ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Υποέργο 2: Του Έργου: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡΙΘM.ΜΕΛΕΤΗΣ: 10/2015 Προυπ Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 23 %) Πηγή Από τον άξονα προτεραιότητας 09: «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΑΜΘ» του Ε.Π. Μακεδονία Θράκη. Η πράξη συγχρηματοδοτείτε από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. (ΟΠΣ ) Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά ποσοστό 85% από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και κατά ποσοστό 15% από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Αντικείμενο των Τεχνικών Προδιαγραφών, είναι ο προσδιορισμός των απαιτήσεων της Αναθέτουσας Αρχής (σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, τις Ευρωπαϊκές Κοινοτικές Οδηγίες, τους κανόνες της επιστήμης και της τέχνης κ.λ.π.), οι οποίες πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους Διαγωνιζόμενους (Προσφέροντες) για τον σχεδιασμό και την σύνταξη των προσφορών τους. Τα υπό προμήθεια είδη θα είναι τελείως καινούργια, αμεταχείριστα, πρόσφατης κατασκευής. Οι τεχνικές προδιαγραφές των προς προμήθεια ειδών και όπου χρησιμοποιούνται οι όροι «υποχρεωτικά», «με ποινή αποκλεισμού», «τουλάχιστον» θεωρούνται απαράβατοι και οποιαδήποτε απόκλιση καθιστά απορριπτέα την προσφορά. Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη τα επιπλέον στοιχεία και δυνατότητες των υπό προμήθεια αγαθών, από αυτά που περιγράφει η μελέτη.

2 Β. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τα υπό προμήθεια αγαθά και οι παροχές υπηρεσιών πρέπει να τηρούν τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές και προϋποθέσεις: ΟΜΑΔΑ 1: ΕΠΙΠΛΑ (1.1) : ΚΛΙΝΗ ΜΟΝΗ Η κλίνη θα είναι διαστάσεων 1,00ΜΧ2,00Μ κατασκευασμένη από μοριοσανίδα MDF με επένδυση οξιάς ή δρυός, (κεφαλάρι πλαϊνά και πόδια) τα τέσσερα πόδια θα είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο διατομής 5,00χ3,50εκ. τουλάχιστον. Το κεφαλάρι θα είναι ψηλότερο από τα πόδια. Επίσης θα διαθέτει και ορθοπεδικό τελάρο σουμιές από βέργες οξιάς αποτελούμενες από 7 στρώσεις ξύλου οξιάς. (1.2): ΚΟΜΟΔΙΝΟ Το κομοδίνο θα είναι διαστάσεων 0,50Χ0,50Χ0,50, κατασκευασμένο απο μοριοσανίδα MDF με επένδυση καπλαμά οξιάς ή δρυός, πάχους 17χιλ. άριστης ποιότητας και σύμφωνη με τις κοινοτικές προδιαγραφές περί, τοξικότητας και υγιεινής. Θα διαθέτει τρία συρτάρια με χερούλια, η κίνηση των συρταριών θα πρέπει να γίνεται μέσα σε γλυσιέρες με αθόρυβους μηχανισμούς κίνησης. (1.3): ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ / ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Το έπιπλο τηλεόρασης θα είναι διαστάσεων 0,80ΠΛ Χ 0,80Υ Χ0,45ΒΑ, αποτελούμενο από ένα ράφι και δύο ντουλάπια, κατασκευασμένο από μοριοσανίδα MDF με επένδυση οξιάς ή δρυός 20 χιλιοστών. στο κάτω μέρος αντί ποδιών θα φέρει τέσσερα ροδάκια με φρένο μεγάλης αντοχής. Οι πόρτες των ντουλαπιών θα είναι κατασκευασμένες από ξύλινο πλαίσιο με γυαλί και θα φέρουν πόμολα ανοίγματος. Η άνω επιφάνεια του επίπλου στην οποία θα τοποθετηθεί η τηλεόραση θα διαθέτει κατάλληλο μηχανισμό περιστροφής. (1.4): ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Το τραπέζι σαλονιού θα είναι διαστάσεων 0,40Υ Χ 0,70ΠΛ Χ1,20Μ η άνω επιφάνεια θα είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδα MDF 20 χιλ. με επένδυση καπλαμά οξιάς ή δρυός, οι τραβέρσες θα είναι διατομής 2,00χ7,00εκ. κατασκευασμένες απο μασίφ ξύλο και τα τέσσερα πόδια του θα είναι κατασκευασμένα απο μασίφ ξύλο οξιάς διατομής τουλάχιστον 7,00χ7,00 εκ.

3 (1.5): ΡΑΝΤΖΟ-ΚΡΕΒΑΤΙ Κρεβάτι ράντζο πτυσσόμενο διαστάσεων 180*80 το οποίο θα απαρτίζετε από τετράγωνη σωλήνα βαμμένη στο Ορθοπεδικές τάβλες και στρώμα 6 εκ από σκληρό αφρολέξ. Τοποθέτηση και επίδειξη στα σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου (1.6): ΚΑΝΑΠΕΣ 3ΘΕΣΙΟΣ (ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΣ ΚΡΕΒΒΑΤΙ) 1.6 Ο καναπές θα είναι διαστάσεων 2,15ΜΧ0,82Μ, ο σκελετός του θα είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο οξιάς, άριστης ποιότητας και σύμφωνη με τις κοινοτικές προδιαγραφές περί τοξικότητας και υγιεινής θα αποτελείται επίσης απο σκληρό αφρολέξ στη θέση του καθιστού επενδυμένο με ύφασμα σενίλ, χρώματος που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου. όλα τα στοιχειά θα είναι επενδυμένα με βάτα και ύφασμα. Στο σημείο της πλάτης θα φέρει δύο μαξιλάρες μεγάλες διαστάσεων 0,80χ0,50 και στα μπράτσα δυο μαξιλάρια διαστάσεων 0,40χ0,60. Στο κάτω μέρος θα φέρει μεταλλικό ανοιγόμενο σκελετό με ανατομικό στρώμα. (1.7): ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ανοιγόμενο) 1.7 Η επιφάνεια του τραπεζιού θα είναι διαστάσεων 1,25Μ Χ 0,75Μ (κλειστή), και όταν ανοίγει θα έχει διαστάσεις 1,90μ Χ 0,75μ με ειδικό μηχανισμό, κατασκευασμένη από μοριοσανίδα MDF με επένδυση καπλαμά οξιάς ή δρυός, 20 χιλιοστών, η τραβέρσα θα είναι κατασκευασμένη απο μασίφ ξύλο οξιάς διαστάσεων 2,00χ7,00εκ άριστης ποιότητας και σύμφωνη με τις κοινοτικές προδιαγραφές περί τοξικότητας και υγιεινής. Τα πόδια θα είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο οξιάς και λίγο καμπυλωτά στο κάτω μέρος μεταβαλλόμενης διατομής. Τοποθέτηση και επίδειξη στα σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου (1.8): ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ (πτυσσόμενο) 1.8 Το τραπέζι θα είναι κυκλικό διαμέτρου 0,60μ, ύψος 0,72μ, πτυσσόμενο κατασκευασμένο απο μοριοσανίδα MDF 17 χιλ. με επένδυση καπλαμά οξιάς. Τοποθέτηση και επίδειξη στα σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου (1.9): ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ (πτυσσόμενη) 1.9 Η καρέκλα θα είναι πτυσσόμενη από ξύλο οξιάς, και θα φέρει ενιαίο καραβόπανο στο τμήμα της πλάτης και του καθιστού. (1.10): ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ 1.10 Η καρέκλα θα είναι κατασκευασμένη απο μασίφ ξύλο οξιάς και επένδυση από σκληρό αφρολέξ και ύφασμα στο μέρος του καθιστού. Θα έχει στην πλάτη της χιαστί ξύλινο σύνδεσμο για μεγαλύτερη αντοχή. Τα πόδια της θα ενώνονται πλευρικά με δύο ξύλινους συνδέσμους ενώ μπροστά και πίσω με ένα, άριστης ποιότητας και σύμφωνη με τις κοινοτικές προδιαγραφές περί τοξικότητας και υγιεινής.

4 (1.11): ΝΤΟΥΛΑΠΑ 3φύλλη 1.11 Η ντουλάπα θα είναι διαστάσεων 1,50ΠΛ Χ 2,00Υ Χ 0,60ΒΑΘ. Όλες οι επιφάνειες θα είναι κατασκευασμένες από μοριοσανίδα MDF με επένδυση καπλαμά οξιάς ή δρυός, πάχους 17χιλ. άριστης ποιότητας και σύμφωνη με τις κοινοτικές προδιαγραφές περί τοξικότητας και υγιεινής. Θα διαθέτει καθρέπτη ο οποίος θα τοποθετηθεί εσωτερικά στο ένα από τα τρία φύλλα της, διαστάσεων 0,45μχ1,80μ. Στο κάτω μέρος του κάθε πλαϊνού θα τοποθετηθούν δύο ρεγουλατόροι από ενισχυμένο πολυαμίδιο για ρύθμιση του ύψους. Η ντουλάπα εσωτερικά θα διαθέτει δύο ράφια πάνω και κάτω και μία ράγα κάτω από το άνω ράφι. Επίσης θα διαθέτει χερούλια σε κάθε φύλο της. Τοποθέτηση με όλα τα υλικά και μικροϋλικά που απαιτούνται. (1.12): ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ ΞΥΛΙΝΟ 1.12 Κουρτινόξυλο ξύλινο μήκους 1,80Μ με βάσεις στήριξης και ξύλινους κρίκους. Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. Τοποθέτηση και εγκατάσταση με όλα τα υλικά και μικροϋλικά που απαιτούνται στα σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου (1.13): ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ 1.13 Η κρεμάστρα θα είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδα, τουλάχιστον 6 θέσεων με μεταλλικούς γάντζους. Τοποθέτηση και εγκατάσταση με όλα τα υλικά και μικροϋλικά που απαιτούνται στα σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου ΟΜΑΔΑ 2 ΣΤΡΩΜΑTA (2.1): ΣΤΡΩΜΑ 2.1 Ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, διαστάσεων 1,00ΠΛ Χ 2,00Μ Χ 0,20Y με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή επεξεργασία. Βάτα λευκή απο 100% βαμβάκι κατάλληλα επεξεργασμένο ώστε να παρέχει αντιμικροβιακή προστασία και να συμβάλει στην φυσική ελαστικότητα του σώματος. Το εξωτερικό κάλλυμα θα είναι βαμβακερό με αντιβακτηριακή επεξεργασία ύφασμα καπιτονέ υψηλών προδιαγραφών με επεξεργασία γαζώματος για εσωτερική προστασία του στρώματος υποαλλεργικη βάτα που συντελεί στην τελική αίσθηση. Θα είναι εφοδιασμένο με τέσσερις χειρολαβές μεταφοράς και 4 δίοδοι εξαερισμού για εσωτερική αναπνοή του στρώματος.

5 ΟΜΑΔΑ 3: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ (3.1): Κλιματιστική μονάδα θερμίδων 3.1 Τύπου Inverter Ψυκτικής απόδοσης: Ψύξη: Btu/h Θέρμανση: Btu/h. Ενεργειακή κλάση ψύξη / θέρμανση: Α+ / Α+ Ψυκτικό μέσο: R410A Παροχή Ισχύος Ø / V / Ηz: 1 / / 50 Παροχή αέρα : Εσωτερική, Μεγ. m3/min: 22 Εξωτερική, Μεγ. m3/min: 60 Κατανάλωση (ψύξη, W ): Κατανάλωση (θέρμανση, W ): EER/COP (ψύξη, W ): 3,47 (θέρμανση, W ): 3,21 Ρεύμα λειτουργίας: (ψύξη, A ): 6,6 (θέρμανση, A ): 3,62 Συνίσταται για χώρους έως 602 Στάθμη θορύβου εσωτερικής μονάδας (QUIET/L/M/H): 45/40/35/29 db Στάθμη θορύβου εξωτερικής μονάδας: 53 db Λειτουργία Auto restart (αυτόματη επανεκκίνηση) Λειτουργία φυσικής ροής αέρα Λειτουργία πρόγραμμα ύπνου Λειτουργία Night function (οικονομικη λειτουργία) Λειτουργία ενισχυμένης απόδοσης (Jet cool) Τριπλό φίλτρο αέρα & Plasma Φίλτρο προστασίας απο ιούς και αλλεργίες Αυτόματη εναλλαγή ψύξης - θέρμανσης Σωληνώσεις: υγρό / αέριο διατομή: (3/8) / (5/8) Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ Χ Π Χ Β) Χ 325 Χ 250 Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ Χ Π Χ Β) 870 Χ 800 Χ 320 Βάρος εσωτερικής μονάδας: 17 kg Βάρος εξωτερικής μονάδας: 60 kg Τοποθέτηση, εγκατάσταση του κλιματιστικού και σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα με όλα τα υλικά καλώδια ασφάλειες μεταλλικές γωνίες κλπ καθώς και μικροϋλικά που απαιτούνται σε σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου. (3.2): Κλιματιστική μονάδα θερμίδων 3.2 Τύπου Inverter Ψυκτικής απόδοσης: Ψύξη: Btu/h Θέρμανση: Btu/h. Ενεργειακή κλάση ψύξη / θέρμανση: Α+ / Α+ Ψυκτικό μέσο: R410A Παροχή Ισχύος Ø / V / Ηz: 1 / / 50 Παροχή αέρα : Εσωτερική, Μεγ. m3/min: 12 Εξωτερική, Μεγ. m3/min: 33 Κατανάλωση (ψύξη, W ): 550 Κατανάλωση (θέρμανση, W ): 700 EER/COP (ψύξη, W ): 4,55 (θέρμανση, W ): 4,60 Ρεύμα λειτουργίας: (ψύξη, A ): 2,4 (θέρμανση, A ): 3,1 Συνίσταται για χώρους έως 182 Στάθμη θορύβου εσωτερικής μονάδας (QUIET/L/M/H): 19/23/33/38 db Στάθμη θορύβου εξωτερικής μονάδας: 45 db Λειτουργία Auto restart (αυτόματη επανεκκίνηση)

6 Λειτουργία φυσικής ροής αέρα Λειτουργία πρόγραμμα ύπνου Λειτουργία Night function (οικονομικη λειτουργία) Λειτουργία ενισχυμένης απόδοσης (Jet cool) Τριπλό φίλτρο αέρα & Plasma Φίλτρο προστασίας απο ιούς και αλλεργίες Αυτόματη εναλλαγή ψύξης - θέρμανσης Σωληνώσεις: υγρό / αέριο διατομή: (1/4) / (3/8) Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας (Υ Χ Π Χ Β) 885 Χ 285 Χ 210 Διαστάσεις εξωτερικής μονάδας (Υ Χ Π Χ Β) 770 Χ 545 Χ 288 Βάρος εσωτερικής μονάδας: 11 kg Βάρος εξωτερικής μονάδας: 34 kg Τοποθέτηση, εγκατάσταση του κλιματιστικού και σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα με όλα τα υλικά καλώδια ασφάλειες μεταλλικές γωνίες κλπ καθώς και μικροϋλικά που απαιτούνται σε σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου. ΟΜΑΔΑ 4:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ (4.1): Hλεκτρονικός Υπολογιστής DESK TOP 4.1 Τύπος Επεξεργαστή :Intel Core i Processor (6M Cache, 2.80 GHz) Λειτουργικό Σύστημα :Windows 7 Home Premium Ταχύτητα Επεξεργαστή σε Ghz :2.80 Τύπος Μνήμης :DDR3 Μνήμη :4 GB Χωρητικότητα HDD : 1.5 TB Οπτικό Μέσο. : DVD-RW Πληκτρολόγιο USB, ποντίκι USB Κάρτα Γραφικών 1GB Οθόνη 22 LED FULL HD Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου Ενσωματωμένη κάρτα ήχου Πλήρως συναρμολογημένος και τοποθετημένος σε σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου. (4.2): Φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (laptop) 4.2 Τύπος Επεξεργαστή : Intel Core i Processor (6M Cache, 2.80 GHz) Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium Ταχύτητα Επεξεργαστή σε Ghz : 2.80 Τύπος Μνήμης : DDR3 Μνήμη : 4 GB Χωρητικότητα HDD : 1.5 TB Οπτικό Μέσο. : DVD-RW Ποντίκι USB Οθόνη 17 Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου Θύρες Επικοινωνίας: 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x Headphone out/microphone-in combo jack. Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη HD κάμερα, 2-in-1 card reader (SD, MMC). Ήχος: Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνο. Τύπος Μπαταρίας: 4 κελιών λιθίου ιόντων. Κάρτα γραφικών με 2 GB αυτόνομης μνήμης

7 Πλήρως συναρμολογημένος και τοποθετημένος σε σημείο που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου (4.3): ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ (ΦΑΞ,ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ,ΣΑΡΩΤΗΣ) 4.3 Τύπος Λειτουργίας : Laser Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ : USB 2.0 Ανάλυση Εκτύπωσης σε dpi : 600 x 600 Εκτύπωση Σελίδας 12 και άνω ανα Λεπτό (Μαύρο) : Εκτύπωση Σελίδας 8 και άνω ανα Λεπτό (Έγχρωμο) : Ενσωματωμένο Fax Χωρητικότητα Τροφοδότη Χαρτιού : 150 φύλλα & αυτόματος τροφοδότης εγγράφων Τύπος Χαρτιού : Α4 Bluetooth / WiFi Υποστήριξη Δικτύου : Ναι Τοποθετημένο σε σημείο που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου. Επίδειξη αυτού. ΟΜΑΔΑ 5: ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (5.1): ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-Monotor 32 ΙΝΤΣΩΝ LED SMART TV 5.1 Τεχνολογία: LED LCD Μέγιστη ανάλυση: 1366 x 768 px Δέκτης: Analog, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 (MPEG-4), DVB-T, DVB-T2 (MPEG-4) Μέγιστο Refresh rate (Κατασκευαστή): 100 Hz Μέγεθος οθόνης: 32'' (81.28 cm) Smart λειτουργία: Ναι Ήχος: 10W+10W Ανάλυση: 1366x768 Ασύρματο Δίκτυο: Wi-Fi Ready Δίκτυο: Ναι Συνδεσιμότητα: 3 HDMI, 3 USB 2.0, CI Slot, RS-232C, Digital audio out, Component In (Y, Pb, Pr) + Audio, Composite In (CVBS + Audio), Scart, PC Audio In (Share with AV 2), Headphone out Τοποθετημένες σε σημεία που θα υποδείξει η υπηρεσία του Δήμου και επίδειξη αυτών. (5.2): ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 5.2 Πλυντήριο ρούχων χωρητικότητας 11 κιλών με 1400 στροφές και ενεργειακή κλάση Α++. Τεχνολογία Inverter Οθόνη LCD Πίνακας χειρισμού στα Ελληνικά Αισθητήρας αφρού και απομάκρυνση Αυτόματη κατανομή ρούχων στον κάδο Ανάγλυφος κυψελωτός κάδος Χωρητικότητα κάδου (λίτρα)78 Κλείδωμα για παιδιά Τύπος Συσκευής : Ελεύθερο Χρώμα : λευκό Ενεργειακή Κλάση : A++

8 Χωρητικότητα Κάδου σε Kg : 11 Στροφές : 1400 Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης Οθόνη Ενδείξεων Τοποθέτηση και εγκατάσταση σε όλες τις παροχές ύδρευσης αποχέτευσης και ηλεκτρισμού με όλα τα υλικά και μικροϋλικά που απαιτούνται καθώς και δοκιμαστική χρήση αυτού και επίδειξη. (5.3): ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ 5.3 Ισχύς (Watt) 3500 Watt Διάμετρος κυλίνδρου (mm) 16 cm Μήκος κυλίνδρου (cm) 83 cm Βάρος 39 kg Επιπλέον Χαρακτηριστικά 15 κιλά ιματισμού την ώρα σύμφωνα με DIN 11902, με αρχικό υπόλοιπο υγρασίας 20%, Ρύθμιση θερμοκρασίας με ελεύθερη διαβάθμιση, Ρύθμιση ταχύτητας περιστροφής κυλίνδρου σε 5 βαθμίδες Περιέλιξη από πολυεστέρα-σύρμα με βαμβακερό πανί καθαρισμού Τοποθέτηση και εγκατάσταση καθώς και δοκιμαστική χρήση αυτού και επίδειξη (5.4): ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ 5.4 Στεγνωτήριο ρούχων 8 kg Σχεδιασμός Ψηφιακή οθόνη Δυνατότητα τοποθέτησης και κάτω από πάγκο εργασίας Δυνατότητα τοποθέτησης σε διάταξη κολώνα Τεχνολογία στεγνώματος με άντληση θερμού αέρα Ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος για τέλεια φροντίδα έως 8kg ρούχων Ειδικοί αισθητήρες για αυτόματη επίτευξη ιδανικών συνθηκών στεγνώματος, ανάλογα με το είδος του ρούχου Perfect Dry, σύστημα μέτρησης υγρασίας με ενδεικτική λυχνία Σύστημα συμπύκνωσης και διοχέτευσης υδρατμών στην αποχέτευση Δοχείο συγκέντρωσης νερού Επιλογή προγραμμάτων Φωτιζόμενος περιστρεφόμενος επιλογέας και πλήκτρα Θόρυβος Ειδική ηχομόνωση για ασύγκριτα αθόρυβη λειτουργία Επιπλέον χαρακτηριστικά Προεπιλογή έναρξης λειτουργίας μέχρι 24 ώρες Ψηφιακή ένδειξη υπολοίπου χρόνου λειτουργίας Ψηφιακή ένδειξη βαθμίδας στεγνώματος Προγράμματα Automatic + Express Μάλλινα, Μεταξωτά, Βαμβακερά, Ευαίσθητα, Συνθετικά Τζην, Πουκάμισα, Μαξιλάρια μεγάλα/κανονικά, Πρόγραμμα για καλάθι, Υγιεινή - Βαμβακερά Ρούχα sport, Ρούχα outdoor, Αδιαβροχοποίηση Αφαίρεση τσαλακώματος Κρύος/Ζεστός αέρας για φρεσκάρισμα των ρούχων Πρόσθετα πλήκτρα

9 Πρόγραμμα ιδιαίτερης φροντίδας των ρούχων με χαμηλή θερμοκρασία Προστασία από τσαλάκωμα Ασφάλεια Ενδεικτικές λυχνίες για άδειασμα του δοχείου νερού και καθαρισμό των διόδων εξαερισμού Ηλεκτρονικό κλείδωμα συσκευής και προγράμματος Χρώμα λευκό Ενεργειακή κλάση A Κατανάλωση ρεύματος: 2,10 kwh (μετά από στύψιμο στις 1000 στροφές/ ανά kg) Τοποθέτηση και εγκατάσταση σε όλες τις παροχές αποχέτευσης και ηλεκτρισμού με όλα τα υλικά και μικροϋλικά που απαιτούνται καθώς και δοκιμαστική χρήση αυτού και επίδειξη. (5.5): ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ 5.5 Ισχύς 800 W. Χωρητικότητα φλυτζάνια. Γυάλινη κανάτα. Κρεμαστό φίλτρο με θήκη που αφαιρείται. Στοπ ροής. Φωτεινή ένδειξη on / off. Επίδειξη και δοκιμαστική χρήση αυτού. ΟΜΑΔΑ 6:ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ (6.1): ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 6.1 Σάρωση:Laser beam Εκτύπωση φωτογραφική ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ: 33 ΕΓΧΡ. & Α/Μ σελ. το λεπτό ΑΝΑΛΥΣΗ τουλάχιστον 600dpi ΠΟΛΛΑΠΛΑ αντίγραφα ΖΟΟΜ % ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ 1% ΜΝΗΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ 1024ΜΒ+80GB σκληρός δίσκος ΒΑΡΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ g/m2 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ 2x550φ.+100φ. bypass. ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ φύλλα ΜΕΓΕΘΟΣ XAΡTIOY Α6-Α3 ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 220/240V, 50/60HZ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 1.8Kw Τοποθέτηση και εγκατάσταση καθώς και δοκιμαστική χρήση αυτού και επίδειξη. ΟΜΑΔΑ 7 : ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7.1): ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ 7.1 γυάλινο ποτήρι νερού ύψους 12εκ. και άνω διαμέτρου 7,0εκ. Σε σχέδια και χρώματα μετά απο επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου (7.2): ΠΙΑΤΟ (ΡΗΧΟ) 7.2 πιάτο ρηχό 24εκ πορσελάνης. Σε σχέδια και χρώματα μετά απο επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου.

10 (7.3): ΠΙΑΤΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (ΒΑΘΥ) 7.3 πιάτο βαθύ πορσελάνης 24εκ. Σε σχέδια και χρώματα μετά απο επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου (7.4): ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΦΕ 7.4 φλιτζάνι καφέ (ελληνικού καφέ) με το πιατάκι του απο πορσελάνη. Σε σχέδια και χρώματα μετά απο επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου (7.5): ΜΠΡΙΚΙ 7.5 ανοξείδωτο μπρίκι ηλεκτρικής εστίας Νο4 κατασκευασμένο με κατάλληλο υλικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Νόμου για επαφή με τα τρόφιμα. Με χερούλι που δεν επηρεάζεται από τη θερμοκρασία του σκεύους. (7.6): ΚΑΝΑΤΑ ΝΕΡΟΥ 7.6 γυάλινη κανάτα νερού 1,25 λίτρων με χερούλι (7.7): ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ 7.7 σετ μαχαιροπήρουνα ανοξείδωτα αποτελούμενο από ένα κουταλάκι του γλυκού, ένα κουτάλι της σούπας ένα πιρούνι και ένα μαχαίρι (7.8): ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ 7.8 κατσαρόλα 24εκ. με καπάκι, ανοξείδωτη κατάλληλη για όλες τις εστίες ηλεκτρικές, γκαζιού, κεραμικές, επαγωγικές, με χερούλια που δεν επηρεάζονται από τη θερμοκρασία της κατσαρόλας (7.9): ΤΗΓΑΝΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ 7.9 ΤΗΓΑΝΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ 24εκ. κατάλληλo για όλες τις εστίες ηλεκτρικές, γκαζιού, κεραμικές, επαγωγικές, με χερούλι που δεν επηρεάζεται από τη θερμοκρασία του σκεύους. ΟΜΑΔΑ 8 : ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ (8.1): ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ 8.1 παπλωματοθήκη κατασκευασμένη από μαλακό βαμβάκι - σατέν διαστάσεων 1,60ΜΧ2,00Μ 100% βαμβακερή. Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. (8.2): ΚΟΥΡΤΙΝΑ 8.2 κουρτίνα χοντρή ζακάρ μήκους 4 μέτρων και ύψους όσο το ύψος του ανοίγματος μέχρι το κουρτινόξυλο. Σε σχέδια και χρώματα μετά απο επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου

11 (8.3): ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ (2 ΣΕΝΤΟΝΙΑ+ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ) 8.3 σετ σεντόνια κατασκευασμένα απο μαλακό βαμβάκι - σατέν διαστάσεων 1,60ΜΧ2,250Μ τα σεντόνια (πανωσέντονο και κατωσέντονο) 0,50ΜΧ0,70Μ οι μαξιλαροθήκες, Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. (8.4): ΜΑΞΙΛΑΡΙ 8.4 μαξιλάρι διαστάσεων 0,50ΜΧ0,70Μ, με γέμιση σιλικόνης (8.5): ΠΑΠΛΩΜΑ 8.5 πάπλωμα διαστάσεων 1,60ΜΧ2,00Μ με γέμιση πολυεστέρα. Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. (8.6): ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ 8.6 Διαστάσεων 1,40ΜΧ1,80Μ,70% βαμβάκι -30% PET Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου (8.7): ΚΟΥΒΕΡΤΑ 8.7 Διαστάσεων 1,60ΜΧ2,00Μ Ακρυλική. Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. (8.8): ΣΕΤ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ 8.8 Διαστάσεων,0,70ΜΧ1,40Μ / 0.50ΜΧ1,00Μ, 100% βαμβακερές, 500γρ/ τ.μ Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. (8.9): ΠΑΤΑΚΙ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ 8.9 Διαστάσεων 0,50ΜΧ0,70Μ, με πλαστική βάση και ψάθα. Σε σχέδια και χρώματα μετά από επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. (8.10): ΠΑΤΑΚΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 8.10 Διαστάσεων 0,50ΜΧ0,70Μ,100% βαμβακερό, 660 γρ/ τ.μ Σε σχέδια και χρώματα μετά απο επιλογή της υπηρεσίας του Δήμου. ΟΜΑΔΑ 9 :ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙ (9.1): Ντουλάπι κουζίνας 9.1 ντουλάπι κουζίνας που θα αποτελείται απο: Ψυγείο 210lit. A Ενεργειακής Κλάσης Απορροφητήρα με φίλτρο ενεργού άνθρακα. (Δεν χρειάζεται έξοδο. ) Εστίες με 2 μάτια ( αυτόματα με θερμοστάτη) μικρό και μεγάλο ταχείας πυρακτώσεως 1500watt & 2000watt αντίστοιχα. Φουρνάκι 28lit Νεροχύτης ανοξείδωτος με γούρνα και μαξιλάρι. Βρύση ζεστού κρύου. (μεικτή ) Πιατοθήκες Inοx με νεροσυλλέκτη. Πετσετοθήκη Κουταλοθήκη

12 Kαλάθι απορριμμάτων Πρίζα ηλεκτρική. Καλαθάκι ΙΝΟΧ για μαχαιροπήρουνα Φύλλο αλουμινίου στη βάση του πάγκου για απόλυτη προστασία. Κλείνει με στόρι που την κάνει αθέατη, ικανή να δέσει με οποιονδήποτε χώρο. Συνολική Διάσταση 190 cm Χ 204 cm Χ 65cm Τοποθέτηση και εγκατάσταση σε όλες τις παροχές ύδρευσης αποχέτευσης και ηλεκτρισμού με όλα τα υλικά και μικροϋλικά που απαιτούνται καθώς και δοκιμαστική χρήση αυτού. Δράμα 08/08/2012 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ο Προϊστάμενος ΤΥΔΠ Ο Συντάξας ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Χασάπης Χρήστος Μηχανικός Δομικών Έργων ΤΕ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Υποέργο 2: Του Έργου: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV 3SYMV00804877 203-2-23!"#$"%&' (P*%++,++',,,,' -. /0 00 / - 2!"#$!#!%$"&'('(& )* $+ / & (!+, -*%!.%./0$!&(2* 3456527 8 & )9'8* 9:'&' !%%/?(9@!+ =6+"AB!>!%$% "+ =8!+$!6!!A/>0B+.+ =8"+$%!"+.&B/C,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ»

ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Αρ. Μελ 1/2018 Συγχρηματοδότηση : ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΤΠΑ Από τον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1500,00 5 ΚΑΝΑΠΕΣ ΙΘΕΣΙΟΣ ΤΕΜ 4 350,00 1400,00 6 ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΤΕΜ 4 500,00 2000,00 7 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΕΜ 6 120,00 720,00

ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1500,00 5 ΚΑΝΑΠΕΣ ΙΘΕΣΙΟΣ ΤΕΜ 4 350,00 1400,00 6 ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΤΕΜ 4 500,00 2000,00 7 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΕΜ 6 120,00 720,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 2: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥ ΠΑΙ ΟΠΟΛΗΣ" ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΥΟ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙ ΟΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΠΡΑΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΤΠΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ Πιάτο φαγητού 4 εκ. Πιάτο βαθύ εκ. Πιάτα πρωινού 0 εκ. Μπολ δημητριακών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Οικονοµικής Προσφοράς για την προµήθεια εξοπλισµού κατοικιών στα Τρίκαλα

Πρόσκληση Υποβολής Οικονοµικής Προσφοράς για την προµήθεια εξοπλισµού κατοικιών στα Τρίκαλα Πρόσκληση Υποβολής Οικονοµικής Προσφοράς για την προµήθεια εξοπλισµού κατοικιών στα Τρίκαλα Η e-trikala A.E. στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράµµατος Στέγασης Αιτούντων Άσυλο σε χώρες της Ε.Ε µε την Ύπατη

Διαβάστε περισσότερα

3η ΟΜΑΔΑ. 4η ΟΜΑΔΑ. 5η ΟΜΑΔΑ

3η ΟΜΑΔΑ. 4η ΟΜΑΔΑ. 5η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΕΡΓΟ 2 : " Προμήθεια εξοπλισμού ΙΒ Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Ηρακλείου" Κ.Α. : 15-7431.003 Προϋπολογισμός : 44.999,55 με Φ.Π.Α. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ 1η ΟΜΑΔΑ Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

. ΣΥΝΟΛΟ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

. ΣΥΝΟΛΟ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ . ΣΥΝΟΛΟ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ Α/Α Κ.Α. ΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΑΝΑΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: "Έγκριση της μελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» προϋπολογισμού ,00 με ΦΠΑ 23%.

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΑΝΑΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: Έγκριση της μελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» προϋπολογισμού ,00 με ΦΠΑ 23%. ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΑΝΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κ. Γεωργάκη 38 49100, Κέρκυρα Πληροφορίες : Ν. Μπολέτση Τηλέφωνο : 2661364633

Διαβάστε περισσότερα

50 % Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος ΙΙΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Α.Ε. (ΟΤΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

50 % Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος ΙΙΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Α.Ε. (ΟΤΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Α.Ε. (ΟΤΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Γρηγορίου Ε 50, Χανιά, Τ.Κ.: 73135, Τηλ.: 28210 91888, Fax: 28210 83400, E-mail: dedisa@dedisa.gr, URL: www.dedisa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 2 Φόρτωση: Εμπρόσθια φόρτωση

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ Τίτλος : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ» ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.952,14 ΦΠΑ 16% : 1.011,86 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ :

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 49999,50 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 70.01.7134.001 ΕΤΟΣ : 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Επισκευή παλαιού Δημοτικού Σχολείου Χρωμοναστηρίου Δ. Ρεθύμνης και μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο. Υποέργο 2: Προμήθεια λοιπού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» Τμήμα: Διοικητικό Διεύθυνση: Βασ. Κων/νου 76 25100, Αίγιο Τηλ 26910-26694

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 02 ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΤΙΚΗ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 02 ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 100 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Ο.Τ. 1111 ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Υποεργο 2: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 100

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκτυπωτών

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκτυπωτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TMHMA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Χίος, 07/07/2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκτυπωτών

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώνεται ότι ο ανάδοχος της ζητούμενης προμήθειας θα ζητηθεί να συνάψει σύμβαση.

Σημειώνεται ότι ο ανάδοχος της ζητούμενης προμήθειας θα ζητηθεί να συνάψει σύμβαση. Κοζάνη, 06/07/207 Ταχ.Δ/νση: Πάρκο Αγ. Δημητρίου Ταχ. Κωδικός: 5000, Κοζάνη Τμήμα: Τμήμα Διαγωνισμών & Συμβάσεων Πληροφορίες: Χρύσα Ιακωβίδου Τηλ./ Fax: 246056440, 24605622 e-mail: procur@uowm.gr Αριθμ.Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza.

FXP609X. Χρονοδιακόπτης Αφής προγραμματισμού 2 Εξωτερικά κουμπιά διακοπτών 8 τρόποι λειτουργίας. - Άνω και Κάτω αντίσταση. - Pizza. 94 95 Φούρνος Άνω Πάγκου 90cm Φούρνοι άνω πάγκου maxi Φούρνοι άνω πάγκου FNP319/1X FXP825VX FXP623X FXP609X FPP 609XL FPP 609X Κωδικός: 33701064 Κωδικός Ε.Α.Ν.: 8016361858107 Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 47,5x89,8x56,3

Διαβάστε περισσότερα

8 kg. 9 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. À ƒπ. ª ƒ π º ƒδø Π

8 kg. 9 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. 8 kg. À ƒπ. ª ƒ π º ƒδø Π À ƒπ À ƒ À À - ÙÈÌÔÎ Ù ÏÔÁÔ 2011 8 9 ª ƒ π º ƒδø Π ª ƒ π º ƒδø Π 9 kg EVO 1493 DW o Χωρητικότητα 9kg o Ταχύτητα εως 1400 σ.α.λ. o Ψηφιακή Oθόνη LED πολλαπλών ενδείξεων o Πλήκτρο qua+ για ευαίσθητες o Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Γενικά Χαρακτηριστικά Το προτεινόμενο σύστημα να είναι επώνυμου κατασκευαστικού οίκου, σύγχρονης τεχνολογίας με σειρά παραγωγής >=2017 Να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου ΕΡΓΟ : Προμήθεια Ειδών Γραφείου & Σκευών του Δήμου Χίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΑΡ.ΠΡΩΤ. 3293 ΧΑΝΙΑ 15-2-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολος, βασικός, φορητός

Εύκολος, βασικός, φορητός Εύκολος, βασικός, φορητός www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65 Express

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Εργασίες μεταφοράς, τοποθέτησης εγκατάστασης και συναρμολόγησης εξοπλισμού διαμερισμάτων για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο "REACT" (Refugee, Assistance,

Διαβάστε περισσότερα

SILVER ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ

SILVER ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ SILVER ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ SILVER ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Tηλ 0030 2310-780770 Fax 0030 2310 784730 www.mini-kitchen.gr info@mini-kitchen.gr, paraskevasilver@in.gr ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙ KS105 KS 105 105 204

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε τιμές ΣΟΚ!!! Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 από 1390 639 Μοντέρνο σαλόνι γωνία. Αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη οικογενειακή χρήση

Εύκολη οικογενειακή χρήση Εύκολη οικογενειακή χρήση www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ Τεύχη όρων & προδιαγραφών για την ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ MΕΛΕΤΗΣ 71 / 15-05-2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 615,0060 ΜΕ ΦΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη χρήση του υπολογιστή

Εύκολη χρήση του υπολογιστή Εύκολη χρήση του υπολογιστή www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/Α ΕΙΔΟΣ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ 39221100-8 ΤΕΜ 20 ΔΑΠΑΝΗ 2 ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ 39122100-4 ΤΕΜ 10 3 ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ 34928480-6

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Παράδοση μόνο σε κιβώτια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Παράδοση μόνο σε κιβώτια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 54 529 E-mail: kit@ath.forthnet.gr www.taousianis.gr ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15002/719762 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ. ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ.  ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ www.emko.gr ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ Βραστήρας καφέ 6L CB6LA ITALSTAR Κωδ. 060.0300 Μηχανή καφέ boiler με ανοξείδωτη κατασκευή. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής!

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΕΠΙΠΛΟ Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΚΑΠΑΤΖΑ -70 Τώρα σε εκθεσικά μας είδη ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟ ΡΕΣ σε τιμ μές τα επ ιλ ογ ής Μ ε δυ να τότη ι δι ασ τά σε ω ν κα ς υφ άσ μα το ΣΟΚ!!! Μοντέρνο σαλόνι γωνία Με αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Κλειδαριές ξενοδοχείων με κάρτα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Διακόπτες οικονομίας Χρηματοκιβώτιo συρταριού με πληκτρολόγιο 200X450X400mm 19L SAFE10+ 166X300X230mm 10L

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17/2015. Της από 3-8-2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17/2015. Της από 3-8-2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17/2015 Της από 3-8-2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα την 3 η Αυγούστου 2015, ηµέρα ευτέρα και ώρα 19:00 µ.µ., έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΠΛ. ΡΟΥΧΩΝ - ΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ (*) Χωρητικότητα τυμπάνου: 5 kg, 0-800 rpm ++, Ελληνικό Μενού 15 προγράμματα Πλήκτρο extra ξεβγάλματος (Extra Rinse) Πλήκτρο πρόπλυσης (Prewash)

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002836135 2015-06-10

15PROC002836135 2015-06-10 Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήµος Λήµνου Πλατεία Ηλία Ηλιού 7 Τηλέφωνο: 2254350015 FAX : 2254050050 Ηλεκτ. ιεύθυνση: www.limnos.gov.gr Μύρινα, 10 Ιουνίου 2015 Αρ. Πρωτ: 8223 Θέµα: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) 1 2.10.1.3 Απλώστρες φορητές 2 40,00 80,00 98,40 2 2.11.2.1 Επαγγελµατική ηλεκτρική σκούπα 1 750,00 750,00 922,50 3 2.9.1.11 Επιτοίχια Ποτηριέρα ( ιαστάσεων 190Χ34Χ70) 1 380,00 380,00 467,40 4 2.9.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού έτους 201 6 για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ 57, ΠΥΛΑΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ Η ΔΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 13 14 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RSNF2400 RSNF2400 524 449 730 555 1599 1315 1805 1415 1 2 5 6 3 4 7 8 1029 799 1235 899 1904 1614 2110 1720 RSNF2400 RSNF2400 639 593 845 699 1714 1423 1920 1529

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό μου στούντιο HD

Το προσωπικό μου στούντιο HD Το προσωπικό μου στούντιο HD www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ταυτότητα Πράξης: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» «Ανάπτυξη / βελτίωση υποδομών στέγασης και σίτισης και λοιπών υποδομών αντιμετώπισης της φτώχειας» Κωδικός Πρόσκλησης: 32/2016 Α/Α ΟΠΣ: 1844 ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ/MIS:5004235

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Στοιχεία υπό προμήθεια ειδών: Όπως αναφέρονται στον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και τις Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά!

Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά! your home Καλόγερος Μεταλλικός Μαύρος 18,60 Δ42χ180 Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά! Φωτιστικά Κεραμικά Δ9χ20 5,40 Καναπές κρεβάτι σε 3 χρώματα 185χ55(100)χ80 ΑΠΟ 18,90 Βοηθητικά τραπεζάκια 50.5x50.5x45.5

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12131258 ηµοτικό ιαµέρισµα Ν. Περιβολίου ήµος Κιλελέρ Τ.Κ. 41500 Τηλ: 2413506262 2410618000

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/Α ΕΙΔΟΣ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΚΡΕΒΑΤΙΑ 39143110-0 ΤΕΜ 70 2 ΣΤΡΩΜΑΤΑ 39143110-0 ΤΕΜ 70 3 ΚΟΜΟΔΙΝΑ 39143000-6 ΤΕΜ 140 4 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόλαυση! κάνουν τη μαγειρική Αντικολλητικά Τηγάνια. με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm

Απόλαυση! κάνουν τη μαγειρική Αντικολλητικά Τηγάνια. με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm Oι προσφορές ισχύουν έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων κάνουν τη μαγειρική... Απόλαυση! Ανθρακί Γκρι ΠΑΧΟΣ 4mm ΝΕΑ Αντικολλητικά Τηγάνια με επίστρωση μαρμάρου, εξαιρετικής ποιότητας από αλουμίνιο πάχους 4mm

Διαβάστε περισσότερα

43" Τεύχος 3 Ισχύει από 30/1 έως 11/2/2017. LG LED TV 43 LF έτη εγγύηση Kωδ το τεμ.

43 Τεύχος 3 Ισχύει από 30/1 έως 11/2/2017. LG LED TV 43 LF έτη εγγύηση Kωδ το τεμ. 43" ΑΝΑΛΥΣΗ FULL HD ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 300 PMI LG LED TV 43 LF5100 2 έτη εγγύηση Kωδ. 402004 257 Θερμοπομπός glass Πάνελ από σκληρυμένο γυαλί LCD οθόνη Εβδομαδιαίο πρόγραμμα χωρίς τηλεχειριστήριο (χρονοδιακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/ VGN-NR3Z/S Απλά, σπορ και έξυπνα Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ.

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 700 300 Κωδ.. 0516440 ΤΡΑΠΕΖΙ Κωδ. 0532186 12 και σε αριστερή. ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 0x60x40 εκ. ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ 5ΤΜΧ: ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή επανάληψη Προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών και εκτυπωτών

Ορθή επανάληψη Προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών και εκτυπωτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ορθή επανάληψη Προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών και εκτυπωτών ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αφορά στην προμήθεια υπολογιστών, περιφερειακών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΦΠΑ 23% ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤHΣ 75 cm - BIOFRESH NO FROST No Frost ψυγειοκαταψύκτης Biofresh με 2 ξεχωριστά ψυκτικά στοιχεία (duo cooling) & 1 συμπιεστή

Διαβάστε περισσότερα

Pitsos family. Νοέμβριος 2014

Pitsos family. Νοέμβριος 2014 Νοέμβριος 2014 Pitsos family Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Από το 1865 βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, διανύοντας διαδρομές παράλληλες με τις ανάγκες της χώρας μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποθηκευτικών μέσων και περιφερειακών

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου κατά 20% Μ Ε Λ Ε Τ Η

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου κατά 20% Μ Ε Λ Ε Τ Η ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 1.200,00 ΕΥΡΩ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων AMD

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Β' ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (ΔΟΚΑΣ) Σητεία 27//202 Αρ. πρωτ. 844 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο Ανακαίνισης Lux

Πακέτο Ανακαίνισης Lux Πακέτο Ανακαίνισης Lux Κόστος Ανακαίνισης 22.500 για διαμέρισμα 70 τ.μ. - Δώρο συρόμενος απορροφητήρας TEKA & Μπριζοδιακόπτες Legrand - Το πακέτο περιλαμβάνει : Αποξηλώσεις Αποξήλωση παλαιού μπάνιου (είδη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. 45 444, Ιωάννινα Μελέτη ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ΕΑΒ Α.Ε οι τεχνικές προδιαγραφές των υπό προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη

Σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη Σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Τη διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης,

Διαβάστε περισσότερα

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο υψηλής απόδοσης καθημερινός σας σύντροφος πολυμέσων

Ο υψηλής απόδοσης καθημερινός σας σύντροφος πολυμέσων Ο υψηλής απόδοσης καθημερινός σας σύντροφος πολυμέσων www.sony-europe.com Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΛΩΝΑΣ. Έπιπλα κήπου-βεράντας... Κάθε χρόνο καλύτερη ποιότητα... απίστευτες τιμές... και πραγματικές προσφορές!!! ΜΟΝΟ στα...

ΜΥΛΩΝΑΣ. Έπιπλα κήπου-βεράντας... Κάθε χρόνο καλύτερη ποιότητα... απίστευτες τιμές... και πραγματικές προσφορές!!! ΜΟΝΟ στα... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΎ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Σετ σαλόνι 4τμχ. (ΚΩΔ: 01.02.0609) Με μεταλλικό σκελετό σε ανθρακί χρώμα και ύφασμα textilene. Καναπές 104x63x78εκ. ΜΥΛΩΝΑΣ Γαλάτσι -

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο 3D, όπου κι αν βρίσκεστε

Το καλύτερο 3D, όπου κι αν βρίσκεστε Το καλύτερο 3D, όπου κι αν βρίσκεστε www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65

Διαβάστε περισσότερα

απορροφητήρες Κυβικά ανά ώρα απορρόφησης κωδικός περιγραφή χρώμα _60B _60W A60B A60W απλός με 1 μοτέρ καφέ 210

απορροφητήρες Κυβικά ανά ώρα απορρόφησης κωδικός περιγραφή χρώμα _60B _60W A60B A60W απλός με 1 μοτέρ καφέ 210 απορροφητήρες χρώμα 2401_60B 2401_60W 2401A60B 2401A60W Κυβικά ανά ώρα απλός με 1 μοτέρ καφέ 210 απλός με 1 μοτέρ λευκός 210 απλός με 2 μοτέρ καφέ 350 απλός με 2 μοτέρ λευκός 350 Μήκος 60 cm Ύψος 14.7

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ MATRIX ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ

Θέµα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ MATRIX ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Ηράκλειο: 21-01-2015

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια εξοπλισμού κατοικιών σε είδη σπιτιού και λοιπό οικιακό εξοπλισμό

Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια εξοπλισμού κατοικιών σε είδη σπιτιού και λοιπό οικιακό εξοπλισμό Ηράκλειο, 25/05/2017 Αρ. Πρωτ:. Προς: Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια εξοπλισμού κατοικιών σε είδη σπιτιού και λοιπό οικιακό εξοπλισμό Η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο

Διαβάστε περισσότερα

Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας

Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας VGN-SR9VN Ο "κινητός" σας συνεργάτης Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Αναζήτηση προσφορών για προμήθεια «1)Λευκών Ειδών 2) Ηλεκτρικών ειδών 3) Οικιακού Εξοπλισμού - Είδη κουζίνας. TO Δ.Σ. Της Ιατρικής Παρέμβασης

ΘΕΜΑ : Αναζήτηση προσφορών για προμήθεια «1)Λευκών Ειδών 2) Ηλεκτρικών ειδών 3) Οικιακού Εξοπλισμού - Είδη κουζίνας. TO Δ.Σ. Της Ιατρικής Παρέμβασης Ιατρική Παρέμβαση Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μιχαλακοπούλου 99, 57 Αθήνα Πληροφορίες: Ματσούκα Πηνελόπη Τηλ: 0 7778770 Fax: 0 7778770 Email: mail@medin.gr Αθήνα, 8/5/08 Αρ. πρωτ: 586/8 ΘΕΜΑ : Αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 1 Σταθεροί Υπολογιστές µε οθόνες Τεµάχιο

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Ειδών Εξοπλισμού Κουζίνας» Αρ. Πρωτ. : 115/ΧΕΝΙΑ/ 05-04-2017 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπ όψιν τους τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ Α/Α Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 15/6/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Πληροφορίες: Π. Τσέλιος Τηλ.: 213.2030607 Προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την προμήθεια Η/Υ και λοιπού εξοπλισμού

Θέμα: Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την προμήθεια Η/Υ και λοιπού εξοπλισμού Ταχ.Δ/νση: Πάρκο Αγ. Δημητρίου Ταχ. Κωδικός: 5000, Κοζάνη Τμήμα: Τμήμα Διαγωνισμών & Συμβάσεων Πληροφορίες: Χρύσα Ιακωβίδου Τηλ./ Fax: 246056440, 24605622 e-mail: procur@uowm.gr Κοζάνη, 27/07/207 Αριθμ.Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

PITSOS family. Μάρτιος 2013

PITSOS family. Μάρτιος 2013 PITSOS family Μάρτιος 2013 Δίπλα στην ελληνική οικογένεια Ελεύθερες κουζίνες PHCB154A55 PHCB154A20 PHCB123A29 PHCB123A49 Χρώμα Καφέ Από το 1865 βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, διανύοντας διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα