2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ"

Transcript

1 2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

2

3 Από το Διοικητικό Συμβούλιο Αγαπητά μέλη της Γενικής Συνέλευσης Σας υποβάλουμε τον Απολογισμό Εργασίας του έτους Το 2013 τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν το ΣΕΠ ήταν : Η έγκριση του Αναθεωρημένου Οργανισμού του ΣΕΠ όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα και με τις παρατηρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και η επανυποβολή του σε αυτό δια του Υπουργείου Παιδείας. Η εκλογή για τετραετή θητεία, ήτοι , του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η επιτυχής πραγματοποίηση της 4ης Πανελλήνιας Μεγάλης Δράσης Ανιχνευτών «ΕΛΠΙΔΑ 2013», με διεθνείς για πρώτη φορά συμμετοχές. Η κατάρτιση και υλοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του «Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης », καθώς και του «Προγράμματος Δράσης » από τη Γενική Εφορεία. Η συνέχιση της προσπάθειας περιορισμού των δαπανών σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότερη διαχείριση των οικονομικών πόρων και της περιουσίας του Σ.Ε.Π., παράλληλα με την εφαρμογή ανταποδοτικών ωφελειών στα μέλη μας, προς διευκόλυνση της συμμετοχής τους στην προσκοπική εκπαίδευση και δράση. Το Διοικητικό Συμβούλιο με τη δύναμη της συνεργασίας και την αποφασιστικότητα των μελών του θα συνεχίσει την προσπάθεια της αποτελεσματικής οργάνωσης, της αποδοτικότερης εσωτερικής λειτουργίας, καθώς και της ενδυνάμωση και διεύρυνσης της εικόνας της Προσκοπικής Κίνησης, ώστε να προσφέρεται ένα σύγχρονο Προσκοπικό Πρόγραμμα σε περισσότερα παιδιά και νέους. Αθήνα, Μάιος 2014 Χρήστος Μ. Λυγερός Πρόεδρος Θοδωρής Ν. Κεφαλάς Γενικός Έφορος Ιωάννης Κ. Κασμίρογλου Γενικός Γραμματέας

4 Το θέμα του απολογισμού ΕΛΠΙΔΑ η Πανελλήνια Μεγάλη Δράση Ανιχνευτών

5 Ο Απολογισμός Εργασίας 2013 του ΣΕΠ είναι αφιερωμένος στην «ΕΛΠΙΔΑ 2013» την 4η Πανελλήνια Μεγάλη Δράση Ανιχνευτών. Με το βλέμμα στραμμένο στους νέους, που αποτελούν την ελπίδα του μέλλοντος της κοινωνίας αλλά και κάθε Οργανισμού, το Σ.Ε.Π. βρίσκεται σε μία διαρκή αλληλεπίδραση μαζί τους ώστε να αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους. Για να ικανοποιούνται οι προσδοκίες των νέων πρέπει να τους παρέχεται ελκυστικό πρόγραμμα και κυρίως να πραγματοποιούνται οι υποσχέσεις προς αυτούς. Η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης ΣΕΠ με τις πέντε προτεραιότητες που έχει θέσει : Πρόγραμμα με Ταυτότητα, Δράση και Περιπέτεια Σύγχρονο πρόσωπο Ελκυστική Εικόνα Αποτελεσματική Διοίκηση - Ευέλικτη Εκπαίδευση Έγνοια και Αλληλεγγύη Προσφορά στο συνάνθρωπο Οικονομική διασφάλιση, αυτάρκεια και ανταποδοτικότητα επιδιώκει να κάνει τις Ελπίδες μας για ένα καλύτερο Προσκοπισμό πραγματικότητα, συμβάλλοντας στη δημιουργία καλύτερων ανθρώπων για μια καλύτερη κοινωνία και ζωή.

6

7 _1 Πρόγραμμα με ταυτότητα ΔΡΑΣΗ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

8 κλάδος λυκοπούλων

9 κλάδος λυκοπούλων Υποστήριξη Κλιμακίων Οργάνωση Άτυπης Εκπαίδευσης για Αγέλες που ιδρύθηκαν το 2013 στη Λευκάδα και την Aν. Πελοπόννησο. Δημιουργία εφαρμογής Android για Smartphone που περιέχει όλο το υλικό του CD «Να σας πω μια ιστορία;» Κλάδος εν Κινήσει Το πρόγραμμα διαβούλευσης «Εν Κινήσει», με σκοπό την αποτελεσματική υλοποίηση των στρατηγικών Προτεραιοτήτων του ΣΕΠ. Σειρά επισκέψεων σε 20 πόλεις της Ελλάδας για συναντήσεις με τους βαθμοφόρους, ηλεκτρονική συζήτηση που οργανώνεται από το FO- RUM του ΣΕΠ και ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που υποβάλλει κάθε Αγέλη. Εκδόσεις Το Βιβλίο των Παιχνιδιών των Λυκοπούλων (στάδιο εκτίμησης). Το Βιβλίο Ερασιτεχνικών για Λυκόπουλα (Συνοδεύεται με αφίσα) Έντυπο με Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τα Λυκόπουλα. Επικοινωνία Δημιουργία ενιαίας λίστας με βάση τις Ομάδες Google, για άμεση και ασφαλή υποστήριξη των ενηλίκων στελεχών του Κλάδου. Ολοκλήρωση ενημέρωσης του site του Κλάδου Εικόνα Ανανέωση των εντύπων των Βεβαιωτικών της Αναγνώρισης Προσπάθειας σε συνεργασία με το Προσκοπικό Πρατήριο. Καθιέρωση χρήσης του σήματος ειδικότητας και στη στολή των Λυκοπούλων. Δίπλα στις Αγέλες Επισκέψεις στις θερινές κατασκηνώσεις των Τμημάτων από στελέχη της Εφορείας Λυκοπούλων της Γ.Ε. Μια υγιεινή ιδέα Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη μορφή Μηνιαίου Θέματος σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής. Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των Λυκοπούλων με την ιδέα της σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Μοιράσαμε Χαμόγελα Συμμετοχή στην 1η Πανελλήνια Δράση Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Εφ. Κοινωνικής Συνεργασίας ΓΕ/ΣΕΠ.

10 κλάδος προσκόπων

11 κλάδος προσκόπων Ομάδα μαζί Πανελλήνιο project για τον προσδιορισμό της ταυτότητας των σημερινών Προσκοπικών Ομάδων. Επεξεργασία των στοιχείων. Υποστηρικτικό υλικό του κλάδου με παιχνίδια, τα νέα έντυπα του κλάδου, δράσεις, πεντάλεπτα και άλλα χρήσιμα υλικά για την υποστήριξη του προσκοπικού προγράμματος. Προετοιμασία για το 4ο Συνέδριο του Κλάδου Προσκόπων: Συναντήσεις για πραγματοποίηση του 4ου Συνεδρίου Βαθμοφόρων του Κλάδου Προσκόπων. Σύσταση Πανελλήνιας ομάδας εργασίας του κλάδου. Εκδόσεις Εγκόλπιο Ενωμοτάρχη : Συγγραφή κειμένων για την επανέκδοση του εγκολπίου του Ενωμοτάρχη. Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Περί Ομάδας ο Λόγος Η γωνιά της Ενωμοτίας μου Παραδοσιακά Παιχνίδια Μεγάλα Παιχνίδια για την Ομάδα Προσκόπων Παγκόσμιες Μέρες Συγγραφή εντύπου για την άμιλλα Επικοινωνία Με τους βαθμοφόρους των Προσκοπικών Ομάδων και τους Εφόρους του Κλάδου των περιφερειών με αποστολή υποστηρικτικού υλικού όπου χρειάζεται. Λίστα με τα Mail όλων των βαθμοφόρων του κλάδου Προσκόπων. Σελίδα στο Facebook με συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία. Σήμα Κλάδου Προσκόπων Βελτιωμένη έκδοση του σήματος του κλάδου με την προσθήκη και των ειδικοτήτων Σελίδα Σ.Ε.Π. Τοποθέτηση χρήσιμου υποστηρικτικού υλικού στην επίσημη σελίδα του Σώματος με : παιχνίδια, τραγούδια, δράσεις, φωτογραφίες, ιδέες για εκδρομές,τα νέα του κλάδου κ.α

12 κλάδος ανιχνευτών

13 κλάδος ανιχνευτών Συναντήσεις ανά Περιφερειακή Εφορεία για την παρουσίαση του νέου κανονισμού του Κλ. Ανιχνευτών. 29η ΠΑΠΕ, Βέροια. Πραγματοποίηση της 29ης Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ανιχνευτικής Ενημέρωσης στην Βέροια με συμμετοχή 800 Ανιχνευτών. 4η Πανελλήνια Μεγάλη Δράση Ανιχνευτών Ελπίδα 2013 Πραγματοποιήθηκε η Δράση «Ελπίδα 2013» με την συμμετοχή 1200 ανιχνευτών και στελεχών από την χώρα μας και από 8 ακόμα χώρες (Βουλγαρία, Πορτογαλία, Μεξικό, FYROM, Σερβία, Ισραήλ, Ιρλανδία, Κύπρος). Η δράση διεξήχθη σε 4 ορεινούς όγκους της Β. Πίνδου και Μακεδονίας (Σμόλικας, Βόιο, Πιέρια, Όλυμπος). Η μεγαλύτερη ανιχνευτική κατασκήνωση στήθηκε στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου περισσότεροι από 200 εθελοντές εργάστηκαν για να βιώσουν οι συμμετέχοντες ξεχωριστές εμπειρίες. Η δράση είχε την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς Διαδικασία Ανάδειξης Προσκόπων Έθνους Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία ανάδειξης προσκόπων έθνους στην Λ. Πλαστήρα με την συνεργασία και υποστήριξη της Π.Ε. Καρδίτσας με 60 Ανιχνευτές από όλη την χώρα. Δημιουργία Εντύπων: Έντυπο για την Πρόοδο Ανιχνευτή. Έντυπα Προγραμματισμού για Ανιχνευτές και Βαθμοφόρους (έχουν αποσταλλεί για τελική επεξεργασία και έκδοση). Έντυπο «Καλωσήρθες στην Κοινότητα» (υπο επεξεργασία).

14 κλάδος προσκοπικού δικτύου

15 κλάδος προσκοπικού δικτύου Λειτουργία πολλών Νέων Προσκοπικών δικτύων σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από τις δράσεις και τα πεπραγμένα προσπάθησαν να απαντήσουν στην ανάγκη ενημέρωσης για το τι είναι το Προσκοπικό δίκτυο: Μη σταματάς να σκέφτεσαι, μια διαδικτυακή δράση για την Ημέρα Σκέψης αξιοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο του facebook. Τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Δεκέμβριο κυκλοφόρησαν τα 3 πρώτα ενημερωτικά δελτία (newsletter) του κλάδου με τίτλο ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ και στόχο τη γνωριμία και προβολή του νέου κλάδου. Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η 2η Βάση Ανακάλυψης του προγράμματος Πρόσκοπος του Κόσμου με θέμα το περιβάλλον και ειδικότερα τα αστικά και μη περιβαλλοντικά προβλήματα. Συμμετοχή στην ετήσια καμπάνια της WWF υπό τον γενικό τίτλο ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Συνεργασία διαρκείας με το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Κατά τους μήνες Απρίλιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο μέλη Προσκοπικών Δικτύων προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διανομή του συσσιτίου. Σε συνεργασία με την Ειδικότητα Αεροπροσκόπων οργανώνεται η 1η Πτητική Συνάντηση Προσκοπικών Δικτύων στη Θήβα και την Εδεσσα. Ανταλλάζουμε δεν Αγοράζουμε : διοργανώνονται δράσεις ανταλλαγής (ρούχων, βιβλίων κλπ.).

16 ειδικότητα ναυτοπροσκόπων

17 ειδικότητα ναυτοπροσκόπων Εορτασμός 100 χρόνων της Ειδικότητας Προτροπή για δράσεις εορτασμού σε κλιμάκια σε όλη την Ελλάδα Συμμετοχή στο Spetses Classic Yacht Race 2013 Διερεύνηση-μελέτη χορηγίας Λεμβών Π/Ν Διοργάνωση των 14ων Ιστιοπλοϊκών Αγώνων στην Αθήνα Διοργάνωση των 5ων Κωπηλατικών Αγώνων στην Αθήνα Δημιουργία σελίδας της Ειδικότητας στο FACEBOOK με το διακριτικό ΑρμενίΖωντας Συμμετοχή στο CRETA CUP για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα Πανελλήνια απογραφή σκαφών. Δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου σκαφών της Ειδικότητας Έκδοση ΦΕΚ περί λεμβολογίου σκαφών ιδιοκτησίας ΣΕΠ Δημιουργία ομάδας εργασίας για την αναμόρφωση εισαγωγή ευέλικτης εκπαίδευσης στη Σχολή Κυβερνήτου Λεμβολόγιο Σ.Ε.Π. Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου οι ναυτοπροσκοπικοί λέμβοι του ΣΕΠ εξαιρούνται της υποχρέωσης εγγραφής στο «Βιβλίο Εγγραφής Μικρών Σκαφών» που τηρούν τα Λιμεναρχεία και καταχωρούνται στο «Λεμβολόγιο» του ΣΕΠ (εκδοθέντες ΓΚΛ 52 και ΓΚΛ 53 - άρθρο 4/παράγραφος 2, τροποποιείται ο τροποποιείται ο ΓΚΛ 23, που διέπει τα «μικρά σκάφη»)

18 ειδικότητα αεροπροσκόπων

19 ειδικότητα αεροπροσκόπων Επικοινωνία Υποστήριξη Δημιουργία λίστας επικοινωνίας. Αποστολή υποστηρικτικού υλικού ηλεκτρονικά. Δημιουργία επίσημης ομάδας στο facebook. Κατά τόπους συναντήσεις με βαθμοφόρους Αεροπροσκοπικών Συστημάτων και προσκοπικών κλιμακίων. Επαφή με Αρχές, Οργανώσεις και φορείς (Αερολέσχες, Π.Α.). Προσκοπικό πρόγραμμα Αγορά πτητικού μέσου (αλεξίπτωτο πλαγιάς). Έναρξη διαδικασιών για τη δημιουργία Αεροπροσκοπικού κέντρου με δομές και εργαλεία για την ανάπτυξη αεροπροσκοπικών δράσεων από τα τμήματα. Οργάνωση και Διοίκηση Καταγραφή του υλικού της ειδικότητας αεροπροσκόπων. Ολοκλήρωση ενός σύγχρονου κανονισμού ασφαλείας αεροπροσκοπικών δράσεων και χρήσης πτητικών μέσων. Εκπαίδευση Δημιουργία οδηγού αεροπροσκοπικών εκπαιδεύσεων. Συμμετοχή σε αεροπροσκοπικές εκπαιδεύσεις. ΣΑΠ Άρτα - Πρέβεζα, ΠΑΣΑΠ Έδεσσα, ΠΕΕΒΑ Λάρισα. Πανελλήνιες δράσεις JOTA JOTI 2013 σε συνεργασία με Εφορείες Πληροφορικής, Κλάδων και Διεθνών Σχέσεων. 1η Πτητική Συνάντηση Π.Δ. σε συνεργασία με την Εφορεία Π.Δ. της Γ.Ε.

20

21 _2 Σύγχρονο Πρόγραμμα ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

22 δημόσιες σχέσεις

23 Δημόσιες Σχέσεις Διαχείριση δημοσιότητας Συγγραφή και αποστολή δελτίου τύπου και προσκλήσεων για δημοσιογραφική κάλυψη για Πανελλήνιες δράσεις. Δημιουργία spot για την Πανελλήνια Δράση Προσφοράς και μετάδοση σε όλα τα Μ.Μ.Ε. Επικαιροποίηση λίστα επικοινωνίας με δημοσιογράφους Σύναψη συνεργασίας με εταιρία αποδελτίωσης (ετήσια βάση) Καταχώρηση ΣΕΠ σε περιοδικό «Παίξε Γέλασε» Συμμετοχή σε εκδήλωση της ΓΓΝΓ, της πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και του Βρετανικού Συμβουλίου, με τίτλο Εθελοντισμός και Νέοι. Συμμετοχή στο Anna Lindh Mediterranean Forum με τίτλο Citizens for the Mediterranean. Συμμετοχή στη συνεδρίαση της ειδικής Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & δικαιωμάτων του ανθρώπου Συνδιοργάνωση ΓΓΝΓ & ΣΕΠ, Ημέρα κατά της βίας στο σχολείο. Αξιοποίηση Ευκαιριών Χρηματοδότησης Συγκέντρωση ευκαιριών χρηματοδότησης σε εθνικό, Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο επίπεδο και παρουσίαση εκείνων σε μέλη του ΔΣ. Recruitment and Retention: Πρόγραμμα ύψους Ευρώ της Ευρωπαϊκής Προσκοπικής Περιοχής που διαχειρίστηκε η Εφορεία Ανάπτυξης και αφορούσε το εγχειρίδιο προσέλκυσης ενήλικων εθελοντών. Messengers of Peace: Πρόγραμμα ύψους 10000USD της Παγκόσμιου Προσκοπικού Γραφείου που διαχειρίστηκε η Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών ΓΕ για τους σκοπούς της Ελπίδας «Vodafone World of Difference» Στήριξη πρότασης μέλους του ΣΕΠ για την κατάθεση πρότασης. «Υποστήριξη πρωτοβουλιών νέων για νέους 2013» Κατάθεση πρότασης για τις δράσεις ΠΑΠΕ 2013 και Regatta 2013 Global Development Education Project for Scouts Κατάθεση πρότασης για δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα και προγραμμάτων σε σχέση με το δίκαιο εμπόριο (fair trade), τα ανθρώπινα δικαιώματα, την υπερκατανάλωση κοκ, σε συνεργασία με την Fair Trade. Δημιουργία/Ανάπτυξη/Διατήρηση σχέσεων ΣΕΠ με επιλεγμένες ΜΚΟ και φορείς Δράση με την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» και το ΣΕΟ. Συμμετοχή σε ενέργειες: Εκδήλωση της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF (Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού) Ημερίδα CSR in Greece της Capital Link Επίσημη παρουσίαση καμπάνιας Let s do it Greece 2014 Συμμετοχή στην εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με θέμα Υπάρχει λύση στο Μεταναστευτικό; Συμμετοχή στην Εθνική Στρογγυλή Τράπεζα κατά των Διακρίσεων («Αντιγόνη» κέντρο πληροφόρησης και τεκμηρίωσης για τον ρατσισμό) Στήριξη Δράσεων/Ενεργειών Γενικής Εφορείας/ΠΕ/ΤΕ Συμμετοχή στη δημιουργία και υποστήριξη της ομάδας δρομέων Προσκόπων Συμμετοχή στην δράση της Εφ. Περιβάλλοντος ΓΕ για την Παγκόσμια Ημέρα ΠεριβάλλοντοςΠαροχή Υποστηρικτικού υλικού Δημ. Σχ. προς Συστήματα και Κλιμάκια Συμμετοχή και παρουσίαση σε εκδηλώσεις/ενέργειες συστημάτων και Κλιμακίων Σύναψη συμφωνίας με την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων (για όλα τα μέλη ηλικίας χρονών) Εικόνα ΣΕΠ Έκδοση τεύχους 38 Ο Πρόσκοπος και μετεξέλιξη του περιοδικού σε ηλεκτρονική μορφή και σε τρία διαφορετικά μέρη. Ανάθεση σε εταιρία επικοινωνίας θέματα αλλαγής εικόνας Εκδόσεις Καλωσόρισες Στον Προσκοπισμό Εγχειρίδιου προσέλκυσης νέων ενήλικων εθελοντών

24 διεθνείς σχέσεις Η Εφορεία Διεθνών Σχέσεων για το 2013 προγραμμάτισε το έργο της σε όλους τους τομείς ευθύνης της και ανέπτυξε πολύπλευρη δραστηριότητα: Εθνική αποστολή σε διεθνή δράση Συμμετοχή με εξαμελή αποστολή στο 14ο ΜΟΟΤ. JOTA - JOTI Στήριξη της δράσης Συμμετοχή σε διεθνή Συνέδρια Το 4th IC Symposium, έγινε στο Δουβλίνο 5-7 Απριλίου 2013, με σκοπό την προετοιμασία για το 21ο Ευρωπαϊκό Προσκοπικό Συνέδριο. Συμμετείχαν ο Έφορος Διεθνών Σχέσεων κ. Άγγελος Καραμάνης και η Έφορος Ανάπτυξης/ΓΕ κ. Μαριάνα Φράγκου. Το ΣΕΠ κατέθεσε και υποστήριξε την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Χατζηδιαμαντή για επανεκλογή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το 21st European Scout Conference έγινε στο Βερολίνο από τις 16 ως τις 20 Αυγούστου Συμμετείχαν οι βαθμοφόροι Μαριάνα Φράγκου, Γιάννης Δημητριάδης και Δομνίκη

25 διεθνείς σχέσεις Κουιτζόγλου, ενώ παρέστη και ο Γενικός Έφορος. Κατά την εκλογή των νέων μελών της Ευρωπαϊκής Προσκοπικής Επιτροπής, ο Χρήστος Χατζηδιαμαντής εξελέγη 2ο σε σειρά ψήφων και αναδείχτηκε Αντιπρόεδρος. Νέος Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Andrea Demarmels, μέχρι τώρα σύνδεσμος της ESR με το ΣΕΠ. Συμμετοχή σε διεθνείς συναντήσεις Στις 9-12 Μαΐου έγινε στη Μάλτα το 4th Rovernet και το 1st Venturnet. Συμμετείχαν ως εκπρόσωποι του ΣΕΠ ο Έφορος Προσκοπικού Δικτύου κ. Γιάννης Δρης και για τον κλάδο Ανιχνευτών ο ΑΚΑ κ. Αντώνης Ζακυνθινός. Στην οργανωτική Ομάδα συμμετείχε και ο Έφορος κλ. Ανιχνευτών κ. Σωτήρης Μαρούδας. Το Diversity Event έγινε στην Bratislava από τις 5 μέχρι τις 10 Ιουνίου και ασχολήθηκε με θέματα επέκτασης του προσκοπικού προγράμματος σε κοινωνικές ομάδες που απομονώνονται ή υφίστανται αποκλεισμούς. Από το ΣΕΠ συμμετείχαν οι βαθμοφόροι Κατερίνα Μητράκου και Ευτυχία Κεραμά. Euro-Arab meeting: Η Ευρω-Αραβική Προσκοπική συνάντηση οργανώθηκε στην Ιταλία από τις 26 ως τις 30 Ιουνίου Το ΣΕΠ εκπροσώπησε ο βαθμοφόρος της Εφορείας Αποδήμων κ. Δημήτρης Κάβουρας. Παρέστη επίσης ως μέλος της Ευρωπαϊκής Προσκοπικής Περιοχής ο κ. Χρήστος Χατζηδιαμαντής και ως facilitator και μεταφραστής ο Έφορος Περιοχής Αποδήμων κ. Γιάννης Μελαχροινούδης. Έγινε στην Κωνσταντινούπολη, από τις 12 ως τις 14 Νοεμβρίου το Chief Executives Meeting, όπου συμμετείχε ο Διευθυντής Υπηρεσιών του ΣΕΠ κ. Αθανάσιος Ευσταθίου. SEE meeting: Στις 29,30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, οργανώσαμε στη Θεσσαλονίκη συνάντηση των Προσκοπικών Οργανώσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Συμμετείχαν 25 άτομα από 7 χώρες (Bulgaria, FYRoM, Ελλάδα, Montenegro, Romania, Slovenia, Turkey). Έφοροι Διεθνών, Πρόεδροι, Γενικοί Έφοροι, Έφοροι Εκπαίδευσης κ.λ.π.. Στις Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ένωσης Ορθοδόξων Προσκόπων «ΔΕΣΜΟΣ», όπου συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Έφορος Διεθνών Σχέσεων κ. Βασίλης Μπίρτσας, Αντιπρόεδρος του ΔΕΣΜΟΥ και το επίτιμο μέλος και πρώην Πρόεδρος του ΔΕΣΜΟΥ κ. Χρήστος Παπαγεωργίου. Το ΔΣ πέραν των τρεχόντων θεμάτων που συζήτησε, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, με τις Αρχές αλλά και με την ηγεσία του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, με τους οποίους είχε γόνιμες συζητήσεις. Δράσεις εξωτερικού ελληνικών προσκοπικών τμημάτων Έξι Κοινότητες Ανιχνευτών πραγματοποίησαν το 2013 δράσεις στο εξωτερικό. Επισκέφτηκαν το Kandersteg, τη Ρώμη, τη Βενετία, τη Βουλγαρία, την Ίμβρο και την Κωνσταντινούπολη. Υποδοχή υποστήριξη προσκοπικών τμημάτων στην Ελλάδα Αρκετά προσκοπικά τμήματα από πολλές χώρες έκαναν τις δράσεις τους στην Ελλάδα. Τμήματα από τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, κ.ά. Η Εφορεία Διεθνών Σχέσεων συνέβαλλε σημαντικά στο να πάρει η 4η ΕΛΠΙΔΑ διεθνή διάσταση, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στη δράση «ΕΛΠΙΔΑ-HOPE 2013», συμμετείχαν, μαζί με τους Έλληνες και Ανιχνευτές από Ιρλανδία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ισπανία και Ισραήλ. Άλλες Δραστηριότητες Στις 6 και 7 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Έφορος Διεθνών Σχέσεων κ. Βασίλης Μπίρτσας και η βαθμοφόρος Αριάδνη Κουνάνη βρέθηκαν στη Γενεύη, μαζί με την κ. Βασιλική Μυλωνά, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Παν. Μυλωνάς», όπου συμμετείχαν στην ημερίδα με θέμα: «Προσκοπισμός και Οδική Ασφάλεια», που οργάνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Στην ημερίδα αυτή, εκτός από το ΙΟΑΣ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, συμμετείχαν ο WOSM και οι Ιρλανδοί Πρόσκοποι.

26 δεσμός

27 Η Παγκόσμια Ένωση Ορθοδόξων Χριστιανών Προσκόπων ΔΕΣΜΟΣ ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να βοηθήσει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς Προσκόπους να συνειδητοποιήσουν τη σημασία του Καθήκοντος προς το Θεό ως θεμελιώδη αρχή της Προσκοπικής κίνησης. Ο ΔΕΣΜΟΣ, το πλαίσιο αυτό, μέσα στο 2013 δραστηριοποιήθηκε πολύπλευρα για να προβάλλει την Ορθοδοξία και να ενισχύσει το Προσκοπισμό. Το ετήσιο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΣΜΟΥ πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου από τις 14 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου Ο ΔΕΣΜΟΣ ήταν παρών στη διάρκεια του ΜΟΟΤ που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά. Συμμετοχή στο Global Forum Image of the other που έγινε στη Βιένη της Αυστρίας στις 17 και 18 Νοεμβρίου 201,. Συμμετείχε στις εργασίες του 1ου Παγκόσμιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Hong Kong από τις 22 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου Το ετήσιο World Scout Interreligious Forum που έλαβε χώρα στο Παρίσι στις 16 Δεκεμβρίου 2013, ο ΔΕΣΜΟΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Marko Petrovic και τον Γενικό Γραμματέα Georges Abboud.

28 εφορεία πληροφορικής Λειτουργία διαδικτυακού τόπου του Σ.Ε.Π. Υποστήριξη του ιστότοπου του Σ.Ε.Π. για τη σταθερή και αδιάλλειπτη λειτουργία του. Αξιοποίηση και προώθηση των υπηρεσιών και δυνατοτήτων του site βάσει των αναγκών της Κεντρικής Διοίκησης, της Γενικής Εφορείας αλλά και των κατά τόπους κλιμακίων. Τα νέα της κίνησης στο διαδίκτυο Η εικόνα της Κίνησης μέσω του διαδικτυακού τόπου του Σ.Ε.Π. βασίζεται στο πρόγραμμα: «Εικόνα μας, το Σύστημά σου», δίνει την δυνατότητα στα κατά τόπους κλιμάκια να αναρτήσουν τις δράσεις τους που ξεχώρισαν σε μορφή άρθρου με φωτογραφίες. Με αυτόν τον ευέλικτο τρόπο προβολής του προσκοπικού έργου από τα κατά τόπους προσκοπικά κλιμάκια και Συστήματα, διαμορφώνεται η εικόνα του Σ.Ε.Π. στο διαδίκτυο. Στατιστικά κίνησης του site Το 2013 παρουσιάστηκε αύξηση των επισκεπτών της τάξης του 9% φτάνοντας τις επισκέψεις. Οι μήνες με το μεγαλύτερο σύνολο επισκέψεων ήταν ο Οκτώβριος με επισκέψεις και ο Νοέμβριος με αντίστοιχα. Ο μήνας με τις λιγότερες επισκέψεις ήταν ο Αύγουστος με επισκέψεις. Στα υπόλοιπα στατιστικά για το 2013 το site είχε προβολές σελίδων εκ των οποίων οι ήταν μοναδικές. Από το σύνολο των επισκέψεων, οι επισκέψεις ήταν παραπομπές από μηχανές αναζήτησης και από το Facebook. Συντονισμός της διεξαγωγής του JOTI στην Ελλάδα To 2013, για τρίτη χρονιά, ο τρόπος συμμετοχής των Ελλήνων Προσκόπων στην παγκόσμια δράση Jamboree On The Internet (JOTI) επικεντρώθηκε γύρω από τις δραστηριότητες που οργανώνονται από την Ομάδα Εργασίας JOTA-JOTI Vision 2015,

29 εφορεία πληροφορικής το παιχνίδι JAMPUZ και την Παγκόσμια Πρόκληση (Global Challenge). Παράλληλα, όμως, πολλοί Έλληνες Πρόσκοποι συμμετείχαν και στο νέο παιχνίδι του Παγκόσμιου Προσκοπικού Γραφείου, «Global Torch Race» το οποίο παρουσιάστηκε μαζί με τη νέα μορφή της ιστοσελίδας Η Ομάδα Εργασίας της Εφορείας Πληροφορικής ήταν σε διαρκή επαφή με τους συντονιστές των δράσεων JAMPUZ, Global Challenge και Global Torch Race και φρόντισε για την μετάφραση των κειμένων για να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του ΣΕΠ, ώστε όλα τα μέλη μας να ενημερωθούν έγκαιρα για όλες τις διαθέσιμες δράσεις και προκλήσεις. Ταυτόχρονα, κατά την προετοιμασία του διημέρου, 5 μέλη της Ομάδας Εργασίας της Εφορείας Πληροφορικής παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ScoutLink, του παγκόσμιου Προσκοπικού δικτύου IRC. Τα 5 αυτά μέλη μας έδωσαν εξετάσεις και πιστοποιήθηκαν ως διαχειριστές διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του Προσκοπικού καναλιού #greek στον chat server του ScoutLink. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων, την Εφορεία Διεθνών Σχέσεων και με τη βοήθεια των Κλάδων Λυκοπούλων και Προσκόπων, φροντίσαμε μαζί με την ανακοίνωση διεξαγωγής του JOTA-JOTI να επισυνάψουμε παιχνίδια και δραστηριότητες με έμφαση στην παγκόσμια συναδέλφωση για τα τμήματα που ενδεχομένως να μην καταφέρουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο ή να μιλήσουν στους αιθέρες. Κατά την διάρκεια του διημέρου 19 & 20 Οκτωβρίου οι Έλληνες Πρόσκοποι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με εκατοντάδες Προσκόπους από κάθε γωνιά της γης, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ατμόσφαιρας μιας παγκόσμιας αδελφότητας, ενός παγκόσμιου παιχνιδιού, ενός παγκόσμιου πανηγυριού. Η συμμετοχή μας στο παιχνίδι JAM- PUZ ήταν ιδιαίτερα ενεργή και φέτος, καθώς 37 Συστήματα κατάφεραν και συγκέντρωσαν κωδικούς αναδεικνύοντας έτσι τη χώρα μας δεύτερη σε όλο τον κόσμο. Αξιοσημείωτο είναι πως 20 Συστήματα έφτασαν στο ανώτατο επίπεδο του παιχνιδιού ενώ άλλα 7 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Αρκετά ήταν και τα Τμήματα που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Πρόκληση μετατρέποντας το JOTA-JOTI σε ένα διήμερο με πολλές δραστηριότητες. Όσο για το παιχνίδι Global Torch Race, το ΣΕΠαπέκτησε τη δική τους online Ομάδα με όνομα Dream Team, η οποία ανάμεσα στις 100 ομάδες τερμάτισε στην 9η θέση, μεταφέροντας τη φλόγα της φιλίας και της αδελφοσύνης σε 20 χώρες. Λειτουργία ΛΗΤΕΠ Η Λίστα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Ελλήνων Προσκόπων λειτούργησε απρόσκοπτα. Τα μέλη της αυξήθηκαν κατά 12,5% και στο τέλος του 2013 έφτασαν τα 864 (136 νέες εγγραφές/ διορθώσεις , 39 αποχωρήσεις/παλιά ). Παρουσία του ΣΕΠ στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης Η επίσημη παρουσία του ΣΕΠ στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να βρίσκεται στις εξής διευθύνσεις: άμεση ενημέρωση, προβολή δραστηριοτήτων, επικοινωνία με χρήστες του διαδικτύου - άμεση ενημέρωση - προβολή video από δραστηριότητες, εκπαιδευτικά video - έκδοση και άμεση πρόσβαση σε έντυπα του ΣΕΠ Η σελίδα «Ελληνικός Προσκοπισμός» που αποτελεί την επίσημη παρουσία του ΣΕΠ στο facebook συνδέεται αυτόματα με το site του ΣΕΠ μεταδίδοντας άμεσα όλα τα νέα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Εκδόσεις Εγχειρίδιο καλής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Συνεργασία με Safer Internet Πρεσβευτής ημέρας ασφαλούς διαδικτύου

30

31 _3 Αποτελεσματική Διοίκηση ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

32 διοικητικό συμβούλιο Το Διοικητικό Συμβούλιο από έως Το Διοικητικό Συμβούλιο από έως Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας Γενικός Έφορος Οικονομικός Σύμβουλος Σύμβουλος Ακινήτου Περιουσίας Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αναπληρωτής Γενικός Έφορος Μέλη : Γεώργιος Γεωργακάς : Ηλίας Λαδάς : Γιώργος Χουρδάκης : Ευθύμιος Μπακογιάννης : Θεόδωρος Κεφαλάς : Κωνσταντίνος Βεργίτσης : Ξενοφών Σπιταδάκης : Άγγελος Καραμάνης : Δημήτριος Μανίκης : Γιάννης Μιχάλης : Χρήστος Λυγερός : Πάνος Παπαδόπουλος : Γιώργος Παστίδης : Χρήστος Σταθόπουλος : Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας Γενικός Έφορος Οικονομικός Σύμβουλος Σύμβουλος Ακινήτου Περιουσίας Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αναπληρωτής Γενικός Έφορος Μέλη : Ηλίας Λαδάς : Γιάννης Μιχάλης : Γιώργος Χουρδάκης : Ευθύμιος Μπακογιάννης : Θεόδωρος Κεφαλάς : Κωνσταντίνος Βεργίτσης : Ξενοφών Σπιταδάκης : Άγγελος Καραμάνης : Δημήτριος Μανίκης : Σπυριδούλα Σκούρα : Χρήστος Λυγερός : Πάνος Παπαδόπουλος : Γιώργος Παστίδης : Χρήστος Σταθόπουλος : Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος Το Διοικητικό Συμβούλιο από Κατά τη διάρκεια του 2013 πραγματοποιήθηκαν 19 συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου, οι αποφάσεις των οποίων είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΣΕΠ: Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας Γενικός Έφορος Οικονομικός Σύμβουλος Σύμβουλος Ακινήτου Περιουσίας Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αναπληρωτής Γενικός Έφορος Μέλη : Χρήστος Λυγερός : Παναγιώτης Παπαδόπουλος : Ξενοφών Σπιταδάκης : Ιωάννης Κασμίρογλου : Θοδωρής Κεφαλάς : Κωνσταντίνος Βεργίτσης : Νικόλαος Καραΐσκος : Άγγελος Καραμάνης : Μαριάνα Φράγκου : Χριστόφορος Μητρομάρας : Δημήτριος Μανίκης : Ηλίας Λαδάς : Μιλτιάδης Φαρμάκης : Ισίδωρος Κανέτης : Νικόλαος Χαλιάσος Αποφάσεις Δ.Σ. 1ου 5μήνου 2013: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΜΑΪΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013: Επίσης πραγματοποιήθηκαν 21 συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής. Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής Από έως Θοδωρής Κεφαλάς Γενικός Έφορος ως Πρόεδρος, Ευθύμιος Μπακογιάννης Γενικός Γραμματέας, Κώστας Βεργίτσης Οικονομικός Σύμβουλος, Ξενοφών Σπιταδάκης Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας και Πάνος Παπαδόπουλος Σύμβουλος, ως μέλη. Από Θοδωρής Κεφαλάς Γενικός Έφορος ως Πρόεδρος, Ιωάννης Κασμίρογλου Γενικός Γραμματέας, Κώστας Βεργίτσης Οικονομικός Σύμβουλος, Νικόλαος Καραΐσκος Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας και Ισίδωρος Κανέτης Σύμβουλος, ως μέλη.

33 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΕΠ Κατά τη διάρκεια του έτους 2013 τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν, βελτιώθηκαν και έγιναν προσθήκες στους εξής Κανονισμούς : Κανονισμός Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Βαθμοφόρων ΣΕΠ Έγκριση θεματολογιών Εκπαιδεύσεων: Βασικής Εκπαίδευσης Αρχηγών Συστημάτων, Βασικής Εκπαίδευσης Εφόρων, Αρχική Εκπαίδευση Εκπαίδευση Μελών Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, Ειδικής Εκπαίδευσης στο Παιχνίδι Τραγούδι. Ειδικές περιπτώσεις απονομής Πτυχίου Διακριτικού Δάσους. Συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις μελών Προσκοπικού Δικτύου Απλοποίηση κριτηρίων για την εξέλιξη του προσωπικού Εκπαίδευσης Προϋποθέσεις επιλογής συμβούλων Εκπαιδευτών Κανονισμός Στολών και Διακριτικών Κανονισμός Νομικής Υπηρεσίας Σ.Ε.Π. Κανονισμός Ασφαλείας και Διοικητικών Θεμάτων Προσκοπικών Δράσεων Νομιμοποίηση Λεμβολογίου ΣΕΠ και προκύπτουσες υποχρεώσεις Λεμβολόγιο ΣΕΠ Ενημέρωση Λιμεναρχείων Επιθεώρηση αξιοπλοΐας από Ναυπηγό Γραφείο Αξιοπλοΐας Ορισμοί (ΓΚΛ 23) Κανονισμός Διοίκησης Οργάνωση και Λειτουργία Σ.Ε.Π. Καθήκοντα Εφόρου Οικονομικών και Περιουσίας Περιφερειακής Εφορείας Επιτροπές Υποστήριξης Έργου του Διοικητικού Συμβουλίου Επιτροπή Προσκοπικού Πρατηρίου Από ( ) 1. Χρήστος Καραχάλιος, 2. Ιωάννης Δαούτης, 3. Άγγελος Διγενής, 4. Γιώργος Θεοχάρης, 5. Κλήμης Τοσουνίδης 6. Χριστόδουλος Σκιαδόπουλος ως αναπληρωματικό μέλος. Από ( ) 1. Κλήμης Τοσουνίδης 2. Χρήστος Καραχάλιος 3. Άγγελος Διγενής 4. Γεώργιος Θεοχάρης 5. Μάριος Νάκας. Επιτροπή Ηθικών Αμοιβών Παράταση θητείας Επιτροπής Ηθικών Αμοιβών Το Δ.Σ., μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα, αποφασίζει την παράταση της θητείας της Επιτροπής Ηθικών Αμοιβών μέχρι την 31η Μαΐου Από ( ) 1. Αναστάσιος Αρνιακός 2. Ευγένιος Ζαλοκώστας 3. Αριστείδης Μαρατσίνος 4. Ιωάννης Μιχάλης 5. Ανάργυρος Σκληβανιώτης (Πρόεδρος).

34 Επιτροπή Ακινήτου Περιουσίας Νικόλαος Καραΐσκος Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας ΔΣ/ΣΕΠ Στέλλα Χαρίτου του Νικολάου Στέλεχος ΥΠΕΚΑ Νικόλαος Γαλάνης Δρ Μηχανικός ΕΜΠ, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ Σαββίνα Κεμερίδου Πτυχιούχος Πολιτικών Δομικών Έργων ΑΤΕΙ Πειραιά Θοδωρής Κεμερίδης Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός Δημήτρης Πυργάκης Γεωλόγος, Περιβαλλοντολόγος M.SC Δημήτρης Χατζησοφιανός - Πτυχιούχος Πολιτικών Δομικών Έργων ΑΤΕΙ Πειραιά Επιτροπή Βιωματικής Εκπαίδευσης από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Χριστόφορος Μητρομάρας Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΔΣ/ΣΕΠ Μιλτιάδης Φαρμάκης Σύμβουλος ΔΣ/ΣΕΠ Νικόλαος Χαλιάσος Σύμβουλος ΔΣ/ΣΕΠ Επιτροπή Νομικής Υπηρεσίας Ευστάθιος Μίχος ως Πρόεδρος Ηλίας Δημητρίου Αντώνιος Σταθάκης Κωνσταντίνος Σπανορήγας Αργυρώ Αγγελή Εμμανουήλ Τσαγκαράκης Επιμελητής Εφορείας Ακινήτου Περιουσίας και Νομικής Υπηρεσίας Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΚΑΜ Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος ως Πρόεδρος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Παναγιώτης Κατρούγκαλος Γεώργιος Κοντορούσης Κωνσταντίνος Παπαζαχαρίου Ευστράτιος Ξανθόπουλος Αντώνιος Νίνος Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων Γεώργιος Χουρδάκης Κώστας Τσολακίδης Παναγιώτης Κατρούγκαλος Χρήστος Παπαγεωργίου Ανδρέας Πετρόπουλος Χρήστος Χατζηδιαμαντής

35 Επιτροπή Διαχείρισης και Παρακολούθησης Έργων του Π.Κ. ΑΛΚΥΩΝ Ξενοφώντας Σπιταδάκης Αντιπρόεδρος ΔΣ/ΣΕΠ Θοδωρής Κεφαλάς Γενικός Έφορος Νικόλαος Καραΐσκος Σύμβουλος Ακινήτου Περιουσίας ΔΣ/ΣΕΠ Χριστόφορος Μητρομάρας Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΔΣ/ΣΕΠ Μιλτιάδης Φαρμάκης Σύμβουλος ΔΣ/ΣΕΠ Δημήτριος Καβούκης Έφορος Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου Περιφερειακός Έφορος Ροδόπης Δημήτρης Ναλμπάντης ως υπεύθυνος εκτέλεσης των έργων. 37η Τακτική Γενική Συνέλευση Στις 25 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα «Α. Λευκαδίτης» του Μεγάρου «Αντώνιος Μπενάκης» η 37η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με 359 συμμετέχοντες (έναντι 376 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη). Κατά τη διάρκεια της 37ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν : Τα Πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2012 Ο Οικονομικός Απολογισμός και Ισολογισμός 2012 και απαλλαχθήκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη Ο Προϋπολογισμός 2014 Ο νέος Οργανισμός του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας Στη συνέχεια έγινε η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΠ (15 Τακτικών και 4 Αναπληρωματικών Μελών) για θητεία τεσσάρων ετών ήτοι, μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους κατά σειρά εκλογής: 15 Τακτικά μέλη ΔΣ: Θοδωρής Κεφαλάς Μαριάνα Φράγκου Ηλίας Λαδάς Δημήτριος Μανίκης Μιλτιάδης Φαρμάκης Ξενοφών Σπιταδάκης Χρήστος Λυγερός Κωνσταντίνος Βεργίτσης Ισίδωρος Κανέτης Ιωάννης Κασμίρογλου Νικόλαος Καραΐσκος Χριστόφορος Μητρομάρας Άγγελος Καραμάνης Νικόλαος Χαλιάσος Παναγιώτης Παπαδόπουλος 4 Αναπληρωματικά μέλη ΔΣ : Νικόλαος Μάστορας Γκουλέμας Στέφανος Χατζηιωάννου Κωνσταντίνος Χαρατσάρης Κωνσταντίνος Πατινιωτάκης

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων & Ενεργειών

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων & Ενεργειών Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων & Ενεργειών 26η Π.Α.Π.Ε. Ειδική Δοκιμασία Προσκόπων Έθνους 53ο JOTA 14ο JOTI 13οι Πανελλήνιοι Αερομοντελικοί Αγώνες 2η βάση ανακάλυψης «Προσκόπου του Κόσμου» Σχεδιασμός και κυκλοφορία

Διαβάστε περισσότερα

προσκοπισμός αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ

προσκοπισμός αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ προσκοπισμός αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ 2013-2015 λίγα λόγια ως πρόλογος... Tο παρόν Πρόγραμμα Δράσης της Γενικής Εφορείας (Σεπτέμβριος 2013 Αύγουστος 2015)

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97. : Εφορεία Σχολών. : Όλους τους Βαθμοφόρους. ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009.

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97. : Εφορεία Σχολών. : Όλους τους Βαθμοφόρους. ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97 ΑΠΟ ΠΡΟΣ : Εφορεία Σχολών : Όλους τους Βαθμοφόρους ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

πρόγραμμα δράσης γενικής εφορείας

πρόγραμμα δράσης γενικής εφορείας πρόγραμμα δράσης γενικής εφορείας 2010 2011 Έλληνες Πρόσκοποι κίνηση για τους νέους του σήμερα, εγγύηση για τους πολίτες του αύριο ΓΕΝΙΚΑ Tο Πρόγραμμα Δράσης της Γενικής Εφορείας ( Μάϊος 2010 - Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Από 3.1.2014 έως 14.6.2014 Ιούλιος 2014 Πρακτικό 1/3.1.2014 Έγκριση Εγκυκλίου που αφορά στη Νέα Διαδικασία για την τήρηση και παρακολούθηση δαπανών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016 ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016 Σεπτέμβριος 2015 2 Σεπτέμβριος 2015 7 19-20 26-27 Συνάντηση Εκπαιδευτικής Ομάδας Σχολή Προκαταρκτικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων ( Σειρά Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2012 ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Από το Διοικητικό Συμβούλιο Αγαπητά Μέλη της Γενικής Συνέλευσης, Δίχως αμφιβολία το 17ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Συνέδριο αποτέλεσε για το 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 131/1. ΚΟΙΝ. : - Σώµα Προσκόπων Κύπρου - Σώµα Ελληνικού Οδηγισµού - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 131/1. ΚΟΙΝ. : - Σώµα Προσκόπων Κύπρου - Σώµα Ελληνικού Οδηγισµού - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 18 Νοεµβρίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 131/1 ΠΡΟΣ : - Αρχηγοί & Υπαρχηγοί Τµηµάτων - Αρχηγούς Συστηµάτων - Περιφερειακούς & Τοπικούς Εφόρους - Εφόρους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Με οδηγό την πανελλήνια έρευνα στις Ομάδες Προσκόπων στο πλαίσιο του Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Συνεδρίαση 24/1/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Συνεδρίαση 24/1/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 24/1/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1 5/2/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 2 Εγκρίθηκε ο πίνακας των αναδειχθέντων μελών Γ.Σ. για τη διετία 2011-2012 Εγκρίθηκε τροποποίηση στον Κανονισμό Χρήσης Οχημάτων ΣΕΠ με την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΚΛΑΔΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ... 3 2. ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... 3 3. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ Περιεχόµενα ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. 4 ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΗΣ 4 ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 87. 56ο Τζάµπορη των Αιθέρων 17o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο 56 th Jamboree-On-The-Air - 17 th Jamboree-On-The-Internet

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 87. 56ο Τζάµπορη των Αιθέρων 17o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο 56 th Jamboree-On-The-Air - 17 th Jamboree-On-The-Internet ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 27 Σεπτεµβρίου 2013 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 87 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: - Εφορεία ιεθνών Σχέσεων - Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων - Εφορεία

Διαβάστε περισσότερα

!"#"$%&'"& ()$ &% & 2011 %*)+',"&-&.' -(##/0.0-!)"&1"!.0

!#$%&'& ()$ &% & 2011 %*)+',&-&.' -(##/0.0-!)&1!.0 !"#"$%&'"& ()$ &% & 2011 %*)+',"&-&.' -(##/0.0-!)"&1"!.0 Από το ιοικητικό Συµβούλιο Αγαπητά Μέλη της Γενικής Συνέλευσης, Ξεκινώντας από την αισιόδοξη διαπίστωση πως το έτος 2011, το προσκοπικό έργο, που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Π.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Π. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Π. 2011 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αγαπητά Μέλη της Γενικής Συνέλευσης, Ξεκινώντας από την αισιόδοξη διαπίστωση πως το έτος 2011, το προσκοπικό έργο, που παράχθηκε τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Έπαθλο Ειδικότητας Αεροπροσκόπων 2010-2011

Έπαθλο Ειδικότητας Αεροπροσκόπων 2010-2011 Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Έπαθλο Ειδικότητας Αεροπροσκόπων 2010-2011 ναυλωμένη πτήση Οδηγίες διεξαγωγής του Επάθλου Ειδικότητας Αεροπροσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΩΝ Ημερομηνία Έγκρισης: 21 Νοεμβρίου 2013 Λευκωσία Ιανουάριος 2014 Περιεχόμενα: 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 2 Α. ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ... 2 Β. Γ ΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Φάκελος Ομαδικής Αποστολής στο Εξωτερικό

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Φάκελος Ομαδικής Αποστολής στο Εξωτερικό ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 8 Ιουλίου 2008 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11 ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : - Αρχηγούς Συστήματος - Περιφερειακούς Εφόρους : - Εφόρους Περιοχών - Εφόρους Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Π. 39 η 1

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Π. 39 η 1 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 39 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Π. 39 η 1 ΓΣ / ΣΕΠ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΑΘΗΝΑ, 23 ΜΑΪΟΥ 2015 ΕΣΟΔΑ Α. Κύρια Έσοδα 2015 2016 Συνδρομές Μελών 469.000 460.000 Μελών ΣΕΠ Μελών Γενικής Συνέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ελένη Μαραγκάκη σε συνεργασία με Νίκο Βασιλάκη, Ελίζα Ιατράκη, Ιωάννη Κομονταχάκη, Ειρήνη Μαστοράκη Α/Α ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προσκοπισμός : αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος

Προσκοπισμός : αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος Προσκοπισμός : αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕΠ 2013-2017 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Ο Ελληνικός Προσκοπισμός κάνοντας πράξη τις διαχρονικές Αρχές του, τη Ζωή στη Φύση και την Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά Στην Ελλάδα της κρίσης Αύξηση της ανάγκης υποστήριξης των «αδύναμων κρίκων» Η ελληνική οικογένεια «δοκιμάζεται» καθημερινά Τα δικαιώματα των

Διαβάστε περισσότερα

- Εφορεία Πληροφορικής

- Εφορεία Πληροφορικής ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2015 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 98 ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : - Εφορεία ιεθνών Σχέσεων - Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων - Εφορεία Πληροφορικής : - Περιφερειακούς Εφόρους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. Μάιος 1999 Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Μέρος Άρθρο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Περιεχόμενο 1 ΒΕ 3 31-12-2004 5 ο Όλο το 5 ο μέρος του παρόντος (περί οικονομικής διαχείρισης)

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Αποτύπωση Ταυτοτήτων των Ομάδων Προσκόπων Πρώτα συμπεράσματα (Απρίλιος 2013)

Πανελλήνια Αποτύπωση Ταυτοτήτων των Ομάδων Προσκόπων Πρώτα συμπεράσματα (Απρίλιος 2013) Πανελλήνια Αποτύπωση Ταυτοτήτων των Ομάδων Προσκόπων Πρώτα συμπεράσματα () Εισαγωγικά Τον Νοέμβριο του 2012 ξεκίνησε για πρώτη φορά μια προσπάθεια για την πανελλήνια αποτύπωση της ταυτότητας των Ομάδων

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Πρόγραμμα Δράσης 2013 2015

Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Πρόγραμμα Δράσης 2013 2015 Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Πρόγραμμα Δράσης 2013 2015 Ιούνιος 2013 Βασικοί Στόχοι Αναβάθμιση του Θεσμικού Ρόλου του Ινστιτούτου και του επαγγέλματος του εσωτερικού ελεγκτή Βελτίωση παρεχόμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. (Εγκρίθηκε από το Δ.Σ./ΣΕΠ στη συνεδρίαση της 16.11.1994) Περιεχόμενα Ι. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Δ.Σ./ΣΕΠ... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. Εγκρίθηκε την 15 η Μαΐου 1999 ΜΕΡΟΣ 1ο - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ 1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Το ΣΕΠ για την πραγματοποίηση του σκοπού του, απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2012-2014

ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2012-2014 ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2012-2014 Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση - Νέα Κίος, 29 Ιουνίου 2014 Στις 18/9/2013 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Παραρτήματος. Η Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93. 57ο Τζάµπορη των Αιθέρων 18o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο (57 th Jamboree-On-The-Air - 18 th Jamboree-On-The-Internet)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93. 57ο Τζάµπορη των Αιθέρων 18o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο (57 th Jamboree-On-The-Air - 18 th Jamboree-On-The-Internet) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: - Εφορεία ιεθνών Σχέσεων - Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων - Εφορεία Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΘΕΜΑ: 57 ο Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων Π.Ε Μαγνησίας & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση

Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση Εισαγωγή Το παρόν κείμενο έχει σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο, τη χρήση του προγράμματος e-εκπαίδευση, από τον Αρχηγό Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση για νέο εθελοντικό σώμα Ελλήνων πρεσβευτών etwinning για τα σχ. έτη 2015-2016, 2016-2017

Πρόσκληση για νέο εθελοντικό σώμα Ελλήνων πρεσβευτών etwinning για τα σχ. έτη 2015-2016, 2016-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Α ΣΠΟΥΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό. Δελτίο. Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει το νέο Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης

Ενημερωτικό. Δελτίο. Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει το νέο Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Σαμάρα 13, 49100 Κέρκυρα Τηλ: 26613 62183 Φαξ: 26613 62182 e-mail: europedirectcorfu@pin.gov.gr Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα εγκαινιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπές Συνεδρίου Συντονιστές Διοργάνωσης Συνεδρίου Συντονιστές Θεματικών Περιοχών

Επιτροπές Συνεδρίου Συντονιστές Διοργάνωσης Συνεδρίου Συντονιστές Θεματικών Περιοχών 3 η Ανακοίνωση 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργαζόμαστε για μια

Συνεργαζόμαστε για μια NEWSLETTER 2 ο Ειδικό Αφιέρωμα Συνεργαζόμαστε για μια ανοιχτή, πολυπολιτισμική κοινωνία ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Έργο 4.1.β/12: «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΕΡΟΣ 3 Ο ΚΛΑΔΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Εγκρίθηκε στις 25.6.2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ... 3 2. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ... 3 3. ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική. 2. Τομείς Προτεραιότητας του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Νεολαία, 2012-2013

Ελληνική. 2. Τομείς Προτεραιότητας του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Νεολαία, 2012-2013 Ελληνική Αθήνα, 28 Αυγούστου 2012 Α.Π. 32742 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΤ 2011-2012 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΤ 2011-2012 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΤ 2011-2012 ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΕΑΠΑΠ) ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Εσωτερικός Κανονισμός Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο Λευκωσία Σεπτέμβριος 2010 ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Σ.Π.Κ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Περιεχόμενα:

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.

Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ. Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» Πλάνο Δράσης 2015 Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα, Τηλ.: 210-8620150,

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Νοέμβριος 2015 Σελίδα 1 από 15 Τα όργανα του Ποταμιού 1. Oι εθελοντές (μέλη) του Κινήματος...3 2. Ο Επικεφαλής...4 3. Η Μεγάλη Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton

όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23. : - Μέλη Προσωπικού Εκπαίδευσης Σ.Ε.Π. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Συµπλήρωση Προσωπικού Εκπαίδευσης Βαθµοφόρων Σ.Ε.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23. : - Μέλη Προσωπικού Εκπαίδευσης Σ.Ε.Π. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Συµπλήρωση Προσωπικού Εκπαίδευσης Βαθµοφόρων Σ.Ε.Π. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 9 Μαρτίου 2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23 ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : Εφορεία Εκπαίδευσης : - Αρχηγούς Συστηµάτων - Περιφερειακούς Εφόρους

Διαβάστε περισσότερα

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 1 ο /2010 Τακτικής Συνεδρίασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 23 η Ιανουαρίου 2010 ημέρα Σαββάτο και ώρα 18:30 συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση»

Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση» Ιούνιος 2011 «Νέα Γενιά σε Δράση» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2011 Hey you! Spe@k up! Join in! Business Name Ιούνιος 2011 Στα πλαίσια των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας 2011,τη μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική Γενική Συνέλευση. Του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Τακτική Γενική Συνέλευση. Του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18 Δεκεμβρίου 2014 Τακτική Γενική Συνέλευση Του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου της 16 ης Δεκεμβρίου 2014 Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου Στην διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013) A/A ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ/ ΥΠΟΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 1 319- ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΡΑΣΗ 1 ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ AΠΟ 1/10/2008 31/12/2008 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 1/10/2008-31/12/2008 ΈΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ 1/10/2008 31/12/2008 Συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Στο Πόρτο Λάγος Π.Ε. Ξάνθης, σήμερα 25 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής ηµοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Λευκωσία, 4 Νοεµβρίου 2011 Αρ. Πρωτ.: 2011/0958 Αρ. Φακ.: 550 ΠΡΟΣ: - - - Αδελφοί µου, Αναπληρωτή Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 2 ο /2009 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 31 η Ιανουαρίου 2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00

Διαβάστε περισσότερα

Εφορείες Υποστήριξης Έργου Γενικής Εφορείας

Εφορείες Υποστήριξης Έργου Γενικής Εφορείας _2 Εφορείες Υποστήριξης Έργου Γενικής Εφορείας ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ εφορείες υποστήριξης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ έργου γ.ε. εφορεία διοίκησης Η Εφορεία Διοίκησης με την ομάδα εργασίας της συνέχισε το έργο της διαχείρισης των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Προς τον αναγνώστη. Κύριο Θέμα. Περιεχόμενα. Εθνικό Διακυβερνητικό Συμβούλιο Δασών. www.inform-life.gr 1.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Προς τον αναγνώστη. Κύριο Θέμα. Περιεχόμενα. Εθνικό Διακυβερνητικό Συμβούλιο Δασών. www.inform-life.gr 1. Προς τον αναγνώστη Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του έργου INFORM. Το ενημερωτικό δελτίο του INFORM εκδίδεται με σκοπό την ενημέρωση των στελεχών των Δασικών Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4. ΠΡΟΣ: Όλα τα Μέλη του Σ.Ε.Π. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Στολών. Αγαπητοί μου,

ΒΑΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4. ΠΡΟΣ: Όλα τα Μέλη του Σ.Ε.Π. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Στολών. Αγαπητοί μου, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2010 ΒΑΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4 ΠΡΟΣ: Όλα τα Μέλη του Σ.Ε.Π. ΘΕΜΑ: Κανονισμός Στολών Αγαπητοί μου, Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους όπως καθορίζεται από τον Κανονισμό των Προσκοπικών Κλάδων έχει διάρκεια 2 μέρες, πραγματοποιείται στο ύπαιθρο, οι Πρόσκοποι μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Σχήµα 1: Βιβλιοθηκονόµοι που παρακολούθησαν το συνέδριο ανά είδος βιβλιοθήκης

Σχήµα 1: Βιβλιοθηκονόµοι που παρακολούθησαν το συνέδριο ανά είδος βιβλιοθήκης 2 ο Πανελλήνιο Συνέδριο ηµοτικών Βιβλιοθηκών: Τα πρώτα συµπεράσµατα Για την Επιστηµονική Επιτροπή Σταµατίνα Τσάφου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τµήµα Βιβλιοθηκονοµίας & Συστηµάτων Πληροφόρησης ΤΕΙ Αθήνας stsafou@teiath.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ. Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ.Ε. κατά το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ. Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ.Ε. κατά το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ.Ε. κατά το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ * ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Σ Υ Ν Ο Π Τ Ι Κ Ο Σ Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Δ Ρ Α Σ Η Σ Τ Ο Υ Δ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου Αριθ. πρωτ.: ΔΑ/2506 Ημερομηνία: 01.07.2011

Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου Αριθ. πρωτ.: ΔΑ/2506 Ημερομηνία: 01.07.2011 Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου Αριθ. πρωτ.: ΔΑ/2506 Ημερομηνία: 01.07.2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ Α. Η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. διακηρύττει τα παρακάτω έργα: Έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Στον Προσκοπισµό οι νέοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν µια σειρά από εµπειρίες που συµβάλλουν στην φυσιολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Στιγμιότυπα με τους Συνέδρους ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2011: Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ; Υπο την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου κ. Γιαννάκη Ομήρου Θεσμό αποτελεί πλέον η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ σελ. 02. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ σελ. 04

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ σελ. 02. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ σελ. 04 Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Ι Α Κ Η Σ Υ Μ Π Ρ Α Ξ Η «Α Ν Ο Ι Κ Τ Ο Ι Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Ε Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 5, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 3 Διεύθυνση: Αργυροπούλου 3-72100 Άγιος Νικόλαος Λασιθίου Τηλέφωνο:2841091110, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ Εγκρίθηκε στις 20.11.1997 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Κεφάλαιο Άρθρο Περιεχόμενο 1 Ανακοίνωση 154 29 12 2011 Θ 4 Σε περίπτωση διάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΡΟΒΟΛΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΡΟΒΟΛΗ _8 Επικοινωνία & Προβολή ηµόσιες Σχέσεις - ιεθνείς Σχέσεις ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΡΟΒΟΛΗ Συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Το ΣΕΠ συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνεργασία του

Διαβάστε περισσότερα

http://didefth.gr ΘΕΜΑ : «2 ο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ)»

http://didefth.gr ΘΕΜΑ : «2 ο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ)» Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

εφορεία ανάπτυξης εφορεία ανάπτυξης

εφορεία ανάπτυξης εφορεία ανάπτυξης εφορεία ανάπτυξης εφορεία ανάπτυξης Ιανουάριος : Διεξαγωγή Στατιστικής Ερευνας σε συνεργασία με εταιρεία ερευνών Φεβρουάριος : Αποστολή εργαλειών προσέλκυσης νέων εθελοντών στα συστήματα Μάρτιος : Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ήσαν οι εξής : εκδηλώσεις γύρω από Εθνικό Νίκο Αθηνών και Ηλία Κίνησης Πολιτών

ήσαν οι εξής : εκδηλώσεις γύρω από Εθνικό Νίκο Αθηνών και Ηλία Κίνησης Πολιτών Απολογισμός Δραστηριοτήτων της Κίνησης Πολιτών Οι κυριότερες δραστηριότητες που αναπτύξαμε το 2014 ήσαν οι εξής : 1. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η Κίνηση Πολιτών μαζί με το ΕΛΙΑΜΕΠ, την Kantor,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ' ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ' ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ' ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΕΡΟΣ 4 ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ 2 Απριλίου 2007 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Άρθρο Περιεχόμενο

Διαβάστε περισσότερα

νέοι άνθρωποι αλλάζουν

νέοι άνθρωποι αλλάζουν Καλύτερος κόσμος Καλύτεροι άνθρωποι Παγκόσμιος Προσκοπισμός & Προσκοπικό Δίκτυο 5η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Προσκοπικού Δικτύου Παράδεισος, 8-10/4/2011 32 εκατοµµύρια νέοι άνθρωποι αλλάζουν τον κόσµο!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.ΣΤΟΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ... 3 2. ΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ...3 3. ΣΤΟΛΗ NΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ... 3 4. ΣΤΟΛΗ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ... 4 5. ΣΤΟΛΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακύκλωση στο Σπίτι -Ανάπτυξη και επίδειξη ενός οικολογικού, καινοτόμου συστήματος για την οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων»

«Ανακύκλωση στο Σπίτι -Ανάπτυξη και επίδειξη ενός οικολογικού, καινοτόμου συστήματος για την οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων» «Ανακύκλωση στο Σπίτι -Ανάπτυξη και επίδειξη ενός οικολογικού, καινοτόμου συστήματος για την οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων» Recycling@Home - LIFE11 ENV/GR/000950 Παραδοτέο Ε.1.4: 3 η Συνάντηση Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. διοργανώνουν το 6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. (σχετική άδεια Υ.ΠAI.Θ.152527/Γ2/17-10-2013)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. διοργανώνουν το 6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. (σχετική άδεια Υ.ΠAI.Θ.152527/Γ2/17-10-2013) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής Κεντρικής σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, PROLEPSIS Η ΑΝΑΓΚΗ Η οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr, website: www.ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός μελών του Α Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών».

ΘΕΜΑ: «Ορισμός μελών του Α Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών». ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β Συλλογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014 1 Συνολική παρουσία Υπουργείου Εξωτερικών ανά τον κόσμο ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΕΥ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ/ ΓΕΝ. ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

9 o Πανελλήνιο Συνέδριο ιατροφής- ιαιτολογίας. aθήνα 7 9 δεκεµβρίου 2007 ξενοδοχειο divani caravel

9 o Πανελλήνιο Συνέδριο ιατροφής- ιαιτολογίας. aθήνα 7 9 δεκεµβρίου 2007 ξενοδοχειο divani caravel 9 o Πανελλήνιο Συνέδριο ιατροφής- ιαιτολογίας aθήνα 7 9 δεκεµβρίου 2007 ξενοδοχειο divani caravel Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων- Διατροφολόγων 1969-2007 Αστροναυτών 7, 15125 Μαρούσι Τηλ 210 6827405,

Διαβάστε περισσότερα

www.enclose.eu Αρ. τεύχους 10, 1 Νοεμβρίου 2014 Το παρόν ειδικό τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου ENCLOSE διατίθεται σε 12 γλώσσες! Σε αυτό το τεύχος:

www.enclose.eu Αρ. τεύχους 10, 1 Νοεμβρίου 2014 Το παρόν ειδικό τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου ENCLOSE διατίθεται σε 12 γλώσσες! Σε αυτό το τεύχος: Αρ. τεύχους 10, 1 Νοεμβρίου 2014 Dear Reader, Αγαπητέ αναγνώστη, Καλώς ήρθατε στο τελευταίο τεύχος των Ενημερωτικών Δελτίων του ENCLOSE! Το έργο «Ενεργειακή Αποδοτικότητα στις Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Έπειτα, επεξηγήθηκε από τους Λειτουργούς της Υπηρεσίας ο τρόπος συμπλήρωσης της αίτησης και επιλύθηκαν απορίες γύρω από τη σχετική διαδικασία.

Έπειτα, επεξηγήθηκε από τους Λειτουργούς της Υπηρεσίας ο τρόπος συμπλήρωσης της αίτησης και επιλύθηκαν απορίες γύρω από τη σχετική διαδικασία. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2011 Νέα Γενιά σε Δράση Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της Εθνικής Υπηρεσίας του Προγράμματος για το 2011 Η Εθνική Υπηρεσία Κύπρου του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση», πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Διεύθυνση Β - Μετάφραση EL - Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Γραφείο Αθηνών Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 DGT.B.EL/ΠΕΑ (2015) έκδοση 3 Τελικό Σχέδιο Συμφωνίας συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Σ.Ε.Π., Συστήματα, Τμήματα, Ε.Π.Π. Ε.Κ.Σ. Φορείς, Σωματεία, Οργανώσεις κλπ

Μέλη του Σ.Ε.Π., Συστήματα, Τμήματα, Ε.Π.Π. Ε.Κ.Σ. Φορείς, Σωματεία, Οργανώσεις κλπ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α. Κόστος χρήσης ανά άτομο - Εγκύκλιος Σ.Ε.Π. 13/2008 Α/Α ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 1 Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ 1) ΘΕΜΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 Η Σαντορίνη είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους δημοφιλέστερους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: ΕΤΟΥΣ 2013 (προσωρινά στοιχεία)

ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: ΕΤΟΥΣ 2013 (προσωρινά στοιχεία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Πειραιάς, 30 Σεπτεµβρίου 2014 ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: ΕΤΟΥΣ (προσωρινά στοιχεία) Από

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου 1. Σύνοψη Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της Πρυτανείας για τα έτη 2010-2020, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει θέσει αριθμό προτεραιοτήτων ως τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ο Εκδοτικός Οίκος ιδρύθηκε από το Πολυτεχνείο Κρήτης τη δε χρηματοδότηση, λειτουργία και διαχείριση του έχει αναλάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10. - Τοπικούς και Περιφερειακούς Εφόρους - Εφόρους Περιοχών. : Προγραμματισμός στην Αγέλη Λυκοπούλων

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10. - Τοπικούς και Περιφερειακούς Εφόρους - Εφόρους Περιοχών. : Προγραμματισμός στην Αγέλη Λυκοπούλων ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2007 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10 ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : Εφορεία Κλ. Λυκοπούλων : - Αρχηγούς Αγελών Λυκοπούλων - Μέλη Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

GEOFAR ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Τελλόγλειο Ίδρυμα (Αγ. Δημητρίου 159A, Θεσσαλονίκη ) 24-25 Φεβρουαρίου 2011 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΙΕΝΕ)

GEOFAR ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Τελλόγλειο Ίδρυμα (Αγ. Δημητρίου 159A, Θεσσαλονίκη ) 24-25 Φεβρουαρίου 2011 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΙΕΝΕ) GEOFAR ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ GEOFAR: Καινοτόμες Λύσεις για την Χρηματοδότηση Γεωθερμικών Επενδύσεων 24-25 Φεβρουαρίου 2011 Τελλόγλειο Ίδρυμα (Αγ. Δημητρίου 159A, Θεσσαλονίκη ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτη Εκπαίδευση Μοντέλο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Στελεχών «.Η εκπαίδευση γίνεται µε βάση συγκεκριµένες µεθόδους, σε ένα ειδικά σχεδιασµένο πρόγραµµα, µε συγκεκριµένους µαθησιακούς στόχους και είναι οριοθετηµένη

Διαβάστε περισσότερα