SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories"

Transcript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories

2 Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε να προσδώσετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο αυτοκίνητό σας και να τονίσετε τις πτυχές του που ταιριάζουν στο δικό σας τρόπο ζωής, με ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία, ζάντες αλουμινίου, στοιχεία εξοπλισμού που βελτιώνουν το επίπεδο άνεσης και ευχρηστίας του αυτοκινήτου, σύγχρονο εξοπλισμό πλοήγησης και ποιοτικά ηχοσυστήματα, αλλά και με αξεσουάρ που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως παιδικά καθίσματα. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι εγκεκριμένα από την ŠKODA AUTO και διακρίνονται για την κορυφαία αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Σχεδιαστικό πακέτο Sport σετ διακοσμητικών μεμβρανών για το καπό, την οροφή, το πίσω τμήμα και τις πλαϊνές πόρτες σε μαύρο μεταλλικό χρώμα (1ST F FL8), σε ασημί χρώμα (1ST F 8Z8). Τονίστε το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας με τις ζάντες αλουμινίου 5,5J x 15" Auriga σε μαύρο μεταλλικό χρώμα.

3 Σπορ χαρακτήρας και σχεδίαση Τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA υπογραμμίζουν ακόμα περισσότερο τη νεανική σχεδίαση του Citigo. Αναδείξτε στο έπακρο την εκφραστικότητα του αυτοκινήτου σας με το σχεδιαστικό πακέτο Sport (βλ. εικόνες στην αριστερή πλευρά), που προσφέρεται σε τρεις χρωματισμούς. Ή επιλέξτε και άλλα προϊόντα από το πρόγραμμα των αξεσουάρ, όπως προστατευτικές λωρίδες για τα μαρσπιέ θυρών και διακοσμητικά καλύμματα, αεροτομή οροφής και ζάντες αλουμινίου 14" ή 15". Αεροτομή οροφής (1ST A) Προστατευτικές λωρίδες για τα μαρσπιέ θυρών (1ST ) Διακοσμητικές μεμβράνες για μαρσπιέ θυρών (1ST B) Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ θυρών με ένθετα από ανοξείδωτο ατσάλι (1ST ) Ζάντες αλουμινίου 5,5J x 15" Auriga για ελαστικά 185/55 R15 (1ST ) Ζάντες αλουμινίου 5,5J x 15" Auriga για ελαστικά 185/55 R15 σε λευκό χρώμα (1ST E) Ζάντες αλουμινίου 5,5J x 15" Auriga για ελαστικά 185/55 R15 σε μαύρο μεταλλικό χρώμα (1ST D) Ζάντες αλουμινίου 5,0J x 14" Apus για ελαστικά 175/65 R14 (1ST ) Ζάντες αλουμινίου 5,0J x 14" Apus για ελαστικά 175/65 R14 σε λευκό χρώμα (1ST C) Ζάντες αλουμινίου 5,0J x 14" Apus για ελαστικά 175/65 R14 σε μαύρο μεταλλικό χρώμα (1ST Β) Τάσια Aries για ζάντες 5,0J x 14", σετ 4 τεμαχίων (1ST )

4

5 Μουσική και επικοινωνία Κιτ πρόσθετων εξαρτημάτων σύνδεσης hands-free για ασφαλείς τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Με εύκολο χειρισμό μέσω της οθόνης αφής, ενώ η λειτουργία πολλαπλών σημείων επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση 2 κινητών τηλεφώνων (5J ) Απολαύστε ακόμα πιο διασκεδαστική, ευχάριστη και ασφαλή οδήγηση του Citigo με τον κορυφαίο εξοπλισμό μας. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μια μοναδική συσκευή που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο ŠKODA: το σύστημα πλοήγησης και multimedia Move&Fun. Πρόκειται για μια φορητή συσκευή πλοήγησης πολλαπλών λειτουργιών που όχι μόνο σας οδηγεί με ακρίβεια στον προορισμό σας, αλλά επιπλέον εμφανίζει ενδείξεις για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου με άκρως αποτελεσματικό τρόπο, αναπαράγει μουσική από φορητές συσκευές και συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth. Φορτιστής USB για ηλεκτρονικές συσκευές, μέγιστη τάση 5 V (1ST ) Move&Fun: συσκευή multimedia που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά υπολογιστή ταξιδίου, χειριστήρια για το Ράδιο CD Funky, σύστημα πλοήγησης, κιτ Bluetooth handsfree και music player. Για πλήρη σύνδεσή του με το αυτοκίνητο απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός που τοποθετείται στο εργοστάσιο. Η συσκευή διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 5", εσωτερική μνήμη 4 GB, λειτουργία πλοήγησης με POI (σημεία ενδιαφέροντος), χάρτες για 37 ευρωπαϊκές χώρες, κιτ Bluetooth handsfree, music player (υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: WAV, OGG, WMA), πρόγραμμα επισκόπησης εικόνων (υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: JPEG, GIF, TIF, BMP, PNG), ανάγνωση καρτών SD, οθόνη και χειριστήρια ραδιοφώνου Funky, οθόνη λειτουργιών αυτοκινήτου, σχεδίαση ŠKODA και δυνατότητα μεταφοράς ήχου στα ηχεία του αυτοκινήτου διατίθεται για το κιτ handsfree, τις οδηγίες πλοήγησης και την αναπαραγωγή μουσικής από κάρτα SD και το φωνητικό έλεγχο (1ST A) Ράδιο CD MP3 Funky: CD player για CD ήχου και αρχεία ήχου MP3, δέκτης AM/FM με σύστημα RDS, υποδοχή Aux-in στην πρόσοψη του ραδιοφώνου, μονόχρωμη οθόνη με πράσινο φωτισμό, ενισχυτής ισχύος 2/4x 20 W (5J )

6 Άνεση και χρηστικότητα Το Citigo θα σας καταπλήξει με το υψηλό επίπεδο άνεσης και χρηστικότητας. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία λύσεων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας μέσα από το πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ ŠKODA, που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωπικές σας επιθυμίες, π.χ. εξασφαλίζοντας κορυφαία άνεση για τους επιβάτες ή διευκολύνοντας σημαντικά τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Θερμοηλεκτρικό ψυγείο, χωρητικότητας 15 λίτρων. Τροφοδοτείται από την πρίζα 12 V. Η πίσω ζώνη ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκράτησή του (5L ) Πατάκια, σετ 4 τεμαχίων. Είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις διαστάσεις δαπέδου του αυτοκινήτου σας. Τα σημεία στερέωσης συγκρατούν τα πατάκια στη θέση τους, ύφασμα Prestige (1ST ), ύφασμα Standard (1ST ) Σύστημα πλεγμάτων για το χώρο αποσκευών (1ST ) Πλαστικό κάλυμμα πορτ-μπαγκάζ Εύκολη συντήρηση (1ST )

7

8

9 Μεταφορά Οι σχάρες οροφής αυξάνουν σημαντικά τη δυνατότητα αποθήκευσης και μεταφοράς και κάνουν το αυτοκίνητό σας τον ιδανικό σύντροφό σας στις διακοπές και τις αθλητικές σας δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, η μεταφορά πέδιλων του σκι και ποδηλάτων έξω από την καμπίνα των επιβατών προτείνεται για λόγους ασφάλειας και άνεσης. Ασφαλιζόμενη βάση μεταφοράς ποδηλάτου με προφίλ αλουμινίου, για φορτία έως 20 kg (3T ) Δεν διατίθεται φωτογραφία: Ασφαλιζόμενη βάση μεταφοράς ποδηλάτου με μεταλλικό προφίλ (LBT A) Ασφαλιζόμενη μπαγκαζιέρα, χωρητικότητας 370 λίτρων (LBT A) Καλάθι αποσκευών, με πλέγμα και λουριά πρόσδεσης (LBT ) Ασφαλιζόμενη σχάρα μεταφοράς εξοπλισμού σκι και snowboard με προφίλ αλουμινίου, με χωρητικότητα για έως και 4 ζευγάρια πέδιλων του σκι ή 2 snowboard (LBB ) Δεν διατίθεται φωτογραφία: Ασφαλιζόμενη σχάρα μεταφοράς εξοπλισμού σκι και snowboard με μεταλλικό προφίλ, με χωρητικότητα για έως και 4 ζευγάρια πέδιλων του σκι ή 2 snowboard (LBT ) Ασφαλιζόμενη μπαγκαζιέρα μεταφοράς σκι και snowboard, με χωρητικότητα για έως και 5 ζευγάρια πέδιλων του σκι ή 4 snowboard, 380 λίτρων (5L ) Έχει περάσει με επιτυχία τη δοκιμή City Crash Βασική σχάρα οροφής για ασφαλή μεταφορά ποδηλάτων, πέδιλων του σκι και snowboard (1ST ) Το City Crash είναι μια μέθοδος δοκιμής γνήσιων αξεσουάρ που μπορούν να τοποθετηθούν στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, π.χ. ράγες οροφής, εγκάρσιες σχάρες οροφής και άλλα συστήματα μεταφοράς, όπως μπαγκαζιέρες, σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων, πέδιλων του σκι, σανίδων του σέρφινγκ κ.λπ. Μέθοδος: Μέρος του αμαξώματος στερεώνεται σε ειδικά πλαίσια στήριξης, τα οποία κινούνται με ταχύτητα 30 km/h. Τη στιγμή της εικονικής πρόσκρουσης, η ασκούμενη δύναμη κυμαίνεται μεταξύ 9 και 12 G και διαρκεί για 80 ms. Αξιολόγηση: Για να περάσουν τα αξεσουάρ με επιτυχία τη δοκιμή City Crash, κανένα από τα μεταφερόμενα αντικείμενα δεν πρέπει να αποσυνδεθεί από το αμάξωμα, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των πεζών και των άλλων αυτοκινήτων.

10 Ασφάλεια Επειδή και η ασφάλεια είναι θέμα προσωπικών αναγκών, μπορεί να αποκτήσει ποικίλες μορφές. Οι οικογένειες με παιδιά σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα παιδικό κάθισμα ασφαλείας, ενώ οι οδηγοί αναμφισβήτητα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για στοιχεία εξοπλισμού ασφαλείας, όπως μπουλόνια ασφαλείας, χιοναλυσίδες, φτυάρι χιονιού ή ποιοτικά υλικά περιποίησης αυτοκινήτου. Μηχανικό σύστημα κλειδώματος κίνησης με κλειδαριά στην κεντρική κονσόλα (1ST ) Το παιδικό κάθισμα BABY-SAFE plus (0 13 kg) στερεώνεται στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια της βάσης Isofix. Ο αερόσακος του συνοδηγού πρέπει να απενεργοποιηθεί όταν το παιδικό κάθισμα τοποθετείται μπροστά. Το ύψος του προσκέφαλου μπορεί να ρυθμιστεί σε επτά διαφορετικές θέσεις (1ST ) Το παιδικό κάθισμα Top Tether ISOFIX DUO plus (9 18 kg) διαθέτει το ασφαλέστερο σύστημα συγκράτησης Isofix, που εξασφαλίζει σταθερή συγκράτηση του καθίσματος στο αμάξωμα. Επιπλέον, το κάθισμα διαθέτει ιμάντα Top Tether στο πίσω μέρος για τη στερέωση του επάνω τμήματος σε ένα πρόσθετο σημείο στήριξης. Το κάθισμα προσφέρει τρεις διαφορετικές θέσεις: ξαπλωτή θέση/θέση relax/όρθια θέση. Το βρέφος ασφαλίζεται στο κάθισμα με ζώνες 5 σημείων (DDA ) Προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου (πληροφορίες για το πλήρες πακέτο προσφοράς διατίθενται από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη ŠKODA της περιοχής σας) Προειδοποιητικό τρίγωνο (GGA A)

11 Χιοναλυσίδες για ελαστικά 165/70 R14. Κατασκευασμένες από ποιοτικό κράμα τιτανίου, τοποθετούνται πολύ εύκολα με το αυτοκίνητο σταματημένο (CEP A) Πτυσσόμενο φτυάρι χιονιού από ελαφρύ κράμα, τριών μερών, διαθέτει πρακτική υφασμάτινη θήκη, βάρος 750 gr (5L ) Συρματόσχοινο ρυμούλκησης (GAA ) Σετ μπουλονιών ασφαλείας ( B) Γιλέκο ασφαλείας με ανακλαστική επιφάνεια (3T ) Κουτί πρώτων βοηθειών (GFA DE) Σετ εφεδρικών λαμπτήρων για αυτοκίνητα με μπροστινούς προβολείς ομίχλης (1ST ), για αυτοκίνητα χωρίς μπροστινούς προβολείς ομίχλης (1ST A) Σύστημα συναγερμού με παρακολούθηση του εσωτερικού, το οποίο χρησιμοποιεί αισθητήρες υπέρηχων, κιτ τοποθέτησης (1ST ), βασικό κιτ τοποθέτησης για τα μοντέλα με κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειριστήριο (BKA ) Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος για την παρακολούθηση της απόστασης του αυτοκινήτου από πιθανά εμπόδια (1ST )

12 Τα παραπάνω προϊόντα αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος της πλούσιας γκάμας των αξεσουάρ μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα, τις τρέχουσες τιμές, τους όρους παράδοσης και τους χρόνους διάθεσης, επικοινωνήστε με το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα ŠKODA της περιοχής σας. Όλες οι λεπτομέρειες των τεχνικών χαρακτηριστικών, της σχεδίασης, του εξοπλισμού, των υλικών, των εγγυήσεων και της εμφάνισης παρουσιάζονται με ακρίβεια και όπως ίσχυαν κατά το χρόνο εκτύπωσης του παρόντος. Ωστόσο, ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στα τεχνικά χαρακτηριστικά ή στον εξοπλισμό των εκδόσεων). Ο κατάλογος αυτός έχει τυπωθεί σε χαρτί από κυτταρίνη, το οποίο έχει λευκανθεί χωρίς χλώριο. Το χαρτί είναι 100% ανακυκλώσιμο. Το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα ŠKODA της περιοχής σας: 06/2012 Το περιβαλλοντικό λογότυπο της εταιρείας εκφράζει την περιβαλλοντική ευαισθησία της ŠKODA Auto και το στόχο της για αειφόρο ανάπτυξη με φιλική προσέγγιση προς τη ζωή και τη φύση. Σας συστήνουμε ŠKODA Oil by Valvoline.

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Αξεσουάρ To ŠKODA Rapid είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο που δείχνει τις αρετές του στην καθημερινή σας ζωή. Εάν ωστόσο επιθυμείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητο στις ιδιαίτερες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Aξεσουάρ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Aξεσουάρ SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Aξεσουάρ Η ŠKODA Octavia μπορεί να ανταποκριθεί σχεδόν σε όλες σας τις προσδοκίες, γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε οικογένειες με

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ Εγώ και τα κορίτσια μου. Συνέβη κάποια μέρα. Η φιλία, όπως και ο έρωτας, χρειάζεται τακτική αναθέρμανση. Η Ρώμη υπόσχεται ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα,

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster SIMPLY CLEVER SKODA Roomster Δείξτε στα παιδιά σας την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη φαντασία. Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα ŠKODA octavia Octavia

Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ΝΕΑ ŠKODA FABIA Η ŠKODA AUTO έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. MINI. mini cabrio. mini clubman. ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ MINI ΣΕ 8 ΒΗΜΑΤΑ. TO mini ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. 1. ΜοντΕλο 06 MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman:

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

clio renault ΝΕΟ drive the change (www.renault.gr)

clio renault ΝΕΟ drive the change (www.renault.gr) ΝΕΟ renault clio (www.renault.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: A. Bernier, R. Ritchter, S. Agnetti, O. Banet, D. MEUNIER - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην ε.ε. - 7711C4013 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Ασυναγώνιστη εξατοµίκευση. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi.

Ασυναγώνιστη εξατοµίκευση. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi. Ασυναγώνιστη εξατοµίκευση. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi. Μοναδικός σχεδιασµός, εντυπωσιακή δυναµική, ενστικτώδης λειτουργικότητα το νέο Audi A3 και το νέο Audi A3 Sportback θα σας συναρπάσουν ευθύς αµέσως.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault trafic. drive the change

ΝΕΟ renault trafic. drive the change ΝΕΟ renault trafic drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα.

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. RAV4 Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. Το RAV4, o δημιουργός της κατηγορίας των SUV, ήταν ανέκαθεν συνώνυμο της αυθεντικής All Wheel Drive ικανότητας, της εξαιρετικής ευελιξίας, αλλά και της

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU AVENSIS TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις.

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Dacia Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Αυτό που σας συνδέει με τη Dacia είναι οι έξυπνες επιλογές. Σας αρέσουν οι έξυπνες λύσεις και θέλετε να τις αποκτήσετε σε καλή

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια

Διαβάστε περισσότερα

dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές group renault nέο dacia Logan MCV Ένας εξαιρετικός χώρος για όλες σας τις ανάγκες Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισε, το dacia Logan MCV καθιερώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Το Sprinter. Van. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη,

Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη, iq Οι προκλήσεις της ζωής στην πόλη απαιτούν αλλά και εμπνέουν νέες και επαναστατικές λύσεις. Η Toyota προκάλεσε τη συμβατική σκέψη, επαναπροσδιορίζοντας κάθε λεπτομέρεια για να σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια Ολική 6 εγγύηση

χρόνια Ολική 6 εγγύηση Νέο Avensis Νέο Avensis. Εκλεπτυσμένη σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία Toyota. Σχεδιαστική αρμονία. Οι εκλεπτυσμένες εξωτερικές λεπτομέρειες χαρίζουν στο νέο Avensis μία ξεχωριστή προσωπικότητα γεμάτη

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα. Feel the difference. All-model accessory catalogue

Κατάλογος αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα. Feel the difference. All-model accessory catalogue 01.2010 GR Το έντυπο αυτό ήταν ακριβές κατά το χρόνο έκδοσής του. Πολιτική της Ford, όμως, είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί.

Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί. Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το νέο Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον

Διαβάστε περισσότερα