ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Καπάταης Χάρης Αργυρού Κυπριανός Παπαδόπουλος Νίκος Παπάμιχαηλ Χάρις Θρασυβούλου Ανδρέας Πενταλιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου Ιωάννης Χριστοδούλου Ανδριανή Κουταλιανού Μαρία Ζαβρού Καίσαρας [Τσέζαρος] Αδαμίδης ΑΠΟΝΤΕΣ: Γρηγόρης Γρηγορίου ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Μιχαήλ Παπαδόπουλος Γεωργία Βιολάρη Δημοτικός Γραμματέας Δημοτικός Ταμίας ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Ακροατήριο ένα άτομο [Φ:1.2.4.] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 22/10/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την καθορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1-2 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

2 [Φ:1.2.1.] ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Πρακτικά Συνεδρίας Ημερομηνίας 18/9/2012 Αριθμός 578 Πρακτικά Συνεδρίας Ημερομηνίας 2/10/2012 Αριθμός 579 Δεν έγιναν παρατηρήσεις διορθώσεις επικυρώθηκαν όπως αυτά καταγράφηκαν [Φ:1.4.0.] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου με υπολογιζόμενη την ταμειακή ροή μέχρι τις 31/12/012 όπου παρουσιάζεται μία καλύτερη κατάσταση από ότι αρχικά υπολογιζόταν με μείωση του ελλείμματος στις ,00 Η μείωση του ταμειακού ελλείμματος προήλθε από τις διάφορες εξοικονομήσεις και τις διάφορες τρέχουσες και καθυστερημένες εισπράξεις. Αναλυτικά η κατάσταση παρουσιάζεται ως ακολούθως: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Υπόλοιπο 1/10/2012 ( ,00) Προϋπολογιζόμενα Έσοδα Ιππόδρομος (8Χ 5000) ,00 Φορολογίες ,00 Διάφορα Έσοδα ,00 Κρατική Χορηγία , ,00 Προϋπολογιζόμενα Έξοδα Μισθοί ,00 Δόσεις Δανείων Τρέχοντα έξοδα ,00 Οδικός Φωτισμός ,00 Οφειλόμενα έξοδα (22/10/2012) ,00 Υπολογιζόμενο υπόλοιπο 31/10/2012 ( ,00) ( ,00)

3 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Υπόλοιπο 1/11/2012 ( ,00) Προϋπολογιζόμενα Έσοδα Ιππόδρομος (8Χ 5500) ,00 Φορολογίες ,00 Διάφορα Έσοδα , ,00 Κρατική Χορηγία Προϋπολογιζόμενα Έξοδα Μισθοί ,00 Δόσεις Δανείων Τρέχοντα έξοδα ,00 Oδικός Φωτισμός ,00 ( ,00) Υπολογιζόμενο υπόλοιπο 30/11/2012 ( ,00) ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Υπόλοιπο 1/12/2012 ( ,00) Προϋπολογιζόμενα Έσοδα Ιππόδρομος (8Χ 5000) ,00 Φορολογίες ,00 Διάφορα Έσοδα ,00 Κρατική Χορηγία , ,00 Προϋπολογιζόμενα Έξοδα Μισθοί ,00 Δόσεις Δανείων ,00 Τρέχοντα έξοδα ,00 Oδικός Φωτισμός ,00 ( ,00) Υπολογιζόμενο υπόλοιπο 31/12/2012 ( ,00) [Φ:7.6.0.] ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο για τις μέχρι σήμερα ενέργειες για σύσταση των συνοικιακών επιτροπών επεξηγώντας τα ακόλουθα: Τις συνοικιακές αυτές επιτροπές θα στελεχώνουν εθελοντές δημότες, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών για θέματα δημόσιας υγείας, οχληρίας, περιβάλλοντος και επισήμανσης κοινωνικών αναγκών.

4 4 Οι εθελοντές θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο, δεν θα έχουν εκτελεστική εξουσία αλλά θα συνεργάζονται στενά με τις υπηρεσίες του Δήμου για την πιο αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών. Τα μέλη των συνοικιακών επιτροπών θα καθοδηγούν τους δημότες που χρειάζονται ενημέρωση για τα αναφερόμενα θέματα, τις ώρες που δεν λειτουργούν οι Δημοτικές Υπηρεσίες. Θα μπορούν επιπρόσθετα να κάνουν εισηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων της περιοχής που θα επισημαίνονται και να διοργανώνουν δράσεις με σκοπό την ανάδειξη θεμάτων που ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 24 εθελοντές, θα διαχωριστούν σε ομάδες κατά περιοχές και θα αρχίσει δοκιμαστικά η δραστηριοποίηση τους γι' αυτό και ορίστηκε τη Δευτέρα 29/10/2012 σύσκεψη για οργανωτικές διευθετήσεις. Το Συμβούλιο έλαβε γνώση της εφαρμογής του βοηθητικού αυτού θεσμού, τον ενέκρινε, ενθάρρυνε την προσέλευσή και άλλων εθελοντών και με τη συνέχιση της λειτουργίας ανάλογα θα ληφθούν βοηθητικές αποφάσεις προς επίτευξη του σκοπού των [Φ:1.1.0] ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ [Φ:1.4.0] ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Με απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής στις 9/10/2012 ετοιμάστηκε υπόμνημα με αναφορά γενικά για την όλη οικονομική κατάσταση του Δήμου με σχετικές εισηγήσεις προς οικονομική ενίσχυση και με την παράκληση για παρέμβαση προς υποβοήθηση λόγω της ιδιαιτερότητας των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου. Το υπόμνημα συμφωνήθηκε να διαβιβαστεί στον κάθε αρχηγό κόμματος από την αντίστοιχη Δημοτική Ομάδα ή Εκπρόσωπο και να ζητηθεί και συνάντηση προς συζήτηση του θέματος. Στάλθηκε τελικό κείμενο στους Συντονιστές των Δημοτικών Ομάδων και μεμονωμένους Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα υποβλήθηκε ένα υπόμνημα στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Ν. Αναστασιάδη επ' ευκαιρίας της επίσκεψης του σε Τοπικό Σωματείο στις 22/10/2012. Το Συμβούλιο αφού έλαβε γνώση του τελικού κειμένου του υπομνήματος το ενέκρινε. Υποβλήθηκε παρατήρηση από το Δημοτικό Σύμβουλο Α. Πενταλιώτη όπως αναφέρεται στο υπόμνημα ότι η απόφαση αυτή και ενέργεια του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ομόφωνη έτσι που να φαίνεται η αντίστοιχη βαρύτητα και σοβαρότητα του θέματος.

5 5 Το Υπόμνημα θα υποβληθεί με συνοδευτική επιστολή προς τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων στην οποία θα αναφέρεται η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Συμβούλιο αποφάσισε όπως σταλεί το εγκεκριμένο υπόμνημα με τη συνοδευτική επιστολή στην οποία να αναφέρεται η ομόφωνη απόφασή του Συμβουλίου και να διευθετηθούν και συναντήσεις με τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων [Φ: ] ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ Ο Δημοτικός Γραμματέας αναφέρθηκε σε Πράξη Πολιτικού Γάμου η οποία τελέστηκε στις 6/9/2000 αριθμός 258. Κατά την εγγραφή και στοιχειοθέτηση τότε έγιναν τυπογραφικά λάθη στην σύνταξη του επώνυμου του συζύγου και του πατέρα του. Ο γάμος διαλύθηκε, εκδόθηκε διαζύγιο με συνεχιζόμενο λάθος και στην περεταίρω διαδικασία οι εμπλεκόμενοι αντιμετώπισαν δυσκολία στις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελλάδας. Για τη διόρθωση του λάθους χρειάστηκε να γίνει διαδικασία μέσω δικηγόρου προς το Οικογενειακό Δικαστήριο Λευκωσίας προς επανέκδοση διορθωμένων πιστοποιητικών. Η εμπλεκόμενη Άννα Καλτσίδου ζήτησε από το Δήμο κάλυψη μέρους των εξόδων που κατέβαλε αναφερόμενη και στην οικονομική της κατάσταση ως άνεργη. Το Συμβούλιο βάσει των στοιχείων του φακέλου και της αναγνώρισης των τυπογραφικών λαθών που έγιναν και βάσει της υπό τις περιστάσεις κατάστασης της αναφερόμενης ενέκρινε την καταβολή του ποσού των 150 προς την Άννα Καλτσίδου. [Σχετικά στοιχεία περί της διόρθωσης δεν επισυνάπτονται λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων, φυλάσσονται στον επίσημο φάκελο του αρχείου του Δήμου] [Φ:1.2.2.] ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ [Φ:1.3.0] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 25/10/2012 ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Για την ετοιμασία των προϋπολογισμών του έτους 2013 έγιναν διαφορετικές συνεδρίες της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου όπου τέθηκαν εισηγήσεις προς εξοικονόμηση δαπανών και αύξηση των εσόδων, συζητήθηκαν στη Διαχειριστική Επιτροπή και θέματα από άλλες επιτροπές σχετικά με τη διαμόρφωση των Προϋπολογισμών, τίθενται στο Δημοτικό Συμβούλιο για απόφαση.

6 6 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 (23 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (17 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 11/10/2012 ΚΑΙ 12/10/2012 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (4 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 11/10/2012 ΚΑΙ 12/10/2012 Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στο πρακτικό της Διαχειριστικής υποβάλλονται τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν μαζί με το προσχέδιο των προϋπολογισμών στα θέματα υπάρχουν συγκεκριμένα για τα οποία θα ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα υπόλοιπα που προτάθηκαν εάν υπάρχουν παρατηρήσεις, εισηγήσεις από Δημοτικούς Συμβούλους μη μέλη της Διαχειριστικής θα αναφερθούν. Η εξέταση των Προϋπολογισμών θα γίνει κατά σειρά από τα θέματα του πρακτικού της Διαχειριστικής και των σελίδων των προϋπολογισμών όπου δεν υπάρχουν παρατηρήσεις, τα θέματα θα εγκρίνονται όπως υποβλήθηκαν καταγραμμένα στο πρακτικό της Διαχειριστικής και στο προσχέδιο των προϋπολογισμών και όπου θα υπάρξουν διορθώσεις και σχετικές αποφάσεις θα καταγράφονται προς διαμόρφωση των Προϋπολογισμών. Από τη γενική κατάσταση των Προϋπολογισμών φαίνεται ότι υπήρξε αρκετή εξοικονόμηση το έλλειμμα υπολογίζεται σχετικά μειωμένο αυτό όμως θα φανεί πραγματικά με το κλείσιμο των λογαριασμών στις 31/12/2012, το πρόβλημα του ελλείμματος θα συνεχιστεί κατά το 2013, σίγουρα οι Προϋπολογισμοί θα κατατεθούν ελλειμματικοί και όπως έχουν τα δεδομένα η μόνη ουσιαστική διέξοδος είναι η διεκδίκηση μόνιμων πόρων εσόδων και αύξηση των βασικών πηγών εσόδων γι' αυτό και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα μέτρα και ενέργειες προς διεκδίκηση των πόρων αυτών. ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ Α. ΠΛΗΡΩΜΕΣ 1. ΕΝΙΑΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Η αναφερόμενη μελέτη συμφωνήθηκε κατά τη συνεδρία των Δημάρχων Επαρχίας Λευκωσίας στις 11/10/2012. Σκοπός της μελέτης είναι η εξεύρεση του καλύτερου δυνατού τρόπου περισυλλογής με το δυνατότερο οικονομικό όφελος και με τα οποία περιλαμβάνονται και άλλα λειτουργικά ωφελήματα.

7 7 Κατά τη συνεδρία συμφωνήθηκε όπως τη διαδικασία αναλάβει ο Δήμος Λευκωσίας και να εξουσιοδοτηθεί προς τούτο από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες Δήμους. Το Συμβούλιο ενέκρινε ποσό για την αναλογία της δαπάνης του Δήμου για τη μελέτη 2562 κονδύλι ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΙΑΤΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι για τα δύο αυτά θέματα είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συντεχνιών μαζί με το Δημοτικό Γραμματέα. Για τη διαδικασία εξέτασης τεσσάρων εργατών από ιατροσυμβούλιο διευκρινίστηκε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει με την εξέταση τους από ομάδα δύο ιατρών της ειδικότητας της πάθησης, έναν τον οποίον θα ορίσει ο Δήμος και έναν τον οποίο θα ορίσει ή έχει τον ιατρό του ο εξεταζόμενος από το αποτέλεσμα της εξέτασης θα προχωρήσει ανάλογα η διαδικασία και σε περίπτωση ανικανότητας για την οποία δεν θα μπορεί ο επηρεαζόμενος να εργασθεί θα του δοθεί άδεια ασθενείας μέχρι 45 εργάσιμες μέρες και με συνέχιση της άδειας ασθενείας μέχρι τους έξι μήνες, κατά τη διάρκεια αυτή θα πληρώνονται από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και με τη λήξη των έξι μηνών θα πρέπει να υποβληθεί από τον επηρεαζόμενο παραίτηση για να εξεταστεί από το ιατροσυμβούλιο του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η όποια απόφαση είναι δεσμευτική για το Δήμο και τον επηρεαζόμενο. Για τη διαδικασία τερματισμού τριών εκτάκτων εργατών γι' αυτούς ο Δήμος εφ' όσον υπάρχουν οι λόγοι καλόν είναι για τους δύο να αποφασιστεί πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου, για τον τρίτον ο οποίος συμπλήρωσε πέραν των δύο χρόνων υπάρχουν ξεχωριστοί λόγοι, υπόψη με την πάροδο του χρόνου υπάρχει θέμα καταβολής περισσότερης αποζημίωσης. Η Συντεχνιακή πλευρά εξέφρασε τη θέση της ότι δεν ενθαρρύνει την πλεονάζον αποζημίωση, αναφέρθηκε μάλιστα ότι υπάρχει και πρόταση προς συζήτηση για να συμφωνηθεί Σχέδιο αφυπηρέτησης για τους Δήμους, αυτό μάλιστα πιστεύουν θα συμφωνηθεί σύντομα Το Συμβούλιο έλαβε γνώση για τις περεταίρω διαδικασίες και για μεν τη διαδικασία του ιατροσυμβουλίου συμφώνησε να προχωρήσει για δε τη διαδικασία για τερματισμό υπηρεσιών των τριών εκτάκτων το θέμα θα το μελετήσει περεταίρω το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη του και άλλες παραμέτρους όπως Συμβασιακές ρυθμίσεις, καταστάσεις παραγωγικότητας, ανθρωπιστικής πτυχής και σε αναμονή των μέτρων από την Τρόικα. 3. ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Όσον αφορά τη συμφωνηθείσα μείωση κατά 10% το Δημοτικό Συμβούλιο διευκρίνισε ότι αυτή θα ισχύει από την 1/1/ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΕΠΙΔΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ

8 8 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΜΕΡΩΝ - DAY OFF Για τα πιο πάνω τέσσερα θέματα όπως καταγράφονται και επεξηγούνται στο πρακτικό της Διαχειριστικής Επιτροπής το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως παραπεφθούν στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου για έλεγχο και ανάλογη εισήγηση. 5. ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ότι έχει προχωρήσει η διαδικασία προσφορών, δόθηκαν οι όροι, δεν μπορούν να μειωθούν εκδόσεις σελίδες και χρόνος, θα πρέπει να ακυρωθεί η διαδικασία. Το Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία και με το άνοιγμα των προσφορών θα φανεί ανάλογα με την τιμή και το σύνολο της δαπάνης κατά έτος. 6. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Για το αναφερόμενο θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως παραπεμφθεί στην Επιτροπή Τεχνικών Υπηρεσιών για εξέταση και ανάλογη εισήγηση. 7. ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Τέθηκαν δύο εισηγήσεις ως προς τη μείωση της επιχορήγησης: Α. Εισήγηση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου, μείωση κατά 50% Β. Εισήγηση Δημοτικού Συμβούλου Α. Γρηγορίου μείωση κατά 10%. Υπέρ της εισήγησης της Επιτροπής ψήφισαν 5 άτομα (Κ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπάμιχαηλ, Χ. Θρασιβούλου, Α. Κουταλιανού, Μ. Ζαβρού) Υπέρ της εισήγησης του Δημοτικού Συμβούλου Α. Γρηγορίου ψήφισαν 9 άτομα (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Α. Γρηγορίου, Γ. Καπάταης, Χ. Αργυρού, Α. Πενταλιώτης, Ι. Χριστοδούλου, Κ. Δημητρίου, Κ.Τ. Αδαμίδης) Βάσει του αποτελέσματος της ψηφοφορίας το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία ενέκρινε τη μείωση της επιχορήγησης στα Τοπικά Σωματεία κατά 10%. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Α. Γρηγορίου (την οποία μαζί με την εισήγηση μείωσης 10% ανέφερε στην επιτροπή και δεν κατεγράφη) για τον καθορισμό νέων κριτηρίων επιλογής επιχορήγησης των Τοπικών Σωματείων τα οποία θα εφαρμοστούν το 2013.

9 9 8. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Τέθηκε η εισήγηση στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου για επιχορήγηση το 2013 ποσού 8000 για δύο συναντήσεις από Το Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής. Με την απόφαση του Συμβουλίου διαφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Αργυρού υποστηρίζοντας τη θέση ότι λόγω της οικονομικής κρίσης η ενέργεια αυτή δεν είναι αναγκαία, θεωρείται δευτερεύουσα δαπάνη και πρέπει να αποφευχθεί. 9. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τέθηκε εισήγηση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου για μείωση του κονδυλιού από σε για το Ο Δήμαρχος έθεσε εισήγηση όπως το κονδύλι μειωθεί στις για το 2013 έτσι που να υπάρχει περιθώριο για να διοργανωθούν σε λογικό βαθμό κάποιες δραστηριότητες. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου. Με την απόφαση του Συμβουλίου δήλωσε αποχή ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Παπαδόπουλος υποστηρίζοντας τη θέση της Επιτροπής για μείωση του ποσού σε και επεξηγώντας ότι ο ίδιος κατάθεσε στην επιτροπή ένα πακέτο εισηγήσεων για μειώσεις / περικοπές μεταξύ αυτών και το πιο πάνω κεφάλαιο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι εισηγήσεις δεν τέθηκαν ούτε για να καταργήσουν δραστηριότητες ούτε για να μειώσουν τα δικαιώματα κάποιων, ο ίδιος θα έχει το περισσότερο κόστος αφού το πακέτο εισηγήσεων του κυκλοφόρησε όμως οι εισηγήσεις του παρόλο που έχουν κόστος σε όλους και Δημοτικούς Συμβούλους και Προσωπικό σκοπό έχουν την γενική εξοικονόμηση για το Δήμο και είναι δικαίωμα του κάθε ενός να αποφασίσει ανάλογα. 10. ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Τέθηκε εισήγηση από την Επιτροπή Υγιεινής και Καθαριότητας για μείωση της εκστρατείας από 5 φορές σε 3 φορές το χρόνο με υπολογιζόμενο κονδύλι αντί σε Τέθηκε εισήγηση από την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου για μείωση της εκστρατείας σε 2-3 φορές το χρόνο. Στις δύο πιο πάνω εισηγήσεις αναφέρθηκαν επεξηγήσεις όσον αφορά την κάλυψη των υπόλοιπων περιόδων με περισυλλογή και χρέωση των δημοτών με την αμφιβολία κατά πόσο αυτό θα γίνει αποδεκτό από τους δημότες ενόψει και της φετινής αύξησης στα τέλη περισυλλογής σκυβάλων. Ο Δήμαρχος έθεσε εισήγηση όπως η εκστρατεία ρυθμιστεί στις 4 φορές το χρόνο επεξηγώντας ότι λιγότερες περίοδοι θα αυξήσουν το χρόνο απόθεσης παραμονής των αχρήστων σε δρόμους και οικόπεδα, από τη μέχρι σήμερα πρακτική φάνηκε τέτοιο πρόβλημα θα έχει σοβαρές

10 10 υγειονομικές επιπτώσεις. Επιπλέον ο Δήμαρχος ανάφερε ότι η δραστηριότητα αυτή είναι από τις βασικότερες, αφορά την υγεία και υγιεινή των δημοτών και τόνισε ότι από τις που έφτασε κατά το 2011 το κονδύλι μειώθηκε κατά την ετοιμασία του φετινού Προϋπολογισμού που έγινε τον Οκτώβριο του 2011 στις το ποσό αυτό αυξήθηκε κατά τον Αναθεωρημένο Προϋπολογισμό για το 2012 στις και τώρα προτείνεται μείωση στις , αυτό το θεωρεί απαράδεκτο, δεν θα είναι αρκετό για το σκοπό του. Ο Δήμαρχος πρότεινε όπως η εκστρατεία καθοριστεί για 4 περιόδους το χρόνο και ποσό για το Το Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου. 11. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Τα κονδύλια παραμένουν συνολικά τα ίδια, για το Πολιτιστικό Κέντρο από μειώνονται σε και για το Κέντρο Πληροφόρησης νέων από αυξάνεται σε για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών λόγω της σύμπτυξης των προγραμμάτων τα οποία εκτελούνται στο Κέντρο Πληροφόρησης. Το Συμβούλιο ενέκρινε την πιο πάνω ισόποση αυξομείωση 12. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Για το αναβαθμιζόμενο Γήπεδο του Α' Δημοτικού Σχολείου το οποίο θα διαχειρίζεται ο Δήμος εγκρίθηκε για το 2013 κονδύλι για συντήρηση και λειτουργία και αντίστοιχο κονδύλι στις εισπράξεις και αντίστοιχο κονδύλι στις εισπράξεις το οποίο θα εξασφαλίζεται από δικαιώματα χρήσεως. 13.ΑΓΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Καπάταης παρατήρησε ότι για διάφορες εργασίες του Δήμου όπως στολισμός, κλαδέματα δένδρων και άλλες εργασίες σε ύψος, χρησιμοποιείται με σημαντικό κόστος ενοικιαζόμενο ανυψωτικό μηχάνημα και εισηγήθηκε όπως μελετηθεί το ενδεχόμενο αγοράς ανυψωτικού μηχανήματος στον τύπο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Δήμου με στόχο την εξοικονόμηση δαπάνης. Το Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γ. Καπάταη και παρέπεμψε το θέμα στην επιτροπή Υγιεινής και Καθαριότητας για προκαταρκτική μελέτη. Β. ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ Για τη συντήρηση και λειτουργία του Δημοτικού Γηπέδου όπως αναφέρθηκε πιο πάνω στην παράγραφο 12 εγκρίθηκε στις εισπράξεις ποσό από τα δικαιώματα χρήσεως του γηπέδου. Γ. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο Αναπτυξιακός προϋπολογισμός υποβλήθηκε με τις αναφερόμενες δαπάνες και για την εκτέλεση του ή χρηματοδότησή

11 11 προϋπολογίζεται από δανειοδοτήσεις εάν και εφ' όσον αυτές εξασφαλιστούν. ΑΠΟΦΑΣΗ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τους προϋπολογισμούς του έτους 2013 Τακτικό και Αναπτύξεως όπως αυτοί υποβλήθηκαν από τη Διαχειριστική Επιτροπή με τα αριθμητικά και επεξηγηματικά στοιχεία στα καταγραφόμενα κονδύλια και επιπλέον σύμφωνα με τις πιο πάνω παρατηρήσεις διορθώσεις και αποφάσεις όπως καταγράφονται στις 13 παραγράφους. Με την τελική έγκριση των Προϋπολογισμών τα συνολικά στοιχεία παρουσιάζονται ως ακολούθως: ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΞΗΣΗ (ΜΕΙΩΣΗ) ΕΣΟΔΑ (9.100) ΕΞΟΔΑ (Εξαιρουμένων Αποσβέσεων & Πρόνοιας Επισφαλών Χρεωστών) ( ) ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (ΕΛΛΕΙΜΜΑ) ( ) ( ) (81.571) [Φ:1.2.2Α.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 11 ΚΑΙ 12 /10/ 2012 Τα αναφερόμενα στα πρακτικά της Επιτροπής θέματα εξετάστηκαν στη Διαχειριστική Επιτροπή και μέσω της Διαχειριστικής αποφασίστηκαν στην παρούσα συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου [Φ:1.2.3ΣΤ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 12/10/2012 Επιτροπής. Αναφορά θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

12 12 Τα υπό αναφορά θέματα που αφορούν την εξέταση των Προϋπολογισμών του 2013 αποφασίστηκαν στο θέμα της παρούσας συνεδρίας. Για τα υπόλοιπα θέματα το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:1.2.3Κ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ [Φ: ] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 9/10/2012 Αναφορά θέματος που αφορά την Κλειστή Αίθουσας Αθλοπαιδιών καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της [Φ:1.2.3Β.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 3/10/2012 Επιτροπής. Αναφορά έξι θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 (9 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ [Φ:Β729/81] AITHΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 965 Φ/ΣΧ ΧΧΙ 45WII TMHMA B ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΛΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΟ ΑΙΤΗΤΗΤΡΙΕΣ: ΑΝΔΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:4.11.0] ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΡΤΩΜΑΤΩΝ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής.

13 [Φ:4.1.3] ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ: ] ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ 326 Φ/ΣΧΧΧΙ45 ΧΩΡ. ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΟ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ: ] ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΟΥ Αναφορά του θέματος καταγράφεται στο πρακτικό της Επιτροπής μαζί με τις θέσεις / εισηγήσεις της Επιτροπής. Συγκεκριμένα η Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη της τις θέσεις απόψεις του Μελετητή εισηγήθηκε παράταση αποκοπής της προκαταβολής που δόθηκε στον Εργολάβο μέχρι τέλος Ιανουαρίου Το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρία του που έγινε στις 25/10/12, μελέτησε τις δικές σας θέσεις για τον τρόπο αποπληρωμής του ποσού της προκαταβολής και έχοντας υπόψη ότι πρέπει να γίνει όσο το δυνατό περισσότερη απορρόφηση χρημάτων από το σχετικό κονδύλι του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως που χρηματοδοτεί το έργο εντός του 2012, αποφάσισε όπως εγκρίνει την αποκοπή του ποσού της προκαταβολής σε ίσες μηνιαίες δόσεις μέχρι το τέλος Μαΐου του 2013 νοουμένου ότι η εγγυητική επιστολή Προκαταβολής του εργολάβου ανανεωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου του [Φ: ] ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΣΣΑΛΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:1.2.3ΑΒ] ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 3/10/2012 Αναφορές έντεκα θεμάτων μαζί με τις αποφάσεις της Επιτροπής καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής.

14 14 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (7 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Επιτροπής. Το Συμβούλιο έλαβε γνώση και επιβεβαίωσε τις αποφάσεις της [Φ:1.2.3Γ] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 10/10/2012 Αναφορές τριών ενοτήτων θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (18 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής [Φ:1.2.3Φ] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 19/10/2012 Επιτροπής. Αναφορές τεσσάρων θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 11 (8 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής για τα θέματα και 2.0.0, και μέρος (2) Για το θέμα μέρος (1) που αφορά το πρόγραμμα ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές προς διόρθωση των δεδομένων τη αναφοράς στο πρακτικό και επιπλέον τροποποιήσεις του Προγράμματος αναφέρονται ως ακολούθως: Βάσει της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 17/7/2012 Αριθμός 574 ο πίνακας των δαπανών και των ατόμων που θα απασχοληθούν διαμορφώθηκε (Αντίγραφο της απόφασης και του πίνακα δόθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους). ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 13 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17/7/2012

15 15 Η χρονική διάρκεια του προγράμματος μειώθηκε στους 8 μήνες για τους συνεργάτες με ανάθεση από το Νοέμβριο του 2012 και στους 7 μήνες για το συνεργάτη κοινωνικό λειτουργό από Δεκέμβριο του 2012 λόγω χρόνου εκτέλεσης συνοπτικής διαδικασίας. Το εγκριθέν κονδύλι μειώθηκε στις και στην κατανομή του όπως παρουσιάζεται στον πίνακα η παράγραφος (δ) Ακίνητα για ενοίκια το ποσό από 300 γίνεται 1000, η παράγραφος (ε) έξοδα εκδηλώσεων το ποσό από 885 γίνεται 3195 και η παράγραφος (στ), όσον αφορά τους συνεργάτες διαφοροποιούνται τα εξής: Α. Για τη χειροτεχνία και τα ελληνικά να υποδειχθεί συνεργάτης είτε από το Δημοτικό Συμβούλιο είτε από την Εκτελεστική εξουσία λόγω του ότι το ύψος της αμοιβής δε χρειάζεται συνοπτική διαδικασία, είναι μικρότερο του κατωτάτου καθορισμένου ορίου. Β. Για το Συνεργάτη Συντονιστή Δραστηριοτήτων το ποσό μειώθηκε στις 2000, δεν ξεπερνά το καθορισμένο όριο για συνοπτική διαδικασία και θα γίνεται κατευθείαν ανάθεση στην προηγούμενη συνεργάτιδα Χριστιάνα Μιχαήλ. Γ. Για τον Κοινωνικό Λειτουργό θα γίνει νέα συνοπτική διαδικασία λόγω του ότι το ποσό υπερβαίνει τα κατώτατα όρια κατευθείαν ανάθεσης. Δ. Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες αυτές καθορίζονται με κατευθείαν ανάθεση λόγω του ότι τα ποσά της αμοιβής είναι μικρότερα του κατωτάτου καθορισμένου ορίου για συνοπτική διαδικασία. Ζωγραφική - Χαρά Πολυκάρπου Αθλητισμός - Μιχάλης Χρίστου Ιστορία και Πολιτισμός - Βασίλης Χατζηστυλλής Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές - Γιώργος Γεωργιάδης Αγγλικά - Αλεξία Κοτσάπα Επιστημονικός Σύμβουλος - Δέσποινα Κωχλίου Οι πιο πάνω αναθέσεις και συνοπτική διαδικασία καλύπτονται σύμφωνα με τους Περί Δημόσιων Συμβάσεων Νόμους και Κανονισμό Ν12(1)/06 +Ν91(1)/10 Άρθρον 84 (1)(α)(β) και ΚΔΠ 243/12 Το Συμβούλιο έλαβε γνώση των πιο πάνω αναφερθέντων τροποποιήσεων και προσθηκών στο Πρόγραμμα και τις ενέκρινε προς εφαρμογή [Φ:1.2.1.] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα Πρακτικά της παρούσας συνεδρίας είναι μαγνητοφωνημένα σε δύο μαγνητοταινίες με τα διακριτικά Δ/Σ 25/10/2012 Αρ. 580 Ν:1-3. Αγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 1 Νοεμβρίου, 2012 ΜΠ/XΧ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 574 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 576 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15Η IANOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 585 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 565 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 11.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 572 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΦΕΒΡOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 587 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 564 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 16Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 590 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 563 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 18Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 578 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 560 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ - 10.30μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 31Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 575 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 22/2013

Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Πρακτικά 50 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 12.11.2013 από τις 7:45μμ μέχρι τις 10:45μμ. Αρ. Συνεδρίας 22/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας,

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι Αξιωματούχοι 1 Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 2 Κατάσταση εσόδων και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2015

Αρ. Συνεδρίας: 1/2015 Πρακτικά 76 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, 2015, ώρα 8:45πμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος - Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΕΚ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση ανεξάρτητου ελεγκτή 1 Κατάσταση εσόδων και εξόδων 2 Κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 3

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 5:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 8 MAIOY 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 569 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 3 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 598 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 23 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 23 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 23 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Αριθμ. απόφ. 703/2011 ΘΕΜΑ: 1 ο «Σύνταξη προϋπολογισμού του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

1. Λούης Χατζηθωμάς- στάλθηκε πρόσκληση αλλά ενημέρωσε ότι θα απουσιάζει λόγω ασθενείας

1. Λούης Χατζηθωμάς- στάλθηκε πρόσκληση αλλά ενημέρωσε ότι θα απουσιάζει λόγω ασθενείας Σελίδα: 1 από σελίδες: 5 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ Πρακτικά Συνεδριάσεων του Συμβουλίου Εγγραφής 4 η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 20 ης Σεπτεμβρίου 2013 Παρόντες: 1. Κυριάκος Πλατρίτης 2. Κυριάκος Ελπιδώρου 3. Έλενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / πρακτικογράφος

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / πρακτικογράφος Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Ιουνίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 15 Ιουνίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012. Παρόντες:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012. Παρόντες: ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 21/02/2012 ΑΡΙΘ. 5/2012 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 09 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 652 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Το Συμβούλιο αποφάσισε με βάση τις πρόνοιες του άρθρου 5(3)(β) του Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμου, να υποδείξει τους κ.κ.

Το Συμβούλιο αποφάσισε με βάση τις πρόνοιες του άρθρου 5(3)(β) του Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμου, να υποδείξει τους κ.κ. Πρακτικά 510 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 24/01/2012 από τις 6:00μμ 9:00 μμ Αρ συνεδρίας: 2/2012 Παρόντες: Δρ Λάζαρος Σ. Σαββίδης, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Παρόντες : 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης - Μέλος 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 14 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 74 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 14 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 74 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 14 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 74 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 1/4/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00, η Οικονομική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 15/2013

Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Πρακτικά 43 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 23.7.2013 από τις 9:30μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Πρακτικά 81 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου, 2015, ώρα 8:15πμ Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 6 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:45μμ.

Πρακτικά 6 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:45μμ. Πρακτικά 6 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 28.2.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:45μμ. Αρ. Συνεδρίας 6/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2 Αρ. Φακ. 04.02.022.01 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Οικονομική Συνεισφορά Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης για Έργα που Συγχρηματοδοτούνται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Ταμείο Συνοχής της ΕΕ στην Προγραμματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.ΔΙΙ. 36/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2482 της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 36 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Αρχής Λιμένων Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 61 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 61 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 61 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 Συζήτηση-Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία εκτέλεσης 2.2.4 Σημείωμα από

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 11/10/2016 ΑΡΙΘ. 18/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 05/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 05/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 05/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 05/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 12/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 12/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15560/12-05-2011 Αριθ. Πίνακα. 12/2011 Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 12/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 29 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Τσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη και ώρα 1.30 μ.μ. (26/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη και ώρα 1.30 μ.μ. (26/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 21.11.2012 και ώρα 1.30 μ.μ. (26/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Μ. Μαρτή, Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 262 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 262 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/6/2015 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 262 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 2013 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 30 η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 14 : 00,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 29/3/2016 ΑΡΙΘ. 6/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ευτύχιος Κεζούδης Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 18:00 19:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 18:00 19:30. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 14 /2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 11/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 11/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 11/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 11/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 11 ης από 22.5.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Εσωτερικού Κανονισμοί Λειτουργίας ΟΝΕ: 1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 1.1. Το Πολιτικό γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10 ης Απριλίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 102/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

4η Συνεδρία. της Επιτροπής Παρακολούθησης των. Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των. Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής

4η Συνεδρία. της Επιτροπής Παρακολούθησης των. Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των. Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 4η Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2007-2013 Εισαγωγική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 329/2012 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 34 ΘΕΜΑ: 1 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 18:00 Αρ. Πρωτ. πρόσκλησης: 5450/27.10.2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5545/3.11.2014 ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος της συνέλευσης διετέλεσε ο κ. Κανέλλακης και απουσία της κυρίας Παπαδοπούλου χρέη γραμματέα διετέλεσε ο κύριος Τσιρώνης.

Πρόεδρος της συνέλευσης διετέλεσε ο κ. Κανέλλακης και απουσία της κυρίας Παπαδοπούλου χρέη γραμματέα διετέλεσε ο κύριος Τσιρώνης. Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 Πρακτικά 1 ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων ΕΔΔΕ Η πρώτη κλίση έγινε Σάββατο 27 Ιουνίου χωρίς απαρτία με συνέπεια να πραγματοποιηθεί σήμερα, 28 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00 συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. A.N. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 1/05-01-2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 02/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση δαπάνης ποσού 15.208.680,00 ευρώ και δέσμευση πίστωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 562 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Αποφ.68/2015 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 11. ΠΑΡΟΝΤΕΣ Μπαζιώνης Χαράλαμπος

Αριθμ. Αποφ.68/2015 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 11. ΠΑΡΟΝΤΕΣ Μπαζιώνης Χαράλαμπος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ------------------------------------------ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Αποφ.68/2015 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 1

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ υπ αριθμόν 1 Πρακτικά συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που εδρεύει στην Κόρινθο, με την επωνυμία «Σύλλογος Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 30(II)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4286 Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 713 Ο περί Προϋπολογισμού του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Σχετικά με την Υποστήριξη στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης (Ε.Σ.Σ.Α.) της περιόδου 2007-2013.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Σχετικά με την Υποστήριξη στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης (Ε.Σ.Σ.Α.) της περιόδου 2007-2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

867 Ν. 68(Ι)/92. E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2727, 24.7.92

867 Ν. 68(Ι)/92. E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2727, 24.7.92 E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2727, 24.7.92 867 Ν. 68(Ι)/92 Ο περί Διατηρητέων Οικοδομών Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 01/2015 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου , ώρα 17:30 18:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 01/2015 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου , ώρα 17:30 18:30. Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) Α/Α 01/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 01/2015 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 2014, ώρα 17:30 18:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας» ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδας» Στην Αθήνα σήμερα, 15 η Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 14:00, συνήλθε νόμιμα στα επί της οδού Φιλελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου [Αρ Φακ: 6.31.01 3 Μαΐου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της 4 ης εταιρικής χρήσεως 2014 (01 Ιανουαρίου 2014 31 Δεκεμβρίου 2014)

Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τα πεπραγμένα της 4 ης εταιρικής χρήσεως 2014 (01 Ιανουαρίου 2014 31 Δεκεμβρίου 2014) ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Τ.Α.» ΑΡ. Μ.Α.Ε. 70516/ 70 / Β / 10 /55 Προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των

Διαβάστε περισσότερα