ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. 52 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. 52 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ"

Transcript

1 ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 52 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

2 Ο Ρομπέν των Δασών, ο ήρωας των φτωχών και των καταπιεσμένων, κρύβεται στο δάσος Σέργουντ στην περιοχή του Νότιγχαμ και μαζί με τους φίλους του προσπαθεί να νικήσει τον μοχθηρό βαρώνο Άλγουιν, που εκμεταλλεύεται τον λαό, και να αποδώσει τη δικαιοσύνη. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 52 x 25 approx.

3 ΧΙΟΝΑΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 27 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

4 Το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ μας αφηγείται τη ζωή της Χιονάτης, που κυνηγημένη από την κακιά μητριά της βρίσκει καταφύγιο στο δάσος, στους 7 νάνους, οι οποίοι την φροντίζουν και την προσέχουν ενώ αυτή τους βοηθά και τους αγαπά σαν την πραγματική της οικογένεια. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 27 x 25 approx.

5 ΖΟΡΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 52 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

6 Ο Ζορρό είναι ο μασκοφόρος εκδικητής που βοηθά τους καταπιεσμένους και τιμωρεί τους κακούς. Μετά από κάθε ηρωική πράξη του, αφήνει πίσω το σημάδι του ένα Ζ χαραγμένο με το ξίφος του- και εξαφανίζεται, πριν προλάβει κανείς να τον αναγνωρίσει. Η ταυτότητα του Ζορρό πρέπει να παραμείνει κρυφή, γιατί πίσω από τη μάσκα του κρύβεται ο 18χρονος Ντον Ντιέγκο Βέγκα γόνος της πιο αριστοκρατικής οικογένειας της περιοχής. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 52 x 25 approx.

7 ΙΗΣΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 26 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

8 Γνωρίστε την ιστορία του Θεανθρώπου, του Ιησού από τη Ναζαρέτ, που κήρυξε τη Βασιλεία του Θεού και καθιέρωσε το ιερό νόημα του Χριστιανισμού. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Ιησούς κήρυξε την αγάπη και την αδελφοποίηση όλων των λαών, αγωνίστηκε για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, και αυτοθυσιάστηκε για την σωτηρία της ανθρωπότητας. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 25 approx.

9 ΣΙΜΠΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 52 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

10 Ο Βασιλιάς των ζώων, το Λιοντάρι, σκοτώνεται από κυνηγούς μπροστά στα μικρά του. Ο μικρός Σίμπα υποψιάζεται ότι πίσω από αυτήν την πράξη βρίσκεται ο Τίγρης που ήθελε να πάρει το θρόνο από τον πατέρα του, και τώρα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τον Σίμπα. Μια οικογένεια λύκων υιοθετεί τα μικρά λιονταράκια και τα προστατεύει. Ο Σίμπα γίνεται φίλος με τον Μπίμπο, ένα ορφανό ελαφάκι, αλλά και με όλα τα ζωάκια της ζούγκλας, που τον υποστηρίζουν για να αναλάβει αυτός το θρόνο του πατέρα του. Έτσι ξεκινά το μακρύ ταξίδι του Σϊμπα προς την ενηλικίωση, μέχρι να γίνει βασιλιάς. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 52 x 25 approx.

11 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 26 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

12 Η οικογένεια Σπαγγέτι είναι μια τυπική ιταλική οικογένεια με όλη την τρέλα και τα προβλήματα της! Η μαμά, που φροντίζει για όλους και για όλα, ο μπαμπάς στα όρια της νευρικής κρίσης και τα παιδιά, που τρελαίνονται για δυνατή μουσική, επικίνδυνα σπορ, αταξίες και υπολογιστές. Τα παιδιά μαλώνουν συνέχεια με τους γονείς τους, ένα πράγμα όμως τους ενώνει: η αγάπη τους για τις μακαρονάδες! Η οικογένεια Σπαγγέτι δεν παραλείπει ποτέ μετά από τρέλες και καυγάδες να κάτσουν όλοι μαζί στο τραπέζι και να φάνε μια υπέροχη μακαρονάδα της μαμάς! ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 25 approx.

13 FARHAT ΦΑΡΧΑΤ, Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 26 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

14 ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 25 approx. Το Σαριμάν είναι ένας μαγικός κρύσταλλος που είχε φέρει την ευλογία στο Αραβικό Βασίλειο, μέχρι που ένας δαίμονας, ο Εγκοκάν, έσπασε τον μαγικό κρύσταλλο σε 7 κομμάτια, που διασκορπίστηκαν σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Ο Φαρχάτ, ο νεαρός πρίγκιπας, είναι αυτός που θα φέρει την χαρά πίσω στο βασίλειό του. Ξεκινά λοιπόν να βρει τα κομμάτια του Σαριμάν, με οδηγό ένα αρχαίο χειρόγραφο. Βοηθοί του σε αυτήν την περιπέτεια είναι ο Μπεν, ο πιστός του υπηρέτης, η Τίλντα μια πανέξυπνη φοιτήτρια που γνωρίζει την αρχαία ιστορία, και ο Αλί, ένας γέρικος σκορπιός της ερήμου, που γίνεται ο φύλακας του. Οι δυνάμεις του κακού όμως βάζουν εμπόδια σους ταξιδιώτες...

15 ΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 3D ANIMATION 26 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

16 Όταν ο Βασιλιάς της Θάλασσας δηλητηριάζεται από τον τρομερό Ίμοτζεν, ο οποίος σχεδιάζει συνομωσία για να πάρει το θρόνο, ο Ήρωας, το γενναίο χελωνάκι, αποφασίζει να βγει στη στεριά για να βρει το σπάνιο αντίδοτο, που είναι συκώτι λαγού. Πείθει την Έημι, τη μικρή λαγουδίτσα, να έρθει στο Βασίλειο της Θάλασσας, όμως αυτή του λεει ότι έχει αφήσει το μαγικό αντίδοτο στο Βουνό των Θαυμάτων. Έτσι ξεκινούν μαζί ένα δύσκολο ταξίδι για να φτάσουν εκεί. Τους ακολουθεί ο Ντούτζι, μια χαζούλα στρουθοκάμηλος που έχει καημό να πετάξει και πιστεύει ότι ο μάγος στο Βουνό των Θαυμάτων θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 25 approx.

17 MYTHOLOGIES ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 26 x 25 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

18 Το μεγαλείο της ελληνικής μυθολογίας σε μια σειρά διασκεδαστικών DVD, που παράλληλα διδάσκουν στα παιδιά τον πλούτο της αρχαίας ελληνικής σκέψης. Οι μυθικοί ήρωες ζωντανεύουν στις ακόλουθες υπέροχες ιστορίες: Ανδρομέδα Θησέας και Μινώταυρος Προμηθέας και Πανδώρα Αταλάντη, η ατίθαση Βελλερεφόντης και Πήγασσος Οι άθλοι του Ηρακλή Οδυσσέας και Κίρκη Περσεφόνη και οι σπόροι του ροδιού Ηρακλής και Ιόλαος Οδυσσέας και Πολύφημος Περσέας και Μέδουσα Ο Ιάσωνας και οι Αργοναύτες Δαίδαλος και Ίκαρος Ψυχή και Έρως Οδυσσέας και Πηνελόπη Ιάσωνας και Μήδεια Ηρακλής και Άτλας Κάδμος και Ευρώπη Κάστωρ και Πολυδεύκης Οδυσσέας και ο Δούρειος Ίππος Φαεθών, το άρμα της φωτιάς Δάμων και Φειδίας Τα λαγωνικά του Ακταίωνα Ο Ανδροκλής και το λιοντάρι Το άγγιγμα του Μίδα Ο Ηρακλής και οι Τιτάνες ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 25 approx.

19 THE NIMBOLS ΟΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 3D ANIMATION 26 x 13 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

20 Οι Αστεράτοι είναι πέντε φίλοι που ζουν σε έναν μακρινό γαλαξία. Σπουδάζουν στη Διαστημική Ακαδημία, στο πλανήτη Κυκλοφορία, όπου μαθαίνουν για την κίνηση ανάμεσα στους πλανήτες, και τη φύση του γαλαξία, ενώ παράλληλα κάνουν σκανδαλιές και κόλπα, και περνάνε υπέροχα! ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 13 approx.

21 DEMETAN ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 39 x 30 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

22 O Ντεμετάν είναι ένα μικρό βατραχάκι από πολύ φτωχή οικογένεια, τόσο φτωχή που ο Ντεμετάν δεν μπορεί καν να πάει στο σχολείο. Έχει μια φίλη, τη Ρανατάν, μια γλυκιά βατραχίνα που είναι κόρη του πιο πλούσιου βάτραχου στη λίμνη. Ο πατέρας της Ρανατάν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη σχέση της με τον Ντεμετάν. Όμως τα δυο βατραχάκια είναι πολύ αγαπημένα και προσπαθούν να μεταδώσουν την αγάπη τους και το κουράγιο τους σε όλα τα βατράχια της λίμνης. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 39 x 30 approx.

23 THE LAST OF THE MOHICANS Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 26 x 30 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

24 Βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα, η σειρά αυτή εκτυλίσσεται στην Βόρεια Αμερική κατά την διάρκεια των αποικιακών πολέμων εναντίον των Ινδιάνων. Ένας Άγγλος κυνηγός συνεργάζεται με δυο πολεμιστές Ινδιάνους, από την φυλή των Μοϊκανών, για να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του πολέμου που μαίνεται στα δάση και στις όχθες της Μεγάλης Λίμνης, όχι μόνο από τους ξένους κατακτητές αλλά και από την αιμοδιψή φυλή των Χουρόν. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 30 approx.

25 ZULA PATROL ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 3D ANIMATION 26 x 30 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

26 Η πιο νέα διαστημική ομάδα του 21ου αιώνα είναι εδώ! Ο Καπετάνιος Μπούλα, ο καθηγητής Μούλτο, ο ατίθασος πιλότος Ζήτερ, το διαστημικό κατοικίδιο Γκόργκα και οι ιπτάμενοι δίδυμοι Ουίζι και Ουιγκ είναι η αξιαγάπητη, θεότρελη ομάδα αυτής της 3D σειρά. Επικεντρωμένη στην επιστήμη και την αστρονομία, το Zula Patrol είναι ένα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συνδυάζει την οικογενειακή διασκέδαση με στοιχεία εκμάθησης και αγωγής. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 30 approx.

27 LETTERS FROM FELIX ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΛΙΞ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 26 x 30 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

28 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΛΙΞ Ο Φελίξ, το μικρό λαγουδάκι, ταξιδεύει σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία για να γυρίσει στο σπίτι του, στην αγαπημένη του Σοφί. Στο δρόμο του συναντά πολλά εμπόδια αλλά αποκτά και πολλές εμπειρίες, καθώς γνωρίζει ενδιαφέροντες ανθρώπους από κάθε σημείο της γης, και την κουλτούρα όλων των χωρών από όπου περνά. Όλες αυτές τις εμπειρίες του τις γράφει και τις στέλνει τακτικά στην αγαπημένη του Σοφί. Μέσα από την αλληλογραφία τους, η Σοφία μαθαίνει όλες τις αναζητήσεις και τις περιπέτειες του μικρού Φελίξ στον κόσμο. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26 x 30 approx.

29 SKIPPY ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 39 x 30 approx. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

30 SKIPPΥ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΙΠΙ Ο Σκίπι, το αγαπημένο καγκουρώ από την Αυστραλία, επιστρέφει σε μια νέα σειρά 39 επεισοδίων, κατάλληλη για παιδιά και μεγάλους. Μέσα από τις περιπέτειες του Σκίπι, μαθαίνουμε για τις αληθινές αξίες της ζωής, όπως την αγάπη και την φιλία, με ευχάριστες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΧΟΣ DOLBY DIGITAL EIKONA 4:3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 39 x 30 approx.

31 ΠΟΚΑΧΟΝΤΑΣ Η Ποκαχόντας ξεκινά ένα μακρινό ταξίδι για να διαδώσει σε όλες τις ινδιάνικες φυλές της Αμερικής το μήνυμα του Δημιουργού όπως όριζε η προφητεία των Χόπι, πολλά χρόνια πριν. Σε αυτό το ταξίδι η Ποκαχόντας μαζί με το πνευματικό της σύντροφο Χόπι Χο, γνωρίζει τους διαφορετικούς τρόπους ζωής και τους μύθους όλων των φυλών που επισκέπτεται. Οδηγημένη από το ατίθασο πνεύμα της, ευλογημένη από την γιαγιά της, τη μεγάλη μάγισσα, και με τη προστασία των φίλων της των ζώων, η Ποκαχόντας μοιράζεται το μήνυμα της ειρήνης και της αγάπης για τη φύση και το συνάνθρωπο. 26 x 25 approx. ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ Ο Μαύρος Πειρατής αρμενίζει με το μεγαλόπρεπο πλοίο του ΚΕΡΑΥΝΟΣ προς το Μαρακάιμπο, Στόχος του είναι να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του, Κόκκινου Πειρατή που δολοφονήθηκε από τον κυβερνήτη του Μαρακάιμπο, Βαν Γκουντ. Φτάνοντας στο λιμάνι,οι πειρατές βρίσκουν καταφύγιο σε ένα σπίτι. Όμως οι Ισπανοί στρατιώτες έχουν πληροφορηθεί τη παρουσία τους. Οι Πειρατές είναι ατρόμητοι, καθώς έχουν περάσει πολλές δυσκολίες. Γεμάτοι θάρρος και τόλμη, αγωνίζονται για τη ζωή τους αλλά και για την τιμή του αδικοχαμένου Κόκκινου Πειρατή. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 26 x 20 approx. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ Ο φιλόδοξος νεαρός Χριστόφορος Κολόμβος έβαλε πλώρη για την μεγαλύτερη ανακάλυψη που έγινε ποτέ από τους Ισπανούς, την ανακάλυψη της Αμερικής. Μαζί παρακολουθούμε το ταξίδι του, όπου με πίστη και με τόλμη, πέρασε πολλές περιπέτειες μέχρι να κατορθώσει τη σπουδαία ανακάλυψη της Νέας Ηπείρου. 26 x 25 approx.

32 TO ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Το μεγάλο βιβλίο της φύσης μας διδάσκει το μεγαλείο ης δημιουργίας, μέσα από την παρουσίαση της ζωής των ζώων και κυρίως αυτών που βρίσκονται πιο κοντά στον άνθρωπο, όπως τα ζώα της φάρμας. 52 x 25 approx. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - O ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΓΛΗΣ Βασισμένο στο κλασικό μυθιστόρημα του Ρούντγιαρντ Κίπλινγκ, το Βιβλίο της Ζούγκλας αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού, του Μόγλη, που χάθηκε από μωρό στη ζούγκλα και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια λύκων. Κυνηγημένος από τον Σηρ Καν, την τίγρη, ο Μόγλης είναι υπό την προστασία του Μπαλού, της αρκούδας, και του Μπαγκίρα, του πάνθηρα, που του διδάσκουν τους νόμους της φύσης. 52 x 25 approx. ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Όταν ο πατέρας της Σταχτοπούτας φεύγει μακριά για δουλειές, εκείνη μένει μόνη με την μητριά της και τις δυο ετεροθαλείς αδελφές της, που την κλείνουν στο σπίτι και της συμπεριφέρονται σαν υπηρέτρια. Η γλυκιά Σταχτοπούτα όμως έχει τους πιστούς της φίλους: τον Πατς, το σκυλάκι της, τον Τσούτσου και τον Μπίνγκο δυο χαριτωμένα ποντικάκια, και τον Πάπυ, το όμορφο πουλάκι. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει μια νεράιδα, η καλή νονά της, που την προσέχει σε κάθε της βήμα. 25 x 25 approx.

33 SIMBA JUNIOR - Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΙΜΠΑ Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων. Τα ζωάκια της ζούγκλας και της σαβάνας πολύ συχνά οργανώνουν ποδοσφαιρικούς αγώνες που έχουν μεγάλη επιτυχία. Είναι ένα ομαδικό παιχνίδι που διδάσκει πειθαρχία και στρατηγική, λέει ο Σίμπα στον στρατηγό Φακοσέρ για να τον πείσει να έρθει στον αγώνα που έχει οργανώσει! Όμως κάτι δυσάρεστο θα συμβεί και ο αγώνας πρέπει να αναβληθεί. Μια κυρία με αυτοκίνητο τζιπ απαγάγει τον φίλο τους Γουίνερ, του φοράει κολάρο και τον αναγκάζει να την ακολουθήσει. Τα ζωάκια ανακαλύπτουν ότι τον μετέφεραν με αεροπλάνο στην Νέα Υόρκη. Τότε αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί στην Νέα Υόρκη για να τον βρουν. 26 x 25 approx. Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ Όταν γεννήθηκε η πανέμορφη πριγκίπισσα Κϊντρα, όλο το βασίλειο γιόρταζε τον ερχομό της, εκτός από την κόμισα Μάγια, μια τρομερή μάγισσα, που την καταράστηκε, να κοιμάται για όλη της τη ζωή και να μην ξυπνήσει ποτέ. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να λύσει το σατανικό ξόρκι είναι η αγάπη ενός πρίγκιπα. Ο πρίγκιπας Ρακάλ, με την βοήθεια των πέντε μαγικών ιπποτών, ξεκινά να βρει το μακρινό μέρος όπου βρίσκεται η ωραία κοιμωμένη, η πριγκίπισσα Κϊντρα, για να την επαναφέρει στη ζωή. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 26 x 25 approx. ΝΤΕΝΒΕΡ ΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙ Μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα, ο Γουώλυ, ο Τζέρεμι, ο Σέηντς και ο Μάριο δουλεύοντας πάνω σε μια σχολική εργασία, ανακαλύπτουν ένα τεράστιο αυγό. Το αυγό σπάει και προς έκπληξή τους βγαίνει ένας... δεινόσαυρος! Τα παιδιά αποφασίζουν να ονομάσουν το μικρό δεινοσαυράκι Ντένβερ και να το πάρουν υπό την προστασία τους. Προσπαθούν να τον κρατήσουν μυστικό, όμως ένας άπληστος μάνατζερ ροκ συγκροτήματος αρχίζει να αντιλαμβάνεται το κρυμμένο μυστικό των παιδιών και θέλει να πάρει τον Ντένβερ για να τον χρησιμοποιήσει σαν μασκότ σε μια ροκ συναυλία! 12 x 30 approx.

34 KΑΣΑΪ & ΛΙΟΥΚ Κάποτε στην Αφρική, υπήρχε ένα μικρό αγόρι, ο Κασάϊ, που είχε μείνει από μωρό στη ζούγκλα, μεγάλωσε με τα λιοντάρια, και υιοθετήθηκε από την Μπιτνού. Οι άνθρωποι στο χωριό της Μπιντού ζούσαν κάτω από τα ξόρκια του Τογκούμ, του Θεού του Κακού. Ο Κασάϊ ήταν ο εκλεκτός που θα ελευθέρωνε το χωριό από την κατάρα. Για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να ξαναφτιάξει το άγαλμα της Κούρι, του οποίου τα κομμάτια βρίσκονται διασκορπισμένα σε ολόκληρη τη ν Αφρική. Έτσι, ο Κασάϊ αφήνει το χωριό του και ξεκινά ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι αναζήτησης. Στην περιπέτειά του τον συνοδεύουν ο Λουκ, ένας αστείος λαγός και η Μαράνα, η όμορφη πριγκίπισσα. 26 x 26 approx. ENIGMA Η Αγκάθα Τσέρυ είναι ένα ζωηρό και ατίθασο κορίτσι με βαθύ αίσθημα δικαιοσύνης. Οι γονείς της βρίσκονται στο εξωτερικό και ζει με την νταντά της στην ήρεμη γειτονιά τους. Γνωρίζει τον Τσινγκ Πάο έναν γέροντα κινέζο που της αποκαλύπτει την ύπαρξη του Υπόκοσμου, έναν κόσμο εγκλήματος που δρα ανεξέλεγκτα κάτω από την πόλη. Ο Τσινγκ Πάο βρίσκει στο πρόσωπο της Αγκάθα τον σύμμαχο στον αγώνα του ενάντια στο έγκλημα, και την προικίζει αμέσως με ένα μαγικό χάρισμα,: όταν φορά τα παπούτσια του μπαλέτου, η Αγκάθα μπορεί να πετάξει! Έτσι από απλή μαθήτρια, μεταμορφώνεται στην Αίνιγμα, την ηρωίδα που πολεμά το κακό! 26 x 26 approx. ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΡΟΧΕΡΟ - Ο ΜΙΚΡΟΣ UKI ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Σε αυτήν την ξεκαρδιστική σειρά, παρακολουθούμε τη ζωή του μικρού Χεροχέρο, ενός αγοριού που πάει στην Γ δημοτικού, αλλά είναι λίγο χαζούλης και κάνει συνέχεια γκάφες! Πολλά είναι τα παιδιά που προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν, όμως δεν τα καταφέρνουν. Ο Χεροχέρο είναι το πιο αγαπητό παιδί στο σχολείο και γι αυτό έχει πολλούς φίλους, και όλοι μαζί κάνουν απίστευτες πλάκες! 26 x 26 approx.

35 PAUL S ADVENTURES - Ο ΠΩΛ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Ο μικρός Πωλ ξεκινά ένα παράτολμο ταξίδι για να βρει τη φίλη του Νίνα που την έχει απαγάγει ο Μπελτοράν, ο δαιμονικός κυβερνήτης ενός άλλου κόσμου. Ο Πακούν, μια κούκλα με μαγικές δυνάμεις, τον βοηθά να μπει στη μαγική διάσταση του κόσμου του Μπελτοράν, ένας κόσμος που κατοικείται από ζωντανά παιχνίδια. Ο Πωλ θα συναντήσει πολλές δυσκολίες στο δρόμο του αλλά και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. 50 x 25 approx. CALENDAR MEN - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο Πέπε Αύριο και η Τίνα Χθες δουλεύουν στο γραφείο ενός ντετέκτιβ. Ξαφνικά μια μέρα προσγειώνεται στη σοφίτα του γραφείού τους ένα διαστημόπλοιο! Εμφανίζεται η γλυκιά πριγκίπισσα Κυριακή, η οποία τους ενημερώνει ότι έρχεται από μια άλλη διάσταση, από το Βασίλειο του Ημερολογίου, που βρίσκεται χιλιάδες χρόνια μπροστά στο μέλλον. Τους ενημερώνει ότι το Βασίλειο βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως και το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, καθώς υπάρχει μάχη ανάμεσα σε δυο οικογένειες για το ποιος θα επικρατήσει. Ο πρίγκιπας Σάββατο και η αδελφή του, η κακιά πριγκίπισσα Δευτέρα, με τα πονηρά τους κόλπα, είναι απειλή για την ανθρωπότητα. Έτσι ο Πέπε και η Τίνα πρέπει να σώσουν την κατάσταση. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 52 x 25 approx. CHICO - ΤΖΙΤΖΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο Τζίτζι είναι ζωηρός, σκανταλιάρης αλλά και πολύ γλυκούλης! Είναι τρελά ερωτευμένος με ένα πανέμορφο κορίτσι και για χάρη της κάνει τα πάντα! Παίζει ακόμα και μπάσκετ, παρότι είναι πολύ κοντός! Καταφέρνει πάντως να γίνει πρώτος παίκτης, χάρη σε ένα φοβερό του κόλπο... Σε λίγο, με τις τρέλες που κάνει, όλοι θα μιλάνε για τον Τζίτζι! 65 x 25 approx.

36 JUDO BOY O νεαρός Σανσίρο μένει μόνος του στον κόσμο μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στη ζωή αλλά χάρη στο ταλέντο του στο τζούντο, στο οποίο είναι άσσος, ξεπερνά όλα τα εμπόδια με δύναμη και αποφασιστικότητα και πολεμά αυτούς που θέλουν να του κάνουν κακό. 26 x 26 approx. JUDO CHAMPION - Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ JUDO Ο Νταϊτσάν, ένα αγόρι που ζει σε ένα παραδοσιακό χωριό της Ιαπωνίας, πηγαίνει στην πρωτεύουσα, στο Τόκιο, για να μάθει τζούντο. Ο Νταϊτσάν όμως έχει μια περίεργη συνήθεια: όταν άκουει μουσική ξεκινά αμέσως να χορεύει, όπου κι αν βρίσκεται. Στο Τόκιο συναντά ένα φίλο του πατέρα του που είναι δάσκαλος του τζούντο και γίνεται αμέσως φίλος με την κόρη του, την όμορφη Κικούκο, και τη γάτα της Νιάνκο. Η Κικούκο και η Νιάνκο μαθαίνουν στον Νταϊτσάν διάφορα κόλπα του τζούντο, και εκείνος ενώ στην αρχή κάνει πολλές γκάφες, σύντομα εξελίσσεται σε πραγματικό πρωταθλητή. 104 x 25 approx. COCCINELLA - ΤΑ 7 ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ Υπήρχαν κάποτε 7 αδελφάκια, που ζούσαν ευτυχισμένα με τους γονείς του σε ένα ήρεμο και ειρηνικό περιβάλλον. Η ζωή τους άλλαξε ξαφνικά, όταν οι γονείς τους πέθανα σε ένα ατύχημα. Τα 7 αδέλφια, αγόρια και κορίτσια κατάφεραν να συνεχίσουν τη ζωή τους, μένοντας δεμένοι ο ένα με τον άλλο. Περνώντας διάφορες περιπέτειες, τα παιδιά έμαθαν στους εαυτούς τους και στους άλλους, την αγάπη για τη ζωή και την αξία της αγαπημένη κοινωνίας. 104 x 25 approx.

37 YATTAMAN - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ Η κακιά Φλορίνα και οι βοηθοί της έχουν εντολή από το σκοτεινό αρχηγό τους, να βρούνε τον Μαγικό Λίθο που θα τους αποκαλύψει που βρίσκεται κρυμμένος ο πολύτιμος θησαυρός. Η ομάδα Γιάταμαν με τα φοβερά ρομπότ, προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να αποτρέψει τη Φλορίνα και τη συμμορία της από το να βρουν το Μαγικό Λίθο, ώστε να οδηγηθούν πρώτοι αυτοί στο φοβερό θησαυρό. 108 x 25 approx. HURRICANE POLIMAR - Ο ΤΥΦΩΝΑΣ Ο Τακέσι ως γιος του Διοικητή της Μυστικής Αστυνομίας, έχει διδαχτεί με αυστηρό τρόπο την αντιμετώπιση του εγκλήματος. και είναι άσσος των πολεμικών τεχνών. Όμως οι ενέργειές του ήταν αντίθετες με τα συμφέροντα του πατέρα του και γι αυτό τον αποκλήρωσε. Μετά από καιρό, ο Τακέσι γίνεται βοηθός ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ. Μυστικά όμως, είχε πάρει από έναν επιστήμονα μια πολύτιμη χημική σύνθεση, που έχει τη δύναμη να τον μεταμορφώνει σε σούπερ ήρωα, πιο δυνατό από το ατσάλι, πιο γρήγορο και από τυφώνα. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 26 x 25 approx. KYASHAN - ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ Ο Δρ.Ουέστ είναι ένας επιτυχημένος επιστήμονας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Κατασκευάζει ρομπότ για να βοηθούν τους ανθρώπους. Μια νύχτα όμως πέφτει ένας κεραυνός στο εργοστάσιο του και όλα τα ρομπότ τρελαίνονται! Καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και γίνονται απειλή για την ανθρωπότητα. Ο Κυασάν, ο γιος του Δρ. Ουέστ, δέχεται να γίνει ανθρώπινο ρομπότ, για το καλό της ανθρωπότητας, αν και ξέρει ότι δεν θα μπορέσει να επιστρέψει ποτέ στη φυσική του κατάσταση x 25 approx.

38 GORDIAN - O ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Κάπου στο διάστημα, στο μακρινό μέλλον, ο Ντάϊγκο, ένας τολμηρός έφηβος, κάνει βόλτες με την μηχανή του μαζί με το κατοικίδιό του, το ρομπότ-πάνθηρα. Φτάνουν σε μια απομακρυσμένη πόλη, η οποία έχει δεχτεί επίθεση από αδίστακτους πολεμιστές. Ο Ντάϊγκο και ο πάνθηρας προσπαθούν να βοηθήσουν, όμως οι αντίπαλοι είναι πολύ ισχυροί. Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ένα τεράστιο ρομπότ, ο Γκόρντιαν ο Πολεμιστής, και διώχνει τους εισβολείς. Κατά την εξέλιξη της ιστορίας, θα γνωρίσουμε ποιος πραγματικά είναι ο Ντάϊγκο και ο πάνθηράς του, ο Γκόρντιαν, οι εισβολείς και τα αληθινά κίνητρα τους x 25 approx. SABER RIDERS AND THE STAR SHERIFFS - ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Οι Σερίφηδες του Διαστήματος, για να προστατέψουν τον κόσμο από τις επιθέσεις που έκαναν τα σατανικά πλάσματα του διαστήματος, έφτιαξαν την Ειδική Απελευθερωτική Ομάδα που ονόμασαν ΡΑΜΡΟΝΤ. Σήμα τους έχουν έναν τεράστιο σερίφη και έδρα τους είναι ο πλανήτης Γιούμα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι Σερίφηδες έπρεπε να βρουν τον Βανκό, έναν παράνομο με σκοτεινά μάτια και χλωμό πρόσωπο που τους απειλούσε και έστειλαν ομάδα τους στον Πλανήτη Γιούμα με αρχηγό της αποστολής την Άπριλ για να τον εξοντώσει. 12 x 30 approx. VOLTRON, Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Οι συμπαντικές δυνάμεις του καλού ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Γαλαξιακή Συμμαχία, με αποστολή να προσέχουν το σύμπαν και να βοηθούν αυτούς που βρίσκονται σε κίνδυνο από τις δυνάμεις του Κακού. Η Γαλαξιακή Συμμαχία στέλνει πέντε αποφασισμένους εξερευνητές να αποκαλύψουν το μυστικό του Πλανήτη Άρους. Τα πέντε ρομπότ ενώνονται σε ένα γενναίο ρομπότ-αγωνιστή, τον Βόλτρον, που θα γίνει ο υπερασπιστής του διαστήματος. 12 x 30 approx.

39 MUTEKING - Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ Ένα 12χρονο αγόρι ανακαλύπτει ότι οι υπολογισμοί του επιστήμονα πατέρα του είναι σωστοί και ότι πράγματι η Γη θα δεχτεί επίθεση από αδίστακτους εξωγήινους, με σκοπό να την κυριεύσουν. Πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο για να σώσει τον πλανήτη από τους διαστημικούς εγκληματίες. Με τη βοήθεια του χαριτωμένου εξωγήινου φίλου του, μεταμορφώνεται σε γενναίο σούπερ ήρωα, και γίνεται ο Εξωγήινος Σερίφης, με αποστολή να σώσει το σύμπαν από τις σατανικές βλέψεις των αντιπάλων του. 56 x 25 approx. CYBORG KUROCHAN - ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΟΓΑΤΟ Ο Κούρο είναι ένα ρομποτόγατο, εφεύρεση του τρελού επιστήμονα Δρ.Γκο, που έχει ως στόχο να κατακτήσει τον κόσμο με τα ρομπότ. Ο Παππούς και η Γιαγιά είναι οι καλόκαρδοι ιδιοκτήτες του Κούρο, που τον αγαπούν, τον φροντίζουν και τον μαθαίνουν να είναι σωστός. Υπάρχουν πάντα προβλήματα μεταξύ της ομάδας του Καλού, που έχει αρχηγό τον Κούρο, και της ομάδας του Κακού, που την οδηγεί ο Δρ.Γκο. Έτσι, βλέπουμε τις διάφορες περιπέτειες της καθημερινής ζωής, που ο Κούρο τις αντιμετωπίζει με πολλά αστεία και τολμηρά κόλπα. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 65 x 25 approx. SPARKLEMAN - ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Στο κοντινό μέλλον, όλος ο κόσμος είναι ανήσυχος εξαιτίας της δράσης δυο νέων αλλά αθώων κλεφτών, γνωστοί ως οι Αστραφτεροί Κλέφτες. Αυτοί έχουν σαν τακτική να βγάζουν μια προειδοποίηση, πριν από κάθε κίνησή τους. Είναι ταχύτατοι, πανέξυπνοι και ευέλικτοι, και πάντα καταφέρνουν τον στόχο τους με λαμπερό τρόπο! Τρεις ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να τους βρυν και να τους συλλάβουν, όμως οι προσπάθειές τους κάθε φορά καταλήγουν σε αποτυχία. Οι Αστραφτεροί Κλέφτες έχουν στην πραγματικότητα μόνο ένα σκοπό: να εξασφαλίσουν την ειρήνη και την ελευθερία για το μέλλον. Θα το επιτύχουν; 26 x 25 approx.

40 ANIMAL GAMES - ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Ένα διασκεδαστικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα, όπου τα ζώα μας διδάσκουν τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τη φύση αλλά και τη ζωή γενικότερα. Θαυμάσιες ιστορίες που δίνουν παραδείγματα για διάφορα θέματα της καθημερινότητας. 26 x 25 approx. BRAVE SOLDIERS - ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ Τα σκιουράκια, οι σκαντζόχοιροι, οι πάπιες, τα κοράκια, τα ποντίκια, οι αετοί, οι νυφίτσες και διάφορα άλλα ζώα συνειδητοποιούν ότι για να ζήσουν καλά πρέπει να προσέχουν να μην κάνουν τα ίδια λάθη με τους ανθρώπους. Έτσι φτιάχνουν νόμους και ορίζουν αρχηγούς για να ελέγχουν την περιοχή ώστε να αποφεύγετε κάθε μορφή επιθετικότητας. Όμως, με τους αυστηρούς τους κανόνες καταλήγουν να έχουν αντίθετα αποτελέσματα 26 x 25 approx. OLD TESTAMENT - Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ιστορίες από την Βίβλο που διδάσκουν τις απαρχές του κόσμου- από τους πρωτόπλαστους και την Κιβωτό του Νώε, μέχρι τις στιγμές λίγο πριν τη γέννηση του Χριστού. 39 x 25 approx.

41 ST. FRANCIS OF ASSISI - Ο ΆΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ Την εποχή του Μεσαίωνα, η ανθρωπότητα διένυε μια δύσκολη περίοδο Την εποχή αυτή έζησε ο Φραγκίσκος της Ασίζης, ένας μοναχός που έβαλε στόχο να διαδώσει το πραγματικό νόημα του χριστιανισμού, που πολλοί χρησιμοποιούσαν για δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς, αλλοιώνοντας τη σημασία και τα διδάγματα του Ιησού. Πόλεμοι και σταυροφορίες, φτώχια και κοινωνική αδικία, με πρόσχημα τη θρησκεία, έπρεπε να παύσουν. Αυτή είναι η ιστορία ενός τίμιου αλλά και γενναίου ανθρώπου, που εναντιώθηκε στα εκκλησιαστική εξουσία για να αναδείξει την αλήθεια. 26 x 30 approx. IN THE NAME OF JESUS - ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Στη σειρά αυτή παρακολουθούμε τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την Σταύρωση και την Ανάσταση του Ιησού, τις περιπέτειες των πρώτων χριστιανών αλλά και τα ταξίδια των Αποστόλων σε όλα τα μέρη της Γης, για να διαδώσουν το μήνυμα της αγάπης και να μεταδώσουν στην ανθρωπότητα τα διδάγματα του Θεανθρώπου. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 26 x 25 approx. SPARTACUS - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Μια θαυμάσια ιστορία γύρω από τη ζωή των μονομάχων στην Αρχαία Ρώμη. Ένας από αυτούς, ο Σπάρτακος, ήταν Ρωμαίος λεγεωνάριος που καταδικάστηκε σε σκλάβος και μονομάχος, εξαιτίας μιας άδικης κατηγορίας. Ο Σπάρτακος όμως ήταν μια γενναία και ηγετική μορφή, και έτσι ηγήθηκε της επανάστασης των μονομάχων και όλων των καταπιεσμένων εναντίον των άδικων και τυραννικών αρχών της Ρώμης. 13 x 26 approx.

42 WINNER AND THE GOLDEN CHILD- ΓΟΥΙΝΕΡ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Ο πρίγκιπας Ρακάλ μαζί με τους 5 ιππότες της Φύσης- τον Ιππότη του Φωτός, της Γης, του Νερού, της Φωτιάς και του Αέρα- επιστρέφουν στο παλάτι τους στη Χώρα των Δεινοσαύρων. Συνοδεύουν τον Άρη, τον μικρό γιο του Ρακάλ και της Κίντρα, γνωστό σε όλους ως το παιδί της 5ης Προφητείας που θα στεφθεί βασιλιάς της Χώρας των Δεινοσαύρων και τη Χώρας Ξεχασμένης στο Χρόνο. Ξαφνικά, οι δυνάμεις του Κακού, με αρχηγό τη σατανική Μάγια και τους συμμάχους της, επιτίθενται στο παλάτι για να απαγάγουν τον μικρό βασιλιά. Σύμφωνα με την προφητεία, ο Άρης όταν μεγαλώσει θα είναι ο μοναδικός που θα μπορέσει να αφανίσει τις δυνάμεις του Κακού.Έτσι, η περιπέτεια του ξεκινά 26 x 25 approx. ΣΑΝΤΟΚΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ Στο εξωτικό Βόρνεο, στα νότια της Ινδίας, ο νεαρός πρίγκιπας Σαντοκάν μαζί με τους φίλους του, τον Γιανέζ, τη Μαριάνα και τον Πάκο το χαμαιλέοντα, αντιμετωπίζουν δύο νέους εχθρούς που απειλούν την ειρήνη σε ολόκληρη την Ασία. Για να τους νικήσουν, οι νεαροί ήρωες κάνουν ένα δύσκολο ταξίδι μέσα από ζούγκλες και βουνά, όπου γνωρίζουν σοφούς ανθρώπους, γίνονται μάρτυρες τρομερών αποκαλύψεων και ξεπερνούν κάθε περιπέτεια. Ο Σαντοκάν είναι τόσο γενναίος όσο η τίγρη, και τίποτα δεν τον σταματά στο δρόμο του για τη νίκη του Καλού! 26 x 25 approx.

43 POPPEY Απολαύστε τον πιο αγαπητό ήρωα, τον ναύτη Ποπάυ που τρώγοντας του σπανάκι του αποκτά τρομερή δύναμη. 26 σπάνια επεισόδια, από την κλασική κωμική σειρά, που αξίζει να τα έχετε. 26 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (3 dvd) ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ THE ADOPTED DOLPHIN - ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΛΦΙΝΙ Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του δελφινιού, είναι η ομαδικότητα. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα αυτού του ντοκιμαντέρ. Το ταξίδι μας παρουσιάζει την αλτρουιστική συμπεριφορά των δελφινιών, και επικεντρώνεται στη ιστορία ενός άτυχου μικρού δελφινιού που χάνεται από το κοπάδι του και προσπαθεί να βρει καταφύγιο. Το παρακολουθούμε να βγαίνει στα ρηχά στη Νότια Καρολίνα κυνηγώντας ψάρια, να παίζει με ένα φοβερό νερόφιδο σε μια εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα, να υπερασπίζεται την ομάδα του ενάντια σε έναν άγριο καρχαρία στα τροπικά νησιά, να ξεγλιστρά στα κρυστάλλινα νερά του ωκεανού ή να αποφεύγει τα τάνκερ ανοικτά του Τέξας. Αυτό που συγκινεί κάθε άνθρωπο είναι η αίσθηση της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας αυτών των πανέξυπνων ζώων. ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Διάρκεια: 50 approx. VE-D 1991

44 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Μια σειρά από 20 παιδικά ντοκιμαντέρ για το μαγικό ζωικό βασίλειο. Μέσα από τα μεταγλωττισμένα DVD, τα παιδιά θα μάθουν για τη ζωή και για τη φύση των ζώων του βυθού και του ουρανού, του δάσους και του σπιτιού, και θα ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σχέση τους με τον άνθρωπο. VE-D 1438 VE-D 1441 VE-D 1444 ΑΛΟΓΑ: 50 Approx. ΧΤΑΠΟΔΙΑ: 40 Approx. ΑΡΚΟΥΔΕΣ: 42 Approx. ΜΕΛΙΣΣΕΣ: 52 Approx. ΨΑΡΙΑ: 43 Approx. ΒΙΣΟΝΕΣ: 40 Approx. ΕΛΑΦΙΑ: 48 Approx. ΚΑΜΗΛΕΣ: 40 Approx. BATΡAXOI: 40 Approx. ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ & ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ: 37 Approx. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ: 40 Approx. ΔΕΛΦΙΝΙΑ: 41 Approx. ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ: 40 Approx. ΧΕΛΩΝΕΣ: 40 Approx. ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ: 40 Approx. ΛΥΚΟΙ: 40 Approx. ΠΟΥΛΙΑ: 42 Approx.

45 VE-D 1445 VE-D 1448 VE-D 1439 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ VE-D 1446 VE-D 1449 VE-D 1442 VE-D 1447 VE-D 1450 VE-D 1453

46 VE-D 1437 VE-D 1440 VE-D 1435 VE-D 1436 VE-D 1454

Επιστολή ορθόδοξου χριστιανού προς τους αδελφούς μας Ινδιάνους

Επιστολή ορθόδοξου χριστιανού προς τους αδελφούς μας Ινδιάνους Επιστολή ορθόδοξου χριστιανού προς τους αδελφούς μας Ινδιάνους http://o-nekros.blogspot.com/2010/09/blog-post_9502.html Απόψε, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009, είδα στην τηλεόραση ένα ντοκιμανταίρ, που παρουσίαζε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Κατά ηλικία. Κατά θέµα. Γεια σας, «βιβλιοφάγοι» φίλοι µου! Για παιδιά προσχολικής και πρώτης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Κατά ηλικία. Κατά θέµα. Γεια σας, «βιβλιοφάγοι» φίλοι µου! Για παιδιά προσχολικής και πρώτης ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ Αγαπητοί φίλοι της Σύγχρονης Εποχής, Γεια σας, «βιβλιοφάγοι» φίλοι µου! Για τους δασκάλους Ο προηγούµενος κατάλογος των βιβλίων µας για παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

2013, Έλενα Μονογιού monoyioue@hotmail.com

2013, Έλενα Μονογιού monoyioue@hotmail.com ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (με αλφαβητική σειρά βάση του τίτλου των παραμυθιών) 1. Διακαινισάκη, Π. (2003). Ας βγάλουμε άλλη φωτογραφία. Αθήνα: Κέδρος. Θέμα: Διαφορετική εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας βοσκός που τον έλεγαν Βασίλη. Ζούσε σε μια μικρή φάρμα με τη γυναίκα του και την κόρη του. Μια

Διαβάστε περισσότερα

βιβλίο παιδικων ονείρων

βιβλίο παιδικων ονείρων Ë Ï Ã Ï Í Å Ù Í & Ê Ó Η ΠΡΟΟ ΟΣ 1971 - ΓΕΡΑΚΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΥΛΛ. ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗ ΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤ. Β ΗΜΟΤ. ΣΧΟΛ. Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 2 ου & 5 ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα Ï Ë Õ Ã Ó Ï 5 o õ Ä Ç Ì Ï Ô É Ê

Διαβάστε περισσότερα

ΓρAμμα σ Eνα παιδi για τη

ΓρAμμα σ Eνα παιδi για τη Γράμμα σ ένα παιδί για τη Φιλαναγνωσία ΓρAμμα σ Eνα παιδi για τη ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣIΑ Οκτώ συγγραφείς απευθύνουν μια σύντομη επιστολή στο παιδί που έχουν στην καρδιά τους για να του εμπνεύσουν την αγάπη για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ Λεωφ. Ειρήνης 50, τηλ. 210 9937870. Θερινή περίοδος 2015 πρόγραμμα προβολών

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ Λεωφ. Ειρήνης 50, τηλ. 210 9937870. Θερινή περίοδος 2015 πρόγραμμα προβολών ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ Λεωφ. Ειρήνης 50, τηλ. 210 9937870 Θερινή περίοδος 2015 πρόγραμμα προβολών ΤΕΤΑΡΤΗ 27/5/2015 Ώρα προβολής: 21:00 Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ (Magic in the

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1η. Γραμματική. Λεξιλογικές Ασκήσεις. Ορθογραφία. Ενότητα 1η / Απαντήσεις

Ενότητα 1η. Γραμματική. Λεξιλογικές Ασκήσεις. Ορθογραφία. Ενότητα 1η / Απαντήσεις Ενότητα 1η / Απαντήσεις Γραμματική Ενότητα 1η 1. Υποκείμενο, ρήμα, κατηγορούμενο, αντικείμενο. 2. Κακοκαιρία πλήττει το Μεξικό και την Αυστραλία. Κακοκαιρία πλήττει το Μεξικό. 3. Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΑΧΑΡ ΜΠΕΝ ΤΖΕΛΟΥΝ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Μετάφραση από τα γαλλικά ΑΓΓΕΛΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗ «ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ» ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ΑΘΗΝΑ 1998 Στη Μεριέμ Σεψά: ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΚΟΣΜΟΣ Τίτλος πρωτοτύπου:

Διαβάστε περισσότερα

Tο καλύτερο καλοκαίρι μου! - Θοδωρή Φριλίγκου (Α Βραβείο)

Tο καλύτερο καλοκαίρι μου! - Θοδωρή Φριλίγκου (Α Βραβείο) Tο καλύτερο καλοκαίρι μου! - Θοδωρή Φριλίγκου (Α Βραβείο) Φέτος το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία και θα σας το εξηγήσω πολύ καλά! Για πρώτη φορά, μόλις τέλειωσαν τα σχολεία, μετά από λίγες μέρες με πήρε

Διαβάστε περισσότερα

Τ 45 45 ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟ

Τ 45 45 ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟ Μηνιάτικη ηλεκτρονική έκδοση του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών Τεύχος 45 ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 28 Μάρτη Ο 4ος γιορτασμός της Παγκόσμιας μέρας Θεάτρου Σκιών Την μέρα αυτή, όπου παίζεται παράσταση Θεάτρου Σκιών,

Διαβάστε περισσότερα

Διμηνιαίο περιοδικό της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης ΙΟΥΝΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 11 ΤΕΥΧΟΣ 261. Κωδ.: 1101

Διμηνιαίο περιοδικό της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης ΙΟΥΝΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 11 ΤΕΥΧΟΣ 261. Κωδ.: 1101 Διμηνιαίο περιοδικό της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης ΙΟΥΝΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 11 ΤΕΥΧΟΣ 261 Κωδ.: 1101 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΥΧΟΣ (Λεπτομέρειες στη σελ. 23) ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μια νέα αρχή. Ένα ταξίδι

Μια νέα αρχή. Ένα ταξίδι ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ... Μια νέα περιπέτεια Μια νέα αρχή Ένα ταξίδι Πολλές σκέψεις Νέοι φίλοι Τι είναι για σας ένα βιβλίο; Ένα βιβλίο από τη συγγραφέα Άλκη Ζέη διάβασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

Μια παρέα με... καρδιά!

Μια παρέα με... καρδιά! Μια παρέα με.. καρδιά! Copyright: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα Βασ. Σοφίας 2 ΑΘΗΝΑ 10674 Tηλ. 210-7272100 Fax: 210-7244620 URL: http://ec.europa.eu/ellada e-mail: comm-rep-athens@ec.europa.eu

Διαβάστε περισσότερα

To Γράμμα - Καλά Χριστούγεννα! Έτος ΙΕ, αριθ. 94. Γκουστάβ Ντορέ, Η Γέννηση

To Γράμμα - Καλά Χριστούγεννα! Έτος ΙΕ, αριθ. 94. Γκουστάβ Ντορέ, Η Γέννηση To Γράμμα - Έτος ΙΕ, αριθ. 94 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Μάνος Τσελίκας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΔΟΣ ΤΕΩ 1, ΠΑΤΗΣΙΑ, Τ.Κ. 11142, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛΕΦ. 210 2912340 ΟΚΤΩΒΡ. - ΔΕΚΕΜΒΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΣΤΗΡ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ Εκδίδεται από το 1858 ΜΠΙΛΥ ΓΚΡΑΧΑΜ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΣΤΗΡ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ Εκδίδεται από το 1858 ΜΠΙΛΥ ΓΚΡΑΧΑΜ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Στο παρόν τεύχος έχουμε για πρώτη φορά στο περιοδικό μας και στην Ελλάδα μία βιογραφία του δρος Μπίλλυ Γκραίαμ ή Γκράχαμ όπως καθιερώθηκε στα ελληνικά το όνομά του. Την έγραψε

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Α.Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α.Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ: Η ΕΠΙ ΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΥΨΗΛΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κίνα. Τσισμετζόγου Λεωνίδας Α 4 Λυκείου Εργασία ιστορίας Διδάσκουσα:Ν.Τρίγκα

Κίνα. Τσισμετζόγου Λεωνίδας Α 4 Λυκείου Εργασία ιστορίας Διδάσκουσα:Ν.Τρίγκα Τσισμετζόγου Λεωνίδας Α 4 Λυκείου Εργασία ιστορίας Διδάσκουσα:Ν.Τρίγκα Κίνα Ο πολιτισμός της Κίνας μοιάζει σαν να έχει ακολουθήσει μια εξέλιξη τελείως διαφορετική από τη υπόλοιπη ανθρωπότητα. Σαν να ξεπήδησε

Διαβάστε περισσότερα

Δυο κουβέντες στο γιο μου... - Δημητρίου Φθενάκη (Α Βραβείο)

Δυο κουβέντες στο γιο μου... - Δημητρίου Φθενάκη (Α Βραβείο) Δυο κουβέντες στο γιο μου... - Δημητρίου Φθενάκη (Α Βραβείο) Γιε μου, έχω φθάσει τα 50 και εσύ είσαι ακόμη 17. Κι όμως, σε αυτό το μισό αιώνα περιπλάνησής μου σε ένα κόσμο άγνωστο και βάναυσο, όμορφο και

Διαβάστε περισσότερα

Το Γράµµα Έτος IΑ, αριθ. 63

Το Γράµµα Έτος IΑ, αριθ. 63 Το Γράµµα Έτος IΑ, αριθ. 63 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΕΚ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚ ΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : Ο ΟΣ ΤΕΩ 1, ΠΑΤΗΣΙΑ, Τ.Κ. 11142, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛΕΦ. 210 2912340 ΟΚΤΩΒ.-ΝΟΕΜΒ. 2004

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Πελασγός & Βασίλης Κόλλιας. Σταματήστε το γαργαλητό και Το πιο δροσερό νερό

Στέλιος Πελασγός & Βασίλης Κόλλιας. Σταματήστε το γαργαλητό και Το πιο δροσερό νερό Στέλιος Πελασγός & Βασίλης Κόλλιας Σταματήστε το γαργαλητό και Το πιο δροσερό νερό Στέλιος Πελασγός & Βασίλης Κόλλιας Σταματήστε το γαργαλητό! Μ ια φορά κι έναν καιρό πάνω στη Γη δεν ζούσαν μόνο άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Μονόλογοι απ τη Γάζα. µαθητές-µαθήτριες γράφουν για τη ζωή τους

Μονόλογοι απ τη Γάζα. µαθητές-µαθήτριες γράφουν για τη ζωή τους Μονόλογοι απ τη Γάζα µαθητές-µαθήτριες γράφουν για τη ζωή τους Copyright στα ελληνικά: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Αθήνα 2010 ISBN 978-960-98466-7-7 Μεταφράσεις: Ειρήνη Αµπουµόγλι, Αριστέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ. Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό! Μηνιαία Εφημερίδα Έτος Ιδρύσεως 2005 Αριθμός Φύλλου 105 Δεκέμβριος 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ. Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό! Μηνιαία Εφημερίδα Έτος Ιδρύσεως 2005 Αριθμός Φύλλου 105 Δεκέμβριος 2013 RETURN ADDRESS: 6616 N. KENTON AVE., LINCOLNWOOD, IL 60712 USA HELLENIC VOICE The Hellenic Newspaper of Chicago ΕΛΛΗΝΙΚΗ CHECK OUT OUR ENGLISH SECTION PAGES 14-17 BY BOB NICOLAIDES Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συμπολίτες, Με διαρκή στόχο την πολιτισμική αναβάθμιση της πόλης μας, διοργανώνουμε και εφέτος ένα ακόμα πολιτιστικό

Αγαπητοί συμπολίτες, Με διαρκή στόχο την πολιτισμική αναβάθμιση της πόλης μας, διοργανώνουμε και εφέτος ένα ακόμα πολιτιστικό Αγαπητοί συμπολίτες, Με διαρκή στόχο την πολιτισμική αναβάθμιση της πόλης μας, διοργανώνουμε και εφέτος ένα ακόμα πολιτιστικό καλοκαίρι. Η προϊστορία των διοργανώσεων, αποτελεί εγγύηση για απολαυστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Μετάφραση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ Επιμέλεια κειμένων: ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΧΟΥΝΟΣ Επιμέλεια - συντονισμός έκδοσης: ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΝ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Σχεδιασμός εξωφύλλου: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΟΥΜΠΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΟΥΜΠΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΟΥΜΠΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ Ήταν κάποτε σε μια μακρινή χώρα ένας πολύ πλούσιος βασιλιάς. Είχε τόση μεγάλη περιουσία που θα μπορούσαν να ζήσουν πολλές γενιές πλουσιοπάροχα. Ο βασιλιάς

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενο Αρχαιολογικού Πάρκου Πάφου Ελληνικά

Κείμενο Αρχαιολογικού Πάρκου Πάφου Ελληνικά 1 Κείμενο Αρχαιολογικού Πάρκου Πάφου Ελληνικά 2 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΦΟΥ Γραπτή ξενάγηση για audio guide Περιεχόμενα -Εισαγωγή -Οικία του Διόνυσου -Οικία του Θησέα -Οικία του Ορφέα -Οικία του Αιώνα 3 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τεύχος Β Ελένη ΚΑΜΠΕΡΗ - ΤΖΟΥΡΙΑΔΟΥ Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Σταυρούλα ΠΑΝΤΑΖΗ Νηπιαγωγός ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2004 1 λίγα λόγια για τις δραστηριότητες Στο τεύχος αυτό περιλαμβάνονται:

Διαβάστε περισσότερα

Aλκη Ζεη Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο. Το παραμύθι της ζωής μου

Aλκη Ζεη Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο. Το παραμύθι της ζωής μου Aλκη Ζεη Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο Το παραμύθι της ζωής μου Η Άλκη Ζέη αφηγείται την ιστορία των πρώτων είκοσι πέντε χρόνων της ζωής της. Μια ολόκληρη εποχή ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική της αφήγηση

Διαβάστε περισσότερα