Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ."

Transcript

1 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΚΟΛΛΕΣ - ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ - ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

2 Τα πολυάριθμα έργα που εκτελούνται σε όλο τον κόσμο αποτελούν την απόδειξη ότι η ποιότητα της Mapei είναι η προτιμώμενη επιλογή σε διάφορους τομείς της κατασκευής, πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συγκροτήματα ή τεχνικά έργα μεγάλης πρόκλησης, όπως ο Πύργος Burj Khalifa στο Ντουμπάι, το Lombardy Region Government House στο Μιλάνο και το Marina Bay Sands Resort στη Σιγκαπούρη, μεγάλα δημόσια έργα ή αθλητικά κέντρα, όπως το Ολυμπιακό Στάδιο Bird s Nest στο Πεκίνο και το Στάδιο Santiago Bernabeu στη Μαδρίτη, φημισμένα μουσεία, όπως το Μουσείο Guggenheim στη Νέα Υόρκη και τη Βενετία, το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, εργασίες αποκατάστασης ιστορικών κτιρίων, όπως το Palazzo Venier dei Leoni στη Βενετία ή το Palazzo dei Normanni στο Παλέρμο, έργα υποδομής που προάγουν την αστική πρόοδο και τη μετακίνηση των πολιτών, όπως η σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων Τορίνο-Μιλάνο- Σαλέρνο ή η διαπλάτυνση της Διώρυγας του Παναμά. EΡΓΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ, ΜΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ MAPEI Η Mapei έχει την ικανότητα παροχής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με ιδιαίτερα καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε διεθνή κλίμακα, χάρις στο έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, τις καινοτόμες λύσεις και το υψηλής ποιότητας και μεγάλης εμπειρίας τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις ανάγκες του εργοταξίου σας.

3 ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ 2.1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΤΖΙΡΟΣ 63 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΕ 31 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 900 ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 18 ΚΕΝΤΡΑ R&D ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

4 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ. Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ MAPEI ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. Η Mapei δραστηριοποιείται στο χώρο για περισσότερα από 75 χρόνια και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε μικρές και μεγάλες κατασκευές και σε έργα αποκατάστασης και συντήρησης κτιρίων, που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Ιταλίας και του κόσμου. Η ιστορία της Mapei έχει προφανώς στενό δεσμό με τη χώρα ίδρυσής της, την Ιταλία, και είναι επίσης η ιστορία μίας Εταιρείας που λειτουργεί με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έτοιμη να δεχτεί τις προκλήσεις της νέας χιλιετίας. Όλα αυτά ακολουθούν μία σαφώς καθορισμένη εταιρική φιλοσοφία: εξειδίκευση στον κόσμο των κατασκευών, διεθνοποίηση, έρευνα και ανάπτυξη για όλο και πιο τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη όλων των πελατών μας, ομαδική εργασία, μέριμνα για την υγεία και ασφάλεια όλων αυτών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και φροντίδα για το Ανθρώπινο Δυναμικό.

5 ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. _01

6 Ο πρωταρχικός θεμελιώδης στόχος της δέσμευσης της Mapei για την έρευνα είναι η παροχή στους χρήστες πρωτοποριακών, ασφαλών λύσεων για τη βελτίωση όλων των φάσεων της κατασκευής, περιλαμβανομένων των πιο περίπλοκων και δύσκολων. Η Mapei δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, με το 5% του ετήσιου τζίρου της να επενδύεται στο R&D. Η Mapei έχει 18 κύρια Ερευνητικά Κέντρα: 3 στην Ιταλία (το κεντρικό εργαστήριο R&D στο Μιλάνο, 1 στη Villadossola στην Επαρχία Verbania και 1 στο Ponte di Piave στην Επαρχία Treviso), 1 στη Γαλλία (Toulouse), 2 στη Γερμανία (Wiesbaden και Augustdorf), 1 στον Καναδά (Laval), 3 στις Ηνωμένες Πολιτείες (2 στο Deerfield Beach 1 εργαστήριο Mapei και 1 εργαστήριο Polyglass και 1 στο Dalton), 1 στη Νορβηγία (Sagstua), 1 στην Αυστρία (Langenwang), 1 στην Ελβετία (Sorens), 1 στην Πολωνία (Trzebinia), 1 στη Σιγκαπούρη, 2 στην Κίνα (Shanghai και Guangzhou) και 1 στη Νότια Κορέα (Jinckeon). Οι εργαζόμενοι στην έρευνα αποτελούν το 12% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Τα εργαστήρια διαθέτουν εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, συνεργάζονται στενά μεταξύ τους, καθώς και με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και άλλα επιστημονικά και βιομηχανικά ερευνητικά κέντρα. Επιπλέον, βοηθούν το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης στην επίλυση όλων των προβλημάτων και των πιο περίπλοκων απαιτήσεων από τους πελάτες και υποστηρίζουν τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας στα 63 εργοστάσια του Ομίλου. ΕΝΑ ΣΗΜΑNΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ MAPEI ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ R&D. Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ MAPEI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. _02 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

7 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

8 ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

9 ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. Περισσότεροι από τόνοι τελικών προϊόντων (και εξίσου πολλοί τόνοι πρώτων υλών) αποστέλλονται από τα εργοστάσιά μας κάθε ημέρα για την προμήθεια των εργοταξίων στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Η συνολική παραγωγή ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Αυτό το εντυπωσιακό νούμερο επιτυγχάνεται χάρις στις εξαιρετικά αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, που εφαρμόζονται στα εργοστάσια σε διάφορα μέρη στον κόσμο, που σημαίνει τη βελτιστοποίηση του κόστους της αλυσίδας εφοδιασμού και την πιο κοντινή επαφή με τους πελάτες μας. Τα εργοστάσια της Mapei συνδυάζουν πάντα τις αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής με το σεβασμό στο περιβάλλον και τις γύρω περιοχές. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. _05

10 Η MAPEI, ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Τα πιο καινοτόμα προϊόντα για τον κόσμο της κατασκευής. Αυτή είναι η Mapei. Περίπου προϊόντα (κόλλες, σφραγιστικά, πρόσθετα, λάτεξ, κ.λπ.) παράγονται στα εργοστάσια της Mapei και αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη σειρά στον κόσμο. Επίσης, τα υψηλής ποιότητας χημικά προϊόντα (από κόλλες σε μορφή σκόνης μέχρι προϊόντα σε υγρή μορφή και από προϊόντα σε μορφή πάστας μέχρι πολυμερή) παράγονται με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων περισσοτέρων από πελατών σε όλο τον κόσμο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΝΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΡΓΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΕΣΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ _06 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

11 ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 15 ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ για καλυψη ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗσ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

12 Η MAPEI ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ, ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

13 ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAPEI, ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Μέσα από τη σταθερή και συνεχή ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών με τους πελάτες και τους διανομείς μας, η Mapei αξιολογεί όλες τις προτάσεις τους για να κατευθύνει την καινοτομία και να διευρύνει τις σειρές των προϊόντων και τις αναφορές της: περισσότερα από 200 νέα προϊόντα κάθε χρόνο ολοκληρώνουν μία μοναδική πρόταση στην αγορά, ασυναγώνιστη ως προς το εύρος της και τον αριθμό των δυνατοτήτων που προσφέρει στους διανομείς και σε όλους αυτούς που εργάζονται στον κατασκευαστικό τομέα, από τους απλούς τεχνίτες μέχρι τους μεγαλύτερους εργολάβους. Από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης κεραμικών πλακιδίων και υλικών για την κατασκευή, όπου διατίθενται τα προϊόντα μας, θα ανακαλύψετε ότι η ποιότητα Mapei δεν περιορίζεται μόνο στο ίδιο το προϊόν, αλλά επεκτείνεται και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων, στο πάθος των διανομέων μας, στην αξία της συμβουλής και της τεχνικής εξυπηρέτησης που θα λάβετε και στα έντυπα που έχει δημιουργήσει η Mapei ειδικά για εσάς. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. _09

14 Η MAPEI ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η σχέση μεταξύ της Mapei και του κόσμου της αρχιτεκτονικής στόχευε πάντα στην ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου για τη σύνδεση των ευκαιριών που προσφέρει η επίλυση προβλημάτων με την επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτός ο διάλογος εκτείνεται από το εργοτάξιο κατασκευής μέχρι το μελετητικό γραφείο. Η Mapei προωθεί ενεργά σειρά επιμορφώσεων και ημερίδων για την τελειοποίηση των τεχνικών εφαρμογής και τοποθέτησης των προϊόντων της. Αυτές οι ενέργειες υποστηρίζονται από σεμινάρια που διεξάγονται από το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης, με επιδείξεις και παροχή έντυπου υλικού. Τα σεμινάρια, που πραγματοποιούνται για μελετητές, κατασκευαστές και εφαρμοστές, εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες, ενώ πολλά από αυτά οργανώνονται σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς. Για την άμεση προσέγγιση των εργοταξίων κατασκευής με στοχευμένες δράσεις κατάρτισης, η Mapei χρησιμοποιεί, επίσης, ένα ειδικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, που είναι ένα είδος κινητής μονάδας εκπαίδευσης, το οποίο επιτρέπει τη διεξαγωγή διαφορετικών ειδών σεμιναρίων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Εξίσου σημαντική είναι η εκπαίδευση με απευθείας διαδικτυακή σύνδεση χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία, διαθέσιμη σε PC, ταμπλέτες και smartphones. Μέρος αυτής της δέσμευσης για συνεργασία είναι ο Οδηγός Μελέτης της Mapei, μία διαδραστική τεχνική κοινότητα, που διευκολύνει την ανάπτυξη ιδεών και έργων βήμα προς βήμα. Όπως συμβαίνει με όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που από τη φύση τους είναι ευέλικτες και υπό συνεχή πρόοδο και εξέλιξη, αυτός ο οδηγός δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε χάρις στην τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε επάνω στον τομέα από ολόκληρο τον Όμιλο Mapei σε κάθε μέρος του κόσμου. _10 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

15 Ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

16 Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ MAPEI ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Η δέσμευση της Mapei για την προστασία του περιβάλλοντος εκφράζεται σε κάθε βήμα του κύκλου ζωής των προϊόντων της: από τη φάση της ανάπτυξης στο εργαστήριο, τη διαδικασία παραγωγής και υπηρεσιών στον πελάτη μέχρι την αίσθηση ευεξίας στις κατοικίες. Η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και η συνέπεια με τις αρχές που την ενέπνευσαν οδηγούν σε έναν αυστηρό σεβασμό τόσο για τα διεθνή πρότυπα όσο και για πρότυπα που εφαρμόζονται σε κάθε χώρα μεμονωμένα. Μία προσέγγιση που ορίζεται ως πράσινη ευθύνη ενισχύεται από το συγκοινωνούν δίκτυο εργοστασίων του Ομίλου σε πολλές χώρες, το σύνολο των οποίων λειτουργεί σύμφωνα με πρωτόκολλα ελέγχου, που έχουν δημιουργηθεί απευθείας από τη Mapei. _12 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

17 ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAPEI ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ. ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ MAPEI ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAPEI ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ: ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΩΝ 18 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ R&D ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MAPEI ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΗ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ VOC ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Για τη διασφάλιση της ορθότητας και της διαφάνειας, καθώς και για την προώθηση συμπεριφορών συμμορφούμενων με τις οικολογικές προσδοκίες όλων των εργαζομένων στην εταιρεία, η Mapei έχει δημιουργήσει τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ομίλου, που περιλαμβάνει συγκεκριμένο σύστημα διοίκησης και κοινωνικής διαχείρισης και είναι σε ισχύ παγκοσμίως. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

18 Κεντρικά γραφεία της Mapei με εργοστάσια Εμπορικά υποκαταστήματα της Mapei Κεντρικά γραφεία με εργοστάσια άλλων εταιρειών Εμπορικά υποκαταστήματα άλλων εταιρειών Ερευνητικά κέντρα R&D Mapei S.p.A. Μιλάνο Ιταλία Headquarters 63 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ 68 ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

19 ειών Σ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ MAPEI ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Η MAPEI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

20 C.P. MK (GR) 1/14 Εκδόθηκε από Τμήμα Marketing Mapei S.p.A. Εικονογράφηση από Carlo Stanga

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Στόχος μας η Επιτυχία σας Από τα Θ εμέλια μέχρι την Οροφή H Sika AG με έδρα στο Baar της Ελβετίας είναι μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2012 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η παρουσία μας Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, με περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας

Διαβάστε περισσότερα

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση 889 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 1. Προφίλ 2 4 5 6 1.1 Προφίλ της ΕΛΒΑΛ Α.Ε. 1.2 Επιχειρηματική Στρατηγική 1.3 Σημαντικοί Σταθμοί Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 1. Προφίλ 06 1.1 Παρουσίαση Εταιρίας 10 1.2 Σημαντικοί Σταθμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΧΑΛΚΟΡ 12

Διαβάστε περισσότερα

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 Italcementi Group sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 ΟΡΑΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Περιληπτική Περιγραφή Ελλάδα sdreport Περιληπτική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ & Β Ι Ω Σ Ι Μ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ 2 0 1 2

Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ & Β Ι Ω Σ Ι Μ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ 2 0 1 2 Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ & Β Ι Ω Σ Ι Μ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ 2 0 1 2 Περί Απολογισμού 2 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 Προφίλ 6 1.1 Ο Όμιλος ΕΛΒΑΛ 6 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Απολογισμό

Σχετικά με τον Απολογισμό Hμέρα 1 Hμέρα 1 Σελίδα 1 Σελίδα 2 Hμέρα 3 Hμέρα 6 Σελίδα 3 Σχετικά με τον Απολογισμό Ο ετήσιος Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του ΟΤΕ που κρατάτε, αποτελεί τη δεύτερη ετήσια επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περί Απολογισμού 4 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 6 1. Προφίλ Εταιρίας 8 1.1 Προφίλ Ομίλου ΕΛΒΑΛ 8 1.2 Η ΕΛΒΑΛ Ελληνική Βιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Περιεχόμενα Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 02 Παρουσίαση Ομίλου ΕΛΒΑΛ 04 1. Παρουσίαση Εταιρίας ΕΛΒΑΛ Α.Ε. 08 1.1 Η Εταιρία 08 1.2 Στρατηγικές

Διαβάστε περισσότερα

site map Σκιαγράφηση μιας 100χρονης Εταιρίας ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ OMIΛOY ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

site map Σκιαγράφηση μιας 100χρονης Εταιρίας ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ OMIΛOY ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Loading Σύνθεση εξωφύλλου: Αντλώντας από την εµπειρία προσφέρουµε στην κοινωνία Σήµα µε το οποίο προσδιορίζονται στην παρούσα έκδοση σχετικές πρακτικές ΕΚΕ B Σκιαγράφηση μιας 100χρονης Εταιρίας ΜΗΝΥΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

logistics για έναν καλύτερο κόσμο! logistics για έναν καλύτερο κόσμο! περιεχόμενα Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Σταθμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ 03 ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο Όµιλος Εταιρειών J&P ΑΒΑΞ είναι ένας από τους πλέον ισχυρούς κατασκευαστικούς Οµίλους στην Ελλάδα, µε σηµαντική παρουσία στα µεγαλύτερα έργα της χώρας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ Περί Απολογισμού 04 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 06 1. Εταιρικό Προφίλ 08 1.1 Προφίλ του Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 08 1.2 Παραγωγική και Εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ

Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ 2 0 1 2 Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ 2 0 1 2 Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ Πίνακας Περιεχομένων 01. Εισαγωγή από τον Πρόεδρο του

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον

Πολιτική για την Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον Πολιτική για την Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον Παγκόσμια Πολιτική της Novartis 1 Μαρτίου 2014 Έκδοση HSE 001.V1.EL 1. Εισαγωγή Στη Novartis, ο στόχος μας είναι να είμαστε ηγέτες στην Υγεία, την

Διαβάστε περισσότερα

2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1.900.000 δένδρα έχουν φυτευθεί στην Ελλάδα από το 1975 22% ήταν η μείωση

2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1.900.000 δένδρα έχουν φυτευθεί στην Ελλάδα από το 1975 22% ήταν η μείωση Πλήρης Έκδοση 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σχετικά με τον Απολογισμό Αυτός είναι ο 9ος ετήσιος Απολογισμός Εταιρικής Κοιωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης και ο 5ος ανεξάρτητα ελεγμένος και πιστοποιημένος Μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Είµαστε εδώ. Είµαστε µαζί. ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2012-2013

Είµαστε εδώ. Είµαστε µαζί. ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2012-2013 Είµαστε εδώ. Είµαστε µαζί. ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2012-2013 Αθηναϊκή Ζυθοποιία 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 6 Μήνυμα Διευθυντή Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων 8 Το όραμά μας 10 Η Αθηναϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση. στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία

Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση. στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία Εταιρική Υπευθυνότητα Η Επιχειρηματική μας Επίδραση στην Αγορά στο Περιβάλλον στους Εργαζόμενους στην Κοινωνία 1 Κοινωνικός Απολογισμός 2007 H WIND Hellas προχωρά στην έκδοση Κοινωνικού Απολογισμού, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. BRUNO LAFONT Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lafarge

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. BRUNO LAFONT Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lafarge Stéphane de Bourgies BRUNO LAFONT Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lafarge πληθυσμός της Γης κάθε χρόνο αυξάνεται, και σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ, είναι πιθανόν να ξεπεράσουμε τα εννέα δισεκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Υ Θ Υ Ν Η Σ

AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Υ Θ Υ Ν Η Σ AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Υ Θ Υ Ν Η Σ 2009 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Υ Θ Υ Ν Η Σ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου Για να είναι η INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

Η METKA με μια ματιά. Τομείς Δραστηριοποίησης. Δραστηριότητες

Η METKA με μια ματιά. Τομείς Δραστηριοποίησης. Δραστηριότητες Περιεχόμενα 2 Η ΜΕΤΚΑ με μια ματιά 4 Η Εταιρεία Σήμερα 6 Τομείς Δραστηριοποίησης 10 Επιχειρηματική Αριστεία 12 Διεθνής Παρουσία 16 Αξιοσημείωτα Έργα 22 Οι Άνθρωποί Μας 24 Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Οικουμενικό Σύμφωνο ΟΗΕ Έκθεση Προόδου (COP) 2014 ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS

Οικουμενικό Σύμφωνο ΟΗΕ Έκθεση Προόδου (COP) 2014 ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS Οικουμενικό Σύμφωνο ΟΗΕ Έκθεση Προόδου (COP) 2014 ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ 1 ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.

Διαβάστε περισσότερα

BAXTER 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙOΤΗΤΩΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 2008 ΤΗΣ BAXTER

BAXTER 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙOΤΗΤΩΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 2008 ΤΗΣ BAXTER BAXTER 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙOΤΗΤΩΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 2008 ΤΗΣ BAXTER Εκτενής έκθεση ηλεκτρονικά : sustainability.baxter.com Οι άνθρωποί μας και τα προϊόντα μας κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο Αυτή η Έκθεση Προτεραιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Κοινές Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες

Κοινές Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Κοινές Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Εγχειρίδιο Οδηγός για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2010 pro EE Οι Δημόσιες Προμήθειες ενισχύουν την Ενεργειακή Αποδοτικότητα Το pro EE στοχεύει στη βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009

Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009 Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009 Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ημέρα Εθελοντισμού Υπαλλήλων Alpha Bank στη Σερβία Με πίστη, αφοσίωση και όραμα, η Alpha Bank διατηρεί σταθερές τις αρχές και τις αξίες

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ!

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Απολογισμός της κοινωνικής μας υπευθυνότητας 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 4 1. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 6 2. Η εταιρία μας 7 3. Προιόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Απολογισμός 2012. Φροντίζουμε για το μέλλον

Κοινωνικός Απολογισμός 2012. Φροντίζουμε για το μέλλον Κοινωνικός Απολογισμός 2012 Φροντίζουμε για το μέλλον ΟΡΑΜΑ να είμαστε ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της διύλισης πετρελαίου και εμπορίας των παραγόμενων προϊόντων του στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή Πιο έξυπνα και πιο καθαρά Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή 1 Η υπηρεσία Europe Direct απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Αριθμός κλήσης χωρίς χρέωση (*) : 00 800 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυν

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυν ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ 2012 Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυν Από το 2006, ως Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, δημοσιεύουμε τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο να συμβάλουμε στην καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα της Διοίκησης 2. Παρουσίαση Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 4

Μήνυμα της Διοίκησης 2. Παρουσίαση Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 4 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013 1 Μήνυμα της Διοίκησης 2 Παρουσίαση Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 4 1. Παρουσίαση Εταιρίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 8 1.1 Οικονομική Επίδοση Συμβολή στην Οικονομία 10 1.2

Διαβάστε περισσότερα