ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Το Τµήµα αυτό έχει ως γνωστικό αντικείµενο την επιλογή, την ταξινόµηση, την οργάνωση και τη συντήρηση µε επιστηµονικό τρόπο του υλικού µιας βιβλιοθήκης και των σχετικών πηγών πληροφόρησης. Επιπλέον οι σπουδές καλύπτουν µεθόδους διοίκησης οργανισµών και µονάδων υπηρεσιών πληροφόρησης. Λειτουργεί στη Σχολή Διοίκησης και Οικονοµίας των Τ.Ε.Ι Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν ως κοινωνικοί λειτουργοί, ως αυτοαπασχολούµενοι ή ως στελέχη οργανισµών και υπηρεσιών στους τοµείς Κοινωνικής Πρόνοιας Κοινωνικής Ασφάλισης Υγείας Επαγγελµατικού Προσανατολισµού και Απασχόλησης Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Πρόληψης και Αντιµετώπισης της Εγκληµατικότητας Κοινωνικής Οργάνωσης και Ανάπτυξης (τοπική αυτοδιοίκηση, κέντρα νεότητας κλπ) Κοινωνικών Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάµεων και του Υπουργείου Δηµόσιας Τάξης. ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ Το Τµήµα αυτό έχει ως γνωστικό αντικείµενο την εφαρµογή µεθόδων που αφορούν την αγωγή και φροντίδα βρεφών και νηπίων από τη γέννησή τους µέχρι της εγγραφής τους στο Δηµοτικό σχολείο. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ηπείρου (Ιωάννινα).

2 Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Ως υπεύθυνοι για τη µελέτη, οργάνωση και λειτουργία Βρεφικών και Παιδικών Σταθµών Ως παιδαγωγοί παιδιών ηλικίας 0-6 χρονών Ως εκπαιδευτικό προσωπικό για τη θεωρητική και πρακτική διδασκαλία βρεφονηπιακών µαθηµάτων σε άτοµα εκπαιδευόµενα στο επάγγελµα Ως βοηθοί ειδικών παιδαγωγών σε χώρους ειδικής προσχολικής αγωγής πρωτοβάθµιας εκπαίδευσης. Οι πτυχιούχοι του Τµήµατος έχουν, επίσης, δικαίωµα εργασιακής απασχόλησης είτε ως στελέχη σε Κέντρα Βρεφών και Νηπίων, καθώς και σε Βρεφικούς Σταθµούς του Δηµοσίου και του Ιδιωτικού Τοµέα είτε ως αυτοαπασχολούµενοι στα αντικείµενα και δραστηριότητες που προαναφέρθηκαν ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Το Τµήµα έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη µετάδοση των γνώσεων στον τοµέα µελέτης του λαϊκού µουσικού πολιτισµού µε τη διδασκαλία και την εφαρµοσµένη έρευνα. Λειτουργεί στο ΤΕΙ Ηπείρου (Άρτα) Ο απόφοιτος του Τµήµατος µπορεί να: Διδάσκει το αντικείµενό του σε Μουσικά Γυµνάσια και Λύκεια της χώρας, σε ωδεία και µουσικά εκπαιδευτήρια στα οποία λειτουργούν τµήµατα εκµάθησης λαϊκών οργάνων και λαϊκής µουσικής, όπως και σε ειδικά προγράµµατα µουσικής εκπαίδευσης στην πρωτοβάθµια και δευτεροβάθµια εκπαίδευση Εξασκεί το επάγγελµα του µουσικού στον τοµέα ειδίκευσής του Αναλαµβάνει ή συµµετέχει σε ερευνητικά προγράµµατα στην ειδικότητά του Ασχολείται µε την εµπορία, την κατασκευή και τη συντήρηση λαϊκών µουσικών οργάνων Αναλαµβάνει την τεχνική υποστήριξα σε θέµατα της ειδικότητάς τους σε εκδοτικούς οίκους, δισκογραφικές εταιρίες, ραδιοτηλεοπτικούς σταθµούς και φορείς διαχείρισης πολιτισµικής κληρονοµιάς και να εφαρµόζει τη σύγχρονη τεχνολογία των Η/Υ και των πολυµέσων στο χώρο της µουσικής. Άλλες πληροφορίες Ο εισαγόµενος στο Τµήµα πρέπει να διαθέτει καλλιτεχνικές δεξιότητες στα λαϊκά και παραδοσιακά όργανα ή στη βυζαντινή µουσική.

3 ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Το Τµήµα έχει ως γνωστικό αντικείµενο την ανάπτυξη της Γεωπονικής Επιστήµης στην παραγωγή και διαχείριση φυτοκοµικών προϊόντων µεγάλης καλλιέργειας, οπωροκηπευτικών, µεσογειακών και υποτροπικών καλλιεργειών. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας των Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Λάρισσας, Ηρακλείου, Φλώρινας, Ηπείρου ( Αρτα), Καλαµάτας. Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Ως ποιοτικοί ελεγκτές σε γεωργικούς οργανισµούς και συνεταιρισµούς, σε εργοστάσια επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων και σε κέντρα σποροπαραγωγής Σε ερευνητικές δραστηριότητες γεωργικού περιεχοµένου Ως εκτιµητές σε ζηµιές καλλιεργειών Στην παραγωγή, τυποποίηση, συντήρηση, πιστοποίηση ποιότητας και εµπορίας φυτικών προϊόντων ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ Το Τµήµα αυτό έχει ως γνωστικό αντικείµενο την εφαρµογή γεωτεχνικών και τεχνικών επιστηµών στο σχεδιασµό και υλοποίηση έργων της επιχειρησιακής ανθοκοµίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου. Επίσης καταρτίζει τους σπουδαστές στην παραγωγή και εµπορία ανθοκοµικών προϊόντων και γεωργικών εφοδίων που σχετίζονται µε την ανθοκοµία. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου µε έδρα την Άρτα. Οι απόφοιτοι του τµήµατος ως Τεχνολόγοι Γεωπόνοι Αρχιτεκτονικού Τοπίου µπορούν να εργαστούν: Σε γραφεία µελέτης και εκτέλεσης έργων αρχιτεκτονικής τοπίου, δηµιουργίας χλοοταπήτων, µελέτης συστηµάτων άρδευσης, θερµοκηπιακών µονάδων κλπ.

4 Στη δηµιουργία θερ5µοκηπιακών µονάδων για παραγωγή φυτών εσωτερικού χώρου Σε µονάδες διάθεσης πολλαπλασιαστικού υλικού, αγροχηµικών και λοιπού ανθοκοµικού υλικού, µηχανηµάτων κλπ. Ως καθηγητές στην εκπαίδευση και κατάρτιση ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι η εκπαίδευση Τεχνολόγων Δασοπονίας στην εφαρµογή βιοοικολογικών και φυσικών τεχνικών για τη διαχείριση και προστασία των χερσαίων φυσικών οικοσυστηµάτων και τη διατήρηση και αναβάθµιση του φυσικού περιβάλλοντος Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας των Τ.Ε.Ι Λάρισας (Καρδίτσα), Καβάλας (Δράµα), Λαµίας (Καρπενήσι). Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε δασικές υπηρεσίες του Υπουργείου Γεωργίας, Δασαρχεία, Δ/νσεις Δασών, Επιθεωρήσεις Δασών, δασικούς σταθµούς, ιδρύµατα δασικών ερευνών Ως σύµβουλοι περιβαλλοντικής πολιτικής και ως επόπτες εφαρµογής περιβαλλοντικής νοµοθεσίας σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και οργανισµούς του ιδιωτικού τοµέα Ως ιδιώτες σε δικό τους γραφείο µελετών και κατασκευών µέχρι ορισµένο όριο δαπάνης έργου ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Το Τµήµα εκπαιδεύει τεχνολόγους γεωπόνους στην παραγωγή φυτικών και ζωικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Επίσης το γνωστικό αντικείµενο του Τµήµατος αφορά θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα της ζωής µέσω της βιολογικής γεωργίας. Λειτουργεί στο Αργοστόλι, ως Παράρτηµα του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Οι πτυχιούχοι µπορούν να απασχολούνται:

5 Σε δηµόσιες υπηρεσίες και οργανισµούς που δραστηριοποιούνται σε θέµατα καλλιεργειών και αγροτικής ανάπτυξης Σε αγροτικούς συνεταιρισµούς, εταιρίες της τοπικής αυτοδιοίκησης και βιοµηχανίες τροφίµων Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε δικές τους καλλιέργειες ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Το Τµήµα έχει ως γνωστικό αντικείµενο την εφαρµογή σύγχρονων τεχνολογικών µεθόδων στην εκτροφή, διατροφή, βελτίωση, αναπαραγωγή και υγεία των αγροτικών ζώων, ζώων συντροφιάς, εξωτικών ζώων και πειραµατόζωων. Ακόµη το περιεχόµενο σπουδών του Τµήµατος καλύπτει τις µεθόδους παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων ζωικής προέλευσης. Λειτουργεί στο Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας των Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κοζάνης (Φλώρινα), Ηπείρου ( Αρτα). Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν Σε υπηρεσίες, οργανισµούς και συνεταιριστικές ενώσεις που δραστηριοποιούνται στον τοµέα της παραγωγικής διαδικασίας των ζώων Ως τεχνικοί σε σφαγεία και επιχειρήσεις συσκευασίας κρέατος Σε εµπορικούς οίκους κτηνοτροφικών εξοπλισµών,. εφοδίων και κτηνιατρικών φαρµάκων Ως ερευνητές στην ανάπτυξη και εφαρµογή καινοτοµιών στον Τοµέα της ζωικής παραγωγής ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι η εκπαίδευση των σπουδαστών στις καλλιέργειες υπό κάλυψη. Αναλυτικότερα το γνωστικό αντικείµενο του Τµήµατος καλύπτει θέµατα θερµοκηπιακών καλλιεργειών, εξοπλισµού και λειτουργίας θερµοκηπίων και συστηµάτων άρδευσής τους, τυποποίησης και βελτίωσης γεωργικών προϊόντων, καθώς και βελτίωσης καλλιέργειας ανθοκοµικών και λαχανοκοµικών φυτών Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας των Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης, Καλαµάτας και Μεσολογγίου

6 Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε υπηρεσίες και οργανισµούς του δηµοσίου τοµέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης Σε επιχειρήσεις εγκατάστασης θερµοκηπίων, σε βιοµηχανίες παραγωγής γεωργικών και ανθοκοµικών προϊόντων Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες, ασχολούµενοι µε την πώληση ανθοκοµικών και λαχανοκοµικών προϊόντων ΤΜΗΜΑ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι η εκπαίδευση στελεχών στη µελέτη και εφαρµογή τεχνικών και µεθόδων για την προστασία, την αύξηση και την εκµετάλλευση του υδρόβιου κόσµου Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και Ηπείρου (Ηγουµενίτσα) Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν ως τεχνολόγοι αλιείας και υδατοκαλλιεργειών Στο Υπουργείο Γεωργίας, στο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο, σε διευθύνσεις αλιείας Σε επιχειρήσεις αλιείας, µονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, σε σταθµούς αναπαραγωγής και εκτροφής πέστροφας, σε οστρακοτροφεία, σε αλιευτικά σκάφη Στο δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα και στην τοπική αυτοδιοίκηση

7 ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Το Τµήµα έχει ως γνωστικό αντικείµενο τη συµπτωµατική αποκατάσταση ενδοκρινολογικών προβληµάτων µε τη χρήση των ενδεδειγµένων κατά περίπτωση θεραπευτικών µέσων και την πρόληψη και αποκατάσταση δερµατικών προβληµάτων. Επίσης, το Τµήµα συµβάλλει στην βελτίωση των ατελειών του προσώπου ώστε να ενισχύεται θετικά η ψυχική ισορροπία του ατόµου. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Θεσσαλονίκης Οι πτυχιούχοι Αισθητικής µπορούν να εργαστούν: Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες ή ως στελέχη σε κέντρα Αισθητικής Σε Νοσοκοµειακές µονάδες µε δερµατολογική ή ενδοκρινολογική ή νευρολογική κλινική, στον τοµέα της ειδικότητάς τους Σε τηλεοπτικούς σταθµούς, στην τηλεόραση, σε κινηµατογραφικές επιχειρήσεις, σε θέατρα για απλό και εξειδικευµένο µακιγιάζ Σε επιχειρήσεις παρασκευής καλλυντικών, συµµετέχοντας στην ανάπτυξη και στον έλεγχο των καλλυντικών προϊόντων για την ποιοτική τους απόδοση από Αισθητικής πλευράς Σε επιχειρήσεις πώλησης καλλυντικών προϊόντων Πηγές πληροφόρησης: Οδηγός Σπουδών Τ.Ε.Ι. Σύνδεσµος Επαγγελµατιών Αισθητικών Ελλάδας, Σταδίου 39, Τηλ , Fax: ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Το Τµήµα έχει ως γνωστικό αντικείµενο τη µελέτη των παραγόντων που βλάπτουν την υγεία του ανθρώπου και τη µεθοδολογία προστασίας και βελτίωσης της περιβαλλοντικής, δηµόσιας και κοινωνικής υγείας. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

8 Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Στις Διευθύνσεις Υγιεινής για να ασκούν τον υγειονοµικό έλεγχο Σε υπηρεσίες ύδρευσης, αποχέτευσης, καθώς και συλλογής, απορριµµάτων και υγρών αποβλήτων Επίσης στις υπηρεσίες ελέγχου της καταλληλότητας των τροφίµων, ποτών, µεταλλικών νερών, καλλυντικών και απορρυπαντικών Στις νοσοκοµειακές µονάδες, τα κέντρα υγείας και στα τµήµατα ενδονοσοκοµειακών λοιµώξεων Σε υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας που οργανώνουν υγειονοµικά προγράµµατα για την αντιµετώπιση εκτάκτων υγειονολογικών αναγκών της χώρας (επιδηµίες, σεισµοί, πληµµύρες κ.ά) Σε υπηρεσίες προστασίας περιβάλλοντος και ελέγχου σχολείων και ιδρυµάτων Στην τοπική αυτοδιοίκηση στους τοµείς ύδρευσης, αποχέτευσης, εκδόσεων αδειών καταστηµάτων Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε εταιρίες που εκτελούν απολυµάνσεις Πηγές πληροφόρησης: Σύλλογος Εποπτών Δηµόσιας Υγείας, Γλάδστωνος 10, Αθήνα, Τηλ , Fax: ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Σκοπός του Τµήµατος είναι η εκπαίδευση των φοιτητών σε θέµατα που σχετίζονται µε: Τη σύσταση, την τεχνολογία, την επεξεργασία και τη διακίνηση και νοµοθεσία των τροφίµων Την επίδραση της διατροφής στην ανάπτυξη, διατήρηση και υγεία του ανθρώπινου οργανισµού Το σχεδιασµό και Παρασκευή διαιτολογίων για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις Λειτουργεί στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Οι απόφοιτοι του Τµήµατος Διατροφής µπορούν να εργαστούν σε: Κλινικές, νοσοκοµεία Κέντρα αδυνατίσµατος, κέντρα υγείας, αθλητικά Κέντρα Εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου τροφίµων, βιοµηχανίες ειδικών τροφίµων Ξενοδοχεία, γηροκοµεία, ορφανοτροφεία, οικοτροφεία, παιδικοί σταθµοί, κατασκηνώσεις, στρατιωτικές µονάδες, βιοµηχανίες γευµάτων Εκπαιδευτικά ιδρύµατα, ερευνητικά κέντρα

9 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ Το γνωστικό αντικείµενο του τµήµατος αφορά τα παρακάτω θέµατα: Τη διατροφή του ανθρώπου Την πρόληψη, τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας µε τη σωστή διατροφή Την αξιολόγηση και εφαρµογή της παγκοσµίως αναγνωρισµένης κρητικής δίαιτας και την εφαρµογή της στο χώρο του τουρισµού Την εκτίµηση των βιολογικών προϊόντων µαζί µε τις επιδράσεις τους στην υγεία των καταναλωτών τους Λειτουργεί στο ΤΕΙ Κρήτης (Σητεία) Οι απόφοιτοι του Τµήµατος µπορούν να εργαστούν στους ακόλουθους εργασιακούς χώρους: Νοσοκοµεία ως υπεύθυνοι του διαιτολογίου των ασθενών Επιστηµονικά ερευνητικά κέντρα, εκπαιδευτικά ιδρύµατα της τριτοβάθµιας εκπαίδευσης όπως και στην προσχολική-πρωτοβάθµια και δευτεροβάθµια εκπαίδευση διδάσκοντας µαθήµατα σχετικά µε τη διατροφή και την πρόληψη Μονάδες µαζικής παραγωγής τροφίµων, επιχειρήσεις µαζικής σίτισης, ξενοδοχειακές τουριστικές µονάδες ως υπεύθυνοι του διαιτολογίου των τουριστών για την εφαρµογή της κρητικής δίαιτας Συµβουλευτικά κέντρα υγιεινής διατροφής και άθλησης Εταιρίες προβολής και προώθησης βιολογικών προϊόντων Βιοµηχανικές µονάδες επεξεργασίας και παραγωγής τροφίµων κλπ. ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Το Τµήµα αυτό παρέχει στους σπουδαστές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε µε τη συνεργασία γιατρών και άλλων ειδικών να προγραµµατίζουν εξειδικευµένη εργοθεραπευτική παρέµβαση, µε σκοπό την επιτυχή ανάληψη λειτουργικών ρόλων ζωής Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Οι πτυχιούχοι εργοθεραπευτές µπορούν να εργαστούν

10 Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες ή στελέχη ή µέλη επιστηµονικών οµάδων σε επιχειρήσεις, οργανισµούς και υπηρεσίες στον τοµέα Υγείας και Πρόνοιας Σε Γενικά και Ειδικά Νοσοκοµεία, κέντρα αποκατάστασης Σε αναπτυξιακά κέντρα, κέντρα προεπαγγελµατικής εκπαίδευσης Σε κέντρα ανοικτής προστασίας ηλικιωµένων, κοινοτικά κέντρα, κέντρα υγείας Σε ειδικά και µη ειδικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθµούς, κατασκηνώσεις Σε ιδρύµατα αγωγής ανηλίκων, φυλακές ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Το Τµήµα αυτό καταρτίζει τους σπουδαστές στο γνωστικό αντικείµενο των ιατρικών εργαστηριακών δοκιµασιών όπως εφαρµόζονται στους τοµείς της Μικροβιολογίας, Αιµατολογίας, Ιστοσυµβατότητας, Ανοσολογίας, Παθολογικής Ανατοµικής, Κυτταρολογίας, Βιοχηµείας, Κλινικής Χηµείας, Ενδοκρινολογίας, Πυρηνικής Ιατρικής Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν ως τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων: Στα εργαστήρια νοσοκοµείων, κλινικών ή γιατρών Σε κέντρα υγείας, σταθµούς αιµοδοσίας, ασφαλιστικούς οργανισµούς (ΙΚΑ) ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΤΕΧΝΙΚΗΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι να εκπαιδεύει τεχνολόγους οδοντοτεχνικής ειδικευµένους στην τεχνολογία των µεταλλικών, µεταλλοκεραµικών και ακρυλικών προσθετικών εργασιών για την αναπλήρωση των φυσικών δοντιών τα οποία καταστράφηκαν από διάφορες αιτίες. Επιπλέον οι οδοντοτεχνίτες εκπαιδεύονται στη χρήση ορθοδοντικών µηχανηµάτων Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

11 Ο τεχνολόγος οδοντοτεχνίτης µπορεί να εργαστεί: Στην εκπαίδευση και κατάρτιση σύµφωνα µε την κάθε φορά ισχύουσα νοµοθεσία. Μπορούν επίσης να εργαστούν και ως µέλη ερευνητικών οµάδων σε θέµατα της ειδικότητάς τους Στον ιδιωτικό τοµέα ως εργαστηριούχοι και οδοντοτεχνίτες. (Για την ίδρυση και λειτουργία οδοντοτεχνικού εργαστηρίου, απαιτείται άδεια, που χορηγείται σε κάτοχο αδείας ασκήσεως επαγγέλµατος. Οι προδιαγραφές του χώρου εγκατάστασης και ο απαιτούµενος εξοπλισµός, καθορίζονται µε Υπουργική Απόφαση. Στο δηµόσιο τοµέα, σε νοσοκοµεία και κέντρα υγείας. Πηγές πληροφόρησης: Πανελλήνια Οµοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών, Αριστοτέλους 14, Τηλ ΤΜΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ Στο Τµήµα αυτό οι σπουδαστές µαθαίνουν να εφαρµόζουν διορθωτικούς φακούς σε σκελετούς οράσεως και επαφής σε πάσχοντες από διαθλαστικές ανωµαλίες της οράσεως. Επίσης, µαθαίνουν τη βιοµηχανική κατεργασία και επιφανειακή επεξεργασία των διορθωτικών φακών οράσεως και γυαλιών ηλίου. Ακόµη, ασχολούνται µε την κατασκευή και ρύθµιση των οπτικών οργάνων Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας Ο πτυχιούχος οπτικός και εφαρµοστής φακών επαφής, µπορεί να εργαστεί: Ως υπεύθυνος σε καταστήµατα οπτικών ειδών & εφαρµογής φακών επαφής Σε εργοστάσια κατασκευής ή αντιπροσωπείας οπτικών ειδών Να λειτουργήσουν δικό τους κατάστηµα οπτικών ειδών Πηγές πληροφόρησης: Οδηγός σπουδών Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Το Τµήµα εκπαιδεύει Τεχνολόγους στα γνωστικά αντικείµενα της Ιατρικής Απεικόνισης, της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής και της Ακτινοπροστασίας Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

12 Ο πτυχιούχος Τεχνολόγος Ραδιολογίας-Ακτινολογίας µπορεί να εργαστεί Σε ραδιολογικά και ακτινολογικά εργαστήρια των νοσοκοµείων των κλινικών και ασφαλιστικών οργανισµών Σε εργαστήρια ιατρών ραδιολόγων - ακτινολόγων Ως καθηγητής στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι να δώσει στους σπουδαστές του την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, για να µπορούν να αντιµετωπίζουν δυσλειτουργίες του ανθρωπίνου σώµατος για τις οποίες ενδείκνυνται η φυσικοθεραπεία. Επίσης, γνωστικό αντικείµενο του Τµήµατος αποτελεί η εφαρµογή κατάλληλων µεθόδων και µέσων για την πρόληψη και αποκατάσταση διαφόρων κακώσεων. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λαµίας Ο πτυχιούχος του Τµήµατος µπορεί να εργαστεί Στον ευρύτερο δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα (Νοσοκοµεία, Κέντρα Υγείας, Κλινικές, Υγειονοµικές Υπηρεσίες, Εκπαίδευση κλπ) Σε κέντρα Αποκατάστασης Σε ερευνητικά κέντρα Σε αθλητικές Οµοσπονδίες και Συλλόγους Σε ιδιωτικά Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας Σε ιαµατικές πηρές - Υδροθεραπεία Σε κέντρα κοινοτικής προληπτικής Σε κατ οίκον επισκέψεις ασθενών Πηγές πληροφόρησης: Οδηγός σπουδών του Τ.Ε.Ι.

13 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Το Τµήµα παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους σπουδαστές ώστε να εργαστούν σε υπηρεσίες πρόληψης, κοινωνικής ή κοινοτικής νοσηλευτικής. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε γενικά και ειδικά νοσοκοµεία Σε κέντρα υγείας, σε κοινωνικές υπηρεσίες Ως νοσηλευτές σε επιχειρήσεις, εργοστάσια, σχολεία, πολυκαταστήµατα ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Το Τµήµα καταρτίζει τους σπουδαστές στην αξιολόγηση της ανθρώπινης φωνής, οµιλίας και λόγου και στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των διαταραχών που συνδέονται µε την επικοινωνία και την κατάποση. Το Τµήµα αυτό λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Ιωαννίνων. Οι πτυχιούχοι λογοθεραπευτές µπορούν να εργαστούν: Σε κέντρα λογοθεραπείας του δηµοσίου ή ιδιωτικού τοµέα Σε κέντρα ψυχικής υγείας Ως ερευνητές σε µελέτες του τοµέα της ανθρώπινης επικοινωνίας Άλλες πληροφορίες: Αποκλείονται από τη φοίτηση στο τµήµα όσοι παρουσιάζουν κώφωση-βαρηκο δυσαρθρία, τραύλισµα. ας,

14 ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ Το Τµήµα εκπαιδεύει τους σπουδαστές στο γνωστικό αντικείµενο της Μαιευτικής, της Γυναικολογίας, Νεογνολογίας, Οικογενειακού Προγραµµατισµού και Γενετήσιας αγωγής. Με τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν οι µαίες και µαιευτές φροντίζουν και συµβουλεύουν τις έγκυες κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης, του τοκετού και της λοχείας του. Επίσης, µπορούν να περατώσουν µόνοι τους φυσιολογικούς τοκετούς. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Οι απόφοιτοι του τµήµατος µπορούν να εργαστούν: Σε δηµόσια και ιδιωτικά µαιευτήρια και γυναικολογικά τµήµατα των γενικών νοσοκοµείων Σε κέντρα υγείας, υγειονοµικούς σταθµούς, σε αγροτικά ιατρεία, σε κέντρα οικογενειακού προγραµµατισµού κλπ. Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες (µε προϋπόθεση την επί διετίας άσκηση των δραστηριοτήτων τους, σύµφωνα µε το αντικείµενο εκπαίδευσης σε Νοσοκοµεία ή άλλο ίδρυµα υγείας αναγνωρισµένο και µετά τη χορήγηση σχετικής άδειας από το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Άλλες πληροφορίες: Οδηγός σπουδών Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι να δώσει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε στελέχη που θα εργαστούν στον τοµέα της προληπτικής ιατρικής και της αποκατάστασης της υγείας στην Πρωτοβάθµια, Δευτεροβάθµια και Τριτοβάθµια περίθαλψη. Λειτουργεί στη Σχολή Επαγγελµάτων Υγείας και Πρόνοιας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ηπείρου (Ιωάννινα), Λαµίας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης.

15 Οι απόφοιτοι του τµήµατος Νοσηλευτών Τ.Ε.Ι. µετά την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλµατος που χορηγείται από τις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, µπορούν να εργαστούν: Ως στελέχη σε νοσηλευτικές υπηρεσίες, ιδρυµάτων πρωτοβάθµιας, δευτεροβάθµιας και τριτοβάθµιας περίθαλψης υγείας στον δηµόσιο και ιδιωτικό φορέα. Ως εκπαιδευτικοί στη δευτεροβάθµια εκπαίδευση, τριτοβάθµια και αδιαβάθµιστη νοσηλευτική εκπαίδευση (ΙΕΚ και ΜΤΕΝΣ). Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες ασκώντας το επάγγελµα του νοσηλευτή Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή οργανισµούς που απασχολούν επαγγελµατίες νοσηλευτές υγείας.

16 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Το Τµήµα προσφέρει στους σπουδαστές θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ώστε ξεκινώντας από τη σύλληψη µιας ιδέας, την ανάλυση και την επεξεργασία της να καταλήγουν στην εφαρµογή της, χρησιµοποιώντας παραδοσιακές και σύγχρονες µεθόδους επίλυσης σχεδιαστικών θεµάτων επικοινωνίας. Λειτουργεί στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Οι πτυχιούχοι του τµήµατος Γραφστικής µπορούν να εργαστούν: Σε εκδοτικούς οργανισµούς-στους τοµείς της εικονογράφησης και επιµέλειας βιβλίων, εντύπων, εφηµερίδων κλπ. Σε διαφηµιστικές εταιρίες, στον τοµέα προώθησης προϊόντων και ιδεών π.χ. αφίσα, Internet Στα ΜΜΕ, στην τηλεόραση και τον κινηµατογράφο, στον σχεδιασµό και την επιµέλεια τίτλων, στατιστικών πινάκων κλπ) Στην εκπαίδευση και κατάρτιση Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε δική τους γραφιστική εταιρία Πηγές πληροφόρησης: Όσοι θέλουν να εισαχθούν στο Τµήµα αυτό εξετάζονται και στο Ειδικό µάθηµα: Σχέδιο Ελεύθερο και Γραµµικό. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Το Τµήµα έχει ως στόχο την εκπαίδευση των σπουδαστών στο σχεδιασµό, την επιµέλεια της έκδοσης και της παραγωγής εντύπων µε την εφαρµογή ειδικευµένων επιστηµονικών τεχνολογικών γνώσεων. Λειτουργεί στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Οι πτυχιούχοι Τεχνολόγοι Γραφικών Τεχνών µπορούν να εργαστούν:

17 Ως ειδικευµένοι τεχνικοί, υπεύθυνοι παραγωγής, σε επιχειρήσεις Γραφικών Τεχνών, στον Ιδιωτικό και δηµόσιο τοµέα Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε δικά τους εργαστήρια και καταστήµατα εµπορίας υλικών και προϊόντων γραφικών τεχνών Ως σύµβουλοι εκδόσεων σε εκτυπωτικές µονάδες Άλλες πληροφορίες: Όσοι θέλουν να εισαχθούν στο Τµήµα αυτό εξετάζονται και στο Ειδικό Μάθηµα: Σχέδιο Ελεύθερο και Γραµµικό. ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ Το Τµήµα έχει ως γνωστικό αντικείµενο τη θεωρία και πρακτική της Αρχιτεκτονικής, το σχεδιασµό (design) εσωτερικών χώρων µικρής κλίµακας, τον βιοµηχανικό σχεδιασµό (design) προϊόντων χρήσης και του συνόλου των εφαρµοσµένων Διακοσµητικών Τεχνών. Λειτουργεί στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε δηµόσιες υπηρεσίες προβολών και εκθέσεων Στον ιδιωτικό τοµέα, σε τεχνικά και αρχιτεκτονικά γραφεία, σε καταστήµατα, σε βιοµηχανίες Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε δικά τους εργαστήρια σχεδιασµού προϊόντων χρηστικών ή διακοσµητικών Ως καθηγητές στην εκπαίδευση και την κατάρτιση Άλλες πληροφορίες: Όσοι θέλουν να εισαχθούν στο Τµήµα αυτό εξετάζονται και στο Ειδικό Μάθηµα: Σχέδιο Ελεύθερο και Γραµµικό. ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ Το Τµήµα παρέχει στους σπουδαστές τεχνογνωσία και κατάρτιση τεχνολογική για τη συντήρηση, ανάπλαση και διατήρηση της αρχιτεκτονικής του µνηµειακού έργου. Ως µνηµειακά έργα θεωρούνται έργα τέχνης, κλασικά και νεοκλασικά, λαϊκότροπα και αστικά κτίρια.

18 Λειτουργεί στο Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Οι πτυχιούχοι του Τµήµατος µπορούν να εργαστούν σε υπηρεσίες και οργανισµούς του δηµοσίου τοµέα αλλά και ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται: Σε µελέτες και επίβλεψη αναπλάσεων κτιρίων Σε ανακαινίσεις και συντήρηση παραδοσιακών-διατηρητέων κτιρίων Σε αποτυπώσεις µνηµειακών έργων Άλλες πληροφορίες: Όσοι θέλουν να εισαχθούν στο Τµήµα αυτό εξετάζονται και στο Ειδικό Μάθηµα: Σχέδιο Ελεύθερο και Γραµµικό. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ Το Τµήµα έχει ως γνωστικό αντικείµενο τις τεχνικές εξέτασης, διατήρησηςαποκατάστασης της υλικής πολιτιστικής κληρονοµιάς. Ως πολιτιστική κληρονοµιά θεωρούνται έργα τέχνης αρχαιοτήτων και αντικειµένων ιστορικής σηµασίας από τα προϊστορικά χρόνια µέχρι σήµερα. Λειτουργεί στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Ως υπάλληλοι στο Υπουργείο Πολιτισµού Σε πινακοθήκες, µουσεία, εργαστήρια συντήρησης έργων τέχνης Σε ιδιωτικές εταιρίες συντήρησης έργων τέχνης Σε δικό τους εργαστήριο ως ελεύθεροι επαγγελµατίες Άλλες πληροφορίες: Όσοι θέλουν να εισαχθούν στο Τµήµα αυτό εξετάζονται και στο Ειδικό Μάθηµα: Σχέδιο Ελεύθερο και Γραµµικό.

19 ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Το Τµήµα εκπαιδεύει τους σπουδαστές του στο σχεδιασµό, την κατασκευή, την επίβλεψη, τη λειτουργία, την επισκευή και τη συντήρηση υδραυλικών, συγκοινωνιακών και εγγειοβελτιωτικών έργων. Επιπλέον, οι σπουδαστές καταρτίζονται στην αξιοποίηση της οικοδοµήσιµης γης. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Λάρισας. Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε δηµόσιες υπηρεσίες και υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης που διατηρούν γραφείο τεχνικής υπηρεσίας Σε ιδιωτικές εταιρίες που ασχολούνται µε τη µελέτη και την κατασκευή συγκοινωνιακών και υδραυλικών έργων Άλλες πληροφορίες: Με αποδεδειγµένη εργασιακή εµπειρία 5 χρόνων, ο πτυχιούχος του Τµήµατος µπορεί να αναλάβει δηµόσιο έργο ως εργολάβος. ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Το Τµήµα αυτό εκπαιδεύει τους σπουδαστές του στον σχεδιασµό, την κατασκευή, τη µελέτη, τη λειτουργία, επισκευή και συντήρηση οικοδοµικών έργων σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία ως προς το µέγεθος της οικοδοµής. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Ηρακλείου, Σερρών. Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε δηµόσιες υπηρεσίες και υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης που διατηρούν γραφείο τεχνικής υπηρεσίας. Σε τεχνικές εταιρίες στην επίβλεψη και κατασκευή οικοδοµικών έργων Ως εργολάβοι δηµοσίων έργων, 5 χρόνια µετά τη λήψη του πτυχίου τους

20 Άλλες πληροφορίες: Μετά από αποδεδειγµένη εργασιακή εµπειρία 5 χρόνων, ο πτυχιούχος του Τµήµατος µπορεί να αναλάβει δηµόσιο έργο ως εργολάβος ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ Το Τµήµα εκπαιδεύει τους σπουδαστές του στη µελέτη, την επίβλεψη και κυρίως την εκτέλεση τοπογραφικών εργασιών ορισµένου µεγέθους Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι. της Αθήνας Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε δικό τους τεχνικό γραφείο τοπογραφικών µελετών Σε υπηρεσίες του δηµόσιου τοµέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης που διαθέτου7ν τεχνικές υπηρεσίες Σε τεχνικές εταιρίες που αναλαµβάνουν έργα οδοποιίας, σιδηροδροµικά δίκτυα, κατασκευή λιµανιών ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Το Τµήµα έχει ως αντικείµενο την εφαρµογή της επιστήµης και τεχνολογίας της Ηλεκτρολογίας µε έµφαση στα ηλεκτρικά ενεργειακά συστήµατα και εγκαταστάσεις, τους αυτοµατισµούς, τα ηλεκτρονικά και πληροφοριακά συστήµατα και τα συστήµατα επικοινωνιών. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας, Λαµίας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κοζάνης, και Χαλκίδας. Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε υπηρεσίες και Οργανισµούς, του δηµοσίου τοµέα και τοπικής αυτοδιοίκησης ως υπεύθυνοι κατασκευής και συντήρησης ηλεκτρολογικών, ηλεκτρονικών έργων Σε Τεχνικές Εταιρίες, βιοµηχανίες µε αρµοδιότητες σχετικές µε το αντικείµενο των σπουδών τους

21 Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε δικό τους ηλεκτρολογικό εργαστήριο ή αναλαµβάνοντας ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις αυτοµατισµών σύµφωνα µε ην υπάρχουσα Νοµοθεσία ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Το Τµήµα αυτό εκπαιδεύει Τεχνολόγους Μηχανικούς στη µελέτη, σχεδίαση, ανάπτυξη, κατασκευή, λειτουργία µηχανών, συσκευών καθώς και συστηµάτων παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Καβάλας, Κοζάνης, Χαλκίδας και Σερρών. Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Στις τεχνικές υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, οργανισµών και στρατιωτικών εργοστασίων Σε τεχνικά γραφεία για τις µελέτες µηχανολογικών εγκαταστάσεων οικοδοµηµάτων, εταιριών, βιοτεχνιών, βιοµηχανιών 5 χρόνια µετά τη λήψη του πτυχίου τους έχουν δικαίωµα να αναλάβουν ως εργολάβοι δηµοσίων έργων. ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι να εκπαιδεύει τους σπουδαστές του στην έρευνα και τη µελέτη των προβληµάτων της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και των εφαρµογών της. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Λαµίας, Κρήτης (Χανιά) Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε οργανισµούς και υπηρεσίες του δηµόσιου τοµέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης (νοσηλευτκά ιδρύµατα, τράπεζες, ΜΜΕ κλπ) στον τοµέα των τηλεπικοινωνιών

22 Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, βιοµηχανίες παραγωγής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Ως ελεύθεροι επαγγελµατίες σε δικό τους εργαστήριο αναλαµβάνοντας µελέτες και επίβλεψη κατασκευής ηλεκτρονικών στοιχείων, διατάξεων, συσκευών, συστηµάτων ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ Το Τµήµα αυτό εκπαιδεύει τους σπουδαστές του στις εφαρµογές της µελέτης, της σχεδίασης, της κατασκευής και µετασκευής πλοίων και πλωτών κατασκευών ορισµένου µήκους. Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν: Σε δηµόσιες υπηρεσίες για την επιθεώρηση εµπορικών πλοίων, για την παρακολούθηση κατασκευής, επισκευής και αξιοπλο ας των σκαφών Στη ναυπηγική βιοµηχανία, σε ναυτιλιακές εταιρίες και συναφείς οργανισµούς ως νηογνώµονες Ως εµπορικοί αντιπρόσωποι υλικών και εξοπλισµού πλοίων ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Σκοπός του Τµήµατος αυτού είναι η κατάρτιση των σπουδαστών στην ανάλυση, σύνθεση και τον προγραµµατισµό συστηµάτων αυτοµάτου ελέγχου που αναπτύσσονται σε βιοµηχανικές-τεχνολογικές εφαρµογές των επιστηµονικών κλάδων (ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, µηχανολογικά, βιολογικά κλπ.) Λειτουργεί στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών των Τ.Ε.Ι. Πειραιά και Θεσσαλονίκης, Χαλκίδας. Οι απόφοιτοι του τµήµατος αυτού µπορούν να εργαστούν:

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΙΑ 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 2000 ΕΩΣ 2009

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 2000 ΕΩΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣ/ΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΤΗ 2000 ΕΩΣ 2009 ΕΞΕΛ ΤΕΙ Α/Α ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΤΕΙ με το 90%

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΤΕΙ με το 90% Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΤΕΙ με το 90% Ίδρυ Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση Βάση ΚΩΔ. Σχολή μα 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 637 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βάσεις T.Ε.Ι

Βάσεις T.Ε.Ι κωδ. τμημ. Βάσεις T.Ε.Ι. 2005-2006 επ. πεδ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ (αλφαβητική ταξινόμηση) ΠΟΛΗ 2006 2005 μόρια αρ. επιτ. μόρια 637 III Αισθητικής & Κοσμητολογίας Αθήνα 12437 74 11002 1435 639 III Αισθητικής & Κοσμητολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ TΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ 2010

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ TΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ 2010 ΒΑΣΗ 2010 ΒΑΣΗ 2009 ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ 519 ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19395 16,57 31,1 19487 16,85 26,3-92 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 18158 15,65

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2010 ΤΕΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ 10%

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2010 ΤΕΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ 10% 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 20261 16,65 32,5 21216 17,6 37-955 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 16409 13,87 20,5 21400 18,58 36,6-4991 719 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 10% Σελίδα 1

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 10% Σελίδα 1 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 20261 16,65 32,5 21216 17,6 37-955 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 16409 13,87 20,5 21400 18,58 36,6-4991 719 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90%

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90% 520 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 14722 12570 2152 17% 750 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ 15311 13389 1922 14% 753 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2010 ΤΕΙ - ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΛΥΚΕΙΑ 90%

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2010 ΤΕΙ - ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΛΥΚΕΙΑ 90% 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΣ. 16757 17,92 35,9 15003 15 27,9 1754 719 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΣ. 16206 15,53 38 15121 15,87 37 1085 477 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TMHMATA TEI ΕΤΟΥΣ 2010 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Α

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TMHMATA TEI ΕΤΟΥΣ 2010 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Α Σ Ε Λ Ι Δ Α 1 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TMHMATA TEI ΕΤΟΥΣ 2010 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Α Α/Α Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ =================================================================================================================================

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2009 ΤΕΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ 10%

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2009 ΤΕΙ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ 10% 520 ΣΥΝΤΗΡ. ΑΡΧΑΙΟΤ.& ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 21455 18,15 37,9 19842 17,59 33,2 1613 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 21400 18,58 36,6 20505 16,51 37,7 895 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

533 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 16677 535 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 15958

533 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 16677 535 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 15958 Σχολή Βάση 2009 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 18315 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18206 661 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 18244 643 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (90% )

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (90% ) 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19487 19161 326 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 17808 17890-82 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 16634 16261 373 719 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Βάση 2009. Sheet1 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Σχολή Βάση 2009. Sheet1 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σχολή Βάση 2009 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ 13215 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 12803 661 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI 14493 643 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α

ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α 1. ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ και ΤΟΜΕΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Σχολές ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ( Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ (10%) ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ

ΤΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ (10%) ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ 518 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 20032 16,89 33 17036 15 25,2 2996 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19905 17,25 28,9 18265 15,38 27,5

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ. ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2007 ΒΑΣΕΙΣ 2006 ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΩΔ. ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2007 ΒΑΣΕΙΣ 2006 ΔΙΑΦΟΡΑ 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 18710 15,6 32,2 17091 14,9 23,3 1619 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 17828 15,2 23,8 16595 14,2 24,7 1233 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΣΕΩΝ % ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΣΕΩΝ % ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 20769 18,28 34,3 19905 17,25 28,9 864 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 20505 16,51 37,7 19229 16,27 28,5 1276 518 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ ,4 37,

601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ ,4 37, 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ. 17613 17,4 37,5 17712 ΚΩΔ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2007 ΒΑΣ 518 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 20032 16,89 33 17036 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ. ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΚΩΔ. ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΩΔ. ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2007 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΗΜ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 18710 & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 15,57 ΤΕΙ 32,2 ΑΘΗΝΑΣ 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 17828 15,15 23,8 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2008 ΒΑΣΕΙΣ 2007 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19161 17,13 28,7 18710 15,57

ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2008 ΒΑΣΕΙΣ 2007 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19161 17,13 28,7 18710 15,57 ΚΩΔ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ 2008 ΒΑΣΕΙΣ 2007 ΔΙΑΦ. 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19161 17,13 28,7 18710 15,57 32,2 451 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 17890

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ)

ΑΘΗΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ) 1 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟ ΟΜΗΣ 160 160 150 140 135 160 160 120 85 2 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ 180 180 170 160 150 150 150 120 85 3 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 100 100 100 100 95 95 90 90 85 ΑΘΗΝΑΣ 4 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ 2012 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. επιστ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις

ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ 2012 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. επιστ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ 2012 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. επιστ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τµ. πεδίο ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ 2012 2011 2012 2011 543 II,V Αγροτικής Ανάπτυξης & ιοίκησης Αγροτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90% Σελίδα 1

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90% Σελίδα 1 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 17505 14,82 21,3 19395 16,57 31,1-1890 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 16508 14,08 22,4 18158 15,65 28,4-1650 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2008 Εξετάσεις κατόχων πτυχίου Β κύκλου ΤΕΕ και εξετάσεις τελειοφοίτων (Α ομάδας) ΕΠΑΛ Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 58 58 14394 13.99 33.4 12599 12.98 22.9 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ. 69 69 15809 16.12 30.3 12223 12.23

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014 ΚΩΔΙΚΟΣ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ &

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) 2013 & 2012 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ (2013) (2012) 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΑΛ Α ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 10% Σελίδα 1

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 10% Σελίδα 1 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19959 16,85 28,7 20261 16,65 32,5-302 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19696 16,98 32,6 16409 13,87 20,5 3287 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (10%)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (10%) 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 9 9 16138 16.18 33.2 14659 14.80 29.3 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ. 10 10 15865 15.73 32.3 14901 14.74 30.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ 2005-2006-2007 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ 1 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΙΑ 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 159 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 133 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 119 4 403 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 10% ΕΠΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014 ΚΩΔΙΚΟΣ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ &

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr 1 Καλοδήμος Δ.

http://sep4u.gr 1 Καλοδήμος Δ. ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ 2013 2012 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ% ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ)- ΔΙΟΙΚΗΣΗ 603 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1363 667 696 104% ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΒΑΛΑ)(ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2015 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ (Κατόπιν ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Μεταφοράς) ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 599 (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 20

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 20 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 20 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ (Κατόπιν ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Μεταφοράς) ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 599 (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ 599 601 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2015 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 10% ΕΠΑΛΑ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 2015 1 1

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2015 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 599 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 10% ΕΠΑΛΑ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 2015 1 1 1 1,133 220 1,133

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Κατόπιν ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Μεταφοράς) ΜΟΡΙΑ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αλφαβητική κατάταξη τμημάτων πεδία εισαγωγής ΠΕΔΙΑ 1 2 3 4 5 ΤΕΙ 2. http://kentromeletis.edu.gr T.Ε.Ι.

Αλφαβητική κατάταξη τμημάτων πεδία εισαγωγής ΠΕΔΙΑ 1 2 3 4 5 ΤΕΙ 2. http://kentromeletis.edu.gr T.Ε.Ι. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΘΗΝΑΣ 3 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 3 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) ΑΣΤΕ 1 5 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕ

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 601

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ (Κατόπιν Μεταφοράς) ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΜΟΡΙΑ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Κατόπιν ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Μεταφοράς) ΜΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 599

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ 599 601 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ (Κατόπιν Μεταφοράς) ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

TΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

TΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ TΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Στον πιο κάτω πίνακα παρουσιάζονται όλες οι Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές Κύπρου και Ελλάδας, στις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν θέση με διδασκόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ (Κατόπιν ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Μεταφοράς) ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΤΕΙ Σελίδα 1

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΤΕΙ Σελίδα 1 Τµήµα-Εισαγωγική Κατεύθυνση ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΘΗΝΑΣ 1 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Ηµ/νία: 10/02/2005 sed10bstdtei Ώρα: 10:25:16 ΠΙΝΑΚΑΣ 3Τ: ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ Σελίδα 1 από 7 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 136020 69278 16515 8123 20314 9749 18202 9230 18707 9289 16631

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ (Κατόπιν ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Μεταφοράς) ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - 878 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 6142 Οι πτυχιούχοι του Τμήματος με βάση τις εξειδικευμένες επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους ασχολούνται

Διαβάστε περισσότερα

Βάση Σχολή 2008 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1032 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1167

Βάση Σχολή 2008 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1032 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1167 Βάση Σχολή 2008 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1032 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1167 661 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 771 641 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ 878 599 601 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ) - ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΜΥΑ 10% ΕΠΑΛ,ΕΠΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµ/νία: 24/03/2005 sed10bstdtei Ώρα: 11:43:34 ΠΙΝΑΚΑΣ 3Τ: ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ Σελίδα 1 από 7 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 139506 70114 16457 8384 20440 10044 17841 8871 18798 8976 17296

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΚΩΔΙΚΟΣ 637 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 10% ΕΠΑΛ,ΕΠΑΛΑ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 2016 1 1 1 1.464 359 1.464 359 639 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TEI AEI ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Α

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TEI AEI ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ Α 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣ. 1 2 320 320 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΣ. 1 1 344 344 661 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣ. 1 1 342 342

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 10% Σελίδα 1

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 10% Σελίδα 1 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19959 16,85 28,7 20261 16,65 32,5-302 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19696 16,98 32,6 16409 13,87 20,5 3287 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ..0ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2016 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Οι πιο κάτω πληροφορίες αφορούν τους μαθητές της Γ Τάξης Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΒΑΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΒΑΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ 599 ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΒΑΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 21 21

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90% Σελίδα 1

ΤΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90% Σελίδα 1 519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19.395 16,57 31,1 19.487 16,85 26,3-92 521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 18.158 15,65 28,4 17.808 14,55 31 350 615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ Τ.Ε.Ι. ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ Τ.Ε.Ι. ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ E ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 90 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 90 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 105 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Β. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών α) Μαθηματικά Προσανατολισμού [x 1,3] β) Φυσική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ TΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 2010

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ TΕΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 2010 ΚΩΔ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΗ 2010 ΒΑΣΗ 2009 ΔΙΑΦΟΡΑ 865 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Υ.Δ) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 1892 400 1 861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 1888 385 1 1884 399

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2014 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2014 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2014 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 51 12 ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ Α Σ Ε Τ Ε Μ 69 14 ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ Α Σ Ε Τ Ε Μ 76 14

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 51 12 ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ Α Σ Ε Τ Ε Μ 69 14 ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ Α Σ Ε Τ Ε Μ 76 14 sed10pinisc2 Ηµ/νία: 21/02/2005 ΠΙΝΑΚΑΣ ISCED 2 ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Σελίδα 1 από 6 ΣΥΝΟΛΟ 13647 7804 14 ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ «ΑΘΗΝΑ» 6/2 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ «ΑΘΗΝΑ» 6/2 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑ 1 186 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2 374 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3 42 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TEI-AEI ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΛ Α

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ TEI-AEI ΕΤΟΥΣ 2011 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΛ Α 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 17 17 1399 31.3 897 19.8 601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ. 20 20 1303 30.7 648 12.9 661 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΛ(Α)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Α.Μ.Ε. 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) % 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 75 75 0 0% 5 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 75 75 0 0% 5 637 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 50 75 ΑΣΤΕ 637 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (4%) ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2014 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (4%) ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2014 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ 604 V ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ Ε.Μ. E.M.* Επιχ/σεων Φιλοξενίας, Πειραιά / Εισαγωγική Πειραιάς 1ΓΛ (*) 17616 8052 9564 1 5 3 2 615 III Φυσικοθεραπείας Αθήνα 17516 16493 1023 3 3 3 0 619 III Εργοθεραπείας Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝ. ΣΠ. 70 58 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 92 64 ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛ. ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 88 80 ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 76 60

Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝ. ΣΠ. 70 58 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 92 64 ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛ. ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 88 80 ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 76 60 sed10pinisc2 Ηµ/νία: 17/06/2005 ΠΙΝΑΚΑΣ ISCED 2 ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Σελίδα 1 από 7 ΣΥΝΟΛΟ 15270 8913 14 ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 50 75 ΑΣΤΕ 637 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 1.568 1.461 107 7,3% 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 471 369 102 27,6% 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 12 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 9 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 1 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

TEE-E.TXT ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ

TEE-E.TXT ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ ΕΤΟΥΣ 2010 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ TEI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΤΕΕ Σ Ε Λ Ι Δ Α 1 Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ================================================================================

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 1.568 1.461 107 7,3% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 471 369 102 27,6% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 1.568 1.461 107 7,3% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 471 369 102 27,6% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΦΕΤΟΣ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΦΕΤΟΣ Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ανακοινώνεται η απόφαση της Υπουργού για τις αντιστοιχίες µεταξύ τµηµάτων ΤΕΙ. Η αντιστοιχία των τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α

Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α Α) ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ.Λ της ομάδας Α που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, στις Ανώτερες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ(Α) 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα Εισακτέοι 2013 Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014 Γενική σειρά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ 2013 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ 2013 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΙ 2013 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. ΕΠ. Βάση Βάση Θέσεις Θέσεις Τμ. ΠΕΔΙΟ ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ 2013 2012 2013 2012 639 III Αισθητικής & Κοσμητολογίας Θεσ/νίκη 12570 12719

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α

Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α Α) ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ.Λ της ομάδας Α που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, στις Ανώτερες

Διαβάστε περισσότερα

πρόταση Προέδρου του ΣΑΤΕ - συμπλήρωση από το Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΑΤΕ Δ. Νίνου) (στήλη για Κωδικός Τμήμα

πρόταση Προέδρου του ΣΑΤΕ - συμπλήρωση από το Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΑΤΕ Δ. Νίνου) (στήλη για Κωδικός Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) 637 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 599 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝ. ΣΠ. 66 56 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 55 36 ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛ. ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 59 43

Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝ. ΣΠ. 66 56 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ 55 36 ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛ. ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 59 43 sed10pinisc2 Ηµ/νία: 14/07/2006 ΠΙΝΑΚΑΣ ISCED 2 ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Σελίδα 1 από 7 ΣΥΝΟΛΟ 17681 10553 14 ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ)

Τμήμα 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΣΤΕΑΝ) Κωδικός Τ.Ε.Ι. Τμήμα Εισακτέοι 2013 Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014 Γενική σειρά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 613 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 60 75 ΑΣΤΕ 614 ΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΕ 2005 Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΑ ΑΣ 1 ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΕ 2005 Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΑ ΑΣ 1 ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΕ 2005 ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Α/Α Ο Ν Ο Μ Α Σ Χ Ο Λ Η Σ ΜΟΡΙΑ ΒΑΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙ ΙΚΟΤ. ΜΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΑ ΑΣ 1 ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΒΑΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙ ΙΚΟΤ.

Διαβάστε περισσότερα