ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ"

Transcript

1 IDEL STNDRD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα Θεσ/νίκη Τηλ Fax ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ Inspired by real life Τμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ Service Τηλ IDEL STNDRD Έκθεση Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς βελτίωσης των σχεδίων και της λειτουργικότητας των προϊόντων της. Συνεπώς, διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές στις προδιαγραφές τους. 01/12. ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ Inspir Inspired by real life Inspired by real life

2 1 IDEL STNDRD, Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ Αποφασίστε να αποκτήσετε το χώρο ντους που ονειρεύεστε, και εμπιστευθείτε την Ideal Standard. Οι σειρές προϊόντων ντους με απαράμιλλο design και αξεπέραστη ποιότητα ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6Επισκόπηση Χαρακτηριστικά των προϊόντων που διευκολύνουν την επιλογή σας. 14 Καμπίνες ντους Εξι μοναδικές συλλογές, για να βρείτε την καμπίνα ντους που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις. 100 Πάνελ μπανιέρας Βρείτε το πάνελ μπανιέρας που σας ταιριάζει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. 88 Walk-in Μια σειρά από καμπίνες Walk-in, για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. 122 Ντουσιέρες και προϊόντα ντους Πρακτικές και υψηλής ποιότητας ντουσιέρες και αξεσουάρ ντους, για να συμπληρώσετε ιδανικά την καμπίνα ντους που έχετε επιλέξει. 125 Πρακτικές πληροφορίες Πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση και τη συντήρηση των προϊόντων μας στην εταιρική ιστοσελίδα μας.

3 3 Καμπίνα Tipica, με ανοιγόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, κεραμική ντουσιέρα Connect και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Ανοιγόμενη πόρτα Connect, με κεραμική ντουσιέρα Connect και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Παιχνίδι των αισθήσεων Αφήστε το σώμα και τις αισθήσεις σας να παρασυρθούν σε ένα ανέμελο και χαλαρωτικό παιχνίδι νερού. Οι καμπίνες ντους Ideal Standard δημιουργούν όαση ξεκούρασης που εξαφανίζει το στρες και την ένταση της καθημερινότητας. Καμπίνα Synergy, με συρόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους Moments Classic.

4 5 Καμπινες ντους που αντανακλούν τις επιθυμίες σας Το νερό παίζει καταλυτικό ρόλο στην απομάκρυνση της έντασης και της κούρασης. Μπορεί να σας ηρεμήσει και να καλυτερεύσει τη διάθεσή σας. Με τις καμπίνες ντους Ideal Standard διασφαλίζετε την ποιότητα αυτής της ιδιαίτερης στιγμής που σας χαρίζει ένα απολαυστικό ντους. Γωνιακή καμπίνα Tonic, με ντουσιέρα Tonic και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments.

5 Ποιός τύπος καμπίνας ντους ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο; 7 Επιλέξτε την καμπίνα ντους που ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Ideal Standard και συνδυάστε την με την πόρτα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του χώρου σας. Τοποθετήστε πόρτα συρόμενη, ανοιγόμενη ή πτυσσόμενη, ανάλογα με το μοντέλο της καμπίνας που έχετε επιλέξει. Τετράγωνη καμπίνα Εάν ο χώρος του μπάνιου σας είναι περιορισμένος, η τετράγωνη καμπίνα είναι η ιδανική λύση για εσάς. Επιλέξτε συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης σε έναν ευρύχωρο χώρο ντους. Συρόμενες πόρτες Ανοιγόμενες πόρτες Γωνιακή Οι γωνιακές καμπίνες με την καμπυλόγραμμη γωνία ταιριάζουν σε όλα τα μπάνια και δημιουργούν ένα περιβάλλον χαλάρωσης ακόμα και σε μικρούς χώρους. Συνδυάστε τις με συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες για εύκολη πρόσβαση στο ντους. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "Αναστρέψιμες πόρτες" σημαίνει ευκολία στην αγορά, στην οργάνωση χώρου και στην εγκατάσταση. Δεν γνωρίζετε ακόμα πού θα τοποθετήσετε την καμπίνα ντους; Κανένα πρόβλημα! Αποφασίστε ακόμα και την τελευταία στιγμή, τη θέση της καμπίνας σας. Οι αναστρέψιμες πόρτες μπορούν να προσαρμοστούν παντού, χωρίς καμία απαιτούμενη προεργασία. Ανοιγόμενη πόρτα για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Οι ανοιγόμενες πόρτες μετατρέπουν ακόμη και το πιο ανιαρό μπάνιο σε έναν άνετο και ευρύχωρο χώρο. Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο ντους και είναι ιδανικές για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο. Είναι διαθέσιμες με ένα ή δύο σταθερά φύλλα και μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 140 cm. Συρόμενη πόρτα για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Οι συρόμενες πόρτες προσφέρουν την πλέον άνετη πρόσβαση στο ντους. Επιλέξτε συρόμενες πόρτες με ένα, δύο ή τρία φύλλα και αποκτήστε τον ιδανικό για εσάς χώρο ντους, μήκους έως 160 cm. Είναι ιδανικές για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο, χάρις στα ροδάκια που διευκολύνουν τα συρόμενα φύλλα. Πτυσσόμενη πόρτα (ifold) για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Η πτυσσόμενη πόρτα ifold (άνοιγμα προς τα μέσα & προς τα έξω) προσφέρει άνετη πρόσβαση στο ντους. Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μικρά μπάνια, καθώς η εσωτερική αναδίπλωση των φύλλων εξοικονομεί χώρο στο μπάνιο σας. Πτυσσόμενη πόρτα για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Δεν έχετε αρκετό χώρο στο μπάνιο σας για καμπίνα ντους με πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω; Η καμπίνα με πτυσσόμενη πόρτα εσωτερικής αναδίπλωσης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Για εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου και άνετη πρόσβαση ακόμη και στα πιο μικρά μπάνια. Σταθερές πλαϊνές πλευρές Θέλετε ακόμα περισσότερο χώρο στο μπάνιο σας; Τοποθετήστε μία σταθερή πλαϊνή πλευρά στην καμπίνα ντους και δημιουργήστε έναν ευρύχωρο γωνιακό χώρο ντους. Δείτε σε κάθε συλλογή ξεχωριστά, εάν μπορείτε να συνδυάσετε σταθερή πλαϊνή πλευρά με την πόρτα της επιλογής σας. Για καμπίνες δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης, απλά αποφασίστε την πλευρά, από την οποία θα ανοίγει η πόρτα. Για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο, επιλέξτε απλά, το κρυστάλλινο τοίχωμα και το χρώμα πλαισίου που σας αρέσει.

6 9 Επιλέξτε τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε Οι καμπίνες ντους προσφέρουν την άνεση και το στυλ που περιμένετε από την Ideal Standard. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Είναι λειτουργικά, εύκολα στον καθαρισμό και τη συντήρηση και προσφέρουν maximum απόλαυση. ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ Διαφανές Satinato ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ IDEL CLEN Το νερό γλιστρά στην επιφάνεια του τοιχώματος αφήνοντας λιγότερα κατάλοιπα αλάτων. Διευκολύνει στον καθαρισμό και διατηρεί την όψη της καμπίνας καθαρή για περισσότερο διάστημα. Κρύσταλλο ασφαλείας Όλες οι ντουσιέρες είναι κατασκευασμένες, σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας, από κρύσταλλο ασφαλείας πάχους 3 mm έως 8 mm. Το κρύσταλλο ασφαλείας αντέχει σε εξαιρετικά μεγάλες πιέσεις και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού από θραύση. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ήσυχοι και ασφαλείς, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το ντους. Πλαίσια πάνελ Απολαύστε το φίνο χρωμέ πλαίσιο εξαιρετικής ποιότητας, που χαρίζει εντυπωσιακή εμφάνιση. Συνδυάστε το, με τον τύπο κρυστάλλου που θέλετε και προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο μπάνιο σας. Καλοσχεδιασμένες λαβές Χάρις στην κομψή, εργονομική σχεδίαση και τη σταθερή, ανθεκτική κατασκευή τους, οι λαβές είναι τόσο καλαίσθητες όσο και λειτουργικές. Stamp "C" Synthetic Matt ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόντα εύχρηστα και εύκολα στην εγκατάσταση, τον καθαρισμό και τη συντήρηση, χάρις στα έξυπνα χαρακτηριστικά τους. Χρωμέ Εργονομικά ροδάκια Εργονομικά ροδάκια για να ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα και αθόρυβα, οι συρόμενες πόρτες της καμπίνας σας. Μεντεσέδες Εξασφαλίζουν εύκολο άνοιγμα των θυρών και στεγανότητα κάθε φορά που κάνετε ντους. Ανοχές Για τέλεια προσαρμογή ακόμα και σε άνισους τοίχους. Δείτε σε κάθε συλλογή τα περιθώρια προσαρμογής σε cm που προσφέρονται. CLICK ND CLEN Αφαιρέστε και επανατοποθετήστε πανεύκολα τα κάτω ροδάκια και τα πάνελ, κάθε φορά που θέλετε να τα καθαρίσετε.

7 11 Γνωρίστε τις καμπίνες ντους Walk-in Οι καμπίνες Walk-in είναι η επιτομή της κομψότητας. Ευρύχωρες και διακριτικές χαρίζουν άνεση κινήσεων. Τοποθετημένες με ή χωρίς ντουσιέρα, δεν επιβαρύνουν το μπάνιο με τον όγκο τους, ενώ εντείνουν την αίσθηση του ανοιχτού χώρου και αντανακλούν το φυσικό φως. Δείτε όλους τους τρόπους εγκατάστασης στις σελίδες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ Ρυθμιζόμενα προφίλ για εύκολη εγκατάσταση Η πρωτοποριακή σχεδίαση των ρυθμιζόμενων προφίλ εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση, ακόμη και σε άνισους τοίχους, και επιτυγχάνει λείο φινίρισμα. Βραχίονες στήριξης για καλύτερη στερέωση Κομψοί και πρακτικοί, οι βραχίονες στήριξης σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το πλάτος της καμπίνας σας, από 65 cm έως 99 cm. Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε την καμπίνα που θέλετε στις σελίδες Στεγανό πλαίσιο αλουμινίου για στερέωση πάνελ στο πάτωμα ή σε ντουσιέρα Πλαίσιο αλουμινίου για πλήρη στεγανότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πάνελ. Τα αναδιπλούμενα πάνελ ντους παρέχονται με πλαίσιο αλουμινίου για εφαρμογή και στερέωση στο πάτωμα. Κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Ανοχές Χάρις στην οριζόντια ανοχή τους, τα πάνελ εφαρμόζουν τέλεια, ακόμα και σε άνισους τοίχους. H ανοχή διάστασης ποικίλλει ανάλογα με την καμπίνα. Επίστρωση Ideal Clean Διευκολύνει τον καθαρισμό και διατηρεί το κρυστάλλινο τοίχωμα καθαρό για περισσότερο καιρό, χωρίς εμφανή κατάλειπα αλάτων. Πάνελ διπλής πρόσβασης Synergy, με στήλη ντους-υδρομασάζ Moments.

8 13 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ Magnum tonic synergy Kubo connect tipica ΕΙΔΗ Τετράγωνη/παραλληλόγραμμη καμπίνα l l l l l l Γωνιακή καμπίνα l l l l l Ανοιγόμενη πόρτα l l l l l Συρόμενη πόρτα l l l l l Πόρτα με 2 συρόμενα φύλλα l Πόρτα με 3 συρόμενα φύλλα l Πτυσσόμενη πόρτα (άνοιγμα προς τα μέσα & προς τα έξω) l l Πτυσσόμενη πόρτα l l Πλαϊνό πάνελ l l l l l l Walk-in πάνελ l ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ & ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΧΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ mm 8 mm 8 mm 8 mm 6 mm 4 mm 3 mm ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ Διάφανο l l l l l l Satinato l Stamp C l l Synthetic Matt l ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Χρωμέ l l l l l l ΥΨΟΣ 200 cm 200 cm 190 / 200 cm για τα πάνελ Walk-in 195 cm 190 cm 185 cm ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Επίστρωση Ideal Clean l l l l l Μεντεσέδες l Click and Clean l l Ροδάκια εύκολα κυλιόμενα l l l l Οριζόντια ανοχή Έως 20 mm Έως 20 mm Έως 25 mm Έως 50 mm Έως 50 mm Έως 50 mm Προσαρμοζόμενα μεγέθη l l Εγγύηση 2 έτη 2 έτη 2 έτη 2 έτη 2 έτη 2 έτη

9 ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ 15

10 magnum 17 Πολυτέλεια γεμάτη φως Η σειρά Magnum εκπροσωπεί την πολυτέλεια. Κομψή και μοντέρνα, με μεγάλη άνεση σε χώρο και με άπλετο φως, χάρις στα τοιχώματα και το εύρος της, σας προσφέρει στιγμές maximum απόλαυσης. Υπέροχη διαφάνεια Λιτά, διαφανή τοιχώματα, χωρίς περιττά στοιχεία μετάλλου, για περισσότερο φως και αίσθηση λιτής πολυτέλειας. Άνεση χώρου Δυνατότητα εγκατάστασης 2 στηλών ντουςυδρομασάζ, για κοινές στιγμές απόλαυσης σε μία καμπίνα, μήκους 180 cm. Προσαρμοστικότητα και ευελιξία Επιλέξτε καμπίνα για τοποθέτηση με ντουσιέρα ή για εγκατάσταση στο πάτωμα, ανάλογα με την αισθητική σας και τα περιθώρια του χώρου σας. Τα προσαρμοσμένα μεγέθη προσφέρουν την απόλυτη εξατομίκευση (για λεπτομέρειες ανατρέξτε στη σελίδα 86). Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Ορθογώνια καμπίνα για τοποθέτηση στο πάτωμα, με στήλη ντους-υδρομασάζ Magnum 210.

11 magnum 19 Συρόμενη πόρτα με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Eργονομικά ροδάκια εύκολα κυλιόμενα Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Καμπίνα δεξιάς τοποθέτησης με αριστερή σταθερή πλευρά ή καμπίνα αριστερής τοποθέτησης με δεξιά σταθερή πλευρά ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 120 cm Χρωμέ T9660YE T9661YE 140 cm Χρωμέ T9662YE T9663YE 160 cm Χρωμέ T9664YE T9665YE 170 cm Χρωμέ T9666YE T9667YE ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 120 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 140 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 160 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 170 cm Πλαϊνό πάνελ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 70 cm Χρωμέ T9670YE T9671YE 80 cm Χρωμέ T9674YE T9675YE 90 cm Χρωμέ T9676YE T9677YE ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 70 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 80 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 90 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Ορθογώνια καμπίνα δεξιάς τοποθέτησης, με ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Magnum 150.

12 magnum 21 Συρόμενη πόρτα Τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Eργονομικά ροδάκια εύκολα κυλιόμενα Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Δεξιά ή αριστερή τοποθέτηση ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 120 cm Χρωμέ T9650YE T9651YE 140 cm Χρωμέ T9652YE T9653YE 160 cm Χρωμέ T9654YE T9655YE 170 cm Χρωμέ T9656YE T9657YE 180 cm Χρωμέ T9658YE T9659YE ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 120 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 140 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 160 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 170 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 180 cm Επιπρόσθετο προφίλ επιμήκυνσης T9379NU, με δυνατότητα προσαρμογής 195 cm. Οι συρόμενες πόρτες μπορούν να συνδυαστούν με ντουσιέρα ή τοποθέτηση στο πάτωμα, με επιπλέον δυνατότητα προσαρμογής μέχρι 2 cm (π.χ. το μοντέλο Magnum 120 cm μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 123 cm). Ορθογώνια καμπίνα για τοποθέτηση στο πάτωμα, με στήλη ντους-υδρομασάζ Magnum 210.

13 TONIC 23 Αξεπέραστη κομψότητα H εκλεπτυσμένη κομψότητα της σειράς Tonic με το δυναμικό της σχήμα και τα υψηλής ποιότητας πλαίσια, δημιουργεί το ιδιαίτερο σύγχρονο design στο μπάνιο σας. Διαχρονικά μοντέρνο design Οι καθαρές και μινιμαλιστικές γραμμές των καμπινών συνθέτουν ένα στυλ διαχρονικά μοντέρνο. Μεγάλη ποικιλία μεγεθών Μεγάλη ποικιλία μεγεθών, για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο. Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Τετράγωνη καμπίνα, με ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

14 TONIC 25 Γωνιακή καμπίνα Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Ακτίνα: 550 mm Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 80x80 cm Χρωμέ L6429EO 90x90 cm Χρωμέ L6432EO 100x100 cm Χρωμέ L6435EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο - 80x80 cm /780 Αναστρέψιμο - 90x90 cm /880 Αναστρέψιμο - 100x100 cm /980 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Tonic γωνιακή βλ. σελίδα 28 Γωνιακή καμπίνα, με ντουσιέρα Tonic και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Design.

15 TONIC 27 Ανοιγόμενη πόρτα τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Δεξιά ή αριστερή τοποθέτηση Ανοιγόμενη πόρτα με δύο σταθερά φύλλα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 100 cm Χρωμέ L6468EO L6469EO 120 cm Χρωμέ L6470EO L6471EO 140 cm Χρωμέ L6472EO L6473EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1000 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1200 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1400 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) Ανοιγόμενη πόρτα με ένα σταθερό φύλλο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 90 cm Χρωμέ L6466EO L6467EO ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 90 cm /900 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) Ανοιγόμενη πόρτα, με δύο σταθερά πάνελ, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

16 TONIC 29 Τετράγωνη καμπίνα μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 20 mm επιπλέον 25 mm χάρις στο επιπρόσθετο προφίλ επιμήκυνσης Εγκατάσταση: Για γωνιακό άνοιγμα, τοποθετήστε 1 πόρτα δεξιάς τοποθέτησης και 1 πόρτα αριστερής τοποθέτησης ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 80 cm Χρωμέ L6407EO L6408EO 90 cm Χρωμέ L6411EO L6412EO 100 cm Χρωμέ L6413EO L6414EO 120 cm Χρωμέ L6417EO L6418EO Επιπρόσθετο προφίλ επιμήκυνσης για μέγιστη προσαρμογή Αναστρέψιμο - Χρωμέ LV959EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 80 cm /780 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 90 cm /880 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /980 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1180 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Πλαϊνά πάνελ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 80 cm Χρωμέ L6423EO L6424EO 90 cm Χρωμέ L6427EO L6428EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 80 cm 760/780 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 90 cm 860/880 Τετράγωνη καμπίνα, με ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

17 SYNERGY 31 Διακριτική εμφάνιση Οι "αόρατες" καμπίνες της σειράς Synergy με τα λιτά, αφαιρετικά και διαφανή τοιχώματα φέρνουν αίσθηση αρμονίας σε ολόκληρο το μπάνιο σας. Μοντέρνο design Δώστε αίσθηση φρεσκάδας και μοντέρνου design στο μπάνιο σας. Ευέλικτη τοποθέτηση Οι καμπίνες, χάρις στη δυνατότητα οριζόντιων ανοχών, εφαρμόζουν τέλεια στο μπάνιο σας. Δυνατότητα εγκατάστασης ακόμα και στο πάτωμα Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Εσωτερικά πτυσσόμενη πόρτα, με ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους Moments Classic.

18 SYNERGY 33 Συρόμενη πόρτα μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 100 cm Χρωμέ L6389EO 120 cm Χρωμέ L6392EO 140 cm Χρωμέ L6395EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 100 cm Αναστρέψιμο 120 cm Αναστρέψιμο 140 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Καμπίνα Synergy, με συρόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Classic.

19 SYNERGY 35 Γωνιακή καμπίνα Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Ακτίνα: 550 mm Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Το μοντέλο είναι αναστρέψιμο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 80 cm Χρωμέ L6380EO 90 cm Χρωμέ L6383EO 100 cm Χρωμέ L6386EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat γωνιακή βλ. σελίδα 115 Γωνιακή καμπίνα, με ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Classic.

20 SYNERGY Καμπίνα παραλληλόγραμμη με ανοιγόμενη πόρτα 120 cm 37 Καμπίνα παραλληλόγραμμη με ανοιγόμενη πόρτα 100, 90, 80 cm μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Καμπίνα με ανοιγόμενη πόρτα 120 cm και σταθερή πλαϊνή πλευρά,, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με ενσωματωμένη θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη Καμπίνα με ανοιγόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με ενσωματωμένη θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 120 cm Χρωμέ L6364EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) C - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 120 cm C ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 80 cm Χρωμέ L6361EO 90 cm Χρωμέ L6362EO 100 cm Χρωμέ L6363EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) C - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm C ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat ορθογώνια βλ. σελίδα 115 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ.σελίδα 115

21 SYNERGY 39 Τετράγωνη Καμπίνα Τετράγωνη καμπίνα με γωνιακό άνοιγμα Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 80 cm Χρωμέ L6371EO 90 cm Χρωμέ L6374EO 100 cm Χρωμέ L6377EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη βλ. σελίδα 115 Τετράγωνη καμπίνα, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους υδρομασάζ Moments Classic.

22 SYNERGY Πτυσσόμενη πόρτα Σταθερή πλαϊνή πλευρά 41 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά μπορεί να συνδυαστεί με πόρτα: - Πτυσσόμενη - Ανοιγόμενη - Συρόμενη Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Eσωτερικά πτυσσόμενη πόρτα, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη Καμπίνα με εσωτερικά πτυσσόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους υδρομασάζ Moments Classic. Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 70 cm Χρωμέ L6367EO 80 cm Χρωμέ L6368EO 90 cm Χρωμέ L6369EO 100 cm Χρωμέ L6370EO ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 70 cm Χρωμέ L6398EO 75 cm Χρωμέ L6399EO 80 cm Χρωμέ L6400EO 90 cm Χρωμέ L6401EO 100 cm Χρωμέ L6402EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 75 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115

23 KUO 43 Σχεδιασμένες για καθημερινή χρήση Η ανταγωνιστική τους τιμή σε συνδυασμό με τον κομψό, σύγχρονο και minimal σχεδιασμό τους είναι το σημαντικό πλεονέκτημα στις καμπίνες Kubo. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά για καθημερινή απόλαυση στο ντους. Προσιτή πολυτέλεια Υψηλής ποιότητας design, προσιτό σε όλους. Εξαιρετική ευελιξία Ειδικά σχεδιασμένες για τέλεια εφαρμογή σε κάθε μπάνιο. Δύο τύποι κρυστάλλων Επιλέξτε τον τύπο κρυστάλλου που προτιμάτε και συνδυάστε το τέλεια, με χρωμέ πλαίσιο. Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Γωνιακή καμπίνα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

24 KUO Παραλληλόγραμμη με διπλή συρόμενη πόρτα 45 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 195 cm 6mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 130 cm Χρωμέ T7339EO 140 cm Χρωμέ T7340EO 160 cm Χρωμέ T7342EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 130 cm Αναστρέψιμο 140 cm Αναστρέψιμο 160 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Καμπίνα με δύο συρόμενα φύλλα, ακρυλική ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Design.

25 KUO Παραλληλόγραμμη με 1 συρόμενη πόρτα 47 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 100 cm Χρωμέ T7329EO 105 cm Χρωμέ T7330EO 110 cm Χρωμέ T7331EO 115 cm Χρωμέ T7332EO 120 cm Χρωμέ T7333EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 100 cm Αναστρέψιμο 105 cm Αναστρέψιμο 110 cm Αναστρέψιμο 115 cm Αναστρέψιμο 120 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Twist ορθογώνια βλ. σελίδα 116 Συρόμενη πόρτα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Senses 230 με θερμοστατική μπαταρία Melange.

26 KUO 49 Γωνιακή καμπίνα Ύψος: 195 cm 2 κρύσταλλα ασφαλείας 6 mm: διάφανο και satinato Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Ακτίνα: 550 mm Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ STINTO 80x80 cm Χρωμέ T7140EO T7147EO 90x90 cm Χρωμέ T7141EO T7148EO 100x100 cm Χρωμέ T7142EO T7149EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80x80 cm Αναστρέψιμο 90x90 cm Αναστρέψιμο 100x100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Twist ορθογώνια βλ. σελίδα 116 Γωνιακή καμπίνα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

27 KUO 51 Ανοιγόμενη πόρτα μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 70 cm Χρωμέ T7301EO 80 cm Χρωμέ T7303EO 90 cm Χρωμέ T7305EO 100 cm Χρωμέ T7307EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Συρόμενη πόρτα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Senses 230 με θερμοστατική μπαταρία Melange.

28 KUO Πτυσσόμενη πόρτα ifold με άνοιγμα προς τα μέσα και προς τα έξω μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά 53 Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 70 cm Χρωμέ T7315EO 80 cm Χρωμέ T7317EO 90 cm Χρωμέ T7319EO 100 cm Χρωμέ T7321EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Twist τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 116 Πτυσσόμενη πόρτα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Senses 110 με θερμοστατική μπαταρία ctive.

29 KUO Τετράγωνη / Παραλληλόγραμμη καμπίνα Σταθερή πλαϊνή πλευρά 55 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά μπορεί να συνδυαστεί με: - Γωνιακή καμπίνα - Καμπίνα με ανοιγόμενη πόρτα - Καμπίνα με πτυσσόμενη πόρτα ifold - Καμπίνα με συρόμενη πόρτα - Καμπίνα με συρόμενη πόρτα (2 φύλλα) Τετράγωνη καμπίνα με γωνιακό άνοιγμα, ακρυλική ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100. Ύψος: 195 cm 2 κρύσταλλα ασφαλείας 6 mm: διάφανο και satinato Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 50 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη Τετράγωνη καμπίνα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ακρυλική ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Design. Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 50 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ STINTO 70 cm Χρωμέ T7154EO T7163EO 75 cm Χρωμέ T7155EO T7164EO 80 cm Χρωμέ T7156EO T7165EO 90 cm Χρωμέ T7158EO T7167EO 100 cm Χρωμέ T7159EO T7168EO 120 cm Χρωμέ T7161EO T7170EO 140 cm Χρωμέ T7162EO T7171EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 75 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm Αναστρέψιμο 120 cm Αναστρέψιμο 140 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΩΔΙΚΟ 70 cm Χρωμέ T7172EO 75 cm Χρωμέ T7173EO 80 cm Χρωμέ T7174EO 85 cm Χρωμέ T7175EO 90 cm Χρωμέ T7176EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 75 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 85 cm Αναστρέψιμο 90 cm

30 CONNECT 57 Όταν η απόλαυση είναι προσιτή Οι καμπίνες Connect είναι μοντέρνες, πρακτικές, εύκολες στη συντήρηση και οικονομικές. Επιλέξτε Connect και απαλλαγείτε μια για πάντα, από κάθε προβληματισμό σχετικά με το ντους σας. Ευκολία στον καθαρισμό και τη συντήρηση Χάρις στην επίστρωση Ideal Clean, το σύστημα Click and Clean και τις ομαλές τους άκρες, οι καμπίνες Connect καθαρίζονται με μεγάλη ευκολία. Μεγάλη γκάμα επιλογών Επιλέξτε μεταξύ εφτά μοντέλων, μήκους από 70 cm έως 140 cm. Εξαιρετικά προσαρμοστικές Πολλοί εναλλακτικοί τρόποι τοποθέτησης για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο. mm ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γωνιακή καμπίνα με κεραμική ντουσιέρα Connect και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50.

31 CONNECT Πόρτα με 3 συρόμενα φύλλα 59 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 190 cm 4 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Πλαίσιο χρωμέ Ενσωματωμένες λαβές στο προφίλ αλουμινίου Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 80 cm Χρωμέ T9867EO 90 cm Χρωμέ T9869EO 95 cm Χρωμέ T9870EO 100 cm Χρωμέ T9871EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΠΛΑΤΟΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 95 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Connect βλ. σελίδα 117

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ IDEL STNDRD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEL STNDRD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς βελτίωσης

Διαβάστε περισσότερα

Connect Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Connect Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Inspired by real life 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310

Διαβάστε περισσότερα

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας 00 00 Νιπτήρας Playa cm. Λεκάνη χαμηλής πίεσης με καζανάκι και κάθισμα. Μπαταρίες Active. Playa χαλάρωση και αναζωογόνηση H απλότητα της σειράς Playa σας

Διαβάστε περισσότερα

CERASPRINT Η ΚΛΑΣΙΚΗ «ΕΞΥΠΝΗ» ΜΠΑΤΑΡΙΑ

CERASPRINT Η ΚΛΑΣΙΚΗ «ΕΞΥΠΝΗ» ΜΠΑΤΑΡΙΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Inspired by real life 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310

Διαβάστε περισσότερα

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

Ceraplan III ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ceraplan III ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 8 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 67800 Fax 210 678 26ης Οκτωβρίου & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

α ι σ θ η σ η π ε τ ρ α σ Ultra Flat S

α ι σ θ η σ η π ε τ ρ α σ Ultra Flat S α ι σ θ η σ η π ε τ ρ α σ Ultra Flat S 1 2 ΟΨΗ & ΥΦΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ Η Ultra Flat S είναι η νέα σειρά από ντουσιέρες της Ideal Standard. Είναι κατασκευασμένες από το IDEL SOLID, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ IDEALSPRAY

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ IDEALSPRAY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ IDEALSPRAY 2 A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

Softmood. Inspired by real life. Inspired by real life. Inspired by real life. Ευελιξία & Πολυτέλεια WWW.IDEALSTANDARD.GR

Softmood. Inspired by real life. Inspired by real life. Inspired by real life. Ευελιξία & Πολυτέλεια WWW.IDEALSTANDARD.GR IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ A 1 beautiful use of space Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο είναι ένας ζωτικός χώρος με συνεχή εξέλιξη, ο οποίος δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή σας

Διαβάστε περισσότερα

IDEALRAIN ΧAΛΑΡΩΣΗ ΕΥΕΞΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

IDEALRAIN ΧAΛΑΡΩΣΗ ΕΥΕΞΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLICITY ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ

SIMPLICITY ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEAL STANDARD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ IDEAL STANDARD γραφεία. ªÂÛÔÁ ˆÓ 265 154 51. æ ÈÎfi Αθήνα ËÏ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26Ë ÎÙˆ Ú Ô 90 & ªÈÓˆÙ ÚÔ 1 Porto Center Ù ÛÙËÌ 23 546 27 Θεσ/νίκη ËÏ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Τμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

TESI ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ

TESI ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9Α & Δημοσθένους 54624 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Καμπίνες Υδρομασάζ -Υδροσάουνα

Καμπίνες Υδρομασάζ -Υδροσάουνα Καμπίνες Υδρομασάζ -Υδροσάουνα Καθημερινή απόλαυση ντούς ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ/ΥΔΡΟΣΑΟΥΝΑ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΤΗΛΕΣ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ 62 ΗΑΤΖ COLLECTION Καμπίνες Prestige 9803 95x95 Elixir 414 100x100 ΚΑΜΠΙΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Μ Π Ι Ν Α Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 0 8

Κ Α Μ Π Ι Ν Α Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 0 8 Κ Α Μ Π Ι Ν Α Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 0 8 ÐÅÑÉÅ ÏÌÅÍÁ Êáìðßíåò Íôïõæ 4-19 flora 21-34 óåéñá Ê 38-41 milena 43-52 seyhelles s 53-71 panex & on 73-77 êáìðßíåò áíïéãüìåíåò âáñýùò ôýðïõ ìå åíóùìáôùìýíç

Διαβάστε περισσότερα

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες Η νέα μας σειρά εμπνέεται από τον Bernard de Palissy, τον διάσημο γάλλο κεραμίστας του 16ου αιώνα, ο οποίος αδιάκοπα αναζητούσε τα μυστικά των πολύ λεπτών

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

IDEAL STANDARD Γραφεία Αθήνα Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών IDEAL STANDARD Έκθεση

IDEAL STANDARD Γραφεία Αθήνα Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών IDEAL STANDARD Έκθεση IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9Α & Δημοσθένους 54624 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΑΦΡΟ DESIGN ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ CONNECT AIR

ΑΝΑΛΑΦΡΟ DESIGN ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ CONNECT AIR ΑΝΑΛΑΦΡΟ DESIGN ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ CONNECT IR 02 Εισαγωγή 04 Ο σχεδιαστής 06 quablade 08 Κεραμικά 20 Έπιπλα 24 Μπανιέρες 26 Ντουσιέρες 28 Σελίδες τεχνικών πληροφοριών 3 ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΆΚΩΝ

ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΆΚΩΝ ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΆΚΩΝ 1 2 3 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ [02] ΕΙΣΑΓΩΓΉ [04] MS6030 [06] MS124 [07] MS125 [08] MS125B [09] MS200 GLASS [10] MS123 [11] MS120 [12] MS120S [13] MS1000 [14] MS1500 [16] GH10

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Dedra Made in ITALY DEDRA ΧΡΩΜΙΟ Στήλη ντους / Υδρομασάζ με μίκτη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Υλικό κατασκευής : Αλουμίνιο - Περιστρεφόμενη & ανακλινόμενη κεφαλή ντους Anticalcare - Τηλέφωνο ντους Anticalcare

Διαβάστε περισσότερα

Καμπίνες και πόρτες για ντουζιέρα και δάπεδο 2015

Καμπίνες και πόρτες για ντουζιέρα και δάπεδο 2015 SHOWER AND SOUL Καμπίνες και πόρτες για ντουζιέρα και δάπεδο 2015 Ευρετήριο 2 Ορθογώνιες καμπίνες Ορθογώνιες καμπίνες με ανοιγόμενα φύλλα με συρόμενα φύλλα και γωνιακή είσοδο και γωνιακή είσοδο 8-11 12-16

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy Β400 {pgslideshow id=61 width=640 height=480 delay=3000 image=l} :: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy - Τα

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

DECO ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ

DECO ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ DECO ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ 2 3 Λειτουργικότητα που εξοικονομεί χώρο και αποδίδει αισθητική Τα εντοιχιζόμενα καζανάκια της σειράς DECO χαρακτηρίζονται από σημαντικά πλεονεκτήματα έτσι ώστε να τα εμπιστευθείτε,

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλοί Νιπτήρες κατασκευασμένοι από MIRANIT

Πολλαπλοί Νιπτήρες κατασκευασμένοι από MIRANIT Πολλαπλοί Νιπτήρες κατασκευασμένοι από MIRANIT Miranit - ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Smart Hygiene Solutions. MIRANIT Ο νέος συνθετικός γρανίτης Ο νέος συνθετικός γρανίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE. A Luxurious Journey Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays

WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE. A Luxurious Journey Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE D i s c o v e r a w o r l d o f p l e a s u r e & r e l a x a t i o n A Luxurious Journey.3.4.5.6.7 Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays .2 PRINCESS 165 X 165 X 72 Με

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

Το μπάνιο της ζωής σας!

Το μπάνιο της ζωής σας! ΕΚΘΕΣΙΑΚA ΚΕΝΤΡA ΑΘΗΝΑ Εμπορικό Κέντρο River West, Λ. Κηφισού 96, 122 41 Αιγάλεω. T. 212 222 17 08 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 o χλμ Οδού Θες/νίκης - Έδεσσας, 570 11 Αγχίαλος. T. 2310 790 200 DESIGNSANITARYARTLIFESTYLE

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIDGA Σύστημα για το κρέμασμα των κουρτινών και των κουρτινών πάνελ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ David Wahl ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το παράθυρό σας με ακρίβεια προτού ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα για έργα Μικρής Κλίμακας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Πακέτα για έργα Μικρής Κλίμακας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Πακέτα για έργα Μικρής Κλίμακας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Είμαστε εκείνοι, που για παραπάνω από 100 χρόνια, βρίσκουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας πλάνο Η Ideal Standard είναι ένας από τους ηγέτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2013 / 2014

Τιμοκατάλογος 2013 / 2014 Καμπίνες μπάνιου.. ακριβώς στα μέτρα σας! Τιμοκατάλογος 2013 / 2014 Σειρές: HÜPPE AURA HÜPPE DESIGN HÜPPE CLASSICS HÜPPE ALPHA BREUER ESPIRA HÜPPE ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ Τηλ. 2310-686862 info@dusalux.gr www.dusalux.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Jupiter 550 κάθετο Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Ένθετα τζάκια Jupiter 550 κάθετο 2 Jupiter 550 XXL 7 Jupiter 550 XL 8 Jupiter 500-850 9 Jupiter 550 με καμπυλωτή πόρτα 10 Jupiter 550

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Το δωμάτιο (υπνοδωμάτιο/διαμέρισμα) που φιλοξενεί επισκέπτες ΑμεΑ που διακινούνται με αναπηρικό τροχοκάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

TOI Flush Event Σαν στο σπίτι σας!

TOI Flush Event Σαν στο σπίτι σας! TOI Flush Event Σαν στο σπίτι σας! Για τις VIP ξεχωριστές εκδηλώσεις σας Σαν στο σπίτι σας! Η τουαλέτα ΤΟΙ Flush Εvent σας προσφέρει πολλά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, που δεν θα βρείτε αλλού, χωρίς σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας.

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας. Τα καλύτερα προιόντα..........στο μπάνιο σας. Αξία παντού 1 200 x 140 1 x 1 130 x 130 130 x 130 8 10 12 13 Celsius Duo Centennial Tranquility Vienna 120 x 120 105 x 105 170 x 100 155 x 95 14 15 16 17 Bali

Διαβάστε περισσότερα

6-15, 22 προϊόντα για ντουζιέρες και δάπεδο. 27 δειγµατολόγιο χρωµάτων και κρυστάλλων

6-15, 22 προϊόντα για ντουζιέρες και δάπεδο. 27 δειγµατολόγιο χρωµάτων και κρυστάλλων Καµπίνες µπάνιου.. ακριβώς στα µέτρα σας! Τιµοκατάλογος 2012 / 2013 Σειρές: HÜPPE AURA HÜPPE DESIGN HÜPPE CLASSICS HÜPPE ALPHA BREUER ESPIRA HÜPPE ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ Τηλ. 2310-686862 info@dusalux.gr www.dusalux.gr

Διαβάστε περισσότερα

care.είδη υγιεινής Ο κάθε άνθρωπος για τη VITRUVIT μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του!

care.είδη υγιεινής Ο κάθε άνθρωπος για τη VITRUVIT μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του! C.. Ο κάθε άνθρωπος για τη VITRUVIT μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του! είναι Αυτή η βασική αρχή της εταιρείας μας, οδήγησε στη δημιουργία της εξειδικευμένης σειράς για άτομα μειωμένης κινητικότητας

Διαβάστε περισσότερα

PLAZA QUADRANT. Καμπίνα ¼ κύκλου: 2 σταθερά και 2 συρόμενα. Διάσταση (εκ.) x x x PLAZA QUADRANT

PLAZA QUADRANT. Καμπίνα ¼ κύκλου: 2 σταθερά και 2 συρόμενα. Διάσταση (εκ.) x x x PLAZA QUADRANT TM nanotechnology Ειδική επίστρωση κρυστάλλινων φύλλων που διευκολύνει τη ροή του νερού και αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων. QUADRANT Καμπίνα ¼ κύκλου: 2 σταθερά και 2 συρόμενα Ύψος 185 εκ. 80 7779 x 7779

Διαβάστε περισσότερα

new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός

new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός new vega18 Ευρύχωρος και εργονομικός 2 vega18 o ηλεκτρικός πίνακας για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές έως 125A 3 Το πρόσωπο πίσω από τον νέο σχεδιασμό Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Hager φέρνει την

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου Debba Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου 7 5 6 1 Κάτω μέρος επίπλου Debba 70 εκατ. με 2 συρτάρια και άνω μέρος (καθρέπτης) / 2 Μπαταρία νιπτήρα L20 / 3 Στήλη επίπλου Debba ύψους 150

Διαβάστε περισσότερα

zehnder Charleston Περιεχόμενα πολύστηλα θερμαντικά σώματα

zehnder Charleston Περιεχόμενα πολύστηλα θερμαντικά σώματα Περιεχόμενα Περιγραφή 3 2στηλο 3στηλο 4 4στηλο 5στηλο 5 6στηλο Επιβάρυνση χρώματος Υπολογισμός στηριγμάτων 6 Εξαρτήματα 7 Τεχνικά στοιχεία Συνδέσεις 8 Επιλογή σωμάτων 9 Ειδικές Κατασκευές 10 Charleston

Διαβάστε περισσότερα

bathroom experience...

bathroom experience... bathroom experience... Κατάλογος καμπίνας Pre edition 2015 Περιεχόμενα Καμπίνες Nτους Elixir 500 2 Elixir 400 3 Elixir 100 4 Grand Flora 100 5 Flora 100 6 Flora 500+SN-10 8 Flora 700 10 Rieka 100 11 Μ/1

Διαβάστε περισσότερα

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σειρά καναλιών Ultra Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σύστημα διαχείρισης καλωδίων Ιούλιος 2012 Η αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου και του κόστους, ωφελεί εσάς και τους πελάτες σας Το Ultra

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑ CARE 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑ CARE 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑ CARE 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ CARE Όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα μπάνιο ιδανικό! Με τη σειρά ειδών υγιεινής, η VITRUVIT ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας;

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; Θυροτηλεόραση Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; αξία άνεση Θέλετε μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι και έξω απ αυτό; ασφάλεια έγχρωμη Θέλετε μία άψογη, έγχρωμη εικόνα των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley.

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που δελεάζουν. *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Πτυσσόµενες πόρτες Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Η καινούργια διάθεση για χώρο. Τόσο πρακτικές και τόσο όµορφες: πτυσσόµενες πόρτες εξασφαλίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Προαιρετικά. επιδέχεται μεταλλική μάσκα. επενδυσης. σελ. 4

Προαιρετικά. επιδέχεται μεταλλική μάσκα. επενδυσης. σελ. 4 σελ. 2 σελ. 3 Μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς Eco-Power αποτελεί η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στο χώρο σε γωνία και σε ισιο τοίχο. Υψηλή απόδοση και μοντέρνο design Προαιρετικά επιδέχεται μεταλλική μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση της κεντρικής εισόδου από αλουμίνιο, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ 1 2 ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ Αποδράστε από τα συνηθισμένα με τη σειρά διακοπτών Valena Allure. Ανακαλύψτε πώς το εκλεπτυσμένο και τολμηρό design της μπορεί να μετατρέψει το σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

365 μέρες σιγουριά με σφραγίδα ελέγχου και πιστοποίησης

365 μέρες σιγουριά με σφραγίδα ελέγχου και πιστοποίησης 365 μέρες σιγουριά με σφραγίδα ελέγχου και πιστοποίησης Επώνυμη ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια η διαφορά που δίνει ασφάλεια. Σε τελική ανάλυση θέλετε να χαίρεστε την γκαραζόπορτά σας για πολλά

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Seite 7 3 Σχεδιασμός που δημιουργεί τάξη. Τα χρήσιμα εξαρτήματα πρόσθετου εξοπλισμού αποτελούν σημαντική βοήθεια για το άτομο που μαγειρεύει και ταυτόχρονα διακοσμητικά στοιχεία για κάθε κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

Ακρυλικά Μπάνια. H Roca διατηρεί το δικαίωμα τεχνικών μετατροπών των προϊόντων της σε επίπεδο παραγωγής, αντοχής και απόκλισης. Παρόμοια απεικόνιση.

Ακρυλικά Μπάνια. H Roca διατηρεί το δικαίωμα τεχνικών μετατροπών των προϊόντων της σε επίπεδο παραγωγής, αντοχής και απόκλισης. Παρόμοια απεικόνιση. Ακρυλικά Μπάνια H Roca διατηρεί το δικαίωμα τεχνικών μετατροπών των προϊόντων της σε επίπεδο παραγωγής, αντοχής και απόκλισης. Παρόμοια απεικόνιση. 1 2 * Σε κάθε περίπτωση συνίσταται η τοποθέτηση της μπανιέρας

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Εξοπλισμοί μπάνιου TurnLine Σελίδα 9 3 Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου Σελίδα 9 5 περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. Εξοπλισμός επίπλων μπάνιου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy B300 {pgslideshow id=60 width=640 height=480 delay=3000 image=l} Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy - Η πτυσσόμενη συρόμενη οροφή προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα