ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ 2.1 ΜΘΧΑΝΕΣ ΓΑΦΕΛΟΥ - ΘΛΕΚΤΟΝΛΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2.2 ΤΘΛΕΦΩΝΛΚΟ ΚΕΝΤΟ 2.3 ΣΥΣΤΘΜΑ ΣΥΝΑΓΕΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ 2.1 ΜΘΧΑΝΕΣ ΓΑΦΕΛΟΥ - ΘΛΕΚΤΟΝΛΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2.2 ΤΘΛΕΦΩΝΛΚΟ ΚΕΝΤΟ 2.3 ΣΥΣΤΘΜΑ ΣΥΝΑΓΕΜΟΥ"

Transcript

1 1 EΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΘΜΟ ΠΑΛΛΘΝΘ ΣΕΧΝΙΚΘ ΤΠΘΡΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΜΟ ΝΕΟΤ ΒΡΕΦΟΝΘΠΙΑΚΟΤ ΣΑΘΜΟΤ Ο.Σ. 619, Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ ΑΡΙΘ. ΠΡΟΜ.: 30/2014 ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΟΜΑΔΕ Κατηγορία 1 (με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσυορά) 1.1 ΕΡΛΡΛΑ ΒΕΦΩΝ 1.2 ΕΡΛΡΛΑ ΝΘΡΛΩΝ 1.3 ΕΡΟΡΤΛΚΟ ΥΛΛΚΟ 1.4 ΡΑΛΧΝΛΔΛΑ ΕΣΩΤΕΛΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΛΚΟΥ ΧΩΟΥ 1.5 ΕΛΔΘ ΛΜΑΤΛΣΜΟΥ - ΚΟΥΤΛΝΕΣ 1.6 ΕΛΔΘ ΕΣΤΛΑΣΕΩΣ-ΘΛΕΚΤΛΚΕΣ ΣΥΣΚEYEΣ 1.7 ΕΞΟΡΛΛΣΜΟΣ ΜΑΓΕΛIOY 1.8 ΕΞΟΡΛΛΣΜΟΣ ΡΛΥΝΤΘIOY 1.9 ΕΡΛΡΛΑ ΓΑΦΕΛΟΥ 1.10 ΕΡΛΡΛΑ ΧΩΟΥ ΑΝΑΜΟΝΘΣ 1.11 ΜΕΜΒΑΝΘ ΑΣΦΑΛΕΛΑΣ ΥΑΛΟΣΤΑΣΛΩΝ Κατηγορία 1 (με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσυορά) 2.1 ΜΘΧΑΝΕΣ ΓΑΦΕΛΟΥ - ΘΛΕΚΤΟΝΛΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ 2.2 ΤΘΛΕΦΩΝΛΚΟ ΚΕΝΤΟ 2.3 ΣΥΣΤΘΜΑ ΣΥΝΑΓΕΜΟΥ Α. Γενικά Χαρακτθριςτικά Οι παροφςεσ τεχνικζσ προδιαγραφζσ αφοροφν τα ελάχιςτα τεχνικά χαρακτθριςτικά που πρζπει να διακζτει ο εξοπλιςμόσ βρεφονθπιακοφ ςτακμοφ. Πλα τα αντικείμενα που τοποκετοφνται ςε βρεφονθπιακοφσ ςτακμοφσ, πρζπει να προςφζρουν ςτα παιδιά ζνα αςφαλζσ και ενδιαφζρον περιβάλλον και να ζχουν καταςκευαςτεί ςφμφωνα με τισ ευρωπαϊκζσ προδιαγραφζσ. Τα υπό προμικεια είδθ ενδεικτικά περιγράφονται ωσ ακολοφκωσ και οι προςφερόμενεσ λφςεισ μποροφν να είναι αντίςτοιχεσ ι παρόμοιεσ, εφόςον τθροφνται οι ελάχιςτεσ τεχνικζσ προδιαγραφζσ. Πλα τα είδθ κα παραδοκοφν ςτον χϊρο που κα υποδείξει θ υπθρεςία, εντόσ των ορίων του Διμου. Για όςα από τα είδθ απαιτείται εγκατάςταςθ ςφνδεςθ και δοκιμι, αυτζσ κα πραγματοποιθκοφν από τον προμθκευτι. Για τα ανωτζρω ο προμθκευτισ δεν δικαιοφται επιπλζον αμοιβι, δθλαδι όλα τα είδθ κα παραδοκοφν ζτοιμα προσ χριςθ.

2 2 Β. Ρεριγραφι ΟΜΑΔΕ 1.1 ΕΠΙΠΛΑ ΒΡΕΦΩΝ 1. ΚΡΕΒΑΣΙ ΒΡΕΦΟΤ ΜΕ ΣΡΩΜΑ (ΚΟΤΝΙΑ) Κρεβάτι βρζφουσ καταςκευαςμζνο εξ ολοκλιρου από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου με βερνίκι, μθ τοξικό και φιλικό προσ το περιβάλλον. Ρεριμετρικά το κρεβατάκι περικλείεται με καγκελάκι οξιάσ πεπλατυςμζνο και ςτρογγυλεμζνο ςε όλεσ του τισ πλευρζσ. Το καγκελάκι ςτθ μια πλευρά του ανεβοκατεβαίνει με αςφάλεια και ζχει ρυκμιηόμενο φψοσ. Θ βάςθ πάνω ςτθν οποία ακουμπά το ςτρϊμα αποτελείται από ξφλινουσ πιχεισ όμοιουσ με τα καγκελάκια,για να αερίηεται το ςτρϊμα (όχι από νοβοπάν). Φζρει 4 ενιςχυμζνεσ ρόδεσ για τθν εφκολθ μετακίνθςι του. Πλα τα άκρα του είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα βρζφθ. Διαςτάςεισ:136Χ68Χ88 εκ. περίπου. ΣΤΩΜΑ ΓΛΑ ΚΕΒΑΤΛ ΒΕΦΛΚΟ Θμίςκλθρο Τελάρο : ορκοπεδικό Ρυκνότθτα ελατθρίων 116 ελ./m2 Διάμετροσ ςφρματοσ ελατθρίων : 2,4mm Υλικά γεμίςματοσ : κοκκοφοίνικασ, 100% ελλθνικό βαμβάκι Υλικά καπιτονζ : φφαςμα ηακάρ καπιτοναριςμζνο με πιςτοποίθςθ, διπλι ςτρϊςθ αφρϊδουσ υλικοφ πάχουσ 0,5 εκ., ακρυλικι βάτα 170gr/m2, non-woven 40gr/m2. Ρεριλαμβάνει δφο εξαεριςτιρεσ και ζχει αδιάβροχθ επζνδυςθ ςτθ μία πλευρά. 2. ΚΑΡΕΚΛΑKI ΒΡΕΦΟΤ ΑΦΑΛΕΙΑ Καρεκλάκι βρζφουσ αςφαλείασ καταςκευαςμζνο εξ ολοκλιρου από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου ο ςκελετόσ και χρωματιςτά το κάκιςμα, θ πλάτθ και ο δίςκοσ του. Το κάκιςμα κα είναι ανατομικό και κα αποτελείται από πζντε κοίλεσ, μορςαριςτζσ πιχεισ Θ πλάτθ κα είναι επίςθσ ανατομικι και κα αποτελείται από δφο πιχεισ. Πλοσ ο ςκελετόσ, τα μόρςα και οι πιχεισ κα είναι περαςμζνα ςτρογγφλι προκειμζνου να είναι ακίνδυνα για τα βρζφθ. Στο καρεκλάκι δεν κα υπάρχει πουκενά πρόκα, καρφοβελόνα ι ςτοκάριςμα. Το καρεκλάκι κα φζρει δίςκο καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο M.D.F με επζνδυςθ οξιάσ με όλα τα άκρα του ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα. Επίςθσ κα φζρει ηϊνθ αςφαλείασ. Στα πζλματα κα φζρει φυτευτά ελαςτικά τακάκια για τθν ακόρυβθ μετακίνθςι του και για τθν προςταςία του δαπζδου. Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ εξωτερικζσ: 37Χ45Χ60 εκ., διαςτάςεισ κακίςματοσ: 32Χ27 εκ., φψοσ κακίςματοσ: 30 εκ. περίπου. 3. ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΡΟΝΘΠΙΑΚΟ ΜΕ ΜΠΡΑΣΑΚΙΑ Καρεκλάκι προνθπιακό με μπρατςάκια καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο MDF με επζνδυςθ οξιάσ, λουςτραριςμζνο ςε ηωθρά χρϊματα. Ζχει μπρατςάκια και όλα τα άκρα του είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα βρζφθ. Πλεσ οι ςυνδζςεισ των ξφλινων τμθμάτων του κακίςματοσ δεν φζρουν εμφανζσ οποιοδιποτε μεταλλικό εξάρτθμα (βίδεσ, καρφιά, γωνίεσ). Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι νεροφ, μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ: 36Χ36Χ41 εκ. και φψοσ κακίςματοσ: 19 εκ. περίπου.

3 4. ΣΡΑΠΕΗΑΚΙ Τραπεηάκι με ςκελετό ο οποίοσ είναι καταςκευαςμζνοσ από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνοσ ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου. Τα πόδια ζχουν τετραγωνικι διατομι 5Χ5 εκ. το καπάκι είναι καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο M.D.F με επζνδυςθ οξιάσ ςε χρϊμα επιλογισ τθσ υπθρεςίασ. Στα πζλματα φζρει φυτευτά ελαςτικά τακάκια για τθν ακόρυβθ μετακίνθςι του και για τθν προςταςία του δαπζδου. Τα βερνίκια και τα χρϊματα που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ: 120Χ60Χ56 εκ. φψοσ περίπου ΠΑΡΚΟ ΒΡΕΦΩΝ ΜΕ ΣΡΩΜΑ Ράρκο βρεφϊν καταςκευαςμζνο εξ ολοκλιρου από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου με βερνίκι μθ τοξικό και φιλικό προσ το περιβάλλον. Ρεριμετρικά περικλείεται με καγκελάκι πεπλατυςμζνο και ςτρογγυλεμζνο ςε όλεσ του τισ πλευρζσ. Πλα τα άκρα είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα βρζφθ. Διαςτάςεισ: 132Χ132Χ65 εκ. φψοσ περίπου. ΣΤΩΜΑ ΓΛΑ ΡΑΚΟ ΒΕΦΩΝ Καταςκευαςμζνο από αφρϊδθ υλικό υψθλισ πυκνότθτασ και επενδυμζνο με φφαςμα υψθλισ ποιότθτασ και αντοχισ ςε χρϊματα επιλογισ τθσ υπθρεςίασ. Το κάλυμμα βγαίνει και πλζνεται εφκολα. 6. ΒΡΕΦΟΦΩΛΙΑ Καταςκευι από αφρϊδεσ ςφραγιςμζνο με επζνδυςθ φφαςμα καμπαρτίνα διχρωμία, τριχρωμία με φερμουάρ μεγάλου μικουσ για τθν εφκολθ ςυντιρθςθ του. 7. ΚΑΘΡΕΦΣΘ ΒΡΕΦΩΝ ΜΕ ΜΠΑΡΑ Καταςκευι από ςυνκετικό ξφλο Μ.D.F. με επζνδυςθ οξιάσ το πλαίςιο και από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ άριςτθσ ποιότθτασ θ μπάρα, λουςτραριςμζνθ ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου ι χρωματιςτι. Ο κακρζφτθσ κα είναι άκραυςτοσ για τθν αςφάλεια των νθπίων. Πλα τα άκρα είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα βρζφθ. Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ:120Χ75 εκ. φψοσ περίπου. 8. Κ ΡΕΜΑΣΡΑ Ρ Ο Τ Χ Ω Ν Κρεμάςτρα ροφχων καταςκευαςμζνθ από ςυνκετικό ξφλο M.D.F. με επζνδυςθ οξιάσ. Τα ςχζδια είναι χαραγμζνα πάνω ςτο ξφλο ςε θλεκτρονικό μθχάνθμα ακριβείασ. Είναι λουςτραριςμζνθ ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου με βερνίκι νεροφ, μθ τοξικό και φιλικό προσ το περιβάλλον. Τα κρεμαςτάρια είναι διπλά, μεταλλικά απεριόριςτθσ αντοχισ. Ράνω από κάκε κρεμαςτάρι φζρει ξφλινο διακριτικό ςιμα. Διαςτάςεισ: 102Χ19 εκ. περίπου. 9. ΣΡΩΜΑ ΚΑΡΠΟΤΗΙ ι ΒΤΘΟ Καταςκευι από αφρϊδεσ υλικό διαμζτρου 1,50 και πάχουσ 0,05 περίπου, με επζνδυςθ καπαρτίνα ςε ςχζδιο καρποφηι ι βυκόσ, με φερμουάρ μεγάλου μικουσ για τθν εφκολθ ςυντιρθςθ του. 10. ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΒΡΕΦΩΝ Καταςκευαςμζνθ από ςυνκετικό ξφλο M.D.F. με επζνδυςθ οξιάσ, χρωματιςτι. Ρεριλαμβάνει πζντε μεγάλα ςυρτάρια, το μοντάριςμα των οποίων γίνεται με οδοντωτά μπακλαβωτά μόρςα από ειδικό

4 4 μθχάνθμα για απεριόριςτθ αντοχι. Το πάνω μζροσ είναι πτυςςόμενο και ανοίγει, διπλαςιάηοντασ το χϊρο για τθν αλλαγι των βρεφϊν. Φζρει ςτρωματάκι επενδυμζνο με αδιάβροχο φφαςμα. Πλα τα άκρα τθσ είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα βρζφθ. Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ:82Χ40Χ100 εκ. φψοσ περίπου. 1.2 ΕΠΙΠΛΑ ΝΘΠΙΩΝ 1. ΚΡΕΒΑΣΙ ΝΘΠΙΟΤ ΜΕ ΣΡΩΜΑ Κρεβάτι νθπίου καταςκευαςμζνο εξ ολοκλιρου από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ, άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου με βερνίκι μθ τοξικό και φιλικό προσ το περιβάλλον. Τα τζςςερα πόδια του ζχουν ορκογωνικι διατομι και ο πάτοσ του αποτελείται από ξφλινεσ πιχεσ για να αερίηεται το ςτρϊμα (όχι από νοβοπάν). Φζρει προςτατευτικζσ τραβζρςεσ και ςτισ δφο του πλευρζσ. Πλα τα άκρα του είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα παιδιά. Διαςτάςεισ:136Χ66Χ55 εκ. περίπου. ΣΤΩΜΑ ΓΛΑ ΚΕΒΑΤΛ ΝΘΡΛΟΥ Θμίςκλθρο Τελάρο : ορκοπεδικό Ρυκνότθτα ελατθρίων 116 ελ./m2 Διάμετροσ ςφρματοσ ελατθρίων : 2,4mm Υλικά γεμίςματοσ : κοκκοφοίνικασ, 100% ελλθνικό βαμβάκι Υλικά καπιτονζ : φφαςμα ηακάρ καπιτοναριςμζνο με πιςτοποίθςθ, διπλι ςτρϊςθ αφρϊδουσ υλικοφ πάχουσ 0,5 εκ., ακρυλικι βάτα 170gr/m2, non-woven 40gr/m2. Ρεριλαμβάνει δφο εξαεριςτιρεσ και ζχει αδιάβροχθ επζνδυςθ ςτθ μία πλευρά. 2. ΡΑΝΣΗΑΚΙ ΜΕΣΑΛΛΙΚΟ ΝΘΠΙΩΝ Καταςκευι από ςωλινα βαρζωσ τφπου Φ21 διαςτάςεισ 1,30X0,60 περίπου, φψοσ 0,15 περίπου, βαμμζνθ με θλεκτροςτατικι βαφι. Στο μεταλλικό ςκελετό τεντϊνεται λευκό καραβόπανο με ενιςχυμζνθ ραφι και μεταλλικά ποντοφηια. Στο καραβόπανο τοποκετείται ςτρϊμα αφρϊδουσ πάχουσ 5 εκατοςτϊν ντυμζνο με κάλυμμα. Το κάλυμμα ζχει μεγάλο φερμουάρ για εφκολθ ςυντιρθςθ (πλφςιμο). Τα ραντηάκια ζχουν τθ δυνατότθτα να ςτοιβάηονται και ςτρωμζνα ςε όςο φψοσ κζλουμε ϊςτε να μθν καταλαμβάνουν χϊρο τισ ϊρεσ που τα παιδιά δεν κοιμοφνται. Να υπάρχουν ανταλλακτικά μουςαμά και ςτρϊματοσ, Τα ςτρϊματα ζχουν πολλαπλι χριςθ μόνα τουσ για φπνο, γυμναςτικι κ.λ.π. 3. ΣΡΑΠΕΗΑΚΙ ΝΘΠΙΩΝ ΑΠΑΧΟΛΘΘ Τραπεηάκι νθπίων απαςχόλθςθσ με ςκελετό ο οποίοσ είναι καταςκευαςμζνοσ από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνοσ ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου. Τα πόδια ζχουν τετραγωνικι διατομι 5Χ5 εκ. το καπάκι είναι καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο M.D.F με επζνδυςθ οξιάσ ςε χρϊμα επιλογισ τθσ υπθρεςίασ. Στα πζλματα φζρει φυτευτά ελαςτικά τακάκια για τθν ακόρυβθ μετακίνθςι του και για τθν προςταςία του δαπζδου. Τα βερνίκια και τα χρϊματα που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ: 120Χ60Χ56 εκ. φψοσ περίπου.

