ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. 2012-2014"

Transcript

1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS AND POLITICAL SCIENCE

2 Αθήνα, 25 Μαρτίου 2014 Αγαπητοί φίλοι, Καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγη το Μάρτιο του 2012, ετοιμάσαμε τον Οικονομικό Απολογισμό και την Έκθεση πεπραγμένων αυτής της διετίας, τα οποία σας παρουσιάζουμε. Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του LSE ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και τη φωνή των αποφοίτων του ιστορικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Στις μέρες μας, ο Σύλλογος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ενεργούς Συλλόγους αποφοίτων διεθνούς πανεπιστημίου στη χώρα μας, έχει διευρύνει τον αριθμό των ενεργών μελών του και διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις και συνέδρια στα οποία φιλοξενούνται προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον ακαδημαϊκό χώρο στην Ελλάδα και διεθνώς. Οι στόχοι του ΔΣ αυτή τη διετία συνοψίζονται σε: Ι. Διοργάνωση Συνεδρίων Οι εκδηλώσεις που διοργανώσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια κινήθηκαν στους πέντε παρακάτω βασικούς άξονες: - Επιχειρηματικότητα και αξιοποίηση των νέων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση - Καριέρα, επαγγελματικές ευκαιρίες και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον - Εξωτερική και Ευρωπαϊκή πολιτική της Ελλάδας - Διεθνείς οικονομικές συγκυρίες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο χώρο των επενδύσεων - Τέχνη και επιστήμη ΙΙ. Ενίσχυση κοινωνικού δικτύου των μελών Βασικό μας μέλημα αποτελεί η σύσφιξη των σχέσεων και η κοινωνική δικτύωση μεταξύ των μελών του Συλλόγου μας αλλά και όσων φοιτούν τώρα στο Σχολείο μας. Με αυτό το σκοπό πέρα από τα Συνέδρια διοργανώσαμε και αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις σε δημοφιλείς χώρους διασκέδασης. Η αυξημένη προσέλευση συνέβαλλε στην καλλιέργεια των σχέσεων ανάμεσα σε αποφοίτους που συμβάλλει στην περαιτέρω επαγγελματική εξέλιξη των μελών μας. Για να έρθουμε πιο κοντά σας, φροντίσαμε να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την αμεσότητα που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Σύλλογός μας έχει ενεργή παρουσία σε όλα τα δημοφιλή social media μέσω των οποίων ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας αλλά και για την επιχειρηματική, την ακαδημαϊκή και τη συγγραφική δράση των συναπόφοιτων. ΙΙΙ. Αγορά Εργασίας Αφιερώσαμε ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας μας για θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης αναζητώντας και προωθώντας θέσεις εργασίας και προσφορές εκπαιδευτικών φορέων για συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα για τα μέλη του Συλλόγου. Δεδομένων των δυσμενών συγκυριών που επικρατούν στην αγορά εργασίας είναι ελπιδοφόρο ότι κάποιοι συναπόφοιτοί μας βρήκαν εργασία μέσα από ενημέρωση που έλαβαν από το Σύλλογο. IV. Ομάδες Σκέψης Η δημιουργία των Ομάδων Σκέψης έχει στόχο την αξιοποίηση του πνευματικού πλούτου των μελών μας, την ισχυροποίηση της κοινωνικής τους παρουσίας στο δημόσιο διάλογο και την ανάπτυξη ομαδικότητας και συνεργασίας μέσω της παραγωγής κειμένων θέσης με προτάσεις στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

3 Η συμμετοχή των συναπόφοιτων στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι εντυπωσιακή και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια σε αυτή την προσπάθεια. Καθώς έχει ήδη ξεκινήσει ο Β Κύκλος Συγγραφής Κειμένων, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αποτέλεσμα και τη δημοσίευση των κειμένων στον Τύπο όπως έγινε και στον Ά Κύκλο. V. Οικονομική Ενίσχυση του Συλλόγου Η ισχυροποίηση της οικονομικής βάσης του Συλλόγου είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη έργου. Ειδικότερα τα έσοδα από συνδρομές αυξήθηκαν από ευρώ την προηγούμενη διετία ( ) σε ευρώ. Οι χορηγίες από εταιρείες από μηδέν την προηγούμενη διετία έφτασαν τα ευρώ. Ως αποτέλεσμα, η ταμειακή κατάσταση του Συλλόγου κατά την έναρξη της διετίας ήταν ευρώ ενώ στη λήξη της διετίας παραδίδει ταμειακό αποτέλεσμα ευρώ. VI. Ανταπόδοση συνδρομής Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και να σας ανταμείβουμε για την υποστήριξή σας προς το Σύλλογο, εξασφαλίσαμε για εσάς προσφορές σε γνωστά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των συμβαλλόμενων εταιρειών από τους κλάδους της εστίασης, του τουρισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της μόδας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης και προμηθεύσαμε τα ταμειακώς ενήμερα μέλη με κάρτες μελών του Συλλόγου για τη διευκόλυνση των συναλλαγών τους. Με τους έξι άξονες δράσης που αναπτύξαμε στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου και εμένα προσωπικά υπήρξε να υπηρετήσουμε τα μέλη αλλά και να ενισχύσουμε το κοινωνικό αποτύπωμα του Συλλόγου μας στην Ελληνική κοινωνία. Ως απόφοιτοι του London School of Economics and Political Science, ενός τόσο σημαντικού και αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος παγκοσμίως, αισθανόμαστε υπερήφανοι. Οι αξίες που διδαχτήκαμε στα χρόνια που περάσαμε στο Λονδίνο είναι ο ισχυρότερος συνδετικός μας κρίκος και για την ανάδειξη αυτών την ευθύνη έχει επωμιστεί ο Σύλλογός μας. Επιπλέον, αποτελεί ανθρώπινη ανάγκη η αίσθηση της συμμετοχής σε μια ομάδα με κοινή ταυτότητα, όραμα, αποστολή, αρχές και αξίες. Επιθυμία μας είναι η συνεχής ισχυροποίηση του Συλλόγου μέσω της περεταίρω διευρυμένης βάσης του και των παρεμβάσεων ενισχυμένης δυναμικότητας στο δημόσιο διάλογο και το οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, για τη στήριξή σας και την παρουσία σας δίπλα μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Με θερμούς φιλικούς χαιρετισμούς, Η Πρόεδρος, Μαρία Ξυτάκη

4 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου θητείας 3/2012-3/2014 Πρόεδρος: Μαρία Ξυτάκη Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Τζώρτζης Ταμίας: Ναταλία Δαδίδου* Μέλη: Αθηνά Μαρκομιχελάκη, Ναταλία Πετρίδη, Μαρίλια Τόμπρα Η Ναταλία Δαδίδου αντικατέστησε τον Ιωάννη Φελούκα που υπέβαλε την παραίτησή του στις 7/11/13.

5 Α. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 1. Αγορά Εργασίας 2012: Τάσεις, Προκλήσεις & Ευκαιρίες 7 Ιουνίου 2012

6 Δελτίο Τύπου «Αγορά Εργασίας: Τάσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες» Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science, εκδήλωση με θέμα: «Αγορά Εργασίας: Τάσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες», στην αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης» του κτιρίου της Eurobank EFG του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου και συμμετείχαν ως ομιλητές εκπρόσωποι Επιχειρήσεων ανεύρεσης στελεχών για λογαριασμό τρίτων, καθώς και στελέχη Εταιριών Συμβούλων με εμπειρία στην πρόσληψη και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Συγκεκριμένα, το πάνελ των ομιλητών αποτελείτο από τους εξής: Πολυζώης Σωτηρόπουλος, Tax Management & Accounting Services Partner - PWC Σεραφείμ Καραΐσκος, Manager Executive Search & Selection - ICAP Βάλια Περιβολάρη, HR Director Ernst & Young Λήδα Σγουράκη, Team Leader Professionals Division Randstad Ξένια Πασχοπούλου, Talent & Career Transition Practice Leader - ManpowerGroup Ειρήνη Ψημίτη, Senior Manager, Advisory People Services KPMG Πέτρος Μίχος, Director Talent Acquisition Human Capital Consulting - Deloitte Business Solutions Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου και των λοιπών παρευρισκομένων σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση της αγοράς εργασίας, όσον αφορά τις τάσεις που επικρατούν σε επιμέρους κλάδους και συνολικά, τις προκλήσεις που καλούνται οι αναζητούντες εργασία να αντιμετωπίσουν λόγω της δυσμενούς συγκυρίας, καθώς και σχετικά με τις υπάρχουσες ευκαιρίες καριέρας. Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Μαρία Ξυτάκη, απηύθυνε ερωτήσεις στους ομιλητές οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε θέματα όπως: Συμβουλές καριέρας βάσει προσωπικής εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες, οι τάσεις της αγοράς εργασίας στους βασικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, η λειτουργία του κύκλου πρόσληψης, συμβουλές συνέντευξης του υποψηφίου, νέοι τρόποι αναζήτησης εργασίας, στρατηγικές δικτύωσης και καριέρα εκτός Ελλάδος. Στη συνέχεια ακολούθησε πολύ εποικοδομητικός διάλογος με το κοινό. Η εκδήλωση έληξε με παρουσίαση εκ μέρους του κου Φίλιππου Ζάχου (Management Consultant), η οποία είχε ως αντικείμενο τη «Διαπραγμάτευση της θέσης εργασίας από τον υποψήφιο». Τέλος, ακολούθησε coctail reception, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν περαιτέρω με τους προσκεκλημένους ομιλητές, αλλά και μεταξύ τους.

7 2. The Greek Monsters by Beetroot - 14 Ιουνίου Pre-Departure Event Αυγούστου 2012 Pre-Departure Event 2012 A farewell and a welcome Το Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics & Political Science, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει την Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 στις 21:30 στο Balthazar Bar-Restaurant, Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αθήνα. Aς αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά που φεύγουν για σπουδές στο Σχολείο μας φέτος, και ταυτόχρονα ας τους υποδεχτούμε στους κόλπους του Συλλόγου μας.

8 4. ΞΥΝ Seminar: Ομαδικότητα & ηγεσία-βιωματική συμμετοχή, ανάπτυξη 12 Νοεμβρίου Citigold Personal Banking: Οι Παγκόσμιες Οικονομικές Εξελίξεις και οι Επενδυτικές Ευκαιρίες που Παρουσιάζονται Σήμερα. 5 Δεκεμβρίου 2012

9 6. Χριστουγενιάτικο Πάρτυ Salon de Bricolage - 19 Δεκεμβρίου 2012

10 7. 2 ο Ετήσιο Συνέδριο: «Young Greek Minds: Leading our Country to a Better Future» - 22 Απριλίου 2013 * Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, την PwC, την Decidendi Consultants και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Βυτόγιαννη για την οικονομική στήριξη προκειμένου να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο Συνέδριο. Καθώς το κόστος του Συνεδρίου υπερκαλύφθηκε, δεσμευτήκαμε να διαθέσουμε ένα μέρος του ποσού των χορηγιών (6.000 ευρώ) στη χορήγηση υποτροφίας για ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο LSE. Όμως, καθώς με βάση τους κανονισμούς του Σχολείου, δεν επιτρέπεται η μερική κάλυψη υποτροφίας, μεταφέρεται στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. η εκκρεμότητα διάθεσης του ποσού σε κάποιο κοινωφελή σκοπό.

11 Δελτίο Τύπου Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 το 2 ο Ετήσιο Συνέδριο με τίτλο «Young Greek Minds: LEADING OUR COUNTRY TO A BETTER FUTURE» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science σε μία ανοιχτή εκδήλωση στο Hilton. Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Μαρία Ξυτάκη, παρουσιάζοντας το σκοπό του συνεδρίου, που είναι «η ανάδειξη του ρόλου της νέας γενιάς Ελλήνων για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου, καθώς όπλα τους είναι η γνώση, η όρεξη για δουλειά και η πεποίθηση ότι η νέα Ελλάδα μπορεί να βρει ξανά τη θέση που της αρμόζει στον παγκόσμιο χάρτη». Επίσης, τόνισε ότι ξεκινώντας από αυτό το Συνέδριο, ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science, στοχεύει στη δημιουργία ενός θεσμού βράβευσης σημαντικών και αναγνωρισμένων αποφοίτων του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια ο Υπουργός Οικονομικών, Δρ. Γιάννης Στουρνάρας απηύθυνε χαιρετισμό μιλώντας για τους νέους στην Ελλάδα που πλήττονται από την ανεργία. Δίνοντας την προτεραιότητα της κυβέρνησης η οποία δεν είναι άλλη από το «να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να μπουν άμεσα στην παραγωγική διαδικασία συμβάλλοντας έτσι στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας», ο καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας συνέχισε λέγοντας πως «οι νέοι της πατρίδας μας αποτελούν την πιο αποδοτική επένδυση για το μέλλον, το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα της προοπτικής της χώρας». Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την τελετή βράβευσης του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, Προέδρου της easygroup of travel και leisure companies και ιδρυτή της easyjet plc, ο οποίος χρησιμοποιώντας μία κινέζικη παροιμία «δίνεις σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι, αυτός μπορεί να ζήσει μία μέρα, του διδάσκεις τον τρόπο να ψαρεύει μπορεί να ζήσει μια ζωή» μίλησε για την υπόσχεσή του απέναντι στην κοινωνία με την χορήγηση υποτροφιών σε νέους ανθρώπους βοηθώντας τους με αυτό τον τρόπο να σπουδάσουν σε ένα πολύ καλό Πανεπιστήμιο. Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου είναι ο άνθρωπος που σκέφτηκε και δημιούργησε σε ηλικία 28 ετών την ΕasyJet, μια εταιρεία που αμέσως έγινε ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στην Ευρώπη. Ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους business men της γενιάς του, όπως χαρακτηρίζεται από την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα, πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της νεανικής επιχειρηματικότητας. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως τη βράβευση ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνελ στην οποία συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι: κ. Απόστολος Αποστολάκης Συνιδρυτής των e-food.gr και doctoranytime.gr & Σύμβουλος του Taxibeat Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών & Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (EENE) κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Ιδρύτρια και Αντιπρόεδρος της Endeavor Greece κ. Πέτρος Κόκκαλης Γενικός Γραμματέας στην Οργάνωση Γη και το Aephoria network κ. Γιώργος Λινάτσας Διευθύνων Σύμβουλος της Axia Ventures Group Ltd κ. Ιωάννης Πολιτόπουλος Ιδρυτής και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής εταιρείας XYN+ και Μέλος Δ.Σ. LEONIDAS Pralines SA Δρ. Αθανασία Χάλαρη Ερευνήτρια στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και καθηγήτρια κοινωνιολογίας στα Πανεπιστήμια του Manchester και του Cambridge Ακολουθεί το link που οδηγεί στις μαγνητοσκοπημένες εισηγήσεις:

12

13

14

15 8. Καλοκαιρινό Πάρτυ 2013 Island 7 Ιουνίου 2013 Ίσως στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της Αθήνας...στο ISLAND, θα περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας αυτή την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 από τις 22:30 να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε δίπλα στη θάλασσα... *Είσοδος 15 ευρώ: Περιλαμβάνει το πρώτο ποτό και finger food κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Περαιτέρω έκπτωση -20% σε όλες τις υπόλοιπες καταναλώσεις.

16 9. Παρουσίαση Πρώτων Κειμένων Θέσης Ομάδων Σκέψης 19 Ιουνίου 2013 Δελτίο Τύπου Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science παρουσιάζει τα Κείμενα Θέσης των «Ομάδων Σκέψης» την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 17:30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και με βασικό στόχο τη συνδρομή των αποφοίτων του LSE στο δημόσιο διάλογο στη χώρα μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου προχώρησε στη δημιουργία «Ομάδων Σκέψης» (Think Tanks). Τα θέματα που καλύπτουν οι Ομάδες Σκέψης προκύπτουν από τα βασικά διδασκόμενα αντικείμενα στο LSE και παράλληλα αποτελούν τους βασικούς τομείς που απασχολούν την Ελλάδα: Οικονομία και Ανάπτυξη, Πολιτική και Κοινωνία, Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνία, Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις. Σκοπός της λειτουργίας των Ομάδων Σκέψης είναι η αξιοποίηση του πλούσιο πνευματικού δυναμικού των αποφοίτων του Συλλόγου, η δικτύωση και η συνεργασία μεταξύ των αποφοίτων του Συλλόγου και η παραγωγή Κειμένων Θέσης (Policy papers). Ο πρώτος κύκλος συγγραφής των κειμένων που αποτελούν το παραγόμενο έργο αυτών των Ομάδων ολοκληρώθηκε. Τα πέντε κείμενα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Τα Policy Papers θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και θα δημοσιευθούν στον ελληνικό Τύπο.

17

18

19 10. Pre Departure Event Αυγούστου 2013

20 11. Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ 2013 Salon de Bricolage 19 Δεκεμβρίου 2013

21 12. The Voyager Odyssey: from Earth to the Galaxy in 35 Years Δρ. Σταμάτιος Μ. Κριμιζής - 19 Φεβρουαρίου 2014

22 : Quo Vadis Europe? - 21 Φεβρουαρίου 2014

23 Ακολουθεί το link με την ομιλία της κας Ντόρας Μπακογιάννη * Η συγκεκριμένη εκδήλωση δε θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την καταλυτική συμβολή των συναπόφοιτων και μελών της συντονιστικής επιτροπής του Παραρτήματος Βορ. Ελλάδος του Συλλόγου, Ναούμ Μυλωνά, Σωτήρη Σέρμπου και Κατερίνας Ιωαννίδου.

24 Επιπλέον ως Σύλλογος υποστήριξαμε τις παρακάτω εκδηλώσεις, διοργανώσεις και πρωτοβουλίες: 16 Μαρτίου 2012, Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας BIG MOVING PHOTO BAZAAR, Εξερευνητής Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι όπου συμμετείχε ο συναπόφοιτος, Γιάννης Τζώρτζης. 15 Μαΐου 2012, Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη «Οι μεγάλες απουσίες. Η ελληνική δημοκρατία σε άμυνα» εκδόσεις Πόλις, Κεντρική Αίθουσα του Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 24 Μαΐου 2012, Παρουσίαση βιβλίου της συναπόφοιτου, Ναταλίας Δαδίδου Abacus: Ένα Παιχνίδι Απληστίας Εκδόσεις Κέδρος, Étage littéraire, Νέα στοά του Booze Cooperativa. 13 Ιουνίου 2012, "The Importance & Contribution of TUI Travel PLC to Hania", Χανιά Κρήτης. Μια διοργάνωση της Decidendi Consultants του συναπόφοιτου, Κυριάκου Παπαδάκη. 19 Ιουνίου 2012, Ενημέρωση αποφοίτων για την εθελοντική προσπάθεια της ομάδας Μπορούμε. Οι συναπόφοιτοι, Ξένια Παπασταύρου και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης είναι δύο από τα τρία ιδρυτικά μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας. 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2013, Greek Public Policy Forum Chania Forum 2012, Χανιά Κρήτη. 22 Σεπτεμβρίου 2013, Reload Greece: Innovating our way out of this crisis, Hellenic Centre, London. 14 Δεκεμβρίου 2012, Ενημέρωση αποφοίτων για την πρωτοβουλία Up Greek Tourism: Ordinary Greeks strive for a billboard at Piccadilly Circus που υποστηρίχθηκε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο. 2-8 Μαρτίου 2013, LSEsu Hellenic Society 1st Hellenic Forum GREXITING the crisis! Λονδίνο. 5 Ιουνίου 2013, Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco και της οργάνωσης "Green Project", Αμφιθέατρο Κρανιδιώτης Υπουργείο Εξωτερικών. 19 Σεπτεμβρίου 2013, Ενημέρωση αποφοίτων για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το "Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013" Σεπτεμβρίου 2013, 2ο Ετήσιο Συνεδρίο του Ελληνικού Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής (Greek Public Policy Forum), Χανιά Κρήτη. 30 Οκτωβρίου 2013, The Economist Debate: "Διαθέτει η νέα γενιά τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος;", Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής. 12 Δεκεμβρίου 2013, Εγκαίνια Περιβαλλοντικής έκθεσης φωτογραφίας της Green Project, " Green Photo Journeys in 3 Continents", Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Κηφισιά.

25 Β. ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ 1. Ομάδες Σκέψεις Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και με βασικό στόχο τη συνδρομή των Ελλήνων αποφοίτων του LSE στο δημόσιο διάλογο στη χώρα μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου προχώρησε στη δημιουργία «Ομάδων Σκέψης» (Think Tank). Σκοπός της λειτουργίας των Ομάδων Σκέψης είναι η αξιοποίηση του πλούσιο πνευματικού δυναμικού των αποφοίτων του Συλλόγου, η δικτύωση και η συνεργασία μεταξύ των αποφοίτων του Συλλόγου, κατά γνωστικό αντικείμενο, και η παραγωγή Κειμένων Θέσης (Policy papers). Τα Κείμενα Θέσης, τα οποία αποτελούν το παραγόμενο έργο αυτών των Ομάδων, περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και που στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Στις Ομάδες Σκέψης μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου και απόφοιτοι του LSE, από όλα τα γνωστικά αντικείμενα σπουδών στο LSE. Τα παραγόμενα κείμενα δεν εκφράζουν κατ ανάγκη το Σύλλογο, αλλά αποτελούν το αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς ομάδας αποφοίτων. Τα θέματα που καλύπτουν οι Ομάδες Σκέψης και τα οποία προκύπτουν από τα βασικά διδασκόμενα αντικείμενα στο LSE και παράλληλα αποτελούν τους βασικούς τομείς που απασχολούν την Ελλάδα είναι: 1. Οικονομία και Ανάπτυξη 2. Πολιτική και Κοινωνία 3. Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνία 4. Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος συγγραφής και έχει ξεκινήσει ο δεύτερος. Τα πέντε κείμενα του πρώτου Κύκλου περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Τα θέματα που καλύφθηκαν στον πρώτο κύκλο των κειμένων θέσης ήταν: 1. Κείμενο θέσεων και προτάσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την οικονομική κρίση. 2. Ελληνική πολιτική και κοινωνία εν τω μέσω οικονομικής κρίσης. 3. Διερευνώντας τις δυνατότητες των νέων και παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας στην προβολή της Ελλάδας ως ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών. 4. Άξονες εξορθολογισμού στην άσκηση ελληνικής εξωτερικής πολιτικής μετά την κρίση. 5. Το νέο τραπεζικό τοπίο: Ρευστότητα, χρηματοδότηση, προοπτικές. Τα κείμενα του πρώτου κύκλου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και δημοσιεύθηκαν στον ελληνικό Τύπο σε εφημερίδες (Το Βήμα, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή, Ναυτεμπορική) και σε websites (capital.gr, euro2day.gr, tovima.gr, kathimerini.gr, foreignaffairs.gr) Ακολουθούν links και screen shots.

26

27 - Οικονομία και Ανάπτυξη Μέσα Ενημέρωσης/Επικοινωνίας και Τεχνολογία - Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά όλους τους συναπόφοιτους που αφιέρωσαν χρόνο στην έρευνα και τη συγγραφή των κειμένων του πρώτου κύκλου: Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Βουτσινά Κατερίνα, Γαβριλάκη Σίσσυ, Δαμάσκου Άννα, Δημητρίου Κατερίνα, Ζώης Θάνος, Ιωαννίδου Κατερίνα, Καλπαδάκης Γιώργος, Κατσούρης Δημήτρης, Κεχαγιάρας Γιάννης, Κουτουνίδης Χαράλαμπος, Μαθιουδάκης Δημήτρης, Μακρυγιάννης Παναγιώτης, Μανούδη Άννα, Μανώλης Γιάννης, Μισερλής Πάρις, Μπαγκάλας Γιώργος, Μπήλιος Νίκος, Μυλόπουλος Αλέξανδρος, Νικολόπουλος Ευθύμιος, Ξυτάκη Μαρία, Παπαϊώαννου Κάτια, Παπαδάκης Κυριάκος, Παπαδοπούλου Σούμι, Παπακυρίλλου Ισμήνη, Παναγιωτάκης Αλέξανδρος, Πατσουράκη Ευδοξία, Σαμαρά Κωνσταντίνα, Σαρακινός Ιωάννης, Σουμέλη Αλίκη, Στάιου Ελένη Ρεβέκκα, Στουρνάρας Μάριος, Τζούρος Θεόδωρος, Τζούρης Μενέλαος, Τόμπρα Μαρίλια, Τσαλαβούτη Δέσποινα, Φιλίνης Σταύρος, Φύλλα Αναστασία, Φωλά Μαρία, Χανιώτης Κωνσταντίνος.

28 2. Προσφορές προς τα ταμειακώς ενήμερα μέλη. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συλλόγου, εξασφαλίσαμε σημαντικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να δείτε όλες τις Προσφορές στο παρακάτω link από την ιστοσελίδα του Συλλόγου. B5%CF%83/ Ευχαριστούμε πολύ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

29 3. Καριέρα Επαγγελματική Συμβουλευτική Εκπαιδευτικά Προγράμματα Αντιλαμβανόμενοι το αβέβαιο εργασιακό περιβάλλον ειδικά σε περιόδους κρίσης, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τα μέλη μας για θέσεις εργασίας, να συνεργαζόμαστε με συμβούλους καριέρας και να εξασφαλίζουμε έκπτωση και υποτροφίες σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις εταιρείες για τις προσφορές τους. Θέσεις Εργασίας Μέσα στο διάστημα των δύο ετών ενημέρωσαμε τους απόφοιτους είτε μέσω είτε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για θέσεις εργασίας στις παρακάτω εταιρείες/οργανώσεις: Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, Ernst & Young, PwC, Procter & Gamble, HSBC, Apivita, MS COMM Group, Accenture Management Consulting, Axia Ventures Group Ltd, Gulf Investor Circle, Colgate Palmolive, Mini Raxevsky, Human Asset Ltd, Printec, Bugscore Ltd, Hellenic Observatory, College Year in Athens, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς. Επίσης, οι εταιρείες ICAP, Randstad και People for Business, απευθύνθηκαν αρκετές φορές στο Σύλλογό μας με στόχο να καλύψουν θέσεις εργασίας για λογαριασμό πελατών τους με απόφοιτους του LSE. Συμβουλές Καριέρας Σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων ΞΥΝ+ Συμβουλευτική και τους συμβούλους καριέρας People for Business, διοργάνωσαμε κύκλους σεμιναρίων με θέματα: Ομαδικότητα και ηγεσία - βιωματική συμμετοχή και ανάπτυξη, Creating a personalized career plan, Creating Self Marketing Tools, Interview techniques and negotiation skills, Job search strategy planning. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Η PwC προσέφερε σε μέλη/απόφοιτους και μέλη οικογενειών του Συλλόγου μας, έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής στα προγράμματα "Πιστοποιητικό Φορολογίας", "Λογιστική για Νέους Λογιστές", Ελληνική Φορολογία και Ναυτιλιακή Λογιστική. Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΚΕΚ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσέφεραν από κοινού στα μέλη/απόφοιτους και μέλη οικογενειών του Συλλόγου, έκπτωση 20% στο κόστος συμμετοχής στα επιμορφωτικά Προγράμματα μονοετούς (Professional Certificate) και διετούς (Advanced Professional Certificate) φοίτησης, για εκπαιδευόμενους που ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα Λογιστικής, Ελεγκτικής, Management, Νομοθεσίας και Φορολογίας. Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ προσέφερε έκπτωση 30% στα δίδακτρα για τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου μας στα Leadership courses από το Executive Education Program: The Art and Science of Negotiation & Coaching Skills for Managers. Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην PwC και τον εκπαιδευτικό της φορέα "PwC Training Services", που προσέφεραν δύο υποτροφίες, συνολικής αξίας ευρώ, σε δύο τυχερούς απόφοιτους του LSE που προέκυψαν μετά από κλήρωση, για την παρακολούθηση των προγραμμάτων Ελληνική Φορολογία και Ναυτιλιακή Λογιστική.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ALBA Alumni Association www.albaalumni.gr Αγαπητοί φίλοι, Καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγη το Μάρτιο του 2013, ετοιμάσαμε τον Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Δυτικής Κρήτης 2011-2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Εκδηλώσεις 2011 15 και 16 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο και Χανιά αντίστοιχα, το πρώτο σεμινάριο με Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε,

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, κύριε Κάλλιε, Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ): Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε, ονομάζομαι Δημήτρης Ντεντάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδάζω με Υποτροφία

Σπουδάζω με Υποτροφία Σπουδάζω με Υποτροφία Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards 2014 Μάθετε περισσότερα για το θεσμό των βραβείων και δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο www.social-business-awards.gr

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr Athens Women Forum 2015 η palladian communications specialists διοργανώνει το athens women forum 2015, με σκοπό τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: το κοστος για τους ασθενεις και το δημοσιο συστημα υγειας 18 Δεκεμβρίου 2014 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας.

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας. 1 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 9ης ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 - Αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου κτίριο Αναστάσιος Γ Λεβέντης αίθουσα Β108 στην Πανεπιστημιούπολη - `Εντιμη Εκπρόσωπη

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς εργασίας- Προσδοκίες εργαζομένων από την εργασία τους σε καιρό κρίσης

Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς εργασίας- Προσδοκίες εργαζομένων από την εργασία τους σε καιρό κρίσης Δελτίο Τύπου Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς εργασίας- Προσδοκίες εργαζομένων από την εργασία τους σε καιρό κρίσης Αθήνα, 9/6/2011 Ο όµιλος Adecco, η µεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Μάθετε πώς να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εικόνα παραμένοντας αυθεντικοί και πώς να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, εξελισσόμενοι σε προσωπικό επίπεδο. 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014

Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014 Οι κύκλοι των εργαστηρίων διοργανώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship)

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν (1ος κύκλος εγγραφών μέχρι 20 Ιουνίου 2015) Έναρξη μαθημάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστημονικές υπεύθυνες:

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Προφίλ του δείγματος

Εισαγωγή. Προφίλ του δείγματος ΕΡΕΥΝΑ Stedima: ΤΟ COACHING ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Γιώργος Ντάκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Αναστασία Μπαλάρη, Ανάλυση στοιχείων & Επεξεργασία ερωτηματολογίου Εισαγωγή Η Stedima παρουσιάζει παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ σελ. 02. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ σελ. 04

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ σελ. 02. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ σελ. 04 Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Ι Α Κ Η Σ Υ Μ Π Ρ Α Ξ Η «Α Ν Ο Ι Κ Τ Ο Ι Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Ε Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 5, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 3 Διεύθυνση: Αργυροπούλου 3-72100 Άγιος Νικόλαος Λασιθίου Τηλέφωνο:2841091110, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου στην Κύπρο Κύριοι Υπουργοί, Κύριοι Πρέσβεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 415 Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ηράκλειο 13/12/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Μαϊος 2015 Νταίζη Θεοδώρου Recruitment & HR Development Senior Manager OTE COSMOTE Human Resources Division 1 Προφίλ εταιρείας Όμιλος OTE Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός

Διαβάστε περισσότερα

όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton

όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management)

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Παρουσίαση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Δρ. Κορίνα Κατσαλιάκη Λέκτορας Περιεχόμενα Αντικείμενο Σκοπός Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δομή Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη - ΣΕΣΜΑ που υποστηρίζουν τη δράση «Από τη Μάθηση στην Πράξη»

Μέλη - ΣΕΣΜΑ που υποστηρίζουν τη δράση «Από τη Μάθηση στην Πράξη» ΣΕΣΜΑ Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί τον Επαγγελματικό Συλλογικό Φορέα των οργανωμένων εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με 53 εταιρείες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 6ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Χρήσιμα συμπεράσματα για τη θέση και τους ρόλους της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα εξήχθησαν, στο συνέδριο «ΑΤΗΕNS WOMEN FORUM», που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος 2014. Δράση ΣΕΣΜΑ ΕΛΕΣΜΑ / Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς "Από τη Μάθηση στην Πράξη"

Ιανουάριος 2014. Δράση ΣΕΣΜΑ ΕΛΕΣΜΑ / Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς Από τη Μάθηση στην Πράξη Ιανουάριος 2014 Δράση ΣΕΣΜΑ ΕΛΕΣΜΑ / Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς "Από τη Μάθηση στην Πράξη" Στο πλαίσιο της πολιτικής ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας και απασχόλησης, καθώς και της εταιρικής

Διαβάστε περισσότερα

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος.

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος. 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος

Διαβάστε περισσότερα

NEWSLETTER. Το πρώτο Forum Εργασίας είναι γεγονός. 01 ΤΕΥΧΟΣ Ιουλίου 2011 ΟΑΕΔ

NEWSLETTER. Το πρώτο Forum Εργασίας είναι γεγονός. 01 ΤΕΥΧΟΣ Ιουλίου 2011 ΟΑΕΔ 01 ΤΕΥΧΟΣ 2011 Το πρώτο Forum Εργασίας είναι γεγονός Με γνώμονα την Εξωστρέφεια και την Κοινωνική Ευθύνη Ο αλλάζει πρόσωπο. Η ανάγκη για αυτή την αλλαγή είναι επιτακτική. Σε μία δύσκολη συγκυρία για τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων:

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: Νέος Κύκλος Σπουδών από το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των

άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και για στελέχη που ήδη εργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO»

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO» ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO» Στις αρχές Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου στην ΧΧV Διεθνής Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. CaseStudies. Case Studies

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. CaseStudies. Case Studies CaseStudies Corallia Clusters Initiative http://www.corallia.org/el.html «Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών» Όραμα: «να ξεπεράσουμε το σκόπελο μιας κουτσομπολίστικης χώρας που

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

MiFID and Best Execution

MiFID and Best Execution MiFID and Best Execution Turning compliance into competitive advantage Executive Seminar 9 & 10 Απριλίου 2008 / 5:00-9:30μ.μ. / Ξενοδοχείο The Αthens Gate Hotel p. 2 MiFID and Best Execution Η Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση»

Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση» Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2011 Hey you! Spe@k up! Join in! Business Name Ιούνιος 2011 Στα πλαίσια των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας 2011,τη μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο, 20/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 53 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Συνεδρίου «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» Επιτυχημένες πρακτικές Κοινωνικών Επιχειρήσεων από Ελλάδα, Ιταλία και

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

INTERactive EDucation & Be YourSelf. Be IN Business. Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας. και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα

INTERactive EDucation & Be YourSelf. Be IN Business. Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας. και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα INTERactive EDucation & Be YourSelf Be IN Business Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας για σπουδαστές και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα τους! Η INTERactive EDucation σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ήσαν οι εξής : εκδηλώσεις γύρω από Εθνικό Νίκο Αθηνών και Ηλία Κίνησης Πολιτών

ήσαν οι εξής : εκδηλώσεις γύρω από Εθνικό Νίκο Αθηνών και Ηλία Κίνησης Πολιτών Απολογισμός Δραστηριοτήτων της Κίνησης Πολιτών Οι κυριότερες δραστηριότητες που αναπτύξαμε το 2014 ήσαν οι εξής : 1. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η Κίνηση Πολιτών μαζί με το ΕΛΙΑΜΕΠ, την Kantor,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού www.hcc.edu.gr οργανώνει από το 2000 σε σταθερή βάση, κάθε φθινόπωρο, άνοιξη

Διαβάστε περισσότερα

Tηλ: 210 82 03 737-8 E-mail: din@aueb.gr URL: www.din.aueb.gr

Tηλ: 210 82 03 737-8 E-mail: din@aueb.gr URL: www.din.aueb.gr Diploma In Negotiations Αθήνα, 24 Απριλίου 2014 Το ετήσιο, καινοτόμο και βιωματικό Πρόγραμμα Diploma In Negotiations (www.din.aueb.gr), το οποίο είναι ένα Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις που

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY CONFERENCE & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS CONFERENCE 4 HOSPITALITY FORUM

Διαβάστε περισσότερα

Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD

Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την παροχή θεωρητικής και πρακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, 17671Καλλιθέα Τηλ: 210 3249912 info@theegg.gr

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, 17671Καλλιθέα Τηλ: 210 3249912 info@theegg.gr Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, 17671Καλλιθέα Τηλ: 210 3249912 info@theegg.gr «egg enter grow go» Πρόγραμμα στήριξης της Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας 3 Το Πρόγραμμα Το egg είναι μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503 Kέντρο Δια Βίου Μάθησης Πληροφορικής Τουρισμού & Συναφών Ειδικότητων. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Σύγχρονες Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις Αγαπητή

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Κυρία Υπουργέ Κυρίες και Κύριοι Προσκεκλημένοι Αγαπητοί Συνάδελφοι της Ενεργειακής μας Κοινότητας

Κυρία Υπουργέ Κυρίες και Κύριοι Προσκεκλημένοι Αγαπητοί Συνάδελφοι της Ενεργειακής μας Κοινότητας 1 ΙΕΝΕ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ Αμφιθέατρο Ευγενιδίου 10 Νοεμβρίου 2009 Κυρία Υπουργέ Κυρίες και Κύριοι Προσκεκλημένοι Αγαπητοί Συνάδελφοι της Ενεργειακής μας Κοινότητας Αποτελεί εξαιρετική τιμή και χαρά για

Διαβάστε περισσότερα

QUALITY LEADER OF THE YEAR 2005 Για πρώτη φορά Γυναίκα

QUALITY LEADER OF THE YEAR 2005 Για πρώτη φορά Γυναίκα QUALITY LEADER OF THE YEAR 2005 Για πρώτη φορά Γυναίκα Για πρώτη φορά το Bραβείο Quality Leader οf the Year κατέκτησε γυναίκα. Η κ. Ευτυχία Κασελάκη, Director Human Resources and Training and Development

Διαβάστε περισσότερα

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας Κολοκοτρώνη 11 Τ.Κ. 105-62 Αθήνα Τηλ : 2103247378 2105786921 - Fax : 2105786912 Http://www.iofom.gr / E-mail : info@iofom.gr ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009 1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Αθήνα, 1/9/2013 Πληροφορίες : Δ.Σ. Διεύθυνση : Ξενοφώντος 15Α T.K. : 105 57 Αθήνα Τηλέφωνο/Φάξ : 210.3229120 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : pess@pess.gr Δικτυακός τόπος : http://www.pess.gr Π Ε. Τ Π Ε Λ Ο Π

Διαβάστε περισσότερα

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 213 Παρουσίαση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΑΣΤΙΕΤ Παρουσίαση του Προγράµµατος Ποιοι είναι οι στόχοι του προγράµµατος Δράσεις - Τι πρόκειται να κάνουµε ακριβώς Χρονοδιάγραµµα έργου

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NAVIGATOR Shipping Consultants Ltd. 15th "NAVIGATOR 2015 - The Shipping Decision Makers Forum" Onassis Cultural Centre ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015, 09:00-16:00 Την

Διαβάστε περισσότερα

http://www.thedigitalgate.gr

http://www.thedigitalgate.gr http://www.thedigitalgate.gr Ο Διοργανωτής Με την Επιστημονική Υποστήριξη: Στόχος του Διαγωνισμού Εξεύρεση και ανάδειξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. 17.50-18.10 Προσέλευση-Εγγραφές 18.10-18.15 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλα Διδασκαλίας & Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Μοντέλα Διδασκαλίας & Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες επιστημονική ημερίδα Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μοντέλα Διδασκαλίας & Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες Προσκεκλημένη ομιλήτρια: Δρ Γιάννακα Νατάσσα Διδάκτορας Κλινικής Ψυχολογίας Ψυχοπαθολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6 Δελτίο Τύπου 28 Σεπτεμβρίου 2015 CeBIT 2016 (14 18 Μαρτίου, Δευτ. Παρ.): Η CeBIT προωθεί την ψηφιοποίηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την δημόσια διοίκηση και την κοινωνία - Ισχυρή ώθηση για την

Διαβάστε περισσότερα

UN GLOBAL COMPACT (ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ) United Nations Development Programme Programme Management Office Athens, Greece

UN GLOBAL COMPACT (ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ) United Nations Development Programme Programme Management Office Athens, Greece UN GLOBAL COMPACT (ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ) United Nations Development Programme Programme Management Office Athens, Greece Τι είναι το Global Compact H μεγαλύτερη, παγκόσμια πρωτοβουλία εταιρικής

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση. Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter

Διοργάνωση. Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter Διοργάνωση Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter Η Ε.Ε.Φα.Μ. ιδρύθηκε το 1990 Από τότε συμβάλλει στη συνεχή μετάλλαξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

(/) Αρχική (/gr/) Ειδήσεις (/new s/) Επιχειρήσεις (/new s/companies/) Δάνεια 150 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίους μέσω ΕΤΕπ

(/) Αρχική (/gr/) Ειδήσεις (/new s/) Επιχειρήσεις (/new s/companies/) Δάνεια 150 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίους μέσω ΕΤΕπ Αρχική (/gr/) Ειδήσεις (/new s/) Επιχειρήσεις (/new s/companies/) Δάνεια 150 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίους μέσω ΕΤΕπ 11/11/2013-06:10 μμ (/) Τέσσερις συμβάσεις για τη χρηματοδότηση με συνολικά 550 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η απονομή των Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΤHALES - CEO & CSR AWARDS 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

«ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ» (LEADERSHIP FOR LEARNING)

«ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ» (LEADERSHIP FOR LEARNING) 1 «ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ» (LEADERSHIP FOR LEARNING) Η Προσυνεδριακή Ηµερίδα, ανοικτή στο κοινό, αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση του 4 ου ιεθνούς Συνεδρίου Carpe Vitam: Leadership for Learning, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργαζόμαστε για μια

Συνεργαζόμαστε για μια NEWSLETTER 2 ο Ειδικό Αφιέρωμα Συνεργαζόμαστε για μια ανοιχτή, πολυπολιτισμική κοινωνία ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Έργο 4.1.β/12: «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕ.ΠΑ.Κ. Πρακτικά ΗΜΕΡΙΔΑΣ. με θέμα Υδροπονική Καλλιέργεια στην Κύπρο Παρόν και Μέλλον

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕ.ΠΑ.Κ. Πρακτικά ΗΜΕΡΙΔΑΣ. με θέμα Υδροπονική Καλλιέργεια στην Κύπρο Παρόν και Μέλλον ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕ.ΠΑ.Κ. Πρακτικά ΗΜΕΡΙΔΑΣ με θέμα Υδροπονική Καλλιέργεια στην Κύπρο Παρόν και Μέλλον «HYDROFLIES: Ορθολογική Διαχείριση Βιοτικών και Αβιοτικών Παραμέτρων σε Υδροπονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι 19-06-2013 Νοµός Κεφαλληνίας Αριθµ. Πρωτ.: 27124 ήµος Κεφαλλονιάς Γραφείο ηµάρχου Ταχ. /νση: Π. Βαλλιάνου 7 28100 Αργοστόλι Τηλ: 26710-22933 Φαξ: 26710-28515 email: dimarxos@kefallonia.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σκοπός του Προγράμματος: Οι σύγχρονες και συνεχείς αλλαγές στο οικονομικό-ασφαλιστικό-επιχειρηματικό περιβάλλον τα τελευταία χρόνια καθιστούν τον Εσωτερικό Έλεγχο μια βασική λειτουργία για την ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Πρόγραμμα Δράσης 2013 2015

Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Πρόγραμμα Δράσης 2013 2015 Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Πρόγραμμα Δράσης 2013 2015 Ιούνιος 2013 Βασικοί Στόχοι Αναβάθμιση του Θεσμικού Ρόλου του Ινστιτούτου και του επαγγέλματος του εσωτερικού ελεγκτή Βελτίωση παρεχόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ : Jean Monnet Projects Ακαδημαϊκή Συντονίστρια: Δρ. Φωτεινή Ασδεράκη Επίκουρη Καθηγήτρια

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ «Στέλιος Ορφανουδάκης» Έκδοση 4 Ιούλιος 2011 Το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύµατος Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Παιδιατρικής Διεθνές forum

Παιδιατρικής Διεθνές forum Πρόγραμμα Χορηγιών Σ υ ν έ δ ρ ι ο 1 Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών στην επιχειρηματικότητα, ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Στιγμιότυπα με τους Συνέδρους ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου Θεσμό αποτελεί πλέον η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Beyond coaching Στην Εποχή του Ανθρώπου όπου η πιο κρίσιμη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε είναι σε εμάς και στην ομάδα μας, στο Talent Lab αναδεικνύουμε και συνθέτουμε τρόπους ώστε να ανακαλύψουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΙΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα