Ακολουθεί ο πλήρης πίνακας των βουλευτών που εκλέγονται στις 56 εκλογικές Περιφέρειες:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ακολουθεί ο πλήρης πίνακας των βουλευτών που εκλέγονται στις 56 εκλογικές Περιφέρειες:"

Transcript

1 Ακολουθεί ο πλήρης πίνακας των βουλευτών που εκλέγονται στις 56 εκλογικές Περιφέρειες: Α' Αθηνών Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Βούτσης, Νικόλας Φίλης Η ΝΔ λαμβάνει 4 έδρες: Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Ντόρα Μπακογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης Το Ποτάμι με 1 έδρα: Σπύρος Λυκούδης. ΧΑ με 1 έδρα: Νίκος Μιχαλολιάκος. ΚΚΕ με 1 έδρα: Λιάνα Κανέλλη. ΑνΕλ με 1 έδρα: Έλενα Κουντουρά. ΠΑΣΟΚ με 1 έδρα: Κώστας Σκανδαλίδης.

2 Β Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βαρουφάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Όλγα Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Χουντής, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλωτoς, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Ξυδάκης, Θεανώ Φωτίου, Βασιλική Κατριβάνου, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Βίτσας, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία, Στάθης Παναγούλης, Κωνσταντίνος Ήσυχος. ΝΔ παίρνει 11 έδρες Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης,

3 Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Το Ποτάμι 4 έδρες: Γρηγόρης Ψαριανός, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Αμυράς, Αντιγόνη Λυμπεράκη. ΚΚΕ με 3 έδρες: Δημήτρης Κουτσούμπας, Θανάσης Παφίλης, Χρήστος Κατσώτης. ΧΑ 3 έδρες: Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος. ΑνΕλ 2 έδρες: Πάνος Καμμένος

4 Θανάσης Παπαχριστόπουλος. ΠΑΣΟΚ 2 έδρες Φώφη Γεννηματά Ανδρέας Λοβέρδος. Α' Πειραιώς ΣΥΡΙΖΑ 3 έδρες: Θοδωρής Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη, Στάθης Λεουτσάκος. ΝΔ 1 έδρα Κων/νος Κατσαφάδος. ΧΑ 1 έδρα Νίκος Κουζηλός. Ποτάμι 1 έδρα Σταυρούλα Αντωνάκου. Β' Πειραιώς ΣΥΡΙΖΑ 3 έδρες Παναγιώτης Λαφαζάνης, Νίνα Κασιμάτη, Εύη Καρακώστα. ΝΔ 1 έδρα Γιάννης Τραγάκης. ΚΚΕ 1 έδρα Διαμαντώ Μανωλάκου.

5 ΧΑ 1 έδρα Γιάννης Λαγός. ΑνΕλ 1 έδρα Δημήτρης Καμμένος. Ποτάμι 1 έδρα Νίκος Ορφανός Αττική Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 6 έδρες, τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Πάντζας, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, Γιάννης Δέδες, Ελένη Σωτηρίου. Η ΝΔ λαμβάνει 4 έδρες, τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος, Αθανάσιος Μπούρας. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης. Από το Ποτάμι εκλέγεται ο Γιώργος Μαυρωτάς. Από τους ΑνΕλ εκλέγεται ο

6 Παύλος Χαϊκάλης. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Ιωάννης Γκιόκας. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου. Αιτωλοακαρνανία Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τον Γιώργο Βαρεμένο και τη Μαρία Τριανταφύλλου. Η ΝΔ εκλέγει τον Μάριο Σαλμά Κώστα Καραγκούνη. Η ΧΑ εκλέγει τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Το ΚΚΕ εκλέγει τον Νικόλαο Μωραΐτη. Αργολίδα Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΝΔ, από την οποία εκλέγεται ο Γιάννης Ανδριανός. Από τους ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Δημήτρης Κοδέλας. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο

7 Γιώργος Γαλέος. Αρκαδία Πρώτη δύναμη έρχεται η ΝΔ και εκλέγεται ο Κων/νος Βλάσης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κων/νος Ζαχαρίας. Από το ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Άρτα Δύο έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Αλέξης Τσίπρας και Όλγα Γεροβασίλη. Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν την επιλέξει, την έδρα καταλαμβάνει ο Βασίλης Τσίκρας. Μια έδρα λαμβάνει η ΝΔ με τον Γιώργο Στύλιο. Αχαΐα Τρεις έδρες λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους: Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλη Χατζηλάμπρου, Σία Αναγνωστοπούλου. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Από τους ΑνΕλ εκλέγεται ο Νικόλαος Νικολόπουλος (πρώην υπουργός της ΝΔ). Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

8 Από το Ποτάμι εκλέγεται ο Ιάσων Φωτήλας. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο Μιχαήλ Αρβανίτης. Εκτός μένει ο Γιώργος Παπανδρέου, αν και το κόμμα του ήρθε 3ο σε ψήφους στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας. Βοιωτία Τις δύο έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Σταθάς Ιωάννης και Σκουμάς Αθανάσιος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Βαγγέλης Μπασιάκος. Γρεβενά Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΝΔ και εκλέγει τον Κοψαχείλη Τιμολέοντα. Δράμα Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και εκλέγεται ο Κυριαζίδης Δημήτριος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Καραγιαννίδης Χρήστος. Από το Ποτάμι εκλέγεται ο Χαρακίδης Κυριάκος. Δωδεκάνησα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Καματερός Ηλίας, Σαντορινιός Νεκτάριος και Γάκης Δημήτριος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Μάνος Κόνσολας. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Έβρος Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΝΔ, από την οποία εκλέγεται ο Δημοσχάκης Αναστάσιος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Καϊσας Γεώργιος, Γκαρά Αναστασία και Ρίζος Δημήτριος. Εύβοια Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Αποστόλου Ευάγγελος και Ακριώτης Γεώργιος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Κεδίκογλου Σίμος. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο Μίχος Νικόλαος.

9 Από τους ΑνΕλ εκλέγεται ο Νίκος Μαυραγάνης. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Γιώργος Μαρίνος. Ευρυτανία Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Θωμάς Κώτσιας. Ζάκυνθος Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Σταύρος Κοντονής. Ηλεία Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Έφη Γεωργοπούλου-Σάλταρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Γεράσιμος Μπαλαούρας. Από τη ΝΔ την έδρα καταλαμβάνει ο Κώστας Τζαβάρας. Από το ΠΑΣΟΚ την έδρα καταλαμβάνει Γιάννης Κουτσούκος. Ημαθία Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Κώστας Λαπαβίτσας, Φρόσω Καρασαρλίδου, Γεώργιος Ουρσουζίδης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ηράκλειο Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Μιχελογιαννάκης Ιωάννης, Κριτσωτάκης Μιχαήλ, Βαρδάκης Σωκράτης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Αυγενάκης Ελευθέριος. Από το Ποτάμι ο Δανέλλης Σπυρίδων. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Κεγκέρογλου Βασίλειος. Από τους ΑνΕλ εκλέγεται ο Δαμαβολίτης Κωστής. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Συντυχάκης Εμμανουήλ. Θεσπρωτία Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΝΔ και εκλέγεται ο Γιόγιακας Βασίλειος.

10 Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Κατσής Μάριος. Α' Θεσσαλονίκης Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Αμανατίδης Ιωάννης, Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Κουράκης Αναστάσιος, Μηταφίδης Τριαντάφυλλος, Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος, Τεκτονίδου Κυριακή και Γαϊτάνη Ιωάννα. Από τη ΝΔ εκλέγονται ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και οι Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Καλαφάτης Σταύρος και Ράπτη Ελένη. Από τη ΧΑ την έδρα καταλαμβάνει ο Γρέγος Αντώνιος. Από το Ποτάμι εκλέγεται η Ταχιάου Χριστίνα. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Βαρδάλης Αθανάσιος. Από τους ΑνΕλ εκλέγεται ο Ζουράρις Κωνσταντίνος. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Στη συγκεκριμένη εκλογική Περιφέρεια η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ (5,11% ο Β. Λεβέντης έναντι 4,12% το ΠΑΣΟΚ). Β' Θεσσαλονίκης Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Αμμανατίδου- Πασχαλίδου Ευαγγελία και ο Φαμέλλος Σωκράτης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς Αντώνης και ο Καράογλου Θεόδωρος. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο Γραικός Φώτιος. Από το Ποτάμι εκλέγεται η Μάρκου Κατερίνα (που μεταπήδησε από τη ΔΗΜΑΡ). Από τους ΑνΕλ εκλέγεται η Ξουλίδου Σταυρούλα. Από το ΚΚΕ εκλέγεται η Γερασιμίδου Ελένη. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Αρβανιτίδης Γεώργιος. Ιωάννινα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Μαντάς Χρήστος, Στέφος Ιωάννης, Τζουφή Μερόπη και Καραγιάννης Ιωάννης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Τασούλας Κωνσταντίνος.

11 Καβάλα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Εμμανουηλίδης Δημήτρης, Ιωαννίδης Ηλίας, Τσανάκα Αλεξάνδρα. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Καρδίτσα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Νίκος Μιχαλάκης, Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Κατσαβρία- Σιωροπούλου. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Τσιάρας. Καστοριά Πρώτη εκλέγεται η ΝΔ και την έδρα της καταλαμβάνει η Μαρία Αντωνίου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος. Κέρκυρα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Στέφανος Σαμοΐλης και Φωτεινή Βάκη. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Στέφανος Γκίκας. Κεφαλλονιά Την έδρα καταλαμβάνει η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κιλκίς Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΝΔ και εκλέχθηκε ο Γεωργαντάς Γεώργιος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε ο Παραστατίδης Θεόδωρος. Από τη ΧΑ εκλέχθηκε ο Χατζησάββας Χρήστος. Κοζάνη Πρώτη από το ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά από τους επόμενους, εκλέγεται η Ραχήλ Μακρή και ακολουθούν οι: Ευγενία Ουζουνίδου και Δημήτρης Δημητριάδης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Γιώργος Κασαπίδης. Από τους ΑνΕλ εκλέγεται ο Χαρίσιος Κατανάς.

12 Κορινθία Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Θελερίτη Μαρία, Ψυχογιός Γεώργιος, Κουρεμπές Θεοφάνης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Δήμας Χρίστος. Κυκλάδες Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νικόλαος Μανιός. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Γιάννης Βρούτσης. Λακωνία Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και εκλέγεται ο Αθανάσιος Δαβάκης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Σταύρος Αραχωβίτης. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Λάρισα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Βαγενά Άννα και Διώτη Ηρώ. Από τη ΝΔ εκλέγονται οι Χαρακόπουλος Μάξιμος και Κέλλας Χρήστος. Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Λαμπρούλης Γεώργιος. Από τη ΧΑ εκλέγεται η Σβερωνη-Χονδρονασιου Δέσποινα. Από το Ποτάμι εκλέγεται ο Μπαργιώτας Κωνσταντίνος. Λασίθι Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Δερμιτζάκης Κωνσταντίνος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Πλακιωτάκης Ιωάννης. Λευκάδα Τη μοναδική έδρα της Λευκάδας καταλαμβάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γρηγόρης Σταύρος. Λέσβος Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Γιάννης Ζερδελής. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

13 Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Σταύρος Τάσσος. Μαγνησία Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Τζήκα-Κωστοπούλου Δανάη, Δελημήτρος Κωνσταντίνος, Παπανατσιου Αικατερίνη, Μπαλλής Συμεών. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Μπουκωρος Χρήστος. Μεσσηνία Από τη ΝΔ, που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, εκλέγεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αν δεν κρατήσει τη συγκεκριμένη έδρα, τη θέση του θα πάρει ο Λαμπρόπουλος Ιωάννης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Πετράκος Αθανάσιος, Κοζομπολη-Αμανατίδη Παναγιώτα, Ψαρρέα Ελένη και Κωνσταντινέας Πέτρος. Ξάνθη Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθης Γιαννακίδης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Αλέξανδρος Κοντός. Πέλλα Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΝΔ και εκλέγεται ο Καρασμάνης Γεώργιος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Τζάκρη Θεοδώρα, με μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους, και οι Σηφάκης Ιωάννης και Σμιας Χρήστος. Πιερία Από τη ΝΔ την έδρα καταλαμβάνει ο Κουκοδήμος Κωνσταντίνος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Ζαννας Ζήσης, Σκουφά Ελισάβετ, Τζαμακλης Χαρίλαος. Πρέβεζα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Μπάρκας Κωνσταντίνος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Γιαννάκης Στέργιος. Ρέθυμνο Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Ξάνθος Ανδρέας.

14 Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Κεφαλογιάννης Ιωάννης. Ροδόπη Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Σάμος Τη μοναδική έδρα καταλαμβάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σεβαστάκης Δημήτριος. Σέρρες Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη. Εκλέγονται ο Καραμανλής Κωνσταντίνος του Αχιλλέως και η Αραμπατζή Φωτεινή. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Σταμπουλή Αφροδίτη. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο Ματθαιόπουλος Αρτέμιος. Τρίκαλα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Παπαδόπουλος Σάκης, Δριτσέλη Παναγιώτα και Σιμορέλης Χρήστος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Σκρέκας Κωνσταντίνος. Φθιώτιδα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Κυριακάκης Βασίλειος, Καραναστάσης Απόστολος, Βέττας Δημήτριος και Λέβα Βασιλική. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Χρήστος Σταϊκούρας. Φλώρινα Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Σέλτσας Κωνσταντίνος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Αντωνιάδης Ιωάννης. Φωκίδα Τη μονοεδρική παίρνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κωστοπαναγιώτου Ηλίας.

15 Χαλκιδική Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Ιγγλέζη Αικατερίνη. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Βαγιωνάς Γεώργιος. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Δριβελέγκας Ιωάννης. Χανιά Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Σταθάκης Γεώργιος, Πολάκης Παύλος, Βαγιωνάκη Βάλια. Από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αν προτιμήσει την έδρα του στη Β' Πειραιά θα αντικατασταθεί από τον Γιώργο Μαρακάκη. Χίος Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη. Εκλέγεται ο Νότης Μηταράκης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Οι βουλευτές Επικρατείας Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει πέντε βουλευτές, η ΝΔ τέσσερις και από έναν η Χ.Α., το Ποτάμι και το ΚΚΕ, ενώ ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν εκλέγουν κανέναν. Ειδικότερα, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Ουρανία Αντωνοπούλου, Παναγιώτης Σκουρλέτης, Αγλαϊα Κυρίτση και Νικόλαος Τόσκας Από τη Νέα Δημοκρατία οι: Θεόδωρος Φορτσάκης, Δημήτριος Σταμάτης, Νίκη Κεραμέως και Βασίλης Οικονόμου Από τη ΧΑ ο Χρήστος Παππάς, Από το Ποτάμι ο Παναγιώτης Καρκατσούλης Από το ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης (Συνεδρίαση 2 ης ημέρας: Δευτέρα 9/2/2015) Ώρα έναρξης: 11.15 Ώρα λήξης:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ

ΙΣΤ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΙΣΤ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ Α/Α Επίθετο Όνομα Όνομα Πατρός Κόμμα Εκλογική Περιφέρεια 1 Ακριώτης Γεώργιος Κυριάκου ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας 2 Αμυράς Γεώργιος Στυλιανού ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Β Αθηνών 3 Αναγνωστοπούλου Αθανασία

Διαβάστε περισσότερα

Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η Ν, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάµι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ.

Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η Ν, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάµι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ. Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η Ν, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάµι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ. Σε 14 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες, η Ν αναδείχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΜΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΚΟΜΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλάς Αγγέλου Κωνσταντίνος Χ ΣΥΡΙΖΑ Αντωνοπούλου Αντωνίου Ουρανία Χ ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτης Βασιλείου Παναγιώτης (Πάνος) Χ ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτση Λαζάρου Αγλαϊα Χ ΣΥΡΙΖΑ Τόσκας Στεφάνου Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής

Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής Ποιοι είναι οι 300 της νέας Βουλής Εκλογές 2015: Τα τελικά αποτελέσµατα - Η αποχή στο 36,13% - Τα κόµµατα που δεν µπήκαν στη Βουλή συγκέντρωσαν 8,62% Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 Ελαφρώς µειωµένη

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση. Προς τον κ. Υπουργό. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ερώτηση. Προς τον κ. Υπουργό. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αθήνα, 22 Μαΐου 2015 Ερώτηση Προς τον κ. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θέμα: Τιμολόγια Ηλεκτρικού Ρεύματος. Την 01.01.2012 ίσχυε η κλιμάκωση με επτά (7) διαβαθμίσεις χρέωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. αποφασίζομε. τη συγκρότηση Ομάδων Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με τα κάτωθι Κοινοβούλια:

ΑΠΟΦΑΣΗ. αποφασίζομε. τη συγκρότηση Ομάδων Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με τα κάτωθι Κοινοβούλια: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ YΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Αθήνα, 9/12/2015 Αριθμ. Πρωτ. 17881 Αριθμ. Διεκπ. 11725 ΑΠΟΦΑΣΗ «Περί συγκροτήσεως Ομάδων Φιλίας της

Διαβάστε περισσότερα

Συντ. Νέου ( ) Αραχωβίτης Σταύρος ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Συντ. Νέου ( ) Αραχωβίτης Σταύρος ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Επώνυμο Όνομα Συντ. Νέου Κινητά Εκλογική Περιφέρεια Κόμματος τηλέφωνα Αθανασίου Αθανάσιος (Νάσος) ΣΥΡΙΖΑ Νομός Αττικής 6972332371 Αθανασίου Χαράλαμπος Ν.Δ. Λέσβου 6977653576 Αϊβατίδης Ιωάννης ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εκλέγονται Βουλευτές. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Νικολάου. Επικράτεια. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου. Επικράτεια. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα

Εκλέγονται Βουλευτές. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Νικολάου. Επικράτεια. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου. Επικράτεια. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα Εκλέγονται Βουλευτές Υποψήφιος Κόμμα Εκλ. Περιφέρεια ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ του ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννου ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Πέτρου ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Νικολάου ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Β. Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 (µεσηµέρι)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Β. Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 (µεσηµέρι) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Β Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 (µεσηµέρι) ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 28 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Εκλογή Κοσµητόρων και Γραµµατέων της Βουλής, σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Προς τη Βουλή των Ελλήνων

Προς τη Βουλή των Ελλήνων Προς τη Βουλή των Ελλήνων Πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των µνηµονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτηµα που σχετίζεται µε την εφαρµογή και υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών Ι. Βαθμός εμπιστοσύνης σε Α. Σαμαρά Α. Τσίπρα για την αντιμετώπιση θεμάτων οικονομικής, εξωτερικής, κοινωνικής πολιτικής και θέματα διαφάνειας

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη. Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013. Θέµα: Κάπνισµα εντός του Κοινοβουλίου. Αξιότιµε κ. Πρόεδρε,

Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη. Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013. Θέµα: Κάπνισµα εντός του Κοινοβουλίου. Αξιότιµε κ. Πρόεδρε, Προς: ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2013 Θέµα: Κάπνισµα εντός του Κοινοβουλίου Αξιότιµε κ. Πρόεδρε, Αποφασίσαµε να απευθυνθούµε σε σας γιατί η κατάσταση που επικρατεί σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

α/α Επώνυμο Όνομα Περιφέρεια 2012 Κόμμα 2012 Περιφέρεια 2015 Κόμμα 2015 1 Μπακογιάννη Ντόρα Επικρατείας ΝΔ Α' Αθηνών ΝΔ 2 Αθανασίου Χαράλαμπος

α/α Επώνυμο Όνομα Περιφέρεια 2012 Κόμμα 2012 Περιφέρεια 2015 Κόμμα 2015 1 Μπακογιάννη Ντόρα Επικρατείας ΝΔ Α' Αθηνών ΝΔ 2 Αθανασίου Χαράλαμπος α/α Επώνυμο Όνομα Περιφέρεια 2012 Κόμμα 2012 Περιφέρεια 2015 Κόμμα 2015 1 Μπακογιάννη Ντόρα Επικρατείας ΝΔ Α' Αθηνών ΝΔ 2 Αθανασίου Χαράλαμπος Επικρατείας ΝΔ Λέσβου ΝΔ 3 Λαζαρίδης Χρύσανθος Επικρατείας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΒΛΑΣΗΣ Βουλευτής Ν. Αρκαδίας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δελτίο Τύπου

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΒΛΑΣΗΣ Βουλευτής Ν. Αρκαδίας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δελτίο Τύπου Τρίπολη, 7 Φεβρουαρίου 2017 Δελτίο Τύπου Κώστας Βλάσης: «Όμηροι των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης. Οφείλετε να λύσετε άμεσα το θέμα της μονιμοποίησής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. 1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ) 2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ) 3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ) 4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ) 5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ)

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. 1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ) 2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ) 3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ) 4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ) 5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ) 2. Αθανασίου Χαράλαμπος (ΝΔ) 3. Λαζαρίδης Χρύσανθος (ΝΔ) 4. Μιχελάκης Ιωάννης (ΝΔ) 5. Γλέζος Εμμανουήλ (ΣΥΡΙΖΑ) 6. Φωτίου Θεανώ (ΣΥΡΙΖΑ) 7. Δήμας Πύρρος (ΠΑΣΟΚ) 8.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΝΔ. Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 (µεσηµέρι)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΝΔ. Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 (µεσηµέρι) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΝΔ Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 (µεσηµέρι) ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 9833, 9851 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη Εκλογή Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων,

Διαβάστε περισσότερα

Σας κοινοποιούμε πίνακες στους οποίους φαίνονται τα κενά που απέμειναν στη Π.Ε. σε όλες τις ειδικότητες, μετά τις αποσπάσεις που έγιναν στις 26.08.14.

Σας κοινοποιούμε πίνακες στους οποίους φαίνονται τα κενά που απέμειναν στη Π.Ε. σε όλες τις ειδικότητες, μετά τις αποσπάσεις που έγιναν στις 26.08.14. Μπράτης Δημήτρης Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr Τηλ. 6974750402 2103312790-2103442884 Fax: 2103246893 Παληγιάννης Βασίλειος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. paligiannis@hotmail.gr Τηλ. 6974750409

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Α ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Α ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ντόρα Μπακογιάννη Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας Χαράλαμπος Αθανασίου Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας Χρύσανθος Λαζαρίδης Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας Γιάννης Μιχελάκης Νέα Δημοκρατία Σταύρος Δήμας

Διαβάστε περισσότερα

1)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ημοσιογράφοι: (22)

1)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ημοσιογράφοι: (22) 1)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ημοσιογράφοι: (22) -Αβραμίδης Γαβριήλ (Ανεξάρτητοι Έλληνες) -Νάσος Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ) -Γιάννης Ανδριανός (Ν..) -Μίμης Ανδρουλάκης (Ανεξάρτητος) -Φωτεινή Αραμπατζή(Ν..) -Γιώργος Βαρεμένος(ΣΥΡΙΖΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 1. Σαμαράς Αντώνης (Μεσσηνίας) 2. Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α Αθηνών) 3. Αθανασίου Χαράλαμπος (Επικρατείας)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 1. Σαμαράς Αντώνης (Μεσσηνίας) 2. Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α Αθηνών) 3. Αθανασίου Χαράλαμπος (Επικρατείας) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. Σαμαράς Αντώνης (Μεσσηνίας) 2. Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α Αθηνών) 3. Αθανασίου Χαράλαμπος (Επικρατείας) 4. Ανδριανός Γιάννης (Αργολίδος) 5. Αντωνίου Μαρία (Καστοριάς) 6. Αραμπατζή Φωτεινή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Βουλευτής Β' Αθηνών ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: Γκιουλέκας Κώστας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης

ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Βουλευτής Β' Αθηνών ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: Γκιουλέκας Κώστας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αβραμόπουλος Δημήτρης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Εποπτεία επί των Τομέων Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας, Δημόσιας Διοίκησης, Πολιτισμού, Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δικαιοσύνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΔ. Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΔ. Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΔ Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Άδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Ι. Κεφαλογιάννη, σελ. 5925 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Τροπολογία Προσθήκη. Θέμα: Επαναφορά του ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα Μαρτίου 2011. Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τροπολογία Προσθήκη. Θέμα: Επαναφορά του ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα Μαρτίου 2011. Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Τροπολογία Προσθήκη Στο σ/ν, αρμοδιότητας Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ 1 ΕΑΕ ΓΚΕΝΑ ΣΑΝΤΡΑ-ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝ ΝΤΟΡΟΤΑ ΠΕ71 452 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 2 ΕΑΕ ΓΕΡΟΣΤΑΘΟΥ ΝΙΚΟΛΙΑ ΧΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ71 527 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 3 ΕΑΕ ΦΕΡΤΕΚΛΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΟΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βουλευτής Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βουλευτής Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Αθήνα, 22 Νοέμβριου 2016 ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΘΕΜΑ: Ενεργοποίηση των κοινοτικών κινήτρων υπέρ των νέων αγροτών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταβλήθηκε στους

Διαβάστε περισσότερα

Γυναίκες υποψήφιες και εκλεγμένες στις Εθνικές Εκλογές της 17 ης Ιουνίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ. Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1

Γυναίκες υποψήφιες και εκλεγμένες στις Εθνικές Εκλογές της 17 ης Ιουνίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ. Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1 Γυναίκες υποψήφιες και εκλεγμένες στις Εθνικές Εκλογές της 17 ης Ιουνίου 2012 ΕΚΘΕΣΗ Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1 Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Ιούνιος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ένταξη του εμβολίου για τη Μηνιγγίτιδα Β στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού»

Θέμα: «Ένταξη του εμβολίου για τη Μηνιγγίτιδα Β στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού» Αθήνα, 3 Ιουνίου 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ Προς: κ. Υπουργό Υγείας Θέμα: «Ένταξη του εμβολίου για τη Μηνιγγίτιδα Β στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού» Μολονότι αποδεδειγμένα μειώνει τη θνησιμότητα, το εμβόλιο για τη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη

Πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 Προς τη Βουλή των Ελλήνων Πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014 (κατ αρθρ. 68 παρ.2 του Συντάγματος και

Διαβάστε περισσότερα

Πέρκας Στέλιος Τηλ

Πέρκας Στέλιος Τηλ Οι βάσεις των μεταθέσεων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Έτη 2010,2009, 2008, 2007 και 2006. Πέρκας Στέλιος Τηλ. 6976865548 2341022276 email: sperkas@sch.gr Οι βάσεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών

ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Προσώπων / Πολιτικών Αρχηγών Ι. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός (καθ υπόδειξη/ δίπολο) ΙI. Εικόνα Πολιτικών Αρχηγών ΙIΙ. Βαθμός εμπιστοσύνης σε Α. Σαμαρά Α. Τσίπρα για την

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 0 2ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 0 3ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 0 Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 4ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία για τη συμμετοχή των γυναικών στις Εθνικές Εκλογές της 6 ης Μαΐου 2012

Στοιχεία για τη συμμετοχή των γυναικών στις Εθνικές Εκλογές της 6 ης Μαΐου 2012 Στοιχεία για τη συμμετοχή των γυναικών στις Εθνικές Εκλογές της 6 ης Μαΐου 2012 Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Σελίδα 1 ιεύθυνση Προγραµµατισµού, Ανάπτυξης και Απασχόλησης Μάιος 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: Ημερομ. S '. S i ^ ^ _ Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 Προς: Πρόεδρο Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση Θέμα: Πρόταση για. τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ Σ.Ν ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ Σ.Ν ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ Σ.Ν ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ B ΑΘΗΝΑΣ Παπανδρέου Βασιλική (Βάσω) http://www.vpapandreou.gr/ info@vpapandreou.gr Αντιπρόεδρο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. Για την κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης εργαζοµένων πριν και µετά την κήρυξη απεργίας Αιτιολογική

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Μέλη Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΨΗΦΙΣΜΑ

Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Μέλη Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΨΗΦΙΣΜΑ Έδρα: Κορυδαλλού 21, Αιγάλεω, 12244 Δ/νση Επικοινωνίας: Ν. Ζερβού 61, Καλλιθέα, 17675 Τηλ.: 211 2127563 Fax: 211 0120962 e - mail: info@epona.gr www.epona.gr Προς: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος Κοιν:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ. Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Καθηγητής Πληροφορικής

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ. Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Καθηγητής Πληροφορικής ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Καθηγητής Πληροφορικής Ι. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΔΡΩΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Οι συνδυασμοί που πανελλαδικά έλαβαν ποσοστό μεγαλύτερο του 3%, μοιράζονται αναλογικά τις 250

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΗ. Προς τους κ.κ Υπουργούς. - Οικονομικών - Οικονομίας και Ανάπτυξης. ΘΕΜΑ: Ρύθμιση αποπληρωμής των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο δανείων

ΕΡΩΤΗΣΗ. Προς τους κ.κ Υπουργούς. - Οικονομικών - Οικονομίας και Ανάπτυξης. ΘΕΜΑ: Ρύθμιση αποπληρωμής των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο δανείων Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2016 ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους κ.κ Υπουργούς - Οικονομικών - Οικονομίας και Ανάπτυξης ΘΕΜΑ: Ρύθμιση αποπληρωμής των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο δανείων Στην παρούσα οικονομική συγκυρία,

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 Αθήνα, 26-01-2016 Αρ. Πρωτ.: 8320 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,306 1,549 1,502 0,945 0,686 0,644 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,361 1,621 1,546 0,993 0,734 0,723 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,339

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 Αθήνα, 01-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 88326 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,413 1,667 1,614 1,101 0,647 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,468 1,717 1,650 1,143 0,000 0,715 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,455 1,679

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) - 65 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ - 4 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ 55 Β Αθήνας (Π.Ε.) 74 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ 4 Γ Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΗ. Προς κ. κ. Υπουργούς. Οικονοµικών. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΕΡΩΤΗΣΗ. Προς κ. κ. Υπουργούς. Οικονοµικών. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθήνα, 30 Μαρτίου 2018 ΕΡΩΤΗΣΗ Προς κ. κ. Υπουργούς Οικονοµικών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θέµα: Ανακούφιση των συµπολιτών µας που οφείλουν σε Δηµόσιες Οικονοµικές Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ. Βουλευτής Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ. Βουλευτής Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 : Εθνικό έγκλημα : Ούτε ένα ευρώ, εδώ και δύο χρόνια, για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες. Σε ερώτηση του βουλευτή Πέλλας και πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Καρασμάνη που

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015 Αθήνα, 18-12-2015 Αρ. Πρωτ.: 131956 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,357 1,603 1,553 1,036 0,763 0,674 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,413 1,654 1,603 1,080 0,806 0,741 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,385

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ 4 Ειδική Αγωγή ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 5 Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015 Αθήνα, 18-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 95724 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,412 1,653 1,603 1,108 0,666 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,464 1,704 1,633 1,147 0,000 0,732 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,437 1,667

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Γενική Διεύθυνση Δ/νση : Διοικητικού Τμήμα : Προσωπικού Μεσογείων 45-Τ.Θ 14103-Τ.Κ.11510 Πληροφορίες : Α. Τσαμάτης Τηλ.: 210 74 90 479 Fax : 74 88 282 283 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: Συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών της Ολομέλειας της Βουλής Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: Συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών της Ολομέλειας της Βουλής Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 11783 Διεκπ: 6714 ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ: Συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών της Ολομέλειας της Βουλής Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Έχοντας υπ όψιν: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι Θέμα : Πίνακες πίνακες πίνακες Που διορίστηκαν πέρυσι ΑΚΩ και ΑΜΩ Εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων στην Α/θμια

Αγαπητοί Συνάδελφοι Θέμα : Πίνακες πίνακες πίνακες Που διορίστηκαν πέρυσι ΑΚΩ και ΑΜΩ Εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων στην Α/θμια Ζαχαρίας Καψαλάκης Μεσαρά 17 Ιουλίου 2012 Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Email: zkapsala@otenet.gr 2ο Ενημερωτικό Ιουλίου 2012 (Ενημερωτικό 12ο έτους 2012) Αγαπητοί Συνάδελφοι Θέμα : Πίνακες πίνακες πίνακες Που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μπράτης Δημήτρης Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr Τηλ. 6974754 1179-144884 Fax: 14689 Παληγιάννης Βασίλειος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. paligiannis@hotmail.gr Τηλ. 69747549 Fax: 14487

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΑΑ ΑΑ ΡΟΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 1 ΖΑΡΚΑΝΤΖΑ ΣΥΜΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2 3 ΣΙΩΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 3 4 ΧΑΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΩΙΤΣΑ 4 5 ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΣΕΒΙΑ 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 2 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -17 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -32 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 5 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -22 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -16

Διαβάστε περισσότερα

Προς: τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση,

Προς: τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση, protasind Αθήνα, 6 Ιουλίου 2017 Προς: τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση, Θέμα: Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, κατά το άρθρο 68 του Συντάγματος και 144 και επόμενα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Συνδυασμός "ΑΤΤΙΚΗ": ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Γιάννης Σγουρός Άννα Παπαδημητρίου - Τσάτσου Μανιάτης Κωνσταντίνος Παπαντωνίου Κωνσταντίνος Νότιου Τομέα Αθηνών:

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ. Αποτελέσματα εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ. Αποτελέσματα εκλογών Σεπτεμβρίου 2015 Η ΚΤΤΜΗΣΗ ΤΗΣ Β ΘΗΝΩΝ Η ΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΤΤΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Β ΘΗΝΣ ΚΙ ΤΗΣ ΤΤΙΚΗΣ Η κατάτμηση της Β θηνών και της περιφέρειας ττικης δημιουργεί νέα δεδομένα στην κατανομή των εδρών στην ττική αλλά και σε πολλές

Διαβάστε περισσότερα

Ζαχαρίας Καψαλάκης Μεσαρά 17 Ιουλίου 2012 Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου (Ενηµερωτικό 12ο έτους 2012)

Ζαχαρίας Καψαλάκης Μεσαρά 17 Ιουλίου 2012 Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου   (Ενηµερωτικό 12ο έτους 2012) Ζαχαρίας Καψαλάκης Μεσαρά 17 Ιουλίου 2012 Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Email: zkapsala@otenet.gr Αγαπητοί Συνάδελφοι 2ο Ενηµερωτικό Ιουλίου 2012 (Ενηµερωτικό 12ο έτους 2012) Θέμα : Πίνακες πίνακες πίνακες Που

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη μοναδιαία αξία

Ελάχιστη μοναδιαία αξία ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Εύρος διακύμανσης Κωδικός Περιφέρεια Ελάχιστη μοναδιαία αξία Μέγιστη μοναδιαία αξία 1 Βοσκότοπος 29,59 13.302,06 2 Αρόσιμη έκταση 36,02 25.039,94 3 Δενδρώνες- Αμπελώνες 44,21 14.591,53 ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου ΑΤΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΑΘΗΝΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αριστομένη ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Αποκατάσταση της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις έως 700 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Αποκατάσταση της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις έως 700 ευρώ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Αποκατάσταση της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις έως 700 ευρώ Αιτιολογική έκθεση Η κοινωνική καταστροφή που συντελείται στην Ελλάδα στην εποχή των μνημονίων και της

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μαρούσι, Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ.Πρωτ /Δ2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Βαθμός Προτερ.

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μαρούσι, Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ.Πρωτ /Δ2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Βαθμός Προτερ. http://didefth.gr Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μαρούσι, 27-10-2014 Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ.Πρωτ. 174080/Δ2

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους

Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους ενεργούς Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς της κάθε σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 24 Νοεμβρίου 2016 Α Π Ο Φ Α Σ Η. Αρ. Πρωτ.: /Ε1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Μαρούσι, 24 Νοεμβρίου 2016 Α Π Ο Φ Α Σ Η. Αρ. Πρωτ.: /Ε1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σας αποστέλλουμε μια πρώτη λίστα υποψηφίων των ψηφοδελτίων του συνδυασμού Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικό Κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, 16-12-2013 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του επιχειρησιακού προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ)

ΘΕΜΑ: Πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του επιχειρησιακού προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ) 1 ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016 ΘΕΜΑ: Πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του επιχειρησιακού προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ) 2014-2020.

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 Καλλιθέα, 19/10/2016 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (11πμ-4μμ): «ΜΑΪΣΤΡΑΚΙ» ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΧΑΪΑ (11πμ-4μμ): ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗ 25, ΠΑΤΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛ) ΔΡΑΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 16169 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1199 31 Αυγούστου 2006 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. 78031/Δ4 Σύσταση θέσεων καθαριστριών/καθαριστών κατ εφαρμογή του π.δ. 164/2004.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 08 0-04 05-08 7.570.000 400.000 0 0 0 0 79.57.000 34.603.000 40.597.000 33.99.000 5.46.000 74.80.000 Ορεινοί & (Πρόγραμμα εξόφλησης υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

στην πρόταση νόµου «Άσκηση εκλογικού δικαιώµατος κατά τις βουλευτικές εκλογές, του Απόδηµου Ελληνισµού και εκλογέων που βρίσκονται στην αλλοδαπή»

στην πρόταση νόµου «Άσκηση εκλογικού δικαιώµατος κατά τις βουλευτικές εκλογές, του Απόδηµου Ελληνισµού και εκλογέων που βρίσκονται στην αλλοδαπή» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στην πρόταση νόµου «Άσκηση εκλογικού δικαιώµατος κατά τις βουλευτικές εκλογές, του Απόδηµου Ελληνισµού και εκλογέων που βρίσκονται στην αλλοδαπή» Προς τη Βουλή των Ελλήνων Σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι ΑΜΙΓΗ 1 Βουτσίνος Μάριος του Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2011-2010 ΕΤΟΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΔΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ - ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη. ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη. ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου ΣΙΑΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Ιωάννη ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ. Anifiu Ποωτ.:..τ^...

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ. Anifiu Ποωτ.:..τ^... I ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ L O O R Anifiu Ποωτ.:..τ^... Προς: τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση, Θέμα: Πρόταση Σύστασης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 7 8 9 0 7 8 9 0 ΑΛΑΣΣΑ ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 0000 α X X ΑΘΗΝΑ ΓΕΜΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ 0000 α X X ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 000 α X X ΑΘΗΝΑ ΓΚΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΟΣ 0000 α X X ΑΘΗΝΑ ΔΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 1 Οκτωβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2018 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

Ένταξη αποφοίτων στην Αγορά Εργασίας

Ένταξη αποφοίτων στην Αγορά Εργασίας Ένταξη αποφοίτων στην Αγορά Εργασίας Χρόνος διεξαγωγής έρευνας: Φεβρουάριος 2015 Αύγουστος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση Πανεπιστήμιο Αιγαίου (αυτεπιστασία) Τύπος / Μέθοδος Σκοπός Πληθυσμός Περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ #363960-ΑΙΤΗΣΗ_ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ_ΓΕΩΡΓΙΑ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ #363769-ΑΙΤΗΣΗ_ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ_ΠΑΝΤΕΛΗΣ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ_

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ #363960-ΑΙΤΗΣΗ_ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ_ΓΕΩΡΓΙΑ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ #363769-ΑΙΤΗΣΗ_ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ_ΠΑΝΤΕΛΗΣ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ_ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΣ #363413-ΑΙΤΗΣΗ_ΔΡΑΚΟΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ #363769-ΑΙΤΗΣΗ_ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ_ΠΑΝΤΕΛΗΣ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ_ #363827-ΑΙΤΗΣΗ_ΖΗΚΟΣ_ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ_ #363852-ΑΙΤΗΣΗ_ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ_ΜΙΧΑΗΛ_ΓΙΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζήσιμου. ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΟΔΩΡΟΣ) του Γεωργίου. ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Δημητρίου

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζήσιμου. ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΟΔΩΡΟΣ) του Γεωργίου. ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Δημητρίου ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζήσιμου ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΟΔΩΡΟΣ) του Γεωργίου ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του Δημητρίου ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧAΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( Δείκτες αξιολόγησης καθημερινής ζωής του πολίτη ) I. Δείκτες Αισιοδοξίας II. Τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας III. Αξιολόγηση πορείας ελληνικής οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 1 593296 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ70 ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 1 593296 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ70 ΑΡΚΑΔΙΑΣ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & Δ.Ε. ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ----- Ταχ. Δ/νση: Α.Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΑΘΗΝΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 0 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 0-07 Σύνολο αιτήσεων.0 εκ των οποίων με Συνεξέταση Πίνακας αιτήσεων ανά Κλάδο Πίνακας αιτήσεων ανά ΠΥΣΔΕ προέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 Δέτση Μαρία Αθηνών 2 Ζήρδας Άγγελος Αθηνών 3 Κορτέσης Παναγιώτης Αθηνών 4 Λυμπερόπουλος

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 Δέτση Μαρία Αθηνών 2 Ζήρδας Άγγελος Αθηνών 3 Κορτέσης Παναγιώτης Αθηνών 4 Λυμπερόπουλος ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2017-18 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΣ 1 Δέτση Μαρία Αθηνών 2 Ζήρδας Άγγελος Αθηνών 3 Κορτέσης Παναγιώτης Αθηνών 4 Λυμπερόπουλος Δημήτριος Αθηνών 5 Νιδριώτης Μιχαήλ Αθηνών 6 Καλαμπόκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑ 1 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 3 ΠΑΤΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4 ΠΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 5 ΤΟΥΡΤΟΥΡΗ ΜΥΡΤΩ

Διαβάστε περισσότερα

Νηπιαγωγών ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου

Νηπιαγωγών ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 0 2ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ 0 3ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 0 Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2012: Πτώση του δικοµµατισµού, διπλές εκλογές και συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ Τα κόµµατα

2012: Πτώση του δικοµµατισµού, διπλές εκλογές και συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ Τα κόµµατα 2012: Πτώση του δικοµµατισµού, διπλές εκλογές και συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ Το 2012 ήταν χρονιά σταθµός στην πολιτική σκηνή του τόπου. Ο δικοµµατισµός που κυριαρχούσε από την πτώση του Χούντας των Συνταγµαταρχών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τον πρώτο κατάλογο των υποψηφίων βουλευτών της στην εκλογική αναμέτρηση της 6 ης Μαΐου:

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τον πρώτο κατάλογο των υποψηφίων βουλευτών της στην εκλογική αναμέτρηση της 6 ης Μαΐου: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Ι. Πεσμαζόγλου), 10564, Αθήνα γρ. 605 / 619 - Τηλ. 2103311010 2103311030 / www.koinonikisymfonia.gr Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τον πρώτο κατάλογο των υποψηφίων βουλευτών

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Μαρούσι, 17-09-2015

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Μαρούσι, 17-09-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Διεκπεραίωση: μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Μαρούσι, 17-09-2015 Α/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ Α ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν. Αθανασίου, Ν. Δένδια. τόµ. Α', σ. 100. Ι. Μανιάτη. τόµ. Α', σ. 222. Άδεια απουσίας των Βουλευτών κ.κ. Γ. Κουµουτσάκου, Β. Κατριβάνου, Α.

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι, Σεπτεμβρίου 2013 Αρ. Πρωτ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ )

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΤΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα