ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤ ΛΑΚ ΑΜΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤ ΛΑΚ ΑΜΙΑΣ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

2 τ Έργα στη Λακατάμια Έργα υπό εξέλιξη Προχωρούν οι εργασίες για το Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο (παρά το Αεροδρόμιο Λευκωσίας) και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Έχουν υπογραφτεί τα συμβόλαια και έχουν αρχίσει οι εργασίες για την ανέγερση 1ου ορόφου στο Κέντρο Υγείας. Άρχισαν εργασίες κατασκευής περιπτέρου, χώρων στάθμευσης και Πλατείας έναντι του Αρχηγείου Πυροσβεστικής στο γραμμικό πάρκο του Πεδιαίου (Πολεοδομικό έργο με τη συνεισφορά του Δήμου). α Έργα που ολοκληρώθηκαν Έχουν ολοκληρωθεί οι κατασκευαστικές εργασίες για τη μετατροπή και αναβάθμιση του ΔημοτικούΣχολείου Χανδριών και ο Δήμος Λακατάμιας έχει ήδη αποκτήσει το δικό του, μόνιμο κατασκηνωτικό χώρο. Σ' αυτόν θα φιλοξενού- νται κάθε χρόνο παιδιά, και όχι μόνον, από τα Δημοτικά σχολεία που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Λακατάμιας, αλλά και παιδιά από σχολεία αδελφοποιημένων Δήμων της Ελλάδας, και θα απασχολούνται δημιουργικά σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον μέσα στη φύση. Ο χώρος θα παραχωρείται επίσης για χρήση από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, το Εργατο- ϋπαλληλικό Προσωπικό του Δήμου, Ομίλους και Εταίρους του Δήμου, άλλες οργανωμένες ομάδες καθώς και δημότες.

3 Οδηγίες για καταπολέμηση κουνουπιών και κατσαρίδων Πληροφορούνται οι δημότες Λακατάμιας ότι, ο Δήμος δεν θα προβαίνει σε ψεκασμούς των αποχετευτικών συστημάτων των κατοικιών και των υποστατικών, γιατί αυτό, είναι υποχρέωση των δημοτών, σύμφωνα με το άρθρο 153(α) των Δημοτικών Κανονισμών που λεει πως «Οποιοδήποτε πρόσωπο κατέχει ή χρησιμοποιεί οποιοδήποτε υποστατικό πρέπει να το διατηρεί πάντοτε καθαρό και σε υγιεινές συνθήκες». Για καταπολέμηση των κουνουπιών και των κατσαρίδων, που αυξάνονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, είναι καλό να: Διατηρείτε τα φρεάτια επιθεώρησης (κυρίζια) του αποχετευτικούσυστήματος των κατοικιών σας ερμητικά κλειστά, σφραγίζοντας τα καπάκια με γράσο ή με άλλο τρόπο. Αντικαταστήστε όσα καπάκια λόγω φθοράς αφήνουν έξοδο στα κουνούπια ή τις κατσαρίδες. Τοποθετήστε πυκνό συρμάτινο πλέγμα στο στόμιο των σωλήνων εξαερισμού. Καταπολεμάτε κάθε 3 μήνες τα έντομα στο αποχετευτικό σας σύστημα, με ασφαλή και εύκολα σε χρήση εντομοκτόνα τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από εξειδικευμένα καταστήματα εμπορίας εντομοκτόνων υγειονομικής χρήσης. Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνα με φειδώ αφούακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σ' αυτά και τα φυλάγετε σε ασφαλές μέρος μακριά από παιδιά. Κρατήστε τις κατσαρίδες έξω από το σπίτι γεμίζοντας τις ρωγμές, σφραγίζοντας τις τρύπες γύρω από τις σωλήνες και φράζοντας όλα τα σημεία από όπου μπορούν να εισέλθουν οι κατσαρίδες στο σπίτι. Διατηρείτε του χώρους σας καθαρούς και συγυρισμένους και ξεφορτωθείτε περιττά ή ανεπιθύμητα αντικείμενα όπως πεταμένα χαρτιά, παλαιές εφημερίδες, πλαστικές τσάντες από ψώνια και φακέλους τα οποία είναι κρυψώνες για κατσαρίδες. Στοιχεία επικοινωνίας Δήμου Λακατάμιας Δήμος Λακατάμιας Οδός 1ης Απριλίου 11, 2310 Λακατάμια Τ.Θ.12012, 2340 Λακατάμια Τηλ.: , Φαξ: municipality@lakatamia.org.cy για παράπονα / εισηγήσεις: parapona@lakatamia.org.cy Website: www. lakatamia. org. cy Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη: Τηλ (ώρες λειτουργίας γραφείων Δήμου) Γραμμή για απώλειες νερού: Τηλ (εκτός ωρών λειτουργίας γραφείων Δήμου) Γραμμή για εξυπηρέτηση των Δημοτών (έκτακτα περιστατικά), περισυλλογή αδέσποτων σκύλων & νεκρών ζώων: Τηλ (εκτός ωρών λειτουργίας γραφείων Δήμου)

4 Για μια καθαρή Λακατάμια Καθαρισμός οικοπέδων, χωραφιών και άλλων κενών τεμαχίων γης Ο Δήμος έχει αρχίσει τον καθαρισμό των οικοπέδων, χωραφιών και άλλων κενών τεμαχίων γης στη Λακατάμια. Συνεργεία θα περάσουν από κάθε περιοχή και θα καθαρίσουν την άγρια βλάστηση και τις ακαθαρσίες, όπου είναι εφικτό, για να ευπρεπιστεί η Λακατάμια και να μειωθούν οι κίνδυνοι πρόκλησης πυρκαγιών, η διακίνηση ανεπιθύμητων ερπετών και επικίνδυνων τρωκτικών. Προτρέπονται οι δημότες όπως διατηρούν τους εν λόγω χώρους καθαρούς γιατί πάνω απ όλους θα απολαμβάνουν οι ίδιοι την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της γειτονιάς τους και της πόλης μας γενικότερα. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά... Η γειτονιά σας είναι δικός σας χώρος. Διατηρείστε την καθαρή. Επιδίωξή μας είναι: Με σταθερά βήματα, να φθάσουμε σε αξιοζήλευτα επίπεδα εξυπηρέτησης και προσφοράς, και με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον να επιτύχουμε την ανάπτυξη μιας πόλης Σύγχρονης, Λειτουργικής και Ανθρώπινης. Μην παρανομείτε τοποθετώντας κλαδέματα ή άλλα αντικείμενα σε κενά οικόπεδα ή δημόσιους χώρους. Μην τοποθετείτε δολώματα και μην ψεκάζετε με επικίνδυνα εντομοκτόνα. Μην φυτεύετε δέντρα στα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς. Κλαδεύετε όσα δέντρα είναι ήδη φυτεμένα στα πεζοδρόμια, ή αφαιρέστε τα και φυτέψετε τα σε άλλο χώρο έτσι που να μην παρεμποδίζεται η διέλευση πεζών. Εξασφαλίζετε από το Δήμο άδεια κατοχής του σκύλου σας. Η διατήρηση σκύλου χωρίς άδεια είναι παράνομη και διώκεται ποινικώς.

5 Βγάζετε τους σκύλους σας περίπατο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για πεζοπόρους με σκύλους, δίπλα στην κοίτη του Πεδιαίου Ποταμού. Μην αφήνετε τους σκύλους σας να κοπρίζουν και να λερώνουν δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Έχετε υποχρέωση να μαζεύετε τις ακαθαρσίες τους. Διατηρείτε και προσκομίζετε τα σκύβαλα σας προς περισυλλογή σε καλάθους ερμητικά κλειστούς και μόνο το βράδυ πριν την περισυλλογή. Λάβετε ενεργά μέρος στην ανακύκλωση. Ανακυκλώνοντας συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος και εξασφαλίζετε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας. Τοποθετήστε σε περίοπτο χώρο τον αριθμό του σπιτιού/υποστατικού σας έτσι που να διευκολύνεται η εξεύρεση συγκεκριμένης διεύθυνσης από τον ταχυδρόμο ή/και τον επισκέπτη. Όταν παρατηρείτε καμένους λαμπτήρες οδικούφωτισμού, σημειώνετε τον αριθμό του πασσάλου, και επικοινωνείτε απ'ευθείας με το Τμήμα Βλαβών της ΑΗΚ στο τηλ ούτως ώστε να γίνεται άμεσα η αντικατάσταση του λαμπτήρα. Διατηρείτε τον χώρο γύρω από τον υδρομετρητή σας καθαρό και μην αφήνετε ελεύθερους σκύλους μέσα στην αυλή σας, ώστε να γίνεται κανονική καταγραφή της κατανάλωσης και να μην αναγκάζεται η υπηρεσία του Δήμου να προβαίνει σε κατά μέσο όρο υπολογισμό της κατανάλωσης νερού. Εάν παρατηρήσετε διαρροή νερού, εκτός ωρών εργασίας του Δήμου, ή διαπιστώσετε την ύπαρξη αδέσποτου ή σκοτωμένου ζώου ή οτιδήποτε θεωρείτε επικίνδυνο στο δρόμο, ειδοποιήστε αμέσως το Δήμο στα τηλέφωνα και αντίστοιχα. Μην σταθμεύετε πάνω στις σχάρες των φρεατίων οχετών oμβρίων υδάτων για να μπορούν οι εργάτες του Δήμου να καθαρίζουν τα φρεάτια. Μην σταθμεύετε στα πεζοδρόμια και στους κόλπους όπου υπάρχουν στάσεις λεωφορείων. Μην κατασκευάζετε αυθαίρετα και παράνομα υπόστεγα για στάθμευση των οχημάτων σας σε δημόσιους χώρους (αδιέξοδα και χώρους πρασίνου). Συνεργεία του Δήμου θα προβαίνουν σε απομάκρυνσή τους και μεταφορά τους στις αποθήκες του Δήμου χρεώνοντας σας τα ανάλογα έξοδα. Μην καταστρέφετε και μην αφήνετε βανδάλους να καταστρέφουν δημόσια περιουσία. Τόσον το γραμμικό πάρκο όσον και άλλοι δημόσιοι χώροι θα επιτηρούνται και οι παραβάτες θα διώκονται.

6 Ευρωπαϊκό έργο ELIH MED Ενεργειακές ανακαινίσεις σε τρία νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος στη Λακατάμια Με την υπογραφή των όρων και των προϋποθέσεων των τριών ενεργειακών ανακαινίσεων νοικοκυριών στη Λακατάμια, επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για το Ευρωπαϊκό έργο ELIH MED. Το έργο συγχρηματοδοτεί ο Δήμος Λακατάμιας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αιτήσεων που παραλήφθηκαν, οι τελικοί δικαιούχοι στη Λακατάμια είναι: - Χριστούλλα Αριστείδου, μονογονεϊκή οικογένεια με ένα εξαρτώμενο - Μυριάνθη Μενελάου, μονογονεϊκή οικογένεια με τρία εξαρτώμενα - Ιωάννης Ιωαννίδης, οικογένεια με τέσσερα εξαρτώμενα Οι δικαιούχοι ανταποκρίνονται στα εισοδηματικά και τεχνικά κριτήρια που είχαν τεθεί. Συνοπτικά, οι μονογονεϊκές οικογένειες με ένα παιδί να έχουν ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα (ΑΕΕ) μικρότερο από 20,000 και οι οικογένειες χωρίς παιδιά να έχουν ΑΕΕ μικρότερο από 22,000. Για κάθε επιπρόσθετο παιδί, το ΑΕΕ αυξανόταν ανά 2,000 για να εξακολουθεί να είναι επιλέξιμος ο/η αιτητής/ τρια. Επίσης, οι εγκεκριμένες κατοικίες δεν έπρεπε να υπερβαίνουν τα 150 τετρ. μέτρα και να έχουν ημερομηνία κατασκευής, μεταξύ1970 και Οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν επιλεγεί έχουν καταγράψει ετήσιο ενεργειακό κόστος μεταξύ 1640 και Με την έναρξη των επεμβάσεων ενεργειακής ανακαίνισης, θα συνεργαστούν με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου για τοποθέτηση έξυπνου μετρητή στη κατοικία τους που θα καταγράφει τις ενδεχόμενες μειώσεις στην κατανάλωση. Σκοπός του έργου είναι να αυξήσει την ενεργειακή απόδοση σε κατοικίες χαμηλού ετήσιου εισοδήματος. Ο Δήμος συμμετέχει ενεργά στο έργο ELIH MED. Συγκεκριμένα εξασφάλισε την ανακαίνιση τριών κατοικιών στη Λακατάμια, υποστήριξε το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών στη διάδοση της ανακοίνωσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με Τοπικές Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αλλά και βοήθησε πολλούς ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. Κ Η έ ρ κ ε π σ Ο ό ό ν π κ Ε Κ σ ν ε Α ε Ε «Ο Π κ χ ε λ Μ ρ τ π π

7 Ημερίδα για την Ημέρα της Ευρώπης από το Δήμο Λακατάμιας ί. ί. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, η Ημερίδα που οργάνωσε ο Δήμος Λακατάμιας με θέμα «Σχέδια χορηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας, ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και καθοδήγηση για το σωστό Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων». Στην Ημερίδα που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρευρέθηκε και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης ο οποίος και συνεχάρη το Δήμο για τη διοργάνωση της Ημερίδας. Μεταξύάλλων ο κ. Μαρκοπουλιώτης ανέφερε: «Η ημερίδα που διοργανώνετε σήμερα έχει εξαιρετικά σημαντική σημασία. Τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν στη συνέχεια συγχρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά κονδύλια και στόχος τους είναι να τονώσουν την απασχόληση και να βοηθήσουν ασθενέστερες ομάδες όπως οι νέοι άνεργοι και οι γυναίκες που βρίσκονται εκτός της αγοράς εργασίας.» Κλείνοντας το χαιρετισμό του ο κ. Μαρκοπουλιώτης προέτρεψε τους παρευρισκομένους να αδράξουν τις ευκαιρίες και να χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να καθορίσουν οι ίδιοι το επαγγελματικό τους μέλλον. Ο Δήμαρχος Λακατάμιας κ. Λουκάς Ιατρούαφούευχαρίστησε τον κ. Μαρκοπουλιώτη και όλους όσους παρευρέθηκαν στην Ημερίδα, αναφέρθηκε στη σημαντικότητά της λέγοντας μεταξύάλλων ότι: «Βασικός λοιπόν σκοπός της αποψινής μας εκδήλωσης είναι να καταστήσουμε όλους εσάς κοινωνούς των διαφόρων προγραμμάτων που προσφέρονται, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προπαντός, να πείσουμε, όσον το δυνατόν πιο πολλούς από εσάς, να δημιουργήσετε τη δική σας μικρή επιχείρηση, που αποδεδειγμένα, αυτές οι επιχειρήσεις σήμερα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ευρωπαϊκής οικονομίας αλλά και της οικονομίας της δικής μας πατρίδας.» Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας παρουσιάστηκαν διάφορα ενδιαφέροντα θέματα. Έγινε παρουσίαση τόσον του Προγράμματος Erasmus για νέους επιχειρηματίες, το οποίο στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες της Ε.Ε. να μαθητεύσουν για ορισμένη χρονική περίοδο σε επιχειρήσεις έμπειρων επιχειρηματιών σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε., όσον και των Σχεδίων της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού(ΑνΑΔ) για στήριξη της απασχόλησης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Έγινε επίσης, παρουσίαση του Έκτακτου Σχεδίου Παροχής Κινήτρων για την Εργοδότηση των Μακροχρόνια Ανέργων και των Νέων και του πολύενδιαφέροντος Έργου «Επιδότηση Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας στο Πλαίσιο Συμφιλίωσης της Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής». Στη διάρκεια της Ημερίδας παρουσιάστηκαν επίσης για πρώτη φορά Παγκύπρια, τα Σχέδια Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας. Τέλος, ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, κ. Μιχάλης Βασιλείου, έδωσε στους παρευρισκόμενους καθοδήγηση ως προς τη σωστή επιλογή επαγγελμάτων από τους νέους, δίνοντας έμφαση στα επαγγέλματα που έχουν ή θα έχουν στο μέλλον περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης. Μετά το τέλος της Ημερίδας ακολούθησε δεξίωση κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εισηγητές των θεμάτων και να ενημερωθούν περαιτέρω για τα θέματα που παρακολούθησαν.

8 Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμιας Τ Κατάλληλο για δεξιώσεις γάμου, βαφτίσεων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων Στις πιο σημαντικές δεξιώσεις της ζωής σας όπου θα μοιραστείτε στιγμές χαράς με αγαπημένα σας πρόσωπα θέλετε σίγουρα ένα ειδυλλιακό, λειτουργικό και παράλληλα όμορφο χώρο. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμιας προσφέρεται ως μια εναλλακτική λύση η οποία με μια καλόγουστη διακόσμηση θα έχει οπωσδήποτε ένα άψογο αποτέλεσμα. Ιδανικός συνδυασμός χαμηλής τιμής και ποιοτικού περιβάλλοντος. Το εντυπωσιακό, δροσερό, ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσετε τη δεξίωση του γάμου σας ή άλλη δεξίωση έτσι που να νοιώθετε ασφάλεια, σιγουριά και ικανοποίηση όχι μόνον εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας. Την αρμονία, κομψότητα και λειτουργικότητα του χώρου συμπληρώνει ο άνετος χώρος στάθμευσης και η εύκολη προσέλευση. Για πληροφορίες και για διευθέτηση επίσκεψης, επικοινωνήστε με την κ. Αθηνά Κυριάκου στο τηλ

9 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Κ. ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΙΟΥΝΙΟ 2012 Τέλεσε 26 πολιτικούς γάμους Παρευρέθηκε: Σε συσκέψεις των Δημάρχων της Μείζονος Λευκωσίας, σχετικά με την δημιουργία ΤΡΑΜ στη Λευκωσία και άλλων θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Σε συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων κ. Κύρου σχετικά με τη Λίμνη Μαγγλή. Στην Κυπριακή Βραδιά που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γονέων του Β ΔημοτικούΣχολείου. Στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας που έγινε στο γραμμικό πάρκο Πεδιαίου (παραπλεύρως του ΘΟΙ). Στο Παιδικό Καρναβαλίστικο Πάρτυ, που έγινε στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας. Στην εναρκτήρια Ημερίδα της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης που έγινε στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ. Σε δύο Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης Δήμων Κύπρου. Και χαιρέτισε την τελετή αποκαλυπτηρίων Τιμητικής Πλάκας για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης ορόφου στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας. Σε συνάντηση με την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρούκ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, στην οποία έδωσε την εισφορά του Δήμου για την έναρξη του εράνου Από πόρτα σε πόρτα. Και απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Λαϊκής Τράπεζας στη Λακατάμια. Σε 3 συνεδρίες της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λευκωσίας. Στην υπογραφή του Συμβολαίου για την ανέγερση ορόφου στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας. Σε δύο συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για θέματα που αφορούν το Δήμο. Στη διάλεξη που δόθηκε στο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου με θέμα Γενεαλογικό Δένδρο από το Δρ. Γ. Σωκράτους. Και χαιρέτισε την εκδήλωση για τις Εθνικές Επετείους, της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, που έγινε από το Δήμο, στην αίθουσα τελετών ΠολιτιστικούΚέντρου της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο. Στη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λευκωσίας. Και είχε συνάντηση με το Μαθητικό Συμβούλιο του Α Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας. Σε 3 συνεδρίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας. Και εκκλησιάστηκε σε όλες τις εκκλησίες του Δήμου μας τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη του ΑντικαρκινικούΣυνδέσμου. Σε 2 συνεδρίες του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας. Σε 2 συνεδρίες του Κλιμακίου Δημάρχων και Δημοτικών Γραμματέων της Μείζονος Λευκωσίας. Σε 2 συνεδρίες των Δημάρχων της Μείζονος Λευκωσίας. Σε συνεδρία του ΑνοικτούΣχολείου Λακατάμιας. Σε σειρά σεμιναρίων με θέμα Μαθησιακές δραστηριότητες σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας.

10 Και έδωσε εισφορά στους μοτοσικλετιστές του συνδέσμου Ένα Όνειρο μια Ευχή. Σε συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων και τους Δημάρχους Μείζονος Λευκωσίας σχετικά με τη δημιουργία ΤΡΑΜ στη Λευκωσία. Σε 1 συνεδρία στο Συμβούλιο Εκμετάλλευσης Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων. Στην Πασχαλινή Εκδήλωση που έγινε στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου (παραπλεύρως του ΘΟΙ), και περιελάμβανε διαγωνισμούς παραδοσιακών παιχνιδιών που οργάνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας. Σε συνάντηση με παιδιά του Ζ Δημοσίου Νηπιαγωγείου Λακατάμιας. Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Ηρόδοτου Ηροδότου, που έγινε στη Δημοτική Πινακοθήκη. Στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα Χορούπου έγινε στο πάρκο Αγίου Γεωργίου. Σε συνάντηση με τους Δημάρχους Έγκωμης και Αγλαντζιάς για τη δημιουργία Ραδιοσταθμού. Και χαιρέτισε την Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος προς ενημέρωση των δημοτών του με θέμα: Σχέδια χορηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας, ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και καθοδήγηση για το σωστό Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων. Στην υποδοχή λειψάνων της Αγίας Ειρήνης που έγινε στην Εκκλησία Αγίου Νικολάου, στη Λακάταμια. Στην ετήσια εκδρομή, ηλικιωμένων δημοτών που έγινε στο χωριό Όμοδος. Στη διάλεξη Η επιχειρησιακή δράση της ΕΟΚΑ μέχρι την εξορία Μακαρίου που έγινε στο Σύνδεσμο Αγωνιστών. Στο διαγωνισμό σκακιούτου Γ ΔημοτικούΣχολείου Λακατάμιας. Σε σύσκεψη του Ενεργειακού Γραφείου Κύπρου για θέματα Οδικού Φωτισμού. Και τέλεσε τα εγκαίνια του καταστήματος Shopping Therapy, στη Λακατάμια. Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και κοσμημάτων του ΑνοικτούΣχολείου Λακατάμιας. Στην τελετή λήξης αποφοίτων της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου. Στο Εθνικό Μνημόσυνο Πεσόντων και Αγνοουμένων του Σωματείου ΚΟΝΤΕΜΕΝΟΣ, που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα, και κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο. Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη των Δημάρχων Μείζονος Λευκωσίας. Και χαιρέτισε το 4ο Οικολογικό Φεστιβάλ Λακατάμιας, που έγινε στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου (παρά το γήπεδο ΘΟΙ), το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Λακατάμιας, σε συνεργασία με τα Σχολεία Λακατάμιας και Ανθούπολης. Και χαιρέτισε, εκ μέρους της Ένωσης Δήμων Κύπρου, την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου δόθηκαν οι χορηγίες σε διάφορους οργανισμούς από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε εκδήλωση που οργανώθηκε από το Δήμο Λευκωσίας, για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο European Wheel Day, που οργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, τη Νεολαία Οικολόγων, τη Κίνηση για τα Δικαιώματα των Πεζών και το Δήμο Λευκωσίας. Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΠΕ κ. Χ Δαμιανού, για θέματα που αφορούν τη Γυναικεία Ομάδα Πετοσφαίρισης του ΝαυτικούΟμίλου Λακατάμιας. Στο Fashion Show που διοργάνωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας, με δημιουργίες της ομάδας Κοπτικής Ραπτικής του Κέντρου. Σ δ Σ Τ (Μ Τ

11 ς ι Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά... Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για σύγχρονη επικοινωνία και παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, εντατικοποιούμε την εκστρατεία ενημέρωσης / υπενθύμισης των δημοτών μας αναφορικά με τη δυνατότητα της μεταξύ μας ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λακατάμιας ( www. lakatamia. org. cy) σας παρέχεται η δυνατότητα να υποβάλλετε τις εισηγήσεις, απόψεις και τα παράπονα σας πάνω σε οποιοδήποτε θέμα και να λαμβάνετε φόρμες και έντυπα για συμπλήρωση, έτσι που να μην απαιτείται η προσωπική παρουσία σας στο Δημαρχείο για την παραλαβή τους. Σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο μέσω της JCCe- pay. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών κερδίζετε χρόνο ( αφούδεν χρειάζεται να επισκεφθείτε την τράπεζα σας ή το Δημοτικό Ταμείο) και χρήμα ( αφούδεν χρεώνεστε με επιπρόσθετα τέλη και επιβαρύνσεις). Για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα νέα και τις ανακοινώσεις του Δήμου καταχωρείστε τα στοιχεία σας στην Κάρτα καταχώρησης στοιχείων που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Υποβάλλετε τις απόψεις, εισηγήσεις ή/ και παράπονα σας ηλεκτρονικά στην Κάρτα Απόψεις / Εισηγήσεις / Παράπονα Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ς Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, 9:00 μ.μ. Κωμική Θεατρική Παράσταση «Θα πηδήξω απ' το παράθυρο» του Ζώρζ Φεϋντώ Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας ΕΙΣΟΔΟΣ: 20 ( Μέρος των εσόδων από την παράσταση θα διατεθούν στο «Ίδρυμα Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.) Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, 8:00 μ.μ. Θεατρική Παράσταση Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας Το Θέατρο ΕΝΑ παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Ψαθά Ζητείται Ψεύτης στη Βουλή» ΕΙΣΟΔΟΣ 2 ( Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας) η Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, 8:00 μ.μ. Θεατρική Παράσταση Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας Το Θεατρικό Εργαστήρι ΠΡΟΖΑ παρουσιάζει το έργο του Νήλ Σάιμον Ηλίθιοι» Διοργανωτής: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λακατάμιας ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, 8:00 μ.μ. Ζωντανεύοντας την Παράδοση Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας Αναβίωση Ζωδιάτικων ηθών και εθίμων μέσω μουσικής, χορούκαι αφήγησης. Διοργανωτής: Κοινότητα Ζώδιας σε συνεργασία με το Λαογραφικό Όμιλο Δήμου Λακατάμιας Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 Θεατρική Παράσταση Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας Η Lavish Events & ΈΨilon παραγωγές σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λακατάμιας, παρουσιάζουν τη Θεατρική Παράσταση Τα Βαφτίσια» των Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη. ΕΙΣΟΔΟΣ : 15

12

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Πραγματοποιήσαμε: 8 Δημοτικές Συνελεύσεις, 12 Παρουσιάσεις του έργου του Δήμου, 5 Παρουσιάσεις για το ΣΑΛ, 12 Δημόσιες Διαβουλεύσεις/Παρουσιάσεις έργων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο

λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Νοέμβριος 2011, Αρ. Δελτίου 45 λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος 2012 ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΔΗΜΑΡΧΟΥΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Κ. ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ Αγαπητοί Συνδημότες/ σες,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: 6 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η Επισκόπηση χωρίζεται σε δύο μέρη: Α. Γενικό μέρος (συμπληρώνεται από όλα τα Σχολεία) Β. Ειδικό Μέρος που αντιστοιχεί στο θέμα που επιλέγεται κάθε χρόνο (Νερό,

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2012 Δράση [Αρ. 4] "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» συγχρηματοδοτείται από

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Με στόχο την κοινωνική προσφορά, η Τράπεζα Πειραιώς στην Κύπρο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό έργο και τα περιβαλλοντικά θέματα, στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Τίτλος του έργου: Μέτρα Ενεργειακής απόδοσης και αξιοποίησης των ΑΠΕ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Λακατάμιας. Τοποθεσία: Λακατάμια,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 11 ΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ SAVENERGY 2015 Κεντρικά Γραφεία ΑΗΚ (ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 11, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ) Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 Ομιλία του Αν. Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδια Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης των ΑΠΕ και της Εξοικονόμησης Ενέργειας για τοπικές αρχές και νοικοκυριά

Σχέδια Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης των ΑΠΕ και της Εξοικονόμησης Ενέργειας για τοπικές αρχές και νοικοκυριά Σχέδια Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης των ΑΠΕ και της Εξοικονόμησης Ενέργειας για τοπικές αρχές και νοικοκυριά Ανδρέας Λιζίδης Υπηρεσία Ενέργειας Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της».

Το θέμα με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε κατά τη φετινή χρονιά είναι: «Ενέργεια Τρόποι εξοικονόμησής της». Το σχολείο μας συνεχίζει φέτος, για τρίτη σχολική χρονιά, να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Οικολoγικά Σχολεία, το οποίο προσφέρει στους μαθητές μια νέα εμπειρία. Το

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2016 - Τεύχος 56 3 Μαρτίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ακολουθώντας τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές Νηπιαγωγείου και

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων:

Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων: Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων: Αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης www.fundingprogrammesportal.gov.cy 4 Απριλίου 2019 Ημερίδα LIFE Δάφνη Μαυρομμάτη, Λειτουργός Συντονισμού, ΓΔ ΕΠΣΑ Πύλη

Διαβάστε περισσότερα

Η γειτονιά μας, η πόλη μας. Περιβαλλοντικά μονοπάτια

Η γειτονιά μας, η πόλη μας. Περιβαλλοντικά μονοπάτια Tη σχολική χρονιά 2013-2014 το σχολείο μας συμμετείχε στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Βιώσιμη πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία». Η επιδίωξη του Δικτύου για τη δημιουργία ενημερωμένων ενεργών

Διαβάστε περισσότερα

5η Συνεδρία. της Επιτροπής Παρακολούθησης των. Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των. Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής

5η Συνεδρία. της Επιτροπής Παρακολούθησης των. Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των. Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 5η Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2007-2013 Εισαγωγική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΕΡΕΥΝΑΣ &ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ Οκτώβριος 2014 IV. ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης

Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης Πρόταση Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων στις Δυτικές Συνοικίες του Αστικού Κέντρου του Δήμου Λεμεσού Πρώτη Δημόσια Διαβούλευση Δρ. Ράλλης Γκέκας Οι Στόχοι του ΣΕΣ 2014-2020 Βιώσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Λευκωσία, 17 Δεκεμβρίου 2013 ΠΡΟΣ: ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Κύριε, Το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων σας πληροφορεί ότι τη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014 Φίλες και φίλοι συνδημότες, Εκπονούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας για την τριετία 2012-2014. Το επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Τ.Θ. 22113, 1517 Λευκωσία, Τηλ. + 357 22878181, Φαξ. +357 22773039 Ιστοσελίδα: www.kisa.org.cy, Ηλ. Ταχ.: kisa@cytanet.com.cy 1 Για την επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 1. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΙΚΩΝ: Για να συμπεριληφθεί

Διαβάστε περισσότερα

Γραφεία της ΑΗΚ, Λευκωσία Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, 11:00 π.μ.

Γραφεία της ΑΗΚ, Λευκωσία Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, 11:00 π.μ. Δήλωση του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων,κ. Μιχάλη Πήλικου στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την 10 η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «SAVENERGY 2014» και την 7 η Έκθεση Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Το σχολείο μας, το καινούριο στολίδι της πόλης του Ζήνωνα, κτίστηκε με δαπάνη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και λειτούργησε

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον & Τοπική Αυτοδιοίκηση για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής

Περιβάλλον & Τοπική Αυτοδιοίκηση για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής Περιβάλλον & Τοπική Αυτοδιοίκηση για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Ειδικός Επιστήμων - Διεθνολόγος Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό

Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό Σχέδιο ομιλίας για εγκαίνια Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Σωρό Αγαπητοί κάτοικοι της περιοχής του Σωρού Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, ως Δήμαρχος βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζω έναν ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας αποτελεί στόχο και επιδίωξη κάθε κυπριακής οικογένειας. Το κράτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, οφείλει να ενισχύσει την επίτευξη του

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σκοπός: Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει σκοπό την μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (στο εξής θα αναφέρεται ως «το Πολιτιστικό Ίδρυμα») διαθέτει υπαίθριο θέατρο στην αυλή του, στην οδό Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο Πανεπιστήμιο στον κόσμο που

Το πρώτο Πανεπιστήμιο στον κόσμο που Σελίδα: 27 (1 από 5) Αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια το Πανεπιστήμιo >Αναπτύσσει πλούσιες περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο να μειωθούν οι δαπάνες λειτουργίας του Το πρώτο Πανεπιστήμιο στον κόσμο που θα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΑΣΗ ΗΜΟΥ ΑΡΑ ΙΠΠΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΑΣΗ ΗΜΟΥ ΑΡΑ ΙΠΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΑΣΗ ΗΜΟΥ ΑΡΑ ΙΠΠΟΥ Ελένη Κίρλαππου Λειτουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων ήμος Αραδίππου ΤΕΠΑΚ, 7 Οκτωβρίου 2014 1. Εισαγωγή 2. Ενεργειακή Πολιτική Δήμου Αραδίππου 3. Έργο IMAST 1. Εισαγωγή (1) Η μεγαλύτερες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση του υπ αρ. 25ου/2013 πρακτικού δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση του υπ αρ. 25ου/2013 πρακτικού δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 16/10/2013 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: 1. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Πολεοδομικό Οδικό Έργο

Πολεοδομικό Οδικό Έργο Πολεοδομικό Οδικό Έργο ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ / ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 27.09.2017, για επανασχεδιασμό της οδού ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ Κύριος συνδετικός

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης

Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης 27 Νοεμβρίου 2018, Λευκωσία Γεωργία Σολομωνίδου- Χριστοφίδου, Διευθύντρια Προγραμματισμού, ΓΔ ΕΠΣΑ Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 1/4/2013: ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης

Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης Ο Δήμος Λεμεσού πρωτοστάτησε για την δημιουργία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου στο κέντρο της πόλης αφού πίστευε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Α/Α ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΓΟ 1 Α ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΙΤΙΟΥ 2 ΛΑΡΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΑΣΟΥΣ 3 ΑΧΝΑΣ 4 Β ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ 5 Β ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Διατιμήσεις Οικιακής Χρήσης. Κώδικες 01, 02 και 08

Διατιμήσεις Οικιακής Χρήσης. Κώδικες 01, 02 και 08 Διατιμήσεις Οικιακής Χρήσης Κώδικες 01, 02 και 08 Διατιμήσεις Οικιακής Χρήσης Οι Διατιμήσεις Οικιακής Χρήσης εφαρμόζονται αποκλειστικά για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για οικιακούς σκοπούς σε ιδιωτικές

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Altius Επιλογές Σύνταξης. Γιατί το μέλλον είναι κοντά!

Altius Επιλογές Σύνταξης. Γιατί το μέλλον είναι κοντά! Altius Επιλογές Σύνταξης Γιατί το μέλλον είναι κοντά! Altius Επιλογές Σύνταξης Η Altius Insurance έχοντας ως γνώμονα εσάς και τις ανάγκες σας από τη στιγμή που θα σταματήσετε να εργάζεστε, δημιουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.Π.. & ΔΑΝΕΙΩΝ Τ.Π.. & ΔΑΝΕΙΩΝ 1 Ο ρόλος του Ταμείου Παρακαταθηκών

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα: 5:30 μ.μ. Ξενοδοχείο Hilton Park

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα: 5:30 μ.μ. Ξενοδοχείο Hilton Park Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Μέλη Παιδαγωγικής Ομάδας ΤΣΙΑΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΚΕΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΣΙΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ» Τμήματα: 3 Μέλη μαθητικής ομάδας ΝΗΠΙΑ: Ζαμάνη Ματίνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ Ι ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Το έντυπο να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση δυσκολίας χειρόγραφα αλλά ευανάγνωστα)

ΕΝΤΥΠΟ Ι ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Το έντυπο να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση δυσκολίας χειρόγραφα αλλά ευανάγνωστα) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟ Ι ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Το έντυπο να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και σε περίπτωση δυσκολίας χειρόγραφα αλλά ευανάγνωστα) ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια και θέσεις εργασίας

Ενέργεια και θέσεις εργασίας Ενέργεια και θέσεις εργασίας Χαράλαμπος Θεοπέμπτου Λέκτορας Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Email: theopemptou@gmail.com Website: Http://Perivallon.eu Mob:

Διαβάστε περισσότερα

Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων

Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων Καρδίτσα, 10-06-2017 ΆΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, Δήμαρχος Φαρσάλων ΘΕΛΟΥΡΑ ΗΛΕΚΤΡΑ, Ειδική Συνεργάτις - Πολιτικός

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο θητείας, ορίστηκαν 3 νέοι αντιδήμαρχοι (μέχρι και 4/3/2017) και μία εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ορχομενού (μέχρι 2/3/2017).

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΘΕΜΑ: Ενεργειακών Σχεδιασμών. Κυρία/ε,

Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΘΕΜΑ: Ενεργειακών Σχεδιασμών. Κυρία/ε, Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη 5 ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρος: Η Επόμενη Μέρα των Ενεργειακών Σχεδιασμών Κυρία/ε, Το Ενεργειακό Συμπόσιο διοργανώνεται φέτος για 5 η φορά την 1 η

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9 Ιούνιος 2014 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 08/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 08/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ώρα 17:30 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Πρακτικά 27 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου η οποία έγινε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 στο Δημοτικό Μέγαρο. Παρόντες 1. Σσολάκη Ευανθία - Πρόεδρος 2. Καλογερόπουλος Μιχαήλ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KAI MEIΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος:. Τίτλος Προγράμματος:.. Συνολικό κόστος προγράμματος: Ζητούμενη επιχορήγηση:

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013

Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013 Σχέδια Για Την Εργοδότηση Ανέργων - Μάιος 2013 ΣΧΕΔΙΟ 1 ΠΑΡΟΧΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ - ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Σύντομη Περιγραφή του Σχεδίου: Το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 HILTON PARK, ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κυρίες και κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το και Καταληκτικές Ημερομηνίες Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης -2013 απευθύνεται σε όλους τους τομείς και επίπεδα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 Παρόντες: Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 1. Σσολάκη Εύη Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας Μέλος 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης Μέλος 4. Καυκαλιάς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Τ Α Ι Ω Ν Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δήμος: Αρταίων Όνομα: Κομηλάγιου Δήμητρα Θέση: Υπάλληλος στη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & ΤΠΕ Ηλ. Δ/νση: komilagiou@arta.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ FESTIVAL FACTORY Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για τη Δημιουργία επιχειρήσεων στον τομέα του πολιτισμού», στο

Διαβάστε περισσότερα