ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Π.Ι.Ν.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Π.Ι.Ν."

Transcript

1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤYΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κέρκυρα 9/8/0 ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Π.Ι.Ν..Ε.Σ.Π.Α. Ο συνολικός Προϋπολογισμός του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι 8,7 εκ. Η συνολική εικόνα που παρουσιάζει το Πρόγραμμα ως προς τις βασικές παραμέτρους του είναι η εξής: Εντάξεις,5 εκ., Συμβάσεις 7,6 εκ., Δαπάνες 57, εκ. Ο προϋπολογισμός των ενταγμένων έργων που εκτελούνται από υπηρεσίες της Π.Ι.Ν. (χωρίς τα έργα των δήμων και λοιπών φορέων) ανέρχεται σε 6,, με συμβάσεις 8,8 και πληρωμές 6,9 μέχρι την 8/8/0. Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ... «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY» δαπάνης 0.758,6.. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟY» δαπάνης 7.78,8.. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» δαπάνης 6.950,5.. «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού «ΔΙΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ» δαπάνης 57.99,50..6 «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΕΛΙΩΝ» προϋπολογισμού «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΠΕΛΕΚΑ» προϋπολογισμού Ασφαλτοστρώθηκε τμήμα μήκους.50 μ. της επαρχιακής οδού Πέλεκα από Τρίκλινο έως Άφρα..ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.. Η εργολαβία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΠΗΛΙΑ» προϋπολογισμού Εκτελέστηκαν εργασίες διαμόρφωσης της χερσαίας ζώνης ολοκληρώθηκαν οι εκσκαφές και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του υπήνεμου μώλου. Η μελέτη της δεύτερης εργολαβίας, που θα ακολουθήσει μετά την περαίωση της πρώτης, (με την οποία προβλέπεται να κατασκευαστεί ο προσήνεμος μώλος και η μετατόπιση αποχετευτικού δικτύου του Δήμου) έχει συνταχθεί από την υπηρεσία και είναι προς έγκριση... Το έργο «ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ» προϋπολογισμού εκτελείται. Με την ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται να δοθεί σε πλήρη λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα του έργου που έχει ήδη κατασκευαστεί.

2 ..Το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ Ν.Α.Ο.Κ. ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΘΑΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΓΑΡΙΤΣΑΣ» προϋπολογισμού εκτελείται...το έργο «ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» προϋπ με κύριο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μετά την ένταξή του στο ΕΣΠΑ προβλέπεται να επανεκκινήσει.. ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ.. Η μελέτη «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΒΙΛΛΑ ΡΟΣΑ» προϋπ προκηρύχτηκε την 7/6/0.Την 9/5/0 υπογράφηκαν οι συμβάσεις με τρία μελετητικά γραφεία για την εκπόνηση του σταδίου της προμελέτης. Στην παρούσα φάση ολοκληρώνεται η αξιολόγηση των υποβληθέντων προμελετών προκειμένου επιλεγεί το μελετητικό γραφείο που θα αναλάβει την εκπόνηση της οριστικής μελέτης... Το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΔΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ» προϋπολογισμού ,δημοπρατήθηκε την //0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του. Προβλέπεται να ανακατασκευαστεί το τμήμα της οδού από Σφαγεία έως την αρχή του ήδη κατασκευασμένου τμήματος στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου. ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ..Σε φάση ελέγχου της μελέτης για έγκριση δημοπράτησης βρίσκεται το έργο «ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ε.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ Χ.Θ ΕΩΣ Χ.Θ. 9+00» προϋπολογισμού με το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι ημιτελείς εργασίες... Σε φάση ελέγχου της μελέτης για έγκριση δημοπράτησης βρίσκεται το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΠΕΛΕΚΑ» προϋπολογισμού με το οποίο προβλέπεται να κατασκευαστούν πεζοδρόμια και στα υπόλοιπα τμήματα της οδού που δεν έχουν ολοκληρωθεί από Καμπανιόλου έως διασταύρωση Άφρας...Το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ» προϋπολογισμού εντάχθηκε την //0 και αναμένεται η προέγκριση για την δημοπράτησή του. 5. ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ Οι μελέτες των έργων «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ- ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ» προϋπολογισμού και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑΤΡΩΝ-ΣΚΡΙΠΕΡΟ» προϋπολογισμού βρίσκονται στην τελική φάση ωρίμανσής των, ώστε μόλις προκύψει η δυνατότητα θα υποβληθούν οι προτάσεις για ένταξή τους στο νέο Ε.Σ.Π.Α. 6. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ 6.. Σε φάση εκπόνησης των μελετών τους βρίσκονται τα έργα «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΣΚΡΙΠΕΡΟ ΕΩΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑ» και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΒΡΥΩΝΗ ΕΩΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ» 6.. Η μελέτη «ΚΟΜΒΟΣ ΤΡΙΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΒΡΥΩΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ» πρέπει να επικαιροποιηθεί και να συμπληρωθεί. 6.. Η μελέτη του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΑΡΚΑΔΑΔΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ» είναι πλήρης,αλλά θέλει επικαιροποίηση του προϋπολογισμού των Στην μελέτη «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΥΨΟΥ» υπολείπονται το στάδιο της οριστικής μελέτης και οι τελικές αδειοδοτήσεις Η μελέτη «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΒΟΥ» έχει ολοκληρωθεί, για την υλοποίησή της απαιτείται η έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου Κάβου από τον Δήμο Κέρκυρας και οι απαλλοτριώσεις παραχωρήσεις τμημάτων παροδίων ιδιοκτησιών.

3 6.6. Στη μελέτη «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ» έχει εκδοθεί η Κ.Υ.Α. των περιβαλλοντικών όρων, έχει εγκριθεί η οριστική γεωλογική μελέτη, η οριστική μελέτη οδοποιίας και η οριστική μελέτη των δύο ισόπεδων κόμβων εισόδου και εξόδου. Έχουν υποβληθεί και ελέγχονται από την υπηρεσία η μελέτη σήμανσης, η φυτοτεχνική μελέτη, και η μελέτη ηλεκτροφωτισμού της οδού, ενώ απομένει η ολοκλήρωση και υποβολή της μελέτης κτηματογράφησης και κτηματολογίου του Ν.65/ Για την ολοκλήρωση της μελέτης «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΟΛΗΣ»,κατόπιν σύναψης σύμβασης με νέο μελετητικό γραφείο, απαιτούνται η εκπόνηση της Οριστικής μελέτης Γεωμετρικού Σχεδιασμού της οδού σε κλ. :500 - Κόμβων - Παράπλευρων Έργων και συνδέσεων, της Οριστικής μελέτης Τεχνικών Έργων, της Οριστικής μελέτης Αποχέτευσης Αποστράγγισης, της Οριστικής μελέτης Φωτισμού και Φ/Σ, της Μελέτης σηματοδότησης, σήμανσης και ασφάλισης, και της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης. Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ - ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ. Έργο «ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΥΚΕΣ- ΞΥΓΚΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ».... ο Υποέργο «Απαλλοτριώσεις Δρόμου Αλυκές - Ξύγκια», Π/Υ: 6.79,6, ολοκληρώθηκε με την παρακατάθεση του πόσου των αποζημιώσεων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.... ο Υποέργο «Δρόμος Αλυκές - Ξύγκια», Π/Υ: ,00 δημοπρατήθηκε την 8 η Ιανουαρίου 0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.. Πράξη «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ».... ο Υποέργο «Απαλλοτριώσεις επί της Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου- Βολιμών ('Αγιος Δημήτριος - Πηγαδάκια, Τμήμα ΙΔ ), στον Κόμβο Αγίου Κήρυκα, στον Κόμβο Πάστρα και σε τμήμα της Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου Αλυκών», Π/Υ: ,5. Ολοκληρώθηκε η παρακατάθεση του πόσου των αποζημιώσεων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.... ο Υποέργο «Οδική Ασφάλεια Ζακύνθου-Επαρχιακή Οδός Ζακύνθου - Βολιμών ('Αγιος Δημήτριος - Πηγαδάκια -Τμήμα ΙΔ ), Κόμβος Αγίου Κήρυκα, Κόμβος Πάστρα, Βελτίωση Τμήματος Ζακύνθου Αλυκών», Π/Υ: ,00, δημοπρατήθηκε την 7//0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.. Έργο «Εξοπλισμός Φιλαρμονικών Ζακύνθου», Π/Υ: Το ο υποέργο (Προμήθεια Μουσικών Οργάνων), υλοποιείται....στο ο υποέργο (Προμήθεια στολών, επωμίδων) & ο υποέργο (Προμήθεια κρανών και θυσάνων), έχει γίνει προέγκριση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και αναμένεται η εξέλιξη της διαδικασίας.. Έργο «Στερέωση και Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στους Κήπους Ζακύνθου», συνολικού προϋπολογισμού:.00,00. Ολοκλήρωση παρατηρήσεων απόφασης ένταξης..5 Έργο «Στατική ενίσχυση, αρχιτεκτονική και Λειτουργική Αποκατάσταση Γέφυρας Αγίου Χαραλάμπη», συνολικού προϋπολογισμού: Υπογράφηκε η σύμβαση του ου υποέργου την ποσού:.86, (με το Φ.Π.Α.) και εκτελείται το έργο..δημοπρατηθεντα ΕΡΓΑ Έργο «Αποπεράτωση αιθουσών Πολλαπλών Χρήσεων Σωματείου «Λέσχη ο Ζάκυνθος» και κατασκευή εξωτερικού κλιμακοστασίου και ανελκυστήρα», προϋπολογισμού: ( με το Φ.Π.Α.) δημοπρατήθηκε την 8//0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.

4 .ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ Έργο «Ολοκλήρωση εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίας Μαύρας, Μαχαιράδου Ζακύνθου», Προϋπολογισμού : 9.0,00 ( με το Φ.Π.Α.). Αναμένεται η προέγκριση δημοπράτησης από τη Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.. ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ.. Για το έργο «Στερέωση και Αποκατάσταση Ιερού Ναού Εσταυρωμένου, στην πόλη Ζακύνθου» προϋπολογισμού: 0.000, αναμένεται να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για να υποβληθεί η πρόταση ένταξης στο νέο ΕΣΠΑ... Για το έργο «Κατασκευή Γέφυρας στη θέση ΑΒΥΣΣΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΕΡΙΟΥ» - Π/Υ: ,00 απαιτείται η απόκτηση γης για να υποβληθεί η πρόταση ένταξης στο νέο ΕΣΠΑ. 5. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ 5.. «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» Έχει εκπονηθεί η οριστική μελέτη των λιμενικών έργων και τα τεύχη δημοπράτησης. 5..«ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΙΜΩΝ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Έχει εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής ΕΣΑΛ προκειμένου να ανατεθεί το επόμενο στάδιο της μελέτης. 5.. «η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΑΛΥΚΩΝ - ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ» Ενδεικτικού Π.Υ.: ,00, συμπεριλαμβανόμενου κόστους απαλλοτριώσεων. Υπάρχει Οριστική μελέτη και αδειοδοτήσεις, εκκρεμούν οι απαλλοτριώσεις. 5.. «ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΦΙΟΛΙΤΙΟΥ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Πρόκειται για ώριμο έργο με ολοκληρωμένες μελέτες και αδειοδοτήσεις και εκκρεμεί η απόκτηση γης «ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ» Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Υπάρχουν Τοπογραφική αποτύπωση, Προκαταρκτική Περιβαλλοντική Μελέτη και Μελέτη οδοποιίας στο στάδιο της Προμελέτης. 5.6.«ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΤΑΜΦΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΣΤΡΟΦΑΔΩΝ» Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Εκπονείται η οριστική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης. 5.7.«ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΒΟΛΙΜΩΝ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ Β: ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ-ΒΟΛΙΜΕΣ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00 χωρίς το κόστος των απαλλοτριώσεων. Πρόκειται για έργο ώριμο με ολοκληρωμένες μελέτες και αδειοδοτήσεις και εκκρεμεί η απόκτηση γης «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00 Εκπονείται προμελέτη από την Υπηρεσία. Μετά την παράδοση του υλικού της μελέτης που εκπονεί η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ θα εκπονηθεί οριστική μελέτη. Επισημαίνεται ότι λόγω της φύσης του έργου δεν υπάρχει ανάγκη για ιδιαίτερες αδειοδοτήσεις. Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ. Προσθήκη κατ επέκταση Γυμνασίου Λυκείου Ιθάκης Ολοκληρώθηκε το έργο εντός του 0. Καλύφθηκαν επίσης το 0 απαιτήσεις της υπηρεσίας που τέθηκαν με ειδική διαταγή. Εχει παραδοθεί σε χρήση.

5 . ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.. Λειτουργική Αποκατάσταση-Ασφάλεια αριθμ. 5 Επαρχιακής Οδού (περιοχή Χάρακα): Το έργο δημοπρατήθηκε το 0. Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε τις -9-0 και έγινε έναρξη εργασιών. Το έργο εκτελείται αφού λύθηκαν τα προβλήματα των σεισμών και έχει συνταχθεί ΑΠΕ που περιλαμβάνει και Σ.Σ. που είναι σε διαδικασία έγκρισης... Λιμάνι Πισαετού ΙΘΑΚΗΣ: Η σύμβαση του έργου υπεγράφη στις /8/0 και ημερομηνία περαίωσης έχει οριστεί η /0/0. Το ύψος της σύμβασης είναι.5.766,80 ΕΥΡΩ και το σύνολο των πληρωμών είναι 9.00,00 ΕΥΡΩ.. Αυτή την στιγμή έχει εκτελεστεί ένα τμήμα της οδοποιίας ( εκσκαφές-ορύξεις) και ένα τμήμα του λιμενικού τμήματος ( εκσκαφές πυθμένα θαλάσσης, ύφαλες και έξαλλες επιχώσεις). Επίσης έχει ξεκινήσει η σκυροδέτηση των τεχνητών ογκολίθων. Το έργο βρισκόταν σε αργία από 8--0 έως το Μάρτιο του 0, λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων από τον ανάδοχο και μετά από δύο ειδικές προσκλήσεις της υπηρεσίας επανενεργοποιήθηκε η εργολαβία τον Απρίλιο 0. Τον Νοέμβριο του 0 ο ανάδοχος έθεσε θέμα για το καλώδιο της ΔΕΗ το οποίο έχει επιλυθεί από την υπηρεσία και θα γίνουν οι ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία έκπτωσης μέσω ειδικής πρόσκλησης. ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ.. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡ. 9 ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Π/Υ ,00 Θεωρείται ώριμο έργο και θα υποβληθεί πρόταση ένταξης. Τμήμα των έργων και άλλα που δεν είχε αυτή η μελέτη έχουν αναληφθεί από το Υ, ΥΠΟ. ΜΕ.ΔΙ. Τμήμα των έργων και άλλα που δεν είχε αυτή η μελέτη έχουν αναληφθεί από το Υ, ΥΠΟ. ΜΕ.ΔΙ.. ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΤΡΟΥ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ WC Π/Υ ,00 ευρώ Έχει ήδη προταθεί και θα επανυποβληθεί η πρόταση μετά την συμπλήρωση των ελλείψεων.. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Π/Υ Έχουν γίνει οι αδειοδοτήσεις. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ.. Οδικός Άξονας Πόρου Σάμης Φισκάρδου, τμήμα "Σάμη Αγία Ευφημία", υποτμήμα "Νέα Βλαχάτα Αγ. Ευφημία" - Π/Υ Πρόκειται για ώριμο έργο με ολοκληρωμένες μελέτες και επίκειται η σύνταξη πρότασης χρηματοδότησης, εφόσον παραδόθηκαν πρόσφατα και τα τεύχη δημοπράτησης. Έχει ερωτηθεί σχετικά η Διαχειριστική Αρχή και επειδή το έργο απαιτεί απαλλοτριώσεις δεν συναινεί στην επιλεξιμότητά του για ένταξη... ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗ- ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Π/Υ Εκπονείται η μελέτη από την υπηρεσία με αξιοποίηση και υλικού από μελέτη που εκπονείται μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. Θεωρείται έργο με σχετικά υψηλό βαθμό ωριμότητας λόγω της μη ανάγκης εξασφάλισης ιδιαίτερων αδειοδοτήσεων.. ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε/Γ - Ο/Γ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ Π/Υ ,00 Τεχνικά έχει υψηλό βαθμό ωριμότητας. Εντούτοις υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν άλλες πρωτίστως υπηρεσίες. Περιληπτικά τα κρίσιμα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι: Ολοκλήρωση διαδικασίας καθορισμού νέας ζώνης λιμένα (άρ. του Ν.97/0), που είναι και το βασικότερο. Διαδικασία οριοθέτησης ρέματος λόγω νέας οδικής πρόσβασης (άρ. 5 του Ν.0/0). Έχει υπογραφεί συμπληρωματική σύμβαση με μελετητή και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. 5

6 Διαδικασία έγκρισης όρων δόμησης και χρήσεων γης στη χερσαία ζώνη λιμένα από την ΕΣΑΛ (άρ. 9 του Ν.9/0). Προαπαιτείται βέβαια ο καθορισμός. Διαδικασία επανακαθορισμού νέας γραμμής παραλίας από Κτηματική Υπηρεσία. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.. ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο. ΑΡ. 5 (ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΜΙΚΟΥ) Π/Υ ,00 Υπάρχουν οι κρίσιμες αδειοδοτήσεις και ολοκληρώνεται η μελέτη του έργου..5 ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ Ε.Ο. ΒΛΑΧΑΤΩΝ ΛΟΥΡΔΑΤΩΝ Π/Υ ,00. Υπάρχει μελέτη που έχει αδειοδοτηθεί..6. ΛΙΜΑΝΙ ΦΡΙΚΩΝ - Π/Υ Σε διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ. Το έργο «Εξοπλισμός λειτουργίας Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας» προϋπολογισμού ,00 έχει ολοκληρωθεί.. ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ. Το ο υποέργο: «Διαπλάτυνση διαύλου Λευκάδας» προϋπολογισμού ,00 με ΦΠΑ του έργου : «Διαπλάτυνση διαύλου Λευκάδας» συμβασιοποιήθηκε στις 6/9/0 με ποσό σύμβασης 9.65.,7 με ΦΠΑ και εκτελείται...το 9 ο υποέργο «Τεχνικός Σύμβουλος» για το έργο Διαπλάτυνση διαύλου Λευκάδας» προϋπολογισμού ,,57 με ΦΠΑ συμβασιοποιήθηκε στις 7//0 με ποσό σύμβασης ,8 με ΦΠΑ και υλοποιείται.. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ..Η μελέτη «Διαμόρφωση - Ανάπλαση παραλιακής ζώνης Δημ. Ελλομένου (Περιγιάλι - Μεγ. Αυλάκι». Για το τμήμα της μελέτης που αφορά το έργο «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών Νυδριου Λευκάδας» έχει εγκριθεί η οριστική μελέτη Λιμενικών Έργων, Μελέτης Εφαρμογής Αρχιτεκτονικών, Μελέτης Εφαρμογής Φέροντος Οργανισμού και Μελέτης Εφαρμογής Ηλεκτρομηχανολογικών από την Οικονομική Επιτροπή και αναμένεται εντολή για τεύχη Δημοπράτησης...Η μελέτη «Ανάπλαση - Πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου Νυδριού και προσόψεων κτιρίων κεντρικού δρόμου και παραλίας Νυδριού». Για την Α φάση της μελέτης «Ανάπλαση - Πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου Νυδριού» έχει εγκριθεί η μελέτη εφαρμογής από την Οικονομική Επιτροπή,έχει δοθεί εντολή για τεύχη Δημοπράτησης και αναμένεται η εγκρισή τους...η μελέτη «Εγκάρσιος Άξονας Πλατύστομα Αγ. Νικήτας» υπάρχει πλήρης μελέτη, πρέπει να επικαιροποιηθεί, να συμπληρωθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γής..η μελέτη «Δρόμος Αμούσω Αγιοφύλι Βασιλική» υπάρχει πλήρης μελέτη, πρέπει να επικαιροποιηθεί, να συμπληρωθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γής.5.η μελέτη «Αποκατάσταση δρόμου Άγιο Νικήτα Καλαμίτσι» υπάρχει πλήρης μελέτη, πρέπει να επικαιροποιηθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γης.6.η μελέτη «Βελτίωση δρόμου Χορτατα - Εγκλουβή - Βαυκερή» πρέπει να επικαιροποιηθεί, να συμπληρωθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γής. 6

7 .ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΙ ( Κ.Α.Π. ) Οι Κ.Α.Π. αποτελούν την κύρια πηγή χρηματοδότησης, μετά το ΕΣΠΑ, των έργων αρμοδιότητας της Π.Ι.Ν. που αφορούν πρωτίστως τη βελτίωση-συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, την αντιπλημμυρική προστασία και παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας. To 0 για την εκτέλεση του συνολικού τεχνικού προγράμματος της Π.Ι.Ν. διατέθηκαν 69.5,0 (σε ποσοστό 7% έναντι του προβλεπόμενου ποσού των 9.5.9,,που ήταν το 85% αυτών που είχαν διατεθεί το 0). Για το 0 έγινε κατάρτιση προγράμματος με προσδοκώμενες πιστώσεις 69.5,0 οι οποίες τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ Π.Ι.Ν. (Από //0 έως //0) Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ- ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ το 00 στις τέως Νομ. Αυτοδιοικήσεις Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ- ΟΔΟ το 00 στις τέως Νομ. Αυτοδιοικήσ εις Συνολικά ανά Περιφερειακ ή Ενότητα ( τέως Νομ. Αυτοδιοίκησ εις ) Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ το 0 Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ το 0 Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ το 0 Διατεθείσες πιστώσεις Π.Δ.Ε (ΚΑΠ - 0) την 8--0 Διατεθείσες πιστώσεις Π.Δ.Ε την 7--0 Συνολικά ανά Περιφερειακή Ενότητα Π.Ι.Ν. 9.68, , ,9 Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ , , , , ,07 Π.Ε.ΖΑΚΥΝΘΟΥ , , , , ,9 Π.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ Σ & ΙΘΑΚΗΣ ,5 9.7, ,00.09., , Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ , 79.0, , , ,79 σύνολο ,9 69.5, , ,00 συνολικά ,0 Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις 0 Π.Ι.Ν 0-0 Από τον παραπάνω πίνακα προκύπτει ότι οι συνολικές χρηματοδοτήσεις που έλαβε η Π.Ι.Ν. για την τριετία 0-0, ήταν ολίγο παραπάνω από διπλάσιες, αυτών που έλαβαν οι καταργηθείσες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις το 0, με την επισήμανση όμως ότι το ποσό των για την συντήρηση του οδικού δικτύου διατέθηκε την 7 η -0, οπότε η διαδικασία δημοπράτησης των σχετικών εργολαβιών ξεκίνησε μετά τις αρχές του 0. Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζεται η πορεία των ενταγμένων έργων ανά περιφερειακή ενότητα. Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 0 Καθαρισμοί κοίτης ρεμάτων 5.000,00 ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ Αποκατάσταση στατικής ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ (Μετά την επάρκειας και αντιπλημμυρική ,00 μετατόπιση δικτύου της ΔΕΗ) προστασία γέφυρας ποταμού Ανακατασκευή γηπέδου Α.Ο. Στρογγυλής 8.600,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Συντήρηση κτιρίων ΠΕ ,00 Κέρκυρας ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 7

8 . ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Αποκατάσταση βλαβών λιμενίσκου αλιευτικών σκαφών στα Γουβιά 6.000,00 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 9/9/0 (συγχρηματοδοτείται και από το Π.Δ.Ε. με συνολικό προϋπ ) Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ 0 Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων στον Αγ. Κήρυκα ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Συντήρηση οδικού δικτύου με ψυχρό ασφαλτόμιγμα 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Π.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 0 Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Μελέτη λιμάνι Αργοστολίου.05.95, ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Λιμάνι Πεσσάδας.778. ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Μελέτη οδικού άξονα Πόρου ,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Σάμης-Φισκάρδου Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης δρόμου Σάμη - Αργίλια στη θέση Λουτρό Σάμης Βελτιωτικές παρεμβάσεις στην Επαρχιακή Οδό Αργοστολίου - Πόρου (από διασταύρωση Προς Σκάλα - Πόρο) Βελτίωση Επαρχιακού δρόμου Σβορωνάτα-Αεροδρόμιο Γεωτεχνική έρευνα και μελέτη για την ανέγερση Σχολείων στο Νομό Κεφαλληνίας Υδρογεωτρήσεις ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων αστην Ε.Ο. Πόρου - Σάμης, θέση Καλλιθέα - Διγαλέτο Συντήρηση κτιρίου Διοικητηρίου Π.Ε Κεφαλληνίας Μελέτη οδικού άξονα Αεροδρομίου- Κραναίας Βελτίωση επαρχιακής οδού περιοχής Παλικής ,00 ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ,6 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 69., , ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 8.65,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 0.000,00 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε..8,50 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 8

9 5 6 7 Καθαρισμός υδρογραφικού δικτύου Κεφ/νιας & Ιθάκης ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Επισκευή και αποκατάσταση οδού Μπρος Αετού Ιθάκης 9., ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με Δήμο Κεφαλλονιάς για την εκτέλεση 0.5,9 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ εργασιών σε σχολικά κτίρια της Νήσου Κεφαλληνίας Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με Δήμο Ιθάκης για την εκτέλεση εργασιών 6.56,00 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ σε σχολικά κτίρια της Νήσου Ιθάκης Συντήρηση Υδρογραφικου δικτύου Κεφαλληνίας και Ιθάκης ,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ Έργα ανάσχεσης καταπτώσεων στην είσοδο του Πόρου ,00 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 0 Α/ Α ΕΡΓΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Μελέτη Διαμόρφωσης - Ανάπλαση παραλιακής ζώνης δημ. Ελλομένου (Περιγιάλι - Μεγ. Αυλάκι) 698.,7 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ «Μελέτη Ανάπλασης - Πεζοδρόμησης κεντρικού δρόμου Νυδριού και προσόψεων κτιρίων κεντρικού δρόμου και παραλίας Νυδριού» Μελέτη αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων δήμου Καρυάς ( ΚΑΠ 00) , ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.8,80 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.Απο πιστώσεις Π.Δ.Ε. και INTEREG ολοκληρώνεται το έργο «ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΣ ΜΩΛΟΣ» προϋπ Από πιστώσεις Π.Δ.Ε δημοπρατήθηκε την 5//0 το έργο «Λειτουργική αναβάθμιση πρώην δικ. Μεγάρου Κέρκυρας για τη στέγαση των υπηρεσιών της ΠΙΝ» προϋπ το οποίο βρίσκεται στην διαδικασία συμβασιοποίησής του. 9

10 . Από πιστώσεις Π.Δ.Ε δημοπρατήθηκε την //0 το έργο «Ράμπες πρυμνοδέτησης και Η/Μ υπήνεμου μώλου λιμένα Κέρκυρας» προϋπ. 58.,8, το οποίο βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.. Από πιστώσεις Ο.Σ.Κ. ολοκληρώθηκαν οι εργολαβίες «Ανακατασκευή αποχωρητηρίων, κατασκευή υπόστεγου και βελτίωσης αυλής ου και ου Γυμνασίου» ποσού 9.7,8, και «Προσθήκη Εργαστηρίου Τ.Ε.Ε.» ποσού.59,9.. Από πιστώσεις Π.Δ.Ε. ολοκληρώθηκε το έργο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ» προϋπ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Από πιστώσεις «Πρώην Νομαρχιακού Ταμείου» ολοκληρώνεται το έργο«βελτίωση και συντήρηση Εθνικής Οδού Ζακύνθου - Κερίου και παρακαμπτηρίων αυτής» προϋπ. 9.0,. Από πιστώσεις «Επιχορηγήσεις» εκτελείται το έργο «Τεχνικά έργα οδικού δικτύου» προϋπ. 5.60,0 Π.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ εκπονείται η μελέτη "ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ Ε.Ε.Λ. ΠΟΛΕΩΣ ΙΘΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ" Π/Υ 0., πλέον Φ.Π.Α. Πρόκειται για μελέτη με Κύριο το Δήμο Ιθάκης που γίνεται μέσω της ΠΕ Κεφ/νίας με Προγραμματική Σύμβαση. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού και είναι προς υπογραφή της σύμβασης. ΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΜΕΔΙ ΜΕ ΠΙΝ Π/Υ ,00 ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ.Αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση καταπτώσεων κατά θέσεις (Α φάση) Π/Υ ,00 Εκτελείται με Δ/σα Υπηρεσία την Δ/νση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Κεφαλληνίας. Αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση κατά θέσεις οδοστρωμάτων,επιχωμάτων και τεχνικών έργων Π/Υ ,00 Έχει γίνει ο διαγωνισμός και είναι προς υπογραφή της σύμβασης..αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση καταπτώσεων κατά θέσεις (Β φάση ) Π/Υ ,00 Έχει γίνει ο διαγωνισμός και είναι προς υπογραφή της σύμβασης Π.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ Από πιστώσεις Ο.Σ.Κ. εκτελείται το έργο <<Κατεπείγουσες λειτουργικές αποκαταστάσεις σχολικών κτιρίων νήσου Λευκάδας>> προϋπ ,00, ενώ σε φάση κατακύρωσης αποτελέσματος από Οικονομική Επιτροπή βρίσκεται το έργο «Λειτουργικές επεμβάσεις αποκατάστασεις σχολικών υποδομών» προϋπ..000,00. 0

11 . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (Π.Δ.Ε.). ΕΡΓΟ ΠΡΟΫΠ Με την υπ. αρ. 5767ΔΕ 765/8--0 του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εντάχθηκε στην ΣΑΕΠ 0 της Περιφέρειάς μας το έργο με τίτλο: «Έργα Κεντρικών αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών» προϋπολογισμού.5.000,00. Σκοπός αυτής της ένταξης ήταν να καταστεί εφικτή η εκτέλεση ορισμένων έργων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα των Κ.Α.Π. αλλά δεν μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν λόγω έλλειψης των σχετικών πόρων. Η πορεία των υποέργων που έχουν ενταχθεί σ αυτό μετά από σχετικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου παρουσιάζεται στους παρακάτω πίναες. Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Συμπλήρωση-Ωρίμανση μελετών ,00 ΠΡΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συντήρηση Οδικού Δικτύου Βόρειας Κέρκυρας 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νότιας Κέρκυρας ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Ασφάλεια οδικού δικτύου Π.Ε.Κέρκυρας ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 5 Συντήρηση Φ/Σ & δικτύων ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Π.Ε.Κέρκυρας 6 Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 7 Αποκατάσταση επικίνδυνων φθορών στο οδικό δίκτυο.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Π.Ε.Κέρκυρας 8 Αποκαταστάσεις βλαβών σε τεχνικά έργα του οδικού δικτύου 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 9 Φωτοσήμανση λιμένα Οθωνών 7.000,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 0 Συμπληρωματικά έργα στον 9/9/0(συγχρηματοδοτείται 5.000,00 Λιμενίσκο Γουβιών Δήμου Κέρκυρας και από τους Κ.Α.Π. με συνολικό προϋπ ) Επισκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων 0.000,00 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Συντήρηση- βελτίωση και κατασκευή τεχνικών έργων στο Οδικό Δίκτυο Παρεμβάσεις - βελτιώσεις στις Επ. Οδούς η-6η-η Συντήρηση- Επισκευή και εξωραισμός κτηρίων Π.Ε. Ζακύνθου Αντιπλημμυρικά έργα και καθαρισμός χειμμάρων και ταφρών 58.56,9 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 87.67, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ 5.000,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

12 5 6 Ζακύνθου Συντήρηση οδικού δικτύου Ζακύνθου Συντήρηση σηματοδοτών οδικού δικτύου Π.Ε.Ζακύνθου 9.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 5.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ 5 Εργασίες επισκευών & ανακαίνισης κτιρίου Ε.Ι.Ν Οδική ασφάλεια επαρχιακής οδού 5 θέση Κοντογουράτα (Απαλοτρίωση & εργασίες) Βελτίωση επαρχιακής οδού περιοχής Παλικής Τοπικές βελτιώσεις Επαρχιακής οδού Πισαετός-Βαθύ Συντήρηση Επαρχιακού οδικού Δικτύου Κεφ/νιας , , , , ,00 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ (ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ (ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ (Συγχρηματοδότηση από ΚΑΠ με.8,50) ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ Μελέτη δρόμου σύνδεσης Εξάνθειας με επαρχιακό δρόμο Δρυμώνα - Αγ ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Νικήτα Μελέτη παρακάμψεων Εξάνθειας - Αγ. Πέτρου.87,9 ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ Επισκευή Αποκατάσταση Δρόμου Χορτάτα - Μανάση.87,6 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Μελέτη Ανάπλασης - Πεζοδρόμησης κεντρικού δρόμου Νυδριού και προσόψεων κτιρίων κεντρικού 6.65,8 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ δρόμου και παραλίας Νυδριού 5 Διοικητήριο Λευκάδας 0.0,0 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

13 6 Συμπληρωματικες εργασίες πλακόστρωσης Λυγιάς.650, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 7 Πεζοδρόμια Ηλεκτροφωτισμός Λυγιάς - Καρυωτών 0.9,8 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 8 Επισκευή Τμημ. Επαρχ. Οδικού Δικτύου Κομηλιό Πόρτο Κατσίκι.07,85 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 9 Τμηματικές αποκαταστάσεις ασφαλτοτάπητος Ε.Ο. Δικτύου 8.58,8 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 0 Συντήρηση κτιρίων Π.Ε. Λευκάδας..00,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Πεζοδρόμια οικισμών επί του Ε.Ο. Δικτύου και διευθέτηση ομβρίων επί 6.50,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙI του Ε.Ο. Δικτύου Εργασίες οριζοντίου & καθέτου σημάνσεως Ε.Ο. δικτύου Λευκάδας.800,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αποκαταστάσεις απορροής χειμάρρων Λευκάδας.800,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Κατεπείγουσες αποκαταστάσεις βατότητας Ε.Ο.Δικτύου 5.50,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 5 Καθαρισμοί χειμάρρων νήσου Λευκάδας 8.800,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 6 Καθαρισμός πρανών - τανυση βραχοπαγίδων επί της Ε.Ο. προς Αγιο Νικήτα για λόγους οδικής.0,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ασφάλειας 7 Επείγουσες αποκαταστάσεις τεχνικών έργων χειμάρρων Ν..50,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Λευκάδας 8 Επείγουσες συντηρήσεις επαρχιακού οδικού δικτύου 5.68,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 9 Μελέτη διαμόρφωσης - ανάπλασης παραλιακής ζώνης Δήμου Ελλομένου ( Περιγιάλι - Μεγάλο 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Αυλάκι) 0 Πολιτική Προστασία 0.98,0 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ

14 .. ΕΡΓΟ ΠΡΟΫΠ Με την υπ. αρ. 566/ΔΕ-680/7--0 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΎ ΔΙΚΤΎΟΥ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΙΟΝΊΩΝ ΝΉΣΩΝ 0» με κ.α.0επ00000 της ΣΑΕΠ 0 της Περιφέρειας μας. Οι κατανομές,τα υποέργα που εντάχθηκαν σ αυτό και οι φάσεις στην οποία ευρίσκονται παρουσιάζονται στους παρακάτω πίνακες. Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Κέρκυρας - 0 Αποκατάσταση στατιτκής επάρκειας και αντιπλημμυρική προστασίας γέφυρας ποταμού Δαπάνη ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου Π.Ε Κέρκυρας Συντήρηση δικτύου Η/Φ οδικού δικτύου Π. Κέρκυρας Αντιμετώπιση καταπτώσεων & έκτακτων αναγκών σε υποδομές της Π.Ε Κέρκυρας Έργα οδικής ασφάλειας Π.Ε Κέρκυρας Ευπρεπισμός οδικού δικτύου Π.Ε.Κέρκυρας Ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδικού δικτύου Π.Ε Κέρκυρας Συντήρηση οδικού τμήματος Πέραμα - Μπενίτσες - Μωραίτικα Συντήρηση τμημάτων οδικού δικτύου σε οικισμούς Συντήρηση οδικού δικτύου νήσου Παξών , ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ,00 ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ 00.78, , , , , ,00 ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ - ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 6/8/0 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 8/8/ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 0.000,00 ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 5 6 Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Ζακύνθου- 0 Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου Ζάκυνθου Απόκτηση γης για την κατασκευή του έργου" Οδός Προσπέλασης Νέου Νοσοκομείου Ζακύνθου από Κόμβο Πάστρα" Οδός Προσπέλασης Νέου Νοσοκομείου Ζακύνθου από Κόμβο Πάστρα Ανάπλαση "Κόμβου Καλαμακίου" Π.Ε. Ζακύνθου Αντιμετώπιση καταπτώσεων & έκτακτων αναγκών σε υποδομές της Π.Ε Ζακύνθου 85.7,7 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 5.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ,00 ΜΕΛΕΤΗ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ,00 ΜΕΛΕΤΗ

15 7 Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Οδικό Δίκτυο Π.Ε.Ζακύνθου.995,5 ΜΕΛΕΤΗ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Κεφαλληνίας & Ιθάκης - 0 Π.Σ με το ΥΠΕΚΑ και την Δ/νση Δασών για την κατασκευή δρόμου Προς Ιερά Μονή Άτρου Βελτίωση - συντήρηση Επαρχιακού οδικού δικτύου Ιθάκης Ασφαλτοστρώση επαρχιακού οδικού δικτύου προς Αγ. Γεράσιμο Τοπικές βελτιώσεις οδικού δικτύου Κεφαλληνίας και Ιθάκης Αποκατάσταση οδικού άξονα Σάμης - Πυργίου - Τζαννάτων Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Ιθάκης Άρση καταπτώσεων και έργα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Κεφαλληνίας Οδική ασφάλεια-τοπικές βελτιώσεις οδικού δικτύου Σάμης-Πυλάρου- Ερίσσου Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ 5.7,77 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ,00 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 0.000,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ,00 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ,6 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ.79,5 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 7.,90 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Λευκάδας - 0 Ασφαλτοστρώσεις - συντηρήσεις οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας Αντιμετώπιση καταπτώσεων & έκτακτων αναγκών Π.Ε Λευκάδας Τεχνικά έργα συντήρησης και οδικής ασφάλειας οδικού δικτύου Π.Ε Λευκάδας Προμήθεια υλικών διαγράμμισης οδικού δικτύου Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού δικτύου Π.Ε Λευκάδας Δαπάνη ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας Εργασίες άρσης επικινδυνότηταςoδικού Δικτύου Λευκάδας (Αγιος Ηλίας - Εγκλουβή).5,8 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ,00 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 6/8/ ,00 ΠΡΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 8.000,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ 0.95,85 ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΕΗ ΗΛΕΚΤΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΩΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ.000,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 5

16 6

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ι.Ν. 2015

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ι.Ν. 2015 ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ι.Ν. 20 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΡΟ ΚΑΕ ΕΡΓΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 20 Τ Τ2 Τ3 Τ4 ΝΕΟ/ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝ Ο ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔ ΟΤΗΣΗΣ ΕΚΡΟΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΡΟΕΣ ΤΙΜΗ. 9762 Π.Σ. για "Ωρίμανση

Διαβάστε περισσότερα

Απολογιστικά Στοιχεία Γενικών Διευθύνσεων ΠΙΝ

Απολογιστικά Στοιχεία Γενικών Διευθύνσεων ΠΙΝ Απολογιστικά Στοιχεία Γενικών Διευθύνσεων ΠΙΝ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Φεβρουάριος 2013 Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργιάς... 4 Διεύθυνση Διοίκησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2011 ΘΕΜΑΤΑ 13 η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (04-08-2011) ΘΕΜΑ 1 Ο Έγκριση πρακτικών 10 ου και 11 ου της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 201-13/2011 ΘΕΜΑ 2 Ο Έγκριση 12oυ

Διαβάστε περισσότερα

Επικύρωση του 30oυ/19-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. Επικύρωση του 31oυ/31-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν.

Επικύρωση του 30oυ/19-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. Επικύρωση του 31oυ/31-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. ΘΕΜΑΤΑ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ( 10-01-2014) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΕΜΑ 1 Ο ΘΕΜΑ 2 Ο Επικύρωση του 30oυ/19-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. Επικύρωση του 31oυ/31-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡΧ7ΛΞ-Υ87. Τ.Κ. 84 100 Τηλ: 22813-61512 / 22813-61513

ΑΔΑ: ΒΙΡΧ7ΛΞ-Υ87. Τ.Κ. 84 100 Τηλ: 22813-61512 / 22813-61513 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τµήµα Συλλογικών Οργάνων Γραµµατεία Περιφερειακού Συµβουλίου Νοτίου Αιγαίου Ταχ. /νση : Πλ. Τσιροπινά Ερµούπολη, Σύρος Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός 2013 3 ΑΡΧΙΚΗ

Απολογισμός 2013 3 ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΕΒΕΝΑ 17-3-2014 2 Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Πρόνοιας Τμήμα Καθαριότητας-Πρασίνου Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ Έκθεση δραστηριότητας Ιανουάριος 2013 Ιούνιος 2013

Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ Έκθεση δραστηριότητας Ιανουάριος 2013 Ιούνιος 2013 Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ Έκθεση δραστηριότητας Ιανουάριος 2013 Ιούνιος 2013 Έκθεση δραστηριότητας Ιανουάριος 2013 - Ιούνιος 2013 1 Περιεχόμενα 00. Επιτελική σύνοψη - Executive summary 3 01. Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αλεξανδρούπολης Απολογισμός Δημάρχου 2013.

Δήμος Αλεξανδρούπολης Απολογισμός Δημάρχου 2013. Δήμος Αλεξανδρούπολης Απολογισμός Δημάρχου 2013. Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής 1) Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δομών & Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Υδροαρδευτικά & Έργα Αποχέτευσης που υλοποιούνται Ανάγκες χρηματοδότησης Νέα έργα που προτείνονται, ολοκλήρωση μελετών, ένταξη ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΠΑΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Α.Κ. Α.Ε. ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012-1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 6 1.1 ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 04/10-02-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 04/10-02-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 04/0-0-05 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 7-04/0-0-05 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση και διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011 2014 (άρ. 268, ν. 3852/2010)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011 2014 (άρ. 268, ν. 3852/2010) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011 2014 (άρ. 268, ν. 3852/2010) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Νοέμβριος 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αλεξανδρούπολη, 30/01/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2012 Συνοπτική Απεικόνιση της οικονομικής κατάστασης των τριών Δήμων που συνενώθηκαν: α)άμεσες Απαιτητές Υποχρεώσεις: 2.743.289,09, β) Βραχυχρόνιες Μακροπρόθεσμες

Διαβάστε περισσότερα

της..21-3-2011.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..50/2011.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

της..21-3-2011.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..50/2011.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 8η/2011.. της..21-3-2011.. ΔΗΜΟΣ Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..50/2011.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της..21/3/2011..

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε πλώρη στο μέλλον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΠ Α.Ε. 2012-2016

Βάζουμε πλώρη στο μέλλον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΠ Α.Ε. 2012-2016 Βάζουμε πλώρη στο μέλλον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΠ Α.Ε. 2012-2016 2012-2016 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΠ Α.Ε. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κύριοι στόχοι του προγράμματός μας....4 2012-2016 Επενδυτικό Πρόγραμμα Ολπ Α.Ε.....5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 3/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 3/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 3/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Αριθμός Απόφασης 7/2013 Θέμα : «Κατάρτιση Τεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Κ. 84 100 Τηλ: 22813-61512 / 22813-61513

Τ.Κ. 84 100 Τηλ: 22813-61512 / 22813-61513 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τµήµα Συλλογικών Οργάνων Γραµµατεία Περιφερειακού Συµβουλίου Νοτίου Αιγαίου Ταχ. /νση : Πλ. Τσιροπινά Ερµούπολη, Σύρος Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 26 ο /13-10-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1083/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 26 ο /13-10-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1083/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 26 ο /13-10-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1083/2014 ΘΕΜΑ: 40 ο Υποβολή Εισήγησης για ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Άξονας πρώτος θωράκιση της πόλης με αντιπλημμυρικά έργα και δράσεις

Άξονας πρώτος θωράκιση της πόλης με αντιπλημμυρικά έργα και δράσεις Το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2015 αποτελεί ουσιαστικά μια εισαγωγή, ένα δείγμα εργασίας και προθέσεων και μόνο ένα μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος που θα ολοκληρωθεί ως το Φεβρουάριο του 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος κ. Σχινάς Θεόδωρος Ο Αντιπρόεδρος κ. Δαμάσκος Χαράλαμπος (Χάρης) Η Γραμματέας κ. Βρύνα Φωτεινή

Ο Πρόεδρος κ. Σχινάς Θεόδωρος Ο Αντιπρόεδρος κ. Δαμάσκος Χαράλαμπος (Χάρης) Η Γραμματέας κ. Βρύνα Φωτεινή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού Τμήμα Συλλογικών Οργάνων και Επιτροπών Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Ταχ.Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Κ. 84 100 Τηλ: 22813-61512 / 22813-61513

Τ.Κ. 84 100 Τηλ: 22813-61512 / 22813-61513 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τµήµα Συλλογικών Οργάνων Γραµµατεία Περιφερειακού Συµβουλίου Νοτίου Αιγαίου Ταχ. /νση : Πλ. Τσιροπινά Ερµούπολη, Σύρος Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 2014 ΣΗΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 2014 ΣΗΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 2014 ΣΗΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡ- ΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014 ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Νέα Εκπαιδευτική πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Νέα Εκπαιδευτική πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Η Νέα Εκπαιδευτική πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ Φεβρουάριος 2011 Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου Φεβρουάριος 2011 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ. (ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 01-01-2011 έως 30-06-2012)

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ. (ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 01-01-2011 έως 30-06-2012) ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 01-01-2011 έως 30-06-2012) Της Γενικής Γραμματέως Δήμητρας Γεωργακοπούλου - Μπάστα Σελίδα 1 α ό 54 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ.του Προϊσταμένου του Γραφείου Ποιότητας Δημήτρη Οικονομίδη:

Έχοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ.του Προϊσταμένου του Γραφείου Ποιότητας Δημήτρη Οικονομίδη: ΔΕΥΑΜΒ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Έγκριση της Ετήσιας Ανασκόπησης του Συστήματος ISO 9001:2008 και ενημέρωση για την Ετήσια Επιτήρηση από τον Φορέα TUV AUSTRIA HELLAS Η Ανασκόπηση της Διοίκησης του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.6 1.1 Διάνοιξη παρακαμπτήριας οδού διπλής κατεύθυνσης οικισμού Άνω Σύρου. 6

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΧΩ Ε ΜΕΟ/α/Ο/3429/Εγκ.37/95 : "Εκπόνηση Μελετών ηµοσίων 'Εργων"

ΥΠΕΧΩ Ε ΜΕΟ/α/Ο/3429/Εγκ.37/95 : Εκπόνηση Μελετών ηµοσίων 'Εργων ΥΠΕΧΩ Ε ΜΕΟ/α/Ο/3429/Εγκ.37/95 : "Εκπόνηση Μελετών ηµοσίων 'Εργων" Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις : α) Του Ν. 716/77 "Περι µητρώου µελετών και αναθέσεως και εκπονήσεως µελετών" και των σχετικών Π. /των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ Προσχέδιο Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων 2013 Λ ΛΟ ΟΥΥΤΤΡΡΑ ΑΚ ΚΙΙ,, ΙΙΑ ΑΝ ΝΟ ΟΥΥΑ ΑΡΡΙΙΟ ΟΣΣ 22001133 2 ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 2012-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Πεζά 70 100 Τηλ. 2813401100 www.dimos-archanon-asterousion.gr ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 2012-2014 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα