Θέρμη των πολιτών Δήμος για όλους. υποψηφιότητες 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θέρμη των πολιτών Δήμος για όλους. υποψηφιότητες 2014"

Transcript

1 Θέρμη των πολιτών Δήμος για όλους υποψηφιότητες 2014 ΕΚΛΟΓΕΣ 18 Μαΐου 2014

2

3 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Σωκράτης Φάμελλος Παντρεμένος με την αρχιτεκτόνισσα Πόπη Καραγιαννίδου, πατέρας του 13χρονου Πέτρου. Συμμετέχει στα κοινά και έχει κοινωνική και πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια. Χημικός Μηχανικός (ΑΠΘ, 1989) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό (2004). Από το 1995 στέλεχος της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Τοπικής Ανάπτυξης τα τελευταία 10 χρόνια (ως το 2013). Έχει διεθνή επιστημονική δραστηριότητα σε θέματα Μηχανικής Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Νερού, Εδάφους, Υγρών και Στερεών Αποβλήτων. Υπεύθυνος δράσεων ανακύκλωσης & συντονιστής σημαντικών ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία κατάρτισης. Εκλεγμένος στη Διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ/ΤΚΜ) από το 1997 και στην Πανελλαδική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ (από το 2003), συνεχώς. Επικεφαλής της παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙ- ΚΩΝ στην Κεντρική Μακεδονία από το Έχει διατελέσει : Πρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΚΜ και μέλος Διοικούσας Επιτροπής & Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πρόεδρος Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Οικολογίας ΤΕΕ/ΤΚΜ Μέλος ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, επί σειρά ετών. Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης από το Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Επικοινωνίας, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος της Επιτροπής διαβούλευσης και της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας, θέσεις από τις οποίες παραιτήθηκε μετά την ανεξαρτητοποίησή του. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας και του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης (πρώην μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής). Μέλος της γραμματείας του Συντονιστικού Πολιτών και φορέων SOSTE ΤΟ ΝΕΡΟ και συντονιστής της Διαδημοτικής Επιτροπής για το κλείσιμο της χωματερής των Ταγαράδων. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης, Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Θέρμης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Ειδικού Σχολείου Θέρμης.

4 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Ενεργοί πολίτες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θέρμης συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ με βασικές μας αρχές τη δημοκρατία, την αποκέντρωση, την ανανέωση και την κοινωνική συμμετοχή. Δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε την Αυτοδιοίκηση με αγωνιστικότητα και διαφάνεια. Θεωρούμε την Αυτοδιοίκηση ένα δημοκρατικό λαϊκό θεσμό, που πρέπει να προστατευθεί και να ενισχυθεί γιατί στηρίζει την κοινωνία και εκπροσωπεί τους πολίτες. Καταθέτουμε μια νέα αυτοδιοικητική πρόταση για το δήμο Θέρμης. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ μπορεί να υπηρετήσει την τοπική υπόθεση γιατί έχει νέα ικανά στελέχη αλλά και σχέδιο, προγραμματική πρόταση και όραμα για τον τόπο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και διεκδικούμε τη διοίκηση του δήμου Θέρμης γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι οι δήμοι έχουν ανάγκη από αυτόνομες και διεκδικητικές δημοτικές αρχές. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ μπορεί να δώσει νέες ιδέες και προοπτική στον τόπο μας και στην Αυτοδιοίκηση. Οι νέες συνθήκες θέτουν στην αυτοδιοίκηση νέα καθήκοντα. Που απαιτούν ανανέωση με ακέραια, αγωνιστικά και ικανά στελέχη, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και παλαιοκομματικές λειτουργίες, ανεξάρτητα από την κυβερνητική πολιτική. Με προσήλωση στη δημοκρατία και στη γνώμη των πολιτών και περιορισμό των θητειών σε θέσεις ευθύνης. Η δημοκρατία και η τοπική ανάπτυξη δεν υπηρετείται με το δημαρχοκεντρικό μοντέλο και τις πολλαπλές θητείες των ίδιων προσώπων. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τον τόπο αντιμετωπίζοντας τις αδυναμίες και τα ελλείμματα που δημιουργεί και δημιούργησε η κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και το σχέδιο Καλλικράτης.

5 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Πυλώνας της πολιτικής μας αλλά και κριτήριο αξιολόγησης όλων των επιλογών μας είναι ο Άνθρωπος. Μας υποχρεώνουν οι συνθήκες αλλά και τα χαρακτηριστικά της αυτοδιοίκησης που πιστεύουμε. Η Πρόνοια, η Κοινωνική Πολιτική, η Υγεία, η Εκπαίδευση και βέβαια ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός, έχουν πρώτη προτεραιότητα. Επιδιώκουμε την πρόσβαση όλων των πολιτών σε αυτές τις Υπηρεσίες, τη διασφάλιση του δημόσιου και δημοτικού χαρακτήρα τους και τη διασφάλιση της ισότιμης παροχής τους σε όλους τους οικισμούς του δήμου Θέρμης. Ταυτόχρονα θέτουμε ως προτεραιότητα την ενίσχυση της Τοπικής Ανάπτυξης ώστε να πετύχουμε απασχόληση, τοπικό εισόδημα και κοινωνική συνοχή. Για να τα πετύχουμε όλα αυτά καταθέτουμε πρόταση υπέρβασης του θεσμικού πλαισίου με ένα νέο κοινοτισμό και με κουλτούρα δημοκρατίας και κοινωνικής συμμετοχής σε κάθε Κοινότητα. Δεν μας ταιριάζει η ύφεση, οι συμβιβασμοί και το κυνήγι της εξουσίας. Θέλουμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο γιατί το αξίζει. Θα αξιοποιήσουμε την καινοτομία, θα στηριχτούμε στην αξιοκρατία και ισοτιμία των πολιτών, διεκδικώντας σθεναρά ότι μας αντιστοιχεί. Η παρουσία μας στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ είναι η πρώτη απόδειξη ότι υπάρχει διέξοδος και προοπτική στην αλλαγή σελίδας στο δήμο μας. Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Θέρμης να πάρουμε τη ζωή και το Δήμο στα χέρια μας, δημιουργώντας ένα Δήμο των Πολιτών - Δήμο για Όλους με ισόρροπη ανάπτυξη.

6 Eκλογική Περιφέρεια Bασιλικών

7 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Eκλογική Περιφέρεια Βασιλικών Γεωργιάδης Απόστολος του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το 1963 στον Ασκό Θεσσαλονίκης. Κάτοικος Βασιλικών από το Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία φύλαξης. Δραστηριοποιήθηκε το 2010 με την Κίνηση Πολιτών Βασιλικών. Ενεργό μέλος στα κινήματα για την απομάκρυνση του υποκαταστήματος ΙΚΑ από τα Βασιλικά ενώ συμμετείχε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τιμολόγησης νερού στη Δ.Ε. Βασιλικών. Είναι παντρεμένος με την Τάνια Φουρκιώτη, έχουν ένα γιο, τον Κων/νο. Πιστεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου. Καλαϊτζίδης Δημήτρης του Πολύκαρπου Γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το Σπούδασε Ιατρική. Εργάστηκε στα Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Πολυγύρου. Σήμερα εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας. Εθελοντής γιατρός στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Καγιαλή, έχουν δύο παιδιά 6 και 4 ετών. Ανήσυχος για θέματα υγείας, πρωτοβάθμιας περίθαλψης και για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας. Κώττης Δημήτριος του Βασιλείου Κάτοικος Περιστεράς, έγγαμος με τέσσερα παιδιά. Πτυχιούχος του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Α.Π.Θ. (Μάρτιος 1998). Εργάστηκε ως συμβασιούχος δασολόγος στα Δασαρχεία Θεσσαλονίκης, Πολυγύρου, Σταυρού και Αρναίας. Έχει ασχοληθεί με δασοτεχνικές και περιβαλλοντικές μελέτες διατηρώντας γεωτεχνικό γραφείο στην Περιστερά. Σήμερα εργάζεται στο τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χαλκιδικής, έχοντας ως αντικείμενο τον έλεγχο των υπό σύνταξη δασικών χαρτών. Λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας διαθέτει αξιόλογη εμπειρία σε θέματα μελετών και έργων υποδομής και ανάπτυξης Μάνος Δημήτρης του Ματθαίου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μόνιμος κάτοικος Σουρωτής από το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Τηλεπικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Εργάστηκε από θέσεις ευθύνης σε εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας για διάστημα δεκαπέντε ετών. Σήμερα είναι άνεργος. Παντρεμένος με τη Φανή Κοσμίδου, έχει ένα γιο, τον Αλκιβιάδη. Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος του Μιχαήλ Γεννήθηκε και ζει στα Βασιλικά. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Φυσικός (Α.Π.Θ.). Τελειόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Καθηγητής Μ.Ε. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής σε όλες τις θέσεις ευθύνης. Μέλος της πενταμελούς Ε.Ε. της ΟΛΜΕ. Αντιπρόσωπος της ΟΛΜΕ στη Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ. Αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Βασιλικών και μέλος του Δ.Σ. Ανθεμούντα. Ενεργό μέλος στα κινήματα για το κλείσιμο της χωματερής

8 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Eκλογική Περιφέρεια Βασιλικών Ταγαράδων, την απομάκρυνση του υποκαταστήματος ΙΚΑ από τα Βασιλικά, τα προβλήματα τιμολόγησης νερού στη Δ.Ε. Βασιλικών. Είναι σύζυγος της καθηγήτριας Γερμανικών Άννας Θεοφιλίδου, έχει μία κόρη τη Μιχαέλα και μία εγγονή τη Ριάννα. Νασιούδης Δημήτρης του Αναστασίου Γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι κάτοικος Σουρωτής, από όπου είναι και η καταγωγή του. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Ψυκτικών Εγκαταστάσεων. Σε ηλικία 16 ετών μπήκε στον εργασιακό στίβο. Εργάστηκε, ενώ παράλληλα σπούδαζε, ως εργάτης στην επιχείρηση μαρμάρων του πατέρα του, αργότερα ως ελεύθερος επαγγελματίας σε κατασκευαστικές εταιρείες, ως υπεργολάβος μαρμάρων σε εκκλησίες, ως υπεύθυνος εργοδηγός και εργοταξιάρχης σε κατασκευαστική εταιρεία. Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη. Σήμερα στα 48 του χρόνια έχει περίπου 4500 ένσημα και συνεχίζει να αγωνίζεται με τους ίδιους ρυθμούς για να ξεπεράσει την κρίση όπως όλοι μας. Πασπάλη Ευδοξία (Εύη) του Γεωργίου Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περιστερά Θεσσαλονίκης όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος οικονομικής σχολής και μιλάει αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια χρηματοοικονομικής καθώς και σε ομάδες με περιβαλλοντική δράση. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστεράς. Σαραφιανός Χρήστος του Ηλία Γεννήθηκε το 1973 στα Βασιλικά, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων. Διατηρεί τεχνικό γραφείο - κατασκευαστική εταιρεία στα Βασιλικά. Υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Βασιλικών, διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου για επτά έτη και παραμένει ενεργό μέλος του. Είναι παντρεμένος με την Ναταλία Μπάντη, καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας και έχουν μία κόρη. Σινάκος Απόστολος του Γεωργίου Αγρότης-Συνεταιριστής. Γεννήθηκε το 1968 στα Βασιλικά. Είναι απόφοιτος του Γ.Λ. Βασιλικών. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με θερμοκηπιακές καλλιέργειες, όπως επίσης και με την καλλιέργεια σιτηρών. Ενεργό μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βασιλικών, μέλος του ΔΣ για 12 χρόνια. Κοινοτικός Σύμβουλος Βασιλικών την περίοδο Ενεργό μέλος της Ομάδας Παραγωγών Κηπευτικών Βασιλικών. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Δέσποινα Μάρκου και έχουν μία κόρη.

9 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Eκλογική Περιφέρεια Βασιλικών Σκαρλατούδη Αναστασία του Χρήστου Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βασιλικά. Έχει σπουδάσει διακόσμηση με μεταπτυχιακές σπουδές στη Φλωρεντία. Έχει εργαστεί για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια ως διακοσμήτρια και παράλληλα τα τελευταία 3 χρόνια παρακολουθεί μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο προσωπικό της blog δημοσιεύει θέματα που σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά της και τα οποία θεωρεί ότι κάνουν τη ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα και όμορφη, όπως η οργάνωση χώρων, νέα υλικά, οικολογία, πολιτισμός, εθελοντισμός. Σύρος Χιμευτός (Φούλης) του Ηλία Γεννήθηκε στα Βασιλικά, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Σπούδασε Ηλεκτρονικός στην Τεχνική Σχολή Ευκλείδης και από το 1985 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία ΣΙΔΜΑ Α.Ε. ως στέλεχος πωλήσεων κλάδου κατασκευών. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας Βασιλικών επί 28 έτη. Έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια θεάτρου και σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε μέλος του ΓΑΣ Βασιλικών. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κυριακίδου, δασκάλα χορού και έχουν μία κόρη. Τουλκερίδης Γιώργος του Νικολάου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975, κάτοικος Αγίου Αντωνίου. Αποφοίτησε από την Αστυνομική ακαδημία το Μάρτιο του Είναι Αρχιφύλακας (Ανακριτικός Υπάλληλος) της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βασιλικών. Πρόεδρος του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου» την περίοδο Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος με κύρια ενασχόληση το παιδικό τμήμα του συλλόγου (ηλικίες 5 έως 9 ετών). Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Δερμεντζή και έχουν ένα παιδί ηλικίας 8 ετών, τον Νικόλαο.

10 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Δημοτική Kοινότητα Αγίας Παρασκευής Κουφάκης Γιάννης του Δημητρίου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 33 ετών. Σπούδασε γραφιστική με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά επί σειρά ετών ιδρύοντας τη δική του εταιρεία. Σήμερα ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες και είναι μέλος της ομάδας Βασιλικών του «Πελίτι» που έχει ως σκοπό τη συλλογή, καλλιέργεια και διατήρηση των ντόπιων παραδοσιακών σπόρων. Κρίνας Γιώργος του Χρυσοστόμου Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το Σπούδασε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από το 1995, ως ελεύθερος επαγγελματίας, άσκησε το επάγγελμα του περιβαλλοντολόγου και ασχολήθηκε με την εκπόνηση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ενώ από το 2000 έως σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Εγνατία Οδός Α.Ε., στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Πρασίνου. Από το 2000 και για επτά χρόνια ήταν κάτοικος Θέρμης, ενώ από το 2007 μέχρι σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος Αγίας Παρασκευής. Μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με τη Χαρούλα Καΐπη, έχουν μία κόρη την Εύα. Μπουχώρη Μαρία του Νικολάου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 7 χρόνια κατοικεί στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Θέρμης. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο της ναυτιλίας. Από το 2008 δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής όπου από το 2010 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του ΔΣ. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

11 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Δημοτική Kοινότητα Αγίας Παρασκευής Παμπουκίδου-Χαριτίδου Ευθυμία (Eφη) συζ. Παύλου Γεννήθηκε στη Μαυροθάλασσα Σερρών και μένει μόνιμα 16 χρόνια στην Αγία Παρασκευή. Απόφοιτος Λυκείου, εργάστηκε ως ιδ. υπάλληλος και ελεύθερη επαγγελματίας - έμπορος. Σήμερα ασχολείται με την καλλιέργεια ελιάς και εργάζεται μαζί με το σύζυγό της στη βιοτεχνία τους. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Σύζυγος του Παύλου Παμπουκίδη, βιοτέχνη. Έχουν δύο γιουςφοιτητές, τον Μενέλαο και τον Κωστή. Παυλίδου Μαρία του Χαραλάμπου Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε του Α.Π.Θ. και έχει 26 χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο της ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, το χορό και τον αθλητισμό και υπήρξε μέλος χορωδιών επί σειρά ετών. Απόφοιτος του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Θέρμης και μέλος της θεατρικής ομάδας Οραματιστές καθώς και της ομάδας θεατρικών αυτοσχεδιασμών Λούνασα. Τα τελευταία εννέα χρόνια υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και κατοικεί, από το 2003, με την οικογένειά της στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Θέρμης. Χατζηαυγουστόγλου Βαγγέλης του Χρήστου Γεννήθηκε στην Αγ. Παρασκευή Βασιλικών το Γεωργοκτηνοτρόφος. Μέλος της ΠΕΚ (Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων)

12 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Δημοτική Kοινότητα Βασιλικών Καλούδης Βασίλης του Δημητρίου Γεννήθηκε στο Ροδολίβος Σερρών το Μόνιμος κάτοικος Βασιλικών από το Απόφοιτος Σχολής Εργοδηγών Μηχανολόγων. Από το 1979 έως το 1986 εργάστηκε ως υπάλληλος σε βιομηχανία. Από το 1987 έως το 2007 ως ελεγκτής εμπορευμάτων (δημητριακά). Συνεργάστηκε με την Barilla και τις μεγαλύτερες αλευροβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το 1989 ίδρυσε εταιρεία εμπορίας ποτών η οποία υφίσταται μέχρι σήμερα και την διαχειρίζονται τα παιδιά του. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία ΛΙσσαβούδη και έχουν τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Γιώργο και το Νίκο. Καραβασίλη Δήμητρα του Νικολάου Γεννήθηκε το 1988, στα Βασιλικά. Απόφοιτη της Σχολής Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά). Ιδιωτικός υπάλληλος. Υποψήφια στις εκλογές του 2010 με τον Ανατολικό Άνεμο. Μαστορούδη Ευγενία του Αποστόλου Γεννήθηκε στα Βασιλικά το 1959 όπου και διαμένει μόνιμα. Διετέλεσε δημοτική υπάλληλος με σύμβαση στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βασιλικών. Υπεύθυνη του κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών την περίοδο Σήμερα είναι άνεργη. Είναι παντρεμένη με τον Θανάση Κλιματζδά και έχει ένα γιο τον Απόστολο. Σαλαγκούδη Ανδρονίκη του Αναστασίου Γεννήθηκε το 1974 στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, όπου και μεγάλωσε. Το 1991 εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ όπου αποφοίτησε το Την ίδια χρονιά γίνεται δεκτή στο μεταπτυχιακό τμήμα του Α.Π.Θ. στον τομέα της Φιλοσοφίας. Μέχρι το 2003 εργάστηκε σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ως φιλόλογος. Το 2004 διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση μέσω του διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. Εδώ και τέσσερα χρόνια εργάζεται στο Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γαλάτιστας. Είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά. Τερτιβανίδης Κώστας του Εμμανουήλ Ζει στα Βασιλικά. Γεωπόνος, κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου στην γενετική των φυτών. Είναι προϊστάμενος στο Τμ. Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου στην Π.Ε. Χαλκιδικής, ενώ εργάσθηκε σε ερευνητικά προγράμματα του Α.Π.Θ. και της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Μετεκπαιδεύτηκε σε μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών σεμιναρίων. Δίδαξε επί χρόνια σε ΤΕΙ και σε εκπαιδεύσεις ενηλίκων. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια. Διετέλεσε Γραμματέας του ΓΑΣ Βασιλικών, μέλος Συλλόγων Γονέων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού. Είναι πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην ΠΕ Χαλκιδικής. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Ζέκα, ψυχολόγο και έχουν δύο αγόρια.

13 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Δημοτική Kοινότητα Βασιλικών Τσολάκη Ελευθερία του Βασιλείου Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Βασιλικά. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ., μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (1994). Διατηρεί τεχνικό γραφείο στα Βασιλικά από το 1997 και ασχολείται με μελέτες - επιβλέψεις ιδιωτικών έργων. Συνεργάστηκε με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. το χρονικό διάστημα Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Σχολικής Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών και της Ένωσης Γονέων του Δήμου Βασιλικών( ). Συμμετείχε ως μέλος στην Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων & Πολιτών για το κλείσιμο του ΙΚΑ Βασιλικών και είναι μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης(2011-σήμερα). Μητέρα της 14χρονης Βασιλείας.

14 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Tοπική Kοινότητα Αγ. Αντωνίου Κόπανος Γιώργος του Τηλέμαχου Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αγ. Αντώνιο Θεσσαλονίκης όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Αγ. Αντωνίου και παρουσίασε σημαντικό έργο στην αγροτική οδοποιία. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Μιχαηλίδου και έχουν τέσσερα παιδιά. Στις εκλογές της 18ης Μαΐου συμμετέχει με την Παρέμβαση Πολιτών και συνεχίζει την προσπάθειά του για ένα δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, με αναπτυξιακή πορεία και ποιότητα ζωής. Λαζαρίδης Νικόλαος του Στεφάνου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Κάτοικος και δημότης Αγίου Αντωνίου. Ανθυπασπιστής (Ε.Α) του Ελληνικού στρατού, υπηρέτησε σε Μονάδες του Τεχνικού. Συμμετείχε σε ειρηνευτικές αποστολές του Ελληνικού Στρατού στο Κόσσοβο. Είναι παντρεμένος με την Πιλιαλίδου Χρυσάνθη και έχουν δύο παιδιά ηλικίας 13 και 9 ετών, την Πηνελόπη και την Ευδοξία. Μανουσαρίδης Λευτέρης του Γεωργίου Γεννήθηκε το 1985 στο Μονοπήγαδο όπου διαμένει μόνιμα. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Σπούδασε Μηχανολόγος Ψυκτικός και στη συνέχεια Φυσιοθεραπευτής. Αποφοίτησε από το Θεατρικό Εργαστήρι «ΠΑΡΑΘΛΑΣΗ». Ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Μονοπηγάδου ως μέλος του ΔΣ και σήμερα είναι γραμματέας του συλλόγου. Εργάζεται ως υπεύθυνος σε χώρο εστίασης. Σαχίνης Νικόλαος του Κωνσταντίνου Γεννήθηκε το 1962 στον Άγιο Αντώνιο και είναι μόνιμος κάτοικος και δημότης του χωριού. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (τεχνίτης ξηράς δόμησης). Πρόεδρος Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου» την περίοδο Εκλεγμένος Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητος Αγίου Αντωνίου την περίοδο Είναι παντρεμένος με την Χερχελετζή Καλλιόπη, και έχουν δύο παιδιά ηλικίας 26 και 25 ετών, τον Κων/νο και την Βαρβάρα.

15 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Tοπική Kοινότητα Λιβαδίου Στελεκάτη Ιωάννα του Άγγελου Γεννήθηκε το Κατάγεται από το Λιβάδι Θεσσαλονίκης, αλλά είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή του Ευόσμου. Είναι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο τμήμα Μαθηματικών με κατεύθυνση Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας. Τσιουκαρής Παναγιώτης του Γεωργίου Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι. Οι γονείς του είναι αγρότες- κτηνοτρόφοι και ο ίδιος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Αδερφός της Μαρίας Τσιουκαρή, Δημοτικής Συμβούλου πρώην Δήμου Βασιλικών για δύο τετραετίες. Μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βορείου Ελλάδος. Λάτρης της πανίδας και χλωρίδας του τόπου του, οραματίζεται ένα Λιβάδι που θα ξεχωρίζει και θα ξαναζωντανέψει μαζί με τους ανθρώπους του.

16 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Tοπική Kοινότητα Περιστεράς Δανιηλίδης Διονύσιος του Κυριάκου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, αρχικά στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στην Αθήνα, στο χώρο της εμπορίας-έκδοσης και διακίνησης βιβλίων-περιοδικών αλλά και ειδών δώρου. Πριν από τρία χρόνια, παράλληλα με την παραπάνω δραστηριότητα, ίδρυσε καταστήματα λιανικής πώλησης εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ) αλλά και του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονία. Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Περιστερά όπου και συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Έχει ένα γιο, τον Βασίλη. Κούτρη Ευαγγελία του Αποστόλου Απόφοιτη του Γενικού Ενιαίου Λυκείου και του Τ.Ε.Ε. Βασιλικών με εξειδίκευση στον τομέα της αισθητικής-κομμωτικής. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Περιστεράς καθώς επίσης και του Πολιτιστικού (χορευτικού) Συλλόγου. Είναι ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με την υγεία, την παιδεία, την εργασία και την ψυχική και κοινωνική υποστήριξη του πολίτη. Είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Μεσιτίδης Βασίλειος του Γεωργίου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνειδητά επέλεξε να ζήσει στην Περιστερά. Σπούδασε ψυχολογία στο Georgetown University της Ουάσιγκτον και έκανε μεταπτυχιακό στο New York University της Νέας Υόρκης. Εργάστηκε τρία χρόνια ως ψυχοθεραπευτής στη Νέα Υόρκη και διετέλεσε ψυχολόγος στον Ελληνικό Στρατό. Μετέπειτα, ασχολήθηκε ως επιχειρηματίας με εμπόριο, ανακύκλωση και ανακαινίσεις κατοικιών. Τα τελευταία χρόνια, μετά από αρκετά ποδηλατικά ταξίδια ανά τον κόσμο, απασχολείται στο κτήμα του στην Περιστερά με την καλλιέργεια και την αυτάρκεια και συμμετέχει σε συλλογικότητες κοινωνικής αλληλεγγύης. Ντισλής Δημήτριος του Αθανασίου Γεννήθηκε στην Περιστερά το Αποφοίτησε από το Λύκειο Βασιλικών το Εργάζεται στη ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ ως οδηγός-πωλητής από το Ασχολείται με το μπάσκετ από μικρός και επαγγελματικά από το 1995 μέχρι σήμερα. Αγωνίστηκε με τις ομάδες ΠΑΟΚ, ΜΕΝΤ, ΑΡΕΤΣΟΥ, ΣΟΥΡΩΤΗ, ΣΤΡΑΤΩΝΙ, ΚΟΖΑΝΗ. Διακρίθηκε πέντε φορές ως πρωταθλητής στις παραπάνω ομάδες και υπήρξε πρώτος σκόρερ όλων των εθνικών κατηγοριών για χρόνια. Το 2013 συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων κερδίζοντας την τρίτη θέση. Είναι παντρεμένος με τη Βάγια Μαλάματα και πατέρας δύο κοριτσιών.

17 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Tοπική Kοινότητα Σουρωτής Ηλιάδου-Οικονομίδου Ήρα του Αλεξάνδρου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από το 1996 ζει στη Σουρωτή. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Διετέλεσε διευθύντρια του Λυκείου Βασιλικών. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής μετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών. Καρλιάμπας Γιάννης του Ηλία Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Σουρωτή. Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. Αρχαιολόγος στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μέλος της τοπικής επιτροπής του παραρτήματος Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Κοσμίδου Φανή του Θεοφίλου Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1958 με καταγωγή από τη Ροδόπολη Σερρών. Κάτοικος Σουρωτής από το Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, Πληροφορικός. Δραστηριοποιείται στην Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μάνο και έχουν ένα γιο τον Αλκιβιάδη. Κουφάκης Δημήτρης του Ιωάννη Γεννήθηκε στο Βαφιοχώρι - Κιλκίς και είναι 63 ετών. Σπούδασε ηλεκτρονικός και είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά. Επί σειρά ετών υπήρξε εκλεγμένος συνδικαλιστής στο σωματείο του χώρου του, στην ΠΕΤ ΟΤΕ, στο εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου του Μονοπήγαδου. Είναι συντονιστής στην τοπική ομάδα Βασιλικών του «Πελίτι» που ασχολείται με τη συλλογή και διατήρηση των ντόπιων παραδοσιακών σπόρων. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Ραϊζη Κουφάκη και έχουν δύο παιδιά.

18 Eκλογική Περιφέρεια Θέρμης

19 Θέρμη των πολιτών, δήμος για όλους Eκλογική Περιφέρεια Θέρμης Αγγελόπουλος Γιώργος του Βασιλείου Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας, Αυστρίας, Αγγλίας και Κύπρου. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Μελών ΔΕΠ (καθηγητών) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θέρμης. Ενεργός σε πρωτοβουλίες κοινωνικής οικονομίας στη Θέρμη και τη Θεσσαλονίκη, αρθρογραφεί στον Τύπο ( ζει στη Θέρμη και καλλιεργεί μπαξέ. Συμμετέχει, από ανάγκη και από ελπίδα, για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές. Αγοραστούδη Ευγενία του Αντωνίου Γεωπόνος Α.Π.Θ., με ειδικότητα σε θέματα Φυτικής Παραγωγής και εξειδίκευση στην αριστοποιημένη χρήση φυτοφαρμάκων και τις επιπτώσεις τους στην υγεία του καταναλωτή. Συνεργάτης του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., με αντικείμενο την οικονομική διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Βασιλικών το 2004, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου το Από το 2003 έως το 2006 Πρόεδρος (και Αντιπρόεδρος το 2005) του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Βασιλικών, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Βασιλικών. Αθανασίου Παναγιώτα (Γιούλη) του Ευαγγέλου Γεννήθηκε στη Φλώρινα και έζησε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη Σχολή Νηπιαγωγών και έκανε επιμορφώσεις στην ψυχολογία, τα μουσικο-παιδαγωγικά προγράμματα και την περιβαλλοντική αγωγή και εκπαίδευση. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε ως Νηπιαγωγός τη δημόσια εκπαίδευση στη Θέρμη, το Πλαγιάρι και τον Τρίλοφο. Έχει δυο παιδιά, τον Φοίβο 17 χρόνων και την Ναυσικά- Ελευθερία, που παίρνει φέτος το πτυχίο της από το Παιδαγωγικό Προσχολικής Αγωγής του Α.Π.Θ. Γαβριηλίδης Δημήτρης του Παύλου Γεννήθηκε στις Σέρρες. Κάτοικος Θέρμης εδώ και 16 χρόνια. Φοίτησε στην Πολυτεχνική Σχολή του Βερολίνου, αλλά τον κέρδισαν οι Παιδαγωγικές σπουδές. Διδάσκει σε σχολεία του δήμου Θέρμης. Ως Δ/ντης του 2ου Δημ. Σχ. Ν. Ραιδεστού οργάνωσε καινοτόμα περιβαλλοντικά προγράμματα. Το σχολείο βραβεύτηκε το 2010 ως «Αειφόρο Σχολείο». Σήμερα είναι υποδιευθυντής στο 3ο Δημ. Σχολείο Θέρμης - Τριαδίου. Έχει εκλεγεί πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών του Καλλικρατικού Δήμου Θέρμης, του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γ.Λ. Θέρμης και του Αθλητικού Συλλόγου Θέρμης «Θερμαίος». Υπήρξε μέλος της επιτροπής για την απομάκρυνση της χωματερής Ταγαράδων, μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Κέντρου Θέρμης. Διετέλεσε εκπρόσωπος Γονέων στην επιτροπή Παιδείας του Δήμου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

20 παρέμβαση πολιτών δήμου Θέρμης ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ Eκλογική Περιφέρεια Θέρμης Γεωργοπούλου-Γεωργακοπούλου Μαγδαληνή του Γεωργίου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην επανάχρηση και ανακατασκευή ειδικών κτιρίων. Μέλος του ΤΕΕ από το 1992 και με ενεργό δράση στο σύλλογο αρχιτεκτόνων. Διατηρεί γραφείο μελετών, επιβλέψεων και ανακατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημ. Σχολείου Θέρμης. Έγγαμη με δύο παιδιά. Γιαννακούλας Χρήστος του Στέργιου Είναι 30 ετών, σπούδασε Γεωλογία στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και ασχολείται επαγγελματικά με το σχεδιασμό επιτραπέζιων παιχνιδιών στη δημιουργική ομάδα Goblins On Board. Συμμετέχει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και είναι ενεργό μέλος της Ομάδας Παιχνιδιών Φαντασίας και Ρόλων και του Φεστιβάλ Φαντασίας Θέρμης. Βάζει υποψηφιότητα για να δηλώσει ότι είναι αναγκαία η ενεργή συμμετοχή και παρέμβαση των πολιτών με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινής ζωής μας. Δεληγιάννης Λευτέρης του Αντωνίου Γεννήθηκε το 1963, από πολύ φτωχούς γονείς, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Κατοικεί στους Ταγαράδες του Δήμου Θέρμης. Είναι απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Παντρεμένος από το 1996 με την Γιαννάκη Κυριακή, έχουν δύο παιδιά δίδυμα ηλικίας δεκατριών ετών. Επέλεξε την περιοχή για τον περιαστικό της χαρακτήρα και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα προβλήματα του ευρύτερου δήμου. Ιωσηφίδης Γιάννης του Ξενοφώντα Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στη Θέρμη. Αποφοίτησε από το Φυσικό τμήμα της Φ.Μ.Σ. Ιωαννίνων και υπηρετεί ως καθηγητής φυσικός στο 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης. Είναι μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας κατοίκων Δήμου Θέρμης και του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Κεσίδη και έχει δύο γιους, τον Ξενοφώντα και τον Γιώργο. Καραπέτσας Κώστας του Αθανασίου Γεννήθηκε το 1958 στην Ελασσόνα. Απόφοιτος της Παιδαγωγικής Λάρισας. Εργάστηκε πολλά χρόνια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σήμερα συνταξιούχος. Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά. Μέλος ΔΣ συλλόγου Δασκάλων. Διετέλεσε Διευθυντής στο Δημ. Σχολείο Τριαδίου. Πρόεδρος συλλόγου Ενεργών Πολιτών Δήμου Θέρμης με σκοπό την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Τριαδίου. Πρώην ποδοσφαιριστής Λάρισας και Λεβαδειακού, νυν βετεράνος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥπεύθυνοςΑγοράςΕργασίας& Δικτύωσης Οικονομολόγος, Χαράλαμπος Σαμαντζής Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.career.uth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3. Γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Πιστοποιημένη επιμόρφωση Επιπέδου 1:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3. Γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Πιστοποιημένη επιμόρφωση Επιπέδου 1: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία υπαλλήλου: 1. Όνομα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. Επώνυμο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 3. Ημερομηνία Γέννησης: 30/05/1961 4. Τόπος Γέννησης: Δ.Δ. Τριγωνικού Δήμου Σερβίων Π. Κοζάνης 5. Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Το επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε στους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 159 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 133 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 119 4 403 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα και ειδικότητες για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών

Προγράμματα και ειδικότητες για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΔΒΜ Πρεσπών, 2 Νοεμβρίου 2018 Προγράμματα και ειδικότητες για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ α/α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ KOMMATIKH ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚ α/α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ KOMMATIKH ΙΔΙΟΤΗΤΑ 1 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε. 2 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ 8% ΕΓΙΝΕ 7% ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 20 Ιούνιος :56 - Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τόσο η ανάρτηση του συνολικού αριθμού των θέσεων που θα παραχωρήσει φέτος η Ελλάδα στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της στην ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας πριν από μερικές, όσο και η κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' Κωδικός Τμήματος ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Αδάμης Μιχάλης (Καλύβια) Οινοποιός Tέως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και Καλυβίων Πρόεδρος αναγκαστικού συνεταιρισμού Καλυβίων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ. Ανώτατο. Κωδικός ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 613 ΑΣΤΕΡ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ. Ανώτατο. Κωδικός ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 613 ΑΣΤΕΡ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 613 ΑΣΤΕΡ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 614 ΑΣΤΕΚ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 (ΑΣΤΕΚ) ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ &

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1963. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δούμου και έχουν δύο κόρες.

Διαβάστε περισσότερα

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 160 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 223 210 227 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 124 110 225 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2017 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική

Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική 4 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική Τμήματα που έχουν τον αριθμό άλλου Επιστημονικού Πεδίου μπροστά από τον τίτλο τους (1 ο, 2 ο, 3 ο ), δηλώνονται και μέσω του άλλου Πεδίου. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016 Κωδ Τμήμα 2016 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 227 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 412 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ 70 125-44% 2 294 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 70 110-36% 3 506 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 701 ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 180 80 125% 4 ΤΕΙ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 210 100 110% 1 773 ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 380 190

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Κάτω Πολεμιδιών...Πρώτα τα Κάτω Πολεμίδια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ 1. Αλεξάνδρου Γεώργιος - Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ % 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 90-10 -11% 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 100-5 -5% 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ - - ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ- - 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 - 2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136 572 7.0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ

ΚΩΔ ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 406 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 6,368 14,287-7,919-55.4% 408 ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) 5,272 13,135-7,863-59.9% 409 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 780 297 112 139 163 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ 80 85 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 85 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 106 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 413 417 420 414 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΌ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Γενική Επιμέλεια: Καραγιάννης Ιωάννης, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 250 ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ ΕΥΡΟΣ: R=60 (+/-

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 0,00 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 2017 2016 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90%

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΚΩΔ. Σχολή Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΙΔΡΥ ΜΑ 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕΙ 20182 18187 17916 17232 17268 17526 18203 18926 19519 20147 20406 19927 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Π.Μ.Σ

ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Π.Μ.Σ ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Π.Μ.Σ. «ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ» Ρόδος, 0/08/016 Α.Π. 0 ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΛΟΓΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ )

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ ) Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΓΕΛΩΦ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΒΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.Τ ΜΗΜ ΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙ ΑΡΧ Σ ΙΚΕΣ ΚΑΛΥ ΘΕΣ ΦΘΗ ΕΙΣ ΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει επιτυχώς για τρίτη χρόνια την υλοποίηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ:

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ: Σελίδα1 ΕΜ Κ.Σ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 4ΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΡΙΑ 326 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ. 13.719 673 ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 14.273

Διαβάστε περισσότερα

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60

01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ OK 60 ΜΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΔΡΥΜΑ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΓΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Ε.Τ. 01.ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3%

http://sep4u.gr 1,251 7.8% ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 332 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 17,654 16,449 1,205 7.3% ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΟΡΙΑ (2014) ΜΟΡΙΑ (2013) ΔΙΑΦΟΡ Α (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡ Α (%) 748 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 12,599 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 6,916 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ 5,683 82.2% ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριµένα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο «οµοειδών» τµηµάτων, σχολών και προγραµµάτων προστίθενται:

Συγκεκριµένα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο «οµοειδών» τµηµάτων, σχολών και προγραµµάτων προστίθενται: Σύµφωνα µε δηµοσίευµα της εφηµερίδας Έθνος, της 21/1/2008, µε πρόσφατη εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ προς τις ιευθύνσεις ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, στις ήδη υπάρχουσες οµάδες «οµοειδών», τµηµάτων µεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά συγγραφέων

Βιογραφικά συγγραφέων Βιογραφικά συγγραφέων Η κ. Μαρία Κορδάκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εχει διδακτορικό στην Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

2.2 Σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές ψηφοφορίες του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου

2.2 Σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές ψηφοφορίες του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου ΘΕΜΑΤΑ: Ημερήσια Διάταξη Συνεδρίας Συγκλήτου αρ. 06/2012 Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, Ώρα 11:00 π.μ. 2:00 μ.μ. (Μέρος Α ) και Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, Ώρα 08:45 π.μ. 11:00 π.μ.(μέρος Β ) 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ (2015) ΜΟΡΙΑ (2014) ΔΙΑΦΟΡΑ (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡΑ (%) ΙΔΡΥΜΑ. Page 3 of 21

ΜΟΡΙΑ (2015) ΜΟΡΙΑ (2014) ΔΙΑΦΟΡΑ (Μόρια) ΔΙΑΦΟΡΑ (%) ΙΔΡΥΜΑ. Page 3 of 21 ΟΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 20.206 20.759-553 -2,7% ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ esos.gr Oι κενές θέσεις εκπαιδευτικών και οι λειτουργικές ανάγκες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλύπτονται από όσους συγκεντρώνουν βαθμολογία πάνω από τη βάση στο διαγωνισμό του

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004

Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 Επιτυχόντες ανά Σχολή περιόδου 2000-2004 ΣΧΟΛΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 12 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 9 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 1 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΗ 1 ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ (ΑΘΗΝΑ) 2 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝ. 4η 3 ΜΠΕΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 4 ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014. Το Φροντιστήριο Παλμός είναι το μοναδικό φροντιστήριο στο Ωραιόκαστρο με: Εκπληκτικά Ποσοστά Επιτυχίας!!!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014. Το Φροντιστήριο Παλμός είναι το μοναδικό φροντιστήριο στο Ωραιόκαστρο με: Εκπληκτικά Ποσοστά Επιτυχίας!!! ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2014 Την εισαγωγή τους σε σχολές υψηλής ζήτησης πέτυχαν οι μαθητές μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014. Σε σύνολο 80 επιτυχόντων μαθητών 65 μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ (80%).

Διαβάστε περισσότερα

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Α.Ε.Ι 1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Θεολογική Σχολή Θεολογίας Κοινωνικής Θεολογίας Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Νοµικής Πολιτικής Επιστήµης και ηµόσιας ιοίκησης Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 13033310 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 13033317 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 12030902 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13033088 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 4o ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. ΣΧ.ΕΝΣΤ. Αθήνα ΠΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 4o ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. ΣΧ.ΕΝΣΤ. Αθήνα ΠΕ 17/16 17/16 355 Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών ΠΑΝΕΠ Πειραιάς 1ΓΛ (*) 18255 17987 268 135 135 130 5 869 869 Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Γεν. Σειρά Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Ειδ. Κατ. ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%) ΣΧ.ΕΝΣΤ.

Διαβάστε περισσότερα