5 4. ΣΡΑΠΕΗΑΚΙ ΝΘΠΙΩΝ ΦΑΓΘΣΟΤ Τραπεηάκι νθπίων φαγθτοφ με ςκελετό ο οποίοσ είναι καταςκευαςμζνοσ από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ άριςτθσ ποιότθτασ, λουςτραριςμζνοσ ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου. Τα πόδια ζχουν τετραγωνικι διατομι 5Χ5 εκ. το καπάκι είναι καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο M.D.F με επζνδυςθ οξιάσ ςε χρϊμα επιλογισ τθσ υπθρεςίασ. Στα πζλματα φζρει φυτευτά ελαςτικά τακάκια για τθν ακόρυβθ μετακίνθςι του και για τθν προςταςία του δαπζδου. Τα βερνίκια και τα χρϊματα που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ: 80Χ80Χ56 εκ. φψοσ περίπου ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΝΘΠΙΟΤ Καρεκλάκι νθπίου καταςκευαςμζνο εξϋ ολοκλιρου από ξφλο φουρνιςτισ οξιάσ μαςίφ, άριςτθσ ποιότθτασ λουςτραριςμζνο ςε χρωματικό ςυνδυαςμό χρωματιςτό το κάκιςμα και θ πλάτθ και φυςικό χρϊμα ο υπόλοιποσ ςκελετόσ. Το κάκιςμα είναι ανατομικό και αποτελείται από πζντε κοίλεσ,μορςαριςτζσ πιχεισ. Θ πλάτθ είναι επίςθσ ανατομικι και αποτελείται από δφο πιχεισ. Πλοσ ο ςκελετόσ, τα μόρςα και οι πιχεισ είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα νιπια. Στο καρεκλάκι δεν υπάρχει πουκενά πρόκα, κορφοβελόνα ι ςτοκάριςμα. Στα πζλματα φζρει φυτευτά ελαςτικά τακάκια για τθν ακόρυβθ μετακίνθςι του και για τθν προςταςία του δαπζδου. Τα βερνίκια και τα χρϊματα που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Διαςτάςεισ εξωτερικζσ : 33Χ34Χ59 εκ., διαςτάςεισ κακίςματοσ : 32Χ27 εκ., φψοσ κακίςματοσ : 30 εκ. περίπου. 5. ΕΠΙΠΛΟ ΤΛΙΚ0Τ ΝΘΠΙΩΝ Καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο MDF με επζνδυςθ οξιάσ, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου ο ςκελετόσ και ςε διάφορουσ χρωματικοφσ ςυνδυαςμοφσ τα ςυρτάρια. Ζχει ατομικά ςυρτάρια για τθν αποκικευςθ των εργαςιϊν των νθπίων τα οποία είναι διακοςμθμζνα με κυματιςτό λουκάκι και ετικετοκικθ με χϊρο για αυτοκόλλθτθ ετικζτα, χαραγμζνα ςε θλεκτρονικό μθχάνθμα ακριβείασ. Υπάρχει θ δυνατότθτα τα ςυρτάρια να φζρουν ξφλινο διακριτικό ςιμα ( για να ξεχωρίηει κάκε νιπιο το ςυρτάρι του). Πλα τα άκρα είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα παιδιά. Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Ειδικι καταςκευι προςαρμοςμζνθ ανάλογα ςτο χϊρο. 7. ΒΙΒΛΙΟΘΘΚΘ ΝΘΠΙΟΤ Καταςκευι από ςυνκετικό ξφλο M.D.F. με επζνδυςθ οξιάσ, λουςτραριςμζνθ ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου με οριςμζνεσ λεπτομζρειεσ χρωματιςτζσ με πλαϊνά μορφοποιθμζνα ςε ςϊμα πιγκουΐνου ι νάνου ι γάτου με τθν αντίςτοιχθ ηωγραφικι. Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. Πλα τα άκρα τθσ είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα νιπια. Θ βιβλιοκικθ είναι τροχιλατθ με 3 ράφια ενιςχυμζνα με λάςτιχο και ζχει χριςθ από τισ 2 πλευρζσ. Διαςτάςεισ 0,75X0,95(φψοσ)Χ0,32(βάκοσ) περίπου. 8. ΠΑΓΚΑΚΙ ΝΘΠΙΟΤ (ΚΑΘΙΣΙΚΟ) ΜΕ ΣΡΩΜΑ Ραγκάκι νθπίου καταςκευαςμζνο από ςυνκετικό ξφλο MDF με επζνδυςθ οξιάσ, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου με βερνίκι μθ τοξικό και φιλικό προσ το περιβάλλον. Στο κάτω μζροσ φζρει 10 ραφάκια για παπουτςάκια. Το μαξιλάρι είναι επενδυμζνο με φφαςμα ι δερματίνθ άριςτθσ ποιότθτασ και αντοχισ. Πλα τα άκρα είναι ςτρογγυλεμζνα και ακίνδυνα για τα νιπια. Διαςτάςεισ: 124Χ45Χ36 εκ. περίπου.

6 6 1.3 ΕΠΟΠΣΙΚΟ ΤΛΙΚΟ 1. ΓΩΝΙΑ ΤΝΑΛΛΑΓΘ ΕΜΠΟΡΙΟΤ - ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ Καταςκευι εξ ολοκλιρου από οξιά φουρνιςτι μαςίφ, άριςτθσ ποιότθτασ λουςτραριςμζνθ. Εμπρόσ και δεξιά ζχει πάγκο εξυπθρετιςεωσ και δεξιά ςυρτάρι για τθ ςυναλλαγι. Στο εμπρόσ μζροσ ζχει τελάρα για τθν τοποκζτθςθ εμπορευμάτων. Στο δεξιό μζροσ επάνω ζχει βραχίονεσ ξφλινουσ για τθν τοποκζτθςθ υφαςμάτων και περιοδικϊν ςε περίπτωςθ μετατροπισ του ςε περίπτερο. Στο πίςω μζροσ ζχει κυψελοειδι χωρίςματα και επάνω από αυτά ράφια. Τα χρϊματα και τα βερνίκια που χρθςιμοποιοφνται είναι μθ τοξικά και φιλικά προσ το περιβάλλον. 2. ΓΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΘΕΩΝ ΓΩΝΙΑ ΣΑΧΤΔΡΟΜΕΙΟΤ ΣΡΑΠΕΗΑ - ΣΕΛΩΝΕΙΟ Οι διαςτάςεισ του είναι 0,95X1,50φψοσΧ0,90 ανοιχτό ι 0,40 κλειςτό. Καταςκευι από πλακάη οξιά οκουμε λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα αφοφ προθγθκεί ΣΛΛΛΕ δφο ςυςτατικϊν. Ξφλινθ απλικζ διακόςμθςθ, ειδικζσ κζςεισ αλλθλογραφίασ και εξπρζσ κζςθ δεμάτων και προςτατευτικό άκραυςτο διαφανζσ γκιςζ. Θ ίδια καταςκευι με αλλαγι πινακίδων χρθςιμοποιείται για Τράπεηα και Τελωνείο. 3. ΚΟΤΚΛΟΠΙΣΟ Καταςκευι από πλακάη οξιάσ (οκουμε) λουςτραριςμζνα ςτο φυςικό χρϊμα αφοφ προθγθκεί επίςτρωςθ ΣΛΛΛΕ δφο ςυςτατικϊν. Θ καταςκευι κα περιλαμβάνει μικρογραφία ςπιτιοφ. Δθλαδι ςτζγθ ξφλινθ με καπνοδόχο, παράκυρα με ηαρντινιζρεσ και κουρτίνεσ, πόρτα με ςφρτθ αςφαλείασ γραμματοκιβϊτιο, ραφιζρεσ εςωτερικά. Πλθ θ καταςκευι είναι διακοςμθμζνθ με ξφλινθ απλικζ διακόςμθςθ ηϊα αυλισ, δζνδρα. Ππου ο χϊροσ το επιτρζπει δυνατι και θ καταςκευι φράχτθ με ανάλογθ διακόςμθςθ αμφίπλευρθ. Ειδικι καταςκευι προςαρμοςμζνα ςτο χϊρο. 4. ΣΡΩΜΑ ΨΤΧΟΚΙΝΘΣΙΚΘ Καταςκευι από αφρϊδεσ ςφραγιςμζνο με επζνδυςθ φφαςμα καμπαρτίνα διχρωμία, τριχρωμία με φερμουάρ μεγάλου μικουσ για τθν εφκολθ ςυντιρθςθ τουσ. 5. ΚΑΒΑΛΕΣΟ ΗΩΓΡΑΦΙΚΘ - ΓΡΑΦΘ Καταςκευι από οξιά ςε ςχιμα Λ για να απαςχολεί δυο παιδάκια, λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα του ξφλου. Από τθν μία πλευρά είναι για χριςθ ηωγραφικισ με ειδικζσ κζςεισ για τα χρϊματα και τα πινζλα και από τθν άλλθ ζχει πίνακα γραφισ με ειδικό αυλάκι για τισ κιμωλίεσ. Διαςτάςεισ 0,70X1,20 φψοσ και είναι πτυςςόμενο για να μεταφζρεται εφκολα. Θ επιφάνεια του πίνακα γραφισ είναι εμαγιζ άκραυςτο. Με ςυνδζςεισ αςφάλειασ ωσ προσ το κλείςιμο και το άνοιγμα. 6. ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΕΩΝ Καταςκευι από INSULITE πάχουσ ενόσ εκατοςτοφ με επζνδυςθ τςόχασ μάλλινθσ. Εςωτερικά κα ζχει πλαίςιο ξφλινο για καλφτερθ εφαρμογι τθσ τςόχασ. Κάκε πίνακασ κα ζχει 2 μεταλλικοφσ αναρτιρεσ ςτο επάνω μζροσ και δφο κάτω. Χρϊμα τςόχασ πράςινο, μπεη μπλε ρουά, κόκκινο. Σε ειδικζσ διαςτάςεισ ανάλογα με το χϊρο και τθν χριςθ.

7 7 7. ΦΙΔΙ ΑΦΡΩΔΕ Συνδυαςμόσ θμικυκλίων από αφρϊδεσ ςυμπαγζσ ςε ςχζδιο φίδι, αποτελείται από 2 θμικφκλια αφρϊδθ, 1 τρίγωνο ιςοςκελζσ και 1 κφκλο μορφοποιθμζνο. Διαςτάςεισ θμικυκλίων περιφζρεια 1,85, ακτίνα 0,30, φψοσ 0,30. Διαςτάςεισ τριγϊνου κάκε πλευρά 0,40, φψοσ 0,30. Κφκλοσ διαμζτρου 0,60, φψοσ 0,30. Επζνδυςθ με ναχλόπανο ι φφαςμα καμπαρτίνα ςε χρϊματα προτιμιςεωσ ςασ. Στθν μία επιφάνεια κα υπάρχει εμφανζσ γραμμι ιςορροπίασ ςε ζντονο χρϊμα. Πλθ θ καταςκευι κα ζχει φερμουάρ για καλφτερθ ςυντιρθςθ. 8. ΗΩΑΚΙ ΑΦΡΩΔΕ Καταςκευι από αφρϊδεσ υλικό με επζνδυςθ φφαςμα καμπαρτίνα διχρωμία, τριχρωμία με φερμουάρ μεγάλου μικουσ για τθν εφκολθ ςυντιρθςθ τουσ. 9. ΞΤΛΙΝΘ ΔΙΑΚΟΜΘΣΙΚΘ ΤΝΘΕΘ & 10.ΕΞΩΣΕΡΙΚΘ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΜΘΘ Θ καταςκευι τουσ είναι από κόντρα πλακζ οξιάσ. Ηωγραφικι (λουςτραριςμζνθ και όχι μεταξοτυπία) με διάφορα κζματα. Να είναι δυνατι και θ καταςκευι διαφόρων κεμάτων με υπόδειξθ τθσ υπθρεςίασ. 11. ΒΕΣΙΑΡΙΟ Καταςκευι από πλακάη οξιάσ οκουμζ -λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό του χρϊμα. Στο ζνα πλαϊνό ζχει κακρζφτθ άκραυςτο. Σε όλο το μικοσ ζχει κρεμάςτρα διπλισ όψεωσ με χριςθ και από τισ δφο πλευρζσ. Στο κάτω μζροσ ειδικι καταςκευι για τοποκζτθςθ παπουτςιϊν. Στο επάνω μζροσ κζςθ 0,20 για τοποκζτθςθ υλικϊν μεταμφιζςεωσ- καπζλα κ.λ.π. Θ καταςκευι είναι τροχιλατθ για εφκολθ μετακίνθςθ. Διαςτάςεισ 0,90X1,10 φψοσ Χ0,40 περίπου. 12. ΓΩΝΙΑ ΙΑΣΡΕΙΟΤ α) Καταςκευι παραβάν μεταλλικό επενδεδυμζνο με φφαςμα ΤREVIRA. Διαςτάςεισ 1, 00X1,08 φψοσ β) Εξεταςτιριο μεταλλικό (ράντηο) με ςτρϊμα επιφάνεια ράντηου καραβόπανο. Διαςτάςεισ 1, 30X0,60X2,20 φψοσ. Και οι δφο τφποι ςυνοδεφονται από ςτολι Λατροφ νοςοκόμασ και ανάλογα 13. ΓΩΝΙΑ ΜΟΤΙΚΘ Καταςκευι εξ ολοκλιρου από οξιά τροχιλατθ με ρόδεσ μαςίφ με φρζνο με δφο επιφάνειεσ και ειδικζσ υποδοχζσ δια τθν τοποκζτθςθ μουςικϊν οργάνων. Θ καταςκευι είναι διακοςμθμζνθ με ειδικι απλικζ διακόςμθςθ, νότεσ κ.λ.π. Διαςτάςεισ 1, 00 Χ0, 90 φψοσ Χ0,46 περίπου. 14. ΚΑΘΡΕΦΣΘ ΑΦΑΛΕΙΑ Καταςκευι από άκραυςτο υλικό απολφτου αςφαλείασ για τα παιδιά το οποίο μπαίνει ςε τελάρο οξιάσ ςτρογγυλεμζνο και λουςτραριςμζνο ςτο φυςικό χρϊμα με βερνίκια φιλικά προσ το περιβάλλον. 15. ΣΡΑΠΕΗΙ ΚΟΤΗΙΝΑ Διαςτάςεων 1,20X0,60 φψοσ 0,75. Λδίασ καταςκευισ με τραπζηια νθπίων. Κάκε τραπζηι κα ζχει ςυρτάρι διαςτάςεων 0,50X0,55 με βάκοσ 0,10. Βάροσ 24 κιλά. Τραβζρςεσ 46χ12χ2,5.

8 16. ΚΑΡΕΚΛΕ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ Καρζκλεσ προςωπικοφ. Διαςτάςεων 0,38X0,38 φψοσ κακίςματοσ 0,45. Καταςκευι εξϋ ολοκλιρου από οξιά φουρνιςτι μαςίφ - κάκιςμα ανατομικό, λοφςτρο ςτο φυςικό χρϊμα. Σχζδιο ίδιο με καρεκλάκια νθπίων. Διαςτάςεισ 0,38X0,38 φψοσ κακίςματοσ 0,45. Καταςκευι εξϋ ολοκλιρου από οξιά μαςίφ κάκιςμα ανατομικό. Λοφςτρο ςτο φυςικό χρϊμα. Συνδζςεισ με μόρςο κόλλα και ενίςχυςθ καρφωτικοφ ΚΑΜΠΟ ΕΝΘΛΙΚΩΝ Διαςτάςεισ, 0,38X0,38 φψοσ κακίςματοσ 0,45. Καταςκευι εξ, ολοκλιρου από οξιά μαςίφ κάκιςμα ανατομικό. Λοφςτρο ςτο φυςικό χρϊμα. Συνδζςζισ με μόρςο κόλλα και ενίςχυςθ καρφωτικοφ. 1.4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΩΣΕΡΙΚΟΤ & ΕΞΩΣΕΡΙΚΟΤ ΧΩΡΟΤ 1. ΣΟΤΝΕΛ ΣΡΕΝΟ ΒΑΙΚΟ ΕΣ ΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΜΟΦΘ ΤΕΝΟΥ ΑΡΟ ΡΛΑΣΤΛΚΟ ΜΕΓΑΛΘΣ ΑΝΤΟΧΘΣ ΛΔΑΝΛΚΟ ΓΛΑ ΕΣΩΤΕΛΚΟΥΣ ΚΑΛ ΕΞΩΤΕΛΚΟΥΣ ΧΩΟΥΣ. ΤΟ ΒΑΣΛΚΟ ΣΕΤ ΑΡΟΤΕΛΕΛΤΑΛ ΑΡΟ 3 ΒΑΓΟΝΛΑ ΚΑΛ ΔΥΟ ΤΕΛΕΛΩΜΑΤΑ. ΔΛΑΣΤ :224Χ193Χ90 εκ. 2. ΣΟΤΝΕΛ ΣΡΕΝΟ ΒΑΓΟΝΙ ΣΥΜΡΛΘΩΜΑΤΛΚΟ ΚΟΜΜΑΤΛ ΤΟΥ ΒΑΣΛΚΟΥ ΣΕΤ ΤΟΥΝΕΛ ΤΕΝΟΥ. Θ ΜΛΑ ΡΛΕΥΑ ΤΟΥ ΦΕΕΛ 1 ΡΑΑΚΥΟ ΚΑΛ Θ ΑΛΛΘ 2 ΡΑΑΚΥΑ ΔΛΑΣΤ. :64Χ47Χ62 εκ. 3. ΠΙΝΑΚΑ ΤΝΣΟΝΙΜΟΤ ΑΡΟΤΕΛΕΛΤΑΛ ΑΡΟ ΔΥΟ ΞΥΛΛΝΟΥΣ ΡΛΝΑΚΕΣ ΜΕ ΔΛΑΦΟΕΤΛΚΕΣ ΔΛΑΔΟΜΕΣ ΓΛΑ ΑΣΚΘΣΕΛΣ ΣΥΝΤΟΝΛΣΜΟΥ. Θ ΜΛΑ ΡΛΕΥΑ ΤΟΥ ΡΛΝΑΚΑ ΦΕΕΛ ΤΕΣΣΕΛΣ ΔΛΑΦΟΕΤΛΚΕΣ ΔΛΑΔΟΜΕΣ ΚΑΛ Θ ΑΛΛΘ ΡΛΕΥΑ ΦΕΕΛ ΔΛΑΔΟΜΘ ΛΑΒΥΛΝΚΟ. ΔΛΑΣΤΑΣΘ ΡΛΝΑΚΑ : 58Χ43 εκ. 4. ΤΣΘΜΑ ΠΑΙΔΙΚΘ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΥΜΝΑΣΤΘΛΟ ΑΡΟ ΑΝΚΕΚΤΛΚΟ ΡΛΑΣΤΛΚΟ ΕΛΔΛΚΟ ΓΛΑ ΕΞΩΤΕΛΚΟΥΣ ΧΩΟΥΣ. ΧΩΛΣ ΜΥΤΕΕΣ ΓΩΝΛΕΣ ΜΕ ΣΤΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΛΩΜΑΤΑ. ΡΕΛΛΑΜΒΑΝΕΛ ΜΕΓΑΛΘ ΚΥΜΑΤΛΣΤΘ ΤΣΟΥΛΘΚΑ ΜΘΚΟΥΣ 183εκ. ΜΛΚΘ ΤΣΟΥΛΘΚΑ ΜΘΚΟΥΣ 91εκ ΚΑΛ ΤΟΥΝΕΛ. 5. ΑΛΟΓΑΚΙ ΑΡΟ ΡΛΑΣΤΛΚΟ ΑΝΚΕΚΤΛΚΟ, ΑΝΤΟΧΘΣ, ΧΩΛΣ ΜΥΤΕΕΣ ΓΩΝΛΕΣ ΚΟΥΝΛΣΤΟ ΑΛΟΓΑΚΛ ΤΑΜΡΑΛΑ. ΓΛΑ ΡΑΛΔΛΑ ΘΛΛΚΛΑΣ ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ. 6. ΚΟΤΗΙΝΑ (κουηίνα, νεροχφτθσ, ψυγείο κλπ) ΜΛΑ ΚΟΥΗΛΝΑ ΑΡΟ ΑΝΚΕΚΤΛΚΟ ΡΛΑΣΤΛΚΟ, ΛΔΛΑΛΤΕΘΣ ΑΝΤΟΧΘΣ ΡΟΥ ΡΕΛΛΑΜΒΑΝΕΛ ΦΟΥΝΟ, ΦΟΥΝΟ ΜΛΚΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΜΑΤΛΑ ΚΟΥΗΛΝΑΣ, ΤΘΛΕΦΩΝΟ, ΨΥΓΕΛΟ, ΡΛΑΤΟΚΘΚΘ, ΚΑΛΑΚΛ ΦΟΥΤΩΝ ΚΑΛ ΡΟΛΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑ: ΦΟΥΤΑ, ΡΛΑΤΑ, ΦΑΓΘΤΑ ΔΛΑΣΤ. 71Χ35Χ105 εκ. φψοσ. 7. ΒΑΓΟΝΕΣΟ ΨΤΧΟΚΙΝΘΣΙΚΘ ΕΞΟΠΛΙΜΕΝΟ ΞΥΛΛΝΟ ΒΑΓΟΝΕΤΟ ΚΑΤΑΛΛΘΛΟ ΓΛΑ ΤΘΝ ΑΡΟΚΘΚΕΥΣΘ ΥΛΛΚΩΝ ΨΥΧΟΚΛΝΘΤΛΚΘΣ. ΦΕΕΛ ΟΔΕΣ

9 ΓΛΑ ΕΥΚΟΛΘ ΜΕΤΑΚΛΝΘΣΘ. ΕΛΝΑΛ ΕΞΟΡΛΛΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΛΑ ( 2 των 45εκ.- 2 των 55 εκ. 2 των 65 εκ) ΜΕ ΑΒΔΟΥΣ (6 ΤΕΜ) 4 ΤΟΥΒΛΑ ΔΛΑΔΟΜΘΣ 2 ΒΑΣΕΛΣ ΔΛΑΔΟΜΘΣ 4 ΣΑΚΟΥΛΑΚΛΑ ΛΣΟΟΡΛΑΣ 4 ΚΩΝΟΥΣ 30 εκ. 2 ΒΑΣΕΛΣ ΓΛΑ ΜΡΑΣΤΟΥΝΛΑ 4 ΜΡΑΛΕΣ ΥΚΜΛΚΘΣ 4 ΣΧΟΛΝΑΚΛΑ 4 ΚΛΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΤΛΚΑ ΚΑΛ ΣΤΘΛΓΜΑΤΑ ΒΑΣΕΩΝ 9 8. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΤΜΠΩΜΑΣΩΝ ΣΕΤ ΑΡΟ 3 ΚΟΥΜΡΩΜΑΤΑ ΔΛΡΛΘΣ ΟΨΘΣ ( 6 ΔΛΑΦΟΕΤΛΚΑ ΔΕΣΛΜΑΤΑ). 1.5 ΕΙΔΘ ΙΜΑΣΙΜΟΤ ΚΟΤΡΣΙΝΕ 1. Σετ ςεντονάκια βαμβακερά 100% 2. Ρροςόψια βαμβακερά μεγάλα 50x Ρροςόψια βαμβακερά μικρά 33x50 4. Σελτεδάκια - αλλαξιζρεσ 5. Σαλιάρεσ με άνοιγμα ςτο λαιμό 6. Κουβζρτεσ βρεφϊν πικζ 7. Κουβερλί 8. Κουρτίνεσ υφαςμάτινεσ 2,80 (τετρ. μζτ.) 9. Κουρτινοςυρμοί (γωνίεσ κλπ.) 2,50 μ. μ 1.6 ΕΙΔΘ ΕΣΙΑΕΩ - ΘΛΕΚΣΡΙΚΕ ΤΚΕΤΕ 1. Χφτρα ταχφτθτοσ ανοξείδωτθ επαγγελματικι. 2. Κατςαρόλεσ INOX ςε πάχοσ 1,2 mm και με πάτο sandwich (Φ45,Φ50,Φ34,Φ36,Φ28,Φ36) (Σφνολο τεμ. 6 ) 3. Σουρωτιρι κωνικό με βάςθ INOX με πάχοσ 1mm (Φ40,Φ50) (Σφνολο τεμ. 2 ) 4. Σουρωτιρι κωνικό με βάςθ INOX με πάχοσ 1mm (Φ28,Φ32) (Σφνολο τεμ. 2 ) 5.Σερβίτςιο φαγθτοφ πορςελάνθσ ανάγλυφθ 24 ατόμων (ρθχά Φ26, βακιά Φ23, φροφτου Φ18, καφζ Φ10, τςαγιοφ Φ13), επί πλζον 24 πιατάκια και φλιτηανάκια καφζ 70 cl και τςαγιοφ 180 cl 6. Ριροφνια φαγθτοφ INOX 7. Κουτάλια φαγθτοφ INOX 8. Ροτιρια νεροφ μελαμίνθσ 9. Κφπελλο νεροφ μελαμίνθσ με χεράκι Φ85Χ Μπολάκια ςοφπασ μελαμίνθσ Φ180Χ Ριάτα βακιά μελαμίνθσ Φ Ροτιρια νεροφ γυάλινα 13. Κανάτεσ INOX με καπάκι 14. Σχάρα ψωμιοφ 45Χ Ρλάκα πολυαικυλενίου 30Χ50 για κόψιμο λαχανικϊν χρωμ. πράςινο 16. Δίςκοι ςερβιρίςματοσ αντιολιςκθτικοί 406Χ Σαλατίερεσ ανοξείδωτεσ Φ29

10 18.Μπολάκια ανοξείδωτα 19.Ταψιά INOX με ειδικι νεφρωςθ ςτθν επιφάνεια και τισ γωνίεσ 20.Σετ μαχαίρια κουηίνασ ανοξείδωτα διαφόρων διαςτάςεων 21.Σπάτουλεσ - κουτάλεσ διάφορεσ INOX 22.Ψωμιζρεσ επιτραπζηιεσ μπαμποφ Φ22 23.Κουτάλια ανοξείδωτα μεςαίου μεγ. για παιδιά 24.Κουταλάκια ανοξείδωτα μικρά 25.Λεκάνεσ κουηίνασ INOX Φ30 26.Ριατζλεσ INOX διαφόρων διαςτάςεων 27.Μπρίκια καφζ INOX διαφόρων διαςτάςεων 28.Κικθ αλουμινόχαρτου μεμβράνθσ χαρτί κουηίνασ 37,50X18,50 29.Κρεμάςτρα τοίχου για πετςζτεσ INOX 8X60 30.Κικθ για χαρτοπετςζτεσ ΛΝΟΧ 31.Στεγνωτιρι πιάτων ανοξείδωτο 32.Σετ καφζ - ηάχαρθ INOX 33.Σετ αλάτι - πιπζρι - ρίγανθ - κανζλα 34.Βραςτιρασ νεροφ θλεκτρικόσ 35.Σκάλα αλουμινίου ενιςχυμζνθ με 3 ςκαλοπάτια επαγγελματικι 36.Σκάλα αλουμινίου ενιςχυμζνθ με 6 ςκαλοπάτια επαγγελματικι 37.Ψαλίδια INOX 38.Καρότςι ςφουγγαρίςματοσ διπλό πλαςτικό και πρζςα με ρόδεσ 39.Καλακάκια απορριμμάτων πλαςτικά με περιςτρεφόμενο καπάκι 40.Δοχείο απορριμμάτων τουαλζτασ με πετάλ INOX 7,50 λίτρα 41.Βοφρτςεσ τουαλζτασ INOX ΡΛΓΚΑΛ 42.Σκοφπεσ κόκκινεσ μάπεσ παρκετζηεσ ακρυλικζσ 40-60cm με κοντάρι αλουμινίου 43.Μθχανιςμοί κακαριςμοφ τηαμιϊν με κλιπσ με ορειχάλκινθ ράγα και λάςτιχο 44.Γιο γιό πλαςτικό 45.Ρίνακεσ κλειδιά κλειδοκικθ 46.Μίξερ με γυάλινο μπλζντερ: Μίξερ ςυνοδευόμενο από το γυάλινο μπλζντερ 1,5 λίτρου. Λςχφσ 900 W -230 V Χωρθτικότθτα 6,70 λίτρα Διαςτάςεισ : 240 Χ 400 Χ 350 Ανταλλακτικά : 10 ζτθ. Εγγφθςθ : 1 ζτοσ 47.Λεμονοςτίφτθσ επαγγελματικόσ: Λεμονοςτίφτθσ επαγγελματικόσ Λςχφσ 180 W V. Χωρθτικότθτα 18 λίτρα ϊρα Διαςτάςεισ : 390 Χ 330 Χ Ηυγαριά ρεφματοσ και μπαταρίασ: Ηυγαριά ρεφματοσ και μπαταρίασ. Λκανότθτα ηφγιςθσ 120 κιλά. Διαςτάςεισ : 450 Χ 560 Χ 750 Διαςτάςεισ πλατφόρμασ : 400 Χ 500 Ανταλλακτικά : 10 ζτθ. Εγγφθςθ : 1 ζτοσ 49.Ηυγαριά μπαταρίασ Ηυγαριά μπαταρίασ. Λκανότθτα ηφγιςθσ 6 κιλά. Διαςτάςεισ : 333 Χ 288 Χ 141. Διαςτάςεισ πλατφόρμασ : 215 Χ 275 Ανταλλακτικά : 10 ζτθ. Εγγφθςθ : 1 ζτοσ 10

11 50.Τρόλεϊ ανοξείδωτο Τρόλεϊ ανοξείδωτο βαρζωσ τφπου ελλθνικισ καταςκευισ με τρία ράφια. Βάροσ φορτίου 150 κιλά. Βάροσ 24 κιλά. ΛΝΟΧ 18/10. Διαςτάςεισ : 86 Χ 53 Χ 93 εκατοςτά. 51.Τραπζηι κουηίνασ με ρόδεσ: Τραπζηι εργαςίασ IΝΟΧ 18/10 ΑΛSI με ρόδεσ βαρζωσ τφπου Φ 10 με ςτοπ και με ράφι ενδιάμεςο. Διαςτάςεισ : Μ 150 Χ Β 70 Χ Υ 86. Εγγφθςθ : 1 ζτοσ. 52. Ρλυντιριο πιάτων Το πλυντιριο είναι καταςκευαςμζνο από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8. Τα μπεκ πλφςεωσ είναι καταςκευαςμζνα από μπροφτηο επιχρωμιωμζνα με εφκολθ αποςυναρμολόγθςθ για εφκολο κακαριςμό. Το καλάκι είναι καταςκευαςμζνο από πλαςτικοποιθμζνο μζταλλο. Στο επάνω μζροσ βρίςκεται ο πίνακασ ελζγχου λειτουργίασ. Θ λειτουργία του πλυντθρίου γίνεται αυτόματα. Ρροδιαγραφι : 600 πιάτα τθν ϊρα. Χρόνοσ πλφςεωσ : δευτερόλεπτα Εξαρτιματα : 1 καλάκι πιάτων 50 Χ 50 cm18 κζςεων, 1 καλάκι ποτθριϊν, 1 κουταλοκικθ. 1 ελαςτικόσ ςωλινασ πιζςεωσ 3/4 Διαςτάςεισ : φψοσ 122 cm. Ρλάτοσ 57 cm. Βάκοσ 60 cm Τεχνικά χαρακτθριςτικά : Ραροχι ρεφματοσ 220ν/50 Θz. Συνολικι ιςχφσ 3,6 ΚW. Λςχφσ αντλίασ 0,75 ΘR. Θλεκτρικι απορρόφθςθ 15,6 Α. Αντίςταςθ μπόιλερ 3000 W. Αντίςταςθ κάδου W.Χωρθτικότθτα μπόιλερ 6 λίτρα. Χωρθτικότθτα κάδου 35 λίτρα. Βαλβίδα ςτεγνωτικοφ. Τα πιάτα από τθν ζξοδο του πλυντθρίου είναι ςτεγνά για να τοποκετθκοφν ςτο ντουλάπι. Ανταλλακτικά : 10 ζτθ Εγγφθςθ : 1 ζτοσ ΕΞΟΠΛΙΜΟ ΜΑΓΕΙΡIOY 1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΚΟ ΨΤΓΕΙΟ (ΤΝΣΘΡΘΘ-ΚΑΣΑΨΤΞΘ) Ανοξείδωτο επαγγελματικό ψυγείο ςυντιρθςθσ κατάψυξθσ, διαςτάςεων 140x80x215(h) εκ., ςυνολικισ χωρθτικότθτασ λιτ., με 4 πόρτεσ (3 πόρτεσ ςυντιρθςθ 1 πόρτα κατάψυξθ, με ςτατικι ψφξθ). Το ψυγείο διακζτει μόνωςθ πολυουρεκάνθσ, μια ςχάρα ςε κάκε πόρτα, κουμπωτά μαγνθτικά λάςτιχα και κερμοςτάτθ, με δυνατότθτα αυτόματθσ απόψυξθσ. Λςχφοσ 1/2HP, 5/8 HP-220Volt 2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΚΟ ΨΤΓΕΙΟ (ΠΑΓΚΟ ΤΝΣΘΡΘΘ) Ανοξείδωτο επαγγελματικό ψυγείο πάγκοσ ςυντιρθςθσ, διαςτάςεων 185x70x86(h) εκ., ςυνολικισ χωρθτικότθτασ 458 λιτ., με 2 πόρτεσ και μία ςυρταριζρα (με δφο ςυρτάρια G/N 1/2). Το ψυγείο διακζτει μόνωςθ πολυουρεκάνθσ, μια ςχάρα ςε κάκε πόρτα, κουμπωτά μαγνθτικά λάςτιχα και κερμοςτάτθ, με δυνατότθτα αυτόματθσ απόψυξθσ.

12 Λςχφοσ 1/5HP -220Volt ΚΤΚΛΟΘΕΡΜΙΚΟ ΦΟΤΡΝΟ Θλεκτρικόσ, ανοξείδωτοσ κυκλοκερμικόσ φοφρνοσ, διαςτάςεων 80x80x82(h) εκ., χωρθτικότθτασ 7 ταψιϊν G/N 1/1 (53x32,50 εκ.) Επιλογι προγραμμάτων Convection Steam Combination - Ξεπάγωμα. Κάλαμοσ καταςκευςμζνοσ από ανοξείδωτο χάλυβα DIN 18/10, τφπου mirror, πάχουσ 1,2 χιλ. Αποςπϊμενεσ ςχάρεσ χωρίσ τθ χριςθ εργαλείων. Ρόρτα με διπλό κρφςταλλο, ανοιγόμενου τφπου για εφκολο κακαριςμό και κλείςτρο διπλισ απαςφάλιςθσ για αςφαλζςτερθ χριςθ. Λάςτιχο ςιλικόνθσ 280 ο C ςτθν πόρτα. Κερμοςτάτθσ αςφαλείασ 350 ο C, Κερμοςτάτθσ λειτουργίασ 270 ο C. Χρονοδιακόπτθσ 120 λεπτϊν. Μπουτόν φωτιςμοφ του καλάμου, τάμπερ αεριςμοφ, μοτζρ με κερμικι προςταςία, τερματικόσ διακόπτθσ πόρτασ, θλεκτροβαλβίδεσ νεροφ-ατμοφ, αποχζτευςθ. Λςχφοσ : 8-10 ΚW Volt 4. ΦΟΤΚΑ ΣΟΙΧΟΤ Επαγγελματικι ανοξείδωτθ φοφςκα τοίχου, διαςτάςεων 220x100x60(h) εκ., βαρζωσ τφπου καταςκευαςμζνθ εξ' ολοκλιρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI DIN 18/10, με βεντιλατζρ 1,5HP, φυγοκεντρικοφ τφπου (ανεμιςτιρασ κουταλοειδοφσ τφπου) και 4 ανοξείδωτα φίλτρα διαςτάςεων 50x50 εκ. Λςχφοσ : 1,5 HP Volt 5. ΘΛΕΚΣΡΙΚΘ ΚΟΤΗΙΝΑ 4 ΕΣΙΩΝ Ανοξείδωτθ επαγγελματικι θλεκτρικι κουηίνα τεςςάρων εςτιϊν διαςτάςεων 80x90x86(h) εκ., με τζςςερισ (ανεξάρτθτα ελεγχόμενεσ) μαντεμζνιεσ εςτίεσ διαςτάςεων 30x30 εκ. και ιςχφοσ 3KW ζκαςτθ. Θ ςυςκευι κα εδράηεται επί κλειςτοφ ερμαρίου με δφο αρκρωτζσ πόρτεσ. Καταςκευαςμζνθ από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότθτασ AISI 304, με ςατινζ φινίριςμα. Λςχφοσ : 12 ΚW Volt 1.8 ΕΞ0ΠΛΙΜ0 ΠΛΤΝΣΘΡΙΟΤ 1. ΙΔΕΡΩΣΘΡΙΟ ΡΟΤΧΩΝ Σιδερωτιριο ροφχων επαγγελματικό πτυςςόμενο ατμοφ. Μικοσ πλάκασ ςιδερωτιριου 83 εκατοςτά. Διαςτάςεισ: 105,5 Χ 50 Χ 38 εκατοςτά όταν θ ςυςκευι αναδιπλωκεί. Διαςτάςεισ Υ Χ Ρ Χ Β 96X98X38 εκατοςτά. Λςχφσ: 3,5 ΚW, 220 V. Αςφάλεια 16 Α. Χρϊμα λευκό. 2. ΘΛΕΚΣΡΙΚΟ ΙΔΕΡΟ Θλεκτρικό ςίδερο ευρωπαϊκισ καταςκευισ. Με πλάκα ΛΝΟΧ. εφματοσ 220 V W Ανταλλακτικά: 10 ζτθ. Εγγφθςθ : 1 ζτοσ. 3. ΙΔΕΡΩΣΡΑ Σιδερϊςτρα επαγγελματικι με βάςθ μεταλλικι, ρυκμιηόμενθ και με πανί άκαυςτο.

13 Διαςτάςεισ : 150Χ30Χ40 φψοσ Εγγφθςθ : 1 ζτοσ ΣΕΓΝΩΣΘΡΙΟ ΡΟΤΧΩΝ Στεγνωτιριο ροφχων καταςκευισ. εφματοσ 220 V Χωρθτικότθτα 7 κιλά Διαςτάςεισ : Μ60 Χ Β62.5 Χ Υ85 θλεκτρονικι οκόνθ ελζγχου DUO. Επιλογι 11 προγραμμάτων Σφςτθμα ςτεγνϊματοσ : ςυμπυκνωτισ υδρα/κοσ 5. ΠΛΤΝΣΘΡΙΟ ΡΟΤΧΩΝ Ρλυντιριο ροφχων. εφματοσ 220 V. Χωρθτικότθτα 7 κιλά 6. ΚΟΤΠΑ ΚΟΝΘ ΚΑΙ ΝΕΡΟΤ Επαγγελματικι ςκοφπα ςκόνθσ και νεροφ, ιςχφσ 2 ίπποι μοτζρ. Τάςθ : 220 V. Λςχφσ : 2400 W. Τφποσ κάδου IΝΟΧ 18/10. Χωρθτικότθτα κάδου 62 λίτρα. Άνωςθ νεροφ : 220 Μb. Διάμετροσ εξόδου : Φ40 7. ΚΟΤΠΑ ΘΛΕΚΣΡΙΚΘ Θλεκτρικι ςκοφπα γερμανικισ καταςκευισ επαγγελματικι. εφματοσ 220V 2400W 8. ΑΠΛΩΣΡΑ Απλϊςτρα επαγγελματικι με βάςθ μεταλλικι Διαςτάςεισ : 150 Χ 70 Χ 90 φψοσ Εγγφθςθ : 1 ζτοσ. 1.9 ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΤ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΤΘΤΝΣΟΤ / ΣΜΘΜΑΣΑΡΧΘ (Διάςτ. 1.60x0.80x0.72) Καταςκευάηεται από μοριοςανίδα υψθλισ ςυμπιζςεωσ τριϊν ςτρϊςεων πάχουσ 25mm με επικάλυψθ με φίλμ μελαμίνθσ, ανκεκτικι ςτα χτυπιματα, ςτθν κερμοκραςία και χρωματικά αναλλοίωτθ. Ράχοσ για τθν επιφάνεια τθσ εργαςίασ και τισ πλαϊνζσ επιφάνειεσ 25 χιλιοςτά. Στο εμπρόσ μζροσ ζχει ποδιά από το ίδιο υλικό, πάχουσ 18 χιλιοςτά. Τα ςόκορα επενδφονται με απόλυτθ ςυνοχι ςε όλεσ τισ πλευρζσ με VC πάχουσ τουλάχιςτον 3 χιλιοςτά, καμπυλωμζνο ςτισ ακμζσ. Με \/C επενδφεται ακόμα και το κάτω μζροσ του επίπλου για τθν αποφυγι προςβολισ τθσ μοριοςανίδασ από τθν υγραςία. Το μεταλλικό πόδι αποτελείται από μια κεντρικι κολϊνα από μορφοποιθμζνο χαλυβδοζλαςμα πάχουσ 1,5mm θ οποία ςυνδζεται ςτθν κάτω πλευρά ςε πζλμα από μορφοποιθμζνο χαλυβδοζλαςμα πάχουσ 2,5mm, ενιςχυμζνο με χαλφβδινθ πλάκα ςτο ςθμείο ςφνδεςθσ. Στο επάνω μζροσ υπάρχει πλάκα ςτιριξθσ τθσ επιφάνειασ εργαςίασ από μορφοποιθμζνο χαλυβδοζλαςμα πάχουσ 3mm.

14 14 Το κάκε πόδι φζρει ςτθν εςωτερικι του πλευρά καπάκι μεταλλικό που «κουμπϊνει» καλφπτοντασ το κανάλι διζλευςθσ καλωδίων. Τα μεταλλικά μζρθ κα είναι βαμμζνα θλεκτροςτατικά με βαφι ποφδρασ. Οι ςυνδζςεισ των διαφόρων τμθμάτων του γραφείου γίνονται αφανισ μεταλλικοφσ ςυνδζςμουσ ζτςι ϊςτε το γραφείο να είναι λυόμενο, επιτρζποντασ τθν εφκολθ μεταφορά κακϊσ και τθν αντικατάςταςθ των διαφόρων τμθμάτων. Ο χρωματιςμόσ του γραφείου κα είναι επιλογισ τθσ υπθρεςίασ. 2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΠΑΛΛΘΛΟΤ (Διαςτ. 1,40 x 0,80 ) Κα είναι το ίδιο με γραφείο του Δ/ντι ωσ προσ τισ τεχνικζσ προδιαγραφζσ καταςκευισ. Διαφζρει ωσ προσ τισ διαςτάςεισ. 3. ΤΡΣΑΡΟΘΘΚΘ ΣΡΟΧΘΛΑΣΘ Διαςτάςεισ : 430X600X600 με 3 ςυρτάρια και μολυβοκικθ. Καταςκευι : Αποτελείται από τθν κάςα που καταςκευάηεται από μοριοςανίδα υψθλισ ςυμπιζςεωσ τριϊν ςτρϊςεων επενδεδυμζνθ με φίλμ μελαμίνθσ πάχουσ 18 χιλ. για τα πλαϊνά και τθ βάςθ, 22mm για το καπάκι και 12mm για τθν πλάτθ. Με το ίδιο υλικό είναι καταςκευαςμζνεσ και οι μετϊπεσ των ςυρταριϊν που φζρουν πόμολα ανατομικοφ ςχιματοσ. Τα ςόκορα επενδφονται ςε όλεσ τισ πλευρζσ με ταινία PVC πάχουσ τουλάχιςτον 3χιλ. Τα ςυρτάρια είναι από μοριοςανίδα πάχουσ 12 χιλ. επενδεδυμζνθ με φίλμ PVC. Είναι κλειδαριά αςφαλείασ που κλειδϊνουν όλα μαηί τα ςυρτάρια. Τα ςυρτάρια κυλίονται ακόρυβα ςε μεταλλικοφσ οδθγοφσ με πλαςτικά ροδάκια. Θ μολυβοκικθ είναι πλαςτικι από \/C με διάφορεσ κικεσ (κοιλότθτεσ) για τθν τοποκζτθςθ μικροαντικειμζνων. 4. ΚΑΘΙΜΑ ΣΡΟΧΘΛΑΣΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Διαςτάςεισ : Συνολικό φψοσ εκατ. περίπου Φψοσ ζδρασ (κάκιςμα) εκατ. περίπου Ρλάτοσ κακίςματοσ 42 Βάκοσ " 40 Φψοσ πλάτθσ ρυκμιηόμενο εκατ. περίπου Καταςκευι :_ Κάκιςμα ρυκμιηόμενο, περιςτροφικό, ανατομικό με χωριςτι ρυκμιηόμενθ πλάτθ (ωσ προσ το φψοσ). Βάςθ με ενιςχυμζνο πλαςτικό πζντε (5) ακτινϊν με αςφαλείσ περιςτροφικοφσ τροχοφσ. Κάκιςμα και πλάτθ από ενιςχυμζνο πλαςτικό επενδυμζνο με αφρϊδεσ πλαςτικό αρίςτθσ ποιότθτασ με ταπετςαρία από φφαςμα. Μθχανιςμοί ανφψωςθσ (αμορτιςζρ) και πλάτθ, ευρωπαϊκισ προελεφςεωσ. 5. ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΙΕΤΘΤΝΣΟΤ με ψθλι πλάτθ Θ ρφκμιςθ του φψουσ του κακίςματοσ επιτυγχάνεται με αμορτιςζρ αερίου και με ειδικό λεβιζ που υπάρχει ςτο κάτω μζροσ. Το αμορτιςζρ καλφπτεται από επιχρωμωμενθ κολϊνα και ςπειροειδι φυςοφνα από VC. Στο κάτω μζροσ εφαρμόηεται μεταλλικι βάςθ 5 ακτινϊν από χαλυβδοςωλινα ον3ΐ διατομισ 20 χ 40 χ 2 χιλ και καλφπτεται εξ ολοκλιρου από ςκλθρι πολυουρεκάνθ που κουμπϊνει ςτο μζςα μζροσ του κορμοφ. Εναλλακτικά είναι δυνατόν να τοποκετθκεί βάςθ 5 ακτινϊν εξ ολοκλιρου από ςκλθρι πολυουρεκάνθ εργαςτθριακισ αντοχισ ςε βάροσ 450 κιλϊν. Οι ακτίνεσ ςτα άκρα τουσ φζρουν δίδυμουσ τροχοφσ αςφαλείασ διαμζτρου 50 χιλ. Θ βάςθ εφαρμόηει ςτο κάκιςμα με μεταλλικι πλάκα πάχουσ 2,5-3 χιλ. διαςτάςεων 20 χ 25 εκ. και βιδϊνεται με 4 ιςχυρζσ βίδεσ μζςω μεταλλικϊν φωλεϊν. Με ειδικό μθχανιςμό θ βάςθ ανακλίνεται (RELAX). Επίςθσ ρυκμίηεται θ πλθρότθτα τθσ ανάκλθςθσ και με ειδικό λεβιζ ςτακεροποιείται ςτθν οριηόντια κζςθ.

15 15 Ζδρα - Πλάτθ : Καταςκευάηεται από κόντρα πλακζ καλάςςθσ πάχουσ χιλιοςτά φορμαριςμζνο με ανατομικι μορφι ςφμφωνα με τα διεκνι Standards ςε πρζςεσ υψθλισ ακτινοβολίασ είναι διπλό και το εξωτερικό κόντρα -πλακζ επενδφεται με μαφρθ δερμάτινθ και ςυγκρατεί τα μαξιλάρια του κακίςματοσ & τθσ πλάτθσ που είναι καταςκευαςμζνα από φορμαριςμζνο ςε καλοφπι αφρϊδεσ ελαςτικό πάχουσ χιλιοςτϊν. Το φφαςμα ι το πλαςτικό δζρμα γαηϊνεται ςτο αφρϊδεσ ελαςτικό για τθν αποφυγι ξεχειλϊματοσ μετά από μακροχρόνια χριςθ. Μπράτςα : Από μαςίφ χαλυβδοςωλινα επενδυμζνα εξ' ολοκλιρου από χυτι θμίςκλθρθ πολυουρεκάνθ. Διαςτάςεισ : Ζδρα : Βάκοσ 52 εκ. - Ρλάτοσ 53 εκ. Ρλάτθ : Φψοσ 54 εκ. - Ρλάτοσ 54 εκ. 6. ΑΡΧΕΙΟΘΘΚΘ Καταςκευι ομοίωσ με τα γραφεία, διαςτάςεων 200χ80χ40 εκ. θ οποία κα αποτελείται από ράφια μετακινοφμενα ςτο επάνω τμιμα. Στο κάτω τμιμα, κα ζχει ράφια αλλά κα καλφπτονται με πόρτεσ που κα ζχουν κλειδαριζσ αςφαλείασ. Καταςκευάηονται από μοριοςανίδα υψθλισ ςυμπιζςεωσ τριϊν ςτρϊςεων με επικάλυψθ μελαμίνθσ 120 γρ. ανά Μ2 ανκεκτικισ ςτα χτυπιματα, ςτθν κερμοκραςία και χρωματικά αναλλοίωτθ, πάχουσ 18 χιλ. τα ςόκορα (περικϊρια) επενδφονται ςε όλεσ τισ πλευρζσ με ταινία PVC πάχουσ τουλάχιςτον 3χιλ., τα ράφια τοποκετοφνται ανά 38 εκ. περίπου, μετακινοφνται ςτο φψοσ ανά 32 χιλ. Ο χρωματιςμόσ κα είναι επιλογισ τθσ υπθρεςίασ ΣΤΟ κάτω μζροσ τοποκετοφνται με αφανι τρόπο ιςχυροί ρυκμιηόμενοι ρεγουλατόροι με πλαςτικι επζνδυςθ για τθν αποφυγι φκορϊν του πατϊματοσ. Θ ςφνδεςθ ολόκλθρθσ τθσ αρχειοκικθσ γίνεται με αφανείσ ςυνδζςμουσ ζτςι ϊςτε θ αρχειοκικθ να είναι λυόμενθ. Οι πόρτεσ ςτθρίηονται ςε ιςχυροφσ επιχρωμιωμζνουσ μεντεςζδεσ ανοίγματοσ μζχρι 110 και κλείνουν με κλειδαριζσ αςφαλείασ. 7. ΑΡΧΕΙΟΘΘΚΘ Με τθν παραπάνω τεχνικι περιγραφι, διαςτάςεων 80X80X40 εκ. με πορτάκια και κλειδαριζσ αςφαλείασ. 8. ΜΕΣΑΛΛΙΚΘ ΝΣΟΤΛΑΠΑ Μεταλλικι ντουλάπα διαςτάςεων 1,75X1,00X0,40 με ράφια και πόρτεσ με κλειδαριά αςφαλείασ, χωρίσ ενδιάμεςο χϊριςμα, θ ντουλάπα κα είναι γαλβανιηζ, και βαμμζνθ με βαφι ποφδρασ. 9. & 10. ΜΕΣΑΛΛΙΚΑ ΡΑΦΙΑ & ΚΟΛΩΝΕ ΣΤΠΟΤ ΝΣΕΞΙΟΝ Αποτελοφνται από διάτρθτα γωνιακά ελάςματα τφπου ΝΤΕΞΛΟΝ 33X35X1,8 mm και κολϊνεσ ι ορκοςτάτεσ, μεταλλικά ράφια από λαμαρίνα ι πάνελ πάχουσ 1,00 mm και πλάτουσ 0,60 cm και ςυμπλθρωματικά υλικά όπωσ βίδεσ, γωνιζσ, πζλματα κ.λ.π. Οι κολϊνεσ ζχουν φψοσ 2,20 μ τουλάχιςτον ΕΠΙΠΛΑ ΧΩΡΟΤ ΑΝΑΜΟΝΘ 1. ΣΡΑΠΕΗΙ ΑΝΑΜΟΝΘ Διαςτάςεισ: 90 X45 περίπου Καταςκευι: Επιφάνεια από μοριοςανίδα χρωματιςμοφ επιλογισ τθσ υπθρεςίασ, με βάςθ μεταλλικι που να εναρμονίηεται με αυτισ των πολυκρόνων. 2. ΠΟΛΤΘΡΟΝΑ ΑΝΑΜΟΝΘ Ζδρα και πλάτθ ανεξάρτθτα αλλά ςχεδόν εφαπτόμενα ςτθ βάςθ από ςκλθρό PVC με ανατομικι

16 16 μορφι και επζνδυςθ με αφρϊδεσ ελαςτικό πάχουσ 50 χιλ. για το κάκιςμα και 40 χιλ. για τθν πλάτθ, και με φφαςμα. Θ βάςθ και τα μπράτςα είναι μαςίφ χαλφβδινα ςε ςχιμα Ρ με ςτρογγυλεμζνεσ ακμζσ και γωνίεσ. Εφαρμόηεται ςτο κάκιςμα με μεταλλικι πλάκα πάχουσ 2,5 ζωσ 3 χιλ. διαςτάςεων 20 Χ 25 εκ. και βιδϊνεται με 4 ιςχυρζσ βίδεσ μζςω μεταλλικϊν φωλεϊν. Θ βάςθ και τα μπράτςα είναι επενδεδυμζνα από χυτι θμίςκλθρθ πολυουρεκάνθ. Οι διαςτάςεισ τθσ πολυκρόνασ είναι 45 εκ βάκοσ πλάτοσ 47 εκ., πλάτθ φψοσ 40 εκ. πλάτοσ 47 εκ. Θ βάςθ εφαρμόηεται ςτο κάκιςμα με μεταλλικι πλάκα πάχουσ 2,5-3 χιλ. Διαςτάςεων 20 χ 25 εκ και βιδϊνεται με 4 ιςχυρζσ βίδεσ μζςω μεταλλικϊν φωλεϊν. Ζδρα - Ρλάτθ Είναι ανεξάρτθτα από ςκλθρό PVC με ανατομικι μορφι επζνδυςθ με αφρϊδεσ ελαςτικό πάχουσ 40 χιλ. για τθν πλάτθ & 50 χιλ. για το κάκιςμα. Στο πίςω μζροσ τθσ πλάτθσ και του κακίςματοσ τοποκετείται ςκλθρό πλαςτικό για τθν αποφυγι φκορϊν ςτο κάκιςμα. 3. ΚΑΝΑΠΕ ΣΡΙΘΕΙΟ Καταςκευάηεται από ξφλινο ςκελετό οξιάσ, ι άλλθσ ςκλθρισ ξυλείασ, πάνω ςτον ςκελετό τοποκετοφνται ιμάντεσ ελαςτικοί που ςτερεϊνονται ςτακερά ςτο κάκιςμα και τθν πλάτθ. Το φφαςμα, κα είναι με ςφνκεςθ ποιότθτασ "ΤREVIRA" Επάνω ςτον ςκελετό τοποκετείται διογκωμζνοι πολυουρεκάνθ ποιότθτασ κυβικά/ μζτρο, το φφαςμα ςτα μαξιλάρια του κακίςματοσ κα είναι με φερμουάρ. Τα μπράτςα είναι και αυτά καταςκευαςμζνα από οξιά. Θ επζνδυςθ του υφάςματοσ καλφπτει εξ' ολοκλιρου το κάκιςμα,τθν πλάτθ και τα μπράτςα. Εμφανι είναι μόνο τα πόδια που είναι καταςκευαςμζνα από ατόφια ξυλεία και λουςτραριςμζνα το δε φψοσ τουσ είναι περίπου 5 εκατοςτά. 4.ΚΑΝΑΠΕ ΔΙΘΕΙΟ Με τθν παραπάνω τεχνικι περιγραφι, διαφορετικϊν διαςτάςεων. 5. ΣΡΑΠΕΗΑΚΙ ΑΝΑΜΟΝΘ Διαςτάςεων 0,45X0,45X0,42 φψοσ, καταςκευαςμζνα με επιφάνεια ΜDF, επενδεδυμζνο με καπλαμά, πόδια και τραβζρςεσ. Κα είναι χρωματιςμοφ που κα υποδείξει θ υπθρεςία. 6. ΚΑΘΙΜΑ ΕΠΙΚΕΠΣΘ ΜΕ ΜΠΡΑΣΑ Διαςτάςεισ : Ζδρα : Βάκοσ 44 εκ. - Ρλάτοσ 47 εκ., Ρλάτθ : Φψοσ 34 εκ -Ρλάτοσ 48 εκ. Καταςκευι Βάςθ : Ο ςκελετόσ του κακίςματοσ είναι μεταλλικόσ από χαλυβδοςωλινα 17X30 χιλ. Θ βαφι του μεταλλικοφ γίνεται με τθν μζκοδο τθσ θλεκτροςτατικισ ποφδρασ αφοφ προθγθκοφν όλεσ οι απαραίτθτεσ προεργαςίεσ απολίπανςθσ και αποςκωρίαςθσ. Ζδρα - Ρλάτθ : Θ ζδρα και θ πλάτθ του κακίςματοσ είναι ανατομικά διαμορφωμζνεσ, καλφπτονται με αφρϊδεσ ελαςτικό πάχουσ 2,5 εκ. και θ επζνδυςθ είναι από φφαςμα ι δερμάτινθ, επιλογισ τθσ υπθρεςίασ ςασ, αρίςτθσ ποιότθτοσ. Στο κάτω μζροσ του κακίςματοσ τοποκετείται ςκλθρό πλαςτικό για τθν αποφυγι φκορϊν ςτο φφαςμα. Θ ςτιριξθ του πλαςτικοφ μζρουσ ςτον μεταλλικό ςκελετό γίνεται με τθν βοικεια ιςχυρϊν βιδϊν και μεταλλικϊν φωλεϊν με τζτοιο τρόπο ϊςτε να μθν καταςτρζφεται από τισ φκορζσ κατά τισ ςυνεχείσ μετακινιςεισ. Μπράτςα : Από μαςίφ χαλυβδοςωλινα επενδεδυμζνα εξ ϋ ολοκλιρου από χυτι θμίςκλθρθ πολυουρεκάνθ.

17 1.11 ΜΕΜΒΡΑΝΘ ΑΦΑΛΕΙΑ ΤΑΛΟΣΑΙΩΝ 17 Μεμβράνθ προςταςίασ και αςφάλειασ που ςυγκρατεί τα κραφςματα του γυαλιοφ πάνω τθσ και αποτρζπει τθ ριξθ του. Ρολυςτρωματικό υλικό το οποίο εξαςφαλίηει πολφ μεγάλθ ικανότθτα αντίςταςθσ ςκιςίματοσ, χάραξθσ και διαπερατότθτασ. Οπτικά κακαρό φιλμ πολυεςτερικό, αυτοκόλλθτο, απορροφθτικό τθσ ακτινοβολίασ και ανκεκτικό ςτα γδαρςίματα. Εγγφθςθ για περίοδο τουλάχιςτον 10 ζτθ. Αρικμόσ micro layers : 26 Αντοχι τάνυςθσ : PSI Αντοχι κροφςθσ : 21.4 Kg/cm Εφελκυςμόσ : 140% Ράχοσ μεμβράνθσ : 0.1 mm Τεςτ αςφαλείασ CPSC 16CFR ANSI Z97.1 : Κατθγορία ΛI, Απεριόριςτο Μείωςθ υπεριϊδουσ ακτινοβολίασ (UV) : 99%. 2.1 ΜΘΧΑΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟΤ - ΘΛΕΚΣΡΟΝΙΚΕ ΤΚΕΤΕ 1. ΦΩΣΟΑΝΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΜΘΧΑΝΘΜΑ Μζκοδοσ Φωτοαντιγραφισ : Ψθφιακι(Laser) Ανάλυςθ : 600 * 600 dpi Ταχφτθτα : A4: 16 cpm / A3: 9cpm Mθνιαία Ραραγωγι : αντίγραφα Ζξοδοσ χαρτιοφ : 250 φφλλα Ταχφτθτα ανίχνευςθσ : 16cpm (A4) Ταχφτθτα πρϊτου αντιγράφου : 7.2sec Χρόνοσ προκζρμανςθσ : 45sec. Μζγιςτο μζγεκοσ πρωτοτφπου : A3 A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5 Μζγεκοσ χαρτιοφ : (56-90gsqm), Multi Bypass: A3-A6 (56-200gsqm) Τροφοδοςία χαρτιοφ : 1 καςζτα 250 φφλλων, By pass 100 φφλλων Χωρθτικότθτα χαρτιοφ : 600 φφλλα max. Ρολλαπλά αντίγραφα : Ρροκακοριςμζνεσ κζςεισ Zoom : (50, 70, 81, 86, 100, 116, 122, 141, 200%) Zoom : 25%-400% φκμιςθ φωτεινότθτασ : Αυτόματθ / χειροκίνθτθ ( 5 βιματα ) Text / Photo 2. ΘΧΘΣΙΚΟ ΤΣΘΜΑ Θχθτικό ςφςτθμα, το οποίο κα περιλαμβάνει τουλάχιςτον: - 2 θχεία για LEFT και RIGHT ιχο, ιςχφοσ 300W τουλάχιςτον ζκαςτο με ενςωματωμζνο ενιςχυτι. - 1 θχείο για CENTRAL ιχο, ίδιων χαρακτθριςτικϊν με τα παραπάνω. -Μεταλλικό ικρίωμα για τοποκζτθςθ ςυςκευϊν. -Συςκευι DVD. -Compact disc με τθλεχειριςτιριο. -2 Stereo equaliser 2 x 30 περιοχϊν τουλάχιςτον. " Σφςτθμα κωδικοποιθτι dolby prologic surround. -1 Stereo ενιςχυτι ιςχφοσ 2 x 200W τουλάχιςτον. Πλα τα παραπάνω ςυνδεδεμζνα με κατάλλθλεσ καλωδιϊςεισ και τα ςχζδια, δοκιμαςμζνα και παραδοτζα ςε πλιρθ και κανονικι λειτουργία.

18 18 3. ΘΛΕΚΣΡΟΝΙΚΟ ΤΠΟΛΟΓΙΣΘ Το προτεινόμενο ςφςτθμα πρζπει να είναι διεκνϊσ γνωςτοφ καταςκευαςτι, ςφγχρονθσ τεχνολογίασ, με ανακοίνωςθ τουσ τελευταίουσ 12 μινεσ. Τα τμιματα που ςυνκζτουν το ςφςτθμα του μικροχπολογιςτι (κεντρικι μονάδα, πλθκτρολόγιο, motherboard, μνιμεσ) να προζρχονται από τθν ίδια καταςκευάςτρια εταιρία που κα αναγράφεται εμφανϊσ πάνω ς αυτά και ςτα κιβϊτια όπου κα είναι ςυςκευαςμζνα. Οι πλακζτεσ, οι ςκλθροί δίςκοι και οι οδθγοί διςκζτασ να είναι ςυναρμολογθμζνα από το εργοςτάςιο καταςκευισ του ςυςτιματοσ μικροχπολογιςτι, εγκεκριμζνεσ από αυτό. Επεξεργαςτισ: Intel Pentium DUAL CORE Συχνότθτα Λειτουργίασ : 2.8 FSB: 800 MHz Form Factor : TOWER Μνιμθ (Βαςικι): 512 ΜB DDR2 533 Δυνατότθτα επζκταςθσ μνιμθσ: 2GB Κζςεισ μνιμθσ: 2 sockets ςφνολο, BIOS: Flash ROM, Plug &Play, Σκλθρόσ Δίςκοσ: 120 GB, SATA2, 7200RPM DVDRW: Εςωτερικό ATAPI DVD/CD-RW Ρλθκτρολόγιο: Με Ελλθνικοφσ και Λατινικοφσ χαρακτιρεσ Mouse: PS/2 ι USB ςυμβατό optical wheel mouse Δίαυλοσ: PCI Κφρεσ PCI: 2 ελεφκερεσ Ραράλλθλεσ κφρεσ: 1 (EPP/ECP) USB κφρεσ: 2 Στο μπροςτινό μζροσ του υπολογιςτι, και 4 ςτο πίςω μζροσ Κάρτα Ιχου: ON BOARD Τροφοδοτικό: 300W Κάρτα δικτφου: Ethernet PCI 10/100Mbps, UTP, WOL Απαιτοφμενα πιςτοποιθτικά για ςτακμοφσ εργαςίασ:fcc Class B, ISO , CE Power Management: APM, ACPI Κάρτα οκόνθσ: ON BOARD128 MB RAM Εγγφθςθ για τουσ ςτακμοφσ: 1 ΧΟΝΟΣ BRING IN Λειτουργικό Σφςτθμα: MS Windows XP Professional Ελλθνικά με το πιο πρόςφατο Service Pack, εγκατεςτθμζνα και ενεργοποιθμζνα. Drivers: Να ζχουν εγκαταςτακεί όλοι οι drivers για τισ ςυςκευζσ του ςυςτιματοσ και να παραδοκοφν αντίγραφά τουσ. Οκόνθ υπολογιςτι: Οκόνθ LCD 17 ανάλυςθσ τουλάχιςτον 768χ1024 και άνω. 4. ΕΚΣΤΠΩΣΘ Εκτυπωτισ Ζκχυςθσ Μελάνθσ Α4+: Δυνατότθτα εκτφπωςθσ 5 ζγχρωμων ςελίδων το λεπτό Σφνδεςθ Ραράλλθλθ & USB Ανάλυςθ 1200Χ1200 dpi Photoret Μνιμθ 8 ΜΒ τουλάχιςτον Καςζτα 150 ςελίδων 1 ζτοσ εγγφθςθ. 5. ΦΑΞ Τφποσ: Desktop PSTN laser printing A4 fax Σελίδεσ / λεπτό: μεγαλφτερο από 5 Ταχφτθτα MODEM: μεγαλφτερο ίςο από 14,4 kbps με αυτόματο fallback

19 19 Ροιότθτα εκτφπωςθσ: μεγαλφτερο από 300 dpi ωσ fax και μεγαλφτερο από 300 dpi ωσ εκτυπωτισ Συμπίεςθ: MH, MR, MMR Μνιμθ: μεγαλφτερθ από 50 ςελίδεσ Τροφοδότθςθ χαρτιοφ Α4: μεγαλφτεροσ από 150 ςελίδεσ Τάςθ λειτουργίασ: V, Hz Auto feeder: Ναι, μεγαλφτεροσ ίςοσ από 20 ςελίδεσ Build in telephone set: Ναι Specials: Σφνδεςθ με PC μζςω παράλλθλθσ κφρασ, twain drivers Scan speed: μικρότερο ίςο από 8sec/ ςελίδα. ταχφτθτα μετάδοςθσ 6sec/pg, αναγνϊριςθ κλιςθσ, U Can Talk φωνθτικι κλιςθ, ψθφιακόσ τθλεφωνθτισ, ADF 15pg, tray 50 Α4, Ταχεία κλιςθ 9 one-touch / 50 coded, μνιμθ 50pg, 64 αποχρϊςεισ γκρι, οκόνθ LCD, Standard ςυςκευι τθλεφϊνου, διακόπτθσ FAX/TEL, BX-3 cartridge διάρκειασ ςελίδων 2.2 ΣΘΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΣΡΟ Το τθλεφωνικό Κζντρο αποτελείται από: - 8 ΨΘΦΛΑΚΕΣ ΤΘΛΕΦΩΝΛΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΔΥΝΑΤΟΤΘΤΑ ΔΛΑΣΥΝΔΕΣΘΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΘΜΑΤΑ - 1 ΣΥΣΚΕΥΘ ΤΘΛΕΦΩΝΘΤΛΑΣ ΜΕ ΟΡΤΛΚΕΣ ΕΝΔΕΛΞΕΛΣ ΦΩΝΘΤΛΚΟ ΤΑΧΥΔΟΜΕΛΟ 4 ΡΟΣΒΑΣΕΩΝ FULL AUTOMATED ATTENDANT. Το τθλεφωνικό κζντρο και οι τθλεφωνικζσ ςυςκευζσ κα πρζπει να είναι πρόςφατθσ, (όχι πζραν του ενόσ ζτουσ καταςκευι), ςφγχρονθσ τεχνολογίασ οφτωσ ϊςτε να μπορεί να ανταποκρικεί ςτισ ςφγχρονεσ ανάγκεσ για ςωςτι και ζγκυρθ επικοινωνία. H προςφερόμενθ ολοκλθρωμζνθ λφςθ για το Τθλεφωνικό Κζντρο των εγκαταςτάςεων του παιδικοφ ςτακμοφ κα πρζπει να καλφπτει τισ υπάρχουςεσ ανάγκεσ για επικοινωνία φωνισ, προςφζροντασ παράλλθλα τθν υποδομι για ζνα ενοποιθμζνο ιδιωτικό δίκτυο Φωνισ Δεδομζνων Εικόνασ. Το ςυνολικό προςφερόμενο ςφςτθμα κα πρζπει να είναι ςφςτθμα ςφγχρονθσ τεχνολογίασ, μεταγωγισ ςθμάτων φωνισ, δεδομζνων και εικόνασ τόςο ςε περιβάλλον κυκλωματικισ τεχνολογίασ όςο και ςε τεχνολογία πακζτων. ΤΕΧΝΛΚΕΣ ΡΟΔΛΑΓΑΦΕΣ ΤΘΛΕΦΩΝΛΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΨΘΦΙΑΚΘ ΤΚΕΤΘ ΜΕ ΟΘΟΝΘ ΧΑΡΑΚΣΘΡΙΣΙΚΑ - ΔΤΝΑΣΟΣΘΣΕ ΟΘΟΝΘ Οκόνθ Γραμμζσ x Χαρακτιρεσ 1 x 20 Ταυτότθτα Καλοφντοσ- Θμερομθνία-Ϊρα Διάρκεια & Χρζωςθ Κλίςθσ Λιψθ Γραπτϊν Μθνυμάτων

20 Μινυμα LED ΠΛΘΚΣΡΑ Ειδικά Ρλικτρα Ρλικτρο Κακοδιγθςθσ 1 Ρλικτρο Ρλοιγθςθσ Ρρογραμματιηόμενα Ρλικτρα 8* Στακερά Ρλικτρα 5 LED /εικονίδια ςε ςχζςθ με 6 LEDs πλικτρα Αρικμόσ Γραμμϊν 2 ΘΧΟ Μεγάφωνο Ανοικτι Επικοινωνία Διακοπι Ιχου με Συνομιλθτι (mute) Ενδοςυνεννόθςθ Ακουςτικό (βλ. λίςτα εγκεκριμζνων ακουςτ.) Ακουςτικό (Εργονομικό) κανονικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟ Ρρογραμματιςμζνεσ Λειτουργίεσ 6-8 (*) Ρρογραμματιςμζνεσ Λειτουργίεσ μζχρι (3*) Τθλεφωνθτισ * Μεταλλακτικι Σχζςθ Διευκυντοφ / Γραμματζωσ Διαχείριςθ Ομαδικϊν Κλιςεων ΣΘΛΕΦΩΝΙΚΟΙ ΚΑΣΑΛΟΓΟΙ Ατομικόσ καταχ.(*) Ομαδικόσ Ενςωματωμζνο Αλφαβθτικό Ρλθκτρολόγιο Κλιςθ με Πνομα * 1 Γραπτά Μθνφματα Αναπάντθτεσ Κλιςεισ ISDN * ΦΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΣΘΡΙΣΙΚΑ Εγκατάςταςθ (Επίτοιχθ) κανονικι Χρϊμα Επιλογι υπθρεςίασ ΤΣΘΜΑ ΤΝΑΓΕΡΜΟΤ Το ςφςτθμα ςυναγερμοφ μπορεί να προγραμματιςτεί και να ελεγχκεί μζςω θλεκτρονικοφ υπολογιςτι και με τθ χριςθ του ειδικοφ, ςυνοδευτικοφ λογιςμικοφ ι ακόμα και μζςω τθλεφϊνου ι κινθτοφ. Το ςφςτθμα κα ζχει υποςτιριξθ μεγάλου αρικμοφ αιςκθτιρων και ηωνϊν. Οι αιςκθτιρεσ μπορεί να αποτελοφνται από: Συςκευζσ πανικοφ, τθλεχειριςτιρια, πλθκτρολόγια, αντικλεπτικζσ ςυςκευζσ (αιςκθτιρεσ κίνθςθσ, αιςκθτιρεσ κραφςθσ τηαμιϊν, μαγνθτικζσ επαφζσ - οι αιςκθτιρεσ κίνθςθσ είναι ειδικά ςχεδιαςμζνοι ϊςτε να αποφεφγονται ψευδείσ ςυναγερμοί).

Καζάνης Θεόδωρος ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ Δ/νηης Πιζηοποίηζης & Εκπαίδεσζης Δικηύοσ

Καζάνης Θεόδωρος ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ Δ/νηης Πιζηοποίηζης & Εκπαίδεσζης Δικηύοσ Καζάνης Θεόδωρος ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ Δ/νηης Πιζηοποίηζης & Εκπαίδεσζης Δικηύοσ ΚΑΣΑΝΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΙΓΜΑΣΟΛΗΠΣΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ISO 2859 W Z Z W Προδιαγραφι ΕΣΕΜ 0,6 x 0.7 = 0,42 0.6 L Προδιαγραφι

Διαβάστε περισσότερα

Αςφυξία και πνιγμονθ

Αςφυξία και πνιγμονθ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ Ηλικιακθ ωριμότητα 0-3 ετϊν: τα περιςςότερα παιδιά κάτω των τριϊν ετϊν δεν μποροφν να αντιλθφκοφν τθν επικινδυνότθτα μιασ πράξθσ ι να κυμθκοφν μια ςυμβουλι για πρόλθψθ ατυχιματοσ. Γι

Διαβάστε περισσότερα

Μελζτη Συςτήματοσ αςφάλειασ και ελζγχου Δημοτικϊν κτιρίων

Μελζτη Συςτήματοσ αςφάλειασ και ελζγχου Δημοτικϊν κτιρίων ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΑΤΙΑ ΔΘΜΟΣ ΚΑΔΙΤΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΘΣ ΡΟΓΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΡΛΘΟΦΟΙΚΘΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 1 Προμήθεια ςυςτήματοσ αςφάλειασ και ελζγχου Δημοτικϊν κτιρίων ΑΙΘΜΟΣ ΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΘΣ ΕΚΘΕΣΘΣ: 1963/29-1-2015 K.A.:

Διαβάστε περισσότερα

Μακαίνοντασ τα ακουςτικά BlueBAND Sport. Ξεκινώντασ

Μακαίνοντασ τα ακουςτικά BlueBAND Sport. Ξεκινώντασ Μακαίνοντασ τα ακουςτικά BlueBAND Sport 1. Πλικτρο αφξθςθσ ιχου (+) / SRS πλικτρο 2. Ενδεικτικι Λυχνία 3. Πλικτρο Πολλαπλϊν Λειτουργιϊν (MFB) / Play/ Pause 4. Rewind 5. Fast Forward 6. Πλικτρο μείωςθσ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Ω ΕΝΙΑΙΟ ΤΣΗΜΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Εςωτερικό του Τπολογιςτι

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Ω ΕΝΙΑΙΟ ΤΣΗΜΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Εςωτερικό του Τπολογιςτι ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Εςωτερικό του Τπολογιςτι 2.1 Ο Προςωπικόσ Υπολογιςτήσ εςωτερικά Σροφοδοτικό, Μθτρικι πλακζτα (Motherboard), Κεντρικι Μονάδα Επεξεργαςίασ (CPU), Κφρια Μνιμθ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ

ΣΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟΤ - ΜΕΛΕΣΩΝ Ζργο : ΒΕΛΣΙΩΗ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΩΝ ΕΝΕΡΓΗΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΣΙΚΗ ΠΤΡΟΠΡΟΣΑΙΑ Θζςθ :

Διαβάστε περισσότερα

Κάνουμε κλικ ςτθν επιλογι του οριηόντιου μενοφ «Get Skype»για να κατεβάςουμε ςτον υπολογιςτι μασ το πρόγραμμα του Skype.

Κάνουμε κλικ ςτθν επιλογι του οριηόντιου μενοφ «Get Skype»για να κατεβάςουμε ςτον υπολογιςτι μασ το πρόγραμμα του Skype. ΟΔΗΓΙΕ ΔΗΜΙΟΤΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΤ ΣΟ SKYPE Ανοίγουμε το πρόγραμμα περιιγθςθσ ιςτοςελίδων (εδϊ Internet Explorer). Κάνουμε κλικ ςτθ γραμμι διεφκυνςθσ του προγράμματοσ και πλθκτρολογοφμε: www.skype.com Κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Σφςτθμα Διαχείριςθσ Αντλιοςταςίων. Διαφείπιςη ςτςσημάσων ύδπετςηρ Μονάδερ αςύπμασηρ μεσαυοπάρ ςημάσων Radio telemetry

Σφςτθμα Διαχείριςθσ Αντλιοςταςίων. Διαφείπιςη ςτςσημάσων ύδπετςηρ Μονάδερ αςύπμασηρ μεσαυοπάρ ςημάσων Radio telemetry Σφςτθμα Διαχείριςθσ Αντλιοςταςίων Διαφείπιςη ςτςσημάσων ύδπετςηρ Μονάδερ αςύπμασηρ μεσαυοπάρ ςημάσων Radio telemetry Η ςωςτι διαχείριςθ των υδάτινων πόρων αποτελεί ςτθ ςθμερινι εποχι επιτακτικι ανάγκθ,

Διαβάστε περισσότερα

Virtualization. Στο ςυγκεκριμζνο οδηγό, θα παρουςιαςτεί η ικανότητα δοκιμήσ τησ διανομήσ Ubuntu 9.04, χωρίσ την ανάγκη του format.

Virtualization. Στο ςυγκεκριμζνο οδηγό, θα παρουςιαςτεί η ικανότητα δοκιμήσ τησ διανομήσ Ubuntu 9.04, χωρίσ την ανάγκη του format. Virtualization Στο ςυγκεκριμζνο οδηγό, θα παρουςιαςτεί η ικανότητα δοκιμήσ τησ διανομήσ Ubuntu 9.04, χωρίσ την ανάγκη του format. Το virtualization πρόκειται για μια τεχνολογία, θ οποία επιτρζπει το διαχωριςμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Τλικό του Τπολογιςτι

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Τλικό του Τπολογιςτι ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Σο Τλικό του Τπολογιςτι Τλικό υπολογιςτι (Hardware), Προςωπικόσ Τπολογιςτισ (ΡC), υςκευι ειςόδου, υςκευι εξόδου, Οκόνθ (Screen), Εκτυπωτισ (Printer), αρωτισ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτιςεισ & απαντιςεισ για τα ξφλινα πνευςτά

Ερωτιςεισ & απαντιςεισ για τα ξφλινα πνευςτά Τα νύλιμα! ΧΟΡΗΓΟΣ Ερωτιςεισ & απαντιςεισ για τα ξφλινα πνευςτά τα ξφλινα! 1. Γιατί τα λζμε ξφλινα πνευςτά; Πνευςτά ονομάηονται τα όργανα ςτα οποία ο ιχοσ παράγεται μζςα ςε ζνα ςωλινα απ όπου περνάει ο

Διαβάστε περισσότερα

25. Ποια είναι τα ψυκτικά φορτία από εξωτερικζσ πθγζσ. Α) Τα ψυκτικά φορτία από αγωγιμότθτα. Β) Τα ψυκτικά φορτία από ακτινοβολία και

25. Ποια είναι τα ψυκτικά φορτία από εξωτερικζσ πθγζσ. Α) Τα ψυκτικά φορτία από αγωγιμότθτα. Β) Τα ψυκτικά φορτία από ακτινοβολία και 25. Ποια είναι τα ψυκτικά φορτία από εξωτερικζσ πθγζσ Α) Τα ψυκτικά φορτία από αγωγιμότθτα. Β) Τα ψυκτικά φορτία από ακτινοβολία και Γ) Τα ψυκτικά φορτία από είςοδο εξωτερικοφ αζρα. 26. Ποιζσ είναι οι

Διαβάστε περισσότερα

Σο θλεκτρικό κφκλωμα

Σο θλεκτρικό κφκλωμα Σο θλεκτρικό κφκλωμα Για να είναι δυνατι θ ροι των ελεφκερων θλεκτρονίων, για να ζχουμε θλεκτρικό ρεφμα, απαραίτθτθ προχπόκεςθ είναι θ φπαρξθ ενόσ κλειςτοφ θλεκτρικοφ κυκλϊματοσ. Είδθ κυκλωμάτων Σα κυκλϊματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Γνωριμία με το λογιςμικό του υπολογιςτι Λογιςμικό (Software), Πρόγραμμα (Programme ι Program), Προγραμματιςτισ (Programmer), Λειτουργικό Σφςτθμα (Operating

Διαβάστε περισσότερα

Follow the innovation leaders. Τιμοκατάλογοσ Νοεμβρίου 2013

Follow the innovation leaders. Τιμοκατάλογοσ Νοεμβρίου 2013 Follow the innovation leaders Τιμοκατάλογοσ Νοεμβρίου 2013 Περιεχόμενα Κεντρικέσ Μονάδεσ Συναγερμού... Σελ.3 Πληκτρολόγια. Σελ.5 Μεταλλικά Κουτιά....Σελ.6 Ανιχνευτέσ....Σελ.7 Σειρήνεσ.. Σελ.10 Μπαταρίεσ.....

Διαβάστε περισσότερα

1 0 ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗ ΕΙΔΙΚΟΣΗΣΑ : ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΣΙΚΗ ΕΡΓΑΙΑ Β ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑ : ΚΑΣΑΚΕΤΗ ΠΟΜΠΟΤ FM

1 0 ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗ ΕΙΔΙΚΟΣΗΣΑ : ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΣΙΚΗ ΕΡΓΑΙΑ Β ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑ : ΚΑΣΑΚΕΤΗ ΠΟΜΠΟΤ FM 1 0 ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗ ΕΙΔΙΚΟΣΗΣΑ : ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΣΙΚΗ ΕΡΓΑΙΑ Β ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑ : ΚΑΣΑΚΕΤΗ ΠΟΜΠΟΤ FM ΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΠΟ FM; Πρόκειται για μια θλεκτρονικι διάταξθ που ςκοπό ζχει τθν εκπομπι ραδιοςυχνότθτασ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ 1) Αρχικά πρζπει να γίνει ζλεγχοσ του υποςτρϊματοσ για : ςκόνεσ, υγραςία, επιπεδότθτα. Ππου κρίνεται απαραίτθτο πρζπει να γίνεται κακαριςμόσ, υδροβολι,

Διαβάστε περισσότερα

S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e!

S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e! S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e! 71 O R T H O S P O R T S F I E L D 72 ΡΘΘΚ ΚΙΘΠΙΘΘ 0 ο CLASSIC -Καταςκευι από υψθλισ ποιότθτασ Foam. -Διακζτει δφο πλαϊνζσ αυτοκόλλθτεσ μπανζλεσ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ελ. 11/235, Περιεχόμενα Φακζλου "Σεχνικι Προςφορά"

ελ. 11/235, Περιεχόμενα Φακζλου Σεχνικι Προςφορά υντάκτθσ : Ευάγγελοσ Κρζτςιμοσ χόλιο: ΠΑΡΑΣΗΡΗΗ 1 ελ. 11/235, Περιεχόμενα Φακζλου "Σεχνικι Προςφορά" Για τθν αποφυγι μεγάλου όγκου προςφοράσ και για τθ διευκόλυνςθ του ζργου τθσ επιτροπισ προτείνεται τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Εργονομία

ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Εργονομία ΕΝΟΣΗΣΑ 1: ΓΝΩΡIΖΩ ΣΟΝ ΤΠΟΛΟΓΙΣΗ Εργονομία, ωςτι ςτάςθ εργαςίασ, Εικονοςτοιχείο (pixel), Ανάλυςθ οκόνθσ (resolution), Μζγεκοσ οκόνθσ Ποιεσ επιπτϊςεισ μπορεί να ζχει θ πολφωρθ χριςθ του υπολογιςτι ςτθν

Διαβάστε περισσότερα

S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e!

S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e! S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e! 29 ΪΨΙ O R T H O S P O R T S F I E L D 30 ΚΕ ΣΘΘ Ϊ ΚΤ Π Καταςκευι από βαμβακερό φφαςμα υψθλισ ποιότθτασ. εριηόμενο, αντιαλλεργικό, αντιεφιδρωτικό υλικό.

Διαβάστε περισσότερα

eorder Eγχειρίδιο Χρήσης

eorder Eγχειρίδιο Χρήσης Eγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Σχετικά.. 3 Ειςαγωγι ςτο ςφςτθμα. 4 Λιψθ Παραγγελιάσ.. 5 Διαχείριςθ τραπεηιϊν. 9 Μετακίνθςθ Τραπεηιοφ... 10 Λογαριαςμόσ Τραπεηιοφ 11 Παραγγελίεσ χωρίσ τραπζηι. 12 Σθμειϊματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΛΟΓΙΣΙΚΟΤ ΓΡΑΦΕΙΟΤ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΛΟΓΙΣΙΚΟΤ ΓΡΑΦΕΙΟΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΛΟΓΙΣΙΚΟΤ ΓΡΑΦΕΙΟΤ Η διαχείριςθ Λογιςτικοφ Γραφείου καλφπτει το ςφνολο των απαιτιςεων του ςφγχρονου λογιςτικοφ γραφείου για τθν ζκδοςθ μθχανογραφθμζνων παραςτατικϊν παροχισ υπθρεςιϊν προσ τουσ

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΙΙ ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕ12.04

ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΙΙ ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕ12.04 ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΙΙ ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕ12.04 1 κλιματιςμόσ χώρου ρφκμιςθ χαρακτθριςτικών αζρα: δθμιουργία ςυνκθκών άνεςησ Η ςωςτή ποςότητα του κλιματιςμζνου αζρα που τροφοδοτείται ςτο χώρο από τθν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ψύξη / Θέπμανση / Κλιματισμόρ EN ISO 9001:2008 Απ. Πιστ.: 09-Q-00401-TIC

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ψύξη / Θέπμανση / Κλιματισμόρ EN ISO 9001:2008 Απ. Πιστ.: 09-Q-00401-TIC Χ. Ζωγράφος & Σσνεργάτες Ο.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ψύξη / Θέπμανση / Κλιματισμόρ EN ISO 9001:2008 Απ. Πιστ.: 09-Q-00401-TIC ΕΠΟΧΙΑΚΕ ΠΡΟΦΟΡΕ Καναλάτα κλιματιςτικά μθχανιματα εταιρίασ DAIKIN κατάλλθλα για ςφνδεςθ

Διαβάστε περισσότερα

Σώμα Αντλιών Ακροςωλήνια Μάνικεσ. Κάτω πλευρά Στεγάςτρου Φάςα Κεντρικό Σιμα Πρατθρίου Μονολικικό Τιμϊν Φωτοςκάφεσ

Σώμα Αντλιών Ακροςωλήνια Μάνικεσ. Κάτω πλευρά Στεγάςτρου Φάςα Κεντρικό Σιμα Πρατθρίου Μονολικικό Τιμϊν Φωτοςκάφεσ Καθαριςμόσ Αντλιών Σώμα Αντλιών Ακροςωλήνια Μάνικεσ Καθαριςμόσ Νηςίδασ Κουβάσ Νερού Κάδοσ Απορριμμάτων Καθαριςμόσ Ψηλών Σημείων Κάτω πλευρά Στεγάςτρου Φάςα Κεντρικό Σιμα Πρατθρίου Μονολικικό Τιμϊν Φωτοςκάφεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΕΣ ΘΩΑΚΙΣΜΕΝΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΟΡΟΤΕΣ Τεχνικά Στοιχεία

ΡΟΤΕΣ ΘΩΑΚΙΣΜΕΝΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΟΡΟΤΕΣ Τεχνικά Στοιχεία ΡΟΤΕΣ ΘΩΑΚΙΣΜΕΝΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΟΡΟΤΕΣ Τεχνικά Στοιχεία Ποιότητα Εξυπηρέτηση Ταχύτητα Οικονομία Συνεργασία Κύρια Χαρακτηριςτικά ΕΤΑΙΙΑ ΡΑΑΓΩΓΗ, ΡΑΑΔΟΣΕΙΣ Πλθ θ παραγωγι γίνεται ςτο Ηράκλειο (ςκελετόσ

Διαβάστε περισσότερα

Ανοξείδωτεσ Καταςκευζσ Εργαςτθρίου

Ανοξείδωτεσ Καταςκευζσ Εργαςτθρίου Εργοςτάςιο Καταςκευισ Μθχανθμάτων Ζαχαροπλαςτικισ - οκολάτασ Παγωτοφ - Donuts - Βιτρίνεσ Καταςτθμάτων Εργοςτάςιο Καταςκευήσ Μηχανημάτων Ζαχαροπλαςτικήσ - Σοκολάτασ Παγωτοφ - Donuts - Βιτρίνεσ Καταςτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών

Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών Οδηγίες αναβάθμισης χαρτών Για να κάνετε τθν αναβάκμιςθ χαρτϊν Ελλάδοσ κα πρζπει να εγγραφείτε ωσ νζο μζλοσ ςτθν ιςτοςελίδα http://www.mls.gr. 1) Εγγραφή νέου μέλουσ ςτην ιςτοςελίδα αναβαθμίςεων Α) Αντιγράψτε

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανζσ Λουκουμά Κιόςκια Λουκουμά

Μηχανζσ Λουκουμά Κιόςκια Λουκουμά Μηχανζσ Λουκουμά Κιόςκια Λουκουμά Μθχανι Παραγωγισ Λουκουμά LOUK HM-2 Οι μθχανζσ παραγωγισ λουκουμά τθσ Inconeq Hellas καταςκευάηονται ςε μοντζλα με επιτραπζηιεσ και επιδζξιεσ φριτζηεσ ςε διάφορεσ διαςτάςεισ.

Διαβάστε περισσότερα

Φρζςκια πατατοςαλάτα με ςάλτςα Philadelphia με μουςτάρδα

Φρζςκια πατατοςαλάτα με ςάλτςα Philadelphia με μουςτάρδα Φρζςκια πατατοςαλάτα με ςάλτςα Philadelphia με μουςτάρδα Χρόνοσ προετοιμαςίασ: 10 λεπτά Χρόνοσ μαγειρζματοσ: 25-30 λεπτά Για 4 άτομα 600 γραμμάρια μικρζσ πατάτεσ βραςμζνεσ με τθν φλοφδα τουσ 2 τομάτεσ

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα χάρεσ ειςόδου Εξόδου Εξοπλιςμόσ Αζρα/ Νερό

Πλατφόρμα χάρεσ ειςόδου Εξόδου Εξοπλιςμόσ Αζρα/ Νερό Κακαριςμόσ Αίκουςασ Κακαριςμόσ Ψευδοροφισ Κακαριςμόσ Φίλτρων Κλιματιςτικϊν Κακαριςμόσ θμάνςεων Κατθγοριϊν Κακαριςμόσ Σοίχου πίςω από το ταμείο Κακαριςμόσ Ραφιϊν & Προϊόντων Αντικατάςταςθ Φκαρμζνων Σιμϊν

Διαβάστε περισσότερα

ECM PLUS TM Σφςτθμα Διαχείριςθσ Κρίςεων Σειςμϊν 2.0. www.aratos.gr

ECM PLUS TM Σφςτθμα Διαχείριςθσ Κρίςεων Σειςμϊν 2.0. www.aratos.gr ECM PLUS TM Σφςτθμα Διαχείριςθσ Κρίςεων Σειςμϊν 2.0 www.aratos.gr 1 Η προςτικζμενθ αξία Η Άρατοσ Τεχνολογίεσ Α.Ε. μζςα από το ολοκλθρωμζνο ςφςτθμα ECM-PLUS παρζχει μια αποδοτικι λφςθ τθλεπικοινωνίασ για

Διαβάστε περισσότερα

Ειςαγωγή ςτην πληροφορική

Ειςαγωγή ςτην πληροφορική Ειςαγωγή ςτην πληροφορική Δρ. Θεοδώρου Παύλοσ theodorou@uoc.gr Δομή ηλεκτρονικού υπολογιςτή - Υλικό Μια γενικι διάκριςθ ςυςτατικϊν που ςυνκζτουν ζναν Η/Υ (πόροι *resources]) Μονάδα ειςόδου (Input unit)

Διαβάστε περισσότερα

3η ΟΜΑΔΑ. 4η ΟΜΑΔΑ. 5η ΟΜΑΔΑ

3η ΟΜΑΔΑ. 4η ΟΜΑΔΑ. 5η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΕΡΓΟ 2 : " Προμήθεια εξοπλισμού ΙΒ Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Ηρακλείου" Κ.Α. : 15-7431.003 Προϋπολογισμός : 44.999,55 με Φ.Π.Α. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ 1η ΟΜΑΔΑ Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυα Υπολογιςτϊν 2-Rooftop Networking Project

Δίκτυα Υπολογιςτϊν 2-Rooftop Networking Project Ονοματεπώνυμα και Α.Μ. μελών ομάδασ Κοφινάσ Νίκοσ ΑΜ:2007030111 Πζρροσ Ιωακείμ ΑΜ:2007030085 Site survey Τα κτιρια τθσ επιλογισ μασ αποτελοφν το κτιριο επιςτθμϊν και το κτιριο ςτο οποίο ςτεγάηεται θ λζςχθ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΕ12.04

ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΕ12.04 1 ψυχρό ψυκτικό ρευςτό υγρό ψυκτικό ρευςτό Q Ψφχεται. Συμπυκνϊνεται. Q θερμό ψυκτικό ρευςτό αζριο ψυκτικό ρευςτό από ςυμπιεςτι Από ποφ προζρχεται αυτι θ κερμότθτα;;; 2 Τπόψυκτο υγρό 3 ςτάδια μετατροπήσ:

Διαβάστε περισσότερα

-Έλεγχοσ μπαταρίασ (χωρίσ φορτίο) Ο ζλεγχοσ αυτόσ μετράει τθν κατάςταςθ φόρτιςθ τθσ μπαταρίασ.

-Έλεγχοσ μπαταρίασ (χωρίσ φορτίο) Ο ζλεγχοσ αυτόσ μετράει τθν κατάςταςθ φόρτιςθ τθσ μπαταρίασ. 1 -Έλεγχοσ μπαταρίασ (έλεγχοσ επιφανείασ) Ο ζλεγχοσ αυτόσ γίνεται για τθν περίπτωςθ που υπάρχει χαμθλό ρεφμα εκφόρτιςθσ κατά μικοσ τθσ μπαταρίασ -Έλεγχοσ μπαταρίασ (χωρίσ φορτίο) Ο ζλεγχοσ αυτόσ μετράει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ - ΣΤΕΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Μιχάλθσ Σκαρβζλθσ Κακθγθτισ

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ - ΣΤΕΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Μιχάλθσ Σκαρβζλθσ Κακθγθτισ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ - ΣΤΕΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Μιχάλθσ Σκαρβζλθσ Κακθγθτισ Η ςθμαςία τθσ κεμελίωςθσ Κρατάει τθν καταςκευι οριηόντια, εμποδίηει τθν ανφψωςθ του εδάφουσ λόγω παγετϊν και αντιςτζκεται ςε οριηόντιεσ

Διαβάστε περισσότερα

Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό. μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ

Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό. μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ Πόςο εκτατό μπορεί να είναι ζνα μη εκτατό νήμα και πόςο φυςικό μπορεί να είναι ζνα μηχανικό ςτερεό. Συνιςταμζνη δφναμη versus «κατανεμημζνησ» δφναμησ Για τθν ανάδειξθ του κζματοσ κα λφνουμε κάποια προβλιματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεςςαλονίκησ Ημερομηνία 03/12/2012 ΣΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεςςαλονίκησ Ημερομηνία 03/12/2012 ΣΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα: EKAB Θεςςαλονίκησ Ημερομηνία 03/12/2012 ΕΝΟΣΗΣΑ Α ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΗ ΣΟΙΧΕΙΑ ΕΝΣΟΛΗ/ ΔΙΑΚΗΡΤΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδοσ ή υπηρεςίασ) ΣΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Ιοφνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1.Εθνικό Τυπογραφείο... 3 1.1. Είςοδοσ... 3 1.2. Αρχική Οθόνη... 4 1.3. Διεκπεραίωςη αίτηςησ...

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα

Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα Ηράκλειο, 16/06/2017 Αρ. Πρωτ: Προσ:.. Πρόςκληςη υποβολήσ οικονομικήσ προςφοράσ για την προμήθεια εξοπλιςμοφ κατοικιϊν ςε ζπιπλα Η Εκπαιδευτικι Αναπτυξιακι ΠΛΟΗΓΟΣ ςτο πλαίςιο του προγράμματοσ «Προςωρινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΙ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΙ μέρος Α ΚΟΝΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕ12.04 1 ΚΜ: Κλιματιςτικι μονάδα Ορολογία ΚΚΜ: Κεντρικι κλιματιςτικι μονάδα ΗΚΜ: Ημικεντρικι κλιματιςτικι μονάδα ΤΚΜ: Σοπικι κλιματιςτικι μονάδα Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Τηάκια. Πουκεβίλ 2, Ιωάννινα Τθλ. 26510.23822 www.energeiaka-ktiria.gr www.facebook.com/energeiaka.ktiria

Ενεργειακά Τηάκια. Πουκεβίλ 2, Ιωάννινα Τθλ. 26510.23822 www.energeiaka-ktiria.gr www.facebook.com/energeiaka.ktiria Ενεργειακά Τηάκια Πουκεβίλ 2, Ιωάννινα Τθλ. 26510.23822 www.facebook.com/energeiaka.ktiria Σελ. 2 Η ΕΣΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία Ενεργειακά Κτίρια δραςτθριοποιείται ςτθν παροχι ολοκλθρωμζνων υπθρεςιϊν και ςτθν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Πάτρα, 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 4 1. Επιμελητήριο... Error! Bookmark not defined. 1.1 Διαχειριςτήσ Αιτήςεων Επιμελητηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΙΙ

ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΙΙ ΕΓΚΑΣΑΣΑΕΙ ΚΛΙΜΑΣΙΜΟΤ ΙΙ μέρος Β 1 Κυριότερο εξάρτθμα: (ςφγκριςθ με ςτοιχείο FCU) 2 ΚΚΜ : κερμομονϊνονται ιςχυρά ( αντίκετα, τα FCU είναι κατά κανόνα χωρίσ κερμομόνωςθ) Πϊσ επιτυγχάνεται θ κερμομόνωςθ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ101: Ειςαγωγι ςτθν Πλθροφορικι

ΘΥ101: Ειςαγωγι ςτθν Πλθροφορικι Παράςταςη κινητήσ υποδιαςτολήσ ςφμφωνα με το πρότυπο ΙΕΕΕ Δρ. Χρήστος Ηλιούδης το πρότυπο ΙΕΕΕ 754 ζχει χρθςιμοποιθκεί ευρζωσ ςε πραγματικοφσ υπολογιςτζσ. Το πρότυπο αυτό κακορίηει δφο βαςικζσ μορφζσ κινθτισ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Πληρ.: Κουνελάκη Αικατερίνη Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213 41630 Fax: 28210 95292 Email:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο: Honeybee Small

Εγχειρίδιο: Honeybee Small ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τηλ/Fax: 20 993677 Άγιος Δημήτριος, Αττικής 73 42 Ν. Ζέρβα 29 e-mail: Kokkinos@kokkinostoys.gr www.kokkinostoys.gr Εγχειρίδιο: Honeybee Small HEYBEE SMALL CRANE MACHINE DIP SW 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα

όπου θ ςτακερά k εξαρτάται από το μζςο και είναι για το κενό

όπου θ ςτακερά k εξαρτάται από το μζςο και είναι για το κενό Φυςικι [1] ΔΤΝΑΜΙΚΟ ΗΛΕΚΣΡΟΣΑΣΙΚΟΤ ΠΕΔΙΟΤ Ειςαγωγή. Γφρω από θλεκτρικά φορτιςμζνα ςώματα δθμιουργείται θλεκτροςτατικό πεδίο. Η μελζτθ του θλεκτρικοφ πεδίου γίνεται με τθ βοικεια των μεγεκών: ζνταςη E (διανυςματικό)

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηςη ςτην πράξη : Αντικατάςταςη ςυςτήματοσ θζρμανςησ από πετρζλαιο ςε αντλία θερμότητασ. Ενδεικτικό παράδειγμα 15ετίασ

Εξοικονόμηςη ςτην πράξη : Αντικατάςταςη ςυςτήματοσ θζρμανςησ από πετρζλαιο ςε αντλία θερμότητασ. Ενδεικτικό παράδειγμα 15ετίασ Εξοικονόμηςη ςτην πράξη : Αντικατάςταςη ςυςτήματοσ θζρμανςησ από πετρζλαιο ςε αντλία θερμότητασ Ενδεικτικό παράδειγμα 15ετίασ Οκτώβριοσ 2013 Η αντλία κερμότθτασ 65% οικονομία ςε ςχζςη με ζνα ςυμβατικό

Διαβάστε περισσότερα

Moshi Moshi 04 Bluetooth Wireless speaker-handset. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com

Moshi Moshi 04 Bluetooth Wireless speaker-handset. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com Moshi Moshi 04 Bluetooth Wireless speaker-handset Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com Περιεχόμενα ςυςκευαςίασ: 1. Ζνα αςφρματο ακουςτικό Bluetooth Moshi Moshi 04 2.

Διαβάστε περισσότερα

Siemens Set, Αςφρματο ςφςτθμα αυτονομίασ κζρμανςθσ, κατανομισ δαπανϊν. Αυτονομία διςωλθνίων ςυςτθμάτων, κατανομι δαπανϊν

Siemens Set, Αςφρματο ςφςτθμα αυτονομίασ κζρμανςθσ, κατανομισ δαπανϊν. Αυτονομία διςωλθνίων ςυςτθμάτων, κατανομι δαπανϊν Siemens Set, Αςφρματο ςφςτθμα αυτονομίασ κζρμανςθσ, Ο αςφρματοσ κερμιδομετρθτισ (1) προςαρμόηεται με ειδικό μοχλιςμό ςτιριξθσ επάνω ςτο κερμαντικό ςϊμα, χωρίσ να τρυπάει το ςϊμα και χωρίσ να μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e!

S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e! S c i e n t i f i c a s s i s t a n c e i n l i f e! 67 ΙΨΙ R T H S P R T S F I E L D 68 ΤΙΚ ΝΑΚΑ ΙΨΙΤ ΤΙΗΕΝ HIP Καταςκευι από κερμοδιαμορφϊςιμο πολυπροπυλζνιο. Εςωτερικι επζνδυςθ από αφρϊδεσ φφαςμα. πανζλα

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυα Μεταγωγισ Δεδομζνων

Δίκτυα Μεταγωγισ Δεδομζνων Δίκτυα Μεταγωγισ Δεδομζνων Χ.25 (1/9): Πρόκειται για ζνα πρωτόκολλο τθσ ITU για δίκτυα WAN, το οποίο κακορίηει πωσ ςυνδζονται οι ςυςκευζσ του χριςτθ και του δικτφου. Είναι ανεξάρτθτο από τον τφπο των ςυςτθμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Siemens Set Αςφρματο ςφςτθμα αυτονομίασ κζρμανςθσ-κατανομισ δαπανϊν

Siemens Set Αςφρματο ςφςτθμα αυτονομίασ κζρμανςθσ-κατανομισ δαπανϊν Το Siemens SET προςφζρει: Άνεςθ και εξοικονόμθςθ ενζργειασ ζωσ και 40%. Δίκαιθ κατανομι δαπανών βάςθ τθσ πραγματικισ καταναλιςκόμενθσ ενζργειασ. Ο κάκε ζνοικοσ ενεργοποιεί τθν κζρμανςθ ςτο χώρο του όποτε

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτεσ απόδοςθσ υλικών

Δείκτεσ απόδοςθσ υλικών Δείκτεσ απόδοςθσ υλικών Κάκε ςυνδυαςμόσ λειτουργίασ, περιοριςμϊν και ςτόχων, οδθγεί ςε ζνα μζτρο τθσ απόδοςθσ τθσ λειτουργίασ του εξαρτιματοσ και περιζχει μια ομάδα ιδιοτιτων των υλικϊν. Αυτι θ ομάδα των

Διαβάστε περισσότερα

Slide 1. Εισαγωγή στη ψυχρομετρία

Slide 1. Εισαγωγή στη ψυχρομετρία Slide 1 Εισαγωγή στη ψυχρομετρία 1 Slide 2 Σφντομη ειςαγωγή ςτη ψυχρομετρία. Διάγραμμα Mollier (πίεςησ-ενθαλπίασ P-H) Σο διάγραμμα Mollier είναι μία γραφικι παράςταςθ ςε ζναν άξονα ςυντεταγμζνων γραμμϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ»

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΙΔΑΡΙ: 11/12/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35545 ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Electronics μαηί με τα ςυνοδευτικά καλϊδια και το αιςκθτιριο κερμοκραςίασ LM335 που περιζχονται

Electronics μαηί με τα ςυνοδευτικά καλϊδια και το αιςκθτιριο κερμοκραςίασ LM335 που περιζχονται Σομζασ: Ηλεκτρονικόσ Εκπαιδευτικόσ: Μπουλταδάκθσ τζλιοσ Μάθημα: υλλογι και μεταφορά δεδομζνων μζςω Η/Τ, Αιςκθτιρεσ-Ενεργοποιθτζσ Αντικείμενο: α) Μζτρθςθ κερμοκραςίασ με το αιςκθτιριο LM335 και μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

Σμιμα Marketing & Sales

Σμιμα Marketing & Sales Σμιμα Marketing & Sales Ζλενα Μουρτηοφκου εςωτ. 322 Ιωάννα ουλαχάκθ εςωτ. 324 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης VIDEO Συσκευής AddPac VP-120 Για το Λζκκα 23-25, 105 62, Ακινα Σθλ: +30 211 800 3638 Fax: +30 210 322

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΜΟΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΜΟΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΔΥΝΙΚΔ ΠΡΟΓΙΑΓΡΑΦΔ ΠΡΟΜΗΘΔΙΑ ΔΞΟΠΛΙΜΟΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΠΡΟ ΓΗΜΟΙΑ ΓΙΑΒΟΤΛΔΤΗ Οι Τεσνικέρ Πποδιαγπαθέρ για ππομήθεια Εξοπλιζμού Πληποθοπικήρ ηίθενηαι ζε Δημόζια Διαβούλεςζη πποκειμένος να καηαηεθούν από ηοςρ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακι Θζρμανςθ οικίασ

Ηλιακι Θζρμανςθ οικίασ Ηλιακι Θζρμανςθ οικίασ Δυνατότθτα κάλυψθσ κερμαντικϊν αναγκϊν ζωσ και 100% (εξαρτάται από τθν τοποκεςία, τθν ςυλλεκτικι επιφάνεια και τθν μάηα νεροφ αποκθκεφςεωσ) βελτιςτοποιθμζνο ςφςτθμα με εγγυθμζνθ

Διαβάστε περισσότερα

Μθχανιματα Πλύςθσ Στζγνωςθσ Δαπζδων Πεηού Χειριςτι

Μθχανιματα Πλύςθσ Στζγνωςθσ Δαπζδων Πεηού Χειριςτι Μθχανιματα Πλύςθσ Στζγνωςθσ Δαπζδων Πεηού Χειριςτι Γρήγορα, άνετα και αποδοτικά Η ςειρά των μθχανθμάτων πλφςθσ ςτζγνωςθσ τθσ Nilfisk-Advance ςασ επιτρζπει τον άψογο κακαριςμό δαπζδων επιφάνειασ ζωσ και

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτική Οργάνωςη Ενοτήτων. Α Σάξη. Διδ. 1 ΕΝΟΣΗΣΑ 1. 6 Ομαδοποίθςθ, Μοτίβα,

Ενδεικτική Οργάνωςη Ενοτήτων. Α Σάξη. Διδ. 1 ΕΝΟΣΗΣΑ 1. 6 Ομαδοποίθςθ, Μοτίβα, Ενδεικτική Οργάνωςη Ενοτήτων Α Σάξη Α/ Μαθηματικό περιεχόμενο Δείκτεσ Επιτυχίασ Ώρεσ Α Διδ. 1 ΕΝΟΣΗΣΑ 1 Αλ1.1 υγκρίνουν και ταξινομοφν αντικείμενα ςφμφωνα με κάποιο χαρακτθριςτικό/κριτιριο/ιδιότθτά Ομαδοποίθςθ,

Διαβάστε περισσότερα

TAXI-TRACK Σύςτημα εύρεςησ διαθέςιμων ταξί (για τουσ πελάτεσ των ταξί)

TAXI-TRACK Σύςτημα εύρεςησ διαθέςιμων ταξί (για τουσ πελάτεσ των ταξί) TAXI-TRACK Σύςτημα εύρεςησ διαθέςιμων ταξί (για τουσ πελάτεσ των ταξί) Σο ςφςτθμα TAXI-TRACK αποτελεί μία ολοκλθρωμζνθ λφςθ για τον εντοπιςμό των 10 πλθςιζςτερων διακζςιμων ταξί, ωσ προσ τθ κζςθ μασ και

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ. 7 θ Διάλεξθ Διαχείριςθ Μνιμθσ Μζροσ Γ

ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ. 7 θ Διάλεξθ Διαχείριςθ Μνιμθσ Μζροσ Γ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΆ ΤΣΉΜΑΣΑ 7 θ Διάλεξθ Διαχείριςθ Μνιμθσ Μζροσ Γ ελιδοποίθςθ (1/10) Σόςο θ κατάτμθςθ διαμεριςμάτων ςτακεροφ μεγζκουσ όςο και θ κατάτμθςθ διαμεριςμάτων μεταβλθτοφ και άνιςου μεγζκουσ δεν κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5 πλζον ςυμφζρουςα προςφορά μόνο βάςει τιμισ Το Ν. 4412/2016 Δθμόςιεσ Συμβάςεισ Ζργων, Προμθκειϊν και Υπθρεςιϊν (προςαρμογι ςτισ Οδθγίεσ 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμζνο αίτθμα

Διαβάστε περισσότερα

Λογαριαςμοί Κατακζςεων

Λογαριαςμοί Κατακζςεων Όροι Πϊλθςθσ 1. Ο παρϊν κατάλογοσ καταργεί κάκε προθγοφμενο & ιςχφει από 01/04/2010 2. Οι τιμζσ αφοροφν παράδοςθ ςε πρακτορείο περιοχισ Ακθνϊν - Πειραιϊσ. 3. Οι τιμζσ επιβαρφνονται με το νόμιμο ΦΠΑ. 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΣ ΗΛΕΚΣΡΟΚΙΝΗΗ ΠΟΔΗΛΑΣΩΝ

ΚΙΣ ΗΛΕΚΣΡΟΚΙΝΗΗ ΠΟΔΗΛΑΣΩΝ ΚΙΣ ΗΛΕΚΣΡΟΚΙΝΗΗ ΠΟΔΗΛΑΣΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΝΟΤΑΡΙΟ - ΙΟΤΛΙΟ 2012 Web site: http://www.actioncontrol.gr Email : genikesp@actioncontrol.gr ΠΑΠΟΤΛΑ 65-122 44 - ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΗΛ: 210 561 76 61 ΕΙΔΗ ΦΩΣΟΓΡΑΦΙΑ ΣΙ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγώνισμα Φυσική ς Κατευ θυνσής Γ Λυκει ου - Ταλαντώσεις

Διαγώνισμα Φυσική ς Κατευ θυνσής Γ Λυκει ου - Ταλαντώσεις Διαγώνισμα Φυσική ς Κατευ θυνσής Γ Λυκει ου - Ταλαντώσεις Επιμέλεια: Σ. Ασημέλλης Θέμα Α Να γράψετε ςτο φφλλο απαντιςεϊν ςασ τον αρικμό κακεμιάσ από τισ παρακάτω ερωτιςεισ 1-4 και δίπλα το γράμμα που αντιςτοιχεί

Διαβάστε περισσότερα

Συςκευζσ τθλεπικοινωνιϊν και δικτφωςθσ:

Συςκευζσ τθλεπικοινωνιϊν και δικτφωςθσ: Συςκευζσ τθλεπικοινωνιϊν και δικτφωςθσ: Σειριακι Θφρα (1/2): Σειριακι Θφρα Σειριακι (2/2): Σειριακι Θφρα Σειριακι Θφρα (1/2): Σειριακι Θφρα Ακροδζκτεσ Σειριακισ Θφρασ Σειριακι Θφρα Dial Up Mo.dem: Mo.dem:

Διαβάστε περισσότερα

Πάτωμα Πλακάκια Εξοπλιςμόσ

Πάτωμα Πλακάκια Εξοπλιςμόσ Φρεςκάριςμα Διαγραμμίςεων Κίτρινο / Μαφρο Γκρι ςτισ βάςεισ των αντλιϊν Περιποίηςη Παρτεριών Εξωτερικό Αίθουςασ Roll Top Stand Προϊόντων Καθαριςμόσ Πλυντηρίου / Λιπαντηρίου Πάτωμα Πλακάκια Εξοπλιςμόσ Λοιπές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΖσ ΒΆΕΩΝ ΔΕΔΟΜΖΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΣΥΟΤ. Ειρινθ Φιλιοποφλου

ΕΦΑΡΜΟΓΖσ ΒΆΕΩΝ ΔΕΔΟΜΖΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΣΥΟΤ. Ειρινθ Φιλιοποφλου ΕΦΑΡΜΟΓΖσ ΒΆΕΩΝ ΔΕΔΟΜΖΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΣΥΟΤ Ειρινθ Φιλιοποφλου Ειςαγωγι Ο Παγκόςμιοσ Ιςτόσ (World Wide Web - WWW) ι πιο απλά Ιςτόσ (Web) είναι μία αρχιτεκτονικι για τθν προςπζλαςθ διαςυνδεδεμζνων εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

ZAGORI SUITES ALL SUITE HOTEL & LUXURY RESIDENCES

ZAGORI SUITES ALL SUITE HOTEL & LUXURY RESIDENCES Ζνα ςυναρπαςτικό Luxury Boutique Hotel, το Zagori Suites, είναι ςκαρφαλωμζνο ςε υψόμετρο 1000 μζτρων, ςτθ Βίτςα Κεντρικοφ Ηαγορίου, δίπλα ςτο περίφθμο Φαράγγι του Βίκου και ςτα πζτρινα γεφφρια του Βοϊδομάτθ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ. 5 ο Εργαςτιριο Ειςαγωγι ςτθ Γραμμι Εντολϊν

ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ. 5 ο Εργαςτιριο Ειςαγωγι ςτθ Γραμμι Εντολϊν ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ 5 ο Εργαςτιριο Ειςαγωγι ςτθ Γραμμι Εντολϊν Τι είναι θ Γραμμι Εντολϊν (1/6) Στουσ πρϊτουσ υπολογιςτζσ, και κυρίωσ από τθ δεκαετία του 60 και μετά, θ αλλθλεπίδραςθ του χριςτθ με τουσ

Διαβάστε περισσότερα

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ;

Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Πωσ δθμιουργώ φακζλουσ; Για να μπορζςετε να δθμιουργιςετε φακζλουσ ςτο χαρτοφυλάκιό ςασ ςτο Mahara κα πρζπει να μπείτε ςτο ςφςτθμα αφοφ πατιςετε πάνω ςτο ςφνδεςμο Mahara profiles από οποιοδιποτε ςελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήχοσ ωσ φυςικό φαινόμενο

Ο ήχοσ ωσ φυςικό φαινόμενο Ο ήχοσ ωσ φυςικό φαινόμενο Φφλλο Εργαςίασ Ονοματεπώνυμο. Παραγωγή και διάδοςη του ήχου Ήχοσ παράγεται όταν τα ςωματίδια κάποιου υλικοφ μζςου αναγκαςκοφν να εκτελζςουν ταλάντωςθ. Για να διαδοκεί ο ιχοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Το γραφικό περιβάλλον Επικοινωνίασ (Γ.Π.Ε)

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Το γραφικό περιβάλλον Επικοινωνίασ (Γ.Π.Ε) ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Το γραφικό περιβάλλον Επικοινωνίασ (Γ.Π.Ε) Γραφικό Περιβάλλον Επικοινωνίασ Περιβάλλον Εντολϊν Γραμμισ (Graphical User Interface/GUI), (Command Line Interface),

Διαβάστε περισσότερα

Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ

Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ Internet a jeho role v našem životě Το Διαδίκτυο και ο ρόλοσ του ςτθ ηωι μασ Διαδίκτυο: μια πόρτα ςτον κόςμο Πϊσ μπορεί κανείσ ςε λίγα λεπτά να μάκει ποιεσ ταινίεσ παίηονται ςτουσ κινθματογράφουσ, να ςτείλει

Διαβάστε περισσότερα

b a a s b u i l d i n g κ α τ α ς κ ε υ ι κ α τ ο ι κ ι ϊ ν υ ψ θ λ ϊ ν π ρ ο δ ι α γ ρ α φ ϊ ν

b a a s b u i l d i n g κ α τ α ς κ ε υ ι κ α τ ο ι κ ι ϊ ν υ ψ θ λ ϊ ν π ρ ο δ ι α γ ρ α φ ϊ ν Άρκρο 1. Αςφάλεια ζργου Για όλο το χρονικό διάςτθμα που κα ανεγείρεται θ οικοδομι, όλο το εργατοτεχνικό προςωπικό, κα καλφπτεται από αςφαλιςτιριο ςυμβόλαιο - τθσ εταιρίασ GENERALI - γενικισ αςτικισ ευκφνθσ,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΤΡΟΠΟΙΪΑ: ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΑ ΦΟΡΣΙΑ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ε. ΜΠΙΣΚΙΝΗΣ Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

ΓΕΦΤΡΟΠΟΙΪΑ: ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΑ ΦΟΡΣΙΑ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ε. ΜΠΙΣΚΙΝΗΣ Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας 1 ΓΕΦΤΡΟΠΟΙΪΑ: ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΑ ΦΟΡΣΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ε. ΜΠΙΣΚΙΝΗΣ Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Μόνιμα Φορτία Ίδιον Βάροσ (για Οπλιςμζνο Σκυρόδεμα): g=25 KN/m 3 Σε οδικζσ γζφυρεσ πρζπει

Διαβάστε περισσότερα

Σμιμα Marketing & Sales

Σμιμα Marketing & Sales Σμιμα Marketing & Sales Ζλενα Μουρτηοφκου εςωτ. 322 Ιωάννα ουλαχάκθ εςωτ. 324 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης VIDEO Συσκευής AddPac VP-280 Για το Λζκκα 23-25, 105 62, Ακινα Σθλ: +30 211 800 3638 Fax: +30 210 322

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΤΙΜΗ ΣΕΤ

Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΤΙΜΗ ΣΕΤ Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ 660 ΚΩΔ.: 201061 WICKER ΚΑΦΕ 660 Καναπές 131χ69χ79 εκ. ύψος Πολυθρόνα 73x69x79 εκ. ύψος Τραπεζάκι 92x50x39 εκ. ύψος Μαξιλάρια μόνο κάθισμα ΚΡΕΜ Πλαίσιο μεταλλικό ΤΙΜΗ ΣΕΤ 630

Διαβάστε περισσότερα

Πνομα Ομάδασ: Προγραμματιςμόσ ενόσ κινοφμενου ρομπότ

Πνομα Ομάδασ: Προγραμματιςμόσ ενόσ κινοφμενου ρομπότ Φφλλο Εργαςίασ : Ακολοφθηςε τισ εντολζσ μου! Τάξθ: Β Γυμναςίου Ενότθτα: Λφνω προβλιματα με υπολογιςτικά φφλλα Εμπλεκόμενεσ ζννοιεσ: ρομποτικι, Lego Mindstorms, υπολογιςτικά φφλλα, ςυναρτιςεισ, γραφιματα

Διαβάστε περισσότερα

-Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα.

-Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα. -Η ςυςκευι που κρατάτε ςτα χζρια ςασ είναι ζτοιμθ προσ χριςθ. Τοποκετιςτε τισ μπαταριζσ ςτθν ςυςκευι με ςωςτι πολικότθτα. Χρθςιμοποιείτε πάντα μόνο μπαταρίεσ ΑΑ λικίου για ςωςτι λειτουργία. Σοποκζτθςθ

Διαβάστε περισσότερα

x n D 2 ENCODER m - σε n (m 2 n ) x 1 Παραδείγματα κωδικοποιθτϊν είναι ο κωδικοποιθτισ οκταδικοφ ςε δυαδικό και ο κωδικοποιθτισ BCD ςε δυαδικό.

x n D 2 ENCODER m - σε n (m 2 n ) x 1 Παραδείγματα κωδικοποιθτϊν είναι ο κωδικοποιθτισ οκταδικοφ ςε δυαδικό και ο κωδικοποιθτισ BCD ςε δυαδικό. Κωδικοποιητές Ο κωδικοποιθτισ (nor) είναι ζνα κφκλωμα το οποίο διακζτει n γραμμζσ εξόδου και το πολφ μζχρι m = 2 n γραμμζσ ειςόδου και (m 2 n ). Οι ζξοδοι παράγουν τθν κατάλλθλθ λζξθ ενόσ δυαδικοφ κϊδικα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΡΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: Ρροςταςία Λογιςμικοφ - Ιοί

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΡΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: Ρροςταςία Λογιςμικοφ - Ιοί ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΡΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: Ρροςταςία Λογιςμικοφ - Ιοί Ρρόγραμμα-ιόσ (virus), Αντιϊικό πρόγραμμα (antivirus), Αντίγραφα αςφαλείασ (backup), Χάκερ (hacker) Είναι οι αποκθκευμζνεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑ ΔΑΘ ΣΘΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θ παραγωγι δαςικϊν προϊόντων. H εκτίμθςθ των ποςοτιτων

ΣΑ ΔΑΘ ΣΘΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θ παραγωγι δαςικϊν προϊόντων. H εκτίμθςθ των ποςοτιτων ΣΑ ΔΑΘ ΣΘΝ ΕΛΛΑΔΑ Θ παραγωγι δαςικϊν προϊόντων H εκτίμθςθ των ποςοτιτων «Θ αειφορία του δάςουσ είναι προχπόκεςθ για τθν ςωτθρία του περιβάλλοντοσ, του κλίματοσ και του ανκρϊπου.» Μεταφορά ξυλείασ από το

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότθτεσ πεδίων Γενικζσ.

Ιδιότθτεσ πεδίων Γενικζσ. Οι ιδιότθτεσ των πεδίων διαφζρουν ανάλογα με τον τφπο δεδομζνων που επιλζγουμε. Ορίηονται ςτο κάτω μζροσ του παρακφρου ςχεδίαςθσ του πίνακα, ςτθν καρτζλα Γενικζσ. Ιδιότθτα: Μζγεκοσ πεδίου (Field size)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίεσ προσ τουσ εκπαιδευτικοφσ για το μοντζλο του Άβακα

Οδηγίεσ προσ τουσ εκπαιδευτικοφσ για το μοντζλο του Άβακα Οδηγίεσ προσ τουσ εκπαιδευτικοφσ για το μοντζλο του Άβακα Αυτζσ οι οδθγίεσ ζχουν ςτόχο λοιπόν να βοθκιςουν τουσ εκπαιδευτικοφσ να καταςκευάςουν τισ δικζσ τουσ δραςτθριότθτεσ με το μοντζλο του Άβακα. Παρουςίαςη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» Τμήμα: Διοικητικό Διεύθυνση: Βασ. Κων/νου 76 25100, Αίγιο Τηλ 26910-26694

Διαβάστε περισσότερα

EUROPEAN TRADESMAN PROJECT NOTES ON ELECTRICAL TESTS OF ELECTRICAL INSTALLATIONS

EUROPEAN TRADESMAN PROJECT NOTES ON ELECTRICAL TESTS OF ELECTRICAL INSTALLATIONS EUROPEAN TRADESMAN PROJECT NOTES ON ELECTRICAL TESTS OF ELECTRICAL INSTALLATIONS EUROPEAN TRADESMAN PROJECT NOTES ON ELECTRICAL TESTS OF ELECTRICAL INSTALLATIONS Οι μαθηηές να μάθοσν πώς να διενεργήζοσν

Διαβάστε περισσότερα

Moshi Moshi 03 Bluetooth Wireless Handset + Base. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ

Moshi Moshi 03 Bluetooth Wireless Handset + Base. Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ Moshi Moshi 03 Bluetooth Wireless Handset + Base Για περιςςότερεσ πλθροφορίεσ επιςκεφκείτε το site μασ www.nativeunion.com Περιεχόμενα ςυςκευαςίασ: 1. Ζνα αςφρματο ακουςτικό Bluetooth Moshi Moshi 03 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Αρχεία - Φάκελοι

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: Αρχεία - Φάκελοι ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Αρχείο (File) Φάκελοσ (Folder) Διαχειριςτισ Αρχείων (File Manager) Τφποι Αρχείων Σε τι εξυπθρετεί θ οργάνωςθ των εργαςιϊν μασ ςτουσ υπολογιςτζσ; Πϊσ κα οργανϊςουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ. Προ πολογισµό : ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ. Προ πολογισµό : ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιέ 18/3/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 882 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Θέµα : «Προµήθεια επίπλων γραφείου και κυλικείου

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριςθ του φακζλου "public_html" ςτο ΠΣΔ

Διαχείριςθ του φακζλου public_html ςτο ΠΣΔ Διαχείριςθ του φακζλου "public_html" ςτο ΠΣΔ Οι παρακάτω οδθγίεσ αφοροφν το χριςτθ webdipe. Για διαφορετικό λογαριαςμό χρθςιμοποιιςτε κάκε φορά το αντίςτοιχο όνομα χριςτθ. = πατάμε αριςτερό κλικ ςτο Επιςκεφκείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ. Φιλιοποφλου Ειρινθ

ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ. Φιλιοποφλου Ειρινθ ΕΦΑΡΜΟΓΕ ΒΑΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΗ ΝΟΗΛΕΤΣΙΚΗ Φιλιοποφλου Ειρινθ Προςθήκη νζων πεδίων Ασ υποκζςουμε ότι μετά τθ δθμιουργία του πίνακα αντιλαμβανόμαςτε ότι ζχουμε ξεχάςει κάποια πεδία. Είναι ζνα πρόβλθμα το οποίο

Διαβάστε περισσότερα