Στην Κρίση εμείς απαντάμε με Ανάπτυξη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στην Κρίση εμείς απαντάμε με Ανάπτυξη"

Transcript

1 Στην Κρίση εμείς απαντάμε με Ανάπτυξη

2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΠΡΟΦΙΛ ΟΜΙΛΟΥ 1.1 ΘΕΡΜΟΙΛ 1.2 GAS OIL SA 1.3 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΕ 1.4 LIMNOS SA 2 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2.1 ΠΡΟΤΑΣΗ FRANSHISE 2.2 ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANSHISE 2.3 ΕΠΕΝΔΥΣΗ

3 Προφίλ Ομίλου 1.1 ΘΕΡΜΟΙΛ Η ΘΕΡΜΟΙΛ ιδρύθηκε το 1983 ως γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, όπως συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης (καυστήρες), εντομοκτονίες και μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών και διανομή πετρελαίου θέρμανσης. Στον 1 Ο χρόνο της λειτουργίας της απέκτησε το 3ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 136 για όλη την Ελλάδα, όντας η πρώτη εταιρεία με τριψήφιο νούμερο μετά τον ΟΤΕ. Πολύ γρήγορα απέκτησε στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και δίκυκλα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους τεχνικούς, προκειμένου να υπάρχει αμεσότητα επέμβασης. Η συνεχής προβολή της εταιρείας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνα έκανε την εταιρεία γνωστή στο πανελλήνιο, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο. Η διαρκής εκπαίδευση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας, όπως έμπειρο διοικητικό προσωπικό, επιστημονικό, υπαλληλικό και εργατικό αποτελούσε και αποτελεί πάντοτε στόχο μας, προκειμένου να εξασφαλίζεται μόνιμα η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα η ΘΕΡΜΟΙΛ λειτουργεί στην Αθήνα, στην Πάτρα με την θυγατρική της ΘΕΡΜΟΙΛ ΠΑΤΡΑΣ ΑΕ, στην Χαλκίδα και στην Θεσσαλονίκη. Η ΘΕΡΜΟΙΛ ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις και στα κενά της αγοράς ίδρυσε τρεις ακόμη θυγατρικές εταιρείες, την GAS OIL SA, την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΕ, όπως και την LIMNOS SA. Σήμερα η εταιρεία φέρει την η 1 η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον 18136, 7 Ημέρες την Εβδομάδα.

4 Την ΘΕΡΜΟΙΛ εμπιστεύονται βιομηχανίες, νοσοκομεία, πλοία, ξενοδοχεία, δημόσιοι οργανισμοί, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.

5 1.2 GAS OIL SA Η GAS OIL SA, θυγατρική της ΘΕΡΜΟΙΛ, ιδρύθηκε το 2013 δημιουργώντας το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, 4000m 2, στην οδό Πέτρου Ράλλη 13 και Αριστοτέλους 8, στην περιοχή του Ταύρου. Το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ αυτό ΚΕΝΤΡΟ είναι ένας πολυχώρος, ο κοντινότερος στο κέντρο της Αθήνας, που διαθέτει πρατήριο Autogas, εμφιαλωμένο υγραέριο, υγραέριο χύμα σε συνεργασία με την Petrogaz, εγκαταστάσεις χονδρικής πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, καθώς και πρατήριο υγρών καυσίμων (βενζίνες πετρέλαια). Η GAS OIL SA είναι η 1 η ιδιωτική εταιρεία που αποκτά πρατήρια φυσικού αερίου και μονάδα μετατροπής ντιζελοκίνητων αυτοκινήτων σε CNG (και LPG). Στον ίδιο χώρο σταθμεύει και ο στόλος βυτιοφόρων της εταιρείας, στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες και το Caffe Restaurant «ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ». Ο χώρος διαθέτει πλυντήριο αυτοκινήτων, τραπεζικό μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 Ημέρες την Εβδομάδα. Η GAS OIL SA με τον στόλο της και το τεχνικό προσωπικό διανέμει πετρέλαια θέρμανσης και κίνησης στην Αττική και εκτελεί τις ετήσιες συντηρήσεις καυστήρων σε δεκάδες χιλιάδες κτίρια, όπως πολυκατοικίες και επαγγελματικοί χώροι. Είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Φυσικού Αερίου Αττικής και αναλαμβάνει μελέτες και συνδέσεις φυσικού αερίου. Επίσης, συνεργάζεται με πολλά αδέσμευτα πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, εκχωρώντας σε αυτά λογότυπο, σήματα και καύσιμα στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς, δεδομένου ότι η GAS OIL έχει υπογράψει κεντρική συμφωνία προμήθειας καυσίμων για όλη την Ελλάδα με τα Ελληνικά Πετρέλαια (Διυλιστήρια). Τέλος, η εταιρεία σε συνεργασία με την BP (ΕΛΠΕ) εκμεταλλεύεται μια από τις μεγαλύτερες μονάδες υγρών καυσίμων με πολλές δραστηριότητες στην Θεσσαλονίκη.

6

7

8 1.3 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΕ Η ΥΓΕΙΟΝΟΝΙΚΗ ΑΕ, θυγατρική της ΘΕΡΜΟΙΛ, δραστηριοποιείται στον τομέα των απεντομώσεων, απολυμάνσεων, μυοκτονιών και κυρίως στην πιστοποίηση επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από επιστήμονες, όπως γεωπόνους, υγιεινολόγους, χημικούς, χημικούς μηχανικούς και μηχανολόγους, οι οποίοι διενεργούν μελέτες, επιβλέπουν τις εφαρμογές, παρέχοντας το πιστοποιητικό καταλληλότητας ασφάλειας και υγιεινής σε πάσης φύσεως μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και εστίασης. Επιχειρήσεις όπως caffe, ψητοπωλεία, εστιατόρια, super markets, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, πλοία, εκπαιδευτήρια και δημόσιοι οργανισμοί, για τις οποίες είναι υποχρεωτικό με βάση την νομοθεσία να γίνονται εφαρμογές από εταιρείες υπεύθυνες με ειδικούς επιστήμονες και συγκεκριμένες άδειες. Ασφαλώς, όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με την μέθοδο HACCP.

9 1.4 LIMNOS SA Η εταιρεία LIMNOS GENERAL SUPPLY SHIPPING SA, θυγατρική της ΘΕΡΜΟΙΛ, εδρεύει στην Λήμνο, σε γεωστρατηγικής σημασίας σημείο στην περιοχή του Μούδρου, όπου και βρίσκονται σε εξέλιξη εγκαταστάσεις για την γενική τροφοδοσία πλοίων. Στον χώρο εκτάσεως m 2 κτίζονται εγκαταστάσεις καυσίμων για τις ανάγκες του νησιού και εγκαταστάσεις πετρελαίου transit για την τροφοδοσία πλοίων. Επίσης, είναι υπό κατασκευή δεξαμενές νερού, ψυγεία για κατεψυγμένα τρόφιμα και νωπά προϊόντα, μονάδα αυτόματου καθαρισμού (laundry), mini market και προϊόντα απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών των πλοίων. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην θέση Αγ. Βαρβάρα με κατάλληλο βύθισμα και θέση ιδανική για προσέγγιση μικρών και μεγάλων πλοίων, χωρίς να απαιτείται από τα πλοία παράκαμψη πορείας, δεδομένου ότι είναι πάνω την ρώτα εισόδου και εξόδου των στενών προς την Μ. Θάλασσα.

10 Επιχειρηματικός Σχεδιασμός 2.1 ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE Η διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός από Αθήνα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, σε κάθε νομό της Ελλάδας με το Σύστημα Franchise. Σκοπός της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι να επιλέξει ικανούς και φιλόδοξους συνεργάτες franchisees, που θα τους εμπιστευτεί την εκπροσώπηση όλων των εταιρειών του Ομίλου, παρέχοντας σε αυτούς το brand name, το 5ψήφιο για τον νομό και δύο τηλέφωνα Free Phone, ομάδα επιστημόνων (γεωπόνους, χημικούς μηχανικούς, υγιεινολόγους), οι οποίοι θα υπογράφουν για τις εφαρμογές σε κάθε νομό, τεχνογνωσία marketing και πανελλήνια διαφήμιση, έντυπη και τηλεοπτική, συνεχής υποστήριξη και επιθεώρηση από στελέχη της κεντρικής εταιρείας. Ο υποψήφιος συνεργάτης, πέραν των ικανοτήτων του, πρέπει να διαθέτει για όλο το Σύστημα Franchise στον νομό του τουλάχιστον Ευρώ, για την αρχική επένδυση και το αναγκαίο κεφάλαιο κίνησης. Τα Συστατικά Επιτυχίας του Συστήματος Franchise της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι: ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η συνεργασία της ΘΕΡΜΟΙΛ με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα φανερώνει την πρωτοπορία της στις υπηρεσίες κτιρίων. Άλλωστε, υπάρχει αυτόνομο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με τη λειτουργία του οποίου εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Οι επενδύσεις στο πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως δεξαμενές πετρελαίου, ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων, μηχανολογικά και τηλεπικοινωνιακά συστήματα υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της. ΔΕΣΜΕΥΣΗ: Η ΘΕΡΜΟΙΛ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας για τον άνθρωπο και το κτίριο. ΕΞΕΛΙΞΗ: Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρακολουθεί συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά στην ποιότητα, στην οικονομία και στο περιβάλλον.

11 Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ΘΕΡΜΟΙΛ είναι: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ - ΛΕΒΗΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ AUTOGAZ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΝΑΛΗΨΗ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Είναι φανερό ότι η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που έχει στην διάθεσή του ο κάθε συνεργάτης franchisee της ΘΕΡΜΟΙΛ δημιουργεί ανεξάντλητες ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης, και επαφίεται στη δική του θέληση και δέσμευση αναφορικά με το πόσο υψηλά επιθυμεί να φτάσει την επιχείρησή του. Η ΘΕΡΜΟΙΛ θέτει τους ελάχιστους επιθυμητούς στόχους επίτευξης και προσφέρει γεωγραφική αποκλειστικότητα σε επίπεδο νομού, εντός του οποίου ο κάθε συνεργάτης έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει όσα υποκαταστήματα επιθυμεί, αλλά και να συνάψει συνεργασίες subfranchise.

12 2.2 ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρουσιάζει την πλέον καινοτόμα και αποδοτική επιχειρηματική κίνηση στον κλάδο της ενέργειας και των υπηρεσιών κτηρίου, διαθέτοντας εξαίρετη αναγνωρισιμότητα του brand, μοναδικές στρατηγικές συνεργασίες, άριστες υποδομές, πλήρη υποστήριξη, απευθυνόμενη σε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, που θα διαθέτουν πλήρη γκάμα προϊόντων (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο, απολυμάνσεις κ.λπ.) τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις και σε πρατήρια. Τα οφέλη και η τεχνογνωσία που παρέχεται στον συνεργάτη franchisee είναι: Το γνωστό όνομα της ΘΕΡΜΟΙΛ σε όλη την Ελλάδα. Το πενταψήφιο τηλεφωνικό νούμερο για όλη την Ελλάδα. Πλήρης γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, από το φτηνότερο και πλέον εγγυημένο πετρέλαιο θέρμανσης, εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, pellet, καυσόξυλα. Ευρύ target group που αφορά τόσο ιδιώτες (όπως κοινόχρηστα, καυστήρες), όσο και επαγγελματίες (υγραέριο, κάρβουνο). Συνεχής βελτίωση και εμπλουτισμός των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Ανταγωνιστική αποκλειστικότητα περιοχής. Δυνατότητα του συνεργάτη να αναπτυχθεί περαιτέρω, όταν και όποτε το επιθυμεί, δίνοντας του την ευκαιρία για δημιουργία και άλλων περιφερειακών γραφείων ακόμα και πρατηρίων υγρών καυσίμων στην περιοχή δραστηριοποίησης του. Παροχή της άδειας απολυμάνσεων, καθώς και της άδειας συντήρησης λεβητοστασίων. Εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών τόσο λόγω τιμής, όσο και λόγω οργάνωσης που επιτρέπει άμεση ανταπόκριση.

13 Αρχική και συνεχής εκπαίδευση τόσο των δικαιοδόχων, όσο και του προσωπικού τους. Συνεχής υποστήριξη από τα στελέχη της διοικητικής ομάδας της μητρικής εταιρείας. Στοχοποίηση και παρακολούθηση κάθε συνεργάτη ξεχωριστά βάση εξειδικευμένου επιχειρηματικού πλάνου. Χαμηλά λειτουργικά κόστη. Υψηλή κερδοφορία. Σύντομη απόσβεση της επένδυσης. Δυνατότητα εκμετάλλευσης της διαφημιστικής καμπάνιας της μητρικής εταιρείας.

14 2.3 ΕΠΕΝΔΥΣΗ Η αρχική επένδυση αφορά σε ένα ποσό της τάξεως των Ευρώ για την πλήρη διαμόρφωση και εξοπλισμό του γραφείου καταστήματος ΘΕΡΜΟΙΛ. Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να επισημάνουμε την στελέχωση του καταστήματος, τουλάχιστον με δυο άτομα. Entry Fees και κόστος αρχικής εκπαίδευσης δεν υπάρχει. Κάθε δικαιοδόχος επιβαρύνεται με royalties, 1,000 Ευρώ ανά μήνα, τα οποία προκαταβάλλονται για διάστημα έτους με την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης. Επιπλέον, υπάρχει το ποσό των 12,000 Ευρώ, ως εγγύηση, το οποίο καταβάλλεται στη μητρική εταιρεία είτε μετρητά, είτε με επιταγή, τραπεζική ή του δικαιοδόχου, είτε με συναλλαγματική και επιστρέφεται σε περίπτωση λύσης της σύμβασης. Το συνολικό, λοιπόν, αρχικό απαιτούμενο κεφάλαιο για πλήρη αξιοποίηση του Συστήματος Franchise της ΘΕΡΜΟΙΛ στο νομό αποκλειστικής ευθύνης αφορά σε 30,000 Ευρώ. Η μητρική εταιρεία διενεργεί διαφημίσεις σε πανελλήνια εμβέλεια, όπως και προωθητικές ενέργειες σε social media, direct marketing, marketing κ.ο.κ. χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις. Με κύριο γνώμονα την καλύτερη δυνατή λειτουργία και την επιτυχία του κάθε σημείου του δικτύου της, αναλαμβάνει πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες προβάλλοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του δικτύου σε δημοφιλή και έγκριτα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, με μαζικές καταχωρήσεις στον τύπο, στο ραδιόφωνο, και στην τηλεόραση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΘΕΡΜΟΙΛ δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ικανότητες των συνεργατών της για προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω προσωπικών κινήσεων και επαφών στην περιοχή δραστηριοποίησης του κάθε δικαιοδόχου. Επιπλέον, κάθε δικαιοδόχος είναι υπεύθυνος για τις τοπικές ενέργειες προώθησης, για τις οποίες λαμβάνει υποστήριξη και καθοδήγηση από τη μητρική εταιρεία.

15 Θέλοντας να διασφαλισθεί η δημιουργία ενός ικανού και δυνατού δικτύου, η ΘΕΡΜΟΙΛ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των συνεργατών της, προσπαθώντας πάντα την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος, τόσο για την δημιουργία επιτυχημένων επιχειρηματικών μονάδων αλλά και για τη διασφάλιση της ικανοποίησης του κάθε πελάτη σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Η ΘΕΡΜΟΙΛ επιλέγει: Συνεργάτες νέους σε ηλικία, με όρεξη και διάθεση για εργασία. Ευχάριστες και επικοινωνιακές προσωπικότητες. Υπεύθυνους, αποφασιστικούς, αξιόπιστους, με θετική νοοτροπία, εργατικούς, και ενθουσιώδεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για πλήρη ενημέρωση: FRANCHISE BUSINESS SERVICES ΤΗΛ.:

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FRANCHISE Η Δικαιόχρηση (Franchise) είναι μία εμπορική μέθοδος (συμφωνία) κατά την οποία μια επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ 1 1. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISE Το Franchising αποτελεί μια επιχειρηματική συνεργασία δύο πλευρών, του Δικαιοπαρόχου (Franchisor)

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της.

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της. Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της. 2 3 ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΑΔΟΥ 1 Εγκαταστάσεις συστημάτων εναλλακτικών

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε ράφι στο κέρδος

Δώστε ράφι στο κέρδος Δώστε ράφι 2015 2014 στο κέρδος Εμείς στην BAZAAR AE, με 50 χρόνια εμπειρία στο χονδρεμπόριο τροφίμων, και το σύγχρονο δίκτυο διανομής καλύπτουμε πλήρως όλες τις κατηγορίες προιόντων, σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιοχρησία ή Δικαιόχρηση (Franchising)

Δικαιοχρησία ή Δικαιόχρηση (Franchising) Δικαιοχρησία ή Δικαιόχρηση (Franchising) Ορισμοί: Η δικαιοχρησία αποτελεί σύστημα για τη διανομή αγαθών και υπηρεσιών στον τελικό καταναλωτή, όπου ο ιδιοκτήτης ονομάζεται δικαιοπάροχος ή δότης (franchisor)

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

GAGARADIO 984 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ WEB DESIGN. Διεύθυνση: 4ο χλμ, Εθνικής Λευκίμμης (Θέση Τσάρου) ΤΚ 49 084, Κέρκυρα. Τηλ.: 26610. 48.045 / 31.

GAGARADIO 984 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ WEB DESIGN. Διεύθυνση: 4ο χλμ, Εθνικής Λευκίμμης (Θέση Τσάρου) ΤΚ 49 084, Κέρκυρα. Τηλ.: 26610. 48.045 / 31. To πρωτοποριακό Κέντρο Παροχών και Εκδηλώσεων ARENA Link Centre, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του στον ειδικά διαμορφωμένο επιχειρηματικό πολυχώρο, βρίσκεται στην Κέρκυρα, στην περιοχή Τσάρου επί της

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Είναι αξίες που θέτουμε και συμβολίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας.

Είναι αξίες που θέτουμε και συμβολίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας. Η ιδρύεται το 2007 με μοναδικό σκοπό, εμείς, να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις τόσο στον τομέα της συμβουλευτικής ανάπτυξης της επιχείρησης σας, όσο και στο τεχνικό μέρος της υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Your global. distributor!

Your global. distributor! Your global distributor! G L O B A L G L O B A L D I S T R I B U T I O N D I S T R I B U T I O N Famous Brands Global Distribution Ltd! Ανάµεσα στο όραµα και το συµφέρον σας! H FB Global Distribution Ltd,

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Coral Gas Η Ιστορία μας 1965 Έναρξη Δραστηριότητας 1986 Εξαγορά Minogas & ίδρυση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Βασικά Στοιχεία Φιλοσοφία Οργανόγραμμα Διανομή/Συνεργάτες Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Βασικά στοιχεία Βασικά στοιχεία Η TeleUnicom

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Company Profile 2015 Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ευάγγελος Α. Κατσίκας AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 266324 Η Vester ΑΕ ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ο Όμιλος. Η Φιλοσοφία μας. Οργανόγραμμα. Οι Συνεργάτες μας. Οικονομικά Στοιχεία. Στρατηγικοί Στόχοι.

Περιεχόμενα. Ο Όμιλος. Η Φιλοσοφία μας. Οργανόγραμμα. Οι Συνεργάτες μας. Οικονομικά Στοιχεία. Στρατηγικοί Στόχοι. Company Profile Περιεχόμενα Ο Όμιλος Η Φιλοσοφία μας Οργανόγραμμα Οι Συνεργάτες μας Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Ο Όμιλος Kristelcom Communications Όμιλος Kristelcom Communications

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Από ιδιοκτήτες μιας μονάδας franchise, επιτυχημένοι multi unit franchisees

Από ιδιοκτήτες μιας μονάδας franchise, επιτυχημένοι multi unit franchisees MULTI UNIT FRANCHISING: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Από ιδιοκτήτες μιας μονάδας franchise, επιτυχημένοι multi unit franchisees Άρθρο του Μάριου Γεωργακόπουλου,, Business

Διαβάστε περισσότερα

KAZUAL Case study. Οργανόγραμμα εταιρείας. Υπεύθυνος προμηθειών/ πωλήσεων. Υπεύθυνος franchising Υπεύθυνος ποιότητας. Υπεύθυνος αποθήκης

KAZUAL Case study. Οργανόγραμμα εταιρείας. Υπεύθυνος προμηθειών/ πωλήσεων. Υπεύθυνος franchising Υπεύθυνος ποιότητας. Υπεύθυνος αποθήκης KAZUAL Case study ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ KAZUAL Η εταιρεία KAZUAL ιδρύθηκε το 1992 από δύο αδέλφια με εμπειρία στις πωλήσεις υποδημάτων. Το 1997 η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της με εισαγωγές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΟΡΑ ΤΕΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 1 Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος Hellenic Petroleum Marketing Companies Association Ο ΣΕΕΠΕ λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η MAGICA FOURKA Facility Management A.E. ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη του τομέα της καθαριότητος που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα, δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών 1ο Σύστημα (220 Watt) To καλοκαίρι καλύπτει απαιτήσεις κατανάλωσης περίπου 1 kwh/ημέρα π.χ. 3 λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας 11 W για 5 ώρες, μία μικρή

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Your Business Partner. Eπιχειρηματικοί Οδηγοί

Your Business Partner. Eπιχειρηματικοί Οδηγοί Your Business Partner Eπιχειρηματικοί Οδηγοί H ICAP Group παρέχει υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας H ICAP Group, είναι ο µεγαλύτερος όµιλος παροχής υπηρεσιών προς

Διαβάστε περισσότερα

Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος.

Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος. Δηµιουργήσαµε την Alpha Green το 1999 µε στόχο µια εταιρεία πρότυπο που θα παρέχει λύσεις στα ζητήµατα του περιβάλλοντος. Η ταυτότητα µας γεννήθηκε µαζί µε τη διατύπωση του επιχειρηµατικού µας οράµατος.

Διαβάστε περισσότερα

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Εταιρική Παρουσίαση Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται σήµερα σε έντεκα (11) Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Μάιος 2015

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Μάιος 2015 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Μάιος 2015 με μια ματιά Κεφαλαιοποίηση: 850.386 Κύκλος Εργασιών 2014: 43,9 εκ. EAT 2014: - 6,7 εκ. Τιμή μετοχής 0,06 (19/05/2015) Αριθ. Μετοχών: 14.173.104 2012 2013 2014 ΠΩΛΗΣΕΙΣ (000.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Τελειοφοίτων ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

Σεμινάριο Τελειοφοίτων ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 Σεμινάριο Τελειοφοίτων ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008 Α/Α Τομείς Εργασιών Σεμιναρίου Προτεινόμενα Θέματα Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων 1 Εταιρική Διακυβέρνηση και ΜΜΕ 2 Κοινωνική Ευθύνη Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) 3 Αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ Περιεχόμενο του επιχειρηματικού σχεδίου για την ίδρυση του καταστήματος Παντοπωλείον Η Ενημέρωση Συντάκτης : Ελένη Β. Σπανοπούλου αε Η ιδέα Ηδημιουργίαμη κερδοσκοπικού

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέες θέσεις Συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες ως Επιστημονικοί Διαγνώστες (Cleaning Advisors) Green Services: Διάγνωση περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Natech Pay. Σύστημα πληρωμών σε «Σημεία Πρακτόρων» μέσω Τραπεζικής συνεργασίας

Natech Pay. Σύστημα πληρωμών σε «Σημεία Πρακτόρων» μέσω Τραπεζικής συνεργασίας Natech Pay Σύστημα πληρωμών σε «Σημεία Πρακτόρων» μέσω Τραπεζικής συνεργασίας Natech.PAY Σύνοψη Το Natech.PAY απευθύνεται σε τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τα οποία επιδιώκουν να διευρύνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΦΑ Κατηγορία ΠΑΓΙΟ ( /ημέρα) Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου ( /KWh) Οικιακό Αυτόνομο 0,14 Οικιακό Κοινόχρηστο - Τύπος υπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης Πρόληψη 1 Πρόληψη Ψωνίζοντας με ασφάλεια αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης προσέχω τις συσκευασίες να μην χτυπηθούν ή καταστραφούν Δεν

Διαβάστε περισσότερα

chinaexportworld.com

chinaexportworld.com Ο νέος τρόπος εισόδου στην αγορά της Κίνας chinaexportworld.com Τι χρειάζεται ένας Έλληνας παραγωγός για να τοποθετήσει τα προϊόντα του στην αγορά της Κίνας; Να επισκεφτεί την Κίνα - να μάθει...κινέζικα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ECO WORKS M.I.K.E.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ECO WORKS M.I.K.E. ΕΙΣΑΓΩΓΉ Η ECO WORKS M. I.K.E. ιδρύθηκε το 2017 αλλά προϋπήρχε με την μορφή της ατομικής επιχείρησης στο όνομα και την διοίκηση του σημερινού μοναδικού εταίρου της και διαχειριστή της κ. Lena Sali. Δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση. προβληματισμούς σας

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση. προβληματισμούς σας Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση Στην Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί πρωταρχικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ (NET METERING)

ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ (NET METERING) ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ (NET METERING) Το πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού παραγόμενης-καταναλισκόμενης ενέργειας (Νet-Μetering) σας προσφέρει μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

H Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Μετάβαση Τελευταίες Εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αθήνα, 28 Μαρτίου 2018

H Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Μετάβαση Τελευταίες Εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αθήνα, 28 Μαρτίου 2018 H Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Μετάβαση Τελευταίες Εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη Αθήνα, 28 Μαρτίου 2018 ΔΕΗ Η μεγαλύτερη εταιρία ενέργειας στην Ελλάδα πάντα δίπλα σας Όραμα Με τον Ηλεκτρισμό Κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα για εξοχικές κατοικίες. H$yuy777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα για εξοχικές κατοικίες. H$yuy777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 Ενδεικτικά Αυτόνομα Συστήματα για εξοχικές κατοικίες H$yuy777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 1 ο Σύστημα (145 Watt) - για ένα μικρό τροχόσπιτο Καλύπτει Φωτισμό (με λυχνίες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Παρατηρήσεις ΓΣΕΒΕΕ επί του υπό διαβούλευση Προεδρικού Διατάγματος: Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης.

Θέμα: Παρατηρήσεις ΓΣΕΒΕΕ επί του υπό διαβούλευση Προεδρικού Διατάγματος: Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 46 104 33 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 38.16.600 FAX: 210 38.20.735 http://www.gsevee.gr E-mail: gsevee@gsevee.gr Θέμα: Παρατηρήσεις ΓΣΕΒΕΕ επί του υπό διαβούλευση Προεδρικού Διατάγματος: Κατηγορίες και

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένο Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων

Εφαρμοσμένο Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων Η σύγχρονη αγροτική επιχείρηση για να ανταπεξέλθει στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον πρέπει να διοικείται από στελέχη με δεξιότητες και γνώσεις. Ο αγρότης-επιχειρηματίας

Διαβάστε περισσότερα

Η χρηματοδότηση από τρίτους: Ένα νέο μοντέλο για την ενεργειακή αποδοτικότητα κτιρίων

Η χρηματοδότηση από τρίτους: Ένα νέο μοντέλο για την ενεργειακή αποδοτικότητα κτιρίων Προοπτικές ανάπτυξης και οφέλη των επιχειρήσεων μέσω εξοικονόμησης ενέργειας Η χρηματοδότηση από τρίτους: Ένα νέο μοντέλο για την ενεργειακή αποδοτικότητα κτιρίων Άρης Παπαδόπουλος Δ/νων Σύμβουλος ΖΕΒ

Διαβάστε περισσότερα

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415

Μεσίτης Ασφαλίσεων Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 ΕΤΑΙΡΙΚΟ PROFILE VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 270415 Νόμιμος Εκπρόσωπος : Ευάγγελος Α. Κατσίκας AΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ : 266324 Έδρα : Βαλαωρίτου

Διαβάστε περισσότερα

Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης. Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες

Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης. Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες Για τον Επαγγελματία Μεγαλώνει το πελατολόγιό του. Έχει πιθανούς πελάτες που θα δουν ΑΜΕΣΑ τις προσφορές του

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.)

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2_Egxeiridio_Poiothtas_v03 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ σελίδα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΠΑ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Your Business Partner. À ƒ π HR OUTSOURCING

Your Business Partner. À ƒ π HR OUTSOURCING Your Business Partner À ƒ π HR OUTSOURCING ICAP HR Outsourcing ÔÈÔÈ Â Ì ÛÙÂ; H ICAP Group, είναι ο µεγαλύτερος όµιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, µε περίπου 50 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

HOTELS & RESORTS WORLDWIDE

HOTELS & RESORTS WORLDWIDE HOTELS & RESORTS WORLDWIDE 1 Ανακαλύψτε ένα νέο μοντέλο αυθεντικής φιλοξενίας 2 3 Λίγα λόγια για την Coco-Mat Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα απ τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Ο Όμιλος Η Φιλοσοφία μας Οργανόγραμμα Οι Συνεργάτες μας Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Ο Όμιλος Όμιλος Kristelcom Communications

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Πετρέλαιο Κίνησης 21% Μαζούτ 18% Πετρέλαιο Θέρµανσης

Πετρέλαιο Κίνησης 21% Μαζούτ 18% Πετρέλαιο Θέρµανσης «Φυσικό Αέριο στο Μεγάλο Εµπορικό και Βιοµηχανικό Τοµέα της Αττικής: Ανάπτυξη και ιαχείριση Μεγάλων Πελατών περιόδου 2004-2009» 2009» ΕΠΑ Αττικής Νοέµβριος 2010 Αναστάσιος Τόσιος ιευθυντής Τεχνικής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε το

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Α.Π.Θ. Ενεργειακός επιθεωρητής`

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Α.Π.Θ. Ενεργειακός επιθεωρητής` ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ Εισηγητής: Γκαβαλιάς Βασίλειος,διπλ μηχανολόγος μηχανικός ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

eco MOBILITY CONFERENCE 2018

eco MOBILITY CONFERENCE 2018 eco MOBILITY CONFERENCE 2018 Ηλεκτροκίνηση Ποιές υποδομές και ποιές υπηρεσίες απαιτούνται; Αθήνα 22 Μαρτίου 2018 Πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία εξειδικευμένη στην ανάπτυξη υποδομών φόρτισης Η/Ο και στην

Διαβάστε περισσότερα

Απλοποίηση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας μικρών σημείων λιανικής

Απλοποίηση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας μικρών σημείων λιανικής Απλοποίηση και εκσυγχρονισμός λειτουργίας μικρών σημείων λιανικής Μαριλένα Αργυρού, Managing Director - Supply Chain Institute of Southeastern & Central Europe 1 Τον τελευταίο χρόνο, έχουν υπάρξει θεσμικές

Διαβάστε περισσότερα

Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS. Μάρκετινγκ & Επικοινωνία Digital Marketing

Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS. Μάρκετινγκ & Επικοινωνία Digital Marketing Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS Μάρκετινγκ & Επικοινωνία Digital Marketing Μαθήματα Τα μαθήματα της ειδικότητας είναι επιλεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σκοπό έχουν να

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής MARKETING

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής MARKETING Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής MARKETING Τα στοιχεία του Marketing Διαπίστωση των μεταβαλλόμενων αναγκών Επιθυμιών και προτιμήσεων Σχεδιασμός του προϊόντος Τα σημεία πώλησης Δίκτυα Διανομής Κοστολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία.

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. management consultants Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ετών Αποκλειστική δωρεά: Μια δράση του:

ετών Αποκλειστική δωρεά: Μια δράση του: ετών Αποκλειστική δωρεά: Μια δράση του: Πρόγραμμα Δωρεάν Κατάρτισης ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ) Με την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα