ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. 2012-2014"

Transcript

1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS AND POLITICAL SCIENCE

2 Αθήνα, 25 Μαρτίου 2014 Αγαπητοί φίλοι, Καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγη το Μάρτιο του 2012, ετοιμάσαμε τον Οικονομικό Απολογισμό και την Έκθεση πεπραγμένων αυτής της διετίας, τα οποία σας παρουσιάζουμε. Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του LSE ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και τη φωνή των αποφοίτων του ιστορικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Στις μέρες μας, ο Σύλλογος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ενεργούς Συλλόγους αποφοίτων διεθνούς πανεπιστημίου στη χώρα μας, έχει διευρύνει τον αριθμό των ενεργών μελών του και διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις και συνέδρια στα οποία φιλοξενούνται προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον ακαδημαϊκό χώρο στην Ελλάδα και διεθνώς. Οι στόχοι του ΔΣ αυτή τη διετία συνοψίζονται σε: Ι. Διοργάνωση Συνεδρίων Οι εκδηλώσεις που διοργανώσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια κινήθηκαν στους πέντε παρακάτω βασικούς άξονες: - Επιχειρηματικότητα και αξιοποίηση των νέων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση - Καριέρα, επαγγελματικές ευκαιρίες και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον - Εξωτερική και Ευρωπαϊκή πολιτική της Ελλάδας - Διεθνείς οικονομικές συγκυρίες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο χώρο των επενδύσεων - Τέχνη και επιστήμη ΙΙ. Ενίσχυση κοινωνικού δικτύου των μελών Βασικό μας μέλημα αποτελεί η σύσφιξη των σχέσεων και η κοινωνική δικτύωση μεταξύ των μελών του Συλλόγου μας αλλά και όσων φοιτούν τώρα στο Σχολείο μας. Με αυτό το σκοπό πέρα από τα Συνέδρια διοργανώσαμε και αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις σε δημοφιλείς χώρους διασκέδασης. Η αυξημένη προσέλευση συνέβαλλε στην καλλιέργεια των σχέσεων ανάμεσα σε αποφοίτους που συμβάλλει στην περαιτέρω επαγγελματική εξέλιξη των μελών μας. Για να έρθουμε πιο κοντά σας, φροντίσαμε να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την αμεσότητα που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Σύλλογός μας έχει ενεργή παρουσία σε όλα τα δημοφιλή social media μέσω των οποίων ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας αλλά και για την επιχειρηματική, την ακαδημαϊκή και τη συγγραφική δράση των συναπόφοιτων. ΙΙΙ. Αγορά Εργασίας Αφιερώσαμε ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας μας για θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης αναζητώντας και προωθώντας θέσεις εργασίας και προσφορές εκπαιδευτικών φορέων για συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα για τα μέλη του Συλλόγου. Δεδομένων των δυσμενών συγκυριών που επικρατούν στην αγορά εργασίας είναι ελπιδοφόρο ότι κάποιοι συναπόφοιτοί μας βρήκαν εργασία μέσα από ενημέρωση που έλαβαν από το Σύλλογο. IV. Ομάδες Σκέψης Η δημιουργία των Ομάδων Σκέψης έχει στόχο την αξιοποίηση του πνευματικού πλούτου των μελών μας, την ισχυροποίηση της κοινωνικής τους παρουσίας στο δημόσιο διάλογο και την ανάπτυξη ομαδικότητας και συνεργασίας μέσω της παραγωγής κειμένων θέσης με προτάσεις στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

3 Η συμμετοχή των συναπόφοιτων στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι εντυπωσιακή και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια σε αυτή την προσπάθεια. Καθώς έχει ήδη ξεκινήσει ο Β Κύκλος Συγγραφής Κειμένων, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αποτέλεσμα και τη δημοσίευση των κειμένων στον Τύπο όπως έγινε και στον Ά Κύκλο. V. Οικονομική Ενίσχυση του Συλλόγου Η ισχυροποίηση της οικονομικής βάσης του Συλλόγου είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη έργου. Ειδικότερα τα έσοδα από συνδρομές αυξήθηκαν από ευρώ την προηγούμενη διετία ( ) σε ευρώ. Οι χορηγίες από εταιρείες από μηδέν την προηγούμενη διετία έφτασαν τα ευρώ. Ως αποτέλεσμα, η ταμειακή κατάσταση του Συλλόγου κατά την έναρξη της διετίας ήταν ευρώ ενώ στη λήξη της διετίας παραδίδει ταμειακό αποτέλεσμα ευρώ. VI. Ανταπόδοση συνδρομής Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και να σας ανταμείβουμε για την υποστήριξή σας προς το Σύλλογο, εξασφαλίσαμε για εσάς προσφορές σε γνωστά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των συμβαλλόμενων εταιρειών από τους κλάδους της εστίασης, του τουρισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της μόδας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης και προμηθεύσαμε τα ταμειακώς ενήμερα μέλη με κάρτες μελών του Συλλόγου για τη διευκόλυνση των συναλλαγών τους. Με τους έξι άξονες δράσης που αναπτύξαμε στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου και εμένα προσωπικά υπήρξε να υπηρετήσουμε τα μέλη αλλά και να ενισχύσουμε το κοινωνικό αποτύπωμα του Συλλόγου μας στην Ελληνική κοινωνία. Ως απόφοιτοι του London School of Economics and Political Science, ενός τόσο σημαντικού και αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος παγκοσμίως, αισθανόμαστε υπερήφανοι. Οι αξίες που διδαχτήκαμε στα χρόνια που περάσαμε στο Λονδίνο είναι ο ισχυρότερος συνδετικός μας κρίκος και για την ανάδειξη αυτών την ευθύνη έχει επωμιστεί ο Σύλλογός μας. Επιπλέον, αποτελεί ανθρώπινη ανάγκη η αίσθηση της συμμετοχής σε μια ομάδα με κοινή ταυτότητα, όραμα, αποστολή, αρχές και αξίες. Επιθυμία μας είναι η συνεχής ισχυροποίηση του Συλλόγου μέσω της περεταίρω διευρυμένης βάσης του και των παρεμβάσεων ενισχυμένης δυναμικότητας στο δημόσιο διάλογο και το οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, για τη στήριξή σας και την παρουσία σας δίπλα μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Με θερμούς φιλικούς χαιρετισμούς, Η Πρόεδρος, Μαρία Ξυτάκη

4 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου θητείας 3/2012-3/2014 Πρόεδρος: Μαρία Ξυτάκη Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Τζώρτζης Ταμίας: Ναταλία Δαδίδου* Μέλη: Αθηνά Μαρκομιχελάκη, Ναταλία Πετρίδη, Μαρίλια Τόμπρα Η Ναταλία Δαδίδου αντικατέστησε τον Ιωάννη Φελούκα που υπέβαλε την παραίτησή του στις 7/11/13.

5 Α. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 1. Αγορά Εργασίας 2012: Τάσεις, Προκλήσεις & Ευκαιρίες 7 Ιουνίου 2012

6 Δελτίο Τύπου «Αγορά Εργασίας: Τάσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες» Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science, εκδήλωση με θέμα: «Αγορά Εργασίας: Τάσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες», στην αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης» του κτιρίου της Eurobank EFG του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου και συμμετείχαν ως ομιλητές εκπρόσωποι Επιχειρήσεων ανεύρεσης στελεχών για λογαριασμό τρίτων, καθώς και στελέχη Εταιριών Συμβούλων με εμπειρία στην πρόσληψη και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Συγκεκριμένα, το πάνελ των ομιλητών αποτελείτο από τους εξής: Πολυζώης Σωτηρόπουλος, Tax Management & Accounting Services Partner - PWC Σεραφείμ Καραΐσκος, Manager Executive Search & Selection - ICAP Βάλια Περιβολάρη, HR Director Ernst & Young Λήδα Σγουράκη, Team Leader Professionals Division Randstad Ξένια Πασχοπούλου, Talent & Career Transition Practice Leader - ManpowerGroup Ειρήνη Ψημίτη, Senior Manager, Advisory People Services KPMG Πέτρος Μίχος, Director Talent Acquisition Human Capital Consulting - Deloitte Business Solutions Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου και των λοιπών παρευρισκομένων σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση της αγοράς εργασίας, όσον αφορά τις τάσεις που επικρατούν σε επιμέρους κλάδους και συνολικά, τις προκλήσεις που καλούνται οι αναζητούντες εργασία να αντιμετωπίσουν λόγω της δυσμενούς συγκυρίας, καθώς και σχετικά με τις υπάρχουσες ευκαιρίες καριέρας. Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Μαρία Ξυτάκη, απηύθυνε ερωτήσεις στους ομιλητές οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε θέματα όπως: Συμβουλές καριέρας βάσει προσωπικής εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες, οι τάσεις της αγοράς εργασίας στους βασικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, η λειτουργία του κύκλου πρόσληψης, συμβουλές συνέντευξης του υποψηφίου, νέοι τρόποι αναζήτησης εργασίας, στρατηγικές δικτύωσης και καριέρα εκτός Ελλάδος. Στη συνέχεια ακολούθησε πολύ εποικοδομητικός διάλογος με το κοινό. Η εκδήλωση έληξε με παρουσίαση εκ μέρους του κου Φίλιππου Ζάχου (Management Consultant), η οποία είχε ως αντικείμενο τη «Διαπραγμάτευση της θέσης εργασίας από τον υποψήφιο». Τέλος, ακολούθησε coctail reception, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν περαιτέρω με τους προσκεκλημένους ομιλητές, αλλά και μεταξύ τους.

7 2. The Greek Monsters by Beetroot - 14 Ιουνίου Pre-Departure Event Αυγούστου 2012 Pre-Departure Event 2012 A farewell and a welcome Το Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics & Political Science, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει την Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 στις 21:30 στο Balthazar Bar-Restaurant, Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αθήνα. Aς αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά που φεύγουν για σπουδές στο Σχολείο μας φέτος, και ταυτόχρονα ας τους υποδεχτούμε στους κόλπους του Συλλόγου μας.

8 4. ΞΥΝ Seminar: Ομαδικότητα & ηγεσία-βιωματική συμμετοχή, ανάπτυξη 12 Νοεμβρίου Citigold Personal Banking: Οι Παγκόσμιες Οικονομικές Εξελίξεις και οι Επενδυτικές Ευκαιρίες που Παρουσιάζονται Σήμερα. 5 Δεκεμβρίου 2012

9 6. Χριστουγενιάτικο Πάρτυ Salon de Bricolage - 19 Δεκεμβρίου 2012

10 7. 2 ο Ετήσιο Συνέδριο: «Young Greek Minds: Leading our Country to a Better Future» - 22 Απριλίου 2013 * Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, την PwC, την Decidendi Consultants και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Βυτόγιαννη για την οικονομική στήριξη προκειμένου να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο Συνέδριο. Καθώς το κόστος του Συνεδρίου υπερκαλύφθηκε, δεσμευτήκαμε να διαθέσουμε ένα μέρος του ποσού των χορηγιών (6.000 ευρώ) στη χορήγηση υποτροφίας για ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο LSE. Όμως, καθώς με βάση τους κανονισμούς του Σχολείου, δεν επιτρέπεται η μερική κάλυψη υποτροφίας, μεταφέρεται στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. η εκκρεμότητα διάθεσης του ποσού σε κάποιο κοινωφελή σκοπό.

11 Δελτίο Τύπου Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 το 2 ο Ετήσιο Συνέδριο με τίτλο «Young Greek Minds: LEADING OUR COUNTRY TO A BETTER FUTURE» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science σε μία ανοιχτή εκδήλωση στο Hilton. Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Μαρία Ξυτάκη, παρουσιάζοντας το σκοπό του συνεδρίου, που είναι «η ανάδειξη του ρόλου της νέας γενιάς Ελλήνων για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου, καθώς όπλα τους είναι η γνώση, η όρεξη για δουλειά και η πεποίθηση ότι η νέα Ελλάδα μπορεί να βρει ξανά τη θέση που της αρμόζει στον παγκόσμιο χάρτη». Επίσης, τόνισε ότι ξεκινώντας από αυτό το Συνέδριο, ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science, στοχεύει στη δημιουργία ενός θεσμού βράβευσης σημαντικών και αναγνωρισμένων αποφοίτων του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια ο Υπουργός Οικονομικών, Δρ. Γιάννης Στουρνάρας απηύθυνε χαιρετισμό μιλώντας για τους νέους στην Ελλάδα που πλήττονται από την ανεργία. Δίνοντας την προτεραιότητα της κυβέρνησης η οποία δεν είναι άλλη από το «να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να μπουν άμεσα στην παραγωγική διαδικασία συμβάλλοντας έτσι στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας», ο καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας συνέχισε λέγοντας πως «οι νέοι της πατρίδας μας αποτελούν την πιο αποδοτική επένδυση για το μέλλον, το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα της προοπτικής της χώρας». Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την τελετή βράβευσης του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, Προέδρου της easygroup of travel και leisure companies και ιδρυτή της easyjet plc, ο οποίος χρησιμοποιώντας μία κινέζικη παροιμία «δίνεις σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι, αυτός μπορεί να ζήσει μία μέρα, του διδάσκεις τον τρόπο να ψαρεύει μπορεί να ζήσει μια ζωή» μίλησε για την υπόσχεσή του απέναντι στην κοινωνία με την χορήγηση υποτροφιών σε νέους ανθρώπους βοηθώντας τους με αυτό τον τρόπο να σπουδάσουν σε ένα πολύ καλό Πανεπιστήμιο. Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο άνθρωπος που σκέφτηκε και δημιούργησε σε ηλικία 28 ετών την ΕasyJet, μια εταιρεία που αμέσως έγινε ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στην Ευρώπη. Ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους business men της γενιάς του, όπως χαρακτηρίζεται από την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα, πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της νεανικής επιχειρηματικότητας. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως τη βράβευση ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνελ στην οποία συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι: κ. Απόστολος Αποστολάκης Συνιδρυτής των e-food.gr και doctoranytime.gr & Σύμβουλος του Taxibeat Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών & Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (EENE) κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Ιδρύτρια και Αντιπρόεδρος της Endeavor Greece κ. Πέτρος Κόκκαλης Γενικός Γραμματέας στην Οργάνωση Γη και το Aephoria network κ. Γιώργος Λινάτσας Διευθύνων Σύμβουλος της Axia Ventures Group Ltd κ. Ιωάννης Πολιτόπουλος Ιδρυτής και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής εταιρείας XYN+ και Μέλος Δ.Σ. LEONIDAS Pralines SA Δρ. Αθανασία Χάλαρη Ερευνήτρια στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και καθηγήτρια κοινωνιολογίας στα Πανεπιστήμια του Manchester και του Cambridge Ακολουθεί το link που οδηγεί στις μαγνητοσκοπημένες εισηγήσεις:

12

13

14

15 8. Καλοκαιρινό Πάρτυ 2013 Island 7 Ιουνίου 2013 Ίσως στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της Αθήνας...στο ISLAND, θα περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας αυτή την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 από τις 22:30 να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε δίπλα στη θάλασσα... *Είσοδος 15 ευρώ: Περιλαμβάνει το πρώτο ποτό και finger food κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Περαιτέρω έκπτωση -20% σε όλες τις υπόλοιπες καταναλώσεις.

16 9. Παρουσίαση Πρώτων Κειμένων Θέσης Ομάδων Σκέψης 19 Ιουνίου 2013 Δελτίο Τύπου Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science παρουσιάζει τα Κείμενα Θέσης των «Ομάδων Σκέψης» την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 17:30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και με βασικό στόχο τη συνδρομή των αποφοίτων του LSE στο δημόσιο διάλογο στη χώρα μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου προχώρησε στη δημιουργία «Ομάδων Σκέψης» (Think Tanks). Τα θέματα που καλύπτουν οι Ομάδες Σκέψης προκύπτουν από τα βασικά διδασκόμενα αντικείμενα στο LSE και παράλληλα αποτελούν τους βασικούς τομείς που απασχολούν την Ελλάδα: Οικονομία και Ανάπτυξη, Πολιτική και Κοινωνία, Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνία, Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις. Σκοπός της λειτουργίας των Ομάδων Σκέψης είναι η αξιοποίηση του πλούσιο πνευματικού δυναμικού των αποφοίτων του Συλλόγου, η δικτύωση και η συνεργασία μεταξύ των αποφοίτων του Συλλόγου και η παραγωγή Κειμένων Θέσης (Policy papers). Ο πρώτος κύκλος συγγραφής των κειμένων που αποτελούν το παραγόμενο έργο αυτών των Ομάδων ολοκληρώθηκε. Τα πέντε κείμενα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Τα Policy Papers θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και θα δημοσιευθούν στον ελληνικό Τύπο.

17

18

19 10. Pre Departure Event Αυγούστου 2013

20 11. Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ 2013 Salon de Bricolage 19 Δεκεμβρίου 2013

21 12. The Voyager Odyssey: from Earth to the Galaxy in 35 Years Δρ. Σταμάτιος Μ. Κριμιζής - 19 Φεβρουαρίου 2014

22 : Quo Vadis Europe? - 21 Φεβρουαρίου 2014

23 Ακολουθεί το link με την ομιλία της κας Ντόρας Μπακογιάννη * Η συγκεκριμένη εκδήλωση δε θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την καταλυτική συμβολή των συναπόφοιτων και μελών της συντονιστικής επιτροπής του Παραρτήματος Βορ. Ελλάδος του Συλλόγου, Ναούμ Μυλωνά, Σωτήρη Σέρμπου και Κατερίνας Ιωαννίδου.

24 Επιπλέον ως Σύλλογος υποστήριξαμε τις παρακάτω εκδηλώσεις, διοργανώσεις και πρωτοβουλίες: 16 Μαρτίου 2012, Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας BIG MOVING PHOTO BAZAAR, Εξερευνητής Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι όπου συμμετείχε ο συναπόφοιτος, Γιάννης Τζώρτζης. 15 Μαΐου 2012, Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη «Οι μεγάλες απουσίες. Η ελληνική δημοκρατία σε άμυνα» εκδόσεις Πόλις, Κεντρική Αίθουσα του Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 24 Μαΐου 2012, Παρουσίαση βιβλίου της συναπόφοιτου, Ναταλίας Δαδίδου Abacus: Ένα Παιχνίδι Απληστίας Εκδόσεις Κέδρος, Étage littéraire, Νέα στοά του Booze Cooperativa. 13 Ιουνίου 2012, "The Importance & Contribution of TUI Travel PLC to Hania", Χανιά Κρήτης. Μια διοργάνωση της Decidendi Consultants του συναπόφοιτου, Κυριάκου Παπαδάκη. 19 Ιουνίου 2012, Ενημέρωση αποφοίτων για την εθελοντική προσπάθεια της ομάδας Μπορούμε. Οι συναπόφοιτοι, Ξένια Παπασταύρου και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης είναι δύο από τα τρία ιδρυτικά μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας. 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2013, Greek Public Policy Forum Chania Forum 2012, Χανιά Κρήτη. 22 Σεπτεμβρίου 2013, Reload Greece: Innovating our way out of this crisis, Hellenic Centre, London. 14 Δεκεμβρίου 2012, Ενημέρωση αποφοίτων για την πρωτοβουλία Up Greek Tourism: Ordinary Greeks strive for a billboard at Piccadilly Circus που υποστηρίχθηκε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο. 2-8 Μαρτίου 2013, LSEsu Hellenic Society 1st Hellenic Forum GREXITING the crisis! Λονδίνο. 5 Ιουνίου 2013, Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco και της οργάνωσης "Green Project", Αμφιθέατρο Κρανιδιώτης Υπουργείο Εξωτερικών. 19 Σεπτεμβρίου 2013, Ενημέρωση αποφοίτων για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το "Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013" Σεπτεμβρίου 2013, 2ο Ετήσιο Συνεδρίο του Ελληνικού Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής (Greek Public Policy Forum), Χανιά Κρήτη. 30 Οκτωβρίου 2013, The Economist Debate: "Διαθέτει η νέα γενιά τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος;", Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής. 12 Δεκεμβρίου 2013, Εγκαίνια Περιβαλλοντικής έκθεσης φωτογραφίας της Green Project, " Green Photo Journeys in 3 Continents", Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Κηφισιά.

25 Β. ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ 1. Ομάδες Σκέψεις Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και με βασικό στόχο τη συνδρομή των Ελλήνων αποφοίτων του LSE στο δημόσιο διάλογο στη χώρα μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου προχώρησε στη δημιουργία «Ομάδων Σκέψης» (Think Tank). Σκοπός της λειτουργίας των Ομάδων Σκέψης είναι η αξιοποίηση του πλούσιο πνευματικού δυναμικού των αποφοίτων του Συλλόγου, η δικτύωση και η συνεργασία μεταξύ των αποφοίτων του Συλλόγου, κατά γνωστικό αντικείμενο, και η παραγωγή Κειμένων Θέσης (Policy papers). Τα Κείμενα Θέσης, τα οποία αποτελούν το παραγόμενο έργο αυτών των Ομάδων, περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και που στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Στις Ομάδες Σκέψης μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου και απόφοιτοι του LSE, από όλα τα γνωστικά αντικείμενα σπουδών στο LSE. Τα παραγόμενα κείμενα δεν εκφράζουν κατ ανάγκη το Σύλλογο, αλλά αποτελούν το αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς ομάδας αποφοίτων. Τα θέματα που καλύπτουν οι Ομάδες Σκέψης και τα οποία προκύπτουν από τα βασικά διδασκόμενα αντικείμενα στο LSE και παράλληλα αποτελούν τους βασικούς τομείς που απασχολούν την Ελλάδα είναι: 1. Οικονομία και Ανάπτυξη 2. Πολιτική και Κοινωνία 3. Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνία 4. Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος συγγραφής και έχει ξεκινήσει ο δεύτερος. Τα πέντε κείμενα του πρώτου Κύκλου περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Τα θέματα που καλύφθηκαν στον πρώτο κύκλο των κειμένων θέσης ήταν: 1. Κείμενο θέσεων και προτάσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την οικονομική κρίση. 2. Ελληνική πολιτική και κοινωνία εν τω μέσω οικονομικής κρίσης. 3. Διερευνώντας τις δυνατότητες των νέων και παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας στην προβολή της Ελλάδας ως ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών. 4. Άξονες εξορθολογισμού στην άσκηση ελληνικής εξωτερικής πολιτικής μετά την κρίση. 5. Το νέο τραπεζικό τοπίο: Ρευστότητα, χρηματοδότηση, προοπτικές. Τα κείμενα του πρώτου κύκλου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και δημοσιεύθηκαν στον ελληνικό Τύπο σε εφημερίδες (Το Βήμα, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή, Ναυτεμπορική) και σε websites (capital.gr, euro2day.gr, tovima.gr, kathimerini.gr, foreignaffairs.gr) Ακολουθούν links και screen shots.

26

27 - Οικονομία και Ανάπτυξη Μέσα Ενημέρωσης/Επικοινωνίας και Τεχνολογία Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά όλους τους συναπόφοιτους που αφιέρωσαν χρόνο στην έρευνα και τη συγγραφή των κειμένων του πρώτου κύκλου: Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Βουτσινά Κατερίνα, Γαβριλάκη Σίσσυ, Δαμάσκου Άννα, Δημητρίου Κατερίνα, Ζώης Θάνος, Ιωαννίδου Κατερίνα, Καλπαδάκης Γιώργος, Κατσούρης Δημήτρης, Κεχαγιάρας Γιάννης, Κουτουνίδης Χαράλαμπος, Μαθιουδάκης Δημήτρης, Μακρυγιάννης Παναγιώτης, Μανούδη Άννα, Μανώλης Γιάννης, Μισερλής Πάρις, Μπαγκάλας Γιώργος, Μπήλιος Νίκος, Μυλόπουλος Αλέξανδρος, Νικολόπουλος Ευθύμιος, Ξυτάκη Μαρία, Παπαϊώαννου Κάτια, Παπαδάκης Κυριάκος, Παπαδοπούλου Σούμι, Παπακυρίλλου Ισμήνη, Παναγιωτάκης Αλέξανδρος, Πατσουράκη Ευδοξία, Σαμαρά Κωνσταντίνα, Σαρακινός Ιωάννης, Σουμέλη Αλίκη, Στάιου Ελένη Ρεβέκκα, Στουρνάρας Μάριος, Τζούρος Θεόδωρος, Τζούρης Μενέλαος, Τόμπρα Μαρίλια, Τσαλαβούτη Δέσποινα, Φιλίνης Σταύρος, Φύλλα Αναστασία, Φωλά Μαρία, Χανιώτης Κωνσταντίνος.

28 2. Προσφορές προς τα ταμειακώς ενήμερα μέλη. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συλλόγου, εξασφαλίσαμε σημαντικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να δείτε όλες τις Προσφορές στο παρακάτω link από την ιστοσελίδα του Συλλόγου. B5%CF%83/ Ευχαριστούμε πολύ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

29 3. Καριέρα Επαγγελματική Συμβουλευτική Εκπαιδευτικά Προγράμματα Αντιλαμβανόμενοι το αβέβαιο εργασιακό περιβάλλον ειδικά σε περιόδους κρίσης, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τα μέλη μας για θέσεις εργασίας, να συνεργαζόμαστε με συμβούλους καριέρας και να εξασφαλίζουμε έκπτωση και υποτροφίες σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις εταιρείες για τις προσφορές τους. Θέσεις Εργασίας Μέσα στο διάστημα των δύο ετών ενημέρωσαμε τους απόφοιτους είτε μέσω είτε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για θέσεις εργασίας στις παρακάτω εταιρείες/οργανώσεις: Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, Ernst & Young, PwC, Procter & Gamble, HSBC, Apivita, MS COMM Group, Accenture Management Consulting, Axia Ventures Group Ltd, Gulf Investor Circle, Colgate Palmolive, Mini Raxevsky, Human Asset Ltd, Printec, Bugscore Ltd, Hellenic Observatory, College Year in Athens, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς. Επίσης, οι εταιρείες ICAP, Randstad και People for Business, απευθύνθηκαν αρκετές φορές στο Σύλλογό μας με στόχο να καλύψουν θέσεις εργασίας για λογαριασμό πελατών τους με απόφοιτους του LSE. Συμβουλές Καριέρας Σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων ΞΥΝ+ Συμβουλευτική και τους συμβούλους καριέρας People for Business, διοργάνωσαμε κύκλους σεμιναρίων με θέματα: Ομαδικότητα και ηγεσία - βιωματική συμμετοχή και ανάπτυξη, Creating a personalized career plan, Creating Self Marketing Tools, Interview techniques and negotiation skills, Job search strategy planning. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Η PwC προσέφερε σε μέλη/απόφοιτους και μέλη οικογενειών του Συλλόγου μας, έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής στα προγράμματα "Πιστοποιητικό Φορολογίας", "Λογιστική για Νέους Λογιστές", Ελληνική Φορολογία και Ναυτιλιακή Λογιστική. Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΚΕΚ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσέφεραν από κοινού στα μέλη/απόφοιτους και μέλη οικογενειών του Συλλόγου, έκπτωση 20% στο κόστος συμμετοχής στα επιμορφωτικά Προγράμματα μονοετούς (Professional Certificate) και διετούς (Advanced Professional Certificate) φοίτησης, για εκπαιδευόμενους που ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα Λογιστικής, Ελεγκτικής, Management, Νομοθεσίας και Φορολογίας. Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ προσέφερε έκπτωση 30% στα δίδακτρα για τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου μας στα Leadership courses από το Executive Education Program: The Art and Science of Negotiation & Coaching Skills for Managers. Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην PwC και τον εκπαιδευτικό της φορέα "PwC Training Services", που προσέφεραν δύο υποτροφίες, συνολικής αξίας ευρώ, σε δύο τυχερούς απόφοιτους του LSE που προέκυψαν μετά από κλήρωση, για την παρακολούθηση των προγραμμάτων Ελληνική Φορολογία και Ναυτιλιακή Λογιστική.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ALBA Alumni Association www.albaalumni.gr Αγαπητοί φίλοι, Καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγη το Μάρτιο του 2013, ετοιμάσαμε τον Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Δυτικής Κρήτης 2011-2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Εκδηλώσεις 2011 15 και 16 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο και Χανιά αντίστοιχα, το πρώτο σεμινάριο με Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Η Ιδέα Η κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι απόδειξη σεβασμού, τόσο απέναντι στον εαυτό μας και τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε,

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδάζω με Υποτροφία

Σπουδάζω με Υποτροφία Σπουδάζω με Υποτροφία Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

27 Μαρτίου Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο 3 ο Ενεργειακό Συμπόσιο

27 Μαρτίου Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο 3 ο Ενεργειακό Συμπόσιο 1/5 27 Μαρτίου 2014 Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο 3 ο Ενεργειακό Συμπόσιο Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Έντιμοι κύριοι Υπουργοί της Κύπρου και της Ελλάδας,

Διαβάστε περισσότερα

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου 2017 11:30-12:30 Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Το Βιογραφικό Σηµείωµα είναι ένα πολύ σηµαντικό εργαλείο για τον επαγγελµατικό και ακαδηµαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014

Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014 Οι κύκλοι των εργαστηρίων διοργανώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 1 ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 300,000 ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 100,000 Η ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων που ανήκουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Κοπή Πίτας Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση Tην Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Κακογιάννη η προβολή της ταινίας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε,

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, κύριε Κάλλιε, Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ): Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε, ονομάζομαι Δημήτρης Ντεντάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

I. ραστηριότητες

I. ραστηριότητες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2007 I. ραστηριότητες KOΠΗ ΠΙΤΑΣ Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007 πραγµατοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου η καθιερωµένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσµου. Σε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

7 Δεκεμβρίου Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο 4 ο Ενεργειακό Συμπόσιο

7 Δεκεμβρίου Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο 4 ο Ενεργειακό Συμπόσιο 1/5 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο 4 ο Ενεργειακό Συμπόσιο Εξοχότατε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Έντιμοι κύριοι Υπουργοί, κύριοι Αρχηγοί ή

Διαβάστε περισσότερα

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Μάθετε πώς να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εικόνα παραμένοντας αυθεντικοί και πώς να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, εξελισσόμενοι σε προσωπικό επίπεδο. 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΕΟ - ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΥΛΗ Επενδύοντας στη Γνώση... Εξασφαλίζετε το Μέλλον Η αποτελεσματική Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Δευτέρα 22 Μαΐου, 2017 Ξενοδοχείο King George (αίθουσα Ballroom) Σύνταγμα ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου διοργανώνει εξειδικευμένο μονοήμερο

Διαβάστε περισσότερα

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας.

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας. 1 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 9ης ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 - Αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου κτίριο Αναστάσιος Γ Λεβέντης αίθουσα Β108 στην Πανεπιστημιούπολη - `Εντιμη Εκπρόσωπη

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots 5 Δεκεμβρίου 2018 Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συναντήσεις Γνώσης Την Πέµπτη 22 Ιανουαρίου 2009 πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ η 1 η συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

microstars Newsletter - Bulletin No. 4

microstars Newsletter - Bulletin No. 4 View this email in your browser microstars Newsletter - Bulletin No. 4 Ημερίδα: Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με Οδηγό τις Μικροπιστώσεις, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στην Θεσσαλονίκη Ενημερωτική Εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS 4 HOSPITALITY FORUM & AWARDS 5 8 ο INSURANCE

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship)

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν (1ος κύκλος εγγραφών μέχρι 20 Ιουνίου 2015) Έναρξη μαθημάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστημονικές υπεύθυνες:

Διαβάστε περισσότερα

Από το Επιμελητήριο και το Πολυτεχνείο Κρήτης Προκήρυξη Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών.

Από το Επιμελητήριο και το Πολυτεχνείο Κρήτης Προκήρυξη Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών. Από το Επιμελητήριο και το Πολυτεχνείο Κρήτης Προκήρυξη Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών. Με στόχο την ενθάρρυνση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο το Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο, 20/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 53 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Συνεδρίου «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» Επιτυχημένες πρακτικές Κοινωνικών Επιχειρήσεων από Ελλάδα, Ιταλία και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Στόχος της ΜΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι η επέκταση, ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση των παρεμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Απόψε στη σεμνή αυτή τελετή αποχαιρετούμε τους νέους απόφοιτους της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Η PALLADIAN διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Στέγης

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00 Λίγα λόγια για το Mini MBA Στο ευμετάβλητο περιβάλλον του σήμερα, η ανάγκη για την εκπαίδευση και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ως εκ τούτου, καθίσταται ολοένα και πιο

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. «Φεστιβάλ Εθελοντισµού 2016» Τεχνόπολη. στο «Γκάζι», το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου, από τις έως τις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. «Φεστιβάλ Εθελοντισµού 2016» Τεχνόπολη. στο «Γκάζι», το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου, από τις έως τις «Φεστιβάλ» Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη στο «Γκάζι», το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου, από τις 11.00 έως τις 19.00. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16 & 17 Ιουλίου 11:00 11:30 Xαιρετισμοί Πρόγραμμα Voluntary Festival

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΧΟΣ: «HELLAS 2021» Τρίτη 10 Ιουλίου, 2018 Ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114) Σε συνεργασία με: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/ :00 Π.Μ

3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/ :00 Π.Μ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Αριθμός Μητρώου Οργανισμού 2655) 3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/2012 10:00 Π.Μ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 η Γενική Συνέλευση Παγκύπριας

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 415 Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ηράκλειο 13/12/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ» Πετυχημένοι επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος και ακαδημαϊκοί συζήτησαν μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό φίλων του ΤΟΓΜΕ Μακεδονίας Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Στέγης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014 Χαιρετισμός του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση στο Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Φιλαλήθης Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος του Συνεδρίου

Τάσος Φιλαλήθης Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος του Συνεδρίου Το 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Η δημιουργία του Φόρουμ εκφράζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό!

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Αυτό το καλοκαίρι κάντε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την επίγνωση, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. ΤΡΙΤΗ 28

Διαβάστε περισσότερα

Coaching Skills: Modern Leader s DNA. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ

Coaching Skills: Modern Leader s DNA. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ Coaching Skills: Modern Leader s DNA Γνωρίστε και αξιοποιήστε το Coaching, σαν θετικός καταλύτης στην ηγετική σας πορεία, με την εφαρμογή του στην ζωή σας, στην ομάδα σας, την εταιρία και όπου αλλού ηγείστε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Μια σύντομη επισκόπηση στην πορεία του Επιμελητήριου

ΕΛΛΗΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Μια σύντομη επισκόπηση στην πορεία του Επιμελητήριου 1999-2015 ΕΛΛΗΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Μια σύντομη επισκόπηση στην πορεία του Επιμελητήριου Ενότητες 1. Σκοπός του Επιμελητηρίου 2. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 1. Σκοπός Επιμελητηρίου Σκοπός του Ελληνο-

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: το κοστος για τους ασθενεις και το δημοσιο συστημα υγειας 18 Δεκεμβρίου 2014 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1 ο Συνέδριο στην Παιδική Ευημερία.

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1 ο Συνέδριο στην Παιδική Ευημερία. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 Φορέας Υποδοχής: Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Συνεργαζόμενος Φορέας: Το Χαμόγελο του Παιδιού Επιστημονική Υπεύθυνη: Ειρήνη Λεριού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards 2014 Μάθετε περισσότερα για το θεσμό των βραβείων και δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο www.social-business-awards.gr

Διαβάστε περισσότερα

όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton

όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

14 Μαρτίου Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο Ενεργειακό Συμπόσιο

14 Μαρτίου Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο Ενεργειακό Συμπόσιο 1/5 14 Μαρτίου 2012 Καλωσόρισμα Διευθύνοντος Συμβούλου fmw financial media way κ. Ιωσήφ Ιωσήφ στο Ενεργειακό Συμπόσιο Έντιμοι κύριοι Υπουργοί της Κύπρου και της Ελλάδας, κύριοι Αρχηγοί ή Εκπρόσωποι κομμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Μαϊος 2015 Νταίζη Θεοδώρου Recruitment & HR Development Senior Manager OTE COSMOTE Human Resources Division 1 Προφίλ εταιρείας Όμιλος OTE Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Επιχειρηματικότητα Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΟΡΙΣΜΟΣ Επιχειρηματικότητα είναι η ιδιότητα ενός ατόμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 6ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6 Δελτίο Τύπου 28 Σεπτεμβρίου 2015 CeBIT 2016 (14 18 Μαρτίου, Δευτ. Παρ.): Η CeBIT προωθεί την ψηφιοποίηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την δημόσια διοίκηση και την κοινωνία - Ισχυρή ώθηση για την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Δευτέρα 22 Μαΐου, 2017 Ξενοδοχείο King George (αίθουσα Ballroom) Σύνταγμα ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -

Διαβάστε περισσότερα

1ST INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018

1ST INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018 Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην υπερπολυτελή αίθουσα Banquet χωρητικότητας 650 ατόμων και

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού www.hcc.edu.gr οργανώνει από το 2000 σε σταθερή βάση, κάθε φθινόπωρο, άνοιξη

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση» Women and Girls Go Digital

Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση» Women and Girls Go Digital Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση» Women and Girls Go Digital Αθήνα, 4 Απριλίου 2014, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Δευτέρα 22 Μαΐου, 2017 Ξενοδοχείο King George (αίθουσα Ballroom) Σύνταγμα ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ Mε την υποστήριξη του: LSE

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Ναυτιλιακών Οικονοµολόγων Ελλάδος Hellenic Association of Maritime Economists

Ένωση Ναυτιλιακών Οικονοµολόγων Ελλάδος Hellenic Association of Maritime Economists Ένωση Ναυτιλιακών Οικονοµολόγων Ελλάδος Hellenic Association of Maritime Economists Ενηµερωτικό Δελτίο, Φθινόπωρο 2015 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Με χαρά εγκαινιάζουµε τη νέα περίοδο έκδοσης του τετρα-µηνιαίου

Διαβάστε περισσότερα

Μορφωτικό / Culture Club

Μορφωτικό / Culture Club Μορφωτικό / Culture Club «Ελληνική Ένωση Μορφωτικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης» Παρουσίαση του Συλλόγου Τι είναι το Μορφωτικό / Culture Club... είναι ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε από φοιτητές και σπουδαστές

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος.

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος. 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος

Διαβάστε περισσότερα

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) βρίσκεται στη Λευκωσία και σήμερα απασχολεί 28 άτομα μόνιμο προσωπικό. Κάτω από την ΟΕΒ λειτουργούν τα πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ Δρ. Μαρία Μακριδάκη Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη 28 χρόνια εμπειρίας στη Μεταφορά Τεχνολογίας 2 Γεφυρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια από τους εκπαιδευόμενους στην Πρώτη Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών (καλοκαίρι 2016)

Σχόλια από τους εκπαιδευόμενους στην Πρώτη Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών (καλοκαίρι 2016) ΘΕΜΑ: «Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών» Μυτιλήνη, 6 Ιουνίου 2017 Το νησί της Σκύρου κατακτά και κατακτιέται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μπαίνει στην λίστα με τις ελάχιστες περιοχές εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

4η Ακαδημία & Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας. Το ελληνικό επιχειρείν στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας

4η Ακαδημία & Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας. Το ελληνικό επιχειρείν στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας 4η Ακαδημία & Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας Το ελληνικό επιχειρείν στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας Sikyon Coast, Ξυλόκαστρο Κορινθίας 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 Πρόσκληση Το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν

Διαβάστε περισσότερα

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203, 731, 210 8203 663 / Fax: 210 82 03 664 76, Patission Street, Athens 104 34 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 731, 210 8203 663 / Fax: (+30) 210 82 03 664 E-mail: yes@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κυρία Υπουργέ Κυρίες και Κύριοι Προσκεκλημένοι Αγαπητοί Συνάδελφοι της Ενεργειακής μας Κοινότητας

Κυρία Υπουργέ Κυρίες και Κύριοι Προσκεκλημένοι Αγαπητοί Συνάδελφοι της Ενεργειακής μας Κοινότητας 1 ΙΕΝΕ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ Αμφιθέατρο Ευγενιδίου 10 Νοεμβρίου 2009 Κυρία Υπουργέ Κυρίες και Κύριοι Προσκεκλημένοι Αγαπητοί Συνάδελφοι της Ενεργειακής μας Κοινότητας Αποτελεί εξαιρετική τιμή και χαρά για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε όλους στις εργασίες του Συνεδρίου.

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε όλους στις εργασίες του Συνεδρίου. Χαιρετισμός Προέδρου Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με ξεχωριστή χαρά και τιμή εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, σας προσκαλώ να συμμετέχετε στο «5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής & 4 η Ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη»

Δελτίο Τύπου. «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη» Δελτίο Τύπου «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη» Οι εργασίες και διαβουλεύσεις του 7 ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ έλαβαν χώρα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών, στις

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξατε το σήμερα. Διαμορφώνετε το αύριο. Το όραμά σας έχει αξία.

Αλλάξατε το σήμερα. Διαμορφώνετε το αύριο. Το όραμά σας έχει αξία. Αλλάξατε το σήμερα. Διαμορφώνετε το αύριο. Το όραμά σας έχει αξία. Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 Οφέλη του διαγωνισμού Προβολή στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και στα Social Media Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 Ενότητες 1. Κατάσταση μελών του Ελληνο- Aφρικανικού Επιμελητηρίου 2. Σκοπός του Επιμελητηρίου 3. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 4. Διεύθυνση Χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr Athens Women Forum 2015 η palladian communications specialists διοργανώνει το athens women forum 2015, με σκοπό τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τη

Διαβάστε περισσότερα

adecco.gr Δελτίο Τύπου

adecco.gr Δελτίο Τύπου Δελτίο Τύπου ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα