A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016"

Transcript

1 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016 Printed in Germany 633/ Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς και μερικές από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα σε αυτόν τον κατάλογο είναι εν μέρει εξοπλισμένα με προαιρετικούς εξοπλισμούς έναντι επιπλέον κόστους. Τα στοιχεία σχετικά με τον εξοπλισμό παράδοσης, την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τις διαστάσεις και τα βάρη, την κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου, αντιστοιχούν στις γνώσεις κατά τη χρονική στιγμή της εκτύπωσης. Με την επιφύλαξη αποκλίσεων σε χρωματισμούς και σχήμα των φωτογραφιών, σφαλμάτων, καθώς και τυπογραφικών λαθών. Με την επιφύλαξη αλλαγών. Η επανεκτύπωση, ακόμα και αποσπασματικά, επιτρέπεται μόνο με έγγραφη συγκατάθεση της AUDI AG. Το χαρτί αυτού του καταλόγου έχει παραχθεί από κυτταρίνη με επεξεργασία λεύκανσης χωρίς χλώριο. A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback A1 S1

2 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi A1 (σελ. 4 23): Εξωτερικό χρώμα: Γκρι Nano μεταλλικό με τόξο οροφής βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου Ζάντες/ελαστικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων V Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα εμπρός σε κόκκινο Garnet/μαύρο δέρμα Milano με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε κόκκινο Garnet Πλαίσια αεραγωγών: Σκούρο κόκκινο γυαλιστερό Εξοπλισμός του εικονιζόμενου Audi A1 Sportback (σελ. 4 23): Εξωτερικό χρώμα: Λευκό Glacier μεταλλικό με τόξο οροφής σε γκρι Daytona περλέ Ζάντες/Ελαστικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Dynamic Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα εμπρός σε μπλε Laser/μαύρο δέρμα Milano με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε μπλε Laser Πλαίσια αεραγωγών: Μαύρο γυαλιστερό Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi S1 (σελ ): Εξωτερικό χρώμα: Κίτρινο Vegas με τόξο οροφής σε μαύρο λαμπερό Ζάντες/Ελαστικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Facet (S-Design), ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες⁷ Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα σε μαύρο δέρμα Fine Nappa με ασημί ραφές σε αντίθετη απόχρωση και επιγραφή S1 Πλαίσια αεραγωγών: Όψη αλουμινίου Audi exclusive Εξοπλισμός του εικονιζόμενου Audi S1 Sportback (σσ ): Εξωτερικό χρώμα: Κόκκινο Misano περλέ με τόξο οροφής σε μαύρο λαμπερό Ζάντες/Ελαστικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Facet (S-Design), μαύρο ματ, μερικώς γυαλισμένες⁷ Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: S sport καθίσματα σε γκρι Steel δέρμα Fine Nappa με κόκκινες ραφές αντίθετης απόχρωσης και κάλυμμα πλάτης σε κόκκινο γυαλιστερό, καθώς και επιγραφή S1 Πλαίσια αεραγωγών: Μαύρο γυαλιστερό με κόκκινο εσωτερικό δακτύλιο

3 Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1/Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Τεχνολογία 36 Καινοτομίες 42 quattro 48 Συστήματα υποβοήθησης 38 Audi ultra 44 Performance 50 Η αρχή της απλότητας 40 Audi connect 46 Δυναμική Εξοπλισμοί 54 Highlights 78 A1 1.8 TFSI 58 Οδηγοί μοντέλου 80 Πακέτο quattro 60 Audi ultra 82 Γνήσια Αξεσουάρ Audi 62 Κινητήρες 86 Εξωτερικά χρώματα/χρώματα αντίθεσης 64 Μοντέλα S 90 Ζάντες 66 Εκδόσεις εξοπλισμού 92 Καθίσματα 72 Audi design selection 94 Πλαίσια αεραγωγών Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi Βιώστε την Audi ακόμα πιο άμεσα: Φορτώστε μία εφαρμογή QR στο Smartphone σας και σκανάρετε στη συνέχεια τον κωδικό QR ή χρησιμοποιήστε τον αναφερόμενο σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Λοιπά 74 S line 96 Γνήσια Αξεσουάρ Audi 100 Τεχνικά στοιχεία 104 Ευρετήριο 98 Γοητεία Audi 103 Διαστάσεις Τους εξοπλισμούς των αυτοκινήτων που απεικονίζονται στο τμήμα της γοητείας αυτοκινήτου, θα τους βρείτε στη σελίδα 109. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

4 04/ 05 Audi A1/ Audi A1 Sportback

5 Μεγάλη Μια μεγάλη ιδέα. Με συμπαγή σχεδίαση: το νέο Audi A1 και το Audi A1 Sportback. Συμπυκνωμένη έκφραση ενός σύγχρονου τρόπου ζωής. Με εξατομικευμένες δυνατότητες. Πειστικό στην απόδοση. Πάντα συναρπαστικό. Πέραν αυτών, εξοπλισμένο με οικονομικά και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας. Το Audi A1 και το Audi A1 Sportback δύο αστικά οχήματα υψηλών επιδόσεων, τα οποία προκαλούν διάθεση για περισσότερα. Διότι το περισσότερο έχει πολλές πτυχές. Το Audi A1 και το Audi A1 Sportback: Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

6 Κωδικός QR Εάν θέλετε να δείτε το Audi A1 και το Audi A1 Sportback σε δράση, σκανάρετε αυτόν τον κωδικό QR με το Smartphone σας (έξοδα σύνδεσης σύμφωνα με την εκάστοτε σύμβαση κινητής τηλεφωνίας). Ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας: Εμφάνιση με αξιώσεις. Δεν παραβλέπεται εύκολα το Audi A1 και το Audi A1 Sportback. Οι οριζόντιες γραμμές παρέχουν την εντύπωση μεγαλύτερου πλάτους Και τα δύο στέκονται ακόμη πιο σταθερά στον δρόμο. Το αρρενωπό σχήμα υπόσχεται: Εδώ η οδηγική απόλαυση αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Για να κάνετε την παρουσία σας πιο προσωπική, έχετε στη διάθεσή σας δύο εκδόσεις εξοπλισμού: A1 design και A1 sport. Η έκδοση εξοπλισμού A1 design καθορίζει περαιτέρω την έντονη εκφραστικότητα του οχήματος και υπογραμμίζει τη μοναδική αισθητική της Audi. Για παράδειγμα, με τις αποκλειστικές χυτές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων Turbo, οι οποίες υπογραμμίζουν με την τέλεια μορφή τους την εμφάνιση του οχήματος. Ή με τους εξωτερικούς καθρέπτες και την αεροτομή οροφής σε χρώμα αντίθεσης, τα οποία προσδίδουν μια καλαίσθητη πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Και τα πίσω φώτα LED παρουσιάζονται με νέα εμφάνιση. Χάρη στο επεξεργασμένο γράφημα και την ελκυστική νυχτερινή σχεδίαση. Η έκδοση εξοπλισμού A1 design Απολαμβάνετε την προσοχή. 06/ 07 Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

7

8

9 08/ 09 Έχετε πάλι χρόνο για μια βόλτα; Με την έκδοση εξοπλισμού A1 sport κινείστε πάντα δυναμικά είτε με το Audi A1, είτε με το Audi A1 Sportback. Σ αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι αποκλειστικές χυτές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων Dynamic με συναρπαστική εμφάνιση. Αλλά και οι χρωμιωμένες απολήξεις υπογραμμίζουν την ισχύ. Η sport ανάρτηση της έκδοσης εξοπλισμού A1 sport και το Audi drive select ολοκληρώνουν αυτή την παρουσία με τη δυναμική ρύθμιση ανάρτησής τους. Κι αν κάποια φορά η ορατότητα δεν είναι και τόσο καλή, με τους προβολείς ομίχλης θα διαθέτετε πάντα ένα διαπεραστικό βλέμμα. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

10 εγάλες αναλογίες. Κάθε συνάντηση μια μεγάλη στιγμή. Αυτό ισχύει και για το συμπαγές μέγεθος της Audi. Διότι το μέγεθος είναι θέμα διάθεσης. Το Audi A1 και το Audi A1 Sportback είναι ξεκάθαρο ότι εκπέμπουν αυτοπεποίθηση. Οι αεροδυναμικοί εξωτερικοί καθρέπτες υπογραμμίζουν τον sport χαρακτήρα. Ακριβώς όπως και το μπροστινό μέρος του οχήματος, το οποίο αναδεικνύεται με εντυπωσιακό τρόπο από την ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe. O προφυλακτήρας προσδίδει στο όχημα επιπρόσθετα έναν ρωμαλέο τόνο, και ο διαχύτης συμπληρώνει αρμονικά τη δυναμική πορεία των γραμμών. Το αποτέλεσμα: μια μοναδική εμφάνιση, η οποία προσδίδει μέγεθος και σε μικρή κλίμακα. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

11 10/ 11

12 12/ 13

13 Το Audi A1 και το Audi A1 Sportback εμπνέουν τον παρατηρητή. Διότι ασκούν άμεσα τη γοητεία τους. Ανεξάρτητα από το εξωτερικό χρώμα που θα επιλέξετε. Ή από το ποια σχεδίαση οροφής ανταποκρίνεται περισσότερο στις προτιμήσεις σας: το τόξο οροφής του Audi A1 ή το τόξο οροφής του Audi A1 Sportback. Για ορατά περισσότερη προσωπικότητα. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

14 Πλούσια διαμόρφωση. Καθένας έχει τον δικό του τρόπο και δρόμο. Με το Audi A1 ή το Audi A1 Sportback τον συνεχίζετε, τον πάτε παραπέρα. Χάρη σε πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης του εσωτερικού χώρου. Με τις δύο εκδόσεις εξοπλισμού A1 design και A1 sport. Ανακαλύψτε, για παράδειγμα, τα άριστης ποιότητας sport καθίσματά τους στη γραμμή εξοπλισμού A1 design διατίθενται σε τρεις διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις. Σε μαύρο γυαλιστερό παρουσιάζονται, από την άλλη, τα πλαίσια αεραγωγών στην έκδοση εξοπλισμού A1 sport. Και με αυτή την έκδοση έχετε φυσικά στη διάθεσή σας διάφορα χρώματα καθισμάτων, για παράδειγμα, σε μπλε Laser δέρμα Milano. Ό,τι κι αν διαλέξετε Η ατομικότητά σας διαμορφώνει την οδηγική εμπειρία. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

15 14/ 15

16 Με το Audi A1 και το Audi A1 Sportback δεν φτάνετε μόνο γρήγορα στον προορισμό σας. Επωφελείστε επίσης άμεσα από τις έξυπνες τεχνολογίες που υπάρχουν στο όχημά σας. Έτσι αξίζει πάντα να ρίχνετε μια ματιά στην έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus. Αλλά και από ακουστική άποψη θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι: Τα 14 ηχεία του διαθέσιμου προαιρετικά ηχοσυστήματος Bose Surround Sound System εγγυώνται έναν εντυπωσιακό ήχο. Το προαιρετικό Audi phone box παρέχει τη δυνατότητα για διενέργεια άνετων τηλεφωνημάτων κατά τη διάρκεια της πορείας. Περισσότερη άνεση κατά τη οδήγηση σας παρέχει το Audi connect. Με μια πληθώρα υπηρεσιών και λειτουργιών θα κάνετε το Audi σας ένα κινητό σπιτικό και θα είστε σχεδόν πάντα και παντού δικτυωμένοι. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα για κλήση online πληροφοριών με την ίδια άνεση, όπως η αγαπημένη σας μουσική μέσω του Audi music stream. Audi A1 και Audi A1 Sportback: Εμπειρίες για όλους τους συνεπιβαίνοντες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect θα βρείτε σε αυτόν τον κατάλογο στις σελίδες 40 κ.επ. και 108 ή στην ιστοσελίδα καθώς και από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

17 16/ 17

18

19 18/ 19 Εμφάνιση σε μεγάλη κλίμακα. Δεν κινείστε μόνο. Αλλά αποκτάτε βιώματα. Η φιλοσοφία του Audi A1 και του Audi A1 Sportback. Καθορίζοντας το»για πού». Αλλά και το «Πώς». Με κινητήρες, οι οποίοι σας πάνε μπροστά ακόμη πιο δυναμικά. Και σας υποστηρίζουν ακόμη πιο έξυπνα. Όπως με το προαιρετικό Audi drive select. Με αυτό προσαρμόζετε τη δυναμική της οδήγησης στις προσωπικές προτιμήσεις σας: για μια πιο sport, πιο έντονη οδηγική εμπειρία. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων S tronic συνδυάζει επίσης την απόδοση και οικονομία με τον sport χαρακτήρα χάρη σε μειωμένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων σχεδόν χωρίς αισθητή διακοπή της δύναμης έλξης. Βιώστε δυναμικές επιδόσεις με ασφάλεια και έλεγχο. Και νέες δυνατότητες σε κάθε διαδρομή. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

20 20/ 21 Η σύγχρονη οδήγηση συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με απόδοση και οικονομία. Αυτό αποδεικνύεται και από την τρέχουσα γενιά των κινητήρων TDI και TFSI. Αντιπροσωπεύουν τον συνδυασμό δυναμικής ισχύος και οικονομίας στην κατανάλωση. Επιπρόσθετα με σύστημα Start-Stop και ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation) ως βασικό εξοπλισμό. Όπως ο κινητήρας 1,4 λίτρων TDI, ο οποίος με συνδυασμένη εκπομπή από 94 g CO₂//km παρουσιάζεται μετριοπαθής. Παρά το ότι είναι προσανατολισμένα στις χαμηλές εκπομπές, το Audi A1 και το Audi A1 Sportback είναι sport οχήματα από κάθε άποψη και δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά στην οδηγική απόλαυση. Χάρη σε ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες, οι οποίες πρεσβεύουν μια περιβαλλοντικά πιο συνειδητή κινητικότητα εξοικονομώντας καύσιμο, αλλά παρόλα αυτά με πλήρη ισχύ. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

21

22 Προχωράτε μπροστά. Γρήγορα και ενεργειακά αποδοτικά. Με περισσότερες δυνατότητες. Για να μεταφέρετε φίλους και οικογένεια με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό. Με πολύ χώρο, για να εκφραστείτε ελεύθερα. Σταθείτε στο ύψος σας. Με το Audi A1 και Audi A1 Sportback. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. 22/ 23

23

24 Audi S1/ Audi S1 Sportback 24/ 25 Μεγάλος αθλητισμός / Κατακτάτε κάθε μέρα την πόλη. Γίνεται με ακόμη πιο sport τρόπο. Ακόμη πιο κοντά στην άσφαλτο. Έχοντας τον δρόμο υπό έλεγχο. Με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro. Γοητεία ως βασικός εξοπλισμός. Υποδειγματική ευελιξία. Επιδόσεις που θέτουν νέα πρότυπα. Και επιπρόσθετα, μια σχεδίαση που κατακτά καρδιές. Sport. Με χαρακτηριστικά της γραμμής S. Προοδευτικό. Το Audi S1 και το Audi S1 Sportback. Η πόλη σας ανήκει. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 101.

25

26 Ισχυρή ώθηση / Αξιοποίηση όλων των στροφών. Ισχύς που πιάνει τόπο. Μόνιμα. Και με τους τέσσερις τροχούς. Χάρη στη μόνιμη τετρακίνηση quattro. Για αισθητά μεγαλύτερη πρόσφυση. Εξαιρετική ευστάθεια στις στροφές και ευστάθεια οδήγησης. Μια καλή αίσθηση. Εξαιρετική δυναμική. Ελεγχόμενο με ασφάλεια. Ενθουσιάζει. Ως βασικός εξοπλισμός. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 101. Κωδικός QR 26/ 27 Εάν θέλετε να δείτε το Audi S1 και το Audi S1 Sportback σε δράση, σκανάρετε αυτόν τον κωδικό QR με το Smartphone σας (έξοδα σύνδεσης σύμφωνα με την εκάστοτε σύμβαση κινητής τηλεφωνίας). Ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας:

27

28

29 28/ 29 Μεγάλη διασκέδαση / Απολαμβάνετε κάθε διαδρομή. 232 hp που ενθουσιάζουν γρήγορα. Σε 5,8 δευτερόλεπτα από 0 στα 100 km/h. Με χαρακτηριστικό για τη γραμμή S ήχο κινητήρα. Με μέγιστη ροπή στρέψης 370 Nm. Και μέγιστη ταχύτητα κίνησης 250 km/h. Εντυπωσιακές επιδόσεις. Συναρπαστική αίσθηση οδήγησης. Υποστηριζόμενη από τη sport ανάρτηση γραμμής S με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Καιεξατομικευμένη ρύθμιση του αυτοκινήτου με Audi drive select. Και τί βλέπουν οι άλλοι; Διαχύτης αέρα γραμμής S. Χαρακτηριστικό για τη γραμμή S σύστημα εξάτμισης διπλής ροής με τέσσερις οβάλ απολήξεις. Αεροτομή οροφής γραμμής S. Sport λεπτομέρειες, όπου κι αν κοιτάξει κανείς. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 101.

30 Μεγάλη εμφάνιση / Τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του. Ορατή ισχύς και επιδόσεις. Με την πρώτη ματιά. Ένα καθαρόαιμο μοντέλο S. Περίβλημα εξωτερικού καθρέπτη σε όψη αλουμινίου. Δαγκάνες φρένων σε μαύρο χρώμα. Ή προαιρετικά σε κόκκινο χρώμα. Με επιγραφή S1 εμπρός Ακτινοβολεί καθαρό δυναμισμό. Τονιζόμενο από τον προφυλακτήρα γραμμής S εμπρός με εισαγωγές αέρα. Και από τα χαρακτηριστικά για τη γραμμή S πλευρικά μαρσπιέ. Μια εμφάνιση που ενσωματώνει μέσα της το S. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα / 31

31

32

33 32/ 33 Η προσωπική σας θέση εκκίνησης. Pole Position στα προαιρετικά sport καθίσματα γραμμής S εμπρός. Επιγραφή S1 στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων. Πίσω πλευρά πλάτης σε κόκκινο χρώμα. Τα πόδια στα καλύμματα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα χέρια στο προαιρετικό sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. Κρατάτε την αναπνοή σας. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 101.

34 34/ 35 Ενθουσιασμός, ήδη από την εκκίνηση. Δυναμική με εξαιρετική πρόσφυση. quattro. Κάτι περισσότερο από μια καινοτόμο τεχνολογία. Ένας τρόπος ζωής. Μια αποστολή. Βιώστε την πόλη σαν να ναι καινούργια. Κι εσείς είστε στην καρδιά της. Με το Audi S1 και το Audi S1 Sportback. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 101.

35

36 36 >>> Audi tron Το μέλλον της κινητικότητας με μειωμένες εκπομπές CO₂. >>> Audi connect Το μέλλον της δικτυωμένης κινητικότητας. >>> quattro Το μέλλον της τετρακίνησης.

37 Καινοτομίες >>> Σχεδίαση Το μέλλον θα έχει νέες μορφές. >>> Audi ultra Το μέλλον των αποδοτικών τεχνολογιών. μέσω της τεχνολογίας. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς. Όλο και γρηγορότερα εξελίσσεται η τεχνολογική πρόοδος. Και όλο και περισσότερες δυνατότητες σας παρέχονται εξαιτίας αυτού και ιδιαίτερα όσον αφορά στην κινητικότητά σας. Με το «Vorsprung durch Technik» («Πρωτοπορία μέσω τεχνολογίας») συμβάλλουμε σε σημαντικό βαθμό σ αυτή την εξέλιξη. Για να σας παρέχουμε την τεχνολογία, η οποία βελτιώνει τη ζωή σας. Έτσι ώστε να μην εκπληρώνουμε απλώς τις απαιτήσεις όσον αφορά τη σημερινή και μελλοντική κινητικότητα, αλλά να συνεχίσουμε να τις υπερβαίνουμε.

38 38 >>> Αεροδυναμική Λιγότερες αντιστάσεις οδήγησης, περισσότερη αποδοτικότητα. Με συνεπή διαμόρφωση των γραμμών του κάτω μέρους και των ακμών σπόιλερ του αυτοκινήτου για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής μορφής για αεροδυναμική αποδοτικότητα. Αλλά και με ελαστικά βελτιωμένα ως προς την αντίσταση κύλισης. Όλα αυτά δοκιμασμένα στην αεροδυναμική σήραγγα της Audi, σε ταχύτητες έως και 300 km/h. >>> Εξειδικευμένη τεχνογνωσία κιβωτίων ταχυτήτων Βελτιωμένες τιμές απόδοσης χάρη σε βελτιωμένη σχέση μετάδοσης κιβωτίου. Η αύξηση της προσφερόμενης ροπής παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού μεγαλύτερης σχέσης μετάδοσης, ειδικότερα στις μεγάλες σχέσεις ταχύτητας κιβωτίου. Για δυναμικότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, γεγονός που μειώνει την κατανάλωση, ωστόσο, δεν έχει επιπτώσεις στις επιδόσεις και τον sport χαρακτήρα. >>> Εξειδικευμένη τεχνογνωσία ελαφριάς κατασκευής Λιγότερο βάρος, μεγαλύτερη οικονομία, ισχύς και αντοχή. Η μέθοδος ελαφριάς κατασκευής της Audi. Προερχόμενη αρχικά από την ελαφριά κατασκευή αμαξωμάτων, σήμερα χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τομείς και συνδυάζει καινοτόμα υλικά, όπως αλουμίνιο, ανθρακονήματα και μαγνήσιο, έξυπνες σχεδιαστικές αρχές, καθώς και διαδικασίες παραγωγής που σέβονται τους φυσικούς πόρους, σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

39 >>> Ανάκτηση ενέργειας πέδησης (recuperation) Φρενάρισμα για ακόμη πιο οικονομική και αποδοτική κίνηση. Με την ανάκτηση ενέργειας πέδησης (recuperation). Ένα μέρος της κινητικής ενέργειας που δημιουργείται κατά το φρενάρισμα και στις φάσεις ρολαρίσματος αποθηκεύεται προσωρινά στην μπαταρία τροφοδοσίας δικτύου και χρησιμοποιείται στις φάσεις επιτάχυνσης και έτσι, ανάλογα με τον κύκλο οδήγησης, γίνεται εξοικονόμηση καυσίμου έως και 3 %. Audi ultra Audi ultra Βέλτιστος συνδυασμός. Το μέλλον των αποδοτικών τεχνολογιών. Η κατασκευή ενός Audi είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία. Και όμως, ισχύει για όλα τα μοντέλα μια απλή αρχή: Όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου συνεργάζονται με ακρίβεια, για τη δημιουργία συνεργειών μείωσης των εκπομπών. Η διαδικασία που βάσει αυτής της αρχής ξεκίνησε στο τέλος της δεκαετίας του ογδόντα με τη μέθοδο ελαφριάς κατασκευής της Audi και το επαναστατικό Audi Space Frame (ASF), σήμερα έχει εξελιχθεί στη λεγόμενη αντιστροφή της κλιμακούμενης αύξησης του βάρους: Κάθε στοιχείο ελαφριάς κατασκευής έχει επίδραση σε άλλα δομικά εξαρτήματα, τα οποία μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με μικρότερες διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνει χώρα μια συνεχής βελτίωση όσον αφορά στη λειτουργικότητα, το μικρότερο δυνατό βάρος και τη διαδικασία παραγωγής των υφιστάμενων σχημάτων και υλικών. Για να γίνουν τα αυτοκίνητά μας ακόμη πιο οικονομικά, αποδοτικά και με ηπιότερη αξιοποίηση των σχετικών φυσικών πόρων. Εκτός αυτού ενσωματώνονται όλο και περισσότερες αποδοτικές τεχνολογίες στα αυτοκίνητα Audi. Όπως για παράδειγμα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και το σύστημα Start-Stop. Ή μοντέρνοι, μεγάλης ενεργειακής απόδοσης και υψηλής τεχνολογίας κινητήρες. Για αυξημένη δυναμική της οδήγησης, υψηλή συμπίεση, οικονομικότερη και αποδοτικότερη καύση και μειωμένες εκπομπές CO₂. Όλα αυτά είναι το Audi ultra. Σήμερα και στο μέλλον για την επίτευξη της κινητικότητας με μειωμένες εκπομπές CO₂. >>> Εξειδικευμένη τεχνογνωσία κινητήρων Γεμάτη δύναμη, οικονομική και ενεργειακά αποδοτική κίνηση. Με τη βοήθεια του Audi ultra, με τις ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες στον τομέα των κινητήρων. Όπως, για παράδειγμα, με το Audi cylinder on demand, το οποίο φροντίζει για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας από τον κινητήρα.

40 40 Κινητικότητα & Πλοήγηση Επικοινωνία Αναζήτηση Point-of-Interest (POI) με φωνητικό χειρισμό στη βάση δεδομένων Google ¹. Πληροφορίες κυκλοφορίας online Δυναμική καθοδήγηση διαδρομής μέσω πληροφοριών ροής της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο Τιμές καυσίμων Τα οικονομικότερα πρατήρια καυσίμων στον τόπο προορισμού ή κοντά σας. Πληροφορίες χώρων στάθμευσης Βοήθεια στην αναζήτηση χώρων στάθμευσης και σταθμών αυτοκινήτων. Επίσης εφόσον υπάρχουν παρουσίαση τιμών και ελεύθερων επί του παρόντος θέσεων στάθμευσης. WLAN Hotspot συνδέει τις φορητές τερματικές συσκευές σας με το διαδίκτυο. Πληροφορίες για την εκάστοτε χώρα² Ένδειξη πληροφοριών για την εκάστοτε χώρα, όπως, π.χ., σχετικά με την υποχρέωση χρήσης προειδοποιητικού γιλέκου και αγοράς βινιέτας (προπληρωμένες κάρτες διοδίων), καθώς και ισχύουσες τελικές ταχύτητες κίνησης, ανά πάσα στιγμή με την απλή πίεση ενός κουμπιού στο MMI. Πλοήγηση με την υπηρεσία χαρτών Google Earth ¹ και Google Street View ¹ μέσω υψηλής ανάλυσης εναέριων και δορυφορικών εικόνων, φωτογραφιών και καταχωρίσεων διευθύνσεων σάς πλοηγεί ακόμη ευκολότερα στον προορισμό σας. Εισαγωγή προορισμού μέσω myaudi ή Google Maps ¹, ³ Ο προγραμματισμός των προορισμών πλοήγησής σας γίνεται κατ επιθυμία και άνετα από τον οικιακό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το myaudi και οι χάρτες Google Maps ¹ παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής εξατομικευμένων προορισμών πλοήγησης προς το αυτοκίνητο. Κατά την έναρξη της πορείας αυτοί μπορούν άνετα να υιοθετηθούν ως προορισμός. c Au myaudi Το προσωπικό κέντρο ελέγχου σας μετά από μια εφάπαξ καταχώριση και με την προστασία ενός κωδικού πρόσβασης, σας παρέχει στην ιστοσελίδα τη δυνατότητα να διαχειριστείτε και να διαμορφώσετε από την άνεση του σπιτιού σας τις υπηρεσίες, οι οποίες υποστηρίζονται από το Audi connect. ¹ Η ονομασία Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc. ² Η υπηρεσία περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό Audi connect, συμπεριλαμβανομένου τηλεφώνου αυτοκινήτου. ³ Για την καταχώριση προορισμού μέσω Google Maps απαιτείται λογαριασμός Google. Η διαθεσιμότητα, η απεικόνιση στην οθόνη και το κόστος των υπηρεσιών διαφέρουν ανά χώρα, μοντέλο, τερματική συσκευή και χρέωση. Περισσότερες νομικές πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη χρήση θα βρείτε στη σελίδα 108, καθώς και στην ιστοσελίδα Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

41 di nnect. Audi connect Audi connect Το μέλλον της δικτυωμένης κινητικότητας. Ο κόσμος σας παρέχει άπειρες δυνατότητες. Με το προαιρετικό Audi connect έχετε πολλές από αυτές τις δυνατότητες ψηφιακά και απευθείας στο Audi σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού. Κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Χάρη στο myaudi και τις υποστηριζόμενες από το Audi connect υπηρεσίες στο αυτοκίνητό σας. Σε πολλά μέρη παγκοσμίως. Διαισθητικά, απλά και άνετα. Infotainment Καιρός Προγνώσεις και χάρτες του επιθυμητού τόπου. Audi music stream Λήψη ραδιοφωνικών σταθμών σε παγκόσμια κλίμακα μέσω μιας εφαρμογής Smartphone και σύνδεσης WLAN, καθώς και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μέσων του Smartphone. Ειδήσεις online Κείμενα και εικόνες για τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα. Πληροφορίες ταξιδίου Πληροφορίες σχετικά με αξιοθέατα με λειτουργία υιοθέτησης ως προορισμός πλοήγησης.

42 42 quattro Αίσθηση του δρόμου. Με το quattro.

43 Το Audi S1 και το Audi S1 Sportback με quattro ως βασικό εξοπλισμό. Απόλυτος έλεγχος του δρόμου. Με σταθερή κατανομή της κινητήριας δύναμης και στους τέσσερις τροχούς. Μεταβλητά κατανεμημένης μέσω υδραυλικά ελεγχόμενου πολύδισκου συμπλέκτη. Πάντα ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση. Επαναπροσδιορισμός της ευστάθειας, της δυναμικής και της ευκινησίας και απάλειψη των υπερστροφών και υποστροφών με το quattro. Για αυξημένη πρόσφυση και βελτιωμένη προώθηση. Δαμάστε οποιαδήποτε διαδρομή. Προσανατολιζόμενοι σταθερά στον δικό σας προορισμό. Σε στροφές. Σε ευθείες. Σε οποιοδήποτε οδόστρωμα. Για γοητεία που παραμένει προσκολλημένη. Στο δρόμο και στη μνήμη. quattro Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

44 44 Έξυπνη απόδοση Μέγιστη ισχύς. Εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο. Κάθε κίνηση πηγάζει από κάπου. Ένα σημείο εκκίνησης, μια ιδέα. Οι κινητήρες για το Audi σας βασίζονται επίσης σε μια λαμπρή βασική αρχή: αυξημένη ισχύς με χαμηλότερη κατανάλωση. Συμβιβάζουμε αυτή την φαινομενική αντίθεση με δύο επαναστατικές τεχνολογίες κίνησης: TDI και TFSI. Γνωρίστε και τις δύο. Και αποφασίστε υπέρ του κινητήρα, ο οποίος σας συγκινεί περισσότερο. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

45 Performance TDI Με τον συνδυασμό άμεσου ψεκασμού και υπερσυμπίεσης οι κινητήρες TDI της Audi παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις χάρη σε υψηλή ροπή σε όλη την περιοχή στροφών, με σταθερή ανάπτυξη ισχύος. Μειωμένων εκπομπών και, ως συνήθως, οικονομικοί στην κατανάλωση. Ταυτόχρονα, όμως, συναρπαστικά δυναμικοί για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρει ο κάθε δρόμος. TFSI Οι κινητήρες TFSI της Audi επιτυγχάνουν μια ιδιαίτερα υψηλή συμπίεση. Το αποτέλεσμα: εξαιρετικός βαθμός απόδοσης με βέλτιστες επιδόσεις. Με την υποκατάσταση χωρητικότητας κυλίνδρων με υπερπλήρωση μειώνονται σημαντικά το μέγεθος και το βάρος του κινητήρα ενώ η δυναμική παραμένει εντυπωσιακά σταθερή. Για ανάπτυξη ισχύος που θα σας πείσει ήδη από την ακινησία. Audi cylinder on demand Και οι κυλινδροκεφαλές μπορεί να είναι έξυπνες. Αυτό αποδεικνύεται από το Audi cylinder on demand. Στην περιοχή μερικού φορτίου απενεργοποιούνται αυτόματα οι κύλινδροι δύο και τρία του 4-κύλινδρου κινητήρα TFSI. Έτσι διευκολύνεται η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και η μείωση των εκπομπών. Χωρίς να γίνεται αισθητή η μεταγωγή και να επηρεάζεται αρνητικά η δυναμική της οδήγησης.

46 46 >>> Sport ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Αύξηση της δυναμικής της οδήγησης μέσω 2 επιλέξιμων ρυθμίσεων αμορτισέρ. >>> S tronic Το sport και αποδοτικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη καθιστά δυνατή την ταχύτατη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς αισθητή διακοπή της δύναμης έλξης. >>> Ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης Το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την εξαρτώμενη από την ταχύτητα κίνησης υποβοήθηση τιμονιού, παρέχει ακόμη και σε μεγάλες ταχύτητες κίνησης ακρίβεια αίσθησης του συστήματος διεύθυνσης, σας υποστηρίζει στη σταθεροποίηση του τιμονιού και διευκολύνει τη στάθμευση. >>> Audi drive select Με το Audi drive select προσαρμόζετε τα χαρακτηριστικά οδήγησης του μοντέλου A1 στις ανάγκες σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού. Πιο sport, πιο άνετα, πιο ισορροπημένα ή οικονομικότερα. Εσείς αποφασίζετε. >>> quattro¹ Η μόνιμη τετρακίνηση κατανέμει τις κινητήριες δυνάμεις ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση οδήγησης σε κάθε επιμέρους τροχό, για μεγαλύτερη πρόσφυση και δυναμική. >>> Πίσω άξονας 4 ψαλιδιών¹ με ανεξάρτητη διάταξη ελατηρίων/αμορτισέρ. ¹ Διατίθεται μόνο για το S1/S1 Sportback.

47 Δυναμική Δυναμική Δυναμική, η οποία θα σας συναρπάσει. Επιβιβαστείτε. Προσδεθείτε με τη ζώνη ασφαλείας. Βάλτε μπροστά τον κινητήρα. Όπου κι αν πάτε, αφήστε να σας ωθήσει η συναρπαστική δυναμική. Διότι ξέρετε, ότι με το Audi σας όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σας. Καθορίστε την κατεύθυνση. Το ρυθμό κίνησης. Την ταχύτητα κίνησης. Απολαμβάνοντας μια αίσθηση ελευθερίας, χάρη στις εφεδρείες που διαθέτετε. Αρκετές, ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε οποιαδήποτε διαδρομή. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. Ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος ως βασικός ή ως προαιρετικός για το μοντέλο σας, μπορείτε να μάθετε στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά.

48 48 >>> Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανωφέρεια Διευκολύνει την άνετη εκκίνηση πορείας σας σχεδόν σε όλες τις ανωφέρειες. >>> Σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας Διατηρεί σταθερή μια επιλεγμένη ταχύτητα άνω των 30 km/h, συμβάλλοντας στην ασφαλή και ξεκούραστη μετακίνησή σας. >>> Υποβοήθηση πέδησης επακόλουθων συγκρούσεων Σε περίπτωση ατυχήματος, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παρεμποδίζει την ανεξέλεγκτη περαιτέρω κύλιση του αυτοκινήτου, προλαμβάνοντας σε αυτές τις περιπτώσεις επακόλουθες συγκρούσεις. >>> ESC με επιλεκτικό ανά τροχό έλεγχο της ροπής βελτιώνει την πρόσφυση και τη δυναμική στις στροφές, φροντίζει για ακριβέστερη οδηγική συμπεριφορά και παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη διεύθυνση του οχήματος. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. Ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος ως βασικός ή ως προαιρετικός για το μοντέλο σας, μπορείτε να μάθετε στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά.

49 Συστήματα υποβοήθησης Συστήματα υποβοήθησης Όπου κι αν πηγαίνετε: Μια ωραία αίσθηση ταξιδεύει μαζί σας. Με τα συστήματα υποβοήθησης στο Audi σας. Κάθε διαδρομή είναι διαφορετική. Ένα πράγμα, όμως, παραμένει ίδιο σε όλες τις διαδρομές η αίσθηση, την οποία παρέχει κάθε Audi: ότι είστε προστατευμένοι. Όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού στο Audi σας, σάς υποστηρίζουν κατά τη μετακίνησή σας και φροντίζουν για ακόμα μεγαλύτερη άνεση ενώ κινείστε. Γνωρίστε τα σημαντικότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. >>> Βοήθεια στάθμευσης πίσω Παρέχει υποστήριξη κατά τη στάθμευση με την όπισθεν. Προειδοποιεί για μη ορατά εμπόδια με ηχητικά σήματα. >>> Βοήθεια στάθμευσης plus Φροντίζει για μεγαλύτερη εποπτικότητα κατά τη τάθμευση και τους ελιγμούς, μέσω οπτικής απεικόνισης του χώρου γύρω από το αυτοκίνητο. Η μέτρηση γίνεται μέσω αισθητήρων υπερήχων, οι οποίοι είναι διακριτικά ενσωματωμένοι στους προφυλακτήρες. Πρέπει να έχετε υπόψη: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των εκάστοτε ορίων και υποστηρίζουν τον οδηγό. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία παραμένουν στον οδηγό.

50 50 >>> Audi connect Αξιοποιήστε με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus όλες τις υποστηριζόμενες από το Audi connect υπηρεσίες γρήγορα και άνετα. Λόγω του διαισθητικού χειρισμού του MMI η πρόσβαση σε πολλές βασιζόμενες στο διαδίκτυο λειτουργίες είναι εντυπωσιακά απλή. >>> Πλοήγηση Με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus πλοηγηθείτε, μέσω της τρισδιάστατης προβολής χαρτών και της τρισδιάστατης απεικόνισης αξιοθέατων και χαρακτηριστικών κτιρίων, ακόμη πιο άνετα στους προορισμούς σας. y >>> Car Ελέγξτε και τροποποιήστε με το ραδιόφωνο ΜΜΙ πολύ άνετα και με λίγες μόνο κινήσεις τη ρύθμιση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, καθώς και τις λειτουργίες του κλιματισμού και Service. >>> Τηλέφωνο Τηλεφωνείτε με ασφάλεια και άνεση με το σύστημα ανοικτής ακρόασης: Επιλέξτε με άνεση στο MMI τις επαφές σας. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. Ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος ως βασικός ή ως προαιρετικός για το μοντέλο σας, μπορείτε να μάθετε στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά.

51 Η αρχή της απλότητας >>> Media Ξεφυλλίστε τα εξώφυλλα της μουσικής συλλογής σας σε όλες τις διαθέσιμες πηγές μέσων, όπως το Jukebox, τοποθετημένες κάρτες SD, το Audi music interface ή CDs, καθώς και σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus DVDs. u Η αρχή της απλότητας Το MMI έξυπνο, εξατομικευμένο, διαισθητικό. Λιτό. Απλό. Λογικό. Ο επαναπροσδιορισμός του κόσμου του κινητού Infotainment: το προαιρετικό Multi Media Interface (MMI). Διενέργεια τηλεφωνημάτων, πλοήγηση ή χρήση του διαδικτύου μέσω του πρόσθετα διαθέσιμου κατ επιθυμία Audi connect: άκρως διαισθητικά, άκρως λειτουργικά και άνετα μεταξύ άλλων, χάρη στον φωνητικό χειρισμό. Με το προαιρετικό ραδιόφωνο ΜΜΙ ή με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus στο Audi σας όλα θα είναι παιχνιδάκι για σας.

52 52

53 Εξοπλισμοί Μοναδικοί σαν εσάς. Οι δυνατότητες εξοπλισμού. Sport χαρακτήρας, άνεση, υψηλή σχεδίαση, λειτουργικότητα ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι απαιτήσεις σας από το Audi σας, αυτό σας παρέχει μια πλειάδα από δυνατότητες εξατομίκευσης. Οι εκδόσεις εξοπλισμού της Audi είναι ποικίλες και υψηλής ποιότητας και προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας.

54 54 Υψηλή ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Μια μικρή επισκόπηση των δυνατοτήτων σας. Το Audi A1 ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, το οποίο πείθει με την υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία του εξοπλισμού του. Ένα πλήθος καινοτομιών, χαρακτηριστικών άνεσης και συστημάτων υποβοήθησης καθιστά κάθε διαδρομή μοναδική. Αυτό αποδεικνύουν και πολλά άλλα εντυπωσιακά στοιχεία του Εμπνευστείτε! 1 Πανοραμική γυάλινη φιμέ οροφή με ιδιαίτερα μεγάλο φιμέ τζάμι, αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενο χειροκίνητα. Με αντηλιακή προστασία, καθώς και ενσωματωμένου ανεμοκατευθυντήρα. Φροντίζει για εσωτερική ατμόσφαιρα με άπλετο φως, βελτιώνει το κλίμα του εσωτερικού χώρου μέσω αποδοτικού εξαερισμού. Ηλεκτρικός χειρισμός για την ανύψωση και το άνοιγμα του γυάλινου τμήματος. Συμπεριλαμβανομένης αεροτομής οροφής σε μαύρο χρώμα 2 Xenon plus συμπεριλαμβανομένου συστήματος καθαρισμού προβολέων με πίσω φώτα LED. Έντονος φωτισμός του οδοστρώματος, καλή ομοιομορφία και εμβέλεια των φώτων μεσαίας και μεγάλης σκάλας. Η αυτόματη δυναμική ρύθμιση φωτεινής δέσμης περιορίζει το θάμπωμα των οδηγών των οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα. Με λωρίδα φώτων ημέρας τεχνολογίας LED και σύστημα καθαρισμού προβολέων 3 Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων, επίπεδο στο κάτω μέρος για τον χειρισμό των υφιστάμενων εξοπλισμών Infotainment. Κατ' επιλογή με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων για την χειροκίνητη αλλαγή των βαθμίδων οδήγησης σε S tronic 4 Πακέτο μαύρο Audi exclusive¹ προσθέτει μαύρες πινελιές στην περιοχή της ενιαίας τραπεζοειδούς μάσκας Audi Singleframe και των προφυλακτήρων εμπρός. Ειδικό εξωτερικό χρώμα Audi exclusive σε πράσινο¹ 1 5 Audi phone box² Συνδιαλέξεις μέσα στο αυτοκίνητο με βελτιωμένη ποιότητα λήψης με την τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου στη θήκη κινητού γενικής χρήσης στο κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός. Χαμηλή ακτινοβολία SAR στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσω σύνδεσης με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου. Συμπεριλαμβάνεται δυνατότητα φόρτισης μέσω σύνδεσης USB Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

55 Highlights ¹ Από την quattro GmbH. ² Πληροφορίες σχετικά με συμβατά κινητά τηλέφωνα θα βρείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ή στην ιστοσελίδα

56 Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

57 Highlights 1 Ραδιόφωνο ΜΜΙ Ολοκληρωμένο σύστημα χειρισμού MMI με ανεξάρτητη έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών και μενού Car. Μονάδα CD και αναγνώστης καρτών SDHC (έως 32 GB), αντίστοιχα με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3, WMA και AAC, καθώς και υποδοχή AUX-IN. 8 παθητικά ηχεία εμπρός και πίσω, συνολικής ισχύος 80 Watt 2 MMI Navigation plus Λειτουργία πολυμέσων και διαισθητικός χειρισμός. Σύστημα πλοήγησης με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών. Τρισδιάστατη απεικόνιση πολλών αξιοθέατων και μοντέλων πόλεων. Περιστρεφόμενος/πιεζόμενος ρυθμιστής με ενσωματωμένη λειτουργία joystick για την αναζήτηση στον χάρτη. 3 Bose Surround Sound Ήχος με φυσικό ηχόχρωμα και χωρικότητα για μια εξαιρετική ηχητική εμπειρία. Αναπαραγωγή ήχου Surround με 14 ηχεία, συμπεριλαμβανομένου κεντρικού ηχείου και Subwoofer. «Αίσθηση αιωρισμού» μέσω έμμεσου φωτισμού LED των μπροστινών ηχείων 4 Βοήθεια στάθμευσης plus¹ Ηχητική και οπτική βοήθεια στάθμευσης εμπρός και πίσω, βοηθά κατά τη στάθμευση και την εκτέλεση ελιγμών. Εποπτική ένδειξη στην οθόνη ΜΜΙ 5 5 Πλαίσια αεραγωγών ματ, γυαλιστερά ή σε όψη αλουμινίου. Το χρώμα και οι λεπτομέρειες αναδεικνύουν την ατομικότητα. Αυτά καθορίζουν τον χαρακτήρα ενός οχήματος και υπογραμμίζουν την αξίωση του οδηγού. ¹ Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός συγκεκριμένων ορίων και υποστηρίζουν τον οδηγό. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία παραμένουν στον οδηγό.

58 58 Ο χαρακτήρας έχει πολλές μορφές. Εδώ σας παρουσιάζουμε δύο απ αυτές. Τι κάνει ένα Audi το δικό σας Audi; Ο προσαρμοσμένος πλήρως στις ανάγκες σας εξοπλισμός. Έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήθος δυνατοτήτων, για να δώσετε στο αυτοκίνητό σας εκείνη ακριβώς τη νότα που επιθυμείτε. Πιο sport αίσθηση; Περισσότερη κομψότητα; Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε. Audi A1 design σε μαύρο Mythos με τόξο οροφής, εξωτερικούς καθρέπτες και πίσω σπόιλερ σε γκρι Daytona περλέ Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 ακτίνων Sport καθίσματα εμπρός σε γκρι Steel/μαύρο ύφασμα Liga με ραφές αντίθετης απόχρωσης Πλαίσια αεραγωγών σε γκρι Steel γυαλιστερό Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εσωτερικό Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

59 Οδηγοί μοντέλου Audi A1 Sportback Sport σε μπλε Scuba μεταλλικό με τόξο οροφής σε ασημί Floret μεταλλικό Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων V Sport καθίσματα εμπρός σε μαύρο ύφασμα Herzklopfen με ραφές αντίθετης απόχρωσης Πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο γυαλιστερό Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων

60 60 Η μέγιστη οικονομία και απόδοση έχει ένα σήμα. Το Audi A1 TFSI ultra. Τεχνολογίες και μέτρα για μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών με αμετάβλητα μεγάλη οδηγική απόλαυση αυτά αντιπροσωπεύει το Audi ultra. Ο μακροπρόθεσμος στόχος: η πλήρως απαλλαγμένη από εκπομπές κινητικότητα. Για το σκοπό αυτό συνεχίζουμε με συνέπεια την ανάπτυξη. Για παράδειγμα, όλο και πιο ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες κίνησης. Όπως οι οικονομικοί βενζινοκινητήρες ή πετρελαιοκινητήρες. Οι πιο αειφόροι από αυτούς επισημαίνονται από εμάς: Με το έμβλημα ultra στο πίσω μέρος του μοντέλου, το οποίο επισημαίνει ότι: Εδώ προπορεύεται η μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα. Με τιμές εκπομπής CO₂ μεικτού κύκλου από 97 g/km στο μοντέλο 1.0 TFSI ultra. Και αυτό χωρίς να γίνονται υποχωρήσεις όσον αφορά στην τυπική για την Audi δυναμική. Ζήστε το μοντέλο Audi A1 ultra ένα όχημα, το οποίο επαναπροσδιορίζει την οικονομική και αποδοτική κίνηση.

61 Audi ultra Ο κινητήρας 1,0 λίτρων TFSI ultra με 95 hp στον μεικτό κύκλο οδήγησης παρουσιάζει τις παρακάτω τιμές εκπομπών CO₂: A1/A1 Sportback: από 97 g/km. Το μοντέλο 1.0 TFSI ultra διαθέτει τους ίδιους εξοπλισμούς με το μοντέλο παραγωγής. Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά. Στην εικόνα φαίνεται το Audi A1 1.0 TFSI ultra. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 100.

62 62 Για κάθε προσωπικότητα το σωστό σύστημα κίνησης. Δεν έχει σημασία, ποιον κινητήρα Audi θα επιλέξετε: Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν υψηλή συμπύκνωση, άκρως αποτελεσματική καύση και εξαιρετικό συντελεστή απόδοσης. 'Η εν συντομία: αυξημένη ισχύ με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές.

63 Κινητήρες 1.4 TFSI 1.4 TDI TFSI TDI Οι κινητήρες TFSI της Audi: εντυπωσιακή οικονομία με αυξημένη απόδοση και σταθερή δυναμική. Για παράδειγμα ο 1.0 TFSI 95 hp στο Audi A1 και στο Audi A1 Sportback. Με επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 10,9 δευτερόλεπτα στο Audi A1 ή σε 11,1 δευτερόλεπτα στο Audi A1 Sportback και μέγιστη ταχύτητα κίνησης 186 km/h. A1/A1 Sportback 1.0 TFSI ultra (95 hp) A1/A1 Sportback 1.8 TFSI (192 hp)¹ S1/S1 Sportback 2.0 TFSI quattro (232 hp) Οι κινητήρες TDI της Audi: υψηλή ροπή σε όλη την περιοχή στροφών με σταθερή ανάπτυξη ισχύος. Μειωμένων εκπομπών και, ως συνήθως, οικονομικοί στην κατανάλωση. Όπως ο 1.6 TDI: 116 hp, με μέγιστη ταχύτητα κίνησης 200 km/h και επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 9,4 δευτερόλεπτα στο Audi A1 ή σε 9,5 δευτερόλεπτα στο Audi A1 Sportback. A1/A1 Sportback 1.6 TDI (116 hp) Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. ¹ Σε συνδυασμό με αυτόν τον κινητήρα το Audi A1 Sport διαθέτει επιπρόσθετους ειδικούς εξοπλισμούς.

64 64 Sport χαρακτήρας που είναι ορατός και αισθητός. Ήδη εν στάσει. S σημαίνει sport χαρακτήρας. Το Audi S1 και το Audi S1 Sportback σας το αποδεικνύουν αυτό με εντυπωσιακό τρόπο. Με εκτεταμένο, χαρακτηριστικό για τη γραμμή S εξοπλισμό. Για δυναμική εμφάνιση. Sport άνεση. Επιδόσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση. Εκτός αυτού, έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τον παράγοντα S. Με προαιρετικό εξοπλισμό, ο οποίος ενθουσιάζει εμφανώς. Οι εικόνες δείχνουν το Audi S1 και το Audi S1 Sportback. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 101.

65 Μοντέλα S Χαρακτηριστικοί για τη γραμμή S1 βασικοί εξοπλισμοί (απόσπασμα) Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων (S-Design) μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17¹ Δαγκάνες φρένων βαμμένες μαύρες με επιγραφή S1 εμπρός Ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Singleframe Μάσκα ψυγείου σε γκρι Platinum με οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες και έμβλημα S1 Προφυλακτήρας εμπρός σε χαρακτηριστική sport σχεδίαση με εισαγωγές αέρα με κυψελωτή δομή και κουτιά εισαγωγής αέρα (air-in boxes) σε όψη αλουμινίου Περίβλημα εξωτερικού καθρέπτη σε όψη αλουμινίου Πλευρικές επενδύσεις εισόδου βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου Διαχύτης αέρα πίσω σε γκρι Platinum, πλαισιωμένος με διαχωριστική λεπίδα σε όψη αλουμινίου Απολήξεις εξάτμισης διπλής ροής, με εκάστοτε 2 οβάλ χρωμιωμένες απολήξεις αριστερά και δεξιά Αεροτομή οροφής γραμμής S βαμμένη στο χρώμα του αυτοκινήτου Επενδύσεις μαρσπιέ με ένθετο διακοσμητικό στοιχείο αλουμινίου με επιγραφή S1 Πίνακας οργάνων με γκρι φόντο οργάνων, λευκούς δείκτες και επιγραφή S1 στο στροφόμετρο. Δυναμική αρχική απόκλιση στο τέρμα και επαναφορά των δεικτών των οργάνων Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με έμβλημα S1 και χαρακτηριστικές για τη γραμμή S ραφές σε αντίθετη απόχρωση Χαρακτηριστική για τη γραμμή S λαβή λεβιέ ταχυτήτων σε δέρμα με κόκκινο δακτύλιο Αναγραφή μοντέλου/επιγραφή Έμβλημα S1 στην ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Audi Singleframe και στο καπό του χώρου αποσκευών. Κατ' επιθυμία και χωρίς αναγραφή του μοντέλου/ επιγραφή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου Επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα Sektor/δέρμα μαύρο Με επιγραφή S1 στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων. Διακοσμητικά στοιχεία στο κάθισμα σε mono.pur μαύρο Πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο γυαλιστερό Όψη αλουμινίου στο εσωτερικό Sport ανάρτηση γραμμής S με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ δυναμικότερη ρύθμιση ελατηρίων/αμορτισέρ. Βελτίωση της άνεσης και δυναμικής της οδήγησης μέσω 2 εξατομικευμένων χαρακτηριστικών καμπυλών των αμορτισέρ (auto/dynamic) ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 102.

66 66 Από τον sport χαρακτήρα ως την πολυτέλεια. Μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να διαμορφώσετε το Audi A1 απόλυτα σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται χάρη σε διάφορους εξοπλισμούς. Δώστε του έναν πιο sport τόνο ή αναδείξτε ακόμη περισσότερο τη σχεδίαση. Και αυτό με διαφοροποιημένες μεταξύ τους εκφάνσεις. Εξαρτάται μόνο από εσάς. Όμως, όποια κι αν είναι η επιλογή σας κάθε μία από τις παρακάτω δυνατότητες εξοπλισμού κάνει μια διαδρομή με ένα Audi μια ιδιαίτερη εμπειρία. A1 Η εισαγωγή στην εξατομίκευση του οχήματός σας. Το Audi A1 διαθέτει ελκυστικούς εξοπλισμούς, με τους οποίους δίνετε στο όχημά σας έναν δικό του χαρακτήρα. Εξωτερικά, όπως επίσης και στον εσωτερικό χώρο. Φυσικά, όσον αφορά σε όλα τα προϊόντα, μπορείτε να βασιστείτε στην παροιμιώδη ποιότητα της Audi. Βασικός εξοπλισμός για το συγκεκριμένο μοντέλο Διαφοροποίηση, εξωτερικά: Ατσάλινες ζάντες με τάσι, μεγέθους 6 J x 15 με ελαστικά 185/60 R 15¹ Διαφοροποίηση, εσωτερικά: Πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο ματ Επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα Zeitgeist Λειτουργική διαφοροποίηση: Sport τιμόνι 3 ακτίνων Ανάρτηση βασικού εξοπλισμού Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά.

67 Γραμμές και πακέτα A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 102.

68 68 Περαιτέρω ενίσχυση του sport χαρακτήρα οι sport εξοπλισμοί για το Audi A1 σας. A1 sport Δείξτε την sport πλευρά σας κι αυτό ολοκληρωτικά. Με λεπτομέρειες, οι οποίες υπογραμμίζουν εντυπωσιακά το ταμπεραμέντο του Audi A1 σας. Εξωτερικά με παρεμβάσεις, οι οποίες με την πρώτη ματιά παραπέμπουν σε δυνατές επιδόσεις. Και στον εσωτερικό χώρο με αξεσουάρ που αποπνέουν μια διακριτική αίσθηση sport αυτοκινήτου. Βασικοί εξοπλισμοί σειράς ανάλογα με το μοντέλο Διαφοροποίηση, εξωτερικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Dynamic, μεγέθους 7 J x 16 με ελαστικά 215/45 R 16¹ Διάφραγμα απόληξης εξάτμισης σε γυαλιστερή όψη Διαφοροποίηση, εσωτερικά: Πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο γυαλιστερό Επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα Herzklopfen Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εσωτερικό Λειτουργική διαφοροποίηση: Sport καθίσματα εμπρός Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων Σύστημα πληροφόρησης οδηγού Audi drive select² Sport ανάρτηση Προβολείς ομίχλης Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και μετά.

69 Γραμμές και πακέτα A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 102. ² Διατίθεται μόνο για κινητήρες από 116 hp και άνω.

70 70 Μοναδικοί, όπως η αξίωσή σας οι εξοπλισμοί των ειδικών γραμμών σχεδίασης για το Audi A1 σας. A1 design Σε ένα Audi ο συνδυασμός ενός πλήθους λεπτομερειών υψηλής ποιότητας είναι μελετημένος εκ βάθρων. Επιπλέον παρέχει αρκετές δυνατότητες, ώστε να συνεισφέρετε και να υλοποιήσετε τις δικές σας ιδέες. Με τη γραμμή A1 Design προσθέτετε χαρακτηριστικές πινελιές στο Audi A1 σας, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ξεχωριστή προσωπικότητά σας. Βασικός εξοπλισμός για το συγκεκριμένο μοντέλο Διαφοροποίηση, εξωτερικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Turbo, μεγέθους 7 J x 16 με ελαστικά 215/45 R 16¹ Εξωτερικοί καθρέπτες και πίσω σπόιλερ σε χρώμα αντίθεσης Απόληξη εξάτμισης σε γυαλιστερή όψη Διαφοροποίηση, εσωτερικά: Πλαίσια αεραγωγών σε χρώμα αντίθεσης γυαλιστερό Επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα Liga Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εσωτερικό Λειτουργική διαφοροποίηση: Sport καθίσματα εμπρός Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων Σύστημα πληροφόρησης οδηγού Πίσω φώτα LED Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 104 και κάτω.

71 A1 A1 sport Γραμμές και πακέτα A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 102.

72 72 Μοναδική, όπως η αξίωσή σας: η Audi design selection. Η Audi design selection σας προσφέρει μια καλαίσθητη προεπιλογή ιδιαίτερα ξεχωριστών υλικών και χρωμάτων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα πλαίσια αεραγωγών σε μπλε Utopia σε συνδυασμό με τον εκλεκτό υφασμάτινο/δερμάτινο εξοπλισμό σε μπλε Utopia/ μαύρο χρώμα, με ελκυστικές ραφές αντίθετης απόχρωσης σε μπλε Utopia προσδίδουν στον εσωτερικό χώρο έναν ξεχωριστό sport χαρακτήρα, ο οποίος με τις χυτές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων-αστέρα αντικατοπτρίζεται και στο εξωτερικό. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά.

73 A1 A1 sport A1 design Γραμμές και πακέτα Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Audi design selection μπλε Utopia Στην Audi design selection μπλε Utopia περιλαμβάνονται οι παρακάτω εξοπλισμοί: Sport καθίσματα εμπρός Μεσαίες λωρίδες καθισμάτων σε μπλε Utopia ύφασμα Spirit Πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων και μεσαίες λωρίδες προσκεφάλων σε μαύρο δέρμα με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε μπλε Utopia Διακοσμητικά στοιχεία στο κάθισμα σε μαύρο-μπλε απλό ύφασμα Εσωτερικές επενδύσεις θυρών/πλαϊνών ταπετσαριών, καθώς και κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός (εφόσον έχει παραγγελθεί) σε mono.pur μαύρο Υποβραχιόνιο στις επενδύσεις των θυρών και κεντρική κονσόλα κάτω σε μαύρο δέρμα Fine Nappa με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε μπλε Utopia Τιμόνι, επιλογέας ταχυτήτων και πατάκια σε μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε μπλε Utopia Πλαίσια αεραγωγών σε μπλε Utopia Πακέτο εσωτερικού φωτισμού σε τεχνολογία LED Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνωναστέρα, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17¹ ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 102.

74 74 Παραμένοντας πιστοί στην sport γραμμή: τα πακέτα S line. Με τα πακέτα S line υπογραμμίζετε τον sport χαρακτήρα του Audi A1 σας. Τονίστε, για παράδειγμα, τη δυναμική πορεία των γραμμών, κάντε πιο εκφραστικό το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή επιλέξτε πιο sport ανάρτηση, για αυξημένη δυναμική της οδήγησης. Και μετατρέψτε το Audi σας σε πραγματικό αθλητή. Εξωτερικό πακέτο S line Προφυλακτήρας εμπρός και πίσω, πλευρικές γρίλιες ψυγείου, καθώς και διαχύτης αέρα σε χαρακτηριστική sport σχεδίαση Πλευρικές επενδύσεις εισόδου βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου Αεροτομή οροφής S line Διαχύτης αέρα βαμμένος σε γκρι Platinum Μάσκα ψυγείου σε μαύρο γυαλιστερό Προβολείς ομίχλης Απολήξεις εξάτμισης με χρωμιωμένα διαφράγματα Επενδύσεις μαρσπιέ με επένδυση αλουμινίου με επιγραφή S line Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 100 και μετά. Έμβλημα S line στα μπροστινά φτερά

75 Γραμμές και πακέτα A1 A1 sport A1 design Audi design selection S line S line competition A1 1.8 TFSI Sport πακέτο S line Στο sport πακέτο S line περιλαμβάνονται οι παρακάτω εξοπλισμοί: Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17¹, ² Sport ανάρτηση S line με δυναμική ρύθμιση ανάρτησης Επενδύσεις μαρσπιέ με επένδυση αλουμινίου με επιγραφή S line Έμβλημα S line στα μπροστινά φτερά Εσωτερικός χώρος, ταμπλό και εσωτερική επένδυση ουρανού σε μαύρο, με ραφές αντίθεσης στις επενδύσεις καθισμάτων, στο sport δερμάτινο τιμόνι, στη μανσέτα λεβιέ ή επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και στα πατάκια Sport καθίσματα εμπρός Επενδύσεις καθισμάτων S line σε ύφασμα Sprint/ μαύρο δέρμα Επιγραφή S line στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων. Διατίθενται προαιρετικά: Περαιτέρω ζάντες 17 ιντσών ή μεγαλύτερες Sport ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ³ Sport καθίσματα γραμμής S εμπρός Επενδύσεις καθισμάτων S line σε διάτρητο Alcantara/ δέρμα μαύρο ή δέρμα Fine Nappa μαύρο ή γκρι Rotor με επιγραφή S line στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων S line sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων ή S line sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων, επίπεδο στο κάτω μέρος αντίστοιχα σε μαύρο δέρμα (λαβές τιμονιού σε διάτρητο δέρμα) με έμβλημα S line. Σε αυτόματο κιβώτιο κατ' επιλογή με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι Πλαίσια αεραγωγών σε όψη αλουμινίου¹ Εξωτερικό χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις βασικού/ ειδικού εξοπλισμού, και επιπλέον στην ειδική απόχρωση γκρι Daytona περλέ S line sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα (λαβές τιμονιού με διάτρητο δέρμα) με έμβλημα S line Λαβή λεβιέ ή επιλογέα ταχυτήτων σε μαύρο διάτρητο δέρμα Πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο γυαλιστερό Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εσωτερικό Πακέτο εσωτερικού φωτισμού σε τεχνολογία LED Καλύμματα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα ¹ Από την quattro GmbH. ² Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 102. ³ Δεν διατίθεται για το 1.4 TDI 90 hp.

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Εξοπλισμοί Audi A1/A1 Sportback/S1/S1 Sportback Θύρα Bluetooth 105 Κάθισμα οδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Κάθισμα συνοδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Καθίσματα εμπρός με ρύθμιση ύψους

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού Q3 Σελίδα Γοητεία 4 Audi Q3 Τεχνολογία 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού 28 Audi connect 38 Η αρχή της απλότητας 30 quattro 40 Προβολείς LED 32 Performance Εξοπλισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi A6 S6 Σελίδα Γοητεία 4 Audi A6 Sedan και A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan και S6 Avant Τεχνολογία 36 Καινοτομίες 42 quattro 48 Συστήματα υποβοήθησης 38 Audi ultra 44 Επιδόσεις 50 Η

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3. Q3 Περιεχόμενα Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών. 04 12 20 28 40 52 Το Audi Q3 Sport. Sport ατμόσφαιρα. Το Audi Q3 Design. Μοναδική προσωπικότητα. Τα πακέτα Audi Q3. Με έντονη δυναμικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Τεχνολογία 42 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Audi connect 44 Audi ultra 52 MMI Multi Media Interface

Διαβάστε περισσότερα

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor A1 Sportback 02 03 Γοητεία A1 Sportback Epic mo de on. Γοητεία A1 Sportback 04 09 Εσωτερικό 10 13 Connectivity και Infotainment 14 17 Τεχνολογία 18 21 Eκδόσεις και πακέτα 22 43 Εξοπλισμοί και αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3. Vorsprung durch Technik

Audi A3. Vorsprung durch Technik A3 Audi A3 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A3 Τεχνολογία 28 Απόδοση και οικονομία Audi 38 quattro 30 Audi ultra 40 Audi drive select 32 TFSI 42 MMI Multi Media Interface 34 TDI

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμοι για. τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι

Έτοιμοι για. τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι Q5 2 Το νέο Audi Q5 Έτοιμοι για Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Το νέο Audi Q5 4 9 Τεχνολογία 10 15 Εσωτερικό 16 19 Infotainment

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Ακριβώς έτσι. Εσείς λέτε: Εμείς λέμε: Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη.

Ακριβώς έτσι. Εσείς λέτε: Εμείς λέμε: Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη. Q3 02 03 Το νέο Audi Q3 Ακριβώς έτσι. Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη. Το νέο Audi Q3 04 09 Εσωτερικό 10 15 Άνεση & Ευελιξία 16 19 Τεχνολογία 20 23 Γραμμές & Πακέτα 24 27

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

A5 S5 Coupé Cabriolet Audi A5 Coupé Cabriolet Audi S5 Coupé Cabriolet

A5 S5 Coupé Cabriolet Audi A5 Coupé Cabriolet Audi S5 Coupé Cabriolet Εξοπλισμοί Audi A5 Coupé/A5 Cabriolet/S5 Coupé/S5 Cabriolet Θέρμανση καθισμάτων εμπρός 107 Θέρμανση καθισμάτων εμπρός και πίσω 107 Θύρα Bluetooth 112 Κάλυμμα εξωτερικού καθρέπτη 105 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

#untaggable. Ακολουθήστε το Audi Q2 στο #untaggable. Audi Q

#untaggable. Ακολουθήστε το Audi Q2 στο #untaggable. Audi Q Q2 02 03 #untaggable Πάντα μοναδικό: Με το νέο Audi Q2 πολλά πράγματα αλλάζουν. Είναι έξυπνο, εξατομικευμένο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δεν κατατάσσεται σε καμία υφιστάμενη κατηγορία. Διότι οι δικές σας

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα 16 Με μια ματιά Τεχνολογία Σελίδα 4 Η εμπειρία Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment και Connectivity Σελίδα 31 32 Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης/ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q8 50 TDI quattro

Audi Q8 50 TDI quattro Audi Q8 50 TDI quattro 24/Μαϊ/2019 17:28 Τι γίνεται όταν η πρακτικότητα ενός SUV μπλέκεται με το συναίσθημα; Μια εκδοχή είναι αναμφίβολα το νέο Audi Q8. Περιμένουμε καρτερικά να το παραλάβουμε και μόλις

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Με την αναβίωση του FIAT 500 η ιταλική φίρμα έκανε μια πολύ σωστή εμπορική κίνηση, που ακόμα και σήμερα χαρίζει αναρίθμητες πωλήσεις. Ωστόσο στην καρδιά μας

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα