Καθαριστές αέρα - ιονιστές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καθαριστές αέρα - ιονιστές"

Transcript

1 Καθαριστές αέρα - ιονιστές

2 Οι συνέπειες από την εισπνοή ατμοσφαιρικών σωματιδίων περιλαμβάνουν χρόνιο βήχα, βρογχίτιδα, άσθμα, λοιμώξεις των πνευμόνων... Βρέφη, παιδιά και ηλικιωμένοι αποτελούν τις ομάδες υψηλής επικινδυνότητας.

3 Ατμοσφαιρική Ρύπανση H Aθήνα μαζί με τη Θεσσαλονίκη είναι οι πρώτες ευρωπαϊκές πόλεις στις υπερβάσεις αιωρούμενων σωματιδίων (PM10) εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Ακολουθούν η Λάρισα, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο... Σύμφωνα με επιστημονικές εκθέσεις οι κυριότερες εστίες ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις αστικές περιοχές της Ελλάδας είναι η κυκλοφορία των οχημάτων, η βιομηχανία και η θέρμανση με πετρέλαιο. Τα αιωρούμενα σωματίδια (PM10 particles) έχουν διάμετρο 10 μικρόμετρα, δηλαδή 10 χιλιοστά του χιλιοστού. Λόγω του μικρού τους μεγέθους διαχέονται πιο εύκολα στην ατμόσφαιρα, διεισδύουν στους πνεύμονες και προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Στην Αθήνα, τις μισές ημέρες τον χρόνο σημειώνονται τιμές πάνω από το όριο. Έρευνα, που πραγμα-τοποιήθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη από το Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας της Πολυτεχνική σχολής του ΑΠΘ, καταλήγει στα εξής ανησυχητικά συμπεράσματα: Κάθε κάτοικος της πόλης χάνει μήνες από τη ζωή του, δηλαδή ζει έναν χρόνο λιγότερο, εξαιτίας της αέριας ρύπανσης. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, εκτιμάται ότι περιστατικά χρόνιας βρογχίτιδας σε ενήλικες ηλικίας 27 ετών και άνω είναι δυνατόν να αποδοθούν στη μακροχρόνια έκθεση στα αντίστοιχα επίπεδα ρύπανσης των ΡΜ10. Εκτιμάται δε, ότι περιστατικά με καρδιαγγειακές και αναπνευστικές παθήσεις είναι δυνατόν να αποδοθούν στην αέρια ρύπανση και συγκεκριμένα στα αιωρούμενα σωματίδια ΡΜ10. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (ΡΜ10) που ξεπερνά τα όρια 200 ημέρες τον χρόνο, αισθανόμαστε κόπωση ή αδράνεια τουλάχιστον μιάμιση ημέρα τον χρόνο. «Η ευρωπαϊκή νομοθεσία υπογραμμίζει ότι η περιεκτικότητα του αέρα σε PM10 δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 mg ανά κυβικό μέτρο κατά μέσον όρο μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο. Στη διάρκεια του χρόνου δεν θα πρέπει το όριο αυτό να ξεπερνιέται για περισσότερες από 35 ημέρες συνολικά. Σύμφωνα με μελέτες στην Ελληνική επικράτεια, ο αριθμός των ημερών ετησίως κατά τις οποίες οι τιμές των μικροσωματιδίων υπερβαίνουν τα 50 mg ανά κυβικό μέτρο είναι: Βόρεια Ελλάδα 94, Νότια Ελλάδα 125, Αθήνα 163, Θεσσαλονίκη 155!» Αλλεργίες - Άσθμα Είναι κοινός τόπος ότι αναπνευστικές αλλεργίες όπως η αλλεργική ρινίτιδα και το άσθμα, αυξάνουν με γοργούς ρυθμούς. Η εμφάνιση συμπτωμάτων με άσθμα έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ και οι αλλεργίες παρουσιάζουν εντυπωσιακή αύξηση. Μόνο στη δυτική Ευρώπη 30 εκατομμύρια υπέφεραν από άσθμα το 2005 και τα νούμερα αυξάνουν. Ένα παιδί στα 4 είναι αλλεργικό! Τα αίτια αυτής της αλματώδους αύξησης εντοπίζονται στην ατμοσφαιρική ρύπανση εκτός και εντός σπιτιού. "Η ρύπανση επιδεινώνει τις αναπνευστικές αλλεργίες, υπάρχει δε η υποψία ότι είναι και η αιτία εμφάνισής τους".

4 Οκαθαριστής αέρα - ιονιστής είναι τεχνολογικά το πιο εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα. Έχει τη δυνατότητα να εξαλείφει ατμοσφαιρικά μικροσωματίδια PM10, μικροοργανισμούς, σκόνη, κάπνα (π.χ. καπνός τσιγάρου), βακτηρίδια, ιούς, νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων, γύρη και οσμές από τον αέρα του σπιτιού όπου περνάμε το 80% της ζωής μας. Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις (corona discharge) στον ιονιστή παράγουν μια μεγάλη ποσότητα αρνητικά φορτισμένων ιόντων. Αυτά τα ιόντα προσκολλώνται στα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα (σκόνη, κάπνα, κ.α.), τα οποία γίνονται βαρύτερα από τον αέρα γύρω τους και πέφτουν στο πάτωμα ή απορροφώνται από το συλλέκτη σκόνης στο εσωτερικό του ιονιστή (Double Dust Collectors - DDC). Κατ αυτό τον τρόπο, τα βλαβερά σωματίδια μπορούν να αφαιρεθούν από τον αέρα χωρίς να εισέλθουν πάλι σ'αυτόν. Τα πλεονεκτήματα του ιονιστή καθαριστή αέρα Τί είναι το αρνητικά φορτισμένο ιόν; Είναι ένα άτομο που έχει πάρει ένα ή περισσότερα επιπλέον ηλεκτρόνια. Αρνητικά ιόντα συναντάμε άπλετα στη φύση, κυρίως στα βουνά, τους καταρράκτες, τη θάλασσα και μετά από καταιγίδες. Έχουν τις εξής ευεργετικές επιδράσεις στον άνθρωπο: Αδρανοποιούν ιούς, βακτηρίδια, fungus. Εξουδετερώνουν ατμοσφαιρικούς ρύπους (σκόνη, καπνό τσιγάρο, κα.). Αναζωογονούν τον αέρα. Αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, προσδίδοντας μεγαλύτερη ζωτικότητα, ενέργεια, διαύγεια και πνευματική ευεξία. Καταπολεμούν τη νωθρότητα και βοηθάνε τη μνήμη. Βελτιώνουν τη σωματική αντοχή Βοηθάνε σε συμπτώματα κατάθλιψης Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου. Διευκολύνουν την αναπνοή. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα Βάσει μελετών, η ποιότητα του αέρα στο σπίτι είναι 4 φορές πιο μολυσμένη από τον εξωτερικό αέρα!

5 ΗHeaven Fresh έχει καταξιωθεί παγκοσμίως την τελευταία δεκαετία ως μία πρωτοπόρα εταιρεία σε Καναδά, ΗΠΑ και Ευρώπη, που εξειδικεύεται στην επεξεργασία και καθαρισμό του αέρα. Με τη σειρά καθαριστών αέρα - ιονιστών NaturoPure και τη σειρά ιονιστών χωρίς φίλτρα δίνει αποτελεσματική λύση στα σύγχρονα προβλήματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο σπίτι και το σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου (sick building syndrome). Ο καναδέζικος οίκος Heaven Fresh έχει γίνει το συνώνυμο του καθαρού και υγιεινού αέρα εσωτερικών χώρων. Οι καθαριστές αέρα - ιονιστές Heaven Fresh εγγυώνται τη μέγιστη ποιότητα τού αέρα στο σπίτι, στο γραφείο, σε νοσοκομεία, ιατρεία, θέατρα, μουσεία, τράπεζες, αυτοκίνητο, κλπ. Η προτεραιότητα του οίκου Heaven Fresh δεν είναι άλλη από την ποιότητα. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού του αέρα είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 και ελέγχονται ποιοτικά πριν φύγουν από το εργοστάσιο. Η τεχνολογία αιχμής, η ποιότητα κατασκευής και η εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής είναι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων Heaven Fresh. Εάν ζητάτε καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, για εσάς και την οικογένειά σας, εάν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργία, άσθμα, εάν καπνίζετε και θέλετε ένα καθαρό περιβάλλον η λύση είναι οι καθαριστές αέρα - ιονιστές του οίκου Heaven Fresh. Με το που θέσετε σε λειτουργία έναν από τους καθαριστές αέρα - ιονιστές Heaven Fresh, το πρώτο πράγμα που θα αισθανθείτε είναι να αναδύεται μια ευωδιά φρεσκάδας, που θα σας θυμίσει το άρωμα της φύσης μετά την καταιγίδα. Ο αέρας που θα αναπνέετε, εσείς και η οικογένειά σας, θα είναι υγιεινός και φρέσκος. Επιπλέον, ο ιονισμός του αέρα είναι ευεργετικός για την υγεία, τη χαλάρωση, τη μάθηση και αφομοίωση, την πνευματική συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Καταπολεμά την κόπωση το λήθαργο και την ατονία. Δοκιμάστε τον για παράδειγμα στην κρεβατοκάμαρα και θα δείτε την ποιότητα του ύπνου σας να αλλάζει. Μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι μέχρι 75% των ατμοσφαιρικών σωματιδίων μπορούν να εξουδετερωθούν σε δωμάτια με ιονισμένο αέρα!

6 Ιδανικός για τα άτομα με άσθμα και αλλεργίες! HF 380 Ο ιονιστής νέας γενιάς HF 380 είναι ίσως ο πιο τεχνολογικά εξελιγμένος καθαριστής αέρα που υπάρχει στη διεθνή αγορά σήμερα. Δεν καθαρίζει απλά τον αέρα - ανιχνεύει την ποιότητα του αέρα του δωματίου με ενσωματωμένους αισθητήρες, κάνει διάγνωση και ειδοποιεί όταν η συσκευή χρειάζεται καθάρισμα, καθαρίζει τον αέρα έως και 99,7% από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 60 m 2 μέσα σε μία ώρα. Ο HF 380 σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας έως 30 δισεκατομμύρια βακτηρίων, ιών και μικροοργανισμών το δευτερόλεπτο. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Αθόρυβη λειτουργία! Διαθέτει 5 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα. Αθόρυβη, Χαμηλή, Μέτρια, Υψηλή και Αυτόματη. Στην αυτόματη λειτουργία ο ιονιστής αυτορυθμίζεται κάνοντας πρώτα διάγνωση της δεδομένης ποιότητας του αέρα στο χώρο με τους αισθητήρες σωματιδίων και οσμών! Ο μέγιστος καθαρισμός του αέρα είναι 3 κυβικά μέτρα το λεπτό = 180 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας ενός δωματίου 60 τετραγωνικών μέτρων έχει πλήρως καθαριστεί σε μόνο μία ώρα! Ο ιονιστής Heaven Fresh HF 380 διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη. Μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο ιονιστής θα λειτουργήσει (από 60 λεπτά έως 8 ώρες). Με το πέρας του χρόνου ο HF 380 θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος του ιονιστή HF 380 είναι μόνο 80W στην Υψηλή λειτουργία! Τύπος Heaven Fresh HF V 80 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Φάσμα λάμπας UV Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) Βάρος > 20 μw (254 Nanometers) 610 x 343 x 254 mm 6,8 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 60 m 2 Ό γκος αέρα max 180 m 3 /h αθόρυβη / 20 dba χαμηλή / 35 dba Ανεμιστήρας σε db μεσαία / 45 dba υψηλή / 52 dba 4

7 3 χρόνια εγγύηση Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Απαραίτητο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, αυτό το φίλτρο είναι εργαστηριακά ελεγμένο ότι παρακρατά το 99,97% των βλαβερών μικροσωματιδίων στον αέρα ( μεγέθους έως και 0,1 microns), συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης (PM1), γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Μακράν το πιο αποτελεσματικό φίλτρο για την απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, τοξικών αερίων, βλαβερού χημικού καπνού (όπως του τσιγάρου), αναθυμιάσεις μπογιάς, κλπ. Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation) Συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - Το υπεριώδες φως αποδομεί τη μοριακή δομή της μούχλας, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων, κάνοντάς τα ακίνδυνα. Χρησιμοποιείται από γιατρούς σε νοσοκομεία και οδοντιάτρους γιατί προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Πλενόμενος Ηλεκτροστατικός Συλλέκτης Σκόνης Το ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα σκόνης αιχμαλωτίζει σα μαγνήτη τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα. Πλενόμενο Προφίλτρο Εξαλείφει μεγαλύτερα σωματίδια (σκόνη, τρίχες, τρίχωμα κατοικίδιων, κ.α.) και επιμηκύνει τη ζωή του συστήματος καθαρισμού/φιλτραρίσματος της συσκευής. Διπλό φωτοκαταλυτικό (Nano TiO2) μικροβιοκτόνο Νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται μπροστά από τη λάμπα UV προκειμένου να αυξάνει την αποτελεσματικότητα της UV και έτσι να καθαρίζει τον αέρα πιο αποτελεσματικά.το φίλτρο φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (TiO2) είναι ντυμένο με διοξείδιο του τιτανίου, και παράγει υψηλής δραστικότητας ιόντα και ηλεκτρόνια όταν συνδυάζεται με το υπεριώδες φως UV. Τα ιόντα προσκολλώνται σε χημικά μόρια, βακτηρίδια και σε ενώσεις που προκαλούν οσμές, καταστρέφοντάς τα μέσω της οξείδωσης. Αισθητήρες ατμοσφαιρικής ρύπανσης Ελέγχουν το επίπεδο ρύπανσης του χώρου σας και προσαρμόζουν αυτόματα της ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος καθαρισμού του αέρα (ένταση ανεμιστήρα), προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Αισθητήρες διάγνωσης Σας ειδοποιούν όταν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, τη λάμπα UV ή να καθαρίσετε το συλλέκτη σκόνης. Αποτελεί εγγύηση ότι το σύστημα καθαρισμού αέρα θα λειτουργεί πάντα με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Συνεχής παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων Συμβάλλει στην επαναφορά των ιδιοτήτων καθαρισμού των αρνητικά φορτισμένων ιόντων που υπάρχουν στον καθαρό αέρα που υπάρχει στη φύση και που καταστρέφονται στις αστικές περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στον καθαρισμό του καπνού, στην ελάττωση των επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα, στην καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρονται με τον αέρα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την ευεξία και την συγκέντρωση. 5

8 HF 200C Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 300C χρησιμοποιεί 6 τεχνολογίες καθαρισμού του αέρα! Καθαρίζει, ιονίζει και απολυμαίνει. Καθαρίζει τον αέρα έως και 99,7% από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 46 m 2 μέσα σε μία ώρα. Ο ιονιστής HF 300C σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας βακτηρίδια, ιούς και μικροοργανισμούς. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Ο ιονιστής HF 300C διαθέτει 3 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα, Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή. Ο μέγιστος καθαρισμός του αέρα είναι 2 κυβικά μέτρα το λεπτό = 120 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας ενός δωματίου 46 τετραγωνικών μέτρων έχει πλήρως καθαριστεί σε μόνο μία ώρα! Διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη λειτουργίας για 1, 2, ή 4 ώρες. Μπορείτε έτσι να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο καθαριστής αέρα - ιονιστής θα λειτουργήσει. Με το πέρας του χρόνου ο HF 300C θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος του ιονιστή HF 300C είναι μόνο 40W στην Υψηλή λειτουργία! Ιδανικός για καπνό τσιγάρου & οσμές! Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 300C διαθέτει ανεξάρτητο και προγραμματιζόμενο απολυμαντή, που λειτουργεί με την παραγωγή όζοντος. Η λειτουργία Sanitizer/Ozon διαθέτει 4 ρυθμίσεις που μπορείτε να επιλέξετε: Off πλήρως απενεργοποιημένο, Χαμηλή, Μεσαία και Υψηλή. Όταν η επιλογή Sanitizer μπει σε λειτουργία, η παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων αυξάνεται, με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται η αποτελεσματικότητα εξουδετέρωσης του καπνού τσιγάρου και των οσμών. Τύπος Heaven Fresh HF 3O0C 230V 40 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Φάσμα λάμπας UV > 20 μw (254 Nanometers) Όζον < 0,008 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 330 x 380 x 197 mm Βάρος 4,5 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 46 m 2 Ανεμιστήρας σε db db 6

9 3 χρόνια εγγύηση Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Απαραίτητο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, αυτό το φίλτρο είναι εργαστηριακά ελεγμένο ότι παρακρατά το 99,97% των βλαβερών μικροσωματιδίων στον αέρα ( μεγέθους έως και 0,1 microns), συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης (PM1), γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Μακράν το πιο αποτελεσματικό φίλτρο για την απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, τοξικών αερίων, βλαβερού χημικού καπνού (όπως του τσιγάρου), αναθυμιάσεις μπογιάς, κλπ. Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation) Συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - Το υπεριώδες φως αποδομεί τη μοριακή δομή της μούχλας, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων, κάνοντάς τα ακίνδυνα. Χρησιμοποιείται από γιατρούς σε νοσοκομεία και οδοντιάτρους γιατί προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Πλενόμενος Ηλεκτροστατικός Συλλέκτης Σκόνης Το ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα σκόνης αιχμαλωτίζει σα μαγνήτη τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα. Πλενόμενο Προφίλτρο Εξαλείφει μεγαλύτερα σωματίδια (σκόνη, τρίχες, τρίχωμα κατοικίδιων, κ.α.) και επιμηκύνει τη ζωή του συστήματος καθαρισμού/φιλτραρίσματος της συσκευής. Απολυμαντής/Όζον Η λειτουργία Απολυμαντής/Όζον ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με το πάτημα ενός μπουτόν στον πίνακα ελέγχου, ανάλογα με τις ανάγκες μας, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον ιονιστή και τα φίλτρα να λειτουργούν κανονικά και ανεξάρτητα. Πρόκειται για ένα ισχυρό εξολοθρευτή οσμών και ισχυρό απολυμαντή σε κοντινό πεδίο δράσης, που μετατρέπει τη συσκευή σε αποτελεσματικό φίλτρο απολύμανσης. Συνεχής παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων Συμβάλλει στην επαναφορά των ιδιοτήτων καθαρισμού των αρνητικά φορτισμένων ιόντων που υπάρχουν στον καθαρό αέρα που υπάρχει στη φύση και που καταστρέφονται στις αστικές περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στον καθαρισμό του καπνού, στην ελάττωση των επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα, στην καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρονται με τον αέρα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την ευεξία και την συγκέντρωση. Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 300C της Heaven Fresh διαθέτει ένα συνδυασμό φίλτρων, τοποθετημένα σε μπλοκ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, αντικατάσταση των φίλτρων είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί το μικρό κόστος συντήρησης του καθαριστή αέρα - ιονιστή HF 300C. Το μπλοκ φίλτρων έχει διάρκεια ζωής 1-2 χρόνια και η λάμπα UV ώρες λειτουργίας, με χαμηλό κόστος αγοράς! 7

10 3 χρόνια εγγύηση HF 280 Ιδανικός για τα άτομα με άσθμα και αλλεργίες! Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 280 είνα ο μικρός αδερφός του HF 380. Διαθέτει 6 στάδια καθαρισμού του αέρα! Καθαρίζει τον αέρα από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 38 m 2 μέσα σε μία ώρα. Ο HF 280 σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει cm 3 αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας βακτηρίδια, ιούς και μικροοργανισμούς. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Διαθέτει ξεχωριστό μπουτόν για την ενεργοποίηση ή μη της λειτουργίας Ιονισμού / Υπεριώδους φωτός (UV). Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής HF 280 διαθέτει 3 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα. Χαμηλή, Μεσαία, Υψηλή. Διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη: μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο ιονιστής θα λειτουργήσει (από 60 λεπτά έως 4 ώρες). Με το πέρας του χρόνου ο HF 280 θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μόνο 45W στην Υψηλή λειτουργία! Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation) Πλενόμενος Ηλεκτροστατικός Συλλέκτης Σκόνης Πλενόμενο Προφίλτρο Παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων (επιλογή λειτουργίας) Τύπος Heaven Fresh HF V 45 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο περίπου 0,001 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 315 x 300 x 193 mm Βάρος 3,3 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 38 m 2 8

11 3 χρόνια εγγύηση Ιονιστής με λάμπα UV Ο ιονιστής HF 210UV είναι κατάλληλος για χώρους έως 46 τετραγωνικά μέτρα. Εξαλείφει σκόνη, μυρωδιές και βακτηρίδια μέσα σε ελάχιστο χρόνο και βοηθάει στην ευεξία γενικότερα. Μπορείτε να αναπνέετε φρέσκο και ευχάριστο αέρα. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και να εξουδετερώνει τη δυσοσμία. Χρησιμοποιείται σε χώρους, όπως δωμάτια σπιτιού, γραφεία, ιατρεία, νοσοκομεία, χώρους αναμονής, μεγάλα οχήματα, κλπ. Ο ιονιστής HF 210UV μπορεί να λειτουργήσει και με ανεμιστήρα σε δύο σκάλες (Υψηλή HF 210UV και Χαμηλή). Και στις δύο περιπτώσεις η λειτουργία είναι σχεδόν αθόρυβη. Για συνηθισμένη ρύπανση, λειτουργεί άριστα και χωρίς τη χρήση ανεμιστήρα. Απλά χρησιμοποιήστε τον ανεμιστήρα για την εξουδετέρωση έντονων οσμών. Ο ιονιστής HF 210UV είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και το κόστος συντήρησης είναι πραγματικά πολύ χαμηλό. Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι η λάμπα UV έχει διάρκεια ζωής περίπου ένα χρόνο και το κόστος αλλαγής πολύ μικρό. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μόνο 8W! «Στο εσωτερικό του Heaven Fresh HF 210UV είναι εγκατεστημένη μια λάμπα UV, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανάβει η συσκευή. Η λάμπα UV σκοτώνει τα βακτηρίδια και τους ιούς στο εσωτερικό της συσκευής» Τύπος Heaven Fresh HF 210UV 230V / 12V DC 8 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο περίπου 0,015-0,04 ppm Φάσμα λάμπας UV 30 uw (254 Nanometers) Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 127 x 350 x 220 mm Βάρος 1,4 kg Για επιφάνεια (εμβαδόν) 46 m 2 9

12 Οι ιονιστές HF 200 και HF100 είναι ιδανικοί για υπνοδωμάτια, γραφεία, δωμάτια ξενοδοχείου, αποθηκευτικούς χώρους, βεστιάριο, την κουζίνα, το λουτρό, κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν και στο αυτοκίνητο (η συσκευασία διαθέτει αυτοκόλλητη ταινία τοποθέτησης και αντάπτορα αναπτήρα 12V). Παράγουν αρνητικά φορτισμένα ιόντα που εξαλείφουν ιούς και μικροοργανισμούς. Καθαρίζουν τον αέρα, εξαφανίζουν τον καπνό τσιγάρου και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές. Εξαλείφουν τέλος σκόνη και βακτηρίδια, και διατηρούν τον αέρα καθαρό και φρέσκο στο χώρο. Καθαρίζονται απλά και γρήγορα, χωρίς κανένα κόστος συντήρησης. Παραδίδονται με ανταλλακτικό συλλέκτη σκόνης και με adaptor 220V AC/DC για τοποθέτηση στην πρίζα και adaptor 12V DC για χρή στο αυτοκίνητο. Ιονιστές δωματίου και αυτοκινήτου HF 200 Τύπος Heaven Fresh HF V / 12V DC 6 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο Διαστάσεις Βάρος Εγγύηση περίπου 0,015-0,04 ppm 970 x 305 x 183 mm 1,3 kg 3 χρόνια Για επιφάνεια (εμβαδόν) 28 m 2 Τύπος Heaven Fresh HF V / 12V DC 3,4 W HF 100 Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο Διαστάσεις Βάρος Εγγύηση περίπου 0,015-0,04 ppm 701 x 208 x 127 mm 0,75 kg 1 χρόνο Για επιφάνεια (εμβαδόν) 15 m 2 Ο αέρας που θα αναπνέετε με τους ιονιστές HF 200 και HF 100 θα είναι εμπλουτισμένος με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, καθαρός και φρέσκος. Τοποθετούνται και στο αυτοκίνητο 10

13 HF 60 Ιονιστής αυτοκινήτου Αθόρυβος ιονιστής - καθαριστής αέρα για αυτοκίνητα. Παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα που καθαρίζουν και αναζωογονούν τον αέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν έχει ανεμιστήρα! Καθαρίζει και αναζωογονεί τον αέρα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του ιονισμού, ήτοι παράγει μεγάλες ποσότητες αρνητικών φορτισμένων ιόντων ( /m 3 ). Το παραγόμενο ενεργό οξυγόνο είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα από ιούς και μικροοργανισμούς, να αφαιρεί τη σκόνη και βακτηρίδια, να εξουδετερώνει την κάπνα (π.χ. καπνό του τσιγάρου) και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Ο ιονιστής Heaven Fresh HF 60 δημιουργεί ένα καθαρό περιβάλλον ευεξίας για τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Μετά από λίγες μέρες χρήσης, πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από σημαντική κατακράτηση ρύπων στο συλλέκτη σκόνης στο εσωτερικό της συσκευής, ακόμα και όταν τα παράθυρα του αυτοκινήτου τα έχετε κλειστά, ακόμα και εάν δεν καπνίζετε! Ο Heaven Fresh HF 60 θα πρέπει να καθαρίζεται περίπου κάθε δύο μήνες. Ο καθαρισμός είναι πανεύκολος: απασφαλίστε τη συσκευή από τη βάση στήριξης και βγάλτε την από την τάση, Αφαιρέστε το πάνω κάλυμμα της συσκευής και καθαρίστε τις ακίδες και το συλλέκτη σκόνης με μία μπατονέτα. «Βοηθά τον οδηγό να έχει καλύτερη συγκέντρωση κατά την οδήγηση, καταπολεμά την υπνηλία και τον βοηθάει να είναι σε εγρήγορση» Τύπος Heaven Fresh HF 60 12V DC 2 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα max /cm 3 Ενεργό οξυγόνο 0,01-0,4 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 380 x 140 x 110 mm Βάρος 180 g Εγγύηση 1 χρόνο Χρήση οχήματα 11

14 HF 20 Ιονιστής με φως νυκτός Συλλέκτης σκόνης Ο ιονιστής HF 20 παράγει αρνητικά φορισμένα ιόντα ανά cm 3. Εξαλείφει ιούς, μικροοργανισμούς, μικρόβια και μύκητες. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα και να εξαλείφει δυσοσμίες. Ο ιονιστής HF 20 καλύπτει έως 15m 2 και είναι ιδανικός για υπνοδωμάτια, γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους, βεστιάριο, το λουτρό, το WC, την κουζίνα, κλπ. Εξαγωγή αέρα Είναι αθόρυβος, εύκολος στη χρήση, στον καθαρισμό χωρίς κανένα κόστος συντήρησης και μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος! Στη συσκευασία παρέχεται ανταλλακτικός ανοξείδωτος συλλέκτης σκόνης. «Τοποθετείται απευθείας στην πρίζα χωρίς καλώδιο. Διαθέτει φως νυκτός, που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε.» Τύπος Heaven Fresh HF V 3 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα /cm 3 Ενεργό οξυγόνο 0,015-0,04 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 810 x 224 x 910 mm Εγγύηση 1 χρόνο Για επιφάνεια (εμβαδόν) 15 m 2 12

15 HF 10 Ιονιστής ψυγείου Ο ιονιστής HF 10 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στο ψυγείο, δίπλα και μέσα σε κάδους απορριμμάτων και για πλυντήρια πιάτων (όταν το πλυντήριο είναι σε λειτουργία θα πρέπει να βγάζετε τον ιονιστής). Η παραγωγή όζοντος (0,08 ppm) είναι σε θέση να εξαλείφει ιούς, μικροοργανισμούς, μικρόβια και μύκητες. Καθαρίζει τον αέρα και εξαλείφει δυσοσμίες. Ιδιαίτερα έντονο είναι το πρόβλημα σε εξοχικές κατοικίες όπου το ψυγείο παραμένει κλειστό ή και χωρίς ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα παρατηρείτε ότι πάντα το ψυγείο (και το πλυντήριο πιάτων) διαθέτει μια έντονη μυρωδιά που επηρεάζει τα νέα τρόφιμα, αλλά και το χώρο εκτός ψυγείου κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα. εξαγωγή όζοντος ένδειξη λειτουργίας Τοποθετείστε τον ιονιστή Heaven Fresh HF 10 στο πάνω ράφι του ψυγείου και όλες οι δυσοσμίες θα εξαφανιστούν! Λειτουργεί αθόρυβα με μπαταρίες. Μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος! «Ειδικά για το ψυγείο, εκτός από το ότι αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές, ο ιονιστής HF 10 εξαλείφει βακτηρίδια και μύκητες fugus διατηρώντας φρούτα και λαχανικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα» Τύπος Heaven Fresh HF 10 6V cc 4 μπαταρίες τύπου C (δεν περιλαμβάνονται) 6W Όζον < 0,08 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 142 x 66 x 81 mm Βάρος 190 g Εγγύηση 1 χρόνο Χρήση ψυγεία έως 250 L 13

16 HF 85 Προσωπικός ιονιστής Ο HF 85 είναι ο προσωπικός σας ιονιστής. Μπορείτε να τον έχετε παντού μαζί σας, αφού κρεμιέται με λουράκι στο λαιμό, στο δρόμο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροπλάνο, χώρους αναμονής, στο σινεμά, το θέατρο, κλπ. Με βάρος μόνο 110g, ο HF 85 χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία ιονισμού (coroner discharge). Είναι σε θέση να υγραίνει τον αέρα γύρω από τη μύτη και το στόμα. Εξουδετερώνει τη σκόνη και τα βακτηρίδια απευθείας μπροστά από τη μύτη και το στόμα. Είναι αθόρυβος, εύκολος στη χρήση, στον καθαρισμό και χωρίς κανένα κόστος συντήρησης. «Ο αέρας που θα αναπνέετε με τον ιονιστή HF 85 είναι εμπλουτισμένος με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, καθαρός και φρέσκος» Τύπος Heaven Fresh HF 85 12V cc /Adapter για 210 V 4 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται) 0,2 W Αρνητικά φορτισμένα ιόντα max /cm 3 Ενεργό οξυγόνο 0,015-0,03 ppm Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 111 x 810 x 270 mm Βάρος 110 g Εγγύηση 1 χρόνο Χρήση παντού 14

17 Η εγγυάται Κορυφαία τεχνολογία Αριστη σχέση ποιότητας/τιμής Μηδαμινό κόστος κατανάλωσης Χαμηλό κόστος συντήρησης για υψηλής ποιότητας φίλτρα Αθόρυβη λειτουργία συγκρινόμενα με άλλα προϊόντα Εξάλειψη ρυπογόνων Αιωρούμενα σωματίδια Σκόνη / Ακάρεα σκόνης Νεκρά κύτταρα δέρματος Γύρη και άλλα αλλεργιογόνα Σπορία μυκητών Καπνός Νεκρά κύτταρα κατοικίδιων Μούχλα Μύκητες fungi Χημικά Ιούς Πτητικές οργανικές ενώσεις VOCs Όλα τα οργανικά χημικά και αέρια Καπνό τσιγάρου Δυσοσμία Βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς 15

18 Quality air purifiers - ionizers Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Πραξιτέλους , Αθήνα Τηλ , Fax info@sanihellas.gr

Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α. Σύστημα Καθαρισμού Αέρα

Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α. Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Ποιότητα Ζωής! Αναπνεύστε υγιεινά! AP-C120Α Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων 6 στάδια φιλτραρίσματος Αποτελεσματική αφαίρεση μικρών σωματιδίων 0.1-0.3 micron Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα ζωής στον χώρο σας!

Ποιότητα ζωής στον χώρο σας! Ποιότητα Ζωής! Ποιότητα ζωής στον χώρο σας! AP-C180Β Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Σύστημα καθαρισμού αέρα πολλαπλών επιπέδων 7 στάδια φιλτραρίσματος (περιλαμβάνει και ιονιστή) Εξαιρετικό φιλτράρισμα σωματιδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΣΗΣ Η τεχνολογία της φωτοκατάλυσης απο το 1924, αποτελεί την μοναδική παγκοσμίως οικολογική λύση για την καταπολέμηση ιών, νοσογόνων

Διαβάστε περισσότερα

HF 300C ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ

HF 300C ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ MC MC NaturoPureTM MC ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ Nat MUL Purificateur ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ HEAVEN FRESH 2009 HFEF-UKFR--01/09 Ευχαριστούµε που αγοράσατε τον αποτελεσµατικό καθαριστή αέρα HF 380.

Διαβάστε περισσότερα

HealthWay EMF 20600-03

HealthWay EMF 20600-03 Φίλτρο καθαρισμού και απολύμανσης αέρα HealthWay EMF 20600-03 Καθαρός, υγιής αέρας για όλους τους εσωτερικούς χώρους Φίλτρα και χρόνος αλλαγής: Φίλτρο EMF αλλαγή κάθε 12 έως 16 μήνες Φίλτρο άνθρακα/ζεόλιθου

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση Eικονιδίων Κλιματισμού

Επεξήγηση Eικονιδίων Κλιματισμού cooling & heating 1 Επεξήγηση Eικονιδίων Κλιματισμού Αποσπώμενη Πρόσοψη Η πρόσοψη του κλιματιστικού αποσπάται εύκολα προκειμένου να πλυθεί. Το πλύσιμο της πρόσοψης επιτυγχάνει καλύτερη απόδοση της μονάδας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας.

-BREATHE 60 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ι Ο Ν Ι Σ Τ Η Σ Υ Ψ Η Λ Η Σ Α Ε Ρ Α Α Π Ο Δ Ο Σ Η Σ -BREATHE 60 Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρήση του προϊόντος και ανατρέχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ Έλεγχος Ποιότητας Υλικών ΛΕΙΒΑΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ 2007 ΕΙΣΑΓΩΓΗ O σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει σε πολλούς ανθρώπους να περνούν τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρός αέρας. Γιατί η Daikin νοιάζεται

Καθαρός αέρας. Γιατί η Daikin νοιάζεται Καθαρός αέρας Γιατί η Daikin νοιάζεται περιεχόμενα Daikin: παράδοση στη φροντίδα Γιατί να αγοράσετε καθαριστή αέρα; Τι είναι η τεχνολογία streamer της Daikin ; 4 Βελτιωμένη τεχνολογία 5 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για όλες Τα φίλτρα Champion έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις της πρώτης τοποθέτησης, αλλά και να τις υπερβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες 2016 Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Στέγνωμα ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας

Διαβάστε περισσότερα

Συναρμολόγηση. Συναρμολογήστε τη συσκευή με τη σειρά που απεικονίζεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Συναρμολόγηση. Συναρμολογήστε τη συσκευή με τη σειρά που απεικονίζεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα. Περιεχόμενα Οδηγού Οδηγίες ασφαλείας...3 Συναρμολόγηση...4 Οι λειτουργίες του ανεμιστήρα...5 Τα πλήκτρα χειρισμού...5 Γέμισμα δοχείου νερού...6 Καθάρισμα...8 Τεχνικά χαρακτηριστικά...9 Οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Κομψά, μοντέρνα με κλασική γραμμή Η NOBØ, είναι η μεγαλύτερη Σκανδιναβική Βιομηχανία ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων. Στη NOBØ δε θα βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Κομψά, μοντέρνα με κλασική γραμμή Ηλεκτρονικοί θερμοπομποί NOBØ, της μεγαλύτερης Σκανδιναβικής Βιομηχανίας ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Healthier indoor living

Healthier indoor living Healthier indoor living Next Generation functional coating presentatio 2 n Ενότητες Ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου (IAQ) Σύνδρομο παθογόνου κτιρίου Ρυπαντές αέρα εσωτερικών χώρων Formafree Ποιότητα αέρα

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ URURU. Εφύγρανση και καθαρισμός ΣΕ ΕΝΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ URURU. Εφύγρανση και καθαρισμός ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ URURU Εφύγρανση και καθαρισμός ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑΣ περιεχομένων 2 Καθαρισμός και εφύγρανση αέρα 3 Η σημασία του καθαρού αέρα 4 Εφύγρανση Ururu 5 Βελτιωμένη τεχνολογία 6 Χαρακτηριστικά 8 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρός αέρας. Γιατί η Daikin νοιάζεται

Καθαρός αέρας. Γιατί η Daikin νοιάζεται Καθαρός αέρας Γιατί η Daikin νοιάζεται περιεχόμενα Daikin: παράδοση στη φροντίδα 2 Γιατί να αγοράσετε καθαριστή αέρα; 4 Τι είναι η τεχνολογία streamer της Daikin ; 5 Βελτιωμένη τεχνολογία 6 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ URURU. Εφύγρανση και καθαρισμός ΣΕ ΕΝΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ URURU. Εφύγρανση και καθαρισμός ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ URURU Εφύγρανση και καθαρισμός ΣΕ ΕΝΑ καθαρισμός ΚΑΙ ΕΦΥΓΡΑΝΣΗ ΑΕΡΑ Ο αέρας που αναπνέουμε περιέχει πολλές ουσίες όπως αλλεργιογόνα, βακτηρίδια, ιούς και καπνό τσιγάρων, οι οποίες ταλαιπωρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη. Ευχαριστούμε που επέλεξες το προϊόν μας. Για την ασφάλειά σου, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία

Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία TCL Corporation Μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία Έσοδα από πωλήσεις 2018: 20 Δις Δολάρια RMB 141,5 Δις Αξία εμπορικής ταυτότητας 2018: 12,7 Δις Δολάρια RMB 80,6

Διαβάστε περισσότερα

Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε.

Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε. Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε. Η ένταση της Θερμικής νησίδας στον κόσμο είναι πολύ υψηλή Ένταση της θερμικής νησίδας κυμαίνεται μεταξύ 1-10 o

Διαβάστε περισσότερα

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate

Διαβάστε περισσότερα

AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Air Condition

AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Air Condition AIR CONDITION ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ SPLIT & MULTI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 112-114 115 117 Η Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Στέγνωμα Ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας επιλέγοντας αφυγραντήρα Inventor με λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Τοποθετήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ 2017-2018 Αφυγραντήρες Inventor... για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Στέγνωμα Ρούχων Χαμηλή Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας επιλέγοντας αφυγραντήρα Inventor με λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Inverter Τοίχου SEER 7,1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: A++ / A+++ WI FI READY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FOLLOW ME ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 27 Ευχάριστο περιβάλλον με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας Inverter Τοίχου Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Η συσκευή Plasmacluster της SHARP παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση Ενέργειας - Επεξεργασία Αέρα από την Toshiba

Εξοικονόμηση Ενέργειας - Επεξεργασία Αέρα από την Toshiba Εξοικονόμηση Ενέργειας - Επεξεργασία Αέρα από την Toshiba Φρέσκος Αέρας Εξαερισµός Σε ένα κλειστό θερμομονωμένο και κλιματιζόμενο κτίριο, εσωτερικός αέρας δεν μπορεί να ανανεωθεί από μόνος του, χωρίς μηχανικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέα αντίληψη για την ψύξη αέρα!

Νέα αντίληψη για την ψύξη αέρα! Ποιότητα Ζωής! Νέα αντίληψη για την ψύξη αέρα! DF-AF2901C Ψύξη Αέρα (Air Cooler) Συσκευή ψύξης αέρα/ ύγρανσης με τεχνολογία εξάτμισης Φυσική ψύξη του χώρου 3-5 βαθμούς χωρίς τις ενοχλητικές παρενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας και θέρμανση κτιρίων

Εξοικονόμηση ενέργειας και θέρμανση κτιρίων Εξοικονόμηση ενέργειας και θέρμανση κτιρίων Μέρος 1 ο : Σύγκριση τοπικών και κεντρικών συστημάτων θέρμανσης "Μύρισε χειμώνας" και πολλοί επιλέγουν τις θερμάστρες υγραερίου για τη θέρμανση της κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

Κάνοντας την Έξυπνη Επιλογή στα Συστήματα Επεξεργασίας Νερού

Κάνοντας την Έξυπνη Επιλογή στα Συστήματα Επεξεργασίας Νερού Κάνοντας την Έξυπνη Επιλογή στα Συστήματα Επεξεργασίας Νερού ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ Το Πιο Σημαντικό Θρεπτικό Στοιχείο Πόσο νερό χρειάζεστε; 41-54 kg 55-68 kg 68,5-86 kg (250 ml)

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean ΟΚαθοριστικός10 Λόγος για την επιλογή ενός Συστήµατος Καθαρισµού

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρός αέρας. Γιατί η Daikin νοιάζεται

Καθαρός αέρας. Γιατί η Daikin νοιάζεται Καθαρός αέρας Γιατί η Daikin νοιάζεται περιεχόμενα Daikin: παράδοση στη φροντίδα 2 Γιατί να αγοράσετε καθαριστή αέρα; 4 Τι είναι η τεχνολογία streamer της Daikin ; 5 Βελτιωμένη τεχνολογία 6 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Δεκέμβριος 2012

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Δεκέμβριος 2012 Σελίδα1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Δεκέμβριος 2012 Τα τελευταία δύο χρόνια οι επιστήμονες παρατηρούν στα μεγάλα αστικά κέντρα ότι η στροφή στη φθηνότερη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες τοίχου ΠΡΟΙΟΝΤΑ DAIKIN ALTHERMA

Μονάδες τοίχου ΠΡΟΙΟΝΤΑ DAIKIN ALTHERMA ΠΡΟΙΟΝΤΑ DAIKIN ALTHERMA Το σύστημα Daikin Altherma χαμηλής θερμοκρασίας είναι η τέλεια λύση για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας σε νεόδμητες κατοικίες. Εξωτερικές μονάδες Εσωτερικές μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 47x5

Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 47x5 Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 47x5 Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Meaco ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ [GR] CA-HEPA 47x5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο καθαριστής αέρα δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε δωμάτια που έχουν:

Διαβάστε περισσότερα

Αθανάσιος Κωστούλας Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος

Αθανάσιος Κωστούλας Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος Αθανάσιος Κωστούλας Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος Η παρουσία στην ατμόσφαιρα αερίων ή σωματιδίων σε συγκεντρώσεις οι οποίες προξενούν βλάβες τόσο στο φυσικό περιβάλλον όσο και στους ζωντανούς οργανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Το ΟΝΟΜΑ στους αφυγραντήρες

Το ΟΝΟΜΑ στους αφυγραντήρες Το ΟΝΟΜΑ στους αφυγραντήρες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ 2018-2019 Το ΟΝΟΜΑ στους αφυγραντήρες εξασφαλίζει... Στεγνά και ευωδιαστά ρούχα στο λεπτό Βρείτε την απόλυτη λύση σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλετε να

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 119x5

Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 119x5 Καθαριστής αέρα MeacoClean CA-HEPA 119x5 Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Meaco ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ [GR] CA-HEPA 119x5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο καθαριστής αέρα δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε δωμάτια που

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Νέο Φίλτρο μπάνιου

Εταιρική Παρουσίαση Νέο Φίλτρο μπάνιου Εταιρική Παρουσίαση Νέο Φίλτρο μπάνιου Κατασκευή Προϊόντος και Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κεφαλή Προ-φίλτρο Καπάκι δαχτυλίδι κεφαλής Πλακέτα (ντους) Κάλυμμα κεφαλής Ενδιάμεσο δαχτυλίδι λαβή Κεραμικό Φίλτρο

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Coolers Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Τι είναι οι υπέρυθρη θέρμανση; Η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτελεί το πιο φυσικό τρόπο θέρμανσης όπως ακριβώς δηλαδή μας ζεσταίνει ο ήλιος. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητική

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Τιμοκατάλογος 2014 Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Περιεχόμενα ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 5-9 ALL DC INVERTER KURO ALL DC INVERTER IZURU DC INVERTER

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας

Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας Αντιμετώπιση της Αλλεργικής Ρινίτιδας Τι είναι η Αλλεργική Ρινίτιδα; Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μια πάθηση της μύτης που εκδηλώνεται με συμπτώματα μετά την έκθεση του ασθενή σε συγκεκριμένες ουσίες (αλλεργιογόνα).

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Ιούνιος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά για την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Ασφάλεια και υγιεινή θέρμανση Φιλικό για τα παιδιά Ο θερμοπομπός NOBØ εξοικονόμησης ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi Εφαρμογή Εύκολος Χειρισμός Με ένα άγγιγμα στην οθόνη, ρυθμίζετε την θερμοκρασία του κλιματιστικού σας. Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να επιλέξετε τη θερμοκρασία που εσείς θέλετε. Ιδανικές Συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να τον ρωτήσετε εάν θα πρέπει να εξεταστείτε για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να τον ρωτήσετε εάν θα πρέπει να εξεταστείτε για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια Έχετε δυσκολία στην αναπνοή πιο συχνά από άτομα της ηλικίας σας; Βήχετε τις πιο πολλές ημέρες; Όταν βήχετε έχετε βλέννα ή φλέμα; Είστε τουλάχιστον 40 ετών; Είστε νυν ή πρώην καπνιστής; Εάν απαντήσετε ΝΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Το συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας.

Το συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας. ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΘΜΑ Το συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας. Αν από το τρέξιμο, τη γυμναστική ή άλλη εργασία, δυσκολεύεται η αναπνοή, αυτό λέγεται άσθμα. Αρεταίος Καππαδόκης, 100 μχ Οι γυναίκες ήταν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN 2013 MRK/FK/03.2013 TZN/TZG-09_12_18_24V3 TZN-09_12_18_24V3 TZG-09_12_18_24V3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ TZN/TZG-09V3 TZN/TZG-12V3 TZN/TZG-18V3 TZN/TZG-24V3 ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΚΟΝΗΣ ΜΕ VACUCLEAN

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΚΟΝΗΣ ΜΕ VACUCLEAN ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΚΟΝΗΣ ΜΕ VACUCLEAN ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ! ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΑΚΑΡΕΑ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΒΕΡΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ www.rehau.com & www.rehau.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελεύθερα! Α φ υ γ ρ α ν τ ή ρ ε ς

Αναπνεύστε ελεύθερα! Α φ υ γ ρ α ν τ ή ρ ε ς Αναπνεύστε ελεύθερα! Αφυγραντήρες ρ 2016-2017 1 Αφυγραντήρες Αναπνεύστε ελεύθερα με τους αφυγραντήρες TOYOTOMI! Ο καθαρός αέρας είναι σημαντική πηγή ζωής και ευεξίας για τον άνθρωπο. Τα σωστά επίπεδα υγρασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών.

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.. Οι αφυγραντήρες είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να αφαιρούν την υγρασία από τον αέρα του χώρου. Λόγω του τρόπου που λειτουργούν (και που θα εξηγήσουμε παρακάτω), οι αφυγραντήρες καταναλώνουν

Διαβάστε περισσότερα

οικιακός κλιματισμός Ε ΕΜ Ρ Σ

οικιακός κλιματισμός Ε ΕΜ Ρ Σ Ε ΕΜ Ρ Σ 2015 1 V4MVI-09WFR/V4MVO-09 V4MVI-12WFR/V4MVO-12 V4MVI-18WFR/V4MVO-18 V4MVI-24WFR/V4MVO-24 9.500 12.000 18.000 24.000 (2.500-12.000) (2.500-14.000) (3.000-20.500) (4.800-26.500) 10.500 13.000

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ / ΜΙΝΙ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ / ΜΙΝΙ Αφυγραντήρας Η πιο έξυπνη αγορά για κάθε σπίτι... Γιατί αφυγραντήρας? Υγεία Υγεία Υγεία Οικονοµία Καθαρό Υγεία περιβάλλον Βάλτε τέλος στην υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων Εξαφανίστε τη χαρακτηριστική

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Φροντιστήρια δυαδικό 1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ δυαδικό Γενικές εξετάσεις 2015 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Τα θέματα επεξεργάστηκαν οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «δυαδικό» Μπουρδούνη Κ. ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Λύκειο Ναυπάκτου Έτος: Τμήμα: Α 5 Ομάδα 3 : Σίνης Γιάννης, Τσιλιγιάννη Δήμητρα, Τύπα Ιωάννα, Χριστοφορίδη Αλεξάνδρα, Φράγκος Γιώργος

1 ο Λύκειο Ναυπάκτου Έτος: Τμήμα: Α 5 Ομάδα 3 : Σίνης Γιάννης, Τσιλιγιάννη Δήμητρα, Τύπα Ιωάννα, Χριστοφορίδη Αλεξάνδρα, Φράγκος Γιώργος 1 ο Λύκειο Ναυπάκτου Έτος: 2017-2018 Τμήμα: Α 5 Ομάδα 3 : Σίνης Γιάννης, Τσιλιγιάννη Δήμητρα, Τύπα Ιωάννα, Χριστοφορίδη Αλεξάνδρα, Φράγκος Γιώργος Θέμα : Εξοικονόμηση ενέργειας σε διάφορους τομείς της

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF /07/2012 1

Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF /07/2012 1 Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF 20600-03 23/07/2012 1 Σύστηµα καθαρισµού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay Φορητοί καθαριστές αέρα EMF εσωτερικών χώρων Ενηµέρωση πελατών Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Αύγουστος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Noga Water Care - Netherlands

Noga Water Care - Netherlands ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Noga Water Care - Netherlands ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ Συστήματα για Μείωση Αλάτων Ασβεστίου και Σωματιδίων ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΝΕΡΟΎ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ AΣΘΜΑ

ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ AΣΘΜΑ ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δημήτριος Χ. Κασίμος Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής, ΔΠΘ AΣΘΜΑ Το άσθμα όπως και οι αλλεργίες αποτελούν νοσήματα του σύγχρονου πολιτισμένου κόσμου. Πολλοί παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. MADE IN SWEDEN ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. Ιδανικοί σε χώρους που παραμένουν κλειστοί ή δεν αερίζονται επαρκώς π.χ. ντουλάπες, ντουλάπια,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ του ΑΕΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ AIR-7000 220/240V 50Hz/60Hz

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ του ΑΕΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ AIR-7000 220/240V 50Hz/60Hz ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ του ΑΕΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ AIR-7000 220/240V 50Hz/60Hz REV.12122010 Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας / πληροφορίες ασφάλειας σελίδα 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρας Meaco DD8L desiccant

Αφυγραντήρας Meaco DD8L desiccant Αφυγραντήρας Meaco 10L Κατάλληλος για δωμάτια 30 έως 40m², ο αφυγραντήρας Meaco 10L χρησιμοποιείται για να εξαφανίσει την υγρασία δωματίου, την υγρασία στους τοίχους, τη συμπύκνωση υγρασίας στα παράθυρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. MADE IN SWEDEN ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. Ιδανικοί σε χώρους που παραμένουν κλειστοί ή δεν αερίζονται επαρκώς π.χ. ντουλάπες, ντουλάπια,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO) ΗΧ-426

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO) ΗΧ-426 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO) ΗΧ-426 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ Εγκατάσταση Οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Noga Water Care - Netherlands

Noga Water Care - Netherlands ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Noga Water Care - Netherlands ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ Συστήματα για Μείωση Αλάτων Ασβεστίου και Σωματιδίων ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το Εγχειρίδιο του UV-C φωτός

Το Εγχειρίδιο του UV-C φωτός Το Εγχειρίδιο του UV-C φωτός Για χρόνια, είναι γνωστό στους επιστήμονες ότι o πιο αποτελεσματικός τρόπος αφαίρεσης ρύπων από τον αέρα είναι μέσω του φυσικού ηλιακού φωτός. Όχι το φως που βλέπουμε όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

To Σύνδροµο του Άρρωστου Κτιρίου (Sick building Syndrome)

To Σύνδροµο του Άρρωστου Κτιρίου (Sick building Syndrome) To Σύνδροµο του Άρρωστου Κτιρίου (Sick building Syndrome) Επιµέλεια κειµένων : Σπύρος ρίβας,ειδικός Ιατρός Εργασίας Υπεύθυνος Κέντρου Υγείας Υγιεινής της Εργασίας ΕΛΙΝΥΑΕ Τι είναι το άρρωστο κτίριο; Ο

Διαβάστε περισσότερα

Keeping It Green While Keeping It Clean

Keeping It Green While Keeping It Clean Green Decontamination Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης. Keeping It Green While Keeping It Clean Το καθάρισμα αποκτά καινούργια έννοια με το Σύστημα και τα αξεσουάρ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκατάσταση Η σωστή θέση του απορροφητήρα θα πρέπει να είναι 60cm πάνω από το επίπεδο των ηλεκτρικών εστιών της κουζίνας σας ή 75cm εάν πρόκειται για εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Σ Π. Ξυγκόγιαννη, Γ. Ανδρέου, Ει. Ρεθεμιωτάκη, Ε. Ζέρβας* Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Σαχτούρη 11, Τ.Κ. 26222

Διαβάστε περισσότερα

Midea Κατάλογος Αφυγραντήρων 2017

Midea Κατάλογος Αφυγραντήρων 2017 Midea Κατάλογος Αφυγραντήρων 2017 DP Series Wi-Fi Έλεγχος Αυτοδιάγνωση & Αυτοπροστασία Επανεκκίνηση Ροδάκια Εύκολης Απόψυξη Λειτουργία Turbo Οθόνη LED Έξυπνη Βοηθητική Λαβή ιαφανής Ένδειξη Στάθµης Νερού

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικοί ρύποι H χλωρίδα της γης (µεγαλύτερη φυσική πηγή εκποµπής αερίων ρύπων ) Τα δέντρα και τα φυτά µέσω της φωτοσύνθεσης Ανθρώπινες ραστηριότητες

Φυσικοί ρύποι H χλωρίδα της γης (µεγαλύτερη φυσική πηγή εκποµπής αερίων ρύπων ) Τα δέντρα και τα φυτά µέσω της φωτοσύνθεσης Ανθρώπινες ραστηριότητες Ατµοσφαιρική ρύπανση Μαρή Νεαμονίτης Παλαιολόγου Παπαβασιλείου Ορισµός Ανεπιθύµητη αλλαγή στα φυσικά, χηµικά και βιολογικά χαρακτηριστικά του αέρα ζηµιογόνος για όλους τους οργανισµούς Πώς προκαλείται

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός 2013. Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm

Κλιματισμός 2013. Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm Κλιματισμός 2013 Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm Οικολογικός Σχεδιασμός Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία εναρμονισμένη με τους Περιβαλλοντικούς στόχους 3x20 έως το 2020 Προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα