GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015"

Transcript

1 GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX Νοτίου Ευβοϊκού 2015 Κυριακή 13/9/2015 Σάββατο 19/9/2015 Κυριακή 20/9/2015 Σάββατο 3/10/2015 Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού και συγκεκριμμένα οι: Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής(Ν.Α.Ο.Λ), Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πόρτο Ράφτη (Ν.Α.Σ.Π.Ο.Ρ), Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας Αλκυών, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι Ατικής (Ν.Α.Ο.Μ.Α) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αιγαίου Πόρτο Ράφτη προκηρύσσουν το Πρωτάθλημα του Νοτίου Ευβοϊκού με 4 ανεξάρτητες ιστιοδρομίες στις 13/9/2015, 19/9/2015, 20/9/2015, και 3/10/2015. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή του Νοτίου Ευβοϊκού. Ο αγώνας θα αποτελείται απο τα παρακάτω 4 βαθμολογικά ανεξάρτητα μέρη, ενώ θα υπάρξει και γενική κατάταξη για το σύνολο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: 1 Η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ «Γ. ΓΟΝΙΟΣ» (Λαύριο) 2 η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ «ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΜΑΡΜΑΡΙ» (Πόρτο Ράφτη) 3 Η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ «ΜΑΡΜΑΡΙ - ΡΑΦΗΝΑ» (Ραφήνα) 4 Η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ «ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ & ΤΡΙΓΩΝΑ» (Αρτέμιδα ) 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ Το πρωτάθλημα αποτελείται απο τέσσερεις αγώνες και θα διεξαχθεί στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Νότιου Ευβοικού.

2 3. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα : 3.1 Οι Διεθνείς Κανονισμοί Ιστιοδρομιών της ISAF (RRS) 3.2 Οι κανονες Εξοπλισμου ιστιοπλοΐας της ISAF (Equipments Rules of Sailing ERS ) 3.3 Ο Ειδικός Κανονισμός Ασφαλείας για αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης της ISAF Offshore Special Regulations O αγώνας κατατάσσεται στην κατηγορία 3 του παραπάνω κανονισμού. Όλα τα σκάφη πρέπει να έχουν VHF με κανάλια επικοινωνίας τα 16 & Ο Διεθνής Κανονισμός Καταμέτρησης IMS Rule Ο Διεθνής Κανονισμός ORC Rating Systems Rule Ο Διεθνής Κανονισμός IRC Rating Systems Rule Οι Προσθήκες της Εθνικής Αρχής (ΕΙΟ/ΕΑΘ) στους Διεθνείς Κανονισμούς Ιστιοδρομιών για το Οι Διεθνείς Κανονισμοί προς Αποφυγή Συγκρούσεων στη θάλασσα (ΔΚΑΣ), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν τις ημέρες του αγώνα. Μετά τη δύση του ήλιου οι ΔΚΑΣ θα αντικαθιστούν το μέρος 2 των RRS. 3.9 Η παρούσα Προκήρυξη του Αγώνα, οι Οδηγίες Πλου που θα δοθούν στη συγκέντρωση Κυβερνητών και τυχόν τροποποιήσεις αυτών. Αν υπάρξει αντίφαση μεταξύ τους υπερισχύουν οι Οδηγίες Πλου. 4. ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Σε περίπτωση χορηγού, δύναται να απαιτήθει από τα συμμετέχοντα σκάφη να επιδείξουν λογότυπο του χορηγού, σύμφωνα με τον κανόνα του Κανονισμού 2015 της ISAF (ISAF Advertising Code). 5. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 5.1 Τα σκάφη που φέρουν ατομική διαφήμιση κατά την διάρκεια του αγώνα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 20 της ISAF (ISAF Advertising Code) και επί πλέον με όσα ορίζει σχετικά η Εθνική Αρχή. Η εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού 20 θα ισχύσει από την 07:00 της ημέρας εκκίνησης του αγώνος μέχρι και την 12η μεσημβρινή της επομένης ημέρας από τον τερματισμό του τελευταίου σκάφους. 5.2 Σκάφη που φέρουν ατομική διαφήμιση πρέπει να έχουν σχετική γραπτή άδεια από την Εθνική Αρχή και να καταθέσουν αντίγραφο της αδείας μαζί με την δήλωση συμμετοχής. 6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6.1 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκάφη καταμετρημένα κατά ORC International, ORC Club και IRC (Endorsed) με έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης 2015 και ολικού μήκους ίσου ή μεγαλύτερου των 6.5 μέτρων. 6.2 Επιτρέπεται η συμμετοχή και βαθμολόγηση ενός σκάφους παράλληλα σε περισσότερες από μια κατηγορία ΙΣΟΖΥΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC International και IRC.

3 6.3 Eαν τα ORC Club non-spinnaker δεν επαρκούν (λιγότερα από 3), τότε δεν θα υπάρξει κατηγορία Non- Spinnaker και θα συγχωνευτούν στην ίδια κατηγορία με τα ORC Club. Τα σκάφη ORC Club καταμετρημένα και με πιστοποιητικό το οποίο δεν περιλαμβάνει μπαλόνι (Εφόσον το κανονικό τους Gph είναι το ίδιο με το Gph non spinnaker στο πιστοποιητικό τους ) εντάσσονται υποχρεωτικά στην κλάση ORC Club Non Spinnaker σύμφωνα με τις Ειδικές Διατάξεις της ΕΑΘ/ ΕΙΟ για αγώνες Ανοικτής Θάλασσας για το Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται σε 30 ευρώ για όλα τα σκάφη. Το παραπάνω δικαίωμα συμμετοχής προσαυξάνεται κατά 20% εφ όσον ένα σκάφος συμμετέχει παράλληλα σε δύο κατηγορίες ισοζυγισμού. 6.5 Ελάχιστο πλήρωμα δύο άτομα. Δεν θα γίνεται δεκτή συμμετοχή που δεν πληροί το παρόν άρθρο. 7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 7.1 Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματείες των συνδιοργανωτών ομίλων μέχρι την Πέμπτη 10/09/2015 και ώρα 20:00. (πληροφορίες για διευθύνσεις και ομίλων στην παράγραφο 20 της παρούσης προκήρυξης ) 7.2 Οι δηλώσεις πρέπει να είναι γραμμένες σε ειδικό έντυπο που διατίθεται στην Γραμματεία και να συνοδεύονται από: Αντίγραφο έγκυρου Πιστοποιητικού καταμέτρησης 2015 Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του σκάφους σε ισχύ. Το ασφαλιστήριο πρέπει να περιλαμβάνει κάλυψη ζημιών προς τρίτους κατά την διάρκεια ιστιοπλοϊκών αγώνων, όπως προβλέπει η σχετική εγκύκλιος της ΕΑΘ Κατάσταση πληρώματος Αντίγραφο της αδείας της Εθνικής Αρχής εφ όσον φέρουν ατομική διαφήμιση Αντίτιμο του δικαιώματος συμμετοχής 7.3 Το πιστοποιητικό καταμέτρησης δεν μπορεί να έχει ημερομηνία έκδοσης μεταγενέστερη της ημερομηνίας και ώρας λήξης της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στον αντίστοιχο αγώνα. 7.4 Στη δήλωση συμμετοχής, για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να αναγράφεται και ένα τουλάχιστον κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα ευρίσκεται επί του σκάφους και με το οποίο θα είναι δυνατή η επικοινωνία καθ όλη την διάρκεια των αγώνων. 7.5 Είναι στην κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής να δεχθεί δηλώσεις συμμετοχής και μετά τη λήξη του χρονικού ορίου υποβολής. 7.6 Δεν θα γίνει δεκτή συμμετοχή σκάφους στον αγώνα, αν δεν είναι σύμφωνη με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

4 8. ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΛΑΣΕΩΝ 8.1 Η Επιτροπή Αγώνος έχει το δικαίωμα να συγχωνεύσει τις κλάσεις ανάλογα με τη συμμετοχή, σύμφωνα με τις Ειδικές Διατάξεις της ΕΑΘ/ΕΙΟ. Η κατάσταση με τις ισχύουσες για τον αγώνα κλάσεις θα δοθεί στην συγκέντρωση κυβερνητών. 8.2 Τα σκάφη ORC Club θα διαχωρισθούν σε σκάφη με μπαλόνι και σκάφη χωρίς μπαλόνι (Non Spinnaker) εφ όσον πληρείται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. 8.3 Η κατάσταση με τις ισχύουσες για τον αγώνα κλάσεις θα δοθεί στη συγκέντρωση κυβερνητών. 9. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΣ ΧΡΟΝΟΥ 9.1 Κατηγορία σκαφών ORCi Για τα καταμετρημένα κατά ORCi θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα Performance Curve Scoring Constructed Course. Τα δεδομένα των μετρήσεων της Επιτροπής Αγώνων σχετικά με το μήκος της διαδρομής, την ταχύτητα και την διεύθυνση του ανέμου δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγο αίτησης για επανόρθωση. Σε περίπτωση μη κατάλληλων καιρικών συνθηκών για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, θα εφαρμοστεί σύστημα εξαγωγής αποτελεσμάτων Offshore Single Number (OSN) 9.2 Κατηγορία σκαφών ORC Club Για τα καταμετρημένα κατά ORC Club & ORC Club Non Spinnaker σκάφη, θα εφαρμοστεί το Performance Line Scoring. 9.3 Κατηγορία IRC Για τα καταμετρημένα κατά IRC σκάφη θα ισχύσει το σύστημα Time on Time. 10. ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Θα ισχύσει το σύστημα χαμηλή βαθμολογίας σύμφωνα με το Παράρτημα Α4 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF Η επίλυση ισοβαθμιών θα προσδιοριστεί στις οδηγίες πλου. Η βαθμολογία των κλάσεων θα εξάγεται από την γενική κατάταξη. 11. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 11.1 Οι οδηγίες πλου θα δοθούν στους εντεταλμένους εκπροσώπους των συμμετεχόντων σκαφών στη συνάντηση κυβερνητών Βαση των κανονισμών που ισχύουν για τα περιφερειακά πρωταθλήματα η 4η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ «ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ & ΤΡΙΓΩΝΑ» (Αρτέμιδα) θα είναι ελεγχόμενου στίβου

5 12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 12.1 Η Επιτροπή δύναται να κάνει έλεγχο ελέγχους καταμετρήσεως και επιθεωρήσεις των συμμετεχόντων σκαφών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις Ειδικές Διατάξεις της ΕΑΘ/ΕΙΟ για αγώνες Ανοικτής Θάλασσας για το Τα συμμετέχοντα σκάφη θα παραμείνουν στη διάθεση της Επιτροπής από 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα μέχρι το τέλος των ιστιοδρομιών σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και όλων των ιστιοδρομιών Η Επιτροπή Αγώνων μπορεί να ελέγξει απροειδοποίητα οποιοδήποτε σκάφος καθ όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα σε οποιοδήποτε σημείο στη ξηρά και στη θάλασσα Τα σκάφη θα ελεγχθούν βάσει των κανονισμών της κλάσης τους. Στη διάθεση της Επιτροπής καταμέτρησης, πρέπει να υπάρχει σε κάθε σκάφος αντίγραφο του πιστοποιητικού καταμέτρησης και κάθε συμπληρωματικό στοιχείο που προβλέπεται από τους κανονισμούς της αντίστοιχης κλάσης Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος κάθε συμμετέχοντος σκάφους υποχρεούται πριν την έναρξη της επιθεώρησης να καταθέσει στην Επιτροπή Ελέγχου κατάλογο των πανιών που βρίσκονται στο σκάφος. 13. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ 13.1 Οι Εντεταλμένοι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σκαφών οφείλουν να καταθέσουν γραπτή κατάσταση με τα ονόματα όλων των επιβαινόντων, σε ειδικό έντυπο που διατίθεται από τη γραμματεία μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, το αργότερο πριν από την έναρξη της συνάντησης κυβερνητών Αλλαγές στη σύνθεση των πληρωμάτων επιτρέπονται μόνον εφόσον ενημερωθεί γραπτά η Επιτροπή Αγώνων, σε ειδικό έντυπο που διατίθεται στη γραμματεία, το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη κάθε ιστιοδρομίας. α. Για λόγους ασφάλειας και ευθύνης τόσο του εντεταλμένου εκπροσώπου του σκάφους όσο και της Επιτροπής Αγώνων, η διαπίστωση λανθασμένης ή ελλιπούς κατάστασης πληρώματος μπορεί να επιφέρει ακύρωση του σκάφους στη συγκεκριμένη ιστιοδρομία. β. Το σύνολο του βάρους του πληρώματος που επιβαίνει σε κάθε σκάφος ORCi/ORC Club κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών, δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αναγραφόμενο στο πιστοποιητικό καταμέτρησης μέγιστο βάρος πληρώματος. 14. ΕΥΘΥΝΗ 14.1 Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Τόσο ο Οργανωτής Όμιλος όσο και οι Επιτροπές Αγώνων δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι ήθελε συμβεί στους αγωνιζόμενους ή στα σκάφη τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη ώρα. Δια της υπογραφής του στη δήλωση συμμετοχής, ο κυβερνήτης ή ο εντεταλμένος εκπρόσωπος κάθε σκάφους ανεπιφύλακτα αποδέχεται αυτόν τον όρο Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται σύμφωνα με τον θεμελιώδη κανόνα 4 των R.R.S. Απόφαση για την εκκίνηση ιστιοδρομίας. Ανήκει στη δικαιοδοσία του κυβερνήτη κάθε σκάφους και με τη δική του

6 απόλυτα ευθύνη η απόφαση για να εκκινήσει μία ιστιοδρομία και να παραμείνει στον αγώνα Τόσο η Οργανωτική Αρχή όσο και οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος στην οργάνωση του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη για υλική απώλεια, ζημιά στο σκάφος ή στον εξοπλισμό, σωματικό τραυματισμό ή οτιδήποτε άλλο συμβεί στους αγωνιζόμενους ή στα σκάφη τους πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα Κάθε μέλος πληρώματος σκάφους συμμετέχοντος στον αγώνα, είναι υποχρεωμένο να συμπληρώσει έντυπο υπεύθυνης δήλωσης που να δηλώνει ότι συμμετέχει στον αγώνα με δική του αποκλειστική ευθύνη. 15. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Η συγκέντρωση κυβερνητών θα γίνει για κάθε ιστιοδρομία όπως αναλυτικά αναγράφεται στην παράγραφο ΕΠΑΘΛΑ Θα απονεμηθούν έπαθλα Γενικής Κατάταξης στις κατηγορίες ORCi, IRC και ORC CLUB, καθώς και στους νικητές των κλάσεων στους ανάλογα με τη συμμετοχή (1 έπαθλο για συμμετοχή έως 5 σκάφη, 2 έπαθλα για συμμετοχή έως 8 σκάφη και 3 έπαθλα για συμμετοχή από 9 σκάφη και πάνω) για τα ακόλουθα: Γενική Κατάταξη αγώνα «Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού 2015» Κατάταξη 1 η ιστιοδρομία «Γ. ΓΟΝΙΟΣ» Λαύριο (13/9/2015) Κατάταξη 2 η ιστιοδρομία «ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΜΑΡΜΑΡΙ» Πόρτο Ράφτη (19/9/2015) Κατάταξη 3 η Ιστιοδρομία «ΜΑΡΜΑΡΙ - ΡΑΦΗΝΑ» Ραφηνα (20/9/2015) Κατάταξη 4 η Ιστιοδρομία «ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ & ΤΡΙΓΩΝΑ» Αρτέμιδα (03/10/2015) 17. ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ Η απονομή επάθλων στους νικητές θα γίνει σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα από τους Διοργανωτές ομίλους στους συμμετέχοντες.

7 18. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ 1 «Γ. ΓΟΝΙΟΣ» ΤΡΙΓΩΝΙΚΉ Ή ΠΕΡΊΠΛΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΩΝ Ημερομηνία Ώρα Εκδηλώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 9 Σεπτεμβρίου Λήξη ορίου δηλώσεων συμμετοχής ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Σεπτεμβρίου Συγκέντρωση κυβερνητών & Μικρή Δεξίωση για τους κυβερνήτες Ιστιοδρομία Λαύριο ΘΟΡΙΚΟ Λαύριο Μήκους διαδρομής 10 ΝΜ περίπου 1 η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Λαύριο ΘΟΡΙΚΟ Λαύριο Μήκος διαδρομής 7 νμ περίπου ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Σεπτεμβρίου η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Λαύριο-Καβοκολώνες-Λαύριο Μήκος διαδρομής 10 νμ περίπου 3 η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Λαύριο-Καβοκολώνες-Λαύριο Μήκος διαδρομής 7 ΝΜ περίπου ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ 2 «ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΜΑΡΜΑΡΙ» Πόρτο Ράφτη Ημερομηνία Ώρα Εκδηλώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Σεπτεμβρίου Λήξη ορίου δηλώσεων συμμετοχής

8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Σεπτεμβρίου Συγκέντρωση κυβερνητών ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Σεπτεμβρίου Αγώνας Πορτο Ραφτη Μαρμαρι Μήκος διαδρομής 18 ΝΜ περίπου ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ 3 «ΜΑΡΜΑΡΙ - ΡΑΦΗΝΑ» Ραφηνα Ημερομηνία Ώρα Εκδηλώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Σεπτεμβρίου Λήξη ορίου δηλώσεων συμμετοχής ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Σεπτεμβρίου Συγκέντρωση κυβερνητών ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Σεπτεμβρίου Αγώνας Μαρμάρι - Ραφήνα Μήκος διαδρομής 14 ΝΜ περίπου ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ 4 «ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ & ΤΡΙΓΩΝΑ» Αρτέμιδα Ημερομηνία Ώρα Εκδηλώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 27 Σεπτεμβρίου Λήξη ορίου δηλώσεων συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 1 Οκτωβρίου Συγκέντρωση κυβερνητών ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Οκτωβρίου Αγώνας Αρτέμιδος Μήκος διαδρομής 7 ΝΜ περίπου

9 19. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ Όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα «GRAND PRIX 2015» αποδέχονται αυτόματα ότι οι διοργανωτές όμιλοι και ο χορηγός διατηρούν επ αόριστον το δικαίωμα να δημιουργούν, χρησιμοποιούν και προβάλουν κατά την κρίση τους, κινηματογραφικές εικόνες και ζωντανές αναμεταδόσεις σε φιλμ και βίντεο καθώς και φωτογραφίες κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη του αγώνα, χωρίς καμιά 20. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Στα γραφεία των : Ι.Ο.Α.Θ.Α - ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΣ ΑΡΕΤΜΙΔΑΣ Τηλ : ioatha1986@gmail.com / info@ioatha.gr Ν.Α.Ο.Λ ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ Τηλ : naol@otenet.gr ΑΛΚΥΩΝ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ Τηλ : norafinasalkyon@yahoo.gr Ι.Ο ΑΙΓΑΙΟΥ - Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις Αυλάκι Πόρτο Ράφτη Τηλ : ioaigaiouprafti@gmail.com Ν.Α.Σ.Π.Ο.Ρ - ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 3 Τηλ : secretary@naspor.gr ΝΑΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΙΜΕΝΙΣΚΟΣ ΜΑΤΙ Τηλ : info@naoma.gr Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ «GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ»2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX Νοτίου Ευβοϊκού 2015 Σάββατο 03/10/2015 Κυριακή 04/10/2015 Σάββατο 10/10/2015

Διαβάστε περισσότερα

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX Νοτίου Ευβοϊκού 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Σάββατο 24/9/2016 Κυριακή 25/9/2016 Σάββατο 8/10/2016 Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

PIERO PIERRONI 2015. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

PIERO PIERRONI 2015. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 PIERO PIERRONI 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax : 22920 69500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» 12-14 Σεπτεμβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο, 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 info@naol.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ. GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker, IRC

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ. GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker, IRC ΝΑΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΛΚΥΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη αγώνα Περίπλους Nησίδων 2015

Προκήρυξη αγώνα Περίπλους Nησίδων 2015 Προκήρυξη αγώνα Περίπλους Nησίδων 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου προκηρύσσει τον αγώνα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των νήσων Αιγαίου της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας (ΕΙΟ) ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

*ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ*

*ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ* 22-23 Οκτωβρίου 2016 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. Τηλ/Fax : 2292069500 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ 2017» ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Ν. ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ 8 /10/2017 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Τηλ/Fax : 22920 69500 E-Mail naol@otenet.gr Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2019 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 -

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ 08* ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ 13-14 Οκτωβρίου 2012-2 - 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. Τηλ/Fax : 2292069500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.gr ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ*

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* 08 Νοεµβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Περάµατος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΠΕΡΑΜΑ» για σκάφη καταµετρηµένα κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015. 2. ΤΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ετήσιο Πρωτάθλημα Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Ετήσιο Πρωτάθλημα ΝΟΚ 2015 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011

23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ι.Ο. Πατρών, ο Ι.Ο. Κέρκυρας, ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. παράρτημα Κέρκυρας, ο ΝΑ.Ο. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ο Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και ο Α.Ν.Ο. Ζακύνθου προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6974011087 e-mail: nonartakis@gmail.com ΚΥΖΙΚΟΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Νέας Αρτάκης προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ. Λαύριο Κέα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Κέα Λαύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ. Λαύριο Κέα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Κέα Λαύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ Λαύριο Κέα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Κέα Λαύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ Ο Σύλλογος Ιστιοπλόων Προσωπικού Ο.Τ.Ε, προκηρύσσει τον ετήσιο αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 -

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ 06* ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ 16-17 Οκτωβρίου 2010-2 - 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ 03 ΚΑΙ 04 ΜΑΙΟΥ 2014 Ο Ομιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ. Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ 2013 20 η Απριλίου 2013 Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Βάρης - Βάρκιζας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ 2013». Ο αγώνας θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Sailing Season Opening Trophy Ν.Ο.Κ. 2017 25-26/03/2017 01-02/04/2017 08-09/04/2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ êτιμιου ΣΤΑΥΡΟΥ 2010í 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Καλλιθέα 22/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ O Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club & IRC 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας (ΝΟΕΦ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης. Οι διαδρομές του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2014 11 13 Απριλίου 2014 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2014 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» 04-05 ΜΑΪΟΥ 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας/ΕΑΘ προκηρύσσει τον αγώνα με την ονομασία «Φάρος»

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015 Φάληρο Κασίδι Φάληρο 14 Νοεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC και ORC Club 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Regatta Θρακικού Πελάγους» 3-4-5 Ιουνίου 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Οι ΝΟΚ-ΝΟΑ-ΟΦΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

«ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 1 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Έτος ιδρύσεως 1980 Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας & Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας «ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2013» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Αθλητικός Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2015 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Προκήρυξη Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COASTAL OFFSHORE ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο (ΝΟΚΒ) προκηρύσσει τον Ιστιοπλοικό Αγώνα Coastal Offshore 11o

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ «ΦΙΛΙΑ 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) και ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «NON-STOP 2014» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) προκηρύσσει τον αγώνα «NON-STOP 2014»

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ CRETAN UNION CUP 2015 23 29 Mαϊου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 5 AΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 5 AΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 5 AΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ O Ναυταθλητικός Όμιλος Δελφινάριο διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης στις 5 Απριλίου 2015 στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2012 6 8 Απριλίου 2012 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2012 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ»

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» 25-27 Μαρτίου, 2011 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ (3/3/2011) Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων (ΝΟΧ) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου (ΙΟΡ) διοργανώνουν και προκηρύσσουν από κοινού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «ΚΟΡΦΟΣ 2015» για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC International, ORC CLUB Non Spinnaker, IRC και το

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΛΙΜΝΗ 2014 - ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Γ ΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 02 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Γ ΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Γ ΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 1 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας προκηρύσσει τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας «ΓΟΛΕΜΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Ι.Α.Θ. 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Ι.Α.Θ. 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Ι.Α.Θ. 2012 12 & 13 Μαΐου ORC International (GPH 680) & IRC (TCC 0,950) 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ 7 Ιουλίου 2013 Ο Ναυταθλητικος Όµιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ΙΑΣ τo Κυριακή 7 Ιουλίου 2013. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο 12-13 Σεπτεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6 Ο ATHENS TROPHY 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6 Ο ATHENS TROPHY 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6 Ο ATHENS TROPHY 2015 9 & 10 Μαΐου ORC International (CDL 8,0, Platu25, J24, J80) & IRC (TCC 0,950) 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας Μαρίνα Λευκάδας, 31100 Τηλ./Φαξ: 26450-25660 Email: nolefkada@gmail.com, website: www.nole.gr Μέλος της Ε.Ι.Ο., Σωματείο Αναγνωρισμένο από την Γεν. Γραμ. Αθλητισμού ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ISLE OF KAMΜENI 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ISLE OF KAMΜENI 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ISLE OF KAMΜENI 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Äâ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, διοργανώνει ιστιοπλοϊκό

Διαβάστε περισσότερα

EVRIPOS CUP Τηλ. Fax: Website: 18:30-21:00. Regulations

EVRIPOS CUP Τηλ. Fax: Website:  18:30-21:00. Regulations ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EVRIPOS CUP 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Χαλκίδας προκηρύσσει τις ιστιοδροµίες «EVRIPOS CUP 2013. Οι ιστιοδροµίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 05/07/2013, το Σάββατο 06/07/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 11 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ. Sailing, ERS) 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 11 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ. Sailing, ERS) 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ 11 Ιουλίου 2015 Ο Ναυταθλητικος Όµιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ΒΑΤΣΑ το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 4 10 Αυγούστου ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, ο Ι.Ο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 4 10 Αυγούστου ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, ο Ι.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 4 10 Αυγούστου 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, ο Ι.Ο. Πατρών, ο Ν Α. Ο. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ο Α. Ο. Ιθάκης Η Πρόοδος,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2019 29 Mαρτίου 31 Mαρτίου 2019 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2019 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «20 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2014 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 24 Μαΐου 1 Ιουνίου 2014

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «20 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2014 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 24 Μαΐου 1 Ιουνίου 2014 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «20 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2014 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 24 Μαΐου 1 Ιουνίου 2014

Διαβάστε περισσότερα

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ Ι.Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ Ν.Ο.ΑΣΣΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ Ν.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & Club 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ Οι Ναυτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13 ης ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13 ης ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13 ης ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου ΝΕΣΤΩΡ σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Μαρτίου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Μαρτίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 42 oς ΑΓΩΝΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - Υ ΡΑ 2015 27-29 Μαρτίου 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης προκηρύσσει τον 42ο αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως Ύδρα

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 28η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 28η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 28η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 6 12 Αυγούστου 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας, ο Ι.Ο. Πατρών, ο ΝΑ.Ο. Κεφαλλονιάς-Ιθάκης, ο Α.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

3. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 Στον αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη καταµετρηµένα κατά ORC International, ORC Club και IRC (endorsed) µε έγκυρο Πιστοποιητικό Κα

3. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 Στον αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη καταµετρηµένα κατά ORC International, ORC Club και IRC (endorsed) µε έγκυρο Πιστοποιητικό Κα ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις µνήµη Ιωάννη Καραπέτη» 10 AΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύµφωνα µε τους παρακάτω Κανονισµούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ηµεροµηνίεςδιεξαγωγής του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, σε συνδιοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «COASTAL 2014» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας () προκηρύσσει τον αγώνα COASTAL 2014, για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου 2014 11-12-13 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012»

«ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012» Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORC i, ORC club, IRC «ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012» Σάββατο 5 Μαΐου 2012 Aγώνας ελεγχόμενου θαλάσσιου στίβου Tρίγωνο ευθυγραμμισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016 Περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις της 23 Αυγούστου 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας προκηρύσσει Ιστιοπλοϊκούς

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος θα γιορτάσουμε την 149η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Φέτος θα γιορτάσουμε την 149η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ 2013» Φέτος θα γιορτάσουμε την 149η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα. Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, ο Ναυταθλητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Χανιά 01-03/05/2015 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου, με την υποστήριξη της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COASTAL OFFSHORE ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Προκήρυξη Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COASTAL OFFSHORE ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2010 Προκήρυξη Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COASTAL OFFSHORE ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 1. 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης (ΝΟΚΒ) προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα Aegean Regatta 2012, Αυγούστου 2012

Προκήρυξη Αγώνα Aegean Regatta 2012, Αυγούστου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Προκήρυξη Αγώνα «Aegean Regatta 2012» 18 24 Αυγούστου 2012 H Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ 2018 ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018 Κέρκυρα 20 Μαρτίου 2018 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών προκηρύσσει τους Αγώνες Όρτσα-Πρύμα για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2010 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ω παίδες Ελλήνων ίτε, Ελευθερούτε πατρίδι, Ελευθερούτε δε παίδας,

Διαβάστε περισσότερα

14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» 14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» 13 & 14 Ιουνίου 2015 Για πλήρωµα 2 ατόµων (άνδρας & γυναίκα) υποχρεωτικά. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου «το Χαµόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2017 9 11 Ιουνίου 2017 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας προκηρύσσει τον αγώνα «Επίδαυρος 2017» για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΥΔΡΑ 2018»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΥΔΡΑ 2018» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΥΔΡΑ» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 26 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 1.1. Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον αγώνα «ΥΔΡΑ» από την

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019 Με τις τροποποιήσεις της 17ης Μαΐου 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας προκηρύσσει Ιστιοπλοϊκούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος Φάληρο 12-14 Ιουνίου 2015 Διοργανωτής Όμιλος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Ιωάννη Καραπέτη Χαµόγελο του Παιδιού» 2 AΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα, ο Όµιλος προτίθεται να συγκεντρώσει τυποποιηµένα είδη στα γραφεία του,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΟΝΙΟΥ 2014 ORC Int & ORC Club Κέρκυρα 24 26 Οκτωβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυταθλητικός Όµιλος ελφινάριο διοργανώνει αγώνα για σκάφη ισοζυγισµένα κατά ORC International, IRC, ORC Club στις 20 & 21 Σεπτεµβρίου 2014, εις µνήµη Ηλία Μαντούβαλου. 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 18 Μαρτίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 18 Μαρτίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 18 Μαρτίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ O Ναυταθλητικός Όμιλος Δελφινάριο διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης στις 18 Μαρτίου 2012 στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORCclub, IRC ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2013»

Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORCclub, IRC ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2013» Αττικός Ναυτικός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Α.Ν.Ο.Ι.Α.Θ.) Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORCclub, IRC ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2013» Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

Ειρήνης Φιλίας Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης

Ειρήνης Φιλίας Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Ειρήνης Φιλίας 2018 Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Ν.Ο.Ε.Φ. Ακτή Δηλαβέρη 2, Πειραιάς 210 4222782 www.noef.gr noef@otenet.gr ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προκηρύσσει τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «ΚΕΚΡΟΠΙΑ» την Κυριακή 06/10/2013

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προκηρύσσει τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «ΚΕΚΡΟΠΙΑ» την Κυριακή 06/10/2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙ ΟΣ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 30 Μαΐου 1 Ιουνίου 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙ ΟΣ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 30 Μαΐου 1 Ιουνίου 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙ ΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 30 Μαΐου 1 Ιουνίου 2015 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη Από το 2013 ο Όμιλος μας καθιερώνει την απονομή ΚΥΠΕΛΛΩΝ εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη, για την συνολική κατάταξη των συμμετεχόντων σκαφών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ 2014 Φέτος θα γιορτάσουµε την 150η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου µε την Ελλάδα.. Ο Ναυταθλητικός Όµιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Ο Αθλητικός Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2012 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανωτές Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016 Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ 2016 25 Σεπτεμβρίου 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας με την ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΑ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC CLUB Σεπτεμβρίου 2019

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΑ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC CLUB Σεπτεμβρίου 2019 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΑ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC CLUB 13-15 Σεπτεμβρίου 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον αγώνα «ΚΕΑ 2019» από

Διαβάστε περισσότερα