GEOSAFE-E: Εξουδετέρωση πεδίων ακτινοβολίας και καταστολή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών με προσαρμοσμένες συχνότητες για υπνοδωμάτια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GEOSAFE-E: Εξουδετέρωση πεδίων ακτινοβολίας και καταστολή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών με προσαρμοσμένες συχνότητες για υπνοδωμάτια"

Transcript

1 GEOSAFE-E: Εξουδετέρωση πεδίων ακτινοβολίας και καταστολή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών με προσαρμοσμένες συχνότητες για υπνοδωμάτια Dieter Schäfer, Τεχνικός Οικο βιολόγος και Ραβδοσκόπος, Aachen ΕΙΣΑΓΩΓΗ Έχοντας εμπειρία 25 ετών στον καθαρισμό εργασιακών χώρων και υπνοδωματίων από τις δυσμενείς επιπτώσεις των ενεργειακών πεδίων στην υγεία, η δουλειά μου τώρα, παράλληλα με την εκπαίδευση στην γεω οικοβιολογία, περιλαμβάνει, κατά κύριο λόγο, τον έλεγχο του χώρου γύρω από τα κρεβάτια ασθενών, χρησιμοποιώντας 36 διαφορετικά σημεία ελέγχου. Κάνοντάς το αυτό, πάντα συνεργάζομαι με θεραπευτές, οι οποίοι ανιχνεύουν και εξουδετερώνουν την ακτινοβολία που μπλοκάρει τη θεραπεία στο σώμα, χρησιμοποιώντας συσκευή βιοσυντονισμού. Εξετάζω τις γήινες ακτινοβολίες, ακτινοβολίες με συχνότητες ραδιοκυμάτων και τα ενεργειακά πεδία όλων των ηλεκτρικών και μεταλλικών αντικειμένων γύρω από το κρεβάτι. Στη συνέχεια προσδιορίζω το καλύτερο σημείο για ύπνο μέσα στο δωμάτιο, τι τεχνικές μετρήσεις πρέπει να γίνουν και, χρησιμοποιώντας κινησιολογία, εξετάζω και ελέγχω τη συχνότητα εξουδετέρωσης της ακτινοβολίας, η οποία προσαρμόζεται στη συγκεκριμένη κατάσταση και τη θέση στο δωμάτιο. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ; Γήινη ακτινοβολία/γεωπάθεια Ο όρος «γήινη ακτινοβολία» συνήθως ερμηνεύεται αρνητικά, ωστόσο η Γη έχει ένα πεδίο που ακτινοβολεί θετικά και το οποίο έχει ανάγκη ο άνθρωπος. Η Γεωπάθεια αναφέρεται στην ακτινοβολία που επέρχεται ως αποτέλεσμα των ανωμαλιών της Γης, που έχουν αρνητική επίδραση στον άνθρωπο. Οι ιονίζουσες ακτινοβολίες από υδάτινα ρεύματα και οι μαγνητικές ιδιότητές τους προέρχονται από ενέργεια τριβής, που παράγεται από την αντίσταση, καθώς το νερό διαπερνά το έδαφος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ραβδοσκόποι ακόμα αγνοούν τη γωνία ακτινοβολίας, αν και αυτή έχει αποδειχτεί από τεχνική άποψη. Μία περιοχή ύπνου, δίπλα σε υδάτινο ρεύμα, δεν είναι καθαρή από ακτινοβολία.

2 Τα γεωλογικά ρήγματα εμφανίζονται με τις τεκτονικές μετακινήσεις του φλοιού της γης, κατά τη διάρκεια σεισμών ή από υπόγειες εργασίες σε ορυχεία. Η ενέργεια που ακτινοβολείται από ένα ρήγμα αντιπροσωπεύει την ισχυρότερη μορφή ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τη Γη. Ρήγματα όπως για παράδειγμα αυτό, μπορούν επίσης να εκπέμπουν ακτινοβολία γάμμα (γ), που ποικίλει σύμφωνα με την τοποθεσία και μπορεί να μετρηθεί τεχνικά. Επιπλέον, εξετάζουμε διάφορα συστήματα πλεγμάτων, όπως το πλέγμα που είναι γνωστό ως πλέγμα Hartmann, το διαγώνιο δίκτυο (γνωστό επίσης ως πλέγμα Curry), το σύστημα Benker και άλλες γήινες ανωμαλίες. Ηλεκτρομαγνητικό νέφος Επιπλέον του παρατηρούμενου μαγνητικού πεδίου, η ενεργειακή ιατρική πιστεύει ότι τα αυτο οργανωμένα ηλεκτρομαγνητικά και ηλεκτρικά πεδία εμποδίζουν τη θε ραπεία. Τα ηλεκτρικά ξυπνητήρια, οι τηλεοράσεις, τα συστήματα hi fi που βρίσκονται κοντά στο κρεβάτι ή έχουν τοποθετηθεί από το γείτονα στην άλλη πλευρά του τοίχου, στον οποίο βρίσκεται το κρεβάτι, είναι οι πιο συχνές αιτίες στρες. Τάσεις σε γείωση, σωλήνες νερού ή συστήματα θέρμανσης σε ένα σπίτι συχνά δημιουργούν μετρήσιμα πεδία στο δωμάτιο. Επιπλέον, τα πεδία ακτινοβολίας από καλώδια τροφοδοσίας στο οδόστρωμα, τα φώτα στους δρόμους, οι γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και οι γραμμές υψηλής τάσης συχνά επηρεάζουν την περιοχή γύρω από το κρεβάτι, ακόμα και αν απέχουν κάποια μακρινή απόσταση. Σπάνια μόνο, βοηθά την κατάσταση με οποιονδήποτε τρόπο ένας διακόπτης απομόνωσης παροχής δίπλα στο κρεβάτι. Στις μέρες μας, τα δωμάτια των νέων ανθρώπων είναι εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας. Εκτός από το ότι εκθέτουν το υπνοδωμάτιο τη νύχτα σε ακτινοβολία, όλοι οι υπολογιστές και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα των νέων ατόμων. Από τη στιγμή που σπάνια είναι διαθέσιμο ένα δεύτερο δωμάτιο για ύπνο, η μόνη λύση εδώ είναι η εξουδετέρωση της ακτινοβολίας με προσαρμοσμένες συχνότητες. Το ίδιο συμβαίνει για τους χώρους εργασίας. Εδώ βρίσκουμε συχνά διάφορα τμήματα εξοπλισμού που εκπέμπουν θερμότητα, μαζί με φωτοτυπικά μηχανήματα, καλώδια υψηλής τάσης στο πάτωμα και συχνά ακατάλληλα συστήματα φωτισμού. Μαζί δημιουργούν μια ολοήμερη «φωτιά ακτινοβολίας» αρκετών 100nT και αρκετών 100mV, που επηρεάζει το νευρικό σύστημα το οποίο λειτουργεί μόλις στα 70mV, το σίδηρο στο αίμα που αντιδρά στο μαγνητισμό και τη δομή του νερού στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, το ανθρώπινο σώμα δεν εκτίθεται απλά σε μία αρνητική ε πίθεση αλλά επίσης καταναλώνει ενέργεια προσπαθώντας να προστατευτεί από την ακτινοβολία. Για αυτό το λόγο, δεν είναι απλά η περιοχή γύρω από το κρεβάτι αλλά και ο χώρος εργασίας όπου θα πρέπει να κατασταλεί η παρεμβολή, με συχνότητες προσαρμοσμένες στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικά για τους χώρους όπου γίνονται θεραπείες, καθώς οι ενεργειακές θεραπείες δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από επιβαρυντικές ενέργειες. Σε αυτό έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα με το σύστημα GEOSAFE-E.

3 Ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων Άλλος ένας παράγοντας ακτινοβολίας που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων. Εκτός από το γεγονός ότι το στρώμα του κρεβατιού, λόγω των ελατηρίων που περιέχει, λειτουργεί σαν «κεραία» λαμβάνοντας την ακτινοβολία και τα σώματά μας στη συνέχεια συντονίζονται με αυτή, είναι σχεδόν αδύνατο να γλιτώσουμε από τα κύματα παλμικής ακτινοβολίας και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Το εύχρηστο ασύρματο τηλέφωνο, που επίσης λειτουργεί σε παλμική ρύθμιση, ε ντείνει την ακτινοβολία, όχι μόνο επειδή κρατάμε το ακουστικό με τον επιλογέα (με άλλα λόγια τόσο τον πομπό και όσο τον δέκτη) ακριβώς δίπλα στο κεφάλι μας, αλλά επίσης επειδή ο ασύρματος ραδιοσταθμός βρίσκεται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Όσο μακρύτερα βρίσκεται από το κρεβάτι, τόσο καλύτερα. Συνεπώς, προτείνεται να χρησιμοποιούνται μόνο τηλέφωνα με καλώδιο, ακόμα και αν αυτά δεν είναι δημοφιλή καθώς είναι, υποτίθεται, δύσχρηστα. Είναι απολύτως σημαντικό να καταστέλλετε την παρεμβολή από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα. Οι φούντοι μικροκυμάτων επίσης λειτουργούν στο φάσμα των υψηλών συχνοτήτων. Με τα μαγνητικά τους πεδία, θερμαίνουν κάθε κύτταρο αντιστρέφοτνας τους πόλους αστραπιαία, χρησιμοποιώντας ενέργεια τριβής. Κατά την άποψή μας, δεν είναι συμβατά με την υγιεινή διατροφή. ΤΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Σε αυτούς τους μοντέρνους καιρούς εμφανίζονται στην αγορά νέες συσκευές τεχνολογίας, που αλλάζουν το προηγούμενο φυσικό πεδίο. Το επόμενο μεγάλο βήμα αφορά τα νέα ραδιοκύματα τεχνολογίας UMTS (Universal Mobile Telephone System). Οι κεραίες ασυνήθιστα ψηλής συχνότητας, που έχουν κατασκευαστεί, πρόκειται να αυξηθούν σε μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Έτσι πρέπει να κάνουμε επαναπροσδιορισμούς στις προσαρμοσμένες συχνότητες των συσκευών εξουδετέρωσης της ακτινοβολίας (GEOSAFE E). Συνιστούμε στους ασθενείς μας να επανελέγχουν την περιοχή που κοιμούνται κάθε πέντε χρόνια, όχι μόνο για αυτό το λόγο, αλλά και επειδή οι σεισμοί δημιουργούν νέα γεωλογικά ρήγματα, τα οποία μπορούν επίσης να μεταβάλλουν τα υδάτινα ρεύματα. ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΟΥ; Έχω αναπτύξει κάποιες δικές μου εξηγήσεις, μετά από χρόνια εμπειρίας με τους ασθενείς μου και τους επιφυλακτικούς συντρόφους τους, που δεν πιστεύουν σε όλα αυτά. Όχι πολύ επιστημονικές, από φυσικής, βιοχημικής και ιατρική απόψεως, όμως εύκολα κατανοητές για τους περισσότερους ανθρώπους. Οι εξηγήσεις αυτές υποστηρίζονται με ειδικές τεχνικές μετρήσεις, που έχουν ακουστικό σήμα και το κινησιολογικό τεστ που δείχνει στον σκεπτικιστή το πώς διαφέρει η δύναμή του με και χωρίς αλλαγές ή την παρεμβολή καταστολέα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνω πάντα τους ασθενείς μου να ακολουθούν τις οδηγίες μου και να έχω αποτελέσματα. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία σύντομη μορφή των απλών μου εξηγήσεων. (Σε αυτό το σημείο χρησιμοποιώ τις εικόνες από το βιβλίο της L. Weidel Radiation Fields )

4 1. Γιατί δεν είναι όλα αυτά γνωστά; Όλες οι λέξεις έχουν μία προέλευση. Η Γερμανική λέξη «Geheim» (μυστικό) προέρχεται από το «geh Heim» (πάω σπίτι). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να ξέρει ο καθένας για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Όλα τα αρχαία Κέλτικα ενεργειακά σημεία και επίσης όλες οι εκκλησίες και τα τεμένη έχουν χτιστεί σε σημεία μαγνητικής δύναμης της γης. Οι άνθρωποι έχουν επίγνωση του δυσδιάκριτου θετικού βιοενεργητικού φορτίου και οι ιερείς το αξιοποίησαν μυστικά, γιατί αυτά τα πεδία με τις έντονες δονήσεις τους ενισχύουν επίσης την πνευματική ενέργεια. Καθώς αυτό μπορεί να διαπιστωθεί με μία ράβδο ραβδοσκόπου, η ραβδοσκοπία χαρακτηρίστηκε ως μαγεία και καταδικάστηκε από την εκκλησία. Αυτός είναι και ο λόγος που η εκκλησία δεν μίλησε ποτέ για αυτή την αρχαία γνώση. Σήμερα επίσης υπάρχει ένα πλήθος από κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να μεταδώσουν αυτή τη γνώση. 2. Πώς αποκρίνεται το σώμα στο μαγνητισμό; Καθένας μας έχει σίδηρο στο αίμα του αρκετό για να φτιαχτεί ένα ζευγάρι καρφιά. Αν βάλουμε μια επαρκή ποσότητα ρινισμάτων σιδήρου κοντά σε έναν μαγνήτη θα δούμε πώς αποκρίνεται ο σίδηρος στο μαγνητισμό κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο σώμα. Αν τα μόρια του αίματός μας είναι συσσωματωμένα όλα μαζί, είναι δυσκολότερο για το αίμα να ρέει και επίσης χάνει τη δυνατότητα να ενώνεται με οξυγόνο. Το σώμα αντιδρά σε αυτό με διάφορες ασθένειες. 3. Πώς αποκρίνεται το σώμα στα ηλεκτρικά ερεθίσματα; Όλες οι λειτουργίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων, βασίζονται σε ηλεκτρικά ερεθίσματα. Παράδειγμα, η αναγνώριση των χρωμάτων από το μάτι: δεν βλέπουμε χρώματα, αλλά κύματα φωτός που ανακλώνται από διάφορα αντικείμενα με διαφορετικά μήκη κύματος. Αυτά χτυπούν πάνω στο μάτι, μετατρέπονται σε ηλεκτρικές διεγέρσεις και φτάνουν στον εγκέφαλο ως πολύ ασθενή ηλεκτρικά ερεθίσματα. Αν το βιοηλεκτρικό αδενικό σύστημα δεχτεί παρεμβάλουσα ακτινοβολία, τότε αντιδρά λογικά με «εσφαλμένες εντολές» στο σώμα μας. Η θεραπεία βιοσυντονισμού έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει την παρεμβάλουσα ακτινοβολία στο σώμα και είναι επίσης πολύ επιτυχής. Ωστόσο, αν το άτομο που δέχτηκε τη θεραπεία συνεχίζει να κοιμάται σε ένα κρεβάτι που επηρεάζεται από ακτινοβολία, τότε η θεραπεία μποϋκοτάρεται. (Μπορείτε να φωτοτυπήσετε αυτά τα παραδείγματα για τους ασθενείς σας.) Κατ επανάληψη αντιμετωπίζω ασθενείς, που άλλαξαν θεραπευτές μετά τη θεραπεία βιοσυντονισμού, που αποδείχθηκε ανεπιτυχής καθώς δεν ελήφθη υπόψη το στρες από την ακτινοβολία. Μόνο όταν ο επόμενος θεραπευτής έλεγξε την περιοχή του ύπνου για στρες από ακτινοβολία και την εξάλειψε, η θεραπεία είχε αποτέλεσμα. Είναι αναπόφευκτο τα πεδία ακτινοβολίας να εμποδίζουν κάθε ευαίσθητη θεραπεία, ακόμα και τη θεραπεία βιοσυντονισμού.

5 ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Η εμπειρία μου με τους «καταστολείς παρεμβολών»: Εφόσον, στο παρελθόν, έχω εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια με κάθε πιθανό είδος καταστολέων παρεμβαλλόμενων ακτινοβολιών και πάντα έρχομαι σε σπίτια που έχουν ήδη «καθαριστεί» από άλλους γεω οικοβιολόγους, αλλά ο θεραπευτής μπορεί ακόμα να εντοπίσει διάφο ρες μορφές ακτινοβολίας στο σώμα, οι δικές μου εμπειρίες με έφτασαν στο ακόλουθο συμπέρασμα. Οι διάφοροι τάπητες που χρησιμοποιούνται ως υποστρώματα στο κρεβάτι, αφαιρούν επίσης τη θετική ακτινοβολία της γης. Υλικά όπως ο φελλός, ο χαλκός, ή ειδικά υφασμάτινα καλύμματα απορροφούν απλώς την ιονίζουσα ακτινοβολία από τα υ δάτινα ρεύματα, φτάνουν σε κορεσμό μετά από σχετικά σύντομο χρόνο, έτσι σύντομα γίνονται «τάπητες παρεμβολών». Κάποιοι κατασκευαστές το έχουν αντιληφθεί αυτό και εκτρέπουν αυτή την ακτινοβολία μέσω μολύβδινης εγκατάστασης στην οικιακή γείωση ή στο σύστημα θέρμανσης. Αν αυτοί οι τάπητες μετρηθούν στη συνέχεια με τεχνικό εξοπλισμό, συχνά παρατηρείται ότι είναι πραγματικά «ζωντανοί», όπως ήταν ζωντανή η γείωση. Επιπλέον, δεν προστατεύουν όλοι οι τάπητες από το ηλεκτρομαγνητικό νέφος και την ακτινοβολία ραδιοκυμάτων. Οι μαγνητικοί τάπητες παραμορφώνουν το φυσικό πεδίο δοκιμάστε να βάλετε μία πυξίδα σε αυτά: υπάρχουν παρεκκλίσεις στη διεύθυνση βορρά νότου. Είναι φυσιο λογικό αυτό; Έχει αποδειχτεί τεχνικά ότι το ασημένιο ύφασμα προστατεύει από της υψηλές συχνότητες. Ωστόσο, αν ελεγχθεί κινησιολογικά, το ανθρώπινο σύστημα φαίνεται να φθείρεται καθώς κρατείται μακριά και όλη η θετική κοσμική ακτινοβολία. Επιπρόσθετα, υπάρχει ένα πλήθος τεχνικών συσκευών, συστήματα πυραμίδων και άλλα σχήματα. Όλα αυτά είναι αποτελεσματικά μέχρι κάποιο βαθμό, ωστόσο είναι όλα τεχνητά πεδία που από τη μία είναι πάντα τα ίδια, από την άλλη, δεν είναι προσαρμοσμένης συχνότητας έτσι και αλλιώς. Πώς μπορούν οι κατασκευαστές αυτών των προϊόντων να γνωρίζουν τα διαφορετικά πεδία ακτινοβολίας σε κάθε σπίτι ό που συμμετέχουν διαφορετικές ακτινοβολίες; Μπορείτε να θεραπεύσετε κάθε πάθηση με τον ίδιο συνδυασμό δονήσεων; Επίσης συχνά συναντώ καταστολείς ακτινοβολίας, είτε πέτρες ή λάδια τα οποία, αφού υποβλήθηκαν σε ακτινοβολία για κάποιο χρονικό διάστημα, φαίνεται να έ χουν χάσει την ισχύ τους, όπως ομοιοπαθητικά φάρμακα που τοποθετήθηκαν κοντά στην τηλεόραση. Κάθε είδος βοήθειας είναι σημαντικό, ακόμα και αν βοηθά μόνο μέχρι ένα σημείο, όμως ακόμα και τότε είναι σημαντικό. Συνήθιζα να λειτουργώ με αυτό τον τρόπο μέχρι που έμαθα κάτι καλύτερο: ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ Κάθε παρεμβολή ακτινοβολίας, είτε από ραδιοσυχνότητες, ή από ηλεκτρομαγνητικό νέφος ή υδάτινες πηγές, αντιπροσωπεύει διαφορετικά μήκη κύματος και προκαλεί ακτινοβολία η οποία, μέσα από διαφορετικά στοιχεία και εντάσεις, έχει εντελώς διαφορετική σύσταση ανάλογα το χώρο όπου κοιμούνται οι ασθενείς. Ως λογική συνέπεια, η εξουδετέρωση της ακτινοβολίας πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στη συγκεκριμένη περίπτωση που απαντάται στο συγκεκριμένο κρεβάτι. H Zeiss Brillentechnik ανακάλυψε ότι κάθε κρύσταλλο έχει μία διαφορετική δομή. Έτσι κάθε διαφορετική κρυσταλλική δομή μπορεί να διαθλά ένα διαφορετικό μήκος

6 κύματος εξαιτίας της δικής της γωνίας διάθλασης. Για να το αποδείξω στους ασθενείς μου, χρησιμοποιώ ένα κομμάτι γυαλιού, που από μία ακτίνα ηλίου παράγει ένα ουράνιο τόξο. Οι εσωτεριστές λένε ότι έχουν καταστείλει τις ακτινοβολίες στους υπολογιστές τους με ροζ χαλαζία (quartz). Ωστόσο ο ροζ χαλαζίας έχει μόνο μία κρυσταλλική δομή και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο ένα μήκος κύματος. Έτσι, από τη στιγμή που ο υπολογιστής και χρησιμοποιώ απλά αυτό σαν παράδειγμα παράγει οποιαδήποτε τιμή μήκους κύματος, χρειαζόμαστε μία τεράστια γκάμα γωνιών διάθλασης, ό πως δεν μπορείτε να παράγετε μουσική απλά με ένα τρίγωνο και φυσικά δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε μία ορχήστρα. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ Δεν είναι η δική μου αλήθεια που είναι ζωτικής σημασίας, αλλά αυτή του ασθενή μου στο μέρος που κοιμάται. Από τη στιγμή που ελέγξετε κα εξετάσετε τον ασθενή και μου ζητήσετε να καταστείλω την παρεμβολή, υπολογίζω τον κατάλληλο συνδυασμό προσαρμοσμένων συχνοτήτων που θα την αντισταθμίσουν, επί τόπου, με τη χρήση κινησιολογίας στον ασθενή και επίσης με τον τρόπο αυτό προσδιορίζω την καλύτερη θέση. Έτσι δεν φτιάχνω ένα «φάρμακο για την περιοχή του ύπνου» ειδικά για τον ασθενή, αλλά τον χρησιμοποιώ για να παράγω τον κατάλληλο συνδυασμό εξουδετέρωσης του χώρου που έχει προσβληθεί από ακτινοβολία, ανεξάρτητα από το ποιος κοιμάται εκεί. Η μέθοδος λειτουργεί συνδυάζοντας πάνω από 20 φυσικές ουσίες με διαφορετικές φυσικές γωνίες διάθλασης (βλ. σχήμα). [Μετάφραση όρων του άνω σχήματος: frequency spectrum φάσμα συχνοτήτων, interference radiation ακτινοβολία πα ρέμβασης, counter oscillation αντεστραμμένη ταλάντωση, intensity ένταση, quantity ποσότητα, product mixture μίγμα προϊόντος] Η καταστολή πετυχαίνεται καλύτερα προσδιορίζοντας το εύρος συχνοτήτων (υλικό), την ένταση (ποσότητα του υλικού) και τη βέλτιστη τοποθεσία στο κρεβάτι. Για να αποφευχθεί να φορτιστούν τα συστατικά, θα πρέπει επιπλέον να προστεθούν στο συνδυασμό εξαγνιστικές πέτρες και πέτρες που λειτουργούν κατά των μπλοκαρισμάτων. Ονομάζουμε αυτό το συνδυασμό GEOSAFE E. Υπάρχουν 20 δια

7 φορετικές παραλλαγές. Ωστόσο μπορούμε επίσης να ετοιμάσουμε ένα ξεχωριστό συνδυασμό χρησιμοποιώντας ένα σετ ελέγχου συστατικών. Καθώς δεν είναι πάντα πιθανό να βρούμε κάποιο μέρος για ύπνο που θα είναι 100% απαλλαγμένο από ακτινοβολία μετακινώντας το κρεβάτι (γωνία ακτινοβολίας υδάτων, ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων, μαγνητικό πεδίο από γείτονες κλπ), είναι παρόλα αυτά πιθανό να καταστείλουμε την παρεμβολή ακτινοβολίας οπουδήποτε κοιμούνται οι ασθενείς με αυτή τη μέθοδο για να δημιουργήσουμε το επιθυμητό επίπεδο των μονάδων Bovis (μονάδα ζωτικής διακύμανσης που πήρε το όνομά της από τον φυσικό επιστήμονα Bovis) θετικής ζωτικής ενέργειας. Το Τσι (Φενγκ Σούι) μπορεί επίσης να αυξηθεί, χρησιμοποιώντας αυτή την αρχή, στο κατάλληλο ενεργειακό σημείο για τον καθένα. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων δεν μπορούν να εξαφανιστούν. Έτσι, ακόμα και μετά την καταστολή των παρεμβολών, μπορούν α κόμα να μετρηθούν στον αέρα με τεχνικό εξοπλισμό ακόμα και αν δεν εντοπίζονται ιατρικά στο σώμα πλέον, είτε με βιοσυντονισμό, ηλεκτροβελονισμό, ανάλυση αίματος ή βιοτένσορα ή κινησιολογία. Αυτή η καταστολή δεν βασίζεται σε πληροφορία που εξαλείφεται με το χρόνο λειτουργεί με μακροχρόνια αποτελέσματα σύμφωνα με φυσικούς νόμους. Αν εμφανιστούν αρχικές επιδεινώσεις Όταν αλλάζουμε βιοενεργητικά την περιοχή γύρω από το κρεβάτι, το 90% των ανθρώπων μέσα σε λίγες μέρες κοιμούνται καλά και είναι σε φόρμα το πρωί. Το 10% βιώνει την αλλαγή στην ενέργεια ως αρχική επιδείνωση καθώς τα κύτταρα στα σώματά τους είναι συνηθισμένα στο βραδινό αγώνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, προτείνουμε αμέσως θεραπεία βιοσυντονισμού με τη συσκευή BICOM και την τοποθέτηση της μπάλας πιο μακριά από το κρεβάτι για τις πρώτες ημέρες. Απόσπασμα από το: Applied Kinesiology (Εφαρμοσμένη Κινησιολογία) του Robert Forst, VAK Verlag 1998: Ο καθηγητής Popp θεωρείται αυθεντία στο πεδίο της ενέργειας, το οποίο δεν μπορεί να μετρηθεί φυσικά. Ανάπτυξε επίσης εξελιγμένες συσκευές μετρήσεων για αυτό το είδος ενέργειας. Πιστεύει ότι δεν υπάρχουν μετρήσιμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω από ουσίες όπως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, τα αιθέρια έλαια, οι πολύτιμοι λίθοι κλπ, που θα μπορούσαν να έχουν κάποια επίδραση στο σώμα. Πιστεύει ότι η επίδραση πιθανόν προκαλείται από ένα είδος φαινομένου «αντήχησης», όπου το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος αντιδρά, όπως το υπερηχητικό σήμα που μεταφέρεται από τις νυχτερίδες για να ελίσσονται στην πτήση τους σύμφωνα με τις ανακλώμενες δονήσεις. Τα διάφορα ηλεκτρομαγνητικά πεδία πιθανόν διέρχονται μέσα από το φάρμακο που είναι σε δερματική επαφή με το σώμα και επιστρέφουν στο σώμα αμετάβλητα. Αυτό το επιστρεφόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μπορεί να περιέχει τη συγκεκριμένη πληροφορία του φαρμάκου. Μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στη βασική ουσία με ταλαντώσεις που συντελούνται μέσα στο σώμα, προκαλώντας έτσι τις αλλαγές που συλλέγονται με το μυϊκό έλεγχο.

8 Για τη δημιουργία μίας βιοενεργητικής πηγής για θεραπευτές, με σκοπό τη χρήση της στους χώρους θεραπείας, έλεγξα και εξέτασα κινησιολογικά, μαζί με συνεργάτες, ένα συνδυασμό 18 διαφορετικών ουσιών. Ο σκοπός αυτού το τεστ ήταν να παρέχω τη βέλτιστη εξουδετέρωση ακτινοβολίας και βιοενεργητική αρωγή σε θεραπευτές, οι οποίοι εργάζονται σε χώρους που εκτίθενται σε ΜΕΣΗ ακτινοβολία. Ομολογουμένως έχουμε δημιουργήσει πάλι μόνο ένα συγκεκριμένο συνδυασμό αλλά αυτή τη φορά για ένα σαφές σημείο εκκίνησης: μία περιοχή καθαρή από ακτινοβολία, γύρω από τη συσκευή BICOM. Παρακολουθώντας περίπου 1500 περιπτώσεις χρήσης του GEOSAFE-E, έ χουμε λάβει έναν ικανοποιητικό αριθμό θετικών ανταποκρίσεων. Μόνο 3 φορές υπήρξε κάποιος που δεν ήταν ικανοποιημένος και το αντιμετωπίσαμε φτιάχνοντας ένα συνδυασμό που ανταποκρινόταν ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τώρα επιθυμούμε να εργαστούμε με αυτό το σχεδόν 99,5% ποσοστό επιτυχίας, δίνοντας επιπλέον διευκρινήσεις μέσα από αυτή την παρουσίαση. Πολλοί θεραπευτές BICOM ανέφεραν στη Regumed ότι παίρνουν το GEOSAFE-E μαζί τους όταν πάνε στο κρεβάτι και, σαν αποτέλεσμα, κοιμούνται πολύ καλύτερα, είναι σε καλύτερη φόρμα το πρωί και αισθάνονται ότι κάποια μικρά σωματικά προβλήματα έχουν εξαφανιστεί. Προσωπικά λέω: Τότε οι θεραπευτές ήταν τυχεροί γιατί ο συνδυασμός των δονήσεων ήταν ο σωστός. Αν είχαν χρειαστεί ένα διαφορετικό μίγμα αναλογιών, καθώς θα είχαν διαφορετικό συνδυασμό ακτινοβολιών εκεί που κοιμόντουσαν, το GEOSAFE-E πιθανόν να μην τους βοηθούσε. Η δημιουργία ενός μέρους για ύπνο το οποίο προάγει την υγεία, είναι υπηρεσία προς το Θεό. Προτεινόμενο βιβλίο Για να ενημερώνετε τους ασθενείς σας, γραμμένο με εύκολα κατανοητό τρόπο και διαθέσιμο στα Γερμανικά, Αγγλικά και Ολλανδικά: «Radiation Fields» (Πεδία Ακτινοβολίας) της Luise Weidel

Τι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία;

Τι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία; ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία; Ορισμοί και πηγές Τα ηλεκτρικά πεδία δημιουργούνται από διαφορές της τάσης: όσο μεγαλύτερη είναι η τάση, τόσο ισχυρότερο είναι το πεδίο που δημιουργείται.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Ion Maggos O Georges Lakhovsky και ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO «Η Π η γ ή Τ η ς Ζ ω ή ς» τ ο υ G e o r g e s L a k h o v s k y 1 9 4 1 *Η Θ ε ω ρ ί α τ η ς Κ υ τ τ α ρ ι κ ή ς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ. ηµιουργώντας έναν καλύτερο κόσµο

ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ. ηµιουργώντας έναν καλύτερο κόσµο ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ηµιουργώντας έναν καλύτερο κόσµο Η Σαηεντολογία, που ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τον Λ. Ρον Χάµπαρντ, είναι µια εφαρµοσµένη θρησκευτική φιλοσοφία η οποία προσφέρει έναν ακριβή δρόµο µέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟ-ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟ-ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟ-ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Εκπόνηση Πατεράκης Νικόλαος ΑΜ:2003010006

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Σύγχρονοι περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία Θέμα : «Η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΑ 1. Εντόπισε στο παρακάτω σκίτσο πηγές ηχορρύπανσης: Πηγές ηχορρύπανσης είναι:

ΦΥΣΙΚΑ 1. Εντόπισε στο παρακάτω σκίτσο πηγές ηχορρύπανσης: Πηγές ηχορρύπανσης είναι: Ενδεικτικά θέματα Φυσικών για την εισαγωγή στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια Ενδεικτικά θέματα (με ενδεικτικές λύσεις / απαντήσεις) για τη δοκιμασία / τεστ εισαγωγής από τα Δημοτικά στα Πρότυπα Πειραματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ: ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:> ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΙΕΓΚΙ ΜΠΛΕΝΤΑΡ

Διαβάστε περισσότερα

Μετάφραση / Επιμέλεια. Συχνές Ερωτήσεις. για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Μετάφραση από www.ld.org

Μετάφραση / Επιμέλεια. Συχνές Ερωτήσεις. για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Μετάφραση από www.ld.org Μετάφραση / Επιμέλεια Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες Μετάφραση από www.ld.org Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαθησιακές Δυσκολίες Από την Αλίκη Κασσωτάκη Λογοπεδικός /Επιστημονική Συντονίστρια

Διαβάστε περισσότερα

TENA Care Club Μια παρέα που ξέρει να σας φροντίζει, με τα καλύτερα προνόμια!

TENA Care Club Μια παρέα που ξέρει να σας φροντίζει, με τα καλύτερα προνόμια! www.tena.gr TENA Care Club Μια παρέα που ξέρει να σας φροντίζει, με τα καλύτερα προνόμια! SCA HYGIENE PRODUCTS A.E. 17ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας & Καλαμάτας 2, 145 64, Νέα Κηφισιά, Tηλ. 210 27 05 700 800

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία

Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία Euronet 50/50 Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία E-Pack Ενημέρωση - Οδηγός για το πρόγραμμα 50/50 1 Εισαγωγή Ο παρών οδηγός έχει στόχο να σας προσφέρει μια μεθοδολογία οργάνωσης του προγράμματος 50/50

Διαβάστε περισσότερα

Housekeeping: το πιο σηµαντικό τµήµα του ξενοδοχείου

Housekeeping: το πιο σηµαντικό τµήµα του ξενοδοχείου Housekeeping: το πιο σηµαντικό τµήµα του ξενοδοχείου Στεφανάκη Ελευθερία Μιχαήλ Αναστασία Σ..Ο. Τµήµα Τουριστικ ών Επιχ / σεων ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2007 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Βερνάρδου Ειρήνη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ ΜΕΡΟΣ Ά... 1. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ..

Διαβάστε περισσότερα

Η θερµότητα και η θερµοκρασία

Η θερµότητα και η θερµοκρασία Η θερµότητα και η θερµοκρασία Επιστηµονικό µέρος Η θερµοκρασία και η θερµότητα Η θερµοκρασία και η θερµότητα αποτελούν δύο βασικές έννοιες Της Φυσικής οι οποίες σχετίζονται µε την έννοια της ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Μοντέλου Προβολών Αντικειμένων σε Ακτινογραφικό Μηχάνημα Τύπου C-Arm ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Μελέτη Μοντέλου Προβολών Αντικειμένων σε Ακτινογραφικό Μηχάνημα Τύπου C-Arm ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Μελέτη Μοντέλου Προβολών Αντικειμένων σε Ακτινογραφικό Μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Μετάφραση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ Επιμέλεια κειμένων: ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΟΥΝΟΣ Επιμέλεια - συντονισμός έκδοσης: ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΝ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Σχεδιασμός εξωφύλλου: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κοινωνική μάθηση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Τ1, Τ2, Τ2*) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΕΝΕΤΗ

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Τ1, Τ2, Τ2*) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΕΝΕΤΗ «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Τ1, Τ2, Τ2*) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΕΝΕΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΔΠΜΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ»

«Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ» ΠΟΥΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Εισαγωγικά: Θα ήθελα να αρχίσω ζητώντας σας μία σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή της απροσδιοριστίας και διττή σωματιδιακή και κυματική φύση της ύλης.

Αρχή της απροσδιοριστίας και διττή σωματιδιακή και κυματική φύση της ύλης. 1 Αρχή της απροσδιοριστίας και διττή σωματιδιακή και κυματική φύση της ύλης. Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα υπήρχε μια αντίληψη για τη φύση των πραγμάτων βασισμένη στις αρχές που τέθηκαν από τον Νεύτωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 1 1. Εισαγωγή Η διδασκαλία της Φυσικής στην υποχρεωτική εκπαίδευση στοχεύει στη διερεύνηση του υλικού και του ζωντανού κόσμου και στη μελέτη σχετικών φαινομένων και γεγονότων.

Διαβάστε περισσότερα

«Οι μη λεκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες των νοσηλευτών και η εφαρμογή τους στους ασθενείς»

«Οι μη λεκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες των νοσηλευτών και η εφαρμογή τους στους ασθενείς» ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ Ε.Υ.Π. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Πτυχιακή Εργασία: «Οι μη λεκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες των νοσηλευτών και η εφαρμογή τους στους ασθενείς» Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Ε. Παπαγιαννοπούλου Φοιτήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Του σπουδαστή ΓΡΙΒΑ ΑΡΓΥΡΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αʹ ΤΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας 1992 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υγιεινή & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας 1992 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Υγιεινή & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας 1992 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Tο παρόν βιβλίο αποτελεί μετάφραση και προσαρμογή στα Ελληνικά δεδομένα του βιβλίου "SAFETY

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Σ.Ρ. ΜΕΣΩ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Σ.Ρ. ΜΕΣΩ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 2014 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Σ.Ρ. ΜΕΣΩ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ DESIGN AND CONSTRUCTION

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ Μάρτιος 2005 I ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Στον

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή στις Μεθόδους Μη Καταστροφικού Ελέγχου

1. Εισαγωγή στις Μεθόδους Μη Καταστροφικού Ελέγχου 1. Εισαγωγή στις Μεθόδους Μη Καταστροφικού Ελέγχου Ο όρος «μη καταστροφική αξιολόγηση» (NDE) περιλαμβάνει πολλές επιμέρους έννοιες που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν διάφορες δραστηριότητες του εν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Διπλωματική Εργασία

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Διπλωματική Εργασία ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Διπλωματική Εργασία του

Διαβάστε περισσότερα

Πως δουλεύουν τα γονίδια;

Πως δουλεύουν τα γονίδια; Τι είναι τα γονίδια; Τα γονίδια είναι οι ενεργές υποµονάδες του DNA. Το DNA είναι µια απέραντη βάση δεδοµένων χηµικών πληροφοριών που περιέχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την δηµιουργία όλων των πρωτεϊνών

Διαβάστε περισσότερα