ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ"

Transcript

1 IDEL STNDRD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα Θεσ/νίκη Τηλ Fax ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ Inspired by real life Τμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ Service Τηλ IDEL STNDRD Έκθεση Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς βελτίωσης των σχεδίων και της λειτουργικότητας των προϊόντων της. Συνεπώς, διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές στις προδιαγραφές τους. 01/12. ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ Inspir Inspired by real life Inspired by real life

2 1 IDEL STNDRD, Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ Αποφασίστε να αποκτήσετε το χώρο ντους που ονειρεύεστε, και εμπιστευθείτε την Ideal Standard. Οι σειρές προϊόντων ντους με απαράμιλλο design και αξεπέραστη ποιότητα ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6Επισκόπηση Χαρακτηριστικά των προϊόντων που διευκολύνουν την επιλογή σας. 14 Καμπίνες ντους Εξι μοναδικές συλλογές, για να βρείτε την καμπίνα ντους που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις. 100 Πάνελ μπανιέρας Βρείτε το πάνελ μπανιέρας που σας ταιριάζει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. 88 Walk-in Μια σειρά από καμπίνες Walk-in, για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. 122 Ντουσιέρες και προϊόντα ντους Πρακτικές και υψηλής ποιότητας ντουσιέρες και αξεσουάρ ντους, για να συμπληρώσετε ιδανικά την καμπίνα ντους που έχετε επιλέξει. 125 Πρακτικές πληροφορίες Πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση και τη συντήρηση των προϊόντων μας στην εταιρική ιστοσελίδα μας.

3 3 Καμπίνα Tipica, με ανοιγόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, κεραμική ντουσιέρα Connect και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Ανοιγόμενη πόρτα Connect, με κεραμική ντουσιέρα Connect και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Παιχνίδι των αισθήσεων Αφήστε το σώμα και τις αισθήσεις σας να παρασυρθούν σε ένα ανέμελο και χαλαρωτικό παιχνίδι νερού. Οι καμπίνες ντους Ideal Standard δημιουργούν όαση ξεκούρασης που εξαφανίζει το στρες και την ένταση της καθημερινότητας. Καμπίνα Synergy, με συρόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους Moments Classic.

4 5 Καμπινες ντους που αντανακλούν τις επιθυμίες σας Το νερό παίζει καταλυτικό ρόλο στην απομάκρυνση της έντασης και της κούρασης. Μπορεί να σας ηρεμήσει και να καλυτερεύσει τη διάθεσή σας. Με τις καμπίνες ντους Ideal Standard διασφαλίζετε την ποιότητα αυτής της ιδιαίτερης στιγμής που σας χαρίζει ένα απολαυστικό ντους. Γωνιακή καμπίνα Tonic, με ντουσιέρα Tonic και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments.

5 Ποιός τύπος καμπίνας ντους ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο; 7 Επιλέξτε την καμπίνα ντους που ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Ideal Standard και συνδυάστε την με την πόρτα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του χώρου σας. Τοποθετήστε πόρτα συρόμενη, ανοιγόμενη ή πτυσσόμενη, ανάλογα με το μοντέλο της καμπίνας που έχετε επιλέξει. Τετράγωνη καμπίνα Εάν ο χώρος του μπάνιου σας είναι περιορισμένος, η τετράγωνη καμπίνα είναι η ιδανική λύση για εσάς. Επιλέξτε συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης σε έναν ευρύχωρο χώρο ντους. Συρόμενες πόρτες Ανοιγόμενες πόρτες Γωνιακή Οι γωνιακές καμπίνες με την καμπυλόγραμμη γωνία ταιριάζουν σε όλα τα μπάνια και δημιουργούν ένα περιβάλλον χαλάρωσης ακόμα και σε μικρούς χώρους. Συνδυάστε τις με συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες για εύκολη πρόσβαση στο ντους. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "Αναστρέψιμες πόρτες" σημαίνει ευκολία στην αγορά, στην οργάνωση χώρου και στην εγκατάσταση. Δεν γνωρίζετε ακόμα πού θα τοποθετήσετε την καμπίνα ντους; Κανένα πρόβλημα! Αποφασίστε ακόμα και την τελευταία στιγμή, τη θέση της καμπίνας σας. Οι αναστρέψιμες πόρτες μπορούν να προσαρμοστούν παντού, χωρίς καμία απαιτούμενη προεργασία. Ανοιγόμενη πόρτα για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Οι ανοιγόμενες πόρτες μετατρέπουν ακόμη και το πιο ανιαρό μπάνιο σε έναν άνετο και ευρύχωρο χώρο. Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο ντους και είναι ιδανικές για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο. Είναι διαθέσιμες με ένα ή δύο σταθερά φύλλα και μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 140 cm. Συρόμενη πόρτα για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Οι συρόμενες πόρτες προσφέρουν την πλέον άνετη πρόσβαση στο ντους. Επιλέξτε συρόμενες πόρτες με ένα, δύο ή τρία φύλλα και αποκτήστε τον ιδανικό για εσάς χώρο ντους, μήκους έως 160 cm. Είναι ιδανικές για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο, χάρις στα ροδάκια που διευκολύνουν τα συρόμενα φύλλα. Πτυσσόμενη πόρτα (ifold) για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Η πτυσσόμενη πόρτα ifold (άνοιγμα προς τα μέσα & προς τα έξω) προσφέρει άνετη πρόσβαση στο ντους. Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για μικρά μπάνια, καθώς η εσωτερική αναδίπλωση των φύλλων εξοικονομεί χώρο στο μπάνιο σας. Πτυσσόμενη πόρτα για γωνιακή ή από τοίχο σε τοίχο τοποθέτηση Δεν έχετε αρκετό χώρο στο μπάνιο σας για καμπίνα ντους με πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω; Η καμπίνα με πτυσσόμενη πόρτα εσωτερικής αναδίπλωσης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Για εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου και άνετη πρόσβαση ακόμη και στα πιο μικρά μπάνια. Σταθερές πλαϊνές πλευρές Θέλετε ακόμα περισσότερο χώρο στο μπάνιο σας; Τοποθετήστε μία σταθερή πλαϊνή πλευρά στην καμπίνα ντους και δημιουργήστε έναν ευρύχωρο γωνιακό χώρο ντους. Δείτε σε κάθε συλλογή ξεχωριστά, εάν μπορείτε να συνδυάσετε σταθερή πλαϊνή πλευρά με την πόρτα της επιλογής σας. Για καμπίνες δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης, απλά αποφασίστε την πλευρά, από την οποία θα ανοίγει η πόρτα. Για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο, επιλέξτε απλά, το κρυστάλλινο τοίχωμα και το χρώμα πλαισίου που σας αρέσει.

6 9 Επιλέξτε τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε Οι καμπίνες ντους προσφέρουν την άνεση και το στυλ που περιμένετε από την Ideal Standard. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Είναι λειτουργικά, εύκολα στον καθαρισμό και τη συντήρηση και προσφέρουν maximum απόλαυση. ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ Διαφανές Satinato ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ IDEL CLEN Το νερό γλιστρά στην επιφάνεια του τοιχώματος αφήνοντας λιγότερα κατάλοιπα αλάτων. Διευκολύνει στον καθαρισμό και διατηρεί την όψη της καμπίνας καθαρή για περισσότερο διάστημα. Κρύσταλλο ασφαλείας Όλες οι ντουσιέρες είναι κατασκευασμένες, σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας, από κρύσταλλο ασφαλείας πάχους 3 mm έως 8 mm. Το κρύσταλλο ασφαλείας αντέχει σε εξαιρετικά μεγάλες πιέσεις και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού από θραύση. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ήσυχοι και ασφαλείς, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το ντους. Πλαίσια πάνελ Απολαύστε το φίνο χρωμέ πλαίσιο εξαιρετικής ποιότητας, που χαρίζει εντυπωσιακή εμφάνιση. Συνδυάστε το, με τον τύπο κρυστάλλου που θέλετε και προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο μπάνιο σας. Καλοσχεδιασμένες λαβές Χάρις στην κομψή, εργονομική σχεδίαση και τη σταθερή, ανθεκτική κατασκευή τους, οι λαβές είναι τόσο καλαίσθητες όσο και λειτουργικές. Stamp "C" Synthetic Matt ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόντα εύχρηστα και εύκολα στην εγκατάσταση, τον καθαρισμό και τη συντήρηση, χάρις στα έξυπνα χαρακτηριστικά τους. Χρωμέ Εργονομικά ροδάκια Εργονομικά ροδάκια για να ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα και αθόρυβα, οι συρόμενες πόρτες της καμπίνας σας. Μεντεσέδες Εξασφαλίζουν εύκολο άνοιγμα των θυρών και στεγανότητα κάθε φορά που κάνετε ντους. Ανοχές Για τέλεια προσαρμογή ακόμα και σε άνισους τοίχους. Δείτε σε κάθε συλλογή τα περιθώρια προσαρμογής σε cm που προσφέρονται. CLICK ND CLEN Αφαιρέστε και επανατοποθετήστε πανεύκολα τα κάτω ροδάκια και τα πάνελ, κάθε φορά που θέλετε να τα καθαρίσετε.

7 11 Γνωρίστε τις καμπίνες ντους Walk-in Οι καμπίνες Walk-in είναι η επιτομή της κομψότητας. Ευρύχωρες και διακριτικές χαρίζουν άνεση κινήσεων. Τοποθετημένες με ή χωρίς ντουσιέρα, δεν επιβαρύνουν το μπάνιο με τον όγκο τους, ενώ εντείνουν την αίσθηση του ανοιχτού χώρου και αντανακλούν το φυσικό φως. Δείτε όλους τους τρόπους εγκατάστασης στις σελίδες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ Ρυθμιζόμενα προφίλ για εύκολη εγκατάσταση Η πρωτοποριακή σχεδίαση των ρυθμιζόμενων προφίλ εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση, ακόμη και σε άνισους τοίχους, και επιτυγχάνει λείο φινίρισμα. Βραχίονες στήριξης για καλύτερη στερέωση Κομψοί και πρακτικοί, οι βραχίονες στήριξης σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το πλάτος της καμπίνας σας, από 65 cm έως 99 cm. Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε την καμπίνα που θέλετε στις σελίδες Στεγανό πλαίσιο αλουμινίου για στερέωση πάνελ στο πάτωμα ή σε ντουσιέρα Πλαίσιο αλουμινίου για πλήρη στεγανότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του πάνελ. Τα αναδιπλούμενα πάνελ ντους παρέχονται με πλαίσιο αλουμινίου για εφαρμογή και στερέωση στο πάτωμα. Κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Ανοχές Χάρις στην οριζόντια ανοχή τους, τα πάνελ εφαρμόζουν τέλεια, ακόμα και σε άνισους τοίχους. H ανοχή διάστασης ποικίλλει ανάλογα με την καμπίνα. Επίστρωση Ideal Clean Διευκολύνει τον καθαρισμό και διατηρεί το κρυστάλλινο τοίχωμα καθαρό για περισσότερο καιρό, χωρίς εμφανή κατάλειπα αλάτων. Πάνελ διπλής πρόσβασης Synergy, με στήλη ντους-υδρομασάζ Moments.

8 13 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ Magnum tonic synergy Kubo connect tipica ΕΙΔΗ Τετράγωνη/παραλληλόγραμμη καμπίνα l l l l l l Γωνιακή καμπίνα l l l l l Ανοιγόμενη πόρτα l l l l l Συρόμενη πόρτα l l l l l Πόρτα με 2 συρόμενα φύλλα l Πόρτα με 3 συρόμενα φύλλα l Πτυσσόμενη πόρτα (άνοιγμα προς τα μέσα & προς τα έξω) l l Πτυσσόμενη πόρτα l l Πλαϊνό πάνελ l l l l l l Walk-in πάνελ l ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ & ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΧΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ mm 8 mm 8 mm 8 mm 6 mm 4 mm 3 mm ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ Διάφανο l l l l l l Satinato l Stamp C l l Synthetic Matt l ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Χρωμέ l l l l l l ΥΨΟΣ 200 cm 200 cm 190 / 200 cm για τα πάνελ Walk-in 195 cm 190 cm 185 cm ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Επίστρωση Ideal Clean l l l l l Μεντεσέδες l Click and Clean l l Ροδάκια εύκολα κυλιόμενα l l l l Οριζόντια ανοχή Έως 20 mm Έως 20 mm Έως 25 mm Έως 50 mm Έως 50 mm Έως 50 mm Προσαρμοζόμενα μεγέθη l l Εγγύηση 2 έτη 2 έτη 2 έτη 2 έτη 2 έτη 2 έτη

9 ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ 15

10 magnum 17 Πολυτέλεια γεμάτη φως Η σειρά Magnum εκπροσωπεί την πολυτέλεια. Κομψή και μοντέρνα, με μεγάλη άνεση σε χώρο και με άπλετο φως, χάρις στα τοιχώματα και το εύρος της, σας προσφέρει στιγμές maximum απόλαυσης. Υπέροχη διαφάνεια Λιτά, διαφανή τοιχώματα, χωρίς περιττά στοιχεία μετάλλου, για περισσότερο φως και αίσθηση λιτής πολυτέλειας. Άνεση χώρου Δυνατότητα εγκατάστασης 2 στηλών ντουςυδρομασάζ, για κοινές στιγμές απόλαυσης σε μία καμπίνα, μήκους 180 cm. Προσαρμοστικότητα και ευελιξία Επιλέξτε καμπίνα για τοποθέτηση με ντουσιέρα ή για εγκατάσταση στο πάτωμα, ανάλογα με την αισθητική σας και τα περιθώρια του χώρου σας. Τα προσαρμοσμένα μεγέθη προσφέρουν την απόλυτη εξατομίκευση (για λεπτομέρειες ανατρέξτε στη σελίδα 86). Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Ορθογώνια καμπίνα για τοποθέτηση στο πάτωμα, με στήλη ντους-υδρομασάζ Magnum 210.

11 magnum 19 Συρόμενη πόρτα με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Eργονομικά ροδάκια εύκολα κυλιόμενα Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Καμπίνα δεξιάς τοποθέτησης με αριστερή σταθερή πλευρά ή καμπίνα αριστερής τοποθέτησης με δεξιά σταθερή πλευρά ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 120 cm Χρωμέ T9660YE T9661YE 140 cm Χρωμέ T9662YE T9663YE 160 cm Χρωμέ T9664YE T9665YE 170 cm Χρωμέ T9666YE T9667YE ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 120 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 140 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 160 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 170 cm Πλαϊνό πάνελ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 70 cm Χρωμέ T9670YE T9671YE 80 cm Χρωμέ T9674YE T9675YE 90 cm Χρωμέ T9676YE T9677YE ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 70 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 80 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 90 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Ορθογώνια καμπίνα δεξιάς τοποθέτησης, με ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Magnum 150.

12 magnum 21 Συρόμενη πόρτα Τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Eργονομικά ροδάκια εύκολα κυλιόμενα Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Δεξιά ή αριστερή τοποθέτηση ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 120 cm Χρωμέ T9650YE T9651YE 140 cm Χρωμέ T9652YE T9653YE 160 cm Χρωμέ T9654YE T9655YE 170 cm Χρωμέ T9656YE T9657YE 180 cm Χρωμέ T9658YE T9659YE ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 120 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 140 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 160 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 170 cm Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης 180 cm Επιπρόσθετο προφίλ επιμήκυνσης T9379NU, με δυνατότητα προσαρμογής 195 cm. Οι συρόμενες πόρτες μπορούν να συνδυαστούν με ντουσιέρα ή τοποθέτηση στο πάτωμα, με επιπλέον δυνατότητα προσαρμογής μέχρι 2 cm (π.χ. το μοντέλο Magnum 120 cm μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 123 cm). Ορθογώνια καμπίνα για τοποθέτηση στο πάτωμα, με στήλη ντους-υδρομασάζ Magnum 210.

13 TONIC 23 Αξεπέραστη κομψότητα H εκλεπτυσμένη κομψότητα της σειράς Tonic με το δυναμικό της σχήμα και τα υψηλής ποιότητας πλαίσια, δημιουργεί το ιδιαίτερο σύγχρονο design στο μπάνιο σας. Διαχρονικά μοντέρνο design Οι καθαρές και μινιμαλιστικές γραμμές των καμπινών συνθέτουν ένα στυλ διαχρονικά μοντέρνο. Μεγάλη ποικιλία μεγεθών Μεγάλη ποικιλία μεγεθών, για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο. Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Τετράγωνη καμπίνα, με ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

14 TONIC 25 Γωνιακή καμπίνα Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Ακτίνα: 550 mm Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 80x80 cm Χρωμέ L6429EO 90x90 cm Χρωμέ L6432EO 100x100 cm Χρωμέ L6435EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο - 80x80 cm /780 Αναστρέψιμο - 90x90 cm /880 Αναστρέψιμο - 100x100 cm /980 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Tonic γωνιακή βλ. σελίδα 28 Γωνιακή καμπίνα, με ντουσιέρα Tonic και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Design.

15 TONIC 27 Ανοιγόμενη πόρτα τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλική λαβή χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 20 mm Εγκατάσταση: Δεξιά ή αριστερή τοποθέτηση Ανοιγόμενη πόρτα με δύο σταθερά φύλλα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 100 cm Χρωμέ L6468EO L6469EO 120 cm Χρωμέ L6470EO L6471EO 140 cm Χρωμέ L6472EO L6473EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1000 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1200 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1400 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) Ανοιγόμενη πόρτα με ένα σταθερό φύλλο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 90 cm Χρωμέ L6466EO L6467EO ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 90 cm /900 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) Ανοιγόμενη πόρτα, με δύο σταθερά πάνελ, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

16 TONIC 29 Τετράγωνη καμπίνα μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 200 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 20 mm επιπλέον 25 mm χάρις στο επιπρόσθετο προφίλ επιμήκυνσης Εγκατάσταση: Για γωνιακό άνοιγμα, τοποθετήστε 1 πόρτα δεξιάς τοποθέτησης και 1 πόρτα αριστερής τοποθέτησης ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 80 cm Χρωμέ L6407EO L6408EO 90 cm Χρωμέ L6411EO L6412EO 100 cm Χρωμέ L6413EO L6414EO 120 cm Χρωμέ L6417EO L6418EO Επιπρόσθετο προφίλ επιμήκυνσης για μέγιστη προσαρμογή Αναστρέψιμο - Χρωμέ LV959EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 80 cm /780 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 90 cm /880 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /980 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης cm /1180 = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (MM) / = ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ (MM) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Πλαϊνά πάνελ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 80 cm Χρωμέ L6423EO L6424EO 90 cm Χρωμέ L6427EO L6428EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΧΕΣ (MM) Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 80 cm 760/780 Δεξιάς ή αριστερής τοποθέτησης - 90 cm 860/880 Τετράγωνη καμπίνα, με ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

17 SYNERGY 31 Διακριτική εμφάνιση Οι "αόρατες" καμπίνες της σειράς Synergy με τα λιτά, αφαιρετικά και διαφανή τοιχώματα φέρνουν αίσθηση αρμονίας σε ολόκληρο το μπάνιο σας. Μοντέρνο design Δώστε αίσθηση φρεσκάδας και μοντέρνου design στο μπάνιο σας. Ευέλικτη τοποθέτηση Οι καμπίνες, χάρις στη δυνατότητα οριζόντιων ανοχών, εφαρμόζουν τέλεια στο μπάνιο σας. Δυνατότητα εγκατάστασης ακόμα και στο πάτωμα Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Εσωτερικά πτυσσόμενη πόρτα, με ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους Moments Classic.

18 SYNERGY 33 Συρόμενη πόρτα μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 100 cm Χρωμέ L6389EO 120 cm Χρωμέ L6392EO 140 cm Χρωμέ L6395EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 100 cm Αναστρέψιμο 120 cm Αναστρέψιμο 140 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Καμπίνα Synergy, με συρόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Classic.

19 SYNERGY 35 Γωνιακή καμπίνα Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Ακτίνα: 550 mm Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Το μοντέλο είναι αναστρέψιμο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 80 cm Χρωμέ L6380EO 90 cm Χρωμέ L6383EO 100 cm Χρωμέ L6386EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat γωνιακή βλ. σελίδα 115 Γωνιακή καμπίνα, με ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Classic.

20 SYNERGY Καμπίνα παραλληλόγραμμη με ανοιγόμενη πόρτα 120 cm 37 Καμπίνα παραλληλόγραμμη με ανοιγόμενη πόρτα 100, 90, 80 cm μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Καμπίνα με ανοιγόμενη πόρτα 120 cm και σταθερή πλαϊνή πλευρά,, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με ενσωματωμένη θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη Καμπίνα με ανοιγόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με ενσωματωμένη θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 120 cm Χρωμέ L6364EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) C - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 120 cm C ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 80 cm Χρωμέ L6361EO 90 cm Χρωμέ L6362EO 100 cm Χρωμέ L6363EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) C - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm C ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat ορθογώνια βλ. σελίδα 115 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ.σελίδα 115

21 SYNERGY 39 Τετράγωνη Καμπίνα Τετράγωνη καμπίνα με γωνιακό άνοιγμα Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 80 cm Χρωμέ L6371EO 90 cm Χρωμέ L6374EO 100 cm Χρωμέ L6377EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη βλ. σελίδα 115 Τετράγωνη καμπίνα, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους υδρομασάζ Moments Classic.

22 SYNERGY Πτυσσόμενη πόρτα Σταθερή πλαϊνή πλευρά 41 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά μπορεί να συνδυαστεί με πόρτα: - Πτυσσόμενη - Ανοιγόμενη - Συρόμενη Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Ύψος: 190 cm Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Eσωτερικά πτυσσόμενη πόρτα, ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50. Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη Καμπίνα με εσωτερικά πτυσσόμενη πόρτα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους υδρομασάζ Moments Classic. Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 70 cm Χρωμέ L6367EO 80 cm Χρωμέ L6368EO 90 cm Χρωμέ L6369EO 100 cm Χρωμέ L6370EO ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 70 cm Χρωμέ L6398EO 75 cm Χρωμέ L6399EO 80 cm Χρωμέ L6400EO 90 cm Χρωμέ L6401EO 100 cm Χρωμέ L6402EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 75 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115

23 KUO 43 Σχεδιασμένες για καθημερινή χρήση Η ανταγωνιστική τους τιμή σε συνδυασμό με τον κομψό, σύγχρονο και minimal σχεδιασμό τους είναι το σημαντικό πλεονέκτημα στις καμπίνες Kubo. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά για καθημερινή απόλαυση στο ντους. Προσιτή πολυτέλεια Υψηλής ποιότητας design, προσιτό σε όλους. Εξαιρετική ευελιξία Ειδικά σχεδιασμένες για τέλεια εφαρμογή σε κάθε μπάνιο. Δύο τύποι κρυστάλλων Επιλέξτε τον τύπο κρυστάλλου που προτιμάτε και συνδυάστε το τέλεια, με χρωμέ πλαίσιο. Διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Γωνιακή καμπίνα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

24 KUO Παραλληλόγραμμη με διπλή συρόμενη πόρτα 45 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 195 cm 6mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 130 cm Χρωμέ T7339EO 140 cm Χρωμέ T7340EO 160 cm Χρωμέ T7342EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 130 cm Αναστρέψιμο 140 cm Αναστρέψιμο 160 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Καμπίνα με δύο συρόμενα φύλλα, ακρυλική ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Design.

25 KUO Παραλληλόγραμμη με 1 συρόμενη πόρτα 47 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 100 cm Χρωμέ T7329EO 105 cm Χρωμέ T7330EO 110 cm Χρωμέ T7331EO 115 cm Χρωμέ T7332EO 120 cm Χρωμέ T7333EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 100 cm Αναστρέψιμο 105 cm Αναστρέψιμο 110 cm Αναστρέψιμο 115 cm Αναστρέψιμο 120 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Twist ορθογώνια βλ. σελίδα 116 Συρόμενη πόρτα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Senses 230 με θερμοστατική μπαταρία Melange.

26 KUO 49 Γωνιακή καμπίνα Ύψος: 195 cm 2 κρύσταλλα ασφαλείας 6 mm: διάφανο και satinato Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Ακτίνα: 550 mm Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ STINTO 80x80 cm Χρωμέ T7140EO T7147EO 90x90 cm Χρωμέ T7141EO T7148EO 100x100 cm Χρωμέ T7142EO T7149EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 80x80 cm Αναστρέψιμο 90x90 cm Αναστρέψιμο 100x100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Twist ορθογώνια βλ. σελίδα 116 Γωνιακή καμπίνα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100.

27 KUO 51 Ανοιγόμενη πόρτα μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: H καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 70 cm Χρωμέ T7301EO 80 cm Χρωμέ T7303EO 90 cm Χρωμέ T7305EO 100 cm Χρωμέ T7307EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 Συρόμενη πόρτα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Senses 230 με θερμοστατική μπαταρία Melange.

28 KUO Πτυσσόμενη πόρτα ifold με άνοιγμα προς τα μέσα και προς τα έξω μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά 53 Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 70 cm Χρωμέ T7315EO 80 cm Χρωμέ T7317EO 90 cm Χρωμέ T7319EO 100 cm Χρωμέ T7321EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Twist τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 116 Πτυσσόμενη πόρτα με κεραμική ντουσιέρα Twist και βέργα ντους Senses 110 με θερμοστατική μπαταρία ctive.

29 KUO Τετράγωνη / Παραλληλόγραμμη καμπίνα Σταθερή πλαϊνή πλευρά 55 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά μπορεί να συνδυαστεί με: - Γωνιακή καμπίνα - Καμπίνα με ανοιγόμενη πόρτα - Καμπίνα με πτυσσόμενη πόρτα ifold - Καμπίνα με συρόμενη πόρτα - Καμπίνα με συρόμενη πόρτα (2 φύλλα) Τετράγωνη καμπίνα με γωνιακό άνοιγμα, ακρυλική ντουσιέρα Ultra Flat και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 100. Ύψος: 195 cm 2 κρύσταλλα ασφαλείας 6 mm: διάφανο και satinato Χρωμέ πλαίσιο Μεταλλικές λαβές χρωμέ Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 50 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη Τετράγωνη καμπίνα και σταθερή πλαϊνή πλευρά, ακρυλική ντουσιέρα Ultra Flat και στήλη ντους-υδρομασάζ Moments Design. Ύψος: 195 cm 6 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Χρωμέ πλαίσιο Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 50 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ STINTO 70 cm Χρωμέ T7154EO T7163EO 75 cm Χρωμέ T7155EO T7164EO 80 cm Χρωμέ T7156EO T7165EO 90 cm Χρωμέ T7158EO T7167EO 100 cm Χρωμέ T7159EO T7168EO 120 cm Χρωμέ T7161EO T7170EO 140 cm Χρωμέ T7162EO T7171EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 75 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 100 cm Αναστρέψιμο 120 cm Αναστρέψιμο 140 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Ultra Flat τετράγωνη ή ορθογώνια βλ. σελίδα 115 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΩΔΙΚΟ 70 cm Χρωμέ T7172EO 75 cm Χρωμέ T7173EO 80 cm Χρωμέ T7174EO 85 cm Χρωμέ T7175EO 90 cm Χρωμέ T7176EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΧΕΣ (MM) Αναστρέψιμο 70 cm Αναστρέψιμο 75 cm Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 85 cm Αναστρέψιμο 90 cm

30 CONNECT 57 Όταν η απόλαυση είναι προσιτή Οι καμπίνες Connect είναι μοντέρνες, πρακτικές, εύκολες στη συντήρηση και οικονομικές. Επιλέξτε Connect και απαλλαγείτε μια για πάντα, από κάθε προβληματισμό σχετικά με το ντους σας. Ευκολία στον καθαρισμό και τη συντήρηση Χάρις στην επίστρωση Ideal Clean, το σύστημα Click and Clean και τις ομαλές τους άκρες, οι καμπίνες Connect καθαρίζονται με μεγάλη ευκολία. Μεγάλη γκάμα επιλογών Επιλέξτε μεταξύ εφτά μοντέλων, μήκους από 70 cm έως 140 cm. Εξαιρετικά προσαρμοστικές Πολλοί εναλλακτικοί τρόποι τοποθέτησης για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο. mm ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γωνιακή καμπίνα με κεραμική ντουσιέρα Connect και βέργα ντους Idealrain με θερμοστατική μπαταρία Ceratherm 50.

31 CONNECT Πόρτα με 3 συρόμενα φύλλα 59 μπορεί να συνδυαστεί με σταθερή πλαϊνή πλευρά Ύψος: 190 cm 4 mm διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας Πλαίσιο χρωμέ Ενσωματωμένες λαβές στο προφίλ αλουμινίου Επίστρωση Ideal Clean στο διάφανο κρύσταλλο Οριζόντια ανοχή έως 25 mm Εγκατάσταση: Η καμπίνα είναι αναστρέψιμη ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 80 cm Χρωμέ T9867EO 90 cm Χρωμέ T9869EO 95 cm Χρωμέ T9870EO 100 cm Χρωμέ T9871EO ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / CM - ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ (MM) - ΠΛΑΤΟΣ (MM) Αναστρέψιμο 80 cm Αναστρέψιμο 90 cm Αναστρέψιμο 95 cm Αναστρέψιμο 100 cm ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΣΙΕΡΑ Connect βλ. σελίδα 117

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας 00 00 Νιπτήρας Playa cm. Λεκάνη χαμηλής πίεσης με καζανάκι και κάθισμα. Μπαταρίες Active. Playa χαλάρωση και αναζωογόνηση H απλότητα της σειράς Playa σας

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχειακές λύσεις. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 15451 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890

Ξενοδοχειακές λύσεις. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 15451 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Ξενοδοχειακές λύσεις Ξενοδοχειακές λύσεις IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 15451 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 54627

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

info ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 5

info ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 5 info ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 5 Θερμαίνοντας το μπάνιο σας...σελ. 6 Σχισμές αποστράγγισης για ντουσιέρες...σελ. 4 Και για την

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1 Σπαστές γκαραζόπορτες Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα 2 Χαρακτηριστικά ποιότητας Hörmann 4 Πλεονεκτήματα σχεδίασης 6 Σπαστές γκαραζόπορτες

Διαβάστε περισσότερα

bathroom experience...

bathroom experience... bathroom experience... Κατάλογος καμπίνας Pre edition 2015 Περιεχόμενα Καμπίνες Nτους Elixir 500 2 Elixir 400 3 Elixir 100 4 Grand Flora 100 5 Flora 100 6 Flora 500+SN-10 8 Flora 700 10 Rieka 100 11 Μ/1

Διαβάστε περισσότερα

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Ο ύπνος είναι υγεία και απόλαυση. Οι μυημένοι στη φιλοσοφία της TAILORBED χαίρονται τον ύπνο τους. Το νιώθουν όταν ξυπνάνε. Το σώμα τους, το πνεύμα τους και η ψυχή

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας

markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας www.markilux.com σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σκίαση εκεί που τη χρειάζεστε. Δροσερή, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έξυπνοι μηχανισμοί. Χρώματα για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο.

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Toyota Hilux No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Γι αυτό ακριβώς και εμείς στην Toyota αναζητούμε συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι κι αν κάνουμε. Και αυτό δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το Axor. Το Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Actros 4 27 Καμπίνες 6 15 Εργασίες, άνεση χειρισμών 8 11 Άνεση διαμονής 12 15 Οικονομία, τεχνολογία 16 23 Τεχνολογία κινητήρων

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Ασφάλεια και άνεση για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα Roto Patio Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Roto Patio Σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμών για υψηλές απαιτήσεις Τεχνογνωσία της Roto Το

Διαβάστε περισσότερα

DAF XF105. Το νέο πρότυπο

DAF XF105. Το νέο πρότυπο DAF XF105 Το νέο πρότυπο XF105: άνεση, ισχύς και απόδοση Κατασκευασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων Χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερη ικανοποίηση του οδηγού και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας: τα

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Το Sprinter. Van. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

Σωστή Επιλογή κουφωμάτων

Σωστή Επιλογή κουφωμάτων Σωστή Επιλογή κουφωμάτων Τα παράθυρα και οι πόρτες αποτελούν σημαντικά δομικά στοιχεία μιας κατοικίας και παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη διαμόρφωση της όψης αλλά και του εσωτερικού των σπιτιών. Τα σύγχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευαστικά υλικά. Παροχή υπηρεσιών κατασκευής. Προϊόντα σχεδιασμού

Κατασκευαστικά υλικά. Παροχή υπηρεσιών κατασκευής. Προϊόντα σχεδιασμού Κατασκευαστικά υλικά Παροχή υπηρεσιών κατασκευής Προϊόντα σχεδιασμού GR Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Τα καινοτόμα προϊόντα δεν δημιουργούνται αποκλειστικά στο γραφείο. Η άμεση σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ* Για όλες τις συσκευές NEFF από τη νέα σειρά «NEFF GOLD». ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ *

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ* Για όλες τις συσκευές NEFF από τη νέα σειρά «NEFF GOLD». ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ * ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEFF ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ* Για όλες τις συσκευές NEFF από τη νέα σειρά «NEFF GOLD». ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ * Χωρίς καμία επιβάρυνση,

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Κορυφαίας Τεχνολογίας 2 Schüco Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Schüco 3 Θερμοπλαστική Περιεχόμενα Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108

Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης. Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710 Fax: 22990-85108 Αντιπροσωπείες Υλικών Επιπλοποιίας και Υλικών Διακόσμησης 54 χρόνια ΒΑΓΝΕΡ ΕΠΕ σχέση... εμπιστοσύνης 1960 2014 Συνοπτικός Κατάλογος Προϊόντων 2014-15 Τ.Θ. 267 - Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσόγεια Τηλ: 22990-87710

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2013 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ε Ν Τ Ο Ι Χ Ι Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι Φ Ο Υ Ρ Ν Ο Ι 2 0 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ 24 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΙΩΝ 28 ΣΥΣΚΕΥΕΣ COMPACT 31 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Schindler 5300 Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια.

Schindler 5300 Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια. Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια. Ανελκυστήρες Προσώπων Schindler Χώρος Ο είναι ευρύχωρος. Επεκτείναμε έξυπνα τον θάλαμο ώστε να σας

Διαβάστε περισσότερα

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FM ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FM ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FM ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 Τι κάνει ένα φορτηγό όχι απλώς καλό αλλά σπουδαίο; Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι η ουσία βρίσκεται στην αποδοτικότητα. Μεγάλη κουβέντα, αλλά τι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Kουφώματα Συνθετικά & Αλουμινίου

Kουφώματα Συνθετικά & Αλουμινίου Kουφώματα Συνθετικά & Αλουμινίου κατάλογος 2011-2012 ALSYK ένα όνομα που ξεχωρίζει Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Βατώντα Νέας Αρτάκης στην Εύβοια και στην έκθεση της εταιρίας που

Διαβάστε περισσότερα