Σειρά AcerPower. Οδηγός Χρήστη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σειρά AcerPower. Οδηγός Χρήστη"

Transcript

1 Σειρά AcerPower Οδηγός Χρήστη

2 Πνευµατικά ικαιώµατα 2005 Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Σειρά AcerPower Οδηγός Χρήστη Ενδέχεται να γίνονται περιοδικά αλλαγές στις πληροφορίες της παρούσας έκδοσης δίχως την υποχρέωση να ειδοποιηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο για αυτές τις αναθεωρήσεις ή αλλαγές. Τέτοιου είδους αλλαγές θα ενσωµατώνονται σε νέες εκδόσεις αυτού του εγχειριδίου ή συµπληρωµατικών εγγράφων και εκδόσεων. Η εταιρία δεν προβαίνει σε καµία αντιπροσώπευση ή εγγύηση, είτε ρητή είτε σιωπηρή, όσον αφορά τα περιεχόµενα της παρούσας έκδοσης και αρνείται ρητά τις τεκµαιρόµενες εγγυήσεις εµπορευσιµότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριµένο σκοπό. Καταγράψτε τις πληροφορίες του αριθµού του µοντέλου, του αριθµού σειράς, της ηµεροµηνίας αγοράς, και του τόπου αγοράς στο χώρο που παρέχεται παρακάτω. Ο αριθµός σειράς και ο αριθµός του µοντέλου αναγράφονται στην επισυναπτόµενη ετικέτα του υπολογιστή σας. Όλη η αλληλογραφία που αφορά στη µονάδα σας θα πρέπει να περιλαµβάνει τον αριθµό σειράς, τον αριθµό του µοντέλου και τις πληροφορίες αγοράς. Κανένα τµήµα της παρούσας έκδοσης δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αποθηκευτεί σε σύστηµα ανάκτησης, ή να µεταβιβαστεί σε οποιαδήποτε µορφή ή µε οποιοδήποτε µέσο, ηλεκτρονικό, µηχανικό, φωτοαντιγραφικό, καταγραφής, ή άλλο, δίχως την προηγούµενη έγγραφη άδεια της Acer Incorporated. Αριθµός Μοντέλου: Αριθµός σειράς: Ηµεροµηνία αγοράς: Τόπος αγοράς: Το όνοµα Acer και το λογότυπο Acer αποτελούν κατοχυρωµένα εµπορικά σήµατα της Acer Inc. Τα ονόµατα προϊόντων ή τα εµπορικά σήµατα άλλων εταιριών χρησιµοποιούνται στο παρόν µόνο για λόγους προσδιορισµού και αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιριών.

3 Περιήγηση του συστήµατος 1 Μπροστινό πλαίσιο 1 Πίσω πλαίσιο 1 Χαρακτηριστικά του συστήµατος 2 Απόδοση 2 Πολυµέσα 2 Συνδεσιµότητα 2 Περιφερειακά συστήµατος 2 Ποντίκι (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) 3 Πληκτρολόγιο (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) 3 Ηχεία 3 Στήσιµο του υπολογιστή σας 4 Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν το στήσιµο 4 Επιλογή θέσης 4 Άνοιγµα συσκευασίας 5 Σύνδεση περιφερειακών 5 Εκκίνηση του υπολογιστή σας 5 Τερµατισµός του υπολογιστή σας 5 Αναβάθµιση του συστήµατος 6 Άνοιγµα του υπολογιστή 6 Εγκατάσταση νέων εξαρτηµάτων 6 Αντιµετώπιση Προβληµάτων 7 Φροντίδα του υπολογιστή σας 9 Σηµαντικές συµβουλές 9 Καθαρισµός και επισκευή 9 Καθαρισµός του υπολογιστή και του πληκτρολογίου 9 Καθαρισµός της συσκευής κατάδειξης 10 Καθαρισµός οπτικού ποντικιού 10 Καθαρισµός της οθόνης 10 Πότε πρέπει να επικοινωνήσετε µε τεχνικό για επισκευή 10 Πώς να ζητήσετε τεχνική βοήθεια 10 Οδηγίες συµµόρφωσης µε ENERGY STAR 11 ήλωση Συµµόρφωσης για χώρες της ΕΕ 11 Κοινοποιήσεις για το µόντεµ 11 TBR Σηµαντικές οδηγίες ασφάλειας 11 ήλωση µπαταρίας Λιθίου 13 ήλωση συµµόρφωσης λέιζερ. 14 ήλωση συµµόρφωσης για τη σήµανση CE 15 Οµοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (FCC) δήλωση συµµόρφωσης 17 Περιεχ

4 Παρατήρηση: Όλες οι εικόνες υπάρχουν µόνο για αναφορά. Η πραγµατική σύνθεση µπορεί να είναι διαφορετική.

5 1 Περιήγηση του συστήµατος Ο υπολογιστής σας αποτελείται από τα ακόλουθα: Μπροστινό πλαίσιο εικονίδιο Περιγραφή εικονίδιο Περιγραφή Κουµπί τροφοδότησης Υποδοχή µικροφώνου Ηχείο ή υποδοχή ακουστικών Μονάδα δισκέτας (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Μονάδα οπτικού δίσκου (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Συσκευή ανάγνωσης καρτών πολυµέσων (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Θύρα USB Θύρα IEEE 1394 (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Πίσω πλαίσιο εικονίδιο Περιγραφή εικονίδιο Περιγραφή PS/2 υποδοχή πληκτρολογίου Θύρα VGA Υποδοχή εκτυπωτή PS/2 υποδοχή ποντικιού Σειριακή θύρα (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Θύρα USB Υποδοχή εισόδου µικροφώνου Σύνδεση δικτύου Ethernet RJ-45 Υποδοχή γραµµής εισόδου Γραµµή εξόδου/υποδοχή εξόδου ηχείων

6 2 Περιήγηση του συστήµατος Χαρακτηριστικά συστήµατος Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας: Απόδοση Υψηλής απόδοσης επεξεργαστής της Intel Υψηλής απόδοσης Επεκτάσιµη µνήµη συστήµατος Λειτουργία διαχείρισης ενέργειας Μονάδα δισκέτας 3,5" (προαιρετική) Μονάδα ανάγνωσης καρτών πολυµέσωνν (προαιρετική) CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW (52X/24X), DVD/CD-RW combo ή µονάδα εγγραφής DVD (προαιρετική) Υψηλής χωρητικότητας σκληρός δίσκος PATA / SATA (προαιρετικός). Υποστηρίζει υψηλής απόδοσης περιφερειακά USB 2.0 Πολυµέσα Στερεοφωνικό σύστηµα ήχου surround µέσω του ενσωµατωµένου ελεγκτή ήχου Υποδοχές εισόδου ήχου/γραµµής εισόδου, εξόδου ήχου/γραµµής εξόδου, εξόδου ακουστικών και εισόδου εξωτερικού µικροφώνου Συνδεσιµότητα ύο υποδοχές PS/2 για πληκτρολόγιο και ποντίκι Μια παράλληλη θύρα Θύρες USB 2.0 (δύο µπροστά, οι υπόλοιπες πίσω) Υψηλής ταχύτητας V.92, 56K µόντεµ φαξ/δεδοµένων (προαιρετικό) Υπερ-γρήγορη σύνδεση δικτύου Ethernet Περιφερειακά συστήµατος Η σειρά υπολογιστών AcerPower αποτελείται από το ίδιο το σύστηµα και τα περιφερειακά του, όπως ένα προαιρετικό ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και ένα ζευγάρι ηχεία. Αυτό το κεφάλαιο παρέχει µια σύντοµη περιγραφή των βασικών περιφερειακών του συστήµατος.

7 3 Ποντίκι (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) Το ποντίκι που περιλαµβάνεται είναι ένα κανονικό ποντίκι δύο πλήκτρων µε τροχό. Συνδέστε το ποντίκι στην PS/2 θύρα ποντικιού ή στη USB θύρα στο πίσω µέρος του συστήµατος. Πληκτρολόγιο (PS/2 ή USB, επιλογή κατασκευαστή) Συνδέστε το πληκτρολόγιο στην PS/2 θύρα πληκτρολογίου ή στη USB θύρα στο πίσω µέρος του συστήµατος. Ηχεία Στα συστήµατα που έχουν ηχεία, συνδέστε το καλώδιο των ηχείων στη θύρα εξόδου ήχου (εξωτερικά ηχεία) στο πίσω µέρος του συστήµατος πριν να ανάψετε το σύστηµα. Σηµείωση: Όλες οι εικόνες υπάρχουν µόνο για αναφορά. Η πραγµατική σύνθεση µπορεί να είναι διαφορετική.

8 4 Στήσιµο του υπολογιστή σας Για πιο λεπτοµερείς πληροφορίες για τα ηχεία, παρακαλούµε ανατρέξτε στις οδηγίες λειτουργίας που περιλαµβάνονται. Σηµείωση: Τα ηχεία είναι προαιρετικά και η εµφάνιση µπορεί να διαφέρει, ανάλογα µε το συγκεκριµένο προϊόν. Στήσιµο του υπολογιστή σας Η σειρά AcerPower είναι ένα ισχυρό σύστηµα για πολλές χρήσεις, που υποστηρίζει επεξεργαστές της Intel. Ο υπολογιστής χρησιµοποιεί τελευταίας τεχνολογίας αρχιτεκτονική δίαυλου, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα του συστήµατος και βοηθάει το σύστηµα να υποστηρίζει διάφορες εφαρµογές πολυµέσων και λογισµικού. Η σειρά AcerPower έχει τις συνήθεις διασυνδέσεις I/O (εισόδου/εξόδου) όπως µια παράλληλη θύρα, PS/2 θύρες πληκτρολογίου και ποντικιού, θύρες USB, δύο θύρες µικροφώνου και υποδοχές στερεοφωνικής γραµµής εξόδου (µια µπροστά και µια στο πίσω πλαίσιο) και µια στερεοφωνική υποδοχή γραµµής εισόδου. Το σύστηµα µπορεί να δεχτεί πρόσθετο περιφερειακό εξοπλισµό µέσω αυτών των θυρών Ι/Ο. Το σύστηµά σας µπορεί επίσης να υποστηρίξει ένα προαιρετικό µόντεµ υψηλής ταχύτητας φαξ/δεδοµένων ή µια πρόσθετη κάρτα τοπικού δικτύου LAN. Επιπλέον, το σύστηµα είναι συµβατό µε τα λειτουργικά συστήµατα Microsoft Windows XP. Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την εγκατάσταση Πριν την εγκατάσταση του συστήµατος της σειράς AcerPower διαβάστε τα: Επιλογή θέσης Άνοιγµα συσκευασίας Επιλογή θέσης Επιλέξτε την καλύτερη δυνατή θέση για τον υπολογιστή σας: Μην τοποθετήσετε το σύστηµα πολύ κοντά σε άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισµό. Μην τοποθετήσετε το σύστηµα σε σηµεία µε πολύ κίνηση ή όπου το καλώδιο τροφοδοσίας ή τα άλλα καλώδια µπορεί να ποδοπατηθούν. Μην τοποθετήσετε το σύστηµα σε σηµείο µε υπερβολική σκόνη ή υγρασία.

9 5 Άνοιγµα συσκευασίας Ανοίξτε προσεκτικά τη συσκευασία και φυλάξτε όλα τα υλικά της συσκευασίας για µελλοντική χρήση. Σιγουρευτείτε πως υπάρχουν όλα τα κοµµάτια και πως είναι σε καλή κατάσταση. Αν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα κοµµάτια λείπουν ή φαίνονται πως έχουν υποστεί ζηµιά, επικοινωνήστε αµέσως µε το κατάστηµα αγοράς: Σειρά AcerPower Πληκτρολόγιο PS/2 ή USB (επιλογή κατασκευαστή) Ποντίκι PS/2 ή USB (επιλογή κατασκευαστή) Ηχεία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός Χρήστη και αφίσα Έναρξης Λοιπή τεκµηρίωση για το χρήστη και λογισµικό τρίτων εταιριών Σύνδεση περιφερειακών Μετά που έχουν συνδεθεί τα πάντα, συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου τροφοδοσίας στο σύστηµα και το άλλο στην πρίζα. Σηµείωση: Μη συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας του συστήµατος πριν να έχετε συνδέσει όλα τα περιφερειακά στο σύστηµα. Εκκίνηση του υπολογιστή σας Μετά τη σύνδεση όλου του περιφερειακού εξοπλισµού, εκκινήστε τον υπολογιστή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήµατα: 1 Ανάψτε όλο τον περιφερειακό εξοπλισµό, όπως την οθόνη, τον εκτυπωτή, το φαξ, τα ηχεία κτλ. 2 Ανάψτε το σύστηµα. Μετά που θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκίνησης, µπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιµοποιείτε τον υπολογιστή σας. Τερµατισµός του υπολογιστή σας Από το µενού Έναρξη, επιλέξτε Σβήσιµο και κάντε κλικ στο OK.

10 6 Στήσιµο του υπολογιστή σας Στην περίπτωση βλάβης του συστήµατος, πατήστε το πλήκτρο τροφοδοσίας το µπροστινό µέρος του συστήµατος και κρατήστε το πατηµένο για τέσσερα δευτερόλεπτα. Μετά που θα έχει τερµατιστεί το σύστηµα, σβήστε όλες τις περιφερειακές συσκευές. Αναβάθµιση συστήµατος Μπορείτε να επεκτείνετε το σύστηµα σας της σειράς AcerPower γρήγορα και εύκολα προσθέτοντας εξαρτήµατα. Μπορείτε επίσης να αναβαθµίσετε τα εξαρτήµατα του συστήµατος σας της σειράς AcerPower. Άνοιγµα του υπολογιστή Πριν να αφαιρέσετε τα πλαίσια ή τα καλύµµατα, παρακαλούµε βεβαιωθείτε πως έχετε σβήσει τον υπολογιστή και πως έχετε βγάλει το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα. Αφαιρέστε τις δύο βίδες στο πλαϊνό πλαίσιο. Σπρώξτε το πλαίσιο προς τα πίσω και αφαιρέστε το. Εγκατάσταση νέων εξαρτηµάτων Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε µόνο εξαρτήµατα που είναι συµβατά µε τη σειρά υπολογιστών AcerPower. Πριν να επιλέξετε νέα εξαρτήµατα, παρακαλούµε ρωτήστε το εξουσιοδοτηµένο κατάστηµα πώλησης προϊόντων της Acer αν το εξάρτηµα θα λειτουργήσει µε το σύστηµα σας της σειράς AcerPower. Για να διασφαλιστεί η σωστή ρύθµιση και το στήσιµο, παρακαλούµε ανατρέξτε στις οδηγίες που παρέχονται µε τα νέα σας εξαρτήµατα. Μερικές πιθανές αναβαθµίσεις: - Αναβάθµιση σε σκληρό δίσκο µεγάλης χωρητικότητας - Επέκταση µνήµης υψηλού επιπέδου - Αναβάθµιση από µονάδα CD-ROM σε µονάδα CD-RW, DVD- ROM, DVD/CD-RW combo ή µονάδα εγγραφής DVD - Εγκατάσταση πρόσθετων καρτών διασύνδεσης σε κενές θύρες PCI, π.χ., PCI κάρτα φαξ/µόντεµ

11 7 Αντιµετώπιση προβληµάτων Ακολουθούν µερικές καταστάσεις που πιθανώς να αντιµετωπίσετε κατά την χρήση του υπολογιστή σας και η καθεµία ακολουθείται από απλές απαντήσεις και λύσεις. Ε: Πάτησα το διακόπτη τροφοδοσίας αλλά το σύστηµα δεν ξεκίνησε. A: Ελέξτε το φωτάκι LED που βρίσκεται πάνω από το διακόπτη τροφοδοσίας. Αν το λαµπάκι LED δεν είναι αναµµένο, τότε δεν πηγαίνει ρεύµα στο σύστηµα. Κάντε κάτι από τα παρακάτω: Ελέγξτε αν ο διακόπτης επιλογής τάσης που βρίσκεται στο πίσω µέρος του υπολογιστή είναι ρυθµισµένος στη σωστή τάση. Ελέγξτε πως έχετε συνδέσει σωστά το καλώδιο τροφοδοσίας σε µια πρίζα. Αν χρησιµοποιείτε ένα πολύπριζο ή έναν αυτόµατο ρυθµιστή τάσης, σιγουρευτείτε πως είναι στην πρίζα και αναµµένα. Αν το φωτάκι LED είναι αναµµένο, ελέγξτε τα ακόλουθα: Μήπως υπάρχει µια µη-εκκινήσιµη (όχι συστήµατος) δισκέτα στη µονάδα δισκέτας? Αν υπάρχει, αφαιρέστε την ή αντικαταστήστε την µε µια δισκέτα συστήµατος και πατήστε <Ctrl> + <Alt> + <Del> για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Ε: εν εµφανίζεται τίποτα στην οθόνη. Α: Το σύστηµα διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σας σβήνει αυτόµατα την οθόνη για να εξοικονοµήσει ενέργεια. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ανάψει πάλι η οθόνη. Αν πατώντας ένα πλήκτρο δε λυθεί το πρόβληµα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Αν δε λυθεί το πρόβληµα µε την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα αγοράς ή µε το κέντρο τεχνικής υποστήριξης για βοήθεια. Ε: εν λειτουργεί ο εκτυπωτής. A: Κάντε τα παρακάτω: Σιγουρευτείτε πως ο εκτυπωτής είναι συνδεδεµένος σε µια πρίζα ρεύµατος και πως είναι αναµµένος. Σιγουρευτείτε πως το καλώδιο του εκτυπωτή είναι καλά συνδεδεµένο µε την παράλληλη θύρα του συστήµατος και την αντίστοιχη θύρα του εκτυπωτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον εκτυπωτή, ανατρέξτε στην τεκµηρίωση του εκτυπωτή σας.

12 8 Αντιµετώπιση προβληµάτων Ε: εν ακούγεται ήχος από τα ηχεία. A: Ελέγξτε τα παρακάτω: Μπορεί να έχει αποκοπεί η ένταση. Ψάξτε για το εικονίδιο της Έντασης στη γραµµή εργασιών. Αν είναι διαγραµµένο, κάντε κλικ στο εικονίδιο και αφαιρέστε την επιλογή Σίγαση. Μπορείτε επίσης να πατήστε το κουµπί ελέγχου έντασης/σίγασης στο USB πληκτρολόγιό σας για εναλλαγή της λειτουργίας σίγασης. Αν υπάρχουν συνδεδεµένα ακουστικά ή εξωτερικά ηχεία στην υποδοχή της γραµµής εξόδου στον υπολογιστή σας, τα εσωτερικά ή τα ενσωµατωµένα ηχεία κλείνουν αυτόµατα. Ε: Το σύστηµα δε µπορεί να διαβάσει πληροφορίες από µια µονάδα δισκέτας, σκληρού δίσκου, CD ή DVD. A: Ελέγξτε τα παρακάτω: Σιγουρευτείτε πως χρησιµοποιείτε το σωστό τύπο µέσων. Ελέγξτε αν η δισκέτα είναι σωστά διαµορφωµένη. Αν όχι, διαµορφώστε την ξανά. Προσοχή: Αν διαµορφώσετε ξανά µια δισκέτα, θα χαθούν όλα τα δεδοµένα που περιείχε. Σιγουρευτείτε πως η δισκέτα, το CD ή το DVD έχουν εισαχθεί σωστά, δηλαδή µε τη σωστή πλευρά προς τα πάνω και στη σωστή µονάδα, δηλαδή η δισκέτα στη µονάδα δισκέτας, το DVD στη µονάδα DVD. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε πως το CD ή το DVD είναι καθαρά και χωρίς γρατσουνιές. Ελέγξτε τη µονάδα σας χρησιµοποιώντας µια καλή, δηλαδή που να µην έχει υποστεί ζηµιά, δισκέτα ή οπτικό δίσκο. Αν η µονάδα δισκέτας, CD ή DVD δε µπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες σε µια καλή δισκέτα, CD ή DVD, µπορεί να υπάρχει πρόβληµα µε τη µονάδα. Επικοινωνήστε µε το κατάστηµα αγοράς ή µε ένα κέντρο τεχνικής υποστήριξης για βοήθεια. Ε: Το σύστηµα δε µπορεί να διαβάσει πληροφορίες από µια µονάδα δισκέτας, σκληρού δίσκου ή οπτικού δίσκου. A: Ελέγξτε τα παρακάτω: Σιγουρευτείτε πως το µέσο δεν έχει προστασία εγγραφής. Σιγουρευτείτε πως χρησιµοποιείτε το σωστό τύπο δισκέτας. Ελέγξτε αν η δισκέτα είναι σωστά διαµορφωµένη. Αν όχι, διαµορφώστε την ξανά. Προσοχή: Αν διαµορφώσετε ξανά µια δισκέτα, θα χαθούν όλα τα δεδοµένα που περιείχε.

13 9 Φροντίδα του υπολογιστή σας Παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτό το κεφάλαιο. Αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες θα συντελέσετε στη µεγιστοποίηση της αντοχής του υπολογιστή σας. Σηµαντικές συµβουλές Μην εκθέτετε τον υπολογιστή άµεσα σε ηλιακό φως. Μην τον τοποθετείτε κοντά σε πηγές θερµότητας, όπως καλοριφέρ. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε µαγνητικά πεδία. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε βροχή ή υγρασία. Μην ρίχνετε νερό πάνω ή µέσα στον υπολογιστή. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε ισχυρές συγκρούσεις ή δονήσεις. Μην εκθέτετε τον υπολογιστή σε σκόνη ή βρωµιά. Ποτέ µην τοποθετείτε το σύστηµα σε ανισόπεδες επιφάνειες. Μην πατάτε επάνω στο καλώδιο ρεύµατος ή τοποθετείτε βαριά αντικείµενα επάνω του. Τοποθετήστε µε προσοχή το καλώδιο ρεύµατος και άλλα καλώδια µακριά από σηµεία που περνάει κόσµος. Όταν βγάζετε το καλώδιο τροφοδοσίας, µην τραβάτε το ίδιο το καλώδιο, αλλά το φις. Η συνολική ονοµαστική τιµή των αµπέρ του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος στο ρεύµα δε θα πρέπει να ξεπερνάει αυτήν του καλωδίου, αν χρησιµοποιείτε επέκταση. Επίσης, η συνολική ονοµαστική τιµή του ρεύµατος όλου του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος σε µια συγκεκριµένη πρίζα τοίχου δε θα πρέπει να ξεπερνάει την ονοµαστική τιµή της ασφάλειας. Ελέγξτε την τεκµηρίωση που περιλαµβανόταν µε το λογισµικό σας και/ ή τα προγράµµατα οδήγησης για να δείτε αν µπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές ρυθµίσεις για γίνει πιο άνετη η οθόνη. Καθαρισµός και επισκευή Καθαρισµός του υπολογιστή και του πληκτρολογίου 1 Σβήστε τον υπολογιστή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας. 2 Χρησιµοποιήστε ένα µαλακό πανί βρεγµένο µε λίγο νερό και σκουπίστε προσεκτικά το εξωτερικό του υπολογιστή και το πληκτρολόγιο. Μη χρησιµοποιείτε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά σε σπρέι.

14 10 Φροντίδα του υπολογιστή σας Καθαρισµός της συσκευής κατάδειξης Για να καθαρίσετε το ποντίκι σας (µε µπίλια) 1 Ανοίξτε το κυκλικό κάλυµµα κάτω από το ποντίκι. 2 Βγάλτε τη µπίλια και σκουπίστε την µε ένα µαλακό, υγρό πανί. 3 Βάλτε τη µπίλια πίσω στη θέση της και τοποθετήστε ξανά το κάλυµµα. Καθαρισµός οπτικού ποντικιού Οι χρήστες που έχουν οπτικό ποντίκι θα πρέπει να ανατρέξουν στην τεκµηρίωση που περιλαµβάνεται µε το ποντίκι για οδηγίες συντήρησης. Καθαρισµός της οθόνης Βεβαιωθείτε πως διατηρείτε την οθόνη σας καθαρή. Για οδηγίες καθαρισµού, ανατρέξτε στην τεκµηρίωση που περιλαµβάνεται µε την οθόνη σας. Πότε πρέπει να επικοινωνήσετε µε τεχνικό για επισκευή Αν ρίξετε τον υπολογιστή και προκαλέσετε ζηµιά. Αν έχει χυθεί υγρό µέσα στον υπολογιστή. Αν ο υπολογιστής δε λειτουργεί κανονικά. Πώς να ζητήσετε τεχνική βοήθεια Για τεχνική βοήθεια, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα αγοράς ή µε την τοπική αντιπροσωπεία. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την τοποθεσία της Acer (www.acersupport.com) για πληροφορίες σχετικά µε το πώς και που µπορείτε να επικοινωνήσετε µε τα κέντρα επισκευών στην περιοχή σας.

15 11 Οδηγίες συµµόρφωσης µε ENERGY STAR Ως µέλος της ENERGY STAR, η Acer Inc. έχει καθορίσει πως αυτό το προϊόν καλύπτει τις οδηγίες της ENERGY STAR για ενεργειακή αποδοτικότητα. ήλωση Συµµόρφωσης για χώρες της ΕΕ Με το παρόν, η Acer δηλώνει πως αυτός ο προσωπικός υπολογιστής συµµορφώνεται µε τις θεµελιώδεις απαιτήσεις και τις άλλες σχετικές διατάξεις της Οδηγίας 1999/5/EΚ. Κοινοποίηση: Θωρακισµένα καλώδια Όλες οι συνδέσεις µε άλλες συσκευές πρέπει να γίνονται µε τη χρήση θωρακισµένων καλωδίων για να διατηρείται η συµµόρφωση µε τους κανονισµούς της FCC. Κοινοποίηση: Περιφερειακές συσκευές Μόνο περιφερειακά (συσκευές εισόδου/εξόδου, τερµατικά, εκτυπωτές, κτλ) που έχουν πιστοποίηση συµµόρφωσης µε τα όρια της Κατηγορίας Β µπορούν να συνδεθούν µε αυτόν τον εξοπλισµό. Η λειτουργία µε µη πιστοποιηµένα περιφερειακά πιθανόν να έχει ως αποτέλεσµα παρεµβολές στη ραδιοφωνική και τηλεοπτική λήψη. Κοινοποιήσεις για το µόντεµ TBR 21 Αυτός ο εξοπλισµός έχει εγκριθεί [Απόφαση Συµβουλίου 98/482/EC - "TBR 21"] για πανευρωπαϊκή σύνδεση απλού τερµατικού στο ηµόσιο Τηλεφωνικό ίκτυο Μεταγωγής (PSTN). Ωστόσο, εξαιτίας των διαφορών ανάµεσα στα δίκτυα PSTN στις διάφορες χώρες, η έγκριση αυτή από µόνη της δεν εγγυάται ανεπιφύλακτα την επιτυχή λειτουργία σε κάθε τερµατικό σηµείο του δικτύου PSTN. Στην περίπτωση προβληµάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε µε τον προµηθευτή του εξοπλισµού σας µε την πρώτη ευκαιρία. Σηµαντικές οδηγίες ασφάλειας ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε τις για µελλοντική χρήση. 1 Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που αναγράφονται στο προϊόν. 2 Βγάλτε αυτό το προϊόν από την πρίζα του τοίχου πριν να το καθαρίσετε. Μη χρησιµοποιείτε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά σε µορφή σπρέι. Χρησιµοποιείτε ένα στεγνό πανί για τον καθαρισµό. 3 Μη χρησιµοποιείτε αυτό το προϊόν κοντά σε νερό. 4 Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε ασταθές καροτσάκι, βάση, ή τραπέζι. Σε ενδεχόµενη πτώση του προϊόντος, µπορεί να προκληθεί σοβαρή ζηµιά. 5 Οι σχισµές και τα ανοίγµατα παρέχονται για αερισµό. Εξασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία του προϊόντος και το προστατεύουν από την υπερθέρµανση. Αυτά τα ανοίγµατα δεν πρέπει να εµποδίζονται ή να καλύπτονται. Τα ανοίγµατα δεν πρέπει ποτέ να εµποδίζονται τοποθετώντας το προϊόν σε ένα κρεβάτι, καναπέ, χαλί, ή άλλη παρεµφερή επιφάνεια. Η παρούσα συσκευή δε θα πρέπει ποτέ να τοποθετείται κοντά ή πάνω από ένα καλοριφέρ ή

16 12 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας αερόθερµο, ή σε εντοιχισµένη εγκατάσταση εκτός και αν παρέχεται σωστός αερισµός. 6 Η παρούσα συσκευή θα πρέπει να λειτουργεί µε τον τύπο ρεύµατος που αναγράφεται στην ετικέτα σήµανσης. Αν δεν είστε βέβαιοι για τον τύπο της διαθέσιµης τροφοδοσίας, συµβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας ή την τοπική εταιρία ηλεκτρισµού. 7 Μην αφήνετε οτιδήποτε πάνω στο καλώδιο τροφοδοσίας. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε σηµείο όπου διερχόµενα άτοµα θα µπορούσαν να πατήσουν το καλώδιο. 8 Αν χρησιµοποιείτε καλώδιο επέκτασης µε αυτό το προϊόν, σιγουρευτείτε πως η συνολική ονοµαστική τιµή των αµπέρ του ρεύµατος του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος στο καλώδιο επέκτασης δεν ξεπερνά αυτήν του καλωδίου επέκτασης. Επίσης, σιγουρευτείτε πως η συνολική ονοµαστική τιµή όλων των προϊόντων που είναι συνδεδεµένα στην πρίζα του τοίχου δεν ξεπερνά αυτήν της ασφάλειας. 9 Ποτέ µη σπρώχνετε αντικείµενα οποιουδήποτε τύπου µέσα από τις σχισµές του κουτιού καθώς µπορεί να ακουµπήσουν σε επικίνδυνα σηµεία τάσης ή να βραχυκυκλώσουν τµήµατα και να προκαλέσουν πυρκαγιά ή ηλεκτροσόκ. Ποτέ µην χύνετε υγρά οποιουδήποτε τύπου πάνω στο προϊόν. 10 Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε οι ίδιοι το προϊόν, καθώς µε το άνοιγµα ή την αφαίρεση των καλυµµάτων µπορεί να εκτεθείτε σε επικίνδυνα σηµεία τάσης ή άλλους κινδύνους. Προσφύγετε σε αρµόδιο προσωπικό επισκευών για όλες τις επισκευές. 11 Αποσυνδέστε αυτό το προϊόν από την πρίζα τοίχου και προσφύγετε για τις επισκευές σε αρµόδιο προσωπικό επισκευών στις ακόλουθες περιπτώσεις: a Όταν το καλώδιο ρεύµατος ή το αρσενικό φις έχει υποστεί ζηµιά ή είναι φθαρµένο. b Αν έχει χυθεί υγρό µέσα στο προϊόν. c Αν το προϊόν έχει εκτεθεί σε βροχή ή νερό. d Αν το προϊόν δε λειτουργεί κανονικά παρότι ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης. Ρυθµίστε µόνο εκείνα τα κουµπιά ελέγχου που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης καθώς η εσφαλµένη ρύθµιση των κουµπιών ελέγχου µπορεί να προκαλέσει βλάβη και συχνά θα απαιτηθεί εκτεταµένη εργασία από αρµόδιο τεχνικό για την επαναφορά του προϊόντος στην κανονική κατάσταση λειτουργίας. e Αν το προϊόν έπεσε ή έχει υποστεί ζηµιά το περίβληµα. f Αν το προϊόν παρουσιάζει σαφή αλλαγή στην απόδοση της λειτουργίας υποδεικνύοντας την ανάγκη για επισκευή. 12 Χρησιµοποιείτε µόνο το σωστό τύπο καλωδίου τροφοδοσίας (παρέχεται στο κουτί παρελκοµένων) που έχει καθοριστεί για αυτήν τη µονάδα. Θα πρέπει να είναι αποσπώµενου τύπου: αναγραφόµενο στο UL/πιστοποιηµένο από CSA, τύπου SPT-2, ελάχιστων τιµών 7A 125V, εγκεκριµένο από VDE ή ισοδύναµό του. Το µέγιστο µήκος είναι 4,6 µέτρα (15 πόδια). 13 Πάντα να αποσυνδέετε όλες τις τηλεφωνικές γραµµές από την πρίζα του τοίχου πριν την επισκευή ή την αποσυναρµολόγηση αυτής της συσκευής. 14 Αποφεύγετε τη χρήση της τηλεφωνικής γραµµής (εκτός από ασύρµατου τύπου) κατά τη διάρκεια ηλεκτρικής καταιγίδας. Ενδέχεται να υπάρχει µικρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από κεραυνό.

17 13 ήλωση µπαταρίας Λιθίου ΠΡΟΣΟΧΗ Κίνδυνος έκρηξης σε περίπτωση λανθασµένης αντικατάστασης της µπαταρίας. Αντικαταστήστε µόνο µε µπαταρία ίδιου ή ισοδύναµου τύπου συνιστώµενη από τον κατασκευαστή. Απορρίψτε τις χρησιµοποιηµένες µπαταρίες σύµφωνα µε τους τοπικούς κανονισµούς. Ανακυκλώστε τις αν αυτό είναι εφικτό. ADVARSEL! Lithiumbatteri - Eksplosionsfare ved fejlagtig håndtering. Udskiftning må kun ske med batteri af samme fabrikat og type. Léver det brugte batteri tilbage til leverandøren. ADVARSEL Eksplosjonsfare ved feilaktig skifte av batteri. Benytt samme batteritype eller en tilsvarende type anbefalt av apparatfabrikanten. Brukte batterier kasseres i henhold til fabrikantens instruksjoner. VARNING Explosionsfara vid felaktigt batteribyte. Anvãnd samma batterityp eller en ekvivalent typ som rekommenderas av apparattillverkaren. Kassera anvãnt batteri enligt fabrikantens instruktion. VAROITUS Päristo voi räjähtää, jos se on virheellisesti asennettu. Vaihda paristo ainoastaan laitevalmistajan suosittelemaan tyyppiin. Hävitä käytetty paristo valmistajan ohjeiden mukaisesti. VORSICHT! Explosionsgefahr bei unsachgemäßen Austausch der Batterie Ersatz nur durch denselben oder einem vom Hersteller empfohlenem ähnlichen Typ. Entsorgung gebrauchter Batterien nach Angaben des Herstellers.

18 14 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας ήλωση συµµόρφωσης για λέιζερ Η µονάδα CD ή DVD που χρησιµοποιείται µε αυτόν τον υπολογιστή είναι µια συσκευή λέιζερ. Η ετικέτα κατηγορίας της µονάδας CD ή DVD, που εµφανίζεται παρακάτω, βρίσκεται πάνω στην ίδια τη µονάδα. ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1 (CLASS 1) ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΟΡΑΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΛΕΙΖΕΡ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΕΣΜΗ ΑΚΤΙΝΩΝ. APPAREIL A LASER DE CLASSE 1 PRODUIT LASERATTENTION: RADIATION DU FAISCEAU LASER INVISIBLE EN CAS D OUVERTURE. EVITTER TOUTE EXPOSITION AUX RAYONS. LUOKAN 1 LASERLAITE LASER KLASSE 1 VORSICHT: UNSICHTBARE LASERSTRAHLUNG, WENN ABDECKUNG GEÖFFNET NICHT DEM STRAHLL AUSSETZEN PRODUCTO LÁSER DE LA CLASE I ADVERTENCIA: RADIACIÓN LÁSER INVISIBLE AL SER ABIERTO. EVITE EXPONERSE A LOS RAYOS. ADVARSEL: LASERSTRÅLING VEDÅBNING SE IKKE IND I STRÅLEN. VARO! LAVATTAESSA OLET ALTTINA LASERSÅTEILYLLE. VARNING: LASERSTRÅLNING NÅR DENNA DEL ÅR ÖPPNAD ÅLÅ TUIJOTA SÅTEESEENSTIRRA EJ IN I STRÅLEN VARNING: LASERSTRÅLNING NAR DENNA DEL ÅR ÖPPNADSTIRRA EJ IN I STRÅLEN ADVARSEL: LASERSTRÅLING NAR DEKSEL ÅPNESSTIRR IKKE INN I STRÅLEN

19 15 ήλωση συµµόρφωσης για τη σήµανση CE Ονοµασία κατασκευαστή: Acer Inc. ιεύθυνση κατασκευαστή: 8F, 88, Sec. 1, Hsin Tai Wu Rd., Hsichih, Taipei Hsien 221, ηλώνει πως το προϊόν: Προσωπικός υπολογιστής Μοντέλο: Σειρά AcerPower Συµµορφώνεται µε την Οδηγία ΗΜΣ 89/336/ΕΕΚ όπως πιστοποιείται από τη συµµόρφωση µε τα παρακάτω πρότυπα: EN55022:1998/A1: 2000; AS/NZS CISPR 22: 2002: Περιορισµοί και µέθοδοι µέτρησης των χαρακτηριστικών των Ραδιοφωνικών Παρεµβολών του Εξοπλισµού Τεχνολογίας Πληροφοριών. EN55024: 1998/A1: 2001; AS/NZS CISPR 24: 1997: Εξοπλισµός τεχνολογίας πληροφοριών Χαρακτηριστικά Ανοσίας Περιορισµοί και µέθοδοι µέτρησης περιλαµβανοµένων: Κανονικά Περιγραφή Αποτελέσµατα Κριτήρια EN : 1995/A1: 1998/A2: 2001 AS/NZS : 2002 EN : 1996/A1: 1998/A2: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1995/A1: 2001/A2: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1995/A1: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1996/A1: 2001 AS/NZS : 1999 EN : 1993/A1: 2001 AS/NZS : 2002 EN : 1994/A1: 2001 AS/NZS : 1999 Ηλεκτροστατική Εκκένωση Περνάει Β Ραδιοσυχνότητα, Ηλεκτροµαγνητικά Πεδία Ταχεία Ηλεκτρική Μετάβαση/Ριπή Περνάει Περνάει Κυµάτωση Περνάει Β Αγώγιµη ιαταραχή Περνάει A Βιοµηχανική Συχνότητα Ηλεκτροµαγνητικού Πεδίου Περνάει Πτώσεις τάσης / Σύντοµες ιακοπές και ιακυµάνσεις Τάσης >95% σε 10ms Περνάει Β 30% σε 500ms Περνάει C >95% σε 5000ms Περνάει C A Β A Κανονικά Περιγραφή Αποτελέσµατα EN : 2000 AS/NZS : 2003 EN : 1995 A1: 2001/ AS/NZS : 1998 Όρια για εκποµπές ρευµάτων υψηλών συχνοτήτων Όρια για διακυµάνσεις τάσης και τρεµοπαίξιµο σε χαµηλής τάσης συστήµατα παροχής. Περνάει Περνάει

20 16 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας Συµµορφώνεται µε την Οδηγία ΗΜΣ 73/23/ΕΕΚ περί Χαµηλής Τάσης όπως πιστοποιείται από τη συµµόρφωση µε τα παρακάτω πρότυπα: EN60950: ο: Ασφάλεια του Εξοπλισµού Τεχνολογίας Πληροφοριών Περιλαµβανοµένου εξοπλισµού ηλεκτρικής βιοµηχανίας. Αυτός ο εξοπλισµός έχει εγκριθεί µε την Απόφαση Συµβουλίου 98/482/EΚ (CTR21) για πανευρωπαϊκή σύνδεση απλού τερµατικού στο ηµόσιο Τηλεφωνικό ίκτυο Μεταγωγής (PSTN). Εµείς, η Acer Inc., δηλώνουµε µε το παρόν πως ο εξοπλισµός που φέρει το εµπορικό όνοµα και τον αριθµό µοντέλου που αναφέρεται παραπάνω δοκιµάστηκε και συµµορφώνεται µε τους ισχύοντες κανονισµούς σύµφωνα µε όσον το δυνατόν πιο ακριβή στάνταρ µέτρησης, και πως έχουν ληφθεί και ισχύουν όλα τα απαραίτητα µέτρα για να διασφαλιστεί πως οι µονάδες παραγωγής του ίδιου εξοπλισµού θα συνεχίζουν να συµµορφώνονται µε τις απαιτήσεις Easy Lai/ ιευθυντής Acer Incorporated

21 17 Οµοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (FCC) δήλωση συµµόρφωσης Αυτή η συσκευή συµµορφώνεται µε το Μέρος 15 των Κανονισµών της FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις ακόλουθες δύο συνθήκες: (1) αυτή η συσκευή δε µπορεί να προκαλέσει επιβλαβή παρεµβολή, και (2) η συσκευή αυτή πρέπει να αποδέχεται οποιαδήποτε παρεµβολή ληφθεί, περιλαµβανοµένης παρεµβολής που µπορεί να προκαλέσει ανεπιθύµητη λειτουργία. Ο ακόλουθος τοπικός Κατασκευαστής/Εισαγωγέας είναι υπεύθυνος για αυτή τη διακήρυξη: Όνοµα προϊόντος: Μοντέλο: Όνοµα υπευθύνου: ιεύθυνση υπευθύνου: Προσωπικός υπολογιστής Σειρά AcerPower Acer America Corporation Πρόσωπο επικοινωνίας: Κ. Young Kim Τηλέφωνο: Φαξ: Orchard Parkway, San Jose, CA 95134, U.S.A.

22 18 Προειδοποιήσεις κανονισµών & ασφαλείας

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε την κάρτα FireWire PCI Sweex. Η κάρτα αυτή σας δίνει πολλές δυνατότητες: - Η

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους.

Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γενικές οδηγίες ασφαλείας Οι ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική σας ασφάλεια και στην προστασία του υπολογιστή από ενδεχόμενους κινδύνους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Copyright 2009

Περιεχόμενα. Copyright 2009 Περιεχόμενα Υποδείξεις ασφαλείας... 4 Περιοχή χρήσης... 4 Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα... 5 Σύνδεση... 5 Επισκευή... 5 Καθαρισμός... 5 Αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων... 5 Εξοπλισμός παράδοσης... 6 Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

D-500/ 5.1 Εγχειρίδιο χρήσης. Πριν τη χρήση, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο. Σύστηµα ηχείων multimedia

D-500/ 5.1 Εγχειρίδιο χρήσης. Πριν τη χρήση, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο. Σύστηµα ηχείων multimedia D-500/ 5.1 Εγχειρίδιο χρήσης Πριν τη χρήση, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο Σύστηµα ηχείων multimedia Σηµαντικές οδηγίες ασφάλειας ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝ ΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας)

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα µοντέλα της

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1

NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1 NB000062 Sweex Internal USB 2.0 Card Reader 16-in-1 Πλεονεκτήµατα Αµοιβαία ανταλλαγή δεδοµένων Άµεση πρόσβαση - Αντιγράψτε φωτογραφίες και αρχεία και ανταλλάξτε τα µε άλλη κάρτα πολυµέσων. - Άµεση πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος. Οδηγίες χρήσης

Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος. Οδηγίες χρήσης Conserve Socket Χρονοδιακόπτης ρεύματος Οδηγίες χρήσης Μια συσκευή που έχει παραμείνει συνδεδεμένη αλλά δεν χρησιμοποιεί, μπορεί να εξακολουθεί να καταναλώνει ρεύμα. Ο χρονοδιακόπτης ρεύματος Conserve

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

GK4806. Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή

GK4806. Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή GK4806 Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή Ιούνιος 2009 Πίνακας Περιεχομένων Προφυλάξεις ασφάλειας... 3 Προετοιμασία του Notebook PC σας... 5 Χρήση της επιφάνειας αφής... 7 Βασικές όψεις του Notebook

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης

Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης Conserve Valet Έξυπνος σταθμός φόρτισης USB Οδηγίες χρήσης Ένας φορτιστής που παραμένει στην πρίζα μπορεί να καταναλώνει ρεύμα, ακόμη και εάν δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Ο έξυπνος σταθμός φόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

GK4975. Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή

GK4975. Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή GK4975 Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή Σειρά UL50/PRO5G/X5G Ιούλιος 2009 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων... 2 Προφυλάξεις ασφάλειας...3 Προετοιμασία του Notebook PC σας...5 Χρήση της επιφάνειας

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Πληροφορίες για τη ρύθμιση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για υλική ζημιά, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας)

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Πληροφορίες για τη ρύθμιση και τις δυνατότητες Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για υλική ζημιά, τραυματισμό ή θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Smart AV. Συσκευή προστασίας από μεταβολές της τάσης με αυτόματη απενεργοποίηση. Οδηγίες χρήσης

Conserve Smart AV. Συσκευή προστασίας από μεταβολές της τάσης με αυτόματη απενεργοποίηση. Οδηγίες χρήσης Conserve Smart AV Συσκευή προστασίας από μεταβολές της τάσης με αυτόματη απενεργοποίηση Οδηγίες χρήσης Μπορείτε τώρα να ελέγξετε το ρεύμα σε ολόκληρο το σύστημα ψυχαγωγίας σας με το πάτημα ενός κουμπιού-του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Conserve Switch Συσκευή προστασίας από διακυμάνσεις της τάσης με τηλεχειριστήριο

Conserve Switch Συσκευή προστασίας από διακυμάνσεις της τάσης με τηλεχειριστήριο Conserve Switch Συσκευή προστασίας από διακυμάνσεις της τάσης με τηλεχειριστήριο Οδηγίες χρήσης Μπορείτε τώρα να ελέγξετε την παροχή ρεύματος σε ολόκληρο το σύστημα του υπολογιστή σας ή στο σύστημα εικόνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: Ε.Κ.Α.Β. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ημερομηνία: 09-10-2013 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 580 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1)Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 2)Εκτυπωτής 3)UPS ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA LINE-INTERACTIVE INTERACTIVE LCD DISPLAY UPS Uninterruptible Power System GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W)

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W) ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MICA (MICATHERMIC) ΜΟΝΤΕΛΟ R-061 / R-062 Αυτοί οι νέου τύπου θερµοποµποί διαθέτουν θερµικά στοιχεία κατασκευασµένα µε MICA, υλικό που αποτελεί τη νέα τεχνολογία θέρµανσης του 21

Διαβάστε περισσότερα

Reflecta Σαρωτής Super 8

Reflecta Σαρωτής Super 8 Reflecta Σαρωτής Super 8 Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION) Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Συνδέσεις. PU051 Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Συνδέσεις. PU051 Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card PU051 Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 4 Port USB 2.0 & 2 Port Firewire PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή

Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή ANT. 1394 GK4878 Εγχειρίδιο χρήσης φορητού υπολογιστή E-SATA HDMI Σεπτέβριος 2009 Πίνακας Περιεχομένων Προφυλάξεις ασφάλειας... 3 Προετοιμασία του Notebook PC σας... 5 Χρήση της επιφάνειας αφής... 7 Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

EA2500010 Ασύρµατο επιτραπέζιο σετ Sweex

EA2500010 Ασύρµατο επιτραπέζιο σετ Sweex EA2500010 Ασύρµατο επιτραπέζιο σετ Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε το ασύρµατο επιτραπέζιο σετ Sweex. Πρόκειται για ένα πλήρες επιτραπέζιο σετ µε ασύρµατο πληκτρολόγιο, ασύρµατο οπτικό ποντίκι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew T&W matr-x 4Ew ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1 Ασύρµατο ADSL2+ Router 1 Καλώδιο Ethernet RJ45 2 Τηλεφωνικά Καλώδια RJ11

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε απλά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα Μοντέλο PLP1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Aspire L Σειρά. Οδηγός Χρήστη

Aspire L Σειρά. Οδηγός Χρήστη Aspire L Σειρά Οδηγός Χρήστη Copyright 2006. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Aspire Σειρά Οδηγός Χρήστη Αρχική Έκδοση: 09/2006 Μπορεί περιοδικά να γίνονται αλλαγές στις πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/ VGN-NR3Z/S Απλά, σπορ και έξυπνα Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τα βασικά μέτρα ασφαλείας για τη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456

aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456 aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456 AQUAUNO VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. Ελληνική έκδ ση έκδoση. SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. Ελληνική έκδ ση έκδoση. SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB Ελληνική έκδ ση έκδoση SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB Εισαγωγή Μην εκθέσετε σε ακραίες θερμοκρασίες την εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB της Sweex. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεσο ηλιακό φως

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με τον ασύρματο φορτιστή Υπόθεμα ασύρματης βάσης φόρτισης Nokia DT-901 από την Fatboy,

Διαβάστε περισσότερα

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr UT-602, UT-603 ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΩΓΗΣ / ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το όργανο µέτρησης µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401)

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑ ΙΟ - ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 5.1 AV 320 REACT AV_320 1

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑ ΙΟ - ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 5.1 AV 320 REACT AV_320 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑ ΙΟ - ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 5.1 AV 320 REACT AV_320 1 Σηµαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρµογέας powerline ethernet. Εγχειρίδιο χρήσης SYK3600/00 SYE5600/05 SYK3600/05 SYK5600/05

Προσαρµογέας powerline ethernet. Εγχειρίδιο χρήσης SYK3600/00 SYE5600/05 SYK3600/05 SYK5600/05 Προσαρµογέας powerline ethernet Εγχειρίδιο χρήσης SYE5600/00 SYK3600/00 SYK5600/00 Ηπειρωτική Ευρώπη SYE5600/05 SYK3600/05 SYK5600/05 Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία 2 EL Περιεχόµευα EL Τι περιέχεται στην

Διαβάστε περισσότερα

USER GUIDE HEADSET. Voxtel Roam

USER GUIDE HEADSET. Voxtel Roam USER GUIDE GR HEADSET Voxtel Roam V1 2 P1 2 1 3 P2 P3 1 ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τη μέγιστη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με το Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το τηλέφωνό σας. Απλώς

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Δρομολογητής Dual Band 11ac WiFi R6200 Οδηγός εγκατάστασης

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Δρομολογητής Dual Band 11ac WiFi R6200 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε το σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε το

Διαβάστε περισσότερα