Great artists use great tools

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Great artists use great tools"

Transcript

1 Great artists use great tools πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίων

2 Πολύ περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα, ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης κομμωτηρίων... Η Ikosoft αναπτύσσει και παρέχει τεχνολογικές λύσεις, εργαλεία διαχείρισης και ανάλυσης μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις ανά το παγκόσμιο. Το Merlin X2 ήδη βοηθά περισσότερa από 17,000 κομμωτήρια να διαπρέπουν και να αναπτύσσονται. Δυνατό, πλήρες και εύκολο στη χρήση το Merlin X2 είναι ο αξιόπιστος, οικονομικός σας συνεργάτης που σας βοηθά να δημιουργήσετε τις δικές σας στρατηγικές κινήσεις για την εταιρεία σας. Η δυναμική δομή και ευελιξία του Merlin επιτρέπει την προσαρμογή του στον δικό σας τρόπο λειτουργίας ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης σας. Γνωρίστε τους πελάτες σας Αυξήστε την πιστότητα και προσεγγίστε περισσότερους πελάτες Κινητοποιήστε με κίνητρα τους υπαλλήλους σας Απλοποιήστε την διαχείριση προσωπικού Πραγματική αίσθηση της απόδοσης του σαλονιού σας και πάρτε τον έλεγχο εκεί που χρειάζεται Διευθύνετε τα οικονομικά σας Αξιολογήστε, προβλέψετε, δράστε Όπου και αν είστε: στο σαλόνι, στο γραφείο, στο σπίτι η σε ταξίδι.

3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΡΧΕΙΑ πελατών Αναλυτικά αρχεία πελατών Οι πελάτες σας είναι η βάση της επιχείρησης σας. Η σωστή ενημέρωση των στοιχείων τους είναι απαραίτητη. Το Merlin X2 επιτρέπει να καθορίσετε τα υποχρεωτικά στοιχεία (διεύθυνση, ταχ. κώδικας, τηλέφωνο κτλ) σιγουρεύοντας ετοιμότητα της πελατειακής σας βάσης όταν ετοιμάζετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ σας. Κύριες λειτουργίες Βασικές πληροφορίες: διεύθυνση, τηλέφωνο Οικονομικό και τεχνικό ιστορικό για τον κάθε πελάτη Το ιστορικό των πελατών είναι πλήρες και εύκολο στη χρήση. Καλωσορίστε τους πελάτες σας με την άφιξή τους δίνοντας τους την εξυπηρέτηση που περιμένουν βάση τού ιστορικού τους στο σαλόνι. Γνωρίζοντας τις συνήθειες του πελάτη είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του - οι ακριβείς πληροφορίες στα αρχεία πελατών του Merlin X2 σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό εύκολα (κινητό, διεύθυνση , ιστορικό αγορών προϊόντων, μέσος όρος ποσού που ξοδεύει, συχνότητα επισκέψεων, αγαπημένο ρόφημα, τεχνικά δελτία...). Για να είστε ξέγνοιαστοι τα στοιχεία των πελατών είναι κρυπτογραφημένα με τρόπο που να αποκλείει το ενδεχόμενο κλοπής τους, ακόμη και για άτομα που χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα με σας. Απεριόριστα τεχνικά δελτία, ακόμη και για υπηρεσίες ομορφιάς Ιστορικό ταμείου Καμπάνιες μάρκετινγκ Συνδρομές Συμβουλευτικές σημειώσεις Διαχείριση φωτογραφιών και ιστορικού Τροποποιήσιμα μηνύματα κινδύνου Υπολογισμός χρόνου αναμονής

4 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Το βιβλίο ραντεβού Κύριες λειτουργίες Ένα απόλυτα γραφικό βιβλίο ραντεβού Απόλυτη απόδοση και χρόνος. πληρότητας. Δημιουργία ραντεβού Διαχωρισμός ραντεβού στους κατάλληλους συνεργάτες Αυτόματες υπενθυμίσεις με SMS η mail Διαχείριση στατιστικών (παρουσίες, μη εμφάνιση, ακυρώσεις κτλ) Αναζήτηση πελατών με όνομα η τηλέφωνο Μέσο του υποσυστήματος υποδοχής πελατών, το Merlin X2 δίνει πληροφορίες για τον μέσο όρο αναμονής και πληρότητας των ραντεβού. Με μια ματιά ξεχωρίζετε τις "αργές" από τις πλήρης" περιόδους. Όταν ένας υπάλληλος μας είναι απασχολημένος κάποια συγκεκριμένη ώρα, το Merlin αυτόματα εισηγήται το επόμενο του ελεύθερο χρονικό κενό η και τον καλύτερο υπάλληλο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το βιβλίο ραντεβού μπορεί και να χρησιμοποιηθεί σαν η κύρια οθόνη του προγράμματος σας ή σαν υποσύστημα από την κύρια οθόνη. Το direct μάρκετινγκ του Merlin X2 περιλαμβάνει πλήρες πακέτο δωροβαθμών η καρτών μέλους που μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας Διαχείριση καρτών πιστότητας Ρυθμίστε την αξία των βαθμών που κερδίζονται και την αξία εξαργύρωσης Φιλτράρετε τους πελάτες με πολλαπλά κριτήρια βάση των στοιχείων του πελάτη, του ιστορικού τους και των αγορών τους Ενσωματωμένο εργαλείο για τη δημιουργία δικών σας ετικετών Αποστολή SMS Η Ikosoft έχει αναπτύξει ένα απλό σύστημα για αποστολή γραπτών μηνυμάτων στους πελάτες του σαλονιού. Το αρχείο πελατών του Merlin X2 περιλαμβάνει ειδικό πεδίο για τα κινητά τηλέφωνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο και συνδρομή στην υπηρεσία SMS του Merlin για να αρχίσετε αυτόματα να επιβεβαιώνετε τα ραντεβού των πελατών σας, να αποστέλλετε υπενθυμίσεις, καμπάνιες μάρκετινγκ ή ειδικές προσφορές.

5 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Γρήγορος, αναλυτικός έλεγχος ταμείου Το Merlin X2 απλοποιεί τις καθημερινές σας ρουτίνες, την εκτύπωση αναφορών, περιλαμβάνοντας στοιχεία υπηρεσιών για κάθε κατηγορία και υπάλληλο: κερδίστε χρόνο στο τέλος της ημέρας για να τον παραχωρείτε στους πελάτες σας. Κύριες λειτουργίες Συμβουλευτείτε μια μέρα ή περίοδο της επιλογής σας Διαχειριστείτε διαφορετικές τράπεζες και νομίσματα Διαχειριστείτε επιταγές, μετρητά, κάρτες, μεταφορές από τράπεζα και άλλα πολλά Πολλαπλές πληρωμές Διαχείριση εξόδων Οθόνη συγκεντρωτικού ταμείου Κλείδωμα με κωδικό Προαιρετικό υλισμικό: συρτάρι ταμείου, εκτυπωτής Στο υποσύστημα του ταμείου μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε: αποδείξεις απόδοση ανά υπάλληλο τζίρος υπηρεσιών και προϊόντων σε γραφική μορφή. συγκριτικά στοιχεία πραγματικά ποσά cash flow απόδειξης/επιταγών, αναγνώστης μαγνητικών καρτών, αναγνώστης barcode.

6 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Εύκολη τιμολόγηση Απλή, γρήγορη και πρωτοποριακή, η λειτουργία τιμολόγησης καλύπτει όλα θέματα του πελάτη και της απόδειξης. Ο χρόνος αναμονής του πελάτη μετρά από την στιγμή που μπαίνει στο σαλόνι. Για επίσπευση της τιμολόγησης πολλαπλές αποδείξεις μπορούν να ανοιχθούν ταυτόχρονα και οι υπάλληλοι να προσθαφαιρούν υπηρεσίες καθώς τις διεκπεραιώνουν. Στην οθόνη τιμολόγησης μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα των πελατών σας, τους δωροβαθμούς τους, τελευταίες αγορές προϊόντων, εκπτώσεις και όλο το ιστορικό αγορών με τις εκάστοτε τιμές και εκπτώσεις. Διαχείριση για τα ρέστα και τα φιλοδωρήματα καθώς και πολλαπλά νομίσματα και πολλαπλές πληρωμές διασφαλίζουν μια πλήρη διαδικασία είσπραξης. Κύριες λειτουργίες Αποδείξεις και ραντεβού σε αναμονή Συνδυασμένες πληρωμές Άμεση πρόσβαση στο αρχείο του πελάτη αλλά και στα τεχνικά δελτία τελευταίες αγορές προϊόντων, παραγγελίες πελάτη Προκαθορισμένες ειδικές τιμές, εκπτώσεις Πολλαπλοί τρόποι πληρωμών (μεταχρονολογημένες επιταγές, πιστώσεις, προσφορές, επιστροφές)

7 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Απλή, έμπιστη διαχείριση προϊόντων Το Merlin X2 διαχειρίζεται τα προϊόντα σας ώστε να μην ξεμείνετε και να παρακολουθείτε εύκολα την κίνηση των αποθεμάτων σας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε την αξία του αποθέματος σας για μια συγκεκριμένη ημέρα Αρχεία προϊόντων Αρχεία προμηθευτών Διαχείριση ποσοστών Κύριες λειτουργίες Καταμέτρηση (ποσότητες και διαφορές) Παραγγελίες (αυτόματες η χειροκίνητα, παραλαβές, ιστορικό Παρακολούθηση (παραλαβές, εσωτερική χρήση, barcodes) Αλλαγές τιμών Εκτύπωση ετικετών Προαιρετικό υλισμικό: αναγνώστης barcode

8 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Υπηρεσίες και τιμές όπως τις χρειάζεστε Αναλυτικά δελτία υπηρεσιών Απεριόριστες κατηγορίες υπηρεσιών Υπηρεσίες ανά κατηγορία, υποκατηγορία Χρόνος υπαλλήλου και χρόνος αναμονής Προκαθορισμένες ειδικές τιμές Πακέτα Ομαδοποιημένες υπηρεσίες Διαχείριση συνδρομών Ειδικές τιμές προσαρμόσιμες ανά ημέρα, χρονική περίοδο, προφίλ πελάτη, και υπαλλήλου Αλλαγή τιμών με έλεγχο αποτελέσματος στον τζίρο Για το προσωπικό το Merlin X2 είναι ένα φιλικό μεθοδικό και εκπαιδευτικό εργαλείο που τους βοηθά στη σωστή συμπεριφορά προς τον πελάτη και σε καλές πρακτικές πωλήσεων.

9 Αναμίξτε και δώστε κίνητρα στο προσωπικό σας Αρχεία Προσωπικού Τα αρχεία προσωπικού του Merlin X2 κρατούν λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάθε υπάλληλο: Βασικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνα, αρ. κοιν. ασφαλίσεων...) Πλάνα εργασίας Υπολογισμός προμηθειών Κωδικοί ασφαλείας Πλάνα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας Έλεγχος παρουσιών Απουσίες, άδειες Γραφικά, πλάνα Τα πλάνα των υπαλλήλων μπορούν να προσαρμοστούν στους χρόνους πραγματικής εργασίας και διαθεσιμότητας Μαζί με την ανάλυση υποδοχής των πελατών για το σαλόνι το Merlin X2 δίνει την ίδια ανάλυση για τον κάθε υπάλληλο. Αυτό σας δίνει ότι χρειάζεστε να γνωρίζετε για να αναδιαρθρώσετε τα πλάνα εργασίας και να βελτιστοποιήσετε τον τζίρο σας. Το Merlin X2 επιτρέπει να προσαρμόζετε τα πλάνα με την κίνηση του σαλονιού, υπολογίζοντας τις "αργές" ώρες και τις ώρες "αιχμής".

10 Διαχείριση μέσο υπολογισμού Συνεχής ενημέρωση για την επιχείρηση σας Το Merlin X2 επιβλέπει τις αναλύσεις των σημαντικών δεικτών λειτουργίας του κομμωτηρίου σας, τα παρουσιάζει σαν μετρητές: π.χ. ο αριθμός των βαφών αν υπάλληλο. Αν ένας δείκτης πέσει κάτω από την "πράσινη" ζώνη το Merlin σας προειδοποιεί στην έναρξη επιτρέποντας σας να δράσετε ανάλογα και άμεσα. Οικονομική στρατηγική και οικονομικός σχεδιασμός Η οικονομική στρατηγική και οικονομικός σχεδιασμός του Merlin X2 σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά στοιχεία του σαλονιού σας με προβλέψεις για έξοδα και εισπράξεις. Αυτό το στοιχείο σας επιτρέπει να προγραμματίζετε έξοδα και εισπράξεις με τρόπο που να μπορείτε να προβλέπετε κύρια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Όταν εκτυπωθούν οι αναλύσεις των οικονομικών στρατηγικών σας βοηθούν στην υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε υποθετικά σενάρια οικονομικών για να προβλέψετε το αποτέλεσμα των επενδύσεων σας στις ταμειακές σας ροές. Για παράδειγμα, αν θα προσλάβετε καινούργιο υπάλληλο, το Merlin X2 μπορεί να υπολογίσει το κόστος και τον αντίκτυπο στο συνολικό σχήμα μισθοδοσίας. Αυτό με την σειρά του σας επιτρέπει να υπολογίσετε τον αντίκτυπο της πιθανής πρόσληψης στην πρόοδο του σαλονιού για τα επόμενα 5 χρόνια.

11 Διαχείριση μέσο υπολογισμού Λεπτομερής διαχείριση μισθολογίου Κύριες λειτουργίες Υπολογισμός προμηθειών Εκτύπωση Παράμετροι Πλέγμα, Όρια Αυτόματος υπολογισμός μισθών και μπόνους Παρακολούθηση υπαλλήλων Πληρωμές έναντι Ακριβείς στόχοι Καθορίστε χρονιαίους στόχους για να δώσετε κίνητρα στην ομάδα σας. Δημιουργήστε προκλήσεις για να αυξήσετε την καθημερινή απόδοση ανά υπάλληλο. Το προσωπικό μπορεί να αξιολογήσει την απόδοση του συγκριτικά με τους συναδέλφους, τους στόχους και τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικοί στόχοι επιτρέπουν στον κάθε υπάλληλο να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του σαλονιού. Επιπρόσθετα το Merlin X2 υπολογίζει το μπόνους αυτόματα επιτρέποντας σας να θέσετε μια δυνατή δομή προμηθειών που να ενθαρρύνει την απόδοση και την υπευθυνότητα.

12 Διαχείριση μέσο υπολογισμού Θησαυρός αναφορών ανάλυσης Σε συγκεντρωτική η λεπτομερή μορφή, αυτές οι αναφορές σας βοηθούν να αναπροσαρμόσετε κατάλληλα την στρατηγική διαχείρισης του σαλονιού σας. Το Merlin X2 σας δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες που αφορούν την δομή της εταιρείας σας. Κίνηση τζίρου και παρακολούθηση ταμείου Ανάλυση κίνησης πελατών (αριθμός παραστατικών, συχνότητα επισκέψεων, ποσοστά...) Πρόοδος υπαλλήλων Υπηρεσίες, προϊόντα Μέσο του Merlin X2 μπορείτε να αξιολογήσετε την οικονομική υγεία του σαλονιού σας άμεσα και να δείτε την επίδραση της κάθε σας κίνησης, για παράδειγμα η προσφορά νέων υπηρεσιών. Γραφικά εργαλεία για μέτρηση της κίνησης του σαλονιού σας Το Merlin X2 σας επιτρέπει να βλέπετε τα στοιχεία του σαλονιού σας σε γραφική μορφή. Οι δείκτες ανάπτυξης σας επιτρέπουν τη σύγκριση αποτελεσμάτων με την ίδια περίοδο από την περσινή χρονιά. Για ακόμη αξιόπιστη σύγκριση οι περίοδοι ρυθμίζονται ώστε να ξεκινούν και να τελειώνουν από την ίδια μέρα της εβδομάδας.

13 Γιατί να το διαλέξετε? Πολύ απλό στη χρήση Ο έξυπνος σχεδιασμός του Merlin X2 έχει δημιουργηθεί με σκοπό να επιτρέπει στο προσωπικό σας να το χειρίζεται άνετα και γρήγορα. Με την βοήθεια της υποστήριξης μας και του εργαλείου βοήθειας εγκατάστασης η ξακουστή φιλικότητα του Merlin έχει γίνει ακόμη καλύτερη στις εκδόσεις X2. Το Merlin είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και ενημερώνετε συχνά για να περιλαμβάνει πάντα καινοτόμες τεχνολογίες. Το Merlin X2 απαιτεί τουλάχιστο: Windows XP SP3, 1 GB μνήμης, CD-ROΜ και οθόνη που μπορεί να λειτουργήσει τουλάχιστο σε 1024x768 pixels. Κωδικοί και ασφάλεια Επίπεδα πρόσβασης και ιστορικό χρήσης του κάθε υπαλλήλου - σύστημα αναγνώρισης - απομακρυσμένο κλείδωμα - αυτόματο κλείδωμα των υπολογιστών όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ασφάλεια: τα αρχεία των πελατών σας δεν μπορούν να κλαπούν η να αντιγραφούν. Σύστημα κωδικών για παρακολούθηση των στοιχείων του σαλονιού - αντικλεπτική κρυπτογράφηση - ασφαλισμένες συνδέσεις. Μόνιμη επαφή από οπουδήποτε στον κόσμο Παρουσίαση των στοιχείων κίνησης του σαλονιού σας χωρίς να επηρεάζετε τη εργασία του σαλονιού, απομακρυσμένος έλεγχος και στοιχεία στα χέρια σας από οπουδήποτε στον κόσμο με την χρήση απλής σύνδεσης στο διαδίκτυο. SMS: Όπου και να βρίσκεστε, ρυθμίστε το πρόγραμμά σας να σας αποστέλλει τα κύρια στοιχεία του σαλονιού σας στο κινητό σας (Στόχοι, επισκέψεις, τζίρος ) όπου και αν βρίσκεστε, όποτε επιλέξετε. Ikonet: ενωθείτε με την κοινότητα μας Το Ikonet είναι μια δωρεάν υπηρεσία για όλα τα Blue Elite σαλόνια που χρησιμοποιούν το Merlin και που έχουν ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης. Αυτό το ανώνυμο σύστημα αξιολόγησης δίνει στους διευθυντές πρόσβαση σε συγκεντρωτικά στοιχεία του τομέα τους, επιτρέποντας τους να συγκρίνουν την απόδοση τους με σαλόνια του ιδίου τύπου, για την επιλεγμένη περίοδο (Τελευταίος μήνας, τρίμηνο...). Αυτή η αξιολόγηση επιτρέπει να λάβετε έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα και να χειριστείτε τα τμήματα της επιχείρησης σας που είναι κάτω από τον εθνικό μέσο όρο. Οι αριθμοί σας δεν αποκαλύπτονται σε κανένα, περιλαμβανομένης και της Ikosoft. Για να ενεργοποιήσετε το Ikonet, απλά κάντε κλικ στο εικονάκι PANEL στο ταμείο σας.

14 Τιμές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Merlin X2 Pro Merlin X2 Light Merlin X2 Solo ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Εκπαίδευση Εγκατάσταση - Παραμετροποίηση Υποστήριξη και βοήθεια ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΛΙΣΜΙΚΟΥ Σας παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση με Αξιόπιστους υπολογιστές και περιφεριακά. Όλα υποστηρίζουνται απο την ομάδα υποστήριξης μας. Καλέστε το τμήμα πωλήσεων για προσφορά στα ακόλουθα : Υπολογιστές Γραφείου Σύστημα με Οθόνη Αφής Φορητοί Υπολογιστές imac Υπολογιστές Οι υπολογιστές που προσφέρονται είναι δυνατό να διαφέρουν από τις φωτογραφίες Περιφεριακά P.O.S. USB laser αναγνώστης barcode Θερμικός εκτυπωτής απόδειξης Συρτάρι ταμείου Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α. και πιθανό να αλλάξουν η να μην είναι διαθέσιμα.

15 Merlin X2 Κλασσικο KAI Merlin X2 Pro Περιγραφή Λειτουργίας Merlin X2 Pro Merlin X2 Light Κεντρική Οθόνη Βιβλίο Ραντεβού Συγκριτικά Στοιχεία Συνεργατών Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασίας Τιμολόγηση Οθόνη Τιμολόγησης Χρεώσεις και Εισπράξεις Διαχείριση Φιλοδωρημάτων Προσωπικού Ταμείο Οθόνη Ταμείου Λίστα Παραστατικών Δαπάνες και Έξοδα Στρατηγική Χρηματοδότησης Μηνύματα μέσω SMS Πελατολόγιο Αρχεία Πελατών Καρτέλες Τεχνικών Εργασιών Ενέργειες Μάρκετινγκ Σχέδια Πιστότητας Αποθήκη Αρχεία Προϊόντων Προμηθευτές Αλλαγή Τιμής Πώλησης Προϊόντων Παραγγελίες Προϊόντων Απογραφή Αποθεμάτων (Στοκ) Ιστορικό Προϊόντων Παρακολούθηση Αποθεμάτων Προϊόντων Προσωπικό Αρχείο Προσωπικού Στόχοι Πωλήσεων Πρόγραμμα Εργασίας και Βάρδιες Απουσιολόγιο Υπολογισμός Μισθοδοσίας / Προμηθειών Υπηρεσίες Αρχείο Υπηρεσιών Πακέτα Υπηρεσιών και Προϊόντων Αλλαγή Τιμής Πώλησης Υπηρεσιών Συνδρομές Εργαλεία Σύστημα Ασφαλείας Εφεδρικά Αντίγραφα Ετικέτες Πακέτο υποστήριξης και βοήθειας πελατών Οι τεχνικοί μας που εργάζονται αποκλειστικά με τον κόσμο της ομορφιάς, είτε στον τομέα της κομμωτικής είτε της αισθητικής είτε στα SPA και γυμναστήρια βρίσκονται στην διάθεση σας όποτε τους χρειαστείτε για να απαντήσουν σε απορίες και να σας βοηθήσουν με την εξειδικευμένες γνώσεις τους στο πρόγραμμα και στον τομέα σας. Η υποστήριξη μας σας δίνει πρόσβαση σε τεχνικούς, εκπαιδευτές, αναβαθμίσεις και ενημέρωση. Photos : Ikosoft - / LondonEye / TriggerPhoto / Georgethefourth / jakobjeske / Neustockimages / diego_cervo / flisk / kaczka.

16 Ζητήστε μια παρουσίαση σήμερα για να δείτε από μόνοι σας πόσο εύκολο είναι το Merlin X2 Ανδρέα Ζαϊμη 3Γ, 1ος Όροφος 2049 Στρόβολος, Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ Πωλήσεις: Υποστήριξη: ask@insix.eu

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή H Ikosoft δημιούργησε το για να κάνει την ζωή σας ευκολότερη! το Merlin X2 ήδη βοηθά χιλιάδες σαλόνια παγκόσμια να πετύχουν και να μεγαλώσουν. Δυνατό ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο Η CybrArs παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το prxss Bauy αποτελεί το πιο σηµαντικό σύνεργο για την οργάνωση του κοµµωτηρίου ή του κέντρου αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

DELTA Εμπορική ιαχείριση

DELTA Εμπορική ιαχείριση DELTA Εμπορική ιαχείριση Η εφαρμογή Delta Εμπορική ιαχείριση αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε είδος εμπορικής επιχείρησης. Υποστηρίζει όλο τον εμπορικό κύκλο, απο τη στιγμή της αγοράς, της τιμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης

Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης Benzina v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του Benzina που θα εγκατασταθεί είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Κάνοντας διπλό

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ Μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης ] Το πληροφοριακό σύστημα για Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμους σχεδιασμένο γ ι α τ ι ς α ν ά γ κ ε ς π ο υ π ρ ο κ ύ π τ ο υ ν α π ό τ η ν ε φ α ρ μ ο γ ή [του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται.

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται. On Σημαντικές εμπορικές και οικονομικές πληροφορίες, άμεσα διαθέσιμες τόσο στον επιχειρηματία για να παίρνει τις αποφάσεις του, όσο και σε στελέχη πωλήσεων για να έχουν την πλήρη εικόνα των πελατών που

Διαβάστε περισσότερα

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Κομμωτηρίου - Κέντρου Αισθητικής

Διαχείριση Κομμωτηρίου - Κέντρου Αισθητικής 2014 Διαχείριση Κομμωτηρίου - Κέντρου Αισθητικής Hair & Beauty Salon Management Εγχειρίδιο Χρήσης ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Σολωμού 41, 71306, Ηράκλειο Κρήτης τηλ/φαξ: 2810235901 www.nikos.michalo.gr Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης

BakeMe v Βασικές Οδηγίες Χρήσης BakeMe v1.8.1.23 Βασικές Οδηγίες Χρήσης 1 Οδηγίες Εγκατάστασης Η έκδοση του BakeMe είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/XP ή νεότερα. Γενικά Από τα περιεχόμενα του cd ή από το φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από http://www.minoiki.com.gr/shop/cms.php?id_cms=7 Σελίδα 1 Αναβάθμιση 22-04-2013 Ver 2.0.1.86 1. Αντικατάσταση λειτουργίας πλήκτρου (Num Pad) με «Νέο Πελάτη»

Διαβάστε περισσότερα

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά. Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα

Προσφορά. Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα Προσφορά Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα Προσφορά για τους συναδέλφους στην Τράπεζα Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ), προσφέρει για τους συναδέλφους μας, δύο προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ E-SHOP HOSTING Τα ηλεκτρονικά καταστήματα θεωρούνται ιδιαίτερα απαιτητικές ιστοσελίδες τόσο σε θέματα ταχύτητας όσο και ασφάλειας Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e-shop Έχουμε δημιουργήσει 3 εκδόσεις e-shop, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και μεμονωμένες προσθήκες. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ESHOP (τι βλέπει ο επισκέπτης)

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργειες Οδηγίες εισηγητή Δείγματα οθονών. 3. Επιλέγω Οικονομική Διαχείριση. - Παραμετροποίηση

Ενέργειες Οδηγίες εισηγητή Δείγματα οθονών. 3. Επιλέγω Οικονομική Διαχείριση. - Παραμετροποίηση #1 Γενικής Λογιστικής Μετά τη δημιουργία του ετήσιου πλάνου παραγωγής και αναγκών θα προχωρήσουμε στην αγορά μέρους των υλικών που προβλέπονται ώστε να μπορεί να αρχίσει η παραγωγική διαδικασία τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Gymware LB. Εφαρμογή διαχείρισης γυμναστηρίου. Gymware LB v3.1 Εφαρμογή διαχείρισης Γυμναστηρίου

Gymware LB. Εφαρμογή διαχείρισης γυμναστηρίου. Gymware LB v3.1 Εφαρμογή διαχείρισης Γυμναστηρίου Εφαρμογή διαχείρισης γυμναστηρίου Gymware LB Gymware LB v3.1 Εφαρμογή διαχείρισης Γυμναστηρίου Προϊόν της εταιρίας Τερτίπη 1, 41221, Λάρισα Τηλ: 2410 234620 email: info@itbiz.gr URL: http://www.itbiz.gr

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Διαδικασίες Γρήγορης Παραμετροποίησης V1.0 / 06-2014 Page 1 of 29 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΒΗΜΑΤΑ... 4 2.1 Εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών... 4 2.2 Σύνδεση (Log-in)...

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της Eerprse Resurce Plag Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της εύρυθµης λειτουργίας. Ως απάντηση σε αυτήν την ανάγκη δηµιουργήσαµε το prxess Car

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50%

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50% Προσφορές έως 31/12/2018 Σημαντική Διευκρίνιση : Διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν μόνο την αξία ενοικίασης ή αγοράς του λογισμικού. Για διάφορες τεχνικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Γιώργος Μπορέτος Marketing Head SingularLogic Vendor Division Νοέμβριος 2013 Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Η τεχνολογία στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ DPS S 710 Η επίδειξη των δυνατοτήτων του πρωτοκόλλου επικοινωνίας απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος ECRFP. Για

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Αλεξανδρούπολη. Μάρτιος 2015

Xpress. Αλεξανδρούπολη. Μάρτιος 2015 Xpress Αλεξανδρούπολη Μάρτιος 2015 ΑΠΟΘΗΚΗ Στήλες ανάπτυξης αποθεμάτων αποθήκης - Αποθηκευτικοί χώροι. Διαθέσιμα = το σύνολο των ποσοτήτων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ράφια ή στα συρτάρια του φαρμακείου

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet LYSP AUDIT essential Το LYSP AUDIT essential αποτελεί την οικονομική πρόταση της LYSP για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο για την οργάνωσή τους. Είναι ιδανικό για μικρές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Η οθόνη Εντοπισμός οχήματος είναι η πρώτη οθόνη που βλέπετε μετά τη σύνδεσή σας στο Microcat LIVE.

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Η οθόνη Εντοπισμός οχήματος είναι η πρώτη οθόνη που βλέπετε μετά τη σύνδεσή σας στο Microcat LIVE. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Το Microcat LIVE είναι το απόλυτο σύστημα πώλησης ανταλλακτικών online. Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στις κύριες οθόνες. Αναζήτηση οχήματος Από τον πίνακα Αναζήτηση οχήματος μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Κάντε Check up στο λογισμικό σας!.. δώστε απάντηση στους προβληματισμούς σας!.και προχωρήστε στις επιλογές σας! To πρόγραμμα Εσόδων Εξόδων αποτελεί το κύριο εργαλείο της

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0 Τιμοκατάλογος Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANIMA.NET STANDARD 7.0 SN: A01 Τιμή 300 Standard 7.0 H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Παραδείγματα -UML Δρ Βαγγελιώ Καβακλή Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εαρινό Εξάμηνο 2011-2012 1 Ηλεκτρονικό Κατάστημα Το αντικείμενο είναι η

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EPC ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NISSAN ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EPC ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NISSAN ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ EPC ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NISSAN ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΌΣ ΟΧΉΜΑΤΟΣ Ο κατάλογος EPC της Nissan που λειτουργεί με το Microcat Live σάς προσφέρει το απόλυτο σύστημα πώλησης ανταλλακτικών. Για να ξεκινήσετε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Το PYLON AUTO & MOTO CUBE είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της EPSILON NET και της ACT. Τώρα ο κλάδος της Εμπορίας

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

InfoPark Cashier Station

InfoPark Cashier Station InfoPark Cashier Station Βασική περιγραφή δυνατοτήτων Εφαρμογής InfoPark Διαχείριση ωριαίων και μονίμων πελατών Αυτόματη Χρονοχρέωση αυτοκινήτου Έκδοση μηχανογραφικής Αποδείξεως Παροχής Online Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

RBS ELIO web. 20 Βιβλίο Οδηγιών Χειρισμού 5.2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Έκδοση διάφορων αναφορών στατιστικών.

RBS ELIO web. 20 Βιβλίο Οδηγιών Χειρισμού 5.2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Έκδοση διάφορων αναφορών στατιστικών. 5.2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Έκδοση διάφορων αναφορών στατιστικών. ΚΛΕΙΔΙ ΣΥΜΒΟΛΑ Πιέστε το πλήκτρο μία φορά και μετά το πλήκτρο έως ότου δείτε στην πρώτη σειρά της οθόνης: > ΑΝΑΦΟΡΕΣ- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Πιέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 Σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του λογισμικού Το HellasSoft G2 είναι ένα αλληλένδετο σύστημα παρακολούθησης των πόρων της επιχείρησης (ERP). Eίναι ανεπτυγμένο στη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Μεταφορικές Επιχειρήσεις Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Ημερομηνία : 24/09/2013 Το mybusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μικρής λιανικής Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Γρήγορη εξυπηρέτηση στο ταμείο Ανάγκη Λύση Ταχύτατη έκδοση αποδείξεων σκανάρισμα ειδών

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Μάνατζμεντ & Αποτελεσματική Παρακολούθηση Εισπράξεων Χρίστος Ιωάννου

Εσωτερικό Μάνατζμεντ & Αποτελεσματική Παρακολούθηση Εισπράξεων Χρίστος Ιωάννου Εσωτερικό Μάνατζμεντ & Αποτελεσματική Παρακολούθηση Εισπράξεων Χρίστος Ιωάννου 12 Δεκεμβρίου 2013 ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 1.Κατανόηση Βασικών Αρχών Μάνατζμεντ & Λήψη Αποφάσεων. 2.Κατανόηση Συστήματος Εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Εκτυπώσεις Κινήσεων Εκτυπώσεις Κινήσεων Λογιστικές Ημερολόγια Πελατών (Πωλήσεις-Εισπράξεις) Η εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας IMPROVE YOUR BUSINESS Χαμηλό Κόστος Διαχείριση αποθήκης και συνταγών Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι Σύνδεση με ταμειακή μηχανή / ΕΑΦΔΣΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ Υποστήριξη μέσω

Διαβάστε περισσότερα

More than. a CRM program! Customer Relationship Management

More than. a CRM program! Customer Relationship Management More than a CRM program! Customer Relationship Management Το σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne αναβαθμίζει τη σχέση με τους πελάτες σας Εύκολο στη χρήση και ευέλικτο στις εφαρμογές του,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερες Περισσό πωλ πω ή λ σει ε ς Μεγαλύ Μεγαλ τερο κέρδος Απόλυτος έλεγχος Η εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση Πρόλογος των Συγγραφέων... 21 Α ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα 1.1 Εισαγωγή... 29 1.2 Σύστημα... 29 1.3 Πληροφοριακά Συστήματα... 31 1.3.1 Ορισμός του Πληροφοριακού Συστήματος... 31 1.3.2 Συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Διαφορές Commercial - Business

Διαφορές Commercial - Business Διαφορές Commercial - Business Διαθέσιμοι πόροι Αποθέματα Συγκεντρωτική Εικόνα - Εικόνα αποθεμάτων - Εκτυπώσεις Ανάλυση υπολοίπων - Εκκαθάριση τρίτων - Εργασίες Δημιουργία προϋπολογισμών - Υπηρεσίες /

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Εντατικής Λιανικής & Ενηµερώσεις Η.Φ.Τ.Μ

ιαχείριση Εντατικής Λιανικής & Ενηµερώσεις Η.Φ.Τ.Μ ιαχείριση Εντατικής Λιανικής & Ενηµερώσεις Η.Φ.Τ.Μ ιαχείριση P.O.S Η διαχείριση P.O.S µηχανών Online, σας παρέχει τη δυνατότητα να συνδέσετε τους Η/Υ στους οποίους πραγµατοποιείτε τις κινήσεις λιανικής

Διαβάστε περισσότερα