- Δρόμος αθλητισμού Διαδρομή πολιτισμού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "www.atgm.gr - www.alexanderthegreatmarathon.org Δρόμος αθλητισμού Διαδρομή πολιτισμού"

Transcript

1 - Δρόμος αθλητισμού Διαδρομή πολιτισμού 8 21Ι4Ι2013

2 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Η διοργάνωση του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» τιμά τα 21 κράτη διαμέσου των οποίων πέρασε ο μεγάλος στρατηλάτης. Δημιουργήθηκε προς τιμή του, για να ενώσει όλους τους λαούς της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και των Αφρικανικών χωρών μέσα από το πνεύμα της φιλίας των λαών, της διεθνούς συνεργασίας και της αθλητικής άμιλλας.

3 τιμά τα 21 κράτη διαμέσου των οποίων πέρασε ο μεγάλος στρατηλάτης. Δημιουργήθηκε προς τιμή του, για να ενώσει όλους τους λαούς της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και των Αφρικανικών χωρών μέσα από το πνεύμα της φιλίας των λαών, της διεθνούς συνεργασίας και της αθλητικής άμιλλας. 8 Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Μαραθώνιος, μια λέξη Ελληνική, ένας αγώνας που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου και να γίνει σήμερα το άθλημα με τους περισσότερους συμμετέχοντες στον πλανήτη. Ο Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", καλύπτει τη διαδρομή από την Πέλλα, την αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας και γενέτειρα του μεγάλου Στρατηλάτη, έως την Θεσσαλονίκη τη σύγχρονη ελληνική μητρόπολη της. Ο Μαραθώνιος που φέρει ως σύμβολο, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ανθρωπότητας, τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, δεν είναι απλά ένα μεγάλο και διεθνές αθλητικό γεγονός, αλλά μια διαδρομή στην ιστορία, μια διαδρομή γεμάτη Ελλάδα, από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό στο σήμερα. Ο πρώτος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" διεξήχθη στις 16 Απριλίου 2006 και ήταν η απόρροια του οράματος ενός μεγάλου αριθμού ατόμων που εκπροσωπούν αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς από όλη την Ελλάδα. Ο κύριος φορέας διοργάνωσης είναι ο ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ. Ο Διεθνής Μαραθώνιος είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων ( AIMS) και βρίσκεται στο επίσημο διεθνές καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF), η οποία τον έχει αξιολογήσει με bronze label, αποκλείοντας παράλληλα το δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου μαραθωνίου παγκόσμια να χρησιμοποιήσει το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ

4 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Μέσω του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και όλων των παράλληλων γεγονότων του θέλουμε να αναδείξουμε διεθνώς μία ιστορική διαδρομή, αλλά και τη σημασία της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας ως κέντρο ιστορίας, πολιτισμού και αθλητισμού. Επιπρόσθετα, θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από όλους τους δρόμους της διοργάνωσης τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, να τρέξουν για την επίδοση, για τη χαρά της συμμετοχής στοχεύοντας στην προβολή ενός υγιεινούς προτύπου διαβίωσης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για αυτό το λόγο δέσμευση μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, στους εθελοντές μας, στους χορηγούς μας και σε όσους συνεργάζονται μαζί μας για την επιτυχία του γεγονότος. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Να αποκτήσει ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ «αίγλη» στο εξωτερικό ανάλογη των μεγάλων Μαραθωνίων του κόσμου. Να καταγραφεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως «Εθνικό και Τουριστικό Προϊόν» πλήρως αξιοποιήσιμο για την προβολή της Χώρας και την οικονομική ανάπτυξη της Kεντρικής Μακεδονίας. Να τοποθετηθεί στην παγκόσμια αγορά ως «Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας». Να αυξάνει τις συμμετοχές του κατά 20% κάθε χρόνο. Να αυξήσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τα δρομικά αγωνίσματα.

5 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Áðü ôçí ÐÝëëá, ãåíýôåéñá ôïõ ÌåãÜëïõ ÁëåîÜíäñïõ êáé ðñùôåýïõóá ôçò Áñ áßáò Ìáêåäïíßáò êáé óõãêåêñéìýíá áðü ôï Üãáëìá ôïõ ÌåãÜëïõ ÁëåîÜíäñïõ, äßäåôáé ç åêêßíçóç ôïõ áãþíá. Óôçí ðáñáëßá ôçò Èåóóáëïíßêçò âñßóêåôáé ï ôåñìáôéóìüò, óôï Ëåõêü Ðýñãï, êïíôü óôï Üãáëìá ôïõ Ýöéððïõ ÌåãÜëïõ ÁëåîÜíäñïõ. Ç äéáäñïìþ ôïõ Ìáñáèùíßïõ «ÌÅÃÁÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ» åßíáé áìçëïý âáèìïýýäõóêïëßáò. Ôï êýñéï áñáêôçñéóôéêü ôçò åßíáé ïé ìéêñýò õøïìåôñéêýò äéáêõìüíóåéò, ç äéáñêþò áíáôïëéêþ êáôåýèõíóþ ôçò êáé ïé ìåãüëåò åõèåßåò ôïõ äñüìïõ. ΑΓΩΝΑΣ μ. Ìå áöåôçñßá ôï Äçìïôéêü ÓôÜäéï ÁìðåëïêÞðùí- ÌåíåìÝíçò êáé êïéíü óçìåßï ôåñìáôéóìüõ ìå ôïí Ìáñáèþíéï. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ. ΠΕΛΛΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ 1000 Μ. Δημοτικών Σχολείων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓΩΝΑΣ 5.000μ. Ï Áãþíáò 5 ëì. äéáôñý åé ôá ôåëåõôáßá 5 ëì. ôçò äéáäñïìþò ôïõ Ìáñáèþíéïõ äñüìïõ ìå óçìåßï åêêßíçóçò óôçí ïäü Ìïíáóôçñßïõ óôï ýøïò ôçò ÌåíåìÝíçò êáé åðßóçò êïéíü óçìåßï ôåñìáôéóìïý ìå ôïí Ìáñáèþíéï êáé ôùí áãþíá ì. ΑΓΩΝΑΣ 1000μ. ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ÁöéåñùìÝíïò óôçí ðñïóôáóßá ôïõ ðåñéâüëëïíôïò, ìåôáöýñïíôáò ôï ìþíõìá, ìýóù ôùí íåáñþí áèëçôþí, üôé «ï áãþíáò ãéá ôï ðåñéâüëëïí åßíáé ìáñáèþíéïò». Ï áãþíáò 1.000ì. Ý åé áöåôçñßá ôïõ ôçí ðáñáëßá ôçò Èåóóáëïíßêçò óôï ýøïò ôçò ÁñéóôïôÝëïõò êáé êïéíü ôåñìáôéóìü ìå ôïõò õðüëïéðïõò áãþíåò ôçò äéüñãáíùóçò. ¼óá ðáéäéü óõììåôüó ïõí, ôüóá äåíôñüêéá èá öõôýøïõìå!

6 ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών μαραθωνίων, ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" θα είναι για όλους τους συμμετέχοντες μία εμπειρία τεσσάρων ημερών που με βασικό άξονα τον και τη συμμετοχή τους σε ένα από τα 4 δρομικά αγωνίσματα, θα παρέχει: Ευκαιρίες για τουρισμό, συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις (ecoweek, δεντροφυτεύσεις)& πολιτισμικά δρώμενα. Το πρόγραμμα των τεσσάρων ημερών θα παρέχει επίσης σημαντικές ευκαιρίες εμπορικής ανάπτυξης για τους χορηγούς. Α ΦΗ ΦΛΟΓΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Υ Σε συνεργασία με τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και την AIMS θα γίνει η επίσημη τελετή αφής της φλόγας παράλληλα με την τελετή έναρξης. Η φλόγα θα ανάβει σε όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών σε ειδικό βωμό στην πλατεία Λευκού Πύργου. SPONSORS VILLAGE Το "χωριό των χορηγών" θα δημιουργηθεί στην πλατεία Λευκού Πύργου και θα λειτουργεί την ημέρα του Αγώνα ως αργά το βράδυ. Αναμένεται η συμμετοχή επισκεπτών. Στο χώρο θα βρίσκονται τα περίπτερα των χορηγών για την παρουσία και πώληση των προϊόντων τους, αλλά και δυνατότητες διασκέδασης για όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους επισκέπτες. MARATHON EXPO Η "Εκθεση του Μαραθωνίου" θα λειτουργήσει για τρεις ημέρες στο κέντρο εγγραφών στην Πλ. Λευκού Πύργου και αναμένεται να πάρουν μέρος εταιρείες και φορείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τη διατροφή, την υγεία, την αναψυχή και τον τουρισμό. Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα (7.000), το προσωπικό και οι εθελοντές (750) και οι αθλητές που επισκέπτονται το Κέντρο Εγγραφών καθημερινά (2.500) θα περάσουν από τα περίπτερα της έκθεσης πριν το γεγονός.

7 ΟΦΕΛΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύνδεση της εταιρείας σας με ένα όνομα, χώρο, και γεγονός «εξαιρετικής» αξίας Μαραθώνιος της Ιστορίας Πέλλα - Θεσσαλονίκη - Μακεδονία Δεύτερο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα Εφικτό οικονομικά χορηγικό πρόγραμμα Τρία επίπεδα συνεργασίας Μεγιστοποίηση αναγνωρισιμότητας και βελτίωση της εικόνας της εταιρείας σας Έρευνα αποτελεσμάτων του χορηγικού προγράμματος Σύνδεση με ελκυστικά (μεγάλα και εξειδικευμένα) market segments Μάρκετινγκ σε ετήσια βάση Μέσα από το νέο ιστότοπο, το newsletter και τη βάση δεδομένων του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

8 Επίσημος Χορηγός Βασικές παροχές - Ονομαστική χορηγία ενός από τα 5 γεγονότα: μ., μ., 1000 μ., Marathon Expo, Sponsors Village - Ο λογότυπος του επίσημου χορηγού θα χρησιμοποιείται σε όλο το πρόγραμμα προβολής του 8ου Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». - Δικαίωμα χρήσης του επίσημου λογότυπου του 8ου Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του τίτλου «Επίσημος Χορηγός». - Αποκλειστικότητα στην κατηγορία «προϊόντων / υπηρεσιών» Προβολή κατά τη διάρκεια του 8ου Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - Προβολή του λογότυπου σας του επίσημου χορηγού στην αψίδα της αφετηρίας και τον τερματισμό. - Προνομιακή προβολή του λογότυπου σας σε πινακίδες (banners) σε όλους τους σταθμούς εφοδιασμού (συνολικά 16) - Προβολή του λογότυπου στο ρουχισμό των δρομέων, του προσωπικού, των εθελοντών και των κριτών - Αναφορά του Επίσημου Χορηγού στις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές τριες και δυνατότητα απονομής επάθλων από εκπρόσωπο σας. - Προβολή του λογότυπου στα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων, στα πιστοποιητικά συμμετοχής που θα δοθούν στους συμμετέχοντες δρομείς, τους συντελεστές και τους εθελοντές της διοργάνωσης δωρεάν συμμετοχές σε δρομικό αγώνισμα της επιλογής σας σε στελέχη / πελάτες του Επίσημου Χορηγού. Όλες οι παροχές δίδονται από 1/1/2013 ως 31/12/2013

9 Επίσημος Χορηγός Προβολή στο πρόγραμμα προώθησης του 8ου Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - Προβολή του λογότυπου σας στο κεντρικό ταμπλό σε όλες τις συνεντεύξεις τύπου - Προβολή του λογότυπου σας στην προωθητική αφίσα και σε όλα τα μέσα και ενημερωτικά έντυπα, στους φακέλους (folders), στη φόρμα συμμετοχής και στις προσκλήσεις του γεγονότος - Προβολή του λογότυπου σας σε αεροπανό, διαφημιστικά λάβαρα, ντύσιμο αυτοκινήτων, μέσων μαζικής μεταφοράς και μέσω των προωθητικών ενεργειών του Μαραθωνίου (π.χ ΟΑΣΘ, ΟΣΕ, Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ») - Προβολή του Επίσημου Χορηγού σε ενημερωτικό υλικό που θα στέλνεται σε Διεθνείς Οργανισμούς, Δημόσιους φορείς, Αθλητικά σωματεία και χορηγού - Προβολή του λογότυπου σε ετήσια βάση στο χώρο των κεντρικών γραφείων του Μαραθωνίου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο - Προβολή του λογότυπου σε περίπτερο του Μαραθωνίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους), αλλά και από τους Μεγάλους Υποστηρικτές και Υποστηρικτές της διοργάνωσης - Παροχή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χώρου από τους χορηγούς επικοινωνίας (θα καθοριστεί)

10 Επίσημος Χορηγός Δημόσιες Σχέσεις, Special Promotions & ΟnLine Μάρκετινγκ - Δωρεάν συμμετοχή στη Marathon Expo και προεπιλογή χώρου - Παροχή δωρεάν χώρου για τοποθέτηση διαφημιστικού περιπτέρου (EXPO Booth) την ημέρα του Αγώνα στην πλατεία Λευκού Πύργου (τερματισμός) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (μετά από συνεννόηση με στελέχη του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») - Παροχή δυνατότητας προωθητικών ενεργειών στην αφετηρία και τον τερματισμό του Μαραθωνίου (σε συνεργασία με στελέχη του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») - VIP Hospitality σε εκπροσώπους του Επίσημου Χορηγού - Δυνατότητα ομιλίας εκπροσώπου του Επίσημου Χορηγού στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης του Μαραθωνίου και των χορηγών ή σε αντίστοιχη τελετή (π.χ. αφή φλόγας) - Παρουσία και συμμετοχή εκπροσώπου σας στην επίσημη συνέντευξη τύπου (τηλεοπτική κάλυψη και προβολή από Μ.Μ.Ε). - Παρουσία στην απονομή μεταλλίων - Ένθεση διαφημιστικού υλικού στις τσάντες των συμμετεχόντων και στο media bag - Online Μάρκετινγκ - Banner στο site του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ROS - Το νέο site θα λειτουργήσει επίσημα από 1/1/2013 με το νέο χορηγικό πρόγραμμα - Banner στα επίσημα newsletter - Ειδικό ηλεκτρονικό έντυπο που θα αποστέλλεται κάθε δύο μήνες με νέα για το Μαραθώνιο και τους Χορηγούς του, προτάσεις διατροφής και προπόνησης, αλλά και ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με το Μαραθώνιο και τα δρομικά αγωνίσματα - Αποστολή στοχευμένων mass s μέσω της βάση δεδομένων s - Δυνατότητα προσφορών και πωλήσεις online μέσω των newsletter - Χρήση των social media του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

11 Προφίλ Συμμετεχόντων Κοινωνικό-Δημογραφικό Προφίλ Συμμετεχόντων Socio-demographic - Άνδρες 68%, Γυναίκες 32% - Οικογένεια - Ανύπαντροι 40%, Άλλο 7% - Παντρεμένοι 53% Ηλικία - Μ.Ο. = 33 ετών (16 72) Μορφωτικό Επίπεδο - Δημοτικό Γυμνάσιο 3.6% - Λύκειο 22.7% - Πανεπιστήμιο / ΤΕΙ 73.7% Επάγγελμα - Μαθητής- Φοιτητής 22.8 % - Δημόσιος Υπάλληλος 15.7% - Ιδιωτικός Υπάλληλος 26.3% - Ελεύθερος Επαγγελματίας21.4% - Άλλο13.8% Μηνιαίο Εισόδημα % % % % Εμπειρία Συμμετοχής - Πρώτη φορά 73% - Δεύτερη φορά 15.7% - Τρίτη φορά 7.6% - Τέταρτη φορά 3.7% Για την αξιολόγηση του χορηγικού προγράμματος του Μαραθωνίου και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες, το τμήμα μάρκετινγκ του Μαραθωνίου, διεξήγαγε έρευνα με σκοπό: Την έμμεση αξιολόγηση του προγράμματος χορηγίας μέσω recall και recognition tests. Την αξιολόγηση των υπηρεσιών που παρείχε ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στους συμμετέχοντες των τριών δρομικών αγωνισμάτων. Το επίπεδο ικανοποίησης των συμμετεχόντων και τις μελλοντικές προθέσεις συμπεριφοράς τους. Την εικόνα του γεγονότος, την εικόνα της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού και γενικότερες στάσεις τους απέναντι στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΝΑΔΡΟΣ» και στα δρομικά αγωνίσματα του. Στη συνέχεια παρουσιάζονται τα αποτελέσματα που αφορούν στη χορηγία.

12 Αξιολόγηση Χορηγίας Τεστ Αναγνωρισιμότητας Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τον επίσημο χορηγό σε κάθε κατηγορία προϊόντος από μία επιλογή τριών ανταγωνιστών του Τεστ Αναμνησιμότητας Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αναφέρουν χωρίς εξωτερική βοήθεια τέσσερις χορηγούς της διοργάνωσης 65% 75% 70% 88%

13 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012» - ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΥΠ.ΠΟ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ - ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: - Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης - Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης - Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού - Υπουργείο Τουρισμού - Υπουργείο Υγείας - Υπουργείο Εξωτερικών - Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Δήμος Θεσσαλονίκης - Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης - Δήμος Πέλλας - Δήμος Χαλκηδόνας - Δήμος Δέλτα - Δήμος Κορδελιού Ευόσμου - Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας - Γ Σ.Σ. / NDC-GR - Γενική Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης - Δ/νση Τροχαίας Θεσσαλονίκης - Δ/νση Τροχαίας Πέλλας - Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: - Ε.Ο.Ε. - Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσ/νίκης - Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πέλλας - Κιλκίς - Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο - Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης - Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Α.Π.Θ - Ε.Κ.Α.Β - Έλληνες Διασώστες - Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Σύλλογος Εθελοντών Διασωστών, Πυροσβεστών Κουφαλίων - Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος, Ραδιολέσχη Έδεσσας, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας, Ραδιοερασιτεχνική Λέσχη Μακεδονίας Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ο.Α.Σ.Θ Σ.Α.Σ.Θ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

14 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco, υλοποιώντας κατ αυτόν τον τρόπο την «Αλεξάνδρειο Φιλία και Συνεργασία». Στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, διεξάγονται πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και εκδηλώσεις κοινωνικής ευθύνης της περιβαλλοντικής προσφοράς. Ως εκ τούτου στη διοργάνωση συμμετέχουν και συνεργάζονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο), ευαισθητοποιώντας το κοινό σχετικά με τους σκοπούς και το έργο τους, αλλά και συγκεντρώνοντας μέσω της διοργάνωσης οικονομικούς πόρους, προς υλοποίηση των στόχων τους. Συνολικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και των εκδηλώσεων κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής προσφοράς, συμπληρώνει και ολοκληρώνει την αθλητική, τουριστική και εθνική προσφορά του διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

15

16

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ www.half-marathon.gr Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Εκκίνηση Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Αγώνες Δρόμου: ΗΜ - 10 χλμ.- 5 χλμ. - 1,5 χλμ. ΑμεΑ & S.O.H Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 03/04/2016 ΠΕΛΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δρόμος Αθλητισμού, διαδρομή Πολιτισμού!

Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 03/04/2016 ΠΕΛΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δρόμος Αθλητισμού, διαδρομή Πολιτισμού! Ο Μαραθώνιος της Ιστορίας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΛΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δρόμος Αθλητισμού, διαδρομή Πολιτισμού! Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Μαραθώνιος. Γεννήθηκε στο Μαραθώνα της Ελλάδας μας το 490 π.χ, από

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ icss2019.web.auth.gr ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός" της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, 1-3 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α. ΠΡΕΒΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες: Ιωάννα Χριστοπούλου Τηλ.: 2310200360, Φαξ: 2310200361 Email: info@atgm.gr Θεσσαλονίκη, 1 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμ. Πρωτ: 94 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ., 5 χλμ. &1,5χλμ. 7 Απριλίου 2019 Half Marathon in Marathon Town Ο Δήμος Μαραθώνος ( γραφείο αθλητισμού) και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Χορηγίας 1. Εισαγωγή - Ο θεσμός της Μαθητιάδας & η δράση shape Ur future 2. Μαθητιάδα Δυτ. Μακεδονίας 3. Χορηγικό Πρόγραμμα εισαγωγή Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ώρα: 11.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ώρα: 11. Συνδιοργάνωση Προαναγγελία δράσης ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ Για τα πρώην ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες 10 χλμ Ώρα: 11.00 Διαδρομή: με αφετηρία το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 30/10/2014 Αριθ. Πρωτ: -170- Προς : 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου. 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ 22

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Με την υποστήριξη Προαναγγελία δράσης ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ Για τα πρώην ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες 10 χλμ Ώρα: 11.00 Διαδρομή: με αφετηρία το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Santa Run

Τι είναι το Santa Run Τι είναι το Santa Run Ένα παγκόσμιο φιλανθρωπικό γεγονός με πολιτιστικές, κοινωνικές, τουριστικές και εμπορικές διαστάσεις. Στα Χανιά είναι μια από τις μεγαλύτερες δράσεις αλληλεγγύης με πολυδιάστατη προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

6 ος Διεθνής ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ. Παρουσίαση. Διοργάνωσης 14/10/2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ. Θεσσαλονίκης

6 ος Διεθνής ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ. Παρουσίαση. Διοργάνωσης 14/10/2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ. Θεσσαλονίκης 6 ος Διεθνής ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Θεσσαλονίκης Παρουσίαση Διοργάνωσης 14/10/2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Thessaloniki night RUN ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ; Ο Ηµιµαραθώνιος αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόµενο αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών. Παρουσίαση & Στόχοι Τετραετίας

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών. Παρουσίαση & Στόχοι Τετραετίας Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών Παρουσίαση & Στόχοι Τετραετίας 2009-2012 ΗΔιεθνής«Θέση» του KMA ΗΔιεθνής«Θέση» του ΚΜΑ (συν.) ΕΠΙΦΑΝΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΜΑ είναι μέλος της IAAF και της AIMS.

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL athlitikosomiloskissamou@gmail.com ΤΗΛ 28220 23200 6951 850 899 Κίσαµος 15 / 1 / 2018 Αρ. Πρωτ: 6 ΠΡΟΣ: Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Ανάπτυξης Ε.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Κυριακή 3 Απριλίου 2016 Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Αριθμ. Πρωτ. : 56 Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη, 25.6.2015 Πληροφορίες: Βικτώρια Παπαγεωργίου Τηλ.: 2310200360, Φαξ : 2310200361 Email: info@atgm.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Έδεσσα 7-4-2011 Αριθ. πρωτ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν τους

Διαβάστε περισσότερα

Crete Marathon. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης. Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ. Συμμετοχική Μαραθώνια Ποδηλατοδρομία

Crete Marathon. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης. Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ. Συμμετοχική Μαραθώνια Ποδηλατοδρομία Crete Marathon Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Χανιά, 28 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης Αφιερωμένος στην μνήμη του Mητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη Κυριακή 8 Μαΐου 2016 Αγώνες: Μαραθωνίου

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Η Κρήτη φιλοξενεί περήφανα τον 1ο διεθνήαγώνατουworld Cycling Tour 2011-2012, που διεξάγεται σε 8 χώρες από τη UCI, www.uciworldcyclingtour.com Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Προφίλ Διοργάνωσης σε Αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση προγραμμάτων αναψυχής ΙΙ

Οργάνωση προγραμμάτων αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Οργάνωση προγραμμάτων αναψυχής ΙΙ Ανάπτυξη και σχεδιασμός αθλητικών γεγονότων Case study: Ημιμαραθώνιος δρόμος Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20/ 05 /2015 ΝΟΜOΣ AΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2015 Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες Θεσσαλονίκη, Πανεπιστήµιο Μακεδονίας 24-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ιοργανωτές: Εκδόσεις Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τ.Κ 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645 Εmail: sports.rethymno@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης,

Διαβάστε περισσότερα

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ :

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ : E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ-ΦΑΞ : 22710 20588 e-mail: segaschios-samos@otenet.gr Προς Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ (παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα σωματεία μέλη σας)

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 3 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Υπό την Αιγίδα 50.000 Για

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

PELLA HALF MARATHON 2013

PELLA HALF MARATHON 2013 Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14 η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ

Διαβάστε περισσότερα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Αριθμ. Πρωτ. : 83 Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη 2.5.2016 Πληροφορίες: Βικτώρια Παπαγεωργίου Τηλ.: 2310200360, Φαξ : 2310200361 Email: info@atgm.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Αγώνα Δρόµου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Αγώνα Δρόµου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Αγώνα Δρόµου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon» Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει, µε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Αστική µη κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Συμμετοχής

Πρόσκληση Συμμετοχής 2017 Πρόσκληση Συμμετοχής 5 Μαρτίου 2017 4 ος Μαραθώνιος Ναυπλίου Αγώνες: Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου Δρόμου 5 χλμ. και Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ. Nafplio Marathon Δημοτικός Οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2015, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 11 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, το τελευταίο σκέλος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-07-2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.µ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» O Οργανισµός Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Προκήρυξη - Πρόσκληση Συμμετοχής Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος. Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

LINES BLUE STAR FERRIES

LINES BLUE STAR FERRIES EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τ.Κ 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645 Εmail: sports.rethymno@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Προκήρυξη - Πρόσκληση Συμμετοχής Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος. Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Διαδικασία πώλησης χορηγίας, πρόταση χορηγίας, χορηγικές συνεργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

8ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

8ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 8ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης 15 Νοεμβρίου 2009 http://race.edu.uoc.gr Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Rhodes Marathon»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Rhodes Marathon» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Rhodes Marathon» Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει µε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ το ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ/ΔΟΠΑΡ και την Μ.Κ.Ο. (RUN FOR BOOKS) τον 2ο Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την εισήγησησυνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

Τα γραφεία του συλλόγου θα ανοίξουν εκτάκτως τη Δευτέρα 26/2/2018 από τις 16:00 έως τις 19:30.

Τα γραφεία του συλλόγου θα ανοίξουν εκτάκτως τη Δευτέρα 26/2/2018 από τις 16:00 έως τις 19:30. Αγαπητά μέλη, Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές και οι προετοιμασίες για τον αγώνα του Συλλόγου στο Δίον. Πολύ σύντομα θα έχουμε και την εικόνα του μεταλλίου. Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές γίνονται έως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ ΕΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ ΕΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ Ε.Α.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Πλατεία Κόρακα Ηράκλειο 713 03 Τηλ/ Φαξ: 2810253587, Ιnternet: www.eas-segas-kritis.gr, E-mail: segas-kritis@hol.gr Προς: Ηράκλειο: 70-20/3/17

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου 26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου Στη γραµµή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταµού Άρδα, πραγµατοποιούνται κάθε καλοκαίρι ανελλιπώς, από το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Ανθρώπινης κίνησης & Ποιότητας Ζωής Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε; 15% 9% 1%

Διαβάστε περισσότερα

4 ος. 10 οκτωβριου 2015. Διεθνής. thessaloniki. night run. νυχτερινοσ. & Δρόµος Υγείας και δυναµικου βαδισµατοσ 5000µ.

4 ος. 10 οκτωβριου 2015. Διεθνής. thessaloniki. night run. νυχτερινοσ. & Δρόµος Υγείας και δυναµικου βαδισµατοσ 5000µ. 4 ος Διεθνής ηµιμαραθωνιοσ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗΣ νυχτερινοσ & Δρόµος Υγείας και δυναµικου βαδισµατοσ 5000µ. thessaloniki night run 10 οκτωβριου 2015 www.thesshalfmarathon.org info@thesshalfmarathon.org Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 20 Απριλίου 2013 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6878952, Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ : 2710-230000,Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2018 Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων. Λεωφόρος Ναυπλίου/Νέας Κίου 1, Τηλ.: 27520-99085, Fax: 27520-23288,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN

ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) & ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο: 7 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜOΣ AΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: ΔΟΠΠΑΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. Αγώνες δρόμου: 10χλμ. και 3χλμ. 29 Νοεμβρίου 2015 Nafplio

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2016 Αριθ. Πρωτ :-197- ΠΡΟΣ: 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω Διευθύνσεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «7ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2019»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «7ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2019» Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2019 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας,

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΕΡΕΥΝΑΣ &ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ Οκτώβριος 2014 IV. ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016 2 Οκτωβρίου 2016 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και ΑμεΑ Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων. Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος»

Προκήρυξη. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων. Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος» Προκήρυξη ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος» Παιδικός αγώνας 1 χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων Ο Αθλητικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2016, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 12 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2016. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Πόλεις 1 ος 2 ος 3 ος 4 ος 5

Πόλεις 1 ος 2 ος 3 ος 4 ος 5 TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ Ο.Α. 2004 Ευάγγελος Αλμπανίδης Αναπληρωτής καθηγητής Η αποτυχημένη η διεκδίκηση η των Ο.Α. του 1996 Εορτασμός των 100 χρόνων από την αναβίωση Προβολή της

Διαβάστε περισσότερα