ΙΝΤΕΡΝATIONAL FAIR & CONGRESS ON HIGH TECH APPLICATIONS IN LABORATORY AND PUBLIC HEALTH MEDICINE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΝΤΕΡΝATIONAL FAIR & CONGRESS ON HIGH TECH APPLICATIONS IN LABORATORY AND PUBLIC HEALTH MEDICINE"

Transcript

1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (19/4/13) Η Οργανωτική Επιτροπή λαµβάνοντας υπόψιν το οικονοµικό -λόγω της κρίσης- πρόβληµα, πολλών από όσους επιθυµούν να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο, αποφάσισε να διευκολύνει τις εγγραφές µε τους εξής τρόπους: 1. Ο εκπαιδευόµενος -εάν το επιθυµεί και µετά από υπογραφή ιδιωτικού συµφωνητικού- θα µπορεί να καταβάλει το ποσό της συµµετοχής που θα αντιστοιχεί, στον τραπεζικό λογαριασµό της ΠΕΙΒ, ALPHA BANK: ΙΒΑΝ: GR Aρ. Λογ σε 4 ισόποσες δόσεις εάν το ποσό είναι κάτω από και σε 5 εάν το ποσό είναι µεγαλύτερο των 1.000, ως εξής: 1η δόση µέχρι 10 Μαΐου η δόση µέχρι 10 Ιουνίου η δόση µέχρι 10 Ιουλίου η δόση µέχρι 12 Αυγούστου η δόση µέχρι 10 Σεπτεµβρίου 2013 (για ποσό άνω των ) 2. Η συµµετοχή στο Θερινό Σχολείο θα συνεπάγεται και την δωρεάν εγγραφή του εκπαιδευό- µενου στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας και στην 1st ΙΝΤΕΡΝATIONAL FAIR & CONGRESS ON HIGH TECH APPLICATIONS IN LABORATORY AND PUBLIC HEALTH MEDICINE που θα πραγµατοποιηθούν ταυτόχρονα στις Ιουνίου 2014, στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο στην Αθήνα. Έχουµε την ελπίδα ότι η σηµαντική αυτή απόφαση θα διευκολύνει τις συµµετοχές πολλών συναδέλφων, αλλά παρακαλούµε θερµά για την έγκαιρη λήψη της απόφασης και της εγγραφής, γιατί µετά από τις 17 Μαΐου εγγραφές θα γίνονται µόνον εφόσον υπάρχει διαθεσιµότητα δω- µατίων στο Hinitsa Bay. Ακόµη, και πέραν από αυτό, η έγκαιρη δήλωση συµµετοχής θα διευκολύνει την καλύτερη οργάνωση του Σχολείου. Για την Οργανωτική Επιτροπή Η Πρόεδρος Χρ. Νικολάου

2 Α Ι Τ Η Σ Η Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Επώνυµο:... Όνοµα:... Ειδικότητα:... Ειδικευµένος: Ειδικευόµενος: ιεύθυνση Εργασίας:... Τµήµα:... Τηλ.:... Φαξ: κινητό:... ιεύθυνση επικοινωνίας:... ΣΥΝΟ Ο/Α ΜΕΛΟΣ/Η 1. Επώνυµο:... Όνοµα: Επώνυµο:...Όνοµα:...Ηλικία: Επώνυµο:...Όνοµα:...Ηλικία:... ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: % Φ.Π.Α.... ΣΥΝΟΛΟ... Ηµεροµηνία:... Προκαταβολή:... Ηµεροµηνία:... Προκαταβολή:... Ηµεροµηνία:... Προκαταβολή:... ΣΥΝΟΛΟ:... ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ: ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ: ΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ: Υπογραφή (Παρακαλούµε πολύ αφού εκτυπώσετε και συµπληρώσετε την αίτηση, στείλτε την στο fax: )

3 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (12/3/13) ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙ Α Πρώτη Ανακοίνωση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνάδελφοι, Εκ µέρους του ιοικητικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας σας προσκαλώ να συµµετάσχετε στη νέα επιστηµονική -και όχι µόνον- εκδήλωση που οργανώνεται από την Εταιρεία µας, από Ιουνίου 2013 στο Πόρτο Χέλι. Στόχος του Θερινού Σχολείου 2013 είναι αφενός η σε βάθος Εργαστηριακή ιερεύνηση της Υπογονιµότητας, που αναµφισβήτητα είναι ένα πολύ σηµαντικό θέµα τόσο για τους εργαστηριακούς όσο και για τους ασχολούµενους µε αυτό κλινικούς συναδέλφους µας και αφετέρου για να έχουµε τη δυνατότητα να το συζητήσουµε εκτενώς αλλά χαλαρά, µε το µεγαλύτερο µέρος του ηµερήσιου προγράµµατος αφιερωµένο στην παρουσίαση και στην συζήτηση περιστατικών. Ο χώρος του Σχολείου βρίσκεται σ έναν ιδανικό τόπο για να περάσουµε λίγες ηµέρες ευχάριστες εµείς και η οικογένειά µας, σε απόσταση από αυτά που µας βασανίζουν. Οι εκπαιδευόµενοι θα είναι ειδικευµένοι ή ειδικευόµενοι ιατροί Βιοπαθολόγοι, ή και άλλων ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται για το θέµα. Το κόστος συµµετοχής θα θυµίσει παλιότερα καλύτερα χρόνια, αφού είναι προσαρµοσµένο στα νέα δεδοµένα της µνηµονιακής εποχής. Όµως, αυτό που έχει ιδιαίτερη σηµασία σήµερα είναι να µην αφήσουµε την κρίση να µειώσει το ενδιαφέρον µας για τη γνώση, την επιστήµη µας και το κοινωνικό σύνολο που υπηρετούµε, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες οδηγείται και µε άλλους τρόπους στην υπογονιµότητα. Η δήλωση του ενδιαφέροντός σας για το Θερινό Σχολείο στο της Γραµµατείας -χωρίς δέσµευσή σας- θα µας βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωσή του. Ο Πρόεδρος Πλ. ήµου ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ASCENT E.Π.Ε. Μιχαλακοπούλου 29, Αθήνα Τηλ.: Fax:

4 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2013 Πρόεδρος: Π. ΗΜΟΥ Αντιπρόεδρος: Το.Σ. Θ. ΤΗΣ ΘΕΟ ΩΡΙ ΗΣ Π.Ε.Ι.Β. Γεν. Γραµµατέας: ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ταµίας: Ε. ΚΟΥΣΚΟΥΝΗ Ειδ. Γραµµατέας: Λ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Μέλη: ΑΓ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ-ΤΣΙΑΡΑ Ε. ΜΑΛΑΜΟΥ-ΛΑ Α Π. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘ. ΚΑΡΑΦΕΡΗ Ν. ΒΑΒΑΤΣΗ-ΧΡΙΣΤΑΚΗ Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ Λ. ΖΕΡΒΑ Ν. ΜΑΛΙΣΙΟΒΑΣ Α. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Χ. ΚΟΥΤΣΙΑ-ΚΑΡΟΥΖΟΥ Β. ΤΣΑΓΚΑΡΗ Μ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Με την υποστήριξη των ιοικητικών Συµβουλίων των: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ-ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΩΝ- ΠΑΘΟΛΟΓ/ΤΟΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΙ ΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ

5 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 1. Εξέταση σπέρµατος (σπερµοδιάγραµµα). Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Στ. Μπάκα 2. Καλλιέργειες γεννητικού συστήµατος ανδρών και γυναικών. Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Στ. Αντωνοπούλου 3. Οροδιαγνωστικές δοκιµασίες προγεννητικού ελέγχου. Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Στ. Μπάκα ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ 1. Ενδοκρινολογική διερεύνηση υπογονιµότητας - ανδρική υπογονιµότητα Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Β. Ζουρνατζή-Κόιου 2. Γυναικεία υπογονιµότητα Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Χρ. Χαριτίδου AIMATΟΛΟΓΙΑ 1. Κληρονοµική - επίκτητη θροµβοφιλία Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Μ. Γεωργιακάκη 2. Εργαστηριακή διερεύνηση - οδηγίες - αντιµετώπιση - περιστατικά Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κ. Θεόδ. Θεοδωρίδης ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ 1. Βασικές γνώσεις Ανοσολογίας. Εµβρυογένεση - Πλακουντοποίηση. Ανοσολογικό παράδοξο κύησης Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Αικ. Ταράση 2. Ανοσολογικές διαταραχές εµφύτευσης εµβρύου και κύησης. Αποτυχίες εµφύτευσης. Αποβολές. Προεκλαµψία Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Μ. Σπυροπούλου 3. ιάγνωση και θεραπεία υπογονιµότητας ανοσολογικής αιτιολογίας. Βασικές αρχές. Αλγόριθµοι διάγνωσης. Παρουσίαση και συζήτηση περιστατικών κα Μ. Βάρλα ΟΙ Ι ΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤ.: ιδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. ΒΑΡΛΑ Μ.: Συντονίστρια ιευθύντρια, Ανοσοβιολογικό Τµήµα Γ.Ν. Μαιευτήριο Ελενα Βενιζέλου. ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ Μ.: Συντονίστρια ιευθύντρια Αιµατολογικού Εργαστηρίου Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηµατά. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ-ΚΟΪΟΥ Β.: Καθηγήτρια Κλινικής Βιοχηµείας Α.Π.Θ. ΘΕΟ ΩΡΙ ΗΣ Θ.: ιευθυντης Αιµατολογικού Εργαστηρίου Γ.Ν.Α. Ο Ευαγγελισµός ΜΠΑΚΑ ΣΤ.: Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοπαθολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Υπεύθυνη Εργαστηριακής Εξωσωµατικής Γονιµοποίησης Αρεταίειο Νοσ. Αθηνών. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ.: Συντονίστρια ιευθύντρια Τµήµατος Ανοσολογίας-Ισοσυµβατότητας Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα. ΤΑΡΑΣΗ ΑΙΚ.: ιευθύντρια Τµήµατος Ανοσολογίας-Ιστοσυµβατότητας Γ.Ν.Α. Ο Ευαγγελισµός. ΧΑΡΙΤΙ ΟΥ ΧΡ.: ιδάκτωρ Κλινικής Βιοχηµείας Α.Π.Θ.

6 ΟΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΟΜΕΝΟΙ Ειδικευµένοι ή ειδικευόµενοι ιατροί Βιοπαθολόγοι ή άλλων ειδικοτήτων ενδιαφερόµενων για το θέµα. Οι εκπαιδευόµενοι δεν θα είναι περισσότεροι από 100 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εγγραφών αφού υπάρχει περιορισµός στον αριθµό των διαθέσιµων δωµατίων. Ο ΤΟΠΟΣ θέα στη θάλασσα και τα άλλα µισά στο βουνό. Το Θερινό Σχολείο 2013 και οι συµµετέχοντες θα φιλοξενηθούν στο Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY**** plus στο µαγευτικό ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ στην Αργολίδα της Πελοποννήσου. Τα δωµάτια στο AKS HINITSA BAY είναι δίκλινα µε δυνατότητα προσθήκης µικρού κρεβατιού για παιδί. Τα µισά έχουν ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα δωµάτια µε θέα στη θάλασσα θα διατεθούν µε σειρά προτεραιότητας εγγραφής. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - Ένα άτοµο (χωρίς συνοδό µέλος) 540,00 + Φ.Π.Α. = 664,20 - ύο άτοµα (εκπαιδευόµενος και συνοδός) 780,00 + Φ.Π.Α. = 959,40 - ύο άτοµα και ένα παιδί < 11 ετών 780,00 + Φ.Π.Α. = 959,40 (παιδιά <11 ετών ΩΡΕΑΝ) - ύο άτοµα και ένα παιδί > 11 ετών 940,00 + Φ.Π.Α.= 1156,20 - ύο άτοµα (εκπαιδευόµενοι στο ίδιο δωµάτιο) 940,00 + Φ.Π.Α.= 1156,20 (Ο Φ.Π.Α. έχει υπολογιστεί µε 23% που ισχύει σήµερα. Σε περίπτωση αλλαγής θα υπολογιστεί εκ νέου).

7 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1. Πέντε διανυκτερεύσεις (16-21/6), πλούσιο πρωινό (Αmerican buffet) και ηµιδιατροφή 2. Συµµετοχή στη δεξίωση έναρξης (εκπαιδευόµενοι και συνοδά µέλη) 3. Συµµετοχή του εκπαιδευοµένου στο πρόγραµµα του Σχολείου 4. Την τσάντα και το υλικό του Σχολείου 5. Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 6. Τον καφέ / αναψυκτικό στα διαλείµµατα του Προγράµµατος 7. ωρεάν ξαπλώστρες και οµπρέλλες στην πισίνα και στην πλαζ του ξενοδοχείου Τα 3, 4, 5 και 6 ισχύουν µόνον για τους εκπαιδευόµενους (όχι για τα συνοδά µέλη) Έξτρα - Μεταφορές και µετακινήσεις - Κατανάλωση ποτών - Καφέδες / αναψυκτικά εκτός των διαλειµµάτων - Τηλεφωνήµατα ή room service EΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Σε κάθε περίπτωση θα τηρείται σειρά προτεραιότητας Εγγραφές στο τόπο του Σχολείου δεν θα γίνουν. Οι προεγγραφές θα αρχίσουν από τις 4 Μαρτίου 13. Θα γίνονται στη Γραµµατεία: ΑSCENT Ε.Π.Ε., στην νέα διεύθυνσή της, Μιχαλακοπούλου 29, Αθήνα, τηλ , από τις µέχρι τις καθηµερινά πλην Σαββάτου, ή µε αποστολή ταχυδροµικής επιταγής προκαταβολής 50. Μέχρι τις 10 Μαΐου θα πρέπει να έχει καταβληθεί συνολικά το 30% του πακέτου το δε υπόλοιπο ποσό πριν από τις 5 Ιουνίου Στις επιταγές πρέπει να φαίνεται ευκρινώς το ονοµατεπώνυµο, το ποσό και η ένδειξη ΘΕ- ΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Πιστωτικές κάρτες δεν θα γίνονται δεκτές. Η πολιτική επιστροφής χρηµάτων µετά από ακύρωση συµµετοχής, θα ανακοινωθεί πριν από την πρώτη Μαρτίου 13. Επισηµαίνεται όµως ότι δεν θα επιστρέφονται τα 50 της προεγγραφής, που έχει ορισθεί για έξοδα γραµµατειακής υποστήριξης.

8 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Η Γραµµατεία θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των εγγραφών του Σχολείου. Οι προκαταβολές θα επιβεβαιώνονται γραπτώς από την ASCENT. Η τελική επιβεβαίωση της εγγραφής, µετά την πλήρη καταβολή ολόκληρου του ποσού του πακέτου, πριν από τις 5 Ιουνίου, θα πρέπει να προσκοµισθεί στις 16/6 στην επί τόπου Γραµµατεία του Σχολείου και θα ισχύει τόσο για τη συµµετοχή στο Σχολείο όσο για τη διαµονή (5 διανυκτερεύσεις από 16/6-21/6/13) στο ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (συµπληρωµένο) - Ένα άτοµο (χωρίς συνοδό µέλος) 540,00 + Φ.Π.Α. = 664,20 - ύο άτοµα (εκπαιδευόµενος και συνοδός) 780,00 + Φ.Π.Α. = 959,40 - ύο άτοµα και ένα παιδί < 11 ετών 780,00 + Φ.Π.Α. = 959,40 (1 παιδί <11 ετών ΩΡΕΑΝ) - ύο άτοµα (εκπαιδευόµενος και συνοδός) και δύο παιδιά < 11 ετών, σε δύο επικοινωνούντα δωµάτια (σε ένα δεν χωρούν) Φ.Π.Α. = 1.328,40 - ύο άτοµα και ένα παιδί > 11 ετών 940,00 + Φ.Π.Α.= 1156,20 - ύο άτοµα (εκπαιδευόµενοι στο ίδιο δωµάτιο) 940,00 + Φ.Π.Α.= 1156,20 - Το κόστος συµµετοχής εκπαιδευοµένων που δεν θα διαµένουν στο ξενοδοχείο ΑΚS HINITSA BAY θα είναι 200,00 + Φ.Π.Α. = 246,00 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπαιδευόµενοι που δεν θα διαµείνουν στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει το Θερινό Σχολείο, δεν θα είναι περισσότεροι από πέντε. Για τους πέντε εκτός Ξενοδοχείου, το πακέτο συµµετοχής περιλαµβάνει: Συµµετοχή στη δεξίωση έναρξης Συµµετοχή στο Πρόγραµµα του Σχολείου Τσάντα και το υλικό του Σχολείου Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Καφέ / αναψυκτικό στα διαλείµµατα του Προγράµµατος ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Για ακύρωση συµµετοχής -µε γραπτή ενηµέρωση της Γραµµατείας- που θα παραληφθεί µέχρι τις 18 Μαΐου 2013 θα επιστρέφεται το 50% του ποσού που έχει καταβληθεί (εξαιρουµένων των 50 της προεγγραφής). Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή των χρηµάτων θα πραγµατοποιηθεί µετά το Θερινό Σχολείο. Μετά τις 18 Μαΐου, ακυρώσεις δεν είναι εφικτές και δεν θα επιστραφούν τα προκαταβληθέντα ποσά.

Πρώτη Ανακοίνωση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρώτη Ανακοίνωση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρώτη Ανακοίνωση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνάδελφοι, Εκ µέρους του ιοικητικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας σας προσκαλώ να συµµετάσχετε στη νέα επιστηµονική -και όχι µόνον- εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ 9 ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (9 C.M.E. CREDITS) ΑΠO ΤΟΝ ΠΙ.Σ.

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ 9 ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (9 C.M.E. CREDITS) ΑΠO ΤΟΝ ΠΙ.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ / ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2018 Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) 5-7 Οκτωβρίου 2018, Καλαμάτα,

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ηλεκτροφορήσεις

Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ηλεκτροφορήσεις Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ / Ε Ρ ΓΑ Σ Τ Η Ρ Ι Α Κ Η Σ Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2016 (ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ) Επίχρισμα περιφερικού αίματος και μυελού Διοίκηση ιδιωτικού Βιοπαθολογικού εργαστηρίου

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2016 (ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ) Επίχρισμα περιφερικού αίματος και μυελού Διοίκηση ιδιωτικού Βιοπαθολογικού εργαστηρίου Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ / Ε Ρ ΓΑ Σ Τ Η Ρ Ι Α Κ Η Σ Ι ΑΤ Ρ Ι Κ Η Σ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προσέγγιση διαταραχών αιμόστασης και πρακτική προσέγγιση παρασιτικών λοιμώξεων

Προσέγγιση διαταραχών αιμόστασης και πρακτική προσέγγιση παρασιτικών λοιμώξεων Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Ι ΑΤΡ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π ΑΘ ΟΛΟ ΓΙ Α Σ / Ε Ρ ΓΑ Σ ΤΗ Ρ Ι Α Κ Η Σ Ι ΑΤΡ Ι Κ Η Σ Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Φ Θ Ι Ν Ο Π Ω Ρ Ι Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

Προσέγγιση διαταραχών αιμόστασης και πρακτική προσέγγιση παρασιτικών λοιμώξεων

Προσέγγιση διαταραχών αιμόστασης και πρακτική προσέγγιση παρασιτικών λοιμώξεων Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Ι ΑΤΡ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π ΑΘ ΟΛΟ ΓΙ Α Σ / Ε Ρ ΓΑ Σ ΤΗ Ρ Ι Α Κ Η Σ Ι ΑΤΡ Ι Κ Η Σ Φ Θ Ι Ν Ο Π Ω Ρ Ι Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

Π. ήµου Χ. Νικολάου Ε. Κουσκούνη. Χ. Κούτσια Β. Τσαγκάρη Λ. Ζέρβα. Βούρτσης. Θ. Θεδωρίδης. Α. Τσιρογιάννη

Π. ήµου Χ. Νικολάου Ε. Κουσκούνη. Χ. Κούτσια Β. Τσαγκάρη Λ. Ζέρβα. Βούρτσης. Θ. Θεδωρίδης. Α. Τσιρογιάννη Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Οργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Π.Ε.Ι.Β.) σε συνεργασία µε την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων (Π.Ε.Τ.Ι.Ε.) και βρίσκεται υπό την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

Προσέγγιση διαταραχών αιμόστασης και πρακτική προσέγγιση παρασιτικών λοιμώξεων

Προσέγγιση διαταραχών αιμόστασης και πρακτική προσέγγιση παρασιτικών λοιμώξεων Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Ι ΑΤΡ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π ΑΘ ΟΛΟ ΓΙ Α Σ / Ε Ρ ΓΑ Σ ΤΗ Ρ Ι Α Κ Η Σ Ι ΑΤΡ Ι Κ Η Σ Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Π Α Θ Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Φ Θ Ι Ν Ο Π Ω Ρ Ι Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα...

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα... Περιεχόμενα Eυχαριστίες...3 Διοργάνωση - Οργάνωση...4 Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5 Πρόσκληση Προέδρου...6 Κύρια Θέματα...7 Επιστημονικό Πρόγραμμα...8-10 Γενικές Πληροφορίες...11-14 2

Διαβάστε περισσότερα

Ανοσολογικοί περίπατοι...

Ανοσολογικοί περίπατοι... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ Ανοσολογικοί περίπατοι... 29/11 01/12 2018 Ολυµπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης Χορηγούνται µόρια συνεχιζόµενης ιατρικής εκπαίδευσης www.helsim.gr Χαιρετισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Ανακοίνωση. Οργανωτική Επιτροπή

Α Ανακοίνωση. Οργανωτική Επιτροπή Α Ανακοίνωση Οργανωτική Επιτροπή Πρόεδρος: Π. Μπούρα Αντιπρόεδρος: Αικ. Παυλίτου-Τσιόντση Γεν. Γραμαμτέας: Α. Τσιρογιάννη Ειδ. Γραμματέας: Θ. Κεραμιτζόγλου Ταμίας: Χ. Νικολάου Μέλη: Α. Σαραντόπουλος Αικ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ευελιξία στην Αυτοματοποίηση

Ευελιξία στην Αυτοματοποίηση Σύστημα Versacell: Ευελιξία στην Αυτοματοποίηση Ένα βήμα μπροστά στην σύνδεση Αναλυτών Το σύστημα Versacell αποτελεί την απάντηση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων κλινικών εργαστηρίων σε

Διαβάστε περισσότερα

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο o θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 6-10 Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 10Iουλίου 201 Προκαταρκτικο προγραµµα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ευχαριστίες - Χορηγοί Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

2014 Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS Εγγραφή - Διαμονή 28/11-30/11 Focus on Health E.Π.Ε. w w w. a i d s g

2014 Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS  Εγγραφή - Διαμονή 28/11-30/11 Focus on Health E.Π.Ε. w w w. a i d s g 26 Πανελλήνιο Συνέδριο 2014 AIDS www.aids.org.gr 28/11-30/11 Divani Caravel Ηotel Αθήνα 2014 Εγγραφή - Διαμονή Γραμματεία Συνεδρίου Focus on Health E.Π.Ε. Ιωάννου Γενναδίου 16-11521 Αθήνα Τ: 210 7223046

Διαβάστε περισσότερα

συνέδριο πανελλήνιο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση

συνέδριο πανελλήνιο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ πανελλήνιο συνέδριο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος : Σ. Δούμα Αντιπρόεδρος : Γ. Στεργίου Γεν. Γραμματέας : Π. Ζεμπεκάκης Ειδ. Γραμματέας : Μ. Δούμας

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση: ΕΕΚΧΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

Οργάνωση: ΕΕΚΧΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος: Ψαρρά Κατερίνα Αντιπρόεδρος: Κρούπης Χρήστος Γενικός Γραμματέας: Χαλιάσος Αλέξανδρος Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Σπυροπούλου Διακουμή Παναγιώτα Ταμίας: Μπότουλα Έφη Μέλη: Λόη

Διαβάστε περισσότερα

3 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.)

3 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) 3 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6 έως 9 Ιουνίου 2014 ΤΟΠΟΣ Πόρτο Χέλι ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 400 ιατροί ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ξενοδοχείου AKS HINITSA

Διαβάστε περισσότερα

27/11-29/11. Divani Caravel Ηotel Αθήνα. Έντυπο Εγγραφών - Διαμονών. www.aids2015.gr. Π α ν ε λ λ ή ν ι ο Σ υ ν έ δ ρ ι ο

27/11-29/11. Divani Caravel Ηotel Αθήνα. Έντυπο Εγγραφών - Διαμονών. www.aids2015.gr. Π α ν ε λ λ ή ν ι ο Σ υ ν έ δ ρ ι ο 27 Π α ν ε λ λ ή ν ι ο Σ υ ν έ δ ρ ι ο 2015 27/11-29/11 www.aids2015.gr 2015 Divani Caravel Ηotel Αθήνα Έντυπο Εγγραφών - Διαμονών Γραμματεία Συνεδρίου: Focus on Health E.Π.Ε. Ιωάννου Γενναδίου 16-11521

Διαβάστε περισσότερα

8 o 4 o. Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχηµείας. Συµπόσιο Εργαστηριακής Αιµατολογίας & Αιµοδοσίας. Αθήνα, Πολεµικό Μουσείο, Απριλίου 2019

8 o 4 o. Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχηµείας. Συµπόσιο Εργαστηριακής Αιµατολογίας & Αιµοδοσίας. Αθήνα, Πολεµικό Μουσείο, Απριλίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ Με την επιστηµονική συνδιοργάνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ 8 o 4 o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχηµείας Συµπόσιο Εργαστηριακής

Διαβάστε περισσότερα

12o Σεπτεµβρίου. Λαπαροενδοσκοπικής. Χειρουργικής. Α Ανακοίνωση. Οκτωβρίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Αθήνα. Αίγλη Ζαππείου2017

12o Σεπτεµβρίου. Λαπαροενδοσκοπικής. Χειρουργικής. Α Ανακοίνωση. Οκτωβρίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Αθήνα. Αίγλη Ζαππείου2017 Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεµβατικών Τεχνικών 12o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής 29 1 - Σεπτεµβρίου Οκτωβρίου Αίγλη Ζαππείου2017 Αθήνα Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ. Περιεχόμενα. Ευχαριστίες - Χορηγοί Πρόσκληση Επιτροπές Επιστημονικό Πρόγραμμα Γενικές Πληροφορίες...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ. Περιεχόμενα. Ευχαριστίες - Χορηγοί Πρόσκληση Επιτροπές Επιστημονικό Πρόγραμμα Γενικές Πληροφορίες... ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ Περιεχόμενα Ευχαριστίες - Χορηγοί....................................................................................... 04 Πρόσκληση.........................................................................................................

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 5-8 ΜΑΪΟΥ 2011 ΑΤΗΕNS - HILTON Με Διεθνείς Συμμετοχές Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Μ Π Τ Η 2 9 Μ Α Ϊ Ο Υ 2 0 1 4 ΑΙΘΟΥΣΑ Α (Ν. ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ) ΑΙΘΟΥΣΑ Β (MC3) ΑΙΘΟΥΣΑ Γ (MC2) ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Π Ε Μ Π Τ Η 2 9 Μ Α Ϊ Ο Υ 2 0 1 4 ΑΙΘΟΥΣΑ Α (Ν. ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ) ΑΙΘΟΥΣΑ Β (MC3) ΑΙΘΟΥΣΑ Γ (MC2) ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 09.00-10.30 10.30-10.45 10.45-11.15 11.15-11.45 11.45-13.45 13.45-14.15 17.00-19.00 19.00-19.30 19.30-19.45 19.45-20.15 20.15 Π Ε Μ Π Τ Η 2 9 Μ Α Ϊ Ο Υ 2 0 1 4 ΒΡΑΧΕΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ 1 Πρωτεΐνες οξείας φάσης:

Διαβάστε περισσότερα

3o ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 2015 Αμφιθέατρο Παθολογικής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών 1ος Κύκλος - ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μυοσκελετικό Σύστημα: Δομή

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε για μία ακόμα χρονιά ενεργά στο συνέδριο της Εταιρείας μας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε για μία ακόμα χρονιά ενεργά στο συνέδριο της Εταιρείας μας. Α Ανακοίνωση ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω τη διεξαγωγή του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικής Τραυματολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 1 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΟΣ ΙΑΒΗΤΗ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. Σεµινάρια. Ετήσια Μετεκπαιδευτικά. για το ΑΘΗΝΑ. 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΟΣ ΙΑΒΗΤΗ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. Σεµινάρια. Ετήσια Μετεκπαιδευτικά. για το ΑΘΗΝΑ. 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΑΒΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ µε το ιαβητολογικό Κέντρο της Β Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ετήσια Μετεκπαιδευτικά Σεµινάρια για το ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΔΕ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΔΕ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΔΕ. Ιουλίου 2019 Ηράκλειο Κρήτης Ξενοδοχείο Aquila Atlantis www.hds-dermoscopy.gr Προκαταρκτικό πρόγραμμα & πρόσκληση υποβολής περιλήψεων 2 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

47 ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ

47 ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικής Εταιρείας Μεταγγισιοθεραπείας & Οργανωτική Επιτροπή Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Σταμούλης Αντιπρόεδρος: Σταυρούλα Λακουμέντα Γραμματέας: Μαριάννα Πολίτου Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα...

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα... Eυχαριστίες... 3 Διοργάνωση - Οργάνωση... 4 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Επιτροπές... 5 Πρόσκληση Προέδρου... 6 Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7 Επιστημονικό Πρόγραμμα... 8-10 Γενικές Πληροφορίες... 11-15 2 Eυχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Πρόεδρος: Α. Τσιρογιάννη Αντιπρόεδρος: Π. Μπούρα Γεν. Γραμματέας: Α. Σαραντόπουλος Ειδ. Γραμματέας: Α. Φυλάκτου Ταμίας: Ν. Καφάση Μέλη: Χρ. Νικολάου Α. Σιορέντα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΠΑΤΟΣ Σ. Σλήμαν 48 & Λεωφ. Μεσογείων 115 26 Αμπελόκηποι Τ/ F: 210 6748651 E: eemh@otenet.gr W: www.eemh.gr ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος : Σ. Καραταπάνης

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 Πρόσκληση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Μεταβολισμού των Οστών διοργανώνει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Θερινό Σχολείο, το οποίο αυτή τη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Αγαπητοί μας συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ Αγαπητοί μας συνεργάτες, Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς σας καλωσορίζουμε στο 12o Πανελλήνιο Συνέδριό μας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 12-14

Διαβάστε περισσότερα

«Σακχαρώδης Διαβήτης Κύηση» &

«Σακχαρώδης Διαβήτης Κύηση» & Μονάδα Ενδοκρινολογίας Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού «Αρεταίειον» Νοσοκομείο Τμήμα Ενδοκρινολογίας Διαβήτη και Μεταβολισμού Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» 11 η Ημερίδα Ενδοκρινολογίας της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Γενικές Πληροφορίες Χαιρετισμός Κατάλογος Χορηγιών Πληροφορίες προς Χορηγούς Πληροφορίες Έγγραφής - Διαμονής Διατροφής ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Έναρξη Εργασιών:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ HELLENIC SOCIETY OF IMMUNOLOGY

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ HELLENIC SOCIETY OF IMMUNOLOGY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ HELLENIC SOCIETY OF IMMUNOLOGY ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ 12-14 Δεκεμβρίου 2013 Αθήνα Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών (Αμφιθέατρο «Άλκη Αργυριάδη») ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδες Μεταβολισμού

Ημερίδες Μεταβολισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) Σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο ΓΝ Πειραιά Τζάνειο Ημερίδες Μεταβολισμού ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 17 17 η η ΧΡΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Π Ρ Ο ΓΡΑ Μ Μ Α 8-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Π Ρ Ο ΓΡΑ Μ Μ Α 8-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η Μ Ε Ρ Ε Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ Μ Ι Κ Ρ Ο Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Σ Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Σ 2 0 1 7 ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 8-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ 11 ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Σγούρος, με αρμοδιότητες Ειδ. Γραμματέα Αιμίλιος Λάλλας Αλέξανδρος Στρατηγός Αλέξανδρος Κατούλης. Πρόσκληση

Δημήτριος Σγούρος, με αρμοδιότητες Ειδ. Γραμματέα Αιμίλιος Λάλλας Αλέξανδρος Στρατηγός Αλέξανδρος Κατούλης. Πρόσκληση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΔΣ/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας Ταμίας Μέλη Γιώργος Χαϊδεμένος Μπέττυ Λαζαρίδου Ζωή Απάλλα Δημήτριος Σγούρος, με αρμοδιότητες

Διαβάστε περισσότερα

29ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας. 31 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2015. ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ. Οδός 3ης Σεπτεμβρίου, κόκκινο κτήριο

29ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας. 31 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2015. ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ. Οδός 3ης Σεπτεμβρίου, κόκκινο κτήριο 29ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας Διοργάνωση: Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος 31 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2015 ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ. Οδός 3ης Σεπτεμβρίου, κόκκινο κτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ. µε διεθνή συµµετοχή

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ. µε διεθνή συµµετοχή Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ Πανελλήνιο Συμπόσιο µε διεθνή συµµετοχή 21-23 Φεβρουαρίου 2013 Ξενοδοχείο «THE MET» Θεσσαλονίκη Διοργάνωση Εταιρία Μελέτης Παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY

ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES OVARIAN STIMULATION P.O.F PCOS REPETEAD

Διαβάστε περισσότερα

8 o 4 o. Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχηµείας. Συµπόσιο Εργαστηριακής Αιµατολογίας & Αιµοδοσίας. Αθήνα, Πολεµικό Μουσείο, Απριλίου 2019

8 o 4 o. Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχηµείας. Συµπόσιο Εργαστηριακής Αιµατολογίας & Αιµοδοσίας. Αθήνα, Πολεµικό Μουσείο, Απριλίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ Με την επιστηµονική συνδιοργάνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΙΜΟ ΟΣΙΑΣ 8 o 4 o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχηµείας Συµπόσιο Εργαστηριακής

Διαβάστε περισσότερα

27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθο Προσωπικής Χειρουργικής

27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθο Προσωπικής Χειρουργικής ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Τηλ: +357 2276 2683 Φαξ: +357 2276 8984 Email: tamasos@tamasostours.com.cy Web: www.tamasostours.com.cy Η Γραμματεία είναι υπεύθυνη για την Εγγραφή στο Συνέδριο, Κρατήσεις και Διαμονή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες. Θέματα Συνεδρίου

Γενικές πληροφορίες. Θέματα Συνεδρίου Γενικές πληροφορίες Θέματα Συνεδρίου ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS-ADENOMYOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY MATERNAL/FETAL REPRODUCTION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES OVARIAN STIMULATION

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017 ERA ΕΠΕ Γραμματεία Συνεδρίου Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ράνια Λάμπου Ε-mail: rlambu@era.gr Τηλ: 210 3634944 Fax: 210 3631690 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

13 ο Λαπαροενδοσκοπικής. 11 ο Απριλίου 2019 [A Ανακοίνωση] Χειρουργικής Χειρουργικής της Παχυσαρκίας. [ Εκπαιδεύοντας τους νέους ]

13 ο Λαπαροενδοσκοπικής. 11 ο Απριλίου 2019 [A Ανακοίνωση] Χειρουργικής Χειρουργικής της Παχυσαρκίας. [ Εκπαιδεύοντας τους νέους ] Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής & άλλων Επεμβατικών τεχνικών Ελληνική xeiρουργικη εταιρεια παχυσαρκιασ 13 ο Λαπαροενδοσκοπικής [ Εκπαιδεύοντας τους νέους ] 12-14 Απριλίου 2019 [A Ανακοίνωση] Αίγλη Ζαππείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΦΗ ΜΠΟΤΟΥΛΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΦΗ ΜΠΟΤΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος: Ψαρρά Κατερίνα Αντιπρόεδρος: Σταθάκη- Φερδερίγου Αγγελική Γενικός Γραμματέας: Χαλιάσος Αλέξανδρος Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Σπυροπούλου Διακουμή Παναγιώτα Ταμίας: Μπότουλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΚΑΡΟΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Έφη Στάμενα Τηλ: 210 3634944 Ε-mail: estamena@era.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 8 o ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 20-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 AKS HINITSA BAY, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ 24 ΜΟΡΙΑ Σ.Ι.Ε. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΗ

ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 40ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Αφιερωμένο στην μνήμη του Δικηγόρου Αθηνών Ιωάννου Μπρίνια) ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

29o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής. Ξενοδοχείο Corfu Imperial & Eva Palace Πέμπτη 20 Κυριακή 23 Απριλίου 2017 Κέρκυρα

29o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής. Ξενοδοχείο Corfu Imperial & Eva Palace Πέμπτη 20 Κυριακή 23 Απριλίου 2017 Κέρκυρα Ξενοδοχείο Corfu Imperial & Eva Palace Πέμπτη 20 Κυριακή 23 Απριλίου 2017 Κέρκυρα 29o Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής ΚΟΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Ελληνική Εταιρεία Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. 2 ο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΠΑΘΟΛΟΓΊΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ

ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. 2 ο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΠΑΘΟΛΟΓΊΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2 ο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΠΑΘΟΛΟΓΊΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ 2 nd PANHELLENIC CONGRESS ON CONTINUING EDUCATION IN INTERNAL MEDICINE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Εκδήλωσης TOMEAΣ YΓEIAΣ TOY ΠAI IOY ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Πρόγραµµα Εκδήλωσης TOMEAΣ YΓEIAΣ TOY ΠAI IOY ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 Πρόγραµµα Εκδήλωσης Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 18:00-18:30 Εγγραφές- Τελετή έναρξης Πρώτη Συνεδρία : ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Προεδρείο: Σ. Πολυχρονοπούλου Α. Μάκης 18:30-18:55 ιαταραχές λευκών αιµοσφαιρίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το 40ο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο δεν αποτελεί απλά μια ακόμα επιστημονική εκδήλωση που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των γνωστών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν hand outs και USBs με Surgical Videos. Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν hand outs και USBs με Surgical Videos. Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας προσκαλούμε σε μία προσπάθεια να μεταφέρουμε την εμπειρία χειρουργών εξειδικευμένων οφθαλμιάτρων, σε συναδέλφους που ξεκινούν την καριέρα τους, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

13 & 14.10.2012 ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για το. Θεσσαλονίκη Ηyatt Regency Hotel

13 & 14.10.2012 ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για το. Θεσσαλονίκη Ηyatt Regency Hotel ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για το ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ 13 & 14.10.2012 Θεσσαλονίκη Ηyatt Regency Hotel οργανωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΩΝ σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλητές - Συντονιστές

Οµιλητές - Συντονιστές Οµιλητές - Συντονιστές Βλαχάκη Ε. Λέκτορας Αιµατολογίας, ΜΜΑ Ενηλίκων Β Παθολογική κλινική, ΑΠΘ, Ιπποκράτειο Νοσοκοµείο Θεσσαλονίκης Γραφάκος Στ. Παιδίατρος-Αιµατολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παν/µίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: , FAX:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: , FAX: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 29-115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210 7213225, FAX: 210 7246180 E-MAIL: memtsa@ascentltd.gr Αθήνα, 14/3/2017 Προς: τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό τον Αναπλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα Α Β Γ : 30 Απριλίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Artemis Cup Λέρος 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήµος Λέρου, Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου «Αρτεµις». ΣΤΗΡΙΞΗ: Δήµος Λέρου, Μορφωτικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ. µε διεθνή συµµετοχή

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ. µε διεθνή συµµετοχή Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Π Α Θ Η Σ Ε Ω Ν Δ Ι Α Β Η Τ Ι Κ Ο Υ Π Ο Δ Ι Ο Υ Πανελλήνιο Συμπόσιο µε διεθνή συµµετοχή 21-23 Φεβρουαρίου 2013 Ξενοδοχείο «THE MET» Θεσσαλονίκη Διοργάνωση Εταιρία Μελέτης Παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με φιλικούς χαιρετισμούς. Γιώργος Παππάς Χειρουργός Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς Γ.Ν. Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με φιλικούς χαιρετισμούς. Γιώργος Παππάς Χειρουργός Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς Γ.Ν. Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά τη θετική αποδοχή της πρώτης προσπάθειας, το 2 ο Cretan Hands on Ophthalmology Meeting είναι γεγονός. Θα διεξαχθεί στις 14-16 Ιουνίου 2018, στο Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

8 ο. Πάτρα. EEKX-KB Ελληνική Εταιρία Κλινικής Χημείας - Κλινικής Βιοχημείας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ. 2-4 Οκτωβρίου 2009.

8 ο. Πάτρα. EEKX-KB Ελληνική Εταιρία Κλινικής Χημείας - Κλινικής Βιοχημείας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ. 2-4 Οκτωβρίου 2009. 8 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Πρώτη Ανακοίνωση Πάτρα 2-4 Οκτωβρίου 2009 Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών http://www.eekx-kb.gr/8thcongress Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

31 Μαΐου - 3 Ιουνίου. Ξενοδοχείο Wyndham Grand ΑΘΗΝΑ. ιοργάνωση ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Με την επιστηµονική υποστήριξη

31 Μαΐου - 3 Ιουνίου. Ξενοδοχείο Wyndham Grand ΑΘΗΝΑ. ιοργάνωση ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Με την επιστηµονική υποστήριξη ΠΑΡΕΛΘΟΝ 31 Μαΐου - 3 Ιουνίου ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ Ξενοδοχείο Wyndham Grand ΑΘΗΝΑ ιοργάνωση ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Με την επιστηµονική υποστήριξη A' Κλινική Αφροδισίων και ερµατικών Νόσων Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκοµείο

Διαβάστε περισσότερα

επεµβατική χειρουργική

επεµβατική χειρουργική ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ελάχιστα επεµβατική χειρουργική κηλών του κοιλιακού τοιχώµατος 05 Νοεµβρίου 2016 Royal Olympic Hotel Αθήνα Επιστηµονικός Φορέας ιόργανωσης: Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη 2η Διακλινική Επιστημονική Παιδιατρική Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη για την αποφυγή νόσου» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 Πρόσκληση Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Μεταβολισμού των Οστών διοργανώνει για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Θερινό Σχολείο, το οποίο αυτή τη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (C.M.E. CREDITS)

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (C.M.E. CREDITS) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (C.M.E. CREDITS) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος: Γ. Σαµώνης Α. Αντωνιάδου Γ. Βρυώνη Ε. Κουµαντάκη-Μαθιουδάκη Α. Μητρούσια-Ζιούβα Ο. Νικολάτου-Γαλίτη

Διαβάστε περισσότερα

επεµβατική χειρουργική

επεµβατική χειρουργική ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ελάχιστα επεµβατική χειρουργική κηλών του κοιλιακού τοιχώµατος 05 Νοεµβρίου 2016 Royal Olympic Hotel Αθήνα Επιστηµονικός Φορέας ιόργανωσης: Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Χορηγιών. Πανελλήνιο. Παιδιατρικό Συνέδριο. www.ped-congre 6 7 8 IΟΥΝΙΟΥ 2014 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΡΟΔΟΣ

Πρόγραμμα Χορηγιών. Πανελλήνιο. Παιδιατρικό Συνέδριο. www.ped-congre 6 7 8 IΟΥΝΙΟΥ 2014 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΡΟΔΟΣ Πρόγραμμα Χορηγιών Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο ss.gr www.ped-congre 6 7 8 IΟΥΝΙΟΥ 2014 π ε ρ ιε χ ό μ ε ν α 03 Επιστολή Προέδρου Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας 04 Διοργάνωση συνεδρίου 06 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

4o Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το Συνεδριακό & Επαγγελματικό Τουρισμό

4o Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το Συνεδριακό & Επαγγελματικό Τουρισμό 4o Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το Συνεδριακό & Επαγγελματικό Τουρισμό «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» 28 & 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέγαρο, Διεθνές Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικές Προτάσεις. Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia

Χορηγικές Προτάσεις. Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Χορηγικές Προτάσεις Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Αλεξανδρούπολη 20 21 Σεπτεμβρίου 2019 Περιεχόμενα Σελ. Οργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης 3 Θεματολογία 4 Δυνατότητες χορηγίας 5 Σημαντικές παρατηρήσεις -

Διαβάστε περισσότερα

9-10 Φεβρουαρίου 2013 Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

9-10 Φεβρουαρίου 2013 Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης 27ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας Διοργάνωση: Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος 9-10 Φεβρουαρίου 2013 Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης Τελικό Πρόγραμμα Χορήγηση Πιστοποιητικού

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Προέδρου. 4oΠανελλήνιο Συνέδριο. Νικόλαος Πισκοπάκης Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων

Μήνυμα Προέδρου. 4oΠανελλήνιο Συνέδριο. Νικόλαος Πισκοπάκης Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων 4oΠανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων Γεώργιος Νούλης Μήνυμα Προέδρου Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το 4 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, Καθηγητής Ευστράτιος Σ. Μαλτέζος Πρόεδρος της Ε.Π.Β.Ε.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, Καθηγητής Ευστράτιος Σ. Μαλτέζος Πρόεδρος της Ε.Π.Β.Ε. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.) διανύει ήδη το όγδοο έτος λειτουργίας της συμβάλλοντας σημαντικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών και στην ενημέρωσή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 39ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Προς τιμήν της Ομ. Καθηγήτριας της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.

Διαβάστε περισσότερα

27 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Μαΐου 2015

27 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Μαΐου 2015 27 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Μαΐου 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 27 ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας της

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2 o ΣΥΜΠΟΣΙΟ. 6 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αθήνα, Πολε μικό Μουσείο 7-9 Μαΐ ου 2015

6 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2 o ΣΥΜΠΟΣΙΟ. 6 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αθήνα, Πολε μικό Μουσείο 7-9 Μαΐ ου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ Με την επιστημονική συνδιοργάνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙ ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 6 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2 o ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ. 2310 279 172, Fax 2310 256 839 Email: info@eabe.org Ιστοσελίδα www.eabe.org

Τηλ. 2310 279 172, Fax 2310 256 839 Email: info@eabe.org Ιστοσελίδα www.eabe.org Επιστολή προέδρου Αγαπητές και Αγαπητοί Συνεργάτες, Είναι γνωστό στην Ιατρική κοινότητα και την Πολιτεία ότι το 50% των θανάτων και της αναπηρίας, και εποµένως ένα µεγάλο ποσοστό της συνταξιοδότησης στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητοί συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

5 th European COMBO Endocrinology Course 29 September -1 October 2017 Hotel Eden, Anavyssos

5 th European COMBO Endocrinology Course 29 September -1 October 2017 Hotel Eden, Anavyssos ΕΓΓΡΑΦΕΣ Έως 28 Ιουλίου Από 29 Ιουλίου έως 1 η Οκτωβρίου Με διαμονή 360 410 Χωρίς διαμονή 210 260 Το πακέτο με διαμονή περιλαμβάνει : Εγγραφή 2 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο Πρωινό 2 γεύματα 4 καφέδες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88. ΘΕΜΑ : 63η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88. ΘΕΜΑ : 63η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 24 Ιουνίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88 ΑΠΟ : Εφορεία Εκπαίδευσης ΠΡΟΣ : - Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους - Σώμα Προσκόπων Κύπρου ΚΟΙΝ. : - Εφορείες

Διαβάστε περισσότερα

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr Ε Ν Τ Υ Π Ο Χ Ο Ρ Η Γ Ι Ω Ν 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συμπόσιο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων. Διαβητικού Ποδιού. Mε Διεθνή Συμμετοχή. Φεβρουαρίου Ξενοδοχείο THE MET Θεσσαλονίκη.

Πανελλήνιο Συμπόσιο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων. Διαβητικού Ποδιού. Mε Διεθνή Συμμετοχή. Φεβρουαρίου Ξενοδοχείο THE MET Θεσσαλονίκη. o Πανελλήνιο Mε Διεθνή Συμμετοχή Μέσα Προβολής Ξενοδοχείο THE MET Πανελλήνιο Χαιρετισμός Η Εταιρία (Ε.ΜΕ.ΔΙ.Π.) έχει συσταθεί με στόχο το συντονισμό των προσπαθειών όλων των σχετικών ιατρικών και παραϊατρικών

Διαβάστε περισσότερα

Μ ε τ α β ο λ ι κ ά Ν ο σ ή μ α τ α τ ω ν Ο σ τ ώ ν. "Βιβλιογραφική Eνημέρωση"

Μ ε τ α β ο λ ι κ ά Ν ο σ ή μ α τ α τ ω ν Ο σ τ ώ ν. Βιβλιογραφική Eνημέρωση Μ ε τ α β ο λ ι κ ά Ν ο σ ή μ α τ α τ ω ν Ο σ τ ώ ν "Βιβλιογραφική Eνημέρωση" 1 2-3 Mαρτίου 2012 Ξενοδοχείο Πορταριά Πορταριά, Πήλιο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΕΜΜΟ Ευχαριστίες Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αξιότιμοι Κύριοι, Η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία διοργανώνει το 39 ο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο, από 4-7 Απριλίου 2012, στο Ξενοδοχείο Intercontinental. Φέτος το ΔΣ της

Διαβάστε περισσότερα

H φωτογραφία του εξωφύλλου είναι από τη Φωτογραφική Συλλογή του Ν.Φ. Πολίτη

H φωτογραφία του εξωφύλλου είναι από τη Φωτογραφική Συλλογή του Ν.Φ. Πολίτη B ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H φωτογραφία του εξωφύλλου είναι από τη Φωτογραφική Συλλογή του Ν.Φ. Πολίτη 2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 33 o ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ 5 7 Δεκεμβρίου 2013 Makedonia Palace

Διαβάστε περισσότερα

elife 1-3 Porto Palace απριλίου Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο

elife 1-3 Porto Palace απριλίου Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο Δ Ι Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν Ι Κ Ο 2 o Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο elife Θ Ε Σ 1-3 Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η απριλίου 2 0 1 1 www.e-life2011.gr Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο Porto Palace 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα