ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31"

Transcript

1 Σελίδα: 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες χρήσεις εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Laboratory chemical 1.3 Στοιχεία του προµηθευτή του δελτίου δεδοµένων ασφαλείας Παραγωγός/προµηθευτής: AppliChem GmbH Ottoweg 4 D Darmstadt Tel.: +49 (0) msds@applichem.com Παροχή πληροφοριών: Abteilung Qualitätskontrolle / Dep. Quality Control 1.4 Αριθµός τηλεφώνου επείγουσας ανάγκης: +49(0) (während der normalen Geschäftszeiten / Inside normal business hours) ΤΜΗΜΑ 2: Προσδιορισµός επικινδυνότητας 2.1 Ταξινόµηση της ουσίας ή του µείγµατος Ταξινόµηση σύµφωνα µε τον κανονισµό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 Self-react. EF H242 Η θέρµανση µπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Org. Perox. EF H242 Η θέρµανση µπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Skin Corr. 1A H314 Προκαλεί σοβαρά δερµατικά εγκαύµατα και οφθαλµικές βλάβες. STOT SE 3 H335-H336 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισµό της αναπνευστικής οδού. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Ταξινόµηση σύµφωνα µε την οδηγία 67/548/ΕΟΚ ή οδηγία 1999/45/ΕΚ C; ιαβρωτικό R35: Προκαλεί σοβαρά εγκαύµατα. Xn; Επιβλαβές R20/21/22: Επιβλαβές όταν εισπνέεται, σε επαφή µε το δέρµα και σε περίπτωση καταπόσεως. Xi; Ερεθιστικό R37: Ερεθίζει το αναπνευστικό σύστηµα. O; Οξειδωτικό R7: Μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Ιδιαίτερες ενδείξεις κινδύνου για τον άνθρωπο και το περιβάλλον: Το προϊόν υπόκειται σε υποχρέωση χαρακτηρισµού βάσει της διαδικασίας υπολογισµών του "Γενικού Κανονισµού Ταξινόµησης Συνθέσεων της ΕΕ" στην τελευταία του έκδοση. Σύστηµα ταξινόµησης: Η ταξινόµηση είναι αντίστοιχη µε τους επίκαιρους καταλόγους της ΕΚ, έχει όµως επεκταθεί βάσει υποδείξεων ειδικών συγγραµµάτων και δηλώσεων εταιρειών. 2.2 Στοιχεία επισήµανσης Επισήµανση σύµφωνα µε τον κανονισµό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 Το προϊόν ταξινοµείται και επισηµαίνεται σύµφωνα µε τον κανονισµό CLP. (συνέχεια στη σελίδα 2)

2 Σελίδα: 2/8 Εικονογράµµατα κινδύνου (συνέχεια από τη σελίδα 1) GHS02 GHS05 GHS07 Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: υπεροξικό οξύ... % ηλώσεις κινδυνου H242 Η θέρµανση µπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. H242 Η θέρµανση µπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. H314 Προκαλεί σοβαρά δερµατικά εγκαύµατα και οφθαλµικές βλάβες. H335-H336 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισµό της αναπνευστικής οδού. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. ηλώσεις προφυλάξεων P280 Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύµατα/µέσα ατοµικής προστασίας για τα µάτια/ πρόσωπο. P261 Aποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυµιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατµούς/εκνεφώµατα. P301+P312 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αµέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. P304+P340 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. P330 Ξεπλύνετε το στόµα. P302+P352 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΜΑ: Πλύνετε µε άφθονο νερό και σαπούνι. 2.3 Άλλοι κίνδυνοι Αποτελέσµατα της αξιολόγησης ΑΒΤ και αααβ ΑΒΤ:Μη χρησιµοποιήσιµο ΑΑαΒ:Μη χρησιµοποιήσιµο ΤΜΗΜΑ 3: Σύνθεση/πληροφορίες για τα συστατικά 3.2 Χηµικός χαρακτηρισµός: Μείγµατα Περιγραφή: Μείγµα αποτελούµενο από τα ακολούθως αναφερόµενα στοιχεία. µε ακίνδυνες αναµείξεις. Επικίνδυνες ουσίες περιεχοµένου: CAS: EINECS: υπεροξικό οξύ... % C R35; Xn R20/21/22; O R7; N R50 Flam. Liq. 3, H226; Org. Perox. CD, H242; Skin Corr. 1A, H314; Aquatic Acute 1, H400; Acute Tox. 4, H302; Acute Tox. 4, H312; Acute Tox. 4, H332 Συµπληρωµατικές υποδείξεις: Για την εξήγηση των αναφερόµενων υποδείξεων κινδύνου θα πρέπει να ανατρέξετε στο Κεφάλαιο 16. >10-15% ΤΜΗΜΑ 4: Μέτρα πρώτων βοηθειών 4.1 Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών Γενικές οδηγίες: Να αποµακρύνετε αµέσως τα ενδύµατα που λερώθηκαν µε το προϊόν. µετά από εισπνοή: Απαραίτητος καθαρός αέρας ή χορήγηση οξυγόνου, ζητήστε επέµβαση γιατρού. µετά από επαφή µε το δέρµα: Wash off with plenty of water. Τοπική επίθεση µε πολυαιθυλενογλυκόλη 400 Συµβουλευτείτε αµέσως το γιατρό µετά από επαφή µε τα µάτια: Να πλύνετε τα µάτια µε ανοιχτά τα βλέφαρα κάτω από τρεχούµενο νερό για αρκετή ώρα. Προστατεύστε το ατραυµάτιστο µάτι. Συµβουλευτείτε αµέσως το γιατρό (συνέχεια στη σελίδα 3)

3 Σελίδα: 3/8 (συνέχεια από τη σελίδα 2) µετά από κατάποση: Να ξεπλύνετε το στόµα και να πιείτε κατόπιν αρκετό νερό. δώστε να πιει νερό(οχι περισσότερο απο δύο ποτήρια) Μην προσπαθείτε να εξουδετερώσετε Μην διεγείρετε εµετό, ζητήστε αµέσως τη βοήθεια γιατρού. 4.2 Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. 4.3 Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. ΤΜΗΜΑ 5: Μέτρα για την καταπολέµηση της πυρκαγιάς 5.1 Πυροσβεστικά µέσα Κατάλληλα πυροσβεστικά µέσα. Τα µέτρα κατασβέσεως της φωτιάς εναρµονίζονται µε τα περικείµενα. 5.2 Ειδικοί κίνδυνοι που προκύπτουν από την ουσία ή το µείγµα Μη εύφλεκτο Σε µία πυρκαϊά είναι δυνατόν να ελευθερωθούν: CO, CO2 Προωθεί την πυρκαγιά λόγω της έκλυσης οξυγόνου Φωτιά στο άµεσο περιβάλλον ενδέχεται να ελευθερώσει επικίνδυνους ατµούς 5.3 Συστάσεις για τους πυροσβέστες Ειδικός προστατευτικός εξοπλισµός: Χρησιµοποιείστε µία οποιαδήποτε αναπνευστική συσκευή. Φορέστε απολύτως προστατευτικά ενδύµατα. Περαιτέρω δηλώσεις: Τα υπολείµµατα πυρκαϊάς και τα µολυσµένα νερά από την απόσβεση πρέπει να εναποτεθούν σύµφωνα µε τις νοµικές διατάξεις. Contain escaping vapours with water. Επικίνδυνα δοχεία τα κρυώνετε εκτινάσσοντας νερό υψηλής πίεσης. ΤΜΗΜΑ 6: Μέτρα για την αντιµετώπιση τυχαίας έκλυσης 6.1 Προσωπικές προφυλάξεις, προστατευτικός εξοπλισµός και διαδικασίες έκτακτης ανάγκης Χρησιµοποιείστε προστατευτικό εξοπλισµό. Αποµακρύνετε τα απροστάτευτα πρόσωπα. Avoid substance contact. 6.2 Περιβαλλοντικές προφυλάξεις: Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση και επιφάνειες υδάτων. εν πρέπει να διεισδύσει στα γήινα νερά. 6.3 Μέθοδοι και υλικά για περιορισµό και καθαρισµό: Συλλέγεται µε συνδετικά υλικά υγρών. (άµµο, εναποθέσεις πυρολίθου, συνδετικά οξέων, συνδετικά γενικώς, πριονόσκονη). Χρησιµοποιείστε µέσα ουδετεροποίησης. Εναποθέστε µολυσµένα υλικά ως επικίνδυνα απόβλητα κατά το σηµείο 13. Να φοντίζετε για επαρκή αερισµό. Clean up affected area. 6.4 Παραποµπή σε άλλα τµήµατα Πληροφορίες για τον σίγουρο χειρισµό βλέπε κεφάλαιο 7. Πληροφορίες για τον ατοµικό προστατευτικό εξοπλισµό βλέπε κεφάλαιο 8. Πληροφορίες για την εναποθέτηση βλέπε κεφάλαιο 13. ΤΜΗΜΑ 7: Χειρισµός και αποθήκευση 7.1 Προφυλάξεις για ασφαλή χειρισµό Φροντίστε για τον καλό εξαερισµό/απορρόφηση του αέρα στο τόπο εργασίας. Οδηγίες για τον τρόπο προστασίας κατά της πυρκαϊάς και έκρηξης: εν απαιτείται λήψη ειδικών µέτρων. (συνέχεια στη σελίδα 4)

4 Σελίδα: 4/8 7.2 Συνθήκες για την ασφαλή φύλαξη, συµπεριλαµβανοµένων τυχόν ασυµβίβαστων Εναποθήκευση: Αξιώσεις ως προς τα περιβλήµατα και τις αποθήκες: Απαγορεύεται αυστηρά η διείσδυση στο έδαφος. Να διατηρείτε το δοχείο καλά κλεισµένο. Υποδείξεις συναποθήκευσης: εν αποθηκεύεται µαζί µε αναγωγικά µέσα, ενώσεις βαρειών µετάλλων, οξέα και αλκαλικές ουσίες. Περαιτέρω δηλώσεις για τους όρους εναποθήκευσης: Να διατηρείται σε καλά κλεισµένο δοχείο. Το δοχείο επιτρέπεται ν' ανοιχτεί µόνο µε τοπική απορρόφηση. Να διατηρείτε το δοχείο σε µέρος µε καλό αερισµό. Να το διατηρείτε κλειδωµένο ή σε µέρος προσιτό µόνον για ειδήµονες ή εντολοδόχους αυτών. Συνιστάµενη θερµοκρασία εναποθήκευσης: 2-8 C Εναποθήκευση κατηγορίας: 8 B 7.3 Ειδική τελική χρήση ή χρήσεις εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. (συνέχεια από τη σελίδα 3) ΤΜΗΜΑ 8: Έλεγχος της έκθεσης/ατοµική προστασία Συµπληρωµατικές υποδείξεις για τη διαµόρφωση των τεχνικών εγκαταστάσεων: Καµία άλλη σύσταση, βλέπε κεφάλαιο Παράµετροι ελέγχου Συστατικά στοιχεία µε οροθετικές τιµές αφορούσες τον τόπο εργασίας και που ωφείλουν να επιτηρούνται: Το προϊόν δεν περιέχει σηµαντικές ποσότητες ουσιών που αφορούν την εργασία και που τα όρια αυτών θα έπρεπε να ελέγχονται.. Συµπληρωµατικές υποδείξεις: Σαν βάση χρησιµοποιήθηκαν οι ισχύοντες κατάλογοι παρασκευάσµατος. 8.2 Έλεγχοι έκθεσης Ατοµικός εξοπλισµός προστασίας: Γενικά µέτρα προστασίας και υγιεινής: Μακρυά από τρόφιµα, ποτά και ζωοτροφές. Να βγάζετε αµέσως τα λερωµένα, βρεγµένα ενδύµατα. Να πλένετε τα χέρια προ του διαλείµµατος και στο τέλος της αργασίας. Να καθαρίζετε τη λερωµένη ενδυµασία µε ηλεκτρ. απορρόφηση, όχι µε φύσηµα ή βούρτσα. Να αποφεύγετε την επαφή µε τα µάτια και δέρµα. Προστασία για την αναπνοή: Respiratory protection required when vapours/aerosols are generated. Filter ABEK Προστασία για τα χέρια: Προστατευτικά γάντια. Το υλικό των γαντιών θα πρέπει να είναι αδιαπερατό και ανθεκτικό έναντι του προϊόντος / του υλικού / του παρασκευάσµατος. Επιλέξτε το υλικού του γαντιού λαµβάνοντας υπ' όψη τους χρόνους διέλευσης, το βαθµό διαπερατότητας και την υποβάθµιση. Υλικό γαντιών Η επιλογή του κατάλληλου γαντιού δεν εξαρτάται µόνον από το υλικό, αλλά και τα επιπλέον χαρακτηριστικά ποιότητας, τα οποία διαφέρουν ανάλογα µε τον κατασκευαστή. Επειδή το προϊόν είναι στην ουσία ένα παρασκεύασµα που αποτελείται από περισσότερα συστατικά δεν µπορεί να εξακριβωθεί η ανθεκτικότητα του υλικού κατασκευής των γαντιών και θα πρέπει να ελεγχθούν πριν από τη χρήση. Χρόνος διείσδυσης του υλικού γαντιών Ο ακριβής χρόνος διέλευσης ανακοινώνεται από τον κατασκευαστή των προστατευτικών γαντιών και θα πρέπει να τηρείται πάντοτε. Για τη διαρκή επαφή είναι κατάλληλα τα γάντια που έχουν κατασκευαστεί από το εξής υλικό: Προτεινόµενο πάχος υλικού: 0,65 mm Καουτσούκ χλωροπρενίου (συνέχεια στη σελίδα 5)

5 Σελίδα: 5/8 (συνέχεια από τη σελίδα 4) Τιµή διαπερατότητας: επίπεδο 480 min Ως προστασία από εκτοξευόµενα υγρά είναι κατάλληλα τα γάντια που έχουν κατασκευαστεί από τα εξής υλικά: Προτεινόµενο πάχος υλικού: 0,60 mm Φυσικό καουτσούκ (Latex) Τιµή διαπερατότητας: επίπεδο 30 min Προστασία για τα µάτια: Προστατευτικά γυαλιά απολύτως εφαρµοστά. Προστασία για το σώµα: Χρησιµοποιείστε προστατευτικά ενδύµατα. Protective clothing should be selected specifically for the working place, depending on concentration and quantity of the hazourdous substances handled. ΤΜΗΜΑ 9: Φυσικές και χηµικές ιδιότητες 9.1 Στοιχεία για τις βασικές φυσικές και χηµικές ιδιότητες Γενικές πληροφορίες Όψη: Μορφή: ρευστό Χρώµα: άχρωµο Οσµή: καυστική Όριο οσµής: Τιµή ph: Μη χρησιµοποιήσιµο Μεταβολή της ύλης. Σηµείο τήξεως/όρια ρευστοποίησης: Σηµείο ζέσεως/όρια ζέσεως: εν είναι προσδιωρισµένο εν είναι προσδιωρισµένο Σηµείο αναφλέξεως: Μη χρησιµοποιήσιµο Αναφλέγεται (σε στερεή κατάσταση, σε µορφή αερίου: Θερµοκρασία αναφλέξεως: Θερµοκρασία αποσυνθέσεως: Μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Κίνδυνος αυτοαναφλέξεως: Το προϊόν δεν αυτοαναφλέγεται. Κίνδυνος εκρήξεως: Όρια κινδύνου εκρήξεως: κατώτερα: ανώτερα: Πίεση ατµού: Μη χρησιµοποιήσιµο Πυκνότητα: εν είναι προσδιωρισµένο Σχετική πυκνότητα Πυκνότητα ατµών Μη χρησιµοποιήσιµο Ταχύτητα ατµοποίησης Μη χρησιµοποιήσιµο ιαλυτότητα σε / αναµείξιµον µε νερό: διαλυτό Συντελεστής διανοµής (n-octanol/η2ο) (συνέχεια στη σελίδα 6)

6 Σελίδα: 6/8 Ιξώδης ιδιότητα: δυναµική: κινηµατική: Μη χρησιµοποιήσιµο Μη χρησιµοποιήσιµο Περιεκτικότητα σε διαλυτικό: οργανικές διαλυτικές ουσίες: 0,0 % 9.2 Άλλες πληροφορίες εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. (συνέχεια από τη σελίδα 5) ΤΜΗΜΑ 10: Σταθερότητα και δραστικότητα 10.1 ραστικότητα 10.2 Χηµική σταθερότητα Θερµική αποσύνθεση / Όροι που πρέπει να αποφεύγονται: εν αποσυντίθεται αν η χρησιµοποίησή του γίνεται κανονικά Πιθανότητα επικίνδυνων αντιδράσεων εν είναι γνωστή καµία επικίνδυνη αντίδραση Συνθήκες προς αποφυγήν εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες Μη συµβατά υλικά: εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες Επικίνδυνα προϊόντα αποσύνθεσης: In the event of fire: See chapter 5 ΤΜΗΜΑ 11: Τοξικολογικές πληροφορίες 11.1 Πληροφορίες για τις τοξικολογικές επιπτώσεις Κίνδυνος άµεσης τοξικότητας: Σηµαντικές τιµές κατάταξης-ld/lc50 Quantitative data on the toxicological effect of this product are not available. Αρχική ερεθιστική ενέργεια: στο δέρµα: Έντονες καυστικές επιδράσεις στο δέρµα και στις βλεννώδεις µεµβράνες. στο µάτι: Έντονες καυστικές επιδράσεις Ευαισθητοποίηση: εν είναι γνωστή καµία ευαισθητοποίηση. Συµπληρωµατικές τοξικολογικές ενδείξεις: Το προϊόν παρουσιάζει σύµφωνα µε τον Υπολογισµό των Γενικών Γραµµών Κατάταξης της ΕΚ για παρασκευάσµατα, όπως στη τελευταία ισχύουσα έκδοση, τους εξής κίνδυνους: Επιβλαβές ιαβρωτικό Ερεθιστικό Σε περίπτωση κατάποσης προκαλεί εγκαύµατα στο στόµα και φάρυγγα καθώς και κίνδυνο διάτρησης του οισοφάγου και στοµάχου. ΤΜΗΜΑ 12: Οικολογικές πληροφορίες 12.1 Τοξικότητα Υδατική τοξικότητα: εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες Ανθεκτικότητα και αποικοδόµηση εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες υνατότητα βιοσυσσώρευσης εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες Κινητικότητα στο έδαφος εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. Περαιτέρω οικολογικές ενδείξεις: Γενικές οδηγίες: εν επιτρέπεται αναραίωτο ή µη ουδετεροποιηµένο να αδειάζεται στα απόνερα δηλ. σε βόθρους. Επικίνδυνο για το υδάτινο περιβάλλον - Κλάση 2 ( ική µας εκτίµηση): επικίνδυνο εν επιτρέπεται να διεισδύει στα γήινα νερά, να αδειάζεται στο υδάτινο περιβάλλον ή στην αποχέτευση. Επικίνδυνο για το πόσιµο νερό ακόµη και όταν εκρεύσουν στο υπέδαφος µικρές ποσότητες Αποτελέσµατα της αξιολόγησης ΑΒΤ και αααβ ΑΒΤ:Μη χρησιµοποιήσιµο (συνέχεια στη σελίδα 7)

7 Σελίδα: 7/8 ΑΑαΒ:Μη χρησιµοποιήσιµο 12.6 Άλλες αρνητικές επιπτώσεις εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες. (συνέχεια από τη σελίδα 6) ΤΜΗΜΑ 13: Στοιχεία σχετικά µε την απόρριψη 13.1 Μέθοδοι διαχείρισης αποβλήτων Σύσταση: Chemicals must be disposed of in compliance with the respective national regulations. εν επιτρέπεται να εναποτεθεί µαζί µε τα κοινά απορρίµµατα. Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση. Ακάθαρτες συσκευασίες: Σύσταση: Η εναπόθεση γίνεται σύµφωνα µε τις επίσηµες οδηγίες. Περιβλήµατα που δεν µπορούν να καθαριστούν πρέπει να τα εναποθετείτε όπως και το προϊόν. Συνιστάται ως µέσον καθαρίσµατος: Νερό, ενδεχοµένως προσθέτετε ένα µέσον καθαρισµού. ΤΜΗΜΑ 14: Πληροφορίες σχετικά µε τη µεταφορά 14.1 Αριθµός UN ADR, IMDG, IATA UN Οικεία ονοµασία αποστολής ΟΗΕ ADR ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΞΕΙ ΙΑ, ΤΥΠΟΥ F, ΥΓΡΑ IMDG, IATA ORGANIC PEROXIDE TYPE F, LIQUID 14.3 Τάξη/τάξεις κινδύνου κατά τη µεταφορά ADR τάξη 5.2 (P1) Οργανικά υπεροξείδια ελτίο κινδύνου 5.2 IMDG, IATA Class 5.2 Οργανικά υπεροξείδια Label Οµάδα συσκευασίας ADR, IMDG, IATA III 14.5 Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι: Marine pollutant: Όχι 14.6 Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Προσοχή: Οργανικά υπεροξείδια Αριθµός-EMS: F-J,S-R 14.7 Χύδην µεταφορά σύµφωνα µε το παράρτηµα II της σύµβασης MARPOL 73/78 και του κώδικα IBC Μη χρησιµοποιήσιµο Μεταφορά/περαιτέρω δηλώσεις: Κατά τις άνω διατάξεις δ εν είναι επ ικίνδ υνο εµπόρευµα. ADR Περιορισµένες ποσότητες (LQ) 125 ml (συνέχεια στη σελίδα 8)

8 Σελίδα: 8/8 (συνέχεια από τη σελίδα 7) Εξαιρούµενες ποσότητες (EQ) Κωδικός: E0 Απαγορεύεται η µεταφορά σαν εξαιρούµενη ποσότητα UN "Model Regulation": UN3109, ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΞΕΙ ΙΑ, ΤΥΠΟΥ F, ΥΓΡΑ, 5.2, III ΤΜΗΜΑ 15: Στοιχεία σχετικά µε τη νοµοθεσία 15.1 Κανονισµοί/νοµοθεσία σχετικά µε την ασφάλεια, την υγεία και το περιβάλλον για την ουσία ή το µείγµα εν διατίθενται άλλες σχετικές πληροφορίες Αξιολόγηση χηµικής ασφάλειας: Η αξιολόγηση χηµικής ασφάλειας δεν πραγµατοποιήθηκε. ΤΜΗΜΑ 16: Άλλες πληροφορίες Αυτές οι δηλώσεις βασίζονται στο σηµερινό επίπεδο των γνώσεών µας, δεν αποτελούν εγγύηση για τις ιδιότητες των προϊόντων ούτε αιτιολογούν νοµικές συνέπειες. Σχετικές σειρές H226 Υγρό και ατµοί εύφλεκτα. H242 Η θέρµανση µπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. H302 Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. H312 Επιβλαβές σε επαφή µε το δέρµα. H314 Προκαλεί σοβαρά δερµατικά εγκαύµατα και οφθαλµικές βλάβες. H332 Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής. H400 Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισµούς. R20/21/22 Επιβλαβές όταν εισπνέεται, σε επαφή µε το δέρµα και σε περίπτωση καταπόσεως. R35 Προκαλεί σοβαρά εγκαύµατα. R50 Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισµούς. R7 Μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. ελτίο στοιχείων, εκδίδων τµήµα: Abteilung Qualitätskontrolle / Dept. Quality Control Για πληροφορίες απευθυνθείτε: Hr. / Mr. Th. Stöckle Συντµήσεις και αρκτικόλεξα: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances ELINCS: European List of Notified Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) LC50: Lethal concentration, 50 percent LD50: Lethal dose, 50 percent Flam. Liq. 3: Flammable liquids, Hazard Category 3 Self-react. EF: Self-Reactive Substances and Mixtures, Types E, F Org. Perox. CD: Organic Peroxides, Types C, D Org. Perox. EF: Organic Peroxides, Types E, F Acute Tox. 4: Acute toxicity, Hazard Category 4 Skin Corr. 1A: Skin corrosion/irritation, Hazard Category 1A STOT SE 3: Specific target organ toxicity - Single exposure, Hazard Category 3 Aquatic Acute 1: Hazardous to the aquatic environment - AcuteHazard, Category 1

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A5889 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A8590 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1005 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A3744 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1035 (25 ml) Aριθµός CAS: 97-53-0 Αριθµός ΕC: 202-589-1 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονοµασία του προϊόντος στο εµπόριο: Dowex 50 W x 8 - Cation Exchangers, strongly acidic

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A1588 Aριθµός CAS: 7732-18-5 Αριθµός ΕC: 231-791-2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: CPT Technology In Cleaning Riga

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Δεν διατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης. ΤΜΗΜΑ 2: Προσδιορισµός επικινδυνότητας

ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης. ΤΜΗΜΑ 2: Προσδιορισµός επικινδυνότητας Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 50015 A Aριθµός CAS: 471-34-1 Αριθµός ΕC: 207-439-9 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1031 (30 χιλιοστόλιτρα), 1033 (100 χιλιοστόλιτρα) Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A7875 Aριθµός CAS: 6754-58-1 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 03.9902-10xx.x / 70001x 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Χρήση του υλικού

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/ επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA VERTRIEB

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 165-L Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A5655 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1430 (40 g σκόνη κιτρινωπός) Aριθµός CAS: 60676-86-0 Αριθµός ΕC: 262-373-8 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 504M0102 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: SN 028 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 107080 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A9019 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: SN 0270000 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A2542 Aριθµός CAS: 8047-15-2 Αριθµός ΕC: 232-462-6 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Aριθμός CAS: 127281-18-9 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A7004 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 043 Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/5 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Aριθμός CAS: 7782-42-5 Αριθμός ΕC: 231-955-3 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A1671 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεια ουσιασ/παρασκευασματοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Δηλώσεις επί του προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: GC ADIA Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο οδοντοτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης - 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - 1.3 Στοιχεία του προµηθευτή του δελτίου δεδοµένων ασφαλείας - Παραγωγός: Kerakoll Hellas

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: DB SILICONE GASKET 300 C DB ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑ ΦΛΑΤΖΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A1568 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες χρήσεις Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 700911 102600 Aριθµός CAS: 50-69-1 Αριθµός ΕC: 200-059-4 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A6253 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 11459 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Antioxidant O/W cream base

Antioxidant O/W cream base Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 106757 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας

Fagron Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 100368 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Πρόσθετο μέσο για καλλυντικά ή φαρμακευτικά

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 101588 Aριθµός CAS: 604-86-7 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 107185 107186 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 381659 Aριθµός CAS: 7647-14-5 Αριθµός ΕC: 231-598-3 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Fagron B.V. Venkelbaan 101 2908 KE Capelle aan den IJssel The Netherlands www.fagron.com. Tel.: +31 88 33 11 118 Fax: +31 88 33 11 144

Fagron B.V. Venkelbaan 101 2908 KE Capelle aan den IJssel The Netherlands www.fagron.com. Tel.: +31 88 33 11 118 Fax: +31 88 33 11 144 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 701979 100003 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 10189-01-000 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό µ οδοντοτεχνίας Παραγωγός/προμηθευτής: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A1914 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 101099 Aριθµός CAS: 58-34-4 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Cupri orotas dihydricum

Cupri orotas dihydricum Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 101761 Aριθµός CAS: 61573-60-2 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A4692 Aριθµός CAS: 8042-47-5 Αριθµός ΕC: 232-455-8 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 106922 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 071 Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Οδοντιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A8360 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

1907/2006/EK, 1: / : / / : 3.2 4: 4.1

1907/2006/EK, 1: / : / / : 3.2 4: 4.1 Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/ επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 050-EB Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32  Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: FACZ19 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A5194 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A6666 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεια ουσιασ/παρασκευασματοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο οδοντοτεχνίας Παραγωγός/προμηθευτής: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Antistatisch Παραγωγός/προµηθευτής: CPT Technology In

Διαβάστε περισσότερα

mazindolum Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

mazindolum Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/8 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 100700 Aριθµός CAS: 22232-71-9 Αριθµός ΕC: 244-857-0 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 100008 Aριθµός CAS: 1115-47-5 Αριθµός ΕC: 214-224-3 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και 453/2010/ΕΚ

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και 453/2010/ΕΚ 40.2.6 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα: 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός προϊόντος: 71212702 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και 453/2010/ΕΚ

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: EASE L ΕΡ - 0 Κωδικός προϊόντος: 71202123 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32   Tel.: Fax. Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και EE 2015/830

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και EE 2015/830 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: AKKIT 101 HAFTUND Αριθμός προϊόντος: 14367/1 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Natural gel cream base

Natural gel cream base Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 106793 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 104898 Aριθµός CAS: 501-36-0 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και 453/2010/ΕΚ

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς REACH 1907/2006/ΕΚ (άρθρο31), CLP 1272/2008/ΕΚ και 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός καταχώρισης: Τα συστατικά του μείγματος που εμπίπτουν στον Κανονισμό REACH 1907/2006/ΕΚ,

Διαβάστε περισσότερα

58-08-2 200-362-1 613-086-00-5. Fagron B.V. Venkelbaan 101 2908 KE Capelle aan den IJssel The Netherlands www.fagron.com

58-08-2 200-362-1 613-086-00-5. Fagron B.V. Venkelbaan 101 2908 KE Capelle aan den IJssel The Netherlands www.fagron.com Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 121521 100341 Aριθµός CAS: 58-08-2 Αριθµός ΕC: 200-362-1 Αριθµός ευρετηρίου:

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 100193 701701 Aριθµός CAS: 107-43-7 Αριθµός ΕC: 203-490-6 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Glucosamina Sulfate Potassium Chloride

Glucosamina Sulfate Potassium Chloride Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 103818 Aριθµός CAS: 31284-96-5 Αριθµός ΕC: 608-599-6 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Tel.: Fax.: Poison Information Centre Emergency number: (0030)

Tel.: Fax.: Poison Information Centre Emergency number: (0030) Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: P018 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 147065 Aριθµός CAS: 8002-74-2 Αριθµός ΕC: 232-315-6 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A2219 Aριθµός CAS: 50-69-1 Αριθµός ΕC: 200-059-4 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό τζαµιών Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 100495 Aριθµός CAS: 1172-18-5 Αριθµός ΕC: 214-630-0 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Tel.: Fax.

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32   Tel.: Fax. Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: FACZ66 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Παραγωγή υλικών συγκόλλησης Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A9544 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 213322 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: A3418 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 701385 Aριθμός CAS: 66-84-2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Composition: Gelatin type B (CAS ), Water (CAS ), and dyes or pigments (if they are required).

Composition: Gelatin type B (CAS ), Water (CAS ), and dyes or pigments (if they are required). Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/8 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Δεν διατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1437 (Υγρό Litho σκληραίνει κανονικά 20 χιλιοστόλιτρα), 1441 (Υγρό Litho σκληραίνει

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 106173 Aριθµός CAS: 601-29-0 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32

Fagron Hellas ABEE 12km N.R. Trikala-Larisa Trikala - Greece PC PO BOX:32 Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 101892 Aριθµός CAS: 132-98-9 Αριθµός ΕC: 205-086-5 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Solutio chlorhexidini aquosa 0,5%

Solutio chlorhexidini aquosa 0,5% Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 106831 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα