IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε."

Transcript

1 Το ιδιωτικό θεραπευτήριο IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε., αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο πού βρίσκεται στην πόλη των Χανίων και καλύπτει τις βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Για την λειτουργία των Κλινικών, Τμημάτων και Εργαστηρίων του Iasis συνεργάζονται κορυφαίοι επιστήμονες των περισσοτέρων ειδικοτήτων και βαθμίδων. Έχει εξοπλιστεί δε, με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα Ιατρική τεχνολογία, έτσι ώστε να διασφαλιστούν υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών υγείας. Σήμερα σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο τ.μ., στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στελεχωμένο από ένα επιτελείο έμπειρων και άριστα καταρτισμένων Ιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού διοικητικής μέριμνας, το Iasis δύναται να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη φροντίδας της υγείας.

2 Εγκαταστάσεις Στους επτά (7) ορόφους του το IASIS διαθέτει 80 κλίνες, 4 χειρουργικές αίθουσες, 2 αίθουσες τοκετών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλινών και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) 4 κλινών, τα οποία μαζί με ένα άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Στο δεύτερο επίπεδο του νοσοκομείου στεγάζονται τα Απεικονιστικά Εργαστήρια, στο πρώτο επίπεδο το Αιμοδυναμικό-Αγγειογραφικό Εργαστήριο, τα χειρουργεία, οι αίθουσες τοκετών, η αίθουσα ανάνηψης, η αποστείρωση και οι λοιπές υπηρεσίες χειρουργείων, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν τα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), οι Γραμματείες του Διαγνωστικού Τομέα, των Νοσηλευόμενων και τα γραφεία της Διοίκησης. Στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο του κτιρίου στεγάζονται τα τμήματα νοσηλείας, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας (ΜΠΟ). Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του Iasis είναι κλιματιζόμενοι και διακοσμημένοι κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για επισκέπτες και νοσηλευόμενους. Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας του Iasis είναι εξοπλισμένοι με δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ραδιόφωνο, κλιματιστικό και τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη.

3 Υπηρεσίες Χειρουργικών Τμημάτων Στο Iasis λειτουργούν 4 χειρουργικές αίθουσες, 2 αίθουσες τοκετών καθώς και σηπτικά χειρουργεία. Διενεργείται ένα μεγάλο εύρος, εξειδικευμένων και μη, χειρουργικών επεμβάσεων, ανεξαρτήτου βαρύτητας. Οι αίθουσες είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που ελέγχονται καθημερινά, με αυστηρούς κανόνες ποιοτικής λειτουργίας. ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Το IASIS διαθέτει Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλινών και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδος (Μ.Α.Φ.) 4 κλινών, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κεντρικό σύστημα παρακολούθησης των ασθενών και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

4 Εξοπλισμός Τεχνολογία Το Iasis έχει εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα ιατρική τεχνολογία έτσι ώστε να διασφαλίζει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα ιατρικά μηχανήματα είναι τελευταίας γενεάς και υποστηρίζουν εφαρμογές Βιοιατρικής. Τα Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής διαθέτουν Αξονικό Τομογράφο 64 Τομών, Μαγνητικό Τομογράφο 1,5 Tesla, σύγχρονο Σύστημα Μέτρησης της Οστικής Μάζας, καθώς και Μαστογράφο, 2 Συστήματα Υπερηχογραφικού Ελέγχου και Ακτινολογικό Συγκρότημα τελευταίας τεχνολογίας. Επανάσταση στην απεικονιστική διάγνωση αποτελούν οι νέες εφαρμογές της πολυτομικής αξονικής τομογραφίας, οι οποίες πραγματοποιούνται στα εργαστήρια μας. Αξονική Στεφανιογραφία Αξονική Κολονοσκόπηση Αξονική Αγγειογραφία Τα Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής, χρησιμοποιούν το σύστημα αρχειοθέτησης και επεξεργασίας ιατρικών εικόνων Evorad RIS-PACS. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστηρίζει τη μεταφορά της ιατρικής εικόνας σε λίγα μόνα λεπτά, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, επιτρέποντας στον θεράποντα Ιατρό να έχει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο και να διαγνώσει την εξέταση κάθε ασθενούς του. Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Iasis καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων από τις πιο απλές έως και τις πλέον εξειδικευμένες, με τελευταίας τεχνολογίας αυτόματους αναλυτές, κάτω από συνεχή επιστημονικό ποιοτικό έλεγχο.

5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Αιμοδυναμικό Εργαστήριο Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του IASIS είναι μοναδικό στη Δυτική Κρήτη. Είναι εξοπλισμένο με το πλέον σύγχρονο ψηφιακό στεφανιογραφικό αγγειογραφικό συγκρότημα και είναι στελεχωμένο από έμπειρους Καθηγητές επεμβατικής Καρδιολογίας, εκπαιδευμένους στο εξωτερικό. Η διενέργεια διαγνωστικών και επεμβατικών εξετάσεων της σύγχρονης Καρδιολογίας, στεφανιογραφίες και αγγειογραφίες στεφανιαίων και περιφερικών αγγείων (με την τοποθέτηση stents) προσφέρει πλήρη αιμοδυναμική διερεύνηση και επεμβατική παρέμβαση. ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας Στην Επεμβατική Ακτινολογία πραγματοποιούνται διάφορες επεμβατικές τεχνικές με χρήση ψηφιακού αγγειογράφου, ακτινοσκόπησης, υπερηχοτομογράφου και αξονικής τομογραφίας, για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. Επεμβατικές πράξεις αγγείων Διαγνωστική Αγγειογραφία Διαδερμική Αγγειοπλαστική Διαδερμική Ενδοαυλική Θρομβόλυση και άλλες Λοιπές επεμβατικές πραξεις Διαδερμική Βιοψία Ήπατος, Νεφρού, Οστού, Μαζών Πνεύμονος & Μεσοθωρακίου, Κοιλιακών Μαζών Διασφαγιτιδική Βιοψία Ήπατος και άλλες

6 Τα Τμήματα και τα Διαγνωστικά-Κλινικά Εργαστήρια Στο Iasis λειτουργούν τα κάτωθι Τμήματα, Διαγνωστικά Κλινικά Εργαστήρια και Εξωτερικά Ιατρεία : ΤΜΗΜΑΤΑ: Παθολογικό Πνευμονολογικό Καρδιολογικό Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρικής Εμβρύου Καρδιοτοκογράφημα Κολποσκοπήσεις Υστεροσκοπήσεις Λαπαροσκοπήσεις Γενετική και Μοριακή Βιολογία Γενικής Χειρουργικής Τμήμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Τμήμα Χειρουργικής Αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας Ορθοπεδικό Τμήμα Αρθροσκοπήσεων Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων Ουρολογικό Τμήμα Κυστεοσκοπήσεων Βιοψίες Οφθαλμολογικό Νευροχειρουργικό Αγγειοχειρουργικό Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής Εξωτερικά Ιατρεία Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Αιμοδυναμικό Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας Μικροβιολογικό Βιοχημικό Ενδοκρινολογικό Ανοσολογικό Αιματολογικό Ακτινολογικό/Ακτινοδιαγνωστικό Μαγνητικός Τομογράφος 1,5 Tesla Αξονικός Τομογράφος 64 Τομών Αξονική Στεφανιογραφία Αξονική Κολονοσκόπηση Αξονική αγγειογραφία Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας Μαστογράφος Εργαστήριο Ενδοσκοπήσεων Βρογχοσκοπήσεις Γαστροσκοπήσεις Κολονοσκοπήσεις Υπέρηχων Σώματος Υπερηχοτομογραφία β Επιπέδου Υπερηχογραφία Ελαστογραφία Triplex Αγγείων Υπέρηχων Καρδιάς Test Κοπώσεως Holder καρδιάς ρυθμού Triplex Καρδιάς Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου Εργαστήριο Ουροδυναμικού Ελέγχου Ιατρείο Πόνου Ιατρείο Μαστού Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος

7 Παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Εξωτερικά Ιατρεία Οργανωμένα μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο νοσοκομειακό συγκρότημα, τα Εξωτερικά Ιατρεία του IASIS καλύπτουν σχεδόν όλες τις ιατρικές ειδικότητες και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους εξεταζόμενους. Ο σύγχρονος ιατρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την παρουσία άριστα εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ιατρικής εξέτασης. Τα Εξωτερικά Ιατρεία υποστηρίζονται από τα Διαγνωστικά και Απεικονιστικά εργαστήρια της Κλινικής, στα οποία διενεργούνται άμεσα όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες μπορεί να απαιτηθούν από τους Ιατρούς. Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Κύρια αποστολή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Iasis είναι η αρχική εκτίμηση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ασθενούς προσέρχεται στο τμήμα με οξύ πρόβλημα υγείας. Λειτουργεί όλο το 24ωρο και στελεχώνεται από μόνιμο ιατρικό προσωπικό το οποίο συνεπικουρείται από εφημερεύοντες Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

8 Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών Η Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών διαθέτει τέσσερα (4) σύγχρονα ασθενοφόρα ο εξοπλισμός των οποίων πληροί τις προβλεπόμενες νομοθετικές προδιαγραφές και ανανεώνεται διαρκώς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Επίσης, διαθέτει δύο (2) μικρά οχήματα για μεταφορές περιπατητικών ασθενών εντός της πόλης. Παρέχει υπηρεσίες επί 24ώρου βάσεως και είναι στελεχωμένη από έμπειρο παραϊατρικό προσωπικό και ιατρούς ικανούς να διαχειριστούν κάθε επείγον περιστατικό με ασφαλείς συνθήκες μεταφοράς.

9 Συστήματα Ποιότητας και Ασφάλειας Το Iasis έχει αποκτήσει Πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas, για το σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας που εφαρμόζει, στο σύνολο των ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών υπηρεσιών όλων των Τμημάτων Νοσηλείας, Ειδικών Μονάδων, Τ.Ε.Π., Εξωτερικών Ιατρείων και Εργαστηρίων της. Για τη διασφάλιση της Υγιεινής και Ποιότητας των τροφίμων, η Κλινική εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ISO 22000:2005. Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφάλειας Όλοι οι χώροι του Iasis, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, εποπτεύονται επί 24ώρου βάσεως από υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλισθεί, με το καλύτερο δυνατόν τρόπο, η προστασία επισκεπτών, ασθενών, ιατρών και προσωπικού της Κλινικής.

10 Ανθρώπινο Δυναμικό Σήμερα, το Iasis είναι σε θέση να καλύψει όλο το εύρος των υπηρεσιών που δύναται να ζητηθούν στα πλαίσια κάθε ιατρικής ειδικότητας καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους επιστήμονες όλων των ιατρικών ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων και καθηγητές της Ιατρικής. Το Νοσηλευτικό προσωπικό του Iasis έχει επιλεχθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως τις δραστηριότητες της ιατρικής υπηρεσίας. Το Επιστημονικό Συμβούλιο της Κλινικής πιστεύει και προάγει τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού του, με τη διοργάνωση σε ετήσια βάση σεμιναρίων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης του νοσηλευτικού προσωπικού της, σε θέματα νοσηλείας και τεχνολογίας της ιατρικής και νοσηλευτικής. Το λοιπό παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς όπως επίσης και από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στη λειτουργικότητα του ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Τέλος, το Διοικητικό προσωπικό της Κλινικής απαρτίζεται από επιστήμονες της οικονομίας και της διαχείρισης της υγείας όπως επίσης και από εξειδικευμένα και έμπειρα διοικητικά στελέχη. Ερευνητικό Εκπαιδευτικό έργο Το Iasis στα πλαίσια του ερευνητικού, εκπαιδευτικού και ενημερωτικού έργου της, διοργανώνει συνεχώς σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και φορείς που έχουν σχέση με την Υγεία.

11 Περιφερειακά Ιατρεία Το Iasis, για την κάλυψη πολλαπλών ιατρικών αναγκών, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, συνεργάζεται με τέσσερα (4) κομβικά περιφερειακά Ιατρεία (Πλατανιάς-Γεωργιούπολη-Βρύσες-Σφακιά), ενώ διαθέτει ένα (1) ιδιόκτητο Πολυιατρείο στην Παλαιόχωρα. Το IASIS-ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποτελεί ένα σύγχρονο Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με έδρα την Παλαιόχωρα, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, ενώ ο σύγχρονος ιατρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει διασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Στο IASIS-ΔΙΑΓΝΩΣΗ, προς το παρόν, λειτουργούν Καρδιολογικό Ιατρείο, πλήρες Εργαστήριο Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας καθώς και Απεικονιστικά Εργαστήρια. Τιμολογιακή πολιτική Το Iasis προκειμένου να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση στις υπηρεσίες του, έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.). Έτσι, οι ασφαλισμένοι των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Νοσηλείας και στα Εργαστήρια της Κλινικής χρησιμοποιώντας το Βιβλιάριο Υγείας του Δημόσιου Ασφαλιστικού Ταμείου τους. Επίσης, το Iasis έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες του Εσωτερικού και Εξωτερικού. Οι Τιμοκατάλογοι της Κλινικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς των υπηρεσιών υγείας σε Πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, όπως επίσης και σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλα τα τμήματα της Κλινικής. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ING INTERNATIONAL LIFE AXA ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ GENERALI LIFE GROUPAMA - ΦΟΙΝΙΞ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

12 ΤΟ IASIS ΣΗΜΕΡΑ Οικόπεδα τ.μ. Κτίρια τ.μ. Αριθμός Ασθενοφόρων Αριθμός Κλινών 4 (εκ των οποίων τα 2 κινητές μονάδες) 80 κλίνες Αριθμός Χειρουργείων Αριθμός Αιθουσών Τοκετών 6 αίθουσες 3 αίθουσες Αριθμός Κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλίνες Αριθμός Κλινών Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) 4 κλίνες Αριθμός Ασθενών σε Α'βάθμιο & Β'βάθμιο επίπεδο για το ασθενείς Αριθμός Εργαστηριακών Εξετάσεων για το εξετάσεις Αριθμός Εργαζομένων (Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Τεχνολογικό & Βοηθητικό Προσωπικό) 103 άτομα Αριθμός Συνεργατών Ιατρών 130 ιατροί

13 IASIS IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε. Α.Ε. Μ.Μπότσαρη 76-78, Χανιά, Τ.Κ ΤΗΛ. : FAX ΤΗΛ. : : www. FAX iasishospital.gr : www. iasishospital.gr

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2009 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Π ερ ι ε χ ό µ ε ν α 6 Η Ιστορία µας 2009 Aπολογισμος & Ετησια Οικονομικη Εκθεση 8 14 20 22 26 29 30 31 32 34 36 40 42 47 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής ΙΑΣΩ Οι

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2008 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Όραµα & Αξίες Το όραµα µας Οικοδομούμε ένα Πρότυπο Σύστημα Παροχής Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υγείας. Οι αξίες μας Προσήλωση στις ανάγκες των ασθενών μας. Σεβασμός

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός & Ετήσια Οικονομική Έκθεση

Απολογισμός & Ετήσια Οικονομική Έκθεση Απολογισμός & Ετήσια Οικονομική Έκθεση 2012 Περιεχόµενα 05 Μήνυμα Προέδρου 18 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής ΙΑΣΩ General 30 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας 41 Διοικητικά Συμβούλια Οµίλου ΙΑΣΩ 06 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 160 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 160 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011 ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 160 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή με σύντομη αναφορά στους σκοπούς της επένδυσης 4 1. Ανάλυση του

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 05 Μήνυμα του Προέδρου 06 Η Ιστορία του Ομίλου ΙΑΣΩ 10 Οι Υπηρεσίες της Γενικής, Μαιευτικής - Γυναικολογικής

Περιεχόμενα. 05 Μήνυμα του Προέδρου 06 Η Ιστορία του Ομίλου ΙΑΣΩ 10 Οι Υπηρεσίες της Γενικής, Μαιευτικής - Γυναικολογικής Περιεχόμενα 05 Μήνυμα του Προέδρου 06 Η Ιστορία του Ομίλου ΙΑΣΩ 10 Οι Υπηρεσίες της Γενικής, Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ 16 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων 24 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός & Ετήσια Οικονομική Έκθεση

Απολογισμός & Ετήσια Οικονομική Έκθεση Απολογισμός & Ετήσια Οικονομική Έκθεση 2013 05 Μήνυμα Προέδρου 06 Η Ιστορία του Ομίλου ΙΑΣΩ 10 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής ΙΑΣΩ Περιεχόµενα 16 Οι Υπηρεσίες της Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων 38 Οι Υπηρεσίες του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας

απολογισμός εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας απολογισμός εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ΛΗΤΩ HYGEIA ΗΟSPITAL TIRANA ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΛΦΑLAB ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ BIOCHECK ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΔΥΤΙΚΉΣ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

INFO. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, 15123 Μαρούσι Τ: 210 686 7000 www.hygeia.gr

INFO. Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, 15123 Μαρούσι Τ: 210 686 7000 www.hygeia.gr Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, 15123 Μαρούσι Τ: 210 686 7000 www.hygeia.gr Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 από μια ομάδα Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο Δελτίο Χρήσης07

Ετήσιο Δελτίο Χρήσης07 Ετήσιο Δελτίο Χρήσης07 ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε. Ετήσιο Δελτίο Χρήσης07 ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε. Ελλάδα ΥΓΕΙΑ Α.Ε.. (1970) Αλβανία HYGEIA HOSPITAL

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΥΓΕΙΑ Ετήσιος Απολογισμός 2011. Ετήσιος απολογισμός

Όμιλος ΥΓΕΙΑ Ετήσιος Απολογισμός 2011. Ετήσιος απολογισμός Όμιλος ΥΓΕΙΑ Ετήσιος Απολογισμός 2011 Ετήσιος απολογισμός 2011 Προσηλωμένοι στη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ζωής του ανθρώπου, αξιοποιούμε την ηγετική θέση του Ομίλου, παρέχοντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Παπανικολή 14-16, Χαλάνδρι, 152 32 Αθήνα Τηλ.: 210 68 94 326 / Fax: 210 68 90 897 e-mail: info@pantos.gr / www.pantos.gr / www.genesisathens.

Παπανικολή 14-16, Χαλάνδρι, 152 32 Αθήνα Τηλ.: 210 68 94 326 / Fax: 210 68 90 897 e-mail: info@pantos.gr / www.pantos.gr / www.genesisathens. Παπανικολή 14-16, Χαλάνδρι, 152 32 Αθήνα Τηλ.: 210 68 94 326 / Fax: 210 68 90 897 e-mail: info@pantos.gr / www.pantos.gr / www.genesisathens.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... 1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΕΤΟΣ 2006

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΕΤΟΣ 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΕΤΟΣ 2006 ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2006 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ Σελίδα 1 από 53 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΥΓΕΙΑ Ετήσιος Απολογισμός 2012

Όμιλος ΥΓΕΙΑ Ετήσιος Απολογισμός 2012 Όμιλος ΥΓΕΙΑ Ετήσιος Απολογισμός 2012 Ετήσιος Aπολογισμός 2012 Προσηλωμένοι στη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ζωής του ανθρώπου, αξιοποιούμε την ηγετική θέση του Ομίλου, παρέχοντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Δ.Λ.Π.) και τα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

γνωρίστε το Νοσοκομείο μας

γνωρίστε το Νοσοκομείο μας ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ γνωρίστε το Νοσοκομείο μας ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 70, 115-21, ΑΘΗΝΑ www.hellenicnavy.gr Τηλεφωνικό Κέντρο 210-7261000 Fax Κεντρικής Γραμματείας 210-7261175 Αθήνα, Ιούλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ALPHA BANK

OΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ALPHA BANK ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK OΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ALPHA BANK ΤΕΥΧΟΣ Νο 1 ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΕΠΙΤΙΜΗ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) (από 01.01 ΕΩΣ 31.12.2010)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) (από 01.01 ΕΩΣ 31.12.2010) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) (από 01.01 ΕΩΣ 31.12.2010) ΜΕΝΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΚΟΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

2008 ετήσιος απολογισμός

2008 ετήσιος απολογισμός ετήσιος απολογισμός 2008 Ο απολογισμός τυπώθηκε σε ανακυκλώσιμο χαρτί. 2008 2006...,... (2006).. (2006) A.. (2006).. (2006) Lab.. (2006) STEM-HEALTH A.E. (2007) Y-LOGIMED.. (2006) Y-PHARMA.. (2007) 2007

Διαβάστε περισσότερα

Γιατρός στο σπίτι. Παγκόσμια Πρωτοπορία με την 24ωρη ιατρική εξυπηρέτηση στο σπίτι, μόνο στη Θεσσαλονίκη

Γιατρός στο σπίτι. Παγκόσμια Πρωτοπορία με την 24ωρη ιατρική εξυπηρέτηση στο σπίτι, μόνο στη Θεσσαλονίκη Η δύναμη της διάγνωσης στα χέρια μας Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εξοπλίζουν το επιτελείο των εξειδικευμένων ιατρών με δυνατότητες διάγνωσης που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητες. Η EXPRESS

Διαβάστε περισσότερα

κοινωνική υπευθυνότητα & βιώσιμη ανάπτυξη

κοινωνική υπευθυνότητα & βιώσιμη ανάπτυξη κοινωνική υπευθυνότητα & βιώσιμη ανάπτυξη Ο παρών απολογισμός είναι ο πρώτος κατά σειρά Κοινωνικός Απολογισμός του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και των θυγατρικών του. Αναφέρεται στην περίοδο 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ» ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

KYANO. 1969-2009 40 Χρόνια Κυανούς Σταυρός ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ OKT-ΔΕΚ 2009

KYANO. 1969-2009 40 Χρόνια Κυανούς Σταυρός ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ OKT-ΔΕΚ 2009 01 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ OKT-ΔΕΚ 2009 40 Χρόνια Κυανούς Σταυρός Bιζύης-Βύζαντος 1 Θεσ/νικη Τ.Κ. 54636 T: 2310.966100 F: 2310.966200 E: kianous@euromedica.gr

Διαβάστε περισσότερα

Β ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. ειδικευομένους, η Κλινική έχει διαμορφώσει το Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεως Ειδικευομένων (Curriculum),

Β ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. ειδικευομένους, η Κλινική έχει διαμορφώσει το Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεως Ειδικευομένων (Curriculum), Α ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ: H Αιματολογική Κλινική (Διευθυντής: Γεώργιος Σαμώνης, Καθηγητής Παθολογίας) έχει αναπτύξει 23 κλίνες εσωτερικών ασθενών με την προοπτική ανάπτυξης 46 κλινών μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ της χρήσης από 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 31 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ της χρήσης από 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 31 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ της χρήσης από 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 31 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Δ.Λ.Π.) και τα ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ 1 ης Υ.Πε Αττικής ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ Στις 19-3-08 λειτούργησε μία (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Π.Ν.Α ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΓΓΕΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΛΕΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΤYXIAKH ΕΡΓΑΣΙΑ:ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΥΓΑΣ Άρτα Οκτώβριος 2006 2 ΤΗΛΕΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΤYXIAKH ΕΡΓΑΣΙΑ:ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:ΒΑΣΙΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα