«ΑΝΑΣΚΑΦΗ: ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΠΑΣ» «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΑΝΑΣΚΑΦΗ: ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΠΑΣ» «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ»"

Transcript

1

2 οικοεπιστήµη «ΑΝΑΣΚΑΦΗ: ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΠΑΣ» Κωδ Ανακάλυψε πώς να φτιάξεις φανταστικά απολιθώματα δεινοσαύρου από γύψο, τις καλύτερες τεχνικές για να ανασκάψεις τον Τρικεράτοπα σαν πραγματικός παλαιοντολόγος, πώς να συναρμολογήσεις έναν εξαιρετικό δεινόσαυρο με τα απολιθώματα που μόλις ανακάλυψες και τί προκάλεσε την εξαφάνιση των δεινοσαύρων. «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ» Κωδ Ανακάλυψε πώς να φτιάχνεις κεριά σε σχήμα μπαλονιού, πώς να κατασκευάσεις μωσαϊκά από κερί και κεριά από κηρομπογιές, πώς να σβήνεις μαγικά τα κεριά και πώς να φτιάχνεις φανταστικά χρωματιστά και αρωματικά κεριά! «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SPA» Κωδ Ανακάλυψε την ιστορία της διαδικασίας του μπάνιου, πού και πότε εμφανίστηκε το πρώτο Spa, τις υπηρεσίας ομορφιάς, ευημερίας και υγείας που μπορείς να απολαύσεις σε ένα Spa, τη σημασία του νερού στις θεραπείες και πώς να φτιάξεις αιθέρια έλαια, κρέμες απολέπισης και άλατα μπάνιου για να τα χρησιμοποιήσεις στο Spa σου! «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ» Κωδ Ανακάλυψε πώς να δημιουργήσεις φανταστικές σαπουνόφουσκες, πώς να δημιουργήσεις μια δίνη νερού, πώς να αναποδογυρίσεις ένα ποτήρι με νερό χωρίς να το χύσεις και πώς να φτιάξεις ένα ξυλόφωνο νερού και να παίξεις τις αγαπημένες σου μελωδίες!

3 οικοεπιστήµη «ΑΝΑΣΚΑΦΗ: ΜΑΜΟΥΘ» Κωδ Ανακάλυψε πώς να φτιάξεις φανταστικά απολιθώματα από γύψο, τις καλύτερες τεχνικές για να ανασκάψεις το Μαμούθ σαν πραγματικός παλαιοντολόγος, πώς να συναρμολογήσεις ένα εξαιρετικό Μαμούθ με τα απολιθώματα που μόλις ανακάλυψες και τί προκάλεσε την εξαφάνιση των δεινοσαύρων. ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Κωδ Φτιάχνοντας αυτή την ξύλινη κατασκευή θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πως είναι κατασκευασμένο ένα αεροπλάνο με έλικα και πως η Ηλιακή ενέργεια γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την κίνηση οχημάτων. Με βιβλιαράκι 24 σελίδων για να σε οδηγήσει στα πρώτα βήματα στην οικολογία! Όλο το κουτί είναι στα Ελληνικά. «ΑΝΑΣΚΑΦΗ: ΒΡΑΧΙΟΣΑΥΡΟΣ» Κωδ Ανακάλυψε πώς να φτιάξεις φανταστικά απολιθώματα δεινοσαύρου από γύψο, τις καλύτερες τεχνικές για να ανασκάψεις τον Βραχιόσαυρο σαν πραγματικός παλαιοντολόγος, πώς να συναρμολογήσεις έναν εξαιρετικό δεινόσαυρο με τα απολιθώματα που μόλις ανακάλυψες και τί προκάλεσε την εξαφάνιση των δεινοσαύρων! ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κωδ Εξερεύνησε τον συναρπαστικό κόσμο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικά της Ηλιακής ενέργειας μέσα από τα 12 πειράματα που περιέχει αυτό το κουτί. Φτιάξε τα 6 διαφορετικά ηλιακά ρομπότ με τη βοήθεια του μικρού βιβλίου 64 σελίδων. Όλο το κουτί είναι στα Ελληνικά.

4 οικοεπιστήµη ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕ Κωδ Σχημάτισε με καλούπια και χρωμάτισε υπέροχα ζωάκια φτιαγμένα από γύψο! ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ Κωδ Ανακαλύψτε: τη διαφορά ανάμεσα στην ουσία και το μίγμα, ποιές είναι οι μορφές της ύλης, ποιές τεχνικές υγιεινής πρέπει να ακολουθούμε για να, είμαστε υγιείς, πως προκύπτουν τα σαπούνια, πως παράγουμε φανταστικά αρωματικά σαπούνια! ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Κωδ Ανακαλύψτε: την ιστορία των αρωμάτων, ποιες είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή αρωμάτων, πως να φτιάξετε άλατα μπάνιου και μια αρωματική τρελο-ζύμη, πως να φτιάξετε τα δικά σας αρώματα! ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Κωδ Ανακαλύψτε: πόσο σημαντικό είναι να ανακυκλώνετε, ποιές είναι οι συνέπειες της μείωσης των δασών, ποιές είναι οι κυριότερες πηγές μόλυνσης στον πλανήτη, πως φτιάχνουμε χαρτί από το ξύλο των δένδρων, πως να φτιάξετε το δικό σας ανακυκλωμένο χαρτί!

5 οικοεπιστήµη ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κωδ Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο του οικολογικού αυτοκινήτου μέσα από τα πειράματα που σου προσφέρει αυτό το παιχνίδι! Με αυτό το επιστημονικό παιχνίδι θα μπορέσεις να κατασκευάσεις ένα αυτοκίνητο που κινείται με αλατισμένο νερό, χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις μπαταρίες ή άλλη ηλεκτρική συσκευή. Όλο το κουτί είναι στα Ελληνικά. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΛΟΙ Κωδ Ανακάλυψε το συναρπαστικό κόσμο της «πράσινης ενέργειας» μέσα από τα πειράματα που θα κάνεις με αυτό το κουτί. Με αυτό το σετ πειραμάτων θα μπορέσεις να κατασκευάσεις το δικό σου ψηφιακό ρολόι που θα λειτουργεί χάρη στο χυμό που περιέχουν τα τρόφιμα, χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις μπαταρίες ή άλλη ηλεκτρική συσκευή. Ανακάλυψε και μόνος σου ότι δεν χρειάζεται η ενέργεια από ορυκτά καύσιμα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας! Όλο το κουτί είναι στα Ελληνικά. ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ ΡΕΞ Κωδ Ανακάλυψε τον φανταστικό κόσμο των απολιθωμάτων μέσα από τα κιτ ανασκαφής που σας προσφέρει η Science4you. Όλη η ιστορία των δεινοσαύρων, πότε έζησαν και ποια ήταν η αιτία της εξαφάνισής τους. Σαλπάρετε σε αυτή την μεγάλη περιπέτεια και γίνετε ένας πραγματικός επιστήμονας! Όλο το κουτί είναι στα Ελληνικά. ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ Κωδ Ανακαλύψτε τον εξαιρετικό κόσμο των ηφαιστείων μέσω των πειραμάτων που περιέχονται σε αυτό το σετ. Η αναπαραγωγή της έκρηξης ενός ηφαιστείου ή μιας θερμής πηγής είναι 100% ασφαλής για τα παιδία και είναι μερικά από τα πειράματα που θα μπορέσεις να κάνεις με τα υλικά αυτού του σετ. Όλο το κουτί είναι στα Ελληνικά.

6 επιτραπέζια Κωδ Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με ζάρι χρωμάτων, για 2 έως 6 παιδιά προσχολικής ηλικίας. Έξι κουνελάκια τρέχουν στο λιβάδι να δουν ποιο θα φτάσει πρώτο στα νόστιμα καρότα! Όλα τα ζωάκια παρακολουθούν τον αγώνα, και προσπαθούν να μαντέψουν ποιο κουνελάκι είναι το πιο γρήγορο και πoιο θα είναι το πιο αργό. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαντέψουν σωστά τα παιδιά ποιο κουνελάκι θα φθάσει πρώτο στα λαχταριστά καρότα. Με αυτό τον τρόπο, νικητές και ηττημένοι σε αυτό το παιχνίδι είναι τα πολύχρωμα κουνελάκια και όχι τα παιδιά! Τα κουνελάκια που δεν κέρδισαν ακόμα, δεν απογοητεύονται: ξεκινούν πεινασμένα μια καινούργια παρτίδα, μέχρι να καταφέρουν και αυτά να φθάσουν στα λαχταριστά καρότα!

7 επιτραπέζια Κωδ Ένα νέο παιχνίδι για τους μικρούς φίλους του «Θρύλου», με δώρο ένα μουσικό στυλό που παίζει τον ύμνο του Oλυμπιακού! Για 2 έως 4 παίκτες, από 5 ετών. Θα καταφέρεις να φθάσεις στον τερματισμό, χρησιμοποιώντας τις σκάλες και αποφεύγοντας τα φιδάκια; Ποιός θα συγκεντρώσει πρώτος και τα τέσσερα πιόνια του στο σημείο Χ; Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα official licensed product του «OΛΥ- ΜΠΙΑΚOΥ». Κωδ Ένα νέο παιχνίδι για τους μικρούς φίλους του «τριφυλλιού», με δώρο ένα μουσικό στυλό που παίζει τον ύμνο του Παναθηναϊκού! Για 2 έως 4 παίκτες, από 5 ετών. Θα καταφέρεις να φθάσεις στον τερματισμό, χρησιμοποιώντας τις σκάλες και αποφεύγοντας τα φιδάκια; Ποιος θα συγκεντρώσει πρώτος και τα τέσσερα πιόνια του στο σημείο Χ; Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα official licensed product του «ΠΑ- ΝΑΘΗΝΑΪΚOΥ». Κωδ Ένα νέο παιχνίδι για τους μικρούς ΠΑOΚτζήδες, με δώρο ένα μουσικό στυλό που παίζει σύνθημα του ΠΑOΚ! Για 2 έως 4 παίκτες, από 5 ετών. Θα καταφέρεις να φθάσεις στον τερματισμό, χρησιμοποιώντας τις σκάλες και αποφεύγοντας τα φιδάκια; Ποιος θα συγκεντρώσει πρώτος και τα τέσσερα πιόνια του στο σημείο Χ; Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα official licensed product του «ΠΑOΚ».

8 επιτραπέζια Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων, σε ειδική έκδοση για την Ελλάδα. Για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Αγόρασε όλα τα οικόπεδα που είναι ακόμα ελεύθερα, χτίσε σπίτια και ξενοδοχεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και δες την οικονομική σου αυτοκρατορία να μεγαλώνει. Όμως πρόσεξε: η χρεωκοπία παραμονεύει σε κάθε επόμενη ζαριά! Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Το επιτραπέζιο παιχνίδι των οικονομικών ανατροπών, για όλη την παρέα. Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων, σε ειδική έκδοση μόνο γα κορίτσια. Για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Η UROPOLY έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Ντυμένη στα ροζ και γεμάτη με όλα τα πράγματα που εσύ και οι φίλες σου αγαπούν: αγόρασε μαγαζιά και εμπορικά κέντρα, κλείσε εισιτήρια για την αυριανή συναυλία, πήγαινε στο Μιλάνο για ψώνια, φτιάξε τα νύχια σου και τα μαλλιά σου για να είσαι έτοιμη για το σημερινό πάρτι. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Η UROPOLY ντυμένη στα ροζ!

9 επιτραπέζια Κωδ Το γνωστό διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων τώρα σε ΝΕΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚ- ΟΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ TRAVEL!!! Σε ειδική έκδοση με ερωτήσεις αποκλειστικά για την Ελλάδα. Για 2 έως 4 παίκτες ή ομάδες παικτών, από 8 ετών. οκιμάστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ελλάδα & την Κύπρο, με ερωτήσεις που καλύπτουν έξι διαφορετικές θεματικές ενότητες: πολιτισμός & τέχνες, κινηματογράφος, ιστορία & μυθολογία, γεωγραφία, αθλητισμός και γλώσσα & παράδοση. Οι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι όπου όλοι, χαμένοι και κερδισμένοι, θα πλουτίσουν τις γνώσεις τους για την Ελλάδα. Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων, σε ειδική έκδοση για μικρά παιδιά. Για 2 έως 4 παίκτες, από 5 ετών. υο διαφορετικά παιχνίδια, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, υπάρχουν μέσα στο κουτί. Το πρώτο, με συσχετισμό λέξεων και εικόνων, απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το δεύτερο, με την δημιουργία λέξεων που συνδέονται μεταξύ τους οριζόντια ή κάθετα, για παιδιά από έξι ετών και πάνω. Oι ακριβείς κανόνες των παιχνιδιών περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σχεδιασμένο για μικρές ηλικίες.

10 επιτραπέζια Κωδ υο επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων για 2 έως 6 παίκτες, από 6 ετών. Το «παιχνίδι των ερωτήσεων» είναι ένας συναρπαστικός αγώνας γνώσεων, με αγωνία και ενδιαφέρον ως το τέλος. Oι ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα: αθλητισμός, γεωγραφία, μαθηματικά, καλές τέχνες, κοσμογραφία, φυσικές επιστήμες, μυθολογία και ζωολογία. Το παιχνίδι «Ταξιδεύοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είναι ένα φανταστικό ταξίδι στις πόλεις της Ευρώπης. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο ο παίκτης ταξιδεύει με το αεροπλάνο του από πόλη σε πόλη, για να φθάσει τελικά στις Βρυξέλες. Oι ακριβείς κανόνες των παιχνιδιών περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Κωδ Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων και ανταγωνισμού. Για 2 έως 4 παίκτες, από 6 ετών. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να απαντήσεις σωστά σε 10 ερωτήσεις με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, και να αποδείξεις ότι εσύ είσαι «ο πιο καλός ο μαθητής»! Χρησιμοποίησε με προσοχή τις τρεις κάρτες βοήθεια, προχώρησε το πιόνι σου όσο το δυνατόν πιο κοντά στο τέρμα. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. «O πιο καλός ο μαθητής» παίρνει πάντα δέκα με τόνο!

11 επιτραπέζια Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων σε ελληνική έκδοση, για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Σχηματίζοντας λέξεις που συνδυάζονται μεταξύ τους οριζόντια ή κάθετα όπως στα σταυρόλεξα, ο καθένας από τους παίκτες προσπαθεί να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για την οικογένεια και την παρέα! Κωδ Τα δυο κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής και τακτικής για 2 παίκτες, από 6 ετών. Το σκάκι και η ντάμα είναι παιχνίδια επιδεξιότητας και οξυδέρκειας που η προέλευσή τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Μαθαίνουν στους παίκτες με διασκεδαστικό τρόπο, την αξία του υπομονετικού και έξυπνου σχεδιασμού, της ευελιξίας και της στρατηγικής. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. υο επιτραπέζια παιχνίδια με ανεξάντλητους συνδυασμούς, για όλες τις ηλικίες!

12 επιτραπέζια Κωδ υο συναρπαστικά επιτραπέζια παιχνίδια, μαζί σε ένα κουτί! Για 2 έως 4 παίκτες, από 5 ετών. Θα καταφέρεις να φθάσεις στον τερματισμό, χρησιμοποιώντας τις σκάλες και αποφεύγοντας τα φιδάκια; Ποιος θα συγκεντρώσει πρώτος και τα τέσσερα πιόνια του στο σημείο Χ; Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. υο επιτραπέζια παιχνίδια εναλλαγών και ανατροπών, για μικρές ηλικίες. Κωδ Το παραδοσιακό επικοινωνιακό παιχνίδι με λέξεις, για 2 παίκτες, από 8 ετών. Πρέπει να προλάβετε να «κρεμάσετε» τον αντίπαλό σας, πριν βρει τη λέξη που κρύψατε. Μόνο έτσι θα κερδίσετε το άθροισμα των βαθμών που έχουν τα γράμματα της κρυμμένης λέξης! Περιέχει δυο καρτέλες με διαφορετικής δυσκολίας πίστες, για να μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στην ηλικία και την ικανότητα των παικτών. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα διαχρονικό και διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

13 επιτραπέζια Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων σε ελληνική έκδοση, για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Σε ειδική πολυτελή έκδοση με πλαστικές ψηφίδες, μπλοκάκι με μολύβι για το σκορ, πλαστικές βάσεις και υφασμάτινο πουγκί για την αποθήκευση των ψηφίδων. Σχηματίζοντας λέξεις που συνδυάζονται μεταξύ τους οριζόντια ή κάθετα όπως στα σταυρόλεξα, ο καθένας από τους παίκτες προσπαθεί να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για την οικογένεια και την παρέα! Κωδ Ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων, για 2 έως 4 παίκτες ή ομάδες παικτών, από 8 ετών. οκιμάστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των γενικών γνώσεων, με ερωτήσεις που καλύπτουν έξι διαφορετικές θεματικές ενότητες: κινηματογράφος & τηλεόραση, αθλητισμός, ζώα & φυτά, ιστορία & μυθολογία, γεωγραφία & κοσμογραφία και επιστήμες. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που είτε χάσει είτε κερδίσει, ο παίκτης θα πλουτίσει τις γενικές του γνώσεις.

14 επιτραπέζια Κωδ Ένα επίκαιρο επιτραπέζιο παιχνίδι τακτικής και οικονομικού ανταγωνισμού, με φόντο τα χρυσοφόρα κοιτάσματα πετρελαίου. Για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Η «ΠΕΤΡOΠΗΓΗ» είναι στην ουσία μια uropoly του πετρελαίου. Σκοπός του πρωτότυπου αυτού παιχνιδιού είναι η αγορά και η εκμετάλλευση των χωρών με πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου, ώστε τελικά ένας από τους παίκτες να γίνει οικονομικά ισχυρότερος και να αναδειχθεί νικητής. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. «ΠΕΤΡOΠΗΓΗ», το επιτραπέζιο παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας στο χώρο του πετρελαίου. Κωδ Το επιτραπέζιο παιχνίδι για 4 ή περισσότερους παίκτες, από 8 ετών σε ΝΕΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚ ΟΣΗ!!! Θα καταφέρεις μέσα σε ένα λεπτό να δώσεις στην ομάδα σου να καταλάβει ποια είναι η κρυμμένη λέξη, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις τις πέντε «απαγορευμένες» λέξεις; Ο χρόνος κυλάει, η κλεψύδρα αδειάζει σιγά-σιγά, η κόρνα ετοιμάζεται να σου θυμίσει ότι.έχασες! Οι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Για όλη την παρέα, ιδανικό για πάρτι, το επιτραπέζιο παιχνίδι της ατελείωτης διασκέδασης!

15 επιτραπέζια Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων, σε ειδική πολυτελή έκδοση για όλη την οικογένεια. Για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Αγόρασε όλα τα οικόπεδα που είναι ακόμα ελεύθερα, χτίσε σπίτια και ξενοδοχεία σε κάθε γειτονιά της πόλης και δες την οικονομική σου αυτοκρατορία να μεγαλώνει. Όμως πρόσεξε: η χρεωκοπία παραμονεύει σε κάθε επόμενη ζαριά! Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Το επιτραπέζιο παιχνίδι των οικονομικών ανατροπών, για όλη την παρέα. Κωδ H uropoly Junior είναι μια παιδική έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού αγοραπωλησίας ακινήτων, για 2 έως 4 παίκτες, από 5 ετών. Κάνοντας βόλτα στον ζωολογικό κήπο, τα παιδιά προσπαθούν να τοποθετήσουν τα δικά τους σπιτάκια-ταμεία σε όσα περισσότερα σημεία μπορούν και να μαζέψουν χρήματα. Όποιο παιδί καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα όταν τελειώσει το παιχνίδι, είναι ο νικητής. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ένα κεφάτο επιτραπέζιο παιχνίδι, για μικρές ηλικίες.

16 επιτραπέζια Κωδ Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων, σε ειδική ευρωπαϊκή έκδοση για όλη την οικογένεια. Για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών. Αγόρασε όλα τα οικόπεδα που είναι ακόμα ελεύθερα, χτίσε σπίτια και ξενοδοχεία σε κάθε γειτονιά της Ενωμένης Ευρώπης και δες την οικονομική σου αυτοκρατορία να μεγαλώνει. Όμως πρόσεξε: η χρεωκοπία παραμονεύει σε κάθε επόμενη ζαριά! Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Το επιτραπέζιο παιχνίδι των οικονομικών ανατροπών, για όλη την παρέα. Κωδ Το «Ταξιδεύω στην Ελλάδα & στην Κύπρο» είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με ζάρι για 2 έως 6 παίκτες, από 8 ετών, που έχει σαν στόχο να γνωρίσουν τα παιδιά την πατρίδα μας. Κάθε παίκτης κάνει ένα εικονικό ταξίδι στον χάρτη, συγκεντρώνοντας γνώσεις για τις πόλεις-σταθμούς που συναντά και προσπαθεί πρώτος να διασχίσει την διαδρομή που του έχει ανατεθεί. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο, μαθαίνει την ιστορία κάθε τόπου, τα προϊόντα που παράγει, ενδιαφέροντα μνημεία και άλλα σημαντικά στοιχεία που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν. Oι ακριβείς κανόνες του παιχνιδιού περιγράφονται με σαφήνεια στο πίσω μέρος του κουτιού. Ανακάλυψε την Ελλάδα μέσα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι!

17 προσχολικά Κωδ Κωδ

18 puzzle Κωδ Κωδ

19 puzzle Κωδ Κωδ

20 puzzle Κωδ Κωδ

21 puzzle Κωδ Κωδ

22 ξύλινα παιχνίδια λούτρινα ιππότες φιγούρες δράσης οικοεπιστήµη µε πρώτη ύλη το "άχρηστο" µολύβι το ξύλο, το µέταλλο ή το πλαστικό, η ΕΠΑ δουλεύει πάνω από 8 δεκαετίες στο ίδιο στην ουσία υλικό το υλικό που είναι φτιαγµένα τα παιδικά όνειρα... ΥΙΟΙ Ρ. ΑΚΟΥΑΡΟΝΗ ΟΕ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τηλ.: , fax: sales@epatoys.gr

1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙ ΙΩΝ 1. Τραµπολίνο αστεράκια Το τραµπολίνο αστεράκια είναι ένα µεγάλο κλασσικό φουσκωτό τραµπολίνο µε διαστάσεις 4,0 x 5,0 µέτρα και ύψος 3,1 µέτρα. Μπορεί να απασχολήσει έως

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια... Περιεχόμενα

Λίγα λόγια... Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ Λίγα λόγια... Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Μάντεψε Τι + Ποιος» περιλαμβάνει 6 συναρπαστικά παιχνίδια, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Εξάλλου, το ζητούμενο είναι η διασκέδαση και αυτό το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Επιστήμονες στο παιχνίδι» λέγεται το πρόγραμμα που υλοποιήσαμε στο 9 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, τη σχολική χρονιά 2016-2017. Έλαβαν μέρος οι 14 μαθητές της Στ τάξης, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

chicco Που έχει χαρά όπου υπάρχει παιδί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ επιτραπέζια παιχνίδια και την συνεισφορά τους στην

chicco Που έχει χαρά όπου υπάρχει παιδί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ επιτραπέζια παιχνίδια και την συνεισφορά τους στην chicco όπου υπάρχει παιδί Που έχει χαρά για παιχνίδι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ επιτραπέζια παιχνίδια και την συνεισφορά τους στην αρμονική ανάπτυξη του παιδιού σας. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ... Στους μεγάλους

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε... Εµείς τώρα θα µιλήσουµε για Modelito...!!!

Καλώς ήρθατε... Εµείς τώρα θα µιλήσουµε για Modelito...!!! Καλώς ήρθατε... Εµείς τώρα θα µιλήσουµε για Modelito...!!! Modelito: O µαγικός κόσµος πλαστελίνης! Καθαρίζει εύκολα Άρωµα βανίλια Υπό αλλεργικό Target Market Ηλικία 3-5 Γιατί το Μodelito είναι πολύ διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

εγχειρίδιο κανόνων & σεναρίων Πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας παιχνίδι, πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια από τα χαρτονένια πλαίσια.

εγχειρίδιο κανόνων & σεναρίων Πριν ξεκινήσετε το πρώτο σας παιχνίδι, πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια από τα χαρτονένια πλαίσια. Τα άγνωστα νησιά του Κατάν απλώνονται μπροστά σας. Μερικά μακριά στον ορίζοντα, κάποια άλλα χαμένα στην πυκνή ομίχλη. Άλλα σχεδιασμένα στους χάρτες, κι άλλα γνωστά μόνο από μύθους και ιστορίες. Κάποια

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτω, δημιουργώ και μαθαίνω

Ανακαλύπτω, δημιουργώ και μαθαίνω Ανακαλύπτω, δημιουργώ και μαθαίνω με τα Εκπαιδευτικά Βιβλία των Εκδόσεων Παπαδόπουλος. Σχεδιασμένα σύμφωνα με το σύγχρονο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, λειτουργούν ως σημαντικό βοήθημα για το παιδί αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ; ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ορισμός: Είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται εν μέρει ή ολικά οτιδήποτε αποτελεί έμμεσα ή άμεσα αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και το οποίο στην μορφή που είναι δεν

Διαβάστε περισσότερα

για παιδιά (8-12 ετών) Κατανόηση γραπτού λόγου

για παιδιά (8-12 ετών) Κατανόηση γραπτού λόγου Α1 για παιδιά (8-12 ετών) Διάρκεια: 30 λεπτά Επίπεδο Α1 για παιδιά (8-12 ετών) Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Η Χαρά γράφει ένα γράμμα στη Νικολέτα. Θέλεις να δεις αν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, γι αυτό σημειώνεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Επικοινωνία ΣυνΚίνησις 2155304973, 6973933877 info@sinkinisis.com www.sinkinisis.com ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίε παιχνιδιού 3210

Οδηγίε παιχνιδιού 3210 Οδηγίε παιχνιδιού 3210 Copyright - Spiele Bad Rodach 2004 Επιτραπέζιο HABA: 3210 Γενναίοι Ιππότε Ένα συναρπαστικό παιχνίδι δράση με ιππότε, για 2 έω 4 παίκτε ηλικία άνω των 4 ετών. Δημιουργία παιχνιδιού:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8-12 ΕΤΩΝ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8-12 ΕΤΩΝ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8 - ΕΤΩΝ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Μ Ν Α Δ Ε Σ Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

εκπαιδευτικά Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

εκπαιδευτικά Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Από το 1948 κατασκευάζουμε ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια, που μέσα από τη διασκέδαση, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα, την φαντασία και φέρνουν πιο κοντά την οικογένεια και τις παρέες. Πιστεύοντας ότι

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών συμμετέχει για 4 η συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία για παιδιά που φέτος οργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

να επιβλέπουμε τα παιδιά που παίζουν μέσα σε αυτό.

να επιβλέπουμε τα παιδιά που παίζουν μέσα σε αυτό. 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ 1. Τραμπολίνο αστεράκια Το τραμπολίνο αστεράκια είναι ένα μεγάλο κλασσικό φουσκωτό τραμπολίνο με διαστάσεις 4,0 x 5,0 μέτρα και ύψος 3,1 μέτρα. Μπορεί να απασχολήσει έως

Διαβάστε περισσότερα

T: Έλενα Περικλέους

T: Έλενα Περικλέους T: 7000 0090 www.greendot.com.cy Έλενα Περικλέους Ο πρασινομπαλίτσας επιστρέφει... γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ Συγγραφή: Έλενα Περικλέους Εποπτεία: Άρτεμις Παλαιογιάννη / Σάκης Θεοδοσίου

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια. Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ. Επιστήμες. Περιβάλλον. Πολιτισμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια. Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ. Επιστήμες. Περιβάλλον. Πολιτισμός. Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ Εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια 2018-2019 Επιστήμες Περιβάλλον Πολιτισμός www.edu-bmd.webnode.gr Βιώνω Μαθαίνω Δημιουργώ Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 56, Ηράκλειο Αττικής Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ένας θησαυρός στα σκουπίδια μας

Ένας θησαυρός στα σκουπίδια μας (Το τηλεπαιχνίδι που αφορά την ανακύκλωση. Το κείμενο είναι γραμμένο από μαθητές και δάσκαλο και περιλαμβάνει 11 ρόλους. Ακούγεται μουσική σχετική με την ανακύκλωση.) Α.: Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

POO Game. Οδηγός για Γονείς

POO Game. Οδηγός για Γονείς POO Game Οδηγός για Γονείς Εισαγωγή Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία κένωσης τou εντέρου του παιδιού σας θα πρέπει να λάβετε αναλυτικές οδηγίες από κάποιον επαγγελματία υγείας. Παίξε και μάθε Καθώς μεγαλώνει

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιστορία. Προετοιμασία του παιχνιδιού. Μια περιπετειώδης αποστολή στον παράδεισο.

Η Ιστορία. Προετοιμασία του παιχνιδιού. Μια περιπετειώδης αποστολή στον παράδεισο. Η Ιστορία Μια περιπετειώδης αποστολή στον παράδεισο. Ένα στρατηγικό τυροπαιχνίδι με ζάρια για 2-4 παιδία ηλικίας 4 ετών και άνω. Είδος Παιχνιδιού: Οικογενειακό Παίκτες: 2-4 παίκτες 4 ετών και άνω Περιεχόμενα:

Διαβάστε περισσότερα

07139 660 - Σ/8 07223 243 / ΣΕΤ 07128 130 / ΣΕΤ 07044 178 / ΣΕΤ 07045 010 - Σ/144. ΤΑΒΛΙ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΜΑΪΚΑ 47εκ. ΤΑΒΛΙ ΑΠΛΟ 47εκ.

07139 660 - Σ/8 07223 243 / ΣΕΤ 07128 130 / ΣΕΤ 07044 178 / ΣΕΤ 07045 010 - Σ/144. ΤΑΒΛΙ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΜΑΪΚΑ 47εκ. ΤΑΒΛΙ ΑΠΛΟ 47εκ. 07045 010 - Σ/144 07044 178 / ΣΕΤ Σελ. 1 ΤΑΒΛΙ ΑΠΛΟ 47εκ. 07125 791 ΤΑΒΛΙ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΜΑΪΚΑ 47εκ. 07220 896 ΣΚΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ ΣΕΤ 30x30x5εκ. 07211 528 ΣΚΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ ΣΕΤ 3 ΣΕ 1 30Χ30Χ5εκ. 07139 660 - Σ/8 ΠΙΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας:

Πίστας Αγώνα Αρχικών Στοιχημάτων Βοηθήματος Παικτών Πρώτου Παίκτη Τούρμπο Πρώτο στοίχημα: Κατασκευή της πίστας: Η χελώνα δέχτηκε την απαίτηση του λαγού για ρεβάνς του αγώνα και τα νέα εξαπλώθηκαν γρήγορα παντού. Ο μεγάλος αγώνας ήταν έτοιμος να ξεκινήσει και οι συμμετέχοντες ήταν πια έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω

Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στους κανόνες, σχετικά με τον Χάρτη της Ινδίας. Υποτίθεται ότι είστε εξοικειωμένοι με τους βασικούς κανόνες του Ticket to Ride. Ε Ο χάρτης της Ινδίας είναι σχεδιασμένος

Διαβάστε περισσότερα

Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

Προνήπιο - Νηπιαγωγείο Νηπιαγωγείο Προνήπιο - Νηπιαγωγείο Ε. ΕΣΥΠΡΗ Σ. ΜΑΝΙΑΤΗ Τα φύλλα εργασίας με διαθεματικές δραστηριότητες καλύπτουν όλα τα γνωστικά αντικείμενα και είναι σύμφωνα με τα σύγχρονα Αναλυτικά Προγράμματα. Κωδικός:

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι... καλώς ήλθατε στο Σπίτι του Παιχνιδιού!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι... καλώς ήλθατε στο Σπίτι του Παιχνιδιού! Οδηγίες Αγαπητοί γονείς ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε για την ψυχαγωγία σας ένα από τα παιχνίδια της εταιρείας μας! Στα «Παιχνίδια Δεσύλλας» με αγάπη για το παιχνίδι, ευαισθησία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΤΝΕΙΔΗΗ ΣΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΤΝΕΙΔΗΗ ΣΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΤΝΕΙΔΗΗ ΣΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον. Φροντίζουμε την περιοχή μας. Παίρνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες που αλλάζουν τον τρόπο που δουλεύουμε και αναβαθμίζουν τη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΓΑΠΗ ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Επιλέξαμε την πιο όμορφη περιοχή της Χαλκιδικής για να κτίσουμε τα όνειρά σας. Στη χερσόνησο του Άθωνος μόλις 2 χλμ. από το τείχος

Διαβάστε περισσότερα

Το αγαπημένο μας παιχνίδι

Το αγαπημένο μας παιχνίδι Το αγαπημένο μας παιχνίδι ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ. ΕΧΕΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΡΟΖ. ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ/ΕΜΨΥΧΩΤΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ/ΕΜΨΥΧΩΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ 24ΩΡΟ Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για το οικολογικό αποτύπωμα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ/ΕΜΨΥΧΩΤΗ Ο πλανήτης κινδυνεύει. Αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να τον προστατέψεις; Στο παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Τα βιβλία θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο: Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τα βιβλία θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο: Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ Τα βιβλία θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο: Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ Συντονισμός χεριού-ματιού Βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού. Παίζω με τους κύβους

Διαβάστε περισσότερα

Ας διοργανώσουμε ένα πάρτι

Ας διοργανώσουμε ένα πάρτι Ας διοργανώσουμε ένα πάρτι Μάθημα: Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη / Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Δασκάλα: Χριστιάνα Νικολάου Α τάξη. Αλγαράιπε Ράφι Γρηγορίου Δαμιανός Iliev Nikolay Ivanov Δημητρίου Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων. Το πρώτο μου βιβλίο για τα. Χρώματα. με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα

Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων. Το πρώτο μου βιβλίο για τα. Χρώματα. με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων Το πρώτο μου βιβλίο για τα Χρώματα με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Η απόκτηση μιας δεξιότητας ή η ανάπτυξη της γνώσης απαιτεί ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Στόχος(οι): Η κατανόηση του σε πόσες από τις καθημερινές δραστηριότητές μας χρησιμοποιούμε ηλεκτρική ενέργεια. Ο προσδιορισμός τρόπων για τον περιορισμό της κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

σύµβολο μεταξύ δύο καρτών, τα οποία και πρέπει να βρείτε. σύµβολο στις δύο αυτές κάρτες.

σύµβολο μεταξύ δύο καρτών, τα οποία και πρέπει να βρείτε. σύµβολο στις δύο αυτές κάρτες. Το D αποτελείται από 5 κάρτες, με 8 σύμβολα η κάθε μία, μεταξύ 50 διαφορετικών. Πάντα υπάρχει µόνο ένα κοινό σύµβολο μεταξύ δύο καρτών, τα οποία και πρέπει να βρείτε. Αν δεν έχετε ξαναπαίξει, ή παίζετε

Διαβάστε περισσότερα

6 έως 7 ετών Παιχνίδι 1: Εξάσκηση γραφής Παιχνίδι 2: Γεωμετρικά σχήματα: τα στερεά

6 έως 7 ετών Παιχνίδι 1: Εξάσκηση γραφής Παιχνίδι 2: Γεωμετρικά σχήματα: τα στερεά Αγαπητοί γονείς, Το παιχνίδι «Σχολείο Α Β Γ» ανήκει στη σειρά εκπαιδευτικών προϊόντων Εξυπνούλης και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Είναι μια πλούσια συλλογή από εκπαιδευτικά παιχνίδια που

Διαβάστε περισσότερα

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά

2-5 Παίκτες - Ηλικία 13+ - 60 λεπτά Το Cinque Terre, είναι ένα απότομο παράκτιο κομμάτι της Ιταλικής Ριβιέρας και αποτελείται από πέντε χωριά. Τα χωριά αυτά είναι γνωστά για την ομορφιά, την κουλτούρα και το φαγητό τους, αλλά και το γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός και στόχοι. Να ανακαλύψουν τη σπουδαιότητα ύπαρξης κοινών στοιχείων στο Κώδικα Οδικής Συμπεριφοράς των κρατών μελών της Ευρώπης.

Σκοπός και στόχοι. Να ανακαλύψουν τη σπουδαιότητα ύπαρξης κοινών στοιχείων στο Κώδικα Οδικής Συμπεριφοράς των κρατών μελών της Ευρώπης. Περίληψη (abstract) Η δράση > που υλοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης των Teachers4Europe για το σχολικό έτος 2015-2016, πραγματοποιήθηκε στο Γ(2) τμήμα του 1 ο Δημοτικού Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων. Το πρώτο μου βιβλίο για τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ. με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα

Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων. Το πρώτο μου βιβλίο για τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ. με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα Μοντεσσόρι: Ένας κόσμος επιτευγμάτων Το πρώτο μου βιβλίο για τους ΑΡΙΘΜΟΥΣ με πολλά φανταστικά αυτοκόλλητα ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Η απόκτηση μιας δεξιότητας ή η ανάπτυξη της γνώσης απαιτεί

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ «Jeu speech» ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;

1 ο ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ «Jeu speech» ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ; 1 ο ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ; Διαμόρφωση ομάδων: Δημιουργούμε δύο ομάδες μαθητών και αριθμούμε τους παίκτες της κάθε ομάδας. Αριθμός καρτών : μεταξύ των 12 καρτών του παιχνιδιού τοποθετούμε στο τραπέζι

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας

Διαδρομών Μέρμηγκα Μερμηγκιών Τζίτζικα Τζίτζικα Επιλογής Επιλογής Φθινόπωρο Φθινόπωρο Προμηθειών Χειμώνα Δύναμης Χειμώνα Φθινόπωρο Χειμώ- νας Για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τον χειμώνα, παίξτε εναλλάξ τον Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα, και μαζέψτε τις προμήθειες που θα σας φέρουν τη νίκη! Προσέξτε όμως τους ληστές! 48 στρόγγυλες κάρτες Διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργία Σάββα Β.Διευθύντρια

Γεωργία Σάββα Β.Διευθύντρια Γεωργία Σάββα Β.Διευθύντρια Φάση 1: Διάγνωση Φάση 2: Οργάνωση Ετοιμασία Φάση 3: Εφαρμογή Ο εκπαιδευτικός είναι υπεύθυνος ώστε να διαγνώσει τα διαφορετικά επίπεδα της τάξης του Μικρές, συντρέχουσες αξιολογήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΕΣ ΏΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΩΝ ΕΚΔΌΣΕΩΝ ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΕΣ ΏΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΩΝ ΕΚΔΌΣΕΩΝ ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ! ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΕΣ ΏΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΩΝ ΕΚΔΌΣΕΩΝ ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ! ΒΙΒΛΊΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉΣ KAI ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΊΑΣ 7+ 5+ 4+ 4+ 4+ 3+ 4+ 6+ 7+ Ένωσε κάθε ζώο με το φυσικό περιβάλλον που του

Διαβάστε περισσότερα

Το υλικό που περιέχεται στη συσκευασία είναι χρήσιμο για την εξοικείωση με τους αριθμούς, αναπτύσσοντας τόσο την αναγνώριση των αριθμών και των

Το υλικό που περιέχεται στη συσκευασία είναι χρήσιμο για την εξοικείωση με τους αριθμούς, αναπτύσσοντας τόσο την αναγνώριση των αριθμών και των Το υλικό που περιέχεται στη συσκευασία είναι χρήσιμο για την εξοικείωση με τους αριθμούς, αναπτύσσοντας τόσο την αναγνώριση των αριθμών και των ποσοτήτων όσο και την ικανότητα κατάταξης και ταξινόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για Εκπαιδευτικούς

Οδηγός για Εκπαιδευτικούς Οδηγός για Εκπαιδευτικούς Κείμενα: Σούλα Τσιάτσιου Εικόνες: Κατερίνα Χαδουλού ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΆΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ Οδηγός για Εκπαιδευτικούς Λίγα λόγια για το βιβλίο Η μικρή Βαλέρια ρωτά τη γιαγιά της για

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος προγράμματος: «Παιχνίδια στο χθες, παιχνίδια στο σήμερα, παιχνίδια δίχως σύνορα» Υπεύθυνη προγράμματος: Μπότη Ευαγγελή Εκπαιδευτικός που

Τίτλος προγράμματος: «Παιχνίδια στο χθες, παιχνίδια στο σήμερα, παιχνίδια δίχως σύνορα» Υπεύθυνη προγράμματος: Μπότη Ευαγγελή Εκπαιδευτικός που Τίτλος προγράμματος: «Παιχνίδια στο χθες, παιχνίδια στο σήμερα, παιχνίδια δίχως σύνορα» Υπεύθυνη προγράμματος: Μπότη Ευαγγελή Εκπαιδευτικός που συμμετέχει: Κακάρη Κωνσταντίνα Παρακολουθώντας τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. Τηλ

TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. Τηλ TECHNO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ A.E. 25 ης Μαρτίου 12-177 78 Ταύρος Τηλ. 210 48 11 260 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή του παρόντος βιβλίου με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων

Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Παιχνίδια για βελτίωση ικανοτήτων Διασκεδαστικά παιχνίδια για να βελτιωθούν οι ικανότητες του παιδιού σας Βελτίωση της κριτικής σκέψης του παιδιού σας Όμορφο ανακάτεμα. Οι ικανότητες της κριτικής σκέψης

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Όμιλος Αριστείας

Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Όμιλος Αριστείας Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών Όμιλος Αριστείας Ανάπτυξη των Φυσικών και Συναρμοστικών Ικανοτήτων μέσα από την εκμάθηση του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Υπεύθυνος:

Διαβάστε περισσότερα

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride:

Ε Δ Δ Δ Ο Δ B Τ Π. Το παιχνίδι αυτό είναι επέκταση και απαιτεί τη χρήση των παρακάτω κομματιών μιας από τις βασικές εκδόσεις του Ticket to Ride: Το Εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τις αλλαγές στο παιχνίδι, σχετικά με το ομαδικό παιχνίδι του χάρτη της Μυθικής Ασίας (Legendary Asia), υποθέτοντας ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του βασικού Ticket

Διαβάστε περισσότερα

THE G C SCHOOL OF CAREERS ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

THE G C SCHOOL OF CAREERS ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Αριθμός Επίθετο Όνομα Όνομα πατέρα THE G C SCHOOL OF CAREERS ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 0-0 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Αυτό το γραπτό αποτελείται από 0 σελίδες, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας αυτής). THE G

Διαβάστε περισσότερα

Ολοήμερο Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας»

Ολοήμερο Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» Ολοήμερο Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» Άντρη Τοφαρίδου (Ειδική Δασκάλα) Προγραμματισμός Ιανουαρίου 2016 Ομάδα Β Στόχοι εκφράζουν τα συναισθήματα τους. μάθουν πληροφορίες για τον χειμώνα. προετοιμαστούν

Διαβάστε περισσότερα

Πώς λέμε ΟΧΙ; Μάθε να γράφεις σωστά την πρώτη πρόταση.

Πώς λέμε ΟΧΙ; Μάθε να γράφεις σωστά την πρώτη πρόταση. Πώς λέμε ΟΧΙ; ΕΝΟΤΗΤΑ 7 Άσκηση 1 2 3 Βάλε τα σημεία στίξης στο παρακάτω κείμενο. Ο λαγός και η χελώνα Μια φορά κι έναν καιρό μάλωναν η χελώνα κι ο λαγός για το ποιος είναι πιο γρήγορος Εγώ είμαι ο πιο

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

Jan Meyberg Εισαγωγή

Jan Meyberg Εισαγωγή Jan Meyberg Εισαγωγή Στο μαγικό βασίλειο του Άλ Μπισάτ, 4 ομάδες αναβατών μαγικών χαλιών προετοιμάζονται για τον ετήσιο αγώνα του Σουλτάνου. Κάθε παίκτης πρέπει να καθοδηγήσει την ομάδα του μέσα από έναν

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ:

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ: Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ: alexandra2005@yahoo.gr ΠΡΟΣ:elenitsasiop@gmail.com ΘΕΜΑ: Κυριακή, στο σπίτι μου! 1 Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήσεις για δημιουργική και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου της Εμπέδωσης

Εισηγήσεις για δημιουργική και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου της Εμπέδωσης Εισηγήσεις για δημιουργική και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου της Εμπέδωσης Η Εμπέδωση αποτελεί ένα νέο στοιχείο του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου και έχει ως στόχο τη διαφοροποίηση και εξατομίκευση

Διαβάστε περισσότερα

Βάλε το βιβλίο στην καρδιά σου... ή καλύτερα

Βάλε το βιβλίο στην καρδιά σου... ή καλύτερα Βάλε το βιβλίο στην καρδιά σου... ή καλύτερα την καρδιά σου στο βιβλίο... Το διάβασμα είναι ταξίδι... Πολλές φορές ένα ταξίδι που σκέφτεσαι αν θα το κάνεις, αλλά που, όταν το ξεκινάς, τελικά δε θέλεις

Διαβάστε περισσότερα

66 Κάρτες. 1 εξάπλευρο ζάρι 1 εγχειρίδιο κανόνων. φύλλα κίνησης μαθητευόμενων. το ταμπλό. 16 δείκτες θορύβου / εξαφάνισης. δείκτες σύλληψης & γύρου

66 Κάρτες. 1 εξάπλευρο ζάρι 1 εγχειρίδιο κανόνων. φύλλα κίνησης μαθητευόμενων. το ταμπλό. 16 δείκτες θορύβου / εξαφάνισης. δείκτες σύλληψης & γύρου ...και να είστε βέβαιοι, πως η αμαρτία σας θα σας βρει. ΠΔ Αριθμοί 32:23 Οι μαθητευόμενες έχουν ξεφύγει! Οι προκλήσεις τις έχουν τραβήξει έξω από τα κελιά τους, και ελπίζουν να μην τις πιάσουν οι ηγουμένες.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πανηγύρι Τεχνολογίας

Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πανηγύρι Τεχνολογίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Προγραμματισμός για το μάθημα ΕΠΑ 238: Σχεδιασμός και τεχνολογία Πανηγύρι Τεχνολογίας Προγραμματισμός εργασίας: Συνάντηση 1 η : Στάδιο 1: Κατάσταση πρόβλημα

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης Αναστασία Κελίδου, εκπαιδευτικός ΠΕ ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου

Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης Αναστασία Κελίδου, εκπαιδευτικός ΠΕ ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης 2015-2016 Αναστασία Κελίδου, εκπαιδευτικός ΠΕ 71 10 ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου Παράλληλη Στήριξη σε μαθητή με ΔΕΠ-Υ Συνδιδασκαλία σε 3 επίπεδα Συνεκπαίδευση με μαθητή της Α δημοτικού,

Διαβάστε περισσότερα

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά. ΟΔΗΓΙΕΣ Το Κ2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο (μετά το Έβερεστ) με ύψος 8.611 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται, επίσης, ένα από τα δυσκολότερα βουνά άνω των 8.000 μέτρων. Το Κ2 ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Εισαγωγή Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Ο κυρ Γιάννης έχει κληρονομιά ένα παλιό μπαούλο με ό,τι αντικείμενα μπορείς να φανταστείς! Τα ανίψια του, ο Λευτεράκης και η Βασούλα, θέλουν να τα δουν, αλλά για να τα

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω για το οριγκάμι

Μαθαίνω για το οριγκάμι Εισαγωγή Με αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο οριγκάμι έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις απίθανα ζωάκια, άγριους δεινόσαυρους και καταπληκτικά μεταφορικά μέσα. Δεν χρειάζεσαι καν κόλλα! Σε κάθε κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Σελίδα 3 από 21

Περιεχόμενα. Σελίδα 3 από 21 Σελίδα 1 από 21 Σελίδα 2 από 21 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Χρήσεις του υπολογιστή... 4 Κεφάλαιο 2 Βασικά τμήματα υπολογιστή... 6 Κεφάλαιο 3 - Ασφάλεια... 9 Κεφάλαιο 4 - Ποντίκι... 11 Κεφάλαιο 5 - Πληκτρολόγιο...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίε παιχνιδιού 3211

Οδηγίε παιχνιδιού 3211 Οδηγίε παιχνιδιού 3211 Copyright - Spiele Bad Rodach 2004 Επιτραπέζιο HABA: 3211 Κάλτσε Ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναζήτηση όμοιων καρτών το οποίο απαιτεί παρατηρητικότητα και ταχύτητα, για 2 έω 6 παίκτε

Διαβάστε περισσότερα

Μη βάζετε κανόνες στο παιχνίδι. Σειρά LUSTIGT ΣΕΙΡΑ LUSTIGT / IKEA PRESS KIT / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 / 1. Inter IKEA Systems B.V. 2018

Μη βάζετε κανόνες στο παιχνίδι. Σειρά LUSTIGT ΣΕΙΡΑ LUSTIGT / IKEA PRESS KIT / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 / 1. Inter IKEA Systems B.V. 2018 Μη βάζετε κανόνες στο παιχνίδι Σειρά ΣΕΙΡΑ / IKEA PRESS KIT / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 / 1 Παίζουμε μαζί μικροί και μεγάλοι Το ταξίδι του παιχνιδιού συνεχίζεται στην IKEA με τη σειρά. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος...

Και όπως και στη ζωή, έτσι κι εδώ δεν υπάρχει δεύτερος... ΚΑΝΟΝΕΣ Σ το παιχνίδι αυτό παίρνετε το ρόλο ενός εξερευνητή των πόλων, διαγωνιζόμενοι για το ποιός θα φτάσει πρώτος στο Νότιο Πόλο. Σε κάθε γύρο, επιλέγετε ένα σετ ζαριών με τα οποία θα προσπαθήσετε να

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη

Σκοπός του παιχνιδιού. Περίληψη Σκοπός του παιχνιδιού Είστε διαβολάκια στην Κόλαση, στο διαλλειμά σας από τα βασανιστήρια των χαμένων ψυχών. Ασφαλώς και έχει πάρα πολύ ζέστη, κι έτσι κάθεστε στο μπαρ του Πανδοχείου Τελική Κρίση.Αποφασίσατε

Διαβάστε περισσότερα

Οι σημειώσεις του Ντόμινο & οι σημειώσεις για τους γονείς

Οι σημειώσεις του Ντόμινο & οι σημειώσεις για τους γονείς Οι σημειώσεις του Ντόμινο & οι σημειώσεις για τους γονείς Καλώς ήρθατε στο littlebridge.com HomeBook 1. Εναρμονισμένο με τα 12 κεφάλαια του online υλικού, αυτό το βιβλίο συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω στον πίνακα έχουµε γραµµένο το γινόµενο 1 2 3 4 595. ύο παίκτες Α και Β παίζουν το εξής παιχνίδι. Ο ένας µετά τον άλλο, διαγράφουν από έναν παράγοντα του γινοµένου αρχίζοντας από τον παίκτη Α. Νικητής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013 2014 ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ «Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φέρνει μικρές κινητές, θεματικές, βιβλιοθήκες μέσα στην τάξη. Το πρόγραμμα ενθαρρύνει τα παιδιά να ξεφυλλίσουν,

Διαβάστε περισσότερα

Άσκηση 1: Διάλεξε τη σωστή απάντηση, α,β ή γ! 1. Η Πέππα το γουρουνάκι είναι: α. Ταινία β. Σειρά κινουμένων σχεδίων γ. Παιχνίδι στον υπολογιστή

Άσκηση 1: Διάλεξε τη σωστή απάντηση, α,β ή γ! 1. Η Πέππα το γουρουνάκι είναι: α. Ταινία β. Σειρά κινουμένων σχεδίων γ. Παιχνίδι στον υπολογιστή Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: Α1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΖΩΑ) ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Θα διαβάσουμε ένα κείμενο για την αγαπημένη παιδική σειρά «Πέππα το γουρουνάκι». Διάβασε προσεκτικά το κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα. 1 διπλής όψεως κεντρικό ταμπλό με 3 ή 4 φορτηγά. 1 μολύβι Ένα παιχνίδι για 2-4 διευθυντές ζωολογικών κήπων, ηλικίας 13 και άνω. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 10 ζάρια με 6 σύμβολα το κάθε ένα Κροκόδειλος Στρουθοκάμηλος Μαϊμού Ελέφαντας Λιοντάρι Νόμισμα 1 διπλής

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρτιά µη σπαταλάτε, αν το δάσος αγαπάτε! Πρέπει να σωθεί η φύση κι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ν αρχίσει!

Τα χαρτιά µη σπαταλάτε, αν το δάσος αγαπάτε! Πρέπει να σωθεί η φύση κι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ν αρχίσει! παρέα, αλλά άνοιξε την όρεξη της Αλίκης για να τραγουδήσει. Να σας πω το τραγουδάκι µου; ρώτησε µε ενθουσιασµό. Η απάντηση ήρθε αµέσως: Όχιιι!!! Το αυτοκίνητο κυλούσε στο δρόµο, ενώ η Αλίκη, υπακούοντας

Διαβάστε περισσότερα

1o ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου

1o ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου 1o ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου Μάθημα: Ερευνητική εργασία-project Θέμα: «Ανακύκλωση και κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά» Καθηγητής: Λιάπης Λάμπρος Τμήμα: Α3 Τί είναι η ανακύκλωση; Ανακύκλωση είναι η διάσωση ενός

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός του παιχνιδιού Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσει πρώτος ο παίκτης όλα τα πλακίδιά του στο τραπέζι.

Σκοπός του παιχνιδιού Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσει πρώτος ο παίκτης όλα τα πλακίδιά του στο τραπέζι. Σκοπός του παιχνιδιού Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετήσει πρώτος ο παίκτης όλα τα πλακίδιά του στο τραπέζι. Βασικοί Κανόνες Τα πλακίδια ανακατεύονται και τοποθετούνται με την όψη προς τα κάτω στο

Διαβάστε περισσότερα

Θεµατολογία: 1. Όλου του κόσµου τα παιχνίδια: Ένα ταξίδι που χαρτογραφεί την ιστορία του παιχνιδιού 2. Ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια: Παιχνίδια από ά

Θεµατολογία: 1. Όλου του κόσµου τα παιχνίδια: Ένα ταξίδι που χαρτογραφεί την ιστορία του παιχνιδιού 2. Ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια: Παιχνίδια από ά Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Α Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α 2 0 1 6-2 0 1 7 Τα εκπαιδευτικά προγράµµατα έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παιδιά να γνωρίσουν και να κατανοήσουν ένα θέµα, συνδυάζοντας το παιχνίδι µε τη γνώση.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Στόχος(οι): Να ενημερωθούν οι μαθητές για τις ταξιδιωτικές συνήθειες της δικής τους γενιάς αλλά και των προηγούμενων, από τη σκοπιά των διανυόμενων αποστάσεων, της

Διαβάστε περισσότερα

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες o Emojito! είναι ένα παιχνίδι παρέας, για 2 έως 14 άτομα, όπου οι παίκτες προσπαθούν να εκφράσουν συναισθήματα που απεικονίζονται σε κάρτες, είτε χρησιμοποιώντας το πρόσωπό τους, είτε ήχους ή και τα 2.

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία του παιχνιδιού

Προετοιμασία του παιχνιδιού Με επιφάνεια παιχνιδιού για ακόμη περισσότερες δυνατότητες! Παίκτες: 2-4 Ηλικία: από 8 ετών Διάρκεια: περ. 20 λεπτά Steffen Benndorf Reinhard Staupe Προσοχή: Εάν γνωρίζετε ήδη το βραβευμένο αρχικό παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι

Περιεχόμενα για το βασικό παιχνίδι Σκοπός σας είναι να ενεργοποιήσετε τα μαγικά πετράδια, στα δωμάτια του ναού, ώστε να σπάσετε την κατάρα. Έχετε 10 λεπτά να πετύχετε την αποστολή σας, πριν ο ναός καταρρεύσει. Μην στέκεστε δευτερόλεπτο,

Διαβάστε περισσότερα

2112!! Πως θα είναι η ζωή μας στο μέλλον;

2112!! Πως θα είναι η ζωή μας στο μέλλον; 2112!! Πως θα είναι η ζωή μας στο μέλλον; Τα σπίτια του μέλλοντος Τα σπίτια του μέλλοντος το 2112 θα είναι ηλεκτρονικά. Αντί για κεραμιδένια σκεπή θα έχουν σκεπή από μπετόν.όλα θα δουλεύουν με κομπιούτερ.το

Διαβάστε περισσότερα

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα!

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αγορές, ενοικιάσεις και πωλήσεις ιδιοκτησιών σε όλη την Ελλάδα! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γίνεις ο πλουσιότερος παίκτης αγοράζοντας, ενοικιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

«Φωτεινός Παντογνώστης» (Επιτραπέζιο παιχνίδι)

«Φωτεινός Παντογνώστης» (Επιτραπέζιο παιχνίδι) 75 «Φωτεινός Παντογνώστης» (Επιτραπέζιο παιχνίδι) Σωτήριος Δρομπόνης ΠΕ70 3 ο Δ.Σ. Μεγάρων Τάξη Ε Διάρκεια 4 διδακτικές ώρες Στόχοι Οι μαθητές Ε και ΣΤ τάξεων να εφαρμόσουν τις αρχές του ηλεκτρισμού, να

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (έτος ιδρύσεως 1836) Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το δώρο τού νερού Σχολικό έτος 2016-2017 Νερό Το δώρο ζωής για τον πλανήτη Γη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΥΣΙΚΗ, Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Η ΦΥΣΙΚΗ, Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Εισαγωγικό Μάθημα 2 Η ΦΥΣΙΚΗ, Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Τι μελετούν η φυσική και η χημεία Συνεχίζοντας την εισαγωγή μας στις φυσικές επιστήμες, θα σταθούμε ξεχωριστά στο αντικείμενο μελέτης καθεμιάς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Μ Α Τ Ω Ν Κ Ε Ν

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα Εισαγωγή Το 1878, το Βασιλικό Μουσείο του Βερολίνου ξεκίνησε την ανάθεση των ανασκαφών στην Πέργαμο, μια περιοχή της νυν Τουρκίας. Η πόλη έφτασε στην κορυφή της ανάπτυξής της γύρω στο 200 π.χ. (στα Λατινικά

Διαβάστε περισσότερα

Τάπες. Αποτελείται από κομμάτια από σίδερο και αυτοκόλλητα. Από 2 παιδιά της βάζου με μια τάπα κάτω και ο Άλλος παίκτης πετάει μια άλλη τάπα

Τάπες. Αποτελείται από κομμάτια από σίδερο και αυτοκόλλητα. Από 2 παιδιά της βάζου με μια τάπα κάτω και ο Άλλος παίκτης πετάει μια άλλη τάπα Τάπες Αποτελείται από κομμάτια από σίδερο και αυτοκόλλητα. Από 2 παιδιά της βάζου με μια τάπα κάτω και ο Άλλος παίκτης πετάει μια άλλη τάπα Με τους φίλους μου ή με τον αδελφό μου Όταν έχω ελεύθερο χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία κάρτες ξεκινήματος μένουν κλειστές. Κανόνες παιξίματος.

Προετοιμασία κάρτες ξεκινήματος μένουν κλειστές. Κανόνες παιξίματος. Κάπου στο Λονδίνο κρύβεται ο αυτόνομος Χ. Η Σέκλαντ Γιάρντ έχει στη διαθεσή της δύο, τρεις ως πέντε σεκίτες για να τον εντοπίσουν. Κινούνται με ταξί, μετρό ή λεωφορείο κι έχουν στη διάθεση τους ορισμένα

Διαβάστε περισσότερα

τα παιχνίδια είναι αλήθεια ότι τα πρώτα παιχνίδια παίζουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού;

τα παιχνίδια είναι αλήθεια ότι τα πρώτα παιχνίδια παίζουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού; παιχνίδια Όταν του μαθαίνω να παίζει με την μπάλα ή με τη σβούρα ξαναγίνομαι και εγώ παιδί... τι ωραία που είναι να το βλέπεις να διασκεδάζει και να μαθαίνει μέρα με την ημέρα! Με την Prénatal μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

ANIMAL RANGE & ODO S CASTLE

ANIMAL RANGE & ODO S CASTLE TOUCH SCREEN ANIMAL RANGE ANIMAL RANGE & ODO S CASTLE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ : Η σειρά MAGIC TOUCH είναι ένα πολύγλωσσο, διαλογικό μέσο παιδικής ψυχαγωγίας με Touch Screen για διάφορους τομείς διαλογικής

Διαβάστε περισσότερα

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της».

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της». Το σχολείο μας συνεχίζει φέτος, για τρίτη σχολική χρονιά, να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Οικολoγικά Σχολεία, το οποίο προσφέρει στους μαθητές μια νέα εμπειρία. Το

Διαβάστε περισσότερα

Το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης

Το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης Το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης λειτουργεί σε υπαίθριο χώρο, κατά προτίμηση, ωστόσο θα μπορεί να προσαρμοστεί και σε εσωτερικό χώρο. Σκοπός της δράσης είναι να εξοικειωθούν οι μικροί μας φίλοι με την ιδέα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για δύο φίλους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για δύο φίλους. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με δραστηριότητες για δύο φίλους. Σε μερικές από αυτές θα είστε και οι δύο στην ίδια ομάδα, ενώ σε άλλες θα είστε αντίπαλοι! Τόση ΠΟΛΛΗ διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2016 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2016 ΓΙΟΡΤΉ ΈΝΑΡΞΗΣ (3 εθελοντές, 15 αναγνώστες) Την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δομοκού, τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα