Οι 100 πιο σηµαντικές δράσεις. που έγιναν στην ΕΡΤ σε 18 µήνες. Λάµπης Ταγµατάρχης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι 100 πιο σηµαντικές δράσεις. που έγιναν στην ΕΡΤ σε 18 µήνες. Λάµπης Ταγµατάρχης"

Transcript

1

2 Οι 100 πιο σηµαντικές δράσεις που έγιναν στην ΕΡΤ σε 18 µήνες Λάµπης Ταγµατάρχης ιευθύνων Σύµβουλος ΕΡΤ Α.Ε.

3 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Έσοδα (ανταποδοτικό τέλος, διαφήµιση, & λοιπά έσοδα) 314εκ. Πρωτογενές πλεόνασµα (έσοδα έξοδα) 63εκ. Κέρδη προ φόρων 50,5εκ. Συνολικές υποχρεώσεις προς τρίτους δάνεια τραπεζών 71εκ.

5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2 Το 2012 δεν θα υπάρχουν δάνεια τραπεζών. Αντιθέτως υπολογίζεται να υπάρχει ταµείο της τάξεως των 15 εκ.

6 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Το 2011 συγκριτικά µε το ΑνκαιταέσοδατηςΕΡΤµειώθηκαν κατά 41 εκ. λόγω της κρίσης: το πρωτογενές πλεόνασµα αυξήθηκε κατά 73,5 εκ. τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 68,8 εκ. Οι υποχρεώσεις της εταιρίας προς τρίτους µειώθηκαν κατά 103 εκ.

7 ΙΑΦΑΝΕΙΑ

8 ΙΑΦΑΝΕΙΑ Ανάρτηση όλων των αποφάσεων στο διαδίκτυο. Εφαρµογή ολοκληρωµένης διαχείρισης εγγράφων προς τη ιαύγεια. Ανάρτηση του κόστους όλων των εκποµπών καθώς και των αµοιβών των παρουσιαστών. ελτία Τύπου µετά από κάθε συνεδρίαση του.σ. γιαταθέµατα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις που ελήφθησαν. Για πρώτη φορά δεν εγκρίθηκαν οµαδικά άδειες παράλληλης απασχόλησης των υπαλλήλων της ΕΡΤ. Τροποποίηση Εσωτερικού Κανονισµού Λειτουργίας του ιοικητικού Συµβουλίου.

9 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

10 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑ ΙΑΡΘΡΩΣΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 9 Κλείσιµο τριών ψηφιακών καναλιών και αντικατάστασή τους µε δορυφορικά προγράµµατα µεγάλων δηµοσίων οργανισµών της Ευρώπης.

11 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑ ΙΑΡΘΡΩΣΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10 Συγχώνευση ΕΤ1-ΠΡΙΣΜΑ: αναβάθµιση των υπηρεσιών για ΑµεΑ υποτιτλισµός ελληνικών σειρών, ντοκιµαντέρ και ταινιών. το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη νοηµατική 11 Σε εξέλιξη η αναδιάρθρωση και αναβάθµιση των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθµών µε βάση σχέδιο που υποβλήθηκε και εγκρίθηκε από το.σ. το οποίο προβλέπει: εφαρµογή του σχεδίου «Καλλικράτης» εξοικονόµηση ανθρώπινων πόρων τεχνολογική αναβάθµιση διοικητική ενοποίηση ενιαίο πρόγραµµα on-line επικοινωνία

12 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑ ΙΑΡΘΡΩΣΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 12 Εξοικονοµήθηκαν λειτουργικές δαπάνες από τη διακοπή λειτουργίας 8 ενεργοβόρων ποµπών Μεσαίων Κυµάτων, χωρίςναδηµιουργηθεί κανένα πρόβληµα στη λειτουργία του δικτύου των Μεσαίων Περιορισµός λειτουργίας (σε δωδεκάωρη βάση) τηςφωνήςτηςελλάδος. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία µετεγκατάστασης από τα κτίρια της Μουρούζη προς Κατεχάκη και Ραδιοµέγαρο και από Κατεχάκη προς Ραδιοµέγαρο.

13 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑ ΙΑΡΘΡΩΣΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 15 όθηκε προθεσµία για το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» ώστε: να γίνει επανεξέταση όλων των συµβάσεων να µηδενιστεί η ζηµία για την ΕΡΤ, ως βασική προϋπόθεση για τη συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού. Καταληκτική ηµεροµηνία επίτευξης των ανωτέρω στόχων: τέλος Ιουνίου Νέο οργανόγραµµα. Είναι έτοιµο και θα δοθεί άµεσα στην ΠΟΣΠΕΡΤ για διαβούλευση. Πιλοτική εφαρµογή του στην ενοποίηση διευθύνσεων λειτουργίας ΕΤ1 ΝΕΤ. 17 ιακοπή λειτουργίας των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθµών σε Πάτρα και Ηράκλειο.

14 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ

15 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ 18 Για πρώτη φορά κάλυψη όλων των κενών θέσεων Γενικών ιευθυντών και ιευθυντών -µετά από εσωτερική προκήρυξη των θέσεων - από το Συµβούλιο ιευθυνσης. 19 Γιαπρώτηφοράκάλυψη350 θέσεων Σ.Ο.Χ. (Συµβάσεις Ορισµένου Χρόνου) βάσει µορίων, µε απόλυτη διαφάνεια και δικαίωµα ένστασης σε όσους θεώρησαν πως αδικήθηκαν. Οι βαθµολογίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. 20 Για πρώτη φορά καθιέρωση της µονοθεσίας ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συµµετοχή στη διαδικασία πρόσληψης.

16 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ 21 Αναµόρφωση του εσωτερικού Κανονισµού Προµηθειών. 22 Επαναπροσδιορίστηκε το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων, στάσεων εργασίας και προτείνονται νέες διαδικασίες ελέγχου σχετικά µε το πόσοι και ποιοι αµείβονται κατά τη διάρκεια απεργίας. Επίσης επαναπροσδιορίζεται η χρήση των κρόουλ και της κάρτας µε τα αιτήµατα των απεργών. 23 Νέες διαδικασίες έγκρισης υπερωριακής εργασίας, υπερεργασίας, νυχτερινής εργασίας, καθώς και εργασίας τις Κυριακές και τις εξαιρέσιµες ηµέρες.

17 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ 24 Για πρώτη φορά συγκροτήθηκε επιτροπή από έγκριτους νοµικούς, καθηγητές πανεπιστηµίων και πρώην δικαστικούς οι οποίοι γνωµοδοτούν για κρίσιµα νοµικά θέµατα που απασχολούν την εταιρία. 25 Για πρώτη φορά συγκροτήθηκε επιτροπή από εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του κινηµατογράφου, κριτικούς, ηθοποιούς, καθηγητές πανεπιστηµίων για αξιολόγηση των ταινιών που έχουν υποβληθεί για επιχορήγηση στο πλαίσιο του 1,5%. 26 Για πρώτη φορά επεξεργαστήκαµε και υλοποιούµε µια σαφή πολιτική για τον κινηµατογράφο, τη διαχείριση του 1,5%, τους νέους σκηνοθέτες, τις συµπαραγωγές, τις ταινίες χαµηλού προϋπολογισµού, τα ντοκιµαντέρ, τα µικροφίλµ, τα φεστιβάλ κινηµατογράφου κλπ.

18 ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ Για πρώτη φορά διαµορφώθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο «Πλαίσιο Επικοινωνιακής Χορηγικής Πολιτικής» σχετικά µε τις χορηγίες επικοινωνίας, τη συµψηφιστική διαφήµιση των ΜΜΕ και πάσης µορφής πολιτιστικών συλλόγων και εταιριών. Επανακαθορισµός της θέσης της εταιρίας και µηχανισµοί ελέγχου σχετικά µε τη γκρίζα διαφήµιση. Βελτίωση της ασφάλειας των χώρων µε συστήµατα ελέγχου των εισερχοµένων. Επαναξιολόγηση της χορήγησης ρεπό στους εργαζοµένους. Ορίστηκε ανεξάρτητος εσωτερικός ελεγκτής, ο οποίος και προχώρησε στο σχεδιασµό καιστην υλοποίηση ετήσιου προγράµµατος ιενέργειας Ελέγχων.

19 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

20 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Μετά από διαβούλευση µε τα σωµατεία των παραγωγών εφαρµόζεται νέος τρόπος ανάθεσης παραγωγών. Καµία εταιρία παραγωγής δεν µπορεί να εκτελεί περισσότερες από µία παραγωγές την ίδια περίοδο. Για µεγάλου ύψους παραγωγές ενθαρρύνθηκε η συνεργασία µεταξύ εταιριών. 35 Με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς ενστάσεις ολοκληρώθηκε και είναι έτοιµη προς ανάθεση σειρά µυθοπλασίας, µετά από τρία χρόνια. 36 Για πρώτη φορά ορκωτοί ελεγκτές θα πιστοποιήσουν τη νοµιµότητα - απαραίτητη προϋπόθεση για να πληρωθούν - όλων των παραστατικών των εξωτερικών παραγωγών που αναθέτει η ΕΡΤ.

21 ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΑΝΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

22 ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΑΝΩΝ 37 Για πρώτη φορά καταρτίστηκε τιµοκατάλογος των παρεχοµένων υπηρεσιών της ΕΡΤ. Για πρώτη φορά θα µπορείνανοικιάζειεξοπλισµένα στούντιο σε τρίτους. Για πρώτη φορά όλες οι εξωτερικές παραγωγές που χρησιµοποιούν studio είναι υποχρεωµένες να χρησιµοποιούν τις τεχνικές υποδοµές της ΕΡΤ και το ανθρώπινο δυναµικό της. Με αποτέλεσµα: τη µείωση του κόστους των εξωτερικών παραγωγών την αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων της τη δηµιουργία πηγών εσόδων τη µέγιστη αξιοποίηση των τεχνικών δυνατοτήτων της 38 Επαναδιαπραγµάτευση συµβάσεων εξωτερικών παραγωγών και µείωση κόστους έως και 20% σε αυτές.

23 ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΑΝΩΝ ΓιαπρώτηφοράέγινετυποποίησητωνκαλύψεωντηςΕΡΤόσοναφοράσεπολιτικάκόµµατα και πολιτικές συγκεντρώσεις καθώς και για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση των VAN. Η ΕΡΤ δεν αναγνωρίζει πλέον ουδεµία δαπάνη πέραν των τριών καµερών που αποστέλλει για πολιτικές συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία ή κλειστά γήπεδα (π.χ. εσωτερικό κύκλωµα για να παρακολουθεί τη συνεδρίαση ο αρχηγός του κόµµατος, γερανούς, steadicam κλπ). 41 Τυποποίηση στη διαδικασία κάλυψης για τα ταξίδια των αρχηγών των κοµµάτων στο εξωτερικό, διµερών συναντήσεων αρχηγών, συνόδων κορυφής, συνεντεύξεων του πρωθυπουργού κλπ. 42 Εξορθολογισµός των εκτός έδρας µετακινήσεων VAN και προσωπικού σε αθλητικά γεγονότα της Β. Ελλάδος τα οποία πλέον καλύπτονται αποκλειστικά από την ΕΡΤ3.

24 ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΑΝΩΝ 43 Εκτός έδρας. Για πρώτη φορά εφαρµόζονται διαδικασίες µείωσης κόστους. ηµιουργήθηκε γραφείο, εντός της ΕΡΤ, για την υποστήριξη νέου πληροφοριακού συστήµατος, το οποίο διαχειρίζεται όλες τις µετακινήσεις των υπαλλήλων εντός και εκτός Ελλάδος. 44 Επίβλεψη στόλου οχηµάτων: διαδροµές, χρόνος εκτός έδρας, χρόνος κίνησης στάσης, βλάβες. 45 Μελετάται ο τρόπος διαχείρισης και κοστολόγησης της παρεχόµενης εικόνας και ήχου στα ιδιωτικά κανάλια για πολιτικά θέµατα και όχι µόνο, τα γνωστά pools. 46 Μελετήθηκε και εφαρµόζεται νέα πολιτική στο θέµα της χρήσης των κυκλωµάτων που η εταιρία ενοικίαζε και χρησιµοποιούσε. Νέες τεχνολογίες και κατάλληλος προγραµµατισµός επέφεραν σηµαντικότατες µειώσεις σε αυτό το κέντρο κόστους.

25 ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΑΝΩΝ Για πρώτη φορά ο διαγωνισµός τραγουδιού Eurovision δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούµενο, µε τη διαδικασία της χορηγίας. Από το τέλος Ιουνίου θα τεθεί σε εφαρµογή ροµποτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας για µείωση κόστους. 49 Μελετήθηκαν µία προς µία όλες οι συµβάσεις µε διεθνή πρακτορεία ειδήσεων. Επιτύχαµε µείωση τιµών και πολλές αυτές που η ΕΡΤ δεν αξιοποιούσε σε µεγάλο βαθµό- διακόπηκαν. 50 Μείωση ετήσιου προϋπολογισµού προµήθειας ελληνικού τύπου κατά 45% και ξένου τύπου κατά 60%.

26 ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΑΝΩΝ 51 Μείωση του προϋπολογισµού της ΕΤ Σηµαντικότατη µείωση κόστους αθλητικών προγραµµάτων (Ολυµπιακός, Champions League κλπ). Σχεδιασµός και εφαρµογή συστήµατος διαχείρισης εσωτερικών και εξωτερικών συνεργείων που καλύπτουν τα θέµατα των ειδήσεων. Εφαρµογή προµήθειας καυσίµων για τα αυτοκίνητα της ΕΡΤ µε ηλεκτρονική κάρτα και αυτοµατοποίηση των συστηµάτων ελέγχου.

27 SOCIAL MEDIA ΝΕΑ ΜΕΣΑ INTERNET ΕΡΤ Παντού!

28 ΕΡΤ Παντού! Social Media Future Media ios Android Smart TV

29 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET Σήµερα η ΕΡΤ στο διαδίκτυο έχει: 55 Είκοσι (20) νέους διαδικτυακούς τόπους Οκτώ (8) τηλεοπτικά κανάλια Εικοσιένα (21) Ραδιόφωνα Παρουσία στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) Εφαρµογές για ipad, iphone διαθέσιµες δωρεάν στο Apple Store

30 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET Ενισχύθηκε και αναδιοργανώθηκε η ιεύθυνση Πολυµέσων της εταιρίας σε ανθρώπινο δυναµικό αλλά και εξοπλισµό και όλες οι δράσεις παράγονται µε ίδιαµέσα (in house). Επανασχεδιάστηκε και εµπλουτίστηκε ο κεντρικός διαδικτυακός τόπος της ΕΡΤ

31 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET Στατιστικά στοιχεία Το 24ωρο των εκλογών το κεντρικό site της ΕΡΤ: Εξυπηρέτησε κλικ ιάθεσε πάνω από Streams Μας επισκέπτονται πάνω από 200 χώρες

32 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET 58 Τέθηκε σε λειτουργία το WebTv της ΕΡΤ. Σε αυτό περιλαµβάνονται όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράµµατα της ΕΡΤ και οι χρήστες µπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγµατικό χρόνο και χωρίς γεωγραφικό περιορισµό τοραδιοτηλεοπτικόπεριεχόµενο της ΕΡΤ. 59 όθηκε η δυνατότητα πρόσβασης στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό περιεχόµενο της ΕΡΤ σε πραγµατικό χρόνο µέσω web, από συσκευές τύπου ios (iphones) και android κ.λ.π. χωρίς γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισµούς. 60 ηµιουργήθηκε η υποδοµή γιακατ επιλογήν θέαση και ακρόαση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραµµάτων της ΕΡΤ (video & radio on demand) στην οποία διατίθεται για θέαση τηλεοπτικό περιεχόµενο χιλιάδων ωρών χωρίς χρονικούς και γεωγραφικούς περιορισµούς. ios Android

33 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET 61 Αναπτύχθηκε η παρουσία της ΕΡΤ στο χώρο των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης (social media), µέσα από τις σελίδες της εταιρίας στο facebook ( και το twitter (twitter.com/ertsocial). 62 ΗΕΡΤπροχωράστηδηµιουργία WebChannel, µε αποκλειστικό περιεχόµενο. Θα διατίθεται ειδική λίστα περιεχοµένου και κάθε πολίτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα µπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραµµα της αρεσκείας του. Ήδη αποκλειστικά µόνο από το Web έχει µεταδοθεί Πολιτιστικό περιεχόµενο παραγωγής ΕΡΤ. 63 Η ΕΡΤ προχωρά στην ανάπτυξη εφαρµογής για υβριδικές τηλεοράσεις (Hybrid Tv). Υπάρχει ήδη συµφωνία µε δύο µεγάλες εταιρίες παγκόσµιας εµβέλειας για την ανάπτυξη των εφαρµογών αυτών. Smart TV

34 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET Σύντοµα η ΕΡΤ στην Smart Tv

35 SOCIAL MEDIA, ΝΕΑ ΜΕΣΑ, INTERNET 64 Στα άµεσα σχέδια είναι η δηµιουργία κεντρικού τουριστικού διαδικτυακού κόµβου, µε βάσητο τηλεοπτικό περιεχόµενο της εκποµπής «Μένουµε Ελλάδα», όπου θα παρουσιάζονται µε τον πλέον σύγχρονο αλλά και πολυµεσικό τρόπο οι τουριστικές οµορφιές της Ελλάδας µαζί µε χρηστικές πληροφορίες. 65 Η ΕΡΤ έχει ήδη προχωρήσει στην πιλοτική δηµιουργία αθλητικού WebChannel, στο οποίο µεταδίδει αθλητικό περιεχόµενο (live και video on demand) αποκλειστικά από το διαδίκτυο (π.χ. Roland Garros). 66 Στατιστικά στοιχεία δείχνουν διαδικτυακούς επισκέπτες από 200 χώρες. Σηµαντική είναι η προσφορά στον Απόδηµο Ελληνισµό µέσω του WebTv, όπου προσφέρεται δωρεάν θέαση του ραδιοτηλεπτικού περιεχοµένου της ΕΡΤ.

36 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

37 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Στον τοµέα της ψηφιακής µετάβασης το Η ΕΡΤ πρώτη ξεκίνησε τις πιλοτικές µεταδόσεις προγραµµάτων µεγάλου ενδιαφέροντος σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ERT HD, τον Μάρτιο του 2011 παράτιςοξύτατεςαντιδράσειςτωνκαναλιώνελεύθερηςλήψηςπανελλαδικήςεµβέλειας. 68 Ανέπτυξε το δίκτυο Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκποµπής στο 70% της χώρας, µέσα από τα κέντρα ψηφιακής εκποµπής Υµηττού και Αίγινας (Αττική), Χορτιάτη και Φιλίππειου (Θεσσαλονίκη), Πλάκας (Αλεξανδρούπολη), οβρουτσίου (Θεσσαλία), Ξυλοκάστρου (Κορινθίας), Ακαρνανικών ( υτική Ελλάδα) και Αρόης (Πάτρα). 69 Η ΕΡΤ πραγµατοποίησε δυναµική είσοδο στην ψηφιακή τηλεόραση προχωρώντας σε περαιτέρω αναβάθµιση του εξοπλισµού της µε σύγχρονο σύστηµα κωδικοποίησης MPEG4 για τη µετάδοση ψηφιακού σήµατος στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο: ψηφιακή µετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ-1 και της ΕΤ3 και 5 ραδιοφωνικών προγραµµάτων (ΝΕΤ 105,8, εύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ και Kosmos).

38 ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Στον τοµέα της ψηφιακής µετάβασης το Μετέτρεψε το σύνολο του παραγόµενου τηλεοπτικού προγράµµατοςτηςνετκαιτηςετ1 σε σύγχρονο σύστηµα ευρείας οθόνης 16:9 ενώ και ο αναλογικός ήχος τηλεοπτικών προγραµµάτων που εξέπεµπε η ΕΡΤ έγινε στερεοφωνικός. Μέσω του επενδυτικού προγράµµατος που εκπονήθηκε, η ΕΡΤ εφοδιάζεται µε σύγχρονους ψηφιακούς ποµπούς και εξοπλισµό τηλεοπτικής παραγωγής High Definition. ιασφαλίστηκε η σταθερότητα και η αδιάλειπτη µετάδοση των σηµάτων της ΕΡΤ µε την εξασφάλιση των απαραίτητων εφεδρειών σε ολόκληρη την αλυσίδα της µετάδοσης. Καθιερώθηκε η άµεση ανταπόκριση των Τεχνικών Υπηρεσιών στα αιτήµατα, παράπονα ή και διαµαρτυρίες πολιτών.

39 η ραδιοτηλεοπτική µας κληρονοµιά

40 ΑΡΧΕΙΟ Προχωρά η υλοποίηση του µεγαλύτερου σε προϋπολογισµό έργουστοντοµέα του Ψηφιακού Πολιτισµού (ΕΣΠΑ), συνολικού προϋπολογισµού της 9,8 εκ. ευρώ. Το ιοικητικό Συµβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. αποφάσισε οµόφωνα τη δηµιουργία Μουσείου Ραδιοτηλεόρασης στο κτίριο του διοικητηρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη. Με τη συγκεκριµένη Απόφαση, το Αρχείο της ΕΡΤ θα αναπτύξει βασικές υπηρεσίες του ψηφιακού αρχείου και µουσείου προς τρίτους. Στην κεντρική είσοδο του Ραδιοµεγάρου δηµιουργήθηκε ο εκθεσιακός χώρος «Μάνος Χατζιδάκις» µε µουσειακά εκθέµατα από την εξέλιξη της Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης Το Αρχείο της ΕΡΤ συµµετέχει στο ευρωπαϊκό έργο της Europeana, EUScreen , για τη δηµιουργία µιας Ευρωπαϊκής ιαδικτυακής πύλης, µε τη συνεργασία 28 ραδιοτηλεοπτικών φορέων, Πανεπιστηµίων και παρόχων Τεχνολογίας, από 19 ευρωπαϊκές χώρες.

41 ΑΡΧΕΙΟ 78 Συντηρήθηκαν τα κτιρία των ιστορικών ποµπών της Ραδιοφωνίας στα Ν.Λιόσια και στο Μπογιάτι µε σκοπό την προφύλαξη, διατήρηση και ανάδειξή τους. 79 Συντηρούνται, αποκαθίστανται ηλεκτρονικά, ψηφιοποιούνται και τεκµηριώνονται µηνιαίως 200 φωτογραφικά τεκµήρια. Συντηρούνται και µεταγράφονται µηνιαίως σε ψηφιακή µορφή περίπου 100 ώρες οπτικοακουστικού αρχείου. Στον ηµερήσιο, κυριακάτικο και περιοδικό Τύπο φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 1300 δηµοσιεύµατα για το Αρχείο της ΕΡΤ. Αναρτώνται περίπου 20 αφιερώµατα το µήνα για πρόσωπα και γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας, µε αφορµή σηµαντικές επετείους. Κάθε µήνα ψηφιοποιούνται και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του αρχείου κατά µέσο όρο 150 νέα θέµατα-τεκµήρια µε πλήρητεκµηρίωση. Συντηρήθηκαν, ψηφιοποιήθηκαν και τεκµηριώθηκαν εκατοντάδες φωτογραφικά ντοκουµέντα.

42 ΑΡΧΕΙΟ 80 Ειδική επιστηµονική οµάδα του Αρχείου της ΕΡΤ συνέταξε και δηµοσίευσε πρότυπο «Οδηγό εµπλουτισµού Μεταδιδοµένων Οπτικοακουστικών Τεκµηρίων» Πραγµατοποιήθηκε η απορρόφηση από την ΕΡΤ του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου και Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων µε σκοπό τη δηµιουργία Βιβλιοθήκης στο κτίριο της Κατεχάκη, προσβάσιµης στους ερευνητές και την εκπαιδευτική κοινότητα. Απέκτησε και αξιοποιεί το φωτογραφικό Αρχείο του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα. Επέκτεινε υποδοµές για αρχειοθέτηση, τεκµηρίωση και διάχυση µέσω της ιστοσελίδας προγραµµάτων µε υπηρεσίες για Άτοµα µε Αναπηρία, (νοηµατική και υποτιτλισµός για άτοµα µε προβλήµατα ακοής και ακουστική περιγραφή για άτοµα µε προβλήµατα όρασης), σύµφωνα µε ταδιεθνήπρότυπα.

43

44 ERT WORLD 84 Νέο αναβαθµισµένο πρόγραµµα, δελτία ειδήσεων στην Αγγλική γλώσσα. Ειδικότερα: «NEWS 4 U». Υπεύθυνη και έγκυρη ενηµέρωση για πρώτη φορά και στα αγγλικά, καθηµερινά στις 16:30 ώρα Ελλάδας. «ERT World Europe». Εβδοµαδιαίο ενηµερωτικό µαγκαζίνο. «Από την Αυστραλία µε αγάπη». Το πρώτο στα χρονικά της δορυφορικής τηλεόρασης µαγκαζίνο που παράγεται εξ ολοκλήρου στην Αυστραλία. Στόχος είναι να γίνουν αντίστοιχες εκποµπές από Αµερική, Καναδά και Νότια Αφρική. «Η Άλλη Σελίδα της επικαιρότητας» µέσα από συζητήσεις και αναλύσεις µε καλεσµένους στο στούντιο. «Τεκµήρια Ελληνισµού». Γνωριµία µε τοσύγχρονοελληνικόντοκιµαντέρ. «Απόστροφος». Πρόσωπα από το χώρο του πολιτισµού, των επιστηµών, της διανόησης εκφέρουν λόγο πάνω στα κεντρικά ζητήµατα που απασχολούν τον Ελληνισµό. «Ο ΥΣΣΕΙΑ». Η ανανεωµένη σε πρόσωπα και περιεχόµενο εκποµπή αναδεικνύει τα προβλήµατα και τα επιτεύγµατα των ελληνικών κοινοτήτων και µεταφέρει τον παλµό της Οµογένειας. Επιτυχής διαχείριση του προβλήµατος µε τη δορυφορική µετάδοση της ΕΡΤ σε όλο τον Κόσµο. Προκηρύχτηκαν δύο διεθνείς ανοιχτοί διαγωνισµοί ανάθεσης του έργου.

45 ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ

46 ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ 85 Έγκριση και υλοποίηση χορηγίας ύψους 3 εκατοµµυρίων ευρώ στο πρόγραµµα «Βοήθεια στο σπίτι». 86 Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας µε τους φορείς «Παιδικά Χωριά SOS», «Κιβωτός του Κόσµου» και «Χαµόγελο του Παιδιού». Ετήσια συνεργασία µε το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτηµένων Ατόµων (ΚΕΘΕΑ). 87 Συνεργασία µε το Εθνικό Συλλογικό Σύστηµα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας εγκαταστάθηκε Ολοκληρωµένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της ΕΡΤ στο σταθµό Μετρό της Κατεχάκη και πραγµατοποιήθηκε Γιορτή Ανακύκλωσης µε τη συµµετοχή παιδιών. Τα έσοδα της ΕΡΤ από το Κέντρο αυτό, αποδίδονται στην «Κιβωτό του Κόσµου».

47 ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ Επίτευξη συµφωνίας για την ένταξη της ελληνικής γλώσσας στο πρόγραµµα τουeuronews 88 ηµιουργία ζώνης προσβάσιµηςγιατααμεαστοηµερήσιο τηλεοπτικό πρόγραµµα τηςετ1. Στήριξη και προβολή των Παγκόσµιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.

48 ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ ιοργάνωση τηλεµαραθωνίου ΕΡΤ-UNICEF µε τίτλο «Βοηθάµε τους φτωχούς σε όλο τον κόσµο». 89 ιοργάνωση ραδιοµαραθωνίων ΕΡΑ-UNICEF µε τίτλο «Ενωθείτε για τα παιδιά, ενωθείτε κατά του AIDS» και ΕΡΤ3-«Γιατρών του Κόσµου» για άπορους, άστεγους και µετανάστες. ιοργάνωση Ραδιοµαραθωνίου για τη στήριξη των Κοινωνικών φαρµακείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην πλατεία Συντάγµατος και τον Άγιο Παντελεήµονα. ιοργάνωση συναυλίας για τη στήριξη των «Γιατρών του Κόσµου». Χάρη στη δράση αυτή, οι «Γιατροί του Κόσµου» συγκέντρωσαν περισσότερα από κουτιά γάλα και κάλυψαν τις ανάγκεςτουςσεφάρµακα πρώτης ανάγκης για χρονικό διάστηµα έξιµηνών.

49 ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ Εκπαιδευτικό πρόγραµµα των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, µέσω του οποίου κάθε χρόνο, περισσότεροι από µαθητές µαθαίνουν τα µουσικά όργανα και δίνουν τη δική τους συναυλία. Ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραµµάτων ειδικά αφιερωµένων στην ιστορία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας που απευθύνονται όχι µόνο σε µαθητές αλλά και σε ενήλικες οµάδες κοινού. 90 Σχεδιασµός και υλοποίηση της καινοτόµου δράσης «ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ». Άνοιγµα των Περιφερειακών Ραδιοφωνικών σταθµών της ΕΡΤ σε οµάδες πολιτών (Φορείς, σχολεία, παρέες και ιδιώτες) προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους εκποµπές. Μέχρι σήµερα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας έχουν παραχθεί και µεταδοθεί περισσότερες από 300 εκποµπές από τους 19 Περιφερειακούς Ρ.Σ. της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Πρωτοβουλία, µέσω του ραδιοσταθµού της ΕΡΤ «Η ΦωνήτηςΕλλάδας», για την ενίσχυση των δεσµών µε τον Απόδηµο Ελληνισµό, την προβολή της εικόνας της σύγχρονης Ελλάδας και την προσέλκυση τουριστών από το εξωτερικό.

50 ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ Παραγωγή και εκποµπή τηλεοπτικού προγράµµατος αφιερωµένου στο ΚΕΘΕΑ µε τίτλο«και η ζωή είναι εντάξει» και υπότιτλο «στην κρίση απαντάµε µε αλληλεγγύη». 91 Παραγωγή και εκποµπή δύο ειδικών τηλεοπτικών προγραµµάτων για την προβολή του έργου των κοινωνικών φορέων «Κιβωτός του Κόσµου», «Παιδικά χωριά SOS» και «Χαµόγελο του παιδιού». Συνεργασία µε τοελληνικότµήµα της Ύπατης Αρµοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, προβολή από τη ΝΕΤ του ετήσιου Global view και συνεχής κάλυψη των δραστηριοτήτων του.

51 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

52 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 92 Ετήσιες Χορηγίες Επικοινωνίας Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Ανταποδοτική Ανακύκλωση Εθνικό Θέατρο - Εθνικός Γυµναστικός Σύλλογος Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - ΚΕΘΕΑ Εθνική Λυρική Σκηνή - Ιδρυµα ΤεχνώνΒ& Μ. Θεοχαράκη Θέατρο Ακροπόλ - Χαµόγελο του παιδιού Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Παιδικά χωριά SOS Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Κιβωτός του Κόσµου Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Μουσείο Μπενάκη Εθνική Πινακοθήκη Ίδρυµα Μείζονος Ελληνισµού Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών Κοινωφελούς Ιδρύµατος Ωνάση Ελληνικό Φεστιβάλ Φεστιβάλ Επιδαύρου

53 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 93 Οικονοµικές Χορηγίες Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης ιεθνές Φεστιβάλ Ντοκιµαντέρ Θεσσαλονίκης Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Ολυµπίας για Παιδιά και Νέους Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιµαντέρ Χαλκίδας Ακαδηµία Ελληνικού Κινηµατογράφου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ράµας Los Angeles Greek Film Festival London Greek Film Festival Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηµατογράφου

54 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 94 Επίσης, το 2011 υποστηρίξαµε επικοινωνιακά 77 θεατρικές παραστάσεις 43 φεστιβάλ (κινηµατογραφικά, µουσικά, θεατρικά, ντοκιµαντέρ, λογοτεχνικά, αφήγησης, µικρού µήκους, animation κλπ) 7 γιορτές, εκθέσεις, φεστιβάλ και καµπάνιες για το βιβλίο 78 συναυλίες σύγχρονης ελληνικής µουσικής 37 συναυλίεςδιεθνούςφήµης καλλιτεχνών 14 µεγάλες εικαστικές εκθέσεις 10 µεγάλα αθλητικά γεγονότα 17 µεγάλες παραστάσεις και φεστιβάλ χορού 15 συναυλίες κλασικής µουσικής 70 εκδηλώσεις (συνέδρια, new media, avant premiere κινηµατογραφικών ταινιών, ενηµερωτικές εκστρατείες και εκδηλώσεις για κοινωνικούς σκοπούς)

55 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 95 Στο πλαίσιο της υλοποίησης του πολιτιστικού της προγράµµατος η ΕΡΤ Προσέφερε οάσεις πολιτισµού, µε εµφανίσεις των Μουσικών Συνόλων της, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, στην Περιφέρεια (Κέρκυρα, Πάτρα, Σπάρτη, Πάρο κ.α.) αλλά και τη Γαλλία και την Κύπρο. ιοργάνωσε συναυλίες ανοιχτές στο κοινό ή µε συµβολικό αντίτιµο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το θέατρο «Ακροπόλ», το Studio C του Ραδιοµεγάρου κ.α. ιοργάνωσε συναυλίες ανοιχτές για το κοινό στο πλαίσιο του εορτασµού της Παγκόσµιας Ηµέρας Μουσείων και της Πανευρωπαϊκής γιορτής της Μουσικής. ιοργάνωσε στους χώρους της εκδηλώσεις για την παρουσίαση του έργου σηµαντικών Ελλήνων λογοτεχνών και συνθετών, ενώ η Ελληνική Ραδιοφωνία καθιέρωσε εβδοµαδιαίας διάρκειας αφιερώµατασεέλληνεςδηµιουργούς. Συµµετείχε στη µεγαλύτερη εικαστική έκθεση της Ελλάδας ART ATHINA.

56 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 96 Στο πλαίσιο της υλοποίησης του πολιτιστικού της προγράµµατος η ΕΡΤ Υπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας µε το Ίδρυµα Μείζονος Ελληνισµού (ΙΜΕ) και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. ιοργάνωσε τον ιαγωνισµό για την ανάδειξη της Ελληνικής συµµετοχής στην Ορχήστρα Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΟΝΕΕ). Κάλυψε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά µέσω της υπηρεσίας webtv δεκάδες σηµαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες. Υπέγραψε διµερείς συµφωνίες µε ραδιοτηλεοπτικούς οργανισµούς (όπως της Κίνας, της Ουκρανίας κ.ά.). ιοργάνωσε στην Αθήνα το Συνέδριο Παρευξείνιας συνεργασίας µε τη συµµετοχή ραδιοτηλεοπτικών οργανισµών των Παρευξείνιων χωρών και των χωρών της Μαύρης Θάλασσας.

57 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 97 Στο πλαίσιο της υλοποίησης του πολιτιστικού της προγράµµατος η ΕΡΤ Συνδιοργάνωσε µε το υπουργείο Παιδείας, ια βίου µάθησης και Θρησκευµάτων τον 2ο Πανελλήνιο µαθητικό διαγωνισµό ψηφιακούβίντεο, µε θέµα «Ένας Πλανήτης - Μια Ευκαιρία», στον οποίο υπεβλήθησαν περισσότερες από 170 ταινίες µαθητών από όλη την Ελλάδα. Προχώρησεσεσυµφωνία µε το γαλλικό κανάλι TV5 για δωρεάν καθηµερινή προβολή από το πρόγραµµά του διαφηµιστικών µηνυµάτων για την προσέλκυση του τουρισµού στη χώρα µας. Υποστήριξε δράσεις που στοχεύουν στην εξαγωγή του σύγχρονου πολιτισµού και του θετικού προσώπου της χώρας µας αλλά και την ευαισθητοποίηση του διεθνούς κοινού και την ανάπτυξη κύµατος συµπαράστασης προς τη χώρα µας («12 heures pour la Grece», «Μilano incontra la Grecia» κ.ά.). Τέλος έδωσε την ευκαιρία σε νέους ελπιδοφόρους µουσικούς να δοκιµαστούν σε διεθνή ακροατήρια µέσω της συµµετοχής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισµό Eurovision Young Musicians.

58 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 98 Πολύπλευρη ήταν η στήριξη της ΕΡΤ στην παραγωγή κινηµατογραφικών έργων και ντοκιµαντέρ το Ειδικότερα ενέκρινε τη διάθεση ποσού ύψους: στην παραγωγή κινηµατογραφικών ταινιών µυθοπλασίας µεγάλου µήκους στο πλαίσιο του 1,5% στην παραγωγή ταινιών µικρού µήκους στο πλαίσιο του ειδικού προγράµµατος ΜΙΚΡΟΦΙΛΜ για την οικονοµική υποστήριξη κινηµατογραφικών φεστιβάλ κάθε είδους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Επίσης, συµµετείχε σε διεθνείς συµπαραγωγές ντοκιµαντέρ, µε αξιόπιστους παραγωγούς της παγκόσµιας τηλεοπτικής αγοράς. Πολλές από τις συµπαραγωγές αυτές παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν σε µεγάλα Φεστιβάλ και Fora στην Ελλάδα και το εξωτερικό: -«Αλέξανδρος ο Μέγας, ο Μακεδών», στην έκθεση µε τίτλο«στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Η Αρχαία Μακεδονία» που φιλοξένησε το Μουσείο του Λούβρου -«Μηχανισµός των Αντικυθήρων, ο πρώτος υπολογιστής του κόσµου» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας σε έκθεση που θα διαρκέσει έως τα τέλη Απριλίου του 2013.

59 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

60

61 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 99 Αναβάθµιση Αξιοπιστία Κύρος των ενηµερωτικών εκποµπών της ΝΕΤ Θεαµατική αύξηση της τηλεθέασης των ελτίων Ειδήσεων της ΝΕΤ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Επιτυχής κάλυψη και διαχείριση. Σηµαντική αύξηση της τηλεθέασης (τριπλασιασµός των ποσοστών)

62 Μέτρηση τηλεθέασης την ηµέρα των εκλογών

63 ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ

64 100 Μεταδόσεις Metropolitan Όπερας της Νέας Υόρκης (20 περίπου µεταδόσεις) Φεστιβάλ της Ευρώπης µέσω EBU (Μπαϊρόιτ, Proms, Ζάλτσµπουργκ, Σουµπερτιάδα) ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ιεθνείς συνεργασίες (συνεργασία της ΕΡΑ µε το FOLK-ETHNIC δίκτυο της EBU) Συναυλίες Φεστιβάλ Αποκλειστικότητες -Avant Premiers Cesaria Evora, Athens Fringe Festival, Stevie Wonder, Special Olympics, Womex) Φεστιβάλ URTI και Prix Europa Φεστιβάλ Notturno σε συνεργασία µε το BBC Πρωτότυπες ηχογραφήσεις µε τιςφωνές30 Ελλήνων ποιητών Μεταφορά του µυθιστορήµατος της Ζ. Ζατέλλη «Και µε το φως του λύκου επανέρχονται» Ηχογράφηση και µετάδοση των 24 ραψωδιών της Ιλιάδας σε συνεργασία µε το Εθνικό Θέατρο Εκποµπές σε 12 γλώσσες που προβάλλουν την ιστορία της Ελλάδας. Κυκλοφορία του διπλού επετειακού CD του KOSMOS 93,6 σε συνεργασία µε την Universal Υποστήριξη του CD Mano s-jazz Tribute to Manos Hadjidakis, το οποίο έγινε χρυσό. Ένταξη νέων θεµατικών ζωνών όπως µουσική reggae και latin, εκποµπές για θέατρο, κινηµατογράφο, ντοκιµαντέρ αλλά και παραµύθια απόόλοτονκόσµο µε µουσικές του Κόσµου. Για πρώτη φορά απευθείας µετάδοση των βουλευτικών ελληνικών και γαλλικών εκλογών Η ζωή και το έργο Ελλήνων συνθετών σε 10 γλώσσες Παραγωγές εκποµπών και καθηµερινών οµογενειακών δελτίων µεταδίδονται και από τη ΝΕΤFM

65 Τι πρέπει να γίνει άµεσα

66 Τι πρέπει να γίνει άµεσα Εκσυγχρονισµός του θεσµικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της ηµόσιας Ραδιοτηλεόρασης µε την τροποποίηση του Ν. 1730/87 και των µεταγενέστερων ρυθµίσεών του. Αναθεώρηση και εκσυγχρονισµός όλων των κανονισµών διάρθρωσης και λειτουργίας της εταιρίας (Υπηρεσιακός Οργανισµός, Γ.Κ.Π., Προµήθειας Προγράµµατος, Κανονισµός Παραχώρησης Προγραµµάτων ή Υλικών κυριότητας ΕΡΤ κ.α.). Πλήρης µηχανογραφική υποστήριξη υπηρεσιών & δράσεων της εταιρίας µε έµφαση στον εκσυγχρονισµό & αυτοµατοποίηση διαδικασιών σύνταξης προγράµµατος Τ/Ο Ρ/Φ, λογιστηρίου, αποθηκών, προµηθειών, ψηφιοποίηση µητρώου προσωπικού, συµβάσεων, συµβολαίων, νοµικής υπηρεσίας κ.α.

67 Τι πρέπει να γίνει άµεσα Αναθεώρηση του Στρατηγικού Σχεδίου της εταιρίας για την χρονική περίοδο µε έµφαση στην τεχνολογική αναβάθµιση και τον εκσυγχρονισµό των υφιστάµενων υποδοµών. Την άµεση έγκριση πρόσληψης 30 ατόµων υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας αορίστου χρόνου, τα οποία θα καλύψουν κενά σε αντικείµενα που δεν µπορούν να υποστηριχθούν από εργαζόµενους µε προσωρινή σχέση εργασίας, καθώς από την παρουσία τους θα πρέπει να διασφαλίζεται η οµαλή συνέχεια της λειτουργίας της εταιρίας.

68 Τι πρέπει να γίνει άµεσα Αλλαγή του νοµοθετικού πλαισίου που διέπει την εταιρία, προκειµένου να ανταποκριθεί στις επιµέρους ανάγκες παραγωγής & µετάδοσης Ρ/Τ προγράµµατος. - Τροποποίηση της παρ. 20 του άρθρου 2 του Ν. 3899/2010 µε τηνοποία ορίζεται ότι οι πάσης φύσεως αµοιβές για υπερωριακή απασχόληση, απαγορεύεται σε επίπεδο φορέα να υπερβαίνει το 10% των πάσης φύσεως αποδοχών που καταβάλλονται σε ετήσια βάση. - α) Έκδοση Κ.Υ.Α. µε τηνοποίανααντιµετωπίζονται µε τρόπο δίκαιο τα καταβαλλόµενα ποσά για εκτός έδρας απασχόληση. β) Έκδοση Κ.Υ.Α. µε τηνοποίαναπροβλέπεταιαύξησητωνηµερών εκτός έδρας απασχόλησης του προσωπικού που συµµετέχει στην παραγωγή και µετάδοσης Ρ/Τ προγράµµατος. - Τροποποίηση διατάξεων του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997, έτσι ώστε να παρέχεται η δυνατότητα σύναψης γνήσιων συµβάσεων µίσθωσης έργου σε ειδικότητες συντελεστών παραγωγής και µετάδοσης ραδιοτηλεοπτικού προγράµµατος δηλ. καλλιτεχνικές ειδικότητες, καθώς και δηµοσιογράφους.

Είµαστε εσείς! Καλή ανάγνωση! Λάµπης Ταγµατάρχης ιευθύνων Σύµβουλος ΕΡΤ

Είµαστε εσείς! Καλή ανάγνωση! Λάµπης Ταγµατάρχης ιευθύνων Σύµβουλος ΕΡΤ Είµαστε εσείς! Το 2011 ήταν µια χρονιά δύσκολη. Για όλους µας. 365 µέρες δοκιµασίας την οποία κανείς δεν απέφυγε. Μέσα σ αυτό το περιβάλλον, αξία έχει η οπτική µέσα από την οποία βλέπεις, παρατηρείς και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 75 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 75 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 14.10.2015 Αρ. Πρωτ. : 683 ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 75 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-10-2015 Στην Αθήνα, σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 30.5.2018 Αρ. Πρωτ. : 2181 ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-05-2018 Στην Αθήνα, σήμερα, 30 Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 30.5.2018 Αρ. Πρωτ. : 2181 ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 162 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-05-2018 Στην Αθήνα, σήμερα, 30 Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 4 ης Οκτωβρίου 2009 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 4 ης Οκτωβρίου 2009 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθµ. 3/15.09.2009 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σήµερα ηµέρα Τρίτη 15 Σεπτεµβρίου 2009 και ώρα 10:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 11.2.2016 Αρ. Πρωτ. : 983 ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 84 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-2-2016 Στην Αθήνα, σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΆΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ»

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΆΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ» Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο «Άτομα με Αναπηρία και ΜΜΕ» Έχουν πραγματοποιηθεί δύο συνέδρια τον Ιούνιο του 2006 και τον Ιούνιο του 2007, στο Κέντρο Τύπου της ΓΓΕ-ΓΓΕ. Κατά μέσο όρο συμμετέχουν 45 ομιλητές,

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας της ΕΡΤ στα δύο διατηρητέα κτίρια επί των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας της ΕΡΤ στα δύο διατηρητέα κτίρια επί των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη». Πρόσκληση για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με στοιχεία εμπειρίας και επάρκειας Μελετητικής Ομάδας, για την σύνταξη Μελέτης Ωρίμανσης του Έργου. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ /ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ /ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ /ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2011 ΥΠΠΟΤ/ ΙΟΙΚ/Α1/8104 Ταχ. /νση : Μπουµπουλίνας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 11.06.2015 11.06.2016 ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διοικητική και οικονομική συγκρότηση της εταιρίας H

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 09/12.04.2018 Αθήνα, 12/04/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η Μπιενάλε της Αθήνας, στο πλαίσιο του Υποέργου [5] Εκτέλεση με Ίδια Μέσα «Υπηρεσίες Παραγωγής, Διαχείρισης,

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτή τη θεματική ενότητα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτή τη θεματική ενότητα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτή τη θεματική ενότητα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μέσω του ζητήματος των τηλεοπτικών αδειών, πιστεύω πως όλοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αγία Παρασκευή, 11 Απριλίου 2017 Αριθ. πρωτ. : 451 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΜΙΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

21 υπάλληλοι (επί συνόλου 24) ποσό : Ώρες απογευµατινές: Ώρες νυκτερινές : 800. Ώρες Κυριακών & Εξαιρέσιµων : 800

21 υπάλληλοι (επί συνόλου 24) ποσό : Ώρες απογευµατινές: Ώρες νυκτερινές : 800. Ώρες Κυριακών & Εξαιρέσιµων : 800 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 210 4194249 50 56 FAX : 210 4194257 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕ/ΙΠ... 3 2. ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕ/ΙΠ... 4 2.1. Μονάδα Προγραμματισμού, Σχεδιασμού και Ωρίμανσης...4 2.2. Μονάδα Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ANAPARASTASIS - rendering - animation - VR - stereoscopic presentation

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ANAPARASTASIS - rendering - animation - VR - stereoscopic presentation Harvard Center for Hellenic Studies Κώδικας VENETUS A Studio Παράλληλο Κύκλωμα Ψηφιοποίηση, Τεκμηρίωση και Ανάδειξη κινηματογραφικών συλλογών από το αρχείο του STUDIO-παράλληλο κύκλωμα - Διάδοση της κινηματογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

Υπογραφές. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Υπογραφές. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Μνημόνιο μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Σωματείου "ΔΙΑΖΩΜΑ" για την υποστήριξη δράσεων του Αναπτυξιακού Προγράμματος Πολιτιστικής διαδρομής "Τα Μονοπάτια της Ιστορίας - Διαδρομές Φύσης

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή Επανάληψη - 15/06/2018 Αθήνα, 12/06/2018 Α.Π.: 8649/2018

Ορθή Επανάληψη - 15/06/2018 Αθήνα, 12/06/2018 Α.Π.: 8649/2018 Ορθή Επανάληψη - 15/06/2018 Αθήνα, 12/06/2018 Α.Π.: 8649/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθ. 3 /05.09.2006 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 5 η Σεπτεµβρίου 2006 και ώρα 10:00πµ το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείµενο Υπηρεσιακού Οργανισµού

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείµενο Υπηρεσιακού Οργανισµού ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΙΑΚΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο Υπηρεσιακού Οργανισµού Με τον παρόντα Υπηρεσιακό Οργανισµό (Υ.Ο) καθορίζονται η οργανωτική διάρθρωση και οι

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις. Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ( Cy.B.C), Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ( P.I.O) και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού.

Απαντήσεις. Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ( Cy.B.C), Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ( P.I.O) και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού. Απαντήσεις 1. ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ( Cy.B.C), Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ( P.I.O) και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού. 100.225 Λόγω του ότι η απόφαση για µεταφορά του Κινηµατογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ίδρυμα : Πανεπιστήμιο Πατρών Τίτλος ΠΠΣ: Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Αγία Παρασκευή, Α.Π Προς ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Υπόψη : Προέδρου κου. Ι. Λασκαρίδη. Αντιπροέδρου κας Λίνας Αλεξίου.

Αγία Παρασκευή, Α.Π Προς ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Υπόψη : Προέδρου κου. Ι. Λασκαρίδη. Αντιπροέδρου κας Λίνας Αλεξίου. Αγία Παρασκευή, 20-02-2012 Α.Π. 1176 Προς ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Υπόψη : Προέδρου κου. Ι. Λασκαρίδη Αντιπροέδρου κας Λίνας Αλεξίου Μελών 1 / 7 ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΙΤΗΣΗ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Της Δευτεροβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ANΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 213-2022103 FAX : 213-2022139

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Το Τµήµα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραµµάτων του ΡΙΚ, προκηρύσσει ιαγωνισµό Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Εργου 2012. 1. ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας-Άξονας Προτεραιότητας 2», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Πράξη «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας-Άξονας Προτεραιότητας 2», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 4.1 Τίτλος 4ης Επιμέρους Δράσης: Αξιοποίηση του Stop Motion Animation (χειροποίητη κινούμενη εικόνα ) στην αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων ΤΑΞΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΗΣ : : Δ 39 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 31/10/2014. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/ Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 31/10/2014. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/ Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 31/10/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/118763 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΕΑΙΤΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΕΑΙΤΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 126/7-12-2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΕΑΙΤΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Προδιαγραφές Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Ανάπτυξη και

Διαβάστε περισσότερα

Δήµος Αλεξανδρούπολης Απολογισµός Δηµάρχου 2013.

Δήµος Αλεξανδρούπολης Απολογισµός Δηµάρχου 2013. Δήµος Αλεξανδρούπολης Απολογισµός Δηµάρχου 2013. Διεύθυνση Προγραµµατισµού, Οργάνωσης και Πληροφορικής 1) Πρόγραµµα Ανάπτυξης Δοµών & Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών για την

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Επιχορήγησης Πολιτιστικών/Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων μέσω Προγράμματος Ενίσχυσης Ησσονος Σημασίας (de minimis)

Σχέδιο Επιχορήγησης Πολιτιστικών/Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων μέσω Προγράμματος Ενίσχυσης Ησσονος Σημασίας (de minimis) Σχέδιο Επιχορήγησης Πολιτιστικών/Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων μέσω Προγράμματος Ενίσχυσης Ησσονος Σημασίας (de minimis) Α. ΓΕΝΙΚΑ Οι πολιτιστικές/καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συμβάλλουν στη δημιουργία θετικής

Διαβάστε περισσότερα

40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017

40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Όροι Συμμετοχής 40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 1. Για την προαγωγή της κινηματογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών WebTv ΤατελευταίαχρόνιακαιστηνΕλλάδα, οι γρήγορες ταχύτητες στο internet επιτρέπουν στους χρήστες του να

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17 ης Ιουνίου 2012 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17 ης Ιουνίου 2012 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 4/29.05.2012 Σήμερα ημέρα Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ.: Ιανουάριος 2018

ΣΧΕΤ.: Ιανουάριος 2018 ΣΧΕΤ.: Το από 2-1-2018 έγγραφό μας με θέμα «Οι τριάντα δράσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων στο χώρο του πολιτισμού το έτος 2017»: http://www.isotita.gr/οι-τριάντα-δράσεις-της-γενικής-γραμμα/.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ:

DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ: DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ: Την ανάπτυξη σε πανελλαδική κλίμακα εξειδικευμένου φορέα που ιδρύθηκε από επαγγελματίες και εγκρίθηκε από το κράτος και μπορεί να λειτουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

στο σχέδιο νόµου «Κύρωση της Πολιτιστικής Συµφωνίας µεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Σοσιαλιστικής Δηµοκρατίας

στο σχέδιο νόµου «Κύρωση της Πολιτιστικής Συµφωνίας µεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Σοσιαλιστικής Δηµοκρατίας ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο σχέδιο νόµου «Κύρωση της Πολιτιστικής Συµφωνίας µεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Σοσιαλιστικής Δηµοκρατίας του Βιετνάµ» Προς τη Βουλή των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ»

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ» Σελ.: 1 Από: 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ OIKONOMIKH ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ( Π.3.6) 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι η περιγραφή της µεθοδολογίας που ακολουθείται για την Οικονοµική ιαχείριση των έργων /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2000-2006

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2000-2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2000-2006 ΜΕΤΡΟ 1.2 Κοινοπραξίες Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης σε τοµείς Εθνικής Προτεραιότητας Παροχή υπηρεσιών τουριστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος µέσω πλατφόρµας

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Αξιότιµοι: κα Υπουργέ, κ. Περιφερειάρχη, κ. ήµαρχε, κκ. εκπρόσωποι Τουριστικών Φορέων, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2016

Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2016 ΣΧΕΤ.: Το από 4-9-2017 έγγραφό μας με θέμα «44 δράσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την εκπαίδευση το σχολικό έτος 2016-2017»: http://www.isotita.gr/44-δράσεις-της-γενικής-γραμματείας-ισότ/.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ»

ΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ» Ετήσιο ιεθνές Συνέδριο «Άτοµα µε Αναπηρία και ΜΜΕ» Έχουν πραγµατοποιηθεί τρία διεθνή συνέδρια, το 2006, 2007 και 2008, κάθε Ιούνιο, στο Κέντρο Τύπου της ΓΓΕ-ΓΓΕ. Κατά µέσο όρο συµµετέχουν 45 οµιλητές,

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκά έργα για την ανάδειξη και τις e υποδομές πολιτιστικού περιεχομένου: η συμβολή της ΔΙΠΤ. Διεύθυνση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

Ευρωπαϊκά έργα για την ανάδειξη και τις e υποδομές πολιτιστικού περιεχομένου: η συμβολή της ΔΙΠΤ. Διεύθυνση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Ευρωπαϊκά έργα για την ανάδειξη και τις e υποδομές πολιτιστικού περιεχομένου: η συμβολή της ΔΙΠΤ Διεύθυνση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Δράσεις της ΔΙΠΤ Ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών Υποστήριξη συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Επιχορήγηση Πολιτιστικών Φορέων που εποπτεύονται από τη Γενική Γραµµατεία Πολιτισµού ΑΠΟΦΑΣΗ. Έχοντας υπόψη:

Θέµα: Επιχορήγηση Πολιτιστικών Φορέων που εποπτεύονται από τη Γενική Γραµµατεία Πολιτισµού ΑΠΟΦΑΣΗ. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕ3ΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αθήνα, 21 εκεµβρίου 2012 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

για όλους τους Φορείς ηµοσίου

για όλους τους Φορείς ηµοσίου Project Training & Consulting Ltd ιοργάνωση Σεµιναρίων Σύµβουλοι Επιχειρήσεων Για την Υπηρεσία σας Υπόψη Στελεχών που έχουν στην ευθύνη τους θέµατα Προκηρύξεων, ιαγωνισµών & Συµβάσεων Η πιο συµφέρουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 1/13.01.2015 Σήμερα ημέρα Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ ΙΠΕ

Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ ΙΠΕ Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ 2008-2010 ΙΠΕ 1 ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ 2 ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ Η ΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD και ΕΡΤ. ΕΡΤ HD: «παρανομία» της ΕΡΤ ή ώθηση της τεχνολογίας της τηλεόρασης στην Ελλάδα;

ΗΜΕΡΙΔΑ Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD και ΕΡΤ. ΕΡΤ HD: «παρανομία» της ΕΡΤ ή ώθηση της τεχνολογίας της τηλεόρασης στην Ελλάδα; ΗΜΕΡΙΔΑ Σύστημα Υψηλής Ευκρίνειας HD και ΕΡΤ ΕΡΤ HD: «παρανομία» της ΕΡΤ ή ώθηση της τεχνολογίας της τηλεόρασης στην Ελλάδα; Εισηγητής: Νίκος Μιχαλίτσης ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΤ Α.Ε. 20, 21

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 39 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ 2016 19-24 Σεπτεμβρίου ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Βούλγαρης Αριστείδης Αυτόνομο Γραφείο RIS 3 Τρίκαλα, 19 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΑΘΗΝΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΑΘΗΝΑ k a k Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα Πληροφόρηση, Τεκμηρίωση και Συντονισμός των Δικτύων Πληροφόρησης ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΑΘΗΝΑ 14-16.06.2006 "Η Στρατηγική της Λισσαβόνας:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website: ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στη πολύχρονη πορεία του, το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έχει φιλοξενήσει σε εκατοντάδες δίωρες εκδηλώσεις και στις διαλέξεις του Ελεύθερου Βήματος, σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 75 % ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑ 25 %

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 75 % ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑ 25 % ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5320/20-10-2016 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηµεροµηνία ηµοσίευσης: 26 03 205 ιάρκεια πρόσκλησης: συνεχής από την ηµεροµηνία δηµοσίευσης έως και την 22/ 07/ 205. Αξιολογούνται σταδιακά σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2000-2006

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2000-2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2000-2006 ΜΕΤΡΟ 1.2 Κοινοπραξίες Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης σε τομείς Εθνικής Προτεραιότητας Παροχή υπηρεσιών τουριστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος μέσω πλατφόρμας

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ. Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ. Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014 Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014 Η Εθνική Λυρική Σκηνή επενδύει στην εκπαίδευση για τη δημιουργία αφενός μιας νέας γενιάς Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Docfest ΧΑΛΚΙ Α 2010 5 10 Οκτωβρίου www..docfest..gr Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιµαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2010 θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΛΩ9Ο-Π9Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 4ΑΣΛΩ9Ο-Π9Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.απόφ. 108/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Συγχώνευση Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δήμου Βέροιας (αρ. 109, Ν.3852/10) και σύσταση νέας με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία ραδιοφωνικών σταθµών ελεύθερης λήψης µέσω δορυφόρου ή άλλων δικτύων

Λειτουργία ραδιοφωνικών σταθµών ελεύθερης λήψης µέσω δορυφόρου ή άλλων δικτύων ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθ. 4/9.9.2003 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 9 Σεπτεµβρίου 2003 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΨΓ-9ΜΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β4ΜΨΓ-9ΜΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη 17 ου ιαγωνισµού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού

Προκήρυξη 17 ου ιαγωνισµού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προκήρυξη 17 ου ιαγωνισµού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Το Τρίτο Πρόγραµµα του Ραδιοφωνικού Ιδρύµατος Κύπρου, έχοντας ως στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δηµιουργίας στη µουσική

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: , Αχαρνών 417, Αθήνα. Αθήνα, 9/4/2009

Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: , Αχαρνών 417, Αθήνα. Αθήνα, 9/4/2009 Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: 210 2512742, 6948235627 Αχαρνών 417, 11143 Αθήνα Αθήνα, 9/4/2009 Παρουσίαση του «SMS Of YOUTH 2009 Δράσεις για το Περιβάλλον», μία πανελλαδική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Α. Τίτλος Απόφοιτου: Πτυχιούχος Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Β. Αντικείμενο του τμήματος Αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

To EKT, τα μουσεία και τα ψηφιακά πολιτιστικά τοπία

To EKT, τα μουσεία και τα ψηφιακά πολιτιστικά τοπία To EKT, τα μουσεία και τα ψηφιακά πολιτιστικά τοπία Το ΕΚΤ επενδύει στην τεκμηρίωση του ψηφιακού μας πολιτισμού Το ΕΚΤ δραστηριοποιείται για την αξιοποίηση του ψηφιακού πολιτιστικού περιεχομένου 5 Μουσεία

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να διαθέσετε ένα αρχείο στο διαδίκτυο;

Θέλετε να διαθέσετε ένα αρχείο στο διαδίκτυο; Θέλετε να διαθέσετε ένα αρχείο στο διαδίκτυο; Θέλετε να διαθέσετε ένα αρχείο στο διαδίκτυο; Ένας σύντομος οδηγός για να σας διευκολύνει στη λήψη αποφάσεων για τη διάθεση του αρχείου σας σε αποθετήριο του

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Γραφείο Υπουργού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ minoff@culture.gr Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδική Προβολής και Αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Αικατερίνη Πετροπούλου Βιβλιοθήκη, Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου

Αικατερίνη Πετροπούλου Βιβλιοθήκη, Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου Παγκόσµια ηµέρα βιβλιοθηκών: ακαδηµαϊκές βιβλιοθήκες, εκπαιδευτική κοινότητα, τοπική κοινωνία Αικατερίνη Πετροπούλου Βιβλιοθήκη, Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου Παγκόσµια ηµέρα βιβλιοθηκών Ο εορτασµός µιας παγκόσµιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ

ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ ΤΙ ΑΦΟΡΑ Βασικός στόχος της δράσης «Ερευνώ Δημιουργώ Καινοτομώ» είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση απασχόλησης στο έργο ''Πανδέκτης: Ψηφιακός θησαυρός πρωτογενών τεκµηρίων ελληνικής ιστορίας και πολιτισµού''

Πρόσκληση απασχόλησης στο έργο ''Πανδέκτης: Ψηφιακός θησαυρός πρωτογενών τεκµηρίων ελληνικής ιστορίας και πολιτισµού'' Πρόσκληση απασχόλησης στο έργο ''Πανδέκτης: Ψηφιακός θησαυρός πρωτογενών τεκµηρίων ελληνικής ιστορίας και πολιτισµού'' Οι παρακάτω προσκλήσεις εντάσσονται στο Έργο «ΠΑΝ ΕΚΤΗΣ Νο2- Ψηφιακός Θησαυρός Πρωτογενών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία

Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία Αξιοποίηση πολιτιστικής πληροφορίας στον Τουρισμό «ΔΙΑΖΩΜΑ Ζ Γενική Συνέλευση» Βόλος, 21/09/2014 Κώστας Κωνσταντινίδης Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία Αξιοποίηση πολιτιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο προώθησης Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας

Σχέδιο προώθησης Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας Σχέδιο προώθησης Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας 1 Οφέλη από την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας: / Δημιουργία εμπειρογνωμοσύνης & νέων θέσεων εργασίας / Εδραίωση συνεργασιών μεταξύ στελεχών της

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Εισηγήτρια: Έφη Γουνελά Στέλεχος της ΕΕΤΑΑ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Χορηγίας 1. Εισαγωγή - Ο θεσμός της Μαθητιάδας & η δράση shape Ur future 2. Μαθητιάδα Δυτ. Μακεδονίας 3. Χορηγικό Πρόγραμμα εισαγωγή Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα του

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS SEPTEMBER Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus

Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS SEPTEMBER Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS 15-30 SEPTEMBER 2018 Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus Η ιδέα 1 Η Ερµούπολη (πόλη του Ερµή, προστάτη του εµπορίου) γνωρίζει αξιοσηµείωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Μαρούσι, 12.03.2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αρ. Πρωτ.: Τηλέφωνο: 2132038305 ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη σύστασης Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7(Ι)/1998 (ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ) Άρθρα 12 25, 56

ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7(Ι)/1998 (ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ) Άρθρα 12 25, 56 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έντυπο πρ.τηλ.αδ.1/2019 Α/α.. ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΝΟΜΟΣ 7(Ι)/1998 (ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ) Άρθρα 12 25, 56 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο ΦΑ Σ Η ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α Π Ο ΦΑ Σ Η ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Αθήνα, 22.11.12 Αρ. Πρωτ. 8673 Α Π Ο ΦΑ Σ Η Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν. 1730/87 όπως έχει τροποποιηθεί 2. Την υπ αριθμ. 1049/10.08.12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 2/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 2/ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 2/03.09.2015 Σήμερα ημέρα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν η Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Τ Α Κ Η Σ Κ Α Ν Ε Λ Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η Βιβλιοθήκη του ΕΜΣΤ και η ψηφιοποίηση των συλλογών των έργων τέχνης και των αρχείων του Μουσείου

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η Βιβλιοθήκη του ΕΜΣΤ και η ψηφιοποίηση των συλλογών των έργων τέχνης και των αρχείων του Μουσείου Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Η Βιβλιοθήκη του ΕΜΣΤ και η ψηφιοποίηση των συλλογών των έργων τέχνης και των αρχείων του Μουσείου Φωτεινή Αραβανή Βιβλιοθήκη Αρχείο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡ.7/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡ.7/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΣ:Τοψίδης Χριστόδουλος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡ.7/29.12.2017 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΛΗ: Ραδιόγλου Νικόλαος, Κουρµπανιάν Βίβιαν, Σαρδάνης Ζήσης, Τσιτάκης Αντώνιος,

Διαβάστε περισσότερα