Χρήση του παρόντος εγχειριδίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρήση του παρόντος εγχειριδίου"

Transcript

1

2 Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή ZER. Η συσκευή αυτή θα σας προσφέρει επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας με την βοήθεια της εξαιρετικής τεχνολογίας και των υψηλών προδιαγραφών της ZER. Αυτό το εγχειρίδιο σχεδιάστηκε ειδικά για να σας ενημερώσει για τις λειτουργίες της συσκευής σας. ιαβάστε πρώτα Πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας, διαβάστε όλο το εγχειρίδιο και όλες τις οδηγίες ασφαλείας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής και σωστή χρήση. Οι περιγραφές στο παρόν εγχειρίδιο βασίζονται στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της συσκευής σας. Οι εικόνες και καταγραφές οθόνης του παρόντος εγχειριδίου ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν. Οι διαθέσιμες λειτουργίες και οι πρόσθετες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή, το λογισμικό ή τον πάροχο υπηρεσιών. Η μορφοποίηση και παράδοση του παρόντος εγχειριδίου βασίζονται στα λειτουργικά συστήματα Android και μπορεί να διαφέρουν

3 ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του χρήστη. Οι εφαρμογές της παρούσας συσκευής μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά από συγκρίσιμες εφαρμογές υπολογιστή και ενδέχεται να μην συμπεριλαμβάνουν όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στην έκδοση του υπολογιστή. Οι εφαρμογές και οι λειτουργίες τους μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή ή τις προδιαγραφές υλικού. Η ZER δεν φέρει καμία ευθύνη για θέματα απόδοσης που προκαλούνται από εφαρμογές τρίτων. Η ZER δεν είναι υπεύθυνη για ζητήματα απόδοσης ή μη συμβατότητας που προκαλούνται από επεξεργασμένες ρυθμίσεις μητρώου ή τροποποιημένο λογισμικό του λειτουργικού συστήματος. Αν επιχειρήσετε να προσαρμόσετε το λειτουργικό σύστημα, ενδέχεται η συσκευή ή οι εφαρμογές σας να μην λειτουργούν σωστά. Παρακαλείστε να φυλάξετε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

4 ιάταξη συσκευής Αριθμός Λειτουργία 1 Μπροστινή κάμερα 2 Πλήκτρο On/Off - Πλήκτρο κλειδώματος 3 Πλήκτρο επιλογής 4 Υποδοχή ακουστικών 5 Υποδοχή φόρτισης 6 Πλήκτρο επιστροφής στην αρχική σελίδα (στιγμιαίο πάτημα) / Είσοδος στις τελευταίες εφαρμογές (παρατεταμένο πάτημα) 7 Πλήκτρο επιστροφής στο προηγούμενο μενού 8 Πλήκτρο αύξησης / μείωσης έντασης 9 Πίσω κάμερα 10 Flash 11 Ηχείο

5 Πρώτα βήματα Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής σας 1. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο On/Off. 2. Εισάγετε τον κωδικό PIN που παρέχεται με την κάρτα SIM1 και επιλέξτε ΟΚ. 3. Εισάγετε τον κωδικό PIN που παρέχεται με την κάρτα SIM2 και επιλέξτε ΟΚ. Σημείωση Αν ενεργοποιείτε τη συσκευή σας για πρώτη φορά, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη για να ρυθμίσετε τη συσκευή σας. Πρέπει να συνδεθείτε με την Google ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Google για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που αλληλεπιδρούν με το διακομιστή της Google. Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο On/Off και κατόπιν επιλέξτε Απενεργοποίηση OK. Σημειώσεις Ακολουθήστε όλες τις αναρτημένες προειδοποιητικές πινακίδες και οδηγίες του εξουσιοδοτημένου προσωπικού εκεί όπου απαγορεύεται η χρήση ασύρματων συσκευών, όπως σε αεροπλάνα και νοσοκομεία. Για να χρησιμοποιήσετε μόνο τις μη δικτυακές υπηρεσίες της συσκευής σας, μεταβείτε στη λειτουργία πτήσης.

6 Χρήση της οθόνης αφής Η οθόνη αφής της συσκευής σας επιτρέπει να επιλέξετε αντικείμενα εύκολα ή να εκτελέσετε λειτουργίες. Μάθετε τις βασικές ενέργειες για τη χρήση της οθόνης αφής. Προσοχή Μην πιέζετε την οθόνη αφής με τις άκρες των δαχτύλων σας και μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά εργαλεία πάνω στην οθόνη αφής. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη αφής ή να προκαλέσει δυσλειτουργία της. Μην αφήνετε την οθόνη αφής να έρχεται σε επαφή με άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Οι ηλεκτροστατικές εκφορτίσεις ενδέχεται να προκαλέσουν δυσλειτουργία στην οθόνη αφής. Μην αφήνετε την οθόνη αφής να έρχεται σε επαφή με υγρά. Η οθόνη αφής ενδέχεται να δυσλειτουργεί σε συνθήκες υγρασίας ή όταν εκτεθεί σε υγρά. Σημειώσεις Για βέλτιστη χρήση της οθόνης αφής, αφαιρέστε τη μεμβράνη προστασίας της οθόνης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Η οθόνη αφής διαθέτει ένα στρώμα το οποίο ανιχνεύει μικρά ηλεκτρικά φορτία που εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα. Για βέλτιστη απόδοση, πιέζετε την οθόνη αφής με το δάκτυλό σας. Η οθόνη αφής δεν αντιδρά στην επαφή με αιχμηρά αντικείμενα, όπως η γραφίδα ή το στυλό.

7 Γνωριμία με την αρχική οθόνη Από την αρχική οθόνη, μπορείτε να εμφανίσετε την κατάσταση της συσκευής και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές. Στην αρχική οθόνη υπάρχουν πολλά πλαίσια. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για προβολή των πλαισίων της αρχικής οθόνης. 1. Ενδεικτικά εικονίδια Εικονίδιο Ορισμός Άνοιγμα λίστας εφαρμογών Wi - Fi ενεργοποιημένο Bluetooth ενεργοποιημένο Συνδεδεμένο με υπολογιστή Ενεργοποιημένη λειτουργία πτήσης Προέκυψε σφάλμα ή απαιτείται ή Επίπεδο ισχύος μπαταρίας Αθόρυβη λειτουργία με δόνηση Αθόρυβη λειτουργία χωρίς δόνηση Ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων 2. Χρήση του πλαισίου ειδοποιήσεων Για να ανοίξετε το πλαίσιο ειδοποιήσεων, πατήστε στην περιοχή των ενδεικτικών εικονιδίων και σύρετε προς τα κάτω. Για να αποκρύψετε το πλαίσιο, σύρετε το κάτω μέρος του πλαισίου προς τα πάνω.

8 Από το πλαίσιο ειδοποιήσεων, μπορείτε να εμφανίσετε την τρέχουσα κατάσταση της συσκευής σας και να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω επιλογές: Wi-Fi: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας Wi-Fi. GPS: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας GPS. Ήχος: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας. Μπορείτε να κάνετε σίγαση της συσκευής σας ή να την ρυθμίσετε να δονείται στην αθόρυβη λειτουργία. εδομ. κινητού: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της σύνδεσης δεδομένων. Bluetooth: ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας Bluetooth. Επικοινωνία Κλήσεις Μάθετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες κλήσης, όπως την πραγματοποίηση κλήσεων και την απάντηση σε κλήσεις, χρησιμοποιώντας επιλογές που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ή ρυθμίζοντας και χρησιμοποιώντας δυνατότητες που έχουν σχέση με τις κλήσεις. Σημειώσεις Για να αποτραπεί η τυχαία εισαγωγή δεδομένων, ενεργοποιήστε τον αισθητήρα εγγύτητας για να κλειδώνει αυτόματα η οθόνη αφής όταν κρατάτε τη συσκευή κοντά στο πρόσωπό σας.

9 Στατικός ηλεκτρισμός που εκφορτίζεται από το σώμα ή το ρουχισμό σας μπορεί να παρεμβάλλεται με τον αισθητήρα εγγύτητας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. 1. Πραγματοποίηση κλήσης a. Επιλέξτε στην αρχική οθόνη ή στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Τηλέφωνο, κατόπιν πληκτρολογήστε τον κωδικό περιοχής και τον αριθμό τηλεφώνου. b. Επιλέξτε για να πραγματοποιήσετε μια φωνητική κλήση. Για να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις, επιλέξτε. c. Επιλέξτε από ποια κάρτα SIM θα πραγματοποιήσετε την κλήση (αν χρειάζεται). d. Επιλέξτε για να τερματίσετε την κλήση. Σημειώσεις Μπορείτε να αποθηκεύσετε αριθμούς που καλείτε συχνά στη λίστα επαφών. Για πρόσβαση στο αρχείο κλήσεων ώστε να καλέσετε πάλι τους αριθμούς που καλέσατε πρόσφατα, επιλέξτε Επιλέξτε για να δείτε όλες τις κλήσεις. Επιλέξτε για να δείτε τις εισερχόμενες κλήσεις. Επιλέξτε για να δείτε τις εξερχόμενες κλήσεις. Επιλέξτε για να δείτε τις αναπάντητες κλήσεις. Για επανεμφάνιση του πληκτρολογίου επιλέξτε

10 2. Απάντηση σε κλήση a. Κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης, επιλέξτε και κατόπιν σύρετε το δάχτυλό σας δεξιά προς το εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη. Σημείωση Γ ια σίγαση του ήχου κλήσης, πατήστε το πλήκτρο έντασης ήχου. b. Επιλέξτε για να τερματίσετε την κλήση. 3. Απόρριψη κλήσης Κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης, επιλέξτε και κατόπιν σύρετε το δάχτυλό σας αριστερά προς το εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη. Για να στείλετε ένα μήνυμα στον καλούντα όταν απορρίπτετε μια κλήση, επιλέξτε και κατόπιν σύρετε το δάχτυλό σας επάνω προς το εικονίδιο Μπορείτε να επιλέξετε ένα από αρκετά προκαθορισμένα μηνύματα ή να δημιουργήσετε τα δικά σας μηνύματα. 4. Πραγματοποίηση διεθνούς κλήσης a. Επιλέξτε στην αρχική οθόνη ή στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Τηλέφωνο κατόπιν πατήστε παρατεταμένα στο εικονίδιο για να εισάγετε το χαρακτήρα +.

11 b. Εισάγετε έναν πλήρη αριθμό (κωδικός χώρας, κωδικός περιοχής και τηλεφωνικός αριθμός). c. Επιλέξτε για να καλέσετε τον αριθμό. d. Επιλέξτε από ποια κάρτα SIM θα πραγματοποιήσετε την κλήση (αν χρειάζεται). 5. Χρήση επιλογών κατά τη διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω επιλογές στη διάρκεια μιας φωνητικής κλήσης: Σημείωση Οι διαθέσιμες επιλογές μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών ή την περιοχή σας. Για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου, πατήστε το πλήκτρο έντασης πάνω ή κάτω. Για να θέσετε μια κλήση σε αναμονή, επιλέξτε. Για να ανακτήσετε μια κλήση που βρίσκεται σε αναμονή, επιλέξτε. Για να ανοίξετε το πληκτρολόγιο, επιλέξτε Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, επιλέξτε. Για να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο ώστε να μην μπορεί να σας ακούει ο συνομιλητής σας, επιλέξτε. Για να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο επιλέξτε Για να επεξεργαστείτε την λίστα επαφών επιλέξτε.

12 Σημείωση Σε θορυβώδες περιβάλλον, μπορεί να δυσκολεύεστε να ακούσετε ορισμένες κλήσεις όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης. Για καλύτερη ηχητική απόδοση, χρησιμοποιήστε την κανονική λειτουργία τηλεφώνου. 6. Προβολή και κλήση αναπάντητων κλήσεων Η συσκευή σας δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις. Για να καλέσετε τον αριθμό της αναπάντητης κλήσης, πατήστε στην περιοχή των ενδεικτικών εικονιδίων και σύρετέ την προς τα κάτω για να ανοίξετε το πλαίσιο ειδοποιήσεων, και κατόπιν επιλέξτε την ειδοποίηση της αναπάντητης κλήσης. 7. Ενεργοποίηση λειτουργίας FDN (προκαθορισμένοιαριθμοί κλήσης) Στη λειτουργία FDN, η συσκευή εμποδίζει τις εξερχόμενες κλήσεις προς οποιονδήποτε αριθμό που δεν είναι αποθηκευμένος στη λίστα FDN στην κάρτα SIM. a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Τηλέφωνο. b. Πατήστε το πλήκτρο επιλογών και επιλέξτε Ρυθμίσεις Άλλες ρυθμίσεις Αριθμοί κλήσης καθορισμένων αριθμών. c. Επιλέξτε κάρτα SIM d. Επιλέξτε Ενεργοποίηση FDN. e. Εισάγετε τον κωδικό PIN2 που παρέχεται με την κάρτα SIM και επιλέξτε OK. f. Επιλέξτε Λίστα FDN και προσθέστε επαφές.

13 8. Ορισμός εκτροπής κλήσεων Η εκτροπή κλήσεων είναι μια λειτουργία δικτύου που κατευθύνει τις εισερχόμενες κλήσεις σε κάποιον καθορισμένο αριθμό. Μπορείτε να ορίσετε τη λειτουργία αυτή ξεχωριστά για διάφορες συνθήκες. a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Τηλέφωνο. b. Πατήστε το πλήκτρο επιλογών και επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε τύπο κλήσης Προώθηση κλήσης Επιλέξτε κάρτα SIM. c. Επιλέξτε μία κατάσταση. d. Εισάγετε τον αριθμό προς τον οποίο θα προωθούνται οι κλήσεις και επιλέξτε Ενεργό. Η ρύθμισή σας θα αποσταλεί στο δίκτυο. 9. Ορισμός φραγής κλήσεων Η φραγή κλήσεων είναι μια λειτουργία δικτύου που απαγορεύει ορισμένους τύπους κλήσεων ή αποτρέπει άλλα άτομα να πραγματοποιούν κλήσεις με τη συσκευή σας. a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Τηλέφωνο. b. Πατήστε το πλήκτρο επιλογών και επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε τύπο κλήσης Φραγή Κλήσης Επιλέξτε κάρτα SIM. c. Πραγματοποιήστε μια επιλογή φραγής κλήσεων. d. Εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης φραγής κλήσεων και επιλέξτε OK. Η ρύθμισή σας θα αποσταλεί στο δίκτυο. 10. Ορισμός αναμονής κλήσεων Η αναμονή κλήσεων είναι μια λειτουργία δικτύου που σας ειδοποιεί για μια εισερχόμενη κλήση ενώ

14 βρίσκεται μια άλλη κλήση σε εξέλιξη. Η λειτουργία αυτή διατίθεται μόνο για φωνητικές κλήσεις. a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Τηλέφωνο. b. Πατήστε το πλήκτρο επιλογών και επιλέξτε Ρυθμίσεις Φωνητική κλήση Πρόσθετες ρυθμίσεις Επιλέξτε κάρτα SIM Αναμ. κλησ. Η ρύθμισή σας θα αποσταλεί στο δίκτυο. Μηνύματα Μάθετε να δημιουργείτε και να στέλνετε μηνύματα κειμένου (SMS) ή πολυμέσων (MMS), καθώς και να εμφανίζετε ή να διαχειρίζεστε μηνύματα που έχετε στείλει ή λάβει. 1. Αποστολή μηνύματος κειμένου a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Μηνύματα b. Επιλέξτε c. Επιλέξτε την περιοχή παραληπτών d. Προσθέστε παραλήπτες Εισάγετε τηλεφωνικούς αριθμούς με το χέρι, διαχωρίζοντάς τους με ερωτηματικό ή κόμμα. Επιλέξτε τηλεφωνικούς αριθμούς από την λίστα επαφών επιλέγοντας. Επιστρέψτε στο μήνυμα επιλέγοντας. e. Επιλέξτε το πεδίο κειμένου και πληκτρολογήστε το κείμενο του μηνύματος. f. Για να στείλετε το μήνυμα, επιλέξτε. g. Επιλέξτε κάρτα SIM 2. Αποστολή μηνύματος πολυμέσων

15 a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Μηνύματα b. Επιλέξτε c. Επιλέξτε την περιοχή παραληπτών d. Προσθέστε παραλήπτες Εισάγετε τηλεφωνικούς αριθμούς με το χέρι, διαχωρίζοντάς τους με ερωτηματικό ή κόμμα. Επιλέξτε τηλεφωνικούς αριθμούς από την λίστα επαφών επιλέγοντας. Επιστρέψτε στο μήνυμα επιλέγοντας. e. Επιλέξτε το πεδίο κειμένου και πληκτρολογήστε το κείμενο του μηνύματος. f. Επιλέξτε και επισυνάψτε ένα αρχείο g. Για να στείλετε το μήνυμα, επιλέξτε. h. Επιλέξτε κάρτα SIM 3. Προβολή μηνύματος κειμένου ή πολυμέσων a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Μηνύματα. Τα μηνύματά σας ομαδοποιούνται με βάση την επαφή ως νήμα μηνυμάτων. b. Επιλέξτε μια επαφή. c. Επιλέξτε ένα μήνυμα πολυμέσων για να προβάλλετε περαιτέρω στοιχεία. Προσωπικά στοιχεία

16 Επαφές Μάθετε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε μια λίστα των προσωπικών ή επαγγελματικών επαφών σας. Μπορείτε να αποθηκεύετε ονόματα, αριθμούς τηλεφώνων, διευθύνσεις και άλλα στοιχεία για τις επαφές σας. 1. ημιουργία επαφής a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Άτομα b. Επιλέξτε c. Επιλέξτε μια θέση μνήμης. d. Εισάγετε πληροφορίες για την επαφή. e. Επιλέξτε Τέλος για να προσθέσετε την επαφή στη μνήμη. Σημείωση Μπορείτε να δημιουργήσετε επαφές από την οθόνη κλήσης επιλέγοντας τον αριθμό και στην συνέχεια Προσθήκη στις Επαφές. 2. Εύρεση επαφής a. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Άτομα b. Πραγματοποιήστε κύλιση πάνω ή κάτω στη λίστα επαφών. c. Επιλέξτε ένα όνομα επαφής. Από την προβολή επαφών, χρησιμοποιήστε τις εξής επιλογές: Για να πραγματοποιήσετε φωνητική κλήση πατήστε πάνω στον αριθμό στην συνέχεια επιλέξτε κάρτα SIM.

17 Για να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήση επιλέξτε. Για να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου ή πολυμέσων επιλέξτε Ρυθμίσεις Πρόσβαση στις επιλογές ρυθμίσεων

18 1. Στη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Ρυθμίσεις. 2. Επιλέξτε μια κατηγορία ρυθμίσεων και κατόπιν πραγματοποιήστε μια επιλογή. Wi-Fi Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Wi-Fi για να συνδεθείτε σε κάποιο σημείο πρόσβασης Wi-Fi και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet ή άλλες συσκευές δικτύου. Bluetooth Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bluetooth για να ανταλλάξετε πληροφορίες σε κοντινή απόσταση. Χρήση δεδομένων Παρακολουθήστε τον όγκο χρήσης δεδομένων σας και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για τον περιορισμό. Για περισσότερες επιλογές, πατήστε το πλήκτρο επιλογών. Περιαγωγή δεδομένων SIM1: ρύθμιση για χρήση συνδέσεων δεδομένων, Από την SIM1, όταν βρίσκεστε σε περιαγωγή. Περιαγωγή δεδομένων SIM2: ρύθμιση για χρήση συνδέσεων δεδομένων, Από την SIM2, όταν βρίσκεστε σε περιαγωγή. Περιορισμός δεδ. παρασκηνίου: ρύθμιση για απενεργοποίηση του συγχρονισμού στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια χρήσης δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Εμφάνιση χρήσης Wi-Fi: ρυθμίστε την επιλογή αυτή για να προβάλλεται η χρήση δεδομένων σας μέσω Wi-Fi. Περισσότερες ρυθμίσεις

19 Αλλάξτε τις ρυθμίσεις, για να ελέγχετε τις συνδέσεις με άλλες συσκευές ή δίκτυα. 1. Λειτουργία πτήσης Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης για να απενεργοποιήσετε όλες τις ασύρματες λειτουργίες της συσκευής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνον υπηρεσίες που δεν παρέχονται από το δίκτυο. 2. VPN ιαμόρφωση και διαχείριση εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN). 3. Tethering και φορ.σημ. πρόσβ. Πρόσδεση USB: ρυθμίστε την επιλογή αυτή για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ως ασύρματο μόντεμ, φτιάχνοντας μια σύνδεση USB με υπολογιστή. Ενεργό σημείο Wi-Fi: ρυθμίστε την επιλογή αυτή για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ως ασύρματο σημείο πρόσβασης για άλλες συσκευές. Πρόσδεση Bluetooth: ενεργοποιήστε τη λειτουργία tethering μέσω Bluetooth, για να μοιραστείτε τη σύνδεση δικτύου κινητής τηλεφωνίας με Η/Υ μέσω Bluetooth. Βοήθεια: προβάλετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της λειτουργίας Tethering. 4. Wi-Fi Direct Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Wi-Fi Direct, ώστε να συνδέετε δύο συσκευές μέσω ενός δικτύου Wi-Fi χωρίς να απαιτείται σημείο πρόσβασης. 5. ίκτυα κινητής τηλεφωνίας

20 Υπηρεσία 3G: ρυθμίστε αυτή την επιλογή για χρήση συνδέσεων δεδομένων, όταν βρίσκεστε σε περιαγωγή. Ονόματα σημείων πρόσβασης: επιλέξτε ένα όνομα σημείου πρόσβασης (APN) για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε APN. Γ ια επαναφορά των ρυθμίσεων APN στις εργοστασιακά προεπιλεγμένες τιμές, πατήστε το πλήκτρο επιλογών και επιλέξτε Επαναφορά της προεπιλογής. Εταιρείες δικτύου: Αναζήτηση δικτύων: πραγματοποιήστε αναζήτηση και επιλέξτε δίκτυο. Αυτόματη επιλογή: ρυθμίστε την επιλογή αυτή, για να επιλέξετε το πρώτο διαθέσιμο δίκτυο. Προφίλ Ήχου Αλλάξτε τις ρυθμίσεις για διάφορους ήχους στη συσκευή σας. Silent: ενεργοποιήστε την Αθόρυβη λειτουργία, για να ενεργοποιήσετε τη δόνηση ή τη σίγαση όλων των ήχων εκτός των ήχων πολυμέσων και των ήχων ειδοποιήσεων. Ρυθμίσεις ένταση: προσαρμόστε την ένταση για διάφορους ήχους στη συσκευή σας. όνηση: ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της δόνησης. Voice call ringtone: επιλέξτε τον ήχο κλήσης που θα σας ειδοποιεί για τις εισερχόμενες φωνητικές κλήσεις.

21 Video call ringtone: επιλέξτε τον ήχο κλήσης που θα σας ειδοποιεί για τις εισερχόμενες βιντεοκλήσεις. Προεπιλεγμένη ειδοποίηση: επιλέξτε τον ήχο κλήσης που θα σας ειδοποιεί για συμβάντα, όπως νέα μηνύματα και αναπάντητες κλήσεις. Ήχοι αφής πληκτρολογίου: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να ακούγεται ένας ήχος, όταν εισάγετε αριθμούς στην οθόνη κλήσης. Ήχοι αφής: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να ακούγεται ένας ήχος, όταν επιλέγετε κάποια εφαρμογή ή πραγματοποιείτε κάποια επιλογή. Ήχος κλειδώματος οθόνης: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να ακούγεται ένας ήχος, όταν κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε την οθόνη αφής. όνηση κατά την αφή: ρυθμίστε τη συσκευή ώστε να δονείται όταν πατάτε το πλήκτρο επιλογών ή το πλήκτρο πίσω, ή πατάτε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας ή το πλήκτρο αρχικής οθόνης. Εμφάνιση Αλλάξτε τις ρυθμίσεις για έλεγχο της οθόνης και του φωτισμού στη συσκευή σας. Φωτεινότητα: προσαρμόστε τη φωτεινότητα της οθόνης. Αναστολή λειτουργίας: επιλέξτε τη χρονική διάρκεια αναμονής της συσκευής πριν απενεργοποιηθεί ο φωτισμός της οθόνης.

22 Αυτόματη περιστροφή οθόνης: ρυθμίστε το περιβάλλον εργασίας, ώστε να περιστρέφεται αυτόματα όταν περιστρέφετε τη συσκευή. Μέγεθος γραμματοσειράς.: αλλάξτε το μέγεθος γραμματοσειράς για τη δημιουργία ή την προβολή στοιχείων σε εφαρμογές. Λειτουργία οθόνης: επιλέξτε μια λειτουργία οθόνης. Ταπετσαρία: αλλάξτε τις ρυθμίσεις φόντου Μπαταρία Προβάλετε πληροφορίες για την κατάσταση της ισχύος της μπαταρίας Αποθήκευτικός χώρος Προβάλετε πληροφορίες μνήμης της συσκευής και της κάρτας μνήμης. Μπορείτε επίσης να κάνετε ιαγραφή της κάρτας μνήμης. Προσοχή Η μορφοποίηση μιας κάρτας μνήμης διαγράφει μόνιμα όλα τα δεδομένα από τη θέση μνήμης. Σημείωση Η πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης είναι μικρότερη από τη χωρητικότητα που εμφανίζεται, επειδή το λειτουργικό σύστημα και οι προεπιλεγμένες εφαρμογές Εφαρμογές Προβάλετε και διαχειριστείτε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.

23 Λογαριασμοί και συγχρονισμός Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της λειτουργίας αυτόματου συγχρονισμού ή διαχειριστείτε τις πληροφορίες για συγχρονισμό. Υπηρεσίες τοποθεσίας Αλλάξτε τις ρυθμίσεις των υπηρεσιών εντοπισμού θέσης. Υπηρεσία τοποθεσίας Google: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να χρησιμοποιεί την τρέχουσα θέση σας για τις υπηρεσίες αναζήτησης Google και άλλες υπηρεσίες της Google. Χρησιμοποιήσετε Wi-Fi και/ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για εύρεση της θέσης σας. Χρήση δορυφόρων GPS: ρυθμίστε την επιλογή αυτή, για να χρησιμοποιήσετε δορυφόρους GPS για εύρεση της θέσης σας. GPS EPO assistance: ρυθμίστε την επιλογή αυτή, για να χρησιμοποιήσετε αισθητήρες προκειμένου να βελτιώσετε τον εντοπισμό πεζών, όταν το σήμα GPS είναι αδύναμο ή παρεμποδίζεται. Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των υπολογισμών του αισθητήρα και της πραγματικής θέσης σας. Ασφάλεια Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας για τη συσκευή και την κάρτα SIM ή USIM.

24 Κλείδωμα οθόνης: ενεργοποιήστε τη λειτουργία κλειδώματος οθόνης. Πληροφορίες κατόχου: εισάγετε τις πληροφορίες σας που εμφανίζονται στην κλειδωμένη οθόνη. Κρυπτογράφηση τηλεφώνου: ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να κρυπτογραφούνται τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που ενεργοποιείτε το τηλέφωνο. Σημείωση Φορτίστε την μπαταρία προτού ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση αυτή, διότι ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο από μία ώρα για να κρυπτογραφηθούν τα δεδομένα σας. Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM: Κλείδωμα κάρτας SIM: αυθμίστε την επιλογή αυτή, για να κλειδώσετε την κάρτα SIM ή USIM. Για χρήση της συσκευής σας με την κάρτα SIM ή USIM, πρέπει να εισάγετε το PIN. Αλλαγή PIN κάρτας SIM: αλλάξτε το PIN που παρέχεται με την κάρτα SIM ή USIM. Να γίνουν οι κωδικοί πρόσβασης ορατοί: ρυθμίστε την επιλογή αυτή, για να εμφανίζονται οι κωδικοί πρόσβασης καθώς τους εισάγετε. ιαχειριστές συσκευής: προβάλετε τους διαχειριστές που έχετε εγκρίνει για τη συσκευή σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε διαχειριστές συσκευής για την εφαρμογή νέων πολιτικών στη συσκευή σας.

