Δεν αντιγράφεται. Το νέο Transporter. Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στη νέα γενιά κινητήρων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δεν αντιγράφεται. Το νέο Transporter. Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στη νέα γενιά κινητήρων."

Transcript

1 Το νέο Transporter

2 02 03 Το νέο Transporter Δεν αντιγράφεται. Το νέο Transporter. Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στη νέα γενιά κινητήρων. Αποδοτικά συστήματα BlueMotion Technology. Σε όλους τους νέους κινητήρες. Μοναδική οδηγική φιλοσοφία. 4MOTION με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. 1), 2) Έτοιμο και για off-road διαδρομές. Χάρη στον συνδυασμό 4MOTION 1), Hill Descent Assist και μηχανικού μπλοκέ διαφορικού. 2) Με τον μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης στην κατηγορία του. Όγκος φόρτωσης μέχρι 9,3 m 3. Μεγάλη Ποικιλία εκδόσεων. Εναλλακτικά ύψη οροφής, μεταξόνια και συνδυασμοί καθισμάτων. Λειτουργικότητα και ευελιξία. Με εναλλακτικές δυνατότητες διαμόρφωσης του χώρου επιβατών. Μοbile Online Υπηρεσίες Car-Net. 2) Mε τις εφαρμογές App Connect και Guide & Inform. 1) Θα διατεθεί αργότερα. 2) Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. Στη φωτογραφία απεικονίζεται προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

3 Το Πρότυπο. 65 χρόνια τώρα παραμένει το πρότυπο στην κατηγορία του. Νέα σχεδίαση καμπίνας οδηγού. Καινοτόμος σχεδίαση εσωτερικού με υψηλά επίπεδα άνεσης. Έξυπνο σύστημα αποθήκευσης. Μεγάλη γκάμα αποθηκευτικών λύσεων στην καμπίνα του οδηγού. Ποιότητα Volkswagen. Ανθεκτικά υλικά και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εργονομική θέση οδηγού. Ιδιαίτερα πρακτική και άνετη. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Από το ACC 2) μέχρι το Front Assist 2) και από το Light Assist 2) μέχρι το Multi Collision Brake.

4 04 05 Το νέο Transporter Στη φωτογραφία απεικονίζεται προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

5 Το νέο Transporter. Επαγγελματικό από κάθε άποψη. Πριν από 65 χρόνια, η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα λάνσαρε το πρώτο Van, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες των επαγγελματιών. Αυτό αποτελεί την φιλοσοφία της μάρκας και εξελίσσεται με κάθε νέα γενιά Transporter. Το νέο Transporter είναι γεμάτο καινοτομίες που προσφέρουν λύσεις σε σημαντικά καθημερινά προβλήματα. Αυτός ο επαγγελματισμός αποτυπώνεται και στη μοντέρνα εμφάνισή του με ακριβείς γραμμές και καμπύλες που επιβεβαιώνουν την τεχνολογική πρωτοπορία του νέου Transporter.

6 06 07 Το νέο Transporter Ποτηροθήκη Πίνακας οργάνων Υποδοχή 12V Ανοιχτό ντουλαπάκι Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών Plus Ηχοσύστημα Composition Colour Ανοιχτό ντουλαπάκι Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Ανοιχτό ντουλαπάκι 1) Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το σύστημα ραδιοπλοήγησης Discover Media. Από τον δεύτερο χρόνο, η χρήση επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση. 2) Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση σε συνδυασμό με το ηχοσύστημα Composition Media και το σύστημα ραδιοπλοήγησης Discover Media. Συμβατό με τα προγράμματα MirrorLink TM, CarPlay και Android Auto. 3) Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευή σας να είναι συμβατή με την εφαρμογή του Car-net App Connect. Οι εφαρμογές του Car-Net App-Connect χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μέσω του κινητού τηλεφώνου σας. Παρακαλούμε ελέγξτε τους όρους του συμβολαίου σας σε ό,τι αφορά τη χρέωση δεδομένων και τη σύνδεση με το internet. Στη φωτογραφία απεικονίζεται προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση.

7 Ανοιχτό ντουλαπάκι 01 Άνετη και πρακτική. Η νέα καμπίνα οδηγού. Με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους. Αναπτήρας Υποδοχή usb Αναδιπλούμενο ντουλαπάκι Το νέο Transporter εντυπωσιάζει χάρη στις χρήσιμες λύσεις που παρέχει στην καθημερινή χρήση. Ο χώρος οδηγού διαθέτει 16 εναλλακτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Τα πάντα είναι λειτουργικά τοποθετημένα, άμεσα προσβάσιμα και - χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής - εξαιρετικά ανθεκτικά. Οι πολλές δυνατότητες ρύθμισης επιτρέπουν στον οδηγό να διαμορφώσει την ιδανική θέσης οδήγησης. Τα νέα συστήματα infotainment είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Στο νέο Transporter μπορείτε να είστε ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένος στο Internet ενώ είστε καθ οδόν, γιατί διαθέτει κορυφαία συστήματα τεχνολογίας. Οι πολυάριθμες online υπηρεσίες του Car-Net Guide & Inform 1) είναι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε. Το νέο Transporter διατίθεται προαιρετικά με μία πρίζα 12 V για τη φόρτιση smartphones και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. 02 Ντουλαπάκι με κλειδαριά 01 2-θέσιος πάγκος οδηγού με ράφι αποθήκευσης. Όλα τα Transporter διαθέτουν 2-θέσιο πάγκο οδηγού στον βασικό εξοπλισμό. Κατόπιν παραγγελίας, μπορεί να τοποθετηθεί στην πλάτη του καθίσματος ένα αναδιπλούμενο ράφι. 02 Car-Net App Connect. 2) Συγκεκριμένες εφαρμογές από το smartphone σας μπορούν να προβάλλονται στην οθόνη του ηχοσυστήματος ή του συστήματος ραδιοπλοήγησης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

8 08 09 Το νέο Transporter Ο μεγαλύτερος χώρος φόρτωσης στην κατηγορία. Το νέο Transporter Van έχει άφθονο χώρο για μεγάλες και δύσκολες εργασίες. Έως 9,3 m 3 όγκος φόρτωσης* Ρυμουλκούμενο φορτίο μέχρι 2,5 t Ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1,4 t Χώρος για 3 * ευρωπαλέτες Έως mm μήκος χώρου φόρτωσης Έως mm ύψος χώρου φόρτωσης Ο χώρος φόρτωσης του νέου Transporter Van δεν κάνει συμβιβασμούς στον τομέα της λειτουργικότητας και της εργονομίας. Δύο εναλλακτικά μεταξόνια και τρία εναλλακτικά ύψη οροφής εξασφαλίζουν όγκο φόρτωσης από 5,8 m 3 9,3 m 3 και ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1,4 t. Ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό προσφέρουν οι πολλές εναλλακτικές εκδόσεις τής πίσω πόρτας καθώς και η δυνατότητα για μία δεύτερη συρόμενη πόρτα. * Με μακρύ μεταξόνιο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

9 01 Ο πιο λειτουργικός χώρος 02 Όλα τα καθίσματα αναδιπλώνονται Λειτουργικό σύστημα τοποθέτησης καθισμάτων επιβατών στην κατηγορία. Τα πάντα τακτοποιούνται εύκολα στο νέο Transporter Kombi. Το νέο Transporter Kombi έχει άφθονο χώρο για μέχρι εννέα άτομα. Επιπλέον, ο ευέλικτος χώρος επιβατών μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση που μπορεί να προκύψει στη διάρκεια της ημέρας. Η διάταξη των καθισμάτων μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε εργασία. Χάρη στη δυνατότητα μερικής ή πλήρους αναδίπλωσης όλων των καθισμάτων, και της αφαίρεσης μεμονωμένων καθισμάτων και πάγκων, υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές για μέγιστη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου. Μοναδικό: τα νέα καθίσματα με Easy Entry και για τις δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες 04 Σύστημα Easy Entry στην πλευρά της συρόμενης πόρτας. Για να μπορούν οι επιβάτες της 3ης σειράς καθισμάτων να μπαίνουν και να βγαίνουν γρήγορα και άνετα, τα νέα καθίσματα με λειτουργία Easy Entry μπορούν να αναδιπλώνονται στη στιγμή. Οχήματα με δύο συρόμενες πόρτες έχουν πλέον καθίσματα Easy Entry και στις δύο πλευρές. 03 Ανθεκτική επένδυση καθισμάτων 05 Όλα τα καθίσματα είναι πλήρως αναδιπλούμενα. Στο νέο Transporter μπορούν επίσης να μεταφέρονται αντικείμενα μεγάλου μήκους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Οι πλάτες όλων των καθισμάτων αναδιπλώνονται, ακόμα και αυτών με λειτουργία Easy Entry Οι εναλλακτικές εκδόσεις της πίσω πόρτας. To Transporter Van διατίθεται με διπλή πίσω πόρτα με παράθυρο, στον βασικό εξοπλισμό (φωτ. 01). Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση με μονή πίσω πόρτα (φωτ. 02), ή υπερυψωμένη διπλή πίσω πόρτα (φωτ. 03).

10 10 11 Το νέο Transporter Προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού υποστηρίζουν τον οδηγό σε κρίσιμες περιστάσεις, αναλαμβάνοντας προσωρινά τον έλεγχο των φρένων και του κινητήρα. Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού. Χρησιμοποιεί οπτικά και ακουστικά σήματα για να προτείνει ένα διάλειμμα στον οδηγό, όταν διαπιστώσει σημάδια κόπωσης. 1), 2) Σύστημα Brake Αssist. Καταγράφει την ταχύτητα με την οποία ο οδηγός πατά το φρένο. Σε ένα φρενάρισμα πανικού ή επείγουσας ανάγκης, διασφαλίζει πολύ ταχύτερα την πλήρη πίεση του πεντάλ φρένου. Κάμερα οπισθοπορείας. Προσφέρει μία καθαρή εικόνα της περιοχής πίσω από το αυτοκίνητο στην οθόνη του ηχοσυστήματος ή του συστήματος ραδιοπλοήγησης και βοηθά στο παρκάρισμα. Βοηθητικές γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη, κάνουν το παρκάρισμα ακόμη πιο εύκολο. 2) ParkPilot. Με ηχητικά σήματα προειδοποιεί τον οδηγό για εμπόδια στο πίσω μέρος του οχήματος ενώ ενδείξεις εμφανίζονται στην οθόνη για την απόσταση των εμποδίων. 2), 3) Adaptive Cruise Control ACC. Προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα σε σχέση με το προπορευόμενο όχημα και διατηρεί την προκαθορισμένη από τον οδηγό απόσταση. Ταυτόχρονα, παραμένει εντός του προκαθορισμένου ορίου ταχύτητας. 1), 2) Περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα παρακολούθησης κυκλοφορίας περιβάλλοντος χώρου Front Assist. Σύστημα παρακολούθησης κυκλοφορίας περιβάλλοντος χώρου Front Assist με σύστημα City Emergency Braking. Μέσω ενός αισθητήρα ραντάρ ανιχνεύει αν η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα μειώνεται επικίνδυνα και ελαττώνει την απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος. Σε επικίνδυνες καταστάσεις το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό μέσω οπτικών και ακουστικών σημάτων και με μία προειδοποιητική δόνηση του τιμονιού. 1), 2) 1) Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του συστήματος. 2) Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. 3) Ανάλογα με το ηχοσύστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

11 Σύστημα αλλαγής λωρίδων Side Assist. Ένα προειδοποιητικό σήμα εμφανίζεται στον εξωτερικό καθρέφτη 1) μόλις οι αισθητήρες εντοπίσουν ένα όχημα να κινείται στο τυφλό σημείο κατά την αλλαγή λωρίδας. 2) Σύστημα Multi Collision Brake. Ενεργοποιεί το σύστημα φρένων μετά από μία σύγκρουση του οχήματος, με σκοπό να αποτρέψει τυχόν επόμενες συγκρούσεις. Το σύστημα Multi Collision Brake ενεργοποιείται όταν δύο ανεξάρτητοι αισθητήρες ανιχνεύσουν τη σύγκρουση. Μετά από λίγο, το σύστημα αρχίζει να φρενάρει σταδιακά το όχημα μέχρι τα 10 km/h, ενώ ο οδηγός μπορεί να παρέμβει Σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού Light Assist. Μειώνει αυτόματα το φως των προβολέων για να μην τυφλώνουν τους οδηγούς των διερχόμενων ή προπορευόμενων οχημάτων. Από τα 60 km/h και άνω, το σύστημα ανάβει αυτόματα τη μεγάλη σκάλα των προβολέων, αν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. 2) Προβολείς ομίχλης με στατικό φωτισμό στροφών. Διασφαλίζουν βέλτιστη ορατότητα σε κακές καιρικές συνθήκες. Ο προβολέας που βρίσκεται πλησιέστερα στη στροφή φωτίζει την πλευρά του δρόμου όταν το όχημα στρίβει. 1), 2) ανά πάσα στιγμή. 1)

12 12 13 Το νέο Transporter Υπερσύγχρονοι Κινητήρες. Με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση. Η νεότερη γενιά κινητήρων diesel περιλαμβάνει σύνολα με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και μέγιστη οδηγική απόλαυση. Αποτέλεσμα: μέση κατανάλωση 5,7 l/100 km 1), και εκπομπές ρύπων CO g/km 1),. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις DCC. Για βέλτιστη συμπεριφορά, οι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις DCC μπορούν να προσαρμόσουν την ανάρτηση στην ρύθμιση NORMAL, SPORT ή COMFORT, με το πάτημα ενός διακόπτη. BlueMotion Technology. Η νέα γενιά κινητήρων TDI που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6, καθώς και οι δοκιμασμένοι και αξιόπιστοι κινητήρες Euro 5 διαθέτουν συστήματα BlueMotion Technology, όπως π.χ. σύστημα start-stop, ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης.

13 Κινητήρες TDI. Trasnporter Van. 2.0 TDI 102 PS ΕU5 Plus Μέση κατανάλωση: 6,7 l/100 km Εκπομπές CO 2: 176 g/km Κινητήρες TDI. Transporter Kombi. 2.0 TDI 102 PS EU6 Μέση κατανάλωση: 5,7 lt/100 km Εκπομπές CO 2: 149 g/km Το πιο αξιόπιστο off-road όχημα στην κατηγορία του. Τεχνολογία 4MOTION με DSG. Το νέο Transporter έχει ποικίλα, καινοτόμα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν βέλτιστη πρόσφυση, άριστη συμπεριφορά και εξαιρετική απόκριση διεύθυνσης ακόμα και σε δύσκολες οδηγικές συνθήκες. 2.0 TDI 140 PS ΕU5 Plus Μέση κατανάλωση: 6,9 l/100 km Εκπομπές CO 2: 182 g/km 2.0 TDI 140 PS DSG ΕU5 Plus Μέση κατανάλωση: 7,4 l/100 km Εκπομπές CO 2: 195 g/km 2.0 TDI 140 PS 4MOTION ΕU5 Plus Μέση κατανάλωση: 7,5 l/100 km Εκπομπές CO 2: 198 g/km 2.0 TDI 180 PS DSG 4MOTION ΕU5 Plus Μέση κατανάλωση: 8,0 l/100 km Εκπομπές CO 2: 211 g/km 2.0 TDI 150 PS EU6 Μέση κατανάλωση: 6,0 lt/100 km Εκπομπές CO 2: 157 g/km 2.0 TDI 150 PS DSG EU6 Μέση κατανάλωση: 5,9 lt/100 km Εκπομπές CO 2: 153 g/km 2.0 TDI 150 PS 4MOTION EU6 Μέση κατανάλωση: 6,5 lt/100 km Εκπομπές CO 2: 169 g/km 2.0 TDI 150 PS DSG 4MOTION EU6 Μέση κατανάλωση: 6,2 lt/100 km Εκπομπές CO 2: 161 g/km 4MOTION για τη νέα γενιά Transporter. Στα πλεονεκτήματα του νέου συμπλέκτη Haldex για το προαιρετικό 4MOTION περιλαμβάνονται το μειωμένο βάρος, η μικρότερη κατανάλωση και η περαιτέρω βελτίωση της συμπεριφοράς και δυναμικής του οχήματος. 4MOTION με DSG. Το νέο Transporter είναι το μοναδικό όχημα στην κατηγορία του που διατίθεται με το προαιρετικό 4MOTION και 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Αυτό επιτρέπει ομαλή οδήγηση ακόμα και στα πιο δύσβατα εδάφη χάρη στις πλήρως αυτόματες αλλαγές σχέσεων. Hill Descent Assist. Αυτό το νέο προαιρετικό σύστημα σάς επιτρέπει να οδηγείτε σε κατηφορικές διαδρομές με ασφαλή, ελεγχόμενο τρόπο χάρη στην ικανότητα διαχείρισης του κινητήρα να ελέγχει τις στροφές και να χρησιμοποιεί τα φρένα, εάν είναι απαραίτητο. 2) Η ταχύτητα του οχήματος διατηρείται σταθερή χωρίς καμία ενέργεια από πλευράς οδηγού. Μηχανικό μπλοκέ διαφορικό. Το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό διατίθεται για τον πίσω άξονα σε συνδυασμό με 4MOTION. Αυτό διευκολύνει την οδήγηση σε αντίξοες συνθήκες, όπως στο γρασίδι ή σε συνθήκες εκτός δρόμου. 1) Transporter 2.0 lt TDI, 102 PS Euro 6, κατανάλωση καυσίμου lt/100 km: εντός πόλης 6,8, εκτός πόλης 5,1, μέση κατανάλωση 5,7. Εκπομπές ρύπων CO2, g/km: 149 2) Μόνο με κινητήρες Euro 6. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

14 14 15 Το νέο Transporter Βασικός εξοπλισμός και εκδόσεις. Βασικός εξοπλισμός Εξωτερικό Προβολείς αλογόνου Προφυλακτήρας, εξωτερικοί καθρέφτες και λαβές θυρών σε μαύρο χρώμα Μάσκα σε μαύρο χρώμα με επιχρωμιωμένη διακοσμητική λωρίδα Ατσάλινες ζάντες 16" με τάσια 1) Θερμομονωτικά κρύσταλλα παραθύρων Εσωτερικό Διπλό κάθισμα συνοδηγού Ταμπλό με ντουλαπάκι που κλειδώνει Έξυπνο σύστημα αποθηκευτικών χώρων Θήκη στην πόρτα με χώρο για δύο μπουκάλια στην πλευρά του οδηγού Ελαστική επένδυση πατώματος στην καμπίνα του οδηγού Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων Austin σε Μαύρο Titan Ασφάλεια Αερόσακος οδηγού-συνοδηγού ESP με brake assist, ABS, ASR, EDS, MSR 2) και Hill Start Assist Multi Collision Brake Ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης με κολόνα τιμονιού ασφαλείας Ηλεκτρονικό immobilizer Προειδοποίηση ζώνης ασφαλείας για τον οδηγό Φώτα ημέρας Καθ ύψος και απόσταση ρυθμιζόμενο τιμόνι Λειτουργικότητα - Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό - Ηλεκτρικά παράθυρα - Ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες - Ηχοσύστημα "Composition Colour" (έγχρωμη οθόνη αφής 5", cd & mp3 player, θύρα SD-card, aux-in, 6 ηχεία) - Bluetooth 1) Σε συνδυασμό με τον κινητήρα 2.0 lt TDI 180 PS και 204 PS, ατσάλινες ζάντες 17. 2) Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με την τετρακίνηση 4ΜΟΤΙΟΝ.

15 Transporter Van. Transporter Kombi. Εκδόσεις μοντέλου 2 μεταξόνια 3 διαφορετικά ύψη οροφής 2 συνδυασμοί καθισμάτων Χώρος φόρτωσης από 5,8 m 3 9,3 m 3 Εκδόσεις μοντέλου 2 μεταξόνια 3 διαφορετικά ύψη οροφής 19 διαφορετικές διατάξεις καθισμάτων Χώρος αποσκευών 3) όγκος από 5,8 m 3 9,3 m 3 Transporter Pickup. Transporter Σασί. Εκδόσεις μοντέλου 2 μεταξόνια4), 5) 4 διαφορετικές επιφάνειες φόρτωσης Μονή και διπλή καμπίνα Επιφάνεια φόρτωσης 4,9 m 2 5,7 m 2 Εκδόσεις μοντέλου 2 μεταξόνια 4) Μονή και διπλή καμπίνα Μικτό βάρος οχήματος 2,8 t 6) 3) Χωρίς τα καθίσματα. 4) Μόνο στην έκδοση με μονή καμπίνα. 5) Όχι σε συνδυασμό με το κατώφλι χαμηλής φόρτωσης. 6) Για την πρόσοψη του τράκτορα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

16 16 17 Το νέο Transporter Η νέα γκάμα. Απλά χρώματα. Σχεδιασμένα για την καθημερινή χρήση, τα χρώματα και οι επενδύσεις καθισμάτων δένουν αρμονικά με τον εσωτερικό εξοπλισμό. Για το νέο Transporter έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής που είναι εύκολα στον καθαρισμό. Λευκό Candy Κόκκινο Cherry Κίτρινο Grape 1) Πράσινο Ontario Πορτοκαλί Bright Μεταλλικά χρώματα. 1) Μπεζ Μojave Ασημί Reflex Γκρι Indium Καφέ Chestnut Πράσινο Bamboo Garden Μπλε Acapulco Μπλε Starlight Black Berry 1) Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

17 Επενδύσεις καθισμάτων. Μπλε Ocean Deep Γκρι Pure Επενδύσεις Austin, ύφασμα Μαύρο Titan Περλέ χρώματα. 1) Επένδυση οροφής. Μαύρο Deep Περλέ χρώμα Επένδυση οροφής Γκρι Moonrock

18 18 19 Το νέο Transporter Ζάντες. Μία εκτενής γκάμα ατσάλινων και αλουμινένιων ζαντών 16", 17" και 18" διατίθενται για το νέο Transporter. Όλες οι ζάντες συνδυάζονται με ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης στο πλαίσιο της φιλοσοφίας BlueMotion Technology. Η χαμηλή αντίσταση κύλισης μειώνει την κατανάλωση και παράλληλα τις εκπομπές CO 2. 16" Ζάντες αλουμινίου Clayton * 6½ J x 16, με ελαστικά 215/65 R " Ζάντες αλουμινίου Devonport * 7 J x 17, με ελαστικά 235/55 R " Ζάντες αλουμινίου Springfield * 8 J x 18, με ελαστικά 255/45 R 18. *Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

19

20 Το νέο Transporter GR Τυπώθηκε στην Ελλάδα Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγών Έκδοση: Σεπτέμβριος Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Caddy. Επαγγελματικά Οχήματα

Το νέο Caddy. Επαγγελματικά Οχήματα Το νέο Caddy Επαγγελματικά Οχήματα Επαγγελματίες από κάθε άποψη. Το νέο Caddy και το νέο Caddy Maxi. H ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ στην κατηγορία. Μέση κατανάλωση 3,8 lt/100 km στο Caddy BlueMotion.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Caddy. Επαγγελματικά Οχήματα

Το νέο Caddy. Επαγγελματικά Οχήματα Το νέο Caddy Επαγγελματικά Οχήματα Το νέο Caddy 02 03 Επαγγελματίες από κάθε άποψη. Το νέο Caddy και το νέο Caddy Maxi. ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ Από το ACC μέχρι το Front Assist με City Emergency Brake

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

To νέο Crafter. Μια νέα διάσταση.

To νέο Crafter. Μια νέα διάσταση. Crafter Το νέο To νέο Crafter. Μια νέα διάσταση. Πιο πρακτικό, οικονομικό και καινοτόμο από ποτέ. Το νέο Crafter αποτελεί ένα εντελώς νέο επαγγελματικό αυτοκίνητο που παράγεται για πρώτη φορά αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Caravelle - Multivan

Caravelle - Multivan Caravelle - Multivan Caravelle. Θέτει τα πρότυπα μετακίνησης για πάνω από 30 χρόνια. To Caravelle είναι το ιδανικό μοντέλο για επαγγελματικές μετακινήσεις. Αυτό που κάνει το νέο Caravelle ξεχωριστό, είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN. Crafter Van TDI BMT 102PS MWB 1.968/102/

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN. Crafter Van TDI BMT 102PS MWB 1.968/102/ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 21/07/2017 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 10/05/2019 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη ΑΝΩΤΑΤΗ Προτεινόμενη ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ Λιανική Τιμή προ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Φόρων

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/02/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 27/07/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/02/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

100 % pickup. 100 % μοναδικό.

100 % pickup. 100 % μοναδικό. Το νέο 100 % pickup. 100 % μοναδικό. Ασυμβίβαστο στις off-road περιπλανήσεις. Δυναμικό στην άσφαλτο. Το νέο Amarok συνδυάζει όλα αυτά που ονειρεύεστε από ένα πολυτελές, υψηλού επιπέδου αυτοκίνητο εντός

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

100 % pickup. 100 % μοναδικό.

100 % pickup. 100 % μοναδικό. Το νέο 100 % pickup. 100 % μοναδικό. Ασυμβίβαστο στις off-road περιπλανήσεις. Δυναμικό στην άσφαλτο. Το νέο Amarok συνδυάζει όλα αυτά που ονειρεύεστε από ένα πολυτελές, υψηλού επιπέδου αυτοκίνητο εντός

Διαβάστε περισσότερα

Κ α λ ε ί ΑΔΑ: ΩΩΘΡ46Ψ8ΩΧ-ΙΗ4. Κομοτηνή 23/11/2016. Αριθ. Πρωτ

Κ α λ ε ί ΑΔΑ: ΩΩΘΡ46Ψ8ΩΧ-ΙΗ4. Κομοτηνή 23/11/2016. Αριθ. Πρωτ Κομοτηνή 23/11/2016 Αριθ. Πρωτ- 4669- ΑΔΑ: ΩΩΘΡ46Ψ8ΩΧ-ΙΗ4 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προσφοράς για την «προμήθεια ενός επιβατικού αυτοκινήτου» για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από 1.000 χλμ με ένα ρεζερ

Περισσότερα από 1.000 χλμ με ένα ρεζερ Το Amarok Περισσότερα από 1.000 χλμ με ένα ρεζερ βουάρ. Ο κινητήρας 2,0l TDI Biturbo διαθέτει απόδοση 180 bhp, με μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 8,0 lt/100 km. 1.000 κιλά ωφέλιμο

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟ POLO

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟ POLO ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN ΝΕΟ POLO ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) CO2 gr/km ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf CC / PS / KW GOLF 1.0 TSI 85PS COMFORTLINE 3D 999 / 85 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf CC / PS / KW GOLF 1.0 TSI 85PS COMFORTLINE 3D 999 / 85 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) GOLF 1.0 TI 85P

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ζάντες αλουμινίου ''Hita'' 6.5J x 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ζάντες αλουμινίου ''Hita'' 6.5J x 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 S S ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 25/09/2017 Νέο Golf Comfortline BlueMotion Generation Highline Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195/65 R15 Ζάντες αλουμινίου ''Hita'' 6.5J x 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 Ζάντες

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN CC / PS / KW

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN CC / PS / KW ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ισχύει από 20/03/2017. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL Ισχύει από 20/03/2017

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ισχύει από 20/03/2017. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL Ισχύει από 20/03/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο T-ROC T-Roc_VVK_K72.indd :58

Το νέο T-ROC T-Roc_VVK_K72.indd :58 Το νέο T-ROC ΣΑΣ ΠΕΙΘΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. Το νέο T-Roc 03 Ακαταμάχητα σαγηνευτικό. Απόλυτα εκφραστικό. Δυναμικές αναλογίες, κουπέ σχεδιασμός και συναρπαστικά εκφραστικό στυλ. Το νέο T-Roc αποκαλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

2WD 4WD (ALLGRIP) 2WD 4WD (ALLGRIP) ΒΕΝΖΙΝΗ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 6TCSS Εξοπλισμός GL GL+ GL+ GLX GLX SPECIAL EDITION S GL+ GLX ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Πλαφονιέρα φωτισμού (3 θέσεων) Φως ανάγνωσης χάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ Ξεχωριστό από κάθε άποψη. Το νέο T-Cross είναι τόσο πολύπλευρο όσο και οι άνθρωποι για τους οποίους κατασκευάστηκε. Για ανθρώπους που δεν τους αρέσει να μπαίνουν σε καλούπια, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 55.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ) - - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα