ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ 22.02.2011"

Transcript

1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ Την Πέμπτη στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας, συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα επί των παρόντων, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου Δεκεμβρίου 2009 έως σήμερα. Σήμερα στην ετήσια απολογιστική συνέλευση σας παρουσιάζουμε τον διοικητικό απολογισμό του Σωματείου μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Την ίδια ώρα που η επίθεση κλιμακώνεται σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η ύφεση βαθαίνει στη χώρα μας, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται και το αίσθημα απελπισίας και αγανάκτησης ξεχειλίζει, κάποιοι συνεχίζουν να ζητούν νέες θυσίες με προσχήματα όπως τη μείωση του κόστους, την δήθεν ανάγκη επιβίωσης των επιχειρήσεων, τη δημιουργία όρων και προϋποθέσεων ανάπτυξης κ.α. Δηλαδή ζητούν να συνεχίσουν να πληρώνουν τα ίδια υποζύγια και όχι εκείνοι που δημιούργησαν το χρέος και τα ελλείμματα με τις πολιτικές και επιχειρηματικές τους επιλογές. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση με πρόσχημα το επικαιροποιημένο μνημόνιο, διαμορφώνει τις νέες οικονομικές συνθήκες, για περαιτέρω συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων και των εισοδημάτων των εργαζομένων για να ξανακερδίσουν οι τραπεζίτες και οι οικονομικά ισχυροί του εγχώριου και του ξένου κεφαλαίου. Το σχέδιο είναι σαφές και ξεκάθαρο: «δημιουργούμε συνθήκες φόβου και ανασφάλειας στην ελληνική

2 κοινωνία, συκοφαντούμε συλλήβδην το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, στρέφουμε τη μία κοινωνική τάξη εναντίων της άλλης, μειώνουμε το κόστος των επιχειρήσεων με δραστικές περικοπές των χαμηλών εισοδημάτων και ως πρόσχημα για όλα αυτά υποσχόμαστε ανάπτυξη στο απώτερο μέλλον και εξακολουθούμε σταθερά να επικαλούμαστε το μονόδρομο του μνημονίου που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία» Ετσι, διαμορφώνεται το νέο οικονομικό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον για να συνεχίσουν τη κερδοσκοπία τους, στη νέα μετά την κρίση εποχή οι ίδιοι άνθρωποι. Θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να σταθούμε αλληλέγγυοι στους δίκαιους αγώνες όλων των εργαζομένων καθώς και στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των νοικοκυριών, επειδή πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση της κρίσης και η οικονομική της διαχείριση σε πολιτικό επίπεδο, δεν μπορεί να γίνεται με όρους διαμόρφωσης συνθηκών κερδοσκοπίας για του δανειστές, τις αγορές και τα golden boys, αλλά με όρους αντιμετώπισης των κοινωνικών αναγκών και δημιουργίας προϋποθέσεων οικονομικής ανάπτυξης, σε μία πολιτεία δικαιοσύνης, ισοτιμίας και ασφάλειας για όλους. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ Βρισκόμαστε στην δίνη λοιπόν μίας ολομέτωπης και καλά οργανωμένης επίθεσης και περικοπής των εργασιακών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Τώρα είναι η ώρα που υπεύθυνα όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουμε την αποδέσμευση της χώρας από τις περιοριστικές πολιτικές που προκαλούν ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση και να απαιτήσουμε την απόρριψη των πολιτικών μείωσης των μισθών και των συντάξεων και της κατάργησης των ΣΣΕ στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, γιατί είναι κοινά αποδεκτό ότι η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεν θα κερδηθεί από την εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την επικράτηση τεχνοκρατικών και μόνο χωρίς κοινωνικό πρόσωπο.

3 Είναι η ώρα να προτείνουμε - αντιτασσόμενοι και στον κυβερνητικό συνδικαλισμό αλλά και στον συνδικαλισμό του τύπου «σφάξε με αγά μου, να αγιάσω» - στρατηγικές και πολιτικές αξιών που σκοπό θα έχουν την ανάπτυξη αλλά με ανθρώπινα και κοινωνικά χαρακτηριστικά. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ Αποτελούμε ένα σωματείο το οποίο δεν είναι φοβικό, μας αρέσουν οι λαϊκοσυμμετοχικές διαδικασίες. Στο σύνολο του το Δ.Σ. του Σωματείου μας είναι ανοιχτό στο διάλογο,στο προβληματισμό, στη δράση.αυτό αποδεικνύεται από το ότι όλα τα Δ.Σ. είναι ανοιχτά και μπορεί να τα παρακολουθήσει οποιοσδήποτε συνάδελφος. Κατεβήκαμε με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο μετά από αρκετά χρόνια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, να πάμε όλοι μαζί, παρά τις επιμέρους διαφορές μας, όχι σε θέματα στρατηγικής αλλά αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Και εκτιμώ ότι δεν θα πρέπει να πέσουμε στις τεχνικές πολώσεις, στην ένταση, στην πίεση των συναδέλφων μας για επίλυση των προβλημάτων εδώ και τώρα. Γιατί είμαστε όλοι σε ένα καράβι, που διασχίζει την θάλασσα με θαλασσοταραχή ή μεγάλη τρικυμία, που πρέπει να αποφύγει σκοπέλους, αλλά τελικά με σύμπνοια του πληρώματος και συντονισμένη δουλειά θα φτάσει τελικά στο λιμάνι του προορισμού του που είναι ο στόχος. Η επιτυχία του Δ.Σ. είναι να εργάζεται ομαδικά,να υπάρχει αλληλοενημέρωση να υπάρχει συλλογικότητα.το θέμα δεν είναι να περάσει κάτι πλειοψηφικά.μέχρι τώρα όλες, μα όλες οι αποφάσεις, έχουν ληφθεί ομόφωνα, μετά από διεξοδική συζήτηση και αφού υπήρχε συγκερασμός όλων των

4 απόψεων. Εδώ πρέπει να κάνουμε μνεία στον τέως συνάδελφό μας Γιάννη Κατσιρούμπα που προς τιμή του, αν και προερχόταν από άλλη παράταξη, βλέποντας ότι δεν είχε να κάνει με προστάτες συνδικαλιστές, ότι πάντα δρούσαμε με συλλογικότητα και αξιοπρέπεια και ότι όλες τις αποφάσεις τις παίρναμε πάνω από το τραπέζι με απόλυτη διαφάνεια συμμετείχε στην λήψη των αποφάσεων με ομοφωνία. Για μένα και για όλο το Δ.Σ. αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι τρόπος ζωής. Λειτουργήσαμε στην χειρότερη περίοδο μετά την ένταξή μας στον οργανισμό το 1989 και τις υποχρεωτικές μετατάξεις του 1990, βρεθήκαμε μέσα σε έναν κυκεώνα προβλημάτων που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση και διοίκηση σχετικά με τον διαγωνισμό πρόσληψης του ΑΣΕΠ. Πενήντα τρεις συνάδελφοι με τις οικογένειες τους βρέθηκαν με το ένα πόδι στον δρόμο. Εμείς σαν συνδικαλιστικό σωματείο δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε υπέρ των διατάξεων του ΑΣΕΠ, της διαφάνειας και σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους. Δεν επιλέξαμε ούτε επιλέγουμε ποιοι συνάδελφοι θα εργασθούν στο ΣΕΦ. Τους αγκαλιάσαμε από την αρχή. Με δικαστικές αποφάσεις έμεναν στο Στάδιο, με δικαστικές αποφάσεις έφυγαν τριάντα τρεις. Εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε υπέρ της νομιμότητας, με την παρέμβαση μας μέσω του δικηγόρου του Σωματείου μας κ. Τζατζάνη, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, υπέρ αυτών των εργαζομένων που αναφέρονταν τα ονόματά τους στους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

5 Κατηγορηθήκαμε βάναυσα από το ΠΑΜΕ με ανακοινώσεις και καταγγελίες στον Ριζοσπάστη ότι κάνουμε εργοδοτικό συνδικαλισμό, ότι είμαστε υπέρ των απολύσεων κλπ. Τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε και ισχύει. Μετά την ένταξη στον οργανισμό του συναδέλφου Π.Ε. κάνουμε ενέργειες με την συνδρομή του δικηγόρου μας για την επίσπευση της διαδικασίας ένταξης στον οργανισμό των δέκα έξι συναδέλφων κατηγορίας ΔΕ & ΥΕ έτσι ώστε να τοποθετηθούν άμεσα και όχι στα μακρινά πλαίσια που προβλέπει ο σχετικός νόμος, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του Επίσης με παρέμβασή μας και σχετική γνωμοδότηση του δικηγόρου μας, πέρασε από το Δ.Σ. του ΣΕΦ και εγκρίθηκε το σχετικό πρακτικό από την ΓΓΑ να δοθεί το επίδομα ισολογισμού σε τρεις συναδέλφους λόγω του ότι εκ παραδρομής δεν αναφερόταν στην ΣΣΕ αλλά καταβαλλόταν επί πέντε συναπτά έτη. Σχετικά με την κατάργηση των βαρδιών στα περισσότερα τμήματα και γραφεία, η θέση του Σωματείου είναι το Στάδιο να λειτουργεί με το όσο δυνατόν μικρότερο κόστος χωρίς όμως να υπάρχει θέμα υπολειτουργίας του και σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων. Σε αίτημα των συναδέλφων ηλεκτρονικών για την επαναλειτουργία του γραφείου του σε βάρδιες το Σωματείο έκανε παρέμβαση στην Διοίκηση για να εξετάσει το αίτημά τους κατόπιν οικονομοτεχνικής μελέτης και εφόσον συμφέρει να ικανοποιηθεί. Εξυπακούεται ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα τμήματα. Φυσικά έγιναν και λάθη και ένα από αυτά είναι το ότι δεν συμμετείχαμε στην διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β για τα 25χρονα του ΣΕΦ, με το σκεπτικό ότι δεν θέλαμε να πάρουμε μέρος σε εκδηλώσεις πανηγυρικού χαρακτήρα εκφράζοντας την δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι παράμεναν απλήρωτοι.

6 Θα έπρεπε να παρευρεθούμε και να θέσουμε εφόσον αυτό ήταν δυνατόν - παρουσία του ΓΓΑ τις θέσεις του Σωματείου. Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι αυτά που προτείναμε πριν από 13 μήνες, παραμένουν για εμάς η πυξίδα για την συνέχεια μας. Συγκεκριμένα είχαμε καταθέσει τις παρακάτω προτάσεις: Να διατεθούν τα ανάλογα κονδύλια για την εκπόνηση ενός αποτελεσματικού σχεδιασμού που θα δίνει αναπτυξιακή προοπτική στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, που θα διατηρεί τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΣΕΦ, γιατί την τελευταία 5ετία - αλλά και στους 13 μήνες με τη νέα διοίκηση -δεν υπήρξε πρόθεση και βούληση νέων σχεδιασμών για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των εγκαταστάσεων και το περιβάλλοντα χώρου καθώς και για την αξιοποίηση του δυναμικού των εργαζομένων. Οι αρνητικές επιπτώσεις από αυτή την κυβερνητική ολιγωρία και από την έλλειψη του ενδεδειγμένου σχεδιασμού, φαίνονται καθαρά στην ανταγωνιστικότητα που αντιμετωπίζουμε από τα νέα εκθεσιακά κέντρα και τους συνεδριακούς χώρους, οι οποίοι δημιουργήθηκαν και λειτουργούν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με άριστες προδιαγραφές και τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, με οργανωμένο μάρκετινγκ και υποδειγματική προσφορά υπηρεσιών. Δημιουργία πηγών εσόδων από διαφημίσεις, εκμετάλλευση χώρων για εμπορική και αθλητική χρήση, για πολιτιστικές εκδηλώσεις, (παγοδρομίου, μηχανοκίνητου αθλητισμού, συνεδρίων, εκθέσεων, γηπέδων 5χ5, αναψυκτηρίων κλπ.) καθώς και εκμετάλλευση του περιβάλλοντα χώρου προς όφελος του ΣΕΦ και όχι των ενοικιαστών του.

7 Προώθηση της λυόμενης κατασκευής πολλαπλών χρήσεων σύμφωνα με τον ν. 3342/2005 η εκμετάλλευση της οποίας να γίνεται εξ ολοκλήρου από τις υπηρεσίας του ΣΕΦ και όχι να ενοικιάζεται σε ιδιώτες. Προγραμματισμός και εκμετάλλευση της αρένας του ΣΕΦ και για άλλες δραστηριότητες πέραν αυτών του ΟΣΦΠ. Εκσυγχρονισμός του συνεδριακού κέντρου ώστε να αναβαθμισθούν οι υπηρεσίες του. Εφαρμογή σχεδίου προβολής του σταδίου και των προσφερομένων υπηρεσιών του. Απομάκρυνση των προκατασκευασμένων υποδομών στα παραχωρηθέντα εννέα στρέμματα της περιοχής μεταξύ λιμενίσκου και ΝΑΣ και αξιοποίηση της ως χώρου στάθμευσης τον οποίο θα εκμεταλλεύεται το ΣΕΦ. Να εφαρμοσθούν άμεσα οι διατάξεις του Νόμου για συμμετοχή εκλεγμένων εκπροσώπων του Σωματείου των εργαζομένων στο Δ.Σ. με δικαίωμα ψήφου. ( Να συμμετέχουν υποχρεωτικά στο Δ.Σ. του Ν.Π.Ι.Δ. ΣΕΦ δύο αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων.) Να συνταχθεί νέος κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας, εναρμονισμένος με την σύγχρονη επιστήμη της διοίκησης και με σύγχρονα οργανογράμματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η αυτονόητη συμμετοχή και οι προτάσεις των εργαζομένων του ΣΕΦ. Να θεσμοθετηθεί η τακτική επιμόρφωση των εργαζομένων μέσω ουσιαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και όχι με στόχο μόνο την είσπραξη κάποιων ποσών από τον ΛΑΕΚ. Να γίνεται έλεγχος από την επιθεώρηση εργασίας του προσωπικού που απασχολείται από τα ιδιωτικά συνεργεία τα οποία εκτελούν εργασίες στο ΣΕΦ. Αναθέσεις σε εργολάβους και ιδιωτικά συνεργεία θα γίνονται εφόσον δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από εργαζόμενους του ΣΕΦ και πάντοτε με μειοδοτικούς διαγωνισμούς και ποτέ με απευθείας ανάθεση. Να γίνει προγραμματισμός ώστε να διασφαλίζεται δίμηνη επάρκεια χρημάτων για την πληρωμή των υποχρεώσεων του ΣΕΦ,

8 έτσι ώστε να αποφεύγεται η συνεχής επιβολή προστίμων από διάφορους οργανισμούς. Τίποτα απολύτως δυστυχώς δεν υλοποιείται. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν γίνεται καν στοιχειώδης διάλογος πάνω σε αυτά τα θέματα. Η Διοίκηση ενστερνιζόμενη μία απολύτως δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, μαθημένη να λειτουργεί μέσω επιτροπών και επιτροπών με σχέδια και παρασχέδια, αναλώνοντας τόνους χαρτιών, χωρίς καμία οικολογική συνείδηση αλλά και χωρίς ποτέ να προσεγγίζει καν τους στόχους. Επισημαίνεται ότι ενώ η Διοίκηση του Σταδίου δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα καμία ενέργεια για την αξιοποίηση της περιουσίας του Σταδίου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο της , ζήτησε από τους υπουργούς να καταγράψουν τη δημόσια περιουσία που βρίσκεται υπό την εποπτεία τους και να κάνουν προτάσεις για την αξιοποίησή της. Επίσης ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε πως πρόκειται για στρατηγική απόφαση να μπει στο τραπέζι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Πρόκειται για μια διοίκηση των «θα», το κίνημα «δεν πληρώνω δεν πληρώνω» δεν ξεκίνησε από τους σταθμούς των διοδίων και τα ΜΜΕ αλλά από το Στάδιο. Αν και είμαστε λίγο πριν τις Αποκριές, εδώ έπεσαν τα προσχήματα και οι μάσκες και αποκαλύφθηκε ότι οι διοικούντες μεριμνούν σαν εντεταλμένα όργανα και σαν εκτελεστές, χειρότερα ακόμα και από τους τροϊκανούς, να καταργήσουν την ΣΣΕ αμφισβητώντας από την πρώτη στιγμή τους βασικούς μισθούς των εργαζομένων και τα επιδόματά τους. Προχωρούν σε δυσμενή τροποποίηση οργανισμού, λέγοντας ότι ο νέος οργανισμός έρχεται από τα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης. Λειτουργούν δε με μυστικοπάθεια που ξεκίνησε με την στελέχωση του γραφείου της Προέδρου με άτομα που δεν προέρχονται από το προσωπικού του Σταδίου αλλά διατέθηκαν από την υπηρεσία που υπηρετούσε η ίδια.

9 Η μυστικοπάθεια αυτή έρχεται σε αντίθεση με την βούληση της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του ίδιου του πρωθυπουργού που οποίος ζήτησε και καθιέρωσε την πλήρη διαύγεια σε όλες τις λειτουργίες του Δημοσίου (ανοικτή διακυβέρνηση, τηλεοπτική κάλυψη υπουργικών συμβουλίων κλπ.). Στο στάδιο δεν γίνονται γνωστά ούτε τα θέματα του Δ.Σ. του ΣΕΦ. Γιατί άραγε; Και ακολουθεί την συγκεκριμένη πολιτική ενώ δηλώνει ότι είναι υπέρ της συμμετοχής αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΣΕΦ. Αναφορικά με την υπογραφή της νέας ΣΣΕ, ενεργούμε από κοινού με την Ομοσπονδία μας και το Προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων του ΟΑΚΑ, διερευνώντας και περίπτωση νομικής συνδικαλιστικής συνδρομής, επισκεφθήκαμε κατ επανάληψη την ΓΣΕΕ, το νομικό της τμήμα ως και τον δικηγόρο μας. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα σε περίπτωση που δεν καταβληθούν έως το τέλος του τρέχοντος μηνός τα οφειλόμενα αποταμιευτικά και δεδουλευμένα του έτους 2010, να κατατεθεί καταγγελία κατά της Διοίκησης του Σταδίου στην επιθεώρηση εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το διάστημα των τελευταίων 13 μηνών έγιναν 28 διοικητικά συμβούλια των οποίων οι αποφάσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν ήταν ομόφωνες. Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εκλογής νέου οργάνου του Σωματείου θα διεξαχθεί τον μήνα Οκτώβρη αντί για τις αρχές Δεκέμβρη όπως προβλέπεται προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στο νεοεκλεγμένο Δ.Σ. να προετοιμάσει το έδαφος για την υπογραφή της επόμενης ΣΣΕ, να φροντίσει για την έγκαιρη προετοιμασία της καθιερωμένης παιδικής γιορτής κλπ. Με την ευκαιρία σας καλούμε στην κοπή της πίτας και στον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης που θα γίνει στο κέντρο Το Τζάκι την γιατί χρειάζεται και λίγη διασκέδαση μέσα στις γκρίζες μέρες που ζούμε.

10 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Η προτεραιότητα και η κυρίαρχη απαίτηση όλων των εργαζομένων αυτή την ώρα είναι η διοίκηση και κατ επέκταση η κυβέρνηση να τηρήσει και να υπερασπιστεί το θεσμικό πλαίσιο που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, για το συλλογικό δίκαιο και για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Και αυτό πρέπει να το απαιτήσουμε οργανωμένα και να αγωνιστούμε ενωμένοι ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους γιατί ο αγώνας ΤΩΡΑ είναι πραγματικά πολύ δύσκολος για εμάς και τις οικογένειές μας. Να πάρουμε όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων μας. Ο αγώνας μας σε όλα τα μέτωπα θα είναι σκληρός, μακροχρόνιος με εκπλήξεις και απρόοπτα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ 24.11.2009 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Την Δευτέρα 16 Νοέμβρη 2009 στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας!

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Από το Γρηγόρη Καλομοίρη, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έστειλε επείγουσα (την τρίτη μέσα σε ένα μήνα) εγκύκλιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/01/2012 Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 10.10.2012 Βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν την εξαγγελία των νέων μέτρων μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματός μας και κατάργησης του ελάχιστου κράτους πρόνοιας που

Διαβάστε περισσότερα

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) Διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού 136 Αθήνα Αθήνα 15 Οκτωβρίου 2011 Ταχ. Κωδ.: 17671 Αριθμ. πρωτ.: 181 Τηλέφωνα Προέδρου:6944191513

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Με βασικό σύνθημα: Απαιτούμε, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί: «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ημερομηνία Ανάρτησης: 08/12/2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εισήγηση Μανώλη Μαθιουδάκη Προέδρου ΕΣΗΕΑ στο Μικτό Συμβούλιο της 8ης Δεκεμβρίου 2003 Στην προηγούμενη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21 Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) 6936)584278 Fax: 24210)20483 e-mail: elme.mag@gmail.com Δευτέρα, 29

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΣΥΓΤΕ διατηρεί έντοκο λογαριασμό με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Οι Ομοσπονδίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Πέμπτη 6/6 /2013, 11:00-19:00 Γραφεία ΟΓΕ, Πλ.Ατταλείας,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα,

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα, Θεόδωρος Χατζηπαντελής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής Α.Π.Θ. υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» της Χρύσας Αράπογλου 2310 997912, 6937 864141, chadji@polsci.auth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητική Ομιλία Γενικού Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην Παγκύπρια Οργανωτική Συνδιάσκεψη 4/10/2017

Εισηγητική Ομιλία Γενικού Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην Παγκύπρια Οργανωτική Συνδιάσκεψη 4/10/2017 Εισηγητική Ομιλία Γενικού Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ στην Παγκύπρια Οργανωτική Συνδιάσκεψη 4/10/2017 Συνάδελφε Γενικέ Γραμματέα της ΠΕΟ Συνάδελφοι άλλων Συντεχνιών της ΠΕΟ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων,

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικαλιστών, εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων. Η πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 Θέμα: Ομιλία Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της

Διαβάστε περισσότερα

Ένα δηλαδή ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών ούτως ώστε: 3. Να θωρακίσει το επάγγελμα μας από ενδεχόμενες μελλοντικές απειλές

Ένα δηλαδή ολοκληρωμένο σχέδιο ενεργειών ούτως ώστε: 3. Να θωρακίσει το επάγγελμα μας από ενδεχόμενες μελλοντικές απειλές Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Οι προτάσεις μας, που αποτελούν και τους στόχους της παράταξης για την επόμενη τριετία εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης με Άξονες έργου, Στόχους, Προτάσεις. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Ημερομηνία Ανάρτησης: 18/09/2012 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ποια επιδόματα διέσωσε η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Ποια επιδόματα διέσωσε η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ποια επιδόματα διέσωσε η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Η νέα ΕΓΣΕΕ, που υπεγράφη χθες, διασώζει τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων Θέμα: Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ στις 13/11/2014 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Καταστατικό

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Καταστατικό ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Καταστατικό Προοίμιο Το φοβερό μεταπολιτευτικό αδιέξοδο, εθνικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό, βύθισε την ελληνική κοινωνία σε μια βαθύτατη κρίση αξιών. Οι πολιτικές δυνάμεις του

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής

Διαβάστε περισσότερα

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε. κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να κοινό εργατικό μέτωπο ρήξηςαντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.-δντ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 Βασικές προϋποθέσεις συγχωνεύσεων: Η μη αλλοίωση της μετοχικής

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 Ημερομηνία Ανάρτησης: 14/11/2005 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στο Συνέδριο ΠΕΟ. Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ. Οικ. Γραμματέα Γ. Γεωργακόπουλου

Ομιλία στο Συνέδριο ΠΕΟ. Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ. Οικ. Γραμματέα Γ. Γεωργακόπουλου Ομιλία στο Συνέδριο ΠΕΟ Εκπροσώπου της ΓΣΕΕ Οικ. Γραμματέα Γ. Γεωργακόπουλου Χαιρετίζω εκ μέρους του Προέδρου και της Διοίκησης της ΓΣΕΕ το Συνέδριο της ΠΕΟ. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που εκπροσωπώ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι απαίτηση των μεγαλεμπόρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Τα σωματεία που υπογράφουμε αυτό το κείμενο έχουμε ξεκινήσει ήδη από

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση γ.γ. κου Ευαγγέλου Χρήστου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΒΕΑΜΜ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Εισήγηση γ.γ. κου Ευαγγέλου Χρήστου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΒΕΑΜΜ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Εισήγηση γ.γ. κου Ευαγγέλου Χρήστου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΒΕΑΜΜ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Αγαπητοί συνάδελφοι, καλωσορίσαμε. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση και το κάλεσμα της ετήσιας διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ.: 2613 610210 Πάτρα 13/1/2017 E mail: dimospatras@gmail.com ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα Παρασκευή 13 Γενάρη, συναντήσεις με

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ.Ε.Ε. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ υπ αριθµ Αθήνα 4/1/2011 ΠΡΟΣ Τα Εργατικά Κέντρα και Οµοσπονδίες ύναµης Γ.Σ.Ε.Ε. Θέµα: Συλλογικές διαπραγµατεύσεις & Συλλογικές Συµβάσεις Εργασίας. 10 κρίσιµα σηµεία. Συνάδελφοι, Στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Ημερομηνία Ανάρτησης: 28/01/2012 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει τις προτάσεις, που κατατέθηκαν κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση: 1. Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. 2. Κοινωνικές Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης της χώρας

Κοινοποίηση: 1. Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. 2. Κοινωνικές Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης της χώρας 1 Γ.Σ.Ε.Ε. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ υπ αριθμ.2 Αθήνα, 14/3/2012 Εβ/ζχ/130312 ΠΡΟΣ Τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα Δύναμης Γ.Σ.Ε.Ε. Κοινοποίηση: 1. Ειδικό Γραμματέα Σ.ΕΠ.Ε. 2. Κοινωνικές Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. 9 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. 9 Απριλίου 2013 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 9 Απριλίου 2013 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης 1 Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Μερικά απλά λόγια για την κρίση Η κρίση ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Αθήνα, 6/3/2006 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΣ Η ΑΣ για να καλύψει µια ανάγκη αµφίδροµης επικοινωνίας µε τους εργαζόµενους στην Εθνική Τράπεζα, προχώρησε το προηγούµενο

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Διευθυντά, κύριοι μέλη της Διοίκησης, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Διευθυντά, κύριοι μέλη της Διοίκησης, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Κύριε Πρόεδρε, κύριε Διευθυντά, κύριοι μέλη της Διοίκησης, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Σας καλωσορίζω όλους σήμερα εδώ, εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΕΦ, στην εκδήλωσή μας,για

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ P8_TA(2015)0237 Κινητοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση: αίτηση EGF/2015/000 TA 2015 Τεχνική βοήθεια με πρωτοβουλία της

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση με Διοίκηση

Συνάντηση με Διοίκηση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Παναγή Τσαλδάρη 9-11, Αθήνα, ΤΚ 10552 (1ος Ορ.) Τηλ; 211 411 4001-5 Fax: 211 40 300 20 Email :syllogos@sett.gr URL: www.sett.gr Αθήνα 22/01/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 02 Συνάντηση με Διοίκηση Συναδέλφισσες,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ V PRC «Συνδικαλισμός, συνδικάτα και συνδικαλιστική συμμετοχή στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης», ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αντικείμενο της παρούσας έρευνας αποτέλεσε η διερεύνηση του βαθμού συνδικαλιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα εννέα (9) μέλη βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) δηλαδή: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π. ---------------------------------------------- Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. 461 Αθήνα 26/01/2018 Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Tη Σύνοδο Προέδρων και Κοσμητόρων Των Παιδαγωγικών Τμημάτων

Αρ. Πρωτ. 461 Αθήνα 26/01/2018 Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Tη Σύνοδο Προέδρων και Κοσμητόρων Των Παιδαγωγικών Τμημάτων Αρ. Πρωτ. 461 Αθήνα 26/01/2018 Προς Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Tη Σύνοδο Προέδρων και Κοσμητόρων Των Παιδαγωγικών Τμημάτων Θέμα: Για το τοπίο που διαμορφώνεται στον τομέα της Προσχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ

ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ ΣΥΙΛΤΕ No 70. Αγωνιζόμαστε και αισιοδοξούμε για το εφάπαξ Αγαπητοί συνάδελφοι, Νιώθουμε υποχρέωσή μας να σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα τις ενέργειες του Συλλόγου μας σχετικά με το πιο σημαντικό, πλέον, θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ) ΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ) ΤΗΣ Σωματείο Εργαζομένων Τραπεζικής Επιχείρησης E.F.G. EUROBANK Αριθ. Εγκριτ. Απόφ. Πολυμ. Πρωτ. Αθηνών 432/1977 Α/Α Βιβλίου Ανεγν. Συνδικ. Οργαν. Πρωτ. Αθηνών 6713 Ειδ. 1956/6-4-2000 Εμμ.Μπενάκη 32, 10678

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ 25/09/2012 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Είναι ένα ΟΡΓΑΝΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, που ιδρύεται σε κάθε σχολική μονάδα, εκφράζει τους γονείς μέσα στο σχολείο και που η παρουσία του είναι νομικά κατοχυρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 27/11/2014 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. για δυναμική διεκδίκηση των πόρων που δικαιούται η Αυτοδιοίκηση από την Πολιτεία. Με τη δημιουργία κοινού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ: Απάντηση υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου για τους επικουρικούς γιατρούς και το επικουρικό προσωπικό.

ΒΟΥΛΗ: Απάντηση υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου για τους επικουρικούς γιατρούς και το επικουρικό προσωπικό. ΒΟΥΛΗ: Απάντηση υπουργού Υγείας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου για τους επικουρικούς γιατρούς και το επικουρικό προσωπικό. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ (Υπουργός Υγείας):

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συν. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Κύριε Πρόεδρε, Κύριε ντα Σύµβουλε, Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων

Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων 2015/0000(INI) 25.6.2015 ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων προς την Επιτροπή Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 www.olme.gr Fax: 210 33 11 338 email: olme@otenet.gr Aθήνα, 30/10/15

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 www.olme.gr Fax: 210 33 11 338 email: olme@otenet.gr Aθήνα, 30/10/15 ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΣΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ (24/10/2015) Η Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους διωκόμενους συναδέλφους Π.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων. Ανακοίνωση

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων. Ανακοίνωση Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων Αριστοτέλους 11 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756, fax: 210 5223721 Ανακοίνωση Ήρθε η ώρα να μπει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ Συναδέλφισες συνάδελφοι, Μετά την πάροδο τριών και πλέον χρόνων η παράταξη μας ξανά διεκδικεί την είσοδο της στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ Και λέμε ξανά διότι πιστεύαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Από 01/01/2018 έως 30/04/2018 ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 Αρ. πρωτ Προς: Τους καθηγητές των Σχολείων μας

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 Αρ. πρωτ Προς: Τους καθηγητές των Σχολείων μας Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 Αρ. πρωτ. 209 Προς: Τους καθηγητές των Σχολείων μας Θέμα: Ενημέρωση αποφάσεων της 13 ης συνεδρίας του Δ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Ε. και μέρους αποφάσεων της 9 ης συνεδρίας του Δ.Σ. της Φ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ196-198 Αθήνα, 11/12/2013 114 71 ΑΘΗΝΑ Αρ. Πρωτ. 237 ΤΗΛ. 210-6440873 FAX. 210-6454223 SITE: www.poseypexode.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Ομιλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Ομιλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ομιλία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου Οι συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προβλέπουν την σύγκλιση του

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ)

Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) Ο αγώνας για την επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου από το φροντιστήριο «Πρίσμα» συνεχίζεται Την Παρασκευή 17 του Ιούνη στις 9.00 π.μ. (κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ Κιλκίς 30/04/2014 Αρ.πρωτ. 23964 14SYMV002070581 2014-05-27 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Επιμόρφωση προσωπικού στις θεματικές ενότητες εκπαίδευσης Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των

Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου ΕΦΚΑ. επιστολή της ΓΣΕΕ προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Α. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009 Είναι η μοναδική διέξοδος για να επέλθει στην οικονομία και την αγορά ένα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 55/3-6-14

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 55/3-6-14 Ημερομηνία Ανάρτησης: 03/06/2014 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 55/3-6-14 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 55 3 Ιουνίου 2014 ΘΕΜΑ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Το

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Επιμελητηριακή Κίνηση

Γνήσια Επιμελητηριακή Κίνηση Γνήσια Επιμελητηριακή Κίνηση Οι θέσεις μας για ένα σύγχρονο Τεχνικό Επιμελητήριο Βόλος, 11/11/2016 Διακυβέρνηση: Πλήρης Διαφάνεια Μέγιστος αριθμός δύο θητειών για τον Πρόεδρο και για τα μέλη της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν στον κλάδο των αποστράτων.

ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν στον κλάδο των αποστράτων. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 7/2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Αθήνα, 5 Φεβ. 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. 77 Την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, συνάντηση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 410121 E-mail: info@gnossi-ngo.org Θεσσαλονίκη, 21/06/2013 Ανακοίνωση για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, CYPRUS INDUSTRIAL, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, COMMERCIAL, PRESS-PRINTING ΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ AND GENERAL SERVICES ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ WORKERS TRADE UNION Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Π.Κ. 68/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Π.Κ. 68/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Π.Κ. 68/13-7-2000 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 2000-2001 Στην Αθήνα σήμερα 30 Ιουλίου 2000 οι υπογράφοντες αφενός Λευτέρης Αντωνακόπουλος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11 ΑΘΗΝΑ, 24.8.2012 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2012-2015 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 30/

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 30/ Ημερομηνία Ανάρτησης: 05/12/2017 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 30/5-12-17 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 30 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΘΕΜΑ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΣΗΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΜΠΟΤΣΗ Το Δ.Σ., μετά την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση :Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα Ταχ. Κώδικας :11473 Τηλέφωνο :210-8213905/334

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρικός Σύλλογος. Ηρακλείου. Συνέντευξη τύπου

Ιατρικός Σύλλογος. Ηρακλείου. Συνέντευξη τύπου Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου Συνέντευξη τύπου 01.02.2010 Η πολιτεία τα τελευταία τριάντα χρόνια αδυνατεί ή δεν θέλει, να λάβει αποφάσεις, να κάνει τομές, να δώσει λύσεις σε θέματα που αφορούν την Υγεία.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Εισαγωγή. Στόχοι Οικονομικής Πολιτικής

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Εισαγωγή. Στόχοι Οικονομικής Πολιτικής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Θέμα: Οικονομική πολιτική για τις Δ.Ε.Κ.Ο. και τα Ν.Π.Ι.Δ. που υπάγονται στη Γενική Κυβέρνηση - κατάρτιση και αποστολή των σχεδίων Οικονομικών Προϋπολογισμών έτους 2013 καθώς και των Στρατηγικών-Επιχειρησιακών

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα

Χαιρετισμός της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα Χαιρετισμός της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα Ημερίδα για το Παρατηρητήριο «Οργάνωση υπηρεσιών για την ενσωμάτωση, παρακολούθηση και αξιολόγηση των πολιτικών ισότητας σε όλο το εύρος της δημόσιας δράσης» Κύριες

Διαβάστε περισσότερα

Δ7 Διαδικασία Ωρίµανσης και Σχεδιασµού Έργων, Επιλογής Άµεσα Ωφελούµενων Έργων ΕΚΤ και Διαχείρισης Ποιότητας Έργων

Δ7 Διαδικασία Ωρίµανσης και Σχεδιασµού Έργων, Επιλογής Άµεσα Ωφελούµενων Έργων ΕΚΤ και Διαχείρισης Ποιότητας Έργων Δ7 Διαδικασία Ωρίµανσης και Σχεδιασµού Έργων, Επιλογής Άµεσα Ωφελούµενων Έργων ΕΚΤ και Διαχείρισης Ποιότητας Έργων Επάρκειας για την υλοποίηση Συγχρηµατοδοτούµενων Έργων Σύµφωνα µε το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Τεχνολόγων Τροφίµων- Τεχνολόγων ιατροφής-αποφοίτων Σχολών Τριτοβάθµιας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που απασχολούνται σε Βιοµηχανικές, Βιοτεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Πανεπιστημίου Αθήνα. Τηλ:

ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Πανεπιστημίου Αθήνα. Τηλ: ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα Τηλ: 2103313732 2103314570 Fax: 2103314179 grammateia@popokp.gr Αθήνα, 2/7/2015 Αρ. Πρωτ: 3446 1 /

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ

Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Υ Μ Τ Σ Ο εκσυγχρονισμός του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς διασφάλιση της μακροχρόνιας χρηματοοικονομικής του βιωσιμότητας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ.

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr τηλ. προέδρου: 6932442294 τηλ. γραμματέα:

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο

Παρακαλούμε για την ανάρτηση στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου / /2013 Αρ. Πρωτ.:.. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορίες: κ. Σφήκα Ελένη Τηλέφωνο: 210.77.15.510 Παρακαλούμε για την ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Θέλουμε να καλέσουμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους, στους τόπους δουλειάς και να ξεκινήσουμε νέους αγώνες, προκειμένου να αποκρούσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών. 1 Χρόνος Δη.Κ.Α.Με.

Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών. 1 Χρόνος Δη.Κ.Α.Με. Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών 1 Χρόνος Δη.Κ.Α.Με. Δομή ΔΗ.Κ.Α.Με. Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (Δη.Κ.Α.Με.-Συ.Δα.Π.Τ.Τ.) Δημοκρατική Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Μηλιός, Συνέντευξη στα Επίκαιρα 28/07/2012

Γιάννης Μηλιός, Συνέντευξη στα Επίκαιρα 28/07/2012 Γιάννης Μηλιός, Συνέντευξη στα Επίκαιρα 28/07/2012 1. Κατά τα φαινόμενα, οι δανειστές θα τραβήξουν στα άκρα τον χρηματοδοτικό στραγγαλισμό της χώρας, με μη καταβολή της δανειακής δόσης. Δημιουργείται ένα

Διαβάστε περισσότερα

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αθήνα, 24-09-2012 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Αρ.Πρωτ. 14 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ- Ε.Τ.Α.Α Μάρνη 22-Αθήνα ΠΡΟΣ Τηλ. 2105217301 (Πρόεδρος).Σ ΠΟΠΟΚΠ - 2103740409 (Γραµµατέας) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόταση της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ενάντια στα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας. για το προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών,

Η πρόταση της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ενάντια στα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας. για το προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ξενοφώντος 15 Α 10551 Αθήνα 14.04.2016 Η πρόταση της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ενάντια στα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας για το προσωρινό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2003-2005 Δύο χρόνια μετά την ιδρυτική του Συνέλευση το Δίκτυο, μέσα στα πλαίσια των αξόνων που αυτή έθεσε και με βάση τη μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

- SELF-EVALUATION project - Self-evaluation tool

- SELF-EVALUATION project - Self-evaluation tool UNIVERSITY OF PATRAS Laboratory on Sociology and Education - SELF-EVALUATION project - Self-evaluation tool Σας παρακαλούμε να σημειώσετε, σε ποιο βαθμό σας ταιριάζει προσωπικά η καθεμιά από τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για το Εκκρεμές της ημοκρατίας. 1. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα της κρίσεως συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βάθρα της δημοκρατίας;

Έρευνα για το Εκκρεμές της ημοκρατίας. 1. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα της κρίσεως συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βάθρα της δημοκρατίας; ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» (13.11.2013) ΤΕΥΧΟΣ 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ- ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 Έρευνα για το Εκκρεμές της ημοκρατίας. 1. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Αθήνα, 25 Ιουλίου 2019 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συμφωνία σταθμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Ποιοι είμαστε; Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ν. Ξάνθης είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση και ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό την καλλιέργεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. σύμφωνα με το άρθρο 294 παράγραφος 6 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. σύμφωνα με το άρθρο 294 παράγραφος 6 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 24.10.2016 COM(2016) 689 final 2013/0028 (COD) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ σύμφωνα με το άρθρο 294 παράγραφος 6 της Συνθήκης για τη λειτουργία της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Υπουργέ, Κύριοι Βουλευτές, Κύριου Δήμαρχοι, φίλε Πρόεδρε του ΕΒΕ Λεμεσού, αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου μας, φίλες και φίλοι,

Κύριε Υπουργέ, Κύριοι Βουλευτές, Κύριου Δήμαρχοι, φίλε Πρόεδρε του ΕΒΕ Λεμεσού, αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου μας, φίλες και φίλοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΒΕ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΤΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΛΕΜΕΣΟΥ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Κύριε Υπουργέ, Κύριοι Βουλευτές, Κύριου Δήμαρχοι, φίλε Πρόεδρε του ΕΒΕ Λεμεσού, αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Επιχειρησιακή σύμβαση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε - Ε.Τ.Ε 2009 Συνάδελφοι, Μέσα σε ένα κλίμα ύφεσης και αμφισβήτησης των Συλλογικών Συμβάσεων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Ι. Επί του ερωτήματος. ΙΙ. Επί των εφαρμοστέων διατάξεων.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Ι. Επί του ερωτήματος. ΙΙ. Επί των εφαρμοστέων διατάξεων. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Ι. Επί του ερωτήματος. Μου ζητήθηκε να γνωμοδοτήσω, εάν είναι δυνατή η συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην Δευτεροβάθμια Οργάνωση (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) Ιδιωτικού Δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.

«Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας της Ένωσης Συντακτών

Διαβάστε περισσότερα