Προκήρυξη Εγχώριου Διαγωνισμού Σύνθεσης και ερμηνείας για τη συμμετοχή της Κύπρου

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προκήρυξη Εγχώριου Διαγωνισμού Σύνθεσης και ερμηνείας για τη συμμετοχή της Κύπρου"

Transcript

1 1 60 ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2015 Προκήρυξη Εγχώριου Διαγωνισμού Σύνθεσης και ερμηνείας για τη συμμετοχή της Κύπρου Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοινώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στον 60 ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2015 που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (European Broadcasting Union, EBU). Για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, το Τμήμα Προγραμμάτων Τηλεόρασης του ΡΙΚ προκηρύσσει εγχώριο ανοικτό διαγωνισμό, με τους πιο κάτω όρους συμμετοχής, κανονισμούς και διαδικασίες διεξαγωγής. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τέσσερις φάσεις επιλογής, η διαδικασία κάθε μίας εξ αυτών καθορίζεται στις παραγράφους 5 εως 8 κατωτέρω. 1. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1.1 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Κύπριοι ή κυπριακής καταγωγής, ανεξάρτητα από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους. Σε περίπτωση απόδημων Κυπρίων, μπορεί να ζητηθούν περαιτέρω στοιχεία για επιβεβαίωση της καταγωγής. Οι Κύπριοι ή κυπριακής καταγωγής συνθέτες και στιχουργοί μπορεί να συνεργαστούν με άλλους συνθέτες ή δημιουργούς ξένων χωρών. Είναι υποχρεωτικό στη δημιουργική ομάδα ένα τουλάχιστον άτομο να είναι Κύπριος ή Κυπριακής καταγωγής. Δικαίωμα συμμετοχής ως ερμηνευτής/ρια έχουν Κύπριοι ή Κυπριακής καταγωγής άτομα, ανεξάρτητα από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

2 2 «Κύπριος» σημαίνει πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας και περιλαμβάνει πρόσωπο του οποίου ο γονέας ή οι γονείς είναι κυπριακής καταγωγής. «κυπριακή καταγωγή» σημαίνει ότι ο τόπος προέλευσης του γονέα ή των γονέων μέχρι την τρίτη γενιά είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. «δημιουργική ομάδα» σημαίνει την ομάδα που αποτελείται από τον συνθέτη/ες και τον στιχουργό/ούς. 1.2 Οι συνθέσεις και οι στίχοι που θα υποβληθούν πρέπει απαραιτήτως να είναι αυθεντικοί (original). Αποκλείονται μεταφράσεις, παραφράσεις ή απομιμήσεις στίχων ή ποιημάτων και στίχοι ή ποιήματα που έχουν ήδη δημοσιευτεί. Αποκλείεται επίσης η χρησιμοποίηση αποσπασμάτων ελληνικών ή ξένων τραγουδιών. 1.3 Τα τραγούδια που θα υποβληθούν πρέπει να μην έχουν εκδοθεί σε παρτιτούρες, να μην έχουν ηχογραφηθεί για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, να μην έχουν περιληφθεί σε κινηματογραφικό, τηλεοπτικό, θεατρικό έργο, σε διαφήμιση ή στο διαδίκτυο, να μην έχουν δημοσιευθεί, και γενικά να μην έχουν ακουστεί δημόσια με κανένα τρόπο ή μέσο μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επιλογή τραγουδιού από το ΡΙΚ. (ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ (AUDITIONS), ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 3ΛΕΠΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ) 1.4 Οι συνθέσεις και οι στίχοι πρέπει να μην έχουν υποβληθεί, και δεν πρόκειται να υποβληθούν, σε παρόμοιο διαγωνισμό που προκηρύσσουν ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί άλλων χωρών.

3 3 1.5 Οι στίχοι ή μέρος τους μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα και δεν πρέπει το ακουστικό τους μέρος να παρεκκλίνει από αυτό που υποβάλλεται γραπτώς. 1.6 Η διάρκεια των τραγουδιών πρέπει να μην υπερβαίνει τα τρία (3) λεπτά. 1.7 Η σύνθεση, οι στίχοι και η σκηνική παρουσίαση δεν πρέπει να αποτελούν δυσφήμιση για την Κύπρο ή το θεσμό. Δυσφήμιση αποτελούν και τα ακόλουθα: μηνύματα υβριστικά, μηνύματα εμπορικά/διαφημιστικά, μηνύματα πολιτικού ή ρατσιστικού περιεχομένου ή οτιδήποτε άλλο που κατά την κρίση του ΡΙΚ μπορεί να θεωρηθεί δυσφήμηση. 1.8 Ο αριθμός των καλλιτεχνών που θα βρίσκονται στη σκηνή (ερμηνευτές, φωνητικά, χορευτές, μουσικοί) πρέπει να μην υπερβαίνει τους έξι (6). 1.9 Όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο-έκτο (16 ο ) έτος της ηλικίας τους μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου ημιτελικού του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού του 2015, δηλαδή στις 12 Μάιου Οι συνθέτες, οι στιχουργοί και οι ερμηνευτές πρέπει να υπογράψουν και να υποβάλουν, μαζί με τη συμμετοχή, τις συνημμένες δηλώσεις Α, Β, Γ και Δ H κάθε δημιουργική ομάδα (συνθέτες/ στιχουργοί) έχει δικαίωμα να υποβάλει μέχρι 2 συμμετοχές. Το ίδιο ισχύει και για τον ερμηνευτή Όλοι οι συμμετέχοντες με την υποβολή της συμμετοχής τους αποδέχονται ότι σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού δύναται να

4 4 υποβληθούν σε δοκιμασίες και/ή οι διαδικασίες σχετικές με το αντικείμενο του Διαγωνισμού, π.χ. προσωπικές συνεντεύξεις, ηχογραφήσεις, μαθήματα φωνητικής, μαθήματα χορού και κινησιολογίας, μαθήματα επικοινωνίας κ.α Το ΡΙΚ έχει το δικαίωμα, να μην προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των φάσεων του εν λόγω διαγωνισμού ή να αναβάλει ή και να ακυρώσει το Διαγωνισμό, εφόσον κρίνει ότι αυτό επιβάλλεται από τις περιστάσεις Το ΡΙΚ διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει και/ή τροποποιήσει μονομερώς τόσο τους παρόντες Όρους και Κανονισμούς όσο και την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, εάν κρίνεται αναγκαίο, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων. Οποιαδήποτε αναθεώρηση και/ή τροποποίηση θεωρείται ότι δεσμεύει τους συμμετέχοντες και θα ενημερώνονται για αυτό εγκαίρως Σε περίπτωση που παρατηρηθεί οποιαδήποτε ασάφεια ερμηνείας των όρων του διαγωνισμού, την αποκλειστικότητα για την τελική ερμηνεία των όρων την έχει το ΡΙΚ.

5 5 2. ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Οι συνθέσεις και τα διάφορα στοιχεία που τις συνοδεύουν και απαιτούνται για την υποβολή τους στο διαγωνισμό (βλ. σημείο 3, πιο κάτω) πρέπει να αποσταλούν σε φάκελο ταχυδρομικώς, ως συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION 2015 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΧ. ΘΥΡ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ EUROVISION SONG CONTEST 2015 CYPRUS NATIONAL FINAL TELEVISION PROGRAMMES DEPARTMENT CYPRUS BROADCASTING CORPORATION P.O. BOX NICOSIA, CYPRUS ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση με θέμα: EUROVISION SONG CONTEST 2015 CYPRUS NATIONAL FINAL

6 6 3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Οι συμμετοχές που θα υποβληθούν πρέπει να συνοδεύονται από τα πιο κάτω: 3.1 Τις παρτιτούρες σε δύο (2) αντίγραφα. Στις παρτιτούρες αναγράφονται απαραιτήτως και οι στίχοι. 3.2 Τους στίχους του τραγουδιού, σε τρία (3) δακτυλογραφημένα αντίγραφα. 3.3 Ψηφιακό δίσκο (CD) με το τραγούδι ηχογραφημένο με την κύρια φωνή και τα φωνητικά, και ενορχηστρωμένο όπως κρίνει ο συνθέτης και επίσης ψηφιακό δίσκο με το τραγούδι ηχογραφημένο χωρίς την κύρια φωνή (half-playback). Σε περίπτωση που υπάρχουν δεύτερες φωνές (backing vocals) στο τραγούδι, αυτές πρέπει να είναι ηχογραφημένες. Εάν η συμμετοχή αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τότε το τραγούδι και στις δυο του μορφές να επισυναφθεί σε μορφή mp Τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση Α για τα προσωπικά στοιχεία του συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή, πιστοποιημένη από επίσημη Αρχή (Τοπική Αρχή ή Πρεσβεία ή Προξενείο). 3.5 Τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση Β του συνθέτη και του στιχουργού για την αυθεντικότητα της μουσικής και του στίχου. 3.6 Τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση Γ του συνθέτη, του στιχουργού και του ερμηνευτή, ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους συμμετοχής, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες διεξαγωγής του εγχώριου διαγωνισμού.

7 7 3.7 Τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση Δ' για αποδοχή της μετάδοσης του τραγουδιού και της ερμηνείας γενικότερα με τα οποιαδήποτε σχόλια μπορεί να λεχθούν στη διάρκεια είτε των ειδικών εκπομπών του ΡΙΚ από τους κριτές ή παρουσιαστές άλλων εκπομπών κατά την κρίση του ΡΙΚ. 3.8 Τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση Ε' για γονείς και κηδεμόνες για άτομα κάτω των 18 ετών με την οποία αποδέχονται τη συμμετοχή του παιδιού τους στη διαδικασία επιλογής με τους όρους και κανονισμούς του διαγωνισμού όπως προκηρύσσεται από το ΡΙΚ. Αν στο φάκελο υποβολής της συμμετοχής δεν υπάρχουν όλα τα πιο πάνω αναφερόμενα (σημεία 3.1 έως και 3.8), η συμμετοχή θα θεωρείται άκυρη. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τις συμμετοχές που θα σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 4. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ 4.1 Τελευταία ημερομηνία αποστολής των συμμετοχών ορίζεται η 5 η Σεπτεμβρίου Κάθε εκπρόθεσμη συμμετοχή θα θεωρείται άκυρη. 4.2 Η ταχυδρομική σφραγίδα στο φάκελο υποβολής της συμμετοχής αποτελεί τη μόνη επίσημη ένδειξη της ημερομηνίας αποστολής. Το ΡΙΚ δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τη μη έγκαιρη παραλαβή των φακέλων. Για τις συμμετοχές που αποστέλλονται ηλεκτρονικά απόδειξη παραλαβής θα αποτελεί η απάντηση από τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμμετοχές δια χειρός δεν παραλαμβάνονται.

8 8 4.3 Οι φάκελοι με το περιεχόμενο και τις συμμετοχές που υποβάλλονται στον εγχώριο διαγωνισμό δεν επιστρέφονται, και δεν χρησιμοποιούνται από το ΡΙΚ για οποιοδήποτε άλλο σκοπό χωρίς την έγκριση των δημιουργών. 4.4 Σε περίπτωση καταγγελίας για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας που αποδειχθεί βάσιμη, το ΡΙΚ προχωρεί σε ακύρωση της συγκεκριμένης συμμετοχής και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του. 5. ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ/ AUDITIONS) 5.1 Στην πρώτη φάση θα παρουσιαστούν από την Τηλεόραση του ΡΙΚ όλα τα τραγούδια που έχουν αποσταλεί στο ΡΙΚ νοουμένου ότι πληρούν όλους τους όρους συμμετοχής όπως καθορίζονται στην παρούσα Προκήρυξη. Το ΡΙΚ θα ορίσει κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τρία (3) εως εφτά (7) μέλη για την επιλογή των συμμετοχών που θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς. Ο τελικός αριθμός των μελών που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί εγκαίρως και πριν την έναρξη της πρώτης φάσης επιλογής. Κατά την πρώτη φάση επιλογής τα τραγούδια θα παρουσιαστούν σε οπτικογραφημένες εκπομπές που θα μεταδώσει το ΡΙΚ. Στις εκπομπές αυτές θα ακουστεί απόσπασμα από το τραγούδι διάρκειας όχι μεγαλύτερης του ενός λεπτού. Η επιτροπή θα ασκήσει κριτική για το τραγούδι και τον τραγουδιστή και θα μεταδοθεί στις εκπομπές. Η ερμηνεία θα είναι ζωντανή ενώ η μουσική και οι δεύτερες φωνές θα είναι προ-ηχογραφημένα (half-playback). Η ζωντανή συνοδεία από μουσικά όργανα δεν επιτρέπεται. Το ΡΙΚ δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων πέραν της τεχνικής υποστήριξης για την ερμηνεία του τραγουδιού.

9 9 Στην αίθουσα της ακρόασης με την κριτική επιτροπή επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους ερμηνευτές. Εάν το επιθυμεί η δημιουργική ομάδα μπορεί να παρακολουθεί την ακρόαση από monitor εκτός της αίθουσας. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια των παρευρισκομένων επίσης θα οπτικογραφούνται. Οι ακροάσεις είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν ενώπιον κοινού. Η όλη διαδικασία θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ. 5.2 Τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον εγχώριο διαγωνισμό ως συνθέτες, στιχουργοί, ενορχηστρωτές ή ερμηνευτές ή να έχουν συγγενική, επαγγελματική ή άλλη σχέση με συμμετέχοντες και θα κληθούν να υπογράψουν σχετική δήλωση πριν από τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης επιλογής. Στο τέλος της πρώτης φάσης επιλογής τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα κληθούν να επιβεβαιώσουν ενυπογράφως την αρχική τους υπεύθυνη δήλωση. 5.3 Η κριτική επιτροπή θα ψηφίζει ενώπιον του διαγωνιζομένου ο οποίος για να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον τις μισές συν 1 θετικές ψήφους. 5.4 Σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης οποιουδήποτε εκ των συμμετεχόντων η συμμετοχή του θα θεωρείται άκυρη. 5.5 Η πρώτη φάση επιλογής διεξάγεται σε χώρο και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ στους διαγωνιζομένους. 6. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ- ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ 6.1 Η δεύτερη φάση επιλογής θα διεξαχθεί με τη μορφή ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων που θα μεταδοθούν απευθείας από την τηλεόραση του ΡΙΚ, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

10 Το τηλεοπτικό κοινό μέσω τηλεψηφοφορίας και η κριτική επιτροπή κατ αναλογία θα κληθούν να επιλέξουν τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στην τελική φάση. Από κάθε εκπομπή το πρώτο τραγούδι που επιλέγεται από κοινό και επιτροπή περνά κατευθείαν στην τελική φάση. Το δεύτερο τραγούδι στην κατάταξη της κάθε εκπομπής θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να επιλεγεί στην τελική φάση αφού διαγωνιστεί σε μια άλλη ειδική εκπομπή με την αρχική επωνυμία ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (SECOND CHANCE). Οι βαθμοί που θα απονεμηθούν με βάση την τηλεψηφοφορία θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των τηλεφωνημάτων και τηλεμηνυμάτων του κοινού. Στο τραγούδι που θα πάρει τον ψηλότερο αριθμό τηλεφωνημάτων και τηλεμηνυμάτων, θα απονεμηθούν 12 βαθμοί, 10 βαθμοί στο δεύτερο τραγούδι κ.ο.κ. Κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής θα βαθμολογήσει όλα τα τραγούδια της δεύτερης φάσης με μοναδικούς βαθμούς 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Στο τραγούδι που θα πάρει τους περισσότερους βαθμούς της κριτικής επιτροπής θα απονεμηθούν 12 βαθμοί, 10 βαθμοί στο δεύτερο τραγούδι κ.ο.κ. Από το άθροισμα της τελικής βαθμολογίας της τηλεψηφοφορίας και της κριτικής επιτροπής θα προέλθει το τελικό αποτέλεσμα για κάθε τραγούδι και κατ επέκταση η τελική κατάταξη των τραγουδιών. Σε περίπτωση ισοψηφίας κερδίζει η συμμετοχή με τα περισσότερα δωδεκάρια αρχικά, μετά με τα περισσότερα δεκάρια κ.ο.κ.

11 Η τηλεψηφοφορία θα διαρκέσει 10 λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, είτε μέσω τηλεμηνύματος sms από κινητό τηλέφωνο. Από κάθε τηλεφωνική σύνδεση θα γίνoνται δεκτές μέχρι δέκα (10) κλήσεις συμπεριλαμβανομένων των τηλεμηνυμάτων (sms) κατ ανώτατο όριο. Το ΡΙΚ θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια με στόχο τη διασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης του κοινού στο σύστημα τηλεψηφοφορίας. 6.4 Για τη δεύτερη φάση επιλογής του τραγουδιού επισημαίνονται τα πιο κάτω: Η ενορχήστρωση και η ηχογράφηση του τραγουδιού που θα παρουσιαστεί στη δεύτερη φάση είναι ευθύνη του συνθέτη και των άλλων συντελεστών του τραγουδιού Ευθύνη του συνθέτη και των άλλων συντελεστών του τραγουδιού είναι επίσης τα κοστούμια, οι χορογραφίες και η όλη σκηνική εμφάνιση των ερμηνευτών, χορευτών και άλλων καλλιτεχνών στη σκηνή Σε ημερομηνίες που θα καθορίσει η ομάδα παραγωγής θα πρέπει να παραδοθεί στο ΡΙΚ ένα DVD με το τραγούδι και τη χορογραφία, στην τελική μορφή όπως θα εμφανιστεί στη σκηνή, σε μονοπλάνο (χωρίς cuts) σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό βίντεο. Η χρήση του θα είναι μόνο για σκοπούς προετοιμασίας της παραγωγής Σε ημερομηνίες που θα καθορίσει η ομάδα παραγωγής θα πρέπει να παραδοθούν στο ΡΙΚ τα βιογραφικά και φωτογραφίες των συντελεστών σε ψηφιακή μορφή Μέχρι την ημερομηνία της απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης απαγορεύεται στους συμμετέχοντες που έχουν προκριθεί στην δεύτερη φάση επιλογής Ημιτελικοί να μεταδώσουν και/ή να αναπαραγάγουν

12 12 και/ή να επιτρέψουν την μετάδοση και/ή αναπαραγωγή είτε δημόσια είτε ιδιωτικά είτε ραδιοτηλεοπτικά είτε μέσω διαδικτύου είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μέσο το τραγούδι συμμετοχής τους. Νοείται ότι επιτρέπεται η αναμετάδοση του αποσπάσματος του τραγουδιού που έχει ήδη μεταδοθεί κατά την πρώτη φάση των ακροάσεων Η μετάδοση των τραγουδιών θα γίνεται με τα ίδια μέσα, ώστε να διασφαλίζεται η ίση μεταχείριση. Επίσης, θα γίνεται ίσος καταμερισμός χρόνου στις δοκιμές Πρέπει να προταθεί ένα άτομο ως αρχηγός της ομάδας των συντελεστών, με το οποίο θα συνεννοείται η παραγωγή του ΡΙΚ. Μόνο το άτομο αυτό μπορεί να συνεννοείται με την παραγωγή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, των δοκιμών και της απευθείας μετάδοσης Η παραγωγή δεν θα δεχθεί αλλαγές στην σκηνική παρουσίαση ή στο τραγούδι μετά από ημερομηνίες που θα καθοριστούν από το ΡΙΚ στους συμμετέχοντες Η ομάδα (ερμηνευτές, χορευτές, μουσικοί) που θα βρίσκεται στη σκηνή για κάθε τραγούδι πρέπει να είναι στη διάθεση της παραγωγής του ΡΙΚ για δοκιμές και τηλεοπτική εμφάνιση σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν από την παραγωγή. 6.5 Σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης οποιουδήποτε εκ των συμμετεχόντων, είτε ερμηνευτή είτε μέλους της δημιουργικής ομάδας η συμμετοχή του θα θεωρείται άκυρη. 6.6 Η κατανομή στις εκπομπές της ημιτελικής φάσης αποφασίζονται αποκλειστικά από την ομάδα παραγωγής του ΡΙΚ.

13 13 7. SECOND CHANCE 7.1 Σε ειδική βραδιά πριν την τελική φάση θα διαγωνιστούν τα τραγούδια που κατετάγησαν δεύτερα σε κάθε ημιτελικό. 7.2 Το τηλεοπτικό κοινό μέσω τηλεψηφοφορίας και η κριτική επιτροπή κατ αναλογία θα κληθούν να επιλέξουν τα 2 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στην τελική φάση. 7.3 Οι βαθμοί που θα απονεμηθούν με βάση την τηλεψηφοφορία θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των τηλεφωνημάτων και τηλεμηνυμάτων του κοινού. Στο τραγούδι που θα πάρει τον ψηλότερο αριθμό τηλεφωνημάτων και τηλεμηνυμάτων, θα απονεμηθούν 12 βαθμοί, 10 βαθμοί στο δεύτερο τραγούδι κ.ο.κ. Κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής θα βαθμολογήσει όλα τα τραγούδια του Second Chance με μοναδικούς βαθμούς 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Στο τραγούδι που θα πάρει τους περισσότερους βαθμούς της κριτικής επιτροπής θα απονεμηθούν 12 βαθμοί, 10 βαθμοί στο δεύτερο τραγούδι κ.ο.κ. Από το άθροισμα της τελικής βαθμολογίας της τηλεψηφοφορίας και της κριτικής επιτροπής θα προέλθει το τελικό αποτέλεσμα για κάθε τραγούδι και κατ επέκταση η τελική κατάταξη των τραγουδιών. Σε περίπτωση ισοψηφίας κερδίζει η συμμετοχή με τα περισσότερα δωδεκάρια αρχικά, μετά με τα περισσότερα δεκάρια κ.ο.κ. 7.4 Η τηλεψηφοφορία θα διαρκέσει 10 λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης από σταθερό ή κινητό

14 14 τηλέφωνο, είτε μέσω τηλεμηνύματος sms από κινητό τηλέφωνο. Από κάθε τηλεφωνική σύνδεση θα γίνονται δεκτές μέχρι δέκα (10) κλήσεις συμπεριλαμβανομένων των τηλεμηνυμάτων (sms) κατ ανώτατο όριο. Το ΡΙΚ θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια με στόχο τη διασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης του κοινού στο σύστημα τηλεψηφοφορίας. 7.5 Σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης οποιουδήποτε εκ των συμμετεχόντων, είτε ερμηνευτή είτε μέλους της δημιουργικής ομάδας η συμμετοχή του θα θεωρείται άκυρη. 8. ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 8.1 Στο μεγάλο τελικό θα διαγωνιστούν τα τραγούδια που κέρδισαν την πρώτη θέση στους ημιτελικούς και τα 2 πρώτα τραγούδια που επιλέγηκαν από το SECOND CHANCE. Το τηλεοπτικό κοινό μέσω τηλεψηφοφορίας και η κριτική επιτροπή κατ αναλογία θα κληθούν να επιλέξουν το νικητήριο τραγούδι. 8.2 Οι βαθμοί που θα απονεμηθούν με βάση την τηλεψηφοφορία θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των τηλεφωνημάτων και τηλεμηνυμάτων του κοινού. Στο τραγούδι που θα πάρει τον ψηλότερο αριθμό τηλεφωνημάτων και τηλεμηνυμάτων, θα απονεμηθούν 12 βαθμοί, 10 βαθμοί στο δεύτερο τραγούδι κ.ο.κ. Κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής θα βαθμολογήσει όλα τα τραγούδια της τελικής φάσης με μοναδικούς βαθμούς 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Στο τραγούδι που θα πάρει τους περισσότερους βαθμούς της κριτικής επιτροπής θα απονεμηθούν 12 βαθμοί, 10 βαθμοί στο δεύτερο τραγούδι κ.ο.κ.

15 15 Από το άθροισμα της τελικής βαθμολογίας της τηλεψηφοφορίας και της κριτικής επιτροπής θα προέλθει το τελικό αποτέλεσμα για κάθε τραγούδι και κατ επέκταση η τελική κατάταξη των τραγουδιών. Σε περίπτωση ισοψηφίας κερδίζει η συμμετοχή με τα περισσότερα δωδεκάρια αρχικά, μετά με τα περισσότερα δεκάρια κ.ο.κ. 8.3 Η τηλεψηφοφορία θα διαρκέσει 15 λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, είτε μέσω τηλεμηνύματος sms από κινητό τηλέφωνο. Από κάθε τηλεφωνική σύνδεση θα γίνoνται δεκτές μέχρι δέκα (10) κλήσεις συμπεριλαμβανομένων των τηλεμηνυμάτων (sms) κατ ανώτατο όριο. Το ΡΙΚ θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια με στόχο τη διασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης του κοινού στο σύστημα τηλεψηφοφορίας. 8.4 Το ΡΙΚ, εάν κρίνει ότι το τραγούδι που έχει επιλεγεί για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μπορεί να αποτελέσει δυσφήμιση για την Κύπρο ή το θεσμό, ή εάν διαπιστώσει εκ των υστέρων ότι έχει παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή/και κανονισμός της παρούσας προκήρυξης σε σχέση με το τραγούδι που έχει επιλεγεί, έχει το δικαίωμα να μη συμμετάσχει με το συγκεκριμένο τραγούδι. Σε τέτοια περίπτωση, το ΡΙΚ θα έχει το δικαίωμα είτε να συμμετάσχει με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει πρόσφορο, είτε να μη συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό 9. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ένα τραγούδι είναι δυνατό να αποκλεισθεί από τη δεύτερη και την τελική φάση του εγχώριου διαγωνισμού, ακόμα και αν επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο, για τους ακόλουθους λόγους:

16 Αν το ΡΙΚ κρίνει ότι ένας συντελεστής (συνθέτης/στιχουργός/ερμηνευτής) δεν πληροί ή έχει παραβεί με οποιοδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, τους όρους συμμετοχής και τους κανονισμούς και διαδικασίες διεξαγωγής του διαγωνισμού. 9.2 Αν καλλιτέχνης ή άλλος συντελεστής διακόψει τη δοκιμή ή την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση χωρίς την έγκριση του σκηνοθέτη του ΡΙΚ. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ή της απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης, μόνο ο σκηνοθέτης μπορεί να σταματήσει τη δοκιμή ή τη μετάδοση. 9.3 Αν οποιοσδήποτε συντελεστής παρεκκλίνει από την προσχεδιασμένη παρουσίαση και ερμηνεία του τραγουδιού, όπως αυτό εμφανίστηκε στη γενική δοκιμή. 9.4 Αν οποιοσδήποτε συντελεστής αρνηθεί να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της παραγωγής του ΡΙΚ σε οποιοδήποτε στάδιο της προετοιμασίας και απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης ή επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά προς την παραγωγή του ΡΙΚ ή άλλους διαγωνιζομένους. 10. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 10.1 Το ΡΙΚ είναι ο αποκλειστικός κάτοχος του δικαιώματος συμμετοχής και μετάδοσης στην Κύπρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision Σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, το ΡΙΚ έχει την απόλυτη ευθύνη τόσο για την προβολή και προώθηση του τραγουδιού, όσο και για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού που συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

17 H EBU αναγνωρίζει μόνο την Ανώτερη Λειτουργό Προγραμμάτων Τηλεόρασης του ΡΙΚ κα. Εύη Παπαμιχαήλ, η οποία ορίζεται Αρχηγός Αποστολής (Head of Delegation), για όλα τα θέματα που αφορούν το διαγωνισμό Το ΡΙΚ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα κατά την κρίση του να τροποποιήσει και/ή να βελτιώσει και/ή να εμπλουτίσει την ενορχήστρωση του τραγουδιού που επιλέγηκε από την τελική φάση του εγχώριου διαγωνισμού Ο ρόλος της δημιουργικής ομάδας είναι καθαρά συμβουλευτικός Οι συντελεστές του τραγουδιού που θα επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Κύπρο (συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, ενορχηστρωτής) δεν έχουν δικαίωμα και/ή αποποιούνται του δικαιώματος να εγείρουν οικονομικές ή άλλες απαιτήσεις ούτε από το ΡΙΚ ούτε από άλλους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς για τη μετάδοση του τραγουδιού μέσα στα πλαίσια του Διαγωνισμού της Eurovision, ούτε για την παρουσίαση του τραγουδιού σε οποιεσδήποτε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές στην Κύπρο ή σε άλλη χώρα, κατά την προώθησης του τραγουδιού. κρίση του ΡΙΚ, για σκοπούς 10.6 Οι συντελεστές αποδέχονται επίσης όπως το τραγούδι συμπεριληφθεί σε ειδικό ψηφιακό δίσκο CD και DVD που θα κυκλοφορήσει η EBU με όλες τις συμμετοχές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Ο συνθέτης και ο στιχουργός του τραγουδιού θα υπογράψουν ειδική συμφωνία με την επίσημη εκδότρια εταιρεία που καθορίζει η EBU Το video clip του τραγουδιού, σε περίπτωση που το ΡΙΚ αποφασίσει ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή του, θα γυριστεί από ομάδα παραγωγής του ΡΙΚ ή από εταιρεία παραγωγής που θα επιλέξει το ΡΙΚ. Σε

18 18 περίπτωση που ο ερμηνευτής είναι συμβεβλημένος με δισκογραφική εταιρεία, αυτή μπορεί να προχωρήσει στην παραγωγή του video-clip, νοουμένου ότι το ΡΙΚ θα εγκρίνει το περιεχόμενο. Το video-clip θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από το ΡΙΚ To ΡΙΚ θα ενημερώνεται εκ των προτέρων και θα απαιτείται η εκ των προτέρων γραπτή έγκριση του για οποιαδήποτε παρουσίαση του ερμηνευτή, των άλλων συντελεστών και του τραγουδιού σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης κάθε είδους στην Κύπρο και άλλες χώρες Το ΡΙΚ επιφυλάσσει το δικαίωμά του για τη διοργάνωση εκστρατείας προώθησης του τραγουδιού στο εξωτερικό Οι καλλιτέχνες που θα αποτελούν την ομάδα που θα βρίσκεται στη σκηνή του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού έχουν την υποχρέωση να βρίσκονται στη διάθεση του Αρχηγού Αποστολής και των διοργανωτών κατά τη διάρκεια των δοκιμών και των ζωντανών εκπομπών όπως αυτές καθορίζονται από τους οργανωτές Το ΡΙΚ έχει τον τελικό λόγο για τον τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού, τα κοστούμια, και την επιλογή της ομάδας που θα συνοδεύσει τον ερμηνευτή στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Οι δοκιμές και η όλη προετοιμασία της συμμετοχής θα γίνουν στην Κύπρο, εκτός εάν το ΡΙΚ αποφασίσει διαφορετικά Το ΡΙΚ θα καλύψει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διατροφής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της ομάδας καλλιτεχνών που θα βρίσκεται στην σκηνή, για όσες ημέρες απαιτεί η EBU. Αν το ΡΙΚ κρίνει ότι του το επιτρέπουν οι οικονομικές του δυνατότητες θα καλύψει επίσης

19 19 τα ίδια έξοδα για το συνθέτη και τo στιχουργό προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελική δοκιμή για τον ημιτελικό στον οποίο το τραγούδι τους θα διαγωνιστεί και τον τελικό σε περίπτωση πρόκρισης του τραγουδιού Όλες οι αποφάσεις που αφορούν στη συμμετοχή λαμβάνονται από κοινού από το ΡΙΚ και τους καλλιτέχνες σε πνεύμα καλής συνεργασίας. Σε περίπτωση διαφωνίας που δεν επιλύεται μέσω συζήτησης, βαρύνουσα θέση έχει η άποψη του ΡΙΚ, το οποίο και λαμβάνει την τελική απόφαση Οι καλλιτέχνες είναι υποχρεωμένοι να συμμετάσχουν σε προγράμματα του ΡΙΚ ή άλλες εμφανίσεις στην Κύπρο ή το εξωτερικό όταν κληθούν από το ΡΙΚ για το σκοπό αυτό. Οι καλλιτέχνες μπορούν να εμφανιστούν και σε άλλο ΜΜΕ στην Κύπρο και το εξωτερικό μόνο κατόπιν έγκρισης του ΡΙΚ Το ΡΙΚ δεν υποχρεούται να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό ως αμοιβή στους καλλιτέχνες Οι συντελεστές του τραγουδιού που θα επιλεγεί έχουν το δικαίωμα να συμβληθούν με δισκογραφική εταιρεία για την έκδοση ψηφιακού δίσκου CD single. Η δισκογραφική εταιρεία θα κληθεί να συνεργαστεί με το ΡΙΚ και να συμβάλει στην προβολή και προώθηση του τραγουδιού πριν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, τηρουμένων των κανονισμών που περιλαμβάνονται σε αυτό το έγγραφο Η δισκογραφική εταιρεία δεσμεύεται να ετοιμάσει ενημερωτικό υλικό press pack που θα δίνεται στους δημοσιογράφους και θα περιλαμβάνει το CD ή/και το DVD με την κυπριακή συμμετοχή, με δικά της έξοδα. Αν ο καλλιτέχνης δεν έχει συμβληθεί με εταιρεία, τότε το ΡΙΚ θα αναλάβει την ετοιμασία press pack.

20 Μέχρι την 1η Μαρτίου 2015, θα πρέπει ο συνθέτης να παραδώσει στον Αρχηγό Αποστολής ό,τι υλικό απαιτεί η EBU, σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, για τη συνάντηση των Αρχηγών Αποστολών (backing track, σχεδιασμός σκηνικής εμφάνισης, φωτογραφίες, κ.α.) Το ΡΙΚ διατηρεί πάντα ακέραιο το δικαίωμά του να παίρνει αποφάσεις για κάθε θέμα που μπορεί να ανακύψει και δεν ρυθμίζεται με το παρόν κείμενο Σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης του ερμηνευτή και/ή μέλους της ομάδας καλλιτεχνών που θα βρίσκεται στη σκηνή, το ΡΙΚ έχει το δικαίωμα αντικατάστασης του κατά την κρίση του. Σε περίπτωση οικιοθελούς αποχώρησης οποιουδήποτε εκ της δημιουργικής ομάδας (στιχουργική και συνθετική) το ΡΙΚ έχει το δικαίωμα επιλογής τραγουδιού είτε από τα τραγούδια που συμμετείχαν στον παρόντα Διαγωνισμό είτε τραγούδι άλλης επιλογής του. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δοθεί εγκαίρως στην Παραγωγή του ΡΙΚ γραπτή επιστολή το αργότερο εντός μιας εβδομάδας μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

56 ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2011 Προκήρυξη Εγχώριου Διαγωνισμού Σύνθεσης για τη συμμετοχή της Κύπρου

56 ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2011 Προκήρυξη Εγχώριου Διαγωνισμού Σύνθεσης για τη συμμετοχή της Κύπρου 1 56 ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2011 Προκήρυξη Εγχώριου Διαγωνισμού Σύνθεσης για τη συμμετοχή της Κύπρου Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοινώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στον 56 ο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ιαγωνισµού Σύνθεσης για τη συµµετοχή της Κύπρου

Προκήρυξη ιαγωνισµού Σύνθεσης για τη συµµετοχή της Κύπρου 54 ος ιαγωνισµός Τραγουδιού Eurovision 2009 Προκήρυξη ιαγωνισµού Σύνθεσης για τη συµµετοχή της Κύπρου Το Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοινώνει ότι προτίθεται να συµµετάσχει στον 54 ο ιαγωνισµό Τραγουδιού

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 22 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Ο Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Λονδίνου LGR σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 21 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δημιουργίας στη

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 23 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 19 ου ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΙΟΥ 2010 Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δημιουργίας στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Σκοπός Διαγωνισμού: Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Διαβάστε περισσότερα

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική 1 PERFORMANCE Όροι συµµετοχής Το Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για συµµετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου 1. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ α. Στο τοπικό Διαγωνισμό του LGR, μπορούν να λάβουν μέρος μόνον οι απόδημοι Κύπριοι

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST 2009 Το Τµήµα Προγραµµάτων Τηλεόρασης του Ραδιοφωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST 2008 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST 2008 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Τµήµα Προγραµµάτων Τηλεόρασης του Ραδιοφωνικού Ιδρύµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ, προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Εργου. 1. ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Όροι και κανονισμοί Διαγωνισμού Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Κυπριώτικου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr www.discovergortynia.gr Δημητσάνα, 1.07.2013 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.Π.Π :7.24.09.1.6 28 Σεπτεμβρίου 2009 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 39 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 39 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330, 2795360313 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr Δημητσάνα, 12/07/2012 Αρ. Πρωτ.: 13055 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ Τ.Κ. 22007 Τηλέφωνα: 2795360330 08.07.2011 2795360510 Αρ. Πρωτ.: 12601 Fax : 2795031855 Email : culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 28 Σεπτεμβρίου 2010 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 24.09.1.5 17 Νοεμβρίου 2008 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε», (εφεξής ο «ΣΚΑΪ»), ΑΦΜ 094439203, Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Η Κοινότητα του North College και τα Μουσικά Σύνολά της, προκηρύσσουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2016 Σύνθεσης Χορωδιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «CITROEN C1»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «CITROEN C1» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «CITROEN C1» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.» (με έδρα τo Μαρούσι Αττικής, Στουντίου 10,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», που εδρεύει στο Ν. Φάληρο Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΝΕ ΜΟΥ LIKE»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΝΕ ΜΟΥ LIKE» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΝΕ ΜΟΥ LIKE» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» (με έδρα τo Μαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

14.9.106.3.1/3. 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014

14.9.106.3.1/3. 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014 14.9.106.3.1/3 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014 Όροι και Κανονισμοί για Συμμετοχή Η 14 η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8, 9 Μαρτίου 2014 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΜΕΡΟΣ Ι ΓΕΝΙΚΑ Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες προκηρύσσουν το Πρόγραμμα Ενίσχυσης

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ»

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» Για το διαγωνισμό «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» που διοργανώνει η ΑΜΑΖΕ Α.Ε. που εφεξής καλείται με τεχνικό πάροχο την ιδία, ισχύουν τα κάτωθι: 1]

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία»

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Δ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη 45, διοργανώνει από 12/08/2013 έως και 20/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου

Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υ.Π.Π 7.24.09.1.8 (Πρ) 20 Αυγούστου 2012 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Δημιουργικής Ανακύκλωσης

Διαγωνισμός Δημιουργικής Ανακύκλωσης MarLitCy MarLitCy «Σκουπίδια της Θάλασσας: Μαζί για Καθαρές Ακτές!» Διαγωνισμός Δημιουργικής Ανακύκλωσης *** Όροι και Προϋποθέσεις *** Εισαγωγή Τα σκουπίδια της θάλασσας αποτελούν πρόβλημα που προκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ» (εφεξής «η Εταιρεία») και την «HAVAS WORLWIDE ATHENS ΑΕ»

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ» (εφεξής «η Εταιρεία») και την «HAVAS WORLWIDE ATHENS ΑΕ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «TUNE IN» στο FACEBOOK. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ» (εφεξής «η Εταιρεία») και την «HAVAS WORLWIDE

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016

14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016 14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016 Όροι και Κανονισμοί για Συμμετοχή Η 16 η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19, 20 Μαρτίου 2016 στο Θέατρο Ριάλτο στη

Διαβάστε περισσότερα

Η ενοργάνωση πρέπει να βρίσκεται μέσα στα ακόλουθα όρια:

Η ενοργάνωση πρέπει να βρίσκεται μέσα στα ακόλουθα όρια: 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ν. Χ. Μάντζαρος» 2014 Σύνθεση Έργου Μπάντας Κέρκυρα, 15 Ιανουαρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Άρθρο 1 ο : Τόπος και χρόνος Διαγωνισμού Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ν.Χ. Μάντζαρος»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι: Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: 25/02/2015 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: 4674 Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV από την εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ A.E.». (στο εξής η Διοργανώτρια ), με την τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» Όροι και Κανονισμοί

Διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» Όροι και Κανονισμοί Διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» Όροι και Κανονισμοί 1. Διοργανώτρια Εταιρεία: Ο διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» διοργανώνεται από και ανήκει στην εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ, 347 Λεωφόρος Λεμεσού, βιομηχανική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS) Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η στοχευμένη προβολή του αναβαθμισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα» 3 ΔΕΚ 2015 έως 7 ΙΑΝ 2016 Δράμα 18/11/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα» Οι εικόνες κάθε χρόνο μοναδικές... Η μαγεία του χώρου αποπλανητική, φανταστική, παραμυθένια...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Όροι και κανονισμοί Διαγωνισμού Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Κυπριώτικου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE» ή «Διοργανωτής), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1.1 Περίοδος υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πολιτική χρέωσης αρχειακού υλικού

Θέμα: Πολιτική χρέωσης αρχειακού υλικού 09.10.2013 Θέμα: Πολιτική χρέωσης αρχειακού υλικού 1. Εισαγωγή Mετά τη μεταφορά του αρχειακού υλικού (τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού) στο νέο κτίριο του Αρχείου του ΡΙΚ, αποφασίζεται η εφαρμογή τιμολογιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 1. ΤΙΤΛΟΣ Ο τίτλος της προκηρύξεως είναι: ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΑ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 1. ΤΙΤΛΟΣ Ο τίτλος της προκηρύξεως είναι: ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΑ 2014-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΑ 2014-2015 από την εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ A.E.» (στο εξής η Διοργανώτρια ), με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας AUDIOTEX

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΛΟ ΕΙΣΑΙ;»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΛΟ ΕΙΣΑΙ;» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΛΟ ΕΙΣΑΙ;» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ εξ Ελλησπόντου 4, 2220 Λατσιά-Λευκωσία (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 39 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ 2016 19-24 Σεπτεμβρίου ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΟΝΣΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στον Διαγωνισμό (στο εξής καλούμενος

Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στον Διαγωνισμό (στο εξής καλούμενος ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ E PRODUCTION Μ.ΕΠΕ Α. Γενικά Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «E PRODUCTION ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» (στο εξής και «η

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2016 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 4 : Διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών - Ενστάσεις

Άρθρο 4 : Διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών - Ενστάσεις Άρθρο 4 : Διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών - Ενστάσεις Σύμφωνα και με την παρ.3 του άρθρου 6 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 4 ης Δεκεμβρίου 2012 (ΦΕΚ 237 Α/5.12.2012) «Ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο»

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Πόρτες - Παράθυρα στην Κύπρο». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία υποβολής αίτησης για αξιολόγηση εκπαιδευτικής δραστηριότητας Συνεχούς Νοσηλευτικής και/ή Μαιευτικής εκπαίδευσης

Διαδικασία υποβολής αίτησης για αξιολόγηση εκπαιδευτικής δραστηριότητας Συνεχούς Νοσηλευτικής και/ή Μαιευτικής εκπαίδευσης ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION Ταγματάρχου Πουλίου, 1 Διαμ. 101, 1101 Λευκωσία, Τ. Θ. 24015 Κύπρος Τηλ : + 357 22 771994 Φαξ : +357 22 771989 Γενικοί Όροι:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων Μέρος Ι - Κατηγορίες Εθνικών Ομάδων 1. Για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Κύπρου σε διεθνείς ομαδικές διοργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 1. Η «Tupperware Hellas Α.Β. & Ε.Ε», Ακαδημίας 4 - Αθήνα, (εφεξής ο

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 1. Η «Tupperware Hellas Α.Β. & Ε.Ε», Ακαδημίας 4 - Αθήνα, (εφεξής ο ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Η «Tupperware Hellas Α.Β. & Ε.Ε», Ακαδημίας 4 - Αθήνα, (εφεξής ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει, σε συνεργασία και με την επιμέλεια της ASM Publications PC διαγωνισμό με την ονομασία «Γεύση

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος http://www.smokefreegreece.org/ http://thethruth.gr 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον έλεγχο του

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015 Σελίδα 1/6 Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου 2015 17/10/15 23/10/2015 Όροι και Κανονισμοί 1) Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου (ΔΦΜΜΚ) διοργανώνεται από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3 Οκτωβρίου 2016 Κύριοι, Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 111/2016 για εξεύρεση Αρχιτεκτονικού Γραφείου ως συνεργάτη/σύμβουλου για τις ανάγκες ανακαίνισης / επιδιόρθωσης κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π Σεπτεμβρίου 2011 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 12 Σεπτεμβρίου 2011 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η ανώνυµη Εταιρεία µε την επωνυµία «KICK A.E ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο, Χάλκης

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Ανακοίνωση Διαγωνισμού «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Innovability - Καινοτόμες τεχνολογίες για άτομα με διαφορετικές ικανότητες που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ προκηρύσσουν τον

Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας Κατάθεσης Προτάσεων

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας Κατάθεσης Προτάσεων Οδηγίες σχετικά με την κατάθεση προτάσεων για το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στους τομείς του θεάτρου, του χορού ή της μουσικής. Γενικές πληροφορίες Οι προτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

παγκύπριες εξετάσεις 2017

παγκύπριες εξετάσεις 2017 παγκύπριες εξετάσεις 2017 σκοπός Η χορήγηση απολυτηρίου Προσδιορισμός Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου & Ελλάδας) Κατανομή θέσεων ΑΑΕΙ Κύπρου + Στρατιωτικών Σχολών Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1. Ο διαγωνισµός «ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» διοργανώνεται από την εταιρεία ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; Στο φετινό PoP ταξιδεύουμε! Έτσι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την νίκη στον Tελικό, δεν θα μπορούσαν να στοχεύουν παρά σε ένα μεγάλο, μεγάλο «ταξίδι».

Διαβάστε περισσότερα

/Fax.: 26610 37004 www.femantzaros.com e-mail: info@femantzaros.com

/Fax.: 26610 37004 www.femantzaros.com e-mail: info@femantzaros.com 1 ος ιεθνής ιαγωνισµός «Ν. Χ. Μάντζαρος» 2016 Σύνθεση Πρωτότυπου Έργου Μπάντας Κέρκυρα, 10 Αυγούστου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Άρθρο 1 ο : Τόπος και χρόνος ιαγωνισµού Ο 1 ο ς ιεθνής ιαγωνισµός «Ν.Χ. Μάντζαρος»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔ. ΔΙΟΠΤΡΑ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔ. ΔΙΟΠΤΡΑ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔ. ΔΙΟΠΤΡΑ 1] Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και την απονομή των επάθλων αποτελούν μέρος των παρόντων

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.ΔΙ.Κ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Σ.Ε.ΔΙ.Κ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Σ.Ε.ΔΙ.Κ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Αθήνα 20 Μαίου 2007 Το Σωµατείο Ερµηνευτών Διαφηµιστικών κειµένων,αφού πραγµατοποίησε συναντήσεις µε τα Δ.Σ της Ε.Δ.Ε.Ε και της ΠΑ.Κ.Τ, διαµόρφωσε τους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ CRUNCH & WIN

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ CRUNCH & WIN ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ CRUNCH & WIN 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμος εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός Πατρόκλου, αρ. 4) (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 49/2016 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 49/2016 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 49/2016 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2016 Λάρνακα, 31 Μαΐου 2016 1 ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή Επαρχιακό Τµήµα Λευκωσίας-Κερύνειας Φωτογραφικός ιαγωνισµός «Ασφάλεια στις Κατασκευές στην Κύπρο;» Ο Σύλλογος Πολιτικών ικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει ιαγωνισµό Φωτογραφίας µε θέµα: «Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 27, 2007 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟ TRANSIT 2016

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 27, 2007 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟ TRANSIT 2016 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 27, 2007 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟ TRANSIT 2016 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Τι είναι τα Πολύκεντρα Νεολαίας; Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Τα Πολύκεντρα Νεολαίας είναι χώροι ελεύθερης έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΣΚΟΠΟΣ: Η χορήγηση απολυτηρίου Προσδιορισμός Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου & Ελλάδας) Κατανομή θέσεων ΑΑΕΙ Κύπρου + (Στρατιωτικών Σχολών Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο

Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο 1. Στόχος Προγράμματος: Γενικός στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της Κύπρου ως προορισμού συνεδριακού τουρισμού. 2. Δικαιούχοι

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy ------------- Βραβεία Αριστείας Συγγραφικού Έργου 2015 Βιβλία, Μελέτες, Άρθρα, Εργασίες για τις Τέχνες, την Εκπαίδευση, τις Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Λογοτεχνία, Ποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΛΗΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΛΗΣΗΣ OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY Για το διαγωνισμό «24MEDIA» που διοργανώνει η μονοπρόσωπη εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «24MEDIA ΜΕΠΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» που εφεξής καλείται «24MEDIA»

Διαβάστε περισσότερα