ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ"

Transcript

1 ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΕ Ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 Στόχοι του Ομίλου: Δημιουργία Ελληνικών πρωτεϊνικών προϊόντων ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας. Κατασκευή υπερσύγχρονων παραγωγικών μονάδων υψηλής τεχνολογίας στον χώρο των συστατικών τροφίμων. Λύση σε ένα τεράστιο οικολογικό πρόβλημα της διάθεσης του ορού τυρογάλακτος (απόγαλο). Η ανάπτυξη του Ομίλου Α! Φάση 1996: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ Α.Ε. Ιωάννινα Β! Φάση : ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Καρδίτσα ΑΧΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ Α.Ε. Καλάβρυτα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ Α.Ε. Κιλκίς Γ! Φάση : Εκσυγχρονισμός εργοστασίων ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΩΤΕΙΝΕΕΣ ΑΕ Τα 4 εργοστάσια του ομίλου είναι γεωγραφικά διανεμημένα ώστε να υπάρχει δυνατότητα παραλαβής ορού γάλακτος ή υποπροϊόντων αυτού από όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Σήμερα επεξεργάζονται συνολικά ΤΝ ορού γάλακτος ετησίως.

3 Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

4 ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΕ Είναι το πρώτο εργοστάσιο που λειτούργησε στην Ελλάδα για την επεξεργασία ορού γάλακτος και την παραγωγή πρωτεϊνών σε σκόνη. Είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη. Καταλαμβάνει έκταση τ.μ. Παραλαμβάνει σήμερα τόνους ορού γάλακτος ετησίως. Παράγει περίπου τόνους σκόνης διαφόρων τύπων πρωτεΐνης ορού γάλακτος και διηθήματος που αντιστοιχεί μόλις στο 50% της δυναμικότητας. Εξάγει το 50% της παραγωγής της σε χώρες της Ε.Ε. και των Βαλκανίων. Το εργοστάσιο των Ηπειρωτικών Πρωτεϊνών, σήμερα παραλαμβάνει ορό γάλακτος ή τυρογάλακτος από τα παρακάτω εργοστάσια, ετησίως: ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, Ιωάννινα ΤΝ ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ, Ιωάννινα 3.000ΤΝ ΒΙΓΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, Ελασσόνα 5.000ΤΝ Μικρά τυροκομεία κατά περίπτωση 2.000ΤΝ

5 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ Η εταιρεία ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. στην Καρδίτσα, είναι το δεύτερο εργοστάσιο που λειτουργεί στην Ελλάδα για την επεξεργασία ορρού γάλακτος και την παραγωγή πρωτεϊνών σε σκόνη. Η δυναμικότητα επεξεργασίας του εργοστασίου ανέρχεται σε τόνους ορού γάλακτος ετησίως με δυνατότητα παραγωγής τόνους προϊόντων πρωτεΐνης. γλυκού και όξινου ορού γάλακτος. Κατέχει την πλέον κεντρική θέση με δυνατότητα παραλαβής Α! υλών από Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και από νησιά μέσω Πειραιά. Σήμερα και για πρώτη φορά στην υπερ-10ετή προσφορά της παρέχοντας, την πιο αξιόπιστη λύση στο οικολογικό πρόβλημα επεξεργασίας του ορού τυρογάλακτος, παραμένει σε αδράνεια από έλλειψη προσφοράς Α! υλών!

6 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΕ Είναι το τρίτο στη σειρά εργοστάσιο, που ανήκει στον όμιλο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ Α.Ε. Στο Εργοστάσιο πραγματοποιήθηκε την περίοδο επένδυση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την παρασκευή νέων προϊόντων. Καταλαμβάνει έκταση τ.μ. Παραλαμβάνει σήμερα τόνους ορού γάλακτος ετησίως και παράγει περίπου 4.000ΤΝ σκόνης διαφόρων τύπων πρωτεΐνης ορού γάλακτος και διηθήματος και 2.500ΤΝ σκόνης νέων προϊόντων. Εξάγεται το 70% της παραγωγής σε χώρες της Ε.Ε. και των Βαλκανίων. Βρίσκεται στην κομβική περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας (Κιλκίς). Σήμερα παραλαμβάνει ορό γάλακτος και τυρογάλακτος σε ετήσια βάση από: ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ ΤΝ ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ ΤΝ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ (κατά περίπτωση) 5.000ΤΝ

7 ΑΧΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΕ Οι ΑΧΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ Α.Ε. στα Καλάβρυτα, αποτελούν μια ξεχωριστή παραγωγική μονάδα σε σχέση με τα υπόλοιπα εργοστάσια επεξεργασίας του ορού γάλακτος. Αποτελεί κέντρο συλλογής και προσυμπύκνωσης του ορού γάλακτος για όλη την Πελοπόννησο με σκοπό να διαθέτει το τελικό προϊόν της συμπύκνωσης στα άλλα εργοστάσια του Ομίλου προς περαιτέρω επεξεργασία. Η μονάδα είναι κτισμένη σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας τ.μ. που της επιτρέπει, εφ' όσον κριθεί σκόπιμο στο μέλλον, να αποτελέσει μια ακόμη παραγωγική μονάδα σκόνης ορού γάλακτος. Σήμερα λειτουργεί στο 30% της δυναμικότητας παραλαμβάνοντας ορό τυρογάλακτος μόνο από τα παρακάτω τυροκομεία ετησίως: Ε.Α.Σ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2.800ΤΝ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΑΕ 1.100ΤΝ

8 ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ Το εργοστάσιο είναι εγκατεστημένο στην Καρδίτσα Εκσυγχρονίστηκε το 1998 και εγκαταστάθηκε σε αυτό μια πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής για Φέτα και κατσικίσιο τυρί με ημερήσια δυναμικότητα τυροκόμησης 25ΤΝ αιγοπρόβειου γάλακτος. Είναι σε θέση να παράγει παραδοσιακά τυριά φτιαγμένα κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής. Οι εξελιγμένες δυνατότητες παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων δίνει τη δυνατότητα να παράγονται τα τυριά σε νέες καινοτόμες συσκευασίες, όπως η Φέτα σε ξύλινο κουτί ή κύβοι Φέτας στο μεταλλικό "βαρελάκι". Είναι εγκατεστημένη και σε πλήρη λειτουργία γραμμή παραγωγής ανακατεργασμένου τυριού σε κονσέρβα, που μέχρι σήμερα καλύπτει τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού.

9 ECOCENTRIC AE Η Ecocentric AE είναι η εταιρεία του ομίλου που ασχολείται με την προμήθεια εξοπλισμού και τεχνογνωσίας (πρώην NIRO HELLAS ABETE). Τα τελευταία 20 χρόνια έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά μια νέα ποιότητα στην παροχή υπηρεσίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τυροκομίας και της επεξεργασίας τυρογάλακτος. Οι συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους παραπάνω τομείς την καθιστούν ίσως κορυφαία εταιρεία τεχνογνωσίας στα Βαλκάνια, έχοντας αναπτύξει παράλληλα την δική της τεχνολογία στην επεξεργασία διηθημάτων ορού γάλακτος (whey permeates).

10 ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η μοναδικότητα της παραγωγής των εργοστασίων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΑΕ έγκειται στο γεγονός ότι είναι τα μόνα σχεδόν εργοστάσια στην Ευρώπη, στα οποία η παραγωγή των προϊόντων βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επεξεργασία του αιγοπρόβειου ορού γάλακτος που προέρχεται από την τυροκόμηση της φέτας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η πρώτη ύλη παραγωγής - ορρός γάλακτος - συλλέγεται, παστεριώνεται και ψύχεται αμέσως μετά την έξοδο του από τις γραμμές τυροκόμησης, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης προς επεξεργασία.

11 ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, που ακολουθείται στα εργοστάσια και περιλαμβάνει παστερίωση, υπερδιήθηση, εξάτμιση, κρυστάλλωση, ξήρανση και συσκευασία, χρησιμοποιείται ο πλέον σύγχρονος διεθνώς μηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος ελέγχεται και χειρίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες έτσι ώστε η ποιότητα των παραγομένων προϊόντων να ακολουθεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Ακολουθεί επεξηγηματικό γράφημα για την κατανομή των πωλήσεων της παραγωγής του Ομίλου. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓOΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΤΡΟΦΙΜΑ) 21% ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ) 24% ΕΞΑΓΩΓΕΣ 55% ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΤΡΟΦΙΜΑ)

12 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ WHEYPRO 10: Είναι γλυκός ορός γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο ορό γάλακτος. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, σοκολατοποιία, μπισκοτοποιία. WHEYPRO 20: Είναι γλυκός ορός γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο ορό γάλακτος. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην γαλακτοκομία, στην αρτοποιία, στη ζαχαροπλαστική, στα επιδόρπια, στις σαλάτες, στις ζωοτροφές. WHEYPRO 35: Είναι πρωτεϊνικό συμπύκνωμα ορού γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο ορό γάλακτος με τη χρήση υπερδιήθησης. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην γαλακτοκομία, ζαχαροπλαστική, μπισκοτοποιία, αλλαντοποιία, επιδόρπια, σάλτσες, σαλάτες, μίγματα. WHEYPRO 65: Πρωτεϊνικό συμπύκνωμα ορού γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο ορό γάλακτος με τη χρήση υπερδιήθησης. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην γαλακτοκομία, ζαχαροπλαστική, μπισκοτοποιία, αλλαντοποιία, επιδόρπια, σάλτσες, σαλάτες, μίγματα, λειτουργικά τρόφιμα.

13 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ WHEYPRO 80: Πρωτεϊνικό συμπύκνωμα ορού γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο ορό γάλακτος με τη χρήση υπερδιήθησης. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή αυτούσιο ως συμπλήρωμα διατροφής σε αθλητές και ως βασικό συστατικό ανάλογων πρωτεϊνικών προϊόντων. WHEYPRO 80i: Είναι όμοιο προϊόν με το wheypro 80 αλλά με προσθήκη λεκιθίνης που το καθιστά ευδιάλυτο στο νερό instant. LACTINA: Διήθημα ορού γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο ορό γάλακτος. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην σοκολατοποιία και στην ζαχαροπλαστική. PROLAC: Ορός γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από τον ορό τυρογάλακτος. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή ως πρόσθετο στις ζωοτροφές. WEP 11: Ορός γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από μίγμα παστεριωμένου ορού γάλακτος και αιγοπρόβειου τυρογάλακτος. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στις ζωοτροφές, ως ισοδύναμο του αγελαδινού ορού γάλακτος.

14 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ PROFAT 35: Επιλιπασμένος ορός γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο ορό γάλακτος, 35% φυτικά λιπαρά και γαλακτοματοποιητές. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην αρτοποιίαμπισκοτοποιία, παγωτά, και ζαχαροπλαστική, σούπες και επιδόρπια. PROFAT 55: Επιλιπασμένος ορός γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο ορό γάλακτος, 55% φυτικά λιπαρά και γαλακτοματοποιητές. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στις ζωοτροφές ως υποκατάστατο γάλακτος κατά την περίοδο απογαλακτισμού. MALTOFAT 25: Υποκατάστατο κρέμας γάλακτος σε σκόνη. Παρασκευάζεται από σιρόπι γλυκόζης, φυτικά λιπαρά, λακτόζη, καζεΐνη, γαλακτοματοποιητές, και σταθεροποιητή. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή ως υποκατάστατο κρέμας γάλακτος ή γάλακτος στα ζεστά ροφήματα (καφέ, τσάι, σοκολάτα, κλπ). YEASTPRO45: Μαγιά αυτολυμένης ζυθοζύμης σε σκόνη με φυτική πρωτεΐνη 45%. Παρασκευάζεται από αυτολυμένη μαγιά μπύρας. Βρίσκει εφαρμογή ως πρόσθετο ζωοτροφών.

15 ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Ο αυστηρός και συστηματικός έλεγχος της πρώτης ύλης και η τήρηση του HACCP στην παραγωγική διαδικασία και η εφαρμογή του ISO εγγυώνται τελικά προϊόντα απολύτως σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Τα εργοστάσια διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για φυσικοχημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους. Κάθε παρτίδα που φεύγει από τα εργοστάσια, συνοδεύεται από το αντίστοιχο πιστοποιητικό ποιότητος.

16 ΒΡΑΒΕΙΑ Η προσφορά του ομίλου μας στην προστασία του περιβάλλοντος έτυχε μεγάλης αναγνώρισης καθόσον συμβάλει στην επίλυση ενός τεράστιου οικολογικού προβλήματος για όλη την Ελλάδα. Μας έχουν απονεμηθεί τα παρακάτω βραβεία: Βραβείο περιβαλλοντικής και κοινωνικής υπευθυνότητας 2001 Βραβείο Καινοτομικής Αριστείας ο Βραβείο καθαρής τεχνολογίας

17 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩ ΓΗ ΤΥΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝO ΤΥΡΟΓΑΛΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ MT MT % MT % MT % ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ % % % ΗΠΕΙΡΟΣ % % % ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ % % % ΘΕΣΣΑΛΙΑ % % % ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ % 0 0% % ΘΡΑΚΗ % 0 0% % ΚΡΗΤΗ % 0 0% % ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ % 0 0% % ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ % 0 0% % ΣΥΝΟΛΟ % % %

ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Aç. ÆòéÀäï & ºåæáììèîÝá µàòè, 16672 õüîá Æèì.: 210 96 53 580 Fax.: 210 96 53 582 e-mail: falcon-01@otenet.gr www.falcon-sa.gr ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 02 ΠΡΟΦΙΛ 03 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέ»α πτυχιακής εργασίας: Συγκριτική και διαχρονική ανάλυση επιχειρήσεων Μακεδονίας και Θράκης στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΒΟΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΒΟΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΒΟΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΡΙΑ: ΑΠΟΣΕΡΚΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΜΕΘΟ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Π.Μ.Σ. : «Έλεγχος Ποιότητας & ιαχείριση Περιβάλλοντος» Μεταπτυχιακή ιατριβή ΜΕΘΟ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Επιβλέπων καθηγητής Καλογεράκης Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Θέμα: «Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Στον Κλάδο της Γαλακτοβιομηχανίας» Επιβλέπων Καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η εφαρμογή του προτύπου ποιότητας ISO 17025 στα εργαστήρια ελέγχων, μετρήσεων και δοκιμών των Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥ

ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥ ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΕΛΙΩΝ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Περίληψη... 4 2 Εισαγωγή - Γενικά Χαρακτηριστικά Κλάδου... 7

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ( Α.Τ.Ε.Ι.) ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ( Α.Τ.Ε.Ι.) ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ( Α.Τ.Ε.Ι.) ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες ποιότητας, στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 2002 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αρ. 16 της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 2002 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αρ. 16 της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 2002 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αρ. 16 της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2003-0 - Πίνακας Περιεχοµένων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ - 1 - ΈΚΘΕΣΗ ΠΡΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

Επερχόμενο νέο ξεκίνημα με Wines from Greece

Επερχόμενο νέο ξεκίνημα με Wines from Greece LZ 47 20 Νοεμβρίου 2009 ΕΛΛΑΔΑ Lebensmittel Zeitung 45 Γαλακτοκομικά Προϊόντα 48 Τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στην Μεσογειακή διατροφή είναι εκείνα που ανέκαθεν «ανοίγουν τις πόρτες»

Διαβάστε περισσότερα

οργανώσεις, που ελέγχουν και υπερασπίζονται

οργανώσεις, που ελέγχουν και υπερασπίζονται LZ 46 16 Νοεμβρίου 2012 ΕΛΛΑΔΑ Lebensmittel Zeitung 45 Φρούτα / Λαχανικά 48 Την ευνοημένη από το κλίμα Νότια περιοχή της Κρήτης, γύρο από την πόλη της Ιεράπετρας, χρησιμοποιούν οι αγρότες για την παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΜΕΡΟΣ Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ. 9

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΜΕΡΟΣ Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ. 9 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓH-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ......σελ. 5 ΜΕΡΟΣ Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ. 9 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ Α.ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ.10 1.1 Ζωικός πληθυσμός -τρόπος και συνθήκες εκτροφής σελ.11 1.2 Χωροταξική κατανομή

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ» ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ : ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΕΛΕΚΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ» ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ : ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΕΛΕΚΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ» ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ : ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΘΗΝΑ 2011

ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΘΗΝΑ 2011 ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΘΗΝΑ 2011 κτηνοτροφία συμβάλει καθοριστικά στην περιφερειακή αγροτική ανάπτυξη και στη ιατήρηση του κοινωνικού ιστού στην ύπαιθρο. Η κατανομή των εωργοκτηνοτροφικών 1. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ εκμεταλλεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β 5 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΟΤΔ ΑΝΕΘ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 1 1 1

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β 5 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΟΤΔ ΑΝΕΘ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 1 1 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β «Εξειδίκευση προδιαγραφών ποιότητας σε μεταποιητικές επιχειρήσεις. Διερεύνηση αναγκών, προϋποθέσεων και δυνατοτήτων εισαγωγής καινοτομικών στοιχείων και» 5 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γ ΚΠΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 Εισαγωγή Η νέα περίοδος προγραµµατισµού

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωτική αποτύπωση επιχείρησης. Παραγωγής βιοαιθανόλης. στην Ελλάδα

Οργανωτική αποτύπωση επιχείρησης. Παραγωγής βιοαιθανόλης. στην Ελλάδα Πτυχιακή Εργασία: Οργανωτική αποτύπωση επιχείρησης Παραγωγής βιοαιθανόλης στην Ελλάδα Φοιτητής: Kυρούδης Παναγιώτης Α.Μ.:4195 Υπευθ.Καθηγητής: Παξινός Κοσμάς Page1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Γ ΚΠΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2007-2013 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007 Εισαγωγή Η νέα περίοδος προγραµµατισµού

Διαβάστε περισσότερα

. Παζάρας, Αναπληρωτής ιευθύνων Σύµβουλος, ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ

. Παζάρας, Αναπληρωτής ιευθύνων Σύµβουλος, ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ Εισηγητής:. Παζάρας, Αναπληρωτής ιευθύνων Σύµβουλος, ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ Όπου κι αν κοιτάξουµε γύρω µας υπάρχει πλαστικό. Αποτελεί µεγάλο µέρος των συσκευασιών για τρόφιµα και αναψυκτικά και για τους περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Mία μορφή βιοκαυσίμων με ευρεία διαδεδομένη

Mία μορφή βιοκαυσίμων με ευρεία διαδεδομένη Wood pellets η εναλλακτική πηγή ενέργειας Των Δρ. Γεώργιου Νταλού, Μάριου Τρίγκα, Δρ. Ιωάννη Παπαδόπουλου και Αδαμάντιου Σιδερά Τα τελευταία χρόνια η χρήση των wood pellets γίνεται όλο και πιο συχνή, ως

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη η συμμετοχή στη SIAL στο Παρίσι. H Aldi αποχωρεί από την Ελλάδα

Μεγάλη η συμμετοχή στη SIAL στο Παρίσι. H Aldi αποχωρεί από την Ελλάδα LZ 46 19 Νοεμβρίου 2010 ΕΛΛΑΔΑ Lebensmittel Zeitung 45 Ιχθυοκαλλιέργεια 46 Οι εκτροφείς της τσιπούρας και του λαβρακιού συγκρατούν την υπερπαραγωγή τους. Όλα περιστρέφονται γύρο από την διαφάνεια, την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ: Γ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ- ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Preliminary Environmental Impact Assessment (EIA) Study

Preliminary Environmental Impact Assessment (EIA) Study LIFE08 ENV/GR/000578 INTEGRASTE «Development of integrated agroindustrial waste management politics maximizing materials recovery and energy exploitation» Preliminary Environmental Impact Assessment (EIA)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 5/204/14.11.2000 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 7/372/15.2.2006

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος αιγοπροβατοτροφία Ευκαιρία ανάπτυξης η αιγοπροβατοτροφία στην Ελλάδα

Φάκελος αιγοπροβατοτροφία Ευκαιρία ανάπτυξης η αιγοπροβατοτροφία στην Ελλάδα περιοδικη έκδοση για την αγροτική οικονομία απο την τραπεζα πειραιως 04 τευχοσ Νο καλοκαιρι 2015 Φάκελος αιγοπροβατοτροφία Ευκαιρία ανάπτυξης η αιγοπροβατοτροφία στην Ελλάδα Συμβολαιακή Κτηνοτροφία: Η

Διαβάστε περισσότερα

Τ. Ε. Ι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΞΥΜΑΧΟΝ Α. Ε. ΔΟΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τ. Ε. Ι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΞΥΜΑΧΟΝ Α. Ε. ΔΟΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Τ. Ε. Ι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΞΥΜΑΧΟΝ Α. Ε. ΔΟΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΕΡΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 με όραμα την κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 με όραμα την κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 με όραμα την κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. Δραστηριοποιήθηκε αρχικά στους τομείς του έτοιμου σκυροδέματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ: Γ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ: Γ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα