ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ 22.02.2011"

Transcript

1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ Την Πέμπτη στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας, συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα επί των παρόντων, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου Δεκεμβρίου 2009 έως σήμερα. Σήμερα στην ετήσια απολογιστική συνέλευση σας παρουσιάζουμε τον διοικητικό απολογισμό του Σωματείου μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Την ίδια ώρα που η επίθεση κλιμακώνεται σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η ύφεση βαθαίνει στη χώρα μας, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται και το αίσθημα απελπισίας και αγανάκτησης ξεχειλίζει, κάποιοι συνεχίζουν να ζητούν νέες θυσίες με προσχήματα όπως τη μείωση του κόστους, την δήθεν ανάγκη επιβίωσης των επιχειρήσεων, τη δημιουργία όρων και προϋποθέσεων ανάπτυξης κ.α. Δηλαδή ζητούν να συνεχίσουν να πληρώνουν τα ίδια υποζύγια και όχι εκείνοι που δημιούργησαν το χρέος και τα ελλείμματα με τις πολιτικές και επιχειρηματικές τους επιλογές. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση με πρόσχημα το επικαιροποιημένο μνημόνιο, διαμορφώνει τις νέες οικονομικές συνθήκες, για περαιτέρω συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων και των εισοδημάτων των εργαζομένων για να ξανακερδίσουν οι τραπεζίτες και οι οικονομικά ισχυροί του εγχώριου και του ξένου κεφαλαίου. Το σχέδιο είναι σαφές και ξεκάθαρο: «δημιουργούμε συνθήκες φόβου και ανασφάλειας στην ελληνική

2 κοινωνία, συκοφαντούμε συλλήβδην το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, στρέφουμε τη μία κοινωνική τάξη εναντίων της άλλης, μειώνουμε το κόστος των επιχειρήσεων με δραστικές περικοπές των χαμηλών εισοδημάτων και ως πρόσχημα για όλα αυτά υποσχόμαστε ανάπτυξη στο απώτερο μέλλον και εξακολουθούμε σταθερά να επικαλούμαστε το μονόδρομο του μνημονίου που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία» Ετσι, διαμορφώνεται το νέο οικονομικό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον για να συνεχίσουν τη κερδοσκοπία τους, στη νέα μετά την κρίση εποχή οι ίδιοι άνθρωποι. Θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να σταθούμε αλληλέγγυοι στους δίκαιους αγώνες όλων των εργαζομένων καθώς και στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των νοικοκυριών, επειδή πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση της κρίσης και η οικονομική της διαχείριση σε πολιτικό επίπεδο, δεν μπορεί να γίνεται με όρους διαμόρφωσης συνθηκών κερδοσκοπίας για του δανειστές, τις αγορές και τα golden boys, αλλά με όρους αντιμετώπισης των κοινωνικών αναγκών και δημιουργίας προϋποθέσεων οικονομικής ανάπτυξης, σε μία πολιτεία δικαιοσύνης, ισοτιμίας και ασφάλειας για όλους. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ Βρισκόμαστε στην δίνη λοιπόν μίας ολομέτωπης και καλά οργανωμένης επίθεσης και περικοπής των εργασιακών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Τώρα είναι η ώρα που υπεύθυνα όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουμε την αποδέσμευση της χώρας από τις περιοριστικές πολιτικές που προκαλούν ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση και να απαιτήσουμε την απόρριψη των πολιτικών μείωσης των μισθών και των συντάξεων και της κατάργησης των ΣΣΕ στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, γιατί είναι κοινά αποδεκτό ότι η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεν θα κερδηθεί από την εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την επικράτηση τεχνοκρατικών και μόνο χωρίς κοινωνικό πρόσωπο.

3 Είναι η ώρα να προτείνουμε - αντιτασσόμενοι και στον κυβερνητικό συνδικαλισμό αλλά και στον συνδικαλισμό του τύπου «σφάξε με αγά μου, να αγιάσω» - στρατηγικές και πολιτικές αξιών που σκοπό θα έχουν την ανάπτυξη αλλά με ανθρώπινα και κοινωνικά χαρακτηριστικά. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ Αποτελούμε ένα σωματείο το οποίο δεν είναι φοβικό, μας αρέσουν οι λαϊκοσυμμετοχικές διαδικασίες. Στο σύνολο του το Δ.Σ. του Σωματείου μας είναι ανοιχτό στο διάλογο,στο προβληματισμό, στη δράση.αυτό αποδεικνύεται από το ότι όλα τα Δ.Σ. είναι ανοιχτά και μπορεί να τα παρακολουθήσει οποιοσδήποτε συνάδελφος. Κατεβήκαμε με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο μετά από αρκετά χρόνια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, να πάμε όλοι μαζί, παρά τις επιμέρους διαφορές μας, όχι σε θέματα στρατηγικής αλλά αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Και εκτιμώ ότι δεν θα πρέπει να πέσουμε στις τεχνικές πολώσεις, στην ένταση, στην πίεση των συναδέλφων μας για επίλυση των προβλημάτων εδώ και τώρα. Γιατί είμαστε όλοι σε ένα καράβι, που διασχίζει την θάλασσα με θαλασσοταραχή ή μεγάλη τρικυμία, που πρέπει να αποφύγει σκοπέλους, αλλά τελικά με σύμπνοια του πληρώματος και συντονισμένη δουλειά θα φτάσει τελικά στο λιμάνι του προορισμού του που είναι ο στόχος. Η επιτυχία του Δ.Σ. είναι να εργάζεται ομαδικά,να υπάρχει αλληλοενημέρωση να υπάρχει συλλογικότητα.το θέμα δεν είναι να περάσει κάτι πλειοψηφικά.μέχρι τώρα όλες, μα όλες οι αποφάσεις, έχουν ληφθεί ομόφωνα, μετά από διεξοδική συζήτηση και αφού υπήρχε συγκερασμός όλων των

4 απόψεων. Εδώ πρέπει να κάνουμε μνεία στον τέως συνάδελφό μας Γιάννη Κατσιρούμπα που προς τιμή του, αν και προερχόταν από άλλη παράταξη, βλέποντας ότι δεν είχε να κάνει με προστάτες συνδικαλιστές, ότι πάντα δρούσαμε με συλλογικότητα και αξιοπρέπεια και ότι όλες τις αποφάσεις τις παίρναμε πάνω από το τραπέζι με απόλυτη διαφάνεια συμμετείχε στην λήψη των αποφάσεων με ομοφωνία. Για μένα και για όλο το Δ.Σ. αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι τρόπος ζωής. Λειτουργήσαμε στην χειρότερη περίοδο μετά την ένταξή μας στον οργανισμό το 1989 και τις υποχρεωτικές μετατάξεις του 1990, βρεθήκαμε μέσα σε έναν κυκεώνα προβλημάτων που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση και διοίκηση σχετικά με τον διαγωνισμό πρόσληψης του ΑΣΕΠ. Πενήντα τρεις συνάδελφοι με τις οικογένειες τους βρέθηκαν με το ένα πόδι στον δρόμο. Εμείς σαν συνδικαλιστικό σωματείο δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε υπέρ των διατάξεων του ΑΣΕΠ, της διαφάνειας και σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους. Δεν επιλέξαμε ούτε επιλέγουμε ποιοι συνάδελφοι θα εργασθούν στο ΣΕΦ. Τους αγκαλιάσαμε από την αρχή. Με δικαστικές αποφάσεις έμεναν στο Στάδιο, με δικαστικές αποφάσεις έφυγαν τριάντα τρεις. Εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε υπέρ της νομιμότητας, με την παρέμβαση μας μέσω του δικηγόρου του Σωματείου μας κ. Τζατζάνη, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, υπέρ αυτών των εργαζομένων που αναφέρονταν τα ονόματά τους στους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

5 Κατηγορηθήκαμε βάναυσα από το ΠΑΜΕ με ανακοινώσεις και καταγγελίες στον Ριζοσπάστη ότι κάνουμε εργοδοτικό συνδικαλισμό, ότι είμαστε υπέρ των απολύσεων κλπ. Τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε και ισχύει. Μετά την ένταξη στον οργανισμό του συναδέλφου Π.Ε. κάνουμε ενέργειες με την συνδρομή του δικηγόρου μας για την επίσπευση της διαδικασίας ένταξης στον οργανισμό των δέκα έξι συναδέλφων κατηγορίας ΔΕ & ΥΕ έτσι ώστε να τοποθετηθούν άμεσα και όχι στα μακρινά πλαίσια που προβλέπει ο σχετικός νόμος, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του Επίσης με παρέμβασή μας και σχετική γνωμοδότηση του δικηγόρου μας, πέρασε από το Δ.Σ. του ΣΕΦ και εγκρίθηκε το σχετικό πρακτικό από την ΓΓΑ να δοθεί το επίδομα ισολογισμού σε τρεις συναδέλφους λόγω του ότι εκ παραδρομής δεν αναφερόταν στην ΣΣΕ αλλά καταβαλλόταν επί πέντε συναπτά έτη. Σχετικά με την κατάργηση των βαρδιών στα περισσότερα τμήματα και γραφεία, η θέση του Σωματείου είναι το Στάδιο να λειτουργεί με το όσο δυνατόν μικρότερο κόστος χωρίς όμως να υπάρχει θέμα υπολειτουργίας του και σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων. Σε αίτημα των συναδέλφων ηλεκτρονικών για την επαναλειτουργία του γραφείου του σε βάρδιες το Σωματείο έκανε παρέμβαση στην Διοίκηση για να εξετάσει το αίτημά τους κατόπιν οικονομοτεχνικής μελέτης και εφόσον συμφέρει να ικανοποιηθεί. Εξυπακούεται ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα τμήματα. Φυσικά έγιναν και λάθη και ένα από αυτά είναι το ότι δεν συμμετείχαμε στην διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β για τα 25χρονα του ΣΕΦ, με το σκεπτικό ότι δεν θέλαμε να πάρουμε μέρος σε εκδηλώσεις πανηγυρικού χαρακτήρα εκφράζοντας την δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι παράμεναν απλήρωτοι.

6 Θα έπρεπε να παρευρεθούμε και να θέσουμε εφόσον αυτό ήταν δυνατόν - παρουσία του ΓΓΑ τις θέσεις του Σωματείου. Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι αυτά που προτείναμε πριν από 13 μήνες, παραμένουν για εμάς η πυξίδα για την συνέχεια μας. Συγκεκριμένα είχαμε καταθέσει τις παρακάτω προτάσεις: Να διατεθούν τα ανάλογα κονδύλια για την εκπόνηση ενός αποτελεσματικού σχεδιασμού που θα δίνει αναπτυξιακή προοπτική στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, που θα διατηρεί τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΣΕΦ, γιατί την τελευταία 5ετία - αλλά και στους 13 μήνες με τη νέα διοίκηση -δεν υπήρξε πρόθεση και βούληση νέων σχεδιασμών για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των εγκαταστάσεων και το περιβάλλοντα χώρου καθώς και για την αξιοποίηση του δυναμικού των εργαζομένων. Οι αρνητικές επιπτώσεις από αυτή την κυβερνητική ολιγωρία και από την έλλειψη του ενδεδειγμένου σχεδιασμού, φαίνονται καθαρά στην ανταγωνιστικότητα που αντιμετωπίζουμε από τα νέα εκθεσιακά κέντρα και τους συνεδριακούς χώρους, οι οποίοι δημιουργήθηκαν και λειτουργούν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με άριστες προδιαγραφές και τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, με οργανωμένο μάρκετινγκ και υποδειγματική προσφορά υπηρεσιών. Δημιουργία πηγών εσόδων από διαφημίσεις, εκμετάλλευση χώρων για εμπορική και αθλητική χρήση, για πολιτιστικές εκδηλώσεις, (παγοδρομίου, μηχανοκίνητου αθλητισμού, συνεδρίων, εκθέσεων, γηπέδων 5χ5, αναψυκτηρίων κλπ.) καθώς και εκμετάλλευση του περιβάλλοντα χώρου προς όφελος του ΣΕΦ και όχι των ενοικιαστών του.

7 Προώθηση της λυόμενης κατασκευής πολλαπλών χρήσεων σύμφωνα με τον ν. 3342/2005 η εκμετάλλευση της οποίας να γίνεται εξ ολοκλήρου από τις υπηρεσίας του ΣΕΦ και όχι να ενοικιάζεται σε ιδιώτες. Προγραμματισμός και εκμετάλλευση της αρένας του ΣΕΦ και για άλλες δραστηριότητες πέραν αυτών του ΟΣΦΠ. Εκσυγχρονισμός του συνεδριακού κέντρου ώστε να αναβαθμισθούν οι υπηρεσίες του. Εφαρμογή σχεδίου προβολής του σταδίου και των προσφερομένων υπηρεσιών του. Απομάκρυνση των προκατασκευασμένων υποδομών στα παραχωρηθέντα εννέα στρέμματα της περιοχής μεταξύ λιμενίσκου και ΝΑΣ και αξιοποίηση της ως χώρου στάθμευσης τον οποίο θα εκμεταλλεύεται το ΣΕΦ. Να εφαρμοσθούν άμεσα οι διατάξεις του Νόμου για συμμετοχή εκλεγμένων εκπροσώπων του Σωματείου των εργαζομένων στο Δ.Σ. με δικαίωμα ψήφου. ( Να συμμετέχουν υποχρεωτικά στο Δ.Σ. του Ν.Π.Ι.Δ. ΣΕΦ δύο αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων.) Να συνταχθεί νέος κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας, εναρμονισμένος με την σύγχρονη επιστήμη της διοίκησης και με σύγχρονα οργανογράμματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η αυτονόητη συμμετοχή και οι προτάσεις των εργαζομένων του ΣΕΦ. Να θεσμοθετηθεί η τακτική επιμόρφωση των εργαζομένων μέσω ουσιαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και όχι με στόχο μόνο την είσπραξη κάποιων ποσών από τον ΛΑΕΚ. Να γίνεται έλεγχος από την επιθεώρηση εργασίας του προσωπικού που απασχολείται από τα ιδιωτικά συνεργεία τα οποία εκτελούν εργασίες στο ΣΕΦ. Αναθέσεις σε εργολάβους και ιδιωτικά συνεργεία θα γίνονται εφόσον δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από εργαζόμενους του ΣΕΦ και πάντοτε με μειοδοτικούς διαγωνισμούς και ποτέ με απευθείας ανάθεση. Να γίνει προγραμματισμός ώστε να διασφαλίζεται δίμηνη επάρκεια χρημάτων για την πληρωμή των υποχρεώσεων του ΣΕΦ,

8 έτσι ώστε να αποφεύγεται η συνεχής επιβολή προστίμων από διάφορους οργανισμούς. Τίποτα απολύτως δυστυχώς δεν υλοποιείται. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν γίνεται καν στοιχειώδης διάλογος πάνω σε αυτά τα θέματα. Η Διοίκηση ενστερνιζόμενη μία απολύτως δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, μαθημένη να λειτουργεί μέσω επιτροπών και επιτροπών με σχέδια και παρασχέδια, αναλώνοντας τόνους χαρτιών, χωρίς καμία οικολογική συνείδηση αλλά και χωρίς ποτέ να προσεγγίζει καν τους στόχους. Επισημαίνεται ότι ενώ η Διοίκηση του Σταδίου δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα καμία ενέργεια για την αξιοποίηση της περιουσίας του Σταδίου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο της , ζήτησε από τους υπουργούς να καταγράψουν τη δημόσια περιουσία που βρίσκεται υπό την εποπτεία τους και να κάνουν προτάσεις για την αξιοποίησή της. Επίσης ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε πως πρόκειται για στρατηγική απόφαση να μπει στο τραπέζι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Πρόκειται για μια διοίκηση των «θα», το κίνημα «δεν πληρώνω δεν πληρώνω» δεν ξεκίνησε από τους σταθμούς των διοδίων και τα ΜΜΕ αλλά από το Στάδιο. Αν και είμαστε λίγο πριν τις Αποκριές, εδώ έπεσαν τα προσχήματα και οι μάσκες και αποκαλύφθηκε ότι οι διοικούντες μεριμνούν σαν εντεταλμένα όργανα και σαν εκτελεστές, χειρότερα ακόμα και από τους τροϊκανούς, να καταργήσουν την ΣΣΕ αμφισβητώντας από την πρώτη στιγμή τους βασικούς μισθούς των εργαζομένων και τα επιδόματά τους. Προχωρούν σε δυσμενή τροποποίηση οργανισμού, λέγοντας ότι ο νέος οργανισμός έρχεται από τα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης. Λειτουργούν δε με μυστικοπάθεια που ξεκίνησε με την στελέχωση του γραφείου της Προέδρου με άτομα που δεν προέρχονται από το προσωπικού του Σταδίου αλλά διατέθηκαν από την υπηρεσία που υπηρετούσε η ίδια.

9 Η μυστικοπάθεια αυτή έρχεται σε αντίθεση με την βούληση της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του ίδιου του πρωθυπουργού που οποίος ζήτησε και καθιέρωσε την πλήρη διαύγεια σε όλες τις λειτουργίες του Δημοσίου (ανοικτή διακυβέρνηση, τηλεοπτική κάλυψη υπουργικών συμβουλίων κλπ.). Στο στάδιο δεν γίνονται γνωστά ούτε τα θέματα του Δ.Σ. του ΣΕΦ. Γιατί άραγε; Και ακολουθεί την συγκεκριμένη πολιτική ενώ δηλώνει ότι είναι υπέρ της συμμετοχής αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΣΕΦ. Αναφορικά με την υπογραφή της νέας ΣΣΕ, ενεργούμε από κοινού με την Ομοσπονδία μας και το Προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων του ΟΑΚΑ, διερευνώντας και περίπτωση νομικής συνδικαλιστικής συνδρομής, επισκεφθήκαμε κατ επανάληψη την ΓΣΕΕ, το νομικό της τμήμα ως και τον δικηγόρο μας. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα σε περίπτωση που δεν καταβληθούν έως το τέλος του τρέχοντος μηνός τα οφειλόμενα αποταμιευτικά και δεδουλευμένα του έτους 2010, να κατατεθεί καταγγελία κατά της Διοίκησης του Σταδίου στην επιθεώρηση εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το διάστημα των τελευταίων 13 μηνών έγιναν 28 διοικητικά συμβούλια των οποίων οι αποφάσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν ήταν ομόφωνες. Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εκλογής νέου οργάνου του Σωματείου θα διεξαχθεί τον μήνα Οκτώβρη αντί για τις αρχές Δεκέμβρη όπως προβλέπεται προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στο νεοεκλεγμένο Δ.Σ. να προετοιμάσει το έδαφος για την υπογραφή της επόμενης ΣΣΕ, να φροντίσει για την έγκαιρη προετοιμασία της καθιερωμένης παιδικής γιορτής κλπ. Με την ευκαιρία σας καλούμε στην κοπή της πίτας και στον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης που θα γίνει στο κέντρο Το Τζάκι την γιατί χρειάζεται και λίγη διασκέδαση μέσα στις γκρίζες μέρες που ζούμε.

10 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Η προτεραιότητα και η κυρίαρχη απαίτηση όλων των εργαζομένων αυτή την ώρα είναι η διοίκηση και κατ επέκταση η κυβέρνηση να τηρήσει και να υπερασπιστεί το θεσμικό πλαίσιο που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, για το συλλογικό δίκαιο και για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Και αυτό πρέπει να το απαιτήσουμε οργανωμένα και να αγωνιστούμε ενωμένοι ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους γιατί ο αγώνας ΤΩΡΑ είναι πραγματικά πολύ δύσκολος για εμάς και τις οικογένειές μας. Να πάρουμε όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων μας. Ο αγώνας μας σε όλα τα μέτωπα θα είναι σκληρός, μακροχρόνιος με εκπλήξεις και απρόοπτα.

Με θέση και άποψη. Δράσεις Δ.Σ. Οκτώβριος. Πρόγραμμα Δράσης

Με θέση και άποψη. Δράσεις Δ.Σ. Οκτώβριος. Πρόγραμμα Δράσης Τεύχος 26/1e Ιανουάριος 2014 Με θέση και άποψη Δράσεις Δ.Σ. Οκτώβριος Δεκέμβριος 2013 7 ο Συνέδριο ΠΟΜΗΤΕΔΥ Πρόγραμμα Δράσης 2013 2016 Άρθρα Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Πρόεδρος Λιόντης Στέφανος

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος 2012 Αριθμός φύλλου 646

Φεβρουάριος 2012 Αριθμός φύλλου 646 Φεβρουάριος 2012 Αριθμός φύλλου 646 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε.

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. Μάρτιος 2010 Αριθμός φύλλου 643 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. Συνάδελφοι, Πριν ένα περίπου χρόνο ξεκίνησε με την κατάρρευση της Αμερικανικής τράπεζας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 261 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ -

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ. ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 245 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2011

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ. ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 245 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2011 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 245 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2011 Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων Αφιέρωμα στη 31 η Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ. ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 259 AΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ. ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 259 AΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 259 AΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Τεύχος 3 Ιούλιος 2014 Γενική Συνέλευση ΣΥΜΗΔΥΠΑΣ Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Πρόεδρος Λιόντης Στέφανος 6937457910

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος 2013 Αριθμός φύλλου 650 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Μάρτιος 2013 Αριθμός φύλλου 650 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Μάρτιος 2013 Αριθμός φύλλου 650 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεχείς πωλήσεις θυγατρικών του ΟΤΕ με σκοπό την αναχρηματοδότηση του δανεισμού του (για

Οι συνεχείς πωλήσεις θυγατρικών του ΟΤΕ με σκοπό την αναχρηματοδότηση του δανεισμού του (για ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 93 Πως η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ του ΟΤΕ από τη Deutsche Telekom ΚΑΤΕΛΗΞΕ σε ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ & ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ... Οι συνεχείς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 247 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

AΞIΩMATIKH. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ AΣTYNOMIA. επί του πιεστηρίου. Υπηρεσίες κλειστές νύχτα και Σαββατοκύριακα!

AΞIΩMATIKH. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ AΣTYNOMIA. επί του πιεστηρίου. Υπηρεσίες κλειστές νύχτα και Σαββατοκύριακα! 4170 ENTYΠO KΛEIΣTO AP. AΔEIAΣ 1883/04 KEMΠAΘ AΞIΩMATIKH Τεύχος 27ο ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 - Τ.Κ. 7184 AΣTYNOMIA ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) Φτάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο 43ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 43ο Tακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 9 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 9 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 9 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ 9 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 15 ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 1 ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14 και 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 - Έναρξη Τακτικού Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Δραγατσανίου 8, 6 ος ΟΡΟΦΟΣ Τηλ.: 210 32.32.462 Fax: 210 32.39.658 ssete@otenet.gr ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ»

ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ» ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ» Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 19-11-2004 και εξέλεξε

Διαβάστε περισσότερα

Editorial. Έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση. Προτιμούμε ελληνικά για να σώσουμε την οικονομία της πατρίδας μας

Editorial. Έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση. Προτιμούμε ελληνικά για να σώσουμε την οικονομία της πατρίδας μας Editorial Προτιμούμε ελληνικά για να σώσουμε την οικονομία της πατρίδας μας Έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση ότι για την αντιμετώπιση της μεγάλης οικονομικής κρίσης, που πλήττει την Ελλάδα, έχοντας φέρει

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013

Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013 Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013 Αλεξανδρούπολη, 21-24 Μαρτίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...4-7 ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 2010-2013 ΕΤΟΣ 2010... 8-71 ΕΤΟΣ 2011...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2014 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2014 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2014 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α 22 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2013 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 81ης Γ.Σ. ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 81ης Γ.Σ. ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ P O S T P R E S S ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ Ταχ. Γραφείο KEMΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ Αριθµός Αδείας X+7 P O S T P R E S S ENTYΠO KΛEIΣTO AP. A EIAΣ 1117/1996 KEMΠA Ξενοφώντος 15A 105 57 Aθήνα, Tηλ. 210-32.21.316 Κωδικός 01-2753

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο Γ Σ Ε Ε

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο Γ Σ Ε Ε Ιούνιος 2008 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ Η ΓΣΕΕ εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της, στην τροπολογία, που οδηγεί δραστικό περιορισμό της αποτελεσματικής προστασίας του δικαιώματος

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα ΔΕΟΚ: Έξοδος από την κρίση

Ημερίδα ΔΕΟΚ: Έξοδος από την κρίση European Trade Union Confederation (ETUC) H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 TEYXOΣ 136 Ημερίδα ΔΕΟΚ: Έξοδος από την κρίση Λεπτομέρειες σελ. 8-10 Η ΔΕΟΚ παίζει ποδόσφαιρο Λεπτομέρειες σελ.

Διαβάστε περισσότερα

& ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

& ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 84 ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Γιατί η διοίκηση του ΟΤΕ αρνείται να παραχωρήσει αναλυτικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ÂÕÑÙÍÁ. Τα Νέα του ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ»

ÂÕÑÙÍÁ. Τα Νέα του ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ» Ç ÐËÇÑÙÌÅÍÏ ÔÅËÏÓ Ôá. Ãñáöåßï ÊÅÌÐÁ Áñéèìüò Áäåßáò 3776 Á Ê ÄÉ Ï É Ñ Å ÅÊÄÏÔÙÍ Ð ( + 7) Ó Å Ä Å Ö Ì Å Ñ É ÂÕÑÙÍÁ Τα Νέα του ΚΩΔ.: 4670 Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48 Β, Τ.Κ. 10433 Τηλ./Fax: 210.82.18.982 3μηνη έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδική έκδοση της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Νοέμβρης 2009, Αρ. Φύλλου 3

Περιοδική έκδοση της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Νοέμβρης 2009, Αρ. Φύλλου 3 ε ν δ ρ ά σ ε ι Περιοδική έκδοση της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Νοέμβρης 2009, Αρ. Φύλλου 3 Στις 4 Οκτώβρη άλλαξε η κυβέρνηση, αλλά η συνέχιση της ίδιας πολιτικής αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

εργατικόςτύπος Περιεχόμενα:

εργατικόςτύπος Περιεχόμενα: ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 ΦΥΛΛΟ 1 Διανέμεται δωρεάν εργατικόςτύπος Περιεχόμενα: Επισφάλεια ΧΑΛΚΟΡ Κλαδικές συμβάσεις Ποιοι είμαστε σελ 2 σελ 3 σελ 4-5 Ανταποκρισεις απο χωρους δουλειάς: Pizza Fan - Super Market Προμηθευτική

Διαβάστε περισσότερα

εργατικόςτύπος Περιεχόμενα:

εργατικόςτύπος Περιεχόμενα: ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 ΦΥΛΛΟ 1 Διανέμεται δωρεάν εργατικόςτύπος Περιεχόμενα: Επισφάλεια ΧΑΛΚΟΡ Κλαδικές συμβάσεις Ποιοι είμαστε σελ 2 σελ 3 σελ 4-5 Ανταποκρισεις απο χωρους δουλειάς: Pizza Fan - Super Market Προμηθευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Βασικά Στοιχεία και Έννοιες για τη Συνδικαλιστική Παρέμβαση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Βασικά Στοιχεία και Έννοιες για τη Συνδικαλιστική Παρέμβαση 978-960-9571-23-4 ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΓΣΕΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Θεματική Ενότητα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Βασικά Στοιχεία και Έννοιες για τη Συνδικαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 33 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΑΘΗΝΑ, 5,6 & 7 Μαΐου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ 33 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΑΘΗΝΑ, 5,6 & 7 Μαΐου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 33 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΑΘΗΝΑ, 5,6 & 7 Μαΐου 2015 Το 33 ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. πραγματοποιείται στην πιο κρίσιμη καμπή της εξέλιξης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ Πως επιλέχθηκε για τη μαζική μετακίνηση συναδέλφων. Υπογράφηκε ΣΣΕ με την ΟΜΕ-OTE για το Stand By

ΚΤΙΡΙΟ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ Πως επιλέχθηκε για τη μαζική μετακίνηση συναδέλφων. Υπογράφηκε ΣΣΕ με την ΟΜΕ-OTE για το Stand By ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 251 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα