Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ."

Transcript

1 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΚΟΛΛΕΣ - ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ - ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

2 Τα πολυάριθμα έργα που εκτελούνται σε όλο τον κόσμο αποτελούν την απόδειξη ότι η ποιότητα της Mapei είναι η προτιμώμενη επιλογή σε διάφορους τομείς της κατασκευής, πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συγκροτήματα ή τεχνικά έργα μεγάλης πρόκλησης, όπως ο Πύργος Burj Khalifa στο Ντουμπάι, το Lombardy Region Government House στο Μιλάνο και το Marina Bay Sands Resort στη Σιγκαπούρη, μεγάλα δημόσια έργα ή αθλητικά κέντρα, όπως το Ολυμπιακό Στάδιο Bird s Nest στο Πεκίνο και το Στάδιο Santiago Bernabeu στη Μαδρίτη, φημισμένα μουσεία, όπως το Μουσείο Guggenheim στη Νέα Υόρκη και τη Βενετία, το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, εργασίες αποκατάστασης ιστορικών κτιρίων, όπως το Palazzo Venier dei Leoni στη Βενετία ή το Palazzo dei Normanni στο Παλέρμο, έργα υποδομής που προάγουν την αστική πρόοδο και τη μετακίνηση των πολιτών, όπως η σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων Τορίνο-Μιλάνο- Σαλέρνο ή η διαπλάτυνση της Διώρυγας του Παναμά. EΡΓΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ, ΜΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ MAPEI Η Mapei έχει την ικανότητα παροχής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με ιδιαίτερα καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε διεθνή κλίμακα, χάρις στο έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, τις καινοτόμες λύσεις και το υψηλής ποιότητας και μεγάλης εμπειρίας τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις ανάγκες του εργοταξίου σας.

3 ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ 2.1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΤΖΙΡΟΣ 63 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΕ 31 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 900 ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 18 ΚΕΝΤΡΑ R&D ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

4 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ. Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ MAPEI ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. Η Mapei δραστηριοποιείται στο χώρο για περισσότερα από 75 χρόνια και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε μικρές και μεγάλες κατασκευές και σε έργα αποκατάστασης και συντήρησης κτιρίων, που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Ιταλίας και του κόσμου. Η ιστορία της Mapei έχει προφανώς στενό δεσμό με τη χώρα ίδρυσής της, την Ιταλία, και είναι επίσης η ιστορία μίας Εταιρείας που λειτουργεί με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έτοιμη να δεχτεί τις προκλήσεις της νέας χιλιετίας. Όλα αυτά ακολουθούν μία σαφώς καθορισμένη εταιρική φιλοσοφία: εξειδίκευση στον κόσμο των κατασκευών, διεθνοποίηση, έρευνα και ανάπτυξη για όλο και πιο τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη όλων των πελατών μας, ομαδική εργασία, μέριμνα για την υγεία και ασφάλεια όλων αυτών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και φροντίδα για το Ανθρώπινο Δυναμικό.

5 ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. _01

6 Ο πρωταρχικός θεμελιώδης στόχος της δέσμευσης της Mapei για την έρευνα είναι η παροχή στους χρήστες πρωτοποριακών, ασφαλών λύσεων για τη βελτίωση όλων των φάσεων της κατασκευής, περιλαμβανομένων των πιο περίπλοκων και δύσκολων. Η Mapei δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, με το 5% του ετήσιου τζίρου της να επενδύεται στο R&D. Η Mapei έχει 18 κύρια Ερευνητικά Κέντρα: 3 στην Ιταλία (το κεντρικό εργαστήριο R&D στο Μιλάνο, 1 στη Villadossola στην Επαρχία Verbania και 1 στο Ponte di Piave στην Επαρχία Treviso), 1 στη Γαλλία (Toulouse), 2 στη Γερμανία (Wiesbaden και Augustdorf), 1 στον Καναδά (Laval), 3 στις Ηνωμένες Πολιτείες (2 στο Deerfield Beach 1 εργαστήριο Mapei και 1 εργαστήριο Polyglass και 1 στο Dalton), 1 στη Νορβηγία (Sagstua), 1 στην Αυστρία (Langenwang), 1 στην Ελβετία (Sorens), 1 στην Πολωνία (Trzebinia), 1 στη Σιγκαπούρη, 2 στην Κίνα (Shanghai και Guangzhou) και 1 στη Νότια Κορέα (Jinckeon). Οι εργαζόμενοι στην έρευνα αποτελούν το 12% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Τα εργαστήρια διαθέτουν εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, συνεργάζονται στενά μεταξύ τους, καθώς και με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και άλλα επιστημονικά και βιομηχανικά ερευνητικά κέντρα. Επιπλέον, βοηθούν το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης στην επίλυση όλων των προβλημάτων και των πιο περίπλοκων απαιτήσεων από τους πελάτες και υποστηρίζουν τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας στα 63 εργοστάσια του Ομίλου. ΕΝΑ ΣΗΜΑNΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ MAPEI ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ R&D. Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ MAPEI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. _02 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

7 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

8 ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

9 ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. Περισσότεροι από τόνοι τελικών προϊόντων (και εξίσου πολλοί τόνοι πρώτων υλών) αποστέλλονται από τα εργοστάσιά μας κάθε ημέρα για την προμήθεια των εργοταξίων στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Η συνολική παραγωγή ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Αυτό το εντυπωσιακό νούμερο επιτυγχάνεται χάρις στις εξαιρετικά αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, που εφαρμόζονται στα εργοστάσια σε διάφορα μέρη στον κόσμο, που σημαίνει τη βελτιστοποίηση του κόστους της αλυσίδας εφοδιασμού και την πιο κοντινή επαφή με τους πελάτες μας. Τα εργοστάσια της Mapei συνδυάζουν πάντα τις αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής με το σεβασμό στο περιβάλλον και τις γύρω περιοχές. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. _05

10 Η MAPEI, ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Τα πιο καινοτόμα προϊόντα για τον κόσμο της κατασκευής. Αυτή είναι η Mapei. Περίπου προϊόντα (κόλλες, σφραγιστικά, πρόσθετα, λάτεξ, κ.λπ.) παράγονται στα εργοστάσια της Mapei και αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη σειρά στον κόσμο. Επίσης, τα υψηλής ποιότητας χημικά προϊόντα (από κόλλες σε μορφή σκόνης μέχρι προϊόντα σε υγρή μορφή και από προϊόντα σε μορφή πάστας μέχρι πολυμερή) παράγονται με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων περισσοτέρων από πελατών σε όλο τον κόσμο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΝΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΡΓΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΕΣΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ _06 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

11 ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 15 ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ για καλυψη ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗσ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

12 Η MAPEI ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ, ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

13 ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAPEI, ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Μέσα από τη σταθερή και συνεχή ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών με τους πελάτες και τους διανομείς μας, η Mapei αξιολογεί όλες τις προτάσεις τους για να κατευθύνει την καινοτομία και να διευρύνει τις σειρές των προϊόντων και τις αναφορές της: περισσότερα από 200 νέα προϊόντα κάθε χρόνο ολοκληρώνουν μία μοναδική πρόταση στην αγορά, ασυναγώνιστη ως προς το εύρος της και τον αριθμό των δυνατοτήτων που προσφέρει στους διανομείς και σε όλους αυτούς που εργάζονται στον κατασκευαστικό τομέα, από τους απλούς τεχνίτες μέχρι τους μεγαλύτερους εργολάβους. Από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης κεραμικών πλακιδίων και υλικών για την κατασκευή, όπου διατίθενται τα προϊόντα μας, θα ανακαλύψετε ότι η ποιότητα Mapei δεν περιορίζεται μόνο στο ίδιο το προϊόν, αλλά επεκτείνεται και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων, στο πάθος των διανομέων μας, στην αξία της συμβουλής και της τεχνικής εξυπηρέτησης που θα λάβετε και στα έντυπα που έχει δημιουργήσει η Mapei ειδικά για εσάς. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI. _09

14 Η MAPEI ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η σχέση μεταξύ της Mapei και του κόσμου της αρχιτεκτονικής στόχευε πάντα στην ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου για τη σύνδεση των ευκαιριών που προσφέρει η επίλυση προβλημάτων με την επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτός ο διάλογος εκτείνεται από το εργοτάξιο κατασκευής μέχρι το μελετητικό γραφείο. Η Mapei προωθεί ενεργά σειρά επιμορφώσεων και ημερίδων για την τελειοποίηση των τεχνικών εφαρμογής και τοποθέτησης των προϊόντων της. Αυτές οι ενέργειες υποστηρίζονται από σεμινάρια που διεξάγονται από το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης, με επιδείξεις και παροχή έντυπου υλικού. Τα σεμινάρια, που πραγματοποιούνται για μελετητές, κατασκευαστές και εφαρμοστές, εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες, ενώ πολλά από αυτά οργανώνονται σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς. Για την άμεση προσέγγιση των εργοταξίων κατασκευής με στοχευμένες δράσεις κατάρτισης, η Mapei χρησιμοποιεί, επίσης, ένα ειδικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, που είναι ένα είδος κινητής μονάδας εκπαίδευσης, το οποίο επιτρέπει τη διεξαγωγή διαφορετικών ειδών σεμιναρίων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Εξίσου σημαντική είναι η εκπαίδευση με απευθείας διαδικτυακή σύνδεση χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία, διαθέσιμη σε PC, ταμπλέτες και smartphones. Μέρος αυτής της δέσμευσης για συνεργασία είναι ο Οδηγός Μελέτης της Mapei, μία διαδραστική τεχνική κοινότητα, που διευκολύνει την ανάπτυξη ιδεών και έργων βήμα προς βήμα. Όπως συμβαίνει με όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που από τη φύση τους είναι ευέλικτες και υπό συνεχή πρόοδο και εξέλιξη, αυτός ο οδηγός δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε χάρις στην τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε επάνω στον τομέα από ολόκληρο τον Όμιλο Mapei σε κάθε μέρος του κόσμου. _10 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

15 Ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

16 Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ MAPEI ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Η δέσμευση της Mapei για την προστασία του περιβάλλοντος εκφράζεται σε κάθε βήμα του κύκλου ζωής των προϊόντων της: από τη φάση της ανάπτυξης στο εργαστήριο, τη διαδικασία παραγωγής και υπηρεσιών στον πελάτη μέχρι την αίσθηση ευεξίας στις κατοικίες. Η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και η συνέπεια με τις αρχές που την ενέπνευσαν οδηγούν σε έναν αυστηρό σεβασμό τόσο για τα διεθνή πρότυπα όσο και για πρότυπα που εφαρμόζονται σε κάθε χώρα μεμονωμένα. Μία προσέγγιση που ορίζεται ως πράσινη ευθύνη ενισχύεται από το συγκοινωνούν δίκτυο εργοστασίων του Ομίλου σε πολλές χώρες, το σύνολο των οποίων λειτουργεί σύμφωνα με πρωτόκολλα ελέγχου, που έχουν δημιουργηθεί απευθείας από τη Mapei. _12 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

17 ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAPEI ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ. ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ MAPEI ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAPEI ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ: ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΩΝ 18 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ R&D ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MAPEI ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΗ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ VOC ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Για τη διασφάλιση της ορθότητας και της διαφάνειας, καθώς και για την προώθηση συμπεριφορών συμμορφούμενων με τις οικολογικές προσδοκίες όλων των εργαζομένων στην εταιρεία, η Mapei έχει δημιουργήσει τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ομίλου, που περιλαμβάνει συγκεκριμένο σύστημα διοίκησης και κοινωνικής διαχείρισης και είναι σε ισχύ παγκοσμίως. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ MAPEI.

18 Κεντρικά γραφεία της Mapei με εργοστάσια Εμπορικά υποκαταστήματα της Mapei Κεντρικά γραφεία με εργοστάσια άλλων εταιρειών Εμπορικά υποκαταστήματα άλλων εταιρειών Ερευνητικά κέντρα R&D Mapei S.p.A. Μιλάνο Ιταλία Headquarters 63 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ 68 ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

19 ειών Σ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ MAPEI ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Η MAPEI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

20 C.P. MK (GR) 1/14 Εκδόθηκε από Τμήμα Marketing Mapei S.p.A. Εικονογράφηση από Carlo Stanga

ΕΠΑνΕΚ ΤΟΣ Περιβάλλον. Τομεακό Σχέδιο. Αθήνα,

ΕΠΑνΕΚ ΤΟΣ Περιβάλλον. Τομεακό Σχέδιο. Αθήνα, ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Περιβάλλον Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 27.3.2014 1. Προτεινόμενη στρατηγική ανάπτυξης του τομέα Η στρατηγική ανάπτυξης του τομέα εκτείνεται σε δραστηριότητες που έχουν μεγάλες προοπτικές

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας KA2 Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών Αναμενόμενα αποτελέσματα Τα σχέδια που υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης αναμένονται να επιφέρουν τα παρακάτω αποτελέσματα: Καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Το Όραμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι: να είναι ένα Ίδρυμα διεθνούς κύρους στο σύγχρονο Ακαδημαϊκό Χάρτη και να αναγνωρίζεται για: την αριστεία στην εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ Sikafloor Level ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ Sikafloor Level ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ Sikafloor ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ & ΑΣΤΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ & ΑΣΤΑΡΙΑ ΜΕ 5 ΝΈΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΉ

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας

Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας Δείκτης Ψηφιακής Ωριμότητας από την Accenture υπό την αιγίδα του Καθοδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό Ένας νέος τρόπος για ηγέτες κυβερνήσεων και επιχειρήσεων για να κατανοήσουν, να μετρήσουν και να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές συνεργασίας και καινοτομίας στο νέο ΠΑΑ

Προοπτικές συνεργασίας και καινοτομίας στο νέο ΠΑΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 Προοπτικές συνεργασίας και καινοτομίας στο νέο ΠΑΑ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη Ο χάρτης δεσμεύσεων που ακολουθεί κάνει λόγο για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής μέσα από προσπάθειες και πρωτοβουλίες των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων;

Ποια είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων; Ποια είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων; Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) είναι η τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Παρέχει χρηματοδότηση και τεχνογνωσία σε υγιή και βιώσιμα επενδυτικά σχέδια,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ορυκτός πλούτος παρούσα κατάσταση και προοπτικές ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ορυκτός πλούτος παρούσα κατάσταση και προοπτικές ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ορυκτός πλούτος παρούσα κατάσταση και προοπτικές ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Η σημασία του εξορυκτικού κλάδου για την ελληνική οικονομία Ο ελληνικός ορυκτός πλούτος αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2007-2013 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Κυρίες και κύριοι, Εγκαινιάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες επιστρώσεις για καλύτερη προστασία του ξύλου.

Καινοτόμες επιστρώσεις για καλύτερη προστασία του ξύλου. Καινοτόμες επιστρώσεις για καλύτερη προστασία του ξύλου. Το καλύτερο για το ξύλο. Η εταιρεία Sikkens Holzbau της AkzoNobel φέρει την τεχνογνωσία και την παράδοση μιας ιστορίας 200-ετών στις επαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Εταιρική Παρουσίαση Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται σήµερα σε έντεκα (11) Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

SYNLAB CYPRUS LTD. Μέλος του Νο.1 Ομίλου Εργαστηρίων της Ευρώπης

SYNLAB CYPRUS LTD. Μέλος του Νο.1 Ομίλου Εργαστηρίων της Ευρώπης SYNLAB CYPRUS LTD Μέλος του Νο.1 Ομίλου Εργαστηρίων της Ευρώπης EUROPE'S NUMBER ONE Ποιοί είμαστε στην Ευρώπη: Ιστορική αναδρομή Η synlab ιδρύθηκε από ένα μικρό σύνδεσμο εργαστηριακών γιατρών στο Augsburg

Διαβάστε περισσότερα

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 16 ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 Νίκη Φουρλή Οι εταιρείες του σήμερα και του μέλλοντος.. Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες θέτουν τα θεμέλια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΑ. Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση. του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Ο.Η.Ε.

ΑΑΑ. Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση. του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Ο.Η.Ε. ΑΑΑ Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση A global sustainability framework and initiative of the United Nations Environment Programme Finance Initiative Ένα παγκόσμιο πλαίσιο και μια πρωτοβουλία της Πρωτοβουλίας

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες:

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες: Η προσδοκία μας Στο επίκεντρο της δραστηριότητας της ασφαλιστικής βιομηχανίας εντοπίζεται η αντίληψη, η διαχείριση και η ανάληψη κινδύνων. Με γνώμονα την πρόληψη και την μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. για τη θέσπιση του προγράμματος InvestEU

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. για τη θέσπιση του προγράμματος InvestEU ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 6.6.2018 COM(2018) 439 final ANNEX 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην Πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τη θέσπιση του προγράμματος InvestEU {SEC(2018) 293

Διαβάστε περισσότερα

«Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ»

«Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» «Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ: Προσωπικότητα Αξίες Ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΔΎΝΑΤΟ ΤΖΕΛ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΌ

ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΔΎΝΑΤΟ ΤΖΕΛ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΔΎΝΑΤΟ ΤΖΕΛ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΟΛΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ Τα 9 εργαστήρια προηγμένης έρευνας και περιβαλλοντικά βιώσιμης ανάπτυξης στο εσωτερικό του φουτουριστικού Kerakoll GreenLab αντιπροσωπεύουν

Διαβάστε περισσότερα

DOSSIER DE MEDIOS AVANCE. Nota de Prensa

DOSSIER DE MEDIOS AVANCE. Nota de Prensa DOSSIER DE MEDIOS AVANCE Nota de Prensa Se crea PROINSO Solar Training School, programa internacional de formación para instaladores de energía solar fotovoltaica 4 de mayo de 2011 Η PROINSO δηµιουργεί

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Πολιτική του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, το Όραμα και η Στρατηγική της

Περιβαλλοντική Πολιτική του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, το Όραμα και η Στρατηγική της 9/07/2018 Εισήγηση προς τη Σύγκλητο του ΤΕΙ ΚΜ Περιβαλλοντική Πολιτική του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, το Όραμα και η Στρατηγική της Στις μέρες μας έχει γίνει πλέον αποδεκτό διεθνώς ότι το θεμελιώδες δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ Μέρος πρώτο: Η πορεία προς μία κοινή ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανάγκη για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών

Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Προστασία του Περιβάλλοντος με τη χρήση Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGYFORUM «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Αθήνα Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΚΤΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ENERGYFORUM «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Αθήνα Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΚΤΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ENERGYFORUM «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Αθήνα 14-11-2017 Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΚΤΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σο μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation Παραδοτέο 4.1.2 ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας.

Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας. Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας Ιωάννινα, 27 Μαρτίου 2015, Ενημερωτικό Τεχνικό Σεμινάριο ECOFUNDING 1 Το Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG IVC EUROPE. Παρουσίαση του Προγράμματος. Δρ. Ράλλης Γκέκας

INTERREG IVC EUROPE. Παρουσίαση του Προγράμματος. Δρ. Ράλλης Γκέκας INTERREG IVC EUROPE Παρουσίαση του Προγράμματος Δρ. Ράλλης Γκέκας ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗ 2020 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Έξυπνη: αποτελεσματικότερες επενδύσεις στην εκπαίδευση, την έρευνα & την καινοτομία.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Γ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Γ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου: Δρ Πέτρος Κουτσοβίτης Επιστημονικοί Συνεργάτες: Αμαλία Ρούφη Δρ Παύλος Τυρολόγου Υπόβαθρο Το έργο INTRAW είναι μέρος του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ορίζοντας 2020

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμησης Ενέργειας

Εξοικονόμησης Ενέργειας Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας Πράσινη Επιχειρηματικότητα στον τομέα της Ενέργειας Γ. Βουγιουκλάκης Υπ. Τμήματος Ανάπτυξης Αγοράς ΚΑΠΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής

Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής Μπάμπης Τσιτλακίδης Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής Η ψηφιακή τεχνολογία ως: Καταλύτης για την επίλυση σύγχρονων αστικών ζητημάτων Βασικό εργαλείο για αστικό σχεδιασμό Το μέσο (και όχι αυτοσκοπός) για

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Συστάδες Συνεργατικών Δρ Παναγιώτης Γραμμέλης, Δ/ντής Ερευνών, Ι.Δ.Ε.Π. / Ε.ΚΕ.Τ.Α. Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Logistics Conferences Γλυφάδα Golf Gardens, 19-20 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

http://www.economics.edu.gr 7

http://www.economics.edu.gr 7 6 ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1.3 Λειτουργίες της Επιχείρησης 1.3.1 Η αλυσίδα των Επιχειρησιακών Λειτουργιών Όπως κάθε οργανισµός, έτσι και η επιχείρηση, προκειµένου να ζήσει, ν ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι της χαράς

Το παιχνίδι της χαράς Ανοιχτό πρόγραμμα εκπαίδευσης Κατερίνα Πουλέα Παιδαγωγός Το παιχνίδι της χαράς Το παιχνίδι της χαράς Αετιδέων 15 & Βουτσινά Χολαργός 6944 773597 Ανοιχτό πρόγραμμα εκπαίδευσης Το Παιδαγωγικό Κέντρο Προσχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, στην οποία η εσωτερική ζήτηση πιέζεται παντοιοτρόπως και οι παραδοσιακές μας αγορές στην Ευρώπη βρίσκονται ήδη σε οικονομική ύφεση, έχει πολύ

Διαβάστε περισσότερα

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), ως η τράπεζα της ΕΕ, παρέχει χρηματοδότηση και τεχνογνωσία για την υλοποίηση υγιών και βιώσιμων επενδύσεων στην Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλία του Γενικού ιευθυντή Αναστηλώσεων, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του ΥΠΠΟ, Β. Χανδακά

Οµιλία του Γενικού ιευθυντή Αναστηλώσεων, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του ΥΠΠΟ, Β. Χανδακά Οµιλία του Γενικού ιευθυντή Αναστηλώσεων, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του ΥΠΠΟ, Β. Χανδακά Κήρυξη εργασιών της Ελληνικής Πλατφόρµας για την Έρευνα & Τεχνολογία στην Κατασκευή Το ενδιαφέρον του ΥΠΠΟ τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Saint-Gobain. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) Μάιος 2014

Όμιλος Saint-Gobain. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) Μάιος 2014 Όμιλος Saint-Gobain Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) Μάιος 2014 Ως ένας από τους ηγέτες παγκοσμίως, σε όλες τις δραστηριότητες μας, έχουμε θέσει το στόχο να είμαστε η Αναφορά για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6 Δελτίο Τύπου 28 Σεπτεμβρίου 2015 CeBIT 2016 (14 18 Μαρτίου, Δευτ. Παρ.): Η CeBIT προωθεί την ψηφιοποίηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την δημόσια διοίκηση και την κοινωνία - Ισχυρή ώθηση για την

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλική Οικονομία. Κλείσιμο του κύκλου Το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για την Κυκλική Οικονομία

Κυκλική Οικονομία. Κλείσιμο του κύκλου Το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για την Κυκλική Οικονομία Κυκλική Οικονομία Κλείσιμο του κύκλου Το Σχέδιο Δράσης της ΕΕ για την Κυκλική Οικονομία Το Πακέτο Κυκλικής Οικονομίας της ΕΕ Εγκρίθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2015 Ανακοίνωση του Σχεδίου Δράσης Λίστα των Πρωτοβουλιών

Διαβάστε περισσότερα

15320/14 ΕΠ/γπ 1 DG E - 1 C

15320/14 ΕΠ/γπ 1 DG E - 1 C Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 13 Νοεμβρίου 2014 (OR. en) 15320/14 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: CULT 127 TOUR 24 REGIO 123 RELEX 908 Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων(1ο Τμήμα) Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Διορατικότητα Ερευνητικό κέντρο καινοτομίας ανάπτυξης και προστασίας

Διορατικότητα Ερευνητικό κέντρο καινοτομίας ανάπτυξης και προστασίας ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Διορατικότητα Ερευνητικό κέντρο καινοτομίας ανάπτυξης και προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ SIP ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ SIP H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ DIP -ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ EVOTHERM PLUS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ICT

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ICT ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / ICT Η στροφή προς τις υψηλές τεχνολογίες, κυρίως στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής (2006-2013) έχει οδηγήσει στην βελτίωση των περισσότερων δεικτών Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές.

Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές. Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές. Αναστασία Δημητρίου Αν. Καθηγήτρια Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό Υλικό για τους εκπαιδευτές

Υποστηρικτικό Υλικό για τους εκπαιδευτές Σελ 1 Υποστηρικτικό Υλικό για τους εκπαιδευτές Οι εταιρείες κεραμικής κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον οικολογικό σχεδιασμό έχοντάς τα σαν ορόσημο για μια βιώσιμη ανάπτυξη Με στόχο την αύξηση και την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον

Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον Αντικείμενο σκοπός Στόχοι του Π.Μ.Σ. είναι η εκπαίδευση για την απόκτηση του επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Marketing στη ιεθνή Οικονομία. Νικόλαος Α. Παναγιώτου Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Ο ρόλος του Marketing στη ιεθνή Οικονομία. Νικόλαος Α. Παναγιώτου Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Ο ρόλος του Marketing στη ιεθνή Οικονομία Νικόλαος Α. Παναγιώτου Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών 1 @ Ιούνιος 2003 Περιεχόμενα & Επεξηγήσεις Marketing 2

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. Ν. ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κοσµήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η ΟΠΠ αποτελεί Ευρωπαϊκή προσέγγιση µε στόχοτην: Εγκαθίδρυση µοντέλου ανάπτυξης µε γνώµονα τη βιωσιµότητα Εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ; 1. Υπάρχουν όραμα, αποστολή και συνολική επιχειρησιακή στρατηγική και μέχρι ποιο επίπεδο διοίκησης; 2. Υπάρχουν επιχειρησιακά σχέδια και

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας αποτελεσμάτων της Ένωσης για την Καινοτομία το 2015. Σύνοψη Γλωσσική έκδοση ΕL

Πίνακας αποτελεσμάτων της Ένωσης για την Καινοτομία το 2015. Σύνοψη Γλωσσική έκδοση ΕL Πίνακας αποτελεσμάτων της Ένωσης για την Καινοτομία το 2015. Σύνοψη Γλωσσική έκδοση ΕL Εσωτερική Αγορά, Βιομηχανία, Επιχειρηματικότη τα και ΜΜΕ ΣΥΝΟΨΗ Πίνακας επιδόσεων της Ένωσης για την Καινοτομία το

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΚΟΡΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ^ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ε.Υ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ένα βήμα μπροστά Company Profile

ένα βήμα μπροστά Company Profile ένα βήμα μπροστά Company Profile 25 χρόνια... ένα βήμα μπροστά Με ενθουσιασμό και όραμα, 25 ΧΡΟΝΙΑ πριν, ιδρύθηκε η INTERLIFE Ασφαλιστική και κατάφερε να αναδειχθεί σε μια ισχυρή Ασφαλιστική Εταιρία με

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον»

ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον» ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον» ρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ιευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας - Κ.Α.Π.Ε. e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία;

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Διεπιστημονική προσέγγιση στα ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ :Τεχνολογία, Περιβάλλον, Πολιτισμός Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Κλειώ Αξαρλή,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόοδος Υλοποίησης ΕΠ "Μακεδονία - Θράκη"

Πρόοδος Υλοποίησης ΕΠ Μακεδονία - Θράκη ΑΠ 01. Υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας 307.733,8 19 607.933,1 197,6 483.992,2 157,3 239.752,7 77,9 17 Σιδηρόδρομοι (TEN-T) 37.00 1 64.841,6 175,2 36.906,6 99,7 30.323,5 82,0 20 Αυτοκινητόδρομοι

Διαβάστε περισσότερα

3ο Ενημερωτικό Δελτίο του έργου EU-WATER Διακρατική ολοκληρωμένη διαχείριση των υδατικών πόρων στη γεωργία http://www.eu-water.eu Αειφορική Αγροτική Ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Το πρόγραμμα EU.WATER

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό. Η συνέχεια. Πωλήσεις

Ιστορικό. Η συνέχεια. Πωλήσεις Ιστορικό Το 1981 ο Λευτέρης Κιτάντζης, γεωπόνος τρίτης γενιάς, δημιουργεί μια επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτή η επιτυχία τον ενθαρρύνει να επεκταθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Μεγέθη 17 Διασφάλιση Ποιότητας 19 Eπικοινωνία με ιδρυτές

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα της ΕΕΤΤ

Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα της ΕΕΤΤ Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα της ΕΕΤΤ «ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη Νέα Ψηφιακή Εποχή» Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009 Κυρίες και Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για την επιλογή Κόλλας για κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους

Οδηγός για την επιλογή Κόλλας για κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους Οδηγός για την επιλογή Κόλλας για κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους www.mapei.com ΚΟΛΛΕΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ IN COMPLIANCE WITH EUROPEAN STANDARDS Εκθεσιακός χώρος Fisar Μιλάνο

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω της λειτουργίας της στηρίζει την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα σε ακριτικές περιοχές.

Μέσω της λειτουργίας της στηρίζει την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα σε ακριτικές περιοχές. Επιτελική Σύνοψη Η λειτουργία της ΣΕΚΑΠ διαχρονικά συντηρεί ένα ευρύ οικοσύστημα, προσφέροντας οφέλη στην ελληνική και τοπική οικονομία, καθώς και σημαντικά έσοδα για τα δημόσια ταμεία. Η ΣΕΚΑΠ ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος.

Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος. Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος. Η ταυτότητα µας γεννήθηκε µαζί µε τη διατύπωση του επιχειρηµατικού µας οράµατος.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2011/0411(COD) της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2011/0411(COD) της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας 30.3.2012 2011/0411(COD) ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας προς την Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

Σας κρατάμε σε κίνηση

Σας κρατάμε σε κίνηση Σας κρατάμε σε κίνηση Κρατάμε ζωντανό το ρυθμό της πόλης Κίνηση. Άνθρωποι σε διαρκή κίνηση μέσα σε κτίρια σε πόλεις, είναι η εικόνα που προσδιορίζει τον κόσμο μας σήμερα και αποτελεί την καρδιά του αστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΤΟΝ Η 3D ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΤΟΝ Η 3D ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΤΟΝ Η 3D ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΤΟΝ: Η ΟΜΑ Α GEIGER ΜΕ ΤΟ NOWLAB Η διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο A: Ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικής πράσινων προμηθειών

Εργαλείο A: Ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικής πράσινων προμηθειών Εργαλείο A: Ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικής πράσινων προμηθειών Στόχος του εργαλείου - Να βοηθήσει Δήμους στην προσπάθειά τους να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν Πολιτική Πράσινων Προμηθειών Πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ Δάπεδα Αθλητικά δάπεδα Επικαλύψεις τοίχων ΔΑΠΕΔΑ TOYS R US - Almere - Ολλανδία Adesilex F57 Adesilex G12 Κόλλα με βάση συνθετικές ρητίνες σε αλκοόλη

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ίδρυμα : Πανεπιστήμιο Πατρών Τίτλος ΠΠΣ: Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών Θεσμικό πλαίσιο και προοπτικές

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών Θεσμικό πλαίσιο και προοπτικές Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών Θεσμικό πλαίσιο και προοπτικές Δημήτρης Αθανασίου Πολιτικός Μηχανικός, MSc, ΕΣΔΔ Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την υλοποίηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας 1 Τρίτη, 21

Διαβάστε περισσότερα

WandS Α. Βασίλαινας Ε.Ε. Διεύθυνση: Βαθύ Αυλίδος, ΧΑΛΚΙΔΑ Τηλ: Φαξ:

WandS Α. Βασίλαινας Ε.Ε. Διεύθυνση: Βαθύ Αυλίδος, ΧΑΛΚΙΔΑ Τηλ: Φαξ: Σελίδα 1 από 11 Α. ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ Ε.Ε. H WandS είναι Τεχνική Κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των Ξύλινων Κατασκευών. Σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονες κατασκευές υψηλής αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο

Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο Νικήτας Ποθουλάκης CEO Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας κας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά στο Διεθνές Συνέδριο «Η κλιματική αλλαγή ως πρόκληση για τις

Διαβάστε περισσότερα

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ CLUSTERS Με σκοπό τον εντοπισμό των βασικών παραγόντων επιτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΧΑΛΥΒ ΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επιλογή πρώτων υλών Υλοποίηση κατασκευών Αποθήκευση & µεταφορά Εκφορτώσεις - Ανέγερση ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. 2 η Εκδοση

Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. 2 η Εκδοση τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης 2 η Εκδοση 1 Εισαγωγή Ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για (ΣΕΑ) καθορίζει τις βασικές αξίες και αρχές που θεωρούνται θεμελιώδεις για την επιτυχή προετοιμασία και την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία θέλετε να ενταχθεί η εταιρεία σας και συμπληρώστε τα αντίστοιχα κριτήρια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ με βάση τον συγκεκριμένο Οδηγό

Διαβάστε περισσότερα