Σχηματισμός σύσταση και εξέλιξη των δήμων και των κοινοτήτων των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής ( )

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σχηματισμός σύσταση και εξέλιξη των δήμων και των κοινοτήτων των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής (1833-1979)"

Transcript

1 Πέτρος Φιλίππου-Αγγέλου Αρχαιολόγος, Δήμαρχος Καλυβίων Θορικού Σχηματισμός σύσταση και εξέλιξη των δήμων και των κοινοτήτων των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής ( ) Πρόλογος ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ μεγάλες θεσμικές μεταρρυθμίσεις στον χώρο της περιφερειακής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Καθηγητή Ν. Καραπιδάκη «είναι ώρα για λογαριασμούς με την ιστορία των διοικητικών συστημάτων που προτάθηκαν, επινοήθηκαν, εισήχθηκαν, υιοθετήθηκαν, δοκιμάσθηκαν, απερρίφθηκαν από την εποχή της Οθωμανικής διοίκησης έως σήμερα. Το θέμα είναι πλούσιο και καθόλου αθώο». Και πραγματικά η συζήτηση για τα διοικητικά συστήματα είναι περισσότερο θέμα της Ιστορίας πλέον παρά υπόθεση του διοικητικού δικαίου. Είναι γεγονός ότι είναι ελάχιστη η βιβλιογραφία που μπορεί να βρει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με θέματα της ιστορίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, μια και τα περισσότερα που την αφορούν βρίσκονται μέσα σε διατάγματα, εγκυκλίους, νόμους και διατάξεις και όχι κάπου καταχωρημένα οργανωμένα και αποδελτιωμένα. Η ιδέα της «αυτονομίας» και «ανεξαρτησίας» των πόλεων γνωρίζουμε ότι αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Αντίθετα, αυτή η παράδοση της αυτονομίας και της αυτοδιοίκησης περιορίζεται τα βυζαντινά χρόνια με την διαίρεση του κράτους σε Θέματα. Ωστόσο, τα χρόνια της Τουρκοκρατίας η έννοια της αυτονομίας επανερχεται και καθιερώνεται, πιθανόν και εξ ανάγκης για την Τουρκική αυτοκρατορία, με την μορφή των προνομίων προς τις ελληνικές κοινότητες. Στο ίδιο λοιπόν ευνοϊκό προς την αυτοδιοίκηση πνεύμα και ο Καποδίστριας διαιρεί την Ελληνική επικράτεια σε τμήματα, έκαστο τμήμα διαιρείται σε επαρχίες και έκαστη επαρχία αποτελείται από κοινότητες.

2 440 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ Η πρώτη πραγματική προσπάθεια για την καθιέρωση συστήματος τοπικής αυτοδιοίκησης γίνεται κατά την διάρκεια της αντιβασιλείας του Όθωνα το 1833, με Β.Δ. που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του ιδίου έτους. Την επεξεργασία του είχε αναλάβει ο Karl von Abel και ήταν σύμφωνο με τα γαλλικά πρότυπα αυτοδιοίκησης. Η επικράτεια με τον νόμο αυτό «Περί συστάσεως των δήμων», που ήταν και ο πρώτος νόμος στην Ελλάδα για την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, διαιρέθηκε σε δήμους, που αποτελούνταν κατά περίπτωση από αρκετά χωριά ή και οικισμούς και διακρίνονταν ανάλογα με τον πληθυσμό τους σε τρεις τάξεις: Α τάξη με πληθυσμό άνω των κατοίκων, Β τάξη από μέχρι κατοίκους και Γ κάτω των κατοίκων. Στην αρχή του κάθε δήμου βρισκόταν ο Δήμαρχος, ο ή οι πάρεδροι (ανάλογα με τους οικισμούς που είχαν συνενωθεί) και το δημοτικό συμβούλιο. Με νεότερα του νόμου του 1833 διατάγματα καθιερώθηκαν τα όρια, τα ονόματα, τα εμβλήματα, η τάξη, η έδρα, οι αρμοδιότητες και ό,τι άλλο ήταν σχετικό με την σύσταση και την λειτουργία του κάθε δήμου. Έτσι λοιπόν με Βασιλικό Διάταγμα της 3 ης (15) Απριλίου 1833 ιδρύθηκε ο Νομός Αττικής και Βοιωτίας με πέντε επαρχίες: Αιγίνης, Μεγαρίδος, Αττικής, Θηβών και Λεβαδείας. Στην Επαρχία Αττικής που σχηματίσθηκε με το ίδιο διάταγμα, με νεότερα διατάγματα σχηματίσθηκαν αρχικά οκτώ και μεταγενέστερα 10 δήμοι: Αθηνών, Πειραιώς, Αχαρνών, Αμαρουσίου, Μαραθώνος, Περαίας, Μυρινούντος, Αραφήνος, Λαυρίου (Λαυρεωτικής) [1835] και Χασιάς (1836). Αρχική σύσταση δήμων Αν. Αττικής Έτσι λοιπόν μετά την ίδρυση του Νομού Αττικής και Βοιωτίας με νεότερο Βασιλικό Διάταγμα της 1 ης (13) Οκτωβρίου 1835 ( ΦΕΚ 17) «Περί του σχηματισμού των δήμων της επαρχίας Αττικής» ιδρύθηκαν στην ΝΑ. Αττική Μεσόγεια και Λαυρεωτική τρεις συνολικά δήμοι: ο Δήμος Μυρινούντος, ο Δήμος Αραφήνος και ο Δήμος Λαυρίου. α) Δήμος Μυρινούντος Ήταν δήμος κατηγορίας Γ τάξης, με πληθυσμό 431 κατοίκους και ο δημότης ονομαζόταν Μυρινούντιος. Έδρα του δήμου ήταν το Λιόπεσι (293 κατ.), ενώ άλλοι οικισμοί που ανήκαν στον ίδιο δήμο ήταν: o Καρέλας ή Καρελάς (19), το Παπαγγελάκι (10), η Γιαλού (5), το Χαρβάτι (89), η Κάντζα (15), η Κόκλα, η Παναγιά, το Δράφι.

3 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 441 β) Δήμος Αραφήνος Ήταν δήμος Γ τάξης, με πληθυσμό κατοίκους και ο δημότης ονομαζόταν Αραφήνιος. Έδρα του δήμου ήταν η Αραφήνα (Μαρκόπουλο) με 505 κατοίκους, ενώ άλλες κοινότητες και οικισμοί που αποτελούσαν τον δήμο ήταν: Κουρσαλάς (Κορωπί, 617 κατ.), όπου και μεταφέρθηκε η έδρα του δήμου το 1836, Βάρι(η) (15), Νέαι Βραούνες (10), Σπάτα (165), Μπάλα (4), Παλαιαί Βραούνες (13), Βαθύ Πηγάδι (12), Νταού, Ραφίνα ή Ραφήνα, Πετρίτσα, Βελανιδίτσα, Βουρβά. γ). Δήμος Λαυρίου Ήταν δήμος Γ τάξης, με πληθυσμό κατοίκους και ο δημότης ονομαζόταν Λαυριεύς. Έδρα του δήμου ήταν το Λαύριον (Κερατιά - Κερατέα, 474 κατ.), ενώ κυριότερες κοινότητες και οικισμοί που αποτελούσαν τον δήμο ήταν: Ανάβυσσος (54), Όλυμπος (60), Κουβαράς (208), Εννέα Πύργοι (Καλύβια, 169), Τέρδηζα, Αλαγρίνας, Μιτροπίτζι, Καταφήσι. Έτσι λοιπόν ο πληθυσμός της Ανατολικής Αττικής Μεσογείων και Λαυρεωτικής το 1835, τουλάχιστον με τα επίσημα στοιχεία των νεοσυσταθέντων δήμων ήταν μόλις κάτοικοι. Α Μετασχηματισμός δήμων Αν. Αττικής το 1840 Στη συνέχεια με νεότερο Βασιλικό Διάταγμα της 30ης Αυγ./ 11 ης Σεπτ. 1840, με θέμα «Περί συγχωνεύσεως των δήμων της επαρχίας Αττικής», οι 8 μέχρι τότε Δήμοι της Αττικής, ήτοι Αθηνών, Αμαρουσίου, Αχαρνών, Χασιάς, Αραφήνος, Λαυρίου, Μυρινούντος και Πειραιώς, μετασχηματίζονται σε 5, ήτοι Αθηνών, Φυλής, Κεκρο(ω)πίας, Λαυρίου και Πειραιώς. α) Δήμος Κεκρο(ω)πίας Προήλθε από την συνένωση των δύο προγενεστέρων δήμων των Μεσογείων, του Μυρινούντος και της Αραφήνος. Ήταν δήμος επίσης Γ τάξης, όπως και οι προηγούμενοι, με πληθυσμό κατοίκους και ο δημότης ονομαζόταν Κρωπίδης). Εδρα ήταν ο Κουρσαλάς (Κορωπί), ενώ άλλες κοινότητες και οικισμοί που αποτέλεσαν τον δήμο ήταν: Μαρκόπουλο (που έγινε πρωτεύουσα του Δήμου με το Β.Δ. 6/ , επειδή «το χωρίον Μαρκόπουλον θεωρείται καταλληλότερον ως έδρα του δήμου Κρωπίας, διότι κείμενον επί της δημοσίας οδού παρέχει ευκολίας περισσοτέρας και εις την ταχυδρομικήν υπηρεσίαν και εις την συγκοινωνίαν των δημοτών»), Σπάτα, Βάρη, Νέαις Βραούναις, Μπάλα, Βουρβά, Βελανιδίτζα, Πετρίτζα, Ραφίνα, Νταού, Βαθύ Πηγάδι, Παλαιαίς Βραούναις (Αραφήνος), Λιόπεσι, Κόκλα, Καρέλα, Παπαγγελάκι, Γιαταλού, Χαρβάτι, Δράφι (Μυρινούντος).

4 442 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ Μεταγενέστερες προσαρτήσεις: Δάγλα ή Ντάγλαρι, Αλυκόν, Πικέρμι, Πατρόκλου, Φλέβαι, Ραφτοπούλα, Κουρούνιον, Ασπρονήσια, Κοκκινονήσια (νησίδες), Πόρτο-Ράφτη, Αγ. Σπυρίδων, Πρασάς, Βραώνας. Κοινότητες που λειτούργησαν στον ενιαίο δήμο ήταν τα παλιά χωριά των Μεσογείων, δηλαδή το Μαρκόπουλο, το Κορωπί, το Λιόπεσι και τα Σπάτα, που και σήμερα αποτελούν χωριστούς δήμους. Το έμβλημα (σφραγίδα) του δήμου ήταν κλάδος μυρτιάς («Κλάδος Μύρτου. Τοπική τις παράδοσις εξηγεί το έμβλημα ως ανήκον το πάλαι εις τον αρχαιότερον δήμον Μυρινούντος, προελθόν δε εκ τινος τοποθεσίας Μυρένια παρά την πρωτεύουσαν του Δήμου»). β) Δήμος Λαυρίου ( Πληθυσμός κάτ.). Διατήρησε τα όρια, την σύσταση-σύνθεση, την έδρα και την τάξη όπως πριν με πληθυσμό κατοίκους. Μεταγενέστερες προσαρτήσεις: Καλύβια, Θερικόν, Βίγλα, Καμάριζα, Σούνιον, Μάνδρα, Πασά, Κάβο - Φονιά, Ελένη, Βελβίνα ή Άγιος Γεώργιος (νησί), Εργαστήριον. Η πρώτη σφραγίδα του δήμου Λαυρίου είχε σαν έμβλημα την κουκουβάγια με έναν δωρικό κίονα. Ο πληθυσμός λοιπόν της Αν. Αττικής το 1840, όπως προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία ήταν κάτοικοι. Μετασχηματισμός του 1890 Ο επόμενος μετασχηματισμός των δήμων της Ανατολικής Αττικής έγινε το 1890 και για την περιοχή μας αφορούσε περισσότερο την Λαυρεωτική. Με το Βασιλικό Διάταγμα της 4 ης Ιουλίου 1890 (ΦΕΚ 162) «Περί μετασχηματισμού του Δήμου Λαυρίου εις δύο δήμους», ο Δήμος Λαυρίου μετασχηματίσθηκε σε δύο δήμους, στο Δήμο Θορικίων και στον Δήμο Σουνιέων (μεταγενέστερα Λαυρεωτικής). α) Δήμος Θορικίων (Τάξη Β, πληθυσμός, απογρ. 1896, κάτ.) Εδρα: Κερατέα (2.507), Θορικός (400), Καλύβια (1.307), Κουβαράς (537), Όλυμπος (131), Ανάβυσσος (26). Μεταγενέστερες προσαρτήσεις: Άρη (Αρί), Αυλάκι, Βίλλια, Βρωμοπούσι, Δάρδεζα, Δημολιάκι, Δασκαλείον, Διψέλιζα, Συντερίνα, Κάτω Δασκαλείον, Λεγρενά, Μερκάτι, Σπηλιαζέζα, Τογάνι, Φωφόλα, Βρυσάκι, Μετόχιον Αναβύσσου, Πλάκα. Κοινότητες που λειτούργησαν στον Δήμο: Κερατέα, Καλύβια, Κουβαράς. β) Δήμος Σουνιέων ( Τάξη Α, πληθυσμός 1889: , 1896: κάτ.). Η μεγά λη αύξηση του πληθυσμού είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας του μεταλλείων που άρχισε μετά το 1860 και που στα τέλη του προηγούμενου αιώνα ήταν σε πλήρη ανάπτυξη.

5 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 443 Έδρα του Δήμου ήταν το Εργαστήριον (Λαύριο), ενώ οι κυριότεροι οικισμοί ήταν η Βίγλα, η Καμάριζα, το Σούνιον, η Μάνδρα, ο Πασάς, ο Κάβο-Φονιάς, η Ελένη, η Βελβίνα ή Αγιος Γεώργιος (νησίς). Με το Βασιλικό Διάταγμα της 22ας Νοεμβρίου 1891 (ΦΕΚ 333), «Περί μετωνομασίας του Δήμου Σουνιέων», ο Δήμος Σουνιέων μετωνομάσθηκε σε Δήμο Λαυρεωτικής. Έμβλημά του ο δήμος Λαυρεωτικής είχε την «μεταλλουργικήν κάμινον εκπέμπουσαν καπνόν». Μετασχηματισμός - αναγνωρίσεις δήμων και κοινοτήτων (1912) Ο χάρτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην χώρα μας αλλάζει ριζικά το 1912, όταν με τον νόμο ΔΝΖ (4057) της 14 ης Φεβρουαρίου 1912 αναγνωρίζονται όλοι σχεδόν οι οικισμοί της χώρας σε ανεξάρτητους δήμους και κοινότητες ανάλογα με τον πληθυσμό τους (αναγνωρίσθηκαν τότε 21 δήμοι και κοινότητες). Σύμφωνα με τον εισηγητή του παραπάνω νόμου τότε Υπουργό των Εσωτερικών Εμμανουήλ Ρέπουλη: «εις την κοινήν των πολιτών δράσιν, την έχουσαν ακτίνα την ακτίνα του μικρού των χωρίου εκεί μορφούται και διαπλάσσεται ο πολιτικός χαρακτήρ και η ιδέα της φιλοπατρίας Ο τοπικός πατριωτρισμός παράγει και προάγει τον εθνικόν πατριωτισμόν, ο δε βωμός και η εστία του χωρίου δίδουν την ιδέαν και την συνείδησιν του μεγάλου βωμού της Μεγάλης Πατρίδος». Σαν συνέχεια του παραπάνω νόμου λοιπόν, με το Β.Δ. της 31 ης Αυγούστου 1912 (ΦΕΚ 262), «Περί αναγνωρίσεως των δήμων και κοινοτήτων του νομού Αττικής και Βοιωτίας» αναγνωρίσθηκαν στην Αττικοβοιωτία 3 Δήμοι και 107 Κοινότητες. Στην Ανατολική Αττική (Μεσόγεια και Λαυρεωτική) συνεστήθησαν-αναγνωρίσθηκαν ένας Δήμος και οκτώ Κοινότητες: α) Δήμοι: το Λαύρειο (έχοντας πάνω από κατοίκους) με το όνομα «Δήμος Λαυρεωτικής». β) Κοινότητες (οι συνοικισμοί άνω των 300 κατοίκων και έχοντες σχολείο στοιχειώδους εκπαίδευσης): Μαρκόπουλο (πρώην δήμου Κρωπίας), Κορωπί, Λιόπεσι, Σπάτα, Κερατέα, Καλύβια (πρώην δήμου Θορικίων), Κουβαράς. γ) Κοινότητες (οι συνοικισμοί κάτω των 300 κατοίκων, αλλά έχοντες σχολείο στοιχειώδους εκπαίδευσης): Παλλήνη (Χαρβάτι) (πρώην δήμου Κρωπίας). Μεταγενέστερες αναγνωρίσεις νέων κοινοτήτων ( ) α) ΡΑΦΗΝΑ: Αναγνωρίσθηκε το 1928 και προήλθε από τον τ. Δήμο Κρωπίας. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1962: Ραφήνα, Διασταύρωσις, Κάβος, Κόκκινο Λιμανάκι, Σανατώριον Νταού Πεντέλης.

6 444 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ: Αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1994 (Π.Δ. 217/ , ΦΕΚ Α 133/1994). β) ΒΑΡΗ: Αναγνωρίσθηκε το 1929 αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Κρωπίας. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1962: Βάρη, Βλάχικα. Ο Συνοικισμός «Βούλα» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1934 (Δ , ΦΕΚ Α 108/1934). Ο Συνοικισμός «Βουλιαγμένη» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1935 (Δ , ΦΕΚ Α 21/1935). Ο Συνοικισμός «Άνω Βούλα» προσαρτήθηκε στην Κοινότητα Βούλας το 1945 (Α.Ν. 454/1945, ΦΕΚ Α 180/1945). Ο Συνοικ. «Βάρκιζα» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1952 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 291/1952). ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ: Η καταργηθείσα Κοινότητα Βάρκιζας το 1953 ποσαρτήθηκε στη Βάρη (Δ , ΦΕΚ Α 1/1953). ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ: Η Κοινότητα Βάρης αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1990 (Π.Δ. 285/ , ΦΕΚ Α 112/1990). γ) ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ: Αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1929 (Δ , ΦΕΚ Α 422/1929), αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Καλυβίων Θορικού. Ο λόγος ήταν η δημιουργία αυτόνομου οικισμού με την εγκατάσταση στον χώρο μικρασιατών προσφύγων το δ) ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ: Αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1947 (Δ , ΦΕΚ Α 112/1947), αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Καλυβίων Θορικού. Και η Παλαιά Φωκαία αναπτύχθηκε μετά την εγκατάσταση Φωκιανών προσφύγων από την Μικρά Ασία, οι οποίοι ήρθαν για να εργασθούν στις τοπικές αλυκές. ε) ΚΑΜΑΡΙΖΑ (ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ): Αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1948 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 45/1948), αφού αποσπάσθηκε από τον Δήμο Λαυρεωτικής. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ: Ο Συνοικ. και η Κοινότητα Καμάριζα μετωνομάσθηκε σε Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου το 1954 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 188/1954).

7 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 445 στ) ΠΙΚΕΡΜΙ: Αναγνωρίσθηκε σε Κοινότητα το 1952 (B.Δ , ΦΕΚ Α 60/1952), αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Σπάτων του τ. Δήμου Κρωπίας. ζ) ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Αναγνωρίσθηκε σε Κοινότητα το 1965 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 176/ 1965), αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Παιανίας του τ. Δήμου Κρωπίας. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ: Αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1994 (Π.Δ. 217/ , ΦΕΚ Α 133/1994). η) ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ): Αναγνωρίσθηκε σε Κοινότητα το 1974 (Π.Δ. 773/ , ΦΕΚ Α 340/ ) αφού αποσπάσθηκε από το Δήμο Σπάτων. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ: Αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1994 (Π.Δ. 217/ , ΦΕΚ Α133/1994). θ) ΓΕΡΑΚΑΣ: Αναγνωρίσθηκε σε Κοινότητα το 1979 (Π.Δ. 73/ , ΦΕΚ 16/1979), αφού αποσπάσθηκε από τον Δήμο Παιανίας. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ: Αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1990 (Π.Δ.187/ , ΦΕΚ Α 75/1990). ι) ΣΑΡΩΝΙΔΑ: Αναγνωρίσθηκε σε Κοινότητα το 1979 (Π.Δ. 74/ , ΦΕΚ 16/1979), αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Αναβύσσου. ια) ΑΝΘΟΥΣΑ: Αναγνωρίσθηκε σε Κοινότητα επίσης το 1979 (Π.Δ.79/ , ΦΕΚ16/1979), αφού αποσπάσθηκε από την Κοινότητα Παλλήνης. ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Η Κοινότητα Κερατέας αναγνωρίσθηκε το 1912 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912) και προήλθε από τον τ. Δήμο Θορικίων. ΕΔΡΑ: Κερατέα ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ: Κερατέα, Άρη (Αρί), Ανάβυσσος, Αυλάκι, Βίλλια, Βρωμοπούσι, Δάρδεζα, Δημολιάκι, Δασκαλειόν, Διψέλιζα, Συντερική, Κάτω Δασκαλειόν, Μερκάτι, Λεγρενά, Σπηλιαζέζα, Τογάνι, Φωφόλα, Μετόχι - Αναβύσσου, Πλάκα. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 1962: Κερατέα, Ελαιοχώριον, Μονή Κακής Θαλάσσης, Πλάκα. ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ: Οι Συνοικ. «Άνω και Κάτω Θορικόν» το 1915, αποσπασθέντες από τον Δήμο Λαυρεωτικής (Β.Δ , ΦΕΚ Α 475/1915).

8 446 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ Η καταργηθείσα Κοινότητα Πλάκας το 1937 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 298/1937). Οι Συνοικισμοί «Άνω και Κάτω Θορικόν» το 1916, προσαρτηθέντες στον Δήμο Λαυρεωτικής (Β.Δ , ΦΕΚ Α 69/1916). Ο Συνοικ. «Ανάβυσσος», προσαρτηθείς στην Κοινότητα Καλυβίων το 1927 (Δ , ΦΕΚ Α 11/1927). Ο Συνοικ. «Πλάκα», όταν αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1929 (Δ , ΦΕΚ Α 221/1929). Ο Συνοικ. «Λεγρενά», προσαρτηθείς στον Δήμο Λαυρεωτικής το 1952 (Β.Δ , ΦΕΚ. Α 40/1952). ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: Ο Συνοικ. «Τούρκου Εληές» μετωνομάσθηκε «Ελαιοχώριον» το 1961 (Β.Δ. 848/ , ΦΕΚ Α 213/1961). ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η Κοινότητα αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1950 (Β.Δ , ΦΕΚ Α54/1951) έχοντας ήδη από την απογραφή του 1940 ξεπεράσει τους κατοίκους (απογραφή 1940: κατ., 1951: κατ.). ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Η Κοινότητα Κορωπίου αναγνωρίσθηκε το 1912 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912) και προήλθε από τον τ. Δήμο Κρωπίας. ΕΔΡΑ: Κορωπί. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ: Κορωπί, Βάρη. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 1962: Κορωπί, Καρελλάς, Άγιος Δημήτριος. Ο Συνοικ. «Βάρη», αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1929 (Δ , ΦΕΚ Α 221/1929). ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η Κοινότητα αναγνωρίστηκε σε Δήμο το 1946 (Ν.Δ. 107/1946, ΦΕΚ Α 290/1946) με πληθυσμό το 1940: κατ. και το 1951: κατ. ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Ο Δήμος Λαυρεωτικής αναγνωρίσθηκε το 1912 (Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912) και προήλθε από τον τ. Δήμο Λαυρεωτικής. ΕΔΡΑ: Λαύριο.

9 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 447 ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Λαυριο, Καμάριζα, Θορικό (Άνω και Κάτω), Βίγλα, Σούνιο, Σούρεζα, Αγριλέζα. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 1962: Λαύριο, Θορικό, Κάτω Σούνιο, Λεγρενά. ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ: Ο Συνοικ. «Λεγρενά», αποσπασθείς από τον Δήμο Κερατέας το 1952, Β.Δ , ΦΕΚ Α 40/1952. Οι Συνοικ. «Άνω και Κάτω Θορικόν», αποσπασθέντες από την Κοινότητα Κερατέας, το 1916, Β.Δ , ΦΕΚ Α 69/1916. Οι Συνοικ. «Άνω και Κάτω Θορικόν», προσαρτηθέντες στην Κοινότητα Κερατέας το 1915, Β.Δ , ΦΕΚ Α 475/1915. Ο Συνοικ. «Καμάριζα» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1948, Β.Δ , ΦΕΚ. Α 45/1948. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Αρχική αναγνώριση του Δήμου, Β.Δ , ΦΕΚ Α 17/1835. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Κοινότητα Σπάτων, Β.Δ , ΦΕΚ. Α 262/1912. Προήλθε από τον τ. Δήμο Κρωπίας. ΕΔΡΑ: Σπάτα. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ: Σπάτα, Αραφήνα, Βουρβά, Δράφι, Παπαγγελάκι, Πικέρμι. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 1962: Σπάτα, Άγιος Ιωάννης, Λούτσα. Ο Συνοικ. «Πικέρμι» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1952, Β.Δ , ΦΕΚ Α 60/1952. Ο Συνοικ. «Λούτσα» αναγνωρίστηκε σε χωριστή Κοινότητα ( Αρτέμιδα) το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η Κοινότητα αναγνωρισθηκε σε Δήμο το 1952, Β.Δ , ΦΕΚ Α 65/1952. ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Κοινότητα Καλυβίων, Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912. Προήλθε από τον τ. Δήμο Θορικίων. ΕΔΡΑ: Καλύβια Θορικού. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ: Καλύβια, Όλυμπος. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1962: Καλύβια Θορικού, Καλύβια Ολύμπου, Καλύβια Παραλίας (Λαγονήσι).

10 448 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙΣ: Ο Συνοικ. «Ανάβυσσος», αποσπασθείς από την Κοινότητα Κερατέας το 1927, Δ , ΦΕΚ Α 11/1927. Ο Συνοικ. «Ανάβυσσος» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1929, Δ , ΦΕΚ Α 422/1929. Ο Συνοικ. «Παλαιά Φώκαια» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1947, Β.Δ , ΦΕΚ Α 112/1947. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: Ο Συνοικ. και η Κοινότητα Καλυβίων μετωνομάσθηκαν σε Συνοικ. και Κοινότητα Καλυβίων Θορικού με υπουργική απόφαση το 1915, Α.Υ. Εσωτ /1915, ΦΕΚ Α 260/1915. Η Κοινότητα Καλυβίων Θορικού αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1994, Π.Δ. 217/1994, ΦΕΚ Α 133/ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Κοινότητα Κουβαρά, Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912. Προήλθε από τον τ. Δήμο Θορικίων. ΕΔΡΑ: Κουβαράς. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ: Κουβαράς ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΤΟ 1962: Κουβαράς, Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Νέος Κουβαράς (Πέτα). ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Κοινότητα Μαρκοπούλου, Β.Δ , ΦΕΚ Α262/1912. Προήλθε από τον τ. Δήμο Κρωπίας. ΕΔΡΑ: Μαρκόπουλο. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ: Μαρκόπουλο, Άγιος Σπυρίδων, Βραώνα, Δάγλα, Πορτοράφτι, Πρασσάς ή Μπρασσάς. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1962: Μαρκόπουλο, Αγνούσσαι, Λιμήν Μεσογαίας. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: Η Κοινότητα Μαρκοπούλου μετωνομάσθη σε Κοινότητα Μαρκοπούλου Μεσογαίας με υπουργική απόφαση το 1915, Α.Υ. Εσωτ /1915, ΦΕΚ Α 250/1915. Ο Συνοικ. «Δάγλα» μετωνομάσθη «Λιάδα», Δ , ΦΕΚ Α 179/1927.

11 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 449 Ο Συνοικ. «Πόρτο Ράφτη» μετωνομάσθη «Λιμήν Μεσογαίας» το 1953, Β.Δ , ΦΕΚ 195/1953. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Η Κοινότητα Μαρκοπούλου αναγνωρίσθηκε σε Δήμο Μαρκοπούλου το 1964, Β.Δ. 4398/ , ΦΕΚ Α 185/1964. ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Κοινότητα Λιοπεσίου, Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912. Προήλθε από τον τ. Δήμο Κρωπίας. ΕΔΡΑ: Παιανία. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ: Λιόπεσι, Παπαγγελάκι. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1962: Παιανία, Γέρακας, Γλυκά Νερά. Ο Συνοικ. «Γλυκά Νερά» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1965, Β.Δ , ΦΕΚ Α 176/1965. Ο Συνοικ. «Γέρακας» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1979, Π.Δ. 73/ , ΦΕΚ Α 16/1979. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: Ο Συνοικ. και η Κοινότητα Λιόπεσι μετωνομάσθηκε σε Συνοικ. και Κοινότητα Παιανίας με υπουργική απόφαση το 1915, Α.Υ. Εσωτ. 1067/1915, ΦΕΚ Α 148/1915. ΔΙΟΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Ο Συνοικ. και η Κοινότητα Παιανίας αναγνωρίσθηκαν σε Δήμο Παιανίας το 1972, Β.Δ. 364/ , ΦΕΚ Α 88/1972. ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Κοινότητα Παλλήνης (Χαρβάτι), Β.Δ , ΦΕΚ Α 262/1912. Προήλθε από τον τ. Δήμο Κρωπίας. ΕΔΡΑ: Παλλήνη. ΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ: Παλλήνη (Χαρβάτι), Κάντζα, Χαρβάτι. ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1962: Παλλήνη, Αυλών, Λεοντάριον, Πεύκα. Ο Συνοικ. «Ανθούσα» αναγνωρίσθηκε σε χωριστή Κοινότητα το 1979, Π.Δ. 79/ , ΦΕΚ 16/1979. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: Οι Συνοικ. «Κάντζα» και «Κάτω Χαρβάτι» μετωνομάσθηκαν αντίστοιχα σε «Λεοντάριον» και «Πεύκα», Β.Δ , ΦΕΚ Α 188/1954.

12 450 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η Κοινότητα Παλλήνης αναγνωρίσθηκε σε Δήμο το 1990, Π.Δ. 187/ , ΦΕΚ Α 75/1990. Η Νοτιοανατολική Αττική σήμερα αποτελείται από 13 Δήμους, 7 Κοινότητες και από αρκετούς οικισμούς γύρω τους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι δημιουργημένοι τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα της αλματώδους πληθυσμιακής ανάπτυξης των τελευταίων δεκαετιών. Βέβαια μόλις πρόσφατα η πολιτεία με τον νόμο «Καποδίστριας» προχώρησε στην αλλαγή του χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης στην χώρα μας, με την δημιουργία μεγάλων και ισχυρών δήμων, προερχομένων από την συνένωση αρκετών κατά περίπτωση κοινοτήτων. Για την Αττική, παρόλο που πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είναι ο κατεξοχήν χώρος για πολλές και σημαντικές αλλαγές και νέες ιδέες στον τομέα της τοπικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης, δυστυχώς για διαφόρους λόγους και κυρίως λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, δεν έγινε καμία πρόταση για οποιαδήποτε αλλαγή του υφισταμένου αυτοδιοικητικού συστήματος. Και ενώ όλοι συμφωνούν με την διαπίστωση ότι οι μικροί και οι χωρίς κανένα προγραμματισμό και ιδιαίτερη προοπτική παλαιότεροι και νεότεροι δημιουργημένοι ΟΤΑ της περιοχής μας είναι ανίσχυροι και αδύναμοι να αντιμετωπίσουν την αλματώδη ανάπτυξη και εξέλιξη του χώρου μας, ελάχιστοι είναι εκείνοι που είναι πρόθυμοι και ακόμη λιγότεροι εκείνοι που είναι έτοιμοι να κάνουν κάτι για την εξεύρεση λύσεων στα καθημερινώς διογκούμενα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής. Ο όποιος προγραμματισμός για την νέα διάρθρωση του χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης του χώρου μας θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα καταγραφής και μελέτης πολλών παραγόντων και συνισταμένων που δεν είναι δυνατόν να αναλυθούν στα πλαίσια αυτής της σύντομης ιστορικής αναφοράς. Το μοντέλο της συνένωσης δήμων και κοινοτήτων που εφαρμόσθηκε στην υπόλοιπη Ελλάδα, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να βρει πεδίο εφαρμογής στον χώρο μας. Με γνώμονα την αποκέντρωση υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων από το κέντρο προς την περιφέρεια, αλλά και κριτήριο την διατήρηση όσο είναι δυνατό της παραδοσιακής μας ταυτότητας σε συνδυασμό με τα πολύπλοκα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και καθημερινά διαμορφώνονται στον χώρο μας, εκτιμώ ότι επιβάλλεται να καταγραφούν εκ νέου και να επαναπροσδιοριστούν οι εδαφικές περιοχές του χώρου της Ανατολικής Αττικής. Οι νέοι δήμοι που θα προκύψουν θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα καθορισμού νέων διοικητικών ορίων και περιοχών, με όχι μόνο γεωγραφικά ή πληθυσμιακά κριτήρια όπως γινόταν μέχρι σήμερα, αλλά στην βάση της ενιαίας αντιμετώπισης κοινών προβλημάτων όπως είναι τα οικιστικά, αναπτυξιακά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικοδιοικητικά, πολιτιστικά, σύμφωνα με τα νέα διαμορφωμένα δεδομένα του χώρου μας. Βεβαίως μία τέτοια λύση στην κατεύθυνση της ανακατανομής των ορίων των δήμων και θάρρος

13 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 451 χρειάζεται και τόλμη και τεράστιο πολιτικό κόστος θα προξενήσει αλλά εκτιμώ ότι είναι η μόνη σωστή αναπτυξιακή λύση στην ορθή κατεύθυνση. Θα το τολμήσουμε; Βασική βιβλιογραφία Αλεξ. Θ. Δρακάκη Στυλ. Ι. Κούνδουρου, Αρχεία περί της συστάσεως και εξελίξεως των Δήμων και Κοινοτήτων , τόμ. Α-Β, Αθήνα, Ιούλιος ΚΕΔΚΕ, Στοιχεία συστάσεως και εξελίξεως των Δήμων και Κοινοτήτων, τόμ. 5, Νομός Αττικής, Αθήναι, Ιούλιος Ελ. Γ. Σκιαδάς, Ιστορικό διάγραμμα των Δήμων της Ελλάδος , Υπουργείο Εσωτερικών ΤΕΔΚ Αργολίδος, Αθήνα Αντ. Μακρυδημήτρης Παν. Λιβεράκος, «Το φόρουμ της Ε.Κ.Ο.Μ.Ε.» (Εταιρεία Κοινωνικών και Οικονομικών Μελετών), Αποκέντρωση και Αυτοδίοικηση: Η Πρόκληση της Αναδιοργάνωσης, Τεύχος 100, 11 Νοεμβρίου Ακαδημία Αθηνών Κέντρο Έρευνας της Ελληνικής Κοινωνίας, Ερευνητικό Πρόγραμμα: «Αποκέντρωση και Αυτοδιοίκηση - Διαπιστώσεις και Προτάσεις», Ερευνητική Ομάδα: Αντ. Μακρυδημήτρης, Παν. Λιβεράκος, Κομν. Χλέπας κλπ., Αθήνα 1999.

ΘΕΜΑ : Κατανομή των σχολείων της Π.Ε. Αν. Αττικής σε ομάδες σχολείων και καθορισμός όμορων ομάδων ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Β ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΜΑ : Κατανομή των σχολείων της Π.Ε. Αν. Αττικής σε ομάδες σχολείων και καθορισμός όμορων ομάδων ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Β ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----- ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος - Κυνηγός (Καθολικό ομωνύμου Ι. Μονής)

Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος - Κυνηγός (Καθολικό ομωνύμου Ι. Μονής) Δημοτ. Διαμέρισμα Περιοχή Παρεκκλήσιo Ανάβυσσος Ανάβυσσος Άρτεμις Άρτεμις Άγιος Παντελεήμων Άγιος Νικόλαος Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος Άγιος Σπυρίδων και Άγιος Παντελεήμων Γέρακας Κοιμητήριο Άγιος Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η χιλιομετρική απόσταση υπολογίσθηκε με σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ι. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 3.761.810 Ι1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 559.467 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 1. ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 56.836 (Έδρα: Αγία Παρασκευή) 2. ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Έδρα:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Αποστολές έως 5 κιλά (40cm x 25cm x 25cm) 5 Αποστολές από 5 έως 10 κιλά 7 Αποστολές από 10 έως 15 κιλά 10 Αποστολές από 15 έως 20

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ Ρ Α Φ Η Ν Α Σ Δ ι α δ ρ ο μ έ ς 100% 50% 75% Αθήνα - Ραφήνα 2.40 1.20 1.80 " - Πικέρμι 1.80 0.90 1.40 " - Ν.Μάκρη 2.90 1.50 2.20 " - Μαραθών 3.70 1.90 2.80 " - Γραμματικό

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση : Στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας που ακολουθούν προσθέσαμε μία στήλη που δείχνει τις διαφορές περικοπές

Σημείωση : Στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας που ακολουθούν προσθέσαμε μία στήλη που δείχνει τις διαφορές περικοπές των αιρετού Κώστα Τουλγαρίδη 6977002645, kostoulgaridis@yahoo.gr, και αναπληρωτή αιρετού Μαρκάκη Γιάννη, 6946389589, gmark1965@yahoo.gr εκλεγμένων με το ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ από: τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής 6ο Αθηνών 7ο Αθηνών 8ο Αθηνών 9ο Αθηνών 10ο Αθηνών 11ο Αθηνών 27ο Αθηνών 39ο Αθηνών 43ο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Π.Ε. Α Αθήνας 1 η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 ο Νέας Φιλαδέλφειας 2 ο Νέας Φιλαδέλφειας 3 ο Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

ANATOΛΙΚΗ 26/06/2017 σελ. 1 /12

ANATOΛΙΚΗ 26/06/2017 σελ. 1 /12 ANATOΛΙΚΗ 26/06/2017 σελ. 1 /12 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣ Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Πλατεία Αγ. Νικολάου (παλαιό Δημαρχείο) 1ο ΚΑΠΗ ΑΧΑΡΝΩΝ Κουρμούση και Ορωπού 21 2ο ΚΑΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία ΕΦΚΑ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση 5.15-03-2017) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία 2. Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) 3. Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

4/12/2018 Κενά-Τοποθετήσεις (Συνδυασμοί Σχολείων) Γενικής Παιδείας ΠΕ01

4/12/2018 Κενά-Τοποθετήσεις (Συνδυασμοί Σχολείων) Γενικής Παιδείας ΠΕ01 Κενά-Τοποθετήσεις (Συνδυασμοί Σχολείων) Γενικής Παιδείας ΠΕ01 1ο ΓΕΛ ΒΟΥΛΑΣ 4 1ο ΓΕΛ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 6 1 Πλήρες ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ 5 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 7 4ο ΓΕΛ ΑΧΑΡΝΩΝ 17 1 Πλήρες 1ο ΓΕΛ ΑΧΑΡΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Η βάση υπολογισμού της χιλιομετρικής απόστασης των περιφερειών Εφετείων Αθήνας-Πειραιά ορίζεται το Εφετείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 46113 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3262 20 Δεκεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Φ41.1/12198 Σύσταση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήρι ξης της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2795 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 203 3 Φεβρουαρίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. Φ41.1/579 Επανασύσταση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΜΕΑ πρώην 2ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΜΕΑ πρώην 2ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΜΕΑ πρώην 2ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛ. 1 ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ 9520437 Α 3 Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 2-ΒΟΥΛΑ 8955615 2 ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ & ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δρομολόγιο 1

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ & ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δρομολόγιο 1 για ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ & ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δρομολόγιο 1 1 14 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Πάτημα Χαλανδρίου- Μεταμόρφωση 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαλανδρίου-Σχολείο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ Α ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ Α ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ---

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ & ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ & ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Άφιξ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ & ΔΥΤΙΚΟΣ Σ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1 3 2 9 3 11 4 13 5 14 6 15 ΒΟΡΕΙΟΥ Δρομολόγιο 8 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Μαρούσι-Μαρούσι ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Οι νέες περιοχές που κηρύσσονται προς κτηµατογράφηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Οι νέες περιοχές που κηρύσσονται προς κτηµατογράφηση Αθήνα, 1 Μαρτίου 2007 ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΥΠΕΧΩ Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Οι νέες περιοχές που κηρύσσονται προς κτηµατογράφηση Ο Υπουργός ΠΕΧΩ Ε κ. Γιώργος Σουφλιάς υπέγραψε Απόφαση µε την οποία κηρύσσονται προς κτηµατογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ------ Αν. Τσόχα 15-17,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕ Ο ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 22920-22564, 22347 ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1 ΛΕΩΦ.ΛΙΜΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 29- ΑΘ. ΙΑΚΟΥ 210-8141421 ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1 ΛΕΩΦ.ΛΙΜΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 29- ΑΘ. ΙΑΚΟΥ 231-2030600-617 ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1 ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ------ Αν. Τσόχα 15-17,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κ.Υ.Α. Αριθ. 21798/2016) Καθορισμός Αμοιβών Δικαστικών Επιμελητών Φ.Ε.Κ. 709/16-03-2016 Τεύχος 2 ο ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ 16/03/2016 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 15/10/2010 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΜΑΔΥΤΟΥ 30 15/10/2010 ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ 14ο ΓΥΜΝ. ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΑΝ. ΖΙΝΝΗ 28 15/10/2010

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Η βάση υπολογισμού της χιλιομετρικής απόστασης των περιφερειών Εφετείων Αθήνας-Πειραιά ορίζεται το Εφετείο

Διαβάστε περισσότερα

Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ) Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ)

Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ) Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ) Χώροι φιλοξενίας Δήμος Αθηναίων Πολιτιστικός Χώρος, Λένορμαν και Αλεξάνδρειας Λέσχη Φιλίας, Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6 Λέσχη Φιλίας, Κίου 5, Κυψέλη Γυμναστήριο Ρουφ, Πειραιώς και Εχελίδων 69 Δήμος Βύρωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική

Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική Ταχυδρομικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «Διανομή Φαρμάκων κατ οίκον από τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ» Αττική ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 1. Πώς είναι η νέα άδεια οδήγησης ; Η νέα άδεια οδήγησης είναι ένα έντυπο σε μορφή πλαστικής κάρτας. Είναι έντυπο ασφαλείας και δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί. Κάθε έντυπο νέας άδειας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΧ Μονάδα Υγείας Χαλανδρίου Τοπικό Ιατρείο Βριλλησίων Τοπικό Ιατρείο Κ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΧ Μονάδα Υγείας Χαλανδρίου Τοπικό Ιατρείο Βριλλησίων Τοπικό Ιατρείο Κ. Χαλανδρίου Βριλλησίων Κ.Χαλανδρίου Δημοσθένους 8 15234 Χαλάνδρι ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ pedy.chalandriou@yahoo.gr 2106840027 (τηλ. Κέντρο)-2106840028 (γραμματεία) Λ.Πεντέλης 132 15235 Βριλήσσια ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 210-6137671

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Α Μ Ο Ι Β Ω Ν Ε Π Ι Δ Ο Σ Ε Ω Ν (Αλφαβητική Αναζήτηση Τόπου Επίδοσης) ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κ.Υ.Α. Αριθ. 21798/2016) Καθορισμός Αμοιβών Δικαστικών Επιμελητών ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 48 η Απόφαση υπ αριθ. 1712/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΘΗΝΩΝ 2. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΘΗΝΩΝ 2. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΘΗΝΩΝ 2. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 7 w ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΘΗΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα.

Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα. Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ηεικόνασήμερα. Ιούνιος 2008 Λίγα λόγια για την ΕΕΑΑ Ιστορικό Αύγουστος 2001: Ψήφιση του Νόμου 2939/01 Φεβρ. 2003: Έγκριση του Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ Νέα ανάρτηση δασικών χαρτών (19/10/2018) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ανατολικής Αττικής Δυτικής Αττικής Δράμας Κυκλάδων Κοζάνης ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν στην Αττική

Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν στην Αττική Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν στην Αττική Έκτακτα μέτρα άμεσης παρέμβασης για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων λαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής και οι περιφερειακές ενότητες σε

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά κατοικιών και οικοπέδων στα Ανατολικά & Δυτικά. για το έτος Μάρτιος 14

Η αγορά κατοικιών και οικοπέδων στα Ανατολικά & Δυτικά. για το έτος Μάρτιος 14 Η αγορά κατοικιών και οικοπέδων στα Ανατολικά & Δυτικά προάστια της Αθήνας για το έτος 2013 1 Γενικά συμπεράσματα Παράγοντες που λειτούργησαν αρνητικά στην αγορά κατοικιών και οικοπέδων είναι: Ησυνεχιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Έμφορτα Χιλιόμετρα ΑΧΑΡΝΑΙ -ΣΧΟΛΕΙΟ 7,5 ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΝΑΙ 6 8:00 12:15 82,46 14 ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΌΧΙ 14 8:10 14:00 84,76

Έμφορτα Χιλιόμετρα ΑΧΑΡΝΑΙ -ΣΧΟΛΕΙΟ 7,5 ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΝΑΙ 6 8:00 12:15 82,46 14 ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΌΧΙ 14 8:10 14:00 84,76 1 2 Δήμο ΑΧΑΡΝΩΝ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΡΩΠΙΑΣ 1ο ΓΕ.Λ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ Μεταφορά ΑΧΑΡΝΑΙ - 7,5 ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΝΑΙ 6 8:00 12:15 82,46 ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΚΟΡΩΠΙ() 14 ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΌΧΙ 14 8:10 14:00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Σ.Υ.Ω. -ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ Σ.Υ.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Σ.Υ.Ω. -ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ Σ.Υ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Σ.Υ.Ω. -ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ - ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ Σ.Υ.Ω. (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡ. 32/8-10-2015 ΠΡΑΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ) Α/Α ΚΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ TΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ TΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ TΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: η διοίκηση των τοπικών υποθέσεων ορισμένης εδαφικής περιοχής εκ μέρους οργάνων που εκλέγονται ελεύθερα από τους πολίτες της περιοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ 2013

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ 2013 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ 2013 Σας ενηµερώνουµε την έναρξη του προγράµµατος καταπολέµησης κουνουπιών και συγκεκριµένα, Η ιεύθυνση Υγειονοµικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δήμος : Δήμος Αχαρνών Δομές στο Δήμο: 16 Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "Η Αρωγή" Αφοί Π. και Δ. Σπεντζούρη Ο.Ε. Τσούμα Σταυρούλα Μελίνα Νανοπούλου Κωνσταντίνα Κατσούρος Σπυρίδων Κατσούρος

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής

Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής Ταχυδροµικοί Κώδικες στους οποίους παρέχεται η Υπηρεσία «ιανοµή Φαρµάκων κατ οίκον από τα Φαρµακεία ΕΟΠΥΥ» Αττικής ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ 10431 ΑΘΗΝΑ 11141 ΑΘΗΝΑ 11635 ΑΘΗΝΑ 10432

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 10679 Αθήνα Τηλ: (+30) 210 3380200 - Fax:(+30) 210 3380219 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Γούναρη 227, 16674 Άνω Γλυφάδα Τηλ.: (+30) 210 9609961 - Fax: (+30) 210 9609964 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

05/12/2018 Κενά-Τοποθετήσεις (Συνδυασμοί Σχολείων) Γενικής Παιδείας ΠΕ01. 1ο ΓΕΛ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 6 ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

05/12/2018 Κενά-Τοποθετήσεις (Συνδυασμοί Σχολείων) Γενικής Παιδείας ΠΕ01. 1ο ΓΕΛ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 6 ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κενά-Τοποθετήσεις (Συνδυασμοί Σχολείων) Γενικής Παιδείας ΠΕ01 1ο ΓΕΛ ΒΟΥΛΑΣ 4 1ο ΓΕΛ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 6 ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Πλήρες ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ 5 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 7 4ο ΓΕΛ ΑΧΑΡΝΩΝ 17 1 Πλήρες ΛΙΤΣΕΣΕΛΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ι.Χουσιάδα Τηλέφωνο:

Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ι.Χουσιάδα Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Αυγούστου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθµ. Πρωτ.:60871 & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΕYΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. - ηµόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων. Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθµού Περιφέρεια Αττικής στο Λαύριο

ΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. - ηµόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων. Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθµού Περιφέρεια Αττικής στο Λαύριο Ε Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΠΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2012 ΑΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΟΠΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΠΣ 373404

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 50 η Απόφαση υπ αριθ. 1996/2014

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 4. Τη Φ353.1/324/105657/Δ1/ που Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1340

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 4. Τη Φ353.1/324/105657/Δ1/ που Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1340 2η Ορθή επανάληψη Γέρακας, 22/05/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο Διευθυντής ΔΕ Ανατ. Αττικής ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Ν. Σκιαδά & Γιώργος Ν. Φώτης

Μαρία Ν. Σκιαδά & Γιώργος Ν. Φώτης «Υπολογιστική προσομοίωση της μελλοντικής αστικής επέκτασης με χρήση Κυψελοειδών Αυτομάτων και GIS: Εφαρμογή του υποδείγματος SLEUΤH στην ανατολική Αττική» Μαρία Ν. Σκιαδά & Γιώργος Ν. Φώτης Τομέας Γεωγραφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 15677 26 Απριλίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1449 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Φ41.1/5905 Επανασύσταση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2017 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με το παιδί:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας Οι μεταβολές του ΕΝΦΙΑ με βάση τις τιμές ζώνης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας (ποσά σε ευρώ για διαμέρισμα 80 τ.μ., 1ου ορόφου, παλαιότητας 15 ετών το 2018 και 16 ετών το 2019, με πρόσοψη σε έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΙΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΙΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΙΟΥ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Το Πρόγραμμα «Καλλικράτης», το οποίο αποτελεί τη συνέχεια και ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία συγκρότησης και λειτουργίας Τμημάτων 2 η Ξένης Γλώσσας στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Στοιχεία συγκρότησης και λειτουργίας Τμημάτων 2 η Ξένης Γλώσσας στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Στοιχεία συγκρότησης και λειτουργίας Τμημάτων 2 η Ξένης Γλώσσας στη Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Με βάση τους καταλόγους που εξέδωσε και απέστειλε το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Μετά την εξέταση των αιτήσεων ενστάσεων των εκπ/κων κλ. ΠΕ05 Α Αν. Αττικής ο πίνακας τοποθετήσεων τροποποιείται ως ακολούθως:

Μετά την εξέταση των αιτήσεων ενστάσεων των εκπ/κων κλ. ΠΕ05 Α Αν. Αττικής ο πίνακας τοποθετήσεων τροποποιείται ως ακολούθως: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 30-8-2016 ΠΥΣΠΕ Ταχ. Δ/νση: Λ. Λαυρίου 150 & Ανδρίκου 4

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Εκπ/κος κλ. ΠΕ70 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (οργανική στο 17 ο ΔΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ) αποσπάται στο 17 ΔΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Τ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Εκπ/κος κλ. ΠΕ70 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (οργανική στο 17 ο ΔΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ) αποσπάται στο 17 ΔΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Τ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 6-9-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εγγραφής επιλογής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος Nα διατηρηθεί μέχρι... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Στην παρούσα εργασία αρχικά εξετάστηκαν οι τρεις υφιστάµενες εγκαταστάσεις (Κερατέας, Λαυρίου, Μαρκόπουλου) στην Αν. Αττική.

Στην παρούσα εργασία αρχικά εξετάστηκαν οι τρεις υφιστάµενες εγκαταστάσεις (Κερατέας, Λαυρίου, Μαρκόπουλου) στην Αν. Αττική. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Κατά την επεξεργασία των αστικών λυµάτων παράγονται µεγάλες ποσότητες ιλύος. Η ιλύς αυτή, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αλλά και οργανική ύλη. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα, οι σηµαντικές ποσότητες

Διαβάστε περισσότερα

EΘNIKO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

EΘNIKO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ EΘNIKO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Οκτώβριος 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Στην Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 50 η Απόφαση υπ αριθ. 1997/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΞΗ ΙΑΜΟΡΦΩΜ ΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤ ΕΡΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟ. 5 28 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΝΑΙ 8:00 πµ 1:15 µµ ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΙΚΡΟ

ΕΝ ΕΙΞΗ ΙΑΜΟΡΦΩΜ ΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤ ΕΡΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟ. 5 28 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΧΙ ΝΑΙ 8:00 πµ 1:15 µµ ΜΙΚΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΙΚΡΟ 1 ΑΧΑΡΝΩΝ 2 ΑΧΑΡΝΩΝ 3 ΑΧΑΡΝΩΝ 1 ΕΙ ΙΚΟ ΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΑΙ - ΑΧΑΡΝΩΝ 20 18 1 ΕΙ ΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΧΑΡΝΑΙ - 8,5 8 ΑΧΑΡΝΩΝ 11ο ΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕ ΟΝΩΝ- ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ -ΜΟΛΑΣ ΟΧΙ ΝΑΙ 8:15 πµ 12:15

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπ/κών ΕΣΠΑ κλάδων ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20, ΠΕ32 Α Φάση» Η Δ/ντρια Π.Ε Αν.

ΘΕΜΑ: «Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπ/κών ΕΣΠΑ κλάδων ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20, ΠΕ32 Α Φάση» Η Δ/ντρια Π.Ε Αν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ TΜΗΜΑ ΔΙΟΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Λ. Λαυρίου 150 & Ανδρίκου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

πώς θα φτάσετε στα κεντρικά γραφεία

πώς θα φτάσετε στα κεντρικά γραφεία πώς θα φτάσετε στα κεντρικά γραφεία με δημόσια μέσα συγκοινωνίας ΜΕΤΡΟ / ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ / ΠΡΟΣ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ Επιλέξτε τη γραµµή 3 (µπλε) του Μετρό µε κατεύθυνση προς Αεροδρόµιο και κατεβείτε στο σταθµό ΚΟΡΩΠΙ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) ΣΥΝ.2 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2019 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με τον/τη μαθητή/τρια:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες

Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες Οδηγίες για τις εξετάσεις Μαγνητικής Τοµογραφίες ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ32/ 844/14-6-2006 Με αφορµή προβλήµατα που έχουν διαπιστωθεί σε Μονάδες Υγείας ΙΚΑ, καθώς και σε Υποκαταστήµατα ΙΚΑ, σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ 98 η /

ΠΡΑΞΗ 98 η / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Γλυκά Νερά 1-09-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Θερμαινόμενοι χώροι κι έκτακτα μέτρα στην Περιφέρεια Αττικής

Δελτίο Τύπου. Θερμαινόμενοι χώροι κι έκτακτα μέτρα στην Περιφέρεια Αττικής 31/12/2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αλλαγές σε Δήμους: Ζωγράφου και Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Γραφείο Τύπου Προς τους Συντάκτες Αυτοδιοίκησης Δελτίο Τύπου Θερμαινόμενοι χώροι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 2014-15

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 2014-15 α/α Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 0- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νομός Δήμος Φορέας Θέσεις Π.Φ.Α. Ι.Δ.Ο.Χ. Αιγαίου Λέσβου Λέσβου Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Δήμου Λέσβου Αιγαίου Δωδεκανήσου Λέρου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων ανασφαλίστων.»

Θέμα: «Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων ανασφαλίστων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κ. Κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Τηλέφωνα : 213 2065116, 213 2065421 Τηλεομοιότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα Τηλ: (+30) Fax:(+30) ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα Τηλ: (+30) Fax:(+30) ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 1679 Αθήνα Τηλ: (+) 21 82 - Fax:(+) 21 8219 ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 219 Περιεχόμενα Α. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ... 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΤΟΜΕΑΣ Αγκίστρι Κ. Ψ. ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Αίγινα Δ/νση: Μπουμπουλίνας και Νοταρά 16, Τ.Κ. 18535 Αμπελάκια Τηλ.: 210-4170500, 4118748 Αντικύθηρα Δραπετσώνα Παιδοψυχιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα. Αγοράς Κατοικίας. Μάρτιος. Research Department. Highlights

Έρευνα. Αγοράς Κατοικίας. Μάρτιος. Research Department. Highlights Reserch Deprmen Μάρτιος Έρευνα 2011 Αγοράς Κατοικίας Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Highlighs Α Τ Τ Ι Κ Η Περιορισμένο αγοραστικό ενδιαφέρον κατά το 2010 που αφορά τόσο σε νεόδμητα διαμερίσματα, όσο και σε οικόπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Ζ. > 1.500 / m2 Νομαρχία Περιοχή Κατώτατη Ανώτατη Αθηνών Αγία Βαρβάρα 750 1.100 Αθηνών Αγία Παρασκευή 1.400 2.050 Αθηνών Άγιος Δημήτριος 1.000 1.500 Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι 1.000

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Πραγματικός πληθυσμός και ΜΕΡΜ ανά δεκαετία από το Πραγματικός Πληθυσμός

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Πραγματικός πληθυσμός και ΜΕΡΜ ανά δεκαετία από το Πραγματικός Πληθυσμός ΠΙΝΑΚΑΣ 3.2.1.1 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Πραγματικός πληθυσμός και ΜΕΡΜ ανά δεκαετία από το 1961-2001 Έτος Πραγματικός Πληθυσμός 1951 5.112 Μ.Ε.Ρ.Μ. 1961 5.341 0,44% 1971 5.954 1,09% 1981 9.388 4,66% 1991 10.499

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002957284 2015-08-06

15PROC002957284 2015-08-06 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑ: ΩΡΙΔ7Λ7-9ΧΧ Παλλήνη 05 / 08 / 2015 Αριθ. Πρωτ. : οικ.157149 Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα. Αγοράς Κατοικίας. Research Department Ιούνιος. Highlights

Έρευνα. Αγοράς Κατοικίας. Research Department Ιούνιος. Highlights Reserch Deprmen Ιούνιος Έρευνα 2010 Αγοράς Κατοικίας Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η Highlighs Α Τ Τ Ι Κ Η Περιορισμένος αριθμός νέων αναπτύξεων και επιβράδυνση στην εξέλιξη των εργασιών των υφιστάμενων κατασκευών.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2011-2014 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Συγκεντρωτικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2011-2014 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2011-2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ (ΕΚ ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Με το παρόν newsletter θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για 2 σηµαντικά επίκαιρα ζητήµατα:

Με το παρόν newsletter θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για 2 σηµαντικά επίκαιρα ζητήµατα: Με το παρόν newsletter θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για 2 σηµαντικά επίκαιρα ζητήµατα: Α. Αλλαγές σε σχέση µε την Ίδρυση Εταιριών Περιορισµένης Ευθύνης Σύµφωνα µε νέο νόµο 3661/2008 που ψηφίστηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Πιέσεις στο υδάτινο περιβάλλον

Πιέσεις στο υδάτινο περιβάλλον Πιέσεις στο υδάτινο περιβάλλον Εισαγωγή Η εκτίμηση των πιέσεων στα υδάτινα συστήματα βασίζεται στην καταγραφή του συνόλου των πιέσεων (πιέσεις ρύπανσης, επιπτώσεις από απόληψη ποσοτήτων υδάτων από το υδάτινο

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατη : Τμήμα Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π. (1991) Κατηγορία 10: Α τάξη

Ανώτατη : Τμήμα Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π. (1991) Κατηγορία 10: Α τάξη ΟΝΟΜΑ : ΕΠΩΝΥΜΟ : ΣΟΦΙΑ ΛΑΛΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : Ημερομηνία & Χρόνος γέννησης : 3/12/1962 Τόπος γέννησης : Πειραιάς Εθνικότητα & Υπηκοότητα : Ελληνική Οικογενειακή κατάσταση : Έγγαμη, δύο παιδιά Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 27/03/2013 Αριθµ. Πρωτ.: ΙΠΑΑ/1453 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ

Αθήνα, 27/03/2013 Αριθµ. Πρωτ.: ΙΠΑΑ/1453 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ Αθήνα, 27/03/2013 Αριθµ. Πρωτ. ΙΠΑΑ/1453 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα1ο: Εξέταση αιτήσεων ενστάσεων εκπ/κων Τροποποιήσεις τοποθετήσεων Μεταβολές ωρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θέμα1ο: Εξέταση αιτήσεων ενστάσεων εκπ/κων Τροποποιήσεις τοποθετήσεων Μεταβολές ωρών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 23-9-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 18/2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 18/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Δημογραφικών & Κοινωνικών Αναλύσεων

Εργαστήριο Δημογραφικών & Κοινωνικών Αναλύσεων ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ) ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ Γλώσσα ελληνική και αγγλική γαλλική * Εξαντλημένο Γλώσσα που αποδίδεται το δημοσίευμα - Γλώσσα που δε χρησιμοποιήθηκε το δημοσίευμα ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ - ATTIKH ΚΥΡ. ΑΙΘ. ΕΙΔ. ΑΙΘ. Α.Π.Χ Γ/ΡΙΑ 24 26 1 15.000.000,00 2 1 511.614,00

ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ - ATTIKH ΚΥΡ. ΑΙΘ. ΕΙΔ. ΑΙΘ. Α.Π.Χ Γ/ΡΙΑ 24 26 1 15.000.000,00 2 1 511.614,00 ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΛ. ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΥΡΟΥ 6 4 3.040.000,00 6-Φεβ-0 (ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ) ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2 3 ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός εκτεινόταν σε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου. Σε όλη την ελληνική επικράτεια εντοπίζονται αρχαιολογικά ευρήματα. Κατά συνέπεια, υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Περιοχή Νομός ΤΚ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 18900 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 19012 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 15342 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 13562 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ Ε ΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ)

ΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ Ε ΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ) ΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ Ε ΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ) ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ Γλώσσα ελληνική και αγγλική γαλλική * Εξαντληµένο Γλώσσα που αποδίδεται το δηµοσίευµα - Γλώσσα που δε χρησιµοποιήθηκε το δηµοσίευµα ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (

Διαβάστε περισσότερα

«Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Εθνικούς Δρυμούς, Δάση και ευπαθείς περιοχές» Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Εθνικούς Δρυμούς, Δάση και ευπαθείς περιοχές» Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Παλλήνη 27/06/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: οικ 130940/354 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση : 17ο χιλ. Λ. Μαραθώνος Προς : ΩΣ Π. Δ Ταχ.Κώδικας : 153 51 Παλλήνη Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

4950 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ)

4950 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) 4950 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) Κατευθύνσεις σχεδιασμού χρήσεως γης στον αστικό χώρο 1. Στις Περιοχές Κατοικίας του άρθρου 2 του π.δ. 23.2/6.3.1987 (Δ 166) και του άρθρου 16 του ν. 4269/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ) ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ) ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΕΣΥΕ) ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ 1 Γλώσσα ελληνική και αγγλική γαλλική * Εξαντλημένο Γλώσσα που αποδίδεται το δημοσίευμα - Γλώσσα που δε χρησιμοποιήθηκε το δημοσίευμα ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα έτους Ανάπτυξη στα νησιά. Απρίλιος 2008

Αποτελέσµατα έτους Ανάπτυξη στα νησιά. Απρίλιος 2008 Αποτελέσµατα έτους 2007 Ανάπτυξη στα νησιά Απρίλιος 2008 Λίγα λόγια για την ΕΕΑΑ Ιστορικό εκέµβριος 1994: Οδηγία ΕΕ 94/62 Αύγουστος 2001: Ψήφιση του Νόµου 2939/01 Φεβρουάριος 2003: Έγκριση του ΣΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (<1940)

ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (<1940) Εκδόσεις Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (αρχεία σε ψηφιακή μορφή) που διατίθενται οργανωμένα στον δικτυακό τόπο e demography (http://www.e demography.gr ) (Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ, Ψηφιακή Βιβλιοθήκη) Γλώσσα που αποδίδεται

Διαβάστε περισσότερα