ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Π.Ι.Ν.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Π.Ι.Ν."

Transcript

1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤYΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κέρκυρα 9/8/0 ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Π.Ι.Ν..Ε.Σ.Π.Α. Ο συνολικός Προϋπολογισμός του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι 8,7 εκ. Η συνολική εικόνα που παρουσιάζει το Πρόγραμμα ως προς τις βασικές παραμέτρους του είναι η εξής: Εντάξεις,5 εκ., Συμβάσεις 7,6 εκ., Δαπάνες 57, εκ. Ο προϋπολογισμός των ενταγμένων έργων που εκτελούνται από υπηρεσίες της Π.Ι.Ν. (χωρίς τα έργα των δήμων και λοιπών φορέων) ανέρχεται σε 6,, με συμβάσεις 8,8 και πληρωμές 6,9 μέχρι την 8/8/0. Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ... «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟY» δαπάνης 0.758,6.. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟY» δαπάνης 7.78,8.. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» δαπάνης 6.950,5.. «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού «ΔΙΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ» δαπάνης 57.99,50..6 «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΕΛΙΩΝ» προϋπολογισμού «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΠΕΛΕΚΑ» προϋπολογισμού Ασφαλτοστρώθηκε τμήμα μήκους.50 μ. της επαρχιακής οδού Πέλεκα από Τρίκλινο έως Άφρα..ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.. Η εργολαβία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΠΗΛΙΑ» προϋπολογισμού Εκτελέστηκαν εργασίες διαμόρφωσης της χερσαίας ζώνης ολοκληρώθηκαν οι εκσκαφές και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του υπήνεμου μώλου. Η μελέτη της δεύτερης εργολαβίας, που θα ακολουθήσει μετά την περαίωση της πρώτης, (με την οποία προβλέπεται να κατασκευαστεί ο προσήνεμος μώλος και η μετατόπιση αποχετευτικού δικτύου του Δήμου) έχει συνταχθεί από την υπηρεσία και είναι προς έγκριση... Το έργο «ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ» προϋπολογισμού εκτελείται. Με την ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται να δοθεί σε πλήρη λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα του έργου που έχει ήδη κατασκευαστεί.

2 ..Το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ Ν.Α.Ο.Κ. ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΘΑΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΓΑΡΙΤΣΑΣ» προϋπολογισμού εκτελείται...το έργο «ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» προϋπ με κύριο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μετά την ένταξή του στο ΕΣΠΑ προβλέπεται να επανεκκινήσει.. ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ.. Η μελέτη «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΒΙΛΛΑ ΡΟΣΑ» προϋπ προκηρύχτηκε την 7/6/0.Την 9/5/0 υπογράφηκαν οι συμβάσεις με τρία μελετητικά γραφεία για την εκπόνηση του σταδίου της προμελέτης. Στην παρούσα φάση ολοκληρώνεται η αξιολόγηση των υποβληθέντων προμελετών προκειμένου επιλεγεί το μελετητικό γραφείο που θα αναλάβει την εκπόνηση της οριστικής μελέτης... Το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΔΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ» προϋπολογισμού ,δημοπρατήθηκε την //0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του. Προβλέπεται να ανακατασκευαστεί το τμήμα της οδού από Σφαγεία έως την αρχή του ήδη κατασκευασμένου τμήματος στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου. ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ..Σε φάση ελέγχου της μελέτης για έγκριση δημοπράτησης βρίσκεται το έργο «ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ε.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ Χ.Θ ΕΩΣ Χ.Θ. 9+00» προϋπολογισμού με το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι ημιτελείς εργασίες... Σε φάση ελέγχου της μελέτης για έγκριση δημοπράτησης βρίσκεται το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΠΕΛΕΚΑ» προϋπολογισμού με το οποίο προβλέπεται να κατασκευαστούν πεζοδρόμια και στα υπόλοιπα τμήματα της οδού που δεν έχουν ολοκληρωθεί από Καμπανιόλου έως διασταύρωση Άφρας...Το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ» προϋπολογισμού εντάχθηκε την //0 και αναμένεται η προέγκριση για την δημοπράτησή του. 5. ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ Οι μελέτες των έργων «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ- ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ» προϋπολογισμού και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑΤΡΩΝ-ΣΚΡΙΠΕΡΟ» προϋπολογισμού βρίσκονται στην τελική φάση ωρίμανσής των, ώστε μόλις προκύψει η δυνατότητα θα υποβληθούν οι προτάσεις για ένταξή τους στο νέο Ε.Σ.Π.Α. 6. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ 6.. Σε φάση εκπόνησης των μελετών τους βρίσκονται τα έργα «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΣΚΡΙΠΕΡΟ ΕΩΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑ» και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΒΡΥΩΝΗ ΕΩΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ» 6.. Η μελέτη «ΚΟΜΒΟΣ ΤΡΙΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΒΡΥΩΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ» πρέπει να επικαιροποιηθεί και να συμπληρωθεί. 6.. Η μελέτη του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΑΡΚΑΔΑΔΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ» είναι πλήρης,αλλά θέλει επικαιροποίηση του προϋπολογισμού των Στην μελέτη «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΥΨΟΥ» υπολείπονται το στάδιο της οριστικής μελέτης και οι τελικές αδειοδοτήσεις Η μελέτη «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΒΟΥ» έχει ολοκληρωθεί, για την υλοποίησή της απαιτείται η έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου Κάβου από τον Δήμο Κέρκυρας και οι απαλλοτριώσεις παραχωρήσεις τμημάτων παροδίων ιδιοκτησιών.

3 6.6. Στη μελέτη «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ» έχει εκδοθεί η Κ.Υ.Α. των περιβαλλοντικών όρων, έχει εγκριθεί η οριστική γεωλογική μελέτη, η οριστική μελέτη οδοποιίας και η οριστική μελέτη των δύο ισόπεδων κόμβων εισόδου και εξόδου. Έχουν υποβληθεί και ελέγχονται από την υπηρεσία η μελέτη σήμανσης, η φυτοτεχνική μελέτη, και η μελέτη ηλεκτροφωτισμού της οδού, ενώ απομένει η ολοκλήρωση και υποβολή της μελέτης κτηματογράφησης και κτηματολογίου του Ν.65/ Για την ολοκλήρωση της μελέτης «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΟΛΗΣ»,κατόπιν σύναψης σύμβασης με νέο μελετητικό γραφείο, απαιτούνται η εκπόνηση της Οριστικής μελέτης Γεωμετρικού Σχεδιασμού της οδού σε κλ. :500 - Κόμβων - Παράπλευρων Έργων και συνδέσεων, της Οριστικής μελέτης Τεχνικών Έργων, της Οριστικής μελέτης Αποχέτευσης Αποστράγγισης, της Οριστικής μελέτης Φωτισμού και Φ/Σ, της Μελέτης σηματοδότησης, σήμανσης και ασφάλισης, και της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης. Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ - ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ. Έργο «ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΥΚΕΣ- ΞΥΓΚΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ».... ο Υποέργο «Απαλλοτριώσεις Δρόμου Αλυκές - Ξύγκια», Π/Υ: 6.79,6, ολοκληρώθηκε με την παρακατάθεση του πόσου των αποζημιώσεων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.... ο Υποέργο «Δρόμος Αλυκές - Ξύγκια», Π/Υ: ,00 δημοπρατήθηκε την 8 η Ιανουαρίου 0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.. Πράξη «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ».... ο Υποέργο «Απαλλοτριώσεις επί της Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου- Βολιμών ('Αγιος Δημήτριος - Πηγαδάκια, Τμήμα ΙΔ ), στον Κόμβο Αγίου Κήρυκα, στον Κόμβο Πάστρα και σε τμήμα της Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου Αλυκών», Π/Υ: ,5. Ολοκληρώθηκε η παρακατάθεση του πόσου των αποζημιώσεων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.... ο Υποέργο «Οδική Ασφάλεια Ζακύνθου-Επαρχιακή Οδός Ζακύνθου - Βολιμών ('Αγιος Δημήτριος - Πηγαδάκια -Τμήμα ΙΔ ), Κόμβος Αγίου Κήρυκα, Κόμβος Πάστρα, Βελτίωση Τμήματος Ζακύνθου Αλυκών», Π/Υ: ,00, δημοπρατήθηκε την 7//0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.. Έργο «Εξοπλισμός Φιλαρμονικών Ζακύνθου», Π/Υ: Το ο υποέργο (Προμήθεια Μουσικών Οργάνων), υλοποιείται....στο ο υποέργο (Προμήθεια στολών, επωμίδων) & ο υποέργο (Προμήθεια κρανών και θυσάνων), έχει γίνει προέγκριση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και αναμένεται η εξέλιξη της διαδικασίας.. Έργο «Στερέωση και Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στους Κήπους Ζακύνθου», συνολικού προϋπολογισμού:.00,00. Ολοκλήρωση παρατηρήσεων απόφασης ένταξης..5 Έργο «Στατική ενίσχυση, αρχιτεκτονική και Λειτουργική Αποκατάσταση Γέφυρας Αγίου Χαραλάμπη», συνολικού προϋπολογισμού: Υπογράφηκε η σύμβαση του ου υποέργου την ποσού:.86, (με το Φ.Π.Α.) και εκτελείται το έργο..δημοπρατηθεντα ΕΡΓΑ Έργο «Αποπεράτωση αιθουσών Πολλαπλών Χρήσεων Σωματείου «Λέσχη ο Ζάκυνθος» και κατασκευή εξωτερικού κλιμακοστασίου και ανελκυστήρα», προϋπολογισμού: ( με το Φ.Π.Α.) δημοπρατήθηκε την 8//0 και βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.

4 .ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ Έργο «Ολοκλήρωση εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίας Μαύρας, Μαχαιράδου Ζακύνθου», Προϋπολογισμού : 9.0,00 ( με το Φ.Π.Α.). Αναμένεται η προέγκριση δημοπράτησης από τη Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.. ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ.. Για το έργο «Στερέωση και Αποκατάσταση Ιερού Ναού Εσταυρωμένου, στην πόλη Ζακύνθου» προϋπολογισμού: 0.000, αναμένεται να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για να υποβληθεί η πρόταση ένταξης στο νέο ΕΣΠΑ... Για το έργο «Κατασκευή Γέφυρας στη θέση ΑΒΥΣΣΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΕΡΙΟΥ» - Π/Υ: ,00 απαιτείται η απόκτηση γης για να υποβληθεί η πρόταση ένταξης στο νέο ΕΣΠΑ. 5. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ 5.. «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» Έχει εκπονηθεί η οριστική μελέτη των λιμενικών έργων και τα τεύχη δημοπράτησης. 5..«ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΙΜΩΝ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Έχει εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής ΕΣΑΛ προκειμένου να ανατεθεί το επόμενο στάδιο της μελέτης. 5.. «η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΑΛΥΚΩΝ - ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ» Ενδεικτικού Π.Υ.: ,00, συμπεριλαμβανόμενου κόστους απαλλοτριώσεων. Υπάρχει Οριστική μελέτη και αδειοδοτήσεις, εκκρεμούν οι απαλλοτριώσεις. 5.. «ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΦΙΟΛΙΤΙΟΥ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Πρόκειται για ώριμο έργο με ολοκληρωμένες μελέτες και αδειοδοτήσεις και εκκρεμεί η απόκτηση γης «ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ» Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Υπάρχουν Τοπογραφική αποτύπωση, Προκαταρκτική Περιβαλλοντική Μελέτη και Μελέτη οδοποιίας στο στάδιο της Προμελέτης. 5.6.«ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΤΑΜΦΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΣΤΡΟΦΑΔΩΝ» Ενδεικτικού Π/Υ: ,00. Εκπονείται η οριστική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης. 5.7.«ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΒΟΛΙΜΩΝ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ Β: ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ-ΒΟΛΙΜΕΣ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00 χωρίς το κόστος των απαλλοτριώσεων. Πρόκειται για έργο ώριμο με ολοκληρωμένες μελέτες και αδειοδοτήσεις και εκκρεμεί η απόκτηση γης «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»- Ενδεικτικού Π/Υ: ,00 Εκπονείται προμελέτη από την Υπηρεσία. Μετά την παράδοση του υλικού της μελέτης που εκπονεί η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ θα εκπονηθεί οριστική μελέτη. Επισημαίνεται ότι λόγω της φύσης του έργου δεν υπάρχει ανάγκη για ιδιαίτερες αδειοδοτήσεις. Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ. Προσθήκη κατ επέκταση Γυμνασίου Λυκείου Ιθάκης Ολοκληρώθηκε το έργο εντός του 0. Καλύφθηκαν επίσης το 0 απαιτήσεις της υπηρεσίας που τέθηκαν με ειδική διαταγή. Εχει παραδοθεί σε χρήση.

5 . ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.. Λειτουργική Αποκατάσταση-Ασφάλεια αριθμ. 5 Επαρχιακής Οδού (περιοχή Χάρακα): Το έργο δημοπρατήθηκε το 0. Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε τις -9-0 και έγινε έναρξη εργασιών. Το έργο εκτελείται αφού λύθηκαν τα προβλήματα των σεισμών και έχει συνταχθεί ΑΠΕ που περιλαμβάνει και Σ.Σ. που είναι σε διαδικασία έγκρισης... Λιμάνι Πισαετού ΙΘΑΚΗΣ: Η σύμβαση του έργου υπεγράφη στις /8/0 και ημερομηνία περαίωσης έχει οριστεί η /0/0. Το ύψος της σύμβασης είναι.5.766,80 ΕΥΡΩ και το σύνολο των πληρωμών είναι 9.00,00 ΕΥΡΩ.. Αυτή την στιγμή έχει εκτελεστεί ένα τμήμα της οδοποιίας ( εκσκαφές-ορύξεις) και ένα τμήμα του λιμενικού τμήματος ( εκσκαφές πυθμένα θαλάσσης, ύφαλες και έξαλλες επιχώσεις). Επίσης έχει ξεκινήσει η σκυροδέτηση των τεχνητών ογκολίθων. Το έργο βρισκόταν σε αργία από 8--0 έως το Μάρτιο του 0, λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων από τον ανάδοχο και μετά από δύο ειδικές προσκλήσεις της υπηρεσίας επανενεργοποιήθηκε η εργολαβία τον Απρίλιο 0. Τον Νοέμβριο του 0 ο ανάδοχος έθεσε θέμα για το καλώδιο της ΔΕΗ το οποίο έχει επιλυθεί από την υπηρεσία και θα γίνουν οι ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία έκπτωσης μέσω ειδικής πρόσκλησης. ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑ.. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡ. 9 ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Π/Υ ,00 Θεωρείται ώριμο έργο και θα υποβληθεί πρόταση ένταξης. Τμήμα των έργων και άλλα που δεν είχε αυτή η μελέτη έχουν αναληφθεί από το Υ, ΥΠΟ. ΜΕ.ΔΙ. Τμήμα των έργων και άλλα που δεν είχε αυτή η μελέτη έχουν αναληφθεί από το Υ, ΥΠΟ. ΜΕ.ΔΙ.. ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΤΡΟΥ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ WC Π/Υ ,00 ευρώ Έχει ήδη προταθεί και θα επανυποβληθεί η πρόταση μετά την συμπλήρωση των ελλείψεων.. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Π/Υ Έχουν γίνει οι αδειοδοτήσεις. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ.. Οδικός Άξονας Πόρου Σάμης Φισκάρδου, τμήμα "Σάμη Αγία Ευφημία", υποτμήμα "Νέα Βλαχάτα Αγ. Ευφημία" - Π/Υ Πρόκειται για ώριμο έργο με ολοκληρωμένες μελέτες και επίκειται η σύνταξη πρότασης χρηματοδότησης, εφόσον παραδόθηκαν πρόσφατα και τα τεύχη δημοπράτησης. Έχει ερωτηθεί σχετικά η Διαχειριστική Αρχή και επειδή το έργο απαιτεί απαλλοτριώσεις δεν συναινεί στην επιλεξιμότητά του για ένταξη... ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗ- ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Π/Υ Εκπονείται η μελέτη από την υπηρεσία με αξιοποίηση και υλικού από μελέτη που εκπονείται μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. Θεωρείται έργο με σχετικά υψηλό βαθμό ωριμότητας λόγω της μη ανάγκης εξασφάλισης ιδιαίτερων αδειοδοτήσεων.. ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε/Γ - Ο/Γ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ Π/Υ ,00 Τεχνικά έχει υψηλό βαθμό ωριμότητας. Εντούτοις υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν άλλες πρωτίστως υπηρεσίες. Περιληπτικά τα κρίσιμα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι: Ολοκλήρωση διαδικασίας καθορισμού νέας ζώνης λιμένα (άρ. του Ν.97/0), που είναι και το βασικότερο. Διαδικασία οριοθέτησης ρέματος λόγω νέας οδικής πρόσβασης (άρ. 5 του Ν.0/0). Έχει υπογραφεί συμπληρωματική σύμβαση με μελετητή και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. 5

6 Διαδικασία έγκρισης όρων δόμησης και χρήσεων γης στη χερσαία ζώνη λιμένα από την ΕΣΑΛ (άρ. 9 του Ν.9/0). Προαπαιτείται βέβαια ο καθορισμός. Διαδικασία επανακαθορισμού νέας γραμμής παραλίας από Κτηματική Υπηρεσία. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.. ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο. ΑΡ. 5 (ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΜΙΚΟΥ) Π/Υ ,00 Υπάρχουν οι κρίσιμες αδειοδοτήσεις και ολοκληρώνεται η μελέτη του έργου..5 ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ Ε.Ο. ΒΛΑΧΑΤΩΝ ΛΟΥΡΔΑΤΩΝ Π/Υ ,00. Υπάρχει μελέτη που έχει αδειοδοτηθεί..6. ΛΙΜΑΝΙ ΦΡΙΚΩΝ - Π/Υ Σε διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ. Το έργο «Εξοπλισμός λειτουργίας Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας» προϋπολογισμού ,00 έχει ολοκληρωθεί.. ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ. Το ο υποέργο: «Διαπλάτυνση διαύλου Λευκάδας» προϋπολογισμού ,00 με ΦΠΑ του έργου : «Διαπλάτυνση διαύλου Λευκάδας» συμβασιοποιήθηκε στις 6/9/0 με ποσό σύμβασης 9.65.,7 με ΦΠΑ και εκτελείται...το 9 ο υποέργο «Τεχνικός Σύμβουλος» για το έργο Διαπλάτυνση διαύλου Λευκάδας» προϋπολογισμού ,,57 με ΦΠΑ συμβασιοποιήθηκε στις 7//0 με ποσό σύμβασης ,8 με ΦΠΑ και υλοποιείται.. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ..Η μελέτη «Διαμόρφωση - Ανάπλαση παραλιακής ζώνης Δημ. Ελλομένου (Περιγιάλι - Μεγ. Αυλάκι». Για το τμήμα της μελέτης που αφορά το έργο «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών Νυδριου Λευκάδας» έχει εγκριθεί η οριστική μελέτη Λιμενικών Έργων, Μελέτης Εφαρμογής Αρχιτεκτονικών, Μελέτης Εφαρμογής Φέροντος Οργανισμού και Μελέτης Εφαρμογής Ηλεκτρομηχανολογικών από την Οικονομική Επιτροπή και αναμένεται εντολή για τεύχη Δημοπράτησης...Η μελέτη «Ανάπλαση - Πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου Νυδριού και προσόψεων κτιρίων κεντρικού δρόμου και παραλίας Νυδριού». Για την Α φάση της μελέτης «Ανάπλαση - Πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου Νυδριού» έχει εγκριθεί η μελέτη εφαρμογής από την Οικονομική Επιτροπή,έχει δοθεί εντολή για τεύχη Δημοπράτησης και αναμένεται η εγκρισή τους...η μελέτη «Εγκάρσιος Άξονας Πλατύστομα Αγ. Νικήτας» υπάρχει πλήρης μελέτη, πρέπει να επικαιροποιηθεί, να συμπληρωθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γής..η μελέτη «Δρόμος Αμούσω Αγιοφύλι Βασιλική» υπάρχει πλήρης μελέτη, πρέπει να επικαιροποιηθεί, να συμπληρωθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γής.5.η μελέτη «Αποκατάσταση δρόμου Άγιο Νικήτα Καλαμίτσι» υπάρχει πλήρης μελέτη, πρέπει να επικαιροποιηθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γης.6.η μελέτη «Βελτίωση δρόμου Χορτατα - Εγκλουβή - Βαυκερή» πρέπει να επικαιροποιηθεί, να συμπληρωθεί και εκκρεμεί η απόκτηση γής. 6

7 .ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΙ ( Κ.Α.Π. ) Οι Κ.Α.Π. αποτελούν την κύρια πηγή χρηματοδότησης, μετά το ΕΣΠΑ, των έργων αρμοδιότητας της Π.Ι.Ν. που αφορούν πρωτίστως τη βελτίωση-συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, την αντιπλημμυρική προστασία και παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας. To 0 για την εκτέλεση του συνολικού τεχνικού προγράμματος της Π.Ι.Ν. διατέθηκαν 69.5,0 (σε ποσοστό 7% έναντι του προβλεπόμενου ποσού των 9.5.9,,που ήταν το 85% αυτών που είχαν διατεθεί το 0). Για το 0 έγινε κατάρτιση προγράμματος με προσδοκώμενες πιστώσεις 69.5,0 οι οποίες τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ Π.Ι.Ν. (Από //0 έως //0) Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ- ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ το 00 στις τέως Νομ. Αυτοδιοικήσεις Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ- ΟΔΟ το 00 στις τέως Νομ. Αυτοδιοικήσ εις Συνολικά ανά Περιφερειακ ή Ενότητα ( τέως Νομ. Αυτοδιοίκησ εις ) Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ το 0 Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ το 0 Διατεθείσες πιστώσεις ΚΑΠ το 0 Διατεθείσες πιστώσεις Π.Δ.Ε (ΚΑΠ - 0) την 8--0 Διατεθείσες πιστώσεις Π.Δ.Ε την 7--0 Συνολικά ανά Περιφερειακή Ενότητα Π.Ι.Ν. 9.68, , ,9 Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ , , , , ,07 Π.Ε.ΖΑΚΥΝΘΟΥ , , , , ,9 Π.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ Σ & ΙΘΑΚΗΣ ,5 9.7, ,00.09., , Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ , 79.0, , , ,79 σύνολο ,9 69.5, , ,00 συνολικά ,0 Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις 0 Π.Ι.Ν 0-0 Από τον παραπάνω πίνακα προκύπτει ότι οι συνολικές χρηματοδοτήσεις που έλαβε η Π.Ι.Ν. για την τριετία 0-0, ήταν ολίγο παραπάνω από διπλάσιες, αυτών που έλαβαν οι καταργηθείσες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις το 0, με την επισήμανση όμως ότι το ποσό των για την συντήρηση του οδικού δικτύου διατέθηκε την 7 η -0, οπότε η διαδικασία δημοπράτησης των σχετικών εργολαβιών ξεκίνησε μετά τις αρχές του 0. Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζεται η πορεία των ενταγμένων έργων ανά περιφερειακή ενότητα. Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 0 Καθαρισμοί κοίτης ρεμάτων 5.000,00 ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ Αποκατάσταση στατικής ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ (Μετά την επάρκειας και αντιπλημμυρική ,00 μετατόπιση δικτύου της ΔΕΗ) προστασία γέφυρας ποταμού Ανακατασκευή γηπέδου Α.Ο. Στρογγυλής 8.600,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Συντήρηση κτιρίων ΠΕ ,00 Κέρκυρας ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 7

8 . ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Αποκατάσταση βλαβών λιμενίσκου αλιευτικών σκαφών στα Γουβιά 6.000,00 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 9/9/0 (συγχρηματοδοτείται και από το Π.Δ.Ε. με συνολικό προϋπ ) Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ 0 Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων στον Αγ. Κήρυκα ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Συντήρηση οδικού δικτύου με ψυχρό ασφαλτόμιγμα 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Π.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 0 Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Μελέτη λιμάνι Αργοστολίου.05.95, ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Λιμάνι Πεσσάδας.778. ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Μελέτη οδικού άξονα Πόρου ,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Σάμης-Φισκάρδου Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης δρόμου Σάμη - Αργίλια στη θέση Λουτρό Σάμης Βελτιωτικές παρεμβάσεις στην Επαρχιακή Οδό Αργοστολίου - Πόρου (από διασταύρωση Προς Σκάλα - Πόρο) Βελτίωση Επαρχιακού δρόμου Σβορωνάτα-Αεροδρόμιο Γεωτεχνική έρευνα και μελέτη για την ανέγερση Σχολείων στο Νομό Κεφαλληνίας Υδρογεωτρήσεις ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων αστην Ε.Ο. Πόρου - Σάμης, θέση Καλλιθέα - Διγαλέτο Συντήρηση κτιρίου Διοικητηρίου Π.Ε Κεφαλληνίας Μελέτη οδικού άξονα Αεροδρομίου- Κραναίας Βελτίωση επαρχιακής οδού περιοχής Παλικής ,00 ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ,6 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 69., , ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 8.65,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 0.000,00 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε..8,50 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 8

9 5 6 7 Καθαρισμός υδρογραφικού δικτύου Κεφ/νιας & Ιθάκης ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Επισκευή και αποκατάσταση οδού Μπρος Αετού Ιθάκης 9., ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με Δήμο Κεφαλλονιάς για την εκτέλεση 0.5,9 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ εργασιών σε σχολικά κτίρια της Νήσου Κεφαλληνίας Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με Δήμο Ιθάκης για την εκτέλεση εργασιών 6.56,00 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ σε σχολικά κτίρια της Νήσου Ιθάκης Συντήρηση Υδρογραφικου δικτύου Κεφαλληνίας και Ιθάκης ,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ Έργα ανάσχεσης καταπτώσεων στην είσοδο του Πόρου ,00 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 0 Α/ Α ΕΡΓΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Μελέτη Διαμόρφωσης - Ανάπλαση παραλιακής ζώνης δημ. Ελλομένου (Περιγιάλι - Μεγ. Αυλάκι) 698.,7 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ «Μελέτη Ανάπλασης - Πεζοδρόμησης κεντρικού δρόμου Νυδριού και προσόψεων κτιρίων κεντρικού δρόμου και παραλίας Νυδριού» Μελέτη αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων δήμου Καρυάς ( ΚΑΠ 00) , ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.8,80 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.Απο πιστώσεις Π.Δ.Ε. και INTEREG ολοκληρώνεται το έργο «ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΣ ΜΩΛΟΣ» προϋπ Από πιστώσεις Π.Δ.Ε δημοπρατήθηκε την 5//0 το έργο «Λειτουργική αναβάθμιση πρώην δικ. Μεγάρου Κέρκυρας για τη στέγαση των υπηρεσιών της ΠΙΝ» προϋπ το οποίο βρίσκεται στην διαδικασία συμβασιοποίησής του. 9

10 . Από πιστώσεις Π.Δ.Ε δημοπρατήθηκε την //0 το έργο «Ράμπες πρυμνοδέτησης και Η/Μ υπήνεμου μώλου λιμένα Κέρκυρας» προϋπ. 58.,8, το οποίο βρίσκεται στη φάση συμβασιοποίησής του.. Από πιστώσεις Ο.Σ.Κ. ολοκληρώθηκαν οι εργολαβίες «Ανακατασκευή αποχωρητηρίων, κατασκευή υπόστεγου και βελτίωσης αυλής ου και ου Γυμνασίου» ποσού 9.7,8, και «Προσθήκη Εργαστηρίου Τ.Ε.Ε.» ποσού.59,9.. Από πιστώσεις Π.Δ.Ε. ολοκληρώθηκε το έργο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ» προϋπ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Από πιστώσεις «Πρώην Νομαρχιακού Ταμείου» ολοκληρώνεται το έργο«βελτίωση και συντήρηση Εθνικής Οδού Ζακύνθου - Κερίου και παρακαμπτηρίων αυτής» προϋπ. 9.0,. Από πιστώσεις «Επιχορηγήσεις» εκτελείται το έργο «Τεχνικά έργα οδικού δικτύου» προϋπ. 5.60,0 Π.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ εκπονείται η μελέτη "ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ Ε.Ε.Λ. ΠΟΛΕΩΣ ΙΘΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ" Π/Υ 0., πλέον Φ.Π.Α. Πρόκειται για μελέτη με Κύριο το Δήμο Ιθάκης που γίνεται μέσω της ΠΕ Κεφ/νίας με Προγραμματική Σύμβαση. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού και είναι προς υπογραφή της σύμβασης. ΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΜΕΔΙ ΜΕ ΠΙΝ Π/Υ ,00 ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ.Αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση καταπτώσεων κατά θέσεις (Α φάση) Π/Υ ,00 Εκτελείται με Δ/σα Υπηρεσία την Δ/νση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Κεφαλληνίας. Αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση κατά θέσεις οδοστρωμάτων,επιχωμάτων και τεχνικών έργων Π/Υ ,00 Έχει γίνει ο διαγωνισμός και είναι προς υπογραφή της σύμβασης..αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση καταπτώσεων κατά θέσεις (Β φάση ) Π/Υ ,00 Έχει γίνει ο διαγωνισμός και είναι προς υπογραφή της σύμβασης Π.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ Από πιστώσεις Ο.Σ.Κ. εκτελείται το έργο <<Κατεπείγουσες λειτουργικές αποκαταστάσεις σχολικών κτιρίων νήσου Λευκάδας>> προϋπ ,00, ενώ σε φάση κατακύρωσης αποτελέσματος από Οικονομική Επιτροπή βρίσκεται το έργο «Λειτουργικές επεμβάσεις αποκατάστασεις σχολικών υποδομών» προϋπ..000,00. 0

11 . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (Π.Δ.Ε.). ΕΡΓΟ ΠΡΟΫΠ Με την υπ. αρ. 5767ΔΕ 765/8--0 του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εντάχθηκε στην ΣΑΕΠ 0 της Περιφέρειάς μας το έργο με τίτλο: «Έργα Κεντρικών αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών» προϋπολογισμού.5.000,00. Σκοπός αυτής της ένταξης ήταν να καταστεί εφικτή η εκτέλεση ορισμένων έργων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα των Κ.Α.Π. αλλά δεν μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν λόγω έλλειψης των σχετικών πόρων. Η πορεία των υποέργων που έχουν ενταχθεί σ αυτό μετά από σχετικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου παρουσιάζεται στους παρακάτω πίναες. Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Συμπλήρωση-Ωρίμανση μελετών ,00 ΠΡΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συντήρηση Οδικού Δικτύου Βόρειας Κέρκυρας 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νότιας Κέρκυρας ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Ασφάλεια οδικού δικτύου Π.Ε.Κέρκυρας ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 5 Συντήρηση Φ/Σ & δικτύων ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Π.Ε.Κέρκυρας 6 Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 7 Αποκατάσταση επικίνδυνων φθορών στο οδικό δίκτυο.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Π.Ε.Κέρκυρας 8 Αποκαταστάσεις βλαβών σε τεχνικά έργα του οδικού δικτύου 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 9 Φωτοσήμανση λιμένα Οθωνών 7.000,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 0 Συμπληρωματικά έργα στον 9/9/0(συγχρηματοδοτείται 5.000,00 Λιμενίσκο Γουβιών Δήμου Κέρκυρας και από τους Κ.Α.Π. με συνολικό προϋπ ) Επισκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων 0.000,00 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Συντήρηση- βελτίωση και κατασκευή τεχνικών έργων στο Οδικό Δίκτυο Παρεμβάσεις - βελτιώσεις στις Επ. Οδούς η-6η-η Συντήρηση- Επισκευή και εξωραισμός κτηρίων Π.Ε. Ζακύνθου Αντιπλημμυρικά έργα και καθαρισμός χειμμάρων και ταφρών 58.56,9 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 87.67, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ 5.000,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

12 5 6 Ζακύνθου Συντήρηση οδικού δικτύου Ζακύνθου Συντήρηση σηματοδοτών οδικού δικτύου Π.Ε.Ζακύνθου 9.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 5.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ 5 Εργασίες επισκευών & ανακαίνισης κτιρίου Ε.Ι.Ν Οδική ασφάλεια επαρχιακής οδού 5 θέση Κοντογουράτα (Απαλοτρίωση & εργασίες) Βελτίωση επαρχιακής οδού περιοχής Παλικής Τοπικές βελτιώσεις Επαρχιακής οδού Πισαετός-Βαθύ Συντήρηση Επαρχιακού οδικού Δικτύου Κεφ/νιας , , , , ,00 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ (ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ (ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ (Συγχρηματοδότηση από ΚΑΠ με.8,50) ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ Μελέτη δρόμου σύνδεσης Εξάνθειας με επαρχιακό δρόμο Δρυμώνα - Αγ ,00 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Νικήτα Μελέτη παρακάμψεων Εξάνθειας - Αγ. Πέτρου.87,9 ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ Επισκευή Αποκατάσταση Δρόμου Χορτάτα - Μανάση.87,6 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Μελέτη Ανάπλασης - Πεζοδρόμησης κεντρικού δρόμου Νυδριού και προσόψεων κτιρίων κεντρικού 6.65,8 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ δρόμου και παραλίας Νυδριού 5 Διοικητήριο Λευκάδας 0.0,0 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

13 6 Συμπληρωματικες εργασίες πλακόστρωσης Λυγιάς.650, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 7 Πεζοδρόμια Ηλεκτροφωτισμός Λυγιάς - Καρυωτών 0.9,8 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ 8 Επισκευή Τμημ. Επαρχ. Οδικού Δικτύου Κομηλιό Πόρτο Κατσίκι.07,85 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 9 Τμηματικές αποκαταστάσεις ασφαλτοτάπητος Ε.Ο. Δικτύου 8.58,8 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 0 Συντήρηση κτιρίων Π.Ε. Λευκάδας..00,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Πεζοδρόμια οικισμών επί του Ε.Ο. Δικτύου και διευθέτηση ομβρίων επί 6.50,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙI του Ε.Ο. Δικτύου Εργασίες οριζοντίου & καθέτου σημάνσεως Ε.Ο. δικτύου Λευκάδας.800,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αποκαταστάσεις απορροής χειμάρρων Λευκάδας.800,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Κατεπείγουσες αποκαταστάσεις βατότητας Ε.Ο.Δικτύου 5.50,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 5 Καθαρισμοί χειμάρρων νήσου Λευκάδας 8.800,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 6 Καθαρισμός πρανών - τανυση βραχοπαγίδων επί της Ε.Ο. προς Αγιο Νικήτα για λόγους οδικής.0,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ασφάλειας 7 Επείγουσες αποκαταστάσεις τεχνικών έργων χειμάρρων Ν..50,00 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Λευκάδας 8 Επείγουσες συντηρήσεις επαρχιακού οδικού δικτύου 5.68,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 9 Μελέτη διαμόρφωσης - ανάπλασης παραλιακής ζώνης Δήμου Ελλομένου ( Περιγιάλι - Μεγάλο 0.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Αυλάκι) 0 Πολιτική Προστασία 0.98,0 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ

14 .. ΕΡΓΟ ΠΡΟΫΠ Με την υπ. αρ. 566/ΔΕ-680/7--0 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΎ ΔΙΚΤΎΟΥ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΙΟΝΊΩΝ ΝΉΣΩΝ 0» με κ.α.0επ00000 της ΣΑΕΠ 0 της Περιφέρειας μας. Οι κατανομές,τα υποέργα που εντάχθηκαν σ αυτό και οι φάσεις στην οποία ευρίσκονται παρουσιάζονται στους παρακάτω πίνακες. Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Κέρκυρας - 0 Αποκατάσταση στατιτκής επάρκειας και αντιπλημμυρική προστασίας γέφυρας ποταμού Δαπάνη ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου Π.Ε Κέρκυρας Συντήρηση δικτύου Η/Φ οδικού δικτύου Π. Κέρκυρας Αντιμετώπιση καταπτώσεων & έκτακτων αναγκών σε υποδομές της Π.Ε Κέρκυρας Έργα οδικής ασφάλειας Π.Ε Κέρκυρας Ευπρεπισμός οδικού δικτύου Π.Ε.Κέρκυρας Ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδικού δικτύου Π.Ε Κέρκυρας Συντήρηση οδικού τμήματος Πέραμα - Μπενίτσες - Μωραίτικα Συντήρηση τμημάτων οδικού δικτύου σε οικισμούς Συντήρηση οδικού δικτύου νήσου Παξών , ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ,00 ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ 00.78, , , , , ,00 ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ - ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 6/8/0 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 8/8/ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 0.000,00 ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ 5 6 Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Ζακύνθου- 0 Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου Ζάκυνθου Απόκτηση γης για την κατασκευή του έργου" Οδός Προσπέλασης Νέου Νοσοκομείου Ζακύνθου από Κόμβο Πάστρα" Οδός Προσπέλασης Νέου Νοσοκομείου Ζακύνθου από Κόμβο Πάστρα Ανάπλαση "Κόμβου Καλαμακίου" Π.Ε. Ζακύνθου Αντιμετώπιση καταπτώσεων & έκτακτων αναγκών σε υποδομές της Π.Ε Ζακύνθου 85.7,7 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 5.000,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ,00 ΜΕΛΕΤΗ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ,00 ΜΕΛΕΤΗ

15 7 Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Οδικό Δίκτυο Π.Ε.Ζακύνθου.995,5 ΜΕΛΕΤΗ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Κεφαλληνίας & Ιθάκης - 0 Π.Σ με το ΥΠΕΚΑ και την Δ/νση Δασών για την κατασκευή δρόμου Προς Ιερά Μονή Άτρου Βελτίωση - συντήρηση Επαρχιακού οδικού δικτύου Ιθάκης Ασφαλτοστρώση επαρχιακού οδικού δικτύου προς Αγ. Γεράσιμο Τοπικές βελτιώσεις οδικού δικτύου Κεφαλληνίας και Ιθάκης Αποκατάσταση οδικού άξονα Σάμης - Πυργίου - Τζαννάτων Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Ιθάκης Άρση καταπτώσεων και έργα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Κεφαλληνίας Οδική ασφάλεια-τοπικές βελτιώσεις οδικού δικτύου Σάμης-Πυλάρου- Ερίσσου Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ 5.7,77 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ,00 ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 0.000,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ,00 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ,6 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ.79,5 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ 7.,90 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Συντήρηση οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Λευκάδας - 0 Ασφαλτοστρώσεις - συντηρήσεις οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας Αντιμετώπιση καταπτώσεων & έκτακτων αναγκών Π.Ε Λευκάδας Τεχνικά έργα συντήρησης και οδικής ασφάλειας οδικού δικτύου Π.Ε Λευκάδας Προμήθεια υλικών διαγράμμισης οδικού δικτύου Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού δικτύου Π.Ε Λευκάδας Δαπάνη ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας Εργασίες άρσης επικινδυνότηταςoδικού Δικτύου Λευκάδας (Αγιος Ηλίας - Εγκλουβή).5,8 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ,00 ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ,00 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 6/8/ ,00 ΠΡΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 8.000,00 ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ 0.95,85 ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΕΗ ΗΛΕΚΤΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΩΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ.000,00 ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ 5

16 6

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΑΜΑΡΑ 13 ΚΕΡΚΥΡΑ, 49100

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΑΜΑΡΑ 13 ΚΕΡΚΥΡΑ, 49100 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΑΜΑΡΑ 13 ΚΕΡΚΥΡΑ, 49100 Κέρκυρα 21-3-2014 Αρ. Πρωτ. ΠΡΟΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΡΓΑ 2007-2009

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΡΓΑ 2007-2009 ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΡΓΑ 2007-2009 2009 Γ Π.Ε.Π. Κ.Α.Π.-Τ.Ε.Ο Ο.Σ.Κ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΒΑΘΕΩΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ Προϋπολογισµός: : 2.445.000 Ο ΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (µπάρες, µάτια γάτας,πινακίδες, διαγρ/σεις)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02 / 08/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 42640/50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02 / 08/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 42640/50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02 / 08/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 42640/50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 42/17-11-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 42/17-11-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 42/17-11-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 852-42/17-11-2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ - ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 2015 Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ - ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 2015 Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Έργα της Περιφερειακής Ενότητας Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα έργα που εκτελέστηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και αυτά που εκτελούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κέρκυρα 05 / 05/ 2014 Αριθμός Πρωτ.: οικ. 42948/32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Σαμάρα 13 Τ.Κ.: 49100 Κέρκυρα Πληροφορίες: Ειρ. Διαμάντη Τηλέφωνο: 26613 62190

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ι.Ν. 2015

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ι.Ν. 2015 ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ι.Ν. 20 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΡΟ ΚΑΕ ΕΡΓΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 20 Τ Τ2 Τ3 Τ4 ΝΕΟ/ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝ Ο ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔ ΟΤΗΣΗΣ ΕΚΡΟΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΡΟΕΣ ΤΙΜΗ. 9762 Π.Σ. για "Ωρίμανση

Διαβάστε περισσότερα

Τη χάραξη νέας θέσης παραβολής κρουαζιερόπλοιου, ολικού μήκους άνω των 300μ.

Τη χάραξη νέας θέσης παραβολής κρουαζιερόπλοιου, ολικού μήκους άνω των 300μ. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας στα πλαίσια της από 13/2/2008 Προγραμματικής Σύμβασης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, είχε χρηματοδοτήσει την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Τροποποίηση Προγραμματικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κέρκυρα, 08/ 07/ 2011 Αριθμός Πρωτ.: οικ. 30914/11574 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ: 1. Τα Τακτικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής 2. Αναπληρωματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Σελίδα : 1 / 39 01071 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 1000 1200 1.2.3.7.00 1.2.5.1.00 3.5.1.1.01 3.5.1.1.02 3.5.1.1.51 3.5.1.1.52 4000 4200 4.2.1.4.00 6000 6600 6.6.6.9.00 8000 8100 8.1.3.1.00 9000 9400 9.4.5.3.01.710.003.00B

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ (ΑΝΑ Π.Ε. ΕΝΟΤΗΤΑ)

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ (ΑΝΑ Π.Ε. ΕΝΟΤΗΤΑ) ΖΑΚΥΝΘΟΣ 20ή ΕΒΑ 445875 Στερέωση, ανάδειξη, λειτουργική αποκατάσταση 380.000 378.800 66.344 Υλοποιείται ΖΑΚΥΝΘΟΣ 21η ΕΒΑ 445878 Πύργου Δομενεγίνη Ζακύνθου Στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη βυζαντινού ναού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 31/ 10/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ /85 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 31/ 10/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ /85 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 31/ 10/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 59515/85 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ Σελίδα : 1 / 38 Ημερ/νία : 20/11/ 01071 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 1.2.3.7.00 1.2.5.1.00 3.5.1.1.01 3.5.1.1.02 3.5.1.1.51 3.5.1.1.52 4000 4200 4.2.1.4.00 6000 6600 6.6.6.9.00 8000 8100 8.1.3.1.00 9000 9400 9.4.5.3.01.710.003.00B

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01 / 12 /2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 108709/120

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01 / 12 /2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 108709/120 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01 / 12 /2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 108709/120 Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται

Διαβάστε περισσότερα

Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο

Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΑΜΑΤΟΔΟΤΕΙ/ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 27,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΛΗΜΝΟΣ Α. Από ευρωπαϊκούς πόρους του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 23ης/, ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. με τηλεδιάσκεψη. Αριθ. Απόφασης 195-23/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 17/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 17/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 17/12-07-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 442-17/12-07-2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ 1. Ανέγερση Β ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης Σύµβαση έργου: 724.000,00 Το έργο ολοκληρώθηκε 2. Συντήρηση κτιρίου πρώην Δηµοτικού Σχολείου Αρίστηνου και Ανάπλαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2011 ΘΕΜΑΤΑ 13 η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (04-08-2011) ΘΕΜΑ 1 Ο Έγκριση πρακτικών 10 ου και 11 ου της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 201-13/2011 ΘΕΜΑ 2 Ο Έγκριση 12oυ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κέρκυρα 27 / 05/ 2014 Αριθμός Πρωτ.: οικ. 51823/34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Σαμάρα 13 Τ.Κ.: 49100 Κέρκυρα Πληροφορίες: Ειρ. Διαμάντη Τηλέφωνο: 26613 62190

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 29 / 04/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 21864/43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 29 / 04/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 21864/43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 29 / 04/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 21864/43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας I. Νέα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου

Πίνακας I. Νέα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου Πίνακας I. Νέα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Προϋπολογισμός α/α Κ.Α. Τίτλος έργου Ίδιοι Πόροι Χρηματοδότηση Σύνολο Παρατηρήσεις 10. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 10.7413.0001 Μελέτη αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/2019, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/2019, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3ης/2019, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στην Κέρκυρα. Αριθ. Απόφασης 34-3/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 04 / 09 /2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 80364/64

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 04 / 09 /2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 80364/64 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 04 / 09 /2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 80364/64 Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Τομέας : Αθλητισμός Κατηγορία : Αθλητικά κέντρα Έτος Ένταξης : 2002 Προυπολογισμός Υποδομής : 386.000,00 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ 30/9/2013

ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ 30/9/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ 30/9/2013 ΚΕΡΚΥΡΑ Ταχ. Δ/νση : Σαμάρα 13 Ταχ. Κώδικας : 49100 Κέρκυρα Πληροφορίες : Ν. Καραλής

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση αποκατάστασης κτηριακών μετώπων περιοχής Αγ. Σπυρίδωνος ,00 Ανακατασκευή καθέτων οδών στις Ι.Θεοτόκη και Γερ.Μαρκορά 100.

Ολοκλήρωση αποκατάστασης κτηριακών μετώπων περιοχής Αγ. Σπυρίδωνος ,00 Ανακατασκευή καθέτων οδών στις Ι.Θεοτόκη και Γερ.Μαρκορά 100. Α : ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΌ ΣΑΤΑ A1 Ανακατασκευή οδών Σπ. Ραθ και Σπ. Βασιλείου 180.000,00 A2 Ανάπλαση άλσους φυλακών 80.000,00 Διαμόρφωση χώρων για τη δημιουργία υπαίθριων χώρων στάθμευσης 150.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Επικύρωση του 30oυ/19-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. Επικύρωση του 31oυ/31-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν.

Επικύρωση του 30oυ/19-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. Επικύρωση του 31oυ/31-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. ΘΕΜΑΤΑ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ( 10-01-2014) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΕΜΑ 1 Ο ΘΕΜΑ 2 Ο Επικύρωση του 30oυ/19-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. Επικύρωση του 31oυ/31-12-2013 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ 2012 2013 2014 ΕΣΠΑ ΕΠΕΡΑ 1 Ανάπλαση - Ανακατασκευή Πλατείας Ηρώων 2.814.255,44 2 Καθαιρέσεις αυθαιρέτων 73.800,00 3 Διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08 ΓΕΝΙΚΑ Α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 08 ποσό προϋπολογ. Περιβαλλοντική μελέτη για την αδειόδοτηση γεωτρήσεων και πηγαδιών του Δήμου.845,00

Διαβάστε περισσότερα

1 Εισαγωγή... 1. 2 Κατανομή Πιστώσεων Έργων και Δράσεων της ΠΙΝ 2013... 2. 3 Κατηγοριοποίηση Έργων - Δράσεων Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2013...

1 Εισαγωγή... 1. 2 Κατανομή Πιστώσεων Έργων και Δράσεων της ΠΙΝ 2013... 2. 3 Κατηγοριοποίηση Έργων - Δράσεων Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2013... Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 1 2 Κατανομή Πιστώσεων Έργων και Δράσεων της ΠΙΝ 2013... 2 3 Κατηγοριοποίηση Έργων - Δράσεων Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2013... 9 3.1 ΚΑΠ...9 3.2 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ (ΤΟΚΟΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ)...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (2011)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (2011) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (2011) ΑΡΙΘΜΟΣ Α/Α ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ - ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ 1 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Κ.Α.Π.Η 31/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΓΙΚΑΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΗ ΠΡΟΣΑΔΩΝ

ΓΙΑΓΙΚΑΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΗ ΠΡΟΣΑΔΩΝ ΓΙΑΓΙΚΑΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΗ ΠΡΟΣΑΔΩΝ Πρόζκληζη Κωδικός 29 ΘΠ 61 ΟλοκληρωμένεςΑζηικές Αναπλάζεις Δσρείας Κλίμακας ΕΝΔΙΑΜΕΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Λεωυόρος Γεωργικής Στολής 65,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 3000 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ 5500. Σελίδα 1

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 3000 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ 5500. Σελίδα 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 3000 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ 5500 Σελίδα 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛ/ΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ -

- ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ - - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ - -Ιστορικός ιερός ναός Αγίου Γεωργίου Σοφικού προϋ/σμού 200.000 από πόρους του Δήμου. Το έργο κατασκευάστηκε, αλλά απαιτούνται επιπλέον χρήματα για την ολοκλήρωση της στερέωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. 2. Το Π.Δ. 119/2013 (ΦΕΚ Α 153/25.06.2013) "Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών".

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. 2. Το Π.Δ. 119/2013 (ΦΕΚ Α 153/25.06.2013) Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞ. ΠΡΟΓΡΑΜΜ., ΠΕΡΙΦ.ΠΟΛΙΤ. & ΔΗΜΟΣ.ΕΠΕΝΔ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Αντιμετώπισης των βλαβών που προκλήθηκαν από το σεισμό στις 17/11/2015 σε τμήματα του οδικού δικτύου της νήσου Λευκάδας με την υλοποίηση έργων επειγουσών παρεμβάσεων Α Φάσης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ Τηλέφωνο : 2713601300 2713601349

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Μυτιλήνη, 09/03/2015 Α.Π. : οικ. 1057 Προς: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 1 T.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Μυτιλήνη, 09/03/2015 Α.Π. : οικ. 1057 Προς: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 1 T. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΕΛΛΗΣ Τηλέφωνο : 22513-52000

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ0Ω7Λ1-3ΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΔΕ

ΑΔΑ: ΒΙ0Ω7Λ1-3ΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ Τηλέφωνο : 2713601300 2713601349

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης "ΛΙΜΕΝΑΣ ΜΕΣΤΩΝ N. ΧΙΟΥ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης ΛΙΜΕΝΑΣ ΜΕΣΤΩΝ N. ΧΙΟΥ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Υ.ΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΓΓΔΕ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ"

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (ΠΕΕ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (ΠΕΕ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (ΠΕΕ 2015 Σ ) ΠΕ6: ΔΥΤΙΚΗΣ 61.595.824,76 26.570.000,00 ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ο.Τ. 420. 9733.06.001 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ Συνολικά υλοποιούνται και προγραμματίζονται προϋπολογισμού περί τα 70.000.000 μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης "ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΜΟΥ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΜΟΥ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΕΛΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Από το υπ' αριθμ. 28/04-08-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

Από το υπ' αριθμ. 28/04-08-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 28/04-08-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 549-28/04-08-2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ»

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ» Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΜΕΡΙΔΑ Τ.Ε.Ε. ΑΘΗΝΑ 13-11-2013 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ» ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΕΛΕΝΗ Π. ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ ΑΓΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΑΞΟΝΑΣ 1 ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 1.105.627,17

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 ΑΞΟΝΑΣ 1 ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 1.105.627,17 15/10/2014 ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΑΞΟΝΑΣ 1 ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 1.105.627,17 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΞΟΝΑΣ 2 2.453.746,79

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 14/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 14/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 14/23-06-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 421-14/23-06-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Kalivia. α/α Tίτλος Ολοκλήρωση της μελέτης "Πράξη εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Β' κατοικίας της περιοχής Παραλίας 1 Δήμου Καλυβίων" 17.

Kalivia. α/α Tίτλος Ολοκλήρωση της μελέτης Πράξη εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Β' κατοικίας της περιοχής Παραλίας 1 Δήμου Καλυβίων 17. Α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 05 ποσό Ολοκλήρωση της μελέτης "Πράξη εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Β' κατοικίας της περιοχής Παραλίας Δήμου Καλυβίων" 7.98,74 Μελέτη Κτηματογράφησης - Πολεοδόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Κατάρτιση Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013

Κατάρτιση Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013 Κατάρτιση Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013 Σύμφωνα με το άρθρο 63 του Ν.3852/2010 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης η εκτελεστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κέρκυρα 06 / 06/ 2014 Αριθμός Πρωτ.: οικ. 56382/36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Σαμάρα 13 Τ.Κ.: 49100 Κέρκυρα Πληροφορίες: Ειρ. Διαμάντη Τηλέφωνο: 26613 62190

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2017 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Σ ΠΙΣΤΩΣΗ 2017 3.413.045,00 853.045,00 1.103.343,00 1.103.343,00 4.516.388,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 136/2013 Ημέρ. Απόφασης : 29/11/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Επιχορηγήσεις για λοιπές δαπάνες διοίκησης & λειτουργίας. Επιχορηγήσεις για λοιπές δαπάνες διοίκησης & λειτουργίας

Επιχορηγήσεις για λοιπές δαπάνες διοίκησης & λειτουργίας. Επιχορηγήσεις για λοιπές δαπάνες διοίκησης & λειτουργίας Σελίδα : 1\ 10 ΕΣΟΔΑ Φορέας Περιγραφή Φορέα ΚΑΕ Περιγραφή ΚΑΕ 01291 Αρ. Απόφασης: Ημ. Απόφασης: Αιτιολογία:2η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡ/ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΙΝ 2013 Εγκε\νος Προηγ.Διαμόρ\ση Αναμόρφωση 2.30 Συν.Διαμόρ\ση 2.30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 45η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Β446ΨΧΨΤ-3ΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΔ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΔ Α.Ε.

ΑΔΑ: Β4Β446ΨΧΨΤ-3ΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΔ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΔ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΔ Α.Ε. ΜΟΔ Α.Ε. Ταχ. Δ/νση : ΛΟΥΙΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78Α ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 115 27 Πληροφορίες : ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΙΦΤΗ Τηλέφωνο : 210-7499209 2131310146 Fax : 2107488160 Email : efd@mou.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011 KA ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ 25.6262.30 Συντήρηση αντλιοστασίων κλπ. 20.000,00 20.000,00 25.6264.30 Συντήρηση Η/Μ συντριβανιών και λοιπων αυτοματισμών. 40.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «Εκσυγχρονισμός, Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Καραβόμυλου Σάμης σύμφωνα με το άρθρο 25 του Ν. 4258/2014» Μεταξύ των συμβαλλομένων: 1) Περιφέρειας Ιονίων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 16 ης /

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 16 ης / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 14/6/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 16 ης /13-6 - 2016 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 22 / 07/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 39863/66 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 22 / 07/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 39863/66 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 22 / 07/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 39863/66 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ-ΕΜΠΟΡΙΟΤΕΛΕΝΔΟ ΤΟΥ Δ. ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ-ΕΜΠΟΡΙΟΤΕΛΕΝΔΟ ΤΟΥ Δ. ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΑΛΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ Τομέας : ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κατηγορία : Αλιευτικά καταφύγια Έτος Ένταξης : 2007 Προυπολογισμός Υποδομής : 1.913.000,00 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 35/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 35/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 35/20-12-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 842-35/20-12-2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εκδίκαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 17/19-05-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 17/19-05-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 17/19-05-2015 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 322-17/19-05-2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012) ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 0) Ι. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΔΡΑΣ A/A ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ος Παιδικός Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 15/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 15/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 31122/18-07-2011 Αριθ. Πίνακα. 15/2011 Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 15/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) "Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών".

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 24/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 24/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 24/15-10-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 689-24/15-10-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εισήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΕΖ7Λ1-ΘΣΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΕΖ7Λ1-ΘΣΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑ 20: Υπηρεσίες Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού

ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑ 20: Υπηρεσίες Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού ΝΕΑ ΕΡΓΑ 2016 ΚΑ 20: Υπηρεσίες Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού 1 Αντικατάσταση φωτισμού (κολωνάκια και ιστοί φωτισμού) σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου 100,000.00 20-7332.001 2 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΙΑΝΤΗΣ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Συντάκτης : Δρ. Χαρίλαος Γ. Αντωνόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Ιζηματολόγος Σημείωση: Ο παρών Οδηγός δεν αποτελεί δεσμευτικό κείμενο. Πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. 2. Την Απόφαση EE με αριθμό C/2011/ /11/2007 που αφορά την έγκριση του Ε.Π. "Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου",

ΑΠΟΦΑΣΗ. 2. Την Απόφαση EE με αριθμό C/2011/ /11/2007 που αφορά την έγκριση του Ε.Π. Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΔΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ ΕΡΓΩΝ LEADER

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ ΕΡΓΩΝ LEADER ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ ΕΡΓΩΝ LEADER Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Β ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ (ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ) Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 1. Απόφαση Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ Σελίδα : 1 / 82 01071 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 0000 Πληρωμές για Υπηρεσίες Διαμορφωμένος Απολογισμός 36.539,37 0800 0.8.9.2.01.001 3000 Πληρωμές για λοιπές υπηρεσίες Πάσης φύσεως δαπάνες σε εκτέλεση δικαστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 26/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 26/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 26/11-11-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 785-26/11-11-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εγκρίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 04/19-02-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 04/19-02-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 04/19-02-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 113-04/19-02-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμό 3/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Φεβρουαρίου 2012.

Από τα πρακτικά της με αριθμό 3/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Φεβρουαρίου 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Φεβρουαρίου 2012. την Κυριακή 19 του μηνός Αριθ. απόφασης 45-3/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Πρακτικό Συνεδρίασης υπ αριθμ. 2/2017 της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Πρακτικό Συνεδρίασης υπ αριθμ. 2/2017 της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μάκρη, 6 Σεπτεμβρίου 07 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Απόφασης: /07 Εκτελεστική Επιτροπή Πληροφορίες: Σαφρά Μαρία 9005, Νέα Μάκρη Τηλ.: 94 059 - Fax: 94 0808 e-mail: hr@marathon.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 Συνεχιζόµενα Οικοδοµικά Οδοποιία Αποχέτευση ΣΥΝΟΛΟ Αθροισµα : Η-Μ 397.176,52 12.10 4.178.117,20 10 78.781,83 20 4.654.075,55

Διαβάστε περισσότερα

Παρεμβάσεις & Αναπτυξιακές Προτεραιότητες

Παρεμβάσεις & Αναπτυξιακές Προτεραιότητες Υποδομές Συγκοινωνιών στη Νήσο Λέσβο Παρεμβάσεις & Αναπτυξιακές Προτεραιότητες της Ν.Α. Λέσβου Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου στο πλαίσιο του Γ ΚΠΣ με τη χρηματοδότηση κύρια του ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου 2000-2006

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ΙΙ. Συνεχιζόμενα και οφειλόμενα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου. Εκτίμηση Χρηματοδότη ση 2015 Παρατηρήσεις α/α Κωδικός Περιγραφή

Πίνακας ΙΙ. Συνεχιζόμενα και οφειλόμενα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου. Εκτίμηση Χρηματοδότη ση 2015 Παρατηρήσεις α/α Κωδικός Περιγραφή Πίνακας ΙΙ. Συνεχιζόμενα και οφειλόμενα έργα και μελέτες έτους 2016 Δήμου Διονύσου Προϋπολογισμός α/α Κωδικός Τίτλος Ίδιοι Πόροι Εκτίμη Σύνολο απορρόφης 2015 Παρατηρήσεις 15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΡΟΣ «Προμήθεια ειδών εξοπλισμού Χ.Ζ. ευθύνης Δ.Λ.Τ.Σ. Κόστος προμήθειας 39.868,04 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Περαίωση προμήθειας 30/09/2015

Διαβάστε περισσότερα

Απολογιστικά Στοιχεία Γενικών Διευθύνσεων ΠΙΝ

Απολογιστικά Στοιχεία Γενικών Διευθύνσεων ΠΙΝ Απολογιστικά Στοιχεία Γενικών Διευθύνσεων ΠΙΝ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Φεβρουάριος 2013 Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργιάς... 4 Διεύθυνση Διοίκησης...

Διαβάστε περισσότερα

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) "Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών".

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02 / 06/ 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ /35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02 / 06/ 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ /35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 02 / 06/ 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 54322/35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚΜ7ΛΡ-4ΙΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 252/2014

ΑΔΑ: ΒΙΚΜ7ΛΡ-4ΙΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 252/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 252/2014 ΘΕΜΑ: 18 ο Έγκριση 5 ης Παράτασης Συμβατικής Προθεσμίας Εκπόνησης της Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦ27ΛΩ-Ρ9Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΦ27ΛΩ-Ρ9Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΥ7ΛΩ-Ψ0Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛΓΥ7ΛΩ-Ψ0Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΕΛΛΗΣ Τηλέφωνο : 22513-52000

Διαβάστε περισσότερα

Έγκριση και διάθεση πίστωσης για δαπάνες της Π.Ε. Κέρκυρας. Έγκριση και διάθεση πίστωσης για δαπάνες της Π.Ε. Λευκάδας.

Έγκριση και διάθεση πίστωσης για δαπάνες της Π.Ε. Κέρκυρας. Έγκριση και διάθεση πίστωσης για δαπάνες της Π.Ε. Λευκάδας. ΘΕΜΑΤΑ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ( 12-01-2015) ΘΕΜΑ 1 Ο Επικύρωση του 38oυ/29-12-2014 πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής Π.Ι.Ν. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 01-01/2015 ΘΕΜΑ 2 Ο ΘΕΜΑ 3 Ο ΘΕΜΑ 4 Ο ΘΕΜΑ 5 Ο Έγκριση και διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ (Π Ε Π ΝΟΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ) ημοπρατήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 14/ 11/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 64435/94 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 14/ 11/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 64435/94 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 14/ 11/ 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 64435/94 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΘΕΜΑ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4/15-3-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4/15-3-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4/15-3-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Στη Δράμα και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα 15 Μαρτίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Εκτελεστική

Διαβάστε περισσότερα

Κ1 Κ2 Κ3 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Πληροφορίες 2 2 26 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 25.795,64 25.795,64 25.

Κ1 Κ2 Κ3 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Πληροφορίες 2 2 26 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 25.795,64 25.795,64 25. ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ Κ1 Κ2 Κ3 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Πληροφορίες ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΌ ΤΟ 2 1 1 Τ.. ΕΡΜΑΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ 160.308,42

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 31/ 12/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 70836/121 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 31/ 12/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 70836/121 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 31/ 12/ 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ. 70836/121 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δημοσιεύονται οι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα έργα πρ. 2017: Επισκευή τμήματος δικτύου ακαθάρτων στα Παλούκια. Καθαίρεση και απομάκρυνση κρηπιδωμάτων στην παραλία Βασιλικών.

Νέα έργα πρ. 2017: Επισκευή τμήματος δικτύου ακαθάρτων στα Παλούκια. Καθαίρεση και απομάκρυνση κρηπιδωμάτων στην παραλία Βασιλικών. Κατασκευή αγωγών ομβρίων και δικτύων βιολογικού καθαρισμού. Εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης. Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ. Κατασκευή δημοτικής Βιβλιοθήκης

Διαβάστε περισσότερα