Great artists use great tools

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Great artists use great tools"

Transcript

1 Great artists use great tools πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίων

2 Πολύ περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα, ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης κομμωτηρίων... Η Ikosoft αναπτύσσει και παρέχει τεχνολογικές λύσεις, εργαλεία διαχείρισης και ανάλυσης μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις ανά το παγκόσμιο. Το Merlin X2 ήδη βοηθά περισσότερa από 17,000 κομμωτήρια να διαπρέπουν και να αναπτύσσονται. Δυνατό, πλήρες και εύκολο στη χρήση το Merlin X2 είναι ο αξιόπιστος, οικονομικός σας συνεργάτης που σας βοηθά να δημιουργήσετε τις δικές σας στρατηγικές κινήσεις για την εταιρεία σας. Η δυναμική δομή και ευελιξία του Merlin επιτρέπει την προσαρμογή του στον δικό σας τρόπο λειτουργίας ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης σας. Γνωρίστε τους πελάτες σας Αυξήστε την πιστότητα και προσεγγίστε περισσότερους πελάτες Κινητοποιήστε με κίνητρα τους υπαλλήλους σας Απλοποιήστε την διαχείριση προσωπικού Πραγματική αίσθηση της απόδοσης του σαλονιού σας και πάρτε τον έλεγχο εκεί που χρειάζεται Διευθύνετε τα οικονομικά σας Αξιολογήστε, προβλέψετε, δράστε Όπου και αν είστε: στο σαλόνι, στο γραφείο, στο σπίτι η σε ταξίδι.

3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΡΧΕΙΑ πελατών Αναλυτικά αρχεία πελατών Οι πελάτες σας είναι η βάση της επιχείρησης σας. Η σωστή ενημέρωση των στοιχείων τους είναι απαραίτητη. Το Merlin X2 επιτρέπει να καθορίσετε τα υποχρεωτικά στοιχεία (διεύθυνση, ταχ. κώδικας, τηλέφωνο κτλ) σιγουρεύοντας ετοιμότητα της πελατειακής σας βάσης όταν ετοιμάζετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ σας. Κύριες λειτουργίες Βασικές πληροφορίες: διεύθυνση, τηλέφωνο Οικονομικό και τεχνικό ιστορικό για τον κάθε πελάτη Το ιστορικό των πελατών είναι πλήρες και εύκολο στη χρήση. Καλωσορίστε τους πελάτες σας με την άφιξή τους δίνοντας τους την εξυπηρέτηση που περιμένουν βάση τού ιστορικού τους στο σαλόνι. Γνωρίζοντας τις συνήθειες του πελάτη είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του - οι ακριβείς πληροφορίες στα αρχεία πελατών του Merlin X2 σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό εύκολα (κινητό, διεύθυνση , ιστορικό αγορών προϊόντων, μέσος όρος ποσού που ξοδεύει, συχνότητα επισκέψεων, αγαπημένο ρόφημα, τεχνικά δελτία...). Για να είστε ξέγνοιαστοι τα στοιχεία των πελατών είναι κρυπτογραφημένα με τρόπο που να αποκλείει το ενδεχόμενο κλοπής τους, ακόμη και για άτομα που χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα με σας. Απεριόριστα τεχνικά δελτία, ακόμη και για υπηρεσίες ομορφιάς Ιστορικό ταμείου Καμπάνιες μάρκετινγκ Συνδρομές Συμβουλευτικές σημειώσεις Διαχείριση φωτογραφιών και ιστορικού Τροποποιήσιμα μηνύματα κινδύνου Υπολογισμός χρόνου αναμονής

4 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Το βιβλίο ραντεβού Κύριες λειτουργίες Ένα απόλυτα γραφικό βιβλίο ραντεβού Απόλυτη απόδοση και χρόνος. πληρότητας. Δημιουργία ραντεβού Διαχωρισμός ραντεβού στους κατάλληλους συνεργάτες Αυτόματες υπενθυμίσεις με SMS η mail Διαχείριση στατιστικών (παρουσίες, μη εμφάνιση, ακυρώσεις κτλ) Αναζήτηση πελατών με όνομα η τηλέφωνο Μέσο του υποσυστήματος υποδοχής πελατών, το Merlin X2 δίνει πληροφορίες για τον μέσο όρο αναμονής και πληρότητας των ραντεβού. Με μια ματιά ξεχωρίζετε τις "αργές" από τις πλήρης" περιόδους. Όταν ένας υπάλληλος μας είναι απασχολημένος κάποια συγκεκριμένη ώρα, το Merlin αυτόματα εισηγήται το επόμενο του ελεύθερο χρονικό κενό η και τον καλύτερο υπάλληλο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το βιβλίο ραντεβού μπορεί και να χρησιμοποιηθεί σαν η κύρια οθόνη του προγράμματος σας ή σαν υποσύστημα από την κύρια οθόνη. Το direct μάρκετινγκ του Merlin X2 περιλαμβάνει πλήρες πακέτο δωροβαθμών η καρτών μέλους που μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας Διαχείριση καρτών πιστότητας Ρυθμίστε την αξία των βαθμών που κερδίζονται και την αξία εξαργύρωσης Φιλτράρετε τους πελάτες με πολλαπλά κριτήρια βάση των στοιχείων του πελάτη, του ιστορικού τους και των αγορών τους Ενσωματωμένο εργαλείο για τη δημιουργία δικών σας ετικετών Αποστολή SMS Η Ikosoft έχει αναπτύξει ένα απλό σύστημα για αποστολή γραπτών μηνυμάτων στους πελάτες του σαλονιού. Το αρχείο πελατών του Merlin X2 περιλαμβάνει ειδικό πεδίο για τα κινητά τηλέφωνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο και συνδρομή στην υπηρεσία SMS του Merlin για να αρχίσετε αυτόματα να επιβεβαιώνετε τα ραντεβού των πελατών σας, να αποστέλλετε υπενθυμίσεις, καμπάνιες μάρκετινγκ ή ειδικές προσφορές.

5 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Γρήγορος, αναλυτικός έλεγχος ταμείου Το Merlin X2 απλοποιεί τις καθημερινές σας ρουτίνες, την εκτύπωση αναφορών, περιλαμβάνοντας στοιχεία υπηρεσιών για κάθε κατηγορία και υπάλληλο: κερδίστε χρόνο στο τέλος της ημέρας για να τον παραχωρείτε στους πελάτες σας. Κύριες λειτουργίες Συμβουλευτείτε μια μέρα ή περίοδο της επιλογής σας Διαχειριστείτε διαφορετικές τράπεζες και νομίσματα Διαχειριστείτε επιταγές, μετρητά, κάρτες, μεταφορές από τράπεζα και άλλα πολλά Πολλαπλές πληρωμές Διαχείριση εξόδων Οθόνη συγκεντρωτικού ταμείου Κλείδωμα με κωδικό Προαιρετικό υλισμικό: συρτάρι ταμείου, εκτυπωτής Στο υποσύστημα του ταμείου μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε: αποδείξεις απόδοση ανά υπάλληλο τζίρος υπηρεσιών και προϊόντων σε γραφική μορφή. συγκριτικά στοιχεία πραγματικά ποσά cash flow απόδειξης/επιταγών, αναγνώστης μαγνητικών καρτών, αναγνώστης barcode.

6 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Εύκολη τιμολόγηση Απλή, γρήγορη και πρωτοποριακή, η λειτουργία τιμολόγησης καλύπτει όλα θέματα του πελάτη και της απόδειξης. Ο χρόνος αναμονής του πελάτη μετρά από την στιγμή που μπαίνει στο σαλόνι. Για επίσπευση της τιμολόγησης πολλαπλές αποδείξεις μπορούν να ανοιχθούν ταυτόχρονα και οι υπάλληλοι να προσθαφαιρούν υπηρεσίες καθώς τις διεκπεραιώνουν. Στην οθόνη τιμολόγησης μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα των πελατών σας, τους δωροβαθμούς τους, τελευταίες αγορές προϊόντων, εκπτώσεις και όλο το ιστορικό αγορών με τις εκάστοτε τιμές και εκπτώσεις. Διαχείριση για τα ρέστα και τα φιλοδωρήματα καθώς και πολλαπλά νομίσματα και πολλαπλές πληρωμές διασφαλίζουν μια πλήρη διαδικασία είσπραξης. Κύριες λειτουργίες Αποδείξεις και ραντεβού σε αναμονή Συνδυασμένες πληρωμές Άμεση πρόσβαση στο αρχείο του πελάτη αλλά και στα τεχνικά δελτία τελευταίες αγορές προϊόντων, παραγγελίες πελάτη Προκαθορισμένες ειδικές τιμές, εκπτώσεις Πολλαπλοί τρόποι πληρωμών (μεταχρονολογημένες επιταγές, πιστώσεις, προσφορές, επιστροφές)

7 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Απλή, έμπιστη διαχείριση προϊόντων Το Merlin X2 διαχειρίζεται τα προϊόντα σας ώστε να μην ξεμείνετε και να παρακολουθείτε εύκολα την κίνηση των αποθεμάτων σας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε την αξία του αποθέματος σας για μια συγκεκριμένη ημέρα Αρχεία προϊόντων Αρχεία προμηθευτών Διαχείριση ποσοστών Κύριες λειτουργίες Καταμέτρηση (ποσότητες και διαφορές) Παραγγελίες (αυτόματες η χειροκίνητα, παραλαβές, ιστορικό Παρακολούθηση (παραλαβές, εσωτερική χρήση, barcodes) Αλλαγές τιμών Εκτύπωση ετικετών Προαιρετικό υλισμικό: αναγνώστης barcode

8 Αντικειμενική ΕΙΚΟΝΑ των λειτουργιών του σαλονιού Υπηρεσίες και τιμές όπως τις χρειάζεστε Αναλυτικά δελτία υπηρεσιών Απεριόριστες κατηγορίες υπηρεσιών Υπηρεσίες ανά κατηγορία, υποκατηγορία Χρόνος υπαλλήλου και χρόνος αναμονής Προκαθορισμένες ειδικές τιμές Πακέτα Ομαδοποιημένες υπηρεσίες Διαχείριση συνδρομών Ειδικές τιμές προσαρμόσιμες ανά ημέρα, χρονική περίοδο, προφίλ πελάτη, και υπαλλήλου Αλλαγή τιμών με έλεγχο αποτελέσματος στον τζίρο Για το προσωπικό το Merlin X2 είναι ένα φιλικό μεθοδικό και εκπαιδευτικό εργαλείο που τους βοηθά στη σωστή συμπεριφορά προς τον πελάτη και σε καλές πρακτικές πωλήσεων.

9 Αναμίξτε και δώστε κίνητρα στο προσωπικό σας Αρχεία Προσωπικού Τα αρχεία προσωπικού του Merlin X2 κρατούν λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάθε υπάλληλο: Βασικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνα, αρ. κοιν. ασφαλίσεων...) Πλάνα εργασίας Υπολογισμός προμηθειών Κωδικοί ασφαλείας Πλάνα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας Έλεγχος παρουσιών Απουσίες, άδειες Γραφικά, πλάνα Τα πλάνα των υπαλλήλων μπορούν να προσαρμοστούν στους χρόνους πραγματικής εργασίας και διαθεσιμότητας Μαζί με την ανάλυση υποδοχής των πελατών για το σαλόνι το Merlin X2 δίνει την ίδια ανάλυση για τον κάθε υπάλληλο. Αυτό σας δίνει ότι χρειάζεστε να γνωρίζετε για να αναδιαρθρώσετε τα πλάνα εργασίας και να βελτιστοποιήσετε τον τζίρο σας. Το Merlin X2 επιτρέπει να προσαρμόζετε τα πλάνα με την κίνηση του σαλονιού, υπολογίζοντας τις "αργές" ώρες και τις ώρες "αιχμής".

10 Διαχείριση μέσο υπολογισμού Συνεχής ενημέρωση για την επιχείρηση σας Το Merlin X2 επιβλέπει τις αναλύσεις των σημαντικών δεικτών λειτουργίας του κομμωτηρίου σας, τα παρουσιάζει σαν μετρητές: π.χ. ο αριθμός των βαφών αν υπάλληλο. Αν ένας δείκτης πέσει κάτω από την "πράσινη" ζώνη το Merlin σας προειδοποιεί στην έναρξη επιτρέποντας σας να δράσετε ανάλογα και άμεσα. Οικονομική στρατηγική και οικονομικός σχεδιασμός Η οικονομική στρατηγική και οικονομικός σχεδιασμός του Merlin X2 σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά στοιχεία του σαλονιού σας με προβλέψεις για έξοδα και εισπράξεις. Αυτό το στοιχείο σας επιτρέπει να προγραμματίζετε έξοδα και εισπράξεις με τρόπο που να μπορείτε να προβλέπετε κύρια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Όταν εκτυπωθούν οι αναλύσεις των οικονομικών στρατηγικών σας βοηθούν στην υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε υποθετικά σενάρια οικονομικών για να προβλέψετε το αποτέλεσμα των επενδύσεων σας στις ταμειακές σας ροές. Για παράδειγμα, αν θα προσλάβετε καινούργιο υπάλληλο, το Merlin X2 μπορεί να υπολογίσει το κόστος και τον αντίκτυπο στο συνολικό σχήμα μισθοδοσίας. Αυτό με την σειρά του σας επιτρέπει να υπολογίσετε τον αντίκτυπο της πιθανής πρόσληψης στην πρόοδο του σαλονιού για τα επόμενα 5 χρόνια.

11 Διαχείριση μέσο υπολογισμού Λεπτομερής διαχείριση μισθολογίου Κύριες λειτουργίες Υπολογισμός προμηθειών Εκτύπωση Παράμετροι Πλέγμα, Όρια Αυτόματος υπολογισμός μισθών και μπόνους Παρακολούθηση υπαλλήλων Πληρωμές έναντι Ακριβείς στόχοι Καθορίστε χρονιαίους στόχους για να δώσετε κίνητρα στην ομάδα σας. Δημιουργήστε προκλήσεις για να αυξήσετε την καθημερινή απόδοση ανά υπάλληλο. Το προσωπικό μπορεί να αξιολογήσει την απόδοση του συγκριτικά με τους συναδέλφους, τους στόχους και τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικοί στόχοι επιτρέπουν στον κάθε υπάλληλο να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του σαλονιού. Επιπρόσθετα το Merlin X2 υπολογίζει το μπόνους αυτόματα επιτρέποντας σας να θέσετε μια δυνατή δομή προμηθειών που να ενθαρρύνει την απόδοση και την υπευθυνότητα.

12 Διαχείριση μέσο υπολογισμού Θησαυρός αναφορών ανάλυσης Σε συγκεντρωτική η λεπτομερή μορφή, αυτές οι αναφορές σας βοηθούν να αναπροσαρμόσετε κατάλληλα την στρατηγική διαχείρισης του σαλονιού σας. Το Merlin X2 σας δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες που αφορούν την δομή της εταιρείας σας. Κίνηση τζίρου και παρακολούθηση ταμείου Ανάλυση κίνησης πελατών (αριθμός παραστατικών, συχνότητα επισκέψεων, ποσοστά...) Πρόοδος υπαλλήλων Υπηρεσίες, προϊόντα Μέσο του Merlin X2 μπορείτε να αξιολογήσετε την οικονομική υγεία του σαλονιού σας άμεσα και να δείτε την επίδραση της κάθε σας κίνησης, για παράδειγμα η προσφορά νέων υπηρεσιών. Γραφικά εργαλεία για μέτρηση της κίνησης του σαλονιού σας Το Merlin X2 σας επιτρέπει να βλέπετε τα στοιχεία του σαλονιού σας σε γραφική μορφή. Οι δείκτες ανάπτυξης σας επιτρέπουν τη σύγκριση αποτελεσμάτων με την ίδια περίοδο από την περσινή χρονιά. Για ακόμη αξιόπιστη σύγκριση οι περίοδοι ρυθμίζονται ώστε να ξεκινούν και να τελειώνουν από την ίδια μέρα της εβδομάδας.

13 Γιατί να το διαλέξετε? Πολύ απλό στη χρήση Ο έξυπνος σχεδιασμός του Merlin X2 έχει δημιουργηθεί με σκοπό να επιτρέπει στο προσωπικό σας να το χειρίζεται άνετα και γρήγορα. Με την βοήθεια της υποστήριξης μας και του εργαλείου βοήθειας εγκατάστασης η ξακουστή φιλικότητα του Merlin έχει γίνει ακόμη καλύτερη στις εκδόσεις X2. Το Merlin είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και ενημερώνετε συχνά για να περιλαμβάνει πάντα καινοτόμες τεχνολογίες. Το Merlin X2 απαιτεί τουλάχιστο: Windows XP SP3, 1 GB μνήμης, CD-ROΜ και οθόνη που μπορεί να λειτουργήσει τουλάχιστο σε 1024x768 pixels. Κωδικοί και ασφάλεια Επίπεδα πρόσβασης και ιστορικό χρήσης του κάθε υπαλλήλου - σύστημα αναγνώρισης - απομακρυσμένο κλείδωμα - αυτόματο κλείδωμα των υπολογιστών όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ασφάλεια: τα αρχεία των πελατών σας δεν μπορούν να κλαπούν η να αντιγραφούν. Σύστημα κωδικών για παρακολούθηση των στοιχείων του σαλονιού - αντικλεπτική κρυπτογράφηση - ασφαλισμένες συνδέσεις. Μόνιμη επαφή από οπουδήποτε στον κόσμο Παρουσίαση των στοιχείων κίνησης του σαλονιού σας χωρίς να επηρεάζετε τη εργασία του σαλονιού, απομακρυσμένος έλεγχος και στοιχεία στα χέρια σας από οπουδήποτε στον κόσμο με την χρήση απλής σύνδεσης στο διαδίκτυο. SMS: Όπου και να βρίσκεστε, ρυθμίστε το πρόγραμμά σας να σας αποστέλλει τα κύρια στοιχεία του σαλονιού σας στο κινητό σας (Στόχοι, επισκέψεις, τζίρος ) όπου και αν βρίσκεστε, όποτε επιλέξετε. Ikonet: ενωθείτε με την κοινότητα μας Το Ikonet είναι μια δωρεάν υπηρεσία για όλα τα Blue Elite σαλόνια που χρησιμοποιούν το Merlin και που έχουν ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης. Αυτό το ανώνυμο σύστημα αξιολόγησης δίνει στους διευθυντές πρόσβαση σε συγκεντρωτικά στοιχεία του τομέα τους, επιτρέποντας τους να συγκρίνουν την απόδοση τους με σαλόνια του ιδίου τύπου, για την επιλεγμένη περίοδο (Τελευταίος μήνας, τρίμηνο...). Αυτή η αξιολόγηση επιτρέπει να λάβετε έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα και να χειριστείτε τα τμήματα της επιχείρησης σας που είναι κάτω από τον εθνικό μέσο όρο. Οι αριθμοί σας δεν αποκαλύπτονται σε κανένα, περιλαμβανομένης και της Ikosoft. Για να ενεργοποιήσετε το Ikonet, απλά κάντε κλικ στο εικονάκι PANEL στο ταμείο σας.

14 Τιμές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Merlin X2 Pro Merlin X2 Light Merlin X2 Solo ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Εκπαίδευση Εγκατάσταση - Παραμετροποίηση Υποστήριξη και βοήθεια ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΛΙΣΜΙΚΟΥ Σας παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση με Αξιόπιστους υπολογιστές και περιφεριακά. Όλα υποστηρίζουνται απο την ομάδα υποστήριξης μας. Καλέστε το τμήμα πωλήσεων για προσφορά στα ακόλουθα : Υπολογιστές Γραφείου Σύστημα με Οθόνη Αφής Φορητοί Υπολογιστές imac Υπολογιστές Οι υπολογιστές που προσφέρονται είναι δυνατό να διαφέρουν από τις φωτογραφίες Περιφεριακά P.O.S. USB laser αναγνώστης barcode Θερμικός εκτυπωτής απόδειξης Συρτάρι ταμείου Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α. και πιθανό να αλλάξουν η να μην είναι διαθέσιμα.

15 Merlin X2 Κλασσικο KAI Merlin X2 Pro Περιγραφή Λειτουργίας Merlin X2 Pro Merlin X2 Light Κεντρική Οθόνη Βιβλίο Ραντεβού Συγκριτικά Στοιχεία Συνεργατών Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασίας Τιμολόγηση Οθόνη Τιμολόγησης Χρεώσεις και Εισπράξεις Διαχείριση Φιλοδωρημάτων Προσωπικού Ταμείο Οθόνη Ταμείου Λίστα Παραστατικών Δαπάνες και Έξοδα Στρατηγική Χρηματοδότησης Μηνύματα μέσω SMS Πελατολόγιο Αρχεία Πελατών Καρτέλες Τεχνικών Εργασιών Ενέργειες Μάρκετινγκ Σχέδια Πιστότητας Αποθήκη Αρχεία Προϊόντων Προμηθευτές Αλλαγή Τιμής Πώλησης Προϊόντων Παραγγελίες Προϊόντων Απογραφή Αποθεμάτων (Στοκ) Ιστορικό Προϊόντων Παρακολούθηση Αποθεμάτων Προϊόντων Προσωπικό Αρχείο Προσωπικού Στόχοι Πωλήσεων Πρόγραμμα Εργασίας και Βάρδιες Απουσιολόγιο Υπολογισμός Μισθοδοσίας / Προμηθειών Υπηρεσίες Αρχείο Υπηρεσιών Πακέτα Υπηρεσιών και Προϊόντων Αλλαγή Τιμής Πώλησης Υπηρεσιών Συνδρομές Εργαλεία Σύστημα Ασφαλείας Εφεδρικά Αντίγραφα Ετικέτες Πακέτο υποστήριξης και βοήθειας πελατών Οι τεχνικοί μας που εργάζονται αποκλειστικά με τον κόσμο της ομορφιάς, είτε στον τομέα της κομμωτικής είτε της αισθητικής είτε στα SPA και γυμναστήρια βρίσκονται στην διάθεση σας όποτε τους χρειαστείτε για να απαντήσουν σε απορίες και να σας βοηθήσουν με την εξειδικευμένες γνώσεις τους στο πρόγραμμα και στον τομέα σας. Η υποστήριξη μας σας δίνει πρόσβαση σε τεχνικούς, εκπαιδευτές, αναβαθμίσεις και ενημέρωση. Photos : Ikosoft - / LondonEye / TriggerPhoto / Georgethefourth / jakobjeske / Neustockimages / diego_cervo / flisk / kaczka.

16 Ζητήστε μια παρουσίαση σήμερα για να δείτε από μόνοι σας πόσο εύκολο είναι το Merlin X2 Ανδρέα Ζαϊμη 3Γ, 1ος Όροφος 2049 Στρόβολος, Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ Πωλήσεις: Υποστήριξη:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Οι εταιρείες παραγωγής έτοιμου λογισμικού ERP και τα προϊόντα που προσφέρουν στην ευρύτερη περιοχή της

Διαβάστε περισσότερα

το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά!

το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Ε Μ Π Ο Ρ Ι Κ Η Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ I Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΜΑΛΛΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΞΤΕΕ Μαστιχάρι, Κως

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΜΑΛΛΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΞΤΕΕ Μαστιχάρι, Κως Πρόταση για ανάπτυξη Πληροφορικού Συστήματος με δύο σκέλη : α) Frontend Σύστημα Ξενοδοχειακού Λογισμικού και β) Σύστημα Λογιστικής Διαχείρισης (διασυνδεδεμένο με το frontend) και Μισθοδοσίας, στην «ΑΜΑΛΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  Ό, τι νέο έχει προστεθεί ή έχει αλλάξει εμφανίζει τη σήμανση: 1 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ο παρών τιμοκατάλογος αναιρεί κάθε προηγούμενο. Η Megasoft ουδεμία ευθύνη φέρει για εφαρμογές που δεν αναγράφονται στον τιμοκατάλογο. Οι τιμές που ακολουθούν μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Οργάνωση λογιστηρίου με την χρήση ERP εφαρμογών»

ΘΕΜΑ : «Οργάνωση λογιστηρίου με την χρήση ERP εφαρμογών» Α.Τ.Ε.Ι ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΘΕΜΑ : «Οργάνωση λογιστηρίου με την χρήση ERP εφαρμογών» ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λογισµικό ACCOUNTANT ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ACCOUNTANT ΒΙΒΛΙΑ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

«ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Optiplan ERP

Χαρακτηριστικά Optiplan ERP Χαρακτηριστικά Optiplan ERP Το Optiplan ERP είναι ένα πρωτοποριακό λογισμικό σύστημα της ελληνικής αγοράς, που σχεδιάστηκε από στελέχη με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών, με στόχο να καλύψει

Διαβάστε περισσότερα

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S Product Version 4.0 S i EBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2725350, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Αγαπητοί συνεργάτες, Αγαπητοί συνεργάτες, Η Multimedia Market Solutions είναι εξέλιξη της εταιρείας Multimedia Market. Είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία κ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πετράς Στέφανος Βερυκοκίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Με τη λύση της Οικονοµικής ιαχείρισης του Microsoft Business Solutions-Navision έχετε το χρόνο να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Βασικά πλεονεκτήµατα: Μπορείτε να προσαρµόσετε

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Τηλεματικό Σύστημα Δυναμικής Πληροφόρησης Κοινού και Αυτόματης Έκδοσης Εισιτηρίων Αστικών Συγκοινωνιών του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία LYSP AUDIT Το LYSP AUDIT είναι τεχνολογικά και λειτουργικά μια εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών, η οποία διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων SQL, και λειτουργεί σε περιβάλλον εργασίας Windows NT, 2000, XP, 2003,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ. Αρ.Μελέτης: 20 /2014 Ημερομηνία: 27/05/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ. Αρ.Μελέτης: 20 /2014 Ημερομηνία: 27/05/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ Αρ.Μελέτης: 20 /2014 Ημερομηνία: 27/05/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η Π ρ ο μ ή θ ε ι α Ε ξ ο π λ ι σ μ ο ύ γ ι α τ η ν Α υ τ ο μ α

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

More than. a CRM program! Customer Relationship Management

More than. a CRM program! Customer Relationship Management More than a CRM program! Customer Relationship Management Το σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne αναβαθμίζει τη σχέση με τους πελάτες σας Εύκολο στη χρήση και ευέλικτο στις εφαρμογές του,

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Απλή εγκατάσταση Εύκολη παραμετροποίηση Κοινή βάση δεδομένων Εύκολη διαλειτουργικότητα με άλλες εφαρμογές Αμεση μεταφορά από εμπορολογιστικές ή ERP

Απλή εγκατάσταση Εύκολη παραμετροποίηση Κοινή βάση δεδομένων Εύκολη διαλειτουργικότητα με άλλες εφαρμογές Αμεση μεταφορά από εμπορολογιστικές ή ERP Η εύχρηστη λύση για όλους Απλή εγκατάσταση Εύκολη παραμετροποίηση Κοινή βάση δεδομένων Εύκολη διαλειτουργικότητα με άλλες εφαρμογές Αμεση μεταφορά από εμπορολογιστικές ή ERP εφαρμογές πελατολογίου, υπολοίπων,

Διαβάστε περισσότερα

ERP DRP Just In Time

ERP DRP Just In Time Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ T.E.I. OF EPIRUS ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF COMMUNICATIONS, INFORMATICS AND MANAGEMENT Π T

Διαβάστε περισσότερα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Κάντε Check up στο λογισμικό σας!.. δώστε απάντηση στους προβληματισμούς σας!.και προχωρήστε στις επιλογές σας! To πρόγραμμα Εσόδων Εξόδων αποτελεί το κύριο εργαλείο της

Διαβάστε περισσότερα

ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ

ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ GUIDED TOUR VI GUIDED TOUR Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ήταν η Data Communication το 1987 που άλλαξε ριζικά τον τρόπο λειτουργίας ενός λογιστικού γραφείου κατασκευάζοντας το πρόγραμμα Meridian Έσοδα-Έξοδα. Από τότε μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE

Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές για τη Σύγχρονη Επιχείρηση SELECT SOFTWARE Γνωριμία με τη Select Software Η Select Software and Business Solutions είναι μία σύγχρονη εταιρία ανάπτυξης λογισμικού, η

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ERP ΣΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ERP ΣΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Βασιλική Καλημέρη ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231

ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤ. GUIDED TOUR... 231 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 231 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ WINERA ERP 231 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ WINERA ERP 234 3.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 234 3.2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Singularlogic Genesis Ενιαίο Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα ΟΤΑ

Singularlogic Genesis Ενιαίο Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα ΟΤΑ Singularlogic Genesis Ενιαίο Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα ΟΤΑ Το Singularlogic Genesis ως Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα των ΟΤΑ περιλαμβάνει ένα ενιαίο σύνολο Οικονομικών εφαρμογών, οι οποίες καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr

Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη Αξιοπιστία Λειτουργικότητα Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr Η σειρά προγραµµάτων AnacondA είναι η ολοκληρωµένη λύση στη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και

Διαβάστε περισσότερα