4 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας"

Transcript

1 4 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2013 Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας

2 Κυριάκος Χαρακίδης Σε μια δύσκολη ομολογουμένως για όλους μας περίοδο, στην οποία δοκιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά προβλήματα, που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας, ανοίγουμε ένα «παράθυρο» να μπει το φως της Ονειρούπολης. Ανανεωμένη, φιλόξενη, γιορτινή, είναι έτοιμη και φέτος να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και όλους εσάς, όσο κοντά η όσο μακριά και αν βρίσκεστε. Η Ονειρούπολη δεν έχει ηλικία και για αυτόν ακριβώς τον λόγο σας προτρέπω να γίνετε πάλι παιδιά και να νιώσετε όπως τότε, την μαγεία του παραμυθιού και την δύναμη που έχουν τα όνειρα όταν πιστεύουμε σε αυτά. Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν μόνο εδώ και η εμπειρία είναι αναμφίβολα μαγική.. Σας καλούμε να ζήσετε μαζί μας, το δικό σας παραμύθι. Δήμαρχος Δράμας

3 φωτογραφία Βασίλης Κοβλακάς (korbee.gr)

4 1 2 3 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ Ο αγαπημένος γέροντας των παιδιών και όχι μόνο, σας περιμένει στο ζεστό του σπιτικό, παρέα με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, να του ψιθυρίσετε στο αυτί, την δική σας ευχή.. που ίσως φέτος γίνει πραγματικότητα.. για αντάλλαγμα θέλει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση.. 4 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ AMES Φανταστείτε το δικό σας μικρό εργαστήριο πειραμάτων,όπου θα ανακαλύπτεται και θα εξηγείται ο τρόπος που συμβαίνουν διάφορα φαινόμενα με την βοήθεια της επιστήμης. Στην παρέα μας θα είναι και οι ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, μια ομάδα φοιτητών του ΑΠΘ που θα σας παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα. ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ Εκεί που οι ιστορίες παίρνουν μια άλλη διάσταση, φτιαγμένες από εικόνες και φανταστικούς ήρωες έτοιμους να ξεπηδήσουν, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων και το κινηματογραφικό πανί. Εσείς δεν έχετε παρά να καθίσετε αναπαυτικά και να αφεθείτε στην μαγεία που μόνο το παραμύθι δημιουργεί.. Ο αγαπημένος γέροντας των παιδιών και όχι μόνο, σας περιμένει στο ζεστό του σπιτικό, παρέα με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, να του ψιθυρίσετε στο αυτί, την δική σας ευχή.. που ίσως φέτος γίνει πραγματικότητα.. για αντάλλαγμα θέλει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση.. 5room-ΔΩΜΑΤΙΟ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ Τι είναι πραγματικό και τι όχι; Στο δωμάτιο αυτό, που δημιουργεί ψευδαισθήσεις και εικόνες, καλείστε διασκεδάζοντας να καταλάβετε αν αυτό που συμβαίνει είναι αληθινό!!! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ Τα οικολογικά υλικά θα συνθέσουν φέτος τις ιδιαίτερες κατασκευές στο μικρό μας εργαστήρι. Στολίδια και αναμνηστικά φτιαγμένα από εσάς τους ίδιους, για να πάρετε φεύγοντας ένα μικρό κομμάτι της Ονειρούπολης μαζί σας.. 6 ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ Η Ονειρούπολη φέτος έχει το δικό της μετεωρολογικό κέντρο. Θα γίνεται καθημερινά πρόγνωση του καιρού και θα γνωρίσουμε παρέα όλα τα καιρικά φαινόμενα και πως αυτά δημιουργούνται. Μα όπως και αν είναι ο καιρός εμείς διατηρούμε την καλή μας διάθεση!!

5 7ΨΗΦΙΔΩΤΑ-ΕΚΘΕΣΗ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Στο σπιτάκι αυτό μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν με ψηφίδες και μια ποικιλία οικολογικών υλικών, μικρά ψηφιδωτά αριστουργήματα. Επίσης μια έκθεση ψηφιδωτών θα κοσμεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας κατά την διάρκεια της Ονειρούπολης. 8 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΛΕΚΡΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ Το 1ο,2ο ΣΕΚ και το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας φέρνουν στην Ονειρούπολη τέσσερα ποδήλατα στα οποία θα ανεβαίνουν οι επισκέπτες και με γρήγορες πεταλιές θα παράγουν ενέργεια, η οποία θα φωτίζει τέσσερα δέντρα της Ονειρούπολης αντίστοιχα! Ελάτε και φωτίστε το δικό σας δέντρο!! 9ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Το πιο ευωδιαστό σπιτικό της Ονειρούπολης. Παρασκευάστε, ψήστε, δοκιμάστε και κεράστε την παρέα σας, υπέροχα κουλουράκια και γλυκίσματα! Το άρωμα τους είναι σίγουρο πως θα σκορπίσει σε ολόκληρη την πόλη! ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ Στην είσοδο της Ονειρούπολης οι δικοί μας συνεργάτες, σας περιμένουν πάντα πρόθυμοι, να σας ενημερώσουν για τις δράσεις, τα σπιτάκια, τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα της ημέρας. Σίγουρα το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα! ΑΤΕΛΙΕ ΞΩΤΙΚΩΝ-FACEPAINTING Ίσως ένα από τα δημοφιλέστερα σπιτάκια, μιας και σε βάζει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων, αφού τα ξωτικά αναλαμβάνουν δράση και σε μεταμορφώνουν με περίτεχνο τρόπο, σε ξωτικό, χιονάνθρωπο, ζαχαρωτό.. ζωγραφίζοντας σου απλά το πρόσωπο.. είναι απλά μαγικό!! Οι μαθήτριες του 2ου ΣΕΚ και ΕΠΑΣ έχουν μεταμορφωθεί και αυτές σε ξωτικά!!!!!!! ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ Ποτέ άλλοτε μέσα στον χρόνο δεν γράφονται τόσα γράμματα, τα οποία έχουν ταυτόχρονα τον ίδιο παραλήπτη.. τον Αϊ Βασίλη..εμπιστευτείτε το δικό μας ταχυδρομείο για τις γραπτές παραγγελιές σας και να είστε σίγουροι πως θα φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους!!

6 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ Όλοι οι κοινωνικοί φορείς της πόλης και όχι μόνο φιλοξενούνται στο σπιτάκι των κοινωνικών δομών, παρουσιάζοντας τις δράσεις τους και υπενθυμίζοντας μας πως οι μικρές ή οι μεγάλες αδυναμίες που μπορεί να έχουν κάποιοι συνάνθρωποι μας, δεν τους εμποδίζουν να έχουν το ίδιο δικαίωμα στην ζωή και το όνειρο!! ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ Δύο σταθμοί, ένας στο Εμπορικό ξενοδοχείο και ένας στην Πατριάρχου Διονυσίου, θα φιλοξενήσουν και φέτος τους επισκέπτες της Ονειρούπολης. Η βόλτα με τα τρένα στους στολισμένους δρόμους της πόλης, θα σας πείσει πως αξίζει η αναμονή μιας και μόνο μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή! ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ(ΔΩΡΕΑΝ) Ένας χώρος μόνο για παιχνίδι!! Παίξτε, κερδίστε δώρα, διασκεδάστε στο πιο Χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ που έγινε ποτέ! Και με ένα μικρό έως ελάχιστο αντίτιμο βοηθάμε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Δράμας.. έτσι και αλλιώς η προσφορά είναι συνώνυμη με το πνεύμα των Χριστουγέννων! ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ Ρίχνουμε και φέτος τα κέρματα μας στο κεντρικό σιντριβάνι της Ονειρούπολης. Με αυτά τα κέρματα συγκεντρώνεται ένα αξιόλογο ποσό το όποιο διατίθεται για να καλύψει πραγματικές ανάγκες. Φέτος η εκπομπή Με Αγάπη που επιμελείται και παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού και μεταδίδεται από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να βοηθήσει μέσα από το συντριβάνι των ευχών, το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Δράμας, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τα όνειρα αυτών των παιδιών πραγματικότητα. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Όλα ξεκινούν από εδώ!!!!! Τυπώστε το διαβατήριό σας για όλη την Ονειρούπολη. Η Panasonic Intertech φροντίζει να πάρετε ένα καλαίσθητο διαβατήριο στη φετινή Ονειρούπολη. Η Vodafone αναλαμβάνει να παντρέψει τη χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή με τη τεχνολογία. Βάλτε σε χρήση τα κινητά σας και πλοηγηθείτε στο πάρκο με την 1η επίσημη Android εφαρμογή της Ονειρούπολης από τη Vodafone. Στο σπιτάκι αυτό οι γκουρού της τεχνολογίας έχουν σαν κύριο μέλημα την ενημέρωση των επισκεπτών για ότι νεότερο υπάρχει στο internet, τα έξυπνα τηλέφωνα και τις εφαρμογές τους.

7 Πρόγραμμα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου Στις 12:00 το πρωί το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας προσφέρει την παραδοσιακή Βαρβάρα σε όλους τους επισκέπτες στον όμορφο χώρο της Ονειρούπολης Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, στη 13:00 η Χριστίνα Θωμά και οι ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ, έρχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ πολύ κέφι. Η θεατρική ομάδα DUENDE μυεί τα παιδιά στην μαγεία του θεάτρου μέσα από το παιχνίδι. Στις 17:00 στον χώρο της Ονειρούπολης Στις 19:00 και λίγο πριν την έναρξη ο Μάνος Krass μας παρουσιάζει τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια του στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Στις 19:00 θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Ονειρούπολης «Ζήσε το παραμύθι» σε στίχους Ολγας Βλαχοπούλου και μουσικής Τρύφωνα Κουτσουρέλη. Η τελετή έναρξης στις 19:30 γεμάτη χορό και συναισθήματα!!! Και η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της σε όσους είναι έτοιμοι να ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Κεντρικός παρουσιαστής ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος. Στις 20:00 οι «Xanthis Brass Band Project» στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.. και η μέρα κλείνει μουσικά.. Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου Στις 17:00 το απόγευμα το κουκλοθέατρο Λαμίας θα παρουσιάσει το έργο Η ΧΙΟΝΑΤΗ για όλους τους μικρούς μας φίλους στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης. Στις 19:00 οι INFLUENTZA ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή σε ένα μοναδικό live. Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου Στις 17:30 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, το εργαστήρι κουκλοθέατρου ΤΙΚ-ΝΙΚ παρουσιάζει το έργο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Ένα δυνατό μήνυμα στα παιδιά για να προστατεύουν το περιβάλλον! Στην κεντρική σκηνή στις 19:30 οι Djs mr Mike & nico K δίνουν τον δικό τους ρυθμό στη νύχτα!! Στις 19:30 στο Δημοτικό Ωδείο διάλεξη παρουσίαση «Συμβολισμοί και Κωδικοί στη Μουσική J.S. BACH από την πιανίστα Γιάννα Λύκοβα.

8 Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου Στις 17:30 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Στις 19:30 Ethnic με ηλεκτρική κιθάρα και Rock με βιολι;;; Kazoo και καλά ξεμπερδέματα... ένα συγκρότημα από την Θεσ/νίκη με Ελληνικό ροκ, εναλλακτικό ροκ και έντεχνο, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Σάββατο 8 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Στην κεντρική σκηνή στις 12:00, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ευχές και θετικές σκέψεις από την παιδική χορωδία του Μελωδείου για τα παιδιά όλης της γης. Καλλιτεχνική επιμέλεια : Γιώργος Κυριαζής Jasmina Perkic Ο πολιτιστικός σύλλογος Κοκκινογείων παρουσιάζει το έργο «Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 17:30. Η Τρίτη ηλικία γιορτάζει στην Ονειρούπολη. Τα ΚΑΠΗ του ΝΠΔ Δράμας συμμετέχουν στην Ονειρούπολη με τις ομάδες χορού, θεάτρου και χορωδίας. Στις 18:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας Στην κεντρική σκηνή στις 18:00. Ο μορφωτικός σύλλογος Αργυρούπολης Δράμας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», υποδέχεται τον ομώνυμο την Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης Αττικής σε μια μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη από την Ελληνική παράδοση. Στις 18:00 στο Αναγνωστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωριστής θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για «γύρα» στα καζάνια του χωριού με δωρεάν τσίπουρο, κρασί και εδέσματα με την συνοδεία των «ΧΑΛΚΙΝΩΝ» της Χωριστής. Στις 19:30 οι SESSIONS live στην κεντρική σκηνή.

9 Κυριακή 9 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Στις 10:00 στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας στην Χωριστή θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με δωρεάν κρασί, τσίπουρο και πλούσια εδέσματα. Στο Δημοτικό Ωδείο στις 11:00 θα ξεκινήσει φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου. Στις 11:30 ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαυρολεύκης παρουσιάζει έθιμα, κάλαντα και χορούς από την Θράκη. Στον χώρο της Ονειρούπολης. Στις 12:15 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δράμας «ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ», ο Σύλλογος Μικρασιατικών και Καππαδοκικών Δεσμών Νευροκοπίου, ο Παραδοσιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Νικήσιανης «Ο ΑΡΑΠΗΣ» και η χορευτική ομάδα της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Νέας Ζίχνης, παρουσιάζουν έθιμα, χορούς και κάλαντα των Σερρών, Παγγαίου, κεντρικής Μακεδονίας και Μικράς Ασίας. Στις 13:30 στον χώρο της Ονειρούπολης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδικού ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ, παρουσιάζει χορούς του Πόντου Στις 14:00 η φιλαρμονική Ξηροποτάμου θα μας διασκεδάσει στην κεντρική σκηνή. Στο Δημοτικό Ωδείο στις 17:00 συνεχίζεται το φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου. Η κ. Αννέτα Τόλιου συγγραφέας, μας παρουσιάζει το βιβλίο της «ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΗΘΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ» στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 17:30. Στις 18:30 οι Παρτιζάνοι της την φυσική στην μικρή σκηνή Στις 19:30 η κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης φιλοξενεί την μοναδική Έλενα Παπαρίζου, τους Playmen, και τους Courtney & Risky Kidd σε ένα live που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Το πρόγραμμα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη στις 12:00. Ο Τσαρούχας Ευάγγελος παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ στις 18:30 στην κεντρική σκηνή. Συναυλία μουσικής δωματίου από το μουσικό σύνολο «Trio Melos» που αποτελείται από τους Μαρία Καρατζά (σοπράνο), Άγγελο Φιλίππου (βιολοντσέλο) και Γιάννα Λύκοβα (πιάνο) σε έργα Beethoven, Chopin, Donizetti, Masne, Schubert, Puccini.20:00 στο Δημοτικό Οδείο Στην κεντρική σκηνή στις 19:30 οι OKEE-DOKEE

10 Τρίτη 11 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Το πρόγραμμα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη Στις 17:30 στην μικρή σκηνή, η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει την παιδική παράσταση ΝΙΑΡΑ. Την παράσταση ακολουθούν δραστηριότητες παιχνιδιού, που εισάγουν τα παιδιά σε ένα φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από το θέαμα που παρακολούθησαν Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου. Στις 19:00 Η Φιλαρμονική Κρηνίδων του Δήμου Φιλίππων θα γεμίσει με ήχους το εμπορικό κέντρο της Δράμας. Στις 19:30 ο Θάνος Ζούρης σε ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Μουσική επιμέλεια Ηρακλής Σιδέρης. Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Στο Δημοτικό Ωδείο στις 10:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου. Το πρόγραμμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη που σήμερα θα σταθμεύσει στο χώρο του Ωδείου από τις 11:45 έως τις 13:00. Παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες του Ποντιακού Αντάρτικου, » του Παντελή Αναστασιάδη (Παντέλ-Αγά). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η εγγονή του Παντέλ-Αγά Φωτεινή Αναστασιάδου και ο Θεοφάνης Μαλκίδης διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών. Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας στις 19:00 Στις 19:00 οι FOLKA-FOLKA και οι About Eve στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

11 Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Το πρόγραμμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη. Στο Δημοτικό Ωδείο στις 10:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου. Στον χώρο εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας στις 17:00-18:00 και 18:00-19:00, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ και με τον δικό του μοναδικό τρόπο κλέβει την παράσταση. Στις 19:30 ο Γεωργοπέτρης Χρήστος και οι μουσικοί του Δρόμου στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Το πρόγραμμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη και σήμερα θα σταθμεύσει στο χώρο του Ωδείου από τις 11:45 έως τις 13:00. Στον χώρο εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας στις 17:00-18:00 και 18:00-19:00 ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ και με τον δικό του μοναδικό τρόπο κλέβει την παράσταση. Στις 17:30 τα μέλη του συλλόγου Ποντίων Δράμας «οι Κομνηνοί» υποδέχονται τους επισκέπτες τους, τον Όμιλο Λαϊκών χορών «Πήγασος» Λευκάδας, στα πλαίσια ανταλλαγής πολιτιστικών δρώμενων. Μαζί τους και τα εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης Δράμας. Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:30 «Τα Μονοπάτια της Αγάπης». Η Σοπράνο Χαρούλα Γκλαβοπούλου και ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος στο πιάνο συνομιλούν μουσικά με τραγούδια και άριες από εμβληματικές όπερες (Η Δύναμη του Πεπρωμένου, Κάρμεν, Βαλλύ) και ρομαντικές «μινιατούρες» (Σούμπερτ, Σοπέν, Μπράμς). Στην κεντρική σκηνή στις 20:00 οι MUSIC NESS. Στις 20:00 μια σύμπραξη χορωδιών μαθητών Α/θμιας εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικών Α/ θμιας εκπαίδευσης, μαθητών Α Γυμνασίου Μουσικού Σχολείου Δράμας. Στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

12 Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Στις 11:00 οι «ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ» επισκέπτονται την Χωριστή. Παιχνίδια μουσικοκινητικής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους. Στις 11:00 Χορωδία των μαθητών του μουσικού σχολείου θα παρουσιάσει εορταστικό πρόγραμμα στα Γαλλικά. Στην κεντρική σκηνή στις 11:30, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας παρουσιάζει το έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ» Στις 12:30 στην κεντρική σκηνή η σχολή της Έλενας Αγγέλοβα - Καλφοπούλου, παρουσιάζει αποσπάσματα από την Χριστουγεννιάτική παράσταση της σχολής «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ». Στις 13:00 στην κεντρική σκηνή ο Norme Beat Bang με ήχους HIP HOP. Στις 14:00 Η τέχνη της Ελληνορωμαϊκής πάλης από την αρχαία Ελλάδα παρουσιάζεται στην Ονειρούπολη από την Αθλητική Ακαδημία Πάλης Δράμας. Στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του παραμυθιού, στις 16:00 τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όμορφα Γαλλικά παραμύθια από τους εκπαιδευτικούς της Γαλλικής Γλώσσας και ταυτόχρονα στην μικρή σκηνή θα βοηθούν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης σε κατασκευές με Γαλλικό άρωμα. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας «Φωτεινές φιγούρες» Μαύρο θέατρο, παράξενα μαγικά, ζωντανά αγάλματα, βροχή από μικρά και τεράστια μπαλόνια από την ομάδα «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο» στις 17:30 στην κεντρική σκηνή. Τα κέντρα μπαλέτου Pirouette της Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα κλείνοντας 31 χρόνια παρουσίας στο χώρο παρουσιάζουν τμήματα της σχολής σε ένα εορταστικό πρόγραμμα. Στις 18:30 στην κεντρική σκηνή. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Χωριστή με την Φιλαρμονική Χωριστής. Στις 19:00 Στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30 Afro, Latin & Jazz in the House Μουσική :dj Tsalikee Kρουστά : Tourbis Σαξόφωνο :F-sax Κυριακή 16 Δεκεμβρίου Hip Hop σημαίνει 1) ραπ ο στίχος 2) Μπρέικ Ντανς (ο χορός) 3) DJ (η μουσική) 4) Γκράφιτι (η εικόνα).. τα τέσσερα αυτά στοιχεία βρίσκουν τους εκφραστές τους μέσα από το Festival Graffiti και το φεστιβάλ Hip Hop στον κεντρικό χώρο της Ονειρούπολης. Από τις 11:30 Συμμετέχουν οι σχολές: Let s Dance από την Κομοτηνή FOUETTE DANCE από τις Σέρρες You can Dance από την Θεσσαλονίκη Dance Academy από την Καβάλα Σχολή Βίκυς Ακασιάδου Κυριακής Ιωαννίδου Legentary Crew Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Δόξα Βώλακα. Τμήμα σύγχρονου και μοντέρνου χορού. Καθώς και τα μουσικά σχήματα 4HE Csoul Δακρυσμένοι Ριμοδότες Ατρόμητοι Νικητές Μάτια του Δρόμου Kali Λίγο μακριά από την Ονειρούπολη θα εξελιχθεί ένα άλλο παραμύθι. Αποκεντρωμένη εκδήλωση στη Χωριστή. Παράσταση καραγκιόζη στην αίθουσα του συλλόγου από τον Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή στις 11:30. Ε ρε γλέντια!!! Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

13 Το fitness club «Move it» μας καλεί να γυμναστούμε χορεύοντας κάτι διαφορετικό. Its fun, it s move it, it s Zumba!!!! στις 18:00. Στις 18:30 Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος RITMO DE ARTE από την Αλεξανδρούπολη μας χορεύει σε Latin ρυθμούς Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείου έρχεται ο «ΑΡΤΑΒΑΝ, Ο δ ΜΑΓΟΣ». Ένα λαϊκό Χριστουγεννιάτικο Ορατόριο που παίζεται με επιτυχία από το 1990, αφήνοντας μια τεράστια πνευματική και συγκινησιακή γεύση του θείου θαύματος στο κοινό. Οι VEGAS στην κεντρική μουσική σκηνή, στις 20:00, υπόσχονται να σας ανεβάσουν «πιο ψηλά»! Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου Στις 17:00 το απόγευμα στον χώρο του Ωδείου οι καθηγητές ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΤΕΡΙΝΑ στο πιάνο, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ κλαρινέτο και ο Διευθυντής του Ωδείου Δράμας ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ τσέλο παρουσιάζουν τα κάλαντα του κόσμου. Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή η Μικτή Χορωδία Δήμου Δράμας υποδέχεται την Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας και μας χαρίζουν ύμνους και κάλαντα Χριστουγέννων. Οι ΚΥΜΑ The band γεμάτοι ενέργεια στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30. Τρίτη 18 Δεκεμβρίου Το Λύκειο Ελληνίδων παρουσιάζει τραγούδια και χορούς, Σαρακατσάνων και Βλάχων, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 18:00 Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:00 ο Σύλλογος Καυκασίων Καλαμα ριάς «Ο Προμηθέας» και το καλλιτεχνικό τμήμα θεάτρου του συλλόγου σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Γαμπρέ φούστουρον τρως;» του Λάζου Τερζά σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γεωργιάδη Στην κεντρική σκηνή οι UNDER HILL-WEST στις 19:30 ένα classic rock και rock n roll συγκρότημα. φωτογραφία Βασίλης Κοβλακάς (korbee.gr)

14 Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου Στις 17:00 το απόγευμα, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ξηροποτάμου, σας καλεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Οι μουσικομικρούληδες θα είναι εκεί για παιχνίδι και διασκεδαστικές δραστηριότητες με την συνοδεία μουσικής. Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ,ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας. Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή, ο Σύλλογος Μικρασιατών Νομού Καβάλας «Μνήμη Μ. Ασίας» μας παρουσιάζει χορούς και δρώμενα ενώ παράλληλα την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του Συλλόγου. Στις 19:30 στο μουσικό σχολείο Δράμας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με Χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια από τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου. Belomazof Family and Friends. Μουσικό ταξίδι για Φλάουτα, Βιολιά και όχι μόνο από Δράμα.. Καβάλα..Θεσ/νίκη. Στο Μουσικό ωδείο στις 20:00 Στις 20:30 Γιώργος Γελαράκης & Stage Band. Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ,ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας. Η κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης θα γεμίσει στις 17:00, από τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών του 2ου παιδικού σταθμού του Δήμου Δράμας. Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης μουσικό σχήμα 7/8 από την Δράμα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τους φίλους της μουσικής. Στις 20:00 μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου.

15 Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Στις 11:00 η Κοινωνική Υπηρεσία συναντά το μουσικό σχολείο Δράμας και μαζί, σε μια βόλτα στην αγορά της Δράμας τραγουδούν τα Κάλαντα... Στις 17:30 συναυλία από την Φιλαρμονική Κρηνίδων του Δήμου Φιλίππων στην κεντρική σκηνή. Λίγο μακριά από τα σύνορα της Ονειρούπολης στον Ξηροπόταμο, παράσταση θεάτρου Σκιών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου από τον καραγκιοζοπαίκτη Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή. Στις17:00. Στις 18:00 η κουκλοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα ανεβάσει ένα πιο τα κλασσικότερα παγκοσμίως έργα, το «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ. Τα παιδιά, μέσω των ηρώων, έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της μοναξιάς, αλλά και της φιλίας και της αποφασιστικότητας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αμισού παρουσιάζει θεατρικά δρώμενα, χορούς και τραγούδια από την χορωδία του Συλλόγου. Στις 18:00 στον χώρο της Ονειρούπολης. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των μαθητών του Ωδείου. Συμμετέχουν οι Χορωδίες τους Ωδείου, η Ορχήστρα Κιθάρων και η Ορχήστρα «ΣΥΜΦΩΝΙΕΤΤΑ» Στις 20:00 ο DJ Κώστας Πουρνάρας μας ταξιδεύει με τους ήχους του στις δεκαετίες 60 και 70 στην κεντρική σκηνή. Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική. Στις 10:30 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας θα γίνει η προβολή της Γαλλόφωνης ταινίας «Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΑ». Στις 11:15 Χορωδία των μαθητών του μουσικού σχολείου θα παρουσιάσει εορταστικό πρόγραμμα στα Γαλλικά στη κεντρικη σκηνή Στην κεντρικη σκηνή στις 11:30, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας παρουσιάζει το έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ». «Ένα μικρό κρεμμύδι γκέοβαγκέο». Ξεχασμένα, άλλα αγαπημένα παραδοσιακά παιχνίδια από τα μικρά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Στις 12:30 στον χώρο της Ονειρούπολης. Η φιλαρμονική του Δήμου Χορτιάτη-Πυλαίας μας επισκέπτεται και ερμηνεύει τραγούδια και κάλαντα στην κεντρική σκηνή. Στις 13:00. Ο Σύλλογος Εβριτών Δράμας θα παρουσιάσει Εβρίτικα Μασάλια, κάλαντα από τους Ρουγκατσάδες καθώς και χορούς και τραγούδια της Θράκης. Στις 14:00 στον χώρο της Ονειρούπολης. Στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του παραμυθιού, στις 16:00 τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όμορφα Γαλλικά παραμύθια από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και ταυτόχρονα στην μικρή σκηνή θα βοηθούν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης σε κατασκευές με Γαλλικό άρωμα. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Παστιάδου ανεβάζει την μουσική παράσταση η «ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» με τους μαθητές της Ε τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων, στις 17:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διποτάμων Δράμας «Άγιος Νικόλαος», παρουσιάζει τραγούδια και χορούς από τον Πόντο. Στις 18:30 στον χώρο της Ονειρούπολης. Στις 19:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης η Θρακική Εστία Δράμας σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «ΑΠΟΛΛΩΝ» Καλού Αγρού, Θρακική Εστία Καβάλας, Άνω Οινόη Ορεστιάδας «Το Κρασοχώρι», παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Θράκη με δρώμενα, έθιμα, κάλαντα και χορούς του δωδεκαημέρου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με γκάιντες.

16 Κυριακή 23 Δεκεμβρίου Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της την φυσική Στις 11:00 ο σύλλογος Πολυτέκνων Άγιος Στυλιανός σε συνεργασία με το θα μοιράσουν δώρα στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης. Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας! Ο σύλλογος της ένωσης χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ στην κεντρική σκηνή στις 12:30, με χορούς από τον Πόντο. O αθλητικός σύλλογος ZEN σε μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής TAE KWON- DO. Στις 13:00 στον χώρο της Ονειρούπολης Η φιλαρμονική Καλού Αγρού σε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 14:30. Η Ονειρούπολη φιλοξενεί την Φιλαρμονική της Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας στις 15:30 στην κεντρική σκηνή. Το θέατρο DOUENDE παρουσιάζει ένα μουσικό παραμύθι για μικρούς και έξυπνους μεγάλους «ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ», με συνοδεία ζωντανής μουσικής. 17:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη, γνωστή από την συμμετοχή της στο Xfactor Ήβη Αδάμου, σε ένα live, στην κεντρική σκηνή στις 19:30. Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου Κάλαντα από την φιλαρμονική Καλού Αγρού στην αγορά της πόλης στις 11:30. Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00. 12:30 Το θέατρο DOUENDE στην εμπορική αγορά. Ψάξτε τους. 17:30 Παρουσίαση του βιβλίου «Ο καθρέφτης του φεγγαριού» της δημοσιογράφου- συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ στη δεύτερη σκηνή. Στις 19:30 οι MISSING-PULS στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

17 Τρίτη 25 Δεκεμβρίου Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00. Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, στη 12:00 η Χριστίνα Θωμά και οι ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ, έρχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ-πολύ κέφι. Οι Φανφαρόνοι από την Χωριστή στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης με Βαλκανικούς ήχους με τα χάλκινά τους, στις 13:00. Ένα απόγευμα γεμάτο συναυλίες από τα νεανικά συγκροτήματα της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY στην κεντρική σκηνή στις 17:00. Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά-παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά.. ώρα για γνώση και δημιουργία. Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00. Στις 12:00 στην κεντρική σκηνή ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Παράδοση από την Πανηπειρωτική ένωση Νομού Δράμας. Ζωγραφική με παιδιά από τον Κώστα Ζαμπίδη στην μικρή σκηνή στη 13:00. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει χορούς και τραγούδια από την δική τους πατρογονική Εστία το Μιστί Καππαδοκίας. Στον χώρο της Ονειρούπολης στη 13:30. Ένα απόγευμα γεμάτο συναυλίες από τα νεανικά συγκροτήματα της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY στην κεντρική σκηνή στις 17:00. Την βραδιά θα κλείσει το γνωστό Δραμινό συγκρότημα AIR ASTRONS στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 20:00 Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, μουσική δωματίου (βιολοντσέλο και πιάνο) με τις μουσικούς Αμπατζίδου Αθηνά και Lidija Pavlović. Στις 20:00.

18 Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά-παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά..ώρα για γνώση και δημιουργία Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00. Λίγο μακριά από την Ονειρούπολη θα εξελιχθεί ένα άλλο παραμύθι. Αποκεντρωμένη εκδήλωση στην Καλλίφυτο. Στις 16:00 οι Μουσικομικρούληδες διασκεδάζουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ πολύ κέφι.μαζί τους και ο και ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής με το θέατρο σκιών και τον αγαπημένο Καραγκιόζη. Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Παστιάδου, με την στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Δράμας, παρουσιάζει το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 83 ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ» σε δύο παραστάσεις στις 17:30 και 18:00 στην μικρή σκηνή. Στις 19:30 οι MASTER TEMPO στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Παρασκευή 28Δεκεμβρίου Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά-παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά..ώρα για γνώση και δημιουργία. Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00. Στις 17:30 Το θέατρο κούκλας Artoo Paspartoo τρύπωσε στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, λίγο πριν εκείνος ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του στη Γη και απαντά στα ερωτήματα των παιδιών με μια γιορταστική, μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και... πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά! Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης Η παιδική χορωδία της μουσικής σχολής του κ. Αλεξίου από την Προσοτσάνη παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον χώρο της Ονειρούπολης στις 18:00. Η σχολή μπουζουκιού του κ. Αραμπατζίδη Γιώργου σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ αφιερωμένο σε Έλληνες συνθέτες, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30. Σάββατο 29 Δεκεμβρίου Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά-παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά..ώρα για γνώση και δημιουργία. Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00. Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας! Η χορωδία του Δημοτικού σχολείου Δοξάτου παρουσιάζει κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην κεντρική σκηνή στις 12:30. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ξηροποτάμου με δασκάλα χορού την Κιόρβαντση Σοφία διοργανώνει παράσταση στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 13:00.

19 Ο Σύλλογος Γυναικών Περαίας «Η Αγάπη» μας επισκέπτεται με το χορευτικό τμήμα, με την χορωδία τους και μας αφιερώνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στις 14:00. Στις 15:00, οι SAX NOUVEAU προτείνουν μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο CHRISTMAS SAX AROUND με δημοφιλή μουσική των Χριστουγέννων πλαισιωμένη με το γιορτινό χαρακτήρα από γνωστά κομμάτια jazz, blues, funky, spirituals και γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια. Μια μοναδική εικαστική παράσταση με σκιές, ζωγραφική, αφήγηση και ζωντανή μουσική. «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» σε σκηνοθεσία και εικαστική αφήγηση του Κωνσταντίνου Κουγιούμτζη. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή. Η θεατρική ομάδα του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής TABULA RASA του Παναγιώτη Καποδίστρια, παρουσιάζει μονόπρακτα γραμμένα ειδικά για την Ονειρούπολη στις 18:30 στην κεντρική σκηνή. Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Οι κρητικοί στην κεντρική σκηνή με χορούς, τραγούδια και γνήσιο Κρητικό γλέντι στις 19:30 στην κεντρική σκηνή. Κυριακή 30 Δεκεμβρίου Ο εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος μας παρουσιάζει χορούς από την Μακεδονία στις 11:30 στον χώρο της Ονειρούπολης. Στις 11:30 η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας παρελαύνει στους δρόμους της πόλης. Λίγο μακριά από τα σύνορα της Ονειρούπολης στον Καλό Αγρό, παράσταση θεάτρου Σκιών στην αίθουσα του Συλλόγου, και μουσικά παιχνίδια με τους Μουσικομικρούλιδες στις 11:30. Στις 12:00 στην κεντρική σκηνή «Μουσικές παραφωνίες». Φάρσες και σκανταλιές, ξεκαρδιστικές παντομίμες από τους κλόουν Κρόκο & Λίνο O αθλητικός σύλλογος ZEN σε μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής TAE KWON- DO. Στις 13:00 στον χώρο της Ονειρούπολης Στις 14:00 η σχολή χορού της Βίκυς Ακασιάδου παρουσιάζει τμήματα κλασικού και μοντέρνου χορού στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει την παιδική παράσταση «ΝΙΑΡΑ». Την παράσταση ακολουθούν δραστηριότητες παιχνιδιού, που εισάγουν τα παιδιά σε ένα φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από το θέαμα που παρακολούθησαν. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή. Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη ζωντανεύει με την παρουσία της την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

20 Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου Ο Αϊ Βασίλης πιστός στο ραντεβού του, συναντά τους μικρούς του φίλους και μοιράζει δώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό Δράμας (ΟΣΕ) στις 12:00 το μεσημέρι. Οι Φανφαρόνοι από την Χωριστή βόλτα στην αγορά και αμέσως μετά στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης ερμηνεύουν ήχους από την Μακεδονία με τα χαλκινά τους. Στις 13:00. Στις 14:00 στην κεντρική σκηνή ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωρίου Παναγία Σουμελά παρουσιάζουν κάλαντα και χορούς από τον Πόντο. 17:30. Disco Party!!!! θα παίξουν όλοι οι παλιοί DJ της Δράμας. Να θυμηθούν οι μεγάλοι και να γνωρίσουν οι νέοι. Διοργάνωση και ο Semiramis. Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή ήχοι Hip Hop από τους ΧΡΙΣΜΑ-Johny Wild. Τρίτη 1 Ιανουαρίου Στις 12:30 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, το εργαστήρι κουκλοθεάτρου ΤΙΚ-ΝΙΚ μας ταξιδεύει στον κόσμο με την παράσταση «Κοσμοϊστορίες». Επίδειξη τεχνικής από αθλητές πολεμικών τεχνών του Γυμναστηρίου Άδωνης στις 13:30 στην κεντρική σκηνή Στις 17:00 Η φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου στην κεντρική σκηνή. Η Αννέτα Τόλιου μας παρουσιάζει το βιβλίο της ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΗΘΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 18:00. Οι DISPLAYED στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30. Τετάρτη 2 Ιανουαρίου Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας! «Ζωγραφίζω την σκιά μου» με τον Κώστα Ζαμπίδη στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 17:30. Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών και ο Μουσικοχορευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Αμυγδαλεώνα του Δήμου Καβάλας, δίνουν ραντεβού στην Ονειρούπολη. Οι γείτονες μας από τον Αμυγδαλεώνα θα μας παρουσιάσουν χορούς από την Θεσσαλία ενώ οι γείτονες από τις Σέρρες, χορούς από την περιοχή της Ορεινής και του Ξηροτόπου Σερρών. Στις 19:00 ο σύλλογος Ακρίτες Νέας Κρώμνης σε ποντιακούς χορούς και έθιμα. Θα ακολουθήσει ένα ποντιακό γλέντι, με ποντιακές λύρες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, ο Κογκαλίδης Παναγιώτης στη λύρα και ο Αφεντούλης Νικόλαος στο τραγούδι. Ρεσιταλ κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας στις 20:00 από τον Αμαξόπουλο Κωνσταντίνο.

«Πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο Δεκεμβρίου»

«Πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο Δεκεμβρίου» Δράμα, 9 Δεκεμβρίου 2016 «Πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου» Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην παραμυθένια «Ονειρούπολη» Δράμας το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

4 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας

4 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας 4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας Κυριάκος Χαρακίδης Σε μια δύσκολη ομολογουμένως για όλους μας περίοδο, στην οποία δοκιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά προβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010 Σύνταγμα Φως και χρώμα είναι το σύνθημα στο Σύνταγμα: εντυπωσιακά γιορτινά φωτιστικά χαιρετίζουν τους

Διαβάστε περισσότερα

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου.

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου. ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΦΟΡΕΙΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟ 2017 Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΟ 16-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/17

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει:

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: ήµος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Πρόγραµµα εορταστικών εκδηλώσεων Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23) Σάββατο 7/12/2013, ώρα 10:00 13:00 «Στολισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1 ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του ήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»: ΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2017

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2017 Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 15-31 Δεκεμβρίου 2017 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ» 2017 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δράμα 16-06-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δράμα 16-06-2010 Δράμα 16-06-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2010 97 η ΕΠΕΤΕΙΟΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ -5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 οι εκδηλώσεις για την 97 η επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης μας. Στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ «ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2012»: ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΣΑΤΙΡΑ στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Ναουσαίικη Αποκριά, η παράδοση και η σάτιρα, ξεχωρίζουν στο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Παρασκευή 12/12 17:00 22:00 Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Περιμένει μικρούς και μεγάλους για να. 18:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ με Μάρκο Σεφερλή και τους συντελεστές του "Mega με Μία". Θα παρευρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16/12/2016: 18:30 ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης - Φλάουτα απο το Μουσικό Σχολείο Άρτας - Συναυλία C-REAL - Φιλαρμονική Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» - Παρουσίαση από

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης! Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018-2019 στο Ενυδρείο Κρήτης! Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018 Ελάτε να κατασκευάσουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Βάλτε την Χριστουγεννιάτικη σας διάθεση, να φέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα Δήμος Νεάπολης-Συκεών Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Χριστού γεννα 2015 Φίλες και φίλοι, Η εποχή μας δεν είναι εύκολη Η κρίση πλήγωσε την ελπίδα μας. Κι όμως, μπορούμε Παρά τη στενοχώρια, συχνά και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011 Δήμου Λευκάδας Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος)

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011 Δήμου Λευκάδας Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος) Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δήμου Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Λόγος Μουσική Θέατρο

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμα 06-09-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Την παρουσίαση του 36ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Δράμας

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 2017-18 Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εθνικού Αρχαιολογικού

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017 Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου: Ώρα 10:00 π. μ. Αίθουσα εκδηλώσεων του Α ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων ( Βύρωνος & Κένεντυ) Εγκαίνια της έκθεσης εργοθεραπείας. Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα λειτουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

11.00-12.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους από κάλτσα! 12.00-13.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε στολίδια από καπάκι!

11.00-12.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους από κάλτσα! 12.00-13.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε στολίδια από καπάκι! Πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 11.00-12.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε χιονάνθρωπους από κάλτσα! 12.00-13.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι: Φτιάχνουμε στολίδια από καπάκι!

Διαβάστε περισσότερα

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), από 3/12/16 έως 4/1/17 με εορταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Ένα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049003-4 fax. 213 2049006 e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Τετάρτη 3/4/2013 18:00-18:10 Χαιρετισμοί 18:10-18:20 26ο Δημ. Σχ. Θεσ/νίκης

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

30/11/2018 εως 6/1/2019

30/11/2018 εως 6/1/2019 30/11/2018 εως 6/1/2019 50 εκδηλώσεις στο Δήμο μας www.lamia.gr Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ FACE PAINTING 16:00-21:00 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ 16:00-21:00 ΜΑΣΚΟΤ 16:00-21:00 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 16:00-21:00 CAPTAIN JACK SPARROW 16:00-20:00 Ο Simon Newton επίσημος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι ΔENTΡO! Ανάβουµε το. Χριστουγεννιάτικο. Εορταστικές Εκδηλώσεις. Πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως & Κηφισίας) Σάββατο

Μαρούσι ΔENTΡO! Ανάβουµε το. Χριστουγεννιάτικο. Εορταστικές Εκδηλώσεις. Πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως & Κηφισίας) Σάββατο Εορταστικές Εκδηλώσεις από 3/12/2016 έως 5/1/2017 Μια πόλη μια γιορτή ΔENTΡO! Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:00 Πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως & Κηφισίας) ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου

Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου Δελτίο Τύπου Τα φετινά Χριστούγεννα θα ανοίξει τις πόρτες του Το σπίτι του Αϊ Βασίλη για όλους τους μικρούς μας φίλους! Ο Αϊ Βασίλης θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίζουμε τα δένδρα στις γειτονιές μας

Φωτίζουμε τα δένδρα στις γειτονιές μας Φωτίζουμε τα δένδρα στις γειτονιές μας Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις γειτονιές του δήμου μας με μουσική, χορωδίες και φυσικά πυροτεχνήματα! Μαζί μας και ο Αϊ Βασίλης με τα ξωτικά του για να

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 7.30 το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

έως Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας Παρασκευή Φύγαµε για Μαγούλα! Αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 3ου Δηµ.

έως Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας Παρασκευή Φύγαµε για Μαγούλα! Αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 3ου Δηµ. 7.12.2018 έως 2.1.2019 Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας Παρασκευή 14.12.2018 Φύγαµε για Μαγούλα! Αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 3ου Δηµ. Σχολείου Μαγούλας ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Διαβάστε περισσότερα

11/ 12 /2013 ΔΕΛΤΙΟ. Η μαγεία των Χριστουγέννων.. στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

11/ 12 /2013 ΔΕΛΤΙΟ. Η μαγεία των Χριστουγέννων.. στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ ΤΥΠΟΥ Νο 80 11/ 12 /2013 ΔΕΛΤΙΟ Η μαγεία των Χριστουγέννων.. στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Με παραστάσεις ζωντανής αφήγησης λαϊκών χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, ταχυδακτυλουργούς,

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 ΤΣΙΡΚΟΤΕΝΤΑ «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από τον κουκλοθίασο «Νίστα» (κουκλοθέατρο) 50

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 ΤΣΙΡΚΟΤΕΝΤΑ «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από τον κουκλοθίασο «Νίστα» (κουκλοθέατρο) 50 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 18:00 Έναρξη 19:00 Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία κλιμακίων των Φιλαρμονικών Δήμου Παύλου Μελά και ΙΡΙΣ 20:00 ΤΣΙΡΚΟΤΕΝΤΑ «Δεν βαριετέ!» Βαριετέ με τσίρκο,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Οι δράσεις του Συλλόγου Σχολικό έτος 2017-2018 Ανοίγουν τα σχολεία: Σεπτέμβρης 2017 Λίγες ημέρες. πριν τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 10:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 10:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11 12:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 13:30-14:30 ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; Μουσικοκινητικές Δραστηριότιτες 16:15-17:15 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΠΙΓΙΟΝ 17:00-20:00

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016 15 Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο το Φεστιβάλ του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel

Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel Ελάτε να γιορτάσουμε σε Αθήνα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη! Η μαγεία των γιορτών και η λάμψη των Χριστουγέννων πρέπει να μοιράζονται! Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ώρες 11 π.μ. - 1 μ.μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. Πλατεία Γεννηματά

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ώρες 11 π.μ. - 1 μ.μ. και 6 μ.μ. - 8 μ.μ. Πλατεία Γεννηματά Φίλες και φίλοι, Το Ίλιον φορά τα γιορτινά του και ο Δήμος μας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, με στόχο μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη. Το χαρμόσυνο μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητών της Ελένης Σιδηροπούλου. Αίθουσα Θεάτρου, είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα Χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητών της Ελένης Σιδηροπούλου. Αίθουσα Θεάτρου, είσοδος ελεύθερη Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18.30 Χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητών του Κλασικού Ωδείου Ορφανίδου με τίτλο «Ας ανάψουμε το άστρο των Χριστουγέννων». Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19.00 Χριστουγεννιάτικη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Εκδηλώσεις στον Δήμο Πολυγύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Εκδηλώσεις στον Δήμο Πολυγύρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail url : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ : Γιώργος Διαμαντουλάκης : 2371021420 : 2371350783 :

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερη Είσοδος σε όλες τις δράσεις

Ελεύθερη Είσοδος σε όλες τις δράσεις Χριστούγεννα 2017 στον Κορυδαλλό Santa Claus is coming to town Θέατρο, Μουσική, Χορός, Σκετς, Αυτοσχεδιασµοί, πλούσια Δώρα 23 30/12 προβολές παιδικών ταινιών και παραστάσεις Καραγκιόζη στο CineΠαράδεισος

Διαβάστε περισσότερα

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012»

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012» «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2012» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΧΩΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12 Ώρα 20:30 ΠΕΜΠΤΗ 15/12 Ώρα 20:30 Πλατεία Ελευθερίας ΠΕΜΠΤΗ 15/12 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12 Ώρα 21:00 Θεατρικός Σταθμός Με την υποστήριξη της Νορβηγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2017 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2017 Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Πεντέλης και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Τέσσερα μεγάλα Χριστουγεννιάτικα πάρκα για τα παιδιά του Πειραιά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Τέσσερα μεγάλα Χριστουγεννιάτικα πάρκα για τα παιδιά του Πειραιά ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: Τέσσερα μεγάλα Χριστουγεννιάτικα πάρκα για τα παιδιά του Πειραιά Στην Πλατεία Κοραή μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη,

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2018 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017 Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου «Ο Φλοίσβος στη χώρα του Καρυοθραύστη» Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ (15:30-20:00)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015 Θ Ε Μ Α 5o Λήψη απόφασης για την διοργάνωση εκδηλώσεων «Φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στη Δημοτική Ενότητα Παιανίας στις 13-12-2015 και στη Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών στις 11-12-2015 - Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Το Πνεύμα των Χριστουγέννων στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου Αφηγηματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, με θέματα εμπνευσμένα από

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών συμμετέχει για 4 η συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία για παιδιά που φέτος οργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 1 Μαΐου, 10:00 Λόφος Φιλερήμου Εκδηλώσεις εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς Οργάνωση Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού Με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου- Δ.Ο.Π.Α.Ρ και της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό

Διαβάστε περισσότερα