Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής"

Transcript

1 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ

2 περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & & για τo εξιτήριό σας σελ γενικές πληροφορίες σελ & 18-19

3 Καλώς ήρθατε! Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στη ζωή που ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς και τους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Στιγμές προσμονής, αλλά και χαράς για τη νέα ζωή που έρχεται... Στιγμές αγωνίας, αλλά και εμπιστοσύνης στους ανθρώπους του ΜΗΤΕΡΑ που διασφαλίζουν πάντοτε την καλύτερη ιατρική φροντίδα... Στιγμές που η εχεμύθεια, η διακριτικότητα και ο πολιτισμός της φιλοξενίας μας είναι τόσο αναγκαία, όσο και η τεχνολογία αιχμής της πιο προηγμένης ελληνικής Mαιευτικής Κλινικής... Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον με γνώμονα τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του, προσφέροντας διευρυμένες υπηρεσίες, κορυφαίες επιστημονικές συνεργασίες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Στον Οδηγό που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την εισαγωγή, νοσηλεία και εξιτήριό σας από το ΜΗΤΕΡΑ. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

4 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής για την εισαγωγή σας Εισαγωγή Επιτόκων Η εισαγωγή επιτόκων πραγματοποιείται στο Γραφείο Κίνησης (επίπεδο «0»). Για την εισαγωγή σας, πρέπει να έχετε μαζί σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο Υγείας μητέρας και πατέρα θεωρημένα για το τρέχον έτος. ημερών παραμονής σας στο Μαιευτήριο (Ρόμπα, Νυχτικό, κ.α.) 1 2 Διαδικασία Εισαγωγής Τ για τη συμπλήρωση του εισιτηρίου. Η θέση νοσηλείας που επιθυμείτε. Οι κατηγορίες δωματίων που διαθέτει Τρίκλινο Yγεία (που χορηγήθηκε σε

5 4/5 Ακόμα, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε εάν επιθυμείτε μία από τις παρακάτω υπηρεσίες που προσφέρει το ΜΗΤΕΡΑ: εξετάσεων Νεογνού αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και εναρμονιζόμενο με τις επιστημονικές εξελίξεις και την παγκόσμια πρακτική, προτείνει μια σειρά εξετάσεων, το κόστος και ο σκοπός των οποίων περιγράφεται αναλυτικά στο έντυπο που θα σας δοθεί από το Γραφείο Κίνησης. του μωρού δίπλα σας, από την πρώτη στιγμή της γέννησής του μέχρι την έξοδό του από το Μαιευτήριο. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο της διατροφής και της φροντίδας του νεογνού. Ας μην ξεχνάμε ότι για το νεογέννητο είναι σημαντικό να μην αποχωρίζεται τη μητέρα του από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά τη γέννησή του. Οι Μαίες του ορόφου είναι πάντα κοντά σας για να σας συμβουλεύσουν διακριτικά, τόσο για τις τεχνικές θηλασμού, όσο και για την περιποίηση του νεογνού και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του εφόσον εσείς το επιθυμείτε. Το επισκεπτήριο είναι ελεγχόμενο. πρωτοποριακή. Οι μητέρες που την ακολούθησαν έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα βοηθά εσάς και το μωρό σας να έχετε το καλύτερο ξεκίνημα στην καινούργια, κοινή ζωή σας. Αποκλειστικός Μητρικός Θηλασμός Το μωρό δεν παραμένει στο θάλαμο νοσηλείας σας όλο το εικοσιτετράωρο (όπως συμβαίνει με την υπηρεσία ορόφου θα σας το φέρει εκτός σταθερού ωραρίου παράδοσης των νεογνών, για να επιτευχθεί ο μητρικός θηλασμός. Οι Μαίες του ορόφου είναι πάντα κοντά σας για να σας συμβουλεύσουν διακριτικά για τις τεχνικές θηλασμού.

6 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής για την εισαγωγή σας 1 2 Όλα τα προσωπικά αντικείμενα, τιμαλφή και λοιπά αντικείμενα αξίας παραδίδονται στο συνοδό κατά τη διαδικασία της εισαγωγής σας. Το Μαιευτήριο δεν διαθέτει χώρους φύλαξης και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας χρημάτων, τιμαλφών ειδών ή οποιωνδήποτε άλλων αντικειμένων κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε αυτό. Σε έκτακτες περιστάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Για την εισαγωγή επιτόκου έως 18 ετών, απαιτείται επιπλέον η υπογραφή επί του εισιτηρίου ενός εκ των κηδεμόνων, καθώς και η αστυνομική του ταυτότητα / διαβατήριο. Κατά τη διάρκεια του τοκετού οι συνοδοί σας μπορούν να περιμένουν στο σαλόνι αναμονής (επίπεδο «0»), όπου θα ενημερώνονται για την εξέλιξη του τοκετού. Μετά τον τοκετό θα παραμείνετε για παρακολούθηση στο χώρο ανάνηψης μέχρι να μεταφερθείτε στο δωμάτιο επιλογής σας.

7 κάρτα Υγεία Κατά την εισαγωγή σας, θα σας δοθεί η κάρτα Yγεία, η οποία θα φέρει το ονοματεπώνυμό σας και έναν αυστηρά προσωπικό κωδικό. 6/7 6 7 Εάν επιθυμείτε την αλλαγή της θέσης νοσηλείας που είχατε δηλώσει κατά την εισαγωγή σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ανώτερη θέση, ο λογαριασμός θα χρεωθεί σύμφωνα με το τιμολόγιο της θέσης στην οποία μεταφερθήκατε. Σε περίπτωση που λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε ενημερώστε πριν την εισαγωγή σας στο Μαιευτήριο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η κάρτα Yγεία λειτουργεί ως ταυτότητα διασφαλίζοντας τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, εξασφαλίζει πολλαπλά προνόμια και μοναδικές υπηρεσίες υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής σε κάθε συναλλαγή σας με τα νοσοκομεία του Ομίλου κάρτας σας για να έχετε άμεση πρόσβαση και αυτόματη αναγνώριση από όλα τα μηχανογραφικά συστήματα του Ομίλου μας). Μαζί με την κάρτα θα σας δοθεί το ενημερωτικό έντυπο το οποίο περιγράφει τις παροχές και τα προνόμια που έχετε ως κάτοχός της.

8 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Για μια άνετη διαμονή στη Μαιευτική Κλινική προσωπικό του κάθε ορόφου βρίσκονται στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τους χρειαστείτε. Τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και είναι διαμορφωμένα για να προσφέρουν άνετη και ζεστή φιλοξενία σε εσάς και στο καινούριο μέλος της οικογένειάς σας. προσφέρει τα απαραίτητα για τη νοσηλεία σας. Από το δωμάτιό σας μπορείτε να επικοινωνείτε κόκκινο κουμπί της τηλεφωνικής συσκευής του δωματίου σας. Κατά τη διάρκεια της νύκτας, κρίνεται απαραίτητο τα άνθη να παραμένουν εκτός δωματίου νοσηλείας. Σε κάθε όροφο νοσηλείας του Μαιευτηρίου φιλοξενείται και αντίστοιχος σταθμός νεογνών. Οι παιδίατροι και το νοσηλευτικό προσωπικό παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα στο νεογέννητο μωρό σας όλο το 24ωρο ενώ κάθε πρωί, ο παιδίατρος θα σας ενημερώνει στο δωμάτιό σας για την πορεία του. Σε περίπτωση που νοσηλεύεστε σε όροφο και το νεογνό νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), η ενημέρωσή σας θα γίνεται από τους Καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας, το προσωπικό μας θα σας δώσει οδηγίες και συμβουλές για την περιποίηση του νεογνού σας, ενώ κατά την αναχώρησή σας, θα παρακολουθήσετε επίδειξη για τα πρώτα βήματα στο σπίτι. Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να ορόφου, η οποία θα σας ενημερώσει και για το κόστος. Το νεογέννητο μωρό μεταφέρεται στο δωμάτιό σας, καθημερινά τις ώρες: 05:00-10:30-13:30-17:00-20:00-24:00 Εάν έχετε ζητήσει αποκλειστικό μητρικό θηλασμό, τότε το νεογέννητο μεταφέρεται στο δωμάτιο σας εκτός προγραμματισμένου ωραρίου, κάθε φορά που κρίνεται απαραίτητο.

9 8/9 Στόχος του ΜΗΤΕΡΑ είναι η προώθηση της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ποιότητα και ποικιλία των πρώτων υλών. Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του Μαιευτηρίου, κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής. Στις κατηγορίες οικονομικό τετράκλινο, τρίκλινο και δίκλινο προσφέρεται το πιάτο ημέρας, καθώς επίσης δύο επιπλέον επιλογές για τις οποίες θα σας ενημερώσει η τραπεζοκόμος του ορόφου. παρέχονται κύρια γεύματα και στο συνοδό, εφόσον το επιθυμεί. Η τραπεζοκόμος του ορόφου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. Ώρες γευμάτων Μεσημεριανό 12:45 Τηλέφωνα Στο κομοδίνο σας, υπάρχει τηλεφωνική συσκευή με δυνατότητα κλήσης αριθμών εντός και εκτός του ΜΗΤΕΡΑ. Για να καλέσετε εντός του ΜΗΤΕΡΑ, καλείτε απ ευθείας το εσωτερικό τηλέφωνο που επιθυμείτε. Για εξωτερική γραμμή, καλείτε πρώτα το «0». Όλες οι κλήσεις προς αριθμούς εκτός ΜΗΤΕΡΑ χρεώνονται στο λογαριασμό σας. Ο αριθμός τηλεφώνου του δωματίου σας αναγράφεται πάνω στην τηλεφωνική σας συσκευή. Χρήσιμα τηλέφωνα για την παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ, θα βρείτε στο τέλος αυτού του Οδηγού. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, παρακαλούμε καλέστε το Τηλεφωνικό Kέντρο πληκτρολογώντας το 9, τηλέφωνο 3100.

10 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Τηλεόραση Για την ψυχαγωγία σας κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο Μαιευτήριο, το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει στα δωμάτια όλων των καναλιών. Επίσης προσφέρεται (χωρίς χρέωση) υπηρεσία συνδρομητικής Ασφάλεια στο να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους νοσηλευόμενους, τους επισκέπτες και το προσωπικό. Όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και πραγματοποιεί τακτικές ασκήσεις. Σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή σας οποιοδήποτε δυνητικά επιζήμιο για την ασφάλειά σας περιστατικό, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα την Επισκέψεις Κύριο μέλημα του Μαιευτηρίου μας αποτελεί η ασφάλεια και η ηρεμία των λεχωίδων και των νεογνών. Γι αυτό και παρακαλούμε τους συνοδούς και τους επισκέπτες να σέβονται τις ώρες του επισκεπτηρίου οι οποίες είναι: 11:00-13:00 & 17:00-20:00 / Οι επισκέπτες και οι συνοδοί, πρέπει να εξέρχονται από το δωμάτιο κατά τη διάρκεια του θηλασμού και της παροχής νοσηλευτικών ή ιατρικών υπηρεσιών. Μπορούν να παραμένουν στο σαλόνι του ορόφου. / δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη παραμονή άνω του ενός επισκέπτη, ανά ασθενή. / παιδιών ηλικίας κάτω των 14 ετών στους ορόφους νοσηλείας του Μαιευτηρίου. Γι αυτό παρακαλούμε όπως οδηγούνται στο ειδικά διαμορφωμένο παιδικό σαλόνι ευχάριστα κατά την παραμονή τους. Ώρες Λειτουργίας Παιδικού Σαλονιού Σάββατο* 10:00-20:00 Κυριακή* 10:00-22:00 * (χωρίς φύλαξη από προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ)

11 10/11 ΜΕΝΝ / επισκεπτών στους θαλάμους νοσηλείας όλων των θέσεων, εκτός από τα να παραμείνει ένα άτομο. από Λοιμώξεις Τα χέρια ως φορείς βακτηριδίων, αποτελούν ένα σημαντικό τρόπο μετάδοσης λοιμώξεων μεταξύ να χρησιμοποιείτε τακτικά τα ειδικά απολυμαντικά χεριών που υπάρχουν σε όλους τους χώρους του Μαιευτηρίου. Αποφύγετε επισκέψεις από φίλους και συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν κάποιο σύμπτωμα λοίμωξης (όπως βήχα, φτέρνισμα, πυρετό ή άλλες λοιμώξεις) και περιορίστε τον αριθμό επισκεπτών για τη δική σας ασφάλεια. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του ΜΗΤΕΡΑ είναι πλήρως εξοπλισμένη για να παράσχει όλη την απαιτούμενη βοήθεια στο νεογέννητο εφόσον κριθεί απαραίτητο. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με υψηλή κατάρτιση, βαθιά γνώση και άριστη διαγνωστική ικανότητα και εμπειρία, προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στο νεογνό και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των γονέων. Ώρες επισκεπτηρίου ΜΕΝΝ Ι & ΙΙ: 11:30-12:00 17:30-18:00 09:30-20:00 ΜΕΝΝ ΙΙΙ (εντατική): 12:30-13:00 19:00-20:00

12 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Υπηρεσίες Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε χώρους του Μαιευτηρίου. Σε περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε Η πρώτη του Εφόσον επιθυμείτε τη φωτογράφηση του νεογνού σας, θα πρέπει να παραδώσετε συμπληρωμένο στην αναφέρεται και το σχετικό κόστος. Θα παραλάβετε τις πρώτες φωτογραφίες κατά την έξοδό σας από το Μαιευτήριο. Η δήλωση του μωρού σας στο Ληξιαρχείο, μπορεί να γίνει από την επόμενη ημέρα της γέννησής του, στο εντός του ΜΗΤΕΡΑ στο 2 ο Όροφο. Θα πρέπει να προσκομίσετε τα εξής: οικογενειακής κατάστασης Σε περίπτωση αλλοδαπών πολιτών απαιτούνται τα εξής: Ελληνικά από το Υπουργείο Εξωτερικών ή Εάν μέχρι την έξοδό σας από το Νοσοκομείο δεν έχετε προσκομίσει στο Λογιστήριο Ασθενών τον ΑΜΚΑ του νεογνού, επιβαρύνεστε το ποσό νοσηλείας του νεογνού, το οποίο σας επιστρέφεται κατά την προσκόμισή του. Σεμινάριο Λεχωίδων Κατά την παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ, ή ακόμα καλύτερα πριν γεννήσετε, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί με την οικογένειά σας το ενημερωτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού & έμπειρο προσωπικό θα αναπτύξει τα θέματα του μητρικού θηλασμού και της φροντίδας των νεογνών. Το Σεμινάριο διεξάγεται στο Συνεδρια- 12:00-13:30 και κάθε Τετάρτη 18:00-19:00. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

13 12/13 Η γνώμη σας είναι απαραίτητη της ποιότητας και η διαρκής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο δωμάτιό σας, με τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας και να το τοποθετήσετε μέσα στο Κουτί Εντυπώσεων του ορόφου, Η υποβολή παρατηρήσεως / προτάσεως, σε καμία περίπτωση, δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της φροντίδας που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας ή σε επόμενη εισαγωγή σας στο ΜΗΤΕΡΑ. Όλες οι έγγραφες παρατηρήσεις των ασθενών (εσωτερικών ή εξωτερικών), συνοδών & επισκεπτών διαχειρίζονται με απόλυτη εχεμύθεια και υπευθυνότητα. Το ΜΗΤΕΡΑ σας προσφέρει: νεογέννητου παιδιού σας για το 1ο έτος δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, σημαντικές εκπτώσεις σε μη διαγνωστικές επεμβατικές εξετάσεις, χρήση τηλεφωνικού κέντρου όλο το 24ωρο. κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας που προβλέπει: \ Λήψη διαιτολογικού ιστορικού \ Συμβουλές σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους μετά την εγκυμοσύνη. \ Αξιολόγηση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση)

14 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής για το εξιτήριό σας Μετά την οριστικοποίηση του εξιτηρίου ενημερωθείτε τηλεφωνικώς από το Λογιστήριο Ασθενών για την τακτοποίηση του λογαριασμού σας. Τα νοσήλια εξοφλούνται την ημέρα εξόδου σας από τις 8:00 έως τις 14:00. Σε περιπτώσεις Κυριακών ή Εορτών η εξόφληση γίνεται την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου. Η έξοδος από το Νοσοκομείο πρέπει να γίνεται έως τις 14:00 της ημέρας εξόδου. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, μετρητά, επιταγές ημέρας ή και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΜΗΤΕΡΑ. Για τη διευκόλυνσή σας, στο επίπεδο «1» υπάρχει υποκατάστημα Τράπεζας με ΑΤΜ συνδεδεμένο Μην ξεχάσετε.. σας υπενθυμίζουμε να πάρετε μαζί σας: γέννηση του παιδιού σας (αν χρησιμοποιήσατε) επικυρωμένη ντοσιέ που έχουμε ετοιμάσει για το νεογέννητο παιδί σας που περιλαμβάνει:

15 Υπηρεσία ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι Η νέα υπηρεσία του ΜΗΤΕΡΑ, προσφέρει λύση σε όσους έχουν ανάγκη για φροντίδα και παρακολούθηση στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους. Με διακριτικότητα και άνεση, χωρίς περιορισμό χρόνου μετακίνησης των γονέων, η υπηρεσία ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι προσφέρει φροντίδα υψηλού επιπέδου με: βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με των παρεχομένων υπηρεσιών & συνεργασία με όλα τα Τμήματα του Μαιευτηρίου, για ολοκληρωμένη υποστήριξη & 24ωρη κάλυψη Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά (Ώρες: 08:00-16:00) στο ή όλο το 24ωρο στο Για τον Μητρικό Θηλασμό Η Ανοικτή Γραμμή Μητρικού Θηλασμού είναι μία δωρεάν υπηρεσία που σας προσφέρει το ΜΗΤΕΡΑ για να σας υποστηρίξει στην απόφασή σας να θηλάσετε. Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό απαντά στις ερωτήσεις σας, όλο το 24ωρο. Τηλ. επικοινωνίας: Το Εξωτερικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού λειτουργεί καθημερινά 11:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. και μ.μ. κατόπιν ραντεβού ή για έκτακτα περιστατικά. Στόχος είναι η επιτόπου κλινική εκτίμηση και επίλυση προβλημάτων, που έχουν σχέση με το μητρικό θηλασμό. Τηλ. επικοινωνίας: Το ΜΗΤΕΡΑ - κατόπιν αιτήματός σας (Α επίπεδο), σας παραδίδει αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου, μετά από 3 εργάσιμες ημέρες. Για διευκόλυνσή σας, καλέστε στο Ώρες λειτουργίας: 8:00-14:30 Για την προστασία του ιατρικού επίδειξη τηςαστυνομικής ταυτότητας ή με νόμιμη εξουσιοδότηση. Επιστρέφοντας στο Σπίτι Η επιστροφή στο σπίτι μετά από έναν τοκετό σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου προσαρμογής, μέχρι την πλήρη επάνοδο στους καθημερινούς ρυθμούς. Το ΜΗΤΕΡΑ παρέχει σε όλες τις λεχωίδες ένα φυλλάδιο με χρήσιμες συμβουλές για το θηλασμό και την περιποίηση τόσο του νεογνού, όσο και της μητέρας. Μπορείτε πάντα να έρχεστε σε επαφή εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ για οποιαδήποτε ερώτηση ή συμβουλή. 14/15

16 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής γενικές πληροφορίες Στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, απέναντι από το φυλάκιο της Υπηρεσίας Ασφαλείας, βρίσκεται όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την πίστη του και να προσευχηθεί. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας, ο απόλυτος σεβασμός είναι επιβεβλημένος. η δυνατότητα διεξαγωγής όλων των μυστηρίων, κατόπιν σχετικής άδειας από τη Μητρόπολη Αττικής. Κάπνισμα Με βάση τις νέες διατάξεις απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ. Στάθμευση καθημερινές και Σαββατοκύριακα και σε 24ωρη βάση ιδιωτικός, φυλασσόμενος, υπόγειος χώρος στάθμευσης. Επίσης, παρακείμενα του ΜΗΤΕΡΑ υπάρχουν επιπλέον ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των νοσηλευόμενων και των επισκεπτών. Για τις χρεώσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στους υπευθύνους των χώρων στάθμευσης.

17 16/17 Το ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στο Μαρούσι και είναι προσβάσιμο με ταξί, αυτοκίνητο ή από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου και υπάρχουν στάσεις αρκετών γραμμών αστικών λεωφορείων ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις μας. Τα λεωφορεία που κάνουν στάση στη Λεωφόρο Κηφισίας είναι: A7 Κάνιγγος - Κηφισιά - Ν. Ερυθραία 550 Ε14 010

18 Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Καταστήματα Τράπεζα & ΑΤΜ Υποκατάστημα τράπεζας λειτουργεί στο ισόγειο του Μαιευτηρίου. Το Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Κομμωτήριο Β 3158 Λειτουργεί οργανωμένο κομμωτήριο το οποίο παρέχει κατόπιν ραντεβού, υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης νυχιών τόσο στους νοσηλευόμενους -στο δωμάτιό τους ή στο χώρο του κομμωτηρίου- όσο και στους επισκέπτες. Καφεστιατόριο - Μπαρ Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Στο εστιατόριο, σερβίρονται όλα τα γεύματα, με μεγάλη ποικιλία στο μενού, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα. Κατάστημα Βρεφικής & Γυναικείας Ένδυσης Κατάστημα με βρεφικά είδη για την περιποίηση και ένδυση των νεογέννητων, της εγκύου και της λεχωίδας. Κατάστημα με Είδη Δώρων (για τη Μητέρα & το Παιδί) Το Κατάστημα προσφέρει πολλαπλές επιλογές δώρων για τη γυναίκα και το παιδί. Κατάστημα Καλλυντικών και ειδών Περιποίησης Κατάστημα που προσφέρει ποικιλία καλλυντικών και ειδών περιποίησης προσώπου και σώματος γνωστής εταιρείας καλλυντικών. Υπόγειος χώρος στάθμευσης Β 3179 και έχει άμεση πρόσβαση στους ανελκυστήρες επισκεπτών του Νοσοκομείου.

19 18/19 Χρήσιμα τηλέφωνα Τηλεφωνικό Κέντρο Ληξιαρχείο 3498 Λογιστήριο Ασφάλεια ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι 3295/1051 * Εάν καλέσετε εκτός Μαιευτηρίου πληκτρολογήσετε ΧΧΧ και τα 3 τελευταία ψηφία από το κάθε τμήμα.

20 Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, Αθήνα T: Φ: Ε: 04/2013 artime.gr

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ. 16-17 & 18-19 Καλώς ήρθατε! Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Στον Οδηγό που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την εισαγωγή, νοσηλεία

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ Η γέννηση του παιδιού σας είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή σας! Τη μοιραζόμαστε μαζί σας με πολλή

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ! Όποιος και αν είναι ο λόγος που σας έφερε κοντά μας, με την είσοδό σας στη Γυναικολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ Η Γενική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ είναι μια σύγχρονη πολυδύναμη Κλινική, που ανταποκρίνεται πλήρως στο σύνολο των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Πίνακας περιεχομένων Πρόσβαση στην κλινική... 3 Χάρτης... 3 Συγκοινωνία... 3 Χρήσιμα Τηλέφωνα... 3 Γενικές Παροχές...

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών Χρήσιμος Οδηγός Πληροφοριών Διαδικασία Εισαγωγής στο Μαιευτήριο Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην πιο σύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική!

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδο του παιδιού σας από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ! Στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, αγκαλιάζουμε τους μικρούς ασθενείς και είμαστε δίπλα τους όποτε μας χρειαστούν,

Διαβάστε περισσότερα

KAΛΩΣ HPΘATE ΣTO ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ

KAΛΩΣ HPΘATE ΣTO ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ KAΛΩΣ HPΘATE ΣTO ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ Καλώς ορίσατε στο Μαιευτήριο «Λητώ» Αγαπητή φίλη, Το Μαιευτήριο «Λητώ» γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1970. Το όνομά του συμβολίζει την ευγονία, την απόκτηση πολλών και ικανών

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους γονείς

Πληροφορίες για τους γονείς Πληροφορίες για τους γονείς Νοσοκομείο παίδων "Η Αγια Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου 115 27 Γουδή Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο : 213-2013000 e-mail : info@paidon-agiasofia.gr Αγαπητοί Γονείς Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Ο Ευρωκλής και η Νίκη σας δίνουν οδηγίες για τη διαµονή σας στην κλινική περιεχόµενα Διαδικασίες εισαγωγής...4 Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την διαµονή σας στην Ευρωκλινική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ 1. Εξαιρέσεις ασθενών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Η κλινική ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ είναι παθολογική χρόνιων παθήσεων συνεπώς δεν γίνονται δεκτοί ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο.

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο. Εισαγωγή Το ενηµερωτικό αυτό βιβλιάριο θα είναι χρήσιµο σ εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πάρετε την θεραπεία σας ως εσωτερικός ασθενής. Περιλαµβάνει πληροφορίες,

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

Νεογνολογικό Τμήμα. Μέλη ΔΕΠ. Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ. Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου. Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου. Λέκτωρ Ζ.

Νεογνολογικό Τμήμα. Μέλη ΔΕΠ. Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ. Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου. Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου. Λέκτωρ Ζ. Νεογνολογικό Τμήμα Μέλη ΔΕΠ Καθηγήτρια Α. Μαλαμίτση - Πούχνερ Επ. Καθηγήτρια Ν. Ιακωβίδου Επ. Καθηγήτρια Θ. Μπούτσικου Λέκτωρ Ζ. Ηλιοδρομίτη Προϊσταμένη Μαία Σ. Παλιάτσιου upadate swfobject.embedswf('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ασθενών. Μάθετε για. την εισαγωγή παραμονή και έξοδό σας από το ΥΓΕΙΑ

Οδηγός ασθενών. Μάθετε για. την εισαγωγή παραμονή και έξοδό σας από το ΥΓΕΙΑ Οδηγός ασθενών Μάθετε για την παραμονή και έξοδό σας από το ΥΓΕΙΑ Εάν καλείτε μέσα από το ΥΓΕΙΑ Εάν καλείτε έξω από το ΥΓΕΙΑ Τηλεφωνικό Κέντρο Γραφείο Κίνησης Υποδοχή & Εξυπηρέτηση ασθενών Λογιστήριο Ασθενών

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες,

Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Οδηγός Πολιτών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Η φιλοξενία στην κλινική 05 Επισκεπτήριο 06 Οικονομική κάλυψη νοσηλείας 07 Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο/αίτηση εγγράφων 09 Δικαιώματα νοσηλευόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. - Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ.) Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9).

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9). Αγαπητοί πελάτες! Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Ξενοδοχείο Kosmitis για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του ξενοδοχείου μας προορίζονται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Καλωσόρισμα Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Η Διοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1 9 7 6 Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Guide to prepaid meter and swipe card Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Έχετε ένα νέο μετρητή προπληρωμής ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν χρειάζεστε πλέον κάρτες πληρωμής

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μεγαλύτερος ΟΜΙΛΟΣ στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Γ.Ν.Θ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Αν έχετε µια επείγουσα κατάσταση απειλητική για τη ζωή, πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκοµείου ή καλέστε αµέσως το 911. Ο/η

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» «Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη» Προσερχόμενοι στο νοσοκομείο να έχετε πάντοτε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας και το βιβλιάριο υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΓΡΑΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΓΡΑΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Η γραπτή πολιτική η οποία ακολουθείται στην Κλινική για την προστασία, την προώθηση και την υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για επ`αόριστον απεργία

Οδηγίες για επ`αόριστον απεργία ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) Βερενίκης 14, Διαμ.104, Άγιος Δημήτριος, 2002 Στρόβολος, Λευκωσία Τηλέφωνο: 22 379610 - Τηλεoμοιότυπο: 22 379611 Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις πιο συχνές εργασίες που μπορείτε ή πρέπει να κάνετε στο σχολείο μας και αφορούν μαθητές, γονείς και παλαιούς μαθητές. Α) Παραλαβή απολυτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Προς τα Σωµατεία Μέλη της ΕΟΙ Μαρκόπουλο, 3 εκεµβρίου 2013 Αρ. πρωτ. 585 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Με ευχαρίστηση σας ενηµερώνουµε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία της ΕΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 2 Περιεχόμενα... 2 Περιεχόμενα... 3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ... 4 ΠΡΟΣΒΑΣΗ... 4 Ώρες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 1, Ποια από τις προτάσεις αυτές είναι σωστή; α, Τα εμβόλια χορηγούνται στους ξένους με βάση τις οδηγίες WHO. β, Οι δόσεις εμβολίου συμπεριλαμβάνουν το πνευμονιοκοκκικό και

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο.

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο. Γραφείο Αναπλ. Γενικού Δ/ντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλου Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο, Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16

ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16 ΟΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 2015-16 Αγαπητοί Γονείς, Oι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) έχουν σαν σκοπό να εξυπηρετούν τους εργαζομένους γονείς και να εξασφαλίζουν στο παιδί ασφαλή διαμονή

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελλάδα είναι μία από τις 44 χώρες, όπου η νομοθεσία ελέγχει ως ένα βαθμό

Η Ελλάδα είναι μία από τις 44 χώρες, όπου η νομοθεσία ελέγχει ως ένα βαθμό Αγνοείται και ποδοπατιέται καθημερινά. Από παιδιάτρους, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, μαιευτήρια Είναι ο κώδικας που απαγορεύει τη διαφήμιση βιομηχανοποιημένου βρεφικού γάλακτος και την παροχή δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Από Δευτέρα 20/6/2011 ΤΙΜΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ 2011-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Από Δευτέρα 20/6/2011 ΤΙΜΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ 2011-2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Τετάρτη 25/5/2011 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αρχικά με την περίοδο ανανέωσης

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win!

Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win! Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win! Αγαπητοί φίλοι μας, Τα προνόμια που μπορείτε να αποκομίσετε σε κάθε επαφή σας με το γραφείο μας είναι πολλά. Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα loyalty (εμπιστοσύνης)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 14 / 10 / 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 14 / 10 / 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 14 / 10 / 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριθ. Πρωτ.Y1/Γ.Π./οικ.128429 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: Β ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:

1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α (συμπληρώνεται από τους προϊσταμένους των Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας) ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΑ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

Medicare Generation Next Οδηγίες για τον ασφαλισμένο Τι είναι το Medicare Generation Next;

Medicare Generation Next Οδηγίες για τον ασφαλισμένο Τι είναι το Medicare Generation Next; 2014 + ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) Τι είναι το Medicare Generation Next; Το Medicare Generation Next είναι πρόγραμμα κάλυψης εξωνοσοκομειακής περίθαλψης

Διαβάστε περισσότερα

All4baby center. Επιθυμία μου είναι να έχω μια καλή συνεργασία με όλο το υπεύθυνο προσωπικό και μια καλή εμπειρία τοκετού.

All4baby center. Επιθυμία μου είναι να έχω μια καλή συνεργασία με όλο το υπεύθυνο προσωπικό και μια καλή εμπειρία τοκετού. Όνομα Πιθανή ημερομηνία τοκετού Όνομα συντρόφου ή συνοδού Όνομα μαιευτήρα γυναικολόγου Όνομα μαίας Σημείωση Το πλάνο τοκετού αποτελεί μία περίληψη των επιθυμιών μου κατά την διάρκεια παραμονής μου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ίλιον, Iανουάριος 2013 ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ» ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Για τις Υπηρεσίες του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr Ο Προμηθευτικός & Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής εξασφαλίζει ασφαλιστικά προνόμια, ειδικά για τα μέλη του! Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο αποφασισμένος, σαν μια γροθιά, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός είναι εδώ. Μέσα από ποδοσφαιρικές «κατακτήσεις»,

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 Όμιλος Υγεία Metropolitan Επείγοντα Περιστατικά (επισκέψεις & διαγνωστικές) Υγεία Γενική Κλινική Μητέρα (επισκέψεις) Παίδων Μητέρα Επείγοντα Περιστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Ευριπίδης Μαντούδης FRCOG Γυναικολόγος Αναπαραγωγής Μαιευτήρας

Ευριπίδης Μαντούδης FRCOG Γυναικολόγος Αναπαραγωγής Μαιευτήρας Ευριπίδης Μαντούδης FRCOG Γυναικολόγος Αναπαραγωγής Μαιευτήρας Πόσο συχνή είναι; Ο αριθμός των μητέρων που γεννούν με καισαρική έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Περίπου ένα στα τέσσερα μωρά που γεννήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών Good.. newsletter Αγαπητοί πελάτες, Η δέσµευσή µου την στιγµή που επιλέξαµε παρέα το συµβόλαιο της νοσοκοµειακής σας περίθαλψης ήταν να είµαι παρόν σε κάθε συµβουλή αλλά και ενηµέρωση. Συγκεντρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

της μακροχρόνιας νοσηλείας και παρακολούθησης

της μακροχρόνιας νοσηλείας και παρακολούθησης Η άποψη του ασθενή Τα προβλήματα στην διάρκεια της μακροχρόνιας νοσηλείας και παρακολούθησης Γ.Ν.Α ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 2015 Σαλιάγα Άννα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Ξενώνες φιλοξενίας οι δυνατές χημειοθεραπείες

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο Μητρικός Θηλασμός. Η ΡΕΑ και ο Μητρικός Θηλασμός

Τι είναι ο Μητρικός Θηλασμός. Η ΡΕΑ και ο Μητρικός Θηλασμός Η ΡΕΑ και ο Μητρικός Θηλασμός Τι είναι ο Μητρικός Θηλασμός Ο Μητρικός Θηλασμός αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε νεογνό και μητέρα, είναι η συνέχεια της φυσικής τους σχέσης, που έχει αναπτυχθεί από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Νιώστε ασφαλείς από τα απρόοπτα της ζωής! Τα απρόοπτα είναι μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Στην Κηφισιά, σήμερα, την μεταξύ αφενός μεν, των α) Ονοματεπώνυμο περιθαλπόμενου:. του. και της, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ... και β) Ονοματεπώνυμο συγγενούς:... του.

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων περιγεννητικής ψυχικής υγείας

Μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων περιγεννητικής ψυχικής υγείας Μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων περιγεννητικής ψυχικής υγείας Βασίλης Δάγλας Διευθυντής ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ 5 η Ημερίδα «Βήματα Ασθενών» Ινστιτούτο Παστέρ Ποια είναι η Φαιναρέτη Η Αστική μη Κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ Σου Συλλόγου Μαιών ευτών Αθηνών (ΣΕΜΜΑ), Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), με έδρα στην Αθήνα, περιφέρειας Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 Ολοκληρωμένο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης Το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Euro Park

Ξενοδοχείο Euro Park Ξενοδοχείο Euro Park Αστρίς Παραλία 64002 Θάσος Τηλ. 2593051171 Φαξ. 2593055040 Email. info@europark.gr www.europark.gr Κατάλογος Υπηρεσιών του Ξενοδοχείου Αγαπητοί µας επισκέπτες, Σας καλωσορίζουµε θερµά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΠΩ ΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩ Ν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΓIΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔ ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Δ ΕΙΠΝΟ ΕΙΔ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔ ΙΚΕΣ Δ ΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ SMS/ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ SMS/ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Banking @nywhere ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ SMS/EMAIL ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η εφαρμογή της Natech, Banking @nywhere, είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

WORKSHEET - ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

WORKSHEET - ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ WORKSHEET - ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 1, Ποια είναι η βάση του Ευρωπαϊκού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, που ισχύει και στην Τσεχία? a, η αρχή της ατομικής ευθύνης b, η αρχή της αλληλεγγύης c, η αρχή της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΟΣ ΙΑΒΗΤΗ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. Σεµινάρια. Ετήσια Μετεκπαιδευτικά. για το ΑΘΗΝΑ. 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΟΣ ΙΑΒΗΤΗ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. Σεµινάρια. Ετήσια Μετεκπαιδευτικά. για το ΑΘΗΝΑ. 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΑΒΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ µε το ιαβητολογικό Κέντρο της Β Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ετήσια Μετεκπαιδευτικά Σεµινάρια για το ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς,

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Αγαπητοί γονείς, το σχολείο είναι ο χώρος όπου οι μαθητές περνούν πολλές ώρες, μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται, παίζουν, χαίρονται αλλά αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Τα συμπτώματα της βρογχιολίτιδας εμφανίζονται συνήθως 1-3 ημέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων κοινού κρυολογήματος και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Τα συμπτώματα της βρογχιολίτιδας εμφανίζονται συνήθως 1-3 ημέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων κοινού κρυολογήματος και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ Σαββίδου Αβρόρα Η οξεία βρογχιολίτιδα είναι νόσος της βρεφικής ηλικίας. Η μέγιστη επίπτωση της νόσου είναι μεταξύ 3-6 μηνών, ενώ το 95% των εισαγωγών είναι βρέφη μικρότερα του 1 έτους. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16!

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16! ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16! Μπες στο παιχνίδι με το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου! Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015/16 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σας καλωσορίζει στην πιο ιστορική έδρα

Διαβάστε περισσότερα