ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ //2015. ΚηπΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΚΑζΑΡ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ //2015. ΚηπΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΚΑζΑΡ»"

Transcript

1 ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ //2015 ΚηπΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΚΑζΑΡ»

2 ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ «Κάποτε στην ΣΜΥΡΝΗ» ένα θεατρικό χρονικό για την καταστροφή της Σμύρνης. Για το ξεριζωμό των Ελλήνων της Ιωνίας και τη ζωή της προσφυγιάς μέσα από συγκλονιστικές-αυθεντικές αφηγήσεις, τις μουσικές και τα Σμυρναίικα τραγούδια. Σκηνοθεσία και Σύνθεση Κειμένων ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ εναρξη ΠΑΡΑΣΤΑΣεων 16 ΙΟυΛΙΟυ 2015 Στο Θέατρο «ΑυΛη ΤΟυ ΜυΛΟυ» ΔΗΜΟΤΙΚH ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γεωργιάδου 53, ΤΚ , Λάρισα Τηλ.: , Fax:

3 // ΚΕντρο Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕ.Λ.Ε.) Φωνές Παράδοσης Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χορευτικής χρονιάς, το ΚΕντρο Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕ.Λ.Ε.) διοργανώνει την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Φωνές παράδοσης», την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 8:00 μ.μ.. Μια βραδιά γεμάτη φωνές παράδοσης και αντιλαλιές χορών απ όλη την Ελλάδα. Σε αυτήν την εκδήλωση θα συμμετέχουν οι μικροί και μεγάλοι χορευτές του ΚΕ.Λ.Ε. υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας με σκοπό να αποκτήσουν εικόνες και εμπειρίες που θα τονώσουν την αγάπη τους για τον παραδοσιακό χορό ώστε να συνεχίσουν με περισσότερο μεράκι και ζήλο το ταξίδι τους στην παράδοση. // Κυριακή 7 Ιουνίου 20:00 // Συναυλία // Νίκος Ξυδάκης // Λουδοβίκος των Ανωγείων «Δυό δρόμοι για τον Ερωτόκριτο» Δύο σημαντικοί συνθέτες, δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, κάνουν την έκπληξη φέτος και συνεργάζονται πρώτη φορά επί σκηνής. Μαζί, θα αφηγηθούν ένα αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, ένα παραμύθι της ελληνικής παράδοσης, τον «Ερωτόκριτο» και όχι μόνο! Σήμερα μία κοινή τους επιθυμία να παρουσιάσουν αυτό τους το μουσικό εγχείρημα πάνω στο μαγευτικό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, τους φέρνει μαζί στη σκηνή. Ο «Ερωτόκριτος» του Λουδοβίκου και του Νίκου Ξυδάκη αλλά και άλλα τραγούδια της μακρόχρονης πορείας τους συνθέτουν μία Ερωτική Μυθολογία και μας Βυθίζουν στην ποιητική γλώσσα του τραγουδιού. // Δευτέρα 8 Ιουνίου Μαζί τους η Αλίκη ζωγράφου στο τραγούδι. Οι μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης - πιάνο Δημήτρης Χουντής - σαξόφωνο Μανόλης Μπαρδάνης φυσαρμόνικα, αφήγηση Φώτης Μυλωνάς φλάουτο, μπάσο Αντώνης Μυτακίδης κιθάρα Γιώργος Κοντογιάννης - λύρα, κρουστά // Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου Καραγκιόζης Την περίοδο του καλοκαιριού, με τα 3 θερινά, κινητά θέατρά τους, ο Θανάσης και ο Κώστας Σπυρόπουλος γυρίζουν όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για να παίξουν τα έργα του Καραγκιόζη που όλοι αγαπήσαμε. // Τρίτη 9 Ιουνίου 20:00

4 // πέμπτη 11 Ιουνίου // 1 ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας Σχολική Εκδήλωση Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2015, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, θα πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις του στο Δημοτικό Κηποθέατρο Ακλαζάρ, την πέμπτη 11 Ιουνίου. // παρασκευή 12 Ιουνίου 21:30 // ΜΕΝΤΑ ART EVENTS Ελεωνόρα Ζουγανέλη «ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ» η Ελεωνόρα ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική χρονιά! Μετά τις sold out συναυλίες της στο ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τις οποίες παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου και απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στη παράσταση πιαφ,..με μια βαλίτσα στο χέρι.. ξανασυναντάει τους φίλους της σ ολόκληρη την Ελλάδα, μ ένα πρόγραμμα εφ όλης της ύλης. που ΘΑ παει ΑΥΤη η ΒΑΛΙΤΣΑ Σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, έχοντας μέσα το ρεπερτόριο της Ελεωνόρας και τραγούδια που αγαπάμε!! Όλα αυτά κάνουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής, να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Μια παράσταση με την αισθητική και την σφραγίδα της. παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αγγελόπουλος Γιάννης - τύμπανα, Καλαντζάκος Νίκος - πιάνο / ενορχήστρωση, Κίτσος παρασκευάς - μπάσο, Μπαρμπαγάλας Δημήτρης κιθάρα, Οικονομίδης Γιάννης - τρομπέτα, πασσαλίδης Νίκος μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος - ακορντεόν. Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Βραχνός Ήχος: Αργύρης Λιανός - Brian Coon Σχεδιασμός - Χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης // Δευτέρα 15 Ιουνίου 5 // ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ «Ένα τραγούδι για τον Βασίλη» Συναυλία αλληλεγγύης για τον Λαρισαίο μουσικό Βασίλη πιπέρη την Δευτέρα 15 Ιουνίου στο κηποθέατρο Αλκαζάρ. Ένα τραγούδι για τον Βασίλη. Συμμετέχουν γνωστοί Λαρισαιοι μουσικοί και όχι μόνο. Τα ονόματα των καλεσμένων θα ανακοινώνονται μέχρι την ημέρα της συναυλίας. Θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τον φίλο μας τον καλλιτέχνη που μας χάρισε ωραίες στιγμές να πούμε ένα τραγούδι για τον Βασίλη.

5 // Ηχόχρωμα // Συναυλία ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο Θανάσης παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι, τα τελευταία χρόνια, συνεργάτες του. θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν απόλαυση και στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη. Αναλυτικά, μαζί του θα είναι: Ματούλα ζαμάνη: τραγούδι Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, λαούτο και φωνή Ανδρέας πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, φλικόρνο Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα Κώστας παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα Αντώνης Μαράτος: ηλεκτρικό μπάσο Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο Αλέξανδρος Κτιστάκης: κιθάρα, τραγούδι Στον ήχο ο Μάκης πελοπίδας και ο Κλεάνθης Καραπιπέρης και στους φωτισμούς ο Χρήστος Λαζαρίδης και ο Βασίλης πουφτής. // Τρίτη 16 Ιουνίου Έναρξη 21:30 Τιμές εισιτηρίων 10 προπώληση 12 ταμείο // ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ & ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Μουσικά ξεκινούν και φέτος οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα τραγουδήσουν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ πιλοτοσ. Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι Νομικό πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. // Τετάρτη 17 Ιουνίου 21:30 // Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ Το Φεστιβάλ πηνειού ξεκίνησε ως μια γιορτή προκειμένου να αναδειχθούν τα έργα διαμόρφωσης της κοίτης και να ενταχθεί το ποτάμι στη ζωή της πόλης. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της νέας δημοτικής αρχής, το Φεστιβάλ αναβαθμίζεται ουσιαστικά, δεδομένης και της υποψηφιότητάς μας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης Αποκτά δηλαδή τα χαρακτηριστικά ενός φεστιβάλ που θα προάγει τον πολιτισμό. η διάρκειά του θα είναι τέσσερις ημέρες, από τις Ιουνίου ώστε η τελευταία ημέρα να συμπίπτει με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής ημέρας της Μουσικής, πολιτιστικό γεγονός ευρείας εμβέλειας. // πέμπτη 18 παρασκευή 19 Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Ιουνίου

6 // Δευτέρα 22 Ιουνίου 21:45 // Alive Art Performances // Χοροθέατρο «Το σωματίδιο του Θεού» // κι όμως κινείται // Χαϊνης Δημ. Αποστολάκης // Mode Plagal Για την παράσταση «το σωματίδιο του Θεού» όλα ξεκίνησαν από μία ιδέα του Δημήτρη Αποστολάκη, της εμβληματικής αυτής μορφής των Χαϊνηδων. περίεργο; Ίσως και να είναι καθώς ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο αγαπητός «Χαϊνης» έχει υπάρξει ως ερευνητής στο CERN, υπότροφος του πανεπιστημίου Κρήτης, σε αυτό ακριβώς το πεδίο, της αναζήτησης του μποζονίου Χιγκς, γνωστό και ως το σωματίδιο του Θεού. Σκηνοθεσία & Χορογραφία από τους «κι όμως κινείται» με αφορμή την Ιδέα του Χαΐνη Δ.Αποστολάκη Σκηνογραφία του Bentancor Camilo, Μουσική (σύνθεση και ερμηνεία) των Χαΐνη Δ.Αποστολάκη και των Κλέων Αντωνίου, Τάκη Κανέλλου, Θοδωρή Ρέλλου (mode plagal), Φωτισμό της Μαρίας Αθανασοπούλου, Βίντεο της Μαρίας Αθανασοπούλου, Κοστούμια των Αγγελική Μάνεση και Φανή Μουζάκη. Ερμηνεία και συνδημιουργία, Αποστολάκης Δημήτρης - Bentancor Camilo - Μαλκότσης Ερμής, παρασκευοπούλου Ιωάννα - Σουγιουλτζή Χριστίνα - Χαμηλοθώρη Λία // Τρίτη 23 Ιουνίου // Παράσταση παραδοσιακού χορού Λύκειο των Ελληνίδων Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, την Τρίτη 23 Ιουνίου θα παρουσιαστούν όλοι οι χορευτές που παρακολουθούν μαθήματα χορού στο Λύκειο των Ελληνίδων από τους πλέον αρχάριους ως τους πιο προχωρημένους. Οι χορευτές θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Θεσσαλία, Θράκη, Ήπειρο, πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, Ανατ. Ρωμυλία, Μ. Ασία, και τα νησιά. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των παιδιών τους, τις καινούριες γνώσεις τους. Κινητικά μοτίβα, άλλα γνώριμα και κάποια πρωτοδιδαχθέντα θα συνοδέψουν με κέφι τις μουσικές, τα τραγούδια και τους χορούς. // Τετάρτη 24 Ιουνίου Προπώληση: 3 Ταμείο: 5 // ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «Κρασί σε πίνω για καλό» Ένα αφιέρωμα στις εθιμολατρευτικές τελετουργίες, τους συμβολισμούς αλλά και τα τραγούδια με τα οποία είναι συνδεδεμένο το κρασί, στις διάφορες εκφράσεις του λαϊκού μας πολιτισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρώμενα, έθιμα, τραγούδια και χορούς από την Θράκη του Διόνυσου, την Δράμα, την Κόνιτσα, την κεντρική Μακεδονία, τα Ιόνια νησιά, το Μοναστήρι της Ανατολικής Ρωμυλίας, την Θεσσαλία, την Κύπρο, την Σαντορίνη, την Τζιά, και την Κρήτη. Γίνεται αναφορά και στην ρεμπέτικη εποχή. Συμμετέχει πλήθος χορευτών, μουσικών και τραγουδιστών καθώς και η χορωδία παραδοσιακής μουσικής του Ο.π.Α.π του Δήμου Κιλελέρ. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο κος Γεώργιος Τσιπλακούλης.

7 // Συναυλία για την στήριξη του ΟΚΑΝΑ Λάρισας «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι...» Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πολύμορφο πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του, με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του, αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος. «Άννα μην κλαις», «Ελένη», «Δίκοπη ζωή», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «πάντα Γελαστοί» θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με απόλυτη ακρίβεια, συναίσθημα και πειθαρχία, πλαισιωμένοι από ορχήστρα εξαίρετων μουσικών. Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή... // Δημοτικό Ωδείο Λάρισας «Άξιον εστί» Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τιμά τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη με μια μεγάλη συναυλία στην οποία θα παρουσιαστούν δυο από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου μας συνθέτη. Το «Άξιον εστί» σε ποίηση του μεγάλου μας νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, και το «Μάουτχαουζεν» σε ποίηση του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Το «Άξιον εστί» ένα απ τα σημαντικότερα επιτεύγματα του ελληνικού λόγου, μελοποιήθηκε το και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά Στο κορυφαίο του αυτό έργο, ο συνθέτης, βρίσκοντας το ιδανικό ποιητικό κείμενο, χρησιμοποιεί με εμπνευσμένο πραγματικά τρόπο τη μουσική κληρονομιά της βυζαντινής υμνωδίας, του δημοτικού και του λαϊκού τραγουδιού. Το «Άξιον εστί» αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση του Θεοδωράκη για μια καινούργια μορφή σύνθεσης, που ο ίδιος ονομάζει «Μετασυμφωνική» μουσική. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το έργο είναι ένας μεγάλος σταθμός, όχι μόνο για την πορεία του Θεοδωράκη, αλλά για την νεότερη ελληνική μουσική. Το «Μάουτχαουζεν» γράφτηκε στις αρχές του Ο ελεγειακός χαρακτήρας του έργου οδήγησε τον Θεοδωράκη σε αναζήτηση νέου ύφους, νέας δομής και νέων ηχοχρωμάτων μέσα απ την ενορχήστρωση του έργου. Με το έργο αυτό, το οποίο είναι ένας ύμνος στη ζωή και στον έρωτα, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού η Μαρία Φαραντούρη. // πέμπτη 25 Ιουνίου // παρασκευή 26 Ιουνίου Στην παρουσίαση των έργων παίρνουν μέρος: η Μικτή και η παιδική Χορωδία του ΔΩΛ, Συμφωνική Ορχήστρα και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία». Σολίστ: Απόστολος Σωτηρούδης - Βαρύτονος (Ψάλτης), Αλέξανδρος Τσιωνάς - Λαϊκός τραγουδιστής, Λουκία Βαλάση - Σαντούρι & ο Κώστας Τσιάνος στο ρόλο του Αναγνώστη - Αφηγητή. Διευθύνει ο Δημήτρης Καρβούνης.

8 // Κυριακή 28 Ιουνίου 6 Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως και 10 ετών // Σχολή χορού Real Dance 5th REAL Summer DANCE SHOW η σχολή χορού Real Dance έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να μας ξεσηκώσει με το καθιερωμένο πια Summer Dance Show της. Φέτος γιορτάζουμε μαζί τα 5 χρόνια λειτουργίας της! πέντε χρόνια δημιουργίας, έκφρασης, ψυχικής ανάκαμψης και φυσικά πολλών επιτυχιών Σας προσκαλούμε όλους, λοιπόν, να γιορτάσουμε μαζί, αφήνοντας μυαλό και ψυχή να χαθούν στη μαγεία του χορού σε ένα μοναδικό dance show που μόνο η Real Dance μπορεί να προσφέρει! // Δευτέρα 29 Ιουνίου 9 (από 2 ετών και άνω) // ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ Ο ΜΕΝΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ πάει Διακοπές «Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαίδεμένος» σε μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα. Μια κωμική θεατρική απόδοση του παραμυθιού που, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια θα σας ταξιδέψουν με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.. παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ πουλησ - Δη- ΜηΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ πουλησ, Διασκευή: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣηΣ, Σχεδιασμός Φωτισμών: πασχαλησ ΛΟΚΑΣ, Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑ- ΣηΣ, Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚηΣ, Σχεδιασμός & Κατασκευή Κοστουμιών: ΕΛΕΝη ΨΥΡΡΑ, Χορογραφία Κίνηση: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣηΣ, Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣηΣ // Τετάρτη 1 Ιουλίου // Φιλοθέατον ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ «ΑΧΑΡΝΗΣ» Την αιχμηρή καταγγελία για τη διαφθορά του δημόσιου βίου, την αηδία του για τους δημαγωγούς που διαφθείρουν την συνείδηση των πολιτών και πάνω απ όλα την αντίθεση του με την ψύχωση για πόλεμο που κατέλαβε τους Αθηναίους και οδήγησε σε καταστροφή την Αθηναϊκή δημοκρατία. Σκηνοθεσία Απόδοση: Γιάννης Κακλέας, Δραματουργική επεξεργασία: Εύη Σαραγά, Σκηνικά: Μανόλης παντελιδάκης, Κοστούμια: Εύα Νάθενα, Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος, Χορογραφία: Αγγελική Τρομπούκη, Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης, Μουσική διδασκαλία: Λία Βίσση, Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ήστυ, Φωτογραφίες: Μαριλένα Σταφυλίδου, Γραφιστικός σχεδιασμός: Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος παιζουν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άρης Σερβετάλης, Φάνης Μουρατίδης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Σωκράτης πατσίκας, Λάμπρος Κτεναβός, Θάνος Μπίρκος, Γιώργος Κοψιδάς, Αγγελική Τρομπούκη, Κώστας Γαβαλάς, Στέλιος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Αλέξης Φουσέκης, Αχιλλέας Χαρίσκος, Θανάσης ζερβόπουλος

9 // Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη «Παραμύθι χωρίς όνομα» Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων ο Αστόχαστος γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Το θησαυροφυλάκιο αδειάζει! // πέμπτη 2 Ιουλίου 10 Κείμενο: Κάρμεν Ρουγγέρη, Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: πέτρος Γάλλιας, Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας, Στίχοι & επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής παιζουν ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ηθοποιοι: Φαρμάκης Νεκτάριος, Κομπόγιωργας Αλέξανδρος, πολυκανδρίτου Δέσποινα, Νικολάου Γιάννης, Σοφιανοπούλου Αμάντα, Χρυσανθοπούλου Μυρτώ, Λιναρδάτου Κωνσταντίνα // Θανάση Παπαθανασίου // Μιχάλη Ρέππα «ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ» Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στη μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία. ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. // παρασκευή 3 Ιουλίου ηθοποιοί: Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας. Σκηνοθεσία Θανάσης παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας, Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη. Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη, Φωτισμοί: Λευτέρης παυλόπουλος // Οι μαγικές σβούρες «Ο Μικρός Πρίγκιπας» Ένας πιλότος πέφτει με το αεροπλάνο του, που έχει πάθει βλάβη, στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί,τον Μικρό πρίγκιπα. Μόλις ο Μικρός πρίγκιπας τον αντικρίζει, του ζητά να του σχεδιάσει ένα αρνί. Από το σημείο αυτό ξεδιπλώνεται η ιστορία του Μικρού πρίγκιπα. Κείμενο Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης, Σκηνικά - Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα, Kίνηση: Αντιγόνη Γύρα, Ενορχήστρωση - Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μουσική τραγουδιού φινάλε: Γιώργος Βαρσαμάκης, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης, Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Γιώργος Γιόκοτος, Δημήτρης Καπετανάκος, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα // Κυριακή 5 Ιουλίου 10 Ομαδικό εισιτήριο & με κάρτα ανεργίας 6

10 // Δευτέρα 6 Ιουλίου Τιμές εισιτηρίων 12 & 15 // Θεατρικές επιχειρήσεις Δημήτρη Μαροσούλη «ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ» Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. πρωταγωνιστούν: Σπύρος πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας, Σοφία Μανωλάκου Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτη Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντά // Τρίτη 7 Ιουλίου Τιμές εισιτηρίων Προπώληση στην είσοδο 14 // Τετάρτη 8 Ιουλίου 18 φοιτητικό & συνταξιούχων 14 ανέργων & ΑΜΕΑ // Prospero // Συναυλία Νατάσσα Μποφίλιου η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινάει με συγκίνηση τη νέα της καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης Τσέλο: Άρης ζέρβας Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής Βιολί - Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Αλέξανδρος προδρόμου Ήχος: Γιάννης παξεβάνης Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς // Αrtrack Πολιτιστική Διαχείριση ΣΟΦΟΚΛΗ «ΗΛΕΚΤΡΑ» η ηλεκτρα του Σοφοκλή διχάζει μέχρι σήμερα τους μελετητές της. η πράξη της μητροκτονίας, ως δίκαιη εκδίκηση εγείρει πάρα πολλά ερωτηματικά. Όταν κάθε ελπίδα χάνεται, όταν η απελπισία γίνεται η μόνιμη συνθήκη ζωής, όταν η στέρηση οδηγεί στην απόγνωση, όταν αναγκάζεσαι να ζεις με αυτούς που κατέστρεψαν την ίδια σου τη ζωή, δεν υπάρχει τίποτ' άλλο πέρα απ' την εκδίκηση; Με καταστροφή τιμωρείται η καταστροφή; Μετάφραση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙ- ΜΟΥΛηΣ, Σκηνικά: ΛΕΥΤΕΡηΣ ΓΚΟΝΤΑΣ, Κοστούμια: ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, παίζουν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛηΣ, ΑΘηΝΑ ΤΣΙΛΥΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΙΑΡΚΟΥ, ΣΤΑΘηΣ παναγιωτιδησ κ.α.

11 // 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ // ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗ «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» η παράσταση ανεβαίνει, σε νέα μετάφραση της παναγιώτας πανταζή και σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη και επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση της κορυφαίας τραγωδίας, μέσα σε ένα ποιητικό εικαστικό περιβάλλον και τη σύγχρονη μουσική εκδοχή του Σταύρου Γασπαράτου. // πέμπτη 9 Ιουλίου Μετάφραση: παναγιώτα πανταζή, Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης, Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος, Σκηνικό - κοστούμια: παναγιώτα Κοκκορού, Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Γεροδήμου, Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος ΕΡΜηΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ηθοποιοι: Nικήτας Τσακίρογλου, Ιωάννα παππά, Σταύρος ζαλμάς, Νίκος Αρβανίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μαρούσκα παναγιωτοπούλου, Χρήστος πλαΐνης, Κώστας Βελέτζας, Γιώργος παπαπαύλου, Μάνος Καρατζογιάννης, Γιώργος Νούσης. // Κωνσταντίνου Ρήγου «Φρουτοπία» η «Φρουτοπία», το κλασσικό πλέον έργο του Ευγένιου Τριβιζά που εδώ και τριάντα ολόκληρα χρόνια ως κοσμαγάπητη τηλεοπτική σειρά αρχικά και ως σειρά πολύχρωμων κόμικς στη συνέχεια, έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, ζωντανεύει για μια ακόμη φορά με φαντασμαγορικό τρόπο σε σκηνοθεσία - χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος πίκος Απίκος, ο Θάνος το κολοκυθάκι, η Μαρουλίτα το μαρούλι, η Μάτα η ντομάτα, ο Ανανίας το πεπόνι, ο Βλάσης το βλίτο, ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, ο Μανόλης ο μανάβης και όλοι οι σπαρταριστοί ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά σάς περιμένουν για να ζήσετε μαζί τους μέσα σε μια οπτική και ηχητική πανδαισία τις ύπουλες προδοσίες, τις υπέροχες θυσίες, τα ασίγαστα μίση, τις τολμηρές προσδοκίες και τις αποτρόπαιες δολοπλοκίες που διαδραματίζονται στους δρόμους, τα μέγαρα και τους σκουπιδοτενεκέδες της μακρινής αλλά και τόσο κοντινής μας χώρας. // παρασκευή 10 Ιουλίου 21:15 ΠΑΙΔΙΚΟ 10 ΕΝΗΛΙΚΩΝ // People Entertainment Group // Συναυλία Δήμος Αναστασιάδης Ο Δήμος Αναστασιάδης μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια και υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά... Special guest ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς που αναμένεται να δώσει τη δική του, ξεχωριστή νότα στις καλοκαιρινές βραδιές που θα ακολουθήσουν. // Δευτέρα 13 Ιουλίου

12 // Τρίτη 14 Ιουλίου // Συναυλία Κώστας Χατζής - Πέγκυ Ζήνα «Για σένα τραγουδώ» Ο Κώστας Χατζής και η πέγκυ ζήνα συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη με μελωδίες και τραγούδια που αγάπησαν. Εν όψει της κοινής τους καλοκαιρινής περιοδείας, οι δυο καλλιτέχνες προετοιμάζονται πυρετωδώς! Ένα μουσικό ταξίδι σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. // Τετάρτη 15 Ιουλίου 18 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 15 ΑΝΕΡΓΩΝ // Stefi & Lynx Productions ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ «ΝΕΦΕΛΕΣ» Το εμβληματικό έργο της αρχαίας κωμωδιογραφίας, οι «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, σηματοδοτεί φέτος το καλοκαίρι μια ξεχωριστή συσπείρωση θεατρικών δυνάμεων. Διασκευή - Σκηνοθεσία: Βασίλης παπαβασιλείου, Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρί - Νοέλ Σεμέτ, Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου, Κινησιολογία - Χορογραφίες: Δημήτρης Σωτηρίου, Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ, Βοηθός Δραματουργικής Επεξεργασίας: Σωτήρης Χαβιάρας, Βοηθός Σκηνοθέτη: Νικολέτα Φιλόσογλου ΔΙΑΝΟΜη: πέτρος Φιλιππίδης (Στρεψιάδης), Στέλιος Μαϊνας (Σωκράτης), πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Φειδιππίδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Δίκαιος Λόγος),Τάσος Γιαννόπουλος (Άδικος Λόγος), Αγορίτσα Οικονόμου, Θανάσης Δήμου, ηλιάνα Γαϊτάνη, Νεφέλη Μαρκάκη, πάρις Θωμόπουλος, Γιάννης Μίνως, Χριστίνα Σπατιώτη. // πέμπτη 16 Ιουλίου // Renovartio «Η Μελωδία της Ευτυχίας» H Μελωδία της Ευτυχίας είναι το πιο αγαπημένο μιούζικαλ όλων των εποχών, που έγινε γνωστό και από την κινηματογραφική του μεταφορά, με πρωταγωνίστρια τη Τζούλι Άντριους. Στην παράσταση την Μαρία Φον Τραπ υποδύεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Demy, ενώ ο Άκης Σακελλαρίου (πλοιάρχος), η Ναταλία Δραγούμη (Βαρώνη) και ο Γιώργος Τζαβάρας (Μαξ Ντεβάιλερ) συμπληρώνουν το εξαιρετικό κάστ, που σκηνοθετεί η Θέμιδα Μαρσέλλου. Για τις ανάγκες των παιδικών και εφηβικών ρόλων έγινε εκτενής και απαιτητική οντισιόν και από αυτήν επελέγησαν τα καταπληκτικά παιδιά που θα δείτε στην παράσταση Τη μουσική - που έγινε παγκοσμίως γνωστή - έχει γράψει ο Ρίτσαρντ Ρότζερς και τους στίχους ο Όσκαρ Χάμερσταϊν.

13 // ΘΕΑΤΡΟ «ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ» «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ» Οι ήρωες του παραμυθιού: ο πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο πίτερ παν, προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. // παρασκευή 17 Ιουλίου 21:0 8 ΣΚηΝΙΚΑ: Ελένη ζελίνου, ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ελπινίκη Λαμπρινού ΣΚηΝΟΓΡΑΦΙΑ: Νίκος Λαμπρόπουλος, ΜΟΥΣΙΚη ΕπΙΛΟΓη: Γιώργος Γαβρόπουλος, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ζωή Φώκα ηχοσ/φωτισμοι: Γιώργος ζελίνης ΣΚηΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Γρηγοριάδης παιζουν ΟΙ ηθοποιοι: Θανάσης Λιούνης, Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Τζούλια Σπυροπούλου, Ιωάννα προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη // Highway production Τάκης Ζαχαράτος «I am What I am» Ο μοναδικός Τάκης ζαχαράτος ο απόλυτος Έλληνας showman αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη Ελλάδα! Με νέες μεταμορφώσεις, ανανεωμένα κείμενα, νέες μιμήσεις, εντυπωσιακά λαμπερά κοστούμια και άφθονη καυστική σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας, ο Τάκης ζαχαράτος θα μας κάνει να ξεχάστουμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας με όσα θα μας διηγηθεί. // Δευτέρα 20 Ιουλίου 16 Φοιτητικό Μαθητικό & ανέργων Κείμενα, κοστούμια, σκηνοθεσία: Τάκης ζαχαράτος, Σκηνικά: Μανόλης παντελιδάκης, Μουσική Διεύθυνση & ενορχήστρωση: Γιώργος ζαχαρίου, Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας, παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Γαρουφαλλάκης, πλήκτρα, Γιάννης Καλκάνης, τύμπανα, Κοσμάς Κόκολης, μπουζούκι / κιθάρα / φωνή, Δημήτρης παπανίκου, μπάσο Τάσος Σοκορέλης, κιθάρα. // Ken Ludwig «ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ» Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης διασκευάζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο του Κεν Λούντβιχ. Το έργο "Οι Τενόροι" (βασισμένο στο "ζητείται τενόρος" του Κεν Λούντβιχ), παρουσιάζεται σε διασκευή και διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα σε μια σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου. Ο Διευθυντής της Λυρικής Ερρίκος Μπαλτάς (πάνος Σταθακόπουλος) και ο Βοηθός του Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) περιμένουν αγωνιωδώς την άφιξη του παγκοσμίως καταξιωμένου τενόρου Τίτο Μερέλλι (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Ο Μερέλλι έρχεται στην Λυρική για να τραγουδήσει την όπερα του Βέρντι "Οθέλλο"... // Τρίτη 21 Ιουνίου

14 // Τετάρτη 22 Ιουλίου // ΑΘΥΡ // LAB Art Αλκίνοος Ιωαννίδης η «Μικρή Βαλίτσα» του Αλκίνοου Ιωαννίδη ξεκίνησε το συναυλιακό της ταξίδι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, το περασμένο Φθινόπωρο. η διαδρομή άρχισε από την Αθήνα, συνεχίστηκε στην επαρχία και βγήκε εκτός συνόρων, για μια μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη. Την Τετάρτη 22 Ιουλίου κάνει στάση στη Λάρισα στο Κηποθέατρο Αλκαζαρ Τώρα, ο δρόμος φέρνει τον Αλκίνοο και τους συνεργάτες του πίσω στην Ελλάδα και στην Κύπρο, για μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες. Γιώργος Καλούδης (τσέλο, λύρα), Μανόλης πάππος (μπουζούκι, λαούτο), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο), Αλκίνοος Ιωαννίδης (φωνή, κιθάρα, λαούτο), ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας, Φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς // πέμπτη 23 Ιουλίου 8 & 10 // ΟΝΕΙΡΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ «Ο Τζάκ και η Φασολιά» Ο Τζάκ και η Φασολιά είναι ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, αγγλικής προέλευσης που πρωτοεκδόθηκε στο Λονδίνο το Μας αφηγείται την Ιστορία του Τζάκ ενός ζωηρού, σκανδαλιάρικου, επιπόλαιου και απερίσκεπτου αγοριού και το πέρασμα του στην Ωριμότητα. Μετάφραση/ Θεατρική Διασκευή: Χάρης Σώζος, Σκηνοθεσία: Χάρης Σώζος, Σκηνικά: Μυρτώ Αναστασοπούλου, Κοστούμια: Ελένη Καραμέρου, Σχεδιασμός φωτισμών: Ελευθερία Ντεκώ, Στίχοι Μουσική: Λεωνίδας Σώζος, Χορογραφίες / Βοηθός Σκηνοθέτη: Μελίνα Μαρνέρου παιζουν: Νίκος Μυτιληναίος, Βαλάντης Κωστόπουλος, Κατερίνα Καστάνη, Κωνσταντίνος Καραγάνης, Σοφία Ντουμάνη, Κατερίνα Χιντηράκη. // παρασκευή 24 Ιουλίου 12 & 16 // Χάρη Ρώμα «ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΣ...ΑΝΤΟΧΗΣ» πρόκειται για την ξεκαρδιστική κωμωδία ηθών του Χάρη Ρώμα που παίχτηκε με τρελή επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν στο κεντρικό θέατρο Ακάδημος και πρόκειται τώρα να οργώσει όλη την ελληνική επαρχία, χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Ο Χάρης Ρώμας που έγραψε και πρωταγωνίστησε, στο ρόλο του διευθυντού του τμήματος ηθών, συνάντησε στους άλλους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους τη Σοφία Μουτίδου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τη Βίκυ Κάβουρα και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Τα σκηνικά είναι της Λίνας Μαντίκου και τα κοστούμια της Μάγδας Καλορίτη. Το πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο ηλίας Κόζας και το ερμηνεύει με τους Koza Mostra.

15 // ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ Α.Ε. «ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ» Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Τάκης και η Ναταλία, ετοιμάζεται γεμάτο αγωνία να υποδεχτεί την υπεύθυνη υιοθεσιών κ. Σούλη προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να πάρει την έγκριση της για την υιοθεσία. Όλα αλλάζουν όμως όταν κάνει την εμφάνισή του ο δεύτερος αδελφός του Τάκη, ένας χαριτωμένος και καλοκάγαθος απατεωνίσκος, ο Μάκης, ο οποίος δανείστηκε το βανάκι της δουλειάς του Τάκη για το Σαββατοκύριακο και φέρνει από τα Τίραννα παράνομα τσιγάρα, κούτες με ουίσκυ και δυο κρυμμένους λαθρομετανάστες από τη Βόρεια Ήπειρο. // Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουνίου 15 Φοιτητικό μαθητικό-άνεργοι: πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Καλυβάτσης, Θανάσης Βισκαδουράκης, ζήσης Ρούμπος, Μαρία Ανδρούτσου, Γιάννα ζιάννη, πετρούλα Χρήστου, Αιμίλιος Ράφτης, Βασίλης Γιακουμάρος και ο Μάρκος Λεζές. // «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές» Μίμης Πλέσσας - Μαυρίκιος Μαυρικίου Μετά την θεαματική πορεία των συναυλιών τους στην Ελλάδα και την Κύπρο τον Χειμώνα και την Άνοιξη, ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης πλέσσας και ο νέος ταλαντούχος ενορχηστρωτής και ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν την Ελλάδα με γεμάτες τις αποσκευές τους με αγαπημένα και γνωστά ακούσματα που η σφραγίδα τους στον χρόνο παρέμεινε ανεξίτηλη, με τα "Τραγούδια που δεν έχουν εποχές". // Τετάρτη 29 Ιουλίου Στο πιάνο ο Μίμης πλέσσας, Συνοδεύει η «Ορχήστρα των Αισθήσεων», Ερμηνεία, Ενορχηστρώσεις, Διασκευές, Μουσική Διεύθυνση, πλήκτρα: Μαυρίκιος Μαυρικίου, Κιθάρα Μπουζούκι: Ιάσονας Μαυρογεώργος, Κρουστά: Αλέξανδρος Κούρος, Βιολί - Μπάσο: Κώστας Χατζόπουλος, Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου // Θανάση Παπαθανασίου // Μιχάλη Ρέππα «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» Οι "Άντρες Έτοιμοι για Όλα" σε απόδοση και σκηνοθεσία των Θανάση παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τον εξαιρετικό θίασο κωμικών ηθοποιών είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων χρόνων και θα μοιραστούν μαζί μας τη διασκεδαστική τους περιπέτεια σε μια πανελλαδική περιοδεία, για να μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές και άφθονο γέλιο! Οι ερμηνείες όλων βγαίνουν αβίαστες. Αληθινές, σαν τα γεγονότα να συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο. πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη // πέμπτη 30 & παρασκευή 31 Ιουλίου 21:15 18 Φοιτητικό, Πολυτέκνων & Μαθητικό (από 13 έως 17 ετών) 15 Παιδικό (από 6 έως 12 ετών) & Ανέργων

16 // Τρίτη 25 Αυγούστου // θέατρο Coronet «Cavewoman» η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν φύγε κι εκείνος. έφυγε!! παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει μια ευτυχισμένη σχέση! CAVEWOMAN, η γυναικεία ματιά στις σχέσεις δύο τόσο διαφορετικών πλασμάτων που καλούνται να μοιράσουν ένα πλανήτη, ένα σπίτι και το χειρότερο ένα μπάνιο. Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια onewoman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της συμβίωσης. // Τετάρτη 26 Αυγούστου // Αγκάθα Κρίστι «Η ποντικοπαγίδα» η ποντικοπαγίδα παραμένει το μακροβιότερο θεατρικό έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου. Έκανε πρεμιέρα το 1952 στο West End του Λονδίνου, με τους Ρίτσαρντ Ατένμπορο και Σίλα Σιμ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και από τότε - εδώ και 60 χρόνια εξακολουθεί να παίζεται ασταμάτητα. Οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι ενός ξενοδοχείου, πληροφορούνται από τον αστυνόμο ότι ένας από αυτούς είναι δολοφόνος. Όταν ο ένας από τους ενοίκους δολοφονείται, ξεκινά το κυνήγι... Σκηνοθ.: Μ. Μανουσάκης Ερμηνεύουν: Αγγ. Δαλιάνη, Γ. Αϊβάζης, Κ. Νικολαΐδου, Όλ. πολίτου. // παρασκευή 28 Αυγούστου ολόκληρο 15 φοιτητικό, νεανικό έως 23 ετών, άνω των 65 ετών // Εθνικό Θεάτρο Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες» Οι Εκκλησιάζουσες, το προτελευταίο έργο του Αριστοφάνη, παρουσιάστηκαν περί το 392 π.χ. Μέσα από την κωμική φόρμα, τους χιουμοριστικούς διαλόγους και τα σπαρταριστά επεισόδια της πολιτικής αυτής κωμωδίας, ο ποιητής εκφράζει την πικρία του για την αδιέξοδη κατάσταση της Αθήνας, μετά το τέλος του πελοποννησιακού πολέμου. Σκηνοθεσία - διασκευή: Γιάννης Μπέζος. Διανομή: Νέος πάνος Βλάχος, Γριά Β Μπάμπης Γαλιατσάτος, Βλέπυρος Γιάννης ζουγανέλης, Γριά Γ Θανάσης Ισιδώρου, Άνδρας παναγιώτης Κατσώλης, Σχολιαστής Κώστας Κοράκης, Γείτονας Νίκος Μαγδαληνός, Χρέμης Λαέρτης Μαλκότσης, πραξαγόρας Γιάννης Μπέζος, Νέα Δανάη Σκιάδη, Γριά Α Γιωργής Τσουρής. Χορός Χριστέλλα Γκιζέλη, Δάφνη Δαυίδ, Άνδρη Θεοδότου, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Βαλέρια Κουρούπη, Ιωάννα Λέκκα, Ειρήνη Μακρή, Κατερίνα Μαούτσου, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Ελένη Μπούκλη, πολυξένη Μυλωνά, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Μαρίνα Σάττι, Ντένια Στασινοπούλου

17 // Menta 3 Art Events ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ «Έτσι κι αλλιώς» Δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής, όπως έχει λείψει και σ εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις! // Δευτέρα 31 Αυγούστου 13 & 15 Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τυμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα). // Νίκου Μουτσινά // Τζένης Διαγούπ «ΤΟ Κ.Τ.Ε.Λ.» Ο Αντώνης Τόνγκας (Νίκος Μουτσινάς) είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι... στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα (Βασιλική Ανδρίτσου), οικοκυρικά, σύζυγος Ιατρού. Ένα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τέννις (Θανάσης Αλευράς), μία πόρνη (Ματίνα Νικολάου), μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου (Τζένη Διαγούπη), η Σταρ πελοπόννησος (Αθηνά Οικονομάκου) και η Οδηγός του ΚΤΕΛ (Φωτεινή Ντεμίρη); Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων... // Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου // Πολυχώρος Χυτήριο // Σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς «BAM - BAM!» Ένα συντηρητικό παντρεμένο ζευγάρι, καθώς ετοιμάζεται για τη βραδινή έξοδο στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων, βρίσκεται κατά λάθος μπλεγμένο σε ένα τρελό παιχνίδι απιστίας. Το σπίτι τους στην «εξοχική» Σταμάτα Αττικής υποτίθεται ότι θα μείνει άδειο, ενώ τρία υποψήφια παράνομα ζευγάρια περιμένουν εκείνη τη βραδιά για να μείνουν μόνα. Όλα παίρνουν απρόσμενη τροπή, όταν ένα γράμμα πέφτει κατά λάθος στα χέρια του συζύγου. // Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου Τιμές Εισιτηρίων κανονικό 16 φοιτητικό και ανέργων πρωταγωνιστούν: Γαλανοπούλου Άβα, Αγγέλου Αργύρης, Ανδρούτσου Θωμαΐς, Βογιατζάκη Σοφία, Δημητρόγλου Κατερίνα, Κλούβα Χρύσα, Κούκουρας Βασίλης, Κρόμπας Αντώνης και ο Αναδιώτης Νίκος.

18 // πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου // Μάκη Δελαπόρτα // Στέλιου Παπαδόπουλου «ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ» Μια μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια όλων των μεγάλων μας δημιουργών που σφράγισαν ανεξίτηλα τα ελληνικά ερτζιανά στις μέρες που πέρασαν. Τότε που η μαγεία του ραδιοφώνου έφερνε σε επαφή τους απλούς ανθρώπους με τη λογοτεχνία, το θέατρο, τη μουσική κι άφηνε τη φαντασία του ακροατή να ντύσει τον ήχο με τις δικές του εικόνες. παίζουν: Ελένη Δήμου, Μέμος Μπεγνής, παναγιώτης πετράκης, Άριελ Κωνσταντινίδη. Συμμετέχει ο Μάκης Δελαπόρτας. Μαζί τους: η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Στέφανος Οικονόμου Κείμενα: Μάκης Δελαπόρτας Στέλιος παπαδόπουλος. // Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου & 16 // Αλέξανδρου Ρήγα // Δημήτρη Αποστόλου «ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ...» η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Μια κωμωδία με ένα ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου, με πολλούς γνωστούς αγνώστους συγγενείς και φίλους να λένε τη γνώμη τους για καλό και με έναν δικηγόρο μυστήριο πολύ σκληρό, για να δεχθεί αμαχητί το τέλος. Το «Χωρίζουμε Λέμε» με αφορμή ένα ζευγάρι και με πολύ χιουμοριστική διάθεση επι-θεωρεί τις σχέσεις σήμερα, τις φιλίες, τον έρωτα που περνάει, μα ελπίζουμε να ξανάρθει, την αγάπη για πάντα που κάποτε τελειώνει, τον γάμο, την πολιτική, την οικονομία και πως όλα αυτά αποτελούν το παιχνίδι της ζωής μας. Και πάνω απ όλα προτείνει για τη ζωή μας, ακριβώς αυτό: να παραμείνει για πάντα παιχνίδι. η νέα καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου δεν εγγυάται το «Χωρίζουμε», αλλά το «τα Λέμε» πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Ρήγας Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας Σκηνικά: Λία Ασβεστά

19 // Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου Καραγκιόζης Την περίοδο του καλοκαιριού, με τα 3 θερινά, κινητά θέατρά τους, ο Θανάσης και ο Κώστας Σπυρόπουλος γυρίζουν όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για να παίξουν τα έργα του Καραγκιόζη που όλοι αγαπήσαμε. // Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 20:00 // Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο η συναυλία αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση, ένα είδος που με μεγάλη επιτυχία ερμηνεύει ο πέτρος Γαϊτάνος και που το έχει κάνει αγαπητό στο πανελλήνιο και για αυτές του τις ερμηνείες. // Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου // Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων «Βλάχικη Μουσικοχορευτική Βραδιά» η Αντιδημαρχία πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει την παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ «Βλάχικη Μουσικοχορευτική Βραδιά» με την συμμετοχή των βλάχικων πολιτιστικών συλλόγων του νομού Λάρισας. την εκδήλωση πλαισιώνει η βλάχικη μουσική μπάντα του Δημ. παράσχου. // παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

20

Τετάρτη 29 Ιουλίου & ώρα 9.30 μ.μ. Άσπρα καράβια τα όνειρά μας Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σπανού

Τετάρτη 29 Ιουλίου & ώρα 9.30 μ.μ. Άσπρα καράβια τα όνειρά μας Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σπανού Δευτέρα 20 Ιουλίου & ώρα 9.30 μ.μ. «Πριν το χάραμα» Μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα Μια παράσταση που συγκίνησε και καθήλωσε όσους την είδαν. Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΟ ΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ιάρκεια έκθεσης: 15 Νοεµβρίου 08:00-20:00 " Ρόδος, ένα νησί στις πύλες της

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 30 Ιουνίου Μουσική

Τρίτη 30 Ιουνίου Μουσική ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 Δευτέρα 15 Ιουνίου Moυσική Συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Που θα πάει αυτή η βαλίτσα» Συναυλίες Καλοκαίρι 2015 (Επικοινωνία με Menta Art Events, τηλ: 210 8617577/ www.menta3.com) Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Preveza Festival 2015

Preveza Festival 2015 Preveza Festival 2015 Τετάρτη 25 Ιουνίου Θεοφάνειος Αίθουσα Τέχνης Μουσική Εκδήλωση από το Εθνικό Ωδείο Παρασκευή 19 Ιουνίου Κυριακή 28 Ιουνίου Εκδηλώσεις δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας Σάββατο 20 Ιουνίου Δηµοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2015 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ

ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2015 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Πολιτιστικές εκδηλώσεις : ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2015 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Α Υ Γ Ο Υ Σ Τ Ο Σ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ ώρα 8:30μ.μ ΒΡΑΔΙΑ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 πάμε θέατρο Προπώληση Για το «Πάμε θέατρο» η προπώληση των εισιτηρίων καθώς και το κόστος μεταφοράς με το πούλμαν θα γίνεται στη γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 1 Ιουλίου - Δημοτικό Κηποθέατρο. Παιδική Θεατρική Παράσταση. «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι» MAGICDREAM

Παρασκευή 1 Ιουλίου - Δημοτικό Κηποθέατρο. Παιδική Θεατρική Παράσταση. «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι» MAGICDREAM Παρασκευή 1 Ιουλίου - Δημοτικό Κηποθέατρο Παιδική «Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι» MAGICDREAM Παρασκευή 1 Ιουλίου & Κυριακή 3 Ιουλίου Τοπική Κοινότητα Καναλίου 10oFestival Παραδοσιακών Χορών Σάββατο 2

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ 2015

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Πε 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Κυ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ «ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ» των Ρέι και Μάικλ Κούνεϊ σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη με τους: Σωτήρη Καλυβάτση, Θανάση Βισκαδουράκη, Ζήση Ρούμπο, Μαρία Ανδρούτσου,

Διαβάστε περισσότερα

13o jazz festival Παρασκευή 5-7 Ιουνίου Παραλία Πρέβεζας. Τετάρτη 25 Ιουνίου Θεοφάνειος Αίθουσα Τέχνης Μουσική Εκδήλωση από το Εθνικό Ωδείο

13o jazz festival Παρασκευή 5-7 Ιουνίου Παραλία Πρέβεζας. Τετάρτη 25 Ιουνίου Θεοφάνειος Αίθουσα Τέχνης Μουσική Εκδήλωση από το Εθνικό Ωδείο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας 2 13o jazz festival Παρασκευή 5-7 Ιουνίου Παραλία Πρέβεζας Δευτέρα 15 Ιουνίου - Πλατεία Ανδρούτσου Μουσική Εκδήλωση από το Μουσικό Λύκειο Γερμανίας Τετάρτη 25 Ιουνίου Θεοφάνειος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘ

ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης / 1851-1911 2 «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης 1851-1911 Το Φεστιβάλ, είναι αφιερωμένο εφέτος στη μουσική του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Στα τραγούδια του θεού, στα

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2017 "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ

Καλοκαίρι 2017 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ Καλοκαίρι 2017 "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ «Να λυπάσαι όσους δεν ονειρεύονται...» Νίκος Καββαδίας ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΟΖΑΝΗ, Ανοιχτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΗΛΕΚΤΡ. Δ/ΝΣΗ: www.dpapxol.gov.gr E-mail: festivalpapagou@gmail.com Όπως κάθε χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

«Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη Κριτική για την παράσταση του Βαγ. Θεοδωρόπουλου Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης 16/7

«Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη Κριτική για την παράσταση του Βαγ. Θεοδωρόπουλου Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης 16/7 «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη Κριτική για την παράσταση του Βαγ. Θεοδωρόπουλου Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης 16/7 stellasview.gr/1184 View all posts by Αναστάσιος Νέστορας July 18, 2018 Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

H IONIKH ENOTHTA σας πάει... Αρχαίο Θέατρο : «Πλούτος» (13/7) και «Ηλέκτρα» (21/7) στην Επίδαυρο

H IONIKH ENOTHTA σας πάει... Αρχαίο Θέατρο : «Πλούτος» (13/7) και «Ηλέκτρα» (21/7) στην Επίδαυρο H IONIKH ENOTHTA σας πάει Αρχαίο Θέατρο : «Πλούτος» (13/7) και «Ηλέκτρα» (21/7) στην Επίδαυρο Σίγουρα πλέον έχετε συνηθίσει η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να σας πηγαίνει στις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, αλλά η

Διαβάστε περισσότερα

9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ»

9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» 9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» Πολλές φορές ο μόνος τρόπος για να αφηγηθείς τη δική σου ιστορία είναι μέσα από τις ιστορίες των άλλων. Ίσως ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις για το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚ» ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚ» ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Συντάχθηκε απο τον/την Studio Lefkatas 905 FM Πέμπτη 18 Ιούλιος 2013 0858 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚ» ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Η ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ πάμε θέατρο

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ πάμε θέατρο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 πάμε θέατρο Προπώληση Για το «Πάμε θέατρο» η προπώληση των εισιτηρίων καθώς και το κόστος μεταφοράς με το πούλμαν θα γίνεται στη γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 3 Ιουλίου / ώρα 20:30 Πλατεία Άρεως Έκθεση Βιβλίου Τετάρτη 4 Ιουλίου / ώρα 20:00 Κλωνατζίδικα Σκακιέρα Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018»

«ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018» «ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018» ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Παρασκευή 3 Αυγούστου Θοδωρής Βουτσικάκης σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η Λίνα Νικολακοπούλου Σάββατο 4 Αυγούστου Δημήτρης Μπάσης Κυριακή 5 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου Πολιτιστικό και Πάρκο Σπύρου Κυπριανού είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις Ημερ Ώρα Εκδήλωση Χώρος 16/9/2013 Δευτέρα 20:30 Μουσική ΕΝΤΕΧΝΟ Μουσικό

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραµµα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Το πρόγραµµα του Φεστιβάλ Επιδαύρου Το πρόγραµµα του Φεστιβάλ Επιδαύρου Με την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή Οιδίποδας Τύραννος θα ανοίξει το φετινό πρόγραµµα της Επιδαύρου (στις 6 Ιουλίου) µε το δίδυµο Αιµίλιος Χειλάκης- Κωσταντίνος Μαρκουλάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ Μαζί τους η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ Μαζί τους η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ Μαζί τους η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Η κορυφαία μουσική πρόταση του χειμώνα που καθήλωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης στην πύλη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: 27/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 30.380,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία)

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου Παρασκευή 20 Ιουνίου - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) Οι Light in Babylon αποτελούν ένα «πολυεθνικό»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό.

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Το μαγικό βιβλίο Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια γοργόνα μέσα στα καταγάλανα νερά. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και γίνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εγκαινίων. Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα Εγκαινίων. Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 Πρόσκληση Ο Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου, σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στις 18:00, στα εγκαίνια της νέας του Δομής, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ 2017 λειτούργησε η 23 η έκθεση βιβλίου.

ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ 2017 λειτούργησε η 23 η έκθεση βιβλίου. Συγκινητική η παρουσία των νέων και των παιδιών στο εξαήμερο των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι εδώ και τριάντα τέσσερα (34) χρόνια [1984-2017]. Κατάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011 Δήμου Λευκάδας Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος)

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011 Δήμου Λευκάδας Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος) Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δήμου Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Λόγος Μουσική Θέατρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΕΑΚΕΙΟ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΕΑΚΕΙΟ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Πε 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Κυ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Δε 29 ΙΟΥΝΙΟΥ Τρ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ «ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ» των Ρέι και Μάικλ Κούνεϊ σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη με τους: Σωτήρη Καλυβάτση, Θανάση Βισκαδουράκη,

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: 34/2017 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017 Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 35.756,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη - Μέρα αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη - Μέρα αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη - Μέρα αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό - 21.00: Αφιέρωμα «Το τραγούδι του ξεριζωμού». Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016 15 Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο το Φεστιβάλ του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου...

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου... Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας Μουσική παράσταση Άκουσε το τραγούδι μου... 2018 Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας 2018 Άκουσε το τραγούδι μου... Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός «Έτσι γεννήθηκε η μουσική του κινηματογράφου, θα έλεγε κανείς. Από τη σιωπή. Και η μουσική αυτή υπήρξε στην αρχή λίγο σκοτάδι, τίτλοι ηχητική περιγραφή του ονείρου, πράξη ζωής και θάνατος, ενέργεια, νίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00 Η "Ασκητική" του Νίκου Καζαντζάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού από το Κρατικό Θέ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049003 fax. 213 2049006

Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός

Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός 5 ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης και τεχνών του Λόγου Κοζάνη, 8-13 Μαϊου 2013 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Ελλάς, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία) Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Στέλιος Πελασγός Καλλιτεχνικός διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

08.10 15.10-22.10-29.10 05.11 12.11 19.11 26.11. Τετάρτη 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου, 5, 12,19 & 26 Νοεμβρίου 17:00

08.10 15.10-22.10-29.10 05.11 12.11 19.11 26.11. Τετάρτη 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου, 5, 12,19 & 26 Νοεμβρίου 17:00 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Εκπαιδευτικά προγράμματα Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας 08.10 15.10-22.10-29.10 05.11 12.11 19.11 26.11 ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ευτέρα 1 Ιουλίου 2013, 21.00 Συναυλία Μάνος Μαλαξιανάκης ευτέρα 8 ως και Πέµπτη 11 Ιουλίου 2013, 21.30 Θεατρική Παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιµο»

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α » Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα»

«Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α » Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» «Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α 2 0 1 7» Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» Διάρκεια εκδηλώσεων: Σάββατο 09/09/2017 Κυριακή 17/09/2017 Τόπος: Πάρκο Ο.Τ. 216, Πεύκων 51 / Ώρες έναρξης: 18:00 (Παιδική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ Εθν. Αντίστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μικρός Βορράς σε συνεργασία µε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διοργανώνουν επιµορφωτικό-βιωµατικό Σεµινάριο. Εισήγηση: Τάσος Ράτζος

Ο Μικρός Βορράς σε συνεργασία µε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διοργανώνουν επιµορφωτικό-βιωµατικό Σεµινάριο. Εισήγηση: Τάσος Ράτζος Ο Μικρός Βορράς σε συνεργασία µε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διοργανώνουν επιµορφωτικό-βιωµατικό Σεµινάριο µε θέµα «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΑΣΗ» «όλη η Ελένη σε µία ώρα» Εισήγηση: Τάσος

Διαβάστε περισσότερα

«Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο)

«Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο) 06/03/2019 «Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο) Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Η θεατρική ομάδα της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού «Φανερωθείτε» παρουσίασε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 29 ης /26-6-2012 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 29 ης /26-6-2012 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου

2 ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου 2 ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου Μικροί λογοτέχνες του Σχολείου μας βραβεύονται Το 2 ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου συμμετείχε στον 4 ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό για παιδιά και εφήβους στην κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble

Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Μουσική Παράσταση Optima Ο Βαγγέλης Τρίγκας και το μουσικό του σύνολο παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση Optima. Ο σολίστ και συνθέτης ανθολογεί τραγούδια

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ.

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφτηκε το σχολείο μας και συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2, Β1, Β5. Οι μαθητές/ριες του Α2 ασχολήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ 2015

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Πε 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Κυ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ «ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ» των Ρέι και Μάικλ Κούνεϊ σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη με τους: Σωτήρη Καλυβάτση, Θανάση Βισκαδουράκη, Ζήση Ρούμπο, Μαρία Ανδρούτσου,

Διαβάστε περισσότερα

DESIGNED BY NETINFO PLC

DESIGNED BY NETINFO PLC DESIGNED BY NETINFO PLC Τηλ: 22652090 Φαξ: 22652690 Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατανιστάσας, σας εύχονται Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2011 Κοπή της βασιλόπιτας από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Έλλη Πασπαλά. και η ορχήστρα νέων. The Underground Youth Orchestra. παρουσιάζουν την. Μουσική του Νότου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Έλλη Πασπαλά. και η ορχήστρα νέων. The Underground Youth Orchestra. παρουσιάζουν την. Μουσική του Νότου Η Έλλη Πασπαλά και η ορχήστρα νέων The Underground Youth Orchestra παρουσιάζουν την Μουσική του Νότου (Μουσική και τραγούδια από τον Ευρωπαϊκό Νότο) Συμμετέχουν η Ορχήστρα Νέων του Ωδείου των Χρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2012, στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου, Θόλου 5 & Κλεψύδρας: ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2012, στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου, Θόλου 5 & Κλεψύδρας: ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ Στις 5 Σεπτεμβρίου 2012, στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου, Θόλου 5 & Κλεψύδρας: ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ 5.00 μμ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΣΩΔΙΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ, με τον Ανδρέα Κουτσουρέλη.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Η ποιότητα της μουσικής παιδείας ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Από τη φετινή χρονιά το Δημοτικό μας Ωδείο διευρύνεται με νέα τμήματα διδασκαλίας πνευστών

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

«ΙΚΕΤΙΔΕΣ» ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΆΡΓΟΥΣ

«ΙΚΕΤΙΔΕΣ» ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΆΡΓΟΥΣ «ΙΚΕΤΙΔΕΣ» ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΆΡΓΟΥΣ Ο μύθος των Δαναΐδων, ο γενέθλιος μύθος του Άργους, αναβίωσε στο αρχαίο θέατρο της πόλης, από τη Θεατρική Ομάδα του 1ου Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

19/01 4/02 ( 2 η παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη. Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου

19/01 4/02 ( 2 η παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη. Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου 19/01 4/02 ( 2 η παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου Μια νεαρή μετανάστρια πέφτει θύμα του τράφικινγκ και αποτελεί αντικείμενο σκληρής συναλλαγής. Οι σκοτεινές διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης Τερσεφάνου 2014 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ, Ιανουάριος Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης 18 Θανάσης, Κύριλλος 19 Μακάριος 20 Ευθύμιος

Διαβάστε περισσότερα

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στήριξε την Καλύτερη Ομάδα Στήριξε ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1. Αγγελίδου Ρεβέκκα 2. Ανδρέου Έλενα 3. Αντωνίου Αντρέας 4. Βασιλείου Ελένη Αντικαταστάτρια

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΕΑΚΕΙΟ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΕΑΚΕΙΟ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2015 Πε 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Κυ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ «ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ» των Ρέι και Μάικλ Κούνεϊ σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη με τους: Σωτήρη Καλυβάτση, Θανάση Βισκαδουράκη, Ζήση Ρούμπο, Μαρία Ανδρούτσου,

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Παράσταση του ΚΘΒΕ θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Άργος Ορεστικό Τετάρτη, 12 Οκτώβριος :04

Παράσταση του ΚΘΒΕ θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Άργος Ορεστικό Τετάρτη, 12 Οκτώβριος :04 «ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Ώρα: 8.30 μ.μ. Η παράσταση του ΚΘΒΕ που κέρδισε κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Άργος Ορεστικό. Το έργο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε σχολική εκδήλωση στην Αστόρια

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε σχολική εκδήλωση στην Αστόρια 03/02/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε σχολική εκδήλωση στην Αστόρια Οικουμενικό Πατριαρχείο / Αρχιεπισκοπή Αμερικής Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρος Γ. Πατρίδης πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ «ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ 1 Ο ΕΠΑ.Λ ΧΑΝΙΩΝ Ό,τι δεν συνέβη, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε,

Διαβάστε περισσότερα

Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου «ΠΡΟΒΑ» παρουσιάζει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στις 12:00 π.μ.

Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου «ΠΡΟΒΑ» παρουσιάζει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στις 12:00 π.μ. Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου «ΠΡΟΒΑ» παρουσιάζει την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στις 12:00 π.μ., τη σπαρταριστή κωμωδία «Και Ζήσαμε Εμείς Καλά» των Αδερφών Γκριμμ, σε προσαρμογή και σκηνοθεσία της Κοραλίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2018 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2018 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 7 Τ.Κ.: 18233 Αγ. Ι. Ρέντης Τηλ.: 2104819007-210 4821555 Fax: 210 822370 Πληροφορίες: Χριστίνα Πικραμμένου e-mail: grtypounikaias@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου

Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου Βαγγέλης Τρίγκας ΜΠΟYΖΟYΚΙ, TΡΑΓΟYΔΙ Θόδωρος Μπρουτζάκης ΠΙAΝΟ Μαργαρίτα Καραμολέγκου

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά

Ο Παραμυθάς Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά 18 Ιαν 2014 Χανιά (18/1), Σταλός (19/1), Χανιά 18.01 έως 19.01 Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο Παραμυθάς των παιδικών μας χρόνων έρχεται στην Κρήτη Όταν

Διαβάστε περισσότερα

Μαρί Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρί, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2012

Μαρί Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρί, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2012 A3 7 PAGES_Layout 1 11/14/2011 12:31 Page 1 DESIGNED BY NETINFO PLC Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος,,, A3 7 PAGES_Layout

Διαβάστε περισσότερα

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT EU FO RIA ΣΤΕΛΛΑ EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT 1 ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Στέλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μιχάλης Κακογιάννης ΣΕΝΑΡΙΟ: Διασκευή: Μιχάλης Κακογιάννης Αρχική Πηγή: από το θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους Μάθημα 1 Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και θα μοιραστούμε πολλά! Ας γνωριστούμε λοιπόν. Ο καθένας από εμάς ας πει λίγα λόγια για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16. Διόνυσος 20/11/2015 ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16. Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Θέσπις», ανακοινώνουν το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16,

Διαβάστε περισσότερα

Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης!

Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης! ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός γιορτάζει

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. 24,25&26 Μαΐου 2018

ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. 24,25&26 Μαΐου 2018 ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 20/5/2018 10 ο Art Festival «Πολιτιστική Παρεμβολή» 24,25&26 Μαΐου 2018 Οι φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής ανακοινώνουν την συνέχεια του Art Festival Πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Χάσαμε. την μπάλα!!!

Χάσαμε. την μπάλα!!! Χάσαμε. την μπάλα!!! Και όχι μόνο! 2017-2018. Μια χρονιά γεμάτη αθλητικές συμμετοχές, αθλητικές νίκες, αθλητικά δρώμενα!! Τι να πρωτοπεριγράψουμε. Ομάδες, μεμονωμένες συμμετοχές, τουρνουά.! Ας αρχίσουμε!!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ Σεµινάριο Χορού. Οργάνωση Artius Dance Theatre, υπό την

ΕΚ ΗΛΩΣΗ Σεµινάριο Χορού. Οργάνωση Artius Dance Theatre, υπό την ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ 5-7/7 Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ιαγόρα «Τέντα» ΕΚ ΗΛΩΣΗ Σεµινάριο Χορού. Οργάνωση Artius Dance Theatre, υπό την αιγίδα του 5/7 21: 00 Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014

ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014 Τηλ.: 99453428 Φαξ: 22531013 Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΛΙΚΗΠΟΥ Σωτήρης Νικολάου 99-697386

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί.

Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν είσαι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, καλλιτέχνης γενικότερα, είσαι ένα σύμπαν που φωτοβολεί. Όταν σε βλέπουν και σε «τραβούν» κοντά τους «γαλαξίες», όπως ο Καρβέλας και η Βίσση και ο «αυστηρός»

Διαβάστε περισσότερα

6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου 2017 Aπολογισμός

6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Απριλίου 2017 Aπολογισμός 6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 9-10-11 Απριλίου 2017 Aπολογισμός (Του Αντώνη Κουφουδάκη) Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Σύλλογο Γονέων

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2018 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα