Kitvision Escape HD5W ACTION CAMERA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Kitvision Escape HD5W ACTION CAMERA"

Transcript

1 Kitvision Escape HD5W ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Κύρια Χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Χρησιμοποιώντας την κάμερα Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi Συνδέοντας την κάμερα Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία PC της κάμερας Αδιάβροχη θήκη Αξεσουάρ συναρμολόγησης/ανάρτησης Προδιαγραφές Φροντίδα για την κάμερά σας Αντιμετώπιση Προβλημάτων Κύρια Χαρακτηριστικά Ανάλυση βίντεο 1080p στα 30fps Ανάλυση φωτογραφίας 12 Megapixel Αδιάβροχη μέχρι τα 60 m Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision Escape HD5W Action Camera Αδιάβροχη θήκη 60 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Αυτοκόλλητο αξεσουάρ με καμπύλη Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ 2 τεμάχια αυτοκόλλητα επιθέματα 3M ¼ προσαρμογέας βίδας τριπόδου της κάμερας ¼ προσαρμογέας τριπόδου της κάμερας Αντάπτορας τριπόδου Σύνδεσμος αξεσουάρ Αντάπτορας 90 μοιρών Ιμάντες στερέωσης σε κράνος Εγχειρίδιο χρήσης Καλώδιο USB Λειτουργίες Πλήκτρο Κλείστρου/Ok Κορυφαία Ένδειξη λειτουργίας Πλήκτρο Power/Λειτουργίας Ενσωματωμένο μικρόφωνο

2 Θύρα κάρτας Micro SD Είσοδος Micro USB Φακός Είσοδος Micro HDMI Ένδειξη λειτουργίας Ένδειξη φόρτισης Ενσωματωμένη οθόνη LCD Πλήκτρο Επάνω/Wi-Fi Ενσωματωμένο Ηχείο Πλήκτρο Κάτω Κάλυμμα μπαταρίας Κλείδωμα καλύμματος μπαταρίας Οδηγίες χρήσης Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση 1. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο Power/Λειτουργίας (3) για να ενεργοποιήσετε την κάμερα. 2. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο Power/Λειτουργίας (3) για να απενεργοποιήσετε. Φορτίζοντας τη μπαταρία Η κάμερα έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Παρακαλούμε φορτίστε πλήρως τη μπαταρία πριν τη χρήση. 1. Απενεργοποιήστε την κάμερα. 2. Συνδέστε την επαφή micro USB του USB καλωδίου στην κάμερα και το άλλο άκρο σε ένα φορτιστή με θύρα USB. 3. Όλες οι ενδείξεις θα ενεργοποιηθούν ενώ φορτίζει και η LCD (11) θα εμφανίζει το επίπεδο της μπαταρίας. 4. Μόλις φορτιστεί πλήρως στην οθόνη LCD (11) θα εμφανιστεί μπαταρία 100%. Σημείωση: Το σώμα της κάμερας μπορεί να είναι ζεστό μετά από εκτεταμένη χρήση. Αυτό είναι φυσιολογικό. Εισάγοντας την κάρτα μνήμης Η κάμερα Escape HD5W δεν έχει εσωτερική μνήμη. Για να μπορέσετε να κάνετε εγγραφή βίντεο ή λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας την κάμερα, θα πρέπει να εισάγετε μια κάρτα μνήμης micro SD (32 GB max, δεν περιλαμβάνεται). 1. Βεβαιωθείτε πως η κάμερα είναι απενεργοποιημένη. 2. Εισάγετε την κάρτα μνήμης στη θύρα TF/micro SD (5). 3. Η κάμερα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο FAT32. Αν η κάρτα μνήμης δεν είναι συμβατή, θα χρειαστεί μορφοποίηση (format). 4. Για να κάνετε σωστά format στην κάρτα, πηγαίνετε στο τμήμα Αλλαγή ρυθμίσεων κάμερας πιο κάτω σε αυτό το εγχειρίδιο και ακολουθήστε τις οδηγίες Γενικές Ρυθμίσεις.

3 Αλλαγή της λειτουργίας της κάμερας Η κάμερα έχει έξι διαφορετικές λειτουργίες: Φωτογραφία, Βίντεο, Burst, Time Lapse, Αναπαραγωγή και ρυθμίσεις. 1. Πιέστε το πλήκτρο Power/ Λειτουργίες (3) για να μπείτε στο μενού επιλογής λειτουργίας. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα Πάνω & Κάτω (12) & (14) για να διαλέξετε τη λειτουργία που θέλετε και πατήστε το πλήκτρο Κλείστρου/Ok Button (1) για να ενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Βίντεο Για να κάνετε λήψη βίντεο Φωτογραφία Για να κάνετε λήψη φωτογραφιών Burst Για να τραβήξετε μια σειρά 3 / 5 / 10 συνεχόμενων φωτογραφιών Time Lapse Για να γίνεται λήψη μιας φωτογραφίας ανά προκαθορισμένα διαστήματα μέχρι να απενεργοποιηθεί Αναπαραγωγή Για να δείτε τις λήψεις Ρυθμίσεις Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Εγγραφή Βίντεο Επιλέγοντας τη λειτουργία βίντεο μπορείτε να κάνετε λήψη υψηλής ποιότητας, full HD βίντεο. Μέσω των ρυθμίσεων μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση και τη διάρκεια της λήψης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία HDR, την εγγραφή Motion Detection, εγγραφή Audio, Date Stamps, λειτουργία Sports και εγγραφή G-Sensor. 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και θα εκκινήσει αυτόματα με τη λειτουργία βίντεο. Αν βρίσκεται σε άλλη λειτουργία, πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργίες (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στη λειτουργία Βίντεο. 2. Χρησιμοποιήστε την LCD (11) για να δείτε τη λήψη σας, έπειτα πιέστε το πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1) για να ξεκινήσετε την εγγραφή. 3. Ενώ κάνετε εγγραφή η Ένδειξη Λειτουργίας (9) και η Κορυφαία ένδειξη Λειτουργίας (2) θα αναβοσβήνουν, η οθόνη LCD (11) θα εμφανίσει ένα φωτεινό κόκκινο κύκλο και την ένδειξη για πόση ώρα κάνει εγγραφή. 4. Πιέστε το Πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1) ξανά για να διακόψετε την εγγραφή. Σημείωση: Η κάμερα θα σταματήσει την εγγραφή και θα αποθηκεύσει αυτόματα όταν η χωρητικότητα της μνήμης είναι πλήρης ή όταν είναι πολύ χαμηλή η στάθμη της μπαταρίας. Εγγραφή ήχου σε βίντεο Αν χρησιμοποιείτε την κάμερα με την αδιάβροχη θήκη, η εγγραφή ήχου θα πραγματοποιείται αν και θα ακούγεται πιο χαμηλά. Για καλύτερη ποιότητα ήχου, η κάμερα θα πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς τη θήκη. Όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα χωρίς τη θήκη, παρακαλούμε να δώσετε επιπλέον προσοχή ώστε να μην βραχεί.

4 Λήψη φωτογραφίας Επιλέγοντας τη λειτουργία φωτογραφίας μπορείτε να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας με την κάμερά σας. Μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση, έκθεση, ποιότητα, ισορροπία λευκού, ISO και αντικραδασμικές ρυθμίσεις από το μενού ρυθμίσεων. 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στη λειτουργία Φωτογραφίας. 2. Χρησιμοποιήστε την οθόνη LCD (11) για να προβάλετε τη λήψη σας και έπειτα πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για να κάνετε λήψη φωτογραφίας. 3. Αφού έχετε κάνει λήψη της φωτογραφίας, η Ένδειξη Λειτουργίας (9) θα ανάψει μια φορά. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Burst Επιλέγοντας τη λειτουργία Burst μπορείτε να τραβήξετε μια σειρά συνεχόμενων φωτογραφιών σε μια ριπή. Οι επιλογές για αυτή τη λειτουργία μπορούν να αλλαχτούν από το μενού ρυθμίσεων. 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στη λειτουργία Burst. 2. Χρησιμοποιήστε την οθόνη (11) για να δείτε τη φωτογραφία σας, και μετά πατήστε το πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1) για να κάνετε λήψη μιας σειράς φωτογραφιών. Η κάμερα θα κάνει μια σειρά ήχων κλείστρου, ανάλογα με τον αριθμό φωτογραφιών που έχουν επιλεγεί. Η Ένδειξη Λειτουργίας (9) θα ανάψει επανειλημμένα στη διάρκεια της διαδικασίας. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Time Lapse Επιλέγοντας τη λειτουργία Time Lapse μπορείτε να τραβήξετε μια σειρά φωτογραφιών ανά προκαθορισμένα διαστήματα, που μπορούν μετά να δώσουν μια εντύπωση βίντεο ή αργής κίνησης. Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται με αυτή τη λειτουργία αποθηκεύονται ως ξεχωριστά αρχεία, και για να μετατραπούν σε βίντεο θα χρειαστεί κάποιο κατάλληλο software. Οι ρυθμίσεις της λειτουργίας Time Lapse μπορούν να αλλαχτούν από το μενού των ρυθμίσεων. 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στη λειτουργία Time Lapse. 2. Χρησιμοποιήστε την οθόνη (11) για να δείτε τη φωτογραφία σας, και μετά πατήστε το πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1) για να ξεκινήσει η αλληλουχία των φωτογραφιών μέσω του Time Lapse. Στο προκαθορισμένο χρονικό σημείο η οθόνη (11) θα αναβοσβήσει, και η μηχανή θα παράξει έναν ήχο κλείστρου. 3. Η αλληλουχία θα συνεχιστεί μέχρι την απενεργοποίηση της κάμερας, από το πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1). Αναπαραγωγή των αρχείων 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στην Αναπαραγωγή. 2. Για να περιηγηθείτε στα αρχεία χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Επάνω (12) και το πλήκτρο Κάτω (14).

5 Παρακολουθώντας αρχεία βίντεο 1. Μόλις επιλέξετε ένα αρχείο βίντεο πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για αναπαραγωγή. 2. Ενώ γίνεται αναπαραγωγή του βίντεο μπορείτε να κάνετε fast forward πιέζοντας το πλήκτρο Κάτω (14) ή rewind πιέζοντας το πλήκτρο Πάνω (12). 3. Ενώ γίνεται αναπαραγωγή του βίντεο μπορείτε να κάνετε παύση πιέζοντας τα πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) 4. Πατήστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να επιστρέψετε στην οθόνη επιλογής. Διαγράφοντας αρχεία από την κάρτα μνήμης micro SD 1. Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να διαγράψετε με το πλήκτρο Πάνω (12) ή το πλήκτρο Κάτω(14). 2. Πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (1) και το μενού Ρυθμίσεων θα εμφανιστεί. 3. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Κάτω (14) για να μετακινηθείτε στην επιλογή Διαγραφή. 4. Πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για να μπείτε στην επιλογή Διαγραφής. 5. Επιλέξτε «Διαγράψτε Ένα» και πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για καταχώρηση, επιλέξτε «Ακύρωση» για να ακυρώσετε τη διαδικασία ή «Εκτέλεση» για να διαγράψετε μόνιμα το αρχείο. 6. Επιλέξτε «Διαγραφή όλων» για να διαγράψετε όλα τα αρχεία από την micro SD κάρτα, πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/ Ok (1) για καταχώρηση, επιλέξτε «Ακύρωση» για να ακυρώσετε τη διαδικασία ή «Εκτέλεση» για να διαγράψετε μόνιμα το αρχείο. Αφαίρεση της μπαταρίας 1. Μετακινήστε το κλείδωμα καλύμματος μπαταρίας (16) στη φορά του βέλους. 2. Σηκώστε το κάλυμμα της μπαταρίας (15). 3. Αφαιρέστε τη μπαταρία. Αλλαγή των ρυθμίσεων της κάμερας Γενικές ρυθμίσεις 1. Για να μπείτε στο μενού των γενικών ρυθμίσεων, πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) τρεις φορές ή μέχρι να εντοπίσετε το μενού Ρυθμίσεων. 2. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Πάνω (12) και το πλήκτρο Κάτω (14) για να περιηγηθείτε στο μενού των Ρυθμίσεων. 3. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για να μπείτε στο υπο-μενού.

6 Στις Γενικές Ρυθμίσεις του μενού, θα βρείτε τις ακόλουθες επιλογές: ΜΕΝΟΥ Movie Size Motion Detection Seamless HDR Record Audio Date Stamp Sport Mode G Sensor Resolution Exposure Quality ISO Burst White Balance Anti-Shake Time Lapse Sharpness Power Save Date & Time Rotate Wi-Fi Password Beep Delay ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Αλλάξτε την ανάλυση του βίντεο για την εγγραφή. Επιλέξτε μικρότερο μέγεθος βίντεο για να κάνετε εγγραφή περισσότερη ώρα [FHB 1080P (30fps)] / [HD 720P (30fps)] Ρυθμίστε την κάμερα να αρχίζει την εγγραφή βίντεο αυτόματα όταν κινείται. [Off] / [On] Καθορίστε μια διάρκεια για το κάθε αρχείο video, η κάμερα θα αρχίσει την εγγραφή του επόμενου αυτόματα μετά το προκαθορισμένο διάστημα [Off] / [1minute] / [3minutes] / [5minutes] Ενεργοποιώντας το HDR θα βελτιστοποιήσετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας, καθώς η κάμερα θα επιλέξει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις για τις τρέχουσες συνθήκες φωτισμού [Off] / [On] Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε την εγγραφή ήχου στα βίντεό σας [Off] / [On] Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε ημερομηνία και ώρα στα βίντεό σας κατά τη λήψη [Off] / [On] Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Sport οι ρυθμίσεις θα βελτιστοποιηθούν για λήψη κινούμενων αντικειμένων, όπως πχ ανθρώπων που κάνουν κάποιο άθλημα [Off] / [Low] / [Mid] / [High] Ρυθμίστε την κάμερα να σταματά την εγγραφή βίντεο αυτόματα όταν δεν κινείται. Όταν κινηθεί ξανά, θα ξεκινήσει την εγγραφή αυτόματα [Off] / [Low] / [Mid] / [High] Αλλάξτε την ανάλυση της φωτογραφίας. [12MP] / [10MP] / [8MP] / [6MP] / [3MP] / [2MP] / [VGA] Αλλάξτε την Έκθεση στη λειτουργία φωτογραφίας [-2.3] / [-1/3] / [0.0] / [+1/3] / [+2/3] / [+1.0] / [+4/3] / [+5/3] / [+2.0] Αλλάξτε την ποιότητα στη λειτουργία φωτογραφίας [Super Fine] / [Fine] / [Normal] Αλλάξτε τα επίπεδα ISO στη λειτουργία φωτογραφίας [Auto] / [100] / [200] / [400] Αλλάξτε τον αριθμό των φωτογραφιών που θα ληφθούν στη λειτουργία Burst. [Off] / [3 Burst] / [5 Burst] / [10 Burst] Αλλάξτε την ισορροπία λευκού στη λειτουργία φωτογραφίας [Auto] / [Daylight] / [Cloudy] / [Tungsten] / [Fluorescent] Ενεργοποιήστε την αντικραδασμική λειτουργία για να μειώσετε τη θολούρα όταν φωτογραφίζετε κινούμενα αντικείμενα, και για να σταθεροποιήσετε ψηφιακά τον αισθητήρα της κάμερας [Off] / [On] Αλλάξτε τη συχνότητα των φωτογραφιών που λαμβάνονται στη λειτουργίαtime Lapse. Επιλέγοντας short μειώνετε τον χρόνο μεταξύ των φωτογραφιών, και με το long τον αυξάνετε [Short] / [Long] Αλλάξτε τη οξύτητα στη λειτουργία φωτογραφίας [Strong] / [Normal] / [Soft] Αλλάξτε τον χρόνο μετά από τον οποίο η κάμερα θα απενεργοποιείται αυτόματα [Off] / [10 sec] / [30 sec] / [1 min] Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Date Stamp θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα είναι σωστές. Από εδώ μπορείτε να τις ρυθμίσετε. Ενεργοποιήστε την αυτόματη περιστροφή 180o [Off] / [On] Επιλέξτε έναν κωδικό για το Wi-Fi της κάμεράς σας. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τους ήχους των πλήκτρων [Off] / [On] [Off] / [On]

7 Shutdown Language Frequency File Type Format Delete Factory Reset System Info Επιλογή γλώσσας [English] / [German] / [French] / [Spanish] / [Italian] / [Portuguese] / [Chinese traditional] / [Chinese Simplified] / [Japanese] / [Russian] Αλλαγή της συχνότητας φωτός της κάμερας [50Hz] / [60Hz] Επιλέξτε τύπο αρχείων για την κάμερά σας [Event] / [Video] / [JPEG] Κάνετε Format στη μονάδα μνήμης, αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα της κάρτας σας και θα δημιουργήσει αρχείο με πρωτόκολλο FAT32 [Cancel] / [Enter] Διαγράψτε ένα ή όλα τα αρχεία χρησιμοποιώντας αυτό το υπο-μενού, μόλις επιβεβαιώσετε μια επιλογή θα λάβετε μια επιπλέον εντολή για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας [Delete This File?] / [Delete All Files?] Επαναφορά των ρυθμίσεων στις εργοστασιακές τιμές/επιλογές [Cancel] / [Enter] Από εδώ μπορείτε να δείτε τον αριθμό του μοντέλου της κάμεράς σας, και την έκδοση του firmware. Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi Με το ενσωματωμένο Wi-Fi της Escape HD5W s, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smart device (tablet, smartphone) σαν τηλεχειριστήριο για την κάμερα, να μεταφέρετε αρχεία κτλ. Κατεβάζοντας την εφαρμογή του the Wi-Fi Η Wi-Fi app διατίθεται δωρεάν στα Apple App Store και Google Play Store Χρήστες Android: Στο Google Play store, ψάξτε για ismart DV, κατεβάστε και εγκαταστήστε, ακολουθώντας τις οδηγίες για το Wi-Fi. Χρήστες iphone: Στο the Apple App store, ψάξτε για ismart DV, κατεβάστε και εγκαταστήστε, ακολουθώντας τις οδηγίες για το Wi-Fi. ismart DV Σύζευξη της κάμερας με τη συσκευή σας (Pairing) 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πατήστε το πλήκτρο Wi-Fi (12). 2. Η οθόνη LCD (11) θα δείξει το μήνυμα Waiting for Wi-Fi connection 3. Ψάξτε για ένα Wi-Fi hotspot στο smart phone/tablet σας, επιλέξτε το δίκτυο Escape HD5W και θα σας ζητηθεί ένας κωδικός. Δώστε για να προχωρήσετε.

8 4. Αφού συνδεθείτε η οθόνη LCD (11) θα μπει σε sleep mode. Εάν πατηθεί οποιοδήποτε πλήκτρο της κάμερας ενόσω αυτή είναι σε λειτουργία Wi-Fi, θα αποσυνδεθεί από τη συσκευή σας. 5. Ανοίξτε την εφαρμογή ismart DV και περιμένετε για την εμφάνιση του live feed. Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi στη λειτουργία βίντεο 1. Ανοίγοντας την εφαρμογή, η λειτουργία Video θα πρέπει να είναι αυτόματα επιλεγμένη 2. Χρησιμοποιήστε το live feed για να δείτε την εικόνα σας. 3. Πατήστε το κουμπί εγγραφής για να αρχίσετε/σταματήσετε την εγγραφή 4. Ο υπολειπόμενος χρόνος εγγραφής (με βάση τον αποθηκευτικό χώρο) εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία. Για να αλλάξετε την ανάλυση πατήστε. Η ισορροπία λευκού και η συχνότητα μπορούν να αλλαχτούν από τις ρυθμίσεις της κάμερας Ένδειξη μπαταρίας Ρυθμίσεις κάμερας Ανάλυση βίντεο Χρόνος που απομένει Live feed Κουμπί εγγραφής File viewer Capture mode (αυτόματα σε video) 1: Βασική οθόνη εφαρμογής + video mode

9 Ανάλυση βίντεο 2: Ανάλυση βίντεο Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi στη λειτουργία φωτογραφίας Επιλέξτε λειτουργία φωτογραφίας. Χρησιμοποιήστε το live feed για να δείτε την εικόνα σας. Πατήστε το κουμπί capture για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Ο υπολειπόμενος χώρος φωτογραφιών (με βάση τον αποθηκευτικό χώρο) εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία. Για να αλλάξετε την ανάλυση πατήστε. Η ισορροπία λευκού, η λειτουργία burst και η συχνότητα μπορούν να αλλαχτούν από τις ρυθμίσεις της κάμερας.

10 Ένδειξη μπαταρίας Ρυθμίσεις κάμερας Live feed Capture File viewer Επιλογή Capture mode 3: Λειτουργία φωτογραφίας Ανάλυση φωτογραφίας 4: Ανάλυση φωτογραφίας

11 5: Ρυθμίσεις κάμερας Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi για αναπαραγωγή αρχείων 1. Πατήστε το εικονίδιο του file viewer είτε σε λειτουργία φωτογραφίας είτε σε λειτουργία βίντεο για να μπείτε στη συλλογή των αρχείων. 2. Για να δείτε μια φωτογραφία απλά επιλέξτε ένα αρχείο φωτογραφίας, και θα εμφανιστεί στην οθόνη. Για να δείτε ένα αρχείο βίντεο θα χρειαστεί πρώτα να μεταφέρετε το αρχείο στη συσκευή σας, καθώς η εφαρμογή δεν υποστηρίζει video streaming. Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες: 1. Για να μεταφέρετε μια επιλογή αρχείων, πατήστε το εικονίδιο file selection. 2. Πατήστε κάθε αρχείο που επιθυμείτε να μεταφέρετε. Ένα μπλε τικ θα εμφανιστεί στα επιλεγμένα αρχεία. 3. Αφού έχετε επιλέξει τα αρχεία σας, πατήστε το εικονίδιο download για να τα μεταφέρετε στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Για να μεταφέρετε όλα τα αρχεία πατήστε το εικονίδιο download και επιλέξτε Download all. Χρησιμοποιώντας το Wi-Fi για να διαγράψετε αρχεία 1. Πατήστε το εικονίδιο file selection για να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε. 2. Πατήστε στο κάθε αρχείο που θέλετε να διαγράψετε. Ένα μπλε τικ θα εμφανιστεί στα επιλεγμένα αρχεία. 3. Αφού έχετε επιλέξει τα αρχεία σας, πατήστε το εικονίδιο trash για να διαγράψετε τα αρχεία από την κάρτα micro SD της κάμερας.

12 Αρχείο φωτογραφίας Αρχείο βίντεο File selection 6: File viewer/album Figure 7 7 Download (πατήστε για να τα μεταφέρετε όλα)

13 Figure88 Συνδέοντας την κάμερα σε μια HDTV 1. Συνδέστε την micro HDMI απόληξη ενός καλωδίου micro HDMI σε HDMI (δεν περιλαμβάνεται) στην είσοδο micro HDMI της κάμερας (8), και την άλλη άκρη στη θύρα HDMI της τηλεόρασης. 2. Ανάψτε την HDTV και επιλέξτε την κατάλληλη πηγή HDMI. 3. Ακολουθείστε τις οδηγίες για αναπαραγωγή αρχείων που αναφέρθηκαν νωρίτερα σε αυτό το εγχειρίδιο. 4. Όταν τελειώσετε, σβήστε την κάμερα και την τηλεόραση πριν βγάλετε το καλώδιο HDMI. Συνδέοντας την κάμερα στον υπολογιστή Υπάρχουν 2 τρόποι να μεταφέρετε αρχεία από την κάρτα micro SD της κάμερας σε υπολογιστή: Βάζοντας την κάρτα micro SD σε ένα card reader. Συνδέοντας την κάμερα στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο micro USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Συνδέοντας την κάμερα σε υπολογιστή με το καλώδιο USB 1. Συνδέστε τη μία άκρη του καλωδίου USB που παρέχεται στο micro USB της κάμερας (6), και την άλλη άκρη στη θύρα USB του υπολογιστή, και ανάψτε την κάμερα. 2. Η ένδειξη Mass Storage θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD (7). 3. Ανοίξτε το [My Computer] ή τον [Windows Explorer ] στο PC. Το Removable Disk θα είναι στη λίστα με τις συσκευές αποθήκευσης. Κάντε διπλό κλικ στο Removable Disk για να δείτε

14 τα περιεχόμενα. Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάμερα βρίσκονται στο folder DCIM. 4. Αντιγράψτε τα αρχεία που θέλετε στο PC. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κάμερας του υπολογιστή 1. Συνδέστε τη μία άκρη του καλωδίου USB που παρέχεται στο micro USB της κάμερας (6), και την άλλη άκρη στη θύρα USB του υπολογιστή, και ανάψτε την κάμερα. 2. Η ένδειξη PC Cam θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD. Αν χρησιμοποιείτε Windows XP, ανοίξτε το [My Computer], και κάντε διπλό κλικ στο USB video tool. Αν χρησιμοποιείτε Windows Vista, 7 ή 8, η λειτουργία PC Camera μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω software τρίτων (πχ Skype, κτλ). Αδιάβροχη θήκη Η Escape HD5W Action Camera περιλαμβάνει μια θήκη που είναι αδιάβροχη μέχρι τα 30 μέτρα. Όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα σε υγρό περιβάλλον, πάντα να την προστατεύετε με την αδιάβροχη θήκη. Συνιστάται η χρήση της θήκης και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, για γενική προστασία και ασφάλεια. (i) (ii) Χρησιμοποιώντας την αδιάβροχη θήκη 1. Ανοίξτε την αδιάβροχη θήκη απελευθερώνοντας το clip στο πάνω μέρος της θήκης, ακολουθώντας τη φορά των βελών. Σύρετε το επάνω tab αριστερά (i) και τραβήξτε το κάθετο βέλος (ii) προς τα πάνω, κρατώντας ταυτόχρονα το οριζόντιο tab στην ξεκλείδωτη θέση. 2. Τοποθετείστε την κάμερα με το σωστό τρόπο, ώστε η θήκη να κλείνει εύκολα και ερμητικά. 3. Κλείστε το επάνω clip καλά για να είναι σίγουρη η προστασία της κάμερας από το νερό. 4. Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα, χρησιμοποιείστε τα εξωτερικά πλήκτρα της θήκης με τα ελατήρια. Εξαρτήματα συναρμολόγησης/ανάρτησης Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σε διάφορες δραστηριότητες, παρέχονται 3 διαφορετικά εξαρτήματα ανάρτησης (mounts). Το Mount (A) χρησιμοποιείται για τη στερέωση της κάμερας στις χειρολαβές ποδηλάτου.

15 Το Mount (B) χρησιμοποιεί ένα κολλητικό μηχανισμό στήριξης και ιμάντες, για τη στερέωση της κάμερας σε κράνος. Τα Mounts (C) (κολλητικά) χρησιμοποιούνται για τη στερέωση της κάμερας σε επίπεδες ή ελαφρά καμπύλες ομαλές επιφάνειες. Στερεώνοντας την κάμερα σε ποδήλατο (iv) + (iii) (ii) (i)

16 1. Ξεβιδώστε και τις δύο βίδες (i) και βάλτε τα 2 μισά (ii) του Mount (A) γύρω από την επιθυμητή θέση. 2. Ξαναβιδώστε τις βίδες (I), αρκετά σφιχτά ώστε το mount να είναι σταθερό και ασφαλές. 3. Αφαιρέστε τη βίδα από το πάνω μέρος του mount (iii) και τοποθετήστε την κάμερα (μέσα στην αδιάβροχη θήκη της) στη θέση της, ξανατοποθετήστε τη βίδα και σφίξτε για να αφαλίσετε. 4. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σημείο στήριξης που κοιτάζει μπροστά, θα σας φανεί χρήσιμος ο αντάπτορας των 90o (iv) μεταξύ της κάμερας και του ποδηλάτου, ώστε να κάνει την κάμερα να κοιτάζει μπροστά. Στερεώνοντας την κάμερα σε κράνος (ii) (C) (i) 1. Στερεώστε την κάμερα στο mount clip (i). 2. Περάστε τους ιμάντες από τις εγκοπές σε ένα επίπεδο ή καμπύλο κολλητικό mount (μην αφαιρέσετε την κολλητική ταινία) (ii). 3. Προσκολλήστε το σύνολο σύροντάς το έως ότου κάνει κλικ στη θέση του. 4. Μετά την τοποθέτηση της κάμερας στο mount, χρησιμοποιήστε τον ιμάντα για τη στερέωση στο κράνος. Προσαρμόστε το μήκος ανάλογα με το μέγεθος του κράνους, και μετά πιέστε τα clips προς τα κάτω, ώστε να κλειδώσουν τους ιμάντες στη θέση τους. Στερεώνοντας την κάμερα σε σανίδα ή επίπεδη επιφάνεια γεικότερα ( Click ) (C) (i)

17 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και στεγνή πριν τοποθετήσετε το κολλητικό mount. 2. Αφαιρέστε το κολλητικό χαρτί και κολλήστε το mount στη θέση που θέλετε. 3. Στερεώστε την κάμερα στο mount clip (ii). 4. Προσκολλήστε το σύνολο στο κολλητικό mount (C) σύροντάς το έως ότου κάνει κλικ στη θέση του. Προδιαγραφές Οθόνη Φακός Επιλογές γλώσσας Ανάλυση βίντεο Video Format Ανάλυση φωτογραφίας Αποθήκευση Λειτουργίες φωτογραφίας Συχνότητα USB Interface Μπαταρία Κατανάλωση Χρόνος εγγραφής ανά πλήρη φόρτιση Λειτουργικό σύστημα Διαστάσεις (mm) Βάρος o υπερ - ευρυγώνιος English / German / French / Spanish / Italian / Portuguese / Chinese traditional / Chinese Simplified / Japanese / Russian 1080p / 30fps 720p / 30fps MOV [12MP] / [10MP] / [8MP] / [6MP] / [3MP] / [2MP] / [VGA] Micro SD (up to 32gb) Single shot / Timed / Burst / Time lapse 50 Hz / 60 Hz USB mah V Περίπου 90 λεπτά (στα υψηλότερα settings) Windows XP / Vista or Above / Windows 7 / Mac OS x x g Φροντίδα για την Escape HD5W Action camera Παρακαλούμε φροντίστε ώστε η κάμερα: - Να μην βρέχεται, εκτός και αν βρίσκεται μέσα στην ειδική αδιάβροχη θήκη. - Να μην σας πέσει, καθώς αυτό θα την θέσει αυτόματα εκτός εγγύησης. - Να μην ανοιχτεί. Δεν περιέχει εξαρτήματα που μπορούν να επισκευαστούν/αλλαχτούν από τον χρήστη. - Να μην εκτεθεί σε ακραίες θερμοκρασίες & θερμοκρασιακές μεταβολές. - Να καθαρίζεται με στεγνό απαλό πανί, χωρίς απορρυπαντικά/καθαριστικά.

18 Επίλυση προβλημάτων Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάμερα επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το στο Μην απορρίπτετε τις μπαταρίες λιθίου με τα οικιακά απορρίμματα. Παρακαλούμε επιστρέψτε τις στα ειδικά σημεία συλλογής/ανακύκλωσης μπαταριών. JB / Made in China. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

Kitvision ACTION CAMERA HD5

Kitvision ACTION CAMERA HD5 Kitvision ACTION CAMERA HD5 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Κύρια Χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Χρησιμοποιώντας την κάμερα Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας Συνδέοντας την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Ανάβοντας/σβήνοντας την κάμερα Φόρτιση μπαταρίας Αφαίρεση μπαταρίας Εισαγωγή κάρτας μνήμης Format της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1

Εγχειρίδιο χρήστη. JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 Κ Ά Μ Ε Ρ Α Δ Ρ Ά Σ Η Σ Εγχειρίδιο χρήστη JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 Περιεχόμενα 4 Βασικά χαρακτηριστικά 4 Περιεχόμενο συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. For technical help please visit our support area on

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. For technical help please visit our support area on ΣΗΜΕΙΩΣΗ Φτάνοντας τα 29 λεπτά µέγιστο χρόνο εγγραφή βίντεο η κάµερα θα σταµατήσει αυτόµατα. Μπορεί να ξεκινήσει ξανά εγγραφή µόνο χειροκίνητα. Πριν χρησιµοποιήσετε τη κάµερα στο νερό παρακαλούµε επιβεβαιώστε

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: KAM16033 1. Κουµπί ενεργοποίησης 2. Επιλογέας λειτουργίας Με ένα πάτηµα µπαίνει σε λειτουργία βιντεοσκόπησης, µε δεύτερο πάτηµα µπαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση

I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση 1 1 Κουμπί οθόνης Κουμπί ενεργοποίησης / 2 απενεργοποίησης οθόνης υγρών Κουμπί λειτουργίας (DV / 3 DSC) 4 Κουμπί διαφράγματος 5 Άνω κουμπί 6 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική μηχανή Rollei Action 400 Εγχειρίδιο χρήσης

Φωτογραφική μηχανή Rollei Action 400 Εγχειρίδιο χρήσης Φωτογραφική μηχανή Rollei Action 400 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα Πίνακας περιεχομένων... 1 Προληπτικά μέτρα ασφαλείας... 2 Τι περιέχει η συσκευασία... 3 Διάγραμμα προϊόντος... 4

Διαβάστε περισσότερα

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο kitsound.co.uk CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH JB. 3079/Κατασκευάζεται στην Κίνα. KitSound 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 1 Είμαστε τεχνίτες. Είμαστε μουσικοί. Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Περιεχόμενα συσκευασίας - KS DIGGIT Outdoor Bluetooth ηχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ 2. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2. ΦΑΚΟΙ 3. ΟΘΟΝΗ LCD 4. ΜΕΓΑΦΩΝΟ 8. ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ - Μην ανοίγετε την πόρτα των μπαταριών κάτω από το νερό. - Κλείστε την πόρτα της μπαταρίας σωστά για καλύτερη στεγανοποίηση. - Ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση και φυλάξτε το στεγνό για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP v4.3.el Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή την κάμερα!

Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή την κάμερα! Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή την κάμερα! Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών για να βεβαιωθείτε για την ορθή χρήση του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Η εγγύηση δεν καλύπτει οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε την Energy Sport Cam Play και ελπίζουμε να την απολαύσετε. Η νέα σειρά των action cams της Energy Sistem ενσωματώνει μια

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 OSMO MOBILE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Osmo Mobile Το OSMO TM Mobile είναι ένα gimbal που μετατρέπει το κινητό σας σε μια smart motion camera σταθεροποιώντας το όταν γίνεται κάποια κίνηση. Είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων Προβολέας DLP Εγχειρίδιο Πολυμέσων ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Προετοιμασία για λειτουργίες πολυμέσων Βήμα 1: Εγκατάσταση dongle USB Wi-Fi Για να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη προβολή ασύρματης συσκευής HDcast

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Βίντεο ΚΩ : ΜΕΝΤΙΑ Προδιαγραφές Αισθητήρας εικόνας: Ανάλυση: 3.1 Mega CMOS Sensor Super: 2720 x 2040 (Hardware enhancement) Fine: 2048 x 1536 Normal: 1600 x 1200 Low: 1280 x 960 Βιντεοκλίπ: Fine:

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον Multi Panel & Card Reader 53-in-1x. Αυτός ο πολλαπλός πίνακας σας επιτρέπει να διευρύνετε με ευκολία τις

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Γρήγορη Εκκίνηση 1 Γρήγορη Εκκίνηση Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην Εικόνα 1. (Οι ετικέτες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία μπορεί να ποικίλουν.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αδιάβροχο Sport Smartwatch EX16 Εγχειρίδιο οδηγιών

Αδιάβροχο Sport Smartwatch EX16 Εγχειρίδιο οδηγιών Αδιάβροχο Sport Smartwatch EX16 Εγχειρίδιο οδηγιών Όλες οι οδηγίες για τη λειτουργία του προϊόντος είναι για αναφορά μόνο και το προϊόν υπόκειται σε διαθεσιμότητα. S1 κουμπί Φωτεινό καντράν BT on / off

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Micro SD card reader 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω δεδομένα πριν τη χρήση της κάμερας:

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω δεδομένα πριν τη χρήση της κάμερας: Ευχαριστούμε που επιλέξατε την EVO 4KS+ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω δεδομένα πριν τη χρήση της κάμερας: Μην ρίχνετε, χτυπάτε ή κουνάτε βίαια την κάμερα. Κρατήστε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. Budget III Web Camera... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη από την Crypto...

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. Budget III Web Camera... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη από την Crypto... Budget III Web Camera Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2 3. Budget III Web Camera... 2 3.1. Εγκατάσταση της Budget

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την HP Elite Autofocus Webcam

Οδηγός χρήσης για την HP Elite Autofocus Webcam Οδηγός χρήσης για την HP Elite Autofocus Webcam v4.2.el Part number: 5992-2507 Copyright 2007 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 JU-131 Ρολόι / Κάμερα Full HD με νυχτερινή λήψη Συγχαρητήρια για την αγορά σας! Το ρολόι/κάμεραju-131 που επιλέξατε είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Ονόµατα ανταλλακτικών

Ονόµατα ανταλλακτικών Ονόµατα ανταλλακτικών Πάνω µέρος Power Button (Κουµπί Ενεργοποίησης) Κουµπί κλείστρου Μπροστά Φλας Καθρέφτης αυτοπροσωπογραφίας Λυχνία λειτουργίας Μικρόφωνο Φακός Κάτω µέρος αχτυλίδι ιµάντα Υποδοχή τρίποδου

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα