Οθόνη LCD της Acer. Οδηγός Χρήστη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οθόνη LCD της Acer. Οδηγός Χρήστη"

Transcript

1 Οθόνη LCD της Acer Οδηγός Χρήστη

2 Copyright Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Οδηγός χρήσης οθόνης LCD της Acer Αρχική Έκδοση: 06/2009 Μπορεί περιοδικά να γίνονται αλλαγές στις πληροφορίες σε αυτήν την έκδοση δίχως την υποχρέωση να ειδοποιηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο για αυτές τις αναθεωρήσεις ή αλλαγές. Τέτοιου είδους αλλαγές θα ενσωµατώνονται σε νέες εκδόσεις αυτού του εγχειριδίου ή συµπληρωµατικών εγγράφων και εκδόσεων. Η εταιρία δεν δίνει εγγυήσεις, είτε εκφραζόµενες είτε υπαινισσόµενες, σχετικά µε τα περιεχόµενα του παρόντος και αποκηρύσσεται ρητώς τις υπαινισσόµενες εγγυήσεις εµπορευσιµότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριµένο σκοπό. Καταγράψτε τον αριθµό µοντέλου, το σειριακό αριθµό, την ηµεροµηνία αγοράς, και το µέρος αγοράς στο χώρο που παρέχεται παρακάτω. Ο σειριακός αριθµός και ο αριθµός µοντέλου αναγράφονται στην ετικέτα που είναι κολληµένη στον υπολογιστή σας. Όλη η αλληλογραφία που αφορά τη µονάδα σας θα πρέπει να περιλαµβάνει το σειριακό αριθµό, τον αριθµό µοντέλου, και τις πληροφορίες αγοράς. εν επιτρέπεται η αναπαραγωγή κάποιου µέρους της παρούσας έκδοσης, η αποθήκευσή του σε σύστηµα ανάκτησης, ή η µετάδοση, µε οποιαδήποτε µορφή ή µέσο, ηλεκτρονικά, µηχανικά, µέσω φωτοαντιγράφου, καταγραφής, ή άλλο τρόπο, χωρίς την προηγούµενη έγγραφη άδεια της Acer Incorporated. Οδηγός χρήσης οθόνης LCD της Acer Αριθµός Μοντέλου: Σειριακός Αριθµός: Ηµεροµηνία Αγοράς: Τόπος Αγοράς: Το Acer και το λογότυπο Acer είναι κατοχυρωµένα εµπορικά σήµατα της Acer Incorporated. Ονόµατα προϊόντων ή εµπορικά σήµατα άλλων εταιριών χρησιµοποιούνται στο παρόν µόνο για λόγους προσδιορισµού και ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρίες τους.

3 Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια και την άνεσή σας iii Οδηγίες περί ασφαλείας ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε το παρόν για µελλοντική παραποµπή. Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που σηµειώνονται στο προϊόν. Ειδικές σηµειώσεις περί οθονών LCD Τα ακόλουθα είναι φυσιολογικά όσον αφορά την οθόνη LCD και δεν υποδηλώνουν πρόβληµα. Λόγω της φύσης του φωτισµού φθορισµού, η οθόνη ενδέχεται να τρεµουλιάζει στη διάρκεια της αρχικής χρήσης. Κλείστε το διακόπτη ρεύµατος και ανοίξτε τον ξανά ώστε να εξαφανιστεί το τρεµούλιασµα. Ενδέχεται να παρατηρήσετε µικρή έλλειψη οµοιόµορφης φωτεινότητας στην οθόνη αναλόγως του µοτίβου της επιφάνειας εργασίας που χρησιµοποιείτε. Η οθόνη LCD διαθέτει 99,99% ή και περισσότερα ενεργά pixel. Ενδέχεται να περιλαµβάνει ψεγάδια σε ποσοστό 0,01% ή και λιγότερο, όπως ένα pixel που λείπει ή ένα pixel που παραµένει φωτισµένο πάντα. Λόγω της φύσεως της οθόνης LCD, ενδέχεται να παραµείνει ένα είδωλο της προηγούµενης οθόνης µετά από την αλλαγή της εικόνας, όταν η ίδια εικόνα απεικονίζεται για ώρες. Σε αυτή την περίπτωση, η οθόνη επαναφέρεται αργά αλλάζοντας την εικόνα ή κλείνοντας το διακόπτη ρεύµατος για µερικές ώρες. Καθαρισµός του µόνιτορ Παρακαλούµε τηρήστε µε προσοχή αυτές τις οδηγίες κατά τον καθαρισµό του µόνιτορ: Να αποσυνδέετε πάντα το µόνιτορ πριν από τον καθαρισµό. Χρησιµοποιήστε ένα µαλακό πανί για να σφουγγίσετε την οθόνη και την πρόσοψη όπως και τις πλευρές του περιβλήµατος.

4 iv Πρόσβαση Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στην παροχή ρεύµατος στην οποία συνδέετε το καλώδιο τροφοδοσίας και ότι η παροχή βρίσκεται όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο χειριστή του εξοπλισµού. Όταν απαιτείται να διακόψετε την τροφοδοσία στον εξοπλισµό, βεβαιωθείτε ότι αποσυνδέσατε το καλώδιο τροφοδοσίας από την παροχή ρεύµατος. Ασφαλής ακρόαση Για την προστασία της ακοής σας, τηρήστε τις ακόλουθες οδηγίες. Αυξήστε την ένταση βαθµιαία, έως ότου µπορείτε να ακούτε καθαρά και άνετα και χωρίς παραµόρφωση. Μετά από τη ρύθµιση της στάθµης της έντασης, µην την αυξάνετε αφού έχουν προσαρµοστεί τα αυτιά σας. Περιορίστε το χρονικό διάστηµα που ακούτε µουσική σε υψηλή ένταση. Μην αυξάνετε την ένταση, ώστε να αποκλείσετε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Μειώστε την ένταση, εάν δεν µπορείτε να ακούσετε τους ανθρώπους που µιλούν κοντά σας. Προειδοποιήσεις Μη χρησιµοποιείτε αυτό το προϊόν κοντά σε νερό. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε ασταθές καροτσάκι, βάση, ή τραπέζι. Εάν το προϊόν πέσει. ενδέχεται να υποστεί σοβαρή βλάβη. Παρέχονται θυρίδες και ανοίγµατα για εξαερισµό, µε σκοπό τη διασφάλιση της αξιόπιστης λειτουργίας του προϊόντος και την προστασία του από υπερθέρµανση. Τα ανοίγµατα αυτά δεν θα πρέπει να εµποδίζονται ούτε να καλύπτονται. Τα ανοίγµατα δεν θα πρέπει ποτέ να φράσσονται µε την τοποθέτηση του προϊόντος πάνω σε κρεβάτι, καναπέ, χαλί, ή άλλη παρόµοια επιφάνεια. Αυτό το προϊόν δεν θα πρέπει ποτέ να τοποθετείται κοντά ή πάνω από σώµα καλοριφέρ ή αερόθερµο, ή µέσα σε ενσωµατωµένη εγκατάσταση εκτός αν παρέχεται κατάλληλος εξαερισµός. Ποτέ µην ωθήσετε αντικείµενα οποιουδήποτε είδους σε αυτό το προϊόν µέσω των θυρίδων του περιβλήµατος καθώς ενδέχεται να ακουµπήσουν σε επικίνδυνα σηµεία τάσης ή να βραχυκυκλώσουν µέρη που µπορεί να προκαλέσουν φωτιά ή ηλεκτροπληξία. Ποτέ µη χύσετε οποιουδήποτε είδους υγρό πάνω ή µέσα στο προϊόν. Για να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης στα εσωτερικά εξαρτήµατα και να αποτρέψετε τυχόν διαρροή της µπαταρίας, µην τοποθετείτε το προϊόν πάνω σε δονούµενη επιφάνεια. Να µην τo χρησιµοποιείτε ποτέ σε συνθήκες σπορ, άθλησης ή σε περιβάλλον δονήσεων που ενδέχεται να προκαλέσουν µη αναµενόµενο βραχυκύκλωµα ή ζηµία στις εσωτερικές συσκευές. Ο μετασχηματιστής προορίζεται μόνο για αυτήν την οθόνη, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς.

5 Χρήση ηλεκτρικού ρεύµατος Αυτό το προϊόν θα πρέπει να λειτουργεί µε τον τύπο ρεύµατος που προσδιορίζεται στην ετικέτα. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο του διαθέσιµου ρεύµατος, συµβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας ή την τοπική εταιρία ηλεκτρισµού. Μην επιτρέπετε σε οτιδήποτε να ακουµπά πάνω στο καλώδιο τροφοδοσίας. Μην τοποθετείτε αυτό το προϊόν σε θέση όπου οι άνθρωποι ενδέχεται να πατούν το καλώδιο. Αν χρησιµοποιείτε καλώδιο επέκτασης µε αυτό το προϊόν, βεβαιωθείτε ότι η προδιαγραφή συνολικής έντασης ρεύµατος του εξοπλισµού που είναι συνδεδεµένος στο καλώδιο επέκτασης δεν υπερβαίνει την προδιαγραφή έντασης ρεύµατος του καλωδίου επέκτασης. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η προδιαγραφή συνολικής έντασης όλων των προϊόντων που είναι συνδεδεµένα στην επιτείχια παροχή δεν υπερβαίνει την προδιαγραφή της ασφάλειας. Μην υπερφορτώνετε µια παροχή, ταινία ή υποδοχή ρεύµατος συνδέοντας πάρα πολλές συσκευές. Το συνολικό φορτίο του συστήµατος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% της προδιαγραφής του κυκλώµατος της διακλάδωσης. Εάν χρησιµοποιούνται ταινίες ρεύµατος, το φορτίο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 80% της προδιαγραφής εισόδου της ταινίας. Το καλώδιο τροφοδοσίας του συγκεκριµένου προϊόντος είναι εφοδιασµένο µε γειωµένο βύσµα τριών καλωδίων. Το βύσµα ταιριάζει µόνο σε γειωµένη παροχή ρεύµατος. Βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύµατος είναι κατάλληλα γειωµένη πριν συνδέσετε το βύσµα του καλωδίου τροφοδοσίας. Μη συνδέσετε το βύσµα σε µη γειωµένη παροχή ρεύµατος. Απευθυνθείτε στον ηλεκτρολόγο σας για λεπτοµέρειες. v Προειδοποίηση! Ο ακροδέκτης γείωσης είναι χαρακτηριστικό ασφαλείας. Η χρήση παροχής ρεύµατος που δεν έχει γειωθεί κατάλληλα ενδέχεται να καταλήξει σε ηλεκτροπληξία ή/και τραυµατισµό. Σηµείωση: Ο ακροδέκτης γείωσης παρέχει επίσης καλή προστασία έναντι ξαφνικού θορύβου παραγόµενου από άλλες παρακείµενες ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν τις επιδόσεις αυτού του προϊόντος. Να χρησιµοποιείτε το προϊόν µόνο µε το παρεχόµενο σετ καλωδίων τροφοδοσίας. Εάν απαιτείται αντικατάσταση του σετ καλωδίων τροφοδοσίας, φροντίστε το νέο καλώδιο τροφοδοσίας να πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις: αποσπώµενος τύπος, αναγραφή UL/πιστοποίησης CSA, τύπος SPT-2, προδιαγραφή 7 A 125 V κατ ελάχιστο, εγκεκριµένο από VDE ή το αντίστοιχό του, µέγιστο µήκος 4,6 µέτρα.

6 vi Σέρβις του προϊόντος Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε οι ίδιοι το προϊόν, καθώς το άνοιγµα ή η αφαίρεση των καλυµµάτων ενδέχεται να σας εκθέσει σε σηµεία επικίνδυνης τάσης ή άλλους κινδύνους. Απευθυνθείτε για όλες τις επισκευές σε αρµόδιο προσωπικό επισκευών. Αποσυνδέστε αυτό το προϊόν από την επιτείχια παροχή και παραπέµψτε τις επισκευές σε αρµόδιο προσωπικό επισκευών υπό τις ακόλουθες συνθήκες: το καλώδιο τροφοδοσίας ή το βύσµα έχει υποστεί βλάβη ή έχει τριφτεί χύθηκε υγρό µέσα στο προϊόν το προϊόν εκτέθηκε σε βροχή ή νερό το προϊόν έχει πέσει ή το κουτί έχει υποστεί ζηµιά το προϊόν παρουσιάζει εµφανή αλλαγή στην απόδοση, που δηλώνει ανάγκη επισκευής το προϊόν δεν λειτουργεί κανονικά όταν ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης Σηµείωση: Να ρυθµίζετε µόνον εκείνα τα στοιχεία ελέγχου που καλύπτονται από τις οδηγίες χειρισµού, διότι η ακατάλληλη ρύθµιση άλλων στοιχείων ελέγχου ενδέχεται να καταλήξει σε βλάβη και συχνά απαιτείται εκτεταµένη εργασία από αρµόδιο τεχνικό για την επαναφορά του προϊόντος σε καλή λειτουργία. υνητικά εκρηκτικά περιβάλλοντα Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε χώρο µε δυνητικά εκρηκτική ατµόσφαιρα και συµµορφωθείτε µε όλα τα σήµατα και τις οδηγίες. Τα δυνητικά εκρηκτικά περιβάλλοντα περιλαµβάνουν χώρους όπου σε φυσιολογικές συνθήκες συνιστάται η απενεργοποίηση του κινητήρα του οχήµατός σας. Οι σπινθήρες σε τέτοιους χώρους θα µπορούσαν να προκαλέσουν έκρηξη ή πυρκαγιά που ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσµα το σωµατικό τραυµατισµό ή ακόµη και το θάνατο. Απενεργοποιήστε τη συσκευή κοντά στις αντλίες καυσίµων των πρατηρίων. Να τηρείτε τους περιορισµούς όσον αφορά τη χρήση ραδιοηλεκτρικού εξοπλισµού σε αποθήκες καυσίµων και χώρους φύλαξης και διανοµής, εργοστάσια χηµικών ουσιών ή σε µέρη όπου βρίσκονται σε εξέλιξη δραστηριότητες ανατινάξεων. Οι περιοχές µε δυνητικά εκρηκτική ατµόσφαιρα επισηµαίνονται συχνά, αλλά όχι πάντα, ρητώς. Περιλαµβάνουν χώρους κάτω από καταστρώµατα πλοίων, εγκαταστάσεις µεταφοράς ή αποθήκευσης χηµικών ουσιών, οχήµατα που χρησιµοποιούν υγροποιηµένο αέριο παράγωγο του πετρελαίου (όπως προπάνιο ή βουτάνιο) και χώρους όπου η ατµόσφαιρα περιέχει χηµικές ουσίες ή σωµατίδια όπως κόκκους, σκόνη ή µεταλλικές πούδρες. Επιπλέον πληροφορίες ασφαλείας Η συσκευή σας και οι βελτιώσεις της ενδέχεται να περιλαµβάνουν µικρά εξαρτήµατα. Φυλάξτε τα µακριά από τα µικρά παιδιά.

7 Πληροφορίες ανακύκλωσης εξοπλισµού πληροφορικής Η Acer δηλώνει την ισχυρή δέσµευσή της όσον αφορά την περιβαλλοντική προστασία και θεωρεί την ανακύκλωση, µε τη µορφή διάσωσης και απόρριψης χρησιµοποιηµένου εξοπλισµού, ως µία από τις πλέον υψηλές προτεραιότητες της εταιρείας στην προσπάθεια ελαχιστοποίησης της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος. Εµείς, στην Acer, γνωρίζουµε πολύ καλά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων µας και αγωνιζόµαστε συνεχώς για την ταυτοποίηση και παροχή βέλτιστων διαδικασιών λειτουργίας µε σκοπό τη µείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων µας. Για περαιτέρω πληροφορίες και βοήθεια κατά την ανακύκλωση, παρακαλούµε µεταβείτε στον ακόλουθο διαδικτυακό τόπο: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά µε τις δυνατότητες και τα οφέλη όλων των υπόλοιπων προϊόντων µας. Οδηγίες περί απόρριψης Μην πετάτε τη συγκεκριµένη ηλεκτρονική συσκευή στα απορρίµµατα κατά την απόρριψή της. Για να ελαχιστοποιήσετε τη µόλυνση και να διασφαλίσετε την απόλυτη προστασία του παγκόσµιου περιβάλλοντος, παρακαλούµε φροντίστε για την ανακύκλωσή της. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά µε τους κανονισµούς περί άχρηστου ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (WEEE), επισκεφθείτε τη διεύθυνση Ενηµερωτική οδηγία περί υδραργύρου Σχετικά µε τους προβολείς ή ηλεκτρονικά προϊόντα που περιλαµβάνουν µόνιτορ ή οθόνη LCD/CRT: η(οι) λυχνία(ες) του προϊόντος περιέχει(ουν) υδράργυρο και πρέπει να ανακυκλώνεται(ονται) ή να απορρίπτεται(ονται) σύµφωνα µε τους τοπικούς, πολιτειακούς ή οµοσπονδιακούς νόµους. Για περαιτέρω πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Electronic Industries Alliance στο διαδικτυακό τόπο Για πληροφορίες περί απόρριψης ειδικές των λυχνιών, ανατρέξτε στο διαδικτυακό τόπο vii ήλωση εικονοστοιχείου (pixel) LCD Η µονάδα LCD παράγεται µε τεχνικές κατασκευής υψηλής-ακρίβειας. Παρόλα αυτά, µερικά εικονοστοιχεία µπορεί περιστασιακά να παρουσιάσουν αστοχία ή να εµφανίζονται ως µαύρες ή κόκκινες τελείες. Αυτό δεν επηρεάζει την καταγεγραµµένη εικόνα και δεν αποτελεί δυσλειτουργία.

8 Το προϊόν αυτό έχει αποσταλεί ενεργοποιηµένο για διαχείριση ισχύος. Ενεργοποίηση της κατάστασης αναµονής της οθόνης µετά από 15 λεπτά αδράνειας από τον χρήστη. Ενεργοποίηση της κατάστασης αναµονής του υπολογιστή µετά από 30 λεπτά αδράνειας από τον χρήστη. Επαναφορά του υπολογιστή σε κατάσταση ετοιµότητας από την κατάσταση αναµονής πιέζοντας το κουµπί τροφοδοσίας. Συµβουλές και πληροφορίες για άνετη χρήση Οι χρήστες υπολογιστών ενδέχεται να παραπονούνται για οπτική κόπωση και πονοκεφάλους µετά από παρατεταµένη χρήση. Οι χρήστες διατρέχουν επίσης τον κίνδυνο σωµατικού τραυµατισµού µετά από πολλές ώρες εργασίας µπροστά από έναν υπολογιστή. Οι µακρές περίοδοι εργασίας, η κακή στάση του σώµατος, οι κακές συνήθειες εργασίας, η κόπωση, οι ακατάλληλες συνθήκες εργασίας όπως και άλλοι παράγοντες αυξάνουν σηµαντικά τον κίνδυνο σωµατικού τραυµατισµού. Η εσφαλµένη χρήση ενός υπολογιστή ενδέχεται να οδηγήσει σε σύνδροµο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδα τένοντα, στενωτική τενοντοελυτρίτιδα ή άλλες µυοσκελετικές διαταραχές. Τα ακόλουθα συµπτώµατα ενδέχεται να παρουσιαστούν σε χέρια, καρπούς, βραχίονες, ώµους, αυχένα ή πλάτη: µούδιασµα ή µία αίσθηση καψίµατος ή κνησµού άλγος, ερεθισµό ή ευαισθησία πόνο, πρήξιµο ή έντονη σφύξη δυσκαµψία ή σφίξιµο ψυχρότητα ή αδυναµία Εάν παρουσιάζετε αυτά τα συµπτώµατα ή τυχόν άλλη περιοδική ή επίµονη δυσφορία ή/και πόνο που σχετίζεται µε τη χρήση υπολογιστή, συµβουλευτείτε αµέσως έναν ιατρό και ενηµερώστε το τµήµα υγείας και ασφαλείας της εταιρείας σας. Η ενότητα που ακολουθεί παρέχει συµβουλές για πιο άνετη χρήση του υπολογιστή. Προσδιορισµός της ζώνης άνεσης Προσδιορίστε τη ζώνη άνεσης του σώµατός σας ρυθµίζοντας τη γωνία παρατήρησης του µόνιτορ, χρησιµοποιώντας ένα υποπόδιο ή αυξάνοντας το ύψος του καθίσµατος ώστε να επιτύχετε µέγιστο βαθµό άνεσης. Τηρήστε τις ακόλουθες συµβουλές: να αποφεύγετε την παραµονή σε µία σταθερή θέση του σώµατος για µεγάλο χρονικό διάστηµα να αποφεύγετε να σκύβετε προς τα εµπρός ή/και να γέρνετε προς τα πίσω να σηκώνεστε συχνά όρθιοι και να περιφέρεστε τριγύρω ώστε να αφαιρείται ή κόπωση των µυών στα κάτω άκρα

9 Φροντίζοντας την όρασή σας Οι πολλές ώρες παρατήρησης, τα ακατάλληλα γυαλιά ή φακοί επαφής, το εκτυφλωτικό φως, ο υπερβολικός βαθµός φωτισµού ενός δωµατίου, οι οθόνες µε κακή εστίαση, τα πολύ µικρά γράµµατα και οι οθόνες µε χαµηλό βαθµό αντίθεσης µπορούν να καταπονήσουν τα µάτια σας. Οι ενότητες που ακολουθούν παρέχουν συστάσεις περί µείωσης της οπτικής κόπωσης. Μάτια Να ξεκουράζετε τα µάτια σας συχνά. Να ξεκουράζετε τα µάτια σας στη διάρκεια συχνών διαλειµµάτων αποµακρύνοντας το βλέµµα σας από το µόνιτορ και εστιάζοντάς τα σε κάποιο µακρινό σηµείο. Να ανοιγοκλείνετε τα µάτια σας συχνά ώστε να παραµένουν υγρά. Οθόνη Να διατηρείτε την οθόνη καθαρή. Να κρατάτε το κεφάλι σας σε υψηλότερο σηµείο από την πάνω άκρη της οθόνης ώστε τα µάτια σας να κατευθύνονται προς τα κάτω όταν κοιτάζετε το κέντρο της οθόνης. Ρυθµίστε τη φωτεινότητα ή/και την αντίθεση της οθόνης σε βολικό επίπεδο για βελτιωµένη δυνατότητα ανάγνωσης του κειµένου και καθαρότητα των γραφικών. Να εξαλείψετε το εκτυφλωτικό φως και τις αντανακλάσεις ως εξής: τοποθετώντας την οθόνη µε τρόπο ώστε η µία πλευρά της να είναι στραµµένη προς το παράθυρο ή οποιαδήποτε πηγή φωτισµού ελαχιστοποιώντας το φωτισµού του δωµατίου µε τη βοήθεια κουρτινών, σκιάστρων ή ρολών χρησιµοποιώντας µία πηγή φωτός εργασίας αλλάζοντας τη γωνία παρατήρησης της οθόνης χρησιµοποιώντας ένα φίλτρο µείωσης του εκτυφλωτικού φωτός χρησιµοποιώντας ένα αντιθαµβωτικό γείσο, όπως ένα τεµάχιο χαρτονιού που εκτείνεται από την πάνω άκρη του µπροστινού µέρους της οθόνης Να αποφεύγετε τη ρύθµιση της οθόνης σε µία άβολη γωνία παρατήρησης. Να αποφεύγετε να στρέφετε το βλέµµα σας σε έντονες πηγές φωτός, όπως ανοιχτά παράθυρα, για µακρές χρονικές περιόδους. Ανάπτυξη καλών συνηθειών εργασίας Να υιοθετήσετε τις ακόλουθες συνήθειες εργασίας ώστε η χρήση του υπολογιστή να αποβεί πιο ξεκούραστη και παραγωγική: Να προγραµµατίζετε σύντοµα διαλείµµατα σε κανονικά διαστήµατα και συχνά. Να εκτελείτε ορισµένες ασκήσεις έκτασης. Να αναπνέετε καθαρό αέρα όσο πιο συχνά είναι δυνατό. Να ασκείστε συχνά και να διατηρείτε ένα υγιές σώµα. ix

10 x Acer Incorporated 8F, 88, Sec. 1, Hsin Tai Wu Rd., Hsichih Taipei Hsien 221, Taiwan Tel : Fax : Declaration of Conformity We, Acer Incorporated 8F, 88, Sec. 1, Hsin Tai Wu Rd., Hsichih, Taipei Hsien 221, Taiwan Contact Person: Mr. Easy Lai, easy_lai@acer.com.tw And, Acer Europe SA Via Cantonale, Centro Galleria Manno Switzerland Hereby declare that: Product: LCD Monitor Trade Name: Acer Model Number: S243HL Series Model Type: SKU Number: S243HLxxxx ( x = 0~9, a ~ z, or A ~ Z) Is compliant with the essential requirements and other relevant provisions of the following EC directives, and that all the necessary steps have been taken and are in force to assure that production units of the same product will continue comply with the requirements. EMC Directive 2004/108/EC as attested by conformity with the following harmonized standards: -. EN55022, AS/NZS CISPR22 Class B. -. EN EN , Class D -. EN Low Voltage Directive 2006/95/EC as attested by conformity with the following harmonized standard: -. EN RoHS Directive 2002/95/EC on the Restriction of the Use of certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment: -. The maximum concentration values of the restricted substances by weight in homogenous material are: Lead 0.1% Polybrominated Biphenyls (PBB s) 0.1% Mercury 0.1% Polybrominated Diphenyl Ethers (PBDE s) 0.1% Hexavalent Chromium 0.1% Cadmium 0.01% Directive 2005/32/EC of the European Parliament and of the Council with regard to Ecodesign Requirements. Year to begin affixing CE marking Jul. 13, 2009 Easy Lai /Manager Date Regulation, Acer Inc.

11 xi Federal Communications Commission Declaration of Conformity This device complies with Part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions: (1) this device may not cause harmful interference, and (2) this device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation. The following local Manufacturer /Importer is responsible for this declaration: Product Name: 24 W L CD Monitor Main Model Number: Series Model Number: S243HLxxxx S243HLxxxx Name of Responsible Party: Acer America Corporation Address of Responsible Party: 333 West San Carlos St. San Jose, CA U. S. A. Contact Person: Acer Representative Phone No.: Fax No.:

12 xii

13 Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια και την άνεσή σας Οδηγίες περί ασφαλείας Ειδικές σηµειώσεις περί οθονών LCD Καθαρισµός του µόνιτορ Σύνδεση/αποσύνδεση συσκευής Πρόσβαση Ασφαλής ακρόαση Προειδοποιήσεις Χρήση ηλεκτρικού ρεύµατος Σέρβις του προϊόντος Επιπλέον πληροφορίες ασφαλείας Πληροφορίες ανακύκλωσης εξοπλισµού πληροφορικής Οδηγίες περί απόρριψης ήλωση εικονοστοιχείου (pixel) LCD Συµβουλές και πληροφορίες για άνετη χρήση Declaration of Conformity Federal Communications Commission Declaration of Conformity iii iii iii iii iii iv iv iv v vi vi vii vii vii viii x Αφαίρεση συσκευασίας 1 Τοποθέτηση της βάσης (σε επιλεγµένα µοντέλα) 2 Τοποθέτηση της βάσης (σε επιλεγµένα µοντέλα) 3 Ρύθµιση θέσης οθόνης 4 Σύνδεση καλωδίου τροφοδοσίας 4 Εξοικονόµηση ενέργειας 4 Σύνδεση της συσκευής υποδοχής (σε επιλεγµένα µοντέλα)5 Display Data Channel (DDC) 5 Εκχώρηση ακίδων συνδετήρα 5 Καλώδιο σήµατος έγχρωµης οθόνης 15 ακίδων 5 Καλώδιο σήµατος έγχρωµης οθόνης 19 ακίδων 7 Πίνακας κανονικών χρονισµών 8 Εγκατάσταση 9 Στοιχεία ελέγχου χρήστη 11 Στοιχεία ελέγχου µπροστινού πίνακα 11 Acer ecolor Management 12 Οδηγίες λειτουργίας 12 υνατότητες και πλεονεκτήµατα 12 Επιλογή ρυθµίσεων OSD 13 Ρύθµιση της ποιότητας εικόνας 13 Ρύθµιση θέσης OSD 14 Επιλογή της ρύθµισης 15 Πληροφορίες προϊόντος 16 xi Περιεχόµενα

14 Αντιµετώπιση προβληµάτων 17 Λειτουργία VGA 17 Λειτουργία HDMI 18

15 1 Αφαίρεση συσκευασίας Παρακαλούµε ελέγξτε αν υπάρχουν τα παρακάτω αντικείµενα όταν ανοίγετε τη συσκευασία και φυλάξτε τα υλικά της συσκευασίας για την περίπτωση που χρειαστεί να αποστείλετε ή να µεταφέρετε στο µέλλον την οθόνη. Ελληνικά Οθόνη LCD Οδηγός Χρήστη Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Καλώδιο D-Sub Καλώδιο HDMI (Προαιρετικό) Καλώδιο τροφοδοσίας AC Καλωδίου ήχου Μετασχηματιστής ρεύματος

16 2 Ελληνικά Τοποθέτηση της βάσης (σε επιλεγµένα µοντέλα) Σηµείωση: Αφαιρέστε την οθόνη και τη βάση της οθόνης από τη συσκευασία τους. Τοποθετήστε την οθόνη µε προσοχή πάνω σε σταθερή επιφάνεια µε την πρόσοψη προς τα κάτω, χρησιµοποιήστε τεµάχιο πανιού ώστε να αποφύγετε τυχόν εκδορές της οθόνης. 1 Προσαρµόστε το βραχίονα βάσης της οθόνης στη βάση. 2 Φροντίστε η βάση να κλειδώσει πάνω στο βραχίονα βάσης της οθόνης. Σηµείωση: ώστε ιδιαίτερη προσοχή κατά την εγκατάσταση προς αποφυγή τραυµατισµού σας.

17 3 Ρύθµιση θέσης οθόνης Για να βελτιστοποιήσετε τη θέση παρατήρησης, µπορείτε να ρυθµίσετε την κλίση της οθόνης χρησιµοποιώντας τα δύο χέρια σας για να κρατήσετε τα άκρα της οθόνης. Η κλίση της οθόνης µπορεί να ρυθµιστεί έως 15 µοίρες προς τα πάνω ή 5 µοίρες προς τα κάτω. Ελληνικά Σύνδεση του μετασχηματιστή και του καλωδίου τροφοδοσίας Ελέγξτε πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας που χρησιµοποιείτε είναι ο κατάλληλος τύπος που απαιτείται για την περιοχή σας. Η οθόνη διαθέτει τροφοδοτικό γενικής χρήσης το οποίο επιτρέπει τη λειτουργία σε περιοχές µε τάση 100/120 V AC ή 220/240 V AC. εν απαιτείται καµία ρύθµιση από το χρήστη. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου τροφοδοσίας στο μετασχηματιστή και το άλλο άκρο σε μία πρίζα ρεύματος. Για µονάδες που χρησιµοποιούν 120 V AC: Χρησιµοποιήστε ένα σετ καλωδίου που αναγράφεται στη λίστα UL, καλώδιο και βύσµα τύπου SVT ονοµαστικής τιµής 10 A/125 V. Για µονάδες που χρησιµοποιούν 220/240 V AC: Χρησιµοποιήστε ένα σετ καλωδίου που αποτελείται από καλώδιο και βύσµα τύπου H05VV-F ονοµαστικής τιµής 10 A, 250 V. Το σετ καλωδίου θα πρέπει να φέρει τις κατάλληλες εγκρίσεις ασφαλείας για τη χώρα στην οποία θα εγκατασταθεί ο εξοπλισµός. Εξοικονόµηση ενέργειας Η οθόνη θα εισέλθει σε λειτουργία Εξοικονόµηση Ενέργειας από το σήµα ελέγχου του ελεγκτή οθόνης, όπως υποδηλώνεται από το πορτοκαλί χρώµα της λυχνίας LED τροφοδοσίας. Λειτουργία Ενεργό Εξοικονόµηση ενέργειας Λυχνία LED Μπλε Πορτοκαλί Η λειτουργία εξοικονόµησης ενέργειας διατηρείται έως ότου ανιχνευτεί σήµα ελέγχου ή ενεργοποιηθεί το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι. Ο χρόνος επαναφοράς από τη λειτουργία "εξοικονόµηση ενέργειας" στη θέση "ενεργό" είναι περίπου 3 δευτερόλεπτα.

18 4 Ελληνικά Display Data Channel (DDC) Για να γίνει ευκολότερη η εγκατάσταση, η οθόνη έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης και άµεσης λειτουργίας, µε την προϋπόθεση ότι το σύστηµά σας υποστηρίζει το πρωτόκολλο DDC. Το DDC είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας µέσω του οποίου η οθόνη πληροφορεί αυτόµατα το κεντρικό σύστηµα σχετικά µε τις δυνατότητές της, για παράδειγµα, τις αναλύσεις που υποστηρίζει και τον αντίστοιχο χρονισµό. Η οθόνη υποστηρίζει το πρότυπο DDC2B. Εκχώρηση ακίδων συνδετήρα Καλώδιο σήµατος έγχρωµης οθόνης 15 ακίδων Αρ. ακίδας Περιγραφή Αρ. ακίδας 1 Κόκκινο 9 +5 V Περιγραφή 2 Πράσινο 10 Λογική γείωση 3 Μπλε 11 Γείωση οθόνης 4 Γείωση οθόνης 12 Σειριακά δεδοµένα DDC 5 Επιστροφή DDC 13 Ο. Συγχρ. 6 Γείωση κόκκινου 14 Κ. Συγχρ. 7 Γείωση πράσινου 15 Σειριακό ρολόι DDC 8 Γείωση Μπλε

19 5 Καλώδιο σήµατος έγχρωµης οθόνης 19 ακίδων Ελληνικά Αρ. ακίδας Περιγραφή Αρ. ακίδας Περιγραφή 1 εδοµένα TMDS 2+ 2 εδοµένα TMDS 2 Θωράκιση 3 εδοµένα TMDS 2-4 εδοµένα TMDS 1+ 5 εδοµένα TMDS 1 Θωράκιση 6 εδοµένα TMDS 1-7 εδοµένα TMDS 0+ 8 εδοµένα TMDS 0 Θωράκιση 9 εδοµένα TMDS 0-10 Ρολόι TMDS + 11 Θωράκιση ρολογιού TMDS 12 Ρολόι TMDS - 13 CEC 14 εσµεύεται (N.C. σε συσκευή) 15 SCL 16 SDA 17 Γείωση DDC/CEC 18 Τροφοδοσία +5 V 19 Ανίχνευση τοποθέτησης εν θερµώ

20 Ελληνικά 6 Πίνακας κανονικών χρονισµών Λειτουργία Ανάλυση 1 640x Hz 2 VGA 640x Hz 3 640x Hz 4 MAC 640x Hz 5 VESA 720x Hz 6 800x Hz 7 800x Hz SVGA 8 800x Hz 9 800x Hz 10 MAC 832x Hz x Hz 12 XGA 1024x Hz x Hz 14 MAC 1152x Hz 15 VESA 1152x Hz x Hz x Hz SXGA x Hz x Hz x Hz VESA x Hz x Hz 23 WXGA 1360x Hz x Hz WXGA x Hz 26 SXGA+ 1440x Hz 27 UXGA 1600x Hz x Hz WSXGA x Hz 30 UXGA 1600x Hz 31 VESA 1920x Hz

21 2 2 7 Εγκατάσταση Για εγκατάσταση της οθόνης στο σύστηµά σας, παρακαλούµε ακολουθήστε τα βήµατα που δίνονται παρακάτω: Ελληνικά 3 4 Βήµατα 1 Σύνδεση του καλωδίου βίντεο a b c Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη και ο υπολογιστής είναι απενεργοποιηµένα. Συνδέστε το καλώδιο βίντεο στον υπολογιστή. Συνδέστε το ψηφιακό καλώδιο (για µοντέλα διπλής εισόδου µόνο). (1) Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη και ο υπολογιστής είναι απενεργοποιηµένα. (2) 2. Συνδέστε το Καλώδιο ήχου Καλώδιο HDMI (μόνον μοντέλο Εισόδου HDMI) α Βεβαιωθείτε πως είναι σβηστή η οθόνη και ο υπολογιστής β Συνδέστε το καλώδιο HDMI στον υπολογιστή Συνδέστε το μετασχηματιστή a Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στο μετασχηματιστή ρεύματος. b Συνδέστε το ένα άκρο του μετασχηματιστή στην οθόνη και το άλλο σε μια σωστά γειωμένη πρίζα. Ενεργοποιήστε την οθόνη και τον υπολογιστή Ενεργοποιήστε πρώτα την οθόνη, ακολούθως τον υπολογιστή. Η σειρά αυτή είναι εξαιρετικά σηµαντική. 5 Αν η οθόνη παρόλα αυτά δεν λειτουργεί σωστά, παρακαλούµε ανατρέξτε στην ενότητα αντιµετώπισης προβληµάτων για διάγνωση του προβλήµατος. 2 1 DC Audio D-Sub HDMI 1 HDMI HDMI 2 HDMI 1 D-Sub Audio DC

22 8 Ελληνικά Στοιχεία ελέγχου χρήστη Χειριστήρια βάσης Εικονίδιο Στοιχείο Περιγραφή / Κουµπί/ ενδεικτική λυχνία τροφοδοσίας Πλην/Συν Λειτουργίες OSD Κουµπί αυτόµατης ρύθµισης/ Έξοδος Πλήκτρο Empowering Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την οθόνη. Το μπλε υποδεικνύει πως είναι ενεργοποιημένη Το πορτοκαλί υποδεικνύει λειτουργία αναμονής/εξοικονόμηση ενέργειας. Εάν το OSD είναι ενεργό, πιέστε το κουµπί Πλην ή Συν για εναλλαγή µεταξύ των επιλογών του OSD. Πιέστε για προβολή του OSD. Πιέστε ξανά για εισαγωγή µιας επιλογής στο OSD. Παρακαλούµε ανατρέξτε στο "Επιλογή ρυθµίσεων OSD" στη σελίδα 13 για περαιτέρω λεπτοµέρειες. Εάν το OSD είναι ενεργό, πιέστε Αυτόµατο για να εξέλθετε από το OSD. Μόλις απενεργοποιηθεί το OSD, πιέστε Αυτόµατο και η οθόνη θα πραγµατοποιήσει αυτόµατη βελτιστοποίηση της θέσης απεικόνισης, της εστίασης και του ρολογιού της οθόνης. Πιέστε το Πλήκτρο Empowering για να ανοίξετε το OSD του Acer ecolor Management και να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες σεναρίου. Παρακαλούµε ανατρέξτε στο "Acer ecolor Management" στη σελίδα 12 για περαιτέρω λεπτοµέρειες.

23 9 Acer ecolor Management Οδηγίες λειτουργίας 1 Πιέστε το Πλήκτρο Empowering για να ανοίξετε το OSD του Acer ecolor Management και να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες σεναρίου. Ελληνικά 2 Πιέστε " " ή " " για να επιλέξετε τη λειτουργία. 3 Πιέστε το κουµπί Αυτόµατη ρύθµιση για επιβεβαίωση της λειτουργίας και έξοδο από το Acer ecolor Management. υνατότητες και πλεονεκτήµατα Εικονίδιο κεντρικού µενού Στοιχείο υποµενού Λειτουργία χρήστη Λειτουργία κειµένου Τυπική λειτουργία Λειτουργία γραφικών Λειτουργία ταινίας Περιγραφή Ορίζεται από το χρήστη. Μικροµετρική µεταβολή των ρυθµίσεων ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Βέλτιστη εξισορρόπηση φωτεινότητας και αντίθεσης που εµποδίζει την κούραση των µατιών. Ο πιο άνετος τρόπος ανάγνωσης κειµένου στην οθόνη. Προεπιλεγµένες ρυθµίσεις. Εµφάνιση δυνατοτήτων εγγενούς οθόνης. Βελτιώνει τα χρώµατα και τονίζει τις παραµικρές λεπτοµέρειες. Εµφάνιση εικόνων και φωτογραφιών µε ζωηρά χρώµατα και ευκρινείς λεπτοµέρειες. Απεικονίζει σκηνές µε την παραµικρή λεπτοµέρεια. Παρουσιάζει υπέροχες οπτικές σκηνές, ακόµη και σε ακατάλληλα φωτισµένα περιβάλλοντα.

24 10 Ελληνικά Επιλογή ρυθµίσεων OSD Σηµείωση: Το περιεχόµενο που ακολουθεί παρατίθεται για λόγους παραποµπής και µόνο. Οι πραγµατικές προδιαγραφές του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν. Το OSD µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την επιλογή των ρυθµίσεων της οθόνης LCD. Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να ανοίξετε το OSD. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε το OSD για να ρυθµίσετε την ποιότητα της εικόνας, τη θέση και τις γενικές ρυθµίσεις OSD. Για προηγµένες ρυθµίσεις, παρακαλούµε ανατρέξτε στην επόµενη σελίδα: Ρύθµιση της ποιότητας εικόνας 1 Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να ανοίξετε το OSD. 2 Πιέστε τα πλήκτρα / επιλέξτε Εικόνα από το OSD. Ακολούθως µεταβείτε στο στοιχείο εικόνας που επιθυµείτε να ρυθµίσετε. 3 Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα / για να ρυθµίσετε τις κλίµακες δροµέων. 4 Το µενού Εικόνα µπορεί να χρησιµοποιηθεί για να ρυθµίσετε τις τρέχουσες λειτουργίες Φωτεινότητα, Αντίθεση, Θερµοκρασία χρώµατος, Αυτόµατη ρύθµιση παραµέτρων όπως και άλλες ιδιότητες που έχουν σχέση µε την εικόνα.

25 11 Ρύθµιση θέσης OSD Ελληνικά 1 Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να ανοίξετε το OSD. 2 Χρησιµοποιώντας τα πλήκτρα κατεύθυνσης, επιλέξτε OSD από την απεικόνιση στην οθόνη. Ακολούθως µεταβείτε στη δυνατότητα που επιθυµείτε να ρυθµίσετε.

26 12 Επιλογή της ρύθµισης Ελληνικά 1 Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να ανοίξετε το OSD. 2 Χρησιµοποιώντας τα πλήκτρα /, επιλέξτε Ρύθµιση από το OSD. Ακολούθως µεταβείτε στη δυνατότητα που επιθυµείτε να ρυθµίσετε. 3 Το µενού Ρύθµιση µπορεί να χρησιµοποιηθεί για να επιλέξετε τη Γλώσσα µενού της οθόνης και άλλες σηµαντικές ρυθµίσεις.

27 13 Ελληνικά Πληροφορίες προϊόντος 1 Πιέστε το πλήκτρο Μενού για να ανοίξετε το OSD. 2 Χρησιµοποιώντας τα πλήκτρα /, επιλέξτε Πληροφορίες από το OSD. Ακολούθως εµφανίζονται οι βασικές πληροφορίες της οθόνης LCD για την τρέχουσα είσοδο.

28 14 Αντιµετώπιση προβληµάτων Πριν από την αποστολή της οθόνης LCD για επισκευή, παρακαλούµε ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα αντιµετώπισης προβληµάτων για να δείτε αν µπορείτε να πραγµατοποιήσετε αυτοδιάγνωση του προβλήµατος. Ελληνικά Λειτουργία VGA Πρόβληµα Κατάσταση LED ιορθωτική ενέργεια Χωρίς ορατή εικόνα Μπλε Ανενεργό Μέσω του OSD, ρυθµίστε τη φωτεινότητα και την αντίθεση στο µέγιστο ή επαναφέρετε στις προεπιλεγµένες τους ρυθµίσεις. Ελέγξτε το διακόπτη τροφοδοσίας. Ασταθής εικόνα Αφύσικη εικόνα Πορτοκαλί Η εικόνα λείπει, είναι εκτός κέντρου, πολύ µεγάλη ή πολύ µικρή πάνω στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατάλληλα συνδεδεµένο στην οθόνη. Ελέγξτε αν το καλώδιο σήµατος βίντεο είναι κατάλληλα συνδεδεµένο στο πίσω µέρος της οθόνης. Βεβαιωθείτε ότι το σύστηµα του υπολογιστή είναι ενεργοποιηµένο και σε λειτουργία εξοικονόµησης ενέργειας/αναµονής. Ελέγξτε αν οι προδιαγραφές της κάρτας γραφικών και της οθόνης είναι συµβατές µεταξύ τους πράγµα που ενδέχεται να προκαλέσει ασυµφωνία στη συχνότητα του σήµατος εισόδου. Μέσω του OSD, ρυθµίστε εστίαση, ρολόι, οριζόντια και κάθετη θέση µε µη τυπικά σήµατα. Ελέγξτε τη ρύθµιση της οθόνης στο σύστηµά σας. Σε περίπτωση που λείπει η εικόνα, παρακαλούµε επιλέξτε άλλη ανάλυση ή ρυθµό ανανέωσης κάθετης σάρωσης. Περιµένετε µερικά δευτερόλεπτα µετά από τη ρύθµιση του µεγέθους της εικόνας, πριν αλλάξετε ή αποσυνδέσετε το καλώδιο σήµατος ή απενεργοποιήσετε την οθόνη.

Οθόνη LCD της Acer. Οδηγός Χρήστη

Οθόνη LCD της Acer. Οδηγός Χρήστη Οθόνη LCD της Acer Οδηγός Χρήστη Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Οδηγός χρήσης οθόνης LCD της Acer Αρχική Έκδοση: 06/2008 Μπορεί περιοδικά να γίνονται αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ. 1 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. 5 / 6 ΘΕΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. 6 7 ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ. 8 ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 8 ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΑΣ. 8 ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. 9 DDC.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ. 1 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. 5 / 6 ΘΕΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. 6 7 ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ. 8 ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 8 ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΑΣ. 8 ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. 9 DDC. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ... 1 Πληροφορίες για την ασφάλεια και την άνεσή σας... 2 ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 5 Τοποθέτηση / Αφαίρεση της Βάσης... 6 ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΣΗΣ ΟΘΟΝΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Τα παρακάτω συμπτώματα είναι φυσιολογικά για την LCD οθόνη και δεν αποτελούν πρόβλημα.

Τα παρακάτω συμπτώματα είναι φυσιολογικά για την LCD οθόνη και δεν αποτελούν πρόβλημα. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ειδικές Σημειώσεις για τις LCD Οθόνες...1 Πληροφορίες για την ασφάλεια και την άνεσή σας...2 Αφαίρεση συσκευασίας...5 Τοποθέτηση / Αφαίρεση της βάσης...6 Ρύθμιση θέσης της οθόνης...6

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ Τα παρακάτω συμπτώματα είναι φυσιολογικά για την LCD οθόνη και δεν αποτελούν πρόβλημα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ Τα παρακάτω συμπτώματα είναι φυσιολογικά για την LCD οθόνη και δεν αποτελούν πρόβλημα. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ειδικές Σημειώσεις για τις LCD Οθόνες...1 Πληροφορίες για την ασφάλεια και την άνεσή σας...2 Αφαίρεση συσκευασίας...5 Toηoθethεh/Aφaipeεh thε baεhε...6 Ρyθmiεh θeεhε oθonhε...7 Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων Acer. Οδηγός Χρήστη

Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων Acer. Οδηγός Χρήστη Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων Acer Οδηγός Χρήστη Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Οδηγός χρήσης οθόνης LCD της Acer Αρχική Έκδοση: 01/2008 Μπορεί περιοδικά να γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602

Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Powerline 500 Nano PassThru 2 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB5602 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχοµένων

Πίνακας Περιεχοµένων Πίνακας Περιεχοµένων Ασφάλεια 1 Ηλεκτρική ασφάλεια 1 Ασφάλεια εγκατάστασης 1 Ασφάλεια καθαρισµού 1 Ειδικές σηµειώσεις για τις 2 LCD Οθόνες Περιεχόµενα συσκευασίας 2 Οδηγίες εγκατάστασης 3 Τοποθέτηση 3

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ LCD ΟΘΟΝΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ειδικές Σημειώσεις για τις LCD Οθόνες...1 Πληροφορίες για την ασφάλεια και την άνεσή σας...2 Αφαίρεση συσκευασίας...5 Τοποθέτηση / Αφαίρεση της βάσης...6 Ρύθμιση θέσης της οθόνης...6

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401)

Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Οδηγός εγκατάστασης Powerline 500 PassThru Adapter (XAVB5401) Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Σημαντικά μηνύματα ασφάλειας Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό πριν επιχειρήσετε να τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

±15dB. 8. EFF 9. AUX AUX. 10. PAN MC SERIES 3

±15dB. 8. EFF 9. AUX AUX. 10. PAN MC SERIES 3 Mίκτης µε ενσωµατωµένο ενισχυτή Σειρά MC Οδηγίες χρήσης υνατότητες 4 µονοφωνικές είσοδοι και 2 στερεοφωνικές είσοδοι Προενισχυτές µικροφώνου χαµηλού θορύβου σε όλες τις εισόδους µικροφώνου, ρυθµιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (3.1) 2. Σύνδεση (3.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (3.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (4.0) 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Η ονοµασία

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 EL Εγχειρίδιο χρήσης a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX EL Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά

Διαβάστε περισσότερα

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr UT-602, UT-603 ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΩΓΗΣ / ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το όργανο µέτρησης µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε µια ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να τηρείτε ορισµένες βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, όπως οι παρακάτω: ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Γρήγορος οδηγός

Σειρά Γρήγορος οδηγός Γρήγορος οδηγός Copyright 2009 Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Γρήγορος οδηγός σειράς Aspire one Αρχική Έκδοση: 04/2009 Φορητό PC σειράς Aspire one Αριθµός Μοντέλου: Σειριακός Αριθµός: Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης

CC 601. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Οδέσους Α.Ε. www.odesus.gr Ανθ.Σταµ.Ρεγκούκου 17 - Τρείς Γέφυρες, 111 45 - Αθήνα τηλ. 210.32.27.140, 210.32.29.592, φαξ. 210.32.26.808 Μυκόνου 7 & Υδρας 41, 546 38 - Θεσσαλονίκη τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ CRL 3TV27 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CRL-3TV27 1 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ υνατότητα ρύθµισης της έντασης οµιλίας Εξωτερική µονάδα µε φινίρισµα αλουµινίου, ανθεκτική στις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα