υλικών Εξωτερικός ή εσωτερικός καθαρισμός του αυτοκινήτου Απώλεια κλειδιών

14 12 Συντήρηση ανά Μάρκα/Μοντέλο ALFA ROMEO AUDI BMW JEEP - CHRYSLER CITROEN CHEVROLET DAIHATSU Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου C1 Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια DACIA Κινητήρες Πετρελαίου Κάθε χλμ. ή Ετήσια FIAT FORD HONDA HYUNDAI HYUNDAI JAGUAR KIA LANCIA LAND ROVER LEXUS MERCEDES- BENZ Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Civic Hybrid, Jazz Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου i30 Diesel Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης / Μοντέλα Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service Πρώτη συντήρηση χλμ., στη συνέχεια κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service MINI MITSUBISHI NISSAN OPEL PEUGEOT PORCHE RENAULT SEAT SKODA SMART SUBARU SUZUKI TOYOTA VOLVO VW Navara Micra 1.200cc Agila Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ., Ετήσια ή Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια 108 Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Βενζίνης Turbo S Cross Diesel / Μοντέλα Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου 1600cc Κινητήρες Πετρελαίου 2000cc Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ένδειξη Service LeasePlan τηλ.:

15 Ελαστικά 13

16 14 Ελαστικά Η αλλαγή ελαστικών πραγματοποιείται στα προκαθορισμένα από τη σύμβασή σας χρονικά διαστήματα και μόνο σε συνεργαζόμενα με τη LeasePlan κέντρα εξυπηρέτησης ελαστικών. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή επισκευή ελαστικών πρέπει να επικοινωνείτε με τη LeasePlan για να σας κατευθύνει στο σχετικό δίκτυο. Η έγκριση για τις εργασίες θα δίδεται από τη LeasePlan στον υπεύθυνο του κέντρου εξυπηρέτησης ελαστικών. Η επιλογή των ελαστικών είναι στη διακριτική ευχέρεια της LeasePlan, με την προϋπόθεση ότι αυτά θα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Το κόστος αλλαγής ή επισκευής ελαστικών λόγω κακής χρήσης του αυτοκινήτου, ή πρόωρης φθοράς, δεν περιλαμβάνεται στην παρεχόμενη από τη LeasePlan υπηρεσία. LeasePlan τηλ.:

17 Ταξίδια στο Εξωτερικό 15

18 16 Ταξίδια στο Εξωτερικό Για οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη LeasePlan μία εβδομάδα πριν από την αναχώρησή σας, ώστε να ρυθμιστούν τα οποιαδήποτε διαδικαστικά θέματα (έκδοση πράσινης κάρτας κτλ.) και να ενημερωθείτε για τις ασφαλιστικές καλύψεις ανάλογα με τις χώρες διέλευσης και προορισμού. Στην περίπτωση ανάγκης επισκευής του αυτοκινήτου στο εξωτερικό, ο οδηγός πρέπει να επικοινωνήσει με τη LeasePlan, ώστε να πάρει τη σχετική έγκριση και να γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις. Ο οδηγός οφείλει να καλύψει τα έξοδα της επισκευής του αυτοκινήτου και να βεβαιωθεί ότι το τιμολόγιο θα εκδοθεί με τα παρακάτω στοιχεία: Επωνυμία : LeasePlan HELLAS S.A. Διεύθυνση : 17, Α. Papandreou str Marousi, Athens, Greece Α.Φ.Μ. : Tax Office : FAE Athens To ποσό του τιμολογίου για την επισκευή θα αποζημιωθεί από τη LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

19 Ατύχημα & Κλοπή 17

20 18 Ατύχημα & Κλοπή Εάν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα καλέστε τη γραμμή βοήθειας της LeasePlan στο τηλέφωνο Η LeasePlan σας παρέχει την υπηρεσία της Φροντίδας Ατυχήματος, για την πλήρη καταγραφή του συμβάντος. Καλέστε επίσης την τροχαία για καταγραφή του συμβάντος από τις αρμόδιες αρχές. Σε άλλη περίπτωση λάβετε υπόψη σας τα εξής: Ελέγξτε αν υπάρχουν τραυματίες. Αν ναι, ειδοποιήστε το 166 Να ζητηθεί αντίγραφο της κατάθεσής σας και της σχετικής αναφοράς στην τροχαία Εάν ο οδηγός ο οποίος ενεπλάκη στο ατύχημα είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, ζητήστε από την αστυνομία να γίνει αλκοτέστ Βεβαιωθείτε ότι έχουν καταγραφεί τα στοιχεία των εμπλεκόμενων οδηγών / αυτοκινήτων και των μαρτύρων (ονοματεπώνυμο οδηγού, στοιχεία ταυτότητας, αριθμός κυκλοφορίας, ακριβή θέση και ώρα του ατυχήματος) Αποφύγετε την οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το ποιος φέρει την ευθύνη του ατυχήματος Απαραίτητη είναι η επικοινωνία σας με τη LeasePlan εντός του εικοσιτετραώρου για τη συμπλήρωση και αποστολή της δήλωσης ατυχήματος (σχετική δήλωση θα βρείτε στο τέλος του παρόντος εγχειριδίου) Σε περίπτωση κλοπής, απαραίτητη είναι η άμεση αναφορά του γεγονότος στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και η παραλαβή αντίγραφου της σχετικής αναφοράς. Προσέλθετε το συντομότερο δυνατό αυτοπροσώπως στα γραφεία της LeasePlan για τη συμπλήρωση της έγγραφης δήλωσης κλοπής και την επιστροφή όλων των κλειδιών του αυτοκινήτου. LeasePlan τηλ.:

21 Αντικατάσταση 19

22 20 Αντικατάσταση Η LeasePlan σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, εφόσον έχει επιλεχθεί η σχετική υπηρεσία από την εταιρεία σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αυτοκίνητό σας να παραμείνει σε κάποιο συνεργείο για διάστημα μεγαλύτερο των είκοσι τεσσάρων ωρών (24 ωρών). Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να επιστρέψετε το αυτοκίνητο αντικατάστασης στο σημείο όπου το παραλάβατε. Η κατανάλωση καυσίμων επιβαρύνει τη μισθώτρια εταιρεία. Η κράτηση και παραλαβή του αυτοκινήτου αντικατάστασης γίνεται κατόπιν επικοινωνίας σας με τη LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

23 Οδική Βοήθεια 21

24 22 Οδική Βοήθεια Η υπηρεσία αυτή σας παρέχεται στην περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου ως συνέπεια ατυχήματος ή βλάβης. Καλέστε τη γραμμή βοήθειας της LeasePlan στο τηλέφωνο: Αν η οδική βοήθεια είναι αδύνατο να αποκαταστήσει τη βλάβη επιτόπου, τότε αναλαμβάνει η ίδια τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σε συνεργείο που είναι ήδη προκαθορισμένο από τη LeasePlan. Η υπηρεσία εκτός Ελλάδος δύναται να προσφερθεί σε περίπτωση πλήρους ακινητοποίησης του οχήματος και αφού προηγηθεί επικοινωνία με τη LeasePlan. Η υπηρεσία Επαναπατρισμού περιλαμβάνει: Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος εντός Ελλάδος ή στο εξωτερικό, ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμμή οδηγού στο και να λάβει πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο ή επιστροφής του στον τόπο μόνιμης διαμονής (με συγκεκριμένο χρηματικό όριο). LeasePlan τηλ.:

25 Επιστροφή 23

26 24 Επιστροφή To αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί εντός των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ωρών (09:00-16:00) στον εξουσιοδοτημένο από τη LeasePlan συνεργάτη. Το αυτοκίνητο θεωρείται ότι έχει επιστραφεί κατά το χρόνο υπογραφής του εντύπου επιστροφής οχήματος. Το έγγραφο αυτό, πέραν της περιγραφής της τεχνικής κατάστασης του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει επίσης την ημερομηνία επιστροφής του αυτοκινήτου και την τελική χιλιομετρική κάλυψη, όπως καταγράφεται επιτόπου. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου πρέπει να παραδοθούν τα ακόλουθα: Πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας Πινακίδες αυτοκινήτου Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας (εάν διαθέτει) Πρωτότυπο ασφαλιστήριο Κλειδιά αυτοκινήτου Βιβλίο συντήρησης Βιβλίο οδηγιών χρήσεως του αυτοκινήτου Δελτίο τεχνικού ελέγχου του αυτοκινήτου (ΚΤΕΟ) Πυροσβεστήρας Τρίγωνο Φαρμακείο Ρεζέρβα (εάν διαθέτει) Μπουλόνι ασφαλείας (εάν διαθέτει) Προβλεπόμενα εργαλεία κατασκευαστή LeasePlan τηλ.:

27 Στοιχεία Επικοινωνίας 25

28 26 Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλέφωνα επικοινωνίας Γραμμή Οδηγών (24 ώρες) Fax Site LeasePlan τηλ.:

29 Η Γνώμη σας 27

30 28 Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Στη LeasePlan επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Σκοπός μας είναι: Να ακούμε με προσοχή τους Πελάτες και τους Οδηγούς και να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους Να απαντούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε ερώτηση Να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις για κάθε πελάτη Να επικοινωνούμε με τρόπο απλό και κατανοητό Να προσφέρουμε αντικειμενική πληροφόρηση Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας, τα σχόλιά σας, ακόμα και τα παράπονά σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας, στην ενότητα Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ή καλώντας μας απευθείας στη γραμμή οδηγών

31 Έγγραφα & Δηλώσεις Ατυχημάτων

32 It s easier to leaseplan LeasePlan Hellas S.A. Αθήνα: Α. Παπανδρέου Μαρούσι Τηλ.: Fax: Θεσ/νίκη: Αγίου Γεωργίου Πυλαία Θεσ/νίκης Τηλ.: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ

HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ HERTZ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ Αγαπητέ συνεργάτη, Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της HERTZ. Έχετε ήδη παραλάβει το νέο σας αυτοκίνητο από την HERTZ, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα το προσέχετε σαν να

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Σημείωμα. Θέμα: Νέα Υπηρεσία Δικτύου Συνεργαζόμενων Συνεργείων. Αγαπητοί Συνεργάτες,

Εσωτερικό Σημείωμα. Θέμα: Νέα Υπηρεσία Δικτύου Συνεργαζόμενων Συνεργείων. Αγαπητοί Συνεργάτες, Εσωτερικό Σημείωμα Από :Διεύθυνση Λειτουργιών Σελίδες : 2 ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. Προς : Όλους τους Συνεργάτες Tel : + 30 210 728 8000 Fax : + 33 210 726 8810 Email:. Αριθμός επιστολής : Κοινοποίηση : Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ S11/022015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ S11/022015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ S11/022015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ταξιδεύουν µέσα στα όρια της Ελλάδας καθώς και των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ταξιδεύουν µέσα στα όρια της Ελλάδας καθώς και των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ο ΙΚΗ & ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑ Α & ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. Οι νόµιµοι οδηγοί του αυτοκινήτου µε αριθµό κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ασφάλισης Allianz Auto Direct

Οδηγός Ασφάλισης Allianz Auto Direct Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Οδηγός Ασφάλισης Allianz Auto Direct Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Για Πληροφορίες: 210 69 99 900 Για Οδική Βοήθεια και Αναγγελία Ατυχήματος: 210 99 88 188 (24 ώρες το

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφόρος Κηφισίας 119 151 24 Μαρούσι Τηλ.: 210 81 27 600 Fax: 210 80 63 585

Λεωφόρος Κηφισίας 119 151 24 Μαρούσι Τηλ.: 210 81 27 600 Fax: 210 80 63 585 Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων Αυτοκινήτου 2012 Λεωφόρος Κηφισίας 119 151 24 Μαρούσι Τηλ.: 210 81 27 600 Fax: 210 80 63 585 Ασφάλιση Αυτοκινήτων Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων 2012 2 Πίνακας Περιεχοµένων ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλιάριο Ασφάλειας Οχημάτων

Βιβλιάριο Ασφάλειας Οχημάτων Βιβλιάριο Ασφάλειας Οχημάτων 1 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε για την ασφάλειά σας. Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 210 34.97.080

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 210 34.97.080 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 210 34.97.080 Η Europ Assistance διεθνώς αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα και η ίδρυσή της χρονολογείται το 1963. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε από τον Pierre Desnos

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Οδικής Βοήθειας

Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Οδικής Βοήθειας www.interamerican.gr Βιβλίο Όρων Ασφάλισης Έκδοση 10.2013 ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN. Οι καλύψεις που περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

MOTOR. Ίδια πάθη διαφορετικές ανάγκες! ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. www.generali.gr

MOTOR. Ίδια πάθη διαφορετικές ανάγκες! ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. www.generali.gr MOTOR ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ίδια πάθη διαφορετικές ανάγκες! www.generali.gr Μην ξεχνάτε! Φροντίδα Ατυχήματος 210 34 97 023 Το τηλέφωνο ισχύει επίσης και για την οδική βοήθεια εφόσον υπάρχει κάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO CAR CORPORATION www.volvocars.gr ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ 210 9988199

VOLVO CAR CORPORATION www.volvocars.gr ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ 210 9988199 VOLVO CAR CORPORATION www.volvocars.gr Volvo Assistance ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ 210 9988199 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ VOLVO ΣΑΣ. Η VOLVO ASSISTANCE

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. 40 χρόνια τώρα... ασφαλίζει ό,τι αξίζει. www.minetta.gr 210 93 09 500

ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. 40 χρόνια τώρα... ασφαλίζει ό,τι αξίζει. www.minetta.gr 210 93 09 500 ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 40 χρόνια τώρα... ασφαλίζει ό,τι αξίζει. www.minetta.gr 210 93 09 500 2 ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 5 ΟΡΙΣΜΟΙ 9 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 12 ΓΕΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com Η επωνυμία της εταιρείας είναι: "Horizon Group" Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Κατάστημα Πώλησης Εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος http://www.ergaleia.net/ Η επωνυμία της εταιρείας είναι:

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος http://www.ergaleia.net/ Η επωνυμία της εταιρείας είναι: Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος http://www.ergaleia.net/ Η επωνυμία της εταιρείας είναι: "Horizon Group" Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Κατάστημα Πώλησης Εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Αυτοκινήτου

ΟΡΟΙ Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Αυτοκινήτου ΟΡΟΙ Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Αυτοκινήτου Αγαπητοί Ασφαλισμένοι, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Εθνική Ασφαλιστική για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας. Η Εθνική,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΑ ΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Για κάθε διαφορά οποιασδήποτε φύσης που τυχόν θα προκύψει από το ασφαλιστήριο ή σε σχέση µε αυτό, Α Ρ ΘΡΟ 10

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΑ ΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Για κάθε διαφορά οποιασδήποτε φύσης που τυχόν θα προκύψει από το ασφαλιστήριο ή σε σχέση µε αυτό, Α Ρ ΘΡΟ 10 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ «ΒΑΣΙΚΟ PLUS(A1)» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ Στο παρόν ασφαλιστήριο καλούνται: α) «Συµβαλλόµενος», το πρόσωπο που συνάπτει µε την Εταιρία την παρούσα σύµβαση ασφάλισης, β) «Κυρίως ασφαλιζόµενος»,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.eplaza.gr Η επωνυμία της εταιρείας είναι:

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.eplaza.gr Η επωνυμία της εταιρείας είναι: Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.eplaza.gr Η επωνυμία της εταιρείας είναι: "Horizon Group" Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Online Πολυκατάστημα "eplaza.gr"

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητέ Ασφαλισμένε, Καλωσήρθατε στην ασφαλιστική οικογένεια της PRIME INSURANCE.

Aγαπητέ Ασφαλισμένε, Καλωσήρθατε στην ασφαλιστική οικογένεια της PRIME INSURANCE. Aγαπητέ Ασφαλισμένε, Καλωσήρθατε στην ασφαλιστική οικογένεια της PRIME INSURANCE. Η εμπιστοσύνη σας προς την Εταιρία μας και τους Συνεργάτες της μας τιμά ιδιαίτερα και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων κλάδου αυτοκινήτων

Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων κλάδου αυτοκινήτων Ασφάλιση Αυτοκινήτων Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων κλάδου αυτοκινήτων Ασφαλιστικής εταιρίας CHARTIS Έναρξη 01 05 2012 EXECUTIVE INSURANCE BROKERS 01/05/2012 Σελίδα 1 από 33 Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Όροι Ασφάλισης Αυτοκινήτου Περιουσία για Όλους Όροι Ασφάλισης Αυτοκινήτου Εξ-ασφάλιση Αυτοκινήτου Καλωσήλθατε στην ΑΧΑ Αγαπητέ Ασφαλισμένε/Ασφαλισμένη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΑΧΑ Ασφαλιστική για την κάλυψη της περιουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 2092 Ημερομηνία : 21.01.2014. Τηλέφωνο : 214-4141192,194,195

Αριθ. Πρωτ. : 2092 Ημερομηνία : 21.01.2014. Τηλέφωνο : 214-4141192,194,195 ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑ.ΣΥ.) A.E. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑΣ 67 - ΑΘΗΝΑ 105 52 ΑΦΜ: 099939745 Δ.Ο.Υ. :ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : 2144141211 ΚΕΝΤΡ.ΠΡΩΤΟΚ: 214-4141369 & 214-4141138

Διαβάστε περισσότερα

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 210 9579000

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 210 9579000 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 210 9579000 Η ΑΧΑ Assistance δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπό την επωνυμία Inter Partner Assistance: Έναρξη εργασιών 1987. Είναι Leader στο σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου. Οδηγός Ασφάλισης

Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου. Οδηγός Ασφάλισης Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου Οδηγός Ασφάλισης ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΡΩΝ ERGO A.A.E.Z.: 19.12/1.9.2013 Συνεργαζόμενων Εταιριών: 100/1.5.2013 Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Αυτοκινήτου Περιλαμβάνονται το κυρίως σώμα του ασφαλιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ALLIANZ HELLAS, ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ. Αθηνών 110, Κτήριο Γ, 104 42 Αθήνα

ALLIANZ HELLAS, ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ. Αθηνών 110, Κτήριο Γ, 104 42 Αθήνα ALLIANZ HELLAS, ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λ. Αθηνών 110, Κτήριο Γ, 104 42 Αθήνα ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις Ασκήσεις Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών

Ερωτήσεις Ασκήσεις Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεταφορέων (ΣΕΚΑΜ) Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΕΚΟΟΜΕΕ) Ερωτήσεις Ασκήσεις Διεθνών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΚΔΟΣΗ Ιούνιος 2014 0 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: Εισαγωγή.3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β: Υπηρεσίες.4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ: Υποχρεώσεις Εργοστασίου..6

Διαβάστε περισσότερα

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση»

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 1.1. Αυτοί οι όροι και κανονισμοί εφαρμόζονται στο σύστημα διάθεσης των ποδηλάτων «ποδήλατο

Διαβάστε περισσότερα

AIG Europe Limited. Building, 58 Fenchurch Street, EC3M 4AB.

AIG Europe Limited. Building, 58 Fenchurch Street, EC3M 4AB. Ασφάλιση Ποδηλάτου «ΠΟ ΗΛΑΤώ» Το ασφαλιστήριο σας Αυτό το έγγραφο είναι το Ασφαλιστήριο Συµβόλαιο για το προϊόν «ΠΟ ΗΛΑΤώ». Το συµβόλαιο σας αποτελείται από το έγγραφο αυτό που περιλαµβάνει τους γενικούς

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ (Α) Στοιχεία Αστικού Δικαίου 1. "Από ποιά χρονική στιγμή αρχίζει η ευθύνη του μεταφορέα στη διαδικασία της διεθνούς μεταφοράς (CMR);" A. Η ευθύνη για τη μεταφορά ανήκει εξ ολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα