ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 5 της 18 Μαΐου 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 5 της 18 Μαΐου 2016"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 5 της 18 Μαΐου 2016 Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 και ώρα 15:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δ.Σ., στα γραφεία της ΕΟΜ, Φειδιππίδου 30, Αθήνα. Παρόντες: ο Πρόεδρος της ΕΟΜ Αλ. Αθανασιάδης, Ο Αντιπρόεδρος Π. Κανναβός, ο Γ. Γραμματέας Π. Μαρσώνης, ο Ταμίας Αν. Φράγκος, ο Ειδικός Γραμματέας Ν. Δελημπαλταδάκης και τα μέλη Ν. Καβαντούρης. Λ. Βάθη. Παρών επίσης ο Διευθυντής της ΕΟΜ Λ. Ζώτος. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Θέματα Προέδρου Υπογραφή Πρακτικών προηγούμενων Συνεδριάσεων Τα μέλη του ΔΣ ενέκριναν και υπόγραψαν τα πρακτικά των δυο προηγούμενων συνεδριάσεων υπ. αριθ. 3 της και 4 της Πανευρωπαϊκοί αγώνες Ζευγών 2016 Το ΔΣ ενέκρινε τη συμμετοχή του ζεύγους της Εθνικής ομάδας Γυναικών Γ. Μήτση- Β. Σπανού στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζευγών Γυναικών που θα προηγηθεί του αντίστοιχου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων και θα διεξαχθεί από 16 έως 18 Ιουνίου 2016 στη Βουδαπέστη. Η ΕΟΜ θα καλύψει τα δικαιώματα συμμετοχής που είναι 300 ευρώ. Γενική Συνέλευση EBL Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EBL) που θα γίνει στη Βουδαπέστη στις 24 Ιουνίου 2016 η ΕΟΜ εκπροσωπηθεί από τον κ. Φώτη Σκουλαρίκη, που θα βρίσκεται εκεί για τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή της. Προς τούτο ο Πρόεδρος της ΕΟΜ θα υπογράψει και αποστείλει σχετική εξουσιοδότηση. Βαλκανικό Κύπελλο Ομάδων Όπεν και Νέων 2016 Η επιλογή των ομάδων θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση Δ.Σ. Bridge World Games 2016, επιστολή Ο Πρόεδρος ενημερώνει για μια επιστολή του Μ. Έιντι σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας του, η οποία τερμάτισε 2 η στους αγώνες επιλογής Εθνικών ομάδων όπεν 2016, στη διοργάνωση Bridge World Games που θα γίνει στην Πολωνία, με ίδια έξοδα. Έως τώρα δεν έχει ληφθεί από το ΔΣ απόφαση για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη διοργάνωση αυτή, η οποία θα επιβάρυνε σημαντικά τον προϋπολογισμό, συνεπώς θα πρέπει να αποφασιστεί: α) αν θα σταλεί ομάδα ή όχι και β) εφόσον θα σταλεί ομάδα ποια θα είναι αυτή. Η αρχική εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων είναι να μη σταλεί ομάδα αλλά μετά την πρόταση Έιντι η οποία δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό, προτείνει να γίνει δεκτή η πρόταση αυτή. Μετά από σχετική συζήτηση όπου δεν συμμετείχαν οι κ.κ. Π. Κανναβός και Ν. Δελημπαλταδάκης, οι οποίοι είχαν λάβει μέρος στους αγώνες επιλογής, αποφασίστηκε ομόφωνα σύμφωνα και με το άρθρο 3.5. παράγραφος 2, όπως η πρόταση Έιντι γίνει δεκτή. Η ΕΟΜ θα καλύψει μόνο τα δικαιώματα συμμετοχής (entry fees) που ανέρχονται σε 4000 ευρώ.

2 2. Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος Συμβάσεις προπονητών Εθνικών ομάδων Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι συμβάσεις των προπονητών Εθνικών ομάδων όπεν και γυναικών κ. Φ. Σκουλαρίκη και κας Χ. Συρακοπούλου αντίστοιχα. Ο κ. Σκουλαρίκης θα λάβει αμοιβή 1500 ευρώ καθαρά μετά την αφαίρεση των φόρων και η κα Συρακοπούλου 1200 ευρώ καθαρά μετά την αφαίρεση των φόρων. 6 ο, 7 ο και 8 ο Βιβλίο Grant Το Δ. Σ. εξετάζει τις υποβληθείσες προσφορές για το 6 ο βιβλίο της A. Grant και αποφασίζει ομόφωνα την εκτύπωσή του από την εταιρεία «Ε. και Στ. Χατζηδάκης ΟΕ» στην τιμή των 3000,00 ευρώ συν ΦΠΑ τα 2500 αντίτυπα. Το ΔΣ ενημερώθηκε ότι έχουν ζητηθεί προσφορές για αντίτυπα για το καθένα από το 7 ο βιβλίο και 8 ο βιβλίο της Α. Grant. Εξουσιοδοτείται ομόφωνα η Οικονομική επιτροπή να εξετάσει τις προσφορές και να επιλέξει την εταιρεία που θα κάνει τις εκτυπώσεις και να υποβάλλει σχετικό πρακτικό της απόφασής της στην επόμενη συνεδρίαση. Αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει επαφή με την κα Α. Grant για την προοπτική έκδοσης εκ μέρους της νέων βιβλίων. Φόρουμ εκπαιδευτών χώρος αποθήκευσης Το ΔΣ θα εξετάσει το θέμα μόλις συγκεκριμενοποιηθούν οι ανάγκες χώρου. Εισιτήρια Εθνικής αποστολής σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες ομάδων Αποφασίστηκε ομόφωνα η καταβολή της αξίας των εισιτηρίων των Εθνικών ομάδων όπεν και γυναικών στην εταιρεία Mondo travel AE που τα εξέδωσε, σύμφωνα με το σχετικό προϋπολογισμό της αποστολής. Ξενοδοχείο Εθνικών ομάδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αποφασίστηκε ομόφωνα η καταβολή προκαταβολής επιπλέον 2000,00 ευρώ στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν οι Εθνικές ομάδες κατά τη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσω της χρεωστικής κάρτας της ΕΟΜ της Άλφα Τράπεζας. Ρουχισμός Εθνικών ομάδων Κατόπιν εξέτασης των σχετικών προσφορών εγκρίνεται ομόφωνα η απόφαση της Οικονομικής επιτροπής και αποφασίζεται η παραγγελία στην εταιρεία Φαραντάτος Αν. Χρήστος και ΣΙΑ Ε.Ε. για τις ανάγκες των εθνικών αποστολών μπλούζες κοντομάνικες και 17 μπουφάν στη συνολική τιμή των 2272,00 ευρώ συν ΦΠΑ. Αγορές υλικού αγώνων Ενόψει του Διασυλλογικού πρωταθλήματος 2016 που θα διοργανώσει η ΕΟΜ αλλά και των αναγκών των Σωματείων, νέων και παλαιών, το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα την αγορά 1800 θηκών διανομών και 100 σετ τραπεζιών θηκών αγορών από το εξωτερικό. Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα η αγορά 200 τσόχες από προμηθευτή εσωτερικού μετά από υποβολή σχετικής προσφοράς. Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως εκτυπωθούν φύλλα διανομών στην εταιρεία «Α. Τσεβδού» και στην τιμή της προηγούμενης ίδιας παραγγελίας της ΕΟΜ. Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως παραγγελθούν 30 τραπέζια μεγέθους 80 χ 80 στην εταιρεία «Πλαστόνα ΑΒΕΕ» στην τιμή των 518,10 ευρώ (τιμή μονάδας 17,27 ευρώ) συν ΦΠΑ.

3 Αγορά Bridgemates και servers Αποφασίζεται ομόφωνα η ΕΟΜ να προχωρήσει στην αγορά επιπλέον 70 μηχανών καταχώρησης αποτελεσμάτων Bridgemates II και 7 εξυπηρετητών (servers) από την εταιρεία εξωτερικού (Ολλανδίας) Bridge systems BV που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των, για εξυπηρέτηση των αναγκών των Σωματείων μελών, κατόπιν αιτήματος πολλών από αυτών. Η ΕΟΜ ως Ομοσπονδία Μπριτζ προμηθεύεται τις μηχανές αυτές με έκπτωση 25%, έκπτωση που δεν γίνεται, από τον προμηθευτή, σε Σωματεία ή σε τρίτους. Τα μηχανήματα αυτά (Bridgemates II) θα διατεθούν στα αιτούντα Σωματεία για την πραγματοποίηση του σκοπού και την ανάπτυξη του αθλήματος έναντι έκτακτης εισφορά συνδρομής για την αγορά τους. Οι εξυπηρετητές (servers) θα διατεθούν στα Σωματεία δωρεάν (ένας server ανά Σωματείο). Εκτυπώσεις πρόσθετων αγωνιστικών δελτίων Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραγγελία 1000 πρόσθετων καρτών αγωνιστικών δελτίων στην εταιρεία NOVATRON AE στην τιμή των 420 ευρώ συν ΦΠΑ. Οι κάρτες αυτές θα χρησιμοποιηθούν για τα αγωνιστικά δελτία των νέων αθλητών που εκδόθηκαν φέτος όπως και των αθλητών που πήραν μεταγραφή εντός του Οδοιπορικά Εκπαιδευτή Εγκρίνεται το ποσό των 900 ευρώ για τα οδοιπορικά του εκπαιδευτή Γ. Δημητρακόπουλου για τα Σωματεία ΑΜΙΛΛΑ Τρικάλων και ΣΑΤΟ Καρδίτσας για μαθήματα των δυο τελευταίων ετών με εξοδολόγιο και προσκόμιση σχετικών αποδείξεων. Αμοιβή εισηγητών Σεμιναρίου στελεχών Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως οι εισηγητές του Σεμιναρίου στελεχών που διοργάνωσε η ΕΟΜ στις 2/4/2016 κα Χριστίνα Μποτωνάκη και κ. Δημήτρης Παπασπύρου λάβουν σαν αμοιβή το ποσόν των 200,00 ευρώ έκαστος προ των νόμιμων παρακρατήσεων. Άνεργοι και δικαιούμενοι εκπτώσεων Το ΔΣ εξέτασε την περίπτωση, στο εξής, κατά τις δηλώσεις συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα οι δικαιούχοι έκπτωσης άνεργοι να το δηλώνουν και να αποστέλλουν εκ των προτέρων τα σχετικά δικαιολογητικά στην ΕΟΜ. Το θέμα θα ξανασυζητηθεί. 3. Θέματα Αγώνων Εισηγητής: Ν.Δελημπαλταδάκης Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών, Kids Το Δ. Σ. ανέθεσε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος Μαθητών περιόδου στον Α.Ο. Ταταύλα. Η διοργάνωση θα γίνει παράλληλα με το Βυζαντινό Φεστιβάλ που διοργανώνει το ίδιο Σωματείο, τις ημερομηνίες 10 έως 12 Ιουνίου Η ΕΟΜ θα λάβει μειωμένα κατά 50% δικαιώματα ήτοι 0,75 ευρώ ανά άτομο την ημέρα. Όλα τα έξοδα εκτός των επάθλων θα βαρύνουν τον διοργανωτή. Το ΔΣ ενέκρινε επίσης παράλληλη διοργάνωση Παίδων (Κids) 16 και κάτω ετών με διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν. Διαιτητές Α. Μπαμπούλα, Μ. Κουτούγκος και όσοι βοηθοί απαιτηθούν ανάλογα με τις συμμετοχές. Φεστιβάλ: Ανθοκομική, Βυζαντινό Το ΔΣ ενημερώθηκε για τις δυο αυτές διοργανώσεις των Σωματείων ΟΑΜΚΗ και ΑΟΤ αντίστοιχα.

4 Ταυτόχρονες ημερίδες κατά τη διάρκεια των Φεστιβάλ Κατόπιν σχετικής συζήτησης αποφασίστηκε ομόφωνα όπως οι ταυτόχρονες ημερίδες που διεξάγονται κατά τη διάρκεια των Φεστιβάλ 2 ης και 3 ης βαθμίδας είναι στο εξής τακτικές και όχι έκτακτες. Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων αίθουσα, είδη αγώνων, προετοιμασίες Ο ΓΓ ενημέρωσε το ΔΣ για τις δυσκολίες σχετικά με τη διάθεση της αίθουσας και αποφάσισε στο προσεχές διάστημα και αν υπάρξει αρνητική απάντηση για την αίθουσα - να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις. Διασυλλογικό Κύπελλα Μικτών Ομάδων Αττικής Τόποι και ημερομηνία τέλεσης Το ΔΣ εξέτασε το αίτημα του ΟΠΑΦ να αλλάξει η ημερομηνία της τελευταίας ημερίδας του Κυπέλλου δεδομένου ότι συμπίπτει με το εκδρομικό τους. Αποφασίστηκε ομόφωνα η ημερίδα αυτή να αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο του 2016 καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ενδιάμεση ημερομηνία και μεσολαβούν οι θερινές διακοπές. Η αρμόδια επιτροπή θα εισηγηθεί σχετικά και θα εκδοθεί ανακοίνωση της ΕΟΜ. Επιστολή ΑΟΜ Το ΔΣ εξέτασε την επιστολή του Σωματείου. Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι ο αγώνας τελέστηκε και περαιώθηκε σύμφωνα με τους Κανονισμούς. Οι Διαιτητές σε όλα τα στάδια χρησιμοποίησαν την στρογγυλοποιημένη κλίμακα Βαθμών Νίκης (VPs) όπως είχαν δικαίωμα από τους κανονισμούς και όπως πρότεινε, γι αυτού του είδους τον αγώνα, το επίσημο πρόγραμμα αποτελεσμάτων της ΕΟΜ. 4. Θέματα ΚΕΔ Εισηγητής: Τ. Κανναβός Σεμινάριο Διαιτητών Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπριτζ, πρόοδος εργασιών Η ΕΟΜ κατόπιν πρότασης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EBL) εξέτασε την περίπτωση να διεξαχθεί το Σεμινάριο Διαιτησίας της EBL για το έτος 2017 στην Αθήνα. Προς τούτο έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις και προτάσεις συνεργασίας με τα ξενοδοχεία «President» της Αθήνας και «Emmantina» της Γλυφάδας που έδωσαν τις καλύτερες προσφορές. Ο Γ.Γ. κ. Π. Μαρσώνης ενημέρωσε το ΔΣ για την επίσκεψη του παράγοντα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Eitan Levy και την φιλοξενία του. Η διαπίστωση ήταν ότι ο επισκέπτης εντυπωσιάστηκε για την κατάσταση στην ΕΟΜ όσον αφορά την εκπαίδευση, τη διαιτησία και το αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και για το πλήθος των Σωματείων στην Περιφέρεια. Ο Γ.Γ. πρότεινε να δοθεί ειδικό ερωτηματολόγιο στους συμμετέχοντες του Πανευρωπαϊκού σεμιναρίου ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις απόψεις των Ευρωπαίων διαιτητών. Η εκτίμηση είναι ότι το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον προσεχή Ιανουάριο. Η ανάληψη της διοργάνωσης αυτής από την ΕΟΜ βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Σεμινάριο Διαιτητών ΕΟΜ, πρόοδος εργασιών Η οργάνωση του Σεμιναρίου Διαιτητών της ΕΟΜ για το 2016 ανατέθηκε ομόφωνα στον εθνικό Διαιτητή κ. Δ. Μπάλλα ο οποίος και θα προτείνει στο ΔΣ τις σχετικές ημερομηνίες. Επιστολές Αθλητών Διαβάστηκαν επιστολές αθλητών για γεγονότα που συνέβησαν στο Π.Π. Ζευγών Swiss όπεν, στο Π.Π. Μικτών ζευγών 1-16 και στο Π.Π. Ομάδων 1-6. Αποφασίστηκε ομόφωνα να επιληφθεί σχετικά η ΚΕΔ όπως και το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΟΜ,

5 όπου κρίνει ότι το αφορά. Μαζικές αποστολές αποτελεσμάτων Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να επιστήσει την προσοχή στους υπεύθυνους ορισμένων Σωματείων των οποίων οι αρμόδιοι Διαιτητές δεν στέλνουν τα αποτελέσματα αμέσως μετά τους αγώνες αλλά συγκεντρώνουν αγωνιστικές ημερίδες και τις αποστέλλουν μαζικά. 5. Θέματα Κανονισμών Εισηγητής: Π. Μαρσώνης Παράλληλες διοργανώσεις Σωματείων κατά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Το ΔΣ συζήτησε το φαινόμενο να διοργανώνουν τα σωματεία αγώνες 5 ης βαθμίδας πάνω σε ημερομηνίες Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων και κατά πόσο αυτό εμποδίζει τη συμμετοχή αθλητών στα Πανελλήνια. Το ΔΣ προβληματίστηκε επίσης κατά πόσο ενημερώνονται επαρκώς οι αθλητές με ανάρτηση των ανακοινώσεων της ΕΟΜ στα εντευκτήρια των Σωματείων. Δεδομένου ότι η ανάρτηση αυτή είναι υποχρεωτική από το Καταστατικό της ΕΟΜ αποφασίστηκε ομόφωνα να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση. 6. Θέματα Εκπαίδευσης Εισηγητής: Ν. Καβαντούρης Σεμινάριο και εξετάσεις Εκπαιδευτών πρόοδος εργασιών Το ΔΣ ενημερώθηκε από το μέλος της εξουσιοδοτημένης επιτροπής κα Α. Μπαμπούλα για την πρόοδο εργασιών για το Σεμινάριο εκπαίδευσης που θα γίνει στις 10 και 11 Ιουνίου. Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι το σεμινάριο θα γίνει στα εντευκτήρια του ΑΟΜΒ που παραχωρεί δωρεάν το Σωματείο. Η ΕΟΜ θα προσφέρει πρόχειρο φαγητό, σνακς και αναψυκτικά μέχρι του ποσού των 1200 ευρώ συνολικά και τις 2 ημέρες. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι οι εξετάσεις εκπαιδευτών θα γίνουν στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου Όσοι εκπαιδευτές δεν πέρασαν τις προφορικές εξετάσεις του προηγούμενου έτους θα εξεταστούν ξανά και στα γραπτά. Μεταφράσεις -Διορθώσεις εκπαιδευτικού υλικού Το ΔΣ αποφάσισε να ορίσει την κα Χριστίνα Δελή, μετά από αίτημα της, ως μέλος της επιτροπής για τη διόρθωση των βιβλίων μαθητών της ΕΟΜ. 7. Θέματα Διάδοσης Εισηγητής: Ν. Δελημπαλταδάκης Ενημέρωση για ΓΑΛΑΞΙΑ, ΑΡΚΟΑΜ Το ΔΣ ενημερώθηκε ότι τα μέλη του τμήματος Μπριτζ του Σωματείου Γαλαξίας Δράμας εξετάζουν την περίπτωση να δημιουργήσουν δικό τους ανεξάρτητο Σωματείο αγωνιστικού Μπριτζ. Υπό ίδρυση Σωματεία Αποφασίζεται ομόφωνα όπως επιτραπεί η έκδοση αγωνιστικών δελτίων νέων αθλητών σε σωματεία που είναι υπό ίδρυση. Ως Σωματεία υπό ίδρυση θεωρούνται αυτά που έχουν υποβάλει τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα στην Περιφέρεια αλλά ακόμα δεν έχουν λάβει τη σχετική έγκριση όπως και όσα υφίστανται ήδη αλλά δεν είναι πλήρη τα στοιχεία που έχουν υποβληθεί στην ΕΟΜ για να αναγνωριστούν σαν τακτικά Σωματεία - μέλη. Εφόσον τα Σωματεία αυτά δεν αναγνωριστούν τελικά οι αθλητές θα έχουν δικαίωμα να εγγραφούν ελεύθερα σε οποιοδήποτε άλλο Σωματείο

6 8. Αιτήματα Σωματείων Εισηγητής: Π. Μαρσώνης ΑΟΤΠ Μεταγραφές από Νίκη Πατρών Το θέμα θα ρυθμιστεί με μεταγενέστερη απόφαση. ΙΚΑΡΟΣ εορταστική ημερίδα Εγκρίθηκε ομόφωνα σύμφωνα με την πρόταση του Σωματείου. ΟΑΜΚ ημερομηνίες διήμερου αγώνα 4 ης βαθμίδας Εγκρίθηκε ομόφωνα σύμφωνα με την πρόταση του Σωματείου. 9. Διάφορα Θέματα Εισηγητής: Π. Μαρσώνης Απολογισμοί-προϋπολογισμοί Σωματείων Ενημερώθηκαν τα μέλη του ΔΣ ότι πολλά Σωματεία δεν έχουν αποστείλει ακόμα Απολογισμούς 2015 και προϋπολογισμούς 2016 που είχαν ζητηθεί με επιστολή της ΕΟΜ έως 27/4/2016. Αποφασίζεται ομόφωνα να εκδοθεί ανακοίνωση με νέα προθεσμία την και σε ενάντια περίπτωση να υπάρχουν επιπτώσεις στις διοργανώσεις που ανατίθενται στο Σωματείο. Ηλεκτρονικό τσιγάρο Το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη Συνεδρίαση αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση για σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου και τα διεθνώς ισχύοντα. Ορίστηκαν καταρχήν οι ημερομηνίες για τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. ως εξής: 15/6, 13/7 και 7/9. Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα λύνεται η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Α. Αθανασιάδης Π. Κανναβός Π. Μαρσώνης Τα μέλη Α. Φράγκος Ν. Δελημπαλταδάκης Ν. Καβαντούρης Λ. Βάθη

2. Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος

2. Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 6 της 15 Ιουνίου 2016 Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 15:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 6 της 14 Ιουνίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 6 της 14 Ιουνίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 6 της 14 Ιουνίου 2017 Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

της 19ης Οκτωβρίου 2016

της 19ης Οκτωβρίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΟΜ ΥΠ. ΑΡΙΘ 11/2016 της 19ης Οκτωβρίου 2016 Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 13 της 16 ης Δεκεμβρίου 2013 Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:30, κατόπιν

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 13 της 16 ης Δεκεμβρίου 2013 Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:30, κατόπιν ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 13 της 16 ης Δεκεμβρίου 2013 Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 12 της 3ης Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 12 της 3ης Δεκεμβρίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 12 της 3ης Δεκεμβρίου 2014 Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις βιβλίων εκπαίδευσης Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθούν εντός του Ιουλίου προσφορές για την επανεκτύπωση του

Εκτυπώσεις βιβλίων εκπαίδευσης Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθούν εντός του Ιουλίου προσφορές για την επανεκτύπωση του ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 5 της 10 Mαΐου 2017 Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 14:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

1. Θέματα Προέδρου 2. Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος

1. Θέματα Προέδρου 2. Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 1 της 18 Ιανουαρίου 2017 Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 7 της 13 Ιουλίου 2016 Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 15:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

1 Θέματα Προέδρου 2 Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος

1 Θέματα Προέδρου 2 Θέματα Οικονομικής Επιτροπής Εισηγητής: Α. Φράγκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 4 της 5 ης Απριλίου 2017 Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 14:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 7 της 11ης Ιουνίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 7 της 11ης Ιουνίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 7 της 11ης Ιουνίου 2014 Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 8 της 6 Σεπτεμβρίου 2017 Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 14:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 02 της 6 ης Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 02 της 6 ης Φεβρουαρίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 02 της 6 ης Φεβρουαρίου 2013 Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 16:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΑΡΙΘ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΑΡΙΘ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΑΡΙΘ. 1 Της 11 ης Ιανουαρίου 2012 Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 16:30 ακριβώς συνήλθε το Δ.Σ. της ΕΟΜ κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου, σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9 της 3ης Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9 της 3ης Σεπτεμβρίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9 της 3ης Σεπτεμβρίου 2014 Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 10 της 23ης Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 10 της 23ης Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 10 της 23ης Σεπτεμβρίου 2013 Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/2008 Της 30 ης Μαρτίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/2008 Της 30 ης Μαρτίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/2008 Της 30 ης Μαρτίου 2008 Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 και ώρα 16:30, κατόπιν προφορικής πρόσκλησης του προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 13/ της 3 ης Νοεμβρίου 2010 Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 16:30 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 11

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 11 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 11 Της 22 ας Ιουνίου 2011 Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:30 συνήλθε το Δ.Σ. της ΕΟΜ, σε τακτική συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΟΜ οδός Φειδιππίδου 30,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3ο: Παν. Πρωτάθληµα Ζευγών και Οµάδων σε 3 στάδια

ΘΕΜΑ 3ο: Παν. Πρωτάθληµα Ζευγών και Οµάδων σε 3 στάδια ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 1/ της 14 ης Ιανουαρίου 2009 Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 17.00 µετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Σ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 4

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 4 Της 9 ης Φεβρουαρίου 2011 02 16 Τη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 16:30 συνήλθε το Δ.Σ. της ΕΟΜ, σε τακτική συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΟΜ οδός Φειδιππίδου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 12/ της 2 ας Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 12/ της 2 ας Δεκεμβρίου 2009 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 12/ της 2 ας Δεκεμβρίου 2009 Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 16:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 10 ης Οκτωβρίου 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 10 ης Οκτωβρίου 2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 10 ης Οκτωβρίου 2015 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Φειδιππίδου 30 ιδιόκτητα γραφεία της Ε.Ο.Μ., έγινε σήμερα την 10/10/2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 10 της 1ης Οκτωβρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 10 της 1ης Οκτωβρίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 10 της 1ης Οκτωβρίου 2014 Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 1/ της 11ης Ιανουαρίου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 1/ της 11ης Ιανουαρίου 2010 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 1/ της 11ης Ιανουαρίου 2010 Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 16:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 03 της 6 ης Μαρτίου 2013 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00, κατόπιν προσκλήσεως

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 03 της 6 ης Μαρτίου 2013 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00, κατόπιν προσκλήσεως ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 03 της 6 ης Μαρτίου 2013 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 4/ της 14ης Απριλίου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 4/ της 14ης Απριλίου 2010 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 4/ της 14ης Απριλίου 2010 Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 και ώρα 16:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 14 Της 24 ης Αυγούστου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 14 Της 24 ης Αυγούστου 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΥΠ. ΑΡΙΘ. 14 Της 24 ης Αυγούστου 2011 Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 και ώρα 16:30 συνήλθε το Δ.Σ. της ΕΟΜ, σε τακτική συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΟΜ οδός Φειδιππίδου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 2/ της 8 ης Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 2/ της 8 ης Φεβρουαρίου 2009 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 2/ της 8 ης Φεβρουαρίου 2009 Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 17.00 µετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Σ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 3/ της 11 ης Μαρτίου 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 3/ της 11 ης Μαρτίου 2009 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 3/ της 11 ης Μαρτίου 2009 Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009 και ώρα 17.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το ΔΣ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 05 της 10ης Απριλίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 05 της 10ης Απριλίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 05 της 10ης Απριλίου 2013 Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 11/ της 11 ης Νοεμβρίου 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 11/ της 11 ης Νοεμβρίου 2009 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 11/ της 11 ης Νοεμβρίου 2009 Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 16:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 08 της 17 ης Ιουλίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 08 της 17 ης Ιουλίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 08 της 17 ης Ιουλίου 2013 Την Τετάρτη 17/7/2013 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 16/ της 6 ης Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 16/ της 6 ης Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 16/ της 6 ης Δεκεμβρίου 2008 Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 11.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το ΔΣ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 4/2008 Της 27 ης Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 4/2008 Της 27 ης Φεβρουαρίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 4/2008 Της 27 ης Φεβρουαρίου 2008 Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 17:00, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 4 ο : Σύλλογος Βέροιας (ΟΑΜΒ) σελίδα 1/9

ΘΕΜΑ 4 ο : Σύλλογος Βέροιας (ΟΑΜΒ) σελίδα 1/9 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 9/ της 7 ης Οκτωβρίου 2009 Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 16.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 06 της 15 ης Μαΐου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 06 της 15 ης Μαΐου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 06 της 15 ης Μαΐου 2013 Την Τετάρτη 15/5/2013 και ώρα 15:30, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασιάδη, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν και Γυναικών 2010

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν και Γυναικών 2010 Προς όλα τα Σωματεία Μέλη Αθήνα 22 Δεκεμβρίου 2009 Αριθ. Πρωτ. 287/09/ΕΕΟ/ισ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 75/09 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν και Γυναικών 2010 Ενόψει των Πανευρωπαϊκών αγώνων ομάδων Μπριτζ, που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 8/ της 14 ης Μαΐου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 8/ της 14 ης Μαΐου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 8/ της 14 ης Μαΐου 2008 Την Τετάρτη 14 Μαΐου 2008 και ώρα 17.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το ΔΣ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στα

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Γενικά Η Ε.Φ.Ο.T. σας υποβάλλει την παρούσα εισηγητική έκθεση, η οποία αναλύει τις προϋπολογιστικές δαπάνες και έσοδα της χρήσης 2015. Ο σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2009 Αριθ. Πρωτ 1/09/ΑΚ/εα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2009 43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/ της 3 ης Ιουνίου 2009

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/ της 3 ης Ιουνίου 2009 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 6/ της 3 ης Ιουνίου 2009 Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 και ώρα 17.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 22-23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Παιδαγωγικά θέματα στη διδασκαλία του Μπριτζ Απολογισμός Ιουνίου 2016 - Ιουνίου 2017 Συντάκτης εισηγητής: Δημήτρης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 8 ης Οκτωβρίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 8 ης Οκτωβρίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 8 ης Οκτωβρίου 2016 Στην Αθήνα και επί της οδού Μιχαλακοπούλου 181, εντευκτήρια του Αθηναϊκού Ομίλου Μπριτζ (ΑΟΜ) έγινε σήμερα 8/10/2016 ημέρα Σάββατο και

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών.

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών. Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2018 Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αργολίδας διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2018. Θα περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 244/16/ΠΜ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 84/2016 51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ και ΑΓΩΝΑΣ 2 ης ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 6 ης Οκτωβρίου 2018

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 6 ης Οκτωβρίου 2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 6 ης Οκτωβρίου 2018 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Βουλιαγμένης 85 εντευκτήρια του σωματείου Αγωνιστικός Όμιλος Μπριτζ Βουλιαγμένης (Α.Ο.Μ.Β.), έγινε σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

45 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

45 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2010 Αριθ. Πρωτ 04/10/ΕΑ/ισ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02/2011 45 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ ΕΩΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ ΕΩΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ 01-01-2016 ΕΩΣ 31-12-2016 ΕΣΟΔΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 1. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ο. α. Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 2/ της 17ης Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 2/ της 17ης Φεβρουαρίου 2010 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 2/ της 17ης Φεβρουαρίου 2010 Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 16:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 30 ής Μαρτίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 30 ής Μαρτίου 2013 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 30 ής Μαρτίου 2013 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Φειδιππίδου 30 ιδιόκτητα γραφεία της Ε.Ο.Μ., έγινε σήμερα την 30/03/2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 22 ης Ιουλίου 2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 22 ης Ιουλίου 2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 22 ης Ιουλίου 2017 Στο Μαρούσι και επί της οδού Αγίου Όρους 4 εντευκτήρια του σωματείου «Όμιλος Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης». έγινε σήμερα την 22/7/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [10103] ΓΕΡΑΒΕΛΗ ΜΙΣΕΛ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [10103] ΓΕΡΑΒΕΛΗ ΜΙΣΕΛ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ 1 24-11-13 Ο.Α.Μ.Κη. 13614 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΚΥΚΛΟΥ ΟΑΜΚΗ 2013-11-2... 2o TOΥΡΝΟΥΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΚΥΚΛΟΥ ΟΑΜΚΗ 0 0 0,0 2 15-12-13 Ο.Α.Μ.Κη. 13662 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΚΥΚΛΟΥ ΟΑΜΚΗ2013-12-15.ps... ΕΚΤΑΚΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016 Προς όλα τα Σωματεία Μέλη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016 Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 179/16/ΕΑ/λζ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και αφού λήφθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 5/ της 19ης Μαΐου 2010

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 5/ της 19ης Μαΐου 2010 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 5/ της 19ης Μαΐου 2010 Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 και ώρα 16:00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [11133] ΚΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [11133] ΚΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ 1 04-04-17 Α.Ο.Μ.Ψ. 17232 έναρξη 4 Απριλίου 2017-04-04.pss Ομάδες Όπεν, τελικά αποτελέσματα 4ημέρου 61 0 0,0 2 26-04-17 ΕΔΡΑ 17042 Omades 1-9 Tetarti EDRA Aprilios-Maios 9 omad... Ομάδες 1-9 Τετάρτης Απρίλιος-Μάϊος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΔΑ: Β491469ΗΙΔ-Τ6Θ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Άρθρο 1 ο Ορισμοί 1. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για κάθε αναγνωρισμένη, από τη Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (Ι.Τ.Τ.F.),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016 Προς όλα τα Σωματεία - μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49/16 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 155/16/ΕΑ/λζ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016 Ενότητες Κατηγοριών: ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SENIORS, ΜΙΚΤΟ, BOARD-A-MATCH,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2017

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2017 Προς όλα τα Σωματεία - μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 57/17 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Αθήνα, 31 Αυγούστου 2017 Αριθ. Πρωτ. 157/17/ΕΑ/λζ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2017 Ενότητες Κατηγοριών: ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SENIORS, ΜΙΚΤΟ, BOARD-A-MATCH,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αφού έλαβε υπόψη της: 1. Την αθλητική νομοθεσία 2. Τον Κ.Α.Π. 3. Το Καταστατικό της 4. Την 3/ 9-7-2018 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ.2/2008 Της 4 ης Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ.2/2008 Της 4 ης Φεβρουαρίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ.2/2008 Της 4 ης Φεβρουαρίου 2008 Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 17:00, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου,το Δ.Σ. της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Διάρθρωση των εξετάσεων

Διάρθρωση των εξετάσεων Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 161/17/ΠΜ/αμ Ανακοίνωση 60/17 Προκήρυξη Εξετάσεων Εκπαιδευτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ για το 2017 Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ) προκηρύσσει εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ.

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Περισυνάκης, Δ. Σκαράκης Σύνταξη: Α.Λαδάκη Επιμέλεια: Δ.Σ Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2015

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2015 Προς όλα τα Σωματεία - μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 58/15 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Αθήνα,3 Σεπτεμβρίου 2015 Αριθ. Πρωτ. 155/15/ΕΑ/λζ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2015 Ενότητες Κατηγοριών: ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SENIORS, ΜΙΚΤΟ, BOARD-A-MATCH,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 933. Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 933. Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 933 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Σήμερα ημέρα Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Ε.Ι.Ο. ύστερα από πρόσκληση του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ 22 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ 22 Οκτωβρίου 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ 22 Οκτωβρίου 2011 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Φειδιππίδου 30 ιδιόκτητα γραφεία της ΕΟΜ, έγινε σήμερα την 22/10/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00, η τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [01788] ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [01788] ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ 1 09-03-05 Ο.Π.Α.Φ. d183.txt Ταυτόχρονο 6ήμερο Ζευγών - 1η Ημερίδα 0 0 0,0 2 23-03-05 Ο.Π.Α.Φ. d188.txt Ταυτόχρονο 6ήμερο Ζευγών - 3η Ημερίδα 7 0 0,0 3 27-04-05 Π.Ο.Α.Μ. 05020 0427T2PA.EOM 2h hmerida tautoxronou

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 19 ης Μαρτίου 2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 19 ης Μαρτίου 2016 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 19 ης Μαρτίου 2016 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Μιχαλακοπούλου 181, Αθήνα,εντευκτήρια του σωματείου Αθηναϊκού Όμιλου Μπριτζ. έγινε σήμερα την 19/3/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Υγρού Στίβου και Βαρέων Αθλημάτων ΘΕΜΑ: 4 o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 13/ της 22 ας Οκτωβρίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 13/ της 22 ας Οκτωβρίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 13/ της 22 ας Οκτωβρίου 2008 Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 17.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το ΔΣ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 9/ της 11 ης Ιουνίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 9/ της 11 ης Ιουνίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ. 9/ της 11 ης Ιουνίου 2008 Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008 και ώρα 17.00 μετά από πρόσκληση του Προέδρου, το ΔΣ της ΕΟΜ συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ Σεμινάριο στελεχών Σωματείων. Διοργάνωση αγώνων αγωνιστικών ημερίδων, τουρνουά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ Σεμινάριο στελεχών Σωματείων. Διοργάνωση αγώνων αγωνιστικών ημερίδων, τουρνουά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ Σεμινάριο στελεχών Σωματείων Διοργάνωση αγώνων αγωνιστικών ημερίδων, τουρνουά Εισηγητές: Λουκάς Ζώτος - Αναστασία Μπαμπούλα Κάθε Σωματείο ή τμήμα αγωνιστικού Μπριτζ για να σταθεί,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ.1/2008 Της 16 ης Ιανουαρίου 2008

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ.1/2008 Της 16 ης Ιανουαρίου 2008 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αριθ.1/2008 Της 16 ης Ιανουαρίου 2008 Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 17:00, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2019

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2019 Προς όλα τα Σωματεία - μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 56/19 Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αριθ. Πρωτ. 152/19 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2019 Ενότητες Κατηγοριών: ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SENIORS, ΜΙΚΤΟ, ΑΝΔΡΩΝ, BOARD-A-MATCH,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΕΟΤΚ αποτελούν συμπλήρωμα του Καταστατικού και έχουν την ισχύ των διατάξεων του αλλά η ερμηνεία τους σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρούεται

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 49/

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 49/ Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/04/2018 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 49/24-4-18 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 49 24 Απριλίου 2018 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Το Δ.Σ., εγκρίνει κατά πλειοψηφία ποσό,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 20 ης Ιουλίου 2019

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 20 ης Ιουλίου 2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 20 ης Ιουλίου 2019 Σήμερα, Σάββατο, 20-7-2019, πραγματοποιήθηκε στα εντευκτήρια του Αθλητικού Ομίλου Μπριτζ Ψυχικού (ΑΟΜΨ). και ώρα 11,00, η εξ αναβολής

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 2 ο /2009 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 31 η Ιανουαρίου 2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014-2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φερών 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ O εκπαιδευτής του μπριτζ ως επαγγελματίας Οι διαδικασίες και οι τρόποι συνεργασίας του εκπαιδευτή του μπριτζ με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ. Προς: Κολυμβητικά Σωματεία Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου Ηράκλειο 16.11.2017 Αρ. Πρωτ: 140 Θέμα: Αγωνιστικό Καλεντάρι Κολύμβησης 2017-2018 Ο παρακάτω συγκεντρωτικός πίνακας περιλαμβάνει τις διοργανώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της19 ης Οκτωβρίου2013 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της19 ης Οκτωβρίου2013 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της19 ης Οκτωβρίου2013 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Φειδιππίδου 30 ιδιόκτητα γραφεία της Ε.Ο.Μ., έγινε σήμερα την 19/10/2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1-16

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1-16 Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2015 Αριθ. Πρωτ. 33/15/ΠΜ/λζ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1-16 Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και ληφθέντων υπόψη των διατάξεων των Παγίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ Εισηγητής

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 18 ης Μαρτίου 2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 18 ης Μαρτίου 2017 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΟΜ της 18 ης Μαρτίου 2017 Στην Αθήνα και στα επί της οδού Μιχαλακοπούλου 181 εντευκτήρια του σωματείου Αθηναϊκού Όμιλου Μπριτζ. έγινε σήμερα την 18/3/2017 ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [11133] ΚΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ

Κατάλογος αγώνων αθλητή: [11133] ΚΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ 1 16-12-15 Α.Ο.Μ.Σ. 15056 1η Μαθητική Ταυτόχρονη Ημερίδα (Κόρινθος-Κιάτ... 1η Ταυτόχρονη Μαθητική Ημερίδα (Κόρινθος-Κιάτο) 0 0 0,0 2 23-04-16 Α.Ο.Μ.Ψ. 16316 5η Ημερίδα Grand Prix Μαθητών 2016-04-23.pss

Διαβάστε περισσότερα