25 Άγνωστες προελεύσεις: ρυθμίστε τη συσκευή για εγκατάσταση εφαρμογών των οποίων έχετε κάνει λήψη από οποιαδήποτε πηγή. Αν δεν ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή, μπορείτε να εγκαθιστάτε μόνο εφαρμογές των οποίων η λήψη γίνεται από το Play Store. Αξιόπιστα διαπιστευτήρια: ρυθμίστε την επιλογή αυτή για χρήση πιστοποιητικών και διαπιστευτηρίων, για να εξασφαλίζεται η ασφαλής χρήση των εφαρμογών. Εγκατάσταση από κάρτα SD: εγκαταστήστε κρυπτογραφημένα πιστοποιητικά που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή αποθήκευσης USB της συσκευής σας. Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων: διαγραφή των διαπιστευτηρίων από τη συσκευή και επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Γλώσσα και είσοδος Αλλάξτε τις ρυθμίσεις γλωσσών και εισαγωγής κειμένου. 1. Γλώσσα Επιλέξτε μια γλώσσα οθόνης. 2. Προεπιλογή Επιλέξτε μια μέθοδο εισαγωγής κειμένου. 3. Φωνητική πληκτρολόγηση Google Ενεργοποιήστε τη λειτουργία φωνητικής εισαγωγής Google για εισαγωγή κειμένου φωνητικά. Για αλλαγή των ρυθμίσεων φωνητικής εισαγωγής, επιλέξτε Επιλογή γλωσσών εισαγωγής: επιλέξτε γλώσσες εισαγωγής για τη φωνητική αναγνώριση Google.

26 Αποκλεισμός προσβλητικών λέξεων: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να μην αναγνωρίζονται προσβλητικές λέξεις σε φωνητικές εισαγωγές. 4. Φωνητική αναζήτηση Για τη φωνητική αναγνώριση Google διατίθενται οι παρακάτω επιλογές: Γλώσσα: επιλέξτε γλώσσα για την φωνητική αναγνώριση Google. Ασφαλής Αναζήτηση: επιλέξτε επίπεδο για φιλτράρισμα υβριστικού κείμενου και εικόνων από τα αποτελέσματα φωνητικής αναζήτησης. Αποκλεισμός προσβλητικών λέξεων: επιλέξτε αυτή τη ρύθμιση για απόκρυψη προσβλητικών λέξεων από τα αποτελέσματα φωνητικής αναζήτησης. 5. Έξοδος μετατροπής κειμένου σε ομιλία Προτιμώμενη μηχανή TTS: επιλέξτε μια μηχανή σύνθεσης ομιλίας. Γ ια αλλαγή των ρυθμίσεων για μηχανές σύνθεσης ομιλίας, επιλέξτε Ρυθμός ομιλίας: επιλέξτε ταχύτητα για τη λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία. Ακούστε ένα παράδειγμα: ακούστε το κείμενο που διαβάζεται ως παράδειγμα. Λειτουργία οδήγησης: ενεργοποιήστε τη λειτουργία οδήγησης για να λαμβάνετε ηχητικές ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα ή λεπτομέρειες συμβάντων. 6. Ταχύτητα δείκτη

27 Προσαρμόστε την ταχύτητα του δείκτη του ποντικιού ή του trackpad που είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή σας. Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Αλλάξτε τις ρυθμίσεις για τη διαχείριση των ρυθμίσεων και των δεδομένων. ημ.αντιγρ.ασφ.δεδ. μου: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή για δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων των ρυθμίσεών σας και των δεδομένων εφαρμογών στο διακομιστή Google. Λογαριασμός αντιγράφων ασφαλείας: ρυθμίστε ή επεξεργαστείτε το λογαριασμό αντιγράφων ασφαλείας Google. Αυτόματη επαναφορά: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή για επαναφορά των ρυθμίσεων και των δεδομένων εφαρμογών όταν πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά μια εφαρμογή. Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων: προχωρήστε σε επαναφορά των ρυθμίσεών σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές τιμές και διαγράψτε όλα τα δεδομένα σας. Προσοχή Αν προβείτε σε επαναφορά της συσκευής σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις ενώ είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση αυτή, η συσκευή δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε ανάγνωση των κρυπτογραφημένων αρχείων σας. Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση αυτή, προτού προβείτε σε επαναφορά της συσκευής.

28 Ημερομηνία & ώρα Αλλάξτε τις ρυθμίσεις για έλεγχο της εμφάνισης ώρας και ημερομηνίας στη συσκευή σας. Σημείωση Αν η μπαταρία παραμείνει πλήρως αποφορτισμένη ή αφαιρεθεί από τη συσκευή, η ώρα και η ημερομηνία θα μηδενιστούν. Αυτόματη ημερ/νία και ώρα: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή για λήψη πληροφοριών χρόνου από το δίκτυο και αυτόματη ενημέρωση ώρας και ημερομηνίας. Αυτόματη ζώνη ώρας: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή για λήψη πληροφοριών ζώνης ώρας από το δίκτυο όταν μετακινείστε σε διάφορες ζώνες ώρας. Ορισμός ημερομηνίας: ορίστε την τρέχουσα ημερομηνία με μη αυτόματο τρόπο. Ορισμός ώρας: ορίστε την τρέχουσα ώρα με μη αυτόματο τρόπο. Επιλογή ζώνης ώρας: επιλέξτε ζώνη ώρας. Χρήση μορφής 24ώρου: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, ώστε να εμφανίζεται η ώρα σε μορφή 24 ωρών ή 12 ωρών. Μορφή ημερομηνίας: επιλέξτε μορφή ημερομηνίας. Προσβασιμότητα Οι υπηρεσίες προσβασιμότητας είναι ειδικές λειτουργίες για άτομα με σωματικές αναπηρίες. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις για βελτίωση της προσβασιμότητας στο περιβάλλον εργασίας και τις λειτουργίες της συσκευής.

29 Επιλογές προγραμματιστή Αλλάξτε τις ρυθμίσεις για την ανάπτυξη εφαρμογών. Εντοπισμός σφαλμάτων USB: ενεργοποιήστε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων για να συνδέετε τη συσκευή σας με υπολογιστή με καλώδιο USB. Αναγνωριστικό συσκευής ανάπτυξης: προβάλετε το αναγνωριστικό ανάπτυξης της συσκευής σας. Αποδοχή ψευδών τοποθεσιών: επιλέξτε να επιτρέπεται η αποστολή πλαστών τοποθεσιών και πληροφοριών υπηρεσίας σε μια υπηρεσία διαχείρισης θέσεων για διεξαγωγή δοκιμών. Κωδικός αντ. ασφ. επιφ. εργ.: ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για να προστατεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Ενεργ. αυστηρής λειτουργίας: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να αναβοσβήνει η οθόνη όταν κάποια εφαρμογή εκτελεί μεγάλες σε διάρκεια λειτουργίες. Θέσης δείκτη: ρυθμίστε τη συσκευή, ώστε να εμφανίζονται οι συντεταγμένες και τα ίχνη του δείκτη όταν πατάτε την οθόνη. Εμφάνιση αγγιγμάτων: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, ώστε να εμφανίζεται ο δείκτης όταν πατάτε την οθόνη. Εμφάνιση ενημ/σεων οθόνης: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, ώστε να αναβοσβήνουν οι περιοχές της οθόνης, όταν ενημερώνονται. Προβολή χρήσης CPU: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, για να εμφανίζονται σε λίστα όλες οι εκτελούμενες διαδικασίες.

30 Αναγκαστική απόδοση GPU: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή για να χρησιμοποιείται δισδιάστατη επιτάχυνση υλικού για βελτίωση της γραφικής απόδοσης. Κλίμακα κίνησης παραθύρου: επιλέξτε την ταχύτητα για το άνοιγμα και το κλείσιμο των αναδυόμενων παραθύρων. Κλίμακα κίνησης μετάβασης: επιλέξτε την ταχύτητα για την εναλλαγή μεταξύ των οθονών. Μη διατήρηση δραστηριοτήτων: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, ώστε να τερματίζεται η εφαρμογή που εκτελείται όταν ενεργοποιείτε μια νέα εφαρμογή. Όριο διεργασ. παρασκηνίου: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, ώστε να περιορίσετε τον αριθμό των διαδικασιών που επιτρέπεται να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Εμφάνιση όλων των ANR: επιλέξτε τη ρύθμιση αυτή, ώστε η συσκευή να σας ειδοποιεί για τυχόν εφαρμογές που δεν αποκρίνονται και εκτελούνται στο παρασκήνιο. Σχετικά με το τηλέφωνο Προβάλετε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, όπως τον αριθμό μοντέλου, την έκδοση και την ισχύ της μπαταρίας.

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...10 2 Εισαγωγή κειμένου...21 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Smart N8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 8 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Smart E8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας σε άριστη κατάσταση, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 power

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 power Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 power Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Ρωτήστε στο κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες. Το Android είναι εμπορικό σήμα

Διαβάστε περισσότερα

User Εγχειρίδιο manual χρήσης Smart speed

User Εγχειρίδιο manual χρήσης Smart speed User Εγχειρίδιο manual χρήσης Smart speed Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών που

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their

Εγχειρίδιο χρήστη. names mentioned herein may be the trade marks of their Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών Vodafone που Group αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Tab prime 7

Οδηγός Χρήσης Tab prime 7 Οδηγός Χρήσης Tab prime 7 VFD 1400 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...4 1.2 Ξεκινώντας...6 1.3 Αρχική οθόνη...9 2 Εισαγωγή κειμένου...19 2.1 Με τη χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Torch 9800 Smartphone Έκδοση: 6.0 Οδηγός χρήσης

BlackBerry Torch 9800 Smartphone Έκδοση: 6.0 Οδηγός χρήσης BlackBerry Torch 9800 Smartphone Έκδοση: 6.0 Οδηγός χρήσης Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.blackberry.com/docs/smartphones. SWDT643442-941426-0827040534-019

Διαβάστε περισσότερα

GT-I5510. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-I5510. Εγχειρίδιο χρήσης GT-I5510 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτήν την κινητή συσκευή της Samsung. Η συσκευή αυτή θα σας προσφέρει κινητή επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα Smartphone Ω1 1 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

User Εγχειρίδιο manualχρήσης

User Εγχειρίδιο manualχρήσης User Εγχειρίδιο manualχρήσης Smart mini 7 Vodafone Group 2016. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών που

Διαβάστε περισσότερα

SM-J100F SM-J100G SM-J100H/DD SM-J100ML/DS SM-J100FN SM-J100H SM-J100H/DS SM-J100Y. Εγχειρίδιο χρήσης

SM-J100F SM-J100G SM-J100H/DD SM-J100ML/DS SM-J100FN SM-J100H SM-J100H/DS SM-J100Y. Εγχειρίδιο χρήσης SM-J100F SM-J100G SM-J100H/DD SM-J100ML/DS SM-J100FN SM-J100H SM-J100H/DS SM-J100Y Εγχειρίδιο χρήσης Greek. 04/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Περιεχόμενα Διαβάστε πρώτα Πρώτα βήματα 6 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

User Εγχειρίδιο manualχρήσης

User Εγχειρίδιο manualχρήσης User Εγχειρίδιο manualχρήσης Smart ultra 7 Vodafone Group 2016. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Όλες οι επωνυμίες προϊόντων ή εταιρειών που

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Διαβάστε περισσότερα

Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης

Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2019-04-09 el-gr 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Bold 9650 Smartphone

BlackBerry Bold 9650 Smartphone BlackBerry Bold 9650 Smartphone Οδηγός χρήσης Έκδοση: 6.0 Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε www.blackberry.com/docs/smartphones. την τοποθεσία SWDT643442-941426-0131075757-019

Διαβάστε περισσότερα

SM-G355HN. Εγχειρίδιο χρήσης. www.samsung.com

SM-G355HN. Εγχειρίδιο χρήσης. www.samsung.com SM-G355HN Εγχειρίδιο χρήσης www.samsung.com Πληροφορίες σχετικά με το παρόν εγχειρίδιο Η συσκευή αυτή παρέχει κινητή επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας με χρήση των υψηλών προτύπων και της τεχνολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

User manual. Εγχειρίδιο Χρήστη. Vodafone Group Vodafone Η επωνυμία and Vodafone the Vodafone και τα

User manual. Εγχειρίδιο Χρήστη. Vodafone Group Vodafone Η επωνυμία and Vodafone the Vodafone και τα User manual Εγχειρίδιο Χρήστη Vodafone Group 2015. Vodafone Η επωνυμία and Vodafone the Vodafone και τα λογότυπα logos are trade της Vodafone marks of Vodafone αποτελούν Group. εμπορικά Any product σήματα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας 5 Έναρξη Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

SM-J320FN SM-J320F/DS. Εγχειρίδιο χρήσης

SM-J320FN SM-J320F/DS. Εγχειρίδιο χρήσης SM-J320FN SM-J320F/DS Εγχειρίδιο χρήσης Greek. 03/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Περιεχόμενα Βασικές λειτουργίες 4 Διαβάστε πρώτα 5 Περιεχόμενα συσκευασίας 6 Διάταξη συσκευής 8 Μπαταρία 14 Κάρτα SIM ή USIM

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με τη συσκευή σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync).

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου. Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη

Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου. Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη Ενεργοποίηση σιωπηλής λειτουργίας Έχετε λάβει ένα νέο μήνυμα SMS Έχετε λάβει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Printed in Korea Code No.:GH68-33337A Greek. 01/2011. Rev. 1.0. www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-33337A Greek. 01/2011. Rev. 1.0. www.samsungmobile.com Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ ΑΘΗΝΑ: Γραφεία:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600 Εγχειρίδιο χρήσης Smart prime 7 VFD 600 Vodafone Smart prime 7 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Style 9670 Smartphone

BlackBerry Style 9670 Smartphone BlackBerry Style 9670 Smartphone Οδηγός χρήσης Έκδοση: 6.0 Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε www.blackberry.com/docs/smartphones. την τοποθεσία SWDT643442-941426-0201022331-019

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με τη συσκευή σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync).

Διαβάστε περισσότερα

SM-G531F. Εγχειρίδιο χρήσης. Greek. 10/2015. Rev.1.0.

SM-G531F. Εγχειρίδιο χρήσης. Greek. 10/2015. Rev.1.0. SM-G531F Εγχειρίδιο χρήσης Greek. 10/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Περιεχόμενα Διαβάστε πρώτα Πρώτα βήματα 6 Περιεχόμενα συσκευασίας 7 Διάταξη συσκευής 9 Χρήση της κάρτας SIM ή USIM και της μπαταρίας 14

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

GT-S5360. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-S5360. Εγχειρίδιο χρήσης GT-S5360 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτήν την κινητή συσκευή της Samsung. Η συσκευή αυτή θα σας προσφέρει κινητή επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο User manual χρήσης

Εγχειρίδιο User manual χρήσης Εγχειρίδιο User manual χρήσης VF-1497 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1 Με τη χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0

PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981. Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 PORSCHE DESIGN Smartphone P'9981 Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0109120247-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 5 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 5 Πώς: Top 10... 21 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

User manual. Smart platinum 7. Vodafone Group Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα CJA61KAVDAKA

User manual. Smart platinum 7. Vodafone Group Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα CJA61KAVDAKA User manual Smart platinum 7 Vodafone Group 2015. Η επωνυμία Vodafone και τα λογότυπα της Vodafone αποτελούν εμπορικά σήματα του Vodafone Ομίλου Group Vodafone. 2016. Όλες Vodafone οι επωνυμίες and the

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO.

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Περιεχόμενα: 1. Σημαντική σημείωση 2. Περιγραφή προϊόντος 3. Διαμόρφωση 4. Μενού 5. Φωνητικές κλήσεις 6. Μηνύματα SMS 7. Πολυμέσα

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης

SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ SMART WATCH Το SW100 µπορεί να λειτουργεί µε τους εξής τρεις τρόπους: Bluetooth dialer:: Σύνδεση ΒΤ µε το Smartphone σας. Μπορείτε να ελέγχεται αυτόµατα το τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης BlackBerry Bold 9000 Smartphone Έκδοση: 5.0 Οδηγός χρήσης Για να βρείτε την τελευταία έκδοση των οδηγών χρήσης, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.blackberry.com/docs/smartphones. SWDT643442-643442-0816084345-019

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο User manual χρήστη Tab speed

Eγχειρίδιο User manual χρήστη Tab speed Eγχειρίδιο User manual χρήστη Tab speed VF-1397 1 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...4 1.3 Αρχική οθόνη...7 2 Εισαγωγή κειμένου...18 2.1 Με

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1.

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1. EΛΛHNIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT400 P/NO : MMBB0376024(1.1) WR www.lg.com Bluetooth QD ID B015339 Κάποια από τα περιεχόμενα του εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Torch 9810 Smartphone

BlackBerry Torch 9810 Smartphone BlackBerry Torch 9810 Smartphone Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0613025143-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς: Top 10... 23 Συμβουλές: Top 10...

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync) Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με το τηλέφωνό σας, ανάλογα με το λογισμικό του τηλεφώνου ή του παροχέα υπηρεσιών. Για να εγκαταστήσετε το Kies (PC Sync)

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

GT-B2710. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-B2710. Εγχειρίδιο χρήσης GT-B2710 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το κινητό τηλέφωνο της Samsung. Το τηλέφωνο αυτό θα σας προσφέρει κινητή επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Torch Series

BlackBerry Torch Series BlackBerry Torch Series BlackBerry Torch 9850/9860 Smartphones Οδηγός χρήσης Έκδοση: 7.0 SWD-1735726-0614120526-019 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 6 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone σας... 6 Πώς: Top

Διαβάστε περισσότερα