ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "19 20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ"

Transcript

1 5 ο P.M.S (Patras Motor Show) ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΩΡΑ 09:00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΩΡΑ 21:000 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ CLUB (υποχρεωτική η παρουσία) ΤΕΤΑΡΤΗ και ΩΡΑ 19:00 στα γραφεία της ΦΙΛΜΠΑ (Ι. Σταυροπούλου 81 - Μονοδένδρι ΠατρώνT.K ) ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΩΡΑ 18:00 ΛΗΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΩΡΑ 22:30 ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΩΡΑ 20:00 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Γραμματεία της Εκδήλωσης θα λειτουργεί μέχρι την Πέμπτη και ώρα 21:00 στην Διεύθυνση ΕΥΒΟΙΑΣ 130 ΖΑΡΟΥΧΛΑΙΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ και στα τηλ και κινητό Στις και 21Ιουνίου 2015 στο χώρο και στο ωράριό της εκδήλωσης.

3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) με την στήριξη του Δήμου Πατρέων, του ΟΛΠΑ και του Λιμεναρχείου Πατρών διοργανώνει το 5ο P.M.S(Patras Motor Show), το οποίο θα διεξαχθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19, το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 στον Μόλο της Αγ. Νικολάου Πατρών. Το PMS ορίζεται ως μια Εκδήλωση Οχημάτων Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος όπου εκτίθενται Αντιπροσωπείες, Οργανωμένα CLUBS, Ιδιώτες και Εταιρείες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Η Έκθεση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις α) Του παρόντος κανονισμού β) Τον ενημερωτικών Δελτίων ( Bulletin ) που θα εκδίδει η Οργανωτική Επιτροπή. 1.2 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕπίτιμοςΠρόεδρος: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Επίτιμα Μέλη : ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Λ.Π Πρόεδρος : ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Γραμματέας : ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Ταμίας Μέλη : ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ : ΝΙΚΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΓΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 1.3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Υπεύθυνοι Ασφαλείας : ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

4 Γραμματεία Έκθεσης : ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΔΟΥΚΑΚΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Υπεύθυνος Δημ. Σχ. : Εκφωνητής Υπεύθυνος Τύπου Υπεύθυνοι Ιατροί : ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Έφορος Βαθμολόγησης : ΙΩΑΝΝΗΣΛΕΓΟΥΡΑΣ Επιτροπή Βαθμολόγησης : ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΣ ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Επιτροπή Βαθμολόγησης Ιστορικών Οχημάτων : ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΓΟΥΡΑΣ Εκπρόσωπος ΕΛΙΑ Εκπρόσωπος ΛΕΚΛΑΜΠ ΑΡΘΡΟ 2. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ Όλα τα Οχήματα παντός τύπου και είδους νόμιμα για κάθε χρήση. ΑΡΘΡΟ 3. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 Γίνεται δεκτό κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι εγγεγραμμένο σε Οργανωμένο CLUB ή Αγωνιστική Λέσχη ή που έχουν επέλθει σε ειδική συμφωνία με την Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης 3.2 Νομικά Πρόσωπα με ασχολία γύρο από το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. 3.3Η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωμα να αρνηθεί Δήλωση Συμμετοχής χωρίς να είναι υποχρεωμένη να αιτιολογήσει τους λόγους άρνησης. Η απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών.

5 ΑΡΘΡΟ 4. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ 4.1 Όποιος θέλει να λάβει μέρος στην Εκδήλωση οφείλει να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής και να την υποβάλει στη Γραμματεία της Εκδήλωσης μέχρι την Δευτέρα 15/06/2015 και ώρα 21,00 μέσο του CLUB ή της Λέσχης που είναι εγγεγραμμένος. Διαφορετικές περιπτώσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση από την Οργανωτική Επιτροπή. Μετά την υποβολή της δήλωσης δεν επιτρέπεται η τροποποίηση της εκτός από τις περιπτώσεις που γίνουν δεκτές από την Οργανωτική Επιτροπή. 4.2 Εάν κατά τον έλεγχο ένα αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται στη Δήλωση Συμμετοχής που έχει κατατεθεί, το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να μην συμπεριληφθεί στα εκθετήρια μετά από απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής. 4.3 Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα ότι ο συμμετέχων αποδέχεται ανεπιφύλακτα τον κανονισμό της Έκθεσης και συμμορφώνεται στις υποδείξεις των ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής. 4.4 Η Οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να μη δεχθεί περισσότερες από 400 συμμετοχές και λιγότερες από Οργανωμένο CLUBθεωρείται αυτό που έχει domainκαι hostingγια τον Ιστότοπο του. ΑΡΘΡΟ 5. ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5.1 Το ποσό των 10 ευρώ ορίζεται ως παράβολο συμμετοχής για τα δίκυκλα οχήματα, 15 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα οχήματα και 25 ευρώ για όσα οχήματα φέρουνλογότυπα Νομικών ή Φυσικών Προσώπων ή επιχειρήσεων στο όχημά τους, αρκεί να μην αντιβαίνουν στους ισχύοντες Νόμους. Στο ποσό συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται η οποιαδήποτε Διαφημιστική προβολή (εκτός αυτοκινήτου). Κάθε Διαφημιστική Προβολή οποιοιδήποτε εκθέτη ή μη, απαιτεί και προϋποθέτει ειδική οικονομική συμφωνία με την Οργανωτική Επιτροπή Διαφορετικές περιπτώσεις θα εξετάζονται ξεχωριστά μία προς μία από την Οργανωτική Επιτροπή και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κάτω από 15 ευρώ. 5.2 Η οργανωτική επιτροπή μπορεί να απαιτήσει, πρόσθετη χρηματική εγγύηση, για την καλή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντα και η οποία θα επιστρέφεται, όταν εκλείψει ο λόγος. Αν εκπέσει θα κατατίθεται αυτή, στον Φιλανθρωπικό Σωματείο "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" 5.3 Η δήλωση συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή αν δεν συνοδεύεται από το παράβολο συμμετοχής. 5.4 Τα παράβολα συμμετοχής επιστρέφονται στις εξής περιπτώσεις: Α. Εάν η Δήλωση Συμμετοχής δεν γίνει δεκτή και Β. Εάν η εκδήλωση ματαιωθεί.

6 ΑΡΘΡΟ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 6.1. Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής και του παρόντος Κανονισμού. Σε διαφορετική περίπτωση ο συμμετέχων θα αποβάλλεται από την Εκδήλωση έπειτα από απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο του οχήματός τους τα ειδικά αυτοκόλλητα που θα τους χορηγηθούν από την Οργάνωση Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να τηρούν το ωράριο της εκδήλωσης και να παρουσιαστούν στο χώρο της εκδήλωσης το αργότερο μέχρι τις 15:00 το Σάββατο Μπορούν όσοι επιθυμούν και εφόσον το έχουνε ΔΗΛΩΣΗ να παρουσιαστούν στην Έκθεση από την Παρασκευή και ώρα μετά τις 16, Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να θέσουν το Όχημά τους, στην διάθεση της Διοργάνωσης από την στιγμή που ενταχθούν στο χώρο της Έκθεσης 20 ή 21 Ιουνίου 2015 και μέχρι την Κυριακή και ώρα 22:30 πού είναι η Λήξη της Έκθεσης. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Τ Α Ι Ρ Η Τ Α ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ : Α) Να Μετακινήσουν ή θέσουν σε λειτουργία τα οχήματά τους για οποιονδήποτε λόγο εκτός αν έχουν την σύμφωνη ΓΝΩΜΗ από την Οργανωτική Επιτροπή και ειδικότερα του υπευθύνου Ασφαλείας. Β) Στους Εκθέτες και στα Οχήματα τους να κάνουν Δεξιοτεχνίες και Αυτοσχέδιες Επιδείξεις ή Αναπτύσσουν Ταχύτητες μεγαλύτερες των Τριάντα (30 χ/ω) Χιλιομέτρων την Ώρα εντός του χώρου της Έκθεσης και της Λιμενικής Ζώνης και κατά την Προσέλευσή τους και κατά την Αποχώρησή τους. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 6.5. Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να Δηλώσουν Συμμετοχή στον Αρχηγό του CLUBτους ή τον Πρόεδρο της Λέσχης όπου ανήκουν και αυτοί με την σειρά τους να τις μεταφέρουν στην Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης.

7 6.6. Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση απαγορεύεται να φέρουν πανό πέραν τουclubή της Λέσχης τους. Απαγορεύεται η διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού αν δεν έχει προηγηθεί η Άδεια της Οργανωτικής Επιτροπής Για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή γίνεται εντός του χώρου διεξαγωγής της Εκδήλωσης η Οργανωτική Επιτροπή δεν έχει καμία σχέση και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον Εκθέτη και τον Συναλλασσόμενο. ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 6.8 Η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν υλικές ζημιές και κλοπές επί των εκθεμάτων. 6.9 Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που μετέχουν της Έκθεσης είναι υποχρεωμένοι να τα θέτουν στην διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής όταν τους ζητηθεί. Επί παραδείγματι η συμμετοχή συγκεκριμένων εκθεμάτων σε παράλληλα event - επιδείξεις Σε περίπτωση συμμετοχής ενός Club με συγκεκριμένη ονομασία μοντέλου αυτοκινήτου (π.χ.siroccoclub) θα πρέπει να μεριμνήσει ο Υπεύθυνος του Club οι συμμετάσχοντες σε αυτό να μην φέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά όπως χρώμα, ζάντες και άλλα σε αριθμό πάνω από Όλα τα CLUB- Λέσχες είναι υποχρεωμένα να έχουνε στο περίπτερό τους σε εμφανές σημείο Πυροσβεστήρα ( ξηρού τύπου 6 κιλών) και σακούλες απορριμμάτων. ΑΡΘΡΟ 7. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 7.1 Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα με απόφασή της, να τροποποιεί τις παραγράφους του παρόντα Κανονισμού ανάλογα με τις συνθήκες και τις περιστάσεις που θα παρουσιασθούν και με τον όρο ότι, με μέριμνα της οργάνωσης θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για αυτές τις τροποποιήσεις όλων όσων Δήλωσαν Συμμετοχή. 7.2 Κάθε σχετική τροποποίηση ή συμπληρωματική διάταξη θα γίνεται γνωστή με αριθμημένα και χρονολογημένα Δελτία Πληροφοριών που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του κανονισμού. Τα δελτία θα τοιχοκολληθούν στη Γραμματεία και στους Πίνακες Ανακοινώσεων της Εκδήλωσης. Επίσης θα κοινοποιηθούν, το συντομότερο δυνατόν, απευθείας στους Συμμετέχοντες οι οποίοι θα πρέπει να βεβαιώσουν την παραλαβή τους ενυπόγραφα, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο λόγω της εξέλιξης της εκδήλωσης.

8 ΑΡΘΡΟ 8. ΕΠΑΘΛΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Τα έπαθλα που θα απονεμηθούν είναι τα εξής: 1. BEST EXHIBITION KIOSK 2. BEST PRESENTATION STAND 3. 1 st BEST AUTOMOTIVE CLUB 4. 2 nd BEST AUTOMOTIVE CLUB 5. 3 rd BEST AUTOMOTIVE CLUB 6. 1 st BEST MOTORBIKE CLUB 7. 2 nd BEST MOTORBIKE CLUB 8. 3 rd BEST MOTORBIKE CLUB 9. BEST STOCK CAR 10. BEST LIGHT TUNED CAR 11. BEST MILD TUNED 12. BEST EXTREME TUNED CAR 13. BEST LIGHT MODIFIED VEHICLE 14. BEST EXTREME MODIFIED VEHICLE 15. BEST IN SHOW 16. BEST UNIQUE CONVERSION 17. BEST HISTORIC CAR (up to 1963) 18. BEST HISTORIC CAR (from 1964 up to 1983) 19. BEST HISTORIC MOTO (up to 1963) 20. BEST HISTORIC MOTO (from 1964 up to 1983) 21. BEST ICE 22. BEST OFF ROAD VEHICLE 23. BEST DRIFT CAR 24. BEST SUPER LAP CAR 25. BEST RACE CAR (up to 1600cc) 26. BEST RACE CAR (over 1600cc) 27. BEST REMOTE CONTROLED VEHICLE 28. BEST BUS 29. BEST CITY BUS 30. BEST TRUCK 31. BEST DRAG CAR 32. BEST DRAG MOTO 33. BEST MOTO (up to 250cc) ΕΠΑΘΛΟ «ΝΙΚΟΣΜΠΕΡΔΕΣ» 34. BEST MOTORBIKE (from 251cc to 600cc) 35. BEST MOTORBIKE (from 601cc to 1000cc) 36. BEST MOTORBIKE (over 1001cc)

9 ΑΡΘΡΟ9. ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο χώρο της Εκδήλωση την Κυριακή και ώρα 20:30. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης θα αναρτηθούν στον Επίσημο Πίνακα ανακοινώσεων. Δεν γίνονται δεκτές Ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων των οποίων είναι υπεύθυνη η Επιτροπή όπου έχει ανακοινωθεί και έχει επιλεγεί από την Οργάνωση. ΑΡΘΡΟ 10. ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Χορηγίες και διαφημίσεις στην εκδήλωση γίνονται δεκτές έπειτα από έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής σύμφωνα με τον κατάλογο που θα έχει δημοσιοποιηθεί. Υπεύθυνος για την τήρηση του Ταμείου είναι ο Νίκος Καπετανάκης. ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2012

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2012 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα Στοιχεία του Αγώνα διοργανώνει Αγώνα Super Trial με στοιχεία, ονομασία και τόπο εκτέλεσης όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα Στοιχεία του Αγώνα διοργανώνει Αγώνα Super Trial µε

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC LANCIA CLUB

HELLENIC LANCIA CLUB HELLENIC LANCIA CLUB OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012 REGULARITY 1 5 & 1 6 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2 0 1 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 -

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η διεξαγωγή των χρονομετρήσεων ορίζεται στον χώρο του Αεροδρομίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 Περιεχόμενα 1. Οργάνωση Αγώνα... 5 1.1 Ανακοίνωση Αγώνα... 5 1.2 Ειδικός Κανονισμός του Αγώνα... 5 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νικολάου Πλαστήρα 149, Άγιοι Ανάργυροι Τ.Κ. 135 65 ~ Τηλ. 210-26.23.443 www.triumph-club.gr email: rally@triumph-club.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 26 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο με πλάγιους και έντονους χαρακτήρες Αριθ. Έγκρισης FIA TRRH/HAR/GRE/280515 Αριθ. Έγκρισης ASN: 14/2015

Διαβάστε περισσότερα

7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ

7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 10 & 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY)

ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY) 2007 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Πανελλήνιο Έπαθλο Περιπέτειας 2007 ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 21/4/2013 Λήξη εγγραφών Μ. Πέμπτη 2/5/2013 ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα

13 ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ SPORTING 5-8 JUNE 2014 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

13 ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ SPORTING 5-8 JUNE 2014 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13 ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ SPORTING 5-8 JUNE 2014 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο με πλάγιους και έντονους χαρακτήρες FIA Visa

Διαβάστε περισσότερα

10o MERCEDES-BENZ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ REGULARITY ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

10o MERCEDES-BENZ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ REGULARITY ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 10o MERCEDES-BENZ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ REGULARITY 5-8 MAY 2011 ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο με πλάγιους και έντονους χαρακτήρες Αριθ. Έγκρισης FIA: TRRH/HAR/GRC/060511

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο κανονισμών TETRAKOSARI V Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Βιβλίο κανονισμών TETRAKOSARI V Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών www.autokinisimag.gr Βιβλίο κανονισμών TETRAKOSARI V Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Επιμέλεια: Νικόλαος Λογοθέτης Παναγιώτης Κουλούρης Χάρης Μηνασίδης Μάνος Έξαρχος Στέλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ 2015

ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ 2015 ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ... 9 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ... 9 1.1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 9 1.2 ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ... 9 1.3 ΕΡΜΗΝΕΙΑ... 9 1.4 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 9 2. ΟΡΙΣΜOI... 9 2.1 ΕΝΑΡΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης για το κοινό θα είναι Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 21:00, Σάββατο και Κυριακή: 10:00 21:00

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης για το κοινό θα είναι Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 21:00, Σάββατο και Κυριακή: 10:00 21:00 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Έκθεση Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 θα πραγματοποιηθεί στους Εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό στην Αίθουσα Ξιφασκίας, από 2 έως

Διαβάστε περισσότερα

LAC TIGER RALLY 22/2/2014

LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2014 LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σελίδα 1 από 6 Ημερομηνία Ώρα Πρόγραμμα 31/01/2014 19:00 Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 13/02/2014 21:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Συνεργασία με

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Συνεργασία με 4 15 Ιουνίου 2014, Ωδείο Αθηνών Αθήνα, 6 Μαΐου 2014 Αγαπητοί συνάδελφοι, Η 37 η Γιορτή Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 15 Ιουνίου στους χώρους του Ωδείου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έχοντας υπ όψιν της τη διάταξη του άρθρου 27 ν.2725/99, τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος Φάληρο 12-14 Ιουνίου 2015 Διοργανωτής Όμιλος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας () προκηρύσσει τον αγώνα COASTAL 2014, για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2011 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2013 LAC TIGER RALLY 13-14/7/2013

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2013 LAC TIGER RALLY 13-14/7/2013 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2013 LAC TIGER RALLY 13-14/7/2013 Aρ. Έγκρισης & Ημερομηνία R3/13 04/06/2013 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΕΣΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-2015 Περιεχόμενα Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Άρθρο 3. Δικαίωμα Συμμετοχής Άρθρο 4. Δήλωση Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ. Συμπληρωματικός Ειδικός Κανονισμός. Συνδιοργάνωση τωναθλητικώνσωματείων

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ. Συμπληρωματικός Ειδικός Κανονισμός. Συνδιοργάνωση τωναθλητικώνσωματείων ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Συμπληρωματικός Ειδικός Κανονισμός Συνδιοργάνωση τωναθλητικώνσωματείων ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ Βολανάκη 3 Αμπελόκηποι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2015 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα