ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 01.11.13-31.10.14"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ σημαντική για το Σωματείο καθώς κατάφερε παρά τις αντίξοες συνθήκες να πετύχει τους στόχους του και να δημιουργήσει και να εξοπλίσει ακόμη 3 Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών σε Δημόσια Παιδιατρικά Νοσοκομεία. Παράλληλα συνεχίστηκαν τα Προγράμματα Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία, η Εκπαίδευση Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού στην Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος καθώς επίσης και η προσφορά εξοπλισμού και μηχανημάτων στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία. Το τρίτο ΤΕΠ δημιουργήθηκε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε με τη δωρεά των εταιρειών OTE-COSMOTE. Το τέταρτο ΤΕΠ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ΠΑΓΝΗ εξοπλίστηκε με τη δωρεά των εταιρειών Norton Rose Fulbright Greece, Ελληνικά Πετρέλαια και ενός Ανώνυμου Δωρητή και το πέμπτο ΤΕΠ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με τη δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση. Το συνολικό ύψος του ως άνω έργου για τη φετινή χρονιά ανέρχεται στο ποσό των Από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από το έργο του Σωματείου πάνω από παιδιά. Στα πλαίσια του προγράμματος Υποστήριξη Παιδιών με Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος που ξεκίνησε το 2013, καταφέραμε να προμηθεύσουμε την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ΠΑΓΝΗ με έναν Αναπνευστήρα ΜΕΘ με τη δωρεά της εταιρείας Norton Rose Fulbright Greece και ενός Ανώνυμου Δωρητή. Στόχος μας είναι η προώθηση αυτού του προγράμματος στα περισσότερα Παιδιατρικά Νοσοκομεία καθώς παρατηρείται σημαντική αύξηση της συχνότητας αναπνευστικών νοσημάτων στα παιδιά.

2 Πιο αναλυτικά το Σωματείο προσέφερε: Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο : - Δημιουργία Αίθουσας Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: OTE-COSMOTE ) αξίας Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ΠΑΓΝΗ : Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων - Μονιτορ μεταφοράς παιδιού ΜΕΘ για μαγνήτη (Δωρεά: OTE-COSMOTE ) αξίας Αναπνευστήρας ΜΕΘ συμβατός με συνθήκες μαγνητικού πεδίου με οθόνη, τροχήλατος, που να καλύπτει όλο το φάσμα ηλικιών και μοντέλων αερισμού (Δωρεά: Norton Rose Fulbright Greece & Ανώνυμος Δωρητής ) αξίας , Ηλεκτρικές κλίνες (Δωρεά: Ανώνυμος Δωρητής) αξίας Μόνιτορ μεταφοράς με απινιδωτή (Δωρεά:Ανώνυμος Δωρητής & Give and Fund ) αξίας Οξύμετρα με πιεσόμετρο (Δωρεά: GREEK AMERICA FOUNDATION & ΔΕΣΜΟΣ ) αξίας 7.084,80. - Τροχήλατο Νοσηλείας για κλίνη ασθενούς (Δωρεά: Ν.Παπαποστόλου Ε.Π.Ε. ) αξίας 1.254,60. - Τροχήλατο Νοσηλείας για κλίνη ασθενούς αξίας 1.254,60. Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών - Μηχάνημα Υπερήχων (Δωρεά: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ) αξίας Μόνιτορ Μεταφοράς - Απινιδωτή (Δωρεά: Norton Rose Fulbright Greece και Ανώνυμος Δωρητής) αξίας , Μόνιτορ Ζωτικών Παραμέτρων (Δωρεά: Norton Rose Fulbright Greece και Ανώνυμος Δωρητής) αξίας Ηλεκτροκαρδιογράφος (Δωρεά: Norton Rose Fulbright Greece και Ανώνυμος Δωρητής) αξίας 1.449,92. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη: Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών - 3 Μόνιτορ καρδιολογικών παραμέτρων (Δωρεά: Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ) αξίας Οξύμετρα (Δωρεά: Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ) αξίας

3 Στο Ε.Κ.Α.Β. (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας): - Vein Viewer (Μηχάνημα Απεικόνισης Φλεβών) (Δωρεά: ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. ) αξίας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Με την χορηγία της εταιρείας ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο εξειδικευμένης υποστήριξης στα παιδιά A.P.L.S. (Advanced Pediatric Life Support) σε συνεργασία με την A.P.L.S. HELLAS, όπου συμμετείχαν 32 ιατροί, αξίας Η Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος χρηματοδότησε δύο σεμινάρια A.P.L.S. (Advanced Pediatric Life Support) σε συνεργασία με την A.P.L.S. HELLAS (Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης) όπου συμμετείχαν συνολικά 51 ιατροί, εκ των οποίων οι 4 ήταν ιατροί του Ε.Κ.Α.Β., συνολικής αξίας Επίσης το Σωματείο προσέφερε εξοπλισμό για τα σεμινάρια A.P.L.S. αξίας ΠΡΟΛΗΨΗ Η Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος συνέχισε συστηματικά τις παρουσιάσεις και τις διανομές ενημερωτικών φυλλαδίων σε σχολεία, εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων. Μέχρι σήμερα τις παρουσιάσεις έχουν παρακολουθήσει μαθητές και εκπαιδευτικοί και γονείς. Η τράπεζα ALPHA BANK ανέλαβε την χορηγία του προγράμματος Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων για τη φετινή χρονιά αξίας Πραγματοποιήθηκαν 28 συνολικά παρουσιάσεις ( από 1 Νοεμβρίου 2013 έως 31 Οκτωβρίου 2014) τις οποίες παρακολούθησαν παιδιά. Τα Φυλλάδια μας ήδη διανέμονται σε σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς και Συλλόγους Γονέων κατά τις Παρουσιάσεις Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων, που οργανώνει το Σωματείο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και γονέων. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς εκτυπώσαμε Φυλλάδια Προσοχή στα Εγκαύματα (Χορηγός: Εθνική Τράπεζα & Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ), Φυλλάδια Ασφάλεια στο Σπίτι (Χορηγός: Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ) και Φυλλάδια Αθλητισμός με Ασφάλεια (Χορηγός:: Folli Follie ).

4 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στις 18 Νοεμβρίου 2013 εγκαινιάστηκε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ''ΠΑΓΝΗ'' η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος ''Σταύρος Νιάρχος''. Η ''Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος'' συνέβαλλε σημαντικά στο έργο αυτό καθώς προσέφερε πολλά μηχανήματα και εξοπλισμό στη νέα Μ.Ε.Θ. Οι προσπάθειες του Σωματείου συνεχίζονται ώστε να εξοπλιστεί η μονάδα αυτή με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Τον Νοέμβριο του 2013 το κατάστημα VOURAKIS θέλοντας να υποστηρίξει το έργο μας, δημιούργησε και μας προσέφερε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί του Από τις 16 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ένα Bazaar στα γραφεία της Ασφαλιστικής Εταιρείας ING για το προσωπικό της εταιρείας και για τους εξωτερικούς συνεργάτες της. Η εταιρεία ING για 2 η φορά προσκάλεσε το Σωματείο να συμμετάσχει σε αυτήν την εκδήλωση, με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για τους σκοπούς μας. Από τις 24 Οκτωβρίου 2013 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2014 η ''Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος'' συμμετείχε στο πρόγραμμα του Give & Fund. Πρόκειται για μία πλατφόρμα στο internet στην οποία ανεβάσαμε ένα project του Σωματείου. Ο σκοπός του project ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό των για να αγοραστεί ένα ''Μόνιτορ μεταφοράς με απινιδωτή'' για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ''ΠΑΓΝΗ''. Το καθαρό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 1.635,63. Στη συνέχεια καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των Κατόπιν τούτου αγοράσαμε ένα πιο μικρό ''Μόνιτορ μεταφοράς με απινιδωτή'' για την ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου ''ΠΑΓΝΗ''. Στις 24 Μαρτίου 2014 ο Antenna προσέφερε στο Σωματείο μας το ποσό των 2.917,76 μέσω του προγράμματος ''Your Face Sounds Familiar''. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό show το οποίο αποτελείτο από 13 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούσαν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώσουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία διέθετε τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σ' έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής του. Η κυρία Θωμαή Απέργη μέσω της συμμετοχής της στο πρόγραμμα αυτό επέλεξε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε να δοθεί στο Σωματείο μας.

5 Στις 27 Μαρτίου 2014 οι εταιρείες OTE και COSMOTE στήριξαν το έργο 17 Κοινωφελών οργανισμών μέσα από την «Ημέρα Αγάπης - Ημέρα Έμπνευσης». Η ''Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους οργανισμούς. Το ποσό που αποδόθηκε στους κοινωφελείς οργανισμούς συγκεντρώθηκε από τα έσοδα των κλήσεων των πελατών του ΟΤΕ, που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, καθώς και από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS και MMS των πελατών της COSMOTE. Για πρώτη χρονιά το Σωματείο οργάνωσε λαχειοφόρο αγορά εν όψει του Πάσχα. Στις 9 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πασχαλινού λαχείου στα γραφεία του Σωματείου μας και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Στις 15 Απριλίου 2014 το Σωματείο ξεκίνησε να συμμετέχει στο πρόγραμμα της εταιρίας ΑΝΑΜΕΤ η οποία δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση μετάλλων. Στα πλαίσια λειτουργίας της νέας μονάδας ανακύκλωσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής δημιούργησαν το πρόγραμμα CAR4CARE, με βάση το οποίο για κάθε αυτοκίνητο που θα παραδίδεται μέσω του προγράμματος για ανακύκλωση, η ΑΝΑΜΕΤ θα καταβάλλει το ποσό των 50 στον κοινωνικό φορέα που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου από τον κατάλογο φορέων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα αυτό. Εάν σκέφτεστε ή γνωρίζετε κάποιον που θέλει να παραδώσει το αυτοκίνητο του για ανακύκλωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στην κατηγορία ''ΠΑΙΔΙ'' επιλέγοντας την ''Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος''. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσετε το έργο μας και θα συνεισφέρετε παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ''Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος'' παρευρέθηκε στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Capital Link CSRinGreece με θέμα «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ», που διοργανώθηκε στις 27 Μαΐου στο Χίλτον της Αθήνας υπό την Αιγίδα της «Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων» & του «Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών». Τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 το Σωματείο παρευρέθηκε στην 12η Γιορτή Εθελοντισμού όπου συμμετείχαν συνολικά 40 Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί με τους εθελοντές τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο των εθελοντικών οργανισμών, από τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και μέσω ενημερωτικού υλικού. Ο εκδοτικός οίκος Οδημήλια-DH θέλοντας να συμβάλλει στο έργο μας θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου Ανεκπλήρωτος Έρωτας στο Σωματείο.

6 Οι γενναιόδωρες πρωτοβουλίες που προαναφέραμε είναι πολύτιμες και τις έχουμε απόλυτη ανάγκη για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά την προσοχή και την φροντίδα που τους αξίζει. ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ - Η δημιουργία Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. (προϋπολογισμός ) - Η δημιουργία Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. (προϋπολογισμός ) - Η ολοκλήρωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ''ΠΑΓΝΗ'' με τον απαραίτητο εξοπλισμό. (προϋπολογισμός ) - Η προώθηση του προγράμματος «Υποστήριξη Παιδιών με Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος» το οποίο έχει ως σκοπό την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στις αντίστοιχες μονάδες των Παιδιατρικών Νοσοκομείων, για την παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας στα παιδιά με νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος. Τα σημερινά αιτήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων σχετικά με το πρόγραμμα αυτό ανέρχεται στο ποσό των Η αγορά μηχανημάτων απαραίτητων για την κάλυψη ουσιαστικών και άμεσων αναγκών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία. Τα σημερινά αιτήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων για τον εξοπλισμό που έχουν άμεσα ανάγκη ανέρχεται στο ποσό των Η χρηματοδότηση του προγράμματος Εκπαίδευση Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού στην Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους ενδιαφερόμενους να διευρύνουν τις γνώσεις των στην αντιμετώπιση επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών. Τα σημερινά αιτήματα για την χρηματοδότηση σεμιναρίων ανέρχεται στο ποσό των (για χειρουργούς και ιατρούς για τα σεμινάρια εκτός Αθηνών και για την συμμετοχή ιατρών του Ε.Κ.Α.Β. σε όλα τα σεμινάρια A.P.L.S. εντός και εκτός Αθηνών). - Η συνέχιση του προγράμματος Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων με ομιλίες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία (προϋπολογισμός ). - Η επανεκτύπωση του φυλλαδίου Προσοχή στην Επιλογή Παιχνιδιών και η εκτύπωση του φυλλαδίου Το Κολύμπι Σώζει Ζωές ( το κάθε φυλλάδιο για τεμάχια). Συνολικός προϋπολογισμός για την επίτευξη των παραπάνω στόχων:

7 ΝΕΑ ΜΕΛΗ Φέτος ενεγράφησαν 1 νέο μέλος και 1 Ισόβιο. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Όπως ήδη γνωρίζετε, στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα κατά την Γενική Συνέλευση της 6 ης Δεκεμβρίου του 2013, εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο και συνήλθαν σε σώμα οι κάτωθι: - Natasha Clive Βρέκοσι, Πρόεδρος - Μιχάλης Σαρρής, Αντιπρόεδρος - Μαρία Σοφιανοπούλου, Γενική Γραμματεύς - Ευφημία Κουτσάκου, Ταμίας - Γεώργιος-Ιπποκράτης Κλήμης, Μέλος. - Ελένη Δούση, Αναπληρωματικό Μέλος ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Αυτή τη χρονιά πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές έδειξαν ενδιαφέρον για το έργο του Σωματείου. Συγκεκριμένα η Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος παρευρέθηκε στην εκπομπή της Μαρί Κυριακού Με Αγάπη στον Antenna και στην εκπομπή του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη Κοινωνία Ώρα Mega. Επίσης συμμετείχε στην ραδιοφωνική εκπομπή της Πειραϊκής Εκκλησίας καθώς και στην ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Αθήνα Τα Χριστούγεννα, την Καθαρά Δευτέρα, το Πάσχα, το καλοκαίρι και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς εφημερίδες και περιοδικά δημοσίευσαν άρθρα μας για την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων. Τα άρθρα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στην ιστοσελίδα του Σωματείου. Τον Σεπτέμβριο 2014 αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να την επισκεφτείτε στο ALPHA BANK ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ Η Alpha Bank συνεχίζει να μας υποστηρίζει έχοντας την Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος στην λίστα των Σωματείων στα οποία όλοι οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως της Alpha Bank (American Express, Visa, Mastercard) μπορούν να κάνουν δωρεά στο Σωματείο, εξαργυρώνοντας πόντους.

8 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΔΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ Θα ήταν παράλειψη να μην τονίσουμε την υποστήριξη των φίλων του Σωματείου μας ως και τις δωρεές των. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τα μέλη μας, τους χορηγούς, τους δωρητές και τους φίλους, χάρη στους οποίους καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θα θέλαμε να τους αναφέρουμε και να τους ευχαριστήσουμε θερμά: - OTE - COSMOTE - Κος Δημήτριος Σοφιανόπουλος Norton Rose LLP, Δικηγορική Εταιρεία - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α. Ε. - Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση - Κος Γεώργιος-Ιπποκράτης Κλήμης - Alpha Bank - Κος Κωνσταντίνος Κουλουβάτος - ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. - ΔΕΣΜΟΣ - GREEK AMERICA FOUNDATION - Κα Λήδα Βιτουλαδίτου, ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. - Folli Follie - Antenna - Κα Θωμαή Απέργη - MICROSOFT HELLAS - Εθνική Τράπεζα - Κος & Κα Ιωάννη Μενουδάκου - Κος & Κα Δάκη Ιωάννου - Ν.ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ε.Π.Ε. - Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Attica Bank - Κος & Κα Αντώνη Βουράκη - Κατάστημα VOURAKIS - ING - Εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ", Κος Αλέξης Ζαούσης - Κος Maurice Καπουάνο - ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΜΕΣΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. - Κος Λεωνίδας Γεωργόπουλος Δικηγορικό Γραφείο Κυριακίδης Γεωργόπουλος - Κα Δέσποινα- Αγγελική Πηγαδιώτη - Κος Λόης Κουλούρης - Capital Link

9 - Global Sustain - INTELLIGENT MEDIA ΕΠΕ - Κος Γεώργιος Γεράρδος, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α. Ε. Β. Ε. - Κατάστημα Christofle - Κατάστημα Μ. Θεολόγου - Ινστιτούτο Renato - Κος Δημήτριος Ασημάκης - Εταιρεία VIGOSS - Κος Κωνσταντίνος Καλλίθρακας - Κος Γεώργιος Βάρσος- ΒΑΡΣΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε. - Κα Ειρήνη Πλατή - Studio 7 Florescence - Εκδοτικός Οίκος Οδημήλια-DH - Κα Σοφίκα Ελευθερουδάκη - Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Κα Μόρφη Πλακογιαννάκη - Πλαστικά Κρήτης - Garlson Wagonlit Travel - ANAMET - Κος Ιωάννης Χατζήμπεης Give & Fund - Κος Ηλίας Χατζήμπεης - Mega Channel - De Agostini - FEVRONIA LUXURY CONCEPTS - Κος Βασίλης Νικολάκης - Ballonoorama Το 2015 ελπίζουμε να είναι μία εξίσου δημιουργική χρονιά συνεχίζοντας την προσπάθεια μας για την μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμένων παιδιών καθώς και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας. Η υποστήριξη σας μας είναι απαραίτητη! Natasha Clive Βρέκοσι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλης Σαρρής Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Κίνηση Αδελφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας. www.kinapsi.gr. Μαζί είναι καλύτερα. Ετήσιος Απολογισμός

Κίνηση Αδελφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας. www.kinapsi.gr. Μαζί είναι καλύτερα. Ετήσιος Απολογισμός Κίνηση Αδελφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας www.kinapsi.gr Μαζί είναι καλύτερα Ετήσιος Απολογισμός 2012 Κίνηση Αδελφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας www.kinapsi.gr, info@kinapsi.gr Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

νέα μας Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή Σελίδα 16

νέα μας Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή Σελίδα 16 . Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή τα νέα μας Έντυπο επικοινωνίας του προσωπικού του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης Έκδοση 40η Αύγουστος 2014 Σελίδα 16

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Μήνυμα Δημάρχου... 3 Εισαγωγή Προέδρου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α... 5 Α. Κρίση και Κοινωνική πολιτική... 7 Β. Γενικές παρατηρήσεις... 9 Γ. Κεντρική υπηρεσία... 10 Γ1. Οικονομικά στοιχεία Ο.Κ.Π.Α.Π.Α...

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικές μεταβολές στην Εταιρία. «Βασική Προστασία» το νέο ελκυστικό προϊόν ασφάλισης υγείας

Διοικητικές μεταβολές στην Εταιρία. «Βασική Προστασία» το νέο ελκυστικό προϊόν ασφάλισης υγείας ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β ΤΕΥΧΟΣ 5ο Διοικητικές μεταβολές στην Εταιρία «Βασική Προστασία» το νέο ελκυστικό προϊόν ασφάλισης υγείας Περισσότερα από 500 εκατ. οι αποζημιώσεις

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου Ο Απολογισμός, του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 23 και περιελάμβανε την πενταετία

Διαβάστε περισσότερα

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙ ΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Να αναλάβουν ενεργό ρόλο για τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων Μέσω συνεργασιών με κοινωνικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Με κύριο γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71 Συνεργασία μεταξύ της Σχολής και του Stevens Institute of Technology Τα Πρώτα Βήματα στην Προσχολική Αγωγή και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ. Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 2η Ημέρα - Εργαστήριο

ΤΟ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ. Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 2η Ημέρα - Εργαστήριο ΤΟ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 2η Ημέρα - Εργαστήριο Στην παρουσίαση του κεντρικού ομιλητή τον «e-patient Dave» de Bronkart, προέβη κατά την έναρξη της δεύτερης μέρας του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΙΑΘΕΣΗΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ)

ΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΙΑΘΕΣΗΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ανδρέας Γιωργάς Σπανός Α.Μ 7583 ΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΙΑΘΕΣΗΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Πληροφοριών για Παροχή Υποστηρικτικής Φροντίδας και Κοινωνικής Πρόνοιας για άτομα με Σπάνια Νοσήματα στην Κύπρο

Εγχειρίδιο Πληροφοριών για Παροχή Υποστηρικτικής Φροντίδας και Κοινωνικής Πρόνοιας για άτομα με Σπάνια Νοσήματα στην Κύπρο Εγχειρίδιο Πληροφοριών για Παροχή Υποστηρικτικής Φροντίδας και Κοινωνικής Πρόνοιας για άτομα με Σπάνια Νοσήματα στην Κύπρο Ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπανίων Παθήσεων με τη στήριξη του γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07. Χορηγός

25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07. Χορηγός 25η γενική συνέλευση ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤOΝΩΝ ΚYΠΡΟΥ 2006/07 Χορηγός Νοέμβριος 2007 Αγαπητοί συνάδελφοι, Αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο από την πρώτη του συνεδρία έθεσε τα θέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟΤιμή : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2715 Tετάρτη 13 Μαΐου 2015 Έτος 21ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Σελ: 2 Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 / Τεύχος 73

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 / Τεύχος 73 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 / Τεύχος 73 Δημιουργία Κέντρου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας Αναγνώριση των Δωρητών του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009 Ο απολογισμός που παρουσιάζεται αφορά την περίοδο μετά τις τελευταίες εκλογές του Τ.Ε.Ε. το Νοέμβρη του 2006 και πιο συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

Σε άθλια κατάσταση τα οικονομικά των δήμων

Σε άθλια κατάσταση τα οικονομικά των δήμων Τεύχος 31 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Διανέμεται δωρεάν MΗΝΙΑIΑ EΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙOΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩHΣ ΣΤΗ ΘEΡΜΗ Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου ΒΟΛΤΑIΡΟΣ για το δικαίωμά σου να το λες Oι δεινόσαυροι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009 Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους Μια μοναδική ευκαιρία για Ηγέτες με Όραμα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Μερικής φοίτησης για επαγγελματίες, στην

Διαβάστε περισσότερα

περιοχές καταλληλότατες για μέλισσες...

περιοχές καταλληλότατες για μέλισσες... 03 Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 05 Εισαγωγή στον Αειφόρο Απολογισμό 1. ΠΡΟΦΙΛ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ - ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 07 Η Εταιρεία 08 Το Ιστορικό 09 Η Δομή της εταιρείας 10 Η Στρατηγική και Ανάλυση 11 Η Αειφόρος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. Μαζί ΣΤΟ. Η Βιβλιοθήκη της Alpha Bank

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. Μαζί ΣΤΟ. Η Βιβλιοθήκη της Alpha Bank Μ Μ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η Βιβλιοθήκη της Alpha Bank ΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕ ΟΜΕΝΑ Μ Μ 1 2014 πεύθυνος Εκδόσεως ΕΤ Η Ε Σταδίου 40 102 2 ΑΘΗΝΑΙ Τηλ. 30 210 32 2413, 30 210 32 243 a 30 210 32 2439 a l n a n alpha. n a n1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

20 χρόνια Victoria. Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria

20 χρόνια Victoria. Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria Έκδοση της Victoria εταιρίας του Οµίλου ERGO 1 2009 20 χρόνια Victoria Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria ΕRGO 2012 Η ανάπτυξη είναι η λέξη

Διαβάστε περισσότερα

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 Italcementi Group sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 ΟΡΑΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Περιληπτική Περιγραφή Ελλάδα sdreport Περιληπτική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -1- ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1871 Αγ. Σοφίας 38, Τ.Κ. 54622 Θεσσαλονίκη τηλ.: 2310-220.700, 2310-277.911 fax: 2310-277.768 web site: www.faath.org.gr e-mail: faath@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ÂÚÈÔ ÈÎ ÂÓËÌÂÚˆÙÈÎ Î ÔÛË ÙÔ ÌÔ Ï / Ô Ì ÚÈÔ 2009 / ΔÂ Ô 02 / π ª Δ π øƒ

ÂÚÈÔ ÈÎ ÂÓËÌÂÚˆÙÈÎ Î ÔÛË ÙÔ ÌÔ Ï / Ô Ì ÚÈÔ 2009 / ΔÂ Ô 02 / π ª Δ π øƒ ÂÚÈÔ ÈÎ ÂÓËÌÂÚˆÙÈÎ Î ÔÛË ÙÔ ÌÔ Ï / Ô Ì ÚÈÔ 2009 / ΔÂ Ô 02 / π ª Δ π øƒ ÎÙÂÙ Ì ÓÂ ÂÚÁ Û Â Û ÓÙ ÚËÛË ÛÂ fiï Ù Û ÔÏÂ Ó Î ÓÈÛË ÂÎ ıúˆó ÛÙÔ 6Ô Λ ÎÂÈÔ Î È ÛÙÔ 1Ô Δ Λ apple ÛËÌÔÈ ÂÔÚÙ ÛÌÔ ÁÈ Ù Î ÚfiÓÈ ÂÏÊÔappleÔ

Διαβάστε περισσότερα