ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ"

Transcript

1 ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

2

3 Περιεχόμενα 1 Πριν να βάψετε Συνθήκες Αερισμός Αφαίρεση παλαιού χρώματος...4 Καθαρισμός και αφαίρεση λιπαρών..... ουσιών...5 Λείανση Στοκάρισμα Υπολογισμός της επιφάνειας για βαφή... 9 Επαναβαφή Υφαλόχρωματα Επαναβαφή Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία.. 13 Πάχος στρώματος Πινέλα Ρολό βαφής Ταμπόν βαφής Σπρέυ Επιλέγοντας το σωστό σύστημα Βαφή & Προδιαγραφές Βαφή γενικές συμβουλές Βαφή πλαστικοποιημένων σκαφών (φάιμπεργκλας) Βαφή μετάλλου Βαφή και Βερνίκωμα ξύλου Σκάφη από πολυεθυλένιο Καταστρώματα, σεντίνες & χώροι φύλαξης Καρίνες Προπέλες εξωλέμβιες και μηχανικά μέρη πρύμνης Επαναβαφή όλων των υποστρωμάτων. 28 Κάτω από την ίσαλο Οσμωση Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα Οσμωση - Προστασία Οσμωση - Αντιμετώπιση Οσμωση - Θεραπεία Αστάρια...39 Στοκάρισμα & ευθυγράμμιση Τελικό χρώμα Βερνίκια...44 Ξύλο ΤΙΚ...47 Υφαλοχρώματα Διαλυτικά Συντήρηση Υγιεινή και ασφάλεια Προβλήματα-Αποκατάσταση Τεχνικοί όροι Ευρετήριο Περιεχόμενο Χρωματολόγιο Υφαλοχρώματα Χρωματολόγιο Τελικά χρώματα

4 2 HEMPEL HEMPEL Θέλουμε η εμπειρία σας από τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Ο οδηγός χρωμάτων αποτελεί το πρώτο βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Κι αυτό όχι μόνο επειδή περιέχει λεπτομέρειες για όλη τη γκάμα προϊόντων μας, αλλά επειδή αποτελεί έναν αναλυτικό οδηγό, ο οποίος θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά κάθε εργασία βαφής. Εμείς από πλευράς μας σας μεταβιβάζουμε τα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσής μας, με δύο στόχους στο μυαλό: αφενός να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη και αφετέρου τα έργα σας να σημειώσουν μεγαλύτερη επιτυχία. Τα προϊόντα μας είναι εύκολα στη χρήση. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες υποστρωμάτων, συνθήκες και τεχνικές. Με τη Hempel, μπορείτε να εμπιστεύεστε μια μόνο μάρκα για όλες τις απαιτήσεις σας δεν είναι ανάγκη να συνδυάζετε και να ταιριάζετε τα προϊόντα. Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και αναπτύσσονται σύμφωνα με τα υψηλότερα κριτήρια. Επιπλέον, πληρούν όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές και νομοθετικές απαιτήσεις. Όλα τα σκάφη χρειάζονται συντήρηση, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της σεζόν. Γι' αυτό το λόγο, η Hempel ανέπτυξε μια νέα σειρά προϊόντων συντήρησης σκάφους, τα οποία διασφαλίζουν ότι η συντήρηση του σκάφους σας γίνεται εύκολα και απλά. Η νέα γκάμα προϊόντων μας είναι αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη και καλύπτει όλες τις ανάγκες, σε ό,τι αφορά τη συντήρηση του σκάφους σας. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη περιγραφή των νέων προϊόντων στις σελίδες Η νέα σειρά προϊόντων συντήρησης σκάφους της Hempel κυκλοφορεί σε νέες συσκευασίες, πιο φιλικές προς το χρήστη. Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή σεζόν!

5 Πριν να βάψετε 3 Συνθήκες Ολα τα χρώματα HEMPEL είναι πολύ ανεκτικά στις συνθήκες εφαρμογής τους, που, όπως γνωρίζετε, μπορούν να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Ολοι οι χρόνοι σκλήρυνσης και επίστρωσης που αναφέρονται σ αυτό το βιβλίο υπολογίζονται με βάση την ακόλουθη υπόθεση: Θερμοκρασία 20 C Σχετική υγρασία (RH) 60-65% Καλά αεριζόμενος χώρος εργασίας Πριν να βάψετε Θερμοκρασία Η βαφή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία θερμοκρασιών, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμόσετε τον χρόνο στεγνώματος και σκλήρυνσης ανάλογα. Μια καλή συμβουλή είναι να διπλασιάσετε τον χρόνο στεγνώματος/σκλήρυνσης με πτώση 10 C και να τον περιορίσετε στο μισό με αύξηση 10 C (προσαρμοστείτε σύμφωνα με αυτές τις θερμοκρασίες). Οι ιδιότητες του χρώματος αλλάζουν με τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Το χρώμα πήζει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες γεγονός που κάνει την εφαρμογή του πιο δύσκολη. Πάντοτε σημειώνετε τις σωστές/μέγιστες αναλογίες διαλυτικού και προσέξτε να μην προσθέτετε μεγαλύτερη ποσότητα απ όση συνιστάται. Σε υψηλές θερμοκρασίες, οι αυξημένοι χρόνοι στεγνώματος/σκλήρυνσης του χρώματος μειώνουν την ρευστότητα γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ορατά σημάδια κακής επίστρωσης χρώματος κατά την εφαρμογή του. Αυτό επίσης ισχύει όταν η βαφή γίνεται σε άμεσο φως ημέρας όπου η επιφάνεια του σκάφους έχει πολύ πιο υψηλή θερμοκρασία από εκείνη του περιβάλλοντος. Η ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής για τα περισσότερα προϊόντα της HEMPEL είναι 5 C. Οι εξαιρέσεις σ αυτόν τον κανόνα είναι το POLYBEST, το DIAMOND VARNISH και το ΗIGH PROTECT που δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε θερμοκρασία μικρότερη των 10 C. Aυτά τα όρια πρέπει να τηρούνται καθώς τα προϊόντα δεν θα σκληρύνουν όταν οι θερμοκρασίες είναι κάτω από τις ενδεδειγμένες και θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία φτωχής στρώσης χρώματος και κακή πρόσφυση μεταξύ των στρωμάτων ºF ºC Σχετική υγρασία Σε ιδανικές συνθήκες η σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 65% (αυτό μετράται με την χρήση υγρασιόμετρου). Ενα καλό τεστ είναι να υγράνετε την επιφάνεια που θα βαφεί και αν στεγνώσει σε λεπτά, τότε είναι κατάλληλη για βάψιμο. Το βάψιμο σε εξωτερικό χώρο δεν πρέπει να γίνεται πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά στην διάρκεια της ημέρας όταν υπάρχει κίνδυνος υγρασίας ή δροσοσταλίδων.

6 4 Πριν να βάψετε Πριν να βάψετε Αερισμός Εσωτερικοί χώροι Ο άφθονος αερισμός είναι σημαντικός για να επιτρέψει στα διαλυτικά χρώματος να εξατμισθούν για να επιτρέψει στο χρώμα να στεγνώσει σωστά και να μην δημιουργηθούν φυσαλίδες. Εξωτερικοί χώροι Οταν βάφετε σε εξωτερικό χώρο, επιλέξτε ημέρα χωρίς αέρα για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κολλήσει σκόνη στην επιφάνεια βαφής και να μπορέσουν τα χρώματα να στεγνώσουν φυσικά για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Αφαίρεση παλαιού χρώματος και υφαλοχρώματος Η ενδεχομένως δύσκολη δουλειά αφαίρεσης παλαιών χρωμάτων μπορεί να γίνει πιο εύκολη με την χρήση αφαιρετικών υλικών χρωμάτων και υφαλοχρωμάτων. Το PAINT STRIPPER είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αφαιρετικό χρώματος, με διαλυτικά, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες. Το PAINT STRIPPER εφαρμόζεται με πινέλο ή ρολό σε στεγνή επιφάνεια. Αφήστε το να δράσει για 15 έως 30 λεπτά, μέχρι να διαλυθεί ή να ανασηκωθεί το χρώμα. Ο χρόνος δράσης είναι σύντομος για υφαλοχρώματα, αλκυδικά χρώματα και βερνίκια, και μεγαλύτερος για χρώματα που περιέχουν σιλικόνη και εποξικά χρώματα. Να χρησιμοποιείται με προσοχή σε φάιμπεργκλας και πλαστικά (μπορεί να φθείρει ορισμένα θερμοπλαστικά). Πριν τη χρήση, δοκιμάστε 2.5l το σε μια μικρή επιφάνεια και καταγράψτε το χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία. Να αποφεύγετε την εφαρμογή σε περιοχές μεγάλης έκτασης με ένα μόνο πέρασμα. Συνιστάται η κάλυψη της περιοχής που επεξεργάζεστε με αλουμινόχαρτο, για την αποφυγή υπερβολικής εξάτμισης των ενεργών διαλυτικών. Ξύστε το παλιό χρώμα και καθαρίστε με ζεστό νερό και SHAMPOO. Παλιές επιστρώσεις και επιστρώσεις μεγάλου πάχους μπορεί να απαιτούν την επανάληψη της διαδικασίας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το PAINT STRIPPER μπορεί να φθείρει ορισμένα πλαστικά. Σας συνιστούμε πριν την εφαρμογή να δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικό αφαιρετικό, τότε οι ξύστρες χρώματος αποτελούν ένα πολύ καλό μέσο για την αφαίρεση χρωμάτων και βερνικιών (όχι υφαλοχρωμάτων). πιστόλια θερμού αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση χρωμάτων και βερνικιών, αλλά όχι υφαλοχρωμάτων. προσέχετε πάντα να μην καταστρέψετε / κάψετε το υπόστρωμα. η λείανση (τρίψιμο) είναι μία καλή μέθοδος για την αφαίρεση όλων των χρωμάτων και υφαλοχρωμάτων για εργασίες μεγαλύτερης έκτασης, ίσως είναι καλύτερα να απευθυνθείτε σε επαγγελματία! Για την αφαίρεση χρωμάτων, να επιλέγετε πάντα χοντρό γυαλόχαρτο και να προσέχετε να μην καταστρέψετε το υπόστρωμα.

7 Πριν να βάψετε 5 Καθαρισμός και αφαίρεση λιπαρών ουσιών Η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας είναι ουσιώδης για την επίτευξη αποτελέσματος καλής ποιότητας. Μέρος αυτής της προετοιμασίας είναι να βεβαιωθούμε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή. Αφαίρεση λιπαρών ουσιών πριν από τη βαφή PRE-CLEAN Καθαριστικό υψηλής απόδοσης, για τον προκαταρκτικό καθαρισμό και την απομάκρυνση καυσίμων, λαδιών, γράσων, κεριού και σιλικόνης από επιφάνειες gelcoat και βαμμένες επιφάνειες. Να χρησιμοποιείται πριν τη βαφή και για βαθύ καθαρισμό. Αραιώστε 1 μέρος PRE-CLEAN με 20 μέρη νερού για γενικό καθαρισμό, και σε αναλογία 1:10 για πιο απαιτητικό καθαρισμό. Χρησιμοποιήστε το για τον καθαρισμό πινέλων, τα οποία είναι καλυμμένα με χρώμα που εν μέρει έχει σκληρύνει. Να μην χρησιμοποιείται σε γυμνό ή ακατέργαστο ξύλο, το οποίο ενδέχεται να απορροφήσει το νερό. Πριν να βάψετε DEGREASER Xρησιμοποιείται για την αφαίρεση όλων των στοιχείων που ρυπαίνουν μια επιφάνεια ( περιλαμβάνονται κερί ή σιλικόνη πάνω σε καινούριο gelcoat) πριν από οποιαδήποτε βαφή. Πάντα χρησιμοποιείτε ένα καθαρό πανί για να αποφεύγετε τη ρύπανση της επιφάνειας. Η αφαίρεση λιπαρών ουσιών πρέπει να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο με την χρήση καθαρού απορροφητικού πανιού βουτηγμένου σε DEGREASER. Χρησιμοποιήστε το μουσκεμένο πανί με κυκλικές κινήσεις καθαρίζοντας επιφάνεια 1m² κάθε φορά και αλλάζοντας επιφάνεια του πανιού πριν πάτε στο επόμενο τμήμα. Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας πρέπει να χρησιμοποιούνται γάντια προστασίας και προστατευτικά γυαλιά. Η ποσότητα DEGREASER που περισσεύει πρέπει να σκουπίζεται από την επιφάνεια με ένα άλλο στεγνό πανί. Μπορείτε να ελέγξετε την επιφάνεια για λιπαρές ουσίες ψεκάζοντας με νερό. Αν σχηματισθούν στρογγυλές σταγόνες, η επιφάνεια είναι ακόμα λιπαρή και χρειάζεται περισσότερο DEGREASER. Aν το νερό τρέξει ομοιόμορφα, τότε δεν έχει μείνει λιπαρή ουσία στην επιφάνεια. SHAMPOO Kαθαριστικό συμπυκνωμένο χωρίς διαλυτικά για χρήση στον καθημερινό καθαρισμό φάιμπεργκλας, βαμμένων και βερνικωμένων επιφανειών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό καλυμμάτων του σκάφους και είναι βιοδιασπώμενο. Αραιώστε με γλυκό νερό σε αναλογία 1:10. Απλώστε με μαλακό πινέλο ή ύφασμα. Για καθαρισμό με μεγάλη πίεση αραιώστε 1:5. Αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και κατόπιν ξεπλύνετε με γλυκό νερό. HEMPEL S ANTIFOULING REMOVER Αφαιρεί δραστικά υφαλοχρώματα, χλωριωμένο καουτσούκ, ακρυλικά υλικά και άλλα. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για την αφαίρεση υφαλοχρωμάτων από σκάφη από φάιμπεργκλας-πολυεστέρα. 750ml

8 6 Πριν να βάψετε - Λείανση Πριν να βάψετε Λείανση Για να επιτύχετε καλό αποτέλεσμα κατά την επίστρωση, η επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή, χωρίς λιπαρές ουσίες, ομαλή αλλά όχι υπερβολικά λεία. Ξηρό γυαλοχαρτάρισμα Συνιστάται για την αφαίρεση στόκου ή παλαιού χρώματος (εκτός υφαλοχρωμάτων καθώς η σκόνη που παράγεται είναι τοξική) και την αρχική προετοιμασία ξύλου, αλουμινίου, μόλυβδου και πολυεστέρα. Το τρίψιμο με ξηρό γυαλόχαρτο προκαλεί πολλή σκόνη και πρέπει πάντοτε να φοράτε μάσκα καλής ποιότητας και προστατευτικά γυαλιά. Το ξηρό γυαλόχαρτο διατίθεται σε διάφορα νούμερα σε φύλλα ή ρολό. Για να επιτύχετε ομοιόμορφη λείανση τυλίξτε το γυαλόχαρτο γύρω από ένα τάκο από φελλό. Υγρή λείανση Στα υφαλοχρώματα πρέπει να γίνεται πάντα υγρή λείανση για να αποφεύγεται η εισπνοή σωματιδίων τοξικής σκόνης. Νέες επιστρώσεις HARD RACING μπορούν να λειανθούν για πολύ λείο αποτέλεσμα.. Το υγρό γυαλόχαρτο διατίθεται σε φύλλα διαφορετικού πάχους και πρέπει να χρησιμοποιείται γύρω από τάκο από φελλό για να επιτυγχάνεται ομοιόμορφα λεία επιφάνεια Επιλέγοντας το σωστό γυαλόχαρτο επιφάνεια για τρίψιμο Γυαλόχαρτο Υγρό γυαλόχαρτο Νο. Νο. στόκος δύο συστατικών N/A νέο gel coat πριν από το αστάρωμα και το υφαλόχρωμα Επιφάνειες ήδη βαμμένες Fiberglass πριν από το βάψιμο Χρώμα ή βερνίκι HARD RACING Υφαλοχρώματα (φινίρισμα αγώνων) Φθαρμένο gelcoat

9 Πριν να βάψετε 7 Μηχανική λείανση Οι κύριοι τύποι μηχανικής λείανσης είναι: Τριβείο με ιμάντα-belt Sander Επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση υλικού από επίπεδες επιφάνειες. Πριν να βάψετε Εκκεντρα παλμικά-διπλής δράσης τριβεία Επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση υλικού από τις περισσότερες επιφάνειες. Με προσεκτική επιλογή του κατάλληλου γυαλόχαρτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόχειρο τρίψιμο μέχρι το τελικό γυαλοχαρτάρισμα των υποστρωμάτων πριν από την εφαρμογή της τελικής επίστρωσης χρώματος. Εκκεντρο τριβείο Μηχάνημα τριψίματος γενικής χρήσης για τα περισσότερα είδη προετοιμασίας. Λειτουργεί με απλό γυαλόχαρτο καθιστώντας το έτσι σχετικά οικονομικό μηχάνημα τριψίματος. Αμμοβολή Ο ψαμμίτης, ο πηλός τριψίματος, η άμμος χρησιμοποιούνται όλα για λείανση. Συνήθως, αυτός ο τρόπος αφαίρεσης χρώματος και επιστρώσεων χρησιμοποιείται από επαγγελματία που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σας δώσει ιδανική επιφάνεια για επόμενες επιστρώσεις. Συμβουλή το γυαλόχαρτο να μην διαπεράσει το λεπτό στρώμα του καπλαμά. να χρησιμοποιείτε πιστόλια θερμού αέρα σε χαμηλή θερμοκρασία και με μεγάλη προσοχή. εξαρτήματα μηχανημάτων διάτρησης και τροχιστικά μηχανήματα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για σκληρό τρίψιμο, καθώς ενδέχεται να διαπεράσουν την επιφάνεια και να αφήσουν σημάδια. η αμμοβολή με υλικά όπως ο αμμόλιθος και η άμμος αποτελεί την καλύτερη μέθοδο προετοιμασίας και χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες. H μέθοδος αυτή διασφαλίζει βέλτιστο προφίλ επιφάνειας για το σύστημα βαφής.

10 8 Πριν να Βάψετε Στοκάρισμα & ευθυγράμμιση Πριν να Βάψετε - Στοκάρισμα & ευθυγράμμιση Το στοκάρισμα και η ευθυγράμμιση θα δώσει αεροδυναμική στην επιφάνεια του σκάφους σας. Οταν το υπόστρωμα έχει υποστεί ζημιές, το γέμισμα (στοκάρισμα) και ίσιωμα θα είναι απαραίτητα. Πρόκειται για διαδικασία δύο σταδίων. Στοκάρισμα Το στοκάρισμα είναι η εφαρμογή κατάλληλου προϊόντος γεμίσματος σε τραχιά, καθαρή επιφάνεια είτε για να γεμίσει ένα μικρό ελάττωμα είτε για να γεμίσει η επιφάνεια ώστε να επιτευχθεί το απαιτούμενο προφίλ. Οταν στοκάρετε σε σημεία μόνο, ο στόκος πρέπει να απλώνεται με ειδικό μαχαίρι ή σπάτουλα. Για μεγάλες επιφάνειες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια φαρδιά σπάτουλα. Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε την σωστή ποσότητα στόκου, καθώς η υπερβολική ποσότητα θα χρειαστεί επί πλέον χρόνο για ευθυγράμμιση. Οταν στοκάρετε τρύπες με μεγάλο βάθος ή μεγάλες περιοχές σας συνιστούμε να απλώνετε αρκετές στρώσεις στόκου καθώς αυτό θα εξαλείψει την πιθανότητα υπεργεμίσματος ή κρεμάσματος σε κάθετες επιφάνειες. Το στοκάρισμα πρέπει να γίνεται ανάμεσα στις στρώσεις, κατά προτίμηση στρώσεις ασταριού. Ευθυγράμμιση Μόλις οι στοκαρισμένες περιοχές στεγνώσουν, μπορείτε να λειάνετε. Αυτό γίνεται με γυαλοχαρτάρισμα της στοκαρισμένης επιφάνειας και της γύρω περιοχής μέχρι να αποκτήσει ίσιο προφίλ. Τοπικό ίσιωμα Το τοπικό ίσιωμα γίνεται καλύτερα τρίβοντας με γυαλόχαρτο. Ευθυγράμμιση μεγάλων περιοχών Οι μεγάλες περιοχές μπορούν να ισιωθούν με διάφορα εργαλεία. Πρόχειρη λείανση μπορεί αρχικά να γίνει με χρήση γωνιακού τροχού με κατάλληλους δίσκους λείανσης και κατόπιν τριβείου. Για την χρήση αυτών των εργαλείων απαιτείται εμπειρία για την επίτευξη επίπεδης επιφάνειας. Συχνότερα, είναι πιο επιτυχημένη η διαδικασία με το χέρι, που είναι πιο αργή αλλά δίνει πιο ίσια επιφάνεια.

11 Πριν να βάψετε - Υπολογισμός της επιφάνειας για βαφή Υπολογισμός της επιφάνειας για βαφή Επιφάνεια Καταστρώματος και υπερκατασκευών (LOA + B) x (F x 2) = Εξαλα LOA x B x 0.75 = Κατάστρωμα Επιφάνεια κάτω από το νερό LWL x (B + D) x 0.85 = Υφαλα LWL x (B + D) x 0.75 = Υφαλα LWL x (B + D) x 0.50 = Υφαλα 9 Πριν να βάψετε - Υπολογισμός της επιφάνειας για βαφή Πίνακας Μετατροπής LOA= Ολικό μήκος 1 πόδι: 0,305 μέτρα LWL= Μήκος ισάλου 1 μέτρο: 3,28 πόδια B= Μέγιστο πλάτος 1 τετρ. Πόδι: 0,093 τετρ. μέτρα D= Bύθισμα 1 τετρ. Μέτρο: 10,763 τετρ. πόδια F= Εξαλα 1 γαλόνι UK.: λίτρα 1 λίτρο: 0,22 γαλόνι UK 1 γαλόνι USA.: 3,785 λίτρα 1 λίτρο: 0,264 γαλ. USA Απαιτούμενα λίτρα= Συνολική επιφάνεια Συνιστώμενο ποσοστό κάλυψης χρώματος

12 10 Υφαλόχρωμα Υφαλόχρωμα απαιτούμενο για 2 στρώσεις Πτερυγωτή τροπίδα Πλήρης τροπίδα Motor cruise 6m 7.5m 8.5m 10m 11.5m 13m m 18m 20m 23m 20ft 25ft 28ft 33ft 38ft 43ft 48ft 53ft 60ft 66ft 76ft 2x 750ml 3x 750ml 1x 2.5l 1x 2.5l 1x 750ml 1x 2.5l 3x 750ml 2x 2.5l 1x 750ml 2x 2.5l 3x 750ml 3x 2.5l 2x 750ml 1.5 l 2.25 l 2.5 l 3.25 l 4.75 l 5.75 l 7.25 l 9 l 1x 1x 1x 2.5l 2.5l 2.5l 2x 2.5l 2x 2.5l 3x 2.5l 4x 2.5l 1x 2x 1x 3x 2x 1x 750ml 750ml 750ml 750ml 750ml 750ml 1x 2.5l 2x 2.5l 2x 2.5l 2.5l 3x 1x 1x 3x 1x 750ml 750ml 750ml 750ml 750ml 2.25 l 2.5 l 3.25 l 5.75 l 7.25 l 8.25 l 10 l 12.5 l 15 l 17.5 l 21.5 l Καθώς τα σχέδια κελύφους και η παραμονή του σκάφους στο νερό ποικίλλουν αυτό μπορεί να είναι μόνο οδηγός. 3x 2.5l 4x 2.5l 5x 2.5l 5x 2.5l 4x 2.5l 3x 750ml 5x 2.5l 2x 750ml 6x 2.5l 2x 750ml l 14 l 16.5 l 2.5 l 3.25 l 4 l 5.75 l 7.25 l 9 l l 12.5 l l 20 l 24 l 1x 7x 2.5l 1x 750ml 6x 2.5l 8x 2.5l 7x 2.5l 9x 2.5l 2x 750ml 8x 2.5l 2x 750ml Υφαλόχρωμα

13 Πριν να βάψετε - Επαναβαφή 11 Χρόνος Επαναβαφής Min/Max. Προϊόν 10 C 20 C LIGHT PRIMER / LIGHT PRIMER 8 ώρες - 60 μέρες 4 ώρες - 30 μέρες LIGHT PRIMER / MILLE DYNAMIC 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / GLIDE SPEED 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / GLIDE CRUISE 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / GLIDE SPEED WHITE 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / ALUXTRA 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / CLASSIC 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / HARD RACING 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / HARD RACING WHITE 2 ώρες - 4 ώρες 1 ώρες - 2 ώρες LIGHT PRIMER / POLY BEST 8 ώρες - 6 μέρες 4 ώρες - 3μέρες Πριν να βάψετε - Επαναβαφή Επίστρωση υφαλοχρώματος Στο σύνολό τους, τα περισσότερα υφαλοχρώματα είναι συμβατά και μπορούν να επιστρωθούν εύκολα, όμως θα πρέπει να τηρούνται κάποιοι βασικοί κανόνες: Η επιφάνεια πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση δηλαδή, να είναι καθαρή και να μην παρουσιάζει ζημιές. Ένα σκληρό/ όχι λειαντικό υφαλόχρωμα θα αφήσει ένα μεγάλο στρώμα ρητίνης στο τέλος της σεζόν. Πριν εφαρμόσετε το καινούριο χρώμα, τρίψτε την επιφάνεια με νερό, για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση του υφαλοχρώματος. Υφαλοχρώματα Teflon ΜΠΟΡΟΥΝ να επιστρωθούν, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν πλυθεί ΜΗΝ τρίψετε πριν εφαρμόσετε το καινούριο υφαλόχρωμα. Τα μαλακά/ παραδοσιακού τύπου υφαλοχρώματα πρέπει να ασταρώνονται με Yacht Primer (26030) πριν την επίστρωση σκληρών υφαλοχρωμάτων ή υφαλοχρωμάτων που διαβρώνονται. Συμβουλές Αν αλλάζετε το υφαλόχρωμά σας, ελέγξτε τις διαδικασίες εφαρμογής του, σε σχέση μ αυτό που ήδη είναι πάνω στο κύτος. Κρατήστε το υφαλόχρωμα σε εσωτερικό χώρο πριν πάτε να βάψετε το σκάφος σας, καθώς το υφαλόχρωμα απλώνεται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. Τα υφαλοχρώματα περιέχουν βαριές χρωστικές ουσίες που μπορεί να κατακάθονται, γι αυτό πρέπει να ανακινείτε καλά το χρώμα πριν να το απλώσετε. Απλώστε ένα επιπλέον στρώμα του υφαλοχρώματος που επιλέξατε κατά μήκος της ισάλου γραμμής και στις ακμές του σκάφους όπου η ροή του νερού είναι πιο δυνατή. Δεν συνιστάται να αραιώνετε τα υφαλοχρώματα, ωστόσο με εξαιρετικό κρύο, η αραίωση του υφαλοχρώματος κατά 5% μπορεί να βοηθήσει να το απλώσετε καλύτερα. Μην τρίβετε με στεγνό γυαλόχαρτο το παλαιό υφαλόχρωμα καθώς η σκόνη είναι τοξική.

14 12 Πριν να βάψετε - Επικάλυψη Πριν να βάψετε - Επικάλυψη Πληροφορίες επικάλυψης Ονομα προϊόντος Κάλ Xρόνος Διάλειμμα Διαλυτικά υψη στεγνώ- επανάληψης m²/ltr ματος C Min max Πινέ Ψεκαλο σμός DURA GLOSS VARNISH ώρες 4 ώρες 2 ημέρες DURA SATIN VARNISH ώρες 4 ώρες 2 ημέρες DIAMOND VARNISH 12 6 ώρες 16 ώρες 5 ημέρες 871 IMPREG 1 7 ώρες 24 ώρες Απεριόριστο IMPREG ώρες 12 ώρες Απεριόριστο ΥACHT PRIMER 8 3ώρες 4 ώρες 3 ημέρες ΑLKYD PRIMER 11 3 ώρες 4 ώρες 3 ημέρες SEATECH PRIMER 9 2 ώρες 2 ώρες 24 ώρες Νερό Νερό HIGH PROTECT ώρες 8 ώρες 5 ημέρες LIGHT PRIMER 8 4 ώρες 4 ώρες 30 ημέρες MULTI COAT 11 8 ώρες 8 ώρες 5 ημέρες ΒRILLIANT ENAMEL 13 5 ώρες 8 ώρες 3 ημέρες POLYBEST 15 6 ώρες 16 ώρες 5 ημέρες MILLE DYNAMIC 13 4 ώρες 4 ώρες Απεριόριστο GLIDE SPEED 12 4 ώρες GLIDE CRUISE 12 4 ώρες 4 ώρες- 1 ημέρα 5 ώρες- 1 ημέρα HARD RACING 13 4 ώρες 4 ώρες Απεριόριστο ALUXTRA 13 5 ώρες 5 ώρες Απεριόριστο CLASSIC 13 4 ώρες 4 ώρες Απεριόριστο ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η κάλυψη είναι θεωρητική. Για τον πρακτικό υπολογισμό των ποσοτήτων παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους προηγούμενουςπίνακες που αναφέρονται στη κάθε εργασία ξεχωριστά.

15 Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία 13 Πάχος στρώματος Το πάχος στρώματος της επίστρωσης χρώματος μετράται σε μικρά (1 μικρό:1/1000mm). Aν το πάχος της επίστρωσης είναι εξαιρετικά σημαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί παχύμετρο υγρού στρώματος. Συνήθως, η επιφάνεια που θα βαφεί πρέπει να υπολογισθεί ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί η συνιστώμενη ποσότητα του προϊόντος. Το ποσοστό διαλυτικού και στερεών ποικίλλει στα διάφορα προϊόντα και το πάχος υγρού στρώματος 100 μικρών στεγνώνει σε πάχος στρώματος μικρών ανά στρώση (ανάλογα με το προϊόν) καθώς τα διαλυτικά εξατμίζονται. Μην προσπαθείτε να απλώσετε περισσότερη ποσότητα προϊόντος απ ότι ορίζεται σε οποιαδήποτε επίστρωση καθώς αυτό θα σας δημιουργήσει πρόβλημα στο στέγνωμα και εγκλωβισμό των διαλυτικών που μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία του χρώματος. Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία Το HIGH PROTECT είναι προϊόν χωρίς διαλυτικό και έτσι το πάχος του υγρού στρώματος είναι ίσο με το πάχος του στεγνού στρώματος καθώς δεν γίνεται εξάτμιση διαλυτικών. Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την σωστή ποσότητα χρώματος για την επιφάνεια, οι προδιαγραφές μας δείχνουν τα λίτρα που απαιτούνται για κάθε τετραγωνικό μέτρο για να μπορέσετε να υπολογίσετε την ποσότητα που απαιτείται για να βαφεί όλη η επιφάνεια Το πάχος στρώματος κάθε επίστρωσης εξαρτάται από: Προφίλ επιφάνειας Μια ανώμαλη επιφάνεια έχει μεγαλύτερη έκταση και θα απαιτήσει περισσότερο χρώμα. Απορροφητικότητα επιφάνειας Κάποιες επιφάνειες απορροφούν περισσότερο χρώμα από άλλες. Θερμοκρασία Σε κρύο καιρό, το χρώμα γίνεται πιο παχύρρευστο και το ομοιόμορφο άπλωμά του δυσκολότερο. Προσθήκη διαλυτικών Μέθοδος εφαρμογής. Πιο κάτω θα βρείτε τα επίπεδα πάχους υγρού και στεγνού χρώματος (μικρά) που μπορείτε να αναμένετε να επιτύχετε με χρήση διαφόρων εργαλείων ανά επίστρωση. ΕΡΓΑΛΕΙΑ/ΜΕΘΟΔΟΙ υγρό Στεγνό Αφρώδες ρολλό * Τσόχινο ρολλό * Μάλλινο ρολλό Πινέλλο * Conventional spray HVLP spray Airless spray * ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το HIGH PROTECT μπορεί να επιστρωθεί σε πάχος 200 μικρά και άνω, με τα (*) εργαλεία εφαρμογής.

16 14 Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία Πινέλα Χρησιμοποιείτε πάντοτε πινέλο καλής ποιότητας που θα είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται για την εργασία που θέλετε. Μην χρησιμοποιείτε καινούριο πινέλο για την τελική στρώση καθώς τα νέα πινέλα αφήνουν τρίχες. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε τεχνική σταυρωτής βαφής. Βάψτε επίσης απ άκρη σ άκρη και μετά πάνω-κάτω. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι το χρώμα να κατανεμηθεί ομοιόμορφα στην περιοχή, με τις τελευταίες πινελιές να γίνονται πολύ απαλές. Βάψτε με το πινέλο υπό γωνία 45 για να ελαχιστοποιήσετε τα σημάδια από πινελιές. Στην διάρκεια του βαψίματος, το χρώμα θα αρχίσει να στεγνώνει στο πινέλο, έτσι για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη απόδοση καθαρίζετε το πινέλο, περίπου κάθε 30 λεπτά. Ρολό βαφής Η εφαρμογή χρώματος με ρολό είναι γρήγορη μέθοδος κάλυψης μεγάλων επιφανειών και η σωστή επιλογή του κατάλληλου μεγέθους μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπου είναι σημαντικότερη η ταχύτητα βαφής από το αποτέλεσμα στην επιφάνεια, συνιστώνται ρολλά μάλλινα μικρής διαμέτρου. Σ όλες τις περιπτώσεις χρησιμοποιήστε την τεχνική σταυρωτής πινελιάς για να επιτύχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συμβουλή Οταν βάφετε με ρολό βαμβακερό, τυλίξτε χαρτοταινία γύρω από ένα καινούριο ρολό και μετά τραβήξτε για να αφαιρέσετε ίνες που εξέχουν.

17 Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία 15 Ταμπόν βαφής Με ταμπόν βαφής μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τόσο τα παλαιού τύπου όσο και τα υψηλής τεχνολογίας χρώματα είναι κατάλληλα για χρήση ταμπόν βαφής. Παρ όλο που το χρώμα μπορεί να απλωθεί απευθείας με το ταμπόν, είναι πολύ αποτελεσματικό για το ίσιωμα χρώματος που έχει απλωθεί με πινέλο ή ρολό. Το ταμπόν πρέπει να χρησιμοποιείται αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Μην χρησιμοποιείτε το ταμπόν προς δύο κατευθύνσεις μπροστά και πίσω αλλά μόνο προς μια κατεύθυνση με κάθετες κινήσεις για να αποφύγετε περίσσευμα χρώματος που μπορεί να κρεμάσει. Αυτή η τεχνική θα εξαφανίσει σχεδόν όλα τα σημάδια της εφαρμογής και το αποτέλεσμα θα είναι άριστο. Μέθοδοι εφαρμογής και εργαλεία Σπρέυ Είναι γενικά αποδεκτό ότι το χρώμα που εφαρμόζεται με πιστόλι ψεκασμού χρώματος, δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα με την προϋπόθεση ότι η βαφή θα γίνει από έμπειρο τεχνικό. Όταν είναι δυνατόν, βάψτε σε σταθερή θερμοκρασία με χαμηλή υγρασία και αυτό επιτυγχάνεται σε υπόστεγο. Πρέπει να φοράτε πάντα μάσκα αναπνοής. Αν δεν έχετε εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για ψεκασμό, είναι προτιμότερο να κάνει την διαδικασία κάποιος επαγγελματίας.

18 16 Επιλέγοντας το σωστό σύστημα Επιλέγοντας το σωστό σύστημα βαφής/βερνικώματος Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας και αφιερώνοντας λίγο χρόνο πριν ξεκινήσετε μπορείτε να αποτρέψετε ένα δαπανηρό λάθος. Σας συνιστούμε να μελετήσετε τα ακόλουθα πριν κάνετε την επιλογή σας. Κατασκευή υποστρώματος και ελαστικότητα Γενικά σε κατασκευές όπου η κίνηση της υποδομής είναι ελάχιστη, πρέπει να χρησιμοποιούνται συστήματα δύο συστατικών. Στα ξύλινα σκάφη δεν συνιστάται σύστημα δύο συστατικών καθώς απαιτούν το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ελαστικότητας που έχει το σύστημα ενός συστατικού. Οποιαδήποτε προηγούμενη επίστρωση Προϊόν δύο συστατικών πρέπει να καλύπτει μόνο άλλο προϊόν δύο συστατικών, ενώ προϊόν ενός συστατικού μπορεί να καλύπτει προϊόν είτε ενός είτε δύο συστατικών. Αν αποφασίσετε να αλλάξετε από προϊόν ενός συστατικού σε προϊόν δύο συστατικών, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε το προϊόν ενός συστατικού για να αποφύγετε οποιονδήποτε κίνδυνο ασυμβατότητας. Περιβαλλοντικές συνθήκες Όλες οι βαφές επηρεάζονται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Ενός συστατικού μπορεί να εφαρμοσθεί σε θερμοκρασία άνω των 5 C. Το POLY BEST σε θερμοκρασίες πάνω των 10 C και συνιστούμε σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 65%. Σε ιδανικές συνθήκες απαιτείται μια ζεστή ημέρα χωρίς ανέμους ή χωρίς βροχή και η βαφή/βερνίκωμα δεν πρέπει να γίνει νωρίς το πρωί ή μετά το απόγευμα όταν οι υψηλές θερμοκρασιακές αλλαγές και η υγρασία στην ατμόσφαιρα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα τελικά χρώματα. Εμπειρία εφαρμογής Τα προϊόντα δύο συστατικών μπορεί να είναι λίγο δύσκολα στην χρήση, αν δεν τα έχετε ξαναχρησιμοποιήσει. Ωστόσο, με προσεκτική προετοιμασία και σωστή τήρηση των οδηγιών του κατασκευαστή, μπορούν να είναι τόσο απλά στην χρήση όσο τα προϊόντα ενός συστατικού. Χρήση και ανθεκτικότητα Τι χρήση πρόκειται να κάνετε στην βαμμένη επιφάνεια; Ένα προϊόν δύο συστατικών θα αντέξει πολύ περισσότερη χρήση απ ότι ένα προϊόν ενός συστατικού. Διάρκεια ζωής Κατά μέσο όρο, προϊόν δύο συστατικών θα διαρκέσει διπλάσιο χρόνο απ ότι προϊόν ενός συστατικού.

19 Βαφή & Προδιαγραφές 17 Βαφή γενικές συμβουλές για όλα τα υποστρώματα Πριν βάψετε Καθαρίστε ή/και αφαιρέστε τις λιπαρές ουσίες από την επιφάνεια που πρόκειται να βάψετε. Tρίψτε την επιφάνεια, ύστερα ξεπλύνετε με γλυκό νερό και αφήστε να στεγνώσει. Στοκάρετε ρωγμές και ελαττώματα, πάνω και κάτω από την ίσαλο, με EPOXY FILLER. Ξεσκονίστε την επιφάνεια, πριν βάψετε. Γενικές συμβουλές για τη βαφή Η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας είναι ουσιώδης για την επιτυχία του αποτελέσματος. Να διαβάζετε προσεκτικά όλες τις ετικέτες και να ακολουθείτε όλες τις συστάσεις υγιεινής & ασφάλειας και εφαρμογής Φύλλα Στοιχείων Προϊόντων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση ή στον τοπικό αντιπρόσωπο της HEMPEL. Να ανακατεύετε πάντα καλά το χρώμα, μέχρι να είναι μια ομοιόμορφη μάζα. Στη διάρκεια της χρήσης, να ανακατεύετε το χρώμα ανά διαστήματα. Για να μην σηκώνεται σκόνη, βρέχετε το έδαφος πριν βάψετε. Πρέπει να έχετε διαθέσιμο αρκετό χρώμα για την εργασία σε ένα κατάλληλο δοχείο. Κλείνετε το καπάκι του δοχείου, ώστε το χρώμα να μην αλλοιωθεί και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο μέλλον. Είναι συχνά πιο εύκολο η βαφή να γίνεται από δυο άτομα, ώστε ο ένας να απλώνει το χρώμα και ο άλλος να αφαιρεί το πλεόνασμα. Χαρτοταινίες πρέπει να αφαιρούνται πριν το χρώμα σκληρύνει εντελώς, ώστε να μην δημιουργούνται εξογκώματα στις άκρες. Βαφή & Προδιαγραφές Γενική καλή πρακτική Ανοίγετε τα δοχεία με προσοχή. Καθαρίζετε αμέσως τυχόν κηλίδες. Μην τρώτε ή πίνετε κοντά σε χρώματα που φυλάσσονται ή χρησιμοποιούνται. Φοράτε τα κατάλληλα ρούχα και γάντια. Φοράτε γυαλιά προστασίας. Εξασφαλίζετε καλό αερισμό όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε αναπνευστήρα. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα προσεκτικά και αν έχετε αμφιβολίες για το τι πρέπει να κάνετε, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της HEMPEL : ΔΗΛΟΣ A.Ε., Τηλ , Fax : , Οποιαδήποτε επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί πρέπει να καθαρίζεται πάντοτε καλά, και να ασταρώνεται όπως συνιστάται. Κατά την επαναβαφή, να ελέγχετε τη συμβατότητα και να τηρείτε τους παρακάτω πίνακες από το αντίστοιχο στάδιο.

20 18 Βαφή & Προδιαγραφές Βαφή & Προδιαγραφές Βαφή φάιμπεργκλας Το φάιμπεργκλας, ή GRP (πλαστικό ενισχυμένο με γυαλί), είναι πολυεστερική ρητίνη που ενισχύεται με ίνες ύαλου, δημιουργώντας ένα υλικό μικρού βάρους, με μεγάλη αντοχή, το οποίο απαιτεί λίγη συντήρηση. Στο εξωτερικό κέλυφος του φάιμπεργκλας υπάρχει ένα στρώμα gelcoat. Με τον καιρό, το gelcoat και το φάιμπεργκλας μπορούν να επηρεαστούν από φθορά UV (υπεριώδης ακτινοβολία) και γενική φθορά από σκληρή χρήση, πράγμα που μπορεί να καταστρέψει την εξωτερική εμφάνιση του σκάφους και να απαιτήσει τη βαφή για προστασία της επιφάνειας. Χρήσιμες συμβουλές για τη βαφή φάιμπεργκλας Όταν το gelcoat είναι καινούριο, περιέχει μεγάλα υπολείμματα κεριού και στοιχείων αφαίρεσης καλουπιού, τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν πριν τη βαφή. Τα υπολείμματα αυτά μπορεί να είναι πολύ επίμονα και το παλιό gelcoat πιθανότατα θα φέρει ακόμα ίχνη, άρα είναι σημαντικό να τα αφαιρέσετε με τη διαδικασία αφαίρεσης λιπαρών ουσιών. Το παλιό και φθαρμένο gelcoat και το GRP μπορεί να γίνουν πορώδη και να απαιτούν ειδική φροντίδα. Προϊόν Αρ. Χρόνος Κάλυψη Wft Dft Διαλυ- Στρω- Επανα- m²/ltr ανά Ανά τικά μάτων βαφής στρώμα C Πάνω από την ίσαλο ALKYD PRIMER 2 4 ώρες- 3 ημέρες BRILLIANT ENAMEL 2 8 ώρες- 3 ημέρες Κάτω από την ίσαλο YACHT PRIMER ώρεςαπεριόριστο HEMPEL Υφαλόχρωμα 2 δείτε συσκευασία 808 Σύστημα δύο συστατικών Προϊόν Αρ. Χρόνος Κάλυψη Wft Dft Διαλυ- Στρω- Επανα- m²/ltr ανά Ανά τικά μάτων βαφής στρώμα C Πάνω από την ίσαλο LIGHT PRIMER 2 4 ώρες- 30ημέρες LIGHT PRIMER/POLYBEST 4 ώρες- 3 ημέρες POLYBEST 2 16 ώρες- 851 (*) ημέρες ή 871 Κάτω από την ίσαλο LIGHT PRIMER 4 4 ώρες- 30 ημέρες LIGHT PRIMER (**)/ 1 ώρα- 2 Υφαλόχρωμα 2 ώρες HEMPEL Υφαλόχρωμα (***) 2 *THINNER 871, χρησιμοποιείται στην εφαρμογή με πινέλλο. Το THINNER 851, στην εφαρμογή με σπρέυ. **Περάστε το υφαλόχρωμα εντός δύο ωρών από την τελική στρώση του LIGHT PRIMER για να εξασφαλίσετε την καλύτερη πρόσφυση μεταξύ των στρωμάτων ***Τα σκάφη που έχουν χρησιμοποιήσει υφαλόχρωμα CLASSIC, πρέπει να καθελκυσθούν σε μέγιστο χρόνο 2 εβδομάδων. Τα άλλα εντός 3 μηνών.

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Περιγραφή Εποξικό αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, χωρίς χρωµικά, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και µε καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντοχής στη διάβρωση σε όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος Οδηγίες εγκατάστασης Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος Έλεγχος Όταν ελέγχετε το υπόστρωμα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω σημεία και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το υπόστρωμα στην

Διαβάστε περισσότερα

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης Περιγραφή Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης τελευταίας τεχνολογίας, ενός συστατικού. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων καθώς και αποχρώσεων πέρλας. Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας.

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. Κρεβάτι με απλό ντιζάιν Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. 1 Εισαγωγή Το «απλό και χαμηλό» είναι η τάση, που συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απολαυστικές στιγμές στη θάλασσα!

Περιεχόμενα. Απολαυστικές στιγμές στη θάλασσα! Απολαυστικές στιγμές στη θάλασσα! Η εταιρεία Jotun εξέδωσε αυτόν τον οδηγό με στόχο να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σκαφών να απολαύσουν ανέμελα τη ναυσιπλοΐα. Η Jotun που ιδρύθηκε στη Νορβηγία αποτελεί πρωτοπόρο

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους.

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. Tadelakt Pro ΓΕΝΙΚΑ Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 1. Ξηρό ασβεστοκονίαμα 2. Αμιγώς μεταλλικό 3. Εύπλαστο

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond. Περιγραφή των Ασταριών Sika Primers. Περιεχόμενα:

Construction. Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond. Περιγραφή των Ασταριών Sika Primers. Περιεχόμενα: Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/11/2009 Κωδικός:02.02.030 Πίνακας Ασταριών Sika Primer για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Περιγραφή των Ασταριών

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ταινία κάλυψης από κορεσμένο ημιρυτιδωμένο (κρεπ) χαρτί, επικαλυμμένη με ειδικά ανεπτυγμένη συγκολλητική ουσία από φυσικό καουτσούκ με βάση διαλύτη. Συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ProColor ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ. Δεδομένα προϊόντων. Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες

ProColor ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ. Δεδομένα προϊόντων. Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες Χρωματισμός δαπέδων παρκέ με βάση διαλύτη. Για επαγγελματική βαφή παρκέ και ξύλινων δαπέδων. Στεγνώνει ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες σίγουρα και χωρίς ανωμαλίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε ετήσια βάση ο Δήμος μας συντηρεί τα σχολεία του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Σε περιοχές που πιέζονται ιδιαίτερα από νερό, συνιστούμε την προκαταρκτική επεξεργασία του μετάλλου με primer V40.

Σε περιοχές που πιέζονται ιδιαίτερα από νερό, συνιστούμε την προκαταρκτική επεξεργασία του μετάλλου με primer V40. F L E X P R O T E C T L I Q U I D Γενικές Πληροφορίες Η θερμοκρασία υλικού του Aqua Protect Flex και του Aqua Protect Flex liquid πριν από τη χρήση πρέπει να είναι +15 C έως +25 C και η θερμοκρασία επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond

Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2006 Κωδικός:E.01.14 Πίνακας Ασταριών Sika Primer για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Περιγραφή των Ασταριών

Διαβάστε περισσότερα

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.161 Aqua-Holzlasur Ι. Το προϊόν Είναι διαλυτό στο νερό, είναι κατάλληλο για εµποτισµό ξύλων µε ανοικτούς πόρους, και έχει γενική εφαρµογή σε όλες τις ξύλινες κατασκευές (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Βερνίκια Θαλάσσης Βερνίκια orma Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Καθαριστικά/Απορρυπαντικά

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Katymper Piscine. Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές

Katymper Piscine. Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές 1 Katymper Piscine Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές 2 Τσιμεντοειδούς Βάσης Έτοιμο προς χρήση Χρώματα: Λευκό, Μπλε, Γκρι, Κρεμ Μπορεί να χρωματιστεί με κατάλληλες χρωστικές

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων X-ήκη εφημερίδων Η έξτρα θέση για το «Έξτρα φύλλο» X-ήκη εφημερίδων Κάτι διαφορετικό από μια x-τυχαία θήκη εφημερίδων: Αυτό το όμορφο έπιπλο φυλάσσει τις εφημερίδες και τα περιοδικά με ένα διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Υψηλός δείκτης προστασίας Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Χάρη στην ενσωματωμένη οροφή ηλίου μπορούν τα παιδιά σου να παίζουν ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διάφανη προστασία και φινίρισμα παρκέ στο σπίτι. Συντηρείται εύκολα, ενισχύει την ομορφιά του ξύλου. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ανθεκτικό σε γδαρσίματα και τριβή. ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ κινείται με το ξύλο χωρίς να σκάει.

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες. Καλυπτικότητα

Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες. Καλυπτικότητα THOROSEAL FC Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες Χρήσεις - Για εξωτερική στεγανοποίηση μπετόν και τοιχοποιίας κάτω από την επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Η οικονομική κατασκευή Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Για μια ξαπλώστρα από τέακ πρέπει να ακουμπήσεις πολλά λεφτά. Εδώ είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση, που είναι το ίδιο άνετη.

Διαβάστε περισσότερα

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π.

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 077 Α Holz-Color Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Προϊόν Το προϊόν einza Holz-Color είναι ένα υδατοδιαλυτο χρώµα για ξύλινες επιφάνειες για εξωτερικούς χώρους, για σουβά,

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μικρό αριστούργημα Τραπεζάκι από οξιά Σε αυτή την εργασία διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Επειδή το μικρό τραπεζάκι έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. 1 Εισαγωγή Τώρα θα φανεί,

Διαβάστε περισσότερα

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121 Aqua- Kompaktlasur Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Aqua-Kompaktlasur είναι διαλυτό στο νερό, δηµιουργεί ένα µεταξένιο-γυαλιστερό διάφανο στρώµα/φιλµ,

Διαβάστε περισσότερα

Φέρνει χρώμα στη ζωή σας.

Φέρνει χρώμα στη ζωή σας. Το βάψιμο ανακαλύφθηκε ξανά. Φέρνει χρώμα στη ζωή σας. Είναι οι τοίχοι γκρι και εγκαταλελειμμένοι ή το ξύλο ξεθωριασμένο; Η Bosch με τα συστήματα βαψίματος για χρώματα τοίχου και ξύλου προσφέρει ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων Γιαννούλη 23 Ελευθέριο Θεσσαλονίκη Κιν. 6973234144 Τηλ.& Fax. 2310707793 Email : vulkalefteris@yahoo.gr ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό

2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/06/2014 Κωδικός: 10.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010204030010000145 010402030010000125 EN 1504-4:2004 13 0099 2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό

Διαβάστε περισσότερα

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145 LawiPur Versiegelung Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002 Ι. Το Προϊόν Το einza LawiPur Versiegelung είναι µια άχρωµη-άοσµηυδατοδιαλυτη επίστρωση 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατος βοηθός Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Ευτελώς πρακτικό: Ένα τέτοιο καρότσι είναι πάντοτε εκεί, όπου ακριβώς χρειάζεται, και προσφέρει πολύ χώρο για το ένα και το άλλο

Διαβάστε περισσότερα

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043 Plastik-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ Το Προϊόν Το einza Plastik-Siegel είναι άχρωµο βερνίκι πολυουρεθανης(ενός συστατικού) για εξωτερική και εσωτερική χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/05/2014 Κωδικός: 11.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803040050000002 EN 13813 06 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Ωραιότατο φωτιστικό

Robert Bosch GmbH. Ωραιότατο φωτιστικό Ωραιότατο φωτιστικό Φωτεινό παράδειγμα Ωραιότατο φωτιστικό Η επίπεδη απλίκα δείχνει, πως μπορεί κανείς να προσφέρει σε κάθε δωμάτια μια ωραία ατμόσφαιρα και μια ιδιαίτερη νότα. 1 Εισαγωγή Επίσης και με

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και συντήρηση

Φροντίδα και συντήρηση Φροντίδα και συντήρηση Σημαντικές πληροφορίες για τα ξύλινα παράθυρα υψηλής ποιότητας Η σωστή απόφαση! Συγχαρητήρια για την αγορά των νέων σας ξύλινων παραθύρων. Το ξύλο προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Δέκα λόγοι μη επισκευής των ελαστικών και RunFlat 1 Υπερβολικά μεγάλη οπή στο πέλμα Μη επισκευάσιμη για τα επιβατικά ελαστικά είναι οπή μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Κάντε KRAFTING σε ξύλο και μέταλλο! χρωματολογιο Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Wood Care Ολοκληρωμένη σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.03.060 Sika Primer MB Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Construction

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Εσωτερικής Θερμομόνωσης N- Thermon

Μέθοδος Εφαρμογής Εσωτερικής Θερμομόνωσης N- Thermon Μέθοδος Εφαρμογής Εσωτερικής Θερμομόνωσης N- Thermon Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 1.1 Επιφάνεια σοβά (μη βαμμένη)... 3 1.2 Επιφάνεια σοβά (βαμμένη)... 3 2. Τοποθέτηση συστήματος N-Thermon

Διαβάστε περισσότερα

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100%

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100% ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2.911,02 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Conipur Πολυουρεθανικά Στεγανωτικά Τα συστήματα CONIROOF, χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των στεγανωτικών μεμβρανών, είναι ιδανικά για την προστασία των στεγών

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ www.huema.de Περιεχομενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ... 5 ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ... 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

EPOXΥ PRIMER 120 C. & 75 μικρά Πάχος Ξηρού. ΒΑΣΙΚΕΣ 20 C Υμένα

EPOXΥ PRIMER 120 C. & 75 μικρά Πάχος Ξηρού. ΒΑΣΙΚΕΣ 20 C Υμένα EPOXΥ PRIMER Ναυτιλιακό εποξειδικό Αστάρι Αμμο-βολής, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΤΙΚΑ: Ναυτιλιακό εποξειδικό Αστάρΐ, 2-συστατικών, σκληρυνόμενο με πολυαμίδιο, με πιγμέντα Φωσφορικού Ψευδαργύρου

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m²

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m² Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.090 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945074100000006 Sikalastic Metal Primer Sikalastic Metal Primer (Liquid Plastics Metal Primer) Αντιδιαβρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη. Ελληνική έκδοση

Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη. Ελληνική έκδοση Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη Ελληνική έκδοση Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη Περισσότερο από έναν αιώνα είμαστε οι πρωτοπόροι στο να βρίσκουμε λύσεις για να προστατεύουμε, να ομορφαίνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal Traffic 2301

MasterSeal Traffic 2301 Αστάρι για άσφαλτο Μεμβράνη Διασπορά Αστάρωμα Αστάρι MasterSeal Traffic 2301 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το MasterSeal Traffic 2301 (πρώην MasterSeal 689 Bridge) είναι ένα σύστημα συνεχούς τύπου με βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS FLOOR COAT 1F

DESMOS FLOOR COAT 1F Σελίδα 1 από 5 Μίγµα πολυολών σε συνδυασµό µε οργανικούς διαλύτες ( εστέρες, αρωµατικοί) κατάλληλο βερνίκωµα ξύλινων πατωµάτων [απλά και λευκασµένα] για Τοµείς εφαρµογής Χρησιµοποιείται σε ανάµιξη µε το

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Παρακαλώ περάστε στο τραπέζι Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Αυτό το χαμηλό τραπέζι σαλονιού τα έχει όλα: Περιλαμβάνει έναν ένθετο δίσκο, για να προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Baumit Baumacol Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και υποστρωμάτων Πλήρη σειρά προϊόντων Ποιότητα υψηλού επιπέδου Baumacol Κόλληση πλακιδίων Βλέποντας νέες ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Lawinit 2-K- Haftprimer

Lawinit 2-K- Haftprimer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 233 Lawinit 2-K- Haftprimer Υδροδιαλυτό χαµηλη οσµη Ασφαλες. Ι. Το Προϊόν Το einza Lawinit 2-K-Haftprimer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση εποξειδικη

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία QS & FT. Ταχυστέγνωτα υλικά για τις ψυχρές περιόδους του χρόνου. Sto. Χτίζουμε με συνείδηση

Τεχνολογία QS & FT. Ταχυστέγνωτα υλικά για τις ψυχρές περιόδους του χρόνου. Sto. Χτίζουμε με συνείδηση Τεχνολογία QS & FT Ταχυστέγνωτα υλικά για τις ψυχρές περιόδους του χρόνου Sto Χτίζουμε με συνείδηση Περισσότερες επιλογές για τις ψυχρές εποχές του χρόνου Με τις τεχνολογίες QS και FT δουλεύετε στις προσόψεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμητικό έγχρωμο μικροτσιμέντο για εσωτερικές & εξωτερικές εφαρμογές

Διακοσμητικό έγχρωμο μικροτσιμέντο για εσωτερικές & εξωτερικές εφαρμογές Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 06/05/2015 (v2) Κωδικός: 11.02.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803030010000032 SikaDecor -801 Nature Διακοσμητικό έγχρωμο μικροτσιμέντο για εσωτερικές & εξωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Construction. 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης. Περιγραφή Προϊόντος

Construction. 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης. Περιγραφή Προϊόντος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 07.01.020 Sikadur -31 CF Normal 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά /

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές Η εταιρεία Η εταιρεία NONDEX color ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαγκόπουλο Επαμεινώνδα, έναν ανήσυχο επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, στην τέχνη και το χρώμα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Φωτιστικό lounge

Robert Bosch GmbH. Φωτιστικό lounge Φωτιστικό lounge Πολύ χαλαρωτικό Φωτιστικό lounge Το φως είναι σημαντικό για μια καλή διάθεση. Αυτή η όμορφη κατασκευή είναι ένα τέλειο φωτιστικό για ένα ευχάριστο περιβάλλον lounge. 1 Εισαγωγή Αυτή η

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου.

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, τμήματα και συσκευασίες που μπορεί να λείπουν ή κατασκευαστικά ελαττώματα. Ζημίες που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Η εταιρεία µας διαθέτει τα προϊόντα της ελληνικής βιοµηχανίας ασφαλτικών και στεγανωτικών υλικών Bituline A.B.E.E. Η Bituline αποτελεί µία σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 (ΟΕ-02) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΠΠ Κωδικός Έκδοση Έγκριση ΣΟΔ-Λ-ΕΓΧ 1 η /2016 ΟΕΦ-ΕΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΕ ΑΕΣ -ΕΟΠ

ΟΔΗΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 (ΟΕ-02) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΠΠ Κωδικός Έκδοση Έγκριση ΣΟΔ-Λ-ΕΓΧ 1 η /2016 ΟΕΦ-ΕΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΕ ΑΕΣ -ΕΟΠ 1. Περιγραφή 1.1. Ανάγνωση Ετικέτας Διαβάζετε πάντα την ετικέτα του σκευάσματος και ακολουθείτε τις οδηγίες κατά τη χρήσης των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και ειδικά τις συστάσεις ασφάλειας. Κάθε συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ανακαίνισης μπάνιου

Σύστημα ανακαίνισης μπάνιου Σύστημα ανακαίνισης μπάνιου Μπανιέρες και πλακάκια απλά με νέα επίστρωση! Βαφή για μπανιέρες Βαφή για πλακάκια Στόκος γενικής χρήσης για πλακάκια και επιφάνειες Μολύβι βαφής για επισκευή Σετ επισκευής

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομερείς oδηγίες επισκευής. 3D target repair

Λεπτομερείς oδηγίες επισκευής. 3D target repair Λεπτομερείς oδηγίες επισκευής. 3D target repair ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΈΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολοι τρόποι για να διατηρήσουμε τα νερά μας καθαρά. To πρόγραμμα TOPPS. Στόχοι του ΤΟPPS. Διαστάσεις και διαδικασίες του ΤΟPPS

Εύκολοι τρόποι για να διατηρήσουμε τα νερά μας καθαρά. To πρόγραμμα TOPPS. Στόχοι του ΤΟPPS. Διαστάσεις και διαδικασίες του ΤΟPPS To πρόγραμμα TOPPS Το ΤΟPPS είναι ένα τριετές πρόγραμμα με τη συμμετοχή πολλών εμπλεκόμενων φορέων από 15 ευρωπαϊκές χώρες. Aφορά στην εκπαίδευση όσων χρησιμοποιούν φυτοπροστατευτικά προϊόντα έτσι ώστε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ. Οδηγίες χρήσης προστατευτικών επιστρώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 12944

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ. Οδηγίες χρήσης προστατευτικών επιστρώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 12944 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ Οδηγίες χρήσης προστατευτικών επιστρώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 12944 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Εισαγωγή Η παρούσα μελέτη καταρτίστηκε με στόχο την διευκόλυνσή σας στην επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα