Καθαριστές αέρα - ιονιστές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καθαριστές αέρα - ιονιστές"

Transcript

1 Καθαριστές αέρα - ιονιστές

2 Οι συνέπειες από την εισπνοή ατμοσφαιρικών σωματιδίων περιλαμβάνουν χρόνιο βήχα, βρογχίτιδα, άσθμα, λοιμώξεις των πνευμόνων... Βρέφη, παιδιά και ηλικιωμένοι αποτελούν τις ομάδες υψηλής επικινδυνότητας.

3 Ατμοσφαιρική Ρύπανση H Aθήνα μαζί με τη Θεσσαλονίκη είναι οι πρώτες ευρωπαϊκές πόλεις στις υπερβάσεις αιωρούμενων σωματιδίων (PM10) εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Ακολουθούν η Λάρισα, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο... Σύμφωνα με επιστημονικές εκθέσεις οι κυριότερες εστίες ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις αστικές περιοχές της Ελλάδας είναι η κυκλοφορία των οχημάτων, η βιομηχανία και η θέρμανση με πετρέλαιο. Τα αιωρούμενα σωματίδια (PM10 particles) έχουν διάμετρο 10 μικρόμετρα, δηλαδή 10 χιλιοστά του χιλιοστού. Λόγω του μικρού τους μεγέθους διαχέονται πιο εύκολα στην ατμόσφαιρα, διεισδύουν στους πνεύμονες και προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Στην Αθήνα, τις μισές ημέρες τον χρόνο σημειώνονται τιμές πάνω από το όριο. Έρευνα, που πραγμα-τοποιήθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη από το Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας της Πολυτεχνική σχολής του ΑΠΘ, καταλήγει στα εξής ανησυχητικά συμπεράσματα: Κάθε κάτοικος της πόλης χάνει μήνες από τη ζωή του, δηλαδή ζει έναν χρόνο λιγότερο, εξαιτίας της αέριας ρύπανσης. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, εκτιμάται ότι περιστατικά χρόνιας βρογχίτιδας σε ενήλικες ηλικίας 27 ετών και άνω είναι δυνατόν να αποδοθούν στη μακροχρόνια έκθεση στα αντίστοιχα επίπεδα ρύπανσης των ΡΜ10. Εκτιμάται δε, ότι περιστατικά με καρδιαγγειακές και αναπνευστικές παθήσεις είναι δυνατόν να αποδοθούν στην αέρια ρύπανση και συγκεκριμένα στα αιωρούμενα σωματίδια ΡΜ10. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (ΡΜ10) που ξεπερνά τα όρια 200 ημέρες τον χρόνο, αισθανόμαστε κόπωση ή αδράνεια τουλάχιστον μιάμιση ημέρα τον χρόνο. «Η ευρωπαϊκή νομοθεσία υπογραμμίζει ότι η περιεκτικότητα του αέρα σε PM10 δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 mg ανά κυβικό μέτρο κατά μέσον όρο μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο. Στη διάρκεια του χρόνου δεν θα πρέπει το όριο αυτό να ξεπερνιέται για περισσότερες από 35 ημέρες συνολικά. Σύμφωνα με μελέτες στην Ελληνική επικράτεια, ο αριθμός των ημερών ετησίως κατά τις οποίες οι τιμές των μικροσωματιδίων υπερβαίνουν τα 50 mg ανά κυβικό μέτρο είναι: Βόρεια Ελλάδα 94, Νότια Ελλάδα 125, Αθήνα 163, Θεσσαλονίκη 155!» Αλλεργίες - Άσθμα Είναι κοινός τόπος ότι αναπνευστικές αλλεργίες όπως η αλλεργική ρινίτιδα και το άσθμα, αυξάνουν με γοργούς ρυθμούς. Η εμφάνιση συμπτωμάτων με άσθμα έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ και οι αλλεργίες παρουσιάζουν εντυπωσιακή αύξηση. Μόνο στη δυτική Ευρώπη 30 εκατομμύρια υπέφεραν από άσθμα το 2005 και τα νούμερα αυξάνουν. Ένα παιδί στα 4 είναι αλλεργικό! Τα αίτια αυτής της αλματώδους αύξησης εντοπίζονται στην ατμοσφαιρική ρύπανση εκτός και εντός σπιτιού. "Η ρύπανση επιδεινώνει τις αναπνευστικές αλλεργίες, υπάρχει δε η υποψία ότι είναι και η αιτία εμφάνισής τους".

4 Οκαθαριστής αέρα - ιονιστής είναι τεχνολογικά το πιο εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα. Έχει τη δυνατότητα να εξαλείφει ατμοσφαιρικά μικροσωματίδια PM10, μικροοργανισμούς, σκόνη, κάπνα (π.χ. καπνός τσιγάρου), βακτηρίδια, ιούς, νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων, γύρη και οσμές από τον αέρα του σπιτιού όπου περνάμε το 80% της ζωής μας. Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις (corona discharge) στον ιονιστή παράγουν μια μεγάλη ποσότητα αρνητικά φορτισμένων ιόντων. Αυτά τα ιόντα προσκολλώνται στα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα (σκόνη, κάπνα, κ.α.), τα οποία γίνονται βαρύτερα από τον αέρα γύρω τους και πέφτουν στο πάτωμα ή απορροφώνται από το συλλέκτη σκόνης στο εσωτερικό του ιονιστή (Double Dust Collectors - DDC). Κατ αυτό τον τρόπο, τα βλαβερά σωματίδια μπορούν να αφαιρεθούν από τον αέρα χωρίς να εισέλθουν πάλι σ'αυτόν. Τα πλεονεκτήματα του ιονιστή καθαριστή αέρα Τί είναι το αρνητικά φορτισμένο ιόν; Είναι ένα άτομο που έχει πάρει ένα ή περισσότερα επιπλέον ηλεκτρόνια. Αρνητικά ιόντα συναντάμε άπλετα στη φύση, κυρίως στα βουνά, τους καταρράκτες, τη θάλασσα και μετά από καταιγίδες. Έχουν τις εξής ευεργετικές επιδράσεις στον άνθρωπο: Αδρανοποιούν ιούς, βακτηρίδια, fungus. Εξουδετερώνουν ατμοσφαιρικούς ρύπους (σκόνη, καπνό τσιγάρο, κα.). Αναζωογονούν τον αέρα. Αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, προσδίδοντας μεγαλύτερη ζωτικότητα, ενέργεια, διαύγεια και πνευματική ευεξία. Καταπολεμούν τη νωθρότητα και βοηθάνε τη μνήμη. Βελτιώνουν τη σωματική αντοχή Βοηθάνε σε συμπτώματα κατάθλιψης Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου. Διευκολύνουν την αναπνοή. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα Βάσει μελετών, η ποιότητα του αέρα στο σπίτι είναι 4 φορές πιο μολυσμένη από τον εξωτερικό αέρα!

5 ΗHeaven Fresh έχει καταξιωθεί παγκοσμίως την τελευταία δεκαετία ως μία πρωτοπόρα εταιρεία σε Καναδά, ΗΠΑ και Ευρώπη, που εξειδικεύεται στην επεξεργασία και καθαρισμό του αέρα. Με τη σειρά καθαριστών αέρα - ιονιστών NaturoPure και τη σειρά ιονιστών χωρίς φίλτρα δίνει αποτελεσματική λύση στα σύγχρονα προβλήματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο σπίτι και το σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου (sick building syndrome). Ο καναδέζικος οίκος Heaven Fresh έχει γίνει το συνώνυμο του καθαρού και υγιεινού αέρα εσωτερικών χώρων. Οι καθαριστές αέρα - ιονιστές Heaven Fresh εγγυώνται τη μέγιστη ποιότητα τού αέρα στο σπίτι, στο γραφείο, σε νοσοκομεία, ιατρεία, θέατρα, μουσεία, τράπεζες, αυτοκίνητο, κλπ. Η προτεραιότητα του οίκου Heaven Fresh δεν είναι άλλη από την ποιότητα. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού του αέρα είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 και ελέγχονται ποιοτικά πριν φύγουν από το εργοστάσιο. Η τεχνολογία αιχμής, η ποιότητα κατασκευής και η εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής είναι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων Heaven Fresh. Εάν ζητάτε καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, για εσάς και την οικογένειά σας, εάν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργία, άσθμα, εάν καπνίζετε και θέλετε ένα καθαρό περιβάλλον η λύση είναι οι καθαριστές αέρα - ιονιστές του οίκου Heaven Fresh. Με το που θέσετε σε λειτουργία έναν από τους καθαριστές αέρα - ιονιστές Heaven Fresh, το πρώτο πράγμα που θα αισθανθείτε είναι να αναδύεται μια ευωδιά φρεσκάδας, που θα σας θυμίσει το άρωμα της φύσης μετά την καταιγίδα. Ο αέρας που θα αναπνέετε, εσείς και η οικογένειά σας, θα είναι υγιεινός και φρέσκος. Επιπλέον, ο ιονισμός του αέρα είναι ευεργετικός για την υγεία, τη χαλάρωση, τη μάθηση και αφομοίωση, την πνευματική συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Καταπολεμά την κόπωση το λήθαργο και την ατονία. Δοκιμάστε τον για παράδειγμα στην κρεβατοκάμαρα και θα δείτε την ποιότητα του ύπνου σας να αλλάζει. Μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι μέχρι 75% των ατμοσφαιρικών σωματιδίων μπορούν να εξουδετερωθούν σε δωμάτια με ιονισμένο αέρα!

6 Ιδανικός για τα άτομα με άσθμα και αλλεργίες! HF 380 Ο ιονιστής νέας γενιάς HF 380 είναι ίσως ο πιο τεχνολογικά εξελιγμένος καθαριστής αέρα που υπάρχει στη διεθνή αγορά σήμερα. Δεν καθαρίζει απλά τον αέρα - ανιχνεύει την ποιότητα του αέρα του δωματίου με ενσωματωμένους αισθητήρες, κάνει διάγνωση και ειδοποιεί όταν η συσκευή χρειάζεται καθάρισμα, καθαρίζει τον αέρα έως και 99,7% από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 60 m 2 μέσα σε μία ώρα. Ο HF 380 σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας έως 30 δισεκατομμύρια βακτηρίων, ιών και μικροοργανισμών το δευτερόλεπτο. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Αθόρυβη λειτουργία! Διαθέτει 5 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα. Αθόρυβη, Χαμηλή, Μέτρια, Υψηλή και Αυτόματη. Στην αυτόματη λειτουργία ο ιονιστής αυτορυθμίζεται κάνοντας πρώτα διάγνωση της δεδομένης ποιότητας του αέρα στο χώρο με τους αισθητήρες σωματιδίων και οσμών! Ο μέγιστος καθαρισμός του αέρα είναι 3 κυβικά μέτρα το λεπτό = 180 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας ενός δωματίου 60 τετραγωνικών μέτρων έχει πλήρως καθαριστεί σε μόνο μία ώρα! Ο ιονιστής Heaven Fresh HF 380 διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη. Μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο ιονιστής θα λειτουργήσει (από 60 λεπτά έως 8 ώρες). Με το πέρας του χρόνου ο HF 380 θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος του ιονιστή HF 380 είναι μόνο 80W στην Υψηλή λειτουργία! Τύπος Heaven Fresh HF V 80 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Φάσμα λάμπας UV Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) Βάρος > 20 μw (254 Nanometers) 610 x 343 x 254 mm 6,8 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 60 m 2 Ό γκος αέρα max 180 m 3 /h αθόρυβη / 20 dba χαμηλή / 35 dba Ανεμιστήρας σε db μεσαία / 45 dba υψηλή / 52 dba 4

7 3 χρόνια εγγύηση Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Απαραίτητο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, αυτό το φίλτρο είναι εργαστηριακά ελεγμένο ότι παρακρατά το 99,97% των βλαβερών μικροσωματιδίων στον αέρα ( μεγέθους έως και 0,1 microns), συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης (PM1), γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Μακράν το πιο αποτελεσματικό φίλτρο για την απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, τοξικών αερίων, βλαβερού χημικού καπνού (όπως του τσιγάρου), αναθυμιάσεις μπογιάς, κλπ. Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation) Συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - Το υπεριώδες φως αποδομεί τη μοριακή δομή της μούχλας, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων, κάνοντάς τα ακίνδυνα. Χρησιμοποιείται από γιατρούς σε νοσοκομεία και οδοντιάτρους γιατί προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Πλενόμενος Ηλεκτροστατικός Συλλέκτης Σκόνης Το ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα σκόνης αιχμαλωτίζει σα μαγνήτη τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα. Πλενόμενο Προφίλτρο Εξαλείφει μεγαλύτερα σωματίδια (σκόνη, τρίχες, τρίχωμα κατοικίδιων, κ.α.) και επιμηκύνει τη ζωή του συστήματος καθαρισμού/φιλτραρίσματος της συσκευής. Διπλό φωτοκαταλυτικό (Nano TiO2) μικροβιοκτόνο Νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται μπροστά από τη λάμπα UV προκειμένου να αυξάνει την αποτελεσματικότητα της UV και έτσι να καθαρίζει τον αέρα πιο αποτελεσματικά.το φίλτρο φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (TiO2) είναι ντυμένο με διοξείδιο του τιτανίου, και παράγει υψηλής δραστικότητας ιόντα και ηλεκτρόνια όταν συνδυάζεται με το υπεριώδες φως UV. Τα ιόντα προσκολλώνται σε χημικά μόρια, βακτηρίδια και σε ενώσεις που προκαλούν οσμές, καταστρέφοντάς τα μέσω της οξείδωσης. Αισθητήρες ατμοσφαιρικής ρύπανσης Ελέγχουν το επίπεδο ρύπανσης του χώρου σας και προσαρμόζουν αυτόματα της ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος καθαρισμού του αέρα (ένταση ανεμιστήρα), προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Αισθητήρες διάγνωσης Σας ειδοποιούν όταν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, τη λάμπα UV ή να καθαρίσετε το συλλέκτη σκόνης. Αποτελεί εγγύηση ότι το σύστημα καθαρισμού αέρα θα λειτουργεί πάντα με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Συνεχής παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων Συμβάλλει στην επαναφορά των ιδιοτήτων καθαρισμού των αρνητικά φορτισμένων ιόντων που υπάρχουν στον καθαρό αέρα που υπάρχει στη φύση και που καταστρέφονται στις αστικές περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στον καθαρισμό του καπνού, στην ελάττωση των επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα, στην καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρονται με τον αέρα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την ευεξία και την συγκέντρωση. 5

8 HF 200C Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 300C χρησιμοποιεί 6 τεχνολογίες καθαρισμού του αέρα! Καθαρίζει, ιονίζει και απολυμαίνει. Καθαρίζει τον αέρα έως και 99,7% από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 46 m 2 μέσα σε μία ώρα. Ο ιονιστής HF 300C σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας βακτηρίδια, ιούς και μικροοργανισμούς. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Ο ιονιστής HF 300C διαθέτει 3 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα, Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή. Ο μέγιστος καθαρισμός του αέρα είναι 2 κυβικά μέτρα το λεπτό = 120 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας ενός δωματίου 46 τετραγωνικών μέτρων έχει πλήρως καθαριστεί σε μόνο μία ώρα! Διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη λειτουργίας για 1, 2, ή 4 ώρες. Μπορείτε έτσι να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο καθαριστής αέρα - ιονιστής θα λειτουργήσει. Με το πέρας του χρόνου ο HF 300C θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος του ιονιστή HF 300C είναι μόνο 40W στην Υψηλή λειτουργία! Ιδανικός για καπνό τσιγάρου & οσμές! Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 300C διαθέτει ανεξάρτητο και προγραμματιζόμενο απολυμαντή, που λειτουργεί με την παραγωγή όζοντος. Η λειτουργία Sanitizer/Ozon διαθέτει 4 ρυθμίσεις που μπορείτε να επιλέξετε: Off πλήρως απενεργοποιημένο, Χαμηλή, Μεσαία και Υψηλή. Όταν η επιλογή Sanitizer μπει σε λειτουργία, η παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων αυξάνεται, με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται η αποτελεσματικότητα εξουδετέρωσης του καπνού τσιγάρου και των οσμών. Τύπος Heaven Fresh HF 3O0C 230V 40 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Φάσμα λάμπας UV > 20 μw (254 Nanometers) Όζον < 0,008 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 330 x 380 x 197 mm Βάρος 4,5 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 46 m 2 Ανεμιστήρας σε db db 6

9 3 χρόνια εγγύηση Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Απαραίτητο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, αυτό το φίλτρο είναι εργαστηριακά ελεγμένο ότι παρακρατά το 99,97% των βλαβερών μικροσωματιδίων στον αέρα ( μεγέθους έως και 0,1 microns), συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης (PM1), γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Μακράν το πιο αποτελεσματικό φίλτρο για την απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, τοξικών αερίων, βλαβερού χημικού καπνού (όπως του τσιγάρου), αναθυμιάσεις μπογιάς, κλπ. Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation) Συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - Το υπεριώδες φως αποδομεί τη μοριακή δομή της μούχλας, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων, κάνοντάς τα ακίνδυνα. Χρησιμοποιείται από γιατρούς σε νοσοκομεία και οδοντιάτρους γιατί προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Πλενόμενος Ηλεκτροστατικός Συλλέκτης Σκόνης Το ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα σκόνης αιχμαλωτίζει σα μαγνήτη τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα. Πλενόμενο Προφίλτρο Εξαλείφει μεγαλύτερα σωματίδια (σκόνη, τρίχες, τρίχωμα κατοικίδιων, κ.α.) και επιμηκύνει τη ζωή του συστήματος καθαρισμού/φιλτραρίσματος της συσκευής. Απολυμαντής/Όζον Η λειτουργία Απολυμαντής/Όζον ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με το πάτημα ενός μπουτόν στον πίνακα ελέγχου, ανάλογα με τις ανάγκες μας, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον ιονιστή και τα φίλτρα να λειτουργούν κανονικά και ανεξάρτητα. Πρόκειται για ένα ισχυρό εξολοθρευτή οσμών και ισχυρό απολυμαντή σε κοντινό πεδίο δράσης, που μετατρέπει τη συσκευή σε αποτελεσματικό φίλτρο απολύμανσης. Συνεχής παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων Συμβάλλει στην επαναφορά των ιδιοτήτων καθαρισμού των αρνητικά φορτισμένων ιόντων που υπάρχουν στον καθαρό αέρα που υπάρχει στη φύση και που καταστρέφονται στις αστικές περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στον καθαρισμό του καπνού, στην ελάττωση των επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα, στην καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρονται με τον αέρα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την ευεξία και την συγκέντρωση. Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 300C της Heaven Fresh διαθέτει ένα συνδυασμό φίλτρων, τοποθετημένα σε μπλοκ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, αντικατάσταση των φίλτρων είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί το μικρό κόστος συντήρησης του καθαριστή αέρα - ιονιστή HF 300C. Το μπλοκ φίλτρων έχει διάρκεια ζωής 1-2 χρόνια και η λάμπα UV ώρες λειτουργίας, με χαμηλό κόστος αγοράς! 7

10 3 χρόνια εγγύηση HF 280 Ιδανικός για τα άτομα με άσθμα και αλλεργίες! Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 280 είνα ο μικρός αδερφός του HF 380. Διαθέτει 6 στάδια καθαρισμού του αέρα! Καθαρίζει τον αέρα από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 38 m 2 μέσα σε μία ώρα. Ο HF 280 σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει cm 3 αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας βακτηρίδια, ιούς και μικροοργανισμούς. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Διαθέτει ξεχωριστό μπουτόν για την ενεργοποίηση ή μη της λειτουργίας Ιονισμού / Υπεριώδους φωτός (UV). Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 280 διαθέτει 3 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα. Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή. Διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη: μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο ιονιστής θα λειτουργήσει (από 60 λεπτά έως 4 ώρες). Με το πέρας του χρόνου ο HF 280 θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μόνο 45W στην Υψηλή λειτουργία! Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation) Πλενόμενος Ηλεκτροστατικός Συλλέκτης Σκόνης Πλενόμενο Προφίλτρο Παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων (επιλογή λειτουργίας) Τύπος Heaven Fresh HF V 45 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο περίπου 0,001 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 315 x 300 x 193 mm Βάρος 3,3 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 38 m 2 8

11 3 χρόνια εγγύηση Ιονιστής με λάμπα UV Ο ιονιστής HF 210UV είναι κατάλληλος για χώρους έως 46 τετραγωνικά μέτρα. Εξαλείφει σκόνη, μυρωδιές και βακτηρίδια μέσα σε ελάχιστο χρόνο και βοηθάει στην ευεξία γενικότερα. Μπορείτε να αναπνέετε φρέσκο και ευχάριστο αέρα. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και να εξουδετερώνει τη δυσοσμία. Χρησιμοποιείται σε χώρους, όπως δωμάτια σπιτιού, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία, χώρους αναμονής, μεγάλα οχήματα, κλπ. Ο ιονιστής HF 210UV μπορεί να λειτουργήσει και με ανεμιστήρα σε δύο σκάλες (Υψηλή HF 210UV και Χαμηλή). Και στις δύο περιπτώσεις η λειτουργία είναι σχεδόν αθόρυβη. Για συνηθισμένη ρύπανση, λειτουργεί άριστα και χωρίς τη χρήση ανεμιστήρα. Απλά χρησιμοποιήστε τον ανεμιστήρα για την εξουδετέρωση έντονων οσμών. Ο ιονιστής HF 210UV είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και το κόστος συντήρησης είναι πραγματικά πολύ χαμηλό. Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι η λάμπα UV έχει διάρκεια ζωής περίπου ένα χρόνο και το κόστος αλλαγής πολύ μικρό. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μόνο 8W! «Στο εσωτερικό του Heaven Fresh HF 210UV είναι εγκατεστημένη μια λάμπα UV, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανάβει η συσκευή. Η λάμπα UV σκοτώνει τα βακτηρίδια και τους ιούς στο εσωτερικό της συσκευής» Τύπος Heaven Fresh HF 210UV 230V / 12V DC 8 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο περίπου 0,015-0,04 ppm Φάσμα λάμπας UV 30 uw (254 Nanometers) Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 127 x 350 x 220 mm Βάρος 1,4 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 46 m 2 9

12 Οι ιονιστές HF 200 και HF100 είναι ιδανικοί για υπνοδωμάτια, γραφεία, δωμάτια ξενοδοχείου, αποθηκευτικούς χώρους, βεστιάριο, την κουζίνα, το λουτρό, κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν και στο αυτοκίνητο (η συσκευασία διαθέτει αυτοκόλλητη ταινία τοποθέτησης και αντάπτορα αναπτήρα 12V). Παράγουν αρνητικά φορτισμένα ιόντα που εξαλείφουν ιούς και μικροοργανισμούς. Καθαρίζουν τον αέρα, εξαφανίζουν τον καπνό τσιγάρου και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές. Εξαλείφουν τέλος σκόνη και βακτηρίδια, και διατηρούν τον αέρα καθαρό και φρέσκο στο χώρο. Καθαρίζονται απλά και γρήγορα, χωρίς κανένα κόστος συντήρησης. Παραδίδονται με ανταλλακτικό συλλέκτη σκόνης και με adaptor 220V AC/DC για τοποθέτηση στην πρίζα και adaptor 12V DC για χρή στο αυτοκίνητο. Ιονιστές δωματίου και αυτοκινήτου HF 200 Τύπος Heaven Fresh HF V / 12V DC 6 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο Διαστάσεις Βάρος Εγγύηση περίπου 0,015-0,04 ppm 970 x 305 x 183 mm 1,3 kg 3 χρόνια Για επιφάνεια (εμβαδόν) 28 m 2 Τύπος Heaven Fresh HF V / 12V DC 3,4 W HF 100 Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο Διαστάσεις Βάρος Εγγύηση περίπου 0,015-0,04 ppm 701 x 208 x 127 mm 0,75 kg 1 χρόνο Για επιφάνεια (εμβαδόν) 15 m 2 Ο αέρας που θα αναπνέετε με τους ιονιστές HF 200 και HF 100 θα είναι εμπλουτισμένος με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, καθαρός και φρέσκος. Τοποθετούνται και στο αυτοκίνητο 10

13 HF 60 Ιονιστής αυτοκινήτου Αθόρυβος ιονιστής - καθαριστής αέρα για αυτοκίνητα. Παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα που καθαρίζουν και αναζωογονούν τον αέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν έχει ανεμιστήρα! Καθαρίζει και αναζωογονεί τον αέρα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του ιονισμού, ήτοι παράγει μεγάλες ποσότητες αρνητικών φορτισμένων ιόντων ( /m 3 ). Το παραγόμενο ενεργό οξυγόνο είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα από ιούς και μικροοργανισμούς, να αφαιρεί τη σκόνη και βακτηρίδια, να εξουδετερώνει την κάπνα (π.χ. καπνό του τσιγάρου) και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Ο ιονιστής Heaven Fresh HF 60 δημιουργεί ένα καθαρό περιβάλλον ευεξίας για τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Μετά από λίγες μέρες χρήσης, πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από σημαντική κατακράτηση ρύπων στο συλλέκτη σκόνης στο εσωτερικό της συσκευής, ακόμα και όταν τα παράθυρα του αυτοκινήτου τα έχετε κλειστά, ακόμα και εάν δεν καπνίζετε! Ο Heaven Fresh HF 60 θα πρέπει να καθαρίζεται περίπου κάθε δύο μήνες. Ο καθαρισμός είναι πανεύκολος: απασφαλίστε τη συσκευή από τη βάση στήριξης και βγάλτε την από την τάση, Αφαιρέστε το πάνω κάλυμμα της συσκευής και καθαρίστε τις ακίδες και το συλλέκτη σκόνης με μία μπατονέτα. «Βοηθά τον οδηγό να έχει καλύτερη συγκέντρωση κατά την οδήγηση, καταπολεμά την υπνηλία και τον βοηθάει να είναι σε εγρήγορση» Τύπος Heaven Fresh HF 60 12V DC 2 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα max /cm 3 Ενεργό οξυγόνο 0,01-0,4 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 380 x 140 x 110 mm Βάρος 180 g Εγγύηση 1 χρόνο Χρήση οχήματα 11

14 HF 20 Ιονιστής με φως νυκτός Συλλέκτης σκόνης Ο ιονιστής HF 20 παράγει αρνητικά φορισμένα ιόντα ανά cm 3. Εξαλείφει ιούς, μικροοργανισμούς, μικρόβια και μύκητες. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα και να εξαλείφει δυσοσμίες. Ο ιονιστής HF 20 καλύπτει έως 15m 2 και είναι ιδανικός για υπνοδωμάτια, γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους, βεστιάριο, το λουτρό, το WC, την κουζίνα, κλπ. Εξαγωγή αέρα Είναι αθόρυβος, εύκολος στη χρήση, στον καθαρισμό χωρίς κανένα κόστος συντήρησης και μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος! Στη συσκευασία παρέχεται ανταλλακτικός ανοξείδωτος συλλέκτης σκόνης. «Τοποθετείται απευθείας στην πρίζα χωρίς καλώδιο. Διαθέτει φως νυκτός, που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε.» Τύπος Heaven Fresh HF V 3 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο 0,015-0,04 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 810 x 224 x 910 mm Εγγύηση 1 χρόνο Για επιφάνεια (εμβαδόν) 15 m 2 12

15 HF 10 Ιονιστής ψυγείου Ο ιονιστής HF 10 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στο ψυγείο, δίπλα και μέσα σε κάδους απορριμμάτων και για πλυντήρια πιάτων (όταν το πλυντήριο είναι σε λειτουργία θα πρέπει να βγάζετε τον ιονιστής). Η παραγωγή όζοντος (0,08 ppm) είναι σε θέση να εξαλείφει ιούς, μικροοργανισμούς, μικρόβια και μύκητες. Καθαρίζει τον αέρα και εξαλείφει δυσοσμίες. Ιδιαίτερα έντονο είναι το πρόβλημα σε εξοχικές κατοικίες όπου το ψυγείο παραμένει κλειστό ή και χωρίς ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα παρατηρείτε ότι πάντα το ψυγείο (και το πλυντήριο πιάτων) διαθέτει μια έντονη μυρωδιά που επηρεάζει τα νέα τρόφιμα, αλλά και το χώρο εκτός ψυγείου κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα. εξαγωγή όζοντος ένδειξη λειτουργίας Τοποθετείστε τον ιονιστή Heaven Fresh HF 10 στο πάνω ράφι του ψυγείου και όλες οι δυσοσμίες θα εξαφανιστούν! Λειτουργεί αθόρυβα με μπαταρίες. Μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος! «Ειδικά για το ψυγείο, εκτός από το ότι αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές, ο ιονιστής HF 10 εξαλείφει βακτηρίδια και μύκητες fugus διατηρώντας φρούτα και λαχανικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα» Τύπος Heaven Fresh HF 10 6V cc 4 μπαταρίες τύπου C (δεν περιλαμβάνονται) 6W Όζον < 0,08 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 142 x 66 x 81 mm Βάρος 190 g Εγγύηση 1 χρόνο Χρήση ψυγεία έως 250 L 13

16 HF 85 Προσωπικός ιονιστής Ο HF 85 είναι ο προσωπικός σας ιονιστής. Μπορείτε να τον έχετε παντού μαζί σας, αφού κρεμιέται με λουράκι στο λαιμό, στο δρόμο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροπλάνο, χώρους αναμονής, στο σινεμά, το θέατρο, κλπ. Με βάρος μόνο 110g, ο HF 85 χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία ιονισμού (coroner discharge). Είναι σε θέση να υγραίνει τον αέρα γύρω από τη μύτη και το στόμα. Εξουδετερώνει τη σκόνη και τα βακτηρίδια απευθείας μπροστά από τη μύτη και το στόμα. Είναι αθόρυβος, εύκολος στη χρήση, στον καθαρισμό και χωρίς κανένα κόστος συντήρησης. «Ο αέρας που θα αναπνέετε με τον ιονιστή HF 85 είναι εμπλουτισμένος με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, καθαρός και φρέσκος» Τύπος Heaven Fresh HF 85 12V cc /Adapter για 210 V 4 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται) 0,2 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα max /cm 3 Ενεργό οξυγόνο 0,015-0,03 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 111 x 810 x 270 mm Βάρος 110 g Εγγύηση 1 χρόνο Χρήση παντού 14

17 Η εγγυάται Κορυφαία τεχνολογία Αριστη σχέση ποιότητας/τιμής Μηδαμινό κόστος κατανάλωσης Χαμηλό κόστος συντήρησης για υψηλής ποιότητας φίλτρα Αθόρυβη λειτουργία συγκρινόμενα με άλλα προϊόντα Εξάλειψη ρυπογόνων Αιωρούμενα σωματίδια Σκόνη / Ακάρεα σκόνης Νεκρά κύτταρα δέρματος Γύρη και άλλα αλλεργιογόνα Σπορία μυκητών Καπνός Νεκρά κύτταρα κατοικίδιων Μούχλα Μύκητες fungi Χημικά Ιούς Πτητικές οργανικές ενώσεις VOCs Όλα τα οργανικά χημικά και αέρια Καπνό τσιγάρου Δυσοσμία Βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς 15

18 Quality air purifiers - ionizers Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Πραξιτέλους , Αθήνα Τηλ , Fax

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Ιούνιος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά για την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Surface Decontamination Method ModuleΤΜ2000 Σύστημα Απορρύπανσης Υφασμάτινων

Διαβάστε περισσότερα

Γεννήτρια Ενεργού Οξυγόνου Καθαρισμός του νερού, Πλήρης γενική Απολύμανση Και Απόσμηση Με ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

Γεννήτρια Ενεργού Οξυγόνου Καθαρισμός του νερού, Πλήρης γενική Απολύμανση Και Απόσμηση Με ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ CASHIDO OH-6800 Γεννήτρια Ενεργού Οξυγόνου Καθαρισμός του νερού, Πλήρης γενική Απολύμανση Και Απόσμηση Με ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ χρειάζεται μόνο 10 δευτερόλεπτα για να εξοντώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΪΟΣ. H Iαπωνική απάντηση στον κλιµατισµό...

ΜΑΪΟΣ. H Iαπωνική απάντηση στον κλιµατισµό... ΜΑΪΟΣ 2013 cooling & heating H Iαπωνική απάντηση στον κλιµατισµό... περιεχόμενα 04 εταιρικό προφίλ 06 φίλτρα 08 οικιακός κλιματισμός 12 νέα οδηγία Eco Design 30 επαγγελματικός κλιματισμός Επεξήγηση Eικονιδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Πτυχιακή εργασία Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ τμήμα ηλεκτρολογίας ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εισηγητής: Εμμανουήλ Βενιέρης ΡΕΘΥΜΝΟ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Κεφάλαιο 1: Παραδοσιακοί τρόποι

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός 2013. Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm

Κλιματισμός 2013. Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm Κλιματισμός 2013 Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm Οικολογικός Σχεδιασμός Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία εναρμονισμένη με τους Περιβαλλοντικούς στόχους 3x20 έως το 2020 Προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον;

Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον; Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον; Ομάδα Εργασίας: Γ. Αλέξανδρος, Δ. Λαμπρινή, Κ. Χαραλαμπία, Κ. Θεόδωρος, Κ. Ειρήνη,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Οικιακών Συστημάτων

Κατάλογος Οικιακών Συστημάτων Κατάλογος Οικιακών Συστημάτων καθαρό νερό ποιότητα ζωής WQA Gold Seal S-300 Certified H interwater είναι Ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξειδικεύεται στην εμπορία φίλτρων και συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Α.Μ. 4932

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Α.Μ. 4932 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Α.Μ. 4932

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 T_12_CT_GEN_GR Μάϊος 2012 - Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012-2013 2 0 1 2 2 0 1 3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AHI

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ. Επιδημιολογία

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ. Επιδημιολογία Επιδημιολογία ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ Σήμερα υπάρχουν 1.1 δισεκατομμύρια καπνιστές παγκοσμίως. Κάθε μέρα, περίπου 80-100.000 νέοι άνθρωποι παγκοσμίως αρχίζουν το κάπνισμα. Εάν οι τρέχουσες τάσεις συνεχιστούν

Διαβάστε περισσότερα

Κάπνισμα χωρίς ενόχληση!

Κάπνισμα χωρίς ενόχληση! Κάπνισμα χωρίς ενόχληση! Τώρα υπάρχουν λύσεις για τους χώρους που συμβιώνουν καπνιστές και μη καπνιστές. Αναπνεύστε ελεύθερα Αναπνεύστε με λύσεις που ανταποκρίνονται στους διεθνείς κανονισμούς ευέλικτες

Διαβάστε περισσότερα

Ακρίτας Σιδηρόπουλος Α.Ε.

Ακρίτας Σιδηρόπουλος Α.Ε. Έχει εμφανιστεί μούχλα στο σπίτι σας; Η μούχλα μπορεί να εμφανιστεί παντού στο περιβάλλον, αλλά στα σπίτια είναι ανεπιθύμητη! Η έντονη ανάπτυξη της μούχλας μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και να οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική εργασία. «Εξοικονόμηση ενέργειας και ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος σε κτίρια γραφείων» Προβατά Ελένη Α.Μ.

Διπλωματική εργασία. «Εξοικονόμηση ενέργειας και ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος σε κτίρια γραφείων» Προβατά Ελένη Α.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Διπλωματική εργασία «Εξοικονόμηση ενέργειας και ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος σε κτίρια γραφείων» Προβατά Ελένη Α.Μ.: 2007050042 Τριμελής Επιτροπή Κολοκοτσά

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

SENSING THE DIFFERENCE

SENSING THE DIFFERENCE WHIRLPOOL Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ T I K A SENSING THE DIFFERENCE ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΖΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Σε λιγότερο από 15 χρόνια, η Whirlpool έχει γίνει η πρώτη μάρκα οικιακών συσκευών στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Μπαχάρογλου Θεόδωρος

Α.Τ.Ε.Ι ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Μπαχάρογλου Θεόδωρος Α.Τ.Ε.Ι ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΟΧΗΜΑΤΩΝ Θέμα: «Η αντιρρυπαντική τεχνολογία και η ανακύκλωση στα Οχήματα». Εισηγητής: Μπαχάρογλου Θεόδωρος Σπουδαστές: Κλάδης Διονύσιος, ΑΜ 97/064

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Για να μην καείτε... Θερμαντικά. Αερόθερμα, Θερμοπομποί, Θερμοπομποί υπέρυθρης τεχνολογίας

Για να μην καείτε... Θερμαντικά. Αερόθερμα, Θερμοπομποί, Θερμοπομποί υπέρυθρης τεχνολογίας Για να μην καείτε... Θερμαντικά Αερόθερμα, Θερμοπομποί, Θερμοπομποί υπέρυθρης τεχνολογίας Το πρόβλημα της θέρμανσης Η θέρμανση χώρων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα τους χειμερινούς μήνες. Η αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ : ΣΕΡΕΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.Μ.:

Διαβάστε περισσότερα

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας.

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ι Ο Ν Ι Σ Τ Η Σ Υ Ψ Η Λ Η Σ Α Ε Ρ Α Α Π Ο Δ Ο Σ Η Σ -BREATHE 60 Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρήση του προϊόντος και ανατρέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Χημικές ουσίες: Απειλή για τον άνθρωπο στην καθημερινή του ζωή Α' Τάξη Εσπερινού Γενικού Λυκείου Βόλου. Ερευνητική Εργασία (Project) A' 4μηνο 2011-12

Χημικές ουσίες: Απειλή για τον άνθρωπο στην καθημερινή του ζωή Α' Τάξη Εσπερινού Γενικού Λυκείου Βόλου. Ερευνητική Εργασία (Project) A' 4μηνο 2011-12 Χημικές ουσίες: Απειλή για τον άνθρωπο στην καθημερινή του ζωή Ερευνητική Εργασία (Project) A' 4μηνο 2011-12 Ομάδα Εργασίας Αλεξία Αρετή Βεργούλια Χριστίνα Γκορόζια Βλαδίμηρος Κατσιούρη Λόις Παπαγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Το πρόβλημα της ποιότητας αέρα στο εσωτερικό των κτιρίων Τριανταφυλλιά Νικολάου Μ.Sc., Πολυτεχνείο Κρήτης

Κεφάλαιο 1: Το πρόβλημα της ποιότητας αέρα στο εσωτερικό των κτιρίων Τριανταφυλλιά Νικολάου Μ.Sc., Πολυτεχνείο Κρήτης Κεφάλαιο 1: Το πρόβλημα της ποιότητας αέρα στο εσωτερικό των κτιρίων Τριανταφυλλιά Νικολάου Μ.Sc., Πολυτεχνείο Κρήτης 1. Ο σκοπός αυτού του κεφαλαίου Η εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα (Indoor Air Quality-IAQ)

Διαβάστε περισσότερα

DIESEL. Ο σιωπηρός δολοφόνος

DIESEL. Ο σιωπηρός δολοφόνος DIESEL Ο σιωπηρός δολοφόνος DIESEL Ο σιωπηρός δολοφόνος Έρευνα-Κείµενο: Στέλιος Ψωµάς Περιβαλλοντολόγος, spsomas@otenet.gr Μία έκθεση του ελληνικού γραφείου της Greenpeace Νοέµβριος 2004 Κλεισόβης 9, 106

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

Kλιµατισµός 2015. Πρωτοποριακή Τεχνολογία Εξοικονόµηση Ενέργειας. & Υψηλές Επιδόσεις INVERTER. warm

Kλιµατισµός 2015. Πρωτοποριακή Τεχνολογία Εξοικονόµηση Ενέργειας. & Υψηλές Επιδόσεις INVERTER. warm Kλιµατισµός 2015 Πρωτοποριακή Τεχνολογία Εξοικονόµηση Ενέργειας & Υψηλές Επιδόσεις INVERTER warm 1 Oικολογικός Σχεδιασμός Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία εναρμονισμένη με τους Περιβαλλοντικούς στόχους 3χ20 έως το

Διαβάστε περισσότερα

A.1.1 Allergen100 1.1 A.1.2 HealthPro 150 1.1 A.1.3 HealthPro 250 1.2 A.1.4 GC Multigas 1.2 A.1.5 Φίλτρα για τους Καθαριστές αέρα 1.

A.1.1 Allergen100 1.1 A.1.2 HealthPro 150 1.1 A.1.3 HealthPro 250 1.2 A.1.4 GC Multigas 1.2 A.1.5 Φίλτρα για τους Καθαριστές αέρα 1. Περιεχόμενα Σελίδα A. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 1.1 A.1 ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ IQAir A.1.1 Allergen100 1.1 A.1.2 HealthPro 150 1.1 A.1.3 HealthPro 250 1.2 A.1.4 GC Multigas 1.2 A.1.5 Φίλτρα για τους Καθαριστές αέρα 1.3 A.2

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Οικιακών Εφαρμογών

Κατάλογος Οικιακών Εφαρμογών Κατάλογος Οικιακών Εφαρμογών 14 www.daikin.gr Περιεχόμενα Η Ιστορία της Daikin Η Ιστορία της Daikin Τεχνολογία Streaer Τεχνολογία Inverter Ururu Sarara Online Controller Daikin & Περιβάλλον Eco Design

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Α.Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Α.Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΒΕΝΕΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αποξηραντικός (desiccant) Αφυγραντήρας Meaco DD8L. Εγχειρήδιο χρήσης. Sani hellas

Αποξηραντικός (desiccant) Αφυγραντήρας Meaco DD8L. Εγχειρήδιο χρήσης. Sani hellas Αποξηραντικός (desiccant) Αφυγραντήρας Meaco DD8L Εγχειρήδιο χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρήδιο χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα και φυλάξτε το σε περίπτωση που χρειασθεί να το συμβουλευτείτε

Διαβάστε περισσότερα