ORCi & IRC ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ORCi & IRC ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ"

Transcript

1 ORCi

2

3 ORCi 3

4 ORC-I Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015 & ORCi, IRC Open International Offshore Regatta «In memory of Spiros Dimou» Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς Σεπτεμβρίου 2015 Πειραιάς 1. Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργανώνει το ORC-I Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015 και τον αγώνα ORC-I, IRC Open International Offshore Regatta «In memory of Spiros Dimou». Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Σεπτεμβρίου 2015 στο Φαληρικό Όρμο. 2. Κανονισμοί Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων με τις προσθήκες και τροποποιήσεις τους : 2.1 Τους κανόνες και Κανονισμούς όπως αυτοί ορίζονται στους Διεθνείς Κανονισμούς Ιστιοδρομιών (RRS) της ISAF Τον κανονισμό καταμέτρησης IMS 2015 ORCi 2.3 Τον κανονισμό ORC Rating Systems Τον κανονισμό IRC Rule Τον Ειδικό Κανονισμό Ανοικτής Θαλάσσης της ISAF (ISAF Offshore Special Regulations).Οι αγώνες κατατάσσονται στην κατηγορία 4 του παραπάνω κανονισμού. 2.6 Τους Kανόνες Eξοπλισμού Ιστιοπλοΐας της ISAF (Equipment Rules of Sailing, ERS) 2.7 Οι Διατάξεις της Εθνικής Αρχής Ε.Ι.Ο. για αγώνες ιστιοπλοΐας δεν έχουν εφαρμογή στον αγώνα ORC-I, IRC Open International Offshore Regatta «In memory of Spiros Dimou». 2.8 Οι Ειδικές Διατάξεις της Ε.Α.Θ. για Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης 2015 δεν έχουν εφαρμογή στον αγώνα ORC-I, IRC Open International Offshore Regatta «In memory of Spiros Dimou». 2.9 Την παρούσα Προκήρυξη των Αγώνων τις Οδηγίες Πλου και τις τροποποιήσεις τους. Σε περίπτωση αντίφασης υπερισχύουν οι Οδηγίες Πλου (Τροποποίηση RRS 63.7) Από τη δύση έως την ανατολή του ηλίου, ο Διεθνής Κανονισμός για την Αποφυγή Συγκρούσεων στη Θάλασσα αντικαθιστά τους κανόνες του μέρους 2 των Κανονισμών Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) της ISAF Εάν υπάρχει αντίφαση ανάμεσα στις γλώσσες το Αγγλικό κείμενο θα υπερισχύει.

5

6 3. Διαφήμιση 3.1 Εφαρμόζεται ο Κώδικας Διαφήμισης 20 της ISAF. 3.2 Σκάφη που φέρουν διαφήμιση πρέπει να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια από την Εθνική Αρχή, φωτοαντίγραφο της οποίας πρέπει να κατατεθεί στη γραμματεία της διοργάνωσης. 3.3 Οι σχετικές διατάξεις θα ισχύουν από την 07:00 της 09ης Σεπτεμβρίου μέχρι και την 07:00 της 14ης Σεπτεμβρίου Ο Διοργανωτής μπορεί να απαιτήσει από τα συμμετέχοντα σκάφη να φέρουν διαφήμιση της διοργάνωσης που μπορεί να περιλαμβάνει: ORCi a) Αριθμούς πλώρης με διαφήμιση, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο μπροστά και στις δύο πλευρές της γάστρας. b) Σημαία χορηγού η οποία πρέπει να επαίρεται στον επίτονο σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. 3.5 Ο διοργανωτής μπορεί να ζητήσει, χωρίς κόστος για τους αγωνιζόμενους, την εγκατάσταση στο σκάφος μηχανών λήψης video, συσκευών ανίχνευσης θέσης, καθώς και την φιλοξενία επισκεπτών των οποίων οι θέσεις στο σκάφος θα ορισθούν στις Οδηγίες Πλου. 4. Δικαίωμα Συμμετοχής 4.1 Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι ανοικτό σε σκάφη με έγκυρο πιστοποιητικό ισοζυγισμού ORC International ή IRC εκδόσεως Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας είναι ανοικτός σε σκάφη με έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης ORC International ή IRC εκδόσεως Τα σκάφη με πιστοποιητικό ORCI θα διαχωριστούν σε κατηγορίες σύμφωνα με τον συντελεστή CDL ως εξής: Κατηγορία Α: CDL >= 9,0 Κατηγορία Β: CDL < 9,0 6 Σκάφη με 10,0 > CDL>= 9,0 μπορούν να αγωνισθούν στην Κατηγορία Β, εφ όσον δηλώσουν την επιθυμία τους αυτή με την δήλωση συμμετοχής τους.

7

8 4.4 Κάθε κατηγορία θα έχει ξεχωριστές εκκινήσεις και ξεχωριστά αποτελέσματα. Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να δώσει εκκίνηση ταυτόχρονα και στις δύο κατηγορίες σε μία ή και περισσότερες ιστιοδρομίες. 4.5 Απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 7 σκαφών για την δημιουργία μιας κατηγορίας. 4.6 Επιτρέπεται η συμμετοχή και βαθμολόγηση ενός σκάφους μόνο σε μία κατηγορία ισοζυγισμού. 4.7 Για να έχει κάποιο σκάφος δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρέπει τουλάχιστον το 50% του πληρώματός του, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή ή εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του ιδιοκτήτη που δανείζεται το σκάφος, να είναι Έλληνες (κάτοχοι ελληνικών ταυτοτήτων ή αντιστοίχων εγγράφων). Επιπλέον ο τιμονιέρης του σκάφους σε κάθε ιστιοδρομία ελεγχόμενου στίβου και παράκτια πρέπει να είναι Έλληνας. 5. Συμμετοχές και Παράβολο Συμμετοχής 5.1 Τα σκάφη μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον: Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, Μικρολίμανο, Πειραιάς Τηλ.: , και Fax: Website: αποστέλλοντας μαζί ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού του σκάφους μέχρι και την Παρασκευή 31/08/2015 και ώρα 15:00. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης 5.2 Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. ORCi 5.3 Το παράβολο συμμετοχής για τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας είναι 30 για δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν μέχρι τις 30/06/2015, 50 για δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν μέχρι τις 31/07/2015 και 150 για δηλώσεις μετά την ημερομηνία αυτή. Το δικαίωμα συμμετοχής θα καταβληθεί στην γραμματεία αγώνων μαζί με την εγγραφή. 5.4 Ο διοργανωτής δεν φέρει ευθύνη για κανένα κόστος που μπορεί να προκύψει λόγω της μη αποδοχής της συμμετοχής του σκάφους. 5.5 Είναι στην κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής να δεχθεί δηλώσεις συμμετοχής και μετά τη λήξη του χρονικού ορίου υποβολής. 8

9

10 6. Εγγραφή 6.1 O Ιδιοκτήτης ή ο Κυβερνήτης του σκάφους πρέπει επιπλέον των αναφερομένων στην παράγραφο 5, να επιβεβαιώσει προσωπικά την συμμετοχή του και να εγγραφεί στην Γραμματεία Αγώνων, που θα βρίσκεται στα γραφεία του Ι.Ο. Πειραιώς από την Τρίτη 08/9/2015 έως την Τετάρτη 09/9/2015 και ώρα 19:00. ORCi 6.2 Τα παρακάτω έγγραφα πρέπει να κατατεθούν κατά την εγγραφή: a) Συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής b) Κατάσταση πληρώματος με ονοματεπώνυμο, αριθμό δελτίου αθλητή για κάθε μέλος του πληρώματος. c) Τηλέφωνο επικοινωνίας στην στεριά και στο σκάφος, συμπεριλαμβάνοντας το όνομα του προσώπου για επικοινωνία. d) Έντυπο αποδοχής ευθύνης, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο. e) Έγκυρο πιστοποιητικό ORC ή IRC ή ORC Club με ημερομηνία έκδοσης πριν τις 31/08/2015 και ώρα 15:00. Αυτό τροποποιεί τον RRS f) Έγκυρο συμβόλαιο ασφάλισης για την αστική ευθύνη προς τρίτους, καθώς και βεβαίωση από την ασφαλιστική εταιρεία ότι το σκάφος καλύπτεται και για την συμμετοχή σε αγώνες. g) Αν υπάρχει διαφήμιση, άδεια από την αρμόδια Εθνική Αρχή. h) Για τα σκάφη που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μέχρι τις 19:00 της 9ης Σεπτεμβρίου 2015 υπογεγραμμένο από την Επιτροπή Καταμέτρησης - Αγώνων το Έντυπο Ελέγχου του σκάφους που περιλαμβάνει το ζύγισμα του πληρώματος και την κατάσταση των πανιών που σφραγίστηκαν. 6.3 Κανένα σκάφος δεν θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα αν δεν ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία. 6.4 Καμιά αλλαγή στα πιστοποιητικά δεν θα γίνεται δεκτή μετά τις 15:00 της 31ης Αυγούστου 2015, εκτός αν αυτή καθορίζεται από την Επιτροπή Καταμέτρησης με την έγκριση της Επιτροπής Ενστάσεων. 6.5 Ενστάσεις καταμέτρησης από σκάφη θα γίνονται δεκτές μέχρι 2 ώρες μετά την ανακοίνωση των τελικών βαθμών ικανότητας (Rating) Αλλαγές στις καταστάσεις πληρωμάτων γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 09/9/2015 και ώρα 19:00, συμπληρώνοντας το έντυπο αλλαγής πληρώματος. Μετά από αυτή την ώρα, αλλαγές πληρώματος μπορούν να γίνουν μόνο με την έγγραφη άδεια της Επιτροπής Ενστάσεων.

11

12 7. Πρόγραμμα 7.1 Έχουν προγραμματισθεί εννέα (9) ιστιοδρομίες για κάθε κατηγορία καταμέτρησης. Δεν θα διεξαχθούν περισσότερες από 3 ιστιοδρομίες την ημέρα 7.2 Ο αριθμός των ιστιοδρομιών που θα διεξαχθούν κάθε ημέρα καθώς και ο συνδυασμός των διαδρομών είναι στην κρίση της Επιτροπής Αγώνων. 7.3 Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 δεν θα δοθεί προειδοποιητικό σήμα μετά τις 16:00 παρά μόνον μετά από γενική ανάκληση. 8. Επιθεωρήσεις και Έλεγχοι Καταμέτρησης 8.1 Τα πληρώματα των σκαφών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρέπει να ζυγιστούν πριν την έναρξη των αγώνων και επομένως πρέπει να προσέρχονται για ζύγιση τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες. Η ζύγιση θα γίνεται με γυμνά πόδια και σορτς. 8.2 Το σύνολο των πανιών που δικαιούται να χρησιμοποιήσει κάθε σκάφος που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σύμφωνα με το πιστοποιητικό του, συν μία επιπλέον μαΐστρα, αν έχει, πρέπει να σφραγιστούν πριν την έναρξη των αγώνων με το σήμα της διοργάνωσης από την Επιτροπή Καταμέτρησης. Όλα τα πανιά που θα σφραγιστούν εκτός από την επιπλέον μαΐστρα, και μόνο αυτά, πρέπει να βρίσκονται επί του σκάφους καθ όλη την διάρκεια των αγώνων. ORCi 8.3 Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωμα οποιουδήποτε ελέγχου, ή καταμέτρησης των συμμετεχόντων σκαφών από τις 10:00 της 08ης Σεπτεμβρίου 2015, μέχρι και δύο ώρες μετά τον τερματισμό του τελευταίου σκάφους, της τελευταίας ιστιοδρομίας, της τελευταίας ημέρας οποιασδήποτε κατηγορίας. Ακόμα και στην θάλασσα πριν την εκκίνηση, ή αφού τερματίσει, ή μεταξύ των ιστιοδρομιών, ή με την άφιξη του στο λιμάνι μπορεί να ελεγχθεί ένα σκάφος ή να του δοθεί εντολή από την Επιτροπή Αγώνων να προσέλθει για έλεγχο ή καταμέτρηση σε συγκεκριμένο μέρος. 9. Κατάσταση Πληρώματος / Αντικατάσταση Πληρώματος 9.1 Η κατάσταση του πληρώματος μπορεί να τροποποιηθεί μέχρι και δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης της 1ης ιστιοδρομίας κάθε ημέρας σημειώνοντας στο έντυπο της κατάστασης πληρώματος τις αλλαγές. 9.2 Μετά τον χρόνο αυτό, αλλαγές στην σύνθεση των πληρωμάτων επιτρέπονται μόνο με γραπτή συγκατάθεση της Επιτροπής Ενστάσεων το αργότερο μια ώρα πριν την εκκίνηση κάθε ιστιοδρομίας που αφορούν Σε κάθε περίπτωση για να εγκριθεί μία αλλαγή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απαιτείται ζύγισμα και πιστοποίηση από την Επιτροπή Αγώνων του βάρους κάθε μέλους πληρώματος που εισέρχεται.

13 SKIPPER ONDECK international yachting magazine ONDECK is published in ENglish four times per year and is available all OvEr greece, at selected press points, yacht Clubs and premium marinas. Stay tuned / Stay ONDECΚ OndECK covers news from the worldwide shipyard community with emphasis on sailing and motor boats longer than 9 meters. the yachts featured in each issue are accompanied by technical articles, travel stories, marketing reports and financial analyses by our contributing editors. the Digital Edition is available online and via Newsstand (ios).

14 10. Αντικατάσταση Εξοπλισμού 10.1 Αντικατάσταση πανιού που έχει υποστεί ζημιά μπορεί να γίνει μετά από έγκριση της Επιτροπής Ενστάσεων. Ο υπεύθυνος κάθε σκάφους πρέπει να βεβαιώσει ότι το νέο πανί είναι σύμφωνο με το πιστοποιητικό του. Η Επιτροπή Αγώνων θα πρέπει να σφραγίσει το πανί και διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου ή καταμέτρησης του. Το πανί που αποσύρεται προκειμένου να αντικατασταθεί πρέπει να παραδοθεί στην Γραμματεία της Επιτροπής Αγώνων Αντικατάσταση εξοπλισμού (σπινακόξυλου, μάτσας, άλμπουρου κ.λ.π.) λόγω ζημιάς ή απώλειας επιτρέπεται μόνο μετά από έγκριση της Επιτροπής Ενστάσεων. Οι αιτήσεις για αντικατάσταση πρέπει να γίνουν με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία. Ο υπεύθυνος κάθε σκάφους πρέπει να βεβαιώσει ότι ο νέος εξοπλισμός είναι σύμφωνος με τον αναγραφόμενο στο πιστοποιητικό του. Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου ή καταμέτρησης του νέου εξοπλισμού. 11. Οδηγίες Πλου 11.1 Οι Οδηγίες Πλου θα διατίθενται στους αγωνιζόμενους με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής. 12. Διαδρομές Οι διαδρομές θα είναι: 12.1 Διαδρομές inshore (όρτσα πρίμα, τριγωνική διαδρομή ή συνδυασμός τους) 12.2 Παράκτιες διαδρομές μήκους διαδρομής έως 20 ΝΜ 12.3 Αγώνας ανοικτής θαλάσσης με ή χωρίς βαθμολογική πόρτα, μήκους διαδρομής 20 έως 45 ΝΜ 13. Ποινές ORCi 13.1 Όπως προσδιορίζονται με τις Οδηγίες Πλου. 14. Περιοχή Ιστιοδρομιών 14.1 Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Φαληρικό Ορμο. 15. Κατηγορίες 15.1 Ο στόλος των σκαφών που ανήκουν σε κάθε σύστημα ισοζυγισμού (ORC-I, IRC), μπορεί να διαιρεθεί σε υποκατηγορίες ανάλογα με το πλήθος των συμμετεχόντων 16. Σύστημα Διόρθωσης Χρόνου 16.1 Για την κατηγορία IRC, θα εφαρμοσθεί το σύστημα Time on Time σύμφωνα με το σύστημα IRC για όλες τις ιστιοδρομίες Για την κατηγορία ORC-I: Για τις ιστιοδρομίες ελεγχόμενου στίβου θα εφαρμοσθεί το Performance Curve System Constructed Course. Ως εναλλακτικό σύστημα διόρθωσης χρόνου θα εφαρμοσθεί το Time on Time Inshore Για τις παράκτιες ιστιοδρομίες και τους αγώνες ανοικτής θαλάσσης θα εφαρμοσθεί το σύστημα Time on Time Offshore.

15

16 17. Βαθμολογία 17.1 Θα ισχύσει το σύστημα Χαμηλής Βαθμολογίας των RRS (Low Point Scoring System, RRS Appendix A) με τις ακόλουθες τροποποιήσεις: a. Oι βαθμοί κάθε ιστιοδρομίας θα πολλαπλασιάζονται με τον αντίστοιχο συντελεστή βαθμολογίας. b. Εφ όσον πραγματοποιηθούν λιγότερες από τέσσερις ιστιοδρομίες, η βαθμολογία κάθε σκάφους στην σειρά, θα είναι το άθροισμα των βαθμολογιών που έλαβε σε κάθε ιστιοδρομία. c. Εφ όσον πραγματοποιηθούν τέσσερις και άνω ιστιοδρομίες, η βαθμολογία κάθε σκάφους στην σειρά, θα είναι το άθροισμα των βαθμολογιών που έλαβε σε κάθε ιστιοδρομία εξαιρουμένης της χειρότερης. Η βαθμολογία ιστιοδρομίας ανοικτής θαλάσσης ή παράκτιας δεν μπορεί να εξαιρεθεί Ο αγώνας ανοικτής θαλάσσης έχει συντελεστή βαθμολογίας 1,3. Οι παράκτιες διαδρομές έχουν συντελεστή 1,1 και οι inshore ιστιοδρομίες έχουν συντελεστή 1, Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι έγκυρο εφόσον πραγματοποιηθούν τουλάχιστον ένας αγώνας ανοικτής θαλάσσης ή παράκτια ιστιοδρομία και δύο ιστιοδρομίες inshore Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας θα είναι έγκυρος εφόσον πραγματοποιηθεί έστω και μία ιστιοδρομία. 18. Επιτροπή Ενστάσεων 18.1 Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων θα είναι τελεσίδικες όπως προβλέπεται από τον κανόνα RRS Ναυτικοί Χάρτες 19.1 Συνιστώνται οι επίσημοι εν ισχύ χάρτες της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού, ORCi 20. Ελλιμενισμός 20.1 Κατά τη διάρκεια των αγώνων σκάφη περιορισμένου αριθμού μπορεί να ελλιμενισθούν στο λιμένα του Μικρολίμανου μετά από έγγραφη αίτηση. Προτεραιότητα θα δοθεί σε σκάφη από απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος ή χώρες του εξωτερικού 20.2 Για τον χώρο ελλιμενισμού των σκαφών πριν την έναρξη της διοργάνωσης, οδηγίες θα δίδονται από τον όμιλο κατόπιν συνεννοήσεως. 16

17

18 21. Περιορισμοί Ανέλκυσης Σκαφών 21.1 Από τις 09:00 της 08ης Σεπτεμβρίου και μέχρι την 13η Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 δεν επιτρέπεται η ανέλκυση των σκαφών παρά μόνο με τους όρους προηγουμένως χορηγηθείσας έγγραφης άδειας της Επιτροπής Ενστάσεων. Προκειμένου για σκάφη με κινητή καρίνα και / ή αφαιρούμενο τιμόνι, αυτά θα πρέπει να παραμείνουν σε θέση πλεύσης κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα. 22. Δικαιώματα Μέσων Ενημέρωσης 22.1 Οι αγωνιζόμενοι, οι ιδιοκτήτες και οι φιλοξενούμενοί τους παραχωρούν το απόλυτο δικαίωμα και την άδεια στον διοργανωτή να δημοσιεύσει ή/και να εκπέμψει σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών διαφημίσεων και όχι μόνον, φωτογραφίες ή video προσώπων και σκαφών που ελήφθησαν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς ή για δελτία τύπου. Οι κυβερνήτες και μέλη του πληρώματος οφείλουν να λαμβάνουν μέρος σε συνεντεύξεις τύπου και άλλες εκδηλώσεις που έχουν σκοπό την προβολή της διοργάνωσης εφ όσον τους ζητηθεί από το Γραφείο Τύπου. 23. Επικοινωνία 23.1 Εκτός από την επικοινωνία με την Επιτροπή Αγώνων, όσο ένα σκάφος αγωνίζεται δεν πρέπει να εκπέμπει, ούτε να λαμβάνει μέσω τηλεπικοινωνιών μηνύματα που δεν είναι διαθέσιμα σε όλα τα σκάφη. Ο περιορισμός αυτός ισχύει και για τα κινητά τηλέφωνα. ORCi 24. Έπαθλα 24.1 Θα απονεμηθούν έπαθλα στους νικητές του ORC-I Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2015 ως εξής: Επαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας κάθε Κατηγορίας (Α και Β ) για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC-I καθώς και στον 1ο νικητή κάθε υποκατηγορίας που θα δημιουργηθεί. Επαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας για σκάφη καταμετρημένα κατά IRC καθώς και στον 1ο νικητή κάθε υποκατηγορίας που θα δημιουργηθεί. Θα απονεμηθούν επίσης τα παρακάτω επαμειβόμενα κύπελλα της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης: o Κύπελλο Σπύρος Δήμου στον 1ο νικητή της κατηγορίας Α για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC-I o Κύπελλο Ηλίας Καρώνης στον 1ο νικητή της κατηγορίας Β για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC-I o Κύπελλο Άλκης Μαγκριώτης στον 1ο νικητή της κατηγορίας IRC 24.2 Θα απονεμηθούν έπαθλα στους νικητές του ORC-I, IRC Open International Offshore Regatta «In memory of Spiros Dimou» ως εξής: 18 Επαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας κάθε Κατηγορίας (Α και Β ) για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC-I καθώς και στον 1ο νικητή κάθε υποκατηγορίας που θα δημιουργηθεί.

19 Επαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας για σκάφη καταμετρημένα κατά IRC καθώς και στον 1ο νικητή κάθε υποκατηγορίας που θα δημιουργηθεί. 25. Αποποίηση Ευθύνης 25.1 Όλοι οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης, οι Επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων καθώς και κάθε άλλος εμπλεκόμενος στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ORC-I 2015 και του ORC-I, IRC Open International Offshore Regatta «Ιn memory of Spiros Dimou», αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη για κάθε απώλεια, τραυματισμό, ζημία ή ταλαιπωρία που μπορεί να συμβεί σε πρόσωπα ή πράγματα, τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα, ως συνέπεια της συμμετοχής στην διοργάνωση αυτή. Κάθε ιδιοκτήτης σκάφους ή ο εκπρόσωπός του αποδέχεται τους όρους αυτούς με την υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής. Εφιστάται η προσοχή των αγωνιζομένων στον θεμελιώδη κανόνα 4 του Μέρους 1 των κανονισμών της ISAF «Το σκάφος είναι αποκλειστικά υπεύθυνο να αποφασίσει αν θα εκκινήσει ή όχι ή αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται». 26. Ασφάλιση 26.1 Κάθε συμμετέχον σκάφος πρέπει να είναι ασφαλισμένο με συμβόλαιο αστικής ευθύνης προς τρίτους (σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες), με ποσό τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ ( ,00 ). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι να έχουν την απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να καλύπτει ρητά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων (σωματικές βλάβες και υλικές ζημίες) κατά την συμμετοχή του σκάφους σε αγώνες ιστιοπλοΐας. ORCi 27. Πληροφορίες Πληροφορίες παρέχονται: Στην Γραμματεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, Μικρολίμανο, Πειραιάς Τηλ.: , Fax: Website: 19

20 Μικρολίμανο Τ.Κ Πειραιάς Tηλ.: , Fax: Φωτογραφικό υλικό:

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ North Aegean Crossing 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον αγώνα «North Aegean Crossing 2015». 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας () προκηρύσσει τον αγώνα COASTAL 2014, για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος Φάληρο 12-14 Ιουνίου 2015 Διοργανωτής Όμιλος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ CRETAN UNION CUP 2015 23 29 Mαϊου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC. 13-14-15 Ιουνίου 2014. Επίδαυρος 2014.

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC. 13-14-15 Ιουνίου 2014. Επίδαυρος 2014. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC 13-14-15 Ιουνίου 2014 Επίδαυρος 2014 Διοργανωτής Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Äâ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2012 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανωτές Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» 14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» 13 & 14 Ιουνίου 2015 Για πλήρωµα 2 ατόµων (άνδρας & γυναίκα) υποχρεωτικά. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου «το Χαµόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυταθλητικός Όµιλος ελφινάριο διοργανώνει αγώνα για σκάφη ισοζυγισµένα κατά ORC International, IRC, ORC Club στις 20 & 21 Σεπτεµβρίου 2014, εις µνήµη Ηλία Μαντούβαλου. 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 19 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Λέρου, Ναυτικός Όμιλος Σάμου, Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (Ε.Ι.Ο.) ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 86.1(a) ΤΩΝ RRS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2012 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2013 για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015 21-22/03/2015 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΙΟΧ σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει αγώνα με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Το πρωτάθληµα συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όµιλο Καλαµαριάς Θεσσαλονίκης, τον Ναυτικό Όµιλο Ανοιχτής Θάλασσας και τον Ναυτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ. τον. διεξαχθεί ΤΡΙΤΗ. Βουλιαγμένης. ακόλουθη: Για 4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2012. IMS Rule 2012. Συγκρούσεων

ΟΜΙΛΟΣ. τον. διεξαχθεί ΤΡΙΤΗ. Βουλιαγμένης. ακόλουθη: Για 4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2012. IMS Rule 2012. Συγκρούσεων ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2012 Προκήρυξη Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Α Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COASTAL OFFSHORE ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο (ΝΟΚΒ) προκηρύσσει τον Ιστιοπλοικό Αγώνα Coastal Offshore 8o Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Πρωτάθληµα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης 2015 Κατηγορίες ORCi - ORC CLUB Προκήρυξη και Οδηγίες Πλου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Α ΦΑΣΗ 17 19 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Οµιλος Ελλάδος σε συνεργασία µε τον Ελληνικό Σύνδεσµο

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας, ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία,η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ OPTIMIST & LASER 4,7 12 & 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

46ο Ράλλυ Αιγαίου Aegean Rally 17 26 July 2009

46ο Ράλλυ Αιγαίου Aegean Rally 17 26 July 2009 46 46 17-26 July 09 O F F I C I A L S P O N S O R 17-26 Ιουλίου 09 Ε Π Ι Σ Η Μ Ο Σ Χ Ο Ρ Η Γ Ο Σ 46ο Ράλλυ Αιγαίου Aegean Rally 17 26 July 2009 Προκήρυξη / Νotice of race ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ORGANIZED BY ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Ω Κ Ε Α Ν Ι Κ Ο Υ Κ Α Γ Ι Α Κ (Καγιάκ Ανοιχτής Θάλασσας) Όπως εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων - Μελών της Ε.Ο.Κ.-Κ.

Διαβάστε περισσότερα

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2015» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ OPTIMIST, LASER RDL, LASER

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2015» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ OPTIMIST, LASER RDL, LASER ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 11 ο ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2015» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ OPTIMIST, LASER RDL, LASER 4.7 και 8 ο Κύπελλο «Ανάπτυξης OPTIMIST Καβάλα 2015,» 11 13 Σεπτεμβρίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί

Διαβάστε περισσότερα