Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 11/6: 11:00'-21:00' Κυριακή 12/6: 10:00'-21:00'

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 11/6: 11:00'-21:00' Κυριακή 12/6: 10:00'-21:00'"

Transcript

1 Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 11/6: 11:00'-21:00' Κυριακή 12/6: 10:00'-21:00'

2 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

3 Εισαγωγή Στην έκθεση Collectors Expo 2016 σε συνδυασμό με το εκθεσιακό κομμάτι θα υπάρξει και ένα ειδικό αφιέρωμα στις κλασικές μηχανές. Θα υπάρχουν κλασικά μοντέλα διαφόρων εταιρειών με παράδοση στην μηχανοκίνηση, τα οποία θα παρευρεθούν στον εκθεσιακό μας χώρο.

4 Κλασικές Μηχανές Υπάρχουν τόσα πολλά είδη κλασικών μηχανών για τα γούστα όλων των θαυμαστών τους και η κατασκευή τους πηγαίνει πάρα πολλά χρόνια πίσω από την σημερινή εποχή. Η μοτοσυκλέτα ήταν η λογική συνέχεια του ποδηλάτου και η πρώτη εμφάνισή της έγινε το 1817 από τον Γερμανό Karl Drais von Sauerbronn με ραγδαία εξέλιξη.

5 Μοντέλα κλασικών μηχανών (1/3) Υπάρχουν πάρα πολλά και ιδιαίτερα μοντέλα κλασικών μηχανών. Όπως: Triumph BMW Honda Yamaha Ducati Kawasaki Harley Davidson Suzuki

6 Μοντέλα κλασικών μηχανών (2/3) Piaggio Royal Enfield Moto Guzzi Zundapp Garelli Vincent Matchless Kreidler Jawa Sachs

7 Μοντέλα κλασικών μηχανών (3/3) Henderson Velocette Hercules Wankel MZ NSU Benelli Bsa Horex Norton Ariel Indian

8 Ανάλυση κλασικών μοντέλων Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε και θα σας αναλύσουμε εν τάχει μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά και ιδιαίτερα μοντέλα κλασικών μηχανών (όπως οι Triumph, Ducati, Yamaha, BMW, Harley Davidson, Honda, Royal Enfield, Moto Guzzi).

9 Triumph Η Σιδηρά Κυρία... της μοτοκίνησης Η πρώτη μοτοσυκλέτα Triumph παράγεται το 1902 και τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 2,2hp Minerva και στη συνέχεια γίνεται γνωστή ως Νο1, το 1915 επιλέγεται ως βασικός προμηθευτής για μηχανές στρατιωτικής χρήσης. Με το πέρας των δεκαετιών οι μηχανές αυτές αντέχουν και παραμένουν στην κορυφή. Κατά την δεκαετία του 50 πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου εδραιώνουν το μύθο της Triumph. Μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα είναι τα Thunderbird, Bonneville, Tiger, Trident και Daytona. Η συγκεκριμένη μηχανή εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι και σήμερα με τεράστια απήχηση.

10

11 Ducati Η Ιταλίδα καλλονή του δρόμου. Ιδρύθηκε ως Societa Scientifica Radio Brevetti Ducati το 1926 από την οικογένεια Ducati και άλλους επενδυτές στην Μπολόνια. Το 1946 δημιουργείται η πρώτη μηχανή Ducati ονομαζόμενη Cucciolo και δυο χρόνια αργότερα εισάγεται στην Αμερικανική αγορά. Εν έτει 1954, κάνει την πρώτη της εμφάνιση η Ducati Gran Sport με το όνομα Marianna κατασκευασμένη από τον Fabio Taglioni. Αρκετά χρόνια αργότερα η νέα Ducati Scrambler γίνεται από τις πιο αγαπητές σε όλη την χώρα. Την δεκαετία του 70, μεσουρανεί με τις αγωνιστικές της μηχανές. Τέλος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δημιουργεί νέα μοντέλα που μαγευούν σε αγώνες και δρόμους.

12

13 Yamaha Αρμονικές μελωδίες από... γκάζια Η Yamaha ξεκίνησε από τον Torakusu Yamaha με την κατασκευή και την επισκευή μουσικών οργάνων. Το 1955 ο Γκενίτσι Καβακάμι, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία της Yamaha στις κατασκευές για την παραγωγή μουσικών οργάνων αποφάσισε να κατασκευάσει μια δίχρονη μοτοσυκλέτα 125cc, την YA-1, που σύντομα έγινε και μπεστ σέλερ. Με την διάρκεια των ετών η Yamaha δημιούργεισε πολλά και ξεχωριστά μοντέλα οδηγώντάς την σήμερα στον δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή μοτοσυκλετών. Δίνοντας φυσικά και αγωνιστικό παρών με τον μεγάλο Βαλεντίνο Ρόσι.

14

15 BMW Η ήρεμη δύναμη με σήμα που... απογειώνει Η ιστορία της μοτοσυκλέτας της BMW ξεκίνησε το 1921 όταν η εταιρεία άρχισε τις μηχανές παραγωγής για άλλες εταιρείες και το 1923 παρουσίασε την πρώτη της μηχανή με το όνομα R32. Η BMW ξεκίνησε το 1917 φτιάχνοντας κινητήρες για αεροπλάνα, ενώ το 1919 σχεδίασε την πρώτη μηχανή μοτοσικλετών της, που χρησιμοποιήθηκε σε ένα μοντέλο αποκαλούμενο Βικτώρια. Τα δίκυκλα της BMW ήταν υψηλής αντοχής και επιδόσεων που χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και από το Γερμανικό στρατό. Με το πέρας τον χρόνων είχε κάποια σκαμπανεβάσματα καταφέρνοντας όμως σήμερα να είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία πολυτελών οχημάτων στον κόσμο. Με μοντέλα που αντέχουν στο πέρας των χρόνων κάνοντας πολλές εταιρείες να προσπαθούν μάταια να τα αντιγράψουν.

16

17 Harley Davidson Η άγρια Δύση επιστρέφει Όλα ξεκίνησαν το 1901, όταν δύο φιλόδοξοι νεαροί, ο William S. Harley, συνεπαρμένος με την τεχνολογία κινητήρων και ο Arthur Davidson σκέφτονται να κατασκευάσουν μια μοτοσυκλέτα βασισμένη στο σκελετό ενός ποδηλάτου. Στα τέλη του 1903 θα κατασκευαστεί η πρώτη πραγματική Harley με κινητήρα 405 κυβικών εκατοστών, ενώ η πρώτη αληθινή HarleyDavidson ολοκληρώνεται το 1904, γνωρίζοντας τεράστια ανταπόκριση. Το 1907 επιλέγεται ως βασικός κατασκευαστής μηχανών για την Αστυνομία της Αμερικής, διατηρώντας μέχρι και σήμερα αυτήν την παράδοση. Οι μηχανές Harley-Davidson που είναι τύπου chopper με ένα κλασικό σχέδιο παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και αποτελούν αντικείμενο λατρείας, με πιστούς θαυμαστές. Με πιο χαρακτηριστική την μοτοσικλέτα που εμφανίστηκε στην ταινία Easy Rider, με το προσωνύμιο Captain America.

18

19 Honda Ο ήλιος ανατέλλει στους δύο τροχούς Η αγάπη του Sōichirō Honda για τους αγώνες και ένα σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια τους ήταν η αιτία να ξεκινήσει η ιστορία των μηχανών Honda. Ξεκίνησε μαζεύοντας όσες αχρηστευμένες μοτοσικλέτες είχαν μείνει μετά το τέλος του πολέμου και από τα εξαρτήματά τους κατασκεύασε τρεις καινούργιες, όπου και τις πούλησε. Η αρχή όμως για τις μηχανές Honda έγινε το 1952, όπου κυκλοφόρησε μια μικρή μοτοσυκλέτα με το όνομα Cub που έγινε περιζήτη. Με το πέρας των ετών δημιούργησε και κατασκεύασε πάρα πολλά και ιδιαίτερα μοντέλα, οδηγώντας την σήμερα στον καλύτερο κατασκευαστή μηχανών παγκοσμίως. Μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα είναι τα: Africa, Varadero, CRF, CBF, CBR και άλλα πολλά, με τους θαυμαστές τους να μην τα αλλάζουν.

20

21 Royal Enfield Μηχανή με άρωμα... Παλατιού Και όλα ξεκίνησαν μετά από ένα πείραμα πάνω σε ένα ποδήλατο στη Βρετανία, το 1901, όπου και τελικά, κατασκευάστηκε η πρώτη μηχανή Enfield, 239cc. Το 1911, μετονομάστηκε από Enfield σε Royal Enfield, ενώ την επόμενη χρονιά έκανε την εμφάνισή του το μοντέλο Royal Enfield 180 sidecar combination που έτρεξε με επιτυχία στους αγώνες του Isle of Man TT και στο Brooklands. Ακόμη, προμήθευσε τον Βρετανικό στρατό, αλλά και τις αρχές της Ινδίας, ενώ είχε και συμβόλαιο παραγωγής μοτοσυκλετών με την αυτοκρατορική κυβέρνηση της Ρωσίας. Τις επόμενες δεκαετίες, η Royal Enfield κατασκεύασε πρωτοποριακά μοντέλα για κάθε χρήση με τεράστια ανταπόκριση. Μετά από κάποιες διακυμάνσεις η Royal Enfield κατάφερε να παραμείνει στο προσκήνιο, διότι συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία την κλασσική εμφάνιση με τη νέα τεχνολογία. Τέλος, από το 1949, όπου έγινε η μεταπώλησή της, έως και σήμερα τα δικαιώματά τα έχει η Ινδία.

22

23 Moto Guzzi Φτερά στο σήμα... Αέρας στους δρόμους Μια δυνατή φιλία τριών ανδρών που γεννήθηκε στην Βόρεια Ιταλία, αλλά και η μεγάλη τους αγάπη για τις μοτοσυκλέτες ήταν η εναρκτήριος δύναμη για την δημιουργία της Moto Guzzi. Το πρώτο μοντέλο παρουσιάστηκε το 1921, με το όνομα Normale με 8HP, τριτάχυτο κιβώτιο, μετάδοση με αλυσίδα, τελική 80km/h και κατανάλωση 30km/lt, που έγινε γρήγορα επιτυχία. Τα μοντέλα της είχαν άμεση ανάπτυξη, ενώ κατέκτησαν και κορυφαίες θέσεις σε διάφορους αγώνες σε Ιταλία και εξωτερικό. Η δεκαετία του 50 ήταν η χρυσή της εποχή, μετά την πρωτοποριακή κατασκευή της ανεμοσύραγγας, με το Falcone των 498cc. Επιπλέον, το 1970 η Moto Guzzi χρησιμοποιήθηκε από την Ιταλική Αστυνομία, ενώ το 1971 έκανε τεράστια επιτυχία οδηγώντας την ο Sean Conery ως James Bond. Εν κατακλείδι, βρίσκεται με σταθέρη πρόοδο, ακόμα και σήμερα στην καρδιά της Ευρώπης, με πολλούς θαυμαστές της να την ακολουθούν πιστά.

24

25 Collectors Expo 2016

26 Συμμετοχή Στην έκθεση Collectors expo 2016 είναι ευπρόσδεκτες όλες οι κλασικές μηχανές, είτε προς πώληση, είτε προς έκθεση. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ως εκθέτης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Τέλος, η γενική είσοδος είναι στα 5.

27 Επίλογος Η Collectors Expo 2016 θα χαρεί πολύ να φιλοξενήσει όλους εσάς που αγαπάτε τις κλασικές μηχανές.

28 Ευχαριστούμε! η ομάδα της COLLECTOR S EXPO Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 11/6: 11:00'-21:00' Κυριακή 12/6: 10:00'-21:00'

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ. Στοιχείο Πολιτισμού Μέσο Μεταφοράς Μέσο Διασκέδασης Φονικό Όπλο

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ. Στοιχείο Πολιτισμού Μέσο Μεταφοράς Μέσο Διασκέδασης Φονικό Όπλο 1 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Στοιχείο Πολιτισμού Μέσο Μεταφοράς Μέσο Διασκέδασης Φονικό Όπλο Ιθάκη Σχ. Έτος 2013-2014 2 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων Ενότητα # 2: Προβλήματα Αναφοράς

Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων Ενότητα # 2: Προβλήματα Αναφοράς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων Ενότητα # 2: Προβλήματα Αναφοράς Διονύσης Γιαννακόπουλος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Άδειες Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

BMW first site. cars. moto. Various

BMW first site. cars. moto. Various first site cars moto Various BMW Η BMW ξεκίνησε να κατασκευάζει κινητήρες μοτοσικλετών και κατόπιν μοτοσυκλέτες λίγο πριν τον 1 ο Παγκόσμιο πόλεμο. Η πρώτη επιτυχημένη μοτοσυκλέτα της εταιρίας μετά τα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία)

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 3-2-2005 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) Η Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Ιανουάριος 2014

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Ιανουάριος 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 10-2 - 2014 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το µήνα Ιανουάριο του 2014 κυκλοφόρησαν

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Τ. Ohlins No 1 Product Information No 1 2013 extraproducts 8/2/2013

Δ.Τ. Ohlins No 1 Product Information No 1 2013 extraproducts 8/2/2013 Δ.Τ. Ohlins No 1 Product Information No 1 2013 extraproducts 8/2/2013 BMWHP4 - Πληροφορίες Η ζήτηση των αγωνιστικών προϊόντων για BMW HP4 είναι πολύ μεγάλη και η Ohlins θα παράγει ένα αμορτισέρ γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Πειραιάς, 5-2 - 2009 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η Γενική Γραμματεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

T-DRIVE ΔΙΣΚΟΙ RACING (επιφάνεια δίσκου 34 mm, πάχος 5,5 mm)

T-DRIVE ΔΙΣΚΟΙ RACING (επιφάνεια δίσκου 34 mm, πάχος 5,5 mm) 2013 Κωδικός APRILIA BENELLI 208A98510 208A98510 Περιγραφή RSV 1000, RSV 1000 R, RSV 1000 R Factory '00χ'09, RSV4 Tuono R, Tuono Racing, Tuono R Factory '02χ'10, Tuono V4R, ΛΙΑΝΙΚΗ ΜΕ ΦΠΑ 208A98510 Tornado

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

NEW MOTORCYCLE REGISTRATIONS BY MONTH ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

NEW MOTORCYCLE REGISTRATIONS BY MONTH ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ SYM 283 12,6% 285 17,5% 288 15,7% 474 17,2% 589 16,0% 743 16,9% 744 15,4% 456 17,4% 560 17,2% 442 17,2% 278 17,5% 133 15,4% 5275 16,3% SYM HONDA 351 15,7% 293 18,0% 351 19,1% 447 16,3% 565 15,4% 643 14,6%

Διαβάστε περισσότερα

911 λόγοι για να ζεις

911 λόγοι για να ζεις 911 λόγοι για να ζεις Η αγάπη μας και οι εκτίμησή μας για τα μοντέλα της Porsche είναι τεράστια. Είχαμε την τύχη μέχρι σήμερα να οδηγήσουμε πολλά μοντέλα της εταιρίας και πάντα αφήναμε τη θέση οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 4-5 -2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Δίκυκλα για τις μάζες 40 Brough Superior SS100 42 Οι πανίσχυρες V-twin 46 Indian Scout 48. http://www.klidarithmos.gr DORLING KINDERSLEY

Περιεχόμενα. Δίκυκλα για τις μάζες 40 Brough Superior SS100 42 Οι πανίσχυρες V-twin 46 Indian Scout 48. http://www.klidarithmos.gr DORLING KINDERSLEY Μ οτ Ο ΣΙ Κ ΛΕ Τ Α Περιεχόμενα DORLING KINDERSLEY Τίτλος πρωτοτύπου: The Motorbike Book The Definitive Visual History Copyright 2012 Dorling Kindersley Limited 80 Strand, London WC2R 0RL www.dk.com Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 5-6 -2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) ΜΑΪΟΣ 2006

Διαβάστε περισσότερα

retail price size description code size description code [Euro] 865,00 CET10010_0_xxxx 865,00 865,00 CET10139_0_xxxx 865,00 865,00 CET10139_0_xxxx

retail price size description code size description code [Euro] 865,00 CET10010_0_xxxx 865,00 865,00 CET10139_0_xxxx 865,00 865,00 CET10139_0_xxxx APRILIA Aprilia Dorsoduro 750 (any) Aprilia Dorsoduro 1200 (any) BENELLI 6.00x17.0" CET11646_0_xxxx 1.237,00 525 85 46 CET10011_0_xxxx 1.145,00 6.00x17.0" CET11646_0_xxxx 1.237,00 525 85 40 CET10011_0_xxxx

Διαβάστε περισσότερα

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε.

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Soichiro Honda, 1956 ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ή ΑΝΑΓΚΗ Πωληθέντα Αυτοκίνητα ανά περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

«Το ποδήλατο στη ζωή μας» Βιωματικές Δράσεις β γυμνασίου Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βασιλική Γούση

«Το ποδήλατο στη ζωή μας» Βιωματικές Δράσεις β γυμνασίου Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βασιλική Γούση «Το ποδήλατο στη ζωή μας» Βιωματικές Δράσεις β γυμνασίου Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βασιλική Γούση Σκοπός Η ανάδειξη των πολλαπλών οφελών της χρήσης του ποδηλάτου στη ζωή μας Μεθοδολογία Συνδυασμός α) γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» Καράμπελα Καράπαπα Επιμέλεια εργασίας: Ζωή Ιωάννα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ονομάζεται έτσι επειδή συνδυάζει δύο μορφές ενέργειας για να

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

T-DRIVE ΔΙΣΚΟΙ RACING (επιφάνεια δίσκου 34 mm, πάχος 5,5 mm)

T-DRIVE ΔΙΣΚΟΙ RACING (επιφάνεια δίσκου 34 mm, πάχος 5,5 mm) 2012 Κωδικός RSV 1000, RSV 1000 R, RSV 1000 R Factory '00 '09, RSV4 Tuono R, Tuono Racing, Tuono R Factory '02 '10, Tuono V4R, BENELLI Tornado TRE 900 '02 '08 Tornado TRE 1130 '06 '08 TNT, TNT Sport, TNT

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Ιανουάριος 2012

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Ιανουάριος 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 6-2 - 2012 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το µήνα Ιανουάριο του 2012 κυκλοφόρησαν

Διαβάστε περισσότερα

Σε μια μέρα που, - Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Σε μια μέρα που, - Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 φιλοδόξησε να γίνει Αλκυονίδα, που το πλησίασε αρκετά, αλλά δεν το κατάφερε έως τέλους, τι καλύτερο να συνδυάσεις υποχρεώσεις τινάς με ένα είδος ψυχαγωγίας. Ψυχαγωγία βέβαια, δεν αποκαλείς τα λίγα χιλιόμετρα,

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι πωλήσεις των προϊόντων μας θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Ιανουάριος 2010

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Ιανουάριος 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 8-2 - 2010 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Αυξηση 24,9% νέων αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων τον Ιανουάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Εκτός δρόμου, κανένα άλλο αστέρι επιβατικού αυτοκινήτου δεν λάμπει τόσο επιβλητικά όσο της Mercedes-Benz G-Class, η οποία παράγεται από το

Διαβάστε περισσότερα

Democritus Racing Team. Παρουσίαση Oμάδας

Democritus Racing Team. Παρουσίαση Oμάδας Democritus Racing Team Παρουσίαση Oμάδας Η Διοργάνωση Formula SAE Είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός φοιτητών που διοργανώνεται από την SAE (Society of Automotive Engineers), το IMECHE ( Institution of

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Μάρτιος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Μάρτιος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 8-4 - 215 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Μάρτιος 215 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το µήνα Μάρτιο του

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό αυτοκίνητο - Μια φορά κι έναν καιρό...

Ελληνικό αυτοκίνητο - Μια φορά κι έναν καιρό... Ελληνικό αυτοκίνητο - Μια φορά κι έναν καιρό... Ελληνικό αυτοκίνητο; Όχι δε πρόκειται για ανέκδοτο. Μια φορά και έναν καιρό υπήρξε. Μπορεί η ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία να μην έφτασε ποτέ ούτε καν στα

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz στη 1 η θέση της premium κατηγορίας και για το 2015 στην Ελλάδα, ρεκόρ πωλήσεων για 5 η συνεχή χρονιά στη παγκόσμια αγορά!

Η Mercedes-Benz στη 1 η θέση της premium κατηγορίας και για το 2015 στην Ελλάδα, ρεκόρ πωλήσεων για 5 η συνεχή χρονιά στη παγκόσμια αγορά! Σελίδα 1 Η Mercedes-Benz στη 1 η θέση της premium κατηγορίας και για το 2015 στην Ελλάδα, ρεκόρ πωλήσεων για 5 η συνεχή χρονιά στη παγκόσμια αγορά! Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2016 Στην Ελληνική αγορά,

Διαβάστε περισσότερα

Μέτρα που έχουν ληφθεί από την. Κοινοποιούσα χώρα ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ RAPEX- ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (ΕΤΟΣ 2011) 9/9/2012

Μέτρα που έχουν ληφθεί από την. Κοινοποιούσα χώρα ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ RAPEX- ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (ΕΤΟΣ 2011) 9/9/2012 No Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 21 1504/11 42 1525/11 ΕΛΛΑΔΑ Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Μοτοσικλέτα Μάρκα: Honda Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς 3-3 -2006 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) Η /νση Στατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων Ενότητα # 4: Μοντελοποίηση Προβλημάτων Αναφοράς

Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων Ενότητα # 4: Μοντελοποίηση Προβλημάτων Αναφοράς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων Ενότητα # 4: Μοντελοποίηση Προβλημάτων Αναφοράς Διονύσης Γιαννακόπουλος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ PATMANIDIS Δημητρας 15 Ακαδημια Πλάτωνος Αθήνα 10442 Τηλ 2105141807, 2105157906, 2105141132 Φαξ 2105153030.

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ PATMANIDIS Δημητρας 15 Ακαδημια Πλάτωνος Αθήνα 10442 Τηλ 2105141807, 2105157906, 2105141132 Φαξ 2105153030. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ/BHURE Κωδικός: 61604001 Barcode: 214000922 ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 1005 CB CM400 CX500 HF111 ΙΑΠΩΝ 15412-413-005 Κωδικός: 61604002 Barcode: 214000830 ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 1008 XLR250 350 600NX ΙΑΠ 15412-KFO-000

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 5-1 - 2007 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) Η Δ/νση Στατιστικών Τομέα Εμπορίου & Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : εκέµβριος 2012

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : εκέµβριος 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 1-1 - 213 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : εκέµβριος 212 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το διάστηµα Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

IDC4 Update BIKE 16.0

IDC4 Update BIKE 16.0 IDC4 Update BIKE 16.0 VEHICLE COVERAGE bikes and SCOOTERs ADIVA APRILIA BENELLI BIMOTA BUELL CAGIVA DAELIM MOTOR DERBI DUCATI GAS GAS GG TECHNIK GILERA HARLEY- DAVIDSON HONDA HONDA MONTESA HYOSUNG HUSABERG

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz Δελτίο Τύπου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz 12 Μαΐου 2017 Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που η Mercedes-Benz παρουσίασε την M-Class

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.)

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Η επαφή με την A. Ισμαήλος Α.Ε. έχει προσθέσει μια νέα διάσταση στην επαγγελματικής μας ζωή. Σε μια εποχή που "κυνηγάμε" τη συνεχώς την παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 1769 1919(Τέλος Α Παγκόσμιου Πολέμου) Ορισμός: Αυτοκίνητο ονομάζεται κάθε τροχοφόρο επιβατικό όχημα με ενσωματωμένο κινητήρα. 1769: Πρώτο ατμοκινούμενο όχημα από τον

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ.

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. Παναγιώτης Σεφερλής Αναπληρωτής Καθηγητής Έχεις το «μικρόβιο» του Μηχανικού; Dilbert 2 Επιστήμη του Μηχανολόγου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ

Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ Eni i-ride moto 2 5W/40 Κορυφαίο πλήρως συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για την κατηγορία Moto2 των motogp, χρησιμοποιείται δε συχνά και σε αγωνιστικές πίστες. Η σύνθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ PATMANIDIS Δημητρας 15 Ακαδημια Πλάτωνος Αθήνα Τηλ , , Φαξ

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ PATMANIDIS Δημητρας 15 Ακαδημια Πλάτωνος Αθήνα Τηλ , , Φαξ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ/BHURE Κωδικός: 61604001 Barcode: 214000922 ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 1005 CB CM400 CX500 HF111 ΙΑΠΩΝ 15412-413-005 Κωδικός: 61604002 Barcode: 214000830 ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 1008 XLR250 350 600NX ΙΑΠ 15412-KFO-000

Διαβάστε περισσότερα

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125 Ιπτάμενοι αναβάτες Για να διαπρέψετε στο motocross πρέπει να έχετε 'γράψει' πολλές ώρες στους αγώνες. Έτσι, εάν πραγματικά θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, θα χρειαστείτε ικανότητες, καλή φόρμα, αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο επίπεδο απόδοσης.

Νέο επίπεδο απόδοσης. Nέα BMW M8 GTE Η BMW Motorsport παρουσίασε το νέο, κορυφαίο μοντέλο της για τη διεθνή αγωνιστική σκηνή GT στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης: την BMW M8 GTE. Πριν η BMW Σειρά 8 Coupé κυκλοφορήσει

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Όπως είναι γνωστό, στους. παλινδρομικούς κινητήρες, η πλήρωση και. εκκένωση των κυλίνδρων γίνεται με τη. βοήθεια ειδικών μεταλλικών βαλβίδων.

Όπως είναι γνωστό, στους. παλινδρομικούς κινητήρες, η πλήρωση και. εκκένωση των κυλίνδρων γίνεται με τη. βοήθεια ειδικών μεταλλικών βαλβίδων. Δεσμοδρομική Κίνηση Βαλβίδων Όπως είναι γνωστό, στους τετράχρονους εμβολοφόρους παλινδρομικούς κινητήρες, η πλήρωση και εκκένωση των κυλίνδρων γίνεται με τη βοήθεια ειδικών μεταλλικών βαλβίδων. Οι βαλβίδες

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο που χάραξε ο Ωνάσης

Στον δρόμο που χάραξε ο Ωνάσης Στον δρόμο που χάραξε ο Ωνάσης Το άρθρο με την Mercedes-Benz SL 320, το οποίο ουσιαστικά αποτέλεσε την αφετηρία για το ταξίδι μας στον κόσμο των κλασικών μοντέλων, είχε μεγάλη ανταπόκριση δίνοντας μας

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. β) 8036/1/14/2234 από 08-01-2014 Βεβαίωση καταχώρησης δαπάνης στο Μητρώο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. β) 8036/1/14/2234 από 08-01-2014 Βεβαίωση καταχώρησης δαπάνης στο Μητρώο ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ Ι Λ Κ Ι Σ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Aύγουστος_2012. Like & Win: Διαγωνισμός της Nissan στο Facebook και τον Αύγουστο!

Aύγουστος_2012. Like & Win: Διαγωνισμός της Nissan στο Facebook και τον Αύγουστο! Like & Win: Διαγωνισμός της Nissan στο Facebook και τον Αύγουστο! Aύγουστος_2012 Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε ο διαγωνισμός Like & Win τον περασμένο Ιούλιο, η Nissan «προσκαλεί» και πάλι τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Ιανουάριος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Ιανουάριος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 9-2 - 2015 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το µήνα Ιανουάριο του 2015 κυκλοφόρησαν

Διαβάστε περισσότερα

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman

Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Στη Ζάκυνθο με το νέο MINI Countryman Ο έρωτας πολλές φορές είναι κεραυνοβόλος. Ο έρωτας κάποιες φορές κρατάει για πάντα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το MINI Countryman, στη δεύτερη η Ζάκυνθος. Όταν λοιπόν

Διαβάστε περισσότερα

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία μοτοσυκλέτα, το ΖΧ10R. Στην πίστα ή στο δρόμο, πιέστε την εξελιγμένη από το WSBK μοτοσυκλέτα με το Κ-ΤRC traction control

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_18 10/7/2013 Τα νέα Beta RR 2T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2013 Σελίδα 1 από 5

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2013 Σελίδα 1 από 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2013 Σελίδα 1 από 5 ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΝΑΓΩΓΗΣ Σταθµιση % 5% 5% 5% 20% 65% corr 00:01:28 ιδανικη τιµη 0:10:42 11 Regularity game max penalty 0:48:14 ΤΕΠΩΝΥΜΟ Εξοδος Χρονος Διαφορα 107 ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» Γιώργος Πηγαδάς

«ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» Γιώργος Πηγαδάς «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» Γιώργος Πηγαδάς ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Έτος ίδρυσης: 1991 Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα ραστηριότητα: Ανδρική Ένδυση Ανάπτυξη µε: Εταιρικά Καταστήµατα Franchise

Διαβάστε περισσότερα

Δίτροχες ιστορίες παράνοιας (Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018)

Δίτροχες ιστορίες παράνοιας (Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018) Πριν ο Kenny Roberts χρισθεί «King Kenny», είχε ήδη είχε δυο τίτλους του Grand National Championship, της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας (American Motorcyclist Association). Μάλιστα ήταν ο πρώτος

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017 2. Στα κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ του παρόντος κανονισμού ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (2) και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (1) που προαναφέρεται, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ είναι και ΙΣΧΥΟΥΝ οι κανόνες των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ERGOTRAK Μέλος του Ομίλου Εταιριών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Θέση Πάτημα, 196 00 Μάνδρα, Τηλ.: (210) 55 38 620, Fax: (210) 55 38 632, e-mail: sales_ath@panergon.gr ΒΙΠΕ Σίνδου Γ Φάση, Ο.Τ.

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS. www.aprilia.com.gr

SCOOTERS. www.aprilia.com.gr SCOOTERS www.aprilia.com.gr ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ 49 παγκόσμιοι τίτλοι, εκατοντάδες νίκες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, μια μεγάλη σειρά Ευρωπαϊκών και Ιταλικών τίτλων. Αυτή είναι η Aprilia,

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS - MOTORCYCLES - BIKES

SCOOTERS - MOTORCYCLES - BIKES 2017 www.gorgolis.gr SCOOTERS - MOTORCYCLES - BIKES SPECIAL 600i ABS EDITION MAXSYM 400i ABS Η απόλαυση στο maximum! 400i ABS 600i ABS Κινητήρας /Αρ.Βαλβ 4χρόνος - Υγρόψυκτος / 4 Ισχύς (Hp/rpm) 33.3/7000

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 39(I)/2019 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4693 Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 245 Ο περί Φόρων Κατανάλωσης (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1 ο ΤΑΤΟΪ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2012 ΣΥΜΜΕΤΟΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Η μεγάλη ζσμμεηοτή ηων 170 ιζηορικών ασηοκινήηων και ηων 109 μοηοζσκλεηών αναμένεηαι να προζθέρει μοναδικό θέαμα και ζσγκινήζεις ζηο κοινό ποσ θαν ηην

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Σεπτέµβριος 2013

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Σεπτέµβριος 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 7-1 - 213 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Σεπτέµβριος 213 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το µήνα Σεπτέµβριο

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Με την αναβίωση του FIAT 500 η ιταλική φίρμα έκανε μια πολύ σωστή εμπορική κίνηση, που ακόμα και σήμερα χαρίζει αναρίθμητες πωλήσεις. Ωστόσο στην καρδιά μας

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία)

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς, 2-8 -2005 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) Η /νση Στατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής. Τα συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής παρουσιάζουν τα

Συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής. Τα συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής παρουσιάζουν τα Συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής Τα συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια ραγδαία αύξηση στους κινητήρες παραγωγής. Χρησιμοποιούνται ως μέσα βελτίωσης της ροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α. Έστω Α,Β δυο ενδεχόμενα του δειγματικού χώρου Ω. Να δείξετε ότι αν A B τότε P A P B. (7 Μονάδες )

Α. Έστω Α,Β δυο ενδεχόμενα του δειγματικού χώρου Ω. Να δείξετε ότι αν A B τότε P A P B. (7 Μονάδες ) Τάξη Μάθημα : Γ Λυκείου : ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Εξεταστέα Ύλη : ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Καθηγητής : Καμπάς Νικόλαος Ημερομηνία : 3/02/2013 ΘΕΜΑ 1: Α. Έστω Α,Β δυο ενδεχόμενα του δειγματικού χώρου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Ιανουάριος 2011

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Ιανουάριος 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 4-2 - 2011 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Μείωση 58,6 % των νέων αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων τον Ιανουάριο του 2011 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Καινούργια μάσκα, σύμφωνη με την τελευταία οικογενειακή εικόνα της μάρκας. Νέο καπό, με πιο έντονο ανάγλυφο που τονίζει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΛ. VF32CKFWF ROVER 820 Ti cc ΑΜΟΛ. ΑΜΟΛ. WVWZZZ1HZSW HYUNDAI ACCENT cc ΑΜΟΛ. CITROEN ZX cc

ΑΜΟΛ. VF32CKFWF ROVER 820 Ti cc ΑΜΟΛ. ΑΜΟΛ. WVWZZZ1HZSW HYUNDAI ACCENT cc ΑΜΟΛ. CITROEN ZX cc ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ Ζ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 21 ΤΗΛ. 2413511706 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ 11 / 9 / 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 13953 http://www.oddy.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ειρήνη Πετράκη Δασκάλα Σύμβουλος ΣΧ.Τ.

ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ειρήνη Πετράκη Δασκάλα Σύμβουλος ΣΧ.Τ. ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ Ειρήνη Πετράκη Δασκάλα Σύμβουλος ΣΧ.Τ. Από την αρχαιότητα, ο άνθρωπος ονειρεύτηκε να γίνει ο άρχοντας των αιθέρων. Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος, ο Βελλεροφόντης πάνω στο φτερωτό

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ σειρά Ape Ε Ω ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από το δεύτερο παγκόσµιο πόλεµο και µέχρι σήµερα οι τροχοί του έχουν ταξιδέψει στους δρόµους ολόκληρου του κόσµου,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία)

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) Πειραιάς, 5-9 -2005 Η /νση Στατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα

Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα p παρουσίαση Dehler 34 Ο θρύλος ξαναγεννιέται ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΡΟΥΔΑ Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα σκάφος με το οποίο η εταιρεία γρήγορα καθιερώθηκε στον κόσμο του yachting. Από τότε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Περιεχόμενα 1.Προγράμματα Ασφάλισης... 2 Ασφάλιση Ε.Ι.Χ.... 2 Προϋποθέσεις Ασφάλισης... 2 Μη Επιθυμητοί Κίνδυνοι... 2 Πακέτα Καλύψεων...

Διαβάστε περισσότερα