Σειρά AcerPower. Οδηγός Χρήστη

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σειρά AcerPower. Οδηγός Χρήστη"

Transcript

1 Σειρά AcerPower Οδηγός Χρήστη

2 Πνευµατικά ικαιώµατα 2005 Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Σειρά AcerPower Οδηγός Χρήστη Ενδέχεται να γίνονται περιοδικά αλλαγές στις πληροφορίες της παρούσας έκδοσης δίχως την υποχρέωση να ειδοποιηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο για αυτές τις αναθεωρήσεις ή αλλαγές. Τέτοιου είδους αλλαγές θα ενσωµατώνονται σε νέες εκδόσεις αυτού του εγχειριδίου ή συµπληρωµατικών εγγράφων και εκδόσεων. Η εταιρία δεν προβαίνει σε καµία αντιπροσώπευση ή εγγύηση, είτε ρητή είτε σιωπηρή, όσον αφορά τα περιεχόµενα της παρούσας έκδοσης και αρνείται ρητά τις τεκµαιρόµενες εγγυήσεις εµπορευσιµότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριµένο σκοπό. Καταγράψτε τις πληροφορίες του αριθµού του µοντέλου, του αριθµού σειράς, της ηµεροµηνίας αγοράς, και του τόπου αγοράς στο χώρο που παρέχεται παρακάτω. Ο αριθµός σειράς και ο αριθµός του µοντέλου αναγράφονται στην επισυναπτόµενη ετικέτα του υπολογιστή σας. Όλη η αλληλογραφία που αφορά στη µονάδα σας θα πρέπει να περιλαµβάνει τον αριθµό σειράς, τον αριθµό του µοντέλου και τις πληροφορίες αγοράς. Κανένα τµήµα της παρούσας έκδοσης δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αποθηκευτεί σε σύστηµα ανάκτησης, ή να µεταβιβαστεί σε οποιαδήποτε µορφή ή µε οποιοδήποτε µέσο, ηλεκτρονικό, µηχανικό, φωτοαντιγραφικό, καταγραφής, ή άλλο, δίχως την προηγούµενη έγγραφη άδεια της Acer Incorporated. Αριθµός Μοντέλου: Αριθµός σειράς: Ηµεροµηνία αγοράς: Τόπος αγοράς: Το όνοµα Acer και το λογότυπο Acer αποτελούν κατοχυρωµένα εµπορικά σήµατα της Acer Inc. Τα ονόµατα προϊόντων ή τα εµπορικά σήµατα άλλων εταιριών χρησιµοποιούνται στο παρόν µόνο για λόγους προσδιορισµού και αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιριών.

3 Περιήγηση του συστήµατος 1 Μπροστινό πλαίσιο 1 Πίσω πλαίσιο 1 Χαρακτηριστικά του συστήµατος 2 Απόδοση 2 Πολυµέσα 2 Συνδεσιµότητα 2 Περιφερειακά συστήµατος 2 Ποντίκι (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) 3 Πληκτρολόγιο (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) 3 Ηχεία 3 Στήσιµο του υπολογιστή σας 4 Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν το στήσιµο 4 Επιλογή θέσης 4 Άνοιγµα συσκευασίας 5 Σύνδεση περιφερειακών 5 Εκκίνηση του υπολογιστή σας 5 Τερµατισµός του υπολογιστή σας 5 Αναβάθµιση του συστήµατος 6 Άνοιγµα του υπολογιστή 6 Εγκατάσταση νέων εξαρτηµάτων 6 Αντιµετώπιση Προβληµάτων 7 Φροντίδα του υπολογιστή σας 9 Σηµαντικές συµβουλές 9 Καθαρισµός και επισκευή 9 Καθαρισµός του υπολογιστή και του πληκτρολογίου 9 Καθαρισµός της συσκευής κατάδειξης 10 Καθαρισµός οπτικού ποντικιού 10 Καθαρισµός της οθόνης 10 Πότε πρέπει να επικοινωνήσετε µε τεχνικό για επισκευή 10 Πώς να ζητήσετε τεχνική βοήθεια 10 Οδηγίες συµµόρφωσης µε ENERGY STAR 11 ήλωση Συµµόρφωσης για χώρες της ΕΕ 11 Κοινοποιήσεις για το µόντεµ 11 TBR Σηµαντικές οδηγίες ασφάλειας 11 ήλωση µπαταρίας Λιθίου 13 ήλωση συµµόρφωσης λέιζερ. 14 ήλωση συµµόρφωσης για τη σήµανση CE 15 Οµοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (FCC) δήλωση συµµόρφωσης 17 Περιεχ

4 Παρατήρηση: Όλες οι εικόνες υπάρχουν µόνο για αναφορά. Η πραγµατική σύνθεση µπορεί να είναι διαφορετική.

5 1 Περιήγηση του συστήµατος Ο υπολογιστής σας αποτελείται από τα ακόλουθα: Μπροστινό πλαίσιο εικονίδιο Περιγραφή εικονίδιο Περιγραφή Κουµπί τροφοδότησης Υποδοχή µικροφώνου Ηχείο ή υποδοχή ακουστικών Μονάδα δισκέτας (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Μονάδα οπτικού δίσκου (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Συσκευή ανάγνωσης καρτών πολυµέσων (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Θύρα USB Θύρα IEEE 1394 (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Πίσω πλαίσιο εικονίδιο Περιγραφή εικονίδιο Περιγραφή PS/2 υποδοχή πληκτρολογίου Θύρα VGA Υποδοχή εκτυπωτή PS/2 υποδοχή ποντικιού Σειριακή θύρα (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Θύρα USB Υποδοχή εισόδου µικροφώνου Σύνδεση δικτύου Ethernet RJ-45 Υποδοχή γραµµής εισόδου Γραµµή εξόδου/υποδοχή εξόδου ηχείων

6 2 Περιήγηση του συστήµατος Χαρακτηριστικά συστήµατος Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας: Απόδοση Υψηλής απόδοσης επεξεργαστής της Intel Υψηλής απόδοσης Επεκτάσιµη µνήµη συστήµατος Λειτουργία διαχείρισης ενέργειας Μονάδα δισκέτας 3,5" (προαιρετική) Μονάδα ανάγνωσης καρτών πολυµέσωνν (προαιρετική) CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW (52X/24X), DVD/CD-RW combo ή µονάδα εγγραφής DVD (προαιρετική) Υψηλής χωρητικότητας σκληρός δίσκος PATA / SATA (προαιρετικός). Υποστηρίζει υψηλής απόδοσης περιφερειακά USB 2.0 Πολυµέσα Στερεοφωνικό σύστηµα ήχου surround µέσω του ενσωµατωµένου ελεγκτή ήχου Υποδοχές εισόδου ήχου/γραµµής εισόδου, εξόδου ήχου/γραµµής εξόδου, εξόδου ακουστικών και εισόδου εξωτερικού µικροφώνου Συνδεσιµότητα ύο υποδοχές PS/2 για πληκτρολόγιο και ποντίκι Μια παράλληλη θύρα Θύρες USB 2.0 (δύο µπροστά, οι υπόλοιπες πίσω) Υψηλής ταχύτητας V.92, 56K µόντεµ φαξ/δεδοµένων (προαιρετικό) Υπερ-γρήγορη σύνδεση δικτύου Ethernet Περιφερειακά συστήµατος Η σειρά υπολογιστών AcerPower αποτελείται από το ίδιο το σύστηµα και τα περιφερειακά του, όπως ένα προαιρετικό ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και ένα ζευγάρι ηχεία. Αυτό το κεφάλαιο παρέχει µια σύντοµη περιγραφή των βασικών περιφερειακών του συστήµατος.

7 3 Ποντίκι (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) Το ποντίκι που περιλαµβάνεται είναι ένα κανονικό ποντίκι δύο πλήκτρων µε τροχό. Συνδέστε το ποντίκι στην PS/2 θύρα ποντικιού ή στη USB θύρα στο πίσω µέρος του συστήµατος. Πληκτρολόγιο (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) Συνδέστε το πληκτρολόγιο στην PS/2 θύρα πληκτρολογίου ή στη USB θύρα στο πίσω µέρος του συστήµατος. Ηχεία Στα συστήµατα που έχουν ηχεία, συνδέστε το καλώδιο των ηχείων στη θύρα εξόδου ήχου (εξωτερικά ηχεία) στο πίσω µέρος του συστήµατος πριν να ανάψετε το σύστηµα. Σηµείωση: Όλες οι εικόνες υπάρχουν µόνο για αναφορά. Η πραγµατική σύνθεση µπορεί να είναι διαφορετική.

8 4 Στήσιµο του υπολογιστή σας Για πιο λεπτοµερείς πληροφορίες για τα ηχεία, παρακαλούµε ανατρέξτε στις οδηγίες λειτουργίας που περιλαµβάνονται. Σηµείωση: Τα ηχεία είναι προαιρετικά και η εµφάνιση µπορεί να διαφέρει, ανάλογα µε το συγκεκριµένο προϊόν. Στήσιµο του υπολογιστή σας Η σειρά AcerPower είναι ένα ισχυρό σύστηµα για πολλές χρήσεις, που υποστηρίζει επεξεργαστές της Intel. Ο υπολογιστής χρησιµοποιεί τελευταίας τεχνολογίας αρχιτεκτονική δίαυλου, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα του συστήµατος και βοηθάει το σύστηµα να υποστηρίζει διάφορες εφαρµογές πολυµέσων και λογισµικού. Η σειρά AcerPower έχει τις συνήθεις διασυνδέσεις I/O (εισόδου/εξόδου) όπως µια παράλληλη θύρα, PS/2 θύρες πληκτρολογίου και ποντικιού, θύρες USB, δύο θύρες µικροφώνου και υποδοχές στερεοφωνικής γραµµής εξόδου (µια µπροστά και µια στο πίσω πλαίσιο) και µια στερεοφωνική υποδοχή γραµµής εισόδου. Το σύστηµα µπορεί να δεχτεί πρόσθετο περιφερειακό εξοπλισµό µέσω αυτών των θυρών Ι/Ο. Το σύστηµά σας µπορεί επίσης να υποστηρίξει ένα προαιρετικό µόντεµ υψηλής ταχύτητας φαξ/δεδοµένων ή µια πρόσθετη κάρτα τοπικού δικτύου LAN. Επιπλέον, το σύστηµα είναι συµβατό µε τα λειτουργικά συστήµατα Microsoft Windows XP. Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την εγκατάσταση Πριν την εγκατάσταση του συστήµατος της σειράς AcerPower διαβάστε τα: Επιλογή θέσης Άνοιγµα συσκευασίας Επιλογή θέσης Επιλέξτε την καλύτερη δυνατή θέση για τον υπολογιστή σας: Μην τοποθετήσετε το σύστηµα πολύ κοντά σε άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισµό. Μην τοποθετήσετε το σύστηµα σε σηµεία µε πολύ κίνηση ή όπου το καλώδιο τροφοδοσίας ή τα άλλα καλώδια µπορεί να ποδοπατηθούν. Μην τοποθετήσετε το σύστηµα σε σηµείο µε υπερβολική σκόνη ή υγρασία.

9 5 Άνοιγµα συσκευασίας Ανοίξτε προσεκτικά τη συσκευασία και φυλάξτε όλα τα υλικά της συσκευασίας για µελλοντική χρήση. Σιγουρευτείτε πως υπάρχουν όλα τα κοµµάτια και πως είναι σε καλή κατάσταση. Αν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα κοµµάτια λείπουν ή φαίνονται πως έχουν υποστεί ζηµιά, επικοινωνήστε αµέσως µε το κατάστηµα αγοράς: Σειρά AcerPower Πληκτρολόγιο PS/2 ή USB (επιλογή κατασκευαστή) Ποντίκι PS/2 ή USB (επιλογή κατασκευαστή) Ηχεία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός Χρήστη και αφίσα Έναρξης Λοιπή τεκµηρίωση για το χρήστη και λογισµικό τρίτων εταιριών Σύνδεση περιφερειακών Μετά που έχουν συνδεθεί τα πάντα, συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου τροφοδοσίας στο σύστηµα και το άλλο στην πρίζα. Σηµείωση: Μη συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας του συστήµατος πριν να έχετε συνδέσει όλα τα περιφερειακά στο σύστηµα. Εκκίνηση του υπολογιστή σας Μετά τη σύνδεση όλου του περιφερειακού εξοπλισµού, εκκινήστε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήµατα: 1 Ανάψτε όλο τον περιφερειακό εξοπλισµό, όπως την οθόνη, τον εκτυπωτή, το φαξ, τα ηχεία κτλ. 2 Ανάψτε το σύστηµα. Μετά που θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκίνησης, µπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιµοποιείτε τον υπολογιστή σας. Τερµατισµός του υπολογιστή σας Από το µενού Έναρξη, επιλέξτε Σβήσιµο και κάντε κλικ στο OK.

10 6 Στήσιµο του υπολογιστή σας Στην περίπτωση βλάβης του συστήµατος, πατήστε το πλήκτρο τροφοδοσίας το µπροστινό µέρος του συστήµατος και κρατήστε το πατηµένο για τέσσερα δευτερόλεπτα. Μετά που θα έχει τερµατιστεί το σύστηµα, σβήστε όλες τις περιφερειακές συσκευές. Αναβάθµιση συστήµατος Μπορείτε να επεκτείνετε το σύστηµα σας της σειράς AcerPower γρήγορα και εύκολα προσθέτοντας εξαρτήµατα. Μπορείτε επίσης να αναβαθµίσετε τα εξαρτήµατα του συστήµατος σας της σειράς AcerPower. Άνοιγµα του υπολογιστή Πριν να αφαιρέσετε τα πλαίσια ή τα καλύµµατα, παρακαλούµε βεβαιωθείτε πως έχετε σβήσει τον υπολογιστή και πως έχετε βγάλει το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα. Αφαιρέστε τις δύο βίδες στο πλαϊνό πλαίσιο. Σπρώξτε το πλαίσιο προς τα πίσω και αφαιρέστε το. Εγκατάσταση νέων εξαρτηµάτων Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε µόνο εξαρτήµατα που είναι συµβατά µε τη σειρά υπολογιστών AcerPower. Πριν να επιλέξετε νέα εξαρτήµατα, παρακαλούµε ρωτήστε το εξουσιοδοτηµένο κατάστηµα πώλησης προϊόντων της Acer αν το εξάρτηµα θα λειτουργήσει µε το σύστηµα σας της σειράς AcerPower. Για να διασφαλιστεί η σωστή ρύθµιση και το στήσιµο, παρακαλούµε ανατρέξτε στις οδηγίες που παρέχονται µε τα νέα σας εξαρτήµατα. Μερικές πιθανές αναβαθµίσεις: - Αναβάθµιση σε σκληρό δίσκο µεγάλης χωρητικότητας - Επέκταση µνήµης υψηλού επιπέδου - Αναβάθµιση από µονάδα CD-ROM σε µονάδα CD-RW, DVD- ROM, DVD/CD-RW combo ή µονάδα εγγραφής DVD - Εγκατάσταση πρόσθετων καρτών διασύνδεσης σε κενές θύρες PCI, π.χ., PCI κάρτα φαξ/µόντεµ

11 7 Αντιµετώπιση προβληµάτων Ακολουθούν µερικές καταστάσεις που πιθανώς να αντιµετωπίσετε κατά την χρήση του υπολογιστή σας και η καθεµία ακολουθείται από απλές απαντήσεις και λύσεις. Ε: Πάτησα το διακόπτη τροφοδοσίας αλλά το σύστηµα δεν ξεκίνησε. A: Ελέξτε το φωτάκι LED που βρίσκεται πάνω από το διακόπτη τροφοδοσίας. Αν το λαµπάκι LED δεν είναι αναµµένο, τότε δεν πηγαίνει ρεύµα στο σύστηµα. Κάντε κάτι από τα παρακάτω: Ελέγξτε αν ο διακόπτης επιλογής τάσης που βρίσκεται στο πίσω µέρος του υπολογιστή είναι ρυθµισµένος στη σωστή τάση. Ελέγξτε πως έχετε συνδέσει σωστά το καλώδιο τροφοδοσίας σε µια πρίζα. Αν χρησιµοποιείτε ένα πολύπριζο ή έναν αυτόµατο ρυθµιστή τάσης, σιγουρευτείτε πως είναι στην πρίζα και αναµµένα. Αν το φωτάκι LED είναι αναµµένο, ελέγξτε τα ακόλουθα: Μήπως υπάρχει µια µη-εκκινήσιµη (όχι συστήµατος) δισκέτα στη µονάδα δισκέτας? Αν υπάρχει, αφαιρέστε την ή αντικαταστήστε την µε µια δισκέτα συστήµατος και πατήστε <Ctrl> + <Alt> + <Del> για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Ε: εν εµφανίζεται τίποτα στην οθόνη. Α: Το σύστηµα διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σας σβήνει αυτόµατα την οθόνη για να εξοικονοµήσει ενέργεια. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ανάψει πάλι η οθόνη. Αν πατώντας ένα πλήκτρο δε λυθεί το πρόβληµα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Αν δε λυθεί το πρόβληµα µε την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα αγοράς ή µε το κέντρο τεχνικής υποστήριξης για βοήθεια. Ε: εν λειτουργεί ο εκτυπωτής. A: Κάντε τα παρακάτω: Σιγουρευτείτε πως ο εκτυπωτής είναι συνδεδεµένος σε µια πρίζα ρεύµατος και πως είναι αναµµένος. Σιγουρευτείτε πως το καλώδιο του εκτυπωτή είναι καλά συνδεδεµένο µε την παράλληλη θύρα του συστήµατος και την αντίστοιχη θύρα του εκτυπωτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον εκτυπωτή, ανατρέξτε στην τεκµηρίωση του εκτυπωτή σας.

12 8 Αντιµετώπιση προβληµάτων Ε: εν ακούγεται ήχος από τα ηχεία. A: Ελέγξτε τα παρακάτω: Μπορεί να έχει αποκοπεί η ένταση. Ψάξτε για το εικονίδιο της Έντασης στη γραµµή εργασιών. Αν είναι διαγραµµένο, κάντε κλικ στο εικονίδιο και αφαιρέστε την επιλογή Σίγαση. Μπορείτε επίσης να πατήστε το κουµπί ελέγχου έντασης/σίγασης στο USB πληκτρολόγιό σας για εναλλαγή της λειτουργίας σίγασης. Αν υπάρχουν συνδεδεµένα ακουστικά ή εξωτερικά ηχεία στην υποδοχή της γραµµής εξόδου στον υπολογιστή σας, τα εσωτερικά ή τα ενσωµατωµένα ηχεία κλείνουν αυτόµατα. Ε: Το σύστηµα δε µπορεί να διαβάσει πληροφορίες από µια µονάδα δισκέτας, σκληρού δίσκου, CD ή DVD. A: Ελέγξτε τα παρακάτω: Σιγουρευτείτε πως χρησιµοποιείτε το σωστό τύπο µέσων. Ελέγξτε αν η δισκέτα είναι σωστά διαµορφωµένη. Αν όχι, διαµορφώστε την ξανά. Προσοχή: Αν διαµορφώσετε ξανά µια δισκέτα, θα χαθούν όλα τα δεδοµένα που περιείχε. Σιγουρευτείτε πως η δισκέτα, το CD ή το DVD έχουν εισαχθεί σωστά, δηλαδή µε τη σωστή πλευρά προς τα πάνω και στη σωστή µονάδα, δηλαδή η δισκέτα στη µονάδα δισκέτας, το DVD στη µονάδα DVD. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε πως το CD ή το DVD είναι καθαρά και χωρίς γρατσουνιές. Ελέγξτε τη µονάδα σας χρησιµοποιώντας µια καλή, δηλαδή που να µην έχει υποστεί ζηµιά, δισκέτα ή οπτικό δίσκο. Αν η µονάδα δισκέτας, CD ή DVD δε µπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες σε µια καλή δισκέτα, CD ή DVD, µπορεί να υπάρχει πρόβληµα µε τη µονάδα. Επικοινωνήστε µε το κατάστηµα αγοράς ή µε ένα κέντρο τεχνικής υποστήριξης για βοήθεια. Ε: Το σύστηµα δε µπορεί να διαβάσει πληροφορίες από µια µονάδα δισκέτας, σκληρού δίσκου ή οπτικού δίσκου. A: Ελέγξτε τα παρακάτω: Σιγουρευτείτε πως το µέσο δεν έχει προστασία εγγραφής. Σιγουρευτείτε πως χρησιµοποιείτε το σωστό τύπο δισκέτας. Ελέγξτε αν η δισκέτα είναι σωστά διαµορφωµένη. Αν όχι, διαµορφώστε την ξανά. Προσοχή: Αν διαµορφώσετε ξανά µια δισκέτα, θα χαθούν όλα τα δεδοµένα που περιείχε.

13 9 Φροντίδα του υπολογιστή σας Παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτό το κεφάλαιο. Αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες θα συντελέσετε στη µεγιστοποίηση της αντοχής του υπολογιστή σας. Σηµαντικές συµβουλές Μην εκθέτετε τον υπολογιστή άµεσα σε ηλιακό φως. Μην τον τοποθετείτε κοντά σε πηγές θερµότητας, όπως καλοριφέρ. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε µαγνητικά πεδία. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε βροχή ή υγρασία. Μην ρίχνετε νερό πάνω ή µέσα στον υπολογιστή. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε ισχυρές συγκρούσεις ή δονήσεις. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε σκόνη ή βρωµιά. Ποτέ µην τοποθετείτε το σύστηµα σε ανισόπεδες επιφάνειες. Μην πατάτε επάνω στο καλώδιο ρεύµατος ή τοποθετείτε βαριά αντικείµενα επάνω του. Τοποθετήστε µε προσοχή το καλώδιο ρεύµατος και άλλα καλώδια µακριά από σηµεία που περνάει κόσµος. Όταν βγάζετε το καλώδιο τροφοδοσίας, µην τραβάτε το ίδιο το καλώδιο, αλλά το φις. Η συνολική ονοµαστική τιµή των αµπέρ του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος στο ρεύµα δε θα πρέπει να ξεπερνάει αυτήν του καλωδίου, αν χρησιµοποιείτε επέκταση. Επίσης, η συνολική ονοµαστική τιµή του ρεύµατος όλου του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος σε µια συγκεκριµένη πρίζα τοίχου δε θα πρέπει να ξεπερνάει την ονοµαστική τιµή της ασφάλειας. Ελέγξτε την τεκµηρίωση που περιλαµβανόταν µε το λογισµικό σας και/ ή τα προγράµµατα οδήγησης για να δείτε αν µπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές ρυθµίσεις για γίνει πιο άνετη η οθόνη. Καθαρισµός και επισκευή Καθαρισµός του υπολογιστή και του πληκτρολογίου 1 Σβήστε τον υπολογιστή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας. 2 Χρησιµοποιήστε ένα µαλακό πανί βρεγµένο µε λίγο νερό και σκουπίστε προσεκτικά το εξωτερικό του υπολογιστή και το πληκτρολόγιο. Μη χρησιµοποιείτε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά σε σπρέι.

14 10 Φροντίδα του υπολογιστή σας Καθαρισµός της συσκευής κατάδειξης Για να καθαρίσετε το ποντίκι σας (µε µπίλια) 1 Ανοίξτε το κυκλικό κάλυµµα κάτω από το ποντίκι. 2 Βγάλτε τη µπίλια και σκουπίστε την µε ένα µαλακό, υγρό πανί. 3 Βάλτε τη µπίλια πίσω στη θέση της και τοποθετήστε ξανά το κάλυµµα. Καθαρισµός οπτικού ποντικιού Οι χρήστες που έχουν οπτικό ποντίκι θα πρέπει να ανατρέξουν στην τεκµηρίωση που περιλαµβάνεται µε το ποντίκι για οδηγίες συντήρησης. Καθαρισµός της οθόνης Βεβαιωθείτε πως διατηρείτε την οθόνη σας καθαρή. Για οδηγίες καθαρισµού, ανατρέξτε στην τεκµηρίωση που περιλαµβάνεται µε την οθόνη σας. Πότε πρέπει να επικοινωνήσετε µε τεχνικό για επισκευή Αν ρίξετε τον υπολογιστή και προκαλέσετε ζηµιά. Αν έχει χυθεί υγρό µέσα στον υπολογιστή. Αν ο υπολογιστής δε λειτουργεί κανονικά. Πώς να ζητήσετε τεχνική βοήθεια Για τεχνική βοήθεια, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα αγοράς ή µε την τοπική αντιπροσωπεία. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την τοποθεσία της Acer (www.acersupport.com) για πληροφορίες σχετικά µε το πώς και που µπορείτε να επικοινωνήσετε µε τα κέντρα επισκευών στην περιοχή σας.

15 11 Οδηγίες συµµόρφωσης µε ENERGY STAR Ως µέλος της ENERGY STAR, η Acer Inc. έχει καθορίσει πως αυτό το προϊόν καλύπτει τις οδηγίες της ENERGY STAR για ενεργειακή αποδοτικότητα. ήλωση Συµµόρφωσης για χώρες της ΕΕ Με το παρόν, η Acer δηλώνει πως αυτός ο προσωπικός υπολογιστής συµµορφώνεται µε τις θεµελιώδεις απαιτήσεις και τις άλλες σχετικές διατάξεις της Οδηγίας 1999/5/EΚ. Κοινοποίηση: Θωρακισµένα καλώδια Όλες οι συνδέσεις µε άλλες συσκευές πρέπει να γίνονται µε τη χρήση θωρακισµένων καλωδίων για να διατηρείται η συµµόρφωση µε τους κανονισµούς της FCC. Κοινοποίηση: Περιφερειακές συσκευές Μόνο περιφερειακά (συσκευές εισόδου/εξόδου, τερµατικά, εκτυπωτές, κτλ) που έχουν πιστοποίηση συµµόρφωσης µε τα όρια της Κατηγορίας Β µπορούν να συνδεθούν µε αυτόν τον εξοπλισµό. Η λειτουργία µε µη πιστοποιηµένα περιφερειακά πιθανόν να έχει ως αποτέλεσµα παρεµβολές στη ραδιοφωνική και τηλεοπτική λήψη. Κοινοποιήσεις για το µόντεµ TBR 21 Αυτός ο εξοπλισµός έχει εγκριθεί [Απόφαση Συµβουλίου 98/482/EC - "TBR 21"] για πανευρωπαϊκή σύνδεση απλού τερµατικού στο ηµόσιο Τηλεφωνικό ίκτυο Μεταγωγής (PSTN). Ωστόσο, εξαιτίας των διαφορών ανάµεσα στα δίκτυα PSTN στις διάφορες χώρες, η έγκριση αυτή από µόνη της δεν εγγυάται ανεπιφύλακτα την επιτυχή λειτουργία σε κάθε τερµατικό σηµείο του δικτύου PSTN. Στην περίπτωση προβληµάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε µε τον προµηθευτή του εξοπλισµού σας µε την πρώτη ευκαιρία. Σηµαντικές οδηγίες ασφάλειας ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε τις για µελλοντική χρήση. 1 Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που αναγράφονται στο προϊόν. 2 Βγάλτε αυτό το προϊόν από την πρίζα του τοίχου πριν να το καθαρίσετε. Μη χρησιµοποιείτε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά σε µορφή σπρέι. Χρησιµοποιείτε ένα στεγνό πανί για τον καθαρισµό. 3 Μη χρησιµοποιείτε αυτό το προϊόν κοντά σε νερό. 4 Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε ασταθές καροτσάκι, βάση, ή τραπέζι. Σε ενδεχόµενη πτώση του προϊόντος, µπορεί να προκληθεί σοβαρή ζηµιά. 5 Οι σχισµές και τα ανοίγµατα παρέχονται για αερισµό. Εξασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία του προϊόντος και το προστατεύουν από την υπερθέρµανση. Αυτά τα ανοίγµατα δεν πρέπει να εµποδίζονται ή να καλύπτονται. Τα ανοίγµατα δεν πρέπει ποτέ να εµποδίζονται τοποθετώντας το προϊόν σε ένα κρεβάτι, καναπέ, χαλί, ή άλλη παρεµφερή επιφάνεια. Η παρούσα συσκευή δε θα πρέπει ποτέ να τοποθετείται κοντά ή πάνω από ένα καλοριφέρ ή

16 12 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας αερόθερµο, ή σε εντοιχισµένη εγκατάσταση εκτός και αν παρέχεται σωστός αερισµός. 6 Η παρούσα συσκευή θα πρέπει να λειτουργεί µε τον τύπο ρεύµατος που αναγράφεται στην ετικέτα σήµανσης. Αν δεν είστε βέβαιοι για τον τύπο της διαθέσιµης τροφοδοσίας, συµβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας ή την τοπική εταιρία ηλεκτρισµού. 7 Μην αφήνετε οτιδήποτε πάνω στο καλώδιο τροφοδοσίας. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε σηµείο όπου διερχόµενα άτοµα θα µπορούσαν να πατήσουν το καλώδιο. 8 Αν χρησιµοποιείτε καλώδιο επέκτασης µε αυτό το προϊόν, σιγουρευτείτε πως η συνολική ονοµαστική τιµή των αµπέρ του ρεύµατος του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος στο καλώδιο επέκτασης δεν ξεπερνά αυτήν του καλωδίου επέκτασης. Επίσης, σιγουρευτείτε πως η συνολική ονοµαστική τιµή όλων των προϊόντων που είναι συνδεδεµένα στην πρίζα του τοίχου δεν ξεπερνά αυτήν της ασφάλειας. 9 Ποτέ µη σπρώχνετε αντικείµενα οποιουδήποτε τύπου µέσα από τις σχισµές του κουτιού καθώς µπορεί να ακουµπήσουν σε επικίνδυνα σηµεία τάσης ή να βραχυκυκλώσουν τµήµατα και να προκαλέσουν πυρκαγιά ή ηλεκτροσόκ. Ποτέ µην χύνετε υγρά οποιουδήποτε τύπου πάνω στο προϊόν. 10 Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε οι ίδιοι το προϊόν, καθώς µε το άνοιγµα ή την αφαίρεση των καλυµµάτων µπορεί να εκτεθείτε σε επικίνδυνα σηµεία τάσης ή άλλους κινδύνους. Προσφύγετε σε αρµόδιο προσωπικό επισκευών για όλες τις επισκευές. 11 Αποσυνδέστε αυτό το προϊόν από την πρίζα τοίχου και προσφύγετε για τις επισκευές σε αρµόδιο προσωπικό επισκευών στις ακόλουθες περιπτώσεις: a Όταν το καλώδιο ρεύµατος ή το αρσενικό φις έχει υποστεί ζηµιά ή είναι φθαρµένο. b Αν έχει χυθεί υγρό µέσα στο προϊόν. c Αν το προϊόν έχει εκτεθεί σε βροχή ή νερό. d Αν το προϊόν δε λειτουργεί κανονικά παρότι ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης. Ρυθµίστε µόνο εκείνα τα κουµπιά ελέγχου που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης καθώς η εσφαλµένη ρύθµιση των κουµπιών ελέγχου µπορεί να προκαλέσει βλάβη και συχνά θα απαιτηθεί εκτεταµένη εργασία από αρµόδιο τεχνικό για την επαναφορά του προϊόντος στην κανονική κατάσταση λειτουργίας. e Αν το προϊόν έπεσε ή έχει υποστεί ζηµιά το περίβληµα. f Αν το προϊόν παρουσιάζει σαφή αλλαγή στην απόδοση της λειτουργίας υποδεικνύοντας την ανάγκη για επισκευή. 12 Χρησιµοποιείτε µόνο το σωστό τύπο καλωδίου τροφοδοσίας (παρέχεται στο κουτί παρελκοµένων) που έχει καθοριστεί για αυτήν τη µονάδα. Θα πρέπει να είναι αποσπώµενου τύπου: αναγραφόµενο στο UL/πιστοποιηµένο από CSA, τύπου SPT-2, ελάχιστων τιµών 7A 125V, εγκεκριµένο από VDE ή ισοδύναµό του. Το µέγιστο µήκος είναι 4,6 µέτρα (15 πόδια). 13 Πάντα να αποσυνδέετε όλες τις τηλεφωνικές γραµµές από την πρίζα του τοίχου πριν την επισκευή ή την αποσυναρµολόγηση αυτής της συσκευής. 14 Αποφεύγετε τη χρήση της τηλεφωνικής γραµµής (εκτός από ασύρµατου τύπου) κατά τη διάρκεια ηλεκτρικής καταιγίδας. Ενδέχεται να υπάρχει µικρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από κεραυνό.

17 13 ήλωση µπαταρίας Λιθίου ΠΡΟΣΟΧΗ Κίνδυνος έκρηξης σε περίπτωση λανθασµένης αντικατάστασης της µπαταρίας. Αντικαταστήστε µόνο µε µπαταρία ίδιου ή ισοδύναµου τύπου συνιστώµενη από τον κατασκευαστή. Απορρίψτε τις χρησιµοποιηµένες µπαταρίες σύµφωνα µε τους τοπικούς κανονισµούς. Ανακυκλώστε τις αν αυτό είναι εφικτό. ADVARSEL! Lithiumbatteri - Eksplosionsfare ved fejlagtig håndtering. Udskiftning må kun ske med batteri af samme fabrikat og type. Léver det brugte batteri tilbage til leverandøren. ADVARSEL Eksplosjonsfare ved feilaktig skifte av batteri. Benytt samme batteritype eller en tilsvarende type anbefalt av apparatfabrikanten. Brukte batterier kasseres i henhold til fabrikantens instruksjoner. VARNING Explosionsfara vid felaktigt batteribyte. Anvãnd samma batterityp eller en ekvivalent typ som rekommenderas av apparattillverkaren. Kassera anvãnt batteri enligt fabrikantens instruktion. VAROITUS Päristo voi räjähtää, jos se on virheellisesti asennettu. Vaihda paristo ainoastaan laitevalmistajan suosittelemaan tyyppiin. Hävitä käytetty paristo valmistajan ohjeiden mukaisesti. VORSICHT! Explosionsgefahr bei unsachgemäßen Austausch der Batterie Ersatz nur durch denselben oder einem vom Hersteller empfohlenem ähnlichen Typ. Entsorgung gebrauchter Batterien nach Angaben des Herstellers.

18 14 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας ήλωση συµµόρφωσης για λέιζερ Η µονάδα CD ή DVD που χρησιµοποιείται µε αυτόν τον υπολογιστή είναι µια συσκευή λέιζερ. Η ετικέτα κατηγορίας της µονάδας CD ή DVD, που εµφανίζεται παρακάτω, βρίσκεται πάνω στην ίδια τη µονάδα. ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1 (CLASS 1) ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΟΡΑΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΛΕΙΖΕΡ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΕΣΜΗ ΑΚΤΙΝΩΝ. APPAREIL A LASER DE CLASSE 1 PRODUIT LASERATTENTION: RADIATION DU FAISCEAU LASER INVISIBLE EN CAS D OUVERTURE. EVITTER TOUTE EXPOSITION AUX RAYONS. LUOKAN 1 LASERLAITE LASER KLASSE 1 VORSICHT: UNSICHTBARE LASERSTRAHLUNG, WENN ABDECKUNG GEÖFFNET NICHT DEM STRAHLL AUSSETZEN PRODUCTO LÁSER DE LA CLASE I ADVERTENCIA: RADIACIÓN LÁSER INVISIBLE AL SER ABIERTO. EVITE EXPONERSE A LOS RAYOS. ADVARSEL: LASERSTRÅLING VEDÅBNING SE IKKE IND I STRÅLEN. VARO! LAVATTAESSA OLET ALTTINA LASERSÅTEILYLLE. VARNING: LASERSTRÅLNING NÅR DENNA DEL ÅR ÖPPNAD ÅLÅ TUIJOTA SÅTEESEENSTIRRA EJ IN I STRÅLEN VARNING: LASERSTRÅLNING NAR DENNA DEL ÅR ÖPPNADSTIRRA EJ IN I STRÅLEN ADVARSEL: LASERSTRÅLING NAR DEKSEL ÅPNESSTIRR IKKE INN I STRÅLEN

19 15 ήλωση συµµόρφωσης για τη σήµανση CE Ονοµασία κατασκευαστή: Acer Inc. ιεύθυνση κατασκευαστή: 8F, 88, Sec. 1, Hsin Tai Wu Rd., Hsichih, Taipei Hsien 221, ηλώνει πως το προϊόν: Προσωπικός υπολογιστής Μοντέλο: Σειρά AcerPower Συµµορφώνεται µε την Οδηγία ΗΜΣ 89/336/ΕΕΚ όπως πιστοποιείται από τη συµµόρφωση µε τα παρακάτω πρότυπα: EN55022:1998/A1: 2000; AS/NZS CISPR 22: 2002: Περιορισµοί και µέθοδοι µέτρησης των χαρακτηριστικών των Ραδιοφωνικών Παρεµβολών του Εξοπλισµού Τεχνολογίας Πληροφοριών. EN55024: 1998/A1: 2001; AS/NZS CISPR 24: 1997: Εξοπλισµός τεχνολογίας πληροφοριών Χαρακτηριστικά Ανοσίας Περιορισµοί και µέθοδοι µέτρησης περιλαµβανοµένων: Κανονικά Περιγραφή Αποτελέσµατα Κριτήρια EN : 1995/A1: 1998/A2: 2001 AS/NZS : 2002 EN : 1996/A1: 1998/A2: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1995/A1: 2001/A2: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1995/A1: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1996/A1: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1993/A1: 2001 AS/NZS : 2002 EN : 1994/A1: 2001 AS/NZS : 1999 Ηλεκτροστατική Εκκένωση Περνάει Β Ραδιοσυχνότητα, Ηλεκτροµαγνητικά Πεδία Ταχεία Ηλεκτρική Μετάβαση/Ριπή Περνάει Περνάει Κυµάτωση Περνάει Β Αγώγιµη ιαταραχή Περνάει A Βιοµηχανική Συχνότητα Ηλεκτροµαγνητικού Πεδίου Περνάει Πτώσεις τάσης / Σύντοµες ιακοπές και ιακυµάνσεις Τάσης >95% σε 10ms Περνάει Β 30% σε 500ms Περνάει C >95% σε 5000ms Περνάει C A Β A Κανονικά Περιγραφή Αποτελέσµατα EN : 2000 AS/NZS : 2003 EN : 1995 A1: 2001/ AS/NZS : 1998 Όρια για εκποµπές ρευµάτων υψηλών συχνοτήτων Όρια για διακυµάνσεις τάσης και τρεµοπαίξιµο σε χαµηλής τάσης συστήµατα παροχής. Περνάει Περνάει

20 16 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας Συµµορφώνεται µε την Οδηγία ΗΜΣ 73/23/ΕΕΚ περί Χαµηλής Τάσης όπως πιστοποιείται από τη συµµόρφωση µε τα παρακάτω πρότυπα: EN60950: ο: Ασφάλεια του Εξοπλισµού Τεχνολογίας Πληροφοριών Περιλαµβανοµένου εξοπλισµού ηλεκτρικής βιοµηχανίας. Αυτός ο εξοπλισµός έχει εγκριθεί µε την Απόφαση Συµβουλίου 98/482/EΚ (CTR21) για πανευρωπαϊκή σύνδεση απλού τερµατικού στο ηµόσιο Τηλεφωνικό ίκτυο Μεταγωγής (PSTN). Εµείς, η Acer Inc., δηλώνουµε µε το παρόν πως ο εξοπλισµός που φέρει το εµπορικό όνοµα και τον αριθµό µοντέλου που αναφέρεται παραπάνω δοκιµάστηκε και συµµορφώνεται µε τους ισχύοντες κανονισµούς σύµφωνα µε όσον το δυνατόν πιο ακριβή στάνταρ µέτρησης, και πως έχουν ληφθεί και ισχύουν όλα τα απαραίτητα µέτρα για να διασφαλιστεί πως οι µονάδες παραγωγής του ίδιου εξοπλισµού θα συνεχίζουν να συµµορφώνονται µε τις απαιτήσεις Easy Lai/ ιευθυντής Acer Incorporated

21 17 Οµοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (FCC) δήλωση συµµόρφωσης Αυτή η συσκευή συµµορφώνεται µε το Μέρος 15 των Κανονισµών της FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις ακόλουθες δύο συνθήκες: (1) αυτή η συσκευή δε µπορεί να προκαλέσει επιβλαβή παρεµβολή, και (2) η συσκευή αυτή πρέπει να αποδέχεται οποιαδήποτε παρεµβολή ληφθεί, περιλαµβανοµένης παρεµβολής που µπορεί να προκαλέσει ανεπιθύµητη λειτουργία. Ο ακόλουθος τοπικός Κατασκευαστής/Εισαγωγέας είναι υπεύθυνος για αυτή τη διακήρυξη: Όνοµα προϊόντος: Μοντέλο: Όνοµα υπευθύνου: ιεύθυνση υπευθύνου: Προσωπικός υπολογιστής Σειρά AcerPower Acer America Corporation Πρόσωπο επικοινωνίας: Κ. Young Kim Τηλέφωνο: Φαξ: Orchard Parkway, San Jose, CA 95134, U.S.A.

22 18 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε την κάρτα FireWire PCI Sweex. Η κάρτα αυτή σας δίνει πολλές δυνατότητες: - Η

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα Αµερικανικής προέλευσης της Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους.

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γενικές οδηγίες ασφαλείας Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Σημαντικά μηνύματα ασφάλειας Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό πριν επιχειρήσετε να τον

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Copyright 2009

Περιεχόμενα. Copyright 2009 Περιεχόμενα Υποδείξεις ασφαλείας... 4 Περιοχή χρήσης... 4 Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα... 5 Σύνδεση... 5 Επισκευή... 5 Καθαρισμός... 5 Αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων... 5 Εξοπλισμός παράδοσης... 6 Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

TRUST AMI MOUSE 250S MINI OPTICAL WIRELESS. Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση Εγκατάσταση στα Windows 3.2

TRUST AMI MOUSE 250S MINI OPTICAL WIRELESS. Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση Εγκατάσταση στα Windows 3.2 Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση 3.1 2. Εγκατάσταση στα Windows 3.2! 3. οκιµή 3.3 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προορίζεται για τους χρήστες της συσκευής Trust AMI MOUSE 250S MINI

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

I J. D: Ένδειξη ανάγνωσης/εγγραφής E: Υποδοχή: SMC, SM-RAM F: Υποδοχή: CF I, CF II, MD G: Υποδοχή: SD, Mini SD, MMC, RS-MMC

I J. D: Ένδειξη ανάγνωσης/εγγραφής E: Υποδοχή: SMC, SM-RAM F: Υποδοχή: CF I, CF II, MD G: Υποδοχή: SD, Mini SD, MMC, RS-MMC Πληροφορίες προϊόντος A B C D E F G H I J A: Βύσµα ακουστικών/ηχείου B: Βύσµα µικροφώνου C: Ένδειξη ισχύος D: Ένδειξη ανάγνωσης/εγγραφής E: Υποδοχή: SMC, SM-RAM F: Υποδοχή: CF I, CF II, MD G: Υποδοχή:

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4 Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Η NETGEAR συνιστά να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους επίσημους πόρους υποστήριξης της NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας)

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα µοντέλα της

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1

NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1 NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1 Πλεονεκτήµατα Αµοιβαία ανταλλαγή δεδοµένων Άµεση πρόσβαση - Αντιγράψτε φωτογραφίες και αρχεία και ανταλλάξτε τα µε άλλη κάρτα πολυµέσων. - Άµεση πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

F: Κουµπί σύνδεσης G: Θήκη µπαταριών Η: Σύνδεσης φόρτισης I: Αισθητήρας κίνησης/λυχνία. GR Τοποθέτηση µπαταριών. 12 ώρες

F: Κουµπί σύνδεσης G: Θήκη µπαταριών Η: Σύνδεσης φόρτισης I: Αισθητήρας κίνησης/λυχνία. GR Τοποθέτηση µπαταριών. 12 ώρες TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Πληροφορίες προϊόντος Ποντίκι A B Φορτιστής F D G I E C H J A: εξί πλήκτρο ποντικιού B: Τροχός Intelli /λυχνία µπαταρίας άδεια και φόρτιση C: Αριστερό πλήκτρο ποντικιού

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Συνιστούμε να δημιουργείτε μέσα ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Σχετικά με την ανάκτηση...

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ENGEL AV-PLUS MV7298 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Εγκατάσταση...4 Εκκίνηση...4 Επίλυση Προβλημάτων...5

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

1 Τοποθετήστε τις µπαταρίες

1 Τοποθετήστε τις µπαταρίες Πληροφορίες προϊόντος A B C F D E G H I J K Ποντίκι A: Τροχός κύλισης και τρίτο πλήκτρο LED χαµηλής ισχύος µπαταρίας (αναβοσβήνει) B: εξί πλήκτρο C: Αριστερό πλήκτρο D: Πλήκτρο περιήγησης πίσω E: Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

D-500/ 5.1 Εγχειρίδιο χρήσης. Πριν τη χρήση, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο. Σύστηµα ηχείων multimedia

D-500/ 5.1 Εγχειρίδιο χρήσης. Πριν τη χρήση, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο. Σύστηµα ηχείων multimedia D-500/ 5.1 Εγχειρίδιο χρήσης Πριν τη χρήση, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο Σύστηµα ηχείων multimedia Σηµαντικές οδηγίες ασφάλειας ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝ ΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Κάρτα επέκτασης USB 3.0 TS-PDU3. (Έκδοση 1.6)

Εγχειρίδιο χρήσης. Κάρτα επέκτασης USB 3.0 TS-PDU3. (Έκδοση 1.6) Εγχειρίδιο χρήσης Κάρτα επέκτασης USB 3.0 TS-PDU3 (Έκδοση 1.6) Περιεχόμενα Εισαγωγή...1 Περιεχόμενα συσκευασίας...1 Χαρακτηριστικά...2 Απαιτήσεις συστήματος...2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας...3 Γενική Χρήση...

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας)

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Πληροφορίες για τη ρύθμιση και τις δυνατότητες Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για υλική ζημιά, τραυματισμό ή θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης

Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης USB Οδηγίες χρήσης Ένας φορτιστής που παραμένει στην πρίζα μπορεί να καταναλώνει ρεύμα, ακόμη και εάν δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Ο έξυπνος σταθμός φόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος. Οδηγίες χρήσης

Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος. Οδηγίες χρήσης Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος Οδηγίες χρήσης Μια συσκευή που έχει παραμείνει συνδεδεμένη αλλά δεν χρησιμοποιεί, μπορεί να εξακολουθεί να καταναλώνει ρεύμα. Ο χρονοδιακόπτης ρεύματος Conserve

Διαβάστε περισσότερα

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά VoiceClip 3100 i.tech Bluetooth Ακουστικό www.itechdynamic.com Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης 1. Σχετικά µε το VoiceClip 3100 a. Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων (ΠΠΧ) Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση (On/Off) Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα