Φεςτιβάλ Εναλλακτικϊν Κεραπειϊν, Διαλογιςμοφ & Ανϊτερθσ Συνειδθτότθτασ 8ο ΡΑΝΕΛΛΘΝΛΟ ΦΕΣΤΛΒΑΛ REIKI

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φεςτιβάλ Εναλλακτικϊν Κεραπειϊν, Διαλογιςμοφ & Ανϊτερθσ Συνειδθτότθτασ 8ο ΡΑΝΕΛΛΘΝΛΟ ΦΕΣΤΛΒΑΛ REIKI"

Transcript

1 Φεςτιβάλ Εναλλακτικϊν Κεραπειϊν, Διαλογιςμοφ & Ανϊτερθσ Συνειδθτότθτασ 8ο ΡΑΝΕΛΛΘΝΛΟ ΦΕΣΤΛΒΑΛ REIKI ΚΥΛΑΚΘ 13 ΟΚΤΩΒΛΟΥ 2013 ΩΑ ΡΟΣΕΛΕΥΣΘΣ 9.00 πμ ΡΟΛΥΧΩΟΣ ΑΚΘΝΑÏΣ Ιερά Οδόσ και Καςτοριάσ (Στάςθ Μετρό Κεραμικόσ) ΒΛΩΜΑΤΛΚΑ ΣΕΜΛΝΑΛΑ: ΡΟΓΑΜΜΑ & ΑΝΑΛΥΤΛΚΘ ΡΑΟΥΣΛΑΣΘ

2 ΑΛΚΟΥΣΑ 1: ΡΟΓΑΜΜΑ ΣΕΜΛΝΑΛΩΝ Angel Yoga για το Άνοιγμα τθσ Καρδιάσ. Ειρινθ Στεφάνου Θ Φλόγα τθσ Μαγδαλθνισ! Ραςχάλθσ Καηακόπουλοσ & Φρίξοσ Χριςτοδοφλου, Angels House University Θ επίδραςισ των Συχνοτιτων των Ελλθνικϊν Λζξεων εισ τον Εγκζφαλον και τθν Ψυχικιν Υγείαν του Ανκρϊπου. Αργυρόπουλοσ Ελευκζριοσ Θ Φαινομενολογικι Ματιά: Συνδεόμενοι με τισ βακιζσ δυναμικζσ ςτθν Ψυχοκεραπεία και τθ Συμβουλευτικι. Νικόλαοσ Μ. Βαγιακάκοσ Κβαντικι Κεραπεία, Υπερπροςωπικι Ρροςζγγιςθ. Lindy McMullin Επιτυχία ςτθν εργαςία και ευτυχία για τθ ηωι: Αναηθτϊντασ λφςεισ με τθ μζκοδο των Συςτθμικϊν Αναπαραςτάςεων. Μαργαρίτθ Τηζςικα Αφφπνιςθ τθσ Καρδιάσ με Τεχνικζσ Pranic Healing. Chiara Perfetti & Γιϊργοσ Σταμοφλθσ Κβαντικι Δίνθ Κεραπείασ. Αξιομάκαροσ Ράνοσ Ανϊτερθ Αγγελικι Επικοινωνία Σμαραγδζνιοσ Κφκλοσ. Xαριτίνθ Χριςτάκου Ρροςελκφοντασ τθ Δίδυμθ Φλόγα μζςω Αρμονίασ Αρςενικισ και Κθλυκισ Ενζργειασ. Yanantin (Ηθηι Ρατεράκθ) - Devamani (Σπφροσ Κουρισ)

3 ΑΛΚΟΥΣΑ 2: ΡΟΓΑΜΜΑ ΣΕΜΛΝΑΛΩΝ Από το Κεραφνιο Θχείο ςτο Γκονγκ. Ο Λερόσ Ιχοσ τθσ Ελευςίνασ Θ ςφγχρονθ Μουςικι των Σφαιρϊν. Εργαςτιρι τθσ Τζχνθσ των Γκονγκ Gong Love, με τον Κωνςταντίνο Ρερρζα και τον Ιάςονα Βολάκθ Θ ερμθνεία των Συμβόλων ςτα Πνειρα Μια ςυνομιλία με το Υποςυνείδθτο. Ηαχαροποφλου Μαρία Ενδυνάμωςθ τθσ αφρασ και εξφψωςθ των τςάκρα ςε ανϊτερο επίπεδο ςυνειδθτότθτασ. οφλα Ιωάννου (Gayatri) Ανϊτερθ Επικοινωνία με τον Κρφων «Ηϊντασ ςτθν Λςορροπία». Ριππι Ελζνθ Ενεργειακι μετατροπι του κακθμερινοφ περιβάλλοντόσ μασ με τθ κετικι και κεραπευτικι επίδραςθ των οργονιτϊν - Κεωρία και Καταςκευι. Ζλενα Τςϊκου ΑΤMΑ CRYSTAL HEALING: "Ο Ατλάντιοσ Σταυρόσ" (Κρυςταλλικι Σφνδεςθ με τθν Ατλάντια Γνϊςθ). Μαλαματζνια Καϊντατηι «Ταξίδι ςτα Αςτζρια» - Τθλεμεταφορά ςε Αςτροπολιτεία (Διαγαλαξιακι Συνομοςπονδία του Φωτόσ). Φίλισ Χρυςοφ Διοχζτευςθ Ρεμπτοδιαςτατικϊν Κρυςταλλικϊν Κωδικϊν- Ανάπτυξθ Κρυςταλλικοφ DNA. Ηαβοφ Μαρία Θ μζκοδοσ κεραπείασ και αυτογνωςίασ «Κακρζφτθσ του Σϊματοσ» (Μζκοδοσ του Μ. Brofman). Viola Schöpe με τθ ςυμβολι τθσ Better World Κλινικι Φπνωςθ και τα οφζλθ τθσ - ΟΜΑΔΛΚΘ ΚΕΑΡΕΥΤΛΚΘ ΦΡΝΩΣΘ. Dr. Δθμιτριοσ Κίμογλου με τθ ςυμβολι τθσ Better World ANO SHOMEN Μουςικι παράςταςθ του Μιχάλθ Δζλτα και τθσ Δζςποινασ Σιδθροποφλου.

4 ΑΝΑΛΥΤΛΚΘ ΡΑΟΥΣΛΑΣΘ ΣΕΜΛΝΑΛΩΝ

5 Angel Yoga για το Άνοιγμα τθσ Καρδιάσ Ειρινθ Στεφάνου ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Το ςεμινάριο περιλαμβάνει: -Μάντρασ που δονοφν το κζντρο τθσ καρδιάσ. -Ρραναγιάμα (αναπνοζσ) και κακιςτζσ αςάνεσ (ςτάςεισ ςϊματοσ). -Χαλάρωςθ μζςα από τθν οποία κα ςυναντιςουμε τον Άγγελο τθσ Καρδιάσ. Θ Ειρινθ τεφάνου ςποφδαςε δθμοςιογραφία και ψυχολογία ςτθν Αγγλία και ςτθν Ελλάδα. Εργάςτθκε ςε μεγάλθ πολυεκνικι ςτον χϊρο των Δθμοςίων χζςεων, αλλά με τον καιρό μαγεφτθκε από τον κόςμο τθσ Νζασ Εποχισ. Αποφάςιςε λοιπόν, να αςχολθκεί με τθν Γιόγκα, ςπουδάηοντασ και δουλεφοντασ ταυτόχρονα ςτθν ακαδθμία «Λωτόσ». Αποτελεί μζλοσ τθσ Διεκνοφσ Ενϊςεωσ Δαςκάλων Γιόγκα εδϊ και 8 χρόνια απ όταν και ξεκίνθςε να διδάςκει ςε δικό τθσ χϊρο, το Angel Yoga Studio. Εκεί ςυνεργάςτθκε με ςπουδαίουσ δαςκάλουσ του χϊρου, ζνασ από τουσ οποίουσ ιταν ο Marcel Kraushaar, δίπλα ςτον οποίο διδάχτθκε για τθν αγάπθ και το φωσ, μζςα από τθν τεχνικι τθσ Κρίγια Γιόγκα. Είναι Master Teacher των ςυςτθμάτων Usui Reiki, Karuna και Ρζικι Αφκονίασ.

6 Θ Φλόγα τθσ Μαγδαλθνισ! Ραςχάλθσ Καηακόπουλοσ & Φρίξοσ Χριςτοδοφλου Angels House University ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Βιωματικι επαφι με τθν αναλθφκείςα Δαςκάλα Μαρία Μαγδαλθνι και τθ Χριςτικι ςυνειδθτότθτα! Στο εργαςτιριο κα εξθγθκεί ο ρόλοσ τθσ Μαρίασ Μαγδαλθνισ ςτθν διεφρυνςθ τθσ καρδιάσ και τθσ ςυνειδθτότθτασ, κακαριςμόσ τθσ αφρασ και ενεργοποίθςθ των τςάκρα, ςυντονιςμόσ με τθ φλόγα τθσ Μαγδαλθνισ και ηωντανό channeling διά μζςου του Ραςχάλθ Καηακόπουλου για κακοδιγθςθ και ενεργειακι εργαςία με τθν ομάδα! Ο Παςχάλθσ Καηακόπουλοσ είναι ιδρυτισ του Angels House University. Από το 2004 παρουςιάηει πνευματικά ςεμινάρια και μυθτικά ταξίδια. Είναι ςυγγραφζασ, δθμιουργόσ του ςυςτιματοσ Εκπαίδευςθ ειρίου και θ Φλόγα τθσ Μαγδαλθνισ. Ο Παςχάλθσ είναι κανάλι για τουσ Διδαςκάλουσ Γζςουα και Μαρία Μαγδαλθνι. Λςτοςελίδα: Ο Φρίξοσ Χριςτοδοφλου είναι ςυνιδρυτισ του Angels House University. Δάςκαλοσ του Αγγελικοφ Ρζικι, αμπάλλα και Μζρκαμπα. Διοχετεφει τα Μθνφματα του Μινα από τον Αρχάγγελο Ηοφιιλ τα οποία δθμοςιεφει ςτθν ιςτοςελίδα

7 Θ επίδραςισ των Συχνοτιτων των Ελλθνικϊν Λζξεων εισ τον Εγκζφαλον και τθν Ψυχικιν Υγείαν του Ανκρϊπου Αργυρόπουλοσ Ελευκζριοσ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Ο Ελευκζριοσ Αργυρόπουλοσ κα μασ παρουςιάςει μία ςειρά λεξαρικμικϊν ιςοψθφιϊν, οι οποίεσ φαίνεται να δθλϊνουν ότι οι δονιςεισ του ιχου τθσ Ελλθνικισ γλϊςςθσ, εκτόσ από τθν ςυμβολι τουσ εισ τθν ανάπτυξιν του ανκρωπίνου εγκεφάλου και εισ τθν διαμόρφωςιν που κακορίηει τον δείκτθν ευφυΐασ, ζχουν ακόμθ και ιαματικά αποτελζςματα ςε διάφορεσ ψυχικζσ πακιςεισ. Είναι γνωςτόν, ότι θ μουςικι ζχει κεραπευτικά αποτελζςματα ακόμθ και ςε διάφορα ψυχικά νοςιματα του ανκρϊπου και ο Ρλάτων, ο οποίοσ εισ το ζργον του Κρατφλοσ είπεν ότι "θ ονοματοδοςία των όντων ουκ εςτί τυχαία", δικαιϊνεται. Θ ονοματοδοςία των όντων κακϊσ και θ δθμιουργία των λζξεων από τουσ ςωςτοφσ ςυνδυαςμοφσ των γραμμάτων, αποςκοπεί εισ τθν δθμιουργίαν αρμονικϊν μουςικϊν δονιςεων, οι οποίεσ ζχουν κεραπευτικά αποτελζςματα δια τον ανκρϊπινον οργανιςμόν, κακϊσ και δια τον εγκζφαλον. Ο Ελευκζριοσ Αργυρόπουλοσ, είναι μακθματικόσ και ςυγγραφζασ. Γεννικθκε ςτθν Καλαμάτα τθν 1 θ Απριλίου του Από μικρόσ από τθν αρχι τθσ ςχολικισ του παιδείασ ζδειξε ενδιαφζρον για τα μακθματικά και τθ φυςικι και κατά τθ διάρκεια των ετϊν από το 1986 μζχρι το 1997, ανακάλυψε 520 διαφορετικζσ αποδείξεισ του πυκαγορείου κεωριματοσ. Αυτζσ οι αποδείξεισ, είναι ο μεγαλφτεροσ αρικμόσ αποδείξεων, που ζχουν ανακαλυφκεί ςε οποιοδιποτε κεϊρθμα των μακθματικϊν. Αυτό το επίτευγμα αναγνωρίςκθκε από το βιβλίο Guinness τθν 1 θ Λουνίου του 1999 ωσ παγκόςμιο ρεκόρ για το πλζον αποδεδειγμζνο κεϊρθμα ςτα μακθματικά. Από το ζτοσ 1983 κάνει ζρευνεσ ςτθ δομι τθσ ελλθνικισ γλϊςςθσ χρθςιμοποιϊντασ το πυκαγόρειον αλφαρικμθτικόν ςφςτθμα και ζχει ςυγγράψει οκτϊ ςχετικά βιβλία, ςτα οποία παρουςιάηει αρκετζσ ςθμαντικζσ ενδείξεισ για τθ μακθματικι δομι, τθν προβλεπτικότθτα και τθ νοθμοςφνθ τθσ ελλθνικισ γλϊςςθσ. Ζχει λάβει δίπλωμα μακθματικϊν από το πανεπιςτιμιο Northeastern τθσ Βοςτϊνθσ των ΘΠΑ.

8 Θ Φαινομενολογικι Ματιά: Συνδεόμενοι με τισ βακιζσ δυναμικζσ ςτθν Ψυχοκεραπεία και τθ Συμβουλευτικι Νικόλαοσ Μ. Βαγιακάκοσ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Στθν απζναντι όχκθ του ποταμοφ τθσ Ηωισ, που ζτςι κι αλλιϊσ ρζοντασ ςυνεχϊσ πιεηόμαςτε να αςχολθκοφμε και να λφςουμε τα προςωπικά μασ αδιζξοδα ι να αναπτυχκοφμε προσ νζεσ δυνατότθτεσ αυτο-πραγμάτωςθσ, υπάρχει θ πραγματικότθτα των Φαινομζνων. Το τι πραγματικά υφίςταται. Με μια δφναμθ αδυςϊπθτθ, οι πλθροφορίεσ τθσ φαινομενολογικισ πλευράσ τθσ Ηωισ ςυνικωσ απαιτοφν από τον κεραπευόμενο ι τον ςυμβουλευόμενο να κοιτάξει τθν παροφςα του κατάςταςθ με διαφορετικι ματιά. Με μια οικολογικι οπτικι. Να αφουγκραςτοφμε το μοιραίο και το πεπρωμζνο, να ςυνομιλιςουμε με τα πεδία των ςχζςεϊν μασ, να εξοικειωκοφμε με τθ ςυςτθμικι διάςταςθ τθσ ηωισ, να κοιτάξουμε τθν ψυχι για να κακοδθγθκοφμε. Στο βιωματικό αυτό εργαςτιριο, κα ςυνδεκοφμε με το πρϊτο "πεδίο φαινομενολογικϊν πλθροφοριϊν", το πρόςωπο του ατόμου απζναντί μασ - και τότε... Νικόλαοσ Μ. Βαγιακάκοσ, φμβουλοσ & Εκπαιδευτισ προςωπικισ και επαγγελματικισ ανάπτυξθσ από το 1985, με ςθμαντικι εμπειρία άςκθςθσ του NLP/Coaching και τθσ υςτθμικισ Μεκόδου Hellinger προσ άτομα, ηευγάρια, και ςτελζχθ. Ζχει εκπαιδευτεί ειδικά ςτθ Φαινομενολογικι Ψυχοκεραπεία ( , Hellinger, Beaumont, Schneider, Weber et.αl.), ςτθν Προγονικι Κεραπεία και τθν Σεχνικι Βακείασ Μνιμθσ ( , DMP, Dr. Roger Woolger). Από το 1999 ζχει κεμελιϊςει το Kζντρο Αλφάβθτο Ηωισ, παρζχοντασ βιωματικι μάκθςθ και προγράμματα αρωγισ, ςε ςυνεργαςία με ειδικά Λνςτιτοφτα του εξωτερικοφ. Σζλοσ, διευκφνει τισ Εκδόςεισ Αλφάβθτο Ηωισ, με ζμφαςθ ςτισ ςειρζσ «υςτθμικι κζψθ & Πράξθ», «Τπερπροςωπικά Πεδία» και "Κεραπευτικόσ Κόλοσ".

9 Κβαντικι Κεραπεία, Υπερπροςωπικι Ρροςζγγιςθ Lindy McMullin ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Θ Κβαντικι Θεραπεία είναι μία ολιςτικι κεραπεία που απευκφνεται όχι μόνο ςε ςωματικζσ πακιςεισ, αλλά και ςε ςυναιςκθματικά, νοθτικά και πνευματικά προβλιματα. Δουλεφοντασ εξολοκλιρου ςε Κβαντικό Επίπεδο, ο κεραπευτισ και κεραπευόμενοσ - μακθτισ, αναπτφςςουν μία ςχζςθ που ζχει ωσ ςτόχο τθν αναδόμθςθ τθσ ιςορροπίασ ςε ςυναιςκθματικό, νοθτικό, ψυχικό και ςωματικό επίπεδο κακϊσ και τθν πρόκλθςθ μόνιμων αλλαγϊν ςε μοριακό επίπεδο. Επίςθσ ο κεραπευόμενοσ - μακθτισ διδάςκεται, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επαναπρογραμματίςει το νοθτικό του ςϊμα ζτςι ϊςτε να προάγει τθν διαδικαςία ανάρρωςθσ, (μακαίνει να) αντιλαμβάνεται τθν διαδικαςία που λαμβάνει χϊρα ςτο ςϊμα του, (μακαίνει) τον τρόπο να δουλεφει με τα όνειρα και αποκτά ολοκλθρωτικι επίγνωςθ τθσ ικανότθτασ του να κεραπεφεται Θ Lindy McMullin είναι Ευρωπαϊκά πιςτοποιθμζνθ Τπερπροςωπικι Ψυχοκεραπεφτρια όπου επί του παρόντοσ κάνει το PhD τθσ, αναπτφςςοντασ ζνα κεραπευτικό εργαλείο με τθν χριςθ τθσ Αρχαίασ Ελλθνικισ Μυκολογίασ και Μουςικισ. Επιπλζον, είναι ιδρφτρια και πρόεδροσ του Ελλθνικοφ υλλόγου Τπερπροςωπικισ Ψυχολογίασ και Ζρευνασ, μζλοσ του Ευρωπαϊκοφ Σμιματοσ Τπερπροςωπικισ Ζρευνασ κακϊσ και δθμόςια ομιλιτρια και ςυγγραφζασ.

10 Επιτυχία ςτθν εργαςία και ευτυχία για τθ ηωι: Αναηθτϊντασ λφςεισ με τθ μζκοδο των Συςτθμικϊν Αναπαραςτάςεων Μαργαρίτθ Τηζςικα ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Τι είναι αυτό που με μπλοκάρει και δεν βρίςκω μια εργαςία ϊςτε να μπορϊ να ηιςω από αυτό που αγαπϊ; Ρϊσ ενϊ ζχω όλα τα προςόντα δεν αναγνωρίηεται θ αξία μου; Γιατί θ εργαςία μου δεν αποδίδει οικονομικά; Υπάρχουν ςυγκροφςεισ και κακζσ ςχζςεισ, ςτο εργαςιακό περιβάλλον. Γιατί; Υπάρχουν εςωτερικζσ ςυγκροφςεισ ςτο να πάρω τθ χαρά και τθν απόλαυςθ από τθ ηωι; Με τθ βοικεια των ςυςτθμικϊν αναπαραςτάςεων (Β. Hellinger, 1990) μποροφμε να «αναπαράγουμε» οικογενειακά ςυςτιματα των οποίων τα μζλθ δεν είναι παρόντα. Μζλθ τθσ ομάδασ εκπροςωποφν τα μζλθ τθσ οικογζνειασ. Θ διάταξθ των «εκπροςϊπων» ςτο χϊρο μασ δίνει πλθροφορίεσ για τθ ςχζςθ των μελϊν του ςυςτιματοσ. Τα ςυναιςκιματα των εκπροςϊπων αποτελοφν ενδείξεισ για το κλίμα και τισ τυχόν εμπλοκζσ που επικρατοφν. Θ Συςτθμικι Αναπαράςταςθ μζςα από μιαν απλι και ςφντομθ διαδικαςία που αγγίηει τθν ψυχι μασ, εντοπίηει τθ δυναμικι τθσ εμπλοκισ και υποδεικνφει Λφςεισ, μετατρζποντασ τθν τυφλι αγάπθ που αρρωςταίνει ςε ενςυνείδθτθ δφναμθ αγάπθσ που γιατρεφει. Συμμετζχουν όλοι ενεργά, είτε ωσ παρατθρθτζσ, μζςω τθσ ςυλλογικισ κάκαρςθσ, είτε λαμβάνοντασ μζροσ ωσ εκπρόςωποι, βιϊνοντασ τθ μζκεξθ ςαν ςε χορό αρχαιοελλθνικοφ δράματοσ, είτε τζλοσ ωσ πρωταγωνιςτζσ και δραματουργοί, ςτο δικό τουσ ςφςτθμα. Κάκε αναπαράςταςθ λειτουργεί ςαν ζνα μυθτικό κάλεςμα ςε όλουσ τουσ παριςτάμενουσ και επιφζρει πολλζσ φορζσ καταλυτικά αποτελζςματα ςτθν ευρφτερθ ομάδα, βακφτατα κεραπευτικά. H Σηζςικα Μαργαρίτθ είναι φμβουλοσ Ψυχικισ Τγείασ ειδικευμζνθ ςτθ υνκετικι Ψυχοκεραπεία και ςτθν προςωποκεντρικι και βιωματικι μζκοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτθ του Counselling & Therapy Corsa Validated Course και του ελλθνικοφ κζντρου Focusing. Εκπαιδεφτθκε ςτο Ελλθνικό Λνςτιτοφτο υςτθμικισ Αναπαράςταςθσ. Εργάηεται ωσ ατομικι κεραπεφτρια, ςυντονίςτρια ομάδων προςωπικισ ανάπτυξθσ και κεραπείασ του Εςωτερικοφ Παιδιοφ και ωσ ειςθγιτρια εκπαιδευτικϊν ςεμιναρίων. Είναι Master Reiki, αςκεί το Ρζϊκι επαγγελματικά από το 2000.Σο 2008 ίδρυςε το Κζντρο Προςωπικισ Ανάπτυξθσ, «ΔΡΑΛ».

11 Αφφπνιςθ τθσ Καρδιάσ με Τεχνικζσ Pranic Healing Chiara Perfetti & Γιϊργοσ Σταμοφλθσ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Ελάτε κοντά μασ να μάκετε τεχνικζσ Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui, που κα αφυπνίςουν το κζντρο τθσ καρδιάσ ςασ και κα ςασ οδθγιςουν να μεταμορφϊςετε τθν ηωι ςασ με πυξίδα τθν ενζργεια τθσ αγάπθσ. Το ενεργειακό κζντρο τθσ Καρδιάσ είναι ζνα από τα ςθμαντικότερα εργαλεία που διακζτουμε ϊςτε να μποροφμε να μετουςιϊνουμε τισ αρνθτικζσ ενζργειεσ και τα αρνθτικά ςυναιςκιματα. Είναι το κζντρο που μασ βοθκάει να νιϊςουμε τθν γνιςια, αλθκινι αγάπθ ςτθν ηωι μασ. Μζςω του PRANIC HEALING μασ ανοίγεται ο δρόμοσ για να ζρκουμε ςε επαφι με το εςωτερικό φωσ τθσ καρδιάσ μασ και να νιϊςουμε τθν υψθλότερθ δόνθςθ αγάπθσ. Το αποτζλεςμα είναι ότι βιϊνουμε τθν κακθμερινότθτα μασ πιο ιρεμα, χωρίσ άγχοσ και χωρίσ αρνθτικά ςυναιςκιματα και ψυχολογικζσ καταπονιςεισ. Βιϊνουμε τθν ενζργεια τθσ αγάπθσ ςε όλο τθσ το μεγαλείο και αλλάηουμε τον κόςμο μασ προσ το καλφτερο! Θ Chiara Perfetti και ο Γιϊργοσ ταμοφλθσ γνϊριςαν το Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui πριν από 10 χρόνια ςτθν Λταλία. Σο 2006 το ζφεραν για πρϊτθ φορά ςτθν Ελλάδα και ζτςι ιδρφκθκε ο Rama- Ελλθνικόσ Οργανιςμόσ Pranic Healing & Arhatic Yoga με κφριο ςκοπό τθ διάδοςθ και τθν εκπαίδευςθ ςτισ τεχνικζσ και τισ διδαςκαλίεσ του Master Choa Kok Sui. Σο 2007 ζλαβαν τθν άδεια από το IISI (Παγκόςμιο Οργανιςμό Pranic Healing) να διδάξουν το Pranic Healing ςτθν Ελλάδα, και το 2011 ςτθν Ουκρανία και Ρωςία.

12 Κβαντικι Δίνθ Κεραπείασ Αξιομάκαροσ Ράνοσ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Κβαντικι Δίνθ Θεραπείασ είναι το ενεργειακό μονοπάτι που ακολουκεί κάκε ερϊτθμά μασ, μία πρόκεςι μασ προσ τον υπερχϊρο για να επιςτρζψει με τθν απάντθςθ. Για παράδειγμα: 1. Ρρόκεςι μου είναι θ κεραπεία (ςυγκεκριμζνο κζμα) 2. Στιγμιαία υλοποιείται θ πρόκεςθ με εμφανι αποτελζςματα. Ζχετε επικυμίεσ που δεν ζχουν υλοποιθκεί; Πταν ζχουμε μία ςφοδρι επικυμία, εκπζμπουμε μία ενζργεια θ οποία λζει, ότι αυτό που κζλουμε δεν το ζχουμε. Ζτςι, παραμζνουμε ςτθν ενεργειακι περιοχι όπου πραγματικά δεν κα λάβουμε αυτό που επικυμοφμε διότι αυτό εκπζμπουμε με τθν επικυμία μασ. Θα πρζπει λοιπόν να μεταμορφϊςουμε τθν επικυμία μασ ςε πρόκεςθ! Αντίκετθ με τθν επικυμία είναι θ πρόκεςθ. Στθν Κβαντικι Δίνθ Θεραπείασ διαφοροποιοφμε τθν εςωτερικι πρόκεςθ από τθν εξωτερικι πρόκεςθ. Εςωτερικι πρόκεςθ είναι θ ετοιμότθτά μασ να αναλάβουμε δράςεισ για να υλοποιθκεί αυτό που κζλουμε. Εξωτερικι πρόκεςθ είναι θ απόφαςθ μασ να λάβουμε αυτό που κζλουμε. Με τθ δφναμθ τθσ πρόκεςθσ είναι εφικτό για κάκε άνκρωπο να κατευκφνει τθ διαβίωςι του. Ρϊσ γίνεται αυτό και γιατί λειτουργεί είναι το κζμα αυτοφ του μοναδικοφ βιωματικοφ εργαςτθρίου, ςτο πλαίςιο του οποίου κα πραγματοποιθκοφν ςτιγμιαίεσ κεραπείεσ ςε κάποια πρόςωπα τα οποία κα επιλεγοφν κατά τθ διάρκεια του εργαςτθρίου Με τθν εφαρμογι αυτισ τθσ μεκόδου μπορείτε να: Ρετφχετε πιο εφκολα τουσ ςτόχουσ ςασ Καλυτερεφςετε τθν κατάςταςθ τθσ υγείασ ςασ Αναπτφξετε γρθγορότερα και καλφτερα ικανότθτεσ Λφςετε ευκολότερα προβλιματα Καλυτερεφςετε διαπροςωπικζσ ςχζςεισ κάκε μορφισ Διαμορφϊςετε τθν πραγματικότθτά ςασ. Ο Πάνοσ Αξιομάκαροσ, ςποφδαςε πολιτικόσ μθχανικόσ και οικονομολόγοσ. Εςωτερικι κακοδιγθςθ, όμωσ, τον ϊκθςε αρχικά ςτθν κλαςικι ψυχολογία και ςτθ ςυνζχεια ςτθν πνευματικι ψυχολογία, όπου αφιερϊκθκε αποκλειςτικά. Μδρυςε και διευκφνει από το 1989 το Λνςτιτοφτο Ζρευνασ κζψθσ & υμπεριφοράσ, και είναι international faculty member του Prenatal University. Ιταν εκπρόςωποσ ςτθν Ελλάδα και Κφπρο του University of Wisconsin-SP ELI όπου δίδαξε Διαιςκθτικό Μάνατημεντ. ε ςυντονιςμό με τα ανϊτερα πεδία φπαρξθσ προςζλαβε διαιςκθτικά τισ ςχετικζσ γνϊςεισ και υλοποιεί μεταξφ άλλων τθ μζκοδο: «ΚΒΑΝΣΛΚΘ ΔΛΝΘ ΚΕΡΑΠΕΛΑ». Εκλεγμζνο μζλοσ του International Expert Advisory Committee on the Alzheimer's Report of the European Institute of Women's Health. Φιλοξενεί ςτο γραφείο του ςτθν

13 Ακινα το EGG, του Global Consciousness Project, του Princeton University. Ωσ ςφμβουλοσ διοίκθςθσ ιταν ςυντονιςτισ του αναδόχου του ζργου ςίτιςθσ του ΟΑΚΑ κατά τθ διάρκεια των Ολυμπιακϊν Αγϊνων «ΑΚΘΝΑ 2004». Προςφζρει κακθμερινά αποτελεςματικι ψυχολογικι υποςτιριξθ και ςυμβουλζσ ςε παιδιά, ενιλικεσ και επιχειρθματίεσ. Θ εργαςία του παρουςιάςτθκε από τα ΜΜΕ ςτθν Ελλάδα και το εξωτερικό.

14 Ανϊτερθ Αγγελικι Επικοινωνία Σμαραγδζνιοσ Κφκλοσ Xαριτίνθ Χριςτάκου ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Κατά τθν Αγγελικι Επικοινωνία μεταφζρονται πλθροφορίεσ και διδαςκαλίεσ από μία ομάδα Αρχαγγζλων και Αναλθφκζντων Δαςκάλων που ονομάηεται «Σμαραγδζνιοσ Κφκλοσ». Ο Σμαραγδζνιοσ Κφκλοσ μεταφζρει τα μθνφματά του εδϊ και 12 χρόνια μζςω τθσ Χαριτίνθσ. Κατά τθν Αγγελικι Επικοινωνία, θ Χαριτίνθ αφινει να «ςυνενωκεί» τθλεπακθτικά ο νουσ τθσ με τον νου αυτισ τθσ Ομάδασ και μεταφζρει τα λόγια τουσ, δθλαδι τισ ςκζψεισ τουσ. Τα μθνφματα του Σμαραγδζνιου Κφκλου ανυψϊνουν τθν αντίλθψι μασ και μασ βοθκοφν να κατανοιςουμε καλφτερα τον εαυτό μασ και το νόθμα τθσ ηωισ μασ. Κάκε επικοινωνία ςυνειςφζρει ςε μασ ειρινθ, κεραπεία και επίγνωςθ H Xαριτίνθ Χριςτάκου είναι δαςκάλα αυτογνωςίασ και πνευματικισ ανάπτυξθσ, διάμεςο, ομιλιτρια και ςυγγραφζασ. Είναι ςυνιδρφτρια των Εκδόςεων Κρφων Merlight και ιδρφτρια τθσ ομϊνυμθσ Ακαδθμίασ, που εςτιάηεται ςτθν πνευματικι εξζλιξθ, τθν ανκρϊπινθ ενδυνάμωςθ, τθν αυτοκεραπεία και τθν αυτοπραγμάτωςθ. Από το 1998 κάνει ςεμινάρια και ομιλίεσ. Διδάςκει ςτθν Ακαδθμία Merlight.

15 Ρροςελκφοντασ τθ Δίδυμθ Φλόγα μζςω Αρμονίασ Αρςενικισ και Κθλυκισ Ενζργειασ Yanantin (Ηθηι Ρατεράκθ) - Devamani (Σπφροσ Κουρισ) ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 1 Βιωματικό ςεμινάριο με ειδικζσ αςκιςεισ ϊςτε το ηευγάρι να αποκτιςει ζνα τζταρτο επίπεδο ςυνειδθτότθτασ, το οποίο χαρακτθρίηεται από μια κεϊκι τάξθ που οδθγεί ςε αρμονία ανάμεςα ςτο κθλυκό και αρςενικό μζροσ. Μόνο τότε θ πνευματικι αγάπθ υπεριςχφει από κάκε άλλο ςυναίςκθμα. Το τζταρτο επίπεδο ςυνειδθτότθτασ και αυτό που περιγράφεται ωσ «παράδειςοσ» μπορεί να βρεκεί ςτθν «καρδιά» του ηευγαριοφ, μζςα ςτον εςωτερικό άντρα και ςτθν εςωτερικι γυναίκα και είναι ςτο χζρι τουσ θ υλοποίθςθ αυτοφ του παραδείςου. Θ επίτευξθ τθσ αρμονίασ ςτο 4ο επίπεδο είναι θ πραγματικι ψυχοςωματικι ζνωςθ δφο ανκρϊπων (ακόμθ και ιδίου φφλου) με απόλυτθ αντιςτοιχία μεταξφ τουσ και οδθγεί ςε ανϊτερα επίπεδα υπερφυλίασ (υπζρβαςθ του διαχωριςμοφ των δφο φφλων) Στθ ςυνζχεια, μποροφμε να ποφμε "δίδυμεσ" αυτζσ τισ ψυχζσ επειδι δονοφνται από κοινοφ και θ αγάπθ τουσ επεκτείνεται πζρα από τα ςυμβατικά όρια. Σταδιακά, δφο πνευματικά όντα που δουλεφουν πραγματικά ςαν ηευγάρι, εξελίςςονται ςε επίπεδο ςυνειδθτότθτασ, κεραπεφουν τισ πλθγζσ τουσ και ανοίγουν ςτο πεδίο τθσ ςυντροφικισ ενότθτασ. Θ ενζργεια και θ κεραπεία που απελευκερϊνεται είναι τεράςτια! Θ Ηθηι Yanantin Πατεράκθ και ο πφροσ Devamani Κουρισ, μεταφζρουν τθν κατάςταςθ τθσ ακεραιότθτασ ςε όςουσ το ηθτιςουν μζςα από βιωματικά ςεμινάρια και διαλογιςμό. Παράλλθλα προςφζρουν ςυνεδρίεσ ατομικά και ςε ηευγάρια για τθν εξιςορρόπθςθ-αρμονία, τθσ Αρςενικισ και Κθλυκισ ενζργειασ. Μζςα από τθν ςφνδεςθ με τισ ενζργειεσ τθσ Γθσ και του Νεροφ, εμπνζονται, κεραπεφουν, οραματίηονται τθν εξζλιξθ τθσ ανκρϊπινθσ ςυνειδθτότθτασ ςτο τζταρτο επίπεδο.

16 Από το Κεραφνιο Θχείο ςτο Γκονγκ. Ο Λερόσ Ιχοσ τθσ Ελευςίνασ Θ ςφγχρονθ Μουςικι των Σφαιρϊν Εργαςτιρι τθσ Τζχνθσ των Γκονγκ Gong Love, με τον Κωνςταντίνο Ρερρζα και τον Λάςονα Βολάκθ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 Βιωματικι παρουςίαςθ των δυνάμεων και των ιδιοτιτων του αρχαίου ιεροφ μουςικοφ οργάνου γκονγκ, του «κεραφνιου θχείου» των Ελευςίνιων Μυςτθρίων, που επανζρχεται ςτο παρόν ςυνδζοντασ τθν παράδοςθ με τθ ςφγχρονθ μουςικι και ακουςτικι τεχνολογία κι ανοίγει νζουσ ορίηοντεσ ςτθν θχοκεραπεία και τθ μουςικοκεραπεία. Οι ςυμμετζχοντεσ κα ζχουν τθν ευκαιρία να μάκουν για το γκονγκ και τισ τελευταίεσ ανακαλφψεισ και κυρίωσ να βιϊςουν άμεςα το μαγικό ταξίδι με ςυμφωνικά και πλανθτικά γκονγκ ςτθ ςφγχρονθ Μουςικι των Σφαιρϊν, ςτισ άλλεσ διαςτάςεισ τθσ ςυνείδθςθσ, πζρα από τουσ περιοριςμοφσ του τετραςδιάςτατου χωροχρόνου, με τθ βοικεια του μθ γραμμικοφ χαοτικά αρμονικοφ μοντζλου τθσ μουςικισ ςυνεχοφσ φάςματοσ των γκονγκ. Ο Κωνςταντίνοσ Περρζασ με μεγάλθ εμπειρία ςαν θχοκεραπευτισ, ενεργειακόσ κεραπευτισ, πιςτοποιθμζνοσ δάςκαλοσ Kundalini Yoga και QiGong και πολεμικϊν τεχνϊν ζχει μακθτεφςει κοντά ςε τρεισ δαςκάλουσ του γκονγκ και ςυνδυάηει τθν γιογκικι, κεραπευτικι, διαλογιςτικι αλλά και επιςτθμονικι προςζγγιςθ ςτο γκονγκ με τθν βιωματικι. υνεχίηει διαρκϊσ τθν εκπαίδευςι του και ηει με τθν πρόκεςθ να βοθκά και άλλουσ να βιϊςουν τθν ςυνεχι εξζλιξθ και βελτίωςθ του εαυτοφ ςτθ ηωι τουσ. Ο Λάςονασ Βολάκθσ, είναι φυςικόσ - απόφοιτοσ του Α.Π.Κ. και δάςκαλοσ γκονγκ με πιςτοποίθςθ Gong Yoga Master Teacher από τον Grand Gong Master Don Conreaux, με ςθμαντικι γνϊςθ κι εμπειρία ςτθν Ελλάδα και το εξωτερικό. Διοργανϊνει και ςυμμετζχει τα τελευταία τζςςερα χρόνια ςε δθμόςιεσ ανοικτζσ εκδθλϊςεισ, παρουςιάςεισ, παραςτάςεισ και ςυνεδρίεσ γκονγκ για το ευρφ κοινό και κλειςτζσ παρουςιάςεισ ςυνεδρίεσ γκονγκ, ςτθν Ακινα και τθν Κριτθ με μεγάλθ επιτυχία. Παράλλθλα εκπαιδεφει ςτα πρϊτα τουσ βιματα νζουσ παίκτεσ και παίκτριεσ του γκονγκ. υνεχίηει τθν επιςτθμονικι ζρευνα και το ςυγγραφικό ζργο πάνω ςτισ φυςικζσ και κεραπευτικζσ ιδιότθτεσ και τθ φιλοςοφία του γκονγκ. Σο GongLove αναδείχκθκε τον Αφγουςτο του 2013 ωσ Πιςτοποιθμζνο Κζντρο των Γκονγκ κορυφαίασ ποιότθτασ Paiste για τθν Ελλάδα, αποκτϊντασ μια διεκνι αναγνϊριςθ τθσ πολυετοφσ εργαςίασ του εργαςτθρίου για τθ διάδοςθ τθσ γνϊςθσ των γκονγκ. Λειτουργεί ωσ αςτικι μθ κερδοςκοπικι εταιρεία με χαρακτιρα μθ

17 κυβερνθτικισ οργάνωςθσ και τα ζςοδα από τα μζλθ και τουσ φίλουσ του γκονγκ διατίκενται αποκλειςτικά για τθν αυτοχρθματοδότθςθ των εκπαιδευτικϊν, επιςτθμονικϊν, ερευνθτικϊν και καλλιτεχνικϊν δραςτθριοτιτων του εργαςτθρίου και τθν υποςτιριξθ ομοειδϊν οργανϊςεων που προάγουν και προβάλλουν τον ελλθνικό πολιτιςμό και ςυμβάλλουν ςτισ προςπάκειεσ για τθν επικράτθςθ τθσ ειρινθσ ςε παγκόςμιο επίπεδο και τθν προςταςία του φυςικοφ περιβάλλοντοσ.

18 Θ ερμθνεία των Συμβόλων ςτα Πνειρα Μια ςυνομιλία με το Υποςυνείδθτο Ηαχαροποφλου Μαρία ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 Πνειρα: απλζσ ιςτορίεσ που μασ ςυνοδεφουν ςυχνά ςτον φπνο μασ ι μια ςυνομιλία μ ζναν απρόςβατο κόςμο; Μζςα από το ςεμινάριο κα μασ δοκεί θ δυνατότθτα να ανακαλφψουμε τον πλοφςιο κόςμο του υποςυνειδιτου μασ μζςα από τθν αποκαλυπτικι γλϊςςα των ςυμβόλων των ονείρων μασ. Θα μάκουμε: πϊσ να ξεκλειδϊνουμε κρυμμζνουσ όρουσ επικοινωνίασ με τα όνειρά μασ, απαραίτθτουσ για τθν προςωπικι μασ εξζλιξθ, τι κρφβεται πίςω απ τισ ςυνθκιςμζνεσ εικόνεσ των ονείρων μασ, ποια είναι τα μεγάλα μθνφματα των μικρϊν λεπτομερειϊν μεσ ςτα όνειρά μασ και, τζλοσ, τον τρόπο που τα όνειρα μποροφν να γίνουν τα εργαλεία επίλυςθσ των προβλθμάτων μασ. Θ Μαρία Ηαχαροποφλου είναι ςφμβουλοσ Ψυχικισ Τγείασ, υνκετικισ Προςζγγιςθσ. Παραδίδει ςεμινάρια και διεξάγει ατομικζσ ςυνεδρίεσ με αντικείμενο τθν υμβουλευτικι και τθν Προςωπικι Εξζλιξθ από το 2001, ςτθν Ελλάδα και ςτο Εξωτερικό.

19 Ενδυνάμωςθ τθσ αφρασ και εξφψωςθ των τςάκρα ςε ανϊτερο επίπεδο ςυνειδθτότθτασ οφλα Λωάννου (Gayatri) ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 Θ αφρα είναι το θλεκτρομαγνθτικό πεδίο που περιβάλλει και προςτατεφει κάκε ηωντανό οργανιςμό. Μία κακαρι και ιςορροπθμζνθ αφρα μπορεί να επιτευχκεί μζςα από τθν ενεργειακι μασ διεφρυνςθ, μζςω τθσ αδιάκοπθσ ενδυνάμωςθσ τθσ ροισ τθσ ενζργειασ ςε όλο το ενεργειακό μασ ςφςτθμα. Τα τςάκρασ είναι οι ρυκμιςτζσ τθσ ροισ ενζργειασ. Κάκε τςάκρα δονείται ςε ςυγκεκριμζνθ ςυχνότθτα με το δικό του χρϊμα και ιχο. Πςο περιςςότερο ιςορροποφμε και εναρμονίηουμε το ςφςτθμα των τςάκρασ, τόςο περιςςότερθ Θεϊκι ουςία φωτόσ απορροφοφμε και ενδυναμϊνεται θ αφρα μασ με αποτζλεςμα τθν πραγματοποίθςθ των εςωτερικϊν ςτόχων και τθ βιωματικι ςυνείδθςθ μιασ ανϊτερθσ πραγματικότθτασ. Το ςεμινάριο αποςκοπεί ςτθν ενεργοποίθςθ των εςωτερικϊν πθγϊν δφναμθσ, ςτθν προςζγγιςθ υψθλότερων επιπζδων ςυνείδθςθσ και ςτθν ενδυνάμωςθ τθσ αφρασ, μζςω διαλογιςμϊν και του ςυντονιςμοφ των δονιςεων των τςάκρασ με ανϊτερεσ ςυχνότθτεσ. Θ Ροφλα Λωάννου (Gayatri) είναι Reiki master teacher και ιδρυτικό μζλοσ του Πανελλθνίου υλλόγου Ρζικι Δίνει ατομικζσ ςυνεδρίεσ Ρζικι, SRT, Ολικισ υνειδθτότθτασ και διοργανϊνει ςεμινάρια: USUI Ρζικι, karuna reiki, Αγγελικό reiki, Προςζγγιςθ υψθλότερων επιπζδων ςυνείδθςθσ μζςω ςυντονιςμοφ των δονιςεων των chakras με ανϊτερεσ ςυχνότθτεσ, Τλοποίθςθ ςτόχων, φνδεςθ με τουσ αναλθφκζντεσ διδαςκάλουσ, Κακαριςμόσ του υποςυνειδιτου, των προθγοφμενων ηωϊν, προγονικι κεραπεία.

20 Ανϊτερθ Επικοινωνία με τον Κρφων «Ηϊντασ ςτθν Λςορροπία» Ριππι Ελζνθ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 Ο Κρφων τθσ Μαγνθτικι Υπθρεςίασ είναι μια πνευματικι οντότθτα που ζρχεται από τθν Ρθγι, να βοθκιςει τθν ανκρωπότθτα να αλλάξει μαηί με τθ Γθ επίπεδο ενζργειασ και ςυνειδθτότθτασ. Ζχει αναλάβει τθν αναπροςαρμογι τθσ ενεργειακισ δόνθςθσ και του μαγνθτικοφ πλζγματοσ τθσ Γθσ, ϊςτε μαηί με τθν Ρνευματικι μασ Οικογζνεια, να μπορζςουν να μασ ςυντονίςουν με τισ Νζεσ Ενζργειεσ που γειϊνονται τα τελευταία 20 χρόνια ςτον πλανιτθ μασ. Μζςα από τισ επικοινωνίεσ μαηί του ωσ διάμεςο, μεταφζρω ςτον κόςμο τισ διδαςκαλίεσ του που αφοροφν τί χρειάηεται να κάνει ζνασ Εργάτθσ του Φωτόσ για να αναπτυχκεί εςωτερικά και να βελτιϊςει τθ ηωι του ςε όλα τα επίπεδα. Σε αυτι τθν επικοινωνία μζςω διακανάλωςθσ, κα μασ ενκυμίςει τί οφείλουμε να πράξουμε ωσ ψυχζσ και ωσ προςωπικότθτεσ για να βριςκόμαςτε ςε μια εςωτερικι ιςορροπία ςτθ ςθμερινι εποχι, που όλα αλλάηουν με ταχφτθτεσ φωτόσ. Θ Ελζνθ Πιππι γεννικθκε το 1977 ςτθν Ακινα και αςχολείται με τισ εναλλακτικζσ κεραπείεσ από το ποφδαςε διάφορα είδθ κεραπευτικϊν μαςάη, όπωσ τθ Σαχλανδζηικθ Μάλαξθ, τθ Λεμφικι, το Λνδικό μαςάη κεφαλισ και από το 2008 είναι δαςκάλα του παραδοςιακοφ Λαπωνικοφ Komyo Reiki και του κεραπευτικοφ ςυςτιματοσ Shamballa. Επίςθσ είναι leader Γιόγκα Γζλιου και κεραπεφτρια ςτο EFT. Από το 2007 είναι διάμεςο (channeler) του Κρφων τθσ Μαγνθτικισ Τπθρεςίασ και των Αναλθφκζντων δαςκάλων τθσ Νζασ Ενζργειασ και διοργανϊνει ςεμινάρια και ομιλίεσ ςε όλθ τθν Ελλάδα.

21 Ενεργειακι μετατροπι του κακθμερινοφ περιβάλλοντόσ μασ με τθ κετικι και κεραπευτικι επίδραςθ των οργονιτϊν - Κεωρία και Καταςκευι Ζλενα Τςϊκου ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 Οι Οργονίτεσ/Αικερικοί Μετατροπείσ ζχουν τθν ιδιότθτα να απορροφοφν από τον χϊρο που τουσ τοποκετοφμε τθν αρνθτικι ενζργεια (DOR), να τθν μετατρζπουν ςε κετικι ενζργεια (POR) και να τθν εκπζμπουν πάλι πίςω ςτο περιβάλλον. Στο πρϊτο μζροσ αυτοφ του βιωματικοφ ςεμιναρίου κα παρουςιαςτοφν οι ιδιότθτεσ των οργονιτϊν και των υλικϊν τουσ, τουσ οποίουσ μποροφμε να τουσ χρθςιμοποιιςουμε: α) ςτθν κακθμερινι μασ ηωι (ςπίτι, εργαςία, αυτοκίνθτο, γεωργία, κατά των chemtrails κλπ.) β) ςτθν υπθρεςία τθσ ολιςτικισ κεραπείασ (ρζικι, μαςάη κλπ). Στο δεφτερο μζροσ κα γίνει ηωντανι επίδειξθ τθσ διαδικαςίασ δθμιουργίασ τουσ βιμα-βιμα! Θ Ζλενα Σςϊκου είναι ολιςτικι κεραπεφτρια και δθμιουργόσ οργονιτϊν & ενεργειακϊν κοςμθμάτων. Ζχει μυθκεί ςτον βακμό Δαςκάλου Usui Reiki, ςτο Karma Reiki, ςτον 2ο βακμό Αγγελικοφ Ρζικι και ςτισ ενζργειεσ του Ροιηων και Ενοποίθςθσ Ψυχισ. Ζχει εκπαιδευτεί ςτο Shiatsu, ςτο ανατολικό κεραπευτικό-χαλαρωτικό μαςάη, και ςτισ μεκόδουσ κεραπείασ Spiritual Response Therapy (SRT) και Theta Healing. Ζχει παρακολουκιςει τα εξισ βιωματικά και μθ ςεμινάρια: Μζκοδοσ ίλβα, Αυτογνωςίασ, υναιςκθματικισ Νοθμοςφνθσ, Προςωπικισ Ποιότθτασ Ηωισ, Σεχνικζσ Βελτίωςθσ Λεκτικισ & μθ Λεκτικισ Επικοινωνίασ, Mandala, Φυςικϊν Καλλυντικϊν. Από το τζλοσ του 2012 εργάηεται αποκλειςτικά ωσ ολιςτικι κεραπεφτρια, παραςκευάηει φυςικά καλλυντικά, δθμιουργεί εξειδικευμζνουσ κατά περίπτωςθ οργονίτεσ και παραδίδει ςεμινάρια καταςκευισ οργονιτϊν. eltsokou@gmail.com

22 ΑΤMΑ CRYSTAL HEALING: "Ο Ατλάντιοσ Σταυρόσ" (Κρυςταλλικι Σφνδεςθ με τθν Ατλάντια Γνϊςθ) Μαλαματζνια Καϊντατηι ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 Το Θεραπευτιριο Ιλαρίων παρουςιάηει πρϊτθ Φορά ανοικτά Το Αρχζτυπο του Ατλάντιου Σταυροφ. Ζνα πολφ Δυνατό Εργαλείο που ςτθ πορεία των Καταςτροφϊν χάκθκε, όπωσ είχαν χακεί και οι τρόποι Χριςθσ του. Ο Διδάςκαλοσ Ιλαρίων όπωσ και θ Θεά Ακθνά ζχουν ςτενι ςφνδεςθ με τον Ατλάντιο Σταυρό. Σε αυτι τθν επαφι κα κάνουμε χριςθ του Ατλάντιου με τθ μορφι Αςτρικισ Ρροβολισ ςτθ λαμπρι Εποχι των Ατλάντιων κεραπευτϊν και τθ ςχζςθ τουσ με τουσ Κρυςτάλλουσ. Σκοπόσ να γειϊςουμε τθ φλόγα τθσ αλικειασ. Για τθ καλφτερθ προετοιμαςία ςασ να ζχετε λάβει ζνα ελαφρφ χορτοφαγικό γεφμα αρκετζσ ϊρεσ πριν το Σεμινάριο. Οι Καπνιςτζσ να μθν ζχουν καπνίςει όλθ τθν θμζρα ι αρκετζσ ϊρεσ πριν. Μαλαματζνια Καϊντατηι Ενεργειακι Κεραπεφτρια ςε Διάφορα υςτιματα και Παραδόςεισ τα τελευταία 10 χρόνια. Λδιοκτιτρια του Κζντρου Κεραπείασ και Ζρευνασ Λλαρίων ςτθ Κθφιςιά. Διδάςκει Αυκεντικό παραδοςιακό Ρζικι (7θ ςειρά Μάςτερ),Atma Crystal Healing, οι 7 Ακτίνεσ και οι Διδάςκαλοι, Θ Σζχνθ τθσ Διόραςθσ κ.α. Διαβάςτε περιςςότερα ςτθν ιςτοςελίδα τθσ

23 «Ταξίδι ςτα Αςτζρια» - Τθλεμεταφορά ςε Αςτροπολιτεία (Διαγαλαξιακι Συνομοςπονδία του Φωτόσ) Φίλισ Χρυςοφ ΩΑ: ΑΛΚΟΥΣΑ 2 AΡΟΣΤΟΛΘ: ΤΘΛΕΜΕΤΑΦΟΑ ΣΕ ΡΕΜΡΤΟΔΙΑΣΤΑΤΘ ΑΣΤΟΡΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΘ ΣΥΝΟΜΟΣΡΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΚΟΡΟΣ ΑΡΟΣΤΟΛΘΣ: ΑΝΑΡΟΓΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΒΑΝΤΙΚΘ ΘΕΑΡΕΙΑ ΑΦΥΡΝIΣΘ ΑΡΟΣΤΟΛΘΣ ΑΦΛΞΘ: ΝΑΟΣ 5 ΘΣ ΔΙΑΣΤΑΣΘΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΘ ΜΕ ΤΘΝ 6 Θ ΔΙΑΣΤΑΣΘ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΘΛΝΟΥ ΡΛΘΩΜΑΤΟΣ: ΦΙΛΙΣ ΧΥΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ: Λ - ΕΣ ΡΕΣΒΕΥΤΘΣ ΡΛΘΩΜΑΤΟΣ ΑΣΤΟΡΛΟΛΟΥ «ΚΑΥΑΤΛΣ» *ΓΙΑ ΤΘΝ ΤΘΛΕΜΕΤΑΦΟΑ+: ΗΛΝΟΣ *γαλαξίασ Ανδρομζδασ+ Στο Σφμπαν τα πάντα βρίςκονται ςτο ίδιο ςημείο την ίδια ςτιγμή μζςα ςτην καρδιά του Θεοφ. Ζνα «ταξίδι» ςτισ Θεϊκζσ Μήτρεσ καταγωγήσ των Ψυχϊν μασ, ςε μια ςυνάντηςη με τον Πολυδιαςταςιακό μασ Εαυτό: Θεϊκά Κλάςματα - Ψυχικοί Συγγενείσ - Αναληφθζντεσ Διδάςκαλοι. Στη Γεννητόριςςα Εςτία του Όλου Φωτόσ τα πάντα είναι Ζνα. Τελικά δεν υπάρχει ταξίδι, μιςεμόσ κι επιςτροφή. Κι αυτό θα το αντιληφτοφμε, όταν ανάψουμε το Σπινθήρα του Θεοφ μζςα μασ Είμαι θ Φίλισ Χρυςοφ. Είμαι Ελλθνίδα. Διινυςα ζνα δρόμο αυτοκαλλιζργειασ και αυτοςπουδϊν γφρω από τισ τζχνεσ, τθ Φιλοςοφία, τθν Πνευματικότθτα, με παντοτινό οδθγό ζνα εςωτερικό «Φάρο Πνευματικοφ Φωτόσ», ο οποίοσ κατάφερε κι ζλαμψε μζςα μου αποκαλφπτοντάσ μου τθν πραγματικι μου ταυτότθτα, γνϊςθ κι αποςτολι. Σϊρα, μεταλαμπαδεφω αυτό το Εκδθλωμζνο Φωσ ςε αυτοφσ που είναι ζτοιμοι να ανάψουν το δικό τουσ «Σπινκιρα του Θείου», μζςα τουσ

Μια Ενεργειακή και Πνευματική Θεραπεφτρια ςτη Παρζα του Astrocosmos!

Μια Ενεργειακή και Πνευματική Θεραπεφτρια ςτη Παρζα του Astrocosmos! Μια Ενεργειακή και Πνευματική Θεραπεφτρια ςτη Παρζα του Astrocosmos! Με χαρά το site Astrocosmos φζρνει κοντά ςασ μζςα από αυτι τθ ςυνζντευξθ τθν Ενεργειακι κεραπεφτρια Ελευκερία Γαβριθλίδου. Αφοφ γνωρίςαμε

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 1.1: χολικόσ χώροσ, υλικοτεχνική υποδομή και οικονομικοί πόροι

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 1.1: χολικόσ χώροσ, υλικοτεχνική υποδομή και οικονομικοί πόροι Δείκτησ Αξιολόγηςησ 1.1: χολικόσ χώροσ, υλικοτεχνική υποδομή και οικονομικοί πόροι ΣΟΜΕΑ 1: ΜΕΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΤ ΧΟΛΕΙΟΤ Περιγραφή: Ο ςυγκεκριμζνοσ δείκτθσ αναφζρεται ςτον βακμό που οι υπάρχοντεσ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΜΒΟΛΗ ΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΗΝ ΠΡΟΩΘΗΗ ΣΗ ΜΑΘΗΗ: ΠΟΡΙΜΑΣΑ ΣΗ ΕΡΕΤΝΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ

Η ΤΜΒΟΛΗ ΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΗΝ ΠΡΟΩΘΗΗ ΣΗ ΜΑΘΗΗ: ΠΟΡΙΜΑΣΑ ΣΗ ΕΡΕΤΝΑ ΓΙΑ ΣΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ «Προωθώντασ την Ποιότητα και την Ιςότητα ςτην Εκπαίδευςη: Ανάπτυξη, Εφαρμογή και Αξιολόγηςη Παρεμβατικοφ Προγράμματοσ για Παροχή Ίςων Εκπαιδευτικών Ευκαιριών ςε όλουσ τουσ Μαθητζσ» Η ΤΜΒΟΛΗ ΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νζεσ Τάςεισ ςτην εκπαιδευτική διαδικαςία: Gamification

Νζεσ Τάςεισ ςτην εκπαιδευτική διαδικαςία: Gamification Νζεσ Τάςεισ ςτην εκπαιδευτική διαδικαςία: Gamification Δρ. Παναγιϊτθσ Ζαχαριάσ Οικονομικό Πανεπιςτιμιο Ακθνϊν - 15/5/2014 Ημερίδα με κζμα: «Οικονομία τθσ Γνϊςθσ: Αξιοποίθςθ τθσ καινοτομίασ ςτθ Β Βάκμια

Διαβάστε περισσότερα

Ένασ κφκλοσ μια φορά.

Ένασ κφκλοσ μια φορά. Ένασ κφκλοσ μια φορά. Μια μζρα ςαν όλεσ τισ άλλεσ, ςτθν τάξθ μασ, ζνασ κφκλοσ ξεκίνθςε να γράφει τθν δικι του ιςτορία. Στθν αρχι μασ γεννικθκαν μερικζσ απορίεσ: «Τι μποροφμε να κάνουμε με ζναν κφκλο»;

Διαβάστε περισσότερα

Παράγοντεσ υμμετοχήσ Ενηλίκων ςτην Εκπαίδευςη: Ζητήματα Κινητοποίηςησ και Πρόςβαςησ ςε Οργανωμζνεσ Εκπαιδευτικζσ Δραςτηριότητεσ

Παράγοντεσ υμμετοχήσ Ενηλίκων ςτην Εκπαίδευςη: Ζητήματα Κινητοποίηςησ και Πρόςβαςησ ςε Οργανωμζνεσ Εκπαιδευτικζσ Δραςτηριότητεσ ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Παράγοντεσ υμμετοχήσ Ενηλίκων ςτην Εκπαίδευςη: Ζητήματα Κινητοποίηςησ και Πρόςβαςησ ςε Οργανωμζνεσ Εκπαιδευτικζσ Δραςτηριότητεσ Ενότητα 7:

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ V Κοινωνικό Μάρκετινγκ. Πόπη Σουρμαΐδου. Σεμινάριο: Αναπτφςςοντασ μια κοινωνική επιχείρηςη

Μάρκετινγκ V Κοινωνικό Μάρκετινγκ. Πόπη Σουρμαΐδου. Σεμινάριο: Αναπτφςςοντασ μια κοινωνική επιχείρηςη Μάρκετινγκ V Κοινωνικό Μάρκετινγκ Πόπη Σουρμαΐδου Σεμινάριο: Αναπτφςςοντασ μια κοινωνική επιχείρηςη Σφνοψη Τι είναι το Marketing (βαςικι ειςαγωγι, swot ανάλυςθ, τα παλιά 4P) Τι είναι το Marketing Plan

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Ειςαγωγή Τπάρχουν τρία επίπεδα ςτα οποία καλείςτε να αξιολογιςετε το εργαςτιριο D-ID: Νζα κζματα Σεχνολογία Διδακτικι Νέα θέματα Σο εργαςτιριο κα ειςαγάγουν τουσ ςυμμετζχοντεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: "SWITCH-ΠΩ ΝΑ ΚΑΣΑΦΕΡΕΙ ΣΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΣΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΤΚΟΛΗ" Σσγγραφείς: Chip Heath & Dan Heath. Εκδόζεις: Κσριάκος Παπαδόποσλος/ΕΕΔΕ

ΤΙΤΛΟΣ: SWITCH-ΠΩ ΝΑ ΚΑΣΑΦΕΡΕΙ ΣΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΣΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΤΚΟΛΗ Σσγγραφείς: Chip Heath & Dan Heath. Εκδόζεις: Κσριάκος Παπαδόποσλος/ΕΕΔΕ ΤΙΤΛΟΣ: "SWITCH-ΠΩ ΝΑ ΚΑΣΑΦΕΡΕΙ ΣΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΣΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΤΚΟΛΗ" Σσγγραφείς: Chip Heath & Dan Heath Εκδόζεις: Κσριάκος Παπαδόποσλος/ΕΕΔΕ www.dimitrazervaki.com Περιεχόμενα ΣΡΕΙ ΑΝΑΠΑΝΣΕΧΕ ΔΙΑΠΙΣΩΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Τηάκια. Πουκεβίλ 2, Ιωάννινα Τθλ. 26510.23822 www.energeiaka-ktiria.gr www.facebook.com/energeiaka.ktiria

Ενεργειακά Τηάκια. Πουκεβίλ 2, Ιωάννινα Τθλ. 26510.23822 www.energeiaka-ktiria.gr www.facebook.com/energeiaka.ktiria Ενεργειακά Τηάκια Πουκεβίλ 2, Ιωάννινα Τθλ. 26510.23822 www.facebook.com/energeiaka.ktiria Σελ. 2 Η ΕΣΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία Ενεργειακά Κτίρια δραςτθριοποιείται ςτθν παροχι ολοκλθρωμζνων υπθρεςιϊν και ςτθν

Διαβάστε περισσότερα

Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ

Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ Διαδίκτυο: μια πόρτα ςτον κόςμο Πϊσ μπορεί κανείσ ςε λίγα λεπτά να μάκει ποιεσ ταινίεσ παίηονται ςτουσ κινθματογράφουσ, να ςτείλει

Διαβάστε περισσότερα

Προςέγγιςη ςυςτημάτων και μηχανική ςυςτημάτων. Αντώνησ Μαΰργιώτησ

Προςέγγιςη ςυςτημάτων και μηχανική ςυςτημάτων. Αντώνησ Μαΰργιώτησ Προςέγγιςη ςυςτημάτων και μηχανική ςυςτημάτων Αντώνησ Μαΰργιώτησ Το έργο ωσ ςύςτημα Ζνα ζργο (project), ωσ μία εναλλακτικι κεώρθςθ, είναι ζνα ςφςτθμα ανκρϊπων, ςυςκευϊν, υλικϊν και όλων εκείνων των ςυςτατικϊν

Διαβάστε περισσότερα

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ammon Ovis_Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν_ Ραδιοςτακμόσ Flash 96 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ Σο δείγμα περιλαμβάνει 332 τουρίςτεσ από 5 διαφορετικζσ θπείρουσ. Οι περιςςότεροι εξ αυτϊν

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτιςεισ -Ναρκωτικά

Εξαρτιςεισ -Ναρκωτικά Εξαρτιςεισ -Ναρκωτικά Η ομάδα μασ φζτοσ κα αςχολθκεί με το κζμα των εξαρτιςεων το οποίο είναι πολφ διευρυμζνο ςτισ μζρεσ μασ. Θα ςασ αναφζρουμε πολλζσ πλθροφορίεσ για τισ εξαρτιςεισ. Επίςθσ κα κζλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγικζσ προςεγγίςεισ και διδακτικζσ πρακτικζσ - η ςχζςη τουσ με τισ θεωρίεσ μάθηςησ. Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Παιδαγωγικζσ προςεγγίςεισ και διδακτικζσ πρακτικζσ - η ςχζςη τουσ με τισ θεωρίεσ μάθηςησ. Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 Παιδαγωγικζσ προςεγγίςεισ και διδακτικζσ πρακτικζσ - η ςχζςη τουσ με τισ θεωρίεσ μάθηςησ Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 Παρατηρώντασ τη μαθηςιακή διαδικαςία Σι είδουσ δραςτθριότθτεσ παρατθριςατε να αναπτφςςονται

Διαβάστε περισσότερα

Ειςαγωγή ςτη διδακτική των γλωςςών

Ειςαγωγή ςτη διδακτική των γλωςςών ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Ειςαγωγή ςτη διδακτική των γλωςςών Ενότητα 5: Μζκοδοι διδαςκαλίασ IV Άννα Μουτι, Α.Π.Θ & Πανεπιςτιμιο Θεςςαλίασ Άδειεσ Χρήςησ Σο παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτιςεισ & απαντιςεισ για τα ξφλινα πνευςτά

Ερωτιςεισ & απαντιςεισ για τα ξφλινα πνευςτά Τα νύλιμα! ΧΟΡΗΓΟΣ Ερωτιςεισ & απαντιςεισ για τα ξφλινα πνευςτά τα ξφλινα! 1. Γιατί τα λζμε ξφλινα πνευςτά; Πνευςτά ονομάηονται τα όργανα ςτα οποία ο ιχοσ παράγεται μζςα ςε ζνα ςωλινα απ όπου περνάει ο

Διαβάστε περισσότερα

τατιςτικά ςτοιχεία ιςτότοπου Κ.Ε.Π.Α. Α.Ν.Ε.Μ, www.e-kepa.gr για τθν περίοδο 1/1/2011-31/12/2014

τατιςτικά ςτοιχεία ιςτότοπου Κ.Ε.Π.Α. Α.Ν.Ε.Μ, www.e-kepa.gr για τθν περίοδο 1/1/2011-31/12/2014 τατιςτικά ςτοιχεία ιςτότοπου Κ.Ε.Π.Α. Α.Ν.Ε.Μ, www.e-kepa.gr για τθν περίοδο 1/1/2011-31/12/2014 Ειςαγωγι Στο παρόν κείμενο παρουςιάηονται και αναλφονται τα ςτατιςτικά ςτοιχεία του ιςτοτόπου τθσ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Ιοφνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1.Εθνικό Τυπογραφείο... 3 1.1. Είςοδοσ... 3 1.2. Αρχική Οθόνη... 4 1.3. Διεκπεραίωςη αίτηςησ...

Διαβάστε περισσότερα

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά.

Κάκε δικαίωμα ςυνδζεται με τα άλλα και είναι όλα το ίδιο ςθμαντκά. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΙΑ ΤΑ ΔΙΙΚΑΙΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΙΔΙΙΟΥ Σε εύκολη γλώσσα «Δικαιϊματα» είναι κάτι που όλοι ζχουμε και πρζπει να μποροφμε να τα εφαρμόηουμε. Όλοι ζχουμε τα ίδια δικαιϊματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές χαλάρωσης στο άγχος. Κοσρνέτας Παύλος,Φσσικοθεραπεστής Κωνσταντάκη Φρόσω,Βιολόγος

Τεχνικές χαλάρωσης στο άγχος. Κοσρνέτας Παύλος,Φσσικοθεραπεστής Κωνσταντάκη Φρόσω,Βιολόγος Τεχνικές χαλάρωσης στο άγχος Κοσρνέτας Παύλος,Φσσικοθεραπεστής Κωνσταντάκη Φρόσω,Βιολόγος ΑΝΣΙΜΕΣΩΠΙΘ Άγχοσ - τρεσ τθσ κακθμερινότθτασ ζχει επιπτϊςεισ ςτθν υγεία και ποιότθτα τθσ ηωισ μασ Διακρίνεται :Οξφ-χρόνιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΟΙΟΣΗΣΑ ΔΙΔΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟ ΔΤΝΑΜΙΚΟ ΜΟΝΣΕΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ

Η ΠΟΙΟΣΗΣΑ ΔΙΔΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟ ΔΤΝΑΜΙΚΟ ΜΟΝΣΕΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΗ ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ «Προωθώντασ την Ποιότητα και την Ιςότητα ςτην Εκπαίδευςη: Ανάπτυξη, Εφαρμογή και Αξιολόγηςη Παρεμβατικοφ Προγράμματοσ για Παροχή Ίςων Εκπαιδευτικών Ευκαιριών ςε όλουσ τουσ Μαθητζσ» Η ΠΟΙΟΣΗΣΑ ΔΙΔΑΚΑΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ

ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗ vs ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ «Προτείνω να αναπτφξουμε πρώτα αυτό που κα μποροφςε να ζχει τον τίτλο: «ιδζεσ ενόσ απλοϊκοφ φυςικοφ για τουσ οργανιςμοφσ». Κοντολογίσ, τισ ιδζεσ που κα μποροφςαν

Διαβάστε περισσότερα

τα χάλκινα! 9 ερωτιςεισ & 10 απαντιςεισ για τα χάλκινα όργανα

τα χάλκινα! 9 ερωτιςεισ & 10 απαντιςεισ για τα χάλκινα όργανα Τα χάλκιμα! ΧΟΡΗΓΟΣ τα χάλκινα! 9 ερωτιςεισ & 10 απαντιςεισ για τα χάλκινα όργανα 1. Γιατί τα λζμε χάλκινα πνευςτά όργανα; Πνευςτά χαρακτθρίηονται όλα τα όργανα ςτα οποία ο ιχοσ παράγεται από τθν (ανα)πνοι

Διαβάστε περισσότερα

Facebook Μία ειςαγωγι

Facebook Μία ειςαγωγι Facebook Μία ειςαγωγι Κοινωνικά δίκτυα Κοινωνικι δικτφωςθ ονομάηεται θ δθμιουργία ομάδων από ανκρϊπουσ με κοινά χαρακτθριςτικά (πχ γείτονεσ, ςυμμακθτζσ). Ενϊ τα κοινωνικά δίκτυα αναπτφςςονται μεταξφ προςϊπων

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνθτικζσ Εργαςίεσ Αϋ τάξθσ Γενικοφ Λυκείου 10/10/2011

Ερευνθτικζσ Εργαςίεσ Αϋ τάξθσ Γενικοφ Λυκείου 10/10/2011 Ερευνθτικζσ Εργαςίεσ Αϋ τάξθσ Γενικοφ Λυκείου 10/10/2011 12 ερωτιςεισ και 12 απαντιςεισ 1. Σι είναι οι Ερευνθτικζσ Εργαςίεσ; Είναι Ομαδικι διδαςκαλία, ςτθν οποία ςυμμετζχουν όλοι αποφαςιςτικά Η διδαςκαλία

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρόβλθμα γραμμικοφ προγραμματιςμοφ βρίςκεται ςτθν κανονικι μορφι όταν:

Ένα πρόβλθμα γραμμικοφ προγραμματιςμοφ βρίςκεται ςτθν κανονικι μορφι όταν: Μζθοδος Simplex Η πλζον γνωςτι και περιςςότερο χρθςιμοποιουμζνθ μζκοδοσ για τθν επίλυςθ ενόσ γενικοφ προβλιματοσ γραμμικοφ προγραμματιςμοφ, είναι θ μζκοδοσ Simplex θ οποία αναπτφχκθκε από τον George Dantzig.

Διαβάστε περισσότερα

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ;

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Για να μπορζςετε να δθμιουργιςετε φακζλουσ ςτο χαρτοφυλάκιό ςασ ςτο Mahara κα πρζπει να μπείτε ςτο ςφςτθμα αφοφ πατιςετε πάνω ςτο ςφνδεςμο Mahara profiles από οποιοδιποτε ςελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΑΛΟΤ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟΤ

ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΑΛΟΤ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟΤ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΑΛΟΤ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟΤ Θζμα: Δυνατότθτεσ και προοπτικζσ του επαγγζλματοσ που κζλω να ακολουκιςω ι των επαγγελμάτων των γονιών μου μζςα από το διαδίκτυο ΧΟΛΕΙΟ: ΓΤΜΝΑΙΟ ΕΤΗΝΟΧΩΡΙΟΤ ΜΑΘΗΣΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Παράςταςη ακεραίων ςτο ςυςτημα ςυμπλήρωμα ωσ προσ 2

Παράςταςη ακεραίων ςτο ςυςτημα ςυμπλήρωμα ωσ προσ 2 Παράςταςη ακεραίων ςτο ςυςτημα ςυμπλήρωμα ωσ προσ 2 Δρ. Χρήζηος Ηλιούδης Μθ Προςθμαςμζνοι Ακζραιοι Εφαρμογζσ (ςε οποιαδιποτε περίπτωςθ δεν χρειάηονται αρνθτικοί αρικμοί) Καταμζτρθςθ. Διευκυνςιοδότθςθ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Πάτρα, 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 4 1. Επιμελητήριο... Error! Bookmark not defined. 1.1 Διαχειριςτήσ Αιτήςεων Επιμελητηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

Aux.Magazine Μπιλμπάο, Βιηκάγια, Ιςπανία www.auxmagazine.com Προςωπικά δεδομζνα

Aux.Magazine Μπιλμπάο, Βιηκάγια, Ιςπανία www.auxmagazine.com Προςωπικά δεδομζνα Προςωπικά δεδομζνα Η Λείρ Ναγιάλα, θ Σίλβια Αντρζσ, θ Χουάνα Γκαλβάν και θ Γερμάν Καςτανζντα δθμιοφργθςαν τθ δικι τουσ εταιρία, τθν AUXILIARTE FACTORIA το 2004. Ζχοντασ και ςυνειδθτοποίθςαν ότι μοιράηονταν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Εργονομία

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Εργονομία ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Εργονομία, ωςτι ςτάςθ εργαςίασ, Εικονοςτοιχείο (pixel), Ανάλυςθ οκόνθσ (resolution), Μζγεκοσ οκόνθσ Ποιεσ επιπτϊςεισ μπορεί να ζχει θ πολφωρθ χριςθ του υπολογιςτι ςτθν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΝΔΡΟΜΟ RETT. Πθγζσ: Rett Syndrome Research Trust (reverserett.org) Rett Syndrome Association of Australia (RSAA) Army of Us (armyofus.

ΤΝΔΡΟΜΟ RETT. Πθγζσ: Rett Syndrome Research Trust (reverserett.org) Rett Syndrome Association of Australia (RSAA) Army of Us (armyofus. ΤΝΔΡΟΜΟ RETT Πθγζσ: Rett Syndrome Research Trust (reverserett.org) Rett Syndrome Association of Australia (RSAA) Army of Us (armyofus.org) Σι είναι το φνδρομο Rett; Σο φνδρομο Rett είναι μια βαριά και

Διαβάστε περισσότερα

Workshop Ιστορίας της Τέχνης

Workshop Ιστορίας της Τέχνης Το Workshop Ιςτορίασ τθσ Τζχνθσ διεξιχκθ τον Οκτϊβριο από το Τμιμα Καλλιτεχνικισ Παιδείασ & Επιμόρφωςθσ του Διμου Πειραιά. Σκοπόσ του εργαςτθρίου ιταν να εμβακφνει ςτθ μελζτθ τριϊν περιόδων τθσ τζχνθσ

Διαβάστε περισσότερα

η τζχνη τησ εκπαίδευςησ ο καθηγητήσ ςτο ςπίτι, 24 ώρεσ το 24ωρο

η τζχνη τησ εκπαίδευςησ ο καθηγητήσ ςτο ςπίτι, 24 ώρεσ το 24ωρο η τζχνη τησ εκπαίδευςησ ο καθηγητήσ ςτο ςπίτι, 24 ώρεσ το 24ωρο 210-9519043, info@odsk.gr Ειςαγωγή ιμερα, με τθν αλματϊδθ πρόοδο τθσ τεχνολογίασ και ειδικότερα ςτον τομζα των τθλεπικοινωνιϊν, ανοίγονται

Διαβάστε περισσότερα

«Χάρβεϊ» *Art therapy* Αριάδνθ Λεγάκθ

«Χάρβεϊ» *Art therapy* Αριάδνθ Λεγάκθ «Χάρβεϊ» *Art therapy* Αριάδνθ Λεγάκθ *Art therapy* H Art therapy, ι αλλιϊσ θεραπεία τέχνησ, είναι μια μορφι κεραπείασ που χρθςιμοποιεί τθ δθμιουργικι διαδικαςία μζςω τθσ τζχνθσ, για να βελτιϊςει τθ φυςικι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΞΗ: Το ςενάριο απευκφνεται ςε παιδιά προςχολικισ θλικίασ. ΤΜΒΑΣΟΣΗΣΑ ΜΕ ΣΟ ΔΕΠΠ ΚΑΙ ΑΠ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΩΝ

ΣΑΞΗ: Το ςενάριο απευκφνεται ςε παιδιά προςχολικισ θλικίασ. ΤΜΒΑΣΟΣΗΣΑ ΜΕ ΣΟ ΔΕΠΠ ΚΑΙ ΑΠ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΩΝ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟ ΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΑ ΜΑΘΗΜΑΣΙΚΑ ΣΙΣΛΟ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟΤ ΕΝΑΡΙΟΤ «Τα ςχιματα» ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕ ΓΝΩΣΙΚΕ ΠΕΡΙΟΧΕ Μακθματικά, Γλϊςςα, Πλθροφορικι ΣΑΞΗ: Το ςενάριο απευκφνεται ςε παιδιά προςχολικισ θλικίασ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΟΡΓΑΝΩΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ Ενότητα: Χ6. Οργάνωςη και υλοποίηςη εκπαιδευτικήσ δραςτηριότητασ Παράρτημα Χ6.2 Κατά την Εκπαιδευτική Δραςτηριότητα Εφορεία Εκπαίδευςησ Γενικήσ

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικόσ Όμιλοσ ΕΥΡΩΓΝΩΗ EUROLAB. Γιώργοσ Κολοκοτρώνθσ Εμπορικόσ & Ακαδημαϊκόσ Διευθυντήσ

Εκπαιδευτικόσ Όμιλοσ ΕΥΡΩΓΝΩΗ EUROLAB. Γιώργοσ Κολοκοτρώνθσ Εμπορικόσ & Ακαδημαϊκόσ Διευθυντήσ Εκπαιδευτικόσ Όμιλοσ ΕΥΡΩΓΝΩΗ EUROLAB Γιώργοσ Κολοκοτρώνθσ Εμπορικόσ & Ακαδημαϊκόσ Διευθυντήσ κοπόσ ίδρυςθσ: Σφντομθ Αναφορά Για τον Πμιλο μασ Ο Εκπαιδευτικόσ Πμιλοσ ΕΥΡΩΓΝΩΗ EUROLAB ιδρφκθκε το 1996 ϊςτε

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.2: Ανάπτυξη και εφαρμογή ςχεδίων δράςησ για τη βελτίωςη του εκπαιδευτικοφ ζργου

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.2: Ανάπτυξη και εφαρμογή ςχεδίων δράςησ για τη βελτίωςη του εκπαιδευτικοφ ζργου Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.2: Ανάπτυξη και εφαρμογή ςχεδίων δράςησ για τη βελτίωςη του εκπαιδευτικοφ ζργου ΣΟΜΕΑ 5: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΕΙ ΒΕΛΣΙΩΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΣΟΤ ΧΟΛΕΙΟΤ Περιγραφή: Ο δείκτθσ αυτόσ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνιςμόσ "Μακθτζσ ςτθν Ζρευνα (ΜΕΡΑ) 2011-2012"

Διαγωνιςμόσ Μακθτζσ ςτθν Ζρευνα (ΜΕΡΑ) 2011-2012 Διαγωνιςμόσ "Μακθτζσ ςτθν Ζρευνα (ΜΕΡΑ) 2011-2012" Ο Διαγωνιςμόσ «ΜΕΡΑ» προκθρφςςεται από το 2001 ςε ετιςια βάςθ, ωσ αποτζλεςμα τθσ διαπίςτωςθσ ότι θ καλλιζργεια πνεφματοσ δθμιουργικότθτασ και πρωτοβουλίασ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ. 2 ο Εργαςτιριο Διαχείριςθ Διεργαςιϊν

ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ. 2 ο Εργαςτιριο Διαχείριςθ Διεργαςιϊν ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ 2 ο Εργαςτιριο Διαχείριςθ Διεργαςιϊν Τπόβακρο (1/3) τουσ παλαιότερουσ υπολογιςτζσ θ Κεντρικι Μονάδα Επεξεργαςίασ (Κ.Μ.Ε.) μποροφςε κάκε ςτιγμι να εκτελεί μόνο ζνα πρόγραμμα τουσ ςφγχρονουσ

Διαβάστε περισσότερα

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14 Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Δθμοςιοποίθςθ μθ χρθματοοικονομικών πλθροφοριών Ημερομθνία Εφαρμογισ τθσ Ευρωπαϊκισ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α Γυμνασίου

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α Γυμνασίου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α Γυμνασίου Ενότητα 1β: Ισότητα - Εξίσωση ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α Γυμνασίου Ενότητα 1β: Ισότητα - Εξίσωση Συγγραφή:

Διαβάστε περισσότερα

Συνεκπαίδευςη ςτο 1 ο Δ.Σ. Παλαιοκάςτρου

Συνεκπαίδευςη ςτο 1 ο Δ.Σ. Παλαιοκάςτρου Συνεκπαίδευςη ςτο 1 ο Δ.Σ. Παλαιοκάςτρου «Unus pro omnibus, omnes pro uno» Όπωσ υποςτιριξε ο Knight (1983) το ςφγχρονο ςχολείο οφείλει να είναι μια ςπουδή ςτην δημοκρατία. Με αυτιν τθν ιδζα ςαν οδθγό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι Λογιςμικό (Software), Πρόγραμμα (Programme ι Program), Προγραμματιςτισ (Programmer), Λειτουργικό Σφςτθμα (Operating

Διαβάστε περισσότερα

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ:

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: 1. Ομάδα Ανκρωπιςτικών Σπουδών 2. Ομάδα Οικονομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών & Παιδαγωγικών Σπουδών 3. Ομάδα Θετικών

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντθςθ φιλίασ και γνωριμίασ. LUPUS CYPRUS - LUCY www.lupuscyprus.com

Συνάντθςθ φιλίασ και γνωριμίασ. LUPUS CYPRUS - LUCY www.lupuscyprus.com Συνάντθςθ φιλίασ και γνωριμίασ LUPUS CYPRUS - LUCY www. 19/02/2014 θ ηωι μασ με τον κ.σελ Όλουσ μασ ενϊνει κάτι πολφ δυνατό και ιδιαίτερο. Δεχτικαμε εντελϊσ ξαφνικά ζνα ανεπικφμθτο και μόνιμο ςφντροφο,

Διαβάστε περισσότερα

Λογιςμικό: Ταξίδι ςτθ Φφςθ με Νόθμα Κατηγορία αναπηρίασ: Κϊφωςθ-Βαρθκοΐα Μάιημα: Φυςικι Τάξη/εισ: Εϋ και Στϋ Δθμοτικοφ

Λογιςμικό: Ταξίδι ςτθ Φφςθ με Νόθμα Κατηγορία αναπηρίασ: Κϊφωςθ-Βαρθκοΐα Μάιημα: Φυςικι Τάξη/εισ: Εϋ και Στϋ Δθμοτικοφ Λογιςμικό: Ταξίδι ςτθ Φφςθ με Νόθμα Κατηγορία αναπηρίασ: Κϊφωςθ-Βαρθκοΐα Μάιημα: Φυςικι Τάξη/εισ: Εϋ και Στϋ Δθμοτικοφ Παρουςίαςη Λογιςμικοφ Μαριάννα Χατζοποφλου Προμθκευτισ: Hyper Systems Προςβαςιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ προσ τουσ εκπαιδευτικοφσ για το μοντζλο του Άβακα

Οδηγίεσ προσ τουσ εκπαιδευτικοφσ για το μοντζλο του Άβακα Οδηγίεσ προσ τουσ εκπαιδευτικοφσ για το μοντζλο του Άβακα Αυτζσ οι οδθγίεσ ζχουν ςτόχο λοιπόν να βοθκιςουν τουσ εκπαιδευτικοφσ να καταςκευάςουν τισ δικζσ τουσ δραςτθριότθτεσ με το μοντζλο του Άβακα. Παρουςίαςη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ

ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΤΠΗΡΕΙΑ ΑΠΟΚΣΗΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΣΑΤΣΟΣΗΣΑ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Ελέγχου Προσφορών Αφοφ πιςτοποιθκεί ο λογαριαςμόσ που δθμιουργιςατε ςτο πρόγραμμα ωσ Πάροχοσ Προςφορϊν, κα λάβετε ζνα e-mail με

Διαβάστε περισσότερα

Slide 1. Εισαγωγή στη ψυχρομετρία

Slide 1. Εισαγωγή στη ψυχρομετρία Slide 1 Εισαγωγή στη ψυχρομετρία 1 Slide 2 Σφντομη ειςαγωγή ςτη ψυχρομετρία. Διάγραμμα Mollier (πίεςησ-ενθαλπίασ P-H) Σο διάγραμμα Mollier είναι μία γραφικι παράςταςθ ςε ζναν άξονα ςυντεταγμζνων γραμμϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΖσ ΒΆΕΩΝ ΔΕΔΟΜΖΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΣΥΟΤ. Ειρινθ Φιλιοποφλου

ΕΦΑΡΜΟΓΖσ ΒΆΕΩΝ ΔΕΔΟΜΖΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΣΥΟΤ. Ειρινθ Φιλιοποφλου ΕΦΑΡΜΟΓΖσ ΒΆΕΩΝ ΔΕΔΟΜΖΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΣΥΟΤ Ειρινθ Φιλιοποφλου Ειςαγωγι Ο Παγκόςμιοσ Ιςτόσ (World Wide Web - WWW) ι πιο απλά Ιςτόσ (Web) είναι μία αρχιτεκτονικι για τθν προςπζλαςθ διαςυνδεδεμζνων εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνομοι Πράκτορες. Αναφορά Εργασίας Εξαμήνου. Το αστέρι του Aibo και τα κόκαλα του

Αυτόνομοι Πράκτορες. Αναφορά Εργασίας Εξαμήνου. Το αστέρι του Aibo και τα κόκαλα του Αυτόνομοι Πράκτορες Αναφορά Εργασίας Εξαμήνου Το αστέρι του Aibo και τα κόκαλα του Jaohar Osman Η πρόταςθ εργαςίασ που ζκανα είναι το παρακάτω κείμενο : - ξ Aibo αγαπάει πάρα πξλύ ρα κόκαλα και πάμρα ρα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΥΙΑΚΟ ΔΚΠΑΙΔΔΤΣΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ «ΥΤΙΚΗ ΘΔΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΔΦΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΣΔΤΘΤΝΗ» ΦΥΣΙΚΗ ΘΔΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΔΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΔΥΘΥΝΣΗΣ ΘΔΜΑ Α ΘΔΜΑ Β

ΧΗΥΙΑΚΟ ΔΚΠΑΙΔΔΤΣΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ «ΥΤΙΚΗ ΘΔΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΔΦΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΣΔΤΘΤΝΗ» ΦΥΣΙΚΗ ΘΔΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΔΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΔΥΘΥΝΣΗΣ ΘΔΜΑ Α ΘΔΜΑ Β 4 o ΔΙΓΩΝΙΜ ΠΡΙΛΙΟ 04: ΔΝΔΔΙΚΣΙΚΔ ΠΝΣΗΔΙ ΦΥΣΙΚΗ ΘΔΤΙΚΗΣ ΚΙ ΤΔΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΤΔΥΘΥΝΣΗΣ 4 ο ΔΙΓΩΝΙΣΜ ΔΝΔΔΙΚΤΙΚΔΣ ΠΝΤΗΣΔΙΣ ΘΔΜ. β. β 3. α 4. γ 5. α.σ β.σ γ.λ δ.σ ε.λ. ΘΔΜ Β Σωςτι είναι θ απάντθςθ γ. Έχουμε ελαςτικι

Διαβάστε περισσότερα

NEW. Ν. ΨΥΧΙΚΟ: Κηυισίας & Κατεχάκη 76 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΑ ΓΤΜΝΑΣΙΚΗ

NEW. Ν. ΨΥΧΙΚΟ: Κηυισίας & Κατεχάκη 76 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΑ ΓΤΜΝΑΣΙΚΗ NEW ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΑ ΓΤΜΝΑΣΙΚΗ Ν. ΨΥΧΙΚΟ: Κηυισίας & Κατεχάκη 76 Ώρεσ Δευτέρα Σρίτη Σετάρτη Πέμπτη Παραςκευή άββατο Κυριακή 08:00-09:00 YOGA Α 09:00-10:00 PILATES Ι 10:00-11:00 PILATES YOGA PILATES

Διαβάστε περισσότερα

Ανϊτερεσ πνευματικζσ λειτουργίεσ Μνιμθ Μάκθςθ -Συμπεριφορά

Ανϊτερεσ πνευματικζσ λειτουργίεσ Μνιμθ Μάκθςθ -Συμπεριφορά Ανϊτερεσ πνευματικζσ λειτουργίεσ Μνιμθ Μάκθςθ -Συμπεριφορά Οδθγίεσ Προτείνεται να γίνει ςαφισ ο ρόλοσ κάκε τμιματοσ του ΚΝΣ και να αναδειχκεί θ ςχζςθ που ζχουν τα μζρθ αυτά με τισ ανϊτερεσ πνευματικζσ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουςίαςθ Λογιςμικοφ Μαριάννα Χατηοποφλου. Προμθκευτισ: HYPER SYSTEMS.

Παρουςίαςθ Λογιςμικοφ Μαριάννα Χατηοποφλου. Προμθκευτισ: HYPER SYSTEMS. Λογιςμικό: Η γλϊςςα με τα μάτια μου Κατθγορία αναπθρίασ: Κϊφωςθ-Βαρθκοΐα Μάκθμα:Γλϊςςα και Λογοτεχνία για Κωφοφσ και Βαρικοουσ μακθτζσ Τάξθ/εισ: Αϋ, Βϋ, Γϋ Δθμοτικοφ Παρουςίαςθ Λογιςμικοφ Μαριάννα Χατηοποφλου

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Ιωάννα Αργυροποφλου Έλενα Παππά

Μαρία Ιωάννα Αργυροποφλου Έλενα Παππά Μαρία Ιωάννα Αργυροποφλου Έλενα Παππά Στοιχειώδησ ενθάρρυνςη & Παράφραςη Η ςτοιχειϊδθσ ενκάρρυνςθ διευκολφνει τθν εξζλιξθ τθσ ςυηιτθςθσ Η παράφραςθ δείχνει ςτον βοθκοφμενο ότι ακοφςατε αυτό που είπε Στοιχειώδησ

Διαβάστε περισσότερα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα

Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Ενθμζρωςθ και προςταςία των καταναλωτών από τουσ κινδφνουσ που απορρζουν από τα χθμικά προϊόντα Γενικό Χθμείο του Κράτουσ Διεφκυνςθ Περιβάλλοντοσ Δρ. Διμθτρα Δανιιλ Χθμικά προϊόντα Οι χθμικζσ ουςίεσ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΣΟΧΑΙ ΑΕ: «ΚΛΑΔΙΚΕ ΣΟΧΕΤΕΙ» ΜΕΛΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΤΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΤ ΕΜΠΟΡΙΟΤ

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΣΟΧΑΙ ΑΕ: «ΚΛΑΔΙΚΕ ΣΟΧΕΤΕΙ» ΜΕΛΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΤΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΤ ΕΜΠΟΡΙΟΤ ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΣΟΧΑΙ ΑΕ: «ΚΛΑΔΙΚΕ ΣΟΧΕΤΕΙ» ΜΕΛΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΤΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΤ ΕΜΠΟΡΙΟΤ Μείωςθ 1,9% ςε ςχζςθ με το 2009, παρουςίαςε θ αγορά των αλυςίδων λιανικοφ εμπορίου των οκτϊ εξεταηόμενων κατθγοριϊν το 2010

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότθτα Ζρευνασ. H Ζρευνα διενεργείται για 3 θ χρονιά. Φζτοσ ςυμμετείχαν άτομα, πζρυςι 853

Ταυτότθτα Ζρευνασ. H Ζρευνα διενεργείται για 3 θ χρονιά. Φζτοσ ςυμμετείχαν άτομα, πζρυςι 853 Ταυτότθτα Ζρευνασ H Ζρευνα διενεργείται για 3 θ χρονιά Φζτοσ ςυμμετείχαν 1.268 άτομα, πζρυςι 853 Προςτζκθκαν δυο ερωτιςεισ που απθχοφν ςυμπεριφορζσ- αιςκιματα Χϊρεσ προτίμθςθσ & Φφλο όςων μετακινικθκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΕ και Εκπαίδευςθ ΕΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΟΤ ΔΙΔΑΚΟΤΝ ΣΑ 800 ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΚΑ ΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΑΕΠ

ΤΠΕ και Εκπαίδευςθ ΕΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΟΤ ΔΙΔΑΚΟΤΝ ΣΑ 800 ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΚΑ ΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΑΕΠ ΕΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΤΣΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΟΤ ΔΙΔΑΚΟΤΝ ΣΑ 800 ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΚΑ ΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΑΕΠ ΤΠΕ και Εκπαίδευςθ Τάςοσ Παπάσ Δάςκαλοσ, Επιμορφωτισ Βϋ Επιπζδου Οκτϊβριοσ 2010 Σο πλαίςιο ειςαγωγισ των ΣΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Rivensco Consulting Ltd 1B Georgiou Gemistou street Strovolos Nicosia Cyprus tel tel

Rivensco Consulting Ltd 1B Georgiou Gemistou street Strovolos Nicosia Cyprus tel tel Erasmus+ Programme Strategic Partnership Project Title: One Minute May Save A Life No. project: 2015-1-RO01-KA202-014982 Rivensco Consulting Ltd 1B Georgiou Gemistou street Strovolos Nicosia Cyprus tel

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνα Χριςτοδοφλου Ψυχολόγοσ Μτπχ.Συμβουλευτικήσ Ψυχολογίασ

Κατερίνα Χριςτοδοφλου Ψυχολόγοσ Μτπχ.Συμβουλευτικήσ Ψυχολογίασ Κατερίνα Χριςτοδοφλου Ψυχολόγοσ Μτπχ.Συμβουλευτικήσ Ψυχολογίασ Περίοδοσ εξετάςεων Προςδοκία για αποτζλεςμα ανάλογο των προςπακειϊν μασ και του χρόνου που αφιερϊκθκε Τι είναι ο φόβοσ των εξετάςεων; Ο φόβοσ

Διαβάστε περισσότερα

Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66)

Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66) Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66) Διδάςκουςα: Αλεξάνδρα Οικονόμου Παρουςίαςη διαλζξεων: Πζτροσ Ροφςςοσ Διάλεξη 1 Ειςαγωγι Αντικείμενο και τρόποσ λειτουργίασ του μακιματοσ Τι είναι επιςτιμθ; Καλωςορίςατε ςτο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Γιώργος Ν. Μαγούλιος, Κακθγθτις Τμιμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Άδειεσ Χρήςησ Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται ςε άδειεσ χριςθσ Creative

Διαβάστε περισσότερα

Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ

Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ Το Άγιον Προσ είναι θ μεγαλφτερθ και ςθμαντικότερθ ορκόδοξθ κοινότθτα ςτθν Ελλάδα. Είναι θ πθγι τθσ πίςτεωσ, για εκατομμφρια πιςτϊν Ορκοδόξων Χριςτιανϊν, και είναι επίςθσ μζροσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΣΑΙΑ ΧΡΙΣΟΦΟΡΑΣΟΤ ΛΟΓΟΣΕΧΝΙΚΟ ΕΞΩΧΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΤ ΧΡΙΣΟΤΓΕΝΝΩΝ

ΑΝΑΣΑΙΑ ΧΡΙΣΟΦΟΡΑΣΟΤ ΛΟΓΟΣΕΧΝΙΚΟ ΕΞΩΧΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΤ ΧΡΙΣΟΤΓΕΝΝΩΝ ΑΝΑΣΑΙΑ ΧΡΙΣΟΦΟΡΑΣΟΤ ΛΟΓΟΣΕΧΝΙΚΟ ΕΞΩΧΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΤ ΧΡΙΣΟΤΓΕΝΝΩΝ 1.α.το βιβλίο τθσ Α. Δαρλάςθ τα ιςτορικά ςτοιχεία ςυνυφαίνονται με τα μυκιςτορθματικά: πρόςωπα φανταςτικά υφίςτανται ςε ατομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Αρχεία - Φάκελοι

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Αρχεία - Φάκελοι ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Αρχείο (File) Φάκελοσ (Folder) Διαχειριςτισ Αρχείων (File Manager) Τφποι Αρχείων Σε τι εξυπθρετεί θ οργάνωςθ των εργαςιϊν μασ ςτουσ υπολογιςτζσ; Πϊσ κα οργανϊςουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΓΑΜΜΑ ΕΚΡΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΓΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΙΩΝ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΑΣΤΘΙΟΥ ΗΩΓΑΦΙΚΘΣ ΤΘΣ Ε ΔΘΜΟΤΙΚΘΣ ΚΟΙΝΟΤΘΤΑΣ ΔΘΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΘΣ ΑΚΑΔΘΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011 2012

ΡΟΓΑΜΜΑ ΕΚΡΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΓΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΙΩΝ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΑΣΤΘΙΟΥ ΗΩΓΑΦΙΚΘΣ ΤΘΣ Ε ΔΘΜΟΤΙΚΘΣ ΚΟΙΝΟΤΘΤΑΣ ΔΘΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΘΣ ΑΚΑΔΘΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011 2012 ΡΟΓΑΜΜΑ ΕΚΡΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΓΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΙΩΝ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΑΣΤΘΙΟΥ ΗΩΓΑΦΙΚΘΣ ΤΘΣ Ε ΔΘΜΟΤΙΚΘΣ ΚΟΙΝΟΤΘΤΑΣ ΔΘΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΘΣ ΑΚΑΔΘΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011 2012 Υπεφθυνη Εργαςτηρίου Εικαςτικών & Εφαρμοςμζνων Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ Τ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΛΑΣΗ

ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ Τ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΛΑΣΗ (Α ΟΜΑΔΑ) ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ Τ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΛΑΣΗ [1] 1. Ποια πιςτεφεισ ότι είναι τα μθνφματα που ικελε να προβάλει θ ςυγγραφζασ με το βιβλίο; Η ςυγγραφζασ κζλει να τονίςει με τθν Αγγελίνα, το κορίτςι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΑΛΟΤ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟΤ

ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΑΛΟΤ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟΤ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΑΛΟΤ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟΤ Θέμα: Δυνατότθτεσ και προοπτικζσ του επαγγζλματοσ που κζλω να ακολουκιςω ι των επαγγελμάτων των γονιϊν μου μζςα από το διαδίκτυο ΧΟΛΕΙΟ: ΓΤΜΝΑΙΟ ΕΤΗΝΟΧΩΡΙΟΤ ΜΑΘΗΣΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66)

Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66) Πειραματικι Ψυχολογία (ΨΧ66) Διάλεξη 7 Σεχνικζσ για τθν επίτευξθ ςτακερότθτασ Πζτροσ Ροφςςοσ Μζθοδοι για την επίτευξη του ελζγχου Μζςω του κατάλλθλου ςχεδιαςμοφ του πειράματοσ (ςτόχοσ είναι θ εξάλειψθ

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχία, προςωπικότθτα και ικανότθτα. Συςχετίηονται; Μαρία Κοκκίνου Manager, ICAP Human Capital Consulting

Πτυχία, προςωπικότθτα και ικανότθτα. Συςχετίηονται; Μαρία Κοκκίνου Manager, ICAP Human Capital Consulting Πτυχία, προςωπικότθτα και ικανότθτα. Συςχετίηονται; Μαρία Κοκκίνου Manager, ICAP Human Capital Consulting Προγράμματα Management Trainees Ένα πεδίο ανηαγφνιζμού για ηα νέα ηαλένηα Οξφσ ανταγωνιςμόσ Σε

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.1: Εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτομίεσ, υποςτηρικτικζσ και αντιςταθμιςτικζσ παρεμβάςεισ

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.1: Εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτομίεσ, υποςτηρικτικζσ και αντιςταθμιςτικζσ παρεμβάςεισ Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.1: Εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτομίεσ, υποςτηρικτικζσ και αντιςταθμιςτικζσ παρεμβάςεισ ΣΟΜΕΑ 5: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΕΙ ΒΕΛΣΙΩΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΣΟΤ ΧΟΛΕΙΟΤ Περιγραφή: Ο ςυγκεκριμζνοσ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Περιφέρειες)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Περιφέρειες) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Περιφέρειες) Ιούνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1. Περιφζρεια... 3 1.1 Διαχειριςτήσ Αιτήςεων Περιφζρειασ... 3 1.1.1. Είςοδοσ... 3 1.1.2. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικι Παρουςιάςεων με PowerPoint

Τεχνικι Παρουςιάςεων με PowerPoint Τεχνικι Παρουςιάςεων με PowerPoint Δρ. Παφλοσ Θεοδϊρου Ανϊτατθ Εκκλθςιαςτικι Ακαδθμία Ηρακλείου Κριτθσ Περιεχόμενα Ειςαγωγι Γιατί πρζπει να γίνει παρουςίαςθ τθσ εργαςίασ μου Βαςικι προετοιμαςία Δομι παρουςίαςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Ζτςι μάηεψα τισ 7 ποιο ςυχνζσ ερωτιςεισ που δζχομαι και τισ απαντϊ ζτςι ϊςτε να λυκοφν οι απορίεσ που μπορεί να ζχεισ.

Ζτςι μάηεψα τισ 7 ποιο ςυχνζσ ερωτιςεισ που δζχομαι και τισ απαντϊ ζτςι ϊςτε να λυκοφν οι απορίεσ που μπορεί να ζχεισ. Γεια, για όςουσ δεν με γνωρίηουν ονομάηομαι Γιάννθσ Χριςτοδοφλου. Αποφάςιςα να δθμιουργιςω αυτό το ebook προκειμζνου να δϊςω μια πιο κακαρι εικόνα για το τι είναι και πωσ δουλεφει το DS Domination. Ζτςι

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλαοσ Μ. Σαλτερισ Σχολικόσ Σφμβουλοσ Δ.Ε. Δρ. Πολιτικισ Επιςτιμθσ και Ιςτορίασ Μζλοσ ΔΣ Πανελλινιασ Ζνωςθσ Σχολικϊν Συμβοφλων

Νικόλαοσ Μ. Σαλτερισ Σχολικόσ Σφμβουλοσ Δ.Ε. Δρ. Πολιτικισ Επιςτιμθσ και Ιςτορίασ Μζλοσ ΔΣ Πανελλινιασ Ζνωςθσ Σχολικϊν Συμβοφλων Νικόλαοσ Μ. Σαλτερισ Σχολικόσ Σφμβουλοσ Δ.Ε. Δρ. Πολιτικισ Επιςτιμθσ και Ιςτορίασ Μζλοσ ΔΣ Πανελλινιασ Ζνωςθσ Σχολικϊν Συμβοφλων Δομι ειςιγθςθσ Επιςτθμονικζσ Προςεγγίςεισ τθσ Αξιολόγθςθσ ςτθν Εκπαίδευςθ

Διαβάστε περισσότερα

Δομικά Προϊόντα και Μεταλλικζσ Καταςκευζσ Δφο παραδοςιακοί τομείσ ςε αναηιτθςθ νζων προϊόντων και αγορϊν

Δομικά Προϊόντα και Μεταλλικζσ Καταςκευζσ Δφο παραδοςιακοί τομείσ ςε αναηιτθςθ νζων προϊόντων και αγορϊν Δομικά Προϊόντα και Μεταλλικζσ Καταςκευζσ Δφο παραδοςιακοί τομείσ ςε αναηιτθςθ νζων προϊόντων και αγορϊν Νζα δεδομζνα για τον τομζα δομικϊν προϊόντων Κυρίαρχθ επιλογι θ καινοτομία και οι εξαγωγζσ Είςοδοσ

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό ανάγνωσμα Χριστουγέννων.

Λογοτεχνικό ανάγνωσμα Χριστουγέννων. Λογοτεχνικό ανάγνωσμα Χριστουγέννων. Να δθμιουργιςετε ζνα video ι power point, ςτο οποι ο κα προτει νετε ζνα κεατρικο ζργο ι ζνα λογοτεχνικο βιβλι ο που κα μποροφςε να γι νει κεατρικο, με ςτο χο τθν αντιμετϊπιςθ

Διαβάστε περισσότερα

Παράςταςη ςυμπλήρωμα ωσ προσ 1

Παράςταςη ςυμπλήρωμα ωσ προσ 1 Δρ. Χρήστος Ηλιούδης Θζματα διάλεξησ ΣΤ1 Προςθεςη αφαίρεςη ςτο ΣΤ1 2 ή ΣΤ1 Ονομάηουμε ςυμπλιρωμα ωσ προσ μειωμζνθ βάςθ R ενόσ μθ προςθμαςμζνου αρικμοφ Χ = ( Χ θ-1 Χ θ-2... Χ 0 ) R ζναν άλλον αρικμό Χ'

Διαβάστε περισσότερα

ςυςτιματα γραμμικϊν εξιςϊςεων

ςυςτιματα γραμμικϊν εξιςϊςεων κεφάλαιο 7 Α ςυςτιματα γραμμικϊν εξιςϊςεων αςικζσ ζννοιεσ Γραμμικά, λζγονται τα ςυςτιματα εξιςϊςεων ςτα οποία οι άγνωςτοι εμφανίηονται ςτθν πρϊτθ δφναμθ. Σα γραμμικά ςυςτιματα με δφο εξιςϊςεισ και δφο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Ανζλιξθ ςτθν Διοίκθςθ

Πρόγραμμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Ανζλιξθ ςτθν Διοίκθςθ Πρόγραμμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Ανζλιξθ ςτθν Διοίκθςθ Αναγνωριςμένο από το Ινςτιτοφτο Ηγεςίασ και Διοίκηςησ τησ Αγγλίασ PAGE 1 OF 3 Εγκεκριμζνο από το Ινςτιτοφτο Ηγεςίασ και Διοίκθςθσ (Institute of Leadership

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδυναμική ΑΕ. Ηαφειρίδθσ Ε. Χριςτοσ Μθχανικόσ παραγωγισ & Διοίκθςθσ Διευκφνων φμβουλοσ

Θερμοδυναμική ΑΕ. Ηαφειρίδθσ Ε. Χριςτοσ Μθχανικόσ παραγωγισ & Διοίκθςθσ Διευκφνων φμβουλοσ Θερμοδυναμική ΑΕ Ηαφειρίδθσ Ε. Χριςτοσ Μθχανικόσ παραγωγισ & Διοίκθςθσ Διευκφνων φμβουλοσ ΘΕΡΜΟΔΤΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. 40 χρόνια τϊρα θ Kombi ζχει εδραιωκεί ωσ ζνα από τα πιο δυναμικά ςυγκροτήματα ςτον τομζα τθσ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων

Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων Ενότητα 7: Ειςαγωγι ςτο Δυναμικό Προγραμματιςμό Κακθγθτισ Γιάννθσ Γιαννίκοσ Σχολι Οργάνωςθσ και Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Τμιμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Σκοποί ενότητασ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτονομία, Ελευθερία, Αυτορρφθμιςη ςτην παιδική ηλικία. Η ςτάςη των ενηλίκων και το περιβάλλον. Μζςα από τθν ειςιγθςι μασ επιδιϊκουμε να μοιραςτοφμε

Αυτονομία, Ελευθερία, Αυτορρφθμιςη ςτην παιδική ηλικία. Η ςτάςη των ενηλίκων και το περιβάλλον. Μζςα από τθν ειςιγθςι μασ επιδιϊκουμε να μοιραςτοφμε Αυτονομία, Ελευθερία, Αυτορρφθμιςη ςτην παιδική ηλικία. Η ςτάςη των ενηλίκων και το περιβάλλον. Μζςα από τθν ειςιγθςι μασ επιδιϊκουμε να μοιραςτοφμε ζναν δρόμο ςκζψθσ για τθν αγωγι του παιδιοφ που περνά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων

Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων Τεχνικζσ Ανάλυςησ Διοικητικών Αποφάςεων Ενότητα 3: υςτιματα ουρϊν αναμονισ Κακθγθτισ Γιάννθσ Γιαννίκοσ χολι Οργάνωςθσ και Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Σμιμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Σκοποί ενότητασ Μελζτθ ςυςτθμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθητές των κινητών ΚΕΣΠΕΜ περιγράφουν τα χωριά τους

Οι μαθητές των κινητών ΚΕΣΠΕΜ περιγράφουν τα χωριά τους Οι μαθητές των κινητών ΚΕΣΠΕΜ περιγράφουν τα χωριά τους Το Δθμάριο βρίςκεται ςτο νομό Ξάνκθσ. Είναι ζνα πολφ ορεινό χωριό με 692 κατοίκουσ. Είναι ζνα από τα χωριά τα οποία ςυμμετζχουν ςτθ δράςθ των κινθτϊν

Διαβάστε περισσότερα

Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό. μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ

Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό. μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ Για τθν ανάδειξθ του κζματοσ κα λφνουμε κάποια προβλιματα

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικι άνεςθ και γεωκερμία: ζρευνα ςτισ επιδεικτικζσ μονάδεσ

Θερμικι άνεςθ και γεωκερμία: ζρευνα ςτισ επιδεικτικζσ μονάδεσ Κζντρο Ανανεϊςιμων Πθγϊν και Εξοικονόμθςθσ Ενζργειασ Θερμικι άνεςθ και γεωκερμία: ζρευνα ςτισ επιδεικτικζσ μονάδεσ Σπφροσ Καρφτςασ Οικονομολόγοσ M.Sc. Τμιμα Γεωκερμικισ Ενζργειασ Σκοπόσ ζρευνασ 1. Καταγραφι

Διαβάστε περισσότερα

Θεςιακά ςυςτιματα αρίκμθςθσ

Θεςιακά ςυςτιματα αρίκμθςθσ Θεςιακά ςυςτιματα αρίκμθςθσ Δρ. Χρήστος Ηλιούδης αρικμθτικό ςφςτθμα αρίκμθςθσ (Number System) Αξία (value) παράςταςθ Οι αξίεσ (π.χ. το βάροσ μιασ ποςότθτασ μιλων) μποροφν να παραςτακοφν με πολλοφσ τρόπουσ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ. 5 ο Εργαςτιριο Ειςαγωγι ςτθ Γραμμι Εντολϊν

ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ. 5 ο Εργαςτιριο Ειςαγωγι ςτθ Γραμμι Εντολϊν ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ 5 ο Εργαςτιριο Ειςαγωγι ςτθ Γραμμι Εντολϊν Τι είναι θ Γραμμι Εντολϊν (1/6) Στουσ πρϊτουσ υπολογιςτζσ, και κυρίωσ από τθ δεκαετία του 60 και μετά, θ αλλθλεπίδραςθ του χριςτθ με τουσ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΡΑΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

ΤΑ ΡΑΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΑ ΡΑΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Ένασ από τουσ πρϊτουσ ανκρϊπουσ που μίλθςε για τθν ικανότθτα των παιδιϊν να ςκζφτονται αφθρθμζνα ιταν ο ιδρυτισ τθσ Φιλοςοφίασ για παιδιά Matthew Lipman.

Διαβάστε περισσότερα

Το ςχολείο ςταματά αλλά θ δθμιουργικότθτα των παιδιϊν ςυνεχίηει να αναπτφςςεται! Ζλα κι εςφ ςτθν παρζα μασ!

Το ςχολείο ςταματά αλλά θ δθμιουργικότθτα των παιδιϊν ςυνεχίηει να αναπτφςςεται! Ζλα κι εςφ ςτθν παρζα μασ! Summer Cαmp 2016 ςτα Εκπαιδευτιρια Σακκά (νζο) Το ςχολείο ςταματά αλλά θ δθμιουργικότθτα των παιδιϊν ςυνεχίηει να αναπτφςςεται! Ζλα κι εςφ ςτθν παρζα μασ! Το κερινό πρόγραμμα δθμιουργικισ απαςχόλθςθσ και

Διαβάστε περισσότερα

Modellus 4.01 Συ ντομοσ Οδηγο σ

Modellus 4.01 Συ ντομοσ Οδηγο σ Νίκοσ Αναςταςάκθσ 4.01 Συ ντομοσ Οδηγο σ Περιγραφή Σο είναι λογιςμικό προςομοιϊςεων που ςτθρίηει τθν λειτουργία του ςε μακθματικά μοντζλα. ε αντίκεςθ με άλλα λογιςμικά (π.χ. Interactive Physics, Crocodile

Διαβάστε περισσότερα

Ακράτεια οφρων είναι οποιαςδιποτε μορφισ ακοφςια απώλεια οφρων.

Ακράτεια οφρων είναι οποιαςδιποτε μορφισ ακοφςια απώλεια οφρων. Σί είναι η ακράτεια οφρων; Ακράτεια οφρων είναι οποιαςδιποτε μορφισ ακοφςια απώλεια οφρων. Ποιά είναι η επίπτωςή τησ ςτο γυναικείο πληθυςμό; Γενικά 27% των γυναικών κα παρουςιάςουν κάποιο τφπο ακράτειασ

Διαβάστε περισσότερα