IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε."

Transcript

1 Το ιδιωτικό θεραπευτήριο IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε., αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο πού βρίσκεται στην πόλη των Χανίων και καλύπτει τις βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Για την λειτουργία των Κλινικών, Τμημάτων και Εργαστηρίων του Iasis συνεργάζονται κορυφαίοι επιστήμονες των περισσοτέρων ειδικοτήτων και βαθμίδων. Έχει εξοπλιστεί δε, με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα Ιατρική τεχνολογία, έτσι ώστε να διασφαλιστούν υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών υγείας. Σήμερα σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο τ.μ., στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στελεχωμένο από ένα επιτελείο έμπειρων και άριστα καταρτισμένων Ιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού διοικητικής μέριμνας, το Iasis δύναται να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη φροντίδας της υγείας.

2 Εγκαταστάσεις Στους επτά (7) ορόφους του το IASIS διαθέτει 80 κλίνες, 4 χειρουργικές αίθουσες, 2 αίθουσες τοκετών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλινών και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) 4 κλινών, τα οποία μαζί με ένα άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Στο δεύτερο επίπεδο του νοσοκομείου στεγάζονται τα Απεικονιστικά Εργαστήρια, στο πρώτο επίπεδο το Αιμοδυναμικό-Αγγειογραφικό Εργαστήριο, τα χειρουργεία, οι αίθουσες τοκετών, η αίθουσα ανάνηψης, η αποστείρωση και οι λοιπές υπηρεσίες χειρουργείων, ενώ στο ισόγειο λειτουργούν τα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), οι Γραμματείες του Διαγνωστικού Τομέα, των Νοσηλευόμενων και τα γραφεία της Διοίκησης. Στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο του κτιρίου στεγάζονται τα τμήματα νοσηλείας, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας (ΜΠΟ). Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του Iasis είναι κλιματιζόμενοι και διακοσμημένοι κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για επισκέπτες και νοσηλευόμενους. Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας του Iasis είναι εξοπλισμένοι με δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ραδιόφωνο, κλιματιστικό και τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη.

3 Υπηρεσίες Χειρουργικών Τμημάτων Στο Iasis λειτουργούν 4 χειρουργικές αίθουσες, 2 αίθουσες τοκετών καθώς και σηπτικά χειρουργεία. Διενεργείται ένα μεγάλο εύρος, εξειδικευμένων και μη, χειρουργικών επεμβάσεων, ανεξαρτήτου βαρύτητας. Οι αίθουσες είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που ελέγχονται καθημερινά, με αυστηρούς κανόνες ποιοτικής λειτουργίας. ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Το IASIS διαθέτει Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλινών και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδος (Μ.Α.Φ.) 4 κλινών, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κεντρικό σύστημα παρακολούθησης των ασθενών και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

4 Εξοπλισμός Τεχνολογία Το Iasis έχει εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα ιατρική τεχνολογία έτσι ώστε να διασφαλίζει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα ιατρικά μηχανήματα είναι τελευταίας γενεάς και υποστηρίζουν εφαρμογές Βιοιατρικής. Τα Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής διαθέτουν Αξονικό Τομογράφο 64 Τομών, Μαγνητικό Τομογράφο 1,5 Tesla, σύγχρονο Σύστημα Μέτρησης της Οστικής Μάζας, καθώς και Μαστογράφο, 2 Συστήματα Υπερηχογραφικού Ελέγχου και Ακτινολογικό Συγκρότημα τελευταίας τεχνολογίας. Επανάσταση στην απεικονιστική διάγνωση αποτελούν οι νέες εφαρμογές της πολυτομικής αξονικής τομογραφίας, οι οποίες πραγματοποιούνται στα εργαστήρια μας. Αξονική Στεφανιογραφία Αξονική Κολονοσκόπηση Αξονική Αγγειογραφία Τα Απεικονιστικά Εργαστήρια της Κλινικής, χρησιμοποιούν το σύστημα αρχειοθέτησης και επεξεργασίας ιατρικών εικόνων Evorad RIS-PACS. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστηρίζει τη μεταφορά της ιατρικής εικόνας σε λίγα μόνα λεπτά, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, επιτρέποντας στον θεράποντα Ιατρό να έχει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο και να διαγνώσει την εξέταση κάθε ασθενούς του. Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Iasis καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων από τις πιο απλές έως και τις πλέον εξειδικευμένες, με τελευταίας τεχνολογίας αυτόματους αναλυτές, κάτω από συνεχή επιστημονικό ποιοτικό έλεγχο.

5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Αιμοδυναμικό Εργαστήριο Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του IASIS είναι μοναδικό στη Δυτική Κρήτη. Είναι εξοπλισμένο με το πλέον σύγχρονο ψηφιακό στεφανιογραφικό αγγειογραφικό συγκρότημα και είναι στελεχωμένο από έμπειρους Καθηγητές επεμβατικής Καρδιολογίας, εκπαιδευμένους στο εξωτερικό. Η διενέργεια διαγνωστικών και επεμβατικών εξετάσεων της σύγχρονης Καρδιολογίας, στεφανιογραφίες και αγγειογραφίες στεφανιαίων και περιφερικών αγγείων (με την τοποθέτηση stents) προσφέρει πλήρη αιμοδυναμική διερεύνηση και επεμβατική παρέμβαση. ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας Στην Επεμβατική Ακτινολογία πραγματοποιούνται διάφορες επεμβατικές τεχνικές με χρήση ψηφιακού αγγειογράφου, ακτινοσκόπησης, υπερηχοτομογράφου και αξονικής τομογραφίας, για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. Επεμβατικές πράξεις αγγείων Διαγνωστική Αγγειογραφία Διαδερμική Αγγειοπλαστική Διαδερμική Ενδοαυλική Θρομβόλυση και άλλες Λοιπές επεμβατικές πραξεις Διαδερμική Βιοψία Ήπατος, Νεφρού, Οστού, Μαζών Πνεύμονος & Μεσοθωρακίου, Κοιλιακών Μαζών Διασφαγιτιδική Βιοψία Ήπατος και άλλες

6 Τα Τμήματα και τα Διαγνωστικά-Κλινικά Εργαστήρια Στο Iasis λειτουργούν τα κάτωθι Τμήματα, Διαγνωστικά Κλινικά Εργαστήρια και Εξωτερικά Ιατρεία : ΤΜΗΜΑΤΑ: Παθολογικό Πνευμονολογικό Καρδιολογικό Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρικής Εμβρύου Καρδιοτοκογράφημα Κολποσκοπήσεις Υστεροσκοπήσεις Λαπαροσκοπήσεις Γενετική και Μοριακή Βιολογία Γενικής Χειρουργικής Τμήμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Τμήμα Χειρουργικής Αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας Ορθοπεδικό Τμήμα Αρθροσκοπήσεων Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων Ουρολογικό Τμήμα Κυστεοσκοπήσεων Βιοψίες Οφθαλμολογικό Νευροχειρουργικό Αγγειοχειρουργικό Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής Εξωτερικά Ιατρεία Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Αιμοδυναμικό Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας Μικροβιολογικό Βιοχημικό Ενδοκρινολογικό Ανοσολογικό Αιματολογικό Ακτινολογικό/Ακτινοδιαγνωστικό Μαγνητικός Τομογράφος 1,5 Tesla Αξονικός Τομογράφος 64 Τομών Αξονική Στεφανιογραφία Αξονική Κολονοσκόπηση Αξονική αγγειογραφία Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας Μαστογράφος Εργαστήριο Ενδοσκοπήσεων Βρογχοσκοπήσεις Γαστροσκοπήσεις Κολονοσκοπήσεις Υπέρηχων Σώματος Υπερηχοτομογραφία β Επιπέδου Υπερηχογραφία Ελαστογραφία Triplex Αγγείων Υπέρηχων Καρδιάς Test Κοπώσεως Holder καρδιάς ρυθμού Triplex Καρδιάς Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου Εργαστήριο Ουροδυναμικού Ελέγχου Ιατρείο Πόνου Ιατρείο Μαστού Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος

7 Παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Εξωτερικά Ιατρεία Οργανωμένα μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο νοσοκομειακό συγκρότημα, τα Εξωτερικά Ιατρεία του IASIS καλύπτουν σχεδόν όλες τις ιατρικές ειδικότητες και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους εξεταζόμενους. Ο σύγχρονος ιατρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την παρουσία άριστα εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ιατρικής εξέτασης. Τα Εξωτερικά Ιατρεία υποστηρίζονται από τα Διαγνωστικά και Απεικονιστικά εργαστήρια της Κλινικής, στα οποία διενεργούνται άμεσα όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες μπορεί να απαιτηθούν από τους Ιατρούς. Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Κύρια αποστολή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Iasis είναι η αρχική εκτίμηση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ασθενούς προσέρχεται στο τμήμα με οξύ πρόβλημα υγείας. Λειτουργεί όλο το 24ωρο και στελεχώνεται από μόνιμο ιατρικό προσωπικό το οποίο συνεπικουρείται από εφημερεύοντες Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

8 Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών Η Μονάδα Μεταφοράς Ασθενών διαθέτει τέσσερα (4) σύγχρονα ασθενοφόρα ο εξοπλισμός των οποίων πληροί τις προβλεπόμενες νομοθετικές προδιαγραφές και ανανεώνεται διαρκώς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Επίσης, διαθέτει δύο (2) μικρά οχήματα για μεταφορές περιπατητικών ασθενών εντός της πόλης. Παρέχει υπηρεσίες επί 24ώρου βάσεως και είναι στελεχωμένη από έμπειρο παραϊατρικό προσωπικό και ιατρούς ικανούς να διαχειριστούν κάθε επείγον περιστατικό με ασφαλείς συνθήκες μεταφοράς.

9 Συστήματα Ποιότητας και Ασφάλειας Το Iasis έχει αποκτήσει Πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas, για το σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας που εφαρμόζει, στο σύνολο των ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών υπηρεσιών όλων των Τμημάτων Νοσηλείας, Ειδικών Μονάδων, Τ.Ε.Π., Εξωτερικών Ιατρείων και Εργαστηρίων της. Για τη διασφάλιση της Υγιεινής και Ποιότητας των τροφίμων, η Κλινική εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ISO 22000:2005. Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφάλειας Όλοι οι χώροι του Iasis, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, εποπτεύονται επί 24ώρου βάσεως από υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλισθεί, με το καλύτερο δυνατόν τρόπο, η προστασία επισκεπτών, ασθενών, ιατρών και προσωπικού της Κλινικής.

10 Ανθρώπινο Δυναμικό Σήμερα, το Iasis είναι σε θέση να καλύψει όλο το εύρος των υπηρεσιών που δύναται να ζητηθούν στα πλαίσια κάθε ιατρικής ειδικότητας καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους επιστήμονες όλων των ιατρικών ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων και καθηγητές της Ιατρικής. Το Νοσηλευτικό προσωπικό του Iasis έχει επιλεχθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως τις δραστηριότητες της ιατρικής υπηρεσίας. Το Επιστημονικό Συμβούλιο της Κλινικής πιστεύει και προάγει τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού του, με τη διοργάνωση σε ετήσια βάση σεμιναρίων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης του νοσηλευτικού προσωπικού της, σε θέματα νοσηλείας και τεχνολογίας της ιατρικής και νοσηλευτικής. Το λοιπό παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς όπως επίσης και από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στη λειτουργικότητα του ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Τέλος, το Διοικητικό προσωπικό της Κλινικής απαρτίζεται από επιστήμονες της οικονομίας και της διαχείρισης της υγείας όπως επίσης και από εξειδικευμένα και έμπειρα διοικητικά στελέχη. Ερευνητικό Εκπαιδευτικό έργο Το Iasis στα πλαίσια του ερευνητικού, εκπαιδευτικού και ενημερωτικού έργου της, διοργανώνει συνεχώς σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και φορείς που έχουν σχέση με την Υγεία.

11 Περιφερειακά Ιατρεία Το Iasis, για την κάλυψη πολλαπλών ιατρικών αναγκών, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, συνεργάζεται με τέσσερα (4) κομβικά περιφερειακά Ιατρεία (Πλατανιάς-Γεωργιούπολη-Βρύσες-Σφακιά), ενώ διαθέτει ένα (1) ιδιόκτητο Πολυιατρείο στην Παλαιόχωρα. Το IASIS-ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποτελεί ένα σύγχρονο Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με έδρα την Παλαιόχωρα, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, ενώ ο σύγχρονος ιατρικός και τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει διασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Στο IASIS-ΔΙΑΓΝΩΣΗ, προς το παρόν, λειτουργούν Καρδιολογικό Ιατρείο, πλήρες Εργαστήριο Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας καθώς και Απεικονιστικά Εργαστήρια. Τιμολογιακή πολιτική Το Iasis προκειμένου να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση στις υπηρεσίες του, έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.). Έτσι, οι ασφαλισμένοι των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Νοσηλείας και στα Εργαστήρια της Κλινικής χρησιμοποιώντας το Βιβλιάριο Υγείας του Δημόσιου Ασφαλιστικού Ταμείου τους. Επίσης, το Iasis έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες του Εσωτερικού και Εξωτερικού. Οι Τιμοκατάλογοι της Κλινικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς των υπηρεσιών υγείας σε Πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, όπως επίσης και σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλα τα τμήματα της Κλινικής. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ING INTERNATIONAL LIFE AXA ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ GENERALI LIFE GROUPAMA - ΦΟΙΝΙΞ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

12 ΤΟ IASIS ΣΗΜΕΡΑ Οικόπεδα τ.μ. Κτίρια τ.μ. Αριθμός Ασθενοφόρων Αριθμός Κλινών 4 (εκ των οποίων τα 2 κινητές μονάδες) 80 κλίνες Αριθμός Χειρουργείων Αριθμός Αιθουσών Τοκετών 6 αίθουσες 3 αίθουσες Αριθμός Κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 5 κλίνες Αριθμός Κλινών Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) 4 κλίνες Αριθμός Ασθενών σε Α'βάθμιο & Β'βάθμιο επίπεδο για το ασθενείς Αριθμός Εργαστηριακών Εξετάσεων για το εξετάσεις Αριθμός Εργαζομένων (Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Τεχνολογικό & Βοηθητικό Προσωπικό) 103 άτομα Αριθμός Συνεργατών Ιατρών 130 ιατροί

13 IASIS IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε. Α.Ε. Μ.Μπότσαρη 76-78, Χανιά, Τ.Κ ΤΗΛ. : FAX ΤΗΛ. : : www. FAX iasishospital.gr : www. info@iasishospital.gr iasishospital.gr info@iasishospital.gr

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ Οργανόγραμμα Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Εγκρίθηκε από την Ολομ. Δ.Σ. αριθμ. 21/16,17.9.2010) Ειδικές Επιτροπές & Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Γραμματείας & Επικοινωνίας Δ.Σ. Αντιπρόεδρος Α Επιστημονική Επιτροπή Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Σε ποιούς απευθυνόμαστε Ποιοί είμαστε Εδώ και 4 χρόνια, το σύστημα υγείας ΠαρονClub, έχτισε ένα πανελλαδικό σύστημα υγείας, βασισμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές και ραγδαίες αλλαγές αυτής της εύθραυστης εποχής. Σε μια εποχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 2651366111 ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ Δ/ντης 26513 66436 Εργαστήριο 26513 66434 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δ/ντης 26513 66424 Προϊσταμένη 26513 66523 Γραμματεία 26513 66520 Αδελφές

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 Ολοκληρωμένο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης Το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α,

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α, Αξιότιμε /η κύριε/α, Οι κλινικές IΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, IΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ανήκουν στο μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρουν στους εργαζομένους της COSMOTE,

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Αξίζετε µία µοναδική εµπειρία τοκετού και εµείς σας την προσφέρουµε

Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Αξίζετε µία µοναδική εµπειρία τοκετού και εµείς σας την προσφέρουµε Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Σας καλωσορίζουµε στην πλέον σύγχρονη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Η επιθυµία σας για υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε ένα πρότυπο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας...

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας... ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πίνακας 1: Αριθμητικά στοιχεία υπηρεσιών ανά τομέα.... Σελ. 2 Πίνακας 2.: Αριθμός εξετασθέντων, χειρουργικών επεμβάσεων, εργαστηριακών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Μαστού & Κλινική Μαστού. Μέχρι χθες παράλειψη... από σήμερα πρόληψη!

Κέντρο Μαστού & Κλινική Μαστού. Μέχρι χθες παράλειψη... από σήμερα πρόληψη! Κέντρο Μαστού & Κλινική Μαστού Μέχρι χθες παράλειψη... από σήμερα πρόληψη! Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική δημιούργησε το Πρότυπο Κέντρο Μαστού και την Κλινική Μαστού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Προσοχή: Ο κατάλογος αφορά αριθμούς εσωτερικών κλήσεων! ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 6000 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Θυρωρείο 6215-6285 Διευθύνουσα 6224, 6434 1 / 51 Αποθήκη υλικού 6205 Τομεάρχες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ` ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Το προσωπικό κάθε κλινικής διακρίνεται σε διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και ειδικό.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ` ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Το προσωπικό κάθε κλινικής διακρίνεται σε διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και ειδικό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ` ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Το προσωπικό κάθε κλινικής διακρίνεται σε διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και ειδικό. Η σύνθεση του προσωπικού κάθε κλινικής είναι κατ` ελάχιστο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: <<Προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου>>.

Θέμα: <<Προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου>>. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΜΟΣ 10/09/2018 ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΑΠ:16 ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΑΜΟΥ ΠΡΟΣ: Κοινοβουλευτική ομάδα 1.ΣΥΡΙΖΑ 2.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3.ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 4.ΚΚΕ 5.ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 6.ΠΟΤΑΜΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοβουλευτική Ομάδα

Κοινοβουλευτική Ομάδα Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592258, fax: 2102592097 e -mail: ko@vouli.kke.gr, http://www.kke.gr Γραφεία Βουλής: 2103708168, 2103708169,

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ Το Πρόγραμμα Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής Ετησίως Ανανεούμενη προσφέρει το συμφωνημένο κεφάλαιο στους δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΕΠΑ... ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο... Όνομα πατέρα... Ημερομηνία Γέννησης... ΑΜ... ΑΜΚΑ... Ασφαλιστικός Φορέας... Ημερομηνία έναρξης της αναπηρίας... Ειδικότητα Προέχουσας Πάθησης

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών λειτουργεί ένα πρότυπο Κέντρο καρδιάς και αγγείων, το "Athens Heart Center". Mία άριστα οργανωμένη καρδιολογική κλινική με

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών λειτουργεί ένα πρότυπο Κέντρο καρδιάς και αγγείων, το Athens Heart Center. Mία άριστα οργανωμένη καρδιολογική κλινική με www.iatriko.gr Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών λειτουργεί ένα πρότυπο Κέντρο καρδιάς και αγγείων, το "Athens Heart Center". Mία άριστα οργανωμένη καρδιολογική κλινική με κορυφαίο επιστημονικό και νοσηλευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΟ Κ1 (ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αριθμός θαλάμων / κλινών ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΡΙΤΗΡΙΟ Κ1 (ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αριθμός θαλάμων / κλινών ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ Κ1 (ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ Αριθμός θαλάμων / κλινών ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αριθμός θαλάμων Αριθμός κλινών 20 *(Αριθμός κλινών)/400 max=100 (μέγιστη βαθμ) για αρ κλινών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.08.06 12:01:41 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 06 / 08 / 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ Η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει στους κατόχους συμβολαίων Ζωής και Υγείας τα προνόμια που ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση για καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη χρήση των προνομίων, τηλεφωνήστε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (23-27-1o ΕΞΑΜΗΝΟ 28) 29 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Υπόμνημα Νοσηλευθέντες ασθενείς: Είναι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» «Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη» Προσερχόμενοι στο νοσοκομείο να έχετε πάντοτε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας και το βιβλιάριο υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ»

ΔΙΕΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» Πειραιάς, 31 05 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017-2019 ΤΟΥ Γ. Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» Στα πλαίσια της άσκησης εξωστρεφούς διοίκησης και δημόσιου απολογισμού, καταθέτουμε το διετές έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Οι τομείς πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν : Α. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Β. ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Α.1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ

Οι τομείς πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν : Α. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Β. ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Α.1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ Οι τομείς πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν : Α. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Β. ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Α.1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Η άσκηση σε νοσηλευτικά τμήματα παθολογικής ειδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) σας, οι δωρεάν και οι εκπτώσεις για τα περιστατικά που αναγράφονται στον πίνακα ισχύουν μετά την εξάντληση του ετήσιου ορίου της κάλυψής σας για διαγνωστικές Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ Τηλέφωνο :5230844 FAX : 5239238 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

AΠΟΦΑΣΗ Τηλέφωνο :5230844 FAX : 5239238 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 4 / 4 / 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡ. ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ : Υ4ε/ 28902 ΤΜΗΜΑ Ε Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιδιώτη ιατρό η χρέωση θα γίνεται με τιμές ΦΕΚ. Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιατρό ΕΟΠΥΥ (η δυνατότητα συνταγογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/13.07.2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/13.07.2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/13.07.2011 Στην συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 1 _ 2017 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2016 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΩΝ 2015 ΚΑΙ 2016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 31/01/2017 ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2016 1. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει :

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Ιατρικές Επισκέψεις & Διαγνωστικές εξετάσεις, σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα Επιπλέον κεφάλαιο προστασίας, δικό σας αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές.

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές. Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική

Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική Επεμβατική Ακτινολογία Ενημέρωση Ασθενών Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική Τα τελευταία 20 χρόνια, η Επεμβατική Ακτινολογία παρουσιάζει διαρκή εξέλιξη και αποτελεί μία πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές.

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές. Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. 4. Την Α.Π. 14053/ΕΥΣ 1749/27.03.08 Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει.

ΑΠΟΦΑΣΗ. 4. Την Α.Π. 14053/ΕΥΣ 1749/27.03.08 Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές υγείας Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

Παροχές υγείας Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Παροχές υγείας Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ. Με ειδίκευση στο γυναικείο µαστό

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ. Με ειδίκευση στο γυναικείο µαστό ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ Με ειδίκευση στο γυναικείο µαστό Το Κέντρο Μαστού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποτελεί ένα πρότυπο, σύγχρονο ιατρικό κέντρο µε ειδίκευση στο γυναικείο µαστό. Παρέχει ολοκληρωµένες

Διαβάστε περισσότερα

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Για Νοσηλεία με χρήση ιδιωτικής ασφάλειας και ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας

Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας. Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας Προστατεύουν Άριστα το Πολυτιμότερο Αγαθό της Ζωής μας Οι Ασφαλίσεις Υγείας και Περίθαλψης του Ομίλου μας MEDISYSTEM MEDIHOSPITAL Freedom Ιατρικές επισκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Santé Principe 22 Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με τη συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Παίδων

Privilege Club. Αθηνών Παίδων Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Η αρχιτεκτονική των προγραμμάτων - MEDICARE

Η αρχιτεκτονική των προγραμμάτων - MEDICARE Η αρχιτεκτονική των προγραμμάτων - MEDICARE Τα 3 επίπεδα προγραμμάτων FREEDOM OPTIMUM Ο πελάτης έχει πλήρη ελευθερία στην ασφάλιση υγείας To υψηλότερο επίπεδο παροχών Ασφάλιστρο αντίστοιχο των παροχών

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η πρόταση είναι βασισμένη: 1. Στην απόφαση του Πανεπιστημίου Αθηνών για το θέμα όπως διαμορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

NN Orange Health. Επιπλέον προνόμια & παροχές

NN Orange Health. Επιπλέον προνόμια & παροχές NN Orange Health Επιπλέον προνόμια & παροχές NN-E199/09.2018 Απολαύστε αποκλειστικά προνόμια & παροχές Στην ΝΝ Hellas η διασφάλιση της υγείας συνδέεται με τον τρόπο ζωής: πρόληψη, καλή φυσική κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Σκοπός. 1. Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας έχει ως σκοπό:

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Σκοπός. 1. Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας έχει ως σκοπό: Άρθρο 1 Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε και εγκαταστάθηκε στο ΓΠΝ «Γ. Παπανικολάου» με το άρθρο 1 της υπ αριθμ Α3β/οικ 4407

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ 1. Του σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου», που εδρεύει στο Βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Θ. "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"

Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ.Ν.Θ. "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" Λεωφόρος Παπανικολάου -TK 57010 - Δήμος Χορτιάτη www.gpapanikolaou.gr ΧΩΡΟΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ Στεγάζονται στο πέτρινο κτίριο στο ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΡΟΖΑ ΣΕΧΡΙΝ ΟΥΛΦΕΤ

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΡΟΖΑ ΣΕΧΡΙΝ ΟΥΛΦΕΤ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΡΟΖΑ ΣΕΧΡΙΝ ΟΥΛΦΕΤ ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Υγεία όπως ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), δεν σημαίνει μόνο απουσία της νόσου αλλά

Διαβάστε περισσότερα

- Χρήση παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ στα ΥΓΕΙΑΝΕΤ Αθηνών και Περιστερίου (τα μέλη του συλλόγου πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ)

- Χρήση παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ στα ΥΓΕΙΑΝΕΤ Αθηνών και Περιστερίου (τα μέλη του συλλόγου πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ) Πρωτοβάθμια Περίθαλψη: - Χρήση παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ στα ΥΓΕΙΑΝΕΤ Αθηνών και Περιστερίου (τα μέλη του συλλόγου πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ) - Χωρίς χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ: Ειδικός προνομιακός

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Ο Ευρωκλής και η Νίκη σας δίνουν οδηγίες για τη διαµονή σας στην κλινική περιεχόµενα Διαδικασίες εισαγωγής...4 Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την διαµονή σας στην Ευρωκλινική

Διαβάστε περισσότερα

" ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ"

 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ " ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ" Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων Όμιλος ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΤ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΤ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΤ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Αρωγή-Euromedica Θεσσαλονίκης είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Ομίλου Euromedica, καταξιωμένων ιατρών

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

15 Ιουλίου 1993 15 Ιουλίου 2008: 15 χρόνια Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο: Μια ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά

15 Ιουλίου 1993 15 Ιουλίου 2008: 15 χρόνια Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο: Μια ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά 15 Ιουλίου 1993 15 Ιουλίου 2008: 15 χρόνια Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο: Μια ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά Συνέντευξη τύπου ΩΚΚ, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008 καθηγητής κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας.

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας. Πρόγραμμα Προσωπικής & Οικογενειακής Προστασίας Οι παροχές με μία ματιά: Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ. Ελληνική Ακτινολογική Εταιρία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ. Ελληνική Ακτινολογική Εταιρία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ Ελληνική Ακτινολογική Εταιρία Η πρόταση της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρίας για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακτινοδιαγνωστικής έχει κατατεθει στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον προνόμια Λύσεις Υγείας Gold

Επιπλέον προνόμια Λύσεις Υγείας Gold Επιπλέον προνόμια Λύσεις Υγείας Gold Σας καλωσορίζουμε στο πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold για τη φροντίδα της υγείας σας, ένα πρόγραμμα που

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Α ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΑΜΠΟΥΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Eπιπλέον προνόμια & παροχές. NN Orange Health

Eπιπλέον προνόμια & παροχές. NN Orange Health Eπιπλέον προνόμια & παροχές NN Orange Health Απολαύστε αποκλειστικά προνόμια & παροχές Στην ΝΝ Hellas η διασφάλιση της υγείας συνδέεται με τον τρόπο ζωής: πρόληψη, καλή φυσική κατάσταση και ευεξία. Με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΧΑΝΙΑ Μάρτιος 2018 2 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ : Γ. ΖΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. : Α. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Σ. ΚΑΠΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ Ε. ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΗΣ 3 Αναπτυγμένες Κλίνες: 559 συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Full Μέριμνα 4U. Διεύθυνση Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών. Τομέας Marketing

Full Μέριμνα 4U. Διεύθυνση Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών. Τομέας Marketing Full Μέριμνα 4U Διεύθυνση Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών 1 Η οικογένεια προγραμμάτων Full Health σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει κάθε ασφαλιστική ανάγκη για την φροντίδα της

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον προνόμια. Λύσεις Υγείας Gold

Επιπλέον προνόμια. Λύσεις Υγείας Gold Επιπλέον προνόμια Λύσεις Υγείας Gold Σας καλωσορίζουμε στο πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε το πρόγραμμα Λύσεις Υγείας Gold για τη φροντίδα της υγείας σας, ένα πρόγραμμα που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 18/4/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 18/4/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 8/4/6 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. Γγ/οικ.8 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE Συμβεβλημένα Νοσοκομεία : ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: First Care Single 108 Ατομικό πρόγραμμα με 9 τον μήνα First Care Couple 149 Για ζευγάρια ή δύο συγγενικά

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον προνόμια & παροχές

Επιπλέον προνόμια & παροχές NN Direct Health Επιπλέον προνόμια & παροχές NN-E129/12.2018 Στην ΝΝ Hellas η διασφάλιση της υγείας συνδέεται με τον τρόπο ζωής: πρόληψη, καλή φυσική κατάσταση και ευεξία. Με το ασφαλιστήριο NN Direct

Διαβάστε περισσότερα

: Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου

: Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου Σελίδα 1 από 7 Προς : Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου Κοιν. : Γεν.Γραμματέα κυρίου Δημητρίου Δημητρόπουλου : Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα