ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ"

Transcript

1 Ο Σύλλογος Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδος (Σ.Τ.Α.Ε.) διοργανώνει το Πανελλαδικό Συνέδριο Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας με θέμα: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 & ώρα π.μ. έως μ.μ. στο ξενοδοχείο Athens Hilton στο πλαίσιο της έκθεσης MONEYSHOW 2013 Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ Παρακαλούμε να συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής.

2 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ Μαρκάτος Νικόλαος Μαθιουδάκης Γεώργιος Πανταζή Ευγενία Βελισαρίου Αναστάσιος Κουτίνας Γεώργιος Πολίτης Ευστάθιος Τάγκας Δημήτριος Ρουμελιώτης Γεώργιος Παπαναστασίου Αθανάσιος (μέσω εκπροσώπου) τέως Πρύτανης ΕΜΠ Μηχ. Μεταλλείων Μεταλλουργός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ειδικός Ιατρός Εργασίας, MD, MSc Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) Εμπειρογνώμων Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης Διευθυντής Υγιεινής & Ασφάλειας Τομέα Ελλάδος, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Διευθυντής των ΚΕΠΕΚ Ανατολικής Αττικής Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. - Εκπρόσωπος της 4Μ Δικηγόρος ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ Κωνσταντινίδης Θεόδωρος Χριστοδούλου Αντώνης Χατζηνικολαϊδης Κλεάνθης Μακρόπουλος Βασίλειος Τουφεκούλα Χρυσούλα Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του κράτους Αν. Καθηγητής Ιατρικής Δ.Π.Θ. Πρόεδρος ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Εκπρόσωπος Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης (Διεύθυνση Διαχείρισης της Πληροφόρησης για θέματα ΕΑΥ) Πρόεδρος Επιθεωρητών Εργασίας Εκπρόσωπος της Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.) Προϊσταμένη Επιθεωρητών Εργασίας

3 ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ Μαρκάτος Νικόλαος, τέως Πρύτανης ΕΜΠ (μέσω εκπροσώπου) Μαθιουδάκης Γεώργιος, Μηχ. Μεταλλείων Μεταλλουργός Μηχανικός Ε.Μ.Π. «Οι υποδομές της ποιότητας ως βασικά εργαλεία στη διαχείριση της ασφάλειας και υγείας κατά την εργασία Πανταζή Ευγενία, Ειδικός Ιατρός Εργασίας, MD, MSc «Κάλυψη της υγείας στους χώρους εργασίας. Συνέργεια Τ.Α. & Ιατρών εργασίας απεικόνιση της πραγματικότητας» Βελισαρίου Αναστάσιος, Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) «Επικίνδυνες ουσίες, Εκτίμηση Επικινδυνότητας,[REACH - CLP], Εργοστασιακές εμπειρίες» Κουτίνας Γεώργιος, Εμπειρογνώμων Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης «Εργατικά ατυχήματα & ευθύνη, ο ρόλος της ασφάλισης» Πολίτης Ευστάθιος, Διευθυντής Υγιεινής & Ασφάλειας Τομέα Ελλάδος, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ «Στόχοι & προτεραιότητες για την υγεία & την ασφάλεια στον ΤΙΤΑΝΑ» Τάγκας Δημήτριος, Διευθυντής των ΚΕΠΕΚ Ανατολικής Αττικής «Επιθεώρηση εργασίας, απεικόνιση της πραγματικότητας» Ρουμελιώτης Γεώργιος, Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. - Εκπρόσωπος της 4Μ «Υπολογιστικά προγράμματα δημιουργίας μελετών επικινδυνότητας» Παπαναστασίου Αθανάσιος, Δικηγόρος «Η ποινική ευθύνη στο εργατικό ατύχημα»

4 Μερικά από τα βιογραφικά Δρ. Νικόλαος Μαρκάτος (μέσω αντιπροσώπου) Καθηγητής, Πρώην Πρύτανης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο O Νικόλαος Μαρκάτος είναι Ομότιμος Καθηγητής του Ε.Μ.Π. και Πρύτανης Ε.Μ.Π. κατά την περίοδο Είναι Senior Visitor στο Department of Applied Mathematics & Theoretical Physics του Πανεπιστημίου Cambridge, Fellow του Selwyn College του Πανεπιστημίου Cambridge και Visiting Professor του University of Surrey ( ). Ένα μικρό δείγμα των επιστημονικών επαγγελματικών επιδόσεών του δίνεται σε συντομία παρακάτω. Ξεκίνησε την πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την αναβάθμιση του Ελαιώνα και οδήγησε στην τροποποίηση του Νόμου 84/84. Συνέβαλε στην ελάττωση του Νέφους στην Αθήνα (ΑΘΗΝΑ SOS '94, ΥΠΕΧΩΔΕ). Με μελέτες του θεράπευσε πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα που προκαλεί η βιομηχανία Συμπαραστάθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απανταχού της χώρας, στη διεκδίκησή της για καλύτερη ποιότητα ζωής και πράσινη ανάπτυξη. Εκπόνησε μελέτες Seveso για τα υπουργεία Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ και Απασχόλησης και οργάνωσε εκπαίδευση των Επιθεωρητών Ασφάλειας. Ανέπτυξε το επιχειρησιακό σχέδιο FIREMENTOR (παγκοσμίως πρωτότυπο) για τη διαχείριση πυρκαγιών δασών και το εφαρμόζει πιλοτικά στην Πεντέλη. Ασχολείται με την πράσινη ανάπτυξη στη μορφή των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, όπου δημιούργησε υπολογιστικό σύστημα για την αριστοποίηση της μικτής χρήσης ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών και κελιών καυσίμων. Θεόδωρος Κωνσταντινίδης Ειδικός Ιατρός Εργασίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Δ.Π.Θ., Πρόεδρος, ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Ο Θεόδωρος Κ. Κωνσταντινίδης είναι Ειδικός Ιατρός Εργασίας και Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.). Διατελεί Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.), καθώς και Διευθυντής του Εργαστηρίου Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος στην Ιατρική Δ.Π.Θ. Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας (Π.Μ.Σ. Υ.Α.Ε.) το οποίο οργανώνεται από το Τμήμα Ιατρικής Δ.Π.Θ. με τη σύμπραξη των Τμημάτων Δημόσιας Υγιεινής και Νοσηλευτικής Α του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Τέλος, διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος (Ε.Ε.Ι.Ε.Π.).

5 Ευγενία Πανταζή Ειδικός Ιατρός Εργασίας, MD, MSc, Πρόεδρος, Πανελλήνιο Σωματείο Ειδικών Ιατρών Εργασίας, Γεν. Γραμματέας, Ελληνική Εταιρία Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος Η Ευγενία Πανταζή ολοκλήρωσε το 2005 την ειδικότητα Ιατρικής της Εργασίας στο ΓΝΑ Γεννηματάς και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημόσια Υγεία. Είναι υποψήφια Δρ. της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2005 ως Ελεύθερη επαγγελματίας, Ειδικός Ιατρός Εργασίας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΚΑ σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην Εργασία. Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΣΥΑΕ) του Υπουργείου Εργασίας, για το διάστημα και Είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ειδικών Ιατρών Εργασίας και Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος. Αντώνιος Χριστοδούλου Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Ο Αντώνιος Χριστοδούλου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει επαγγελματική εμπειρία περίπου 39 χρόνια. Εργάσθηκε 8 χρόνια σε μεγάλη τσιμεντοβιομηχανία ως προϊστάμενος παραγωγής και συντήρησης μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια απασχολείται στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας 31 χρόνια όπου έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της ασφάλειας και της υγείας στην εργασία. Έχει εκπροσωπήσει το Υπουργείο σε όργανα, επιτροπές και ομάδες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας και του Συμβουλίου των αρμοδίων Υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει συμμετάσχει στην αξιολόγηση συστημάτων επιθεώρησης εργασίας χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμμετείχε στη συγγραφή βιβλίων και άρθρων και στην εκπόνηση μελετών για τα θέματα ασφάλειας και υγείας. Ειδικότερα στο Υπουργείο Εργασίας απασχολήθηκε 11 χρόνια ως τεχνικός επιθεωρητής εργασίας ενώ τα τελευταία 20 χρόνια υπηρετεί στην Κεντρική Υπηρεσία στη Γενική Διεύθυνση Συνθηκών και Υγιεινής της Εργασίας για θέματα Ασφάλειας και υγείας. Ειδικότερα στο Υπουργείο Εργασίας απασχολήθηκε 11 χρόνια ως τεχνικός επιθεωρητής εργασίας ενώ τα τελευταία 20 χρόνια υπηρετεί στην Κεντρική Υπηρεσία στη Γενική Διεύθυνση Συνθηκών και Υγιεινής της Εργασίας για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στην οποία έχει τη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις φάσεις εναρμόνισης του εθνικού δικαίου για τα θέματα ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων με το αντίστοιχο κοινοτικό. Παράλληλα έχει διατελέσει εισηγητής σε σεμινάρια, ημερίδες κλπ. για την προώθηση των θεμάτων αυτών.

6 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΙΡΜΑ Level D Project Manager Associate Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) με Αρ. Μητρ Από το 1995 έως σήμερα έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση μεγάλων τεχνικών έργων, στα αντικείμενα της οργάνωσης, της ανάπτυξης, της επιθεώρησης κι ελέγχου συστημάτων και μελετών, σε θέματα διαχείρισης ποιότητας, περιβαλλοντικών θεμάτων, ασφάλειας & υγείας στην εργασία, οδικής ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων, καθώς και πιστοποιήσεων σύμφωνα με διεθνή πρότυπα ISO και τα εναρμονισμένα πρότυπα ΕΝ για σήμανση CE σε προϊόντα δομικών κατασκευών, με μεγάλη εμπειρία σε σημαντικά τεχνικά έργα της χώρας (Νέος Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Μετρό Θεσσαλονίκης, Εγνατία Οδός, Π.Α.Θ.Ε., Φυσικό Αέριο κ.ά.). Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως εξειδικευμένος σύμβουλος συστημάτων διαχείρισης, τυποποίησης, αξιολόγησης συμμόρφωσης, οργάνωσης επιχειρήσεων και τεχνικών έργων, ως Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης (Ποιότητας, Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία, Περιβάλλοντος) πιστοποιημένος από τον IRCA και είναι πιστοποιημένος Διαχειριστής Έργων κατά IPMA Level D. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως Εισηγητής σε πολλά σεμινάρια που άπτονται των αντικειμένων του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Από το 2005 συμμετέχει σε Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ, ενώ το 2011 ήταν εκπρόσωπος του ΤΕΕ στη Συντονιστική Επιτροπή Δομικών Υλικών του ΥπΑΑΝ. Επίσης, έχει διατελέσει: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ). Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ/ΤΕ 56 «Αξιολόγηση Συμμόρφωσης». Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοίκησης Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (EΙΔΙΠ) της ΕΕΔΕ. Μέλος του Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων (ΕΔΔΕ). Επιμελητής της Συντονιστικής Επιτροπής του ΤΕE για το «2012: Έτος Τεχνικών Επαγγελμάτων», Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΤΕΕ για το «2010: Έτος Εποπτείας Αγοράς για τα Δομικά Προϊόντα» και για το «2008: Έτος Τυποποίησης, Κανόνων & Προδιαγραφών».

7 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακά στη σχολή ENSPM Γαλλίας και εξειδικευμένη εκπαίδευση στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις. Εργάστηκε για 11 χρόνια στη ΔΕΗ, όπου απέκτησε εμπειρία στη Μελέτη, Επίβλεψη και Διαχείριση εξειδικευμένων ενεργειακών έργων. Από το 1992 που παραιτήθηκε από τη ΔΕΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των Ασφαλίσεων. Εργάστηκε ως Underwriter στη "LE MANS ASSURANCES AE" (Γαλλική Ασφαλιστική) και στη συνέχεια. ως ανεξάρτητος Σύμβουλος Ασφαλίσεων. Το 2002 ίδρυσε την «ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων», με βασικό αντικείμενο τις επαγγελματικές & επιχειρηματικές ασφαλίσεις (Γενική Αστική Ευθύνη, Τεχνικά Έργα, Επαγγελματική Ευθύνη, Βιομηχανικοί & Ειδικοί Κίνδυνοι). Έχει προσφέρει υπηρεσίες Εμπειρογνώμονα Ασφαλίσεων σε Φορείς του Δημοσίου (ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ΕΥΔΕ/ΠΑΘΕ, ΥΠΕΧΩΔΕ), του Ιδιωτικού Τομέα («Ολυμπιακό Μετρό», «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ», «ΓΕΦΥΡΑ») και σε Φορείς όπως: «Μικτή Επιτροπή Καθοδήγησης» (Όργανο της ΕΕ ΥΠΟΙΟ & ΥΠΕΧΩΔΕ), ΤΕΕ, ΕΣΔ ΑΕ. Συνεργάζεται με εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες. Παράλληλα, λειτουργεί και ως Εξουσιοδοτημένος Ανταποκριτής των LLOYD S Λονδίνου. Έχει συμμετάσχει ως Εισηγητής, σε σεμινάρια ή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων για τεχνικά & ασφαλιστικά θέματα. Είναι μέλος του ΤΕΕ και μέλος ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Αντιπροσώπων Lloyd s Brokers. Πολίτης Ευστάθιος, Διευθυντής Υγιεινής και Ασφάλειας Τομέα Ελλάδος, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, MSc in Electrical Engineering Tufts University, Βοστώνη, ΗΠΑ. Περισσότερα από 23 χρόνια στον ΤΙΤΑΝΑ: Προϊστάμενος Ηλεκτρολογικής Υπηρεσίας στα εργοστάσια Πάτρας ( ) και Roanoke στην Βιρτζίνια, ΗΠΑ ( ) Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών και Νέων Έργων στο εργοστάσιο Πάτρας ( ) Προϊστάμενος Παραγωγής στο εργοστάσιο Πάτρας ( ) Διευθυντής Υγιεινής και Ασφάλειας Τομέα Ελλάδας από τον Σεπτέμβριο του 2013.

8 Ρουμελιώτης Γεώργιος Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας (1991). Στην διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε σε διάφορες βιομηχανίες (ΤΙΤΑΝ Α.Ε, ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ Α.Ε.). Από το 1991 έως το 1997 ασχολήθηκε με μελέτες και εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού διατηρώντας εμπορική επιχείρηση. Από το 1997 έως σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης της Εταιρείας 4Μ Α.Ε. συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Τεχνικού λογισμικού της και είναι άριστος χρήστης των προγραμμάτων της. Παράλληλα ασχολείται ως Τεχνικός Ασφαλείας σε επιχειρήσεις από 2005 Παπαναστασίου Αθανάσιος Γεννήθηκα το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Κατοικώ και ζω μόνιμα στην Tριανδρία. Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και είμαι παντρεμένος. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το Το 2005 εγγράφηκα στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ως ασκούμενος δικηγόρος και έλαβα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου το Το καλοκαίρι του 2007 μετεκπαιδεύτηκα στο Πανεπιστήμιο Λούντβιχ Μαξιμίλιανς του Μονάχου. Το 2009 αποφοίτησα, αριστούχος, από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τομέα Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου. Ασκώ ενεργή δικηγορία, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, διατηρώντας το γραφείο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασ. Ηρακλείου 14. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου. Με ενδιαφέρουν και τα εργασιακά θέματα. Συμμετείχα δε ως ομιλητής, αναπτύσσοντας ειδικά ζητήματα, στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.). Μιλάω, Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά.

9 Τάγκας Δημήτριος Διπλωματούχους Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, Τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Ε.Μ.Π. Μεταπτυχιακές σπουδές; Ιατρική Σχολή Αθηνών, MSc στην Επαγγελματική και περιβαλλοντική υγεία. Επιθεωρητής Εργασίας από το σε διάφορες υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Ειδικός Επιθεωρητής Εργασίας από Προϊστάμενος στο Κέντρο πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Πειραιά και Ν. Αιγαίου καθώς και στο Αν. Αττικής και Β. Αιγαίου από το 2004 Πλούσια συμμετοχή ως εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, εκπαιδευτικά βοηθήματα σχετικών ν. θεμάτων Συγγραφή πρότυπης Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου, έκδοση Συλλόγου Ναυπηγών Μηχανολόγων. Αναστάσιος Δ. Βελισσαρίου Ο Αναστάσιος είναι ένας σύγχρονος επαγγελματίας στον χώρο των Χημικών Μηχανικών Μηχανικών Περιβάλλοντος, Υγείας & Ασφάλειας, με πολυετή εμπειρία ως στέλεχος σε γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του (Πολυτεχνείο Darmstadt /Γερμανία, Ανωτάτη Γεωπονική, Οινολογία [μεταπτυχιακό), ξεκίνησε ως Υπεύθυνος Προγράμματος στην τότε Ελληνική Βιομηχανία Όπλων Α.Ε ( ), συνέχισε την καριέρα του στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε, ως Υπεύθυνος μεταξύ άλλων του Τομέα Προστασίας Περιβάλλοντος, του Τομέα Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων, του Τομέα συντονισμού της νομοθεσίας ReaCh ( ). Ο Αναστάσιος, θέλοντας να δώσει μια διαφορετική διάσταση στο χώρο των υπηρεσιών των αντιστοίχων προαναφερόμενων επαγγελματικών πεδίων, ως Χημικός Μηχανικός ασχολήθηκε εντατικά με τα ακόλουθα πεδία: Παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για μελέτη, εφαρμογή, αναδιοργάνωση, ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14000, EMAS), πιστοποίηση προϊόντων με CE, Ecolabel, υγιεινής & ασφάλειας εργαζομένων (ISO 18000), ασφάλεια τροφίμων (αυτοέλεγχος HACCP, ISO 22000), τεχνικού συμβούλου ασφάλειας εγκαταστάσεων. Μακροχρόνια εκπαιδευτική εμπειρία στις επιχειρήσεις να αναπτύξουν με σύγχρονους τρόπους συστήματα διαχείρισης και ελέγχου, της Υγειινής και Ασφάλειας στην εργασία, κ.α. Μιλάει άπταιστα 2 γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά), είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη 26 περίπου ετών (Ζαφειρούλα Δικηγόρος Αθηνών) και ένα γιό 23 περίπου ετών (Δημήτρης Χημικός Μηχανικός).

Ειδικά Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών του Ο.ΜΕ.Δ.

Ειδικά Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών του Ο.ΜΕ.Δ. 2013 Ειδικά Σώματα Μεσολαβητών και Διαιτητών του Ο.ΜΕ.Δ. Βιογραφικά Σημειώματα ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Επιμέλεια: Τμήμα Βιβλιοθήκης Μάρτιος 2013 2 Ειδικό Σώμα Μεσολαβητών 3 4 Αγγελοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2002). Ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής ΠΜ

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Α. Υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο Αλεξανδρίδης Αναστάσιος του Χρήστου (ΑΛΟΥΜΥΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ο Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πυραμίς Μεταλλουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Ηλίας Κικίλιας Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ). Διετέλεσε Διοικητής του ΟΑΕΔ. Κάτοχος διδακτορικού διπλώµατος στα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG cutting through complexity PEOPLE SERVICES Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2011 Ιούλιος 2012 kpmg.com/gr Αγαπητοί συνεργάτες, Αισίως συμπληρώνουμε 11 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασάτος Τάσος Βέττας Νικόλαος Βλάχος Γιώργος Βλάχου Παρασκευή Γιαννακούρου Γεωργία

Αναστασάτος Τάσος Βέττας Νικόλαος Βλάχος Γιώργος Βλάχου Παρασκευή Γιαννακούρου Γεωργία Αναστασάτος Τάσος: Eίναι Senior Economist της Eurobank. Είναι κάτοχος διδακτορικού από το University of Warwick (UK) στα Χρηματοοικονομικά και τα Διεθνή Νομισματικά Οικονομικά, μεταπτυχιακού (M.Sc., Warwick)

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΣΤΟ 5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Το 5 ο πεδίο περιλαμβάνει τμήματα τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στις

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ της ΘΡΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Νικόλαος Παπαθανασίου Πρόεδρος ΤΕΕ-Θράκης. editorial

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ της ΘΡΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Νικόλαος Παπαθανασίου Πρόεδρος ΤΕΕ-Θράκης. editorial ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 editorial ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ της ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Νικόλαος Παπαθανασίου Πρόεδρος ΤΕΕ-Θράκης Στις τριπλές Εκλογές του Μάιου του 2014, για την ανάδειξη των νέων ευρωβουλευτών της Χώρας και

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013

Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013 cutting through complexity PEOPLE SERVICES Εκπαιδευτικά Προγράμματα KPMG Σεπτέμβριος 2012 Ιούλιος 2013 Ξεπεράστε τους στόχους σας με όχημα την KPMG kpmg.com/gr Αγαπητοί συνεργάτες, Με χαρά και υπερηφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs

Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015, ώρα 17:00, ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, αίθουσα «ΕΥΡΩΠΗ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ Αγγλικών Σπουδών ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ JOB PROFILES ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΜΟΙΒΩΝ Η ανθρώπινη διάσταση ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ HR & SUPPLY CHAIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ 495 ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Dr. Nicholas David (+44) 2070408383 e-mail: nicky@coi.city.ac.uk Διδάκτωρ του City University. Διευθυντής του Centre for Information Behaviour

Διαβάστε περισσότερα

w w w. s i t i a a l l a z e i. g r ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Όλοι μαζί μπορούμε

w w w. s i t i a a l l a z e i. g r ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Όλοι μαζί μπορούμε w w w. s i t i a a l l a z e i. g r ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Όλοι μαζί μπορούμε ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Γεννήθηκε στο Σταυροχώρι Επαρχίας Σητείας στις 15.05.1955.

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης

Προγράμματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης 18 Στο πλευρό των νέων Προγράμματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης Η στήριξη των νέων στη μετάβαση από την εκπαίδευση στην απασχόληση μέσω πρακτικής άσκησης, ο επαγγελματικός προσανατολισμός μέσα

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή...5 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008...5 3. Σκοπός του Προγράμματος...6 4.

1. Εισαγωγή...5 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008...5 3. Σκοπός του Προγράμματος...6 4. 2 3 1. Εισαγωγή...5 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008...5 3. Σκοπός του Προγράμματος...6 4. Κατηγορίες Υποψηφίων που Γίνονται Δεκτοί στο Πρόγραμμα - Τρόπος Ένταξης...6

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOFITEL ATHENS AIRPORT ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ JOB PROFILES ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΜΟΙΒΩΝ Η ανθρώπινη διάσταση ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ HR & SUPPLY CHAIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ. Καβάλα 2015 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ. Καβάλα 2015 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ΤΜΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Καβάλα 2015 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 2 Αγαπητοί Φίλοι, Ονομάζομαι Ελευθέριος Μωυσιάδης και έχω την τιμή, κατά τον χρόνο της συγγραφής αυτού του οδηγού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ! Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης. ÄÞìïò Ðáéáíßáò ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ! Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης. ÄÞìïò Ðáéáíßáò ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ÍÝá Ðüëç Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ Õð. ÄÞìáñ ïò ÄçìÞôñçò Ã. ÄÜâ ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ & ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

BIOΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

BIOΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EEX «ΒΙΟΚΤΟΝΑ KAI ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2007: ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΓΟΡΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» BIOΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α. ΟΜΙΛΗΤΕΣ 1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ 2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΛΙΑΔΗΣ 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σαββάκης Αθανάσιος, του Ιωάννη Γενικός Γραμματέας του ΣΒΒΕ, Γενικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ. της ARDAGH Hellas Μεταλλικές Συσκευασίες ΑΕ, μέτοχος της BioSolids ΕΠΕ (Βελτιωτικά εδάφους) και της

Διαβάστε περισσότερα

25-28 Οκτωβρίου 2008. Ξενοδοχείο Elysium - Πάφος (25 Οκτωβρίου) Ξενοδοχείο Hilton - Λευκωσία (26-28 Οκτωβρίου) ΚΥΠΡΟΣ

25-28 Οκτωβρίου 2008. Ξενοδοχείο Elysium - Πάφος (25 Οκτωβρίου) Ξενοδοχείο Hilton - Λευκωσία (26-28 Οκτωβρίου) ΚΥΠΡΟΣ 5 o Δικαιοσύνη, Εποπτικές Αρχές και Εποπτευόµενοι Φορείς στο νέο Ευρωπαϊκό Χρηµατοπιστωτικό Περιβάλλον Τριήµερο Συνέδριο 25-28 Οκτωβρίου 2008 Ξενοδοχείο Elysium - Πάφος (25 Οκτωβρίου) Ξενοδοχείο Hilton

Διαβάστε περισσότερα

Ψ Η Φ Ο Ε Λ Τ Ι Ο Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν 2 0 1 4 ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ψ Η Φ Ο Ε Λ Τ Ι Ο Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν 2 0 1 4 ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ψ Η Φ Ο Ε Λ Τ Ι Ο Ε Υ Ρ Ω Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν 2 0 1 4 ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ευρωεκλογές 2014 Αποφασίζουμε για την Ελλάδα, αποφασίζουμε για την Ευρώπη. Η φωνή μας έχει δύναμη. Η ψήφος μας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Δρ. Χρυσούλα ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ, Πολιτικός Επιστήμων - Οικονομολόγος (Ph.D., MSc.) Η Χρυσούλα Καραφωτιά είναι Διδάκτωρ του